Hags Poland

• Pustkowie
  • Siemianowice Śląskie
  • Długoszyn

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Hags Poland Sp. z o.o.

Opinie o Hags Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Hags Poland Sp. z o.o.!

Super polityka

22.09.2023 09:42

Ludzie się sami zwalniają, Ti jeszcze zaczął zwalniać zakład. Świetlana przyszłość ????

12.09.2023 18:12

Brak odzewu po rozmowie kwalifikacyjnej mimo zapewnien Pani z Hr, że zawsze dają odpowiedź czy to pozytywną czy negatywną.

05.08.2023 08:49

Witam. Mam pytanie jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku spawacza ? Jakie są zarobki i czy hala jest obładowana kamerami jak w innych zakładach ?

26.08.2023 08:20

Warunki spoko, praca lekka dobrze zorganizowana... ale musisz dobrze wybrać podwykonawce... (usunięte przez administratora)

29.08.2023 17:20

Warto się przyjąć na stanowisko spawacza ? Ile zarobię na czysto bez nadgodzin na początku ?
    Glebowy

25.08.2023 15:52

Hejka. 1:Podpowiecie jak obecnie wygląda praca na dystrybucji? Są pracownicy pamiętający Lukę? ???? 2: Czy z pracy na wózku w Hagsie na tą chwilę da się wyżyć? Ewentualnie coś ze ślusarką/montażem?
    były

23.08.2023 07:31

Dzień dobry, kto jest obecnie team leader na stolarni?
    Podwyżki

02.08.2023 17:08

Jak tam wasza podwyżka? Montaż zadowolony? Magazyn? Lakiernie? Mechaniczny? A nie, przepraszam, równi i równiejsi. Stolarnia dostała, za świetna pracę, zero błędów produkcyjnych, pracowników zadowolonych i pomocnych, zawsze chętnych do nadgodzin. Super zakład pozdrawiam. Za niedługo panie z biedronki będą zarabiały więcej niż lakiernicy czy spawacze. To jest komedia powoli.
    Niezadowolony

03.08.2023 14:14

Finanse tutaj to już jest naprawdę żałosna sprawa. Może warto pomyśleć o strajku zakładowym. Coś zrobić, bo góra spija sobie z dziubkow myśli że wszystko jest ok biorąc swoje wypłaty, a zwykli pracownicy mają trudności związać koniec z końcem. To jest śmieszne.
    Hehe???? były pracownik

03.08.2023 03:10

Hehe???? słyszałem o podwyżkach wyłącznie dla stolarni to jest chore dział który robi najwięcej strat dla zakładu zarabia najwięcej. Potrafią tylko włączyć maszynę która pracuje za nich i chowaj się po kątach z telefonami w ręku ????. Ps. Zygmunt! Zacznij ich bardziej kontrolować to się przekonasz. Poza tym liderzy innych działów patrzą tylko w swoje cztery litery żeby dla nich było dobrze a nie potrafią walczyć by było dobrze dla ich pracowników. Jak widzicie, i tak było od początku. Ci na górze mają swoich pupilków ???? (usunięte przez administratora)
    Hehe???? były pracownik

03.08.2023 02:52

Zapomniałem dodać. Montaż robi największą robotę a zarabia naj mniej
    Szybki wózkowy

29.06.2023 16:01

HAGS szybciej traci pracowników niż zatrudnia. Co się dziwić skoro zaczęło się produktownie (usunięte przez administratora)a nie placów zabaw za czasów Szwecji przy kryteriach wyssanych z palca przez najmądrzejszego pana ZIBIEGO i spółki. Nasz magazyn tez sięga dna a roboty jak na lekarstwo ( ciekawe kiedy 3 zmiana …) Dobrze że chociaż premia frekwencyjna ratuje nam budżet domowy bo nie wiem co by było
    Magmasters

07.04.2023 20:57

Dzień dobry, na jakie zarobki brutto można liczyć na start jako spawacz?

