Hags Poland

• Pustkowie
  • Siemianowice Śląskie
  • Długoszyn

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Hags Poland Sp. z o.o.

Opinie o Hags Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Hags Poland Sp. z o.o.!

zwolniony

29.05.2020 22:20

Stracilem 14 miesicy życia dla waszych debilnych ambicji macie moze juz pociotka na moje miejsce żenada
    zwolniony

29.05.2020 20:45

Wiem ze posty które sa nie wygodne inżynier z mecha dzwoni do administratora i usuwają a on sam też tępy ale go trzymają bo chyba dobrze pod biurkiem sie zachowuje
    majdalukasz

27.05.2020 12:06

Jak wygląda płatność na magazynie w tej firmie i jak się pracuje
    Krakus

08.05.2020 09:09

Dlaczego nie zwalniaja nierobów koordynatorów i liderów? To jakieś chronione stanowiska?

09.05.2020 21:01

Niech zwolnią dyrektora, managerów, kierowników, liderów i koordynatorów. No i oczywiście niech nie zapomną o tych nierobach z biur. Myślę że jak by ich wszystkich nie było, to wtedy mielibyście pole do popisu. Wszystko było by oczywiście ogarnięte i dopięte na ostatni guzik. Przecież sądząc po komentarzach, 90% wypowiadających się na tym forum to ludzie którzy ze swoimi kompetencjami mogli by spokojnie wskoczyć na miejsce kierownika, lub nawet dyrektora...Prawda jest taka że zamiast ruszyć cztery litery i zrobić coś ze swoim życiem jeżeli nie podoba wam się praca, to jedyne na co was stać to sklejanie wypocin na tym forum...Nie podoba mi się zarządzanie, atmosfera, cokolwiek innego w firmie? Zgłaszam do przełożonego. Nic nie pomaga? Szukam innej pracy i składam wypowiedzenie(zrobiło tak kilka osób i szacun dla nich). Nie satysfakcjonuje mnie obecne stanowisko? Poświęcam czas i zamiast oglądać trudne sprawy po robocie dokształcam się. Ale niee, lepiej narzekać i mieć pretensje do całego świata :)
    Gorol

15.05.2020 18:41

Krakus, czemu się nie zwolnisz jak się robota nie podoba i nie poszukasz pracy u siebie. Pewnie jesteś jednym z KOL lub KCH. Myślicie, że na kawę i pogaduchu sobie do Sosnowca przyjechali
    Ciekawy

01.05.2020 09:59

A co tam się podziało?? Tyle osób zwolnili??

01.05.2020 11:46

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
    Ramzes

03.05.2020 22:37

30% załogi do zwolnienia przez kryzys. Wszędzie oszczędności trzeba szukać, żeby przetrwać. Kto dziś place zabaw będzie kupował jak budżet samorządów szczuplutki z braku dochodów.
    Korona

22.04.2020 18:09

Mierzenie temperatury na bramie to jeden wielki cyrk na kółkach... XD Termometr pokazuje np. 29.5 co to ma być? Po co to jest? Panie dyrektorzy P. K. nie wstyd ci? Powinieneś tego dopilnować.
    Mądrala

01.05.2020 00:27

Tam jest taki przełącznik do mierzenia temp powietrza lub temp ciała. Wystarczy go przełączyć (usunięte przez administratora)
    Org

31.03.2020 12:57

Hags może czas się obudzić! Co raz większe obostrzenia od Państwa, a wy dalej nic sobie z tego nie robicie!! Połowa zakładu chodzi i kaszle, ale oczywiście nikt tego nie widzi! W jaki sposób niby pracownicy mają zachować 2m odstępu od siebie jak u nas jest to nie realne! Ciekawe kto wam zrobi te place zabaw jak 80% załogi zostanie zarażona!
    Korona

31.03.2020 16:03

Jak Ci się nie chcę chodzić do roboty to weź sobie wolne lub l4 i przestań siać panikę bo od razu widać że pożytku z Ciebie zakład niema .
    Eghe hrmmm

31.03.2020 20:53

Dokładnie. Odseparować wszystkich co kaszlą i kichają. Na Madagaskar ich. Zero litości dla parszywych alergików i ludzi z suchym gardłem. Jeszcze jest sprawa pisuarów. Tylko jeden powinien być czynny. Inaczej nie da się zachować odległości. To jest skandal, że są tak blisko siebie. Żądamy przerobienia pozostałych na stacje do mycia rąk. No chyba, że sikanie obowiązkowo w maseczkach. Rękawiczki to wiadomo.
    JAKUB

16.03.2020 21:01

Do lidera z montażu, Ty @*$&$ !! Zniszczę Ci koleżko reputację, poczekaj jeszcze chwilę. Ludzie się dowiedzą co z Ciebie za człowiek jest.
    ?

