Hags Poland

• Pustkowie
  • Siemianowice Śląskie
  • Długoszyn

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Hags Poland Sp. z o.o.

Opinie o Hags Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Hags Poland Sp. z o.o.!

Kokosanka

17.04.2019 15:22

Tragedia, tam awanse to nie wiem za co się dostaje, z pewnością nie za pracowitość i zaangażowanie ;/ Może i atmosfera wśród pracowników jest ok, ale liderzy i koordynatorzy to jakaś porażka. No ale jak mówią w rodzinie nic nie zginie.
    Waldek

28.04.2019 11:52

Zgadzam się Liderzy mają wiele do życzenia ????
    Kokosanka

28.04.2019 19:04

Szkoda sobie chyba język strzępić, mam nadzieję, że Ci którzy teraz awansowali za dobra bajere szybko spadną ze stanowiska albo wylecą całkowicie z firmy jak się wyda, jak różnie traktują pracowników. (usunięte przez administratora) A co się odwala na szkoleniach to głowa mała :/ (usunięte przez administratora)

02.04.2019 09:55

Jak tam po '' czyszczeniu'' samochodów? Dalej to samo? ????
    DAGON

24.04.2019 11:38

Dopłacałeś ok 250 zł za full opcje aby mieć gwarancje na rok ???? Czy zostałeś przy podstawowej usłudze i gwarancji na 2 miesiące ??? O samochód trzeba dbać zawsze a ty widać że myjesz go od czasu do czasu bo zachwycasz się byle czym. Tata kupił ci samochód czy jak ????
    Jarząbek

26.04.2019 23:14

Bez dopłaty robiłem. Chyba mi gratis tą full opcje dali bo tak super wyszło. No a auto to za premie z Hagsa kupiłem. Super maszyna. Zbiera się jak szatan. Dziewczynom majtki same spadają. Takie mam alusy.
    Biedny Miś

17.04.2019 21:27

Są krainy cudne Gdzie wszystko można mieć Nic tam nie jest trudne Nie trzeba nawet chcieć Można tam do woli Bez pracy jeść i pić Albo jeśli wolisz O dyrdymałach śnić Są krainy takie Gdzie nie pobrudzisz rąk Świeże bułki z makiem Na drzewach rosną w krąg Z nieba wciąż spadają Gołąbki wprost na stół Dobre wróżki dbają Byś lepiej wciąż się czuł
    Biedny Miś

16.04.2019 21:37

Pozdrowienia dla długonogiej bogini (usunięte przez administratora) z transportu, najcudowniejszej z żyjących kobiet. Gdybym mógł zabrać coś na bezludną wyspę, byłaby to ona.
    Cała prawda

12.04.2019 10:53

No więc tak firma Hags hmm... Powiem tak cyrk na kółkach. Liderzy dystrybucji ludzie którzy nie robili nic zanim dostali "awans" jeden ściema cały czas i wisiał na telefonie (to się dalej nie zmieniło). Admin no to już w ogóle ewenement młody bez doświadczenia w sumie bez szkoły robił na paku tzn nic nie robił i dostał awans na admina ok. Kierownicy zmiany tego chyba nie trzeba komentować nie wiedzą totalnie nic, nie potrafią zarządzać ludźmi zabierają z działu przekładają gdzie indziej ogólnie roszady w ciul szkoda słów. Menago haha to dopiero gość który nie wie co i jak szuka oszczędności we wszystkim za niedługo będzie obcinal wypłaty chwali ludzi którzy odpier.... Maniane tych którzy robią dobra robotę zero pochwał totalnie nic. Ogólnie całe kierownictwo do wymiany o inż nie wspomnę. Jest coraz gorzej. Zobaczymy co dalej. Ale pamiętajcie jeżeli chcecie coś w tej firmie osiągnąć wniosek jest jeden nie rób nic. Cdn.
    Poszkodowany 2

13.02.2019 14:53

Hags zanieczyszcza nasze auta pyłem ze śrutownicy na lakierni i nie chce się do tego przyznać. A sprawa jest ewidentna. Kto zapłaci za minimum polerowanie aut ???
    Baran kobielanski

