G2A.com
2 498 5 1

Opinie o G2A.com

Filtruj opinie po kryteriach:

miod
Nazwa działu: IT
 Opinia

Co taka cisza ostatnio? Czyżby w firmie (znów) nastały idealny czasy?

Pomocna?
Tak12Nie
pracujacy
 Opinia
@miod 10.05.2019 08:19

Cisza bo juz nie ma kto pisac postów, garstka ludzi została w firmie

Pomocna?
Tak13Nie1
Kuk
 Opinia
@pracujacy 11.05.2019 13:19

Po ludnych niegdyś korytarzach samotne odbija się echo

Pomocna?
Tak10Nie
kręcona
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Kuk 13.05.2019 10:37

Masz racje smutna jest owa rzeczywistość, gdzie te kolejki do ekspresu po kawę... kolejki do kuchni po śniadanie... tłumy przy wejściu/wyjściu (

Pomocna?
Tak11Nie
ciekawy były pracownik
 Opinia
@pracujacy 11.05.2019 13:19

to ile teraz jest osób?

Pomocna?
Tak8Nie
ktb
 Opinia
@ciekawy były pracownik 15.05.2019 23:23

550-570 jakoś tak

Pomocna?
Tak11Nie1
Uman
 Opinia
@ktb 16.05.2019 11:52

Eee to nie najgorzej, myślałem że garstka to mniej...

Pomocna?
Tak6Nie1
Ciekawy
 Opinia
@ktb 16.05.2019 11:52

W samym Rzeszowie czy łącznie z innymi biurami w Krakowie i Warszawie ?

Pomocna?
TakNie
ktb
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawy 21.05.2019 06:50

całość

Pomocna?
Tak3Nie
vF
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Byłem jedną z pierwszych osób, które z firmy odeszły, i to bardzo szybko. To było dość wcześnie i nie było jeszcze tylu pracowników. Wyjechałem wtedy z Rzeszowa do pracy mniej interesującej, ale lepiej płatnej, gdzie też długo nie zagrzałem miejsca. Sama praca - cóż, przyszedłem do zespołu, który był już jako tako ugruntowany i trochę nie mieli jeszcze pomysłu, co ze mną zrobić, chociaż mnie niby potrzebowali. Zespół był bardzo fajny, chociaż dookoła już bywali ludzie lekko dziwni i czasem bucowaci (że wspomnę kolegę "chłodnego"). Cóż... podobno po moim odejściu w firmie zaczęły w ogóle być urlopy dłuższe niż parę dni. Prezes ponoć powiedział potem, że "pracownik, który pracuje 8 godzin, to nie jest dobry pracownik" :D. A, no i bardzo wesoło się zrobiło, jak już się szefostwo dowiedziało, że nie będę kontynuować pracy. Jegomość DR wezwał mnie wówczas i zaczął pouczać o lojalności - nie zajarzył, że tak samo jak oni mają prawo nie przedłużyć umowy, tak i ja mam to prawo; przy czym zachowałem się lepiej niż oni - powiedziałem wcześniej o swojej decyzji - chyba im się w pale nie mieściło, że ktoś to może zrobić. Najlepsze było, kiedy się prawie popłakał (ale udawana żenada), że odchodzę i powiedział, że zawsze mu przykro, kiedy ktoś odchodzi z firmy. Po tej rozmowie kazano mi się od razu pakować i nie pozwolono (był taki wierny korporacji człowiek o inicjałach MR, który mnie dosłownie wyrzucił za drzwi) się pożegnać z ludźmi (choć wtedy to była mała firma i naprawdę większość przynajmniej kojarzyłem). Osobna historia to jeden Filipińczyk, którego pamiętam jeszcze jako straszną pierdołę, co to nie umiała sobie załatwić karty pobytu. Takie wyrośnięte dziecko, a zarabiał wtedy poniżej pensji minimalnej, nie jarzę jak się na to zgodził (to było jako praktyka czy coś). Dziś jest dużo wyżej, ciekawe czy się ogarnął, czy nadal jest taką pierdołą. Ogólnie rzecz biorąc ten niewielki okres pracy w G2A wspominam nieźle, trochę żenująca była końcówka.

Pomocna?
Tak14Nie2
kręcona
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@vF 15.05.2019 16:02

ten filipińczyk to nawet nie potrafił wymienić sobie żarówki samodzielnie w mieszkaniu firmowym buhahahaha, ale po firmie to cwaniakuje i sie wywyższa. teraz więcej zarabia niż minimalna pensja. a inicjały DR i MR chyba znane ale nie chce ich rozwijać - ci panowie nazwiska podobne maja D

Pomocna?
Tak12Nie1
vF
 Opinia
@kręcona 16.05.2019 16:53

Inicjały - znane, owszem, mają podobne nazwiska :). A Filipińczyk... serio? To nieporadne dziecko, które nie umiało wody na herbatę zaparzyć, się śmie wywyższać i cwaniakować? Ciekawi mnie, w jaki sposób :-).

Pomocna?
TakNie
byćmożepracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Chciałbym aplikować na stanowisko Marketing Automation ma ktoś jakieś opinie na ten temat? CV pisać po PL czy ENG? w ogóle warto? pozdrawiam :)

Pomocna?
TakNie4
gsd
Nazwa działu: IT
 Opinia

Jak można nie dawać w 2019 roku feedbacku po rekrutacji? Programistom? Nie zależy Wam na opinii społeczności czy jak?