24.03.2020 17:49

Ile można czekać?
    Koronawirus

15.03.2020 18:32

W zaistniałej sytuacji globalnej epidemi zarządcy zakładem na czele z panem Z . Śmiem twierdzić ze jest to lekko mówiąc nieodpowiedzialny człowiek stawiając kasę ponad zdrowie i życie ludzi którzy robią na to dobro . Wydaje mi się ze ten człowiek nie powinien piastować tego stanowiska (usunięte przez administratora)

15.03.2020 19:54

Myślę, że ludzie którzy pójdą do pracy od poniedziałku byli na zakupach w miejscach publicznych gdzie mogły się zarazić. Aktualnie objawów większość osób nie odczuwa, że jest zarazona ale zaraża innych. Całkiem możliwe, że zakłady, które zamykają się na 2 tygodnie ruszą po tym czasie pełna parą a my będziemy w 90% w trakcie kwarantanny. I wszystko zajmie więcej czasu i środków. Decyzja należy do szefostwa. Moim zdaniem sprawa jest prosta wolne na 2 tygodnie a później ruszamy pełną parą ze zleceniami. Jedynie zlecenia trzeba dobrze przygotować - zrobić sumę zamówien aby produkować małymi seriami.
    Koko wirus

16.03.2020 09:47

(usunięte przez administratora) dzieci nie ma pewnie bo nie wiem . Zadufany buc w sobie . Pan youtuba i internetu nie mający za kszty szacunku do nas . Mało to lekceważy zdrowie swoich rodziców! pracując w firmie co ludzi coniemiara z każdej strony . (usunięte przez administratora) Takich ludzi nam trzeba niedouków za kawałek świni
    Wirus

13.03.2020 14:11

Kiedy w Hagsie postojewe będzie niech wszyscy zostaną w domach
    COVID 19

13.03.2020 10:13

Już jestem i witam serdecznie
    Mm n

13.03.2020 13:37

No nie gadaj jesteś w Hagsie jak cię przyjęli wazon dostałeś???
    Kryzys

13.03.2020 14:04

Wykoncze was wszystkich - Kryzys.
    Bartek.T.

11.03.2020 23:09

Jak wygląda ścieżka kariery w Hugs ? Jest możliwość rozwoju czy tylko kolesiostwo? Chciałbym by wypowiedział się ktoś kto faktycznie ma jakieś awanse bądź aspiruje na takie. Pozdrawiam

12.03.2020 19:59

W "Hugs" pewnie tylko kolesiostwo. Sama nazwa wskazuje, że konieczne jest przytulnie aby dostać awans. Pozdrawiam.
    Mbh

03.03.2020 19:41

Jak w tej firmie ma być dobrze jak ludzie bez wykształcenia i pojęcia o pracy zostają liderami. Zawodówka to za mało aby mieć pod sobą ludzi. Myślę że Optima odchodzi i Hags jest w czarnej. Bo tu nikt niechce robić.
    Putin

06.03.2020 10:46

Kulawy

09.03.2020 10:19

No i życzymy chłopakom powodzenia. Jakiś konkretny termin kiedy to nastąpi? Będę machal im jak będą odjeżdżać. Szczęśliwa godzina. Jadą same chłopaki, czy dziewczyna chłopaków też?

Oferty pracy - Hags Poland Sp. z o.o.

Operator/-ka maszyn CNC do obróbki drewna

Katowice

Operator robota spawalniczego (k/m)

Katowice

Technik Utrzymania Ruchu (k/m)

Operator maszyn-Ślusarz (k/m)

Sosnowiec

Spawacz MAG (m/k)

Sosnowiec

Spawacz MAG (k/m)

Stary

09.02.2020 19:30

Już niewielu pozostało z pierwszej gwardii. Coraz więcej ludzi odchodzi, sypie się ten Hags panowie i panie, a manager nic z tego sobie nie robi, nie widzę przyszłości w kolorowych barwach
    Rs

25.02.2020 21:28

Mitingi odbywały się w weekend
    Budzyńska

07.03.2020 17:25

Chyba erotyczne odbywały się w weekendy, ile dzieci wchłonęły prześcieradła ????