27.02.2019 15:29

Hahaha kazik że staszkiem już zwietrzyli interes ,
    DAGON

10.04.2019 12:29

'Kto zapłaci za MINIMUM polerowania aut ?' ????- dlaczego minimum ????? Jak wgnieciesz gościowi drzwi w jego samochodzie to tylko dasz te drzwi do wyklepania a lakiernik to już nie Twój problem ?????????????? Mają być samochody doprowadzone do stanu pierwotnego. Nikogo nie interesuje usługa samego 'glinkowania' w firmie 'krzak' - nawet za dopłatą pojazdy nie wyglądają dobrze. Sprawca czyli HAGS powinien podać dane swojego ubezpieczyciela i byłoby dawno po sprawie. Ale oni wolą kombinować jak konie pod górę. Jak powiadają" chytry dwa razy traci" :)))
    Prawie były

05.04.2019 18:46

Firma zeszła na psy. To co tutaj się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. A.... Niekompetentna osoba aż żal patrzeć jak magazyn przez to cierpi. Chyba trzeba będzie szukać nowej pracy. Socjalu zero tylko goła wypłata. Pracowników nie szanują patrzą tylko na swoje tylki

28.03.2019 21:45

Joe

31.03.2019 09:25

Nie skumalem..... Ale masz rację.
    Cichy

31.03.2019 11:39

Ale tu smuty piszecie. Kasia jak masz ochotę na kogoś to się nie krępuj. Jak nie będzie chciał to przecież powie, że nie che. Jak dziewczyny się obawiacie, że Wasze chłopaki poleca do innej to może trzeba się lepiej starać.
    Drager

04.03.2019 18:51

Zaś dzisiaj wydałem kilkanaście zł na mycie samochodu, szlak mnie tra..a, pełno rdzy na karoserii, a hags dochodzenie tygodniami dochodzenie robi i ściemnia pracownikom!
    S.

05.03.2019 18:25

A coś ty myślał że oddadzą ci pieniądze? Dyrektor i inni puszczają scieme bo pracownicy boją się tego zgłosić. Banda idiotow szkoda słów na to wszystko. Wszyscy mocni tylko w gębie jak się pojawił temat policji każdy odwrócił głowę
    Nocna furia

28.02.2019 18:53

Na relaksie Moje sugestie dla HAGS Polska: Premie, dajcie ludziom premie Lubię atmosferę w HAGS Polska za: Kontakt z ludźmi, atmosfera w pracy, ogólnie klimat ja z fabryk w USA ;)
    Co jest grane?

21.02.2019 17:36

Spoko. Kasujecie nawet wpisy o tym że kasujecie wpisy. Dobre.

22.02.2019 11:09

Zaraz skasują wpis o kasowaniu wpisów, że kasują wpisy

19.02.2019 15:56

Zaciekawiony

20.02.2019 10:57

Haha a o kim mowa? Komu się grozi paragrafem?
    Dramat

20.02.2019 11:46

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

19.02.2019 09:05

Pozdrawiam grubego zawiadowcę z dystrybucji. Skończ się w końcu lenić.

20.02.2019 07:17

Nie mówię tu o innych(czytaj ze zrozumieniem), a czas każdy może sobie zorganizować kiedy ma się Młodego który odwala za Niego 3/4 roboty ????
    Kojot

20.02.2019 11:23

A kto to jest gruby z dystrybucji?

Oferty pracy - Hags Poland Sp. z o.o.

Operator/-ka maszyn CNC do obróbki drewna

Katowice

Operator robota spawalniczego (k/m)

Katowice

Technik Utrzymania Ruchu (k/m)

Operator maszyn-Ślusarz (k/m)

Sosnowiec

Spawacz MAG (m/k)

Sosnowiec

Spawacz MAG (k/m)

Autosyf

16.02.2019 16:50

Z tego co mi wiadomo policja ma zostać powiadomiona w poniedziałek. PIP i ochrona środowiska została już poinformowana przez pracowników. Pomimo że srutownik jest uszkodzony lakiernia dalej idzie pełną parą. (usunięte przez administratora) leci non stop widać po samochodach bo z dnia na dzień kropek na aucie coraz więcej. Teraz tylko czekać aż Amerykanie się dowiedzą i parę osób pożegna się że stanowiskiem i słusznie jest wiele osób które zajmują źle stanowiska.
    Eee

17.02.2019 23:15

Czy inżynier nie ma wykształcenia wyższego? Wydaje mi się, że powinien wiedzieć gdzie wstawić kropkę i przecinek.

18.02.2019 16:58

Taki mamy poziom inż. W firmie Haga DNO!!!
    ??