30.01.2023 16:47

Na Laser podobno przyjęcia są, 5000zl wyjdę??? Bo jak nie to nie ma co z Łóżka wstawać
    Ktoś

29.01.2023 20:53

Witam Zacznijmy od kilku podstaw.. W Fabryce Hags mamy następujące działy.. 1) Lakiernia proszkowa 2) Lakiernia mokra 3) Mechaniczny 4) Spawalnia 5) Stolarnia 6) Montaż 7) Wózkowi (logistyka chodź trudno to to to to to to tot nazwać) dzieleni na dwie grupy.. A) Obsługa produkcji B) Dystrybucja Każdy dział ma inne stawki zależne od wieku czynników Na każdym dziele są osoby przyjęte pod Hags-em.. osoby przez pośredników i osoby na działalności własnej (mniej więcej) Uwaga Dla Osób które nie umieją znaleźć ogłoszeń z Hag-sa Nie aplikujcie!! Więcej inżynierów nam już nie trzeba w fabryce... Jeżeli chodzi o tak zwaną "Atmosferę" Poza Działem Lakiernia Proszkowa da się przeżyć.. Jak też wszędzię są osoby do rany przyłóż praz (usunięte przez administratora)
    Marta

30.11.2022 04:15

Przestrzegam przed D.Bawinski ten (usunięte przez administratora)b(usunięte przez administratora) sprzedaję pracowników do biura bądźcie czujni i rozważni w jego otoczeniu Marzena też jest nie lepsza ach te klany rodzinne
    Rs

29.01.2023 17:57

Pracowałem z nim w innej firmie i nic się nie zmieniło dalej jest gnidą która nic nie umie poza sprzedawanie ludzi

Oferty pracy - Hags Poland Sp. z o.o.

Operator/-ka maszyn CNC do obróbki drewna

Katowice

Operator robota spawalniczego (k/m)

Katowice

Technik Utrzymania Ruchu (k/m)

Operator maszyn-Ślusarz (k/m)

Sosnowiec

Spawacz MAG (m/k)

Sosnowiec

Spawacz MAG (k/m)

Maja

24.01.2023 22:34

Cześć, jak aplikowaliście do firmy? Chodzi mi o stanowisko na produkcji. Na stronie nic nie widzę, w internecie też zero ogłoszeń. Trzeba pytać bezpośrednio w zakładzie? Ogólnie jak tam pracuje się na tej produkcji, firma jakoś dba o pracowników w trakcie inflacji?
    Jest nieźle

27.01.2023 21:47

Pracuje się przyjemnie, nie jets to jakiś (usunięte przez administratora). Co do inflacji No to nie pomogli i nie dali nic.
    Gucio

28.01.2023 14:01

Pracuj.pl i olx z tego co mi wiadomo. Dodatkowo pewnie można zostawić CV na bramie.

24.01.2023 22:05

Na jakie zarobki może liczyć operator wózka widłowego?
    Były Mokra

01.12.2022 19:17

Hahaha Jak to wszystko czytam to nie wiem czy się śmiać czy płakał, firma z perspektywami tak było mówione ale z tego co widzę to zrobił się tam taki sam ustrój jak w każdej firmie produkcyjnej. W odpowiednim momencie zakończyłem karierę w Hags i na dobre mi to wyszło. P.s Przemku to nie była praca moich marzeń i zarobki też nie były takie, a ty siedzisz teraz i potraktujesz każdemu Pozdrawiam

14.12.2022 08:31

A skąd może wiedzieć jak nawet tu nie pracuje?
    NieSugerujSieOpiniami

05.12.2022 08:02

HAGS to nie tylko produkcja i nie każdy dział jest taki jak piszą. Dorośli ludzi a przyjść powiedzieć nie potrafią wprost tylko ubliżają. Spawalnia, Dystrybucja, Magazyn, Stolarnia, Mechaniczny CNC itp, Atmosfera OK, nikt Ci na ręce nie patrzy a jeżeli jesteś bystry to zarobki zawsze do dogadania. Montaż, L. Mokra oraz L. Proszkowa no nie polecam bo sami widzicie co za patologię ludzie prezentują.