28.02.2020 03:23

Pęczak

04.03.2020 21:01

Pamiętaj chłopaku - jeśli nie musisz walić dzięki niej, to wiedz, że to miłość!!
    AGA

06.03.2020 13:34

Skad masz klucz?
    Putin

06.03.2020 10:51

@Mbh Mbh od razu widać ze jesteś zawistnym małym trollem który chowa się za klawiaturą, pewnie jesteś jednym z inż po odzieżówce xD ....... Co do chłopaków z optimy to z tego co ptaszki ćwierkają maja nagrana inna robotę za granica i za niedługo pan prezes B razem z liderami będą musieli się przebrać i chwycić roboty
    xaxaxa

04.03.2020 14:01

Sorry,ale tak (usunięte przez administratora) zakładu to jeszcze nie widziałem...
    Fryzjer

04.03.2020 20:47

Masz IQ na poziomie tampona. Twoje myślenie wygląda mniej więcej tak - całe szczęście, że nie pada śnieg, bo jakby trzeba było odśnieżać w taki upał, to ja cierpiedolę!!! :D:D:D
    Ratunku

04.03.2020 21:07

Przecież nikt cię tam siła nie trzyma... Pójdziesz do Amazona będziesz narzekał do biedronki też będzie źle.... Najlepiej połóż się i lez
    Jóźwiak

04.03.2020 21:06

Ręce myjcie bo koronawirus!! Nawet 2 razy dziennie!
    Rozsądek

15.02.2020 12:55

W skrócie napiszę tak. Optima daje dobry pieniądz na wózku pod zleceniem i ok 3200 netto wychodzi się za cały miesiąc natomiast pod firmą macie ciut mniej ale jeśli nie chcesz być tak jak ta reszta co tu tylko narzeka to rozwijaj się nie koniecznie jeździć na wózku i narzekać jak mało płacą. Jest 5 działów produkcyjnych gdzie z czasem pracując sobie na wózku a zrobicie sobie w między czasie np lakiernika czy CNC masz możliwość przejścia na Lakiernie czy na dział mechaniczny co gwarantuje wam lepsze zarobki. Polecam złożyć cv i po prostu udać się na rozmowę i wypytywać o wszystkie działy i szczegóły niż czytać opinie pracowników, którzy zostali zwolnieni a nie, że sami się zwolnili..
    Optimek

16.02.2020 10:42

Optima to wielki (usunięte przez administratora) Niby kasa dobra ale brak urlopów , brak kasy z l4 brak składek zus ja sie dziwie ze jestescie tacy naiwni na prace przez ta ala agencjie a za 20lat bedziecie płakac że tak pracowaliscie

16.02.2020 12:20

Dla takich ludzi liczy się tu i teraz :)
    Norbi

14.02.2020 07:14

Blondi się pruje na lewo i prawo
    Elo

14.02.2020 07:36

kto to jest "blondi"?
    Markopolo

14.02.2020 13:21

A ty pewnie konik na chacie jak połowa magazynu, stulejarze

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hags Poland?

Despero

14.02.2020 12:23

Sarkazm ich ojcem. Ironia ich matką. Z magazynem nie ma tak łatwo...
    Honorowy magazynier

14.02.2020 11:52

Co Wy tam wiecie o pani blond z biura ...:-) Spójrzcie na jej twarz -facet musi ją srogo traktować wiec kobieta nie oswojona z normalnym dotykiem ( tzw. ocierką podczas mijania się ) Musiała zrobić aferę bo one wszystkie ponad ludźmi z produkcji i magazynu. Nauczone przez naszych wspaniałych szefów. Żeby to jeszcze ta nasza GÓRA prezentowała jakiś poziom wiedzy i doświadczenia to człowiek by oko przymknął

12.02.2020 18:36

Przy nadchodzących wyborach prezydenckich zaglosujmy na ojca dyrektora, sztos w zarządzaniu ludzmi, premia+, ręcznik+, coz za cudowne obietnice, ale tylko dla wybranych najubozszych. Nie jesteś znajomym kogos z góry albo masz do powiedzenia cos wiecej niz nic? To siema elo. Szerokiej drogi. Dawno zadnej afery nie było to poruszmy temat molestowania o tak, bo nikt nie zwraca uwagi na biedna dziewczynę z biura i cos trzeba zrobic, bo zaklad sie nudzi. Żyjmy dalej zakładowymi plotkami bo czymze mamy się interesować jak nie tylkiem innych ludzi?
    Szukam życia

08.02.2020 17:22

Jak praca na magazynie ? Bo pojawiła się oferta . Chodzi o zarobki :)
    Ciekawy

10.02.2020 18:29

A jaka stawka dla wozkowego w tej Optimie? Ile na umowie napisane a ile do ręki? Dają umowę o pracę czy raczej jakieś inne albo na krótki okres?
    Szukam zycia