12.02.2019 14:16

Wie ktoś co z tymi autami?
    Poszkodowany

12.02.2019 21:45

Prawdopodobnie filtry na śrutownicy się zepsuły dyrekcja kombinuje jak tu sprawę zatuszować.Ja to mam w (usunięte przez administratora) mają mi zapłacić za szkody ,Jak nie to (usunięte przez administratora)z tej firmy i zrobię koło (usunięte przez administratora)

13.02.2019 22:40

Nie prawdopodobnie tylko na pewno , filtry zamówione przez inż. Który o UR tylko słyszał ( oczywiście tańsze zamienniki) wymieniane przez specjalistów z kobylanki i macie efekty , reszta kupy dopiero wyjdzie z czasem, dziwi mnie sposób działania tej firmy:(
    Potencjalny pracownik

12.02.2019 18:47

Witam jutro mam isc na rozmowe do hags przez optime.Pan z optimy zaproponal mi 20 zl /h na reke dodam ze na wozek widlowy z udt i prosze o odpowiedzi czy faktycznie takie dobre warunki płacy sa czy to podpucha?
    Staś

13.02.2019 04:06

Pracuje też na wózkach, przez optime dobrze trafiłeś nie narzekam. Pracuje przez optime prawie rok nigdy nie miałem problemu .
    Wyzwolony

12.02.2019 15:05

Wkrótce kończę przygodę z ta dziwną firmą. Na zakończenie jeszcze polerka auta-ludzie zobaczcie co wdychacie i jakie warunki wam oferują !!! Bhp lata i wydziwia/ kierownicy jak cielęta powtarzają a menadżerowie obiecują- tylko co narazie wdrożyli na PLUS dla pracowników? Inflacyjną podwyżkę??? W biurach więcej pracowników niż na dystrybucji i po co? Od czego-pomocnicy specjalistów ? Na produkcji nik nie ma pomocników-baaa zwalnia się ludzi pod byle pretekstem żeby załogę wyrównać do stanu opłacalnego dla szefów. Nasz nowy dyrektor- język szybszy niż myśli . Co tu więcej pisać TRAGEDIA!! Początek przygody nie zapowiadał takiego końca. Ogarnijcie się ludziska i zgłoście gdzie trzeba takie warunki BHP bo tu nie pociągnie tego tematu Utrzymanie Ruchu????
    Hagsok

16.01.2019 20:48

Zapraszam do hagsa wiem że mają zatrudnić kilka osób na magazyn. Warto aplikować.
    Sebuś

06.02.2019 18:27

Dają darmo jeść? Mi nie dali. Komu dają? A podwyżka to jest inflacyjna. Poprostu dostajesz tyle ile na początku umowy. Kwota niby większą ale nie kupisz za to więcej. Lepsze to niż nic. Przynajmniej nie jest ciągle mniej. Jednak niektórym podwyżka by się należała. Przykładowo mi.
    Mostrzuu1994

11.02.2019 10:47

Hej, a możesz coś więcej powiedzieć o warunkach? Szukam pracy i niezależnie od powyższych "przepychanek" wolałbym zobaczyć sam jak to wygląda :P
    Tołdi

25.11.2018 17:48

Kaziu z kobylanki najlepszym fachowcem w tej firmie, gość znający się na robocie i nie zrzuca na innych, roboty jak to inni pracownicy tej firmy czynią tylko zaraz bierze się za wykonanie czynności. Takich pracowników, serwisu do hags jak najwięcej.
    Daniel

07.02.2019 20:30

Ale jesteś ubogi umysłowo , gdyby nie Paweł to możecie zwijać manele , nie masz pojęcia jaka wiedzę posiada ten "leser" który jest przewidziany do zadań specjalnych , nawet nie zdajesz sobie sprawy co jest priorytetem w Ur. Myślisz że te tępak i z kobielanki coś zrobią to się grubo mylisz, jak już postarasz się aby go zwolnili (co jest nie realne ) to daj znać , bo w firmie której pracuję potrzebujemy takich leserów, dragon żal mi cię :(
    Adrian

08.02.2019 11:40

Gość zna się na robocie i posiada dużą wiedzę , przychodzi do pracy i robi swoje a ty zajmij się swoją robotą .
    SS

30.01.2019 10:39

"gebels" ogarnij się bo się doigrasz. Pamiętaj karma wraca. (usunięte przez administratora)
    Egzaminator

06.02.2019 12:29

Tak jest jak się kombinuje na Lewo egzaminy państwowe . Ilu was tam powpłacało te pieniądze 15,20 osób
    Inżynier

06.02.2019 18:30

To może trzeba teraz sprawdzić kto ostatnio robił te UDT z magazynu , dystrybucji trzeba będzie się temu przyjrzeć .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hags Poland?