30.11.2022 17:41

Bawiński mam pytanie czy ty wiesz co to jest godność ja się zastanawiam jesteś (usunięte przez administratora) jak ty możesz spojrzeć tym pracownikom w oczy ty (usunięte przez administratora) Marzena jak ci nie wstyd mieć takiego gaha .Mam propozycję może (usunięte przez administratora) by się w biurze odnalazła tam ma możliwość nawet dyrektora sprzedać
    Interesant

27.10.2022 15:08

Witam czy da się u was pracować, bo jak na razie z waszych wypowiedzi wychodzi że to dom publiczny jest. Napiszcie w skrócie co kto robi, jaka atmosfera.
    pracowity pracownik

03.11.2022 12:59

Witam , atmosfera w firmie jest super :), zarobki wysokie ,nawet BARDZO wysokie na wszystkich stanowiskach, szaczunek wzajemny czysto miło i przyjemnie. Pakiet socjalny doskonały. Kierownictwo słucha pracowników i ich szanuje. Liderzy bardzo pomocni i pracowici. Zapraszamy przyjdź sam się przekonasz
    Interesant

27.10.2022 14:36

Witam powiedźcie czy da się uwas pracować po jak czytam to tylko piszecie kto komu Kolbe liże .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hags Poland?

Załoga OWW

12.10.2022 20:32

Witam jakie jest realne wynagrodzenie operatora wózka widłowego na umowie o pracę. Z góry dziękuję za informacje.
    Klik

12.10.2022 08:22

Są przyjęcia? Szukam pracy ale znajomy mówił że raczej nie ma teraz odpowiedniego momentu na hags bo mniej roboty... prawda to?
    Inflacja

28.09.2022 16:57

Czy słyszał ktoś o jakichś dodatkach, podwyżka czy czymkolwiek? Ceny w stosunku do wypłat robią się zastraszające, zakład mógłby zwrócić na to uwagę, gdy przylecieli poklepać nas po ramionach za super wyniki to się cieszyli, mogliby teraz też się w jakiś sposób odwdzięczyć.
    PRACOWNIK

29.09.2022 14:29

Oczywiscie że się odwidzięczą, jestem pewiem ze jak zawsze kirownictwo dostanie premie za wyniki.
    On

22.09.2022 21:16

Baswiński dalej podpi erdala jeb ana parówa
    Tytus

16.09.2022 12:42

I jak tam "kierownik" na lakierni proszkowej? Dlaczego nie jest team lederem ??? Podobno jest tam najlepszy ???? Karola wykończył myślałem że ma pewne stanowisko avtu miesiące mijają a on dalej pracuje fizycznie ???
    konkubent

19.09.2022 18:55

jakie trzeba miec smutne życie zeby zostać wyrzucony i pisać jak tam sytuacja w firmie haha dużo lepiej Karol, dużo lepiej. Król dalej u Ciebie na kolanach?
    Puck

14.08.2022 18:37

I jak tam lakiernia proszkowa działa po zmianach ??? Lepiej ???

Kontakt - Hags Poland Sp. z o.o.

Inwestycyjna 17 41-208 Sosnowiec

KRS:0000621963

Branża główna: Pozostała produkcja

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

01.06.2022 19:39

Wierze

03.06.2022 05:44

Wierzę że Bawinska zostanie tym liderem 8 weźmie się za was. Jesteście lenie, pyskaczeb i najgorszy dział zqkladu Pokazał by wam jak wygląda praca.
    Pick

14.08.2022 18:33

Życzę aby została . Zobaczymy hak sobie poradzi :)
    aa

08.08.2022 15:24

jak oceniacie prace na stanowisku operatora gientarki
    Nieznany

21.07.2022 19:05

Chciałem s spytać jakie są warunki na dziale spawania? Czy przyłbicę i ubrania trzeba mieć swoje? I chodzi mi o ogólne warunki pracy na spawaniu...