11.02.2020 13:24

Tzn o co chodzi z tym samozatrudnieniem ?
    Urlopowicz

11.02.2020 01:04

Firma tonie niczym titanic z takim zarządzeniem to daleko nie zajedziecie, szacun i tak że na dzien dzisiejszy jeszcze jakoś firma hags istnieje. Klepcie sie dalej po tych ramionach na zebraniach a najlepiej po głowie to może w końcu się obudzicie i zrobicie jakiś krok do przodu a nie tylko obiecywanki i wymagania nie wiadomo jakie. Prawda jest taka, że robicie ludzi za durni, mądrzy już odeszli, naiwni jeszcze zostali, ale zostali też tacy co lecą w ciula jak Ja Hahaha! pozdro tylko dla prawdziwych hagsiarzy którzy wiedzą o co chodzi:-)
    Fhfhf

28.01.2020 16:15

Kordynatozy na montażu to istnieją jeszcze?
    Nie

28.01.2020 20:43

Juz nie długo nie będzie żadnego
    wulwulwul

29.01.2020 08:45

Jeszcze istnieją, ale obu dziadów powinni zdegradować do tarcia chrzanu, tyle są warci

Kontakt - Hags Poland Sp. z o.o.

Inwestycyjna 17 41-208 Sosnowiec

KRS:0000621963

Branża główna: Pozostała produkcja

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Nowy ☺

22.01.2020 19:13

Witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki na montażu i jaka atmosfera ? Da sie tam wyjsc 3000 netto ?
    Maro

23.01.2020 09:01

Atmosfera wręcz świetna super ludzie, zarobki przez agencje z 2 sobotami jakies 2800 netto zalezy ile ci da agencja za sobote.
    Pfff

28.01.2020 16:06

Pfff A w życiu....
    Nowy☺

26.01.2020 18:06

A mam jeszcze jedno pytanie czy pracuje sie w niedziele ?
    Jogi

23.01.2020 11:13

Czesc mam pytanie ? Czy pracuje tam jesce mała ? Bo chściałem wrucić na spszontanie . A mnie potpieszyła ze za wolno spszontam.

23.01.2020 16:50

Nadal pracuje. Niestety musisz szukać innej pracy… Podobno prof. Miodek szuka asystenta.
    Opanowana/y

22.01.2020 08:27

Fiku miku papiery na stoliku i juz zmiana pana kordynatora na montażyku...
    tomasz

16.01.2020 13:34

nie bedie podwyzki inflacyjnej?? Panie Gorny ?

17.01.2020 06:11

A ja słyszałem że inflacja wyniosła 3,4% i była na rekordowym poziomie.
    kazik;

17.01.2020 12:34

podwyzka inflacyjna to 3,26
    Hababa

10.01.2020 10:18

Coraz gorzej. Regres z miesiąca na miesiąc. Nowy rok i wszystko sypie się z gleby pod ziemię. Wszystko kręci się przy działowych pupilach A i resztka "szwedów" dalej uważa się za lepszych chociaż są wyjątki co mają rozum. (usunięte przez administratora) w monopolowym dają więcej. I więcej szacunku.

31.12.2019 19:52

Maruda

02.01.2020 12:15

Kolego. Ewentualnie koleżanko. W Twojej wypowiedzi w ogóle nie ma jadu. Czy Ty aby na pewno z nami pracujesz?
    Dzizys

25.12.2019 08:34

Zdrowych wesołych spędzonych z najbliższymi świat Bożego Narodzenia. I chciałem powiedzieć jeszcze ze HAGS zrobił miła niespodziankę premia na święta. Może nie jest to kwota która powala na kolana, ale dali więcej niż obiecywali. Dobry krok w dobrą stronę ????

21.12.2019 19:34

Inzynier

23.12.2019 11:34

Ci ludzie są mądrzejsi niż Ci się wydaje Dostałeś stanowisko i wydaje Ci się ze ludzie będą tyrac na Ciebie a Ty dostaniesz ich premie (usunięte przez administratora)
    Świąteczny

24.12.2019 10:15

Czasy dostawania wypłaty za nic też się skończyły. Mówi się że to okres słusznie miniony. Niestety dzieci Neostrady tego nie kumają i myślą, że wypłata jest za to że do roboty przychodzą i że to wystarczy. Nie sądzę również, że nawet tysiak podwyżki coś zmieni. Dalej będą walić w pręta, tylko że pręt będzie droższy. Żeby była jasność, takie osobniki występują również i w biurze. Wesołych Świąt Hagsiarze.
    Zatroskany