Kim

30.01.2019 16:10

Ojej co tu się dzieje. Wolę zostać w Amazonie, bo szanują pracownika i obowiązuje kultura słowna. Polecam sąsiadom z HUGS pracę w Amazonie, nie pożałujecie.
    MontażBoy

20.01.2019 18:06

Dziewczynki i chłopcy, jak wam się nie podoba w Hagsie to zawsze możecie się zwolnić, nikt Was na siłę nie trzyma, rynek pracy jest teraz bardzo elastyczny więc pracę sobie znajdziecie. Obrzucacie się błotem i wulgaryzmami który dział jest lepszy, a który gorszy... proszę Was po co ten Hejt? Podejdź, powiedz w twarz co Ci leży na sercu, dajcie sobie po razie w pysk i może atmosfera się rozluźni :) My z chłopakami z magazynu nie mamy problemu, współpraca się układa, chłopaki z mechanicznego czy spawalni jak przychodzili na montaż też byli zadowoleni, czasami nas wyślą na lakiernię i tam też się potrafimy dogadać. Jak to mówią : "w HAGSIE jest na relaksie", skorzystajcie z tej myśli i nie wylewajcie tu żalów.
    MontażBoy

24.01.2019 17:42

To ja chciałem Ciebie wysłuchać.

24.01.2019 21:45

Eej. Ten :) to nie ja. Haha. Ktoś tu się podszywa. To pewnie ruski kontrwywiad albo jakieś pisiory.
    JarekUmyjSie

18.01.2019 07:41

Zbieramy mydelka dla Jarka. Nie bądź (usunięte przez administratora) podziel się zbiórka do 01.02.2019
    Hagsok

16.01.2019 19:47

No i zaczęło się coś dziać. Nie mówię że jest idealnie a zamiast narzekać może warto spojrzeć na dobrą stronę. Socjal jest jeszcze nie wiadomo jaki ale jest. Środki bhp wydają trochę rzadko mają być ale będą dwa razy w roku może się zmieni przydało by się co trzy miesiące. Ja osobiście wierzę że w końcu będzie dobrze nie ważne kiedy może za rok może dłużej ale na pracę nie można narzekać. A ty który zaraz będziesz pisał głupoty to może się zwolnij będziesz miał spokój i my.
    Wózek

07.01.2019 07:15

Jeśli przychodzisz nabrać doświadczenia to ta praca jest dla Ciebie-tutaj w większości tylko tacy pracują. Jeśli liczysz na podwyżki, awanse lub socjal-to muszę Cię drogi czytelniku zmartwić. O takich luksusach w firmie Hags nie masz co marzyć.
    Inżynier statysta stasek

20.12.2018 21:20

Poszukujemy automatyka który będzie się babrał w smarach następnie pójdzie na stolarnie okleić się wiórami i na koniec zabarwić się proszkiem z śrutem , będę słuchał inżynierów Ur którzy o utrzymaniu ruchu słyszeli tylko z opowiadań , musisz słuchać inż. Bo on jest inż. i zna się lepiej , a jak się nie zna to dzwoni do serwisu który nie potrafi go zrozumieć , toudi przecież ty nie potrzebujesz takich ludzi , po co wam fachowcy przecież masz specjalistów z Kobylanki , hahaha hahaha dla przykładu jeden z tpm( sprawdź szczelność układu elektrycznego) ;-)

03.01.2019 22:09

Byłem widziałem, jak w komentarzu powyżej:)
    Jo

05.01.2019 14:14

Bo w tej firmie to tylko tacy sami specjaliści, od niczego i nie wiem po co ich tam trzymają i im płacą.

Kontakt - Hags Poland Sp. z o.o.

Inwestycyjna 17 41-208 Sosnowiec

KRS:0000621963

Branża główna: Pozostała produkcja

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Jacek

27.11.2018 15:52

A gdzie największa bojcora z hagsa? L4? Ciekawe ile będzie przeciągał. Kolegom się świnie podkłada to i koledzy się wypinają i nie podłoża. Dobrze ze ci synuś został.
    Optimek

16.12.2018 21:58

Zartowniś Jacek pisze o Jacku. Niestety tak to wygląda że gość co najwiecej leci w kulki zawsze najwięcej ma do powiedzenia. Poza sianiem fermentu i popeliny to tylko dobrze po palety jezdzi( czytać na fajeczke). Specjalista od tub a jak coś popsuje to podkłada kolegom- Lesiu to nie ja!!!! (Buziaczki) możesz sobie rękę podać z Tomusiem puncherem i Gałowym. Rodzynkarze Team
    Jaki ojciec taki syn