22.07.2022 18:52

W mojej ocenie warunki są całkiem niezłe w zimę hala jest ogrzewana w lato chłodzona wentylatorami. Pod HAGS-em dostajesz na stan przyłbice z speedglas i szafkę na hali do przechowywania przyłbicy. Ubrania dostajesz firmowe z HAGS-a z tego, co mi wiadomo dwa komplety (ubrania są prane cyklicznie przez firmę zewnętrzną). Rzeczy typu rękawice masz dostępne w automacie i jak zużyjesz dostajesz nowe. Ogólnie pracujesz w boksie spawalniczym gdzie dostajesz zlecania lub sam je pobierasz z buforu. Większość stanowisk ma nowe spawarki i na każdym stanowisku masz szafę narzędziową z podręcznymi narzędziami. Często na spawalni zdążają się nadgodziny, dzięki którym można sobie dorobić. Większość spawaczy pracuje już kilka lat, co może świadczyć dobrze o warunkach pracy.

11.07.2022 06:24

Widzę że ciekawe się tam robi. Jestem ciekawy tylko kiedy ten (usunięte przez administratora) zamkną.

04.07.2022 17:27

Ktoś

04.07.2022 21:32

Paweł K kazuje im to robić nie pomoże
    Poszkodowany

03.06.2022 19:51

Dziekujemy leserom z lakierni proszkowej za całkowity zakaz używania telefonów.
    Www

04.06.2022 21:55

Niepełnosprawny to cię zrobił!!!
    łuki

24.06.2022 11:01

Niepozwalają ale i tak każdy wyciąga.
    Nieobecny

19.06.2022 19:36

Bronek oddaj mleko i weź się za robotę. xD
    Obserwator

15.05.2022 16:28

Do pracowników lakiernie proszkowej nie znudziło Wam się jeszcze ,że Król Kleczy tylko pod biurkiem lidera, albo siedzi na telefonie?
    Miska

31.05.2022 19:23

Jak jestes taki cwany i wygadany to podbij a nie necie kozaczysz taki ustawiony?ciekawe komu w kadrach (usunięte przez administratora) liżesz?hmmm?liczyłeś na awans?ta drogą daleko nie zajdziesz,no chyba ze taki lubia zmień nick bo zbyt dużo sugeruje innym o tobie
    Hah

01.06.2022 16:05

Nawalone do gniazdka, a teraz siedźcie w tym smrodzie.
    Lakiernia porszkowa

19.05.2022 19:43

Mam propozycję do lidera lakiernii proszkowej przekaż swojemu przyjacielowi Jakubowi aby się zabrał do pracy lub przebieraj się sam i (usunięte przez administratora) za kumpla Więc myślę. abyś się przebieraj i (usunięte przez administratora) bo Jakub lubi. się (usunięte przez administratora)

27.03.2022 20:09

03.04.2022 21:18

Aga daj już sobie spokój bo robisz się nudna.
    Zimno

12.02.2022 09:15

Oszczędności oszczędnościami. Ale na hali jest po prostu zimno. Siedzicie sobie w ciepłych biurach i wymyślacie pomysły nie patrząc jaki ma to wpływ na ludzi. To jest już przesada. Przyjdźcie i popracujcie na takiej hali dłuższy czas. To już się powinno gdzieś zgłosić.

08.03.2022 08:11

A 15-17. To ciepło? Chyba że pytasz w biurze No to nie wiem tam chyba mają fajnie.
    Przemek

14.02.2022 14:28

Witam mam pytanie na temat pracy czy warto się przyjąć. Mam 13 letnie doświadczenie w malowaniu proszkowym jak i malowaniu ktl ogółem pracuje jako kierownik zm dziękuję za informację pozdrawiam

09.02.2022 07:57

Są gorsze firmy niż HAGS...... ale niewiele.
    ?

09.02.2022 07:52

Widzieliście nowa ofertę pracy w firmie z placami zabaw? Delegacja do Holandii potem praca na miejscu. Ciekawe ile osób już cv złożyło.

Zostaw merytoryczną opinię o Hags Poland Sp. z o.o.