19.12.2019 19:17

Jestem dozgonnie wdzięczny, że nasz Plant Manager sprostal zadaniu i z pełnej niebeczenstw drogi do dalekiej krainy zwanej USA, przywiozl nam magiczne artefakty w postaci bezcennych wazonow w nagrodę za naszą ciężka prace w roku 2019. Wieść niesie, że nalana do nich woda zmienia się w wino, tym samym 80 zł na swieta jawi się niczym w kontekście uniesien i mistycznych objawień których doznalismy, gdy ujrzelismy i dostaliśmy zaszczytu dotkniecia owych cudow. Jestem tak natchoniony dobrem splywajacym na mnie od zamorskich Panow że czuję, iż z owym pucharem jestem w stanie chodzić po wodzie.
    Pracowniczek

19.12.2019 18:26

Ja również chciałem serdecznie podziękować za tak wykwintną stojącą wigilie...wiem że była ona również potrzebna dla pracowników wyższego szczebla którzy głównie siedzą i to była jedyna ich możliwość rozprostowania nóg i schorowanego kręgosłupa... Dziękuje również naszemu wspaniałemu dyrektorowi, gdzie podczas jego przemowy łzy cisnęły się z radości do oczu, a spodnie niemal mi strzeliły w d...e. Dziękuje mu za te 80 zł które przeznaczę również na moją wigilie, prezenty i z żoną wyjazd na sylwestra... Gdy przyjdzie opłata za mieszkanie postaram się również nisko ukłonić się na poczcie i zapytać czy wystarczy to do opłat...I wielkie gratulacje dla pozostałej dwójki... szczególnie za pomoc dla Z.O.O z wywozem drewna... Życzę wszystkim wesoły i cudnych Świąt... Ależ ja jestem dumny z was chłopaki....Świetna robota...
    Nierób

19.12.2019 18:45

Uważam, iż ten wazon powinien być jak ogień olimpijski przekazywany z działu do działu!

19.12.2019 14:07

Wazony rozdane. Gratulacje dla najważniejszych osób w firmie. Dziękujemy za życzenia. Dla zwykłych pracowników nagrodą jest praca w docenionym zakładzie. Pamiętajcie za rok mamy wyższą poprzeczkę do osiągnięcia.
    Abcd

19.12.2019 15:44

Już nie mogę się doczekać premii Świątecznej za którą zrobię wystawą kolację wigilijną, kupię wspaniałe prezenty dla dzieci i pewnie jeszcze zostanie to zabiorę żonę na super Sylwestra. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
    Milczący

09.12.2019 10:28

Ja obserwując sytuacje stwierdzam , że warto zrobić szkołę wyższa. Nasi magistrowie kierownicy ) ...ba inżynierowie procesu i nie tylko- miód na moje oczy jak patrzę na to co robią w firmie. Do tego jeszcze dołożyć długi język i koleżeńskie donoszenie-tak jak to robi pewien inżynier na mechu ( syn takiego miłego pana ) = świetna kasa za tytuł przed imieniem. Oczywiście nie wszyscy do jednego worka ale w Hags-ie 90%. Jak to się mówi -wszystko zaczyna się na górze. Na koniec-dobrze ze leaderzy nie maja uczelni wyższych to nie trzeba wymagać od nich .....Odpuszczę komentarz na temat Gniazda Os tam na dole przy jadalni-
    jjj

04.12.2019 18:41

Podobno mazurek który sie zwolnil wraca do ur on chyba jest niepelnosprawny bo nie wraca się do tego samego zakładu(usunięte przez administratora)

05.12.2019 18:38

On był managerem?
    Zmysłowy Romek

07.12.2019 12:12

Po twej wypowiedzi stwierdzam że jesteś z kobyłki lub też pomiotkiem nie mającym pojęcia o procedurach obowiązujących w firmie, Dla waszej informacji Mazurek był jednym z nielicznych który miał pojęcie jak zarządzać działem, był jedyną osobą w firmie ktora miała zmysł techniczny (reszta to pomiotki zwane inż. Nie mające totalnie pojęcia po co w firmie byli), niewiem czy pamiętasz ale za Mazurka UR był najmniejszym działem, miał najwięcej do ogarnięcia (cała hala) natomiast byli najlepiej zorganizowani kiedy reszta hali była w totalnym haosie, była to opinia Jo..a B.. l o którym pewnie nigdy nie słyszałeś, kolejni również mieli podobne zdanie.

Zostaw merytoryczną opinię o Hags Poland Sp. z o.o.