26.12.2018 05:39

Niedaleko pada jabłko od jabłoni
    Szary.pracownik

24.12.2018 12:01

Hejka.. Zacznijmy od podstaw.. W każdej Fabryce (bo niby taką jesteśmy) wszystko opiera się, zaczyna od dwóch filarów -Przyjęcie -Planowanie My jesteśmy tam na szarym końcu i ci z góry zawsze będą zwalać że to my jesteśmy deb... i to my nie potrafimy pracować. Ale czego można się spodziewać bo ludziach mgr. którzy kończą zaoczne/wieczorowo WSB z dwoma fakultetami robionymi w tym samym roku, którzy nawet nie rozróżniają śróbki od podkładki.. Na dworze znajduję się przez tych pseudo Geniuszy towar za około lekko 200.000/300.000 zł kóry nadaje się tylko na SCRAP mówię tu o wyrobie gotowym a nie deskach bo tam to sumy idą...ehh bo trzeba byś naprawdę deb... W sumie tak patrząc to nie jeden z nas mógłby startować jako taki inz.. Bo i tak więcej spie....szyc sie nie da, chodź niektórym się i tak z nich to udaje... To Wy macie dostosowywać się do możliwości magazynowej, i nie patrzeć na nr zamówienie tylko towar jaki się produkuje, a nie przez trzy dni robić po 1 sztuce towaru który i tak wyleci za 3 miesiące.... Totalna kpina... No i pomijając już nasze słynne BHP które jest tak ślepe jak tam co pracuje... A teraz trochę pozytywu... Zdrowych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, być może nawet i w innej firmie...
    Poliglota

24.12.2018 15:08

Inteligencie pisze się śrubki :)

24.12.2018 15:35

Kolego. Nie doceniasz swojej roli. To właśnie pracownicy produkcyjni są filarem takiej firmy. Niestety bez tych pracowników firma nie będzie działać. Jesteś tak samo ważny jak inżynier. W Hagsie każdy tylko zwala jeden na drugiego. Biuro na hale i hala na biuro ale nikt nie chce się brać do roboty. Jedni i drudzy są siebie warci. Mówisz że inżynier i planista są do pupy i że będziesz lepszy. Zacznij od poprawnego wykonywania swojej roboty. Jesteś pewien że dajesz z siebie wszystko? Czy może się nie opłaca bo i tak głupi inżynier wszystko spartolił?
    Chema mnie interesuje kurde ni

17.12.2018 07:19

Lakiernia proszkowa jak się okazało jest bardzo proszkowa ;)
    Jednorożec

09.11.2018 10:19

Paweł G. to super kierownik:)
    BARTOLOMEO DIAZ

13.12.2018 20:24

Ty Jednorożec powinieneś zmienić nick na dupowłaz.......
    Tundra

14.12.2018 20:13

Zależy w czym, bo chyba nie w ty co do nich należy.
    Były

12.12.2018 20:14

Najgorsza firma w jakiej pracowałem a trochę ich przeszedłem , na hali pył , smród , brud i kobielanka :) , w biurach totalna niekompetencja , totalny brak organizacji , generalnie nie polecam !!!!
    Animator

13.12.2018 13:08

Firma może nie jest najgorsza ale brak socjalu, śmieszne premie ktorych cel jest praktycznie nie do osiągnięcia i w pewnym stopniu kadra sprawiają, że lepiej iść pracować do zakładów sąsiadujących. Jest ich teraz w brud. Jeśli ktoś nie wierzy niech się sam przekona zatrudniając się tutaj. Ja również nie polecam.
    O jej.

11.12.2018 19:41

Po czytaniu niektórych wpisów, wyciągam wniosek że w tej firmie, niektórzy pracownicy to czopki do Od*******e i Liz****y.
    Konkwistador

12.12.2018 10:33

Trafna uwaga milordzie
    Liana

12.12.2018 15:44

Wiadomo nie od dziś.
    Lekarz farmaceuta

28.11.2018 10:32

Uwaga uwaga! Walczymy o rarytas w postaci sremii absensyjno świątecznej w wysokości 200 zł brutto. Dziękujemy Ci Panie za twą łaskę
    Lewy

04.12.2018 19:04

3/4 tego zakładu powinno na święta dostać w prezencie wypowiedzenie. Obiboki, partacze, inzynierzy z dyplomem znalezionym w chrupkach i spawacze cieńcy jak drut którym spawają. I zapomniałbym o najważniejszych pracownikach specach od rodzynek. Adrian są już lepsi od Ciebie nie starasz się.
    Rura

05.12.2018 19:56

Ja powiem tyle w (usunięte przez administratora) miałbym ich podarek świąteczny i w (usunięte przez administratora) mam ten ZAKŁAD o ile można nazwać to zakładem,.
    Gabi

03.12.2018 21:56

Może ktoś podać namiary w sprawie pracy? Są obecnie przyjęcia?
    Kiki Bobo

04.12.2018 22:50

Obecnie planowane jest przyjęcie w Lordzie :)
    Gienek

24.11.2018 19:33

Dziwię się spawaczom spod hagsa, że robią za taką śmieszną kasę.
    Kindzioł

26.11.2018 17:48

Śmieszne to jest spawanie w tej firmie oraz ten ruby z kontroli co niby zna się na robocie

07.11.2018 16:10

Hej ,chciałbym aplikować do waszej firmy jako technik utrzymania ruchu , może ktoś z was powie coś więcej na temat pracy w tym dziale ?
    Kazik

07.11.2018 22:46

W tym zakładzie tylko Kazik ma rację i gdyby nie on to zakład by upadł !!!!!!
    Michał

08.11.2018 16:30

Kazik na kierownika !!!!
    Antygałowy

12.10.2018 18:58

Dlaczego sprawdzają bagażniki w samochodzie ? Coś się podziało w firmie?
    Kiki Bo Bo

23.10.2018 23:41

Ty Aszibka masz coś nie halo z rozumem. Ja nie jestem żadną śliwką. Jak wiesz co to sinica to czemu to puszczasz? Jesteś ciekawy czy kontrola wyłapie? Jak już poprawia te rysunki to przestaniesz puszczać pęknięcia? Firmę tworzą ludzie. Prawda. Co Ty tworzysz? Jak już zakończysz obserwację tej Śliwki to co jej zrobisz? To jest właśnie gadanie głupot. I jak piszesz "Nas" z Wielkiej litery to właśnie Ty się kompromitujesz. Bardzo wysokie jest widocznie to Twoje wykształcenie. Pozdrawiam stolarnię i cały Twój świat :)
    Aszibka

01.11.2018 17:22

No cóż "Suszona Śliwka " wiek masz już swój dość pokaźny , styl ubierania bardzo niskich lotów, charakter robaczywy , pewnie masz w domu tylko kota i może papugę do towarzystwa gdyż kto z takim egzemplarzem chciałby żyć hehehe - chyba tylko "masochista" :) Wśród ekipy z Kontroli Jakości nie jesteś lubiana tylko tolerowana gdyż szybciej zaszkodzisz niż pomożesz. Jak nie widzisz problemów tej firmy to znaczy że powinnaś oddać komuś innemu swój stołek. Nie nadajesz się do tej pracy.
    sondziarz

26.10.2018 21:02

hej. może dla odmiany mała sonda :) 1. kogo uważasz za najmilszą osobę w hags? 2. kto w firmie jest największym (usunięte przez administratora) (odpowiedź że gałowy odpada jako tendencyjna :) ) 3. kto z pracowników nieprodukcyjnych jest najbardziej kompetentny? 4. a który to największy ignorant i nie dałbyś go nawet do pługa? i jako bonus: 5. najgorszy lider (znowu gałowy odpada) 6. kogo nominujesz na miss hagsa?
    Trewor

30.10.2018 11:56

To może wybierzemy miss zakładu xD
    Rokoko, koko

19.10.2018 14:23

Dziwne że roboty nie ma a firmy zewnętrzne trzymają w np (usunięte przez administratora)było by to nie do pomyślenia.
    Rysiu

21.10.2018 09:21

Dzięki! ulżyło mi :-) teraz już wszystko wiem. Brakuje tu takich mądrych wypowiedzi, pogratulować koledze inicjatywy, w pracy też jesteś tak kreatywny?
    Nouno

22.10.2018 13:25

Bo większego nieroba jak ty, to w tej firmie nie spotkasz, nierobie.
    Precz z kobielanką

18.10.2018 08:44

Nasi inżynierowie są tyle samo warci co ta kobielanka , wiatę rowerową na zimę stawiają ;-),jak to ma wyglądać tak jak palarnia to niech sobie podarują , jak to mówią w hagsie "jaki inżynier taki projekt" hahahahaha

Zostaw merytoryczną opinię o Hags Poland Sp. z o.o.