Pomocna?
Tak5Nie
Ytr
Nazwa działu: IT
 Opinia
@gsd 10.05.2019 16:46

Ciesz się że Cię nie zatrudnili :)

Pomocna?
Tak7Nie1
Player
 Opinia

Hej. Napiszcie prosze opinie o pracy w aml/fraud w g2a

Pomocna?
Tak5Nie7
LBanian
 Opinia
@Player 07.04.2019 20:01

Myśle ze generalnie dziś to już jest rozważane w kategoriach obciachu być g2anianem. Przykro patrzeć na nieodwracalny upadek wątpliwego niegdyś prestiżu tej firmy.

Pomocna?
Tak37Nie3
Joanna
 Opinia

Koniec miesiąca jest. Kto tym razem ???????

Pomocna?
Tak23Nie2
beny
 Opinia
@Joanna 28.03.2019 10:09

Asia, ja tym razem

Pomocna?
Tak20Nie
expectopatronum
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Joanna 28.03.2019 10:09

dla kogo tron stawiaja? :)

Pomocna?
Tak21Nie1
anonim
Nazwa działu: IT
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie7
Macpherson
Nazwa działu: IT
 Opinia

Kolejny wpis usunięty przez administratora, tak jak ten dotyczący zmian w zarządzie spółki g2a.com sp z o o z siedzibą w Krakowie. Dlaczego wpis ten był usunięty? Nie widzę żeby był sprzeczny z regulaminem. Przecież o tej spółce jest to forum? Z nią podpisywało się umowę? Jeszcze niedawno w każdym razie...

Pomocna?
Tak14Nie5
niobst
 Opinia

W mojej opinii firma w fazie transformacji pomiędzy heroicznym butikiem programistycznym (który wygenerował sporo długu technologicznego, co odbija się czkawką), a efektywną organizacją skoncentrowaną na dostarczaniu wartości. Spory potencjał, oby został wykorzystany. Wystartowało kilka ciekawych inicjatyw, które mają zastąpić stare rozwiązania. Można się przy nich spełnić zawodowo, o ile ktoś faktycznie właśnie na technologii jest skoncentrowany. Miejsce dla odważnych, czerpiących frajdę z tego, co robią. Raczej nie dla lubiących "korpo ciepełko".

Pomocna?
Tak31Nie2
Kiler
 Opinia
@niobst 28.01.2019 10:39

ja sie zgadzam

Pomocna?
Tak5Nie
ja ja je koko dżambo, ja ja je
 Opinia
@niobst 28.01.2019 10:39

Ten komentarz brzmi tak nienaturalnie, że aż mi się wierzyć nie chce że jest to prawdziwa opinia pracownika iT :O

Pomocna?
Tak9Nie5
Niobst
 Opinia

Wyzywanie mnie od „kucy” i sugerowanie „PR’u” nie spowoduje, że zrezygnuje z prawa do posiadania własnej opinii i dzielenia się nią z innymi. Nikt nie broni Ci wyrazić własnego zdania, ale nie zabraniaj tego innym i ich nie obrażaj.

Pomocna?
Tak19Nie
Opson
 Opinia
@niobst 28.01.2019 10:39

Prawda, klimat "nie dla miękkich" ale jak ktoś chce serio wyzwania to spoko

Pomocna?
Tak11Nie1
Niobst
 Opinia
@ja ja je koko dżambo, ja ja je 29.01.2019 12:32

To nie jest komentarz tylko opinia. Take it or leave it. Podważanie autentyczności jest niezrozumiałe. Nie rozumiem również skąd tyle emocji, być może ktoś poczuł się dotknięty "butikiem", ale taka jest moja opinia i zostawię sobie do niej prawo. Legacy code jest miejscami straszny i ja bym się wstydził za wyprodukowanie czegoś takiego. W wielu miejscach jedyna nadzieja, to właśnie ucieczka do przodu i dobrze, że to się dzieje. eot.

Pomocna?
Tak14Nie
Kiler
 Opinia
@Niobst 29.01.2019 19:24

Ja tez nie rozumiem o co tyle hejtu. Każdy ma prawo dowłasnej opinii, ale dyskuja ze jak ktos pisze ze jest zadowolony to znaczy że to odrazu PR ?

Pomocna?
Tak8Nie
Wałęsa
 Opinia
@Kiler 30.01.2019 07:54

Pozostało w mentalności po PRL, jak ktoś chwali pracodawcę, to pewnie należy do Partii albo jest prowokatorem

Pomocna?
Tak9Nie
Di
 Opinia
@Wałęsa 11.02.2019 15:35

Albo z PR.

Pomocna?
TakNie
dI
 Opinia
@Di 11.02.2019 20:31

PR? znaczy się... prezio? a to hultaj...

Pomocna?
TakNie5
Dm
 Opinia
@dI 12.02.2019 05:58

A żesz oatrz przeoczyłem Dział Komunikacji. Tylko z kim?

Pomocna?
TakNie5
Troll
 Opinia
@Dm 12.02.2019 19:42

Haters gonna hate

Pomocna?
Tak8Nie
Mrozu
 Opinia
@dI 12.02.2019 05:58

A ty wiesz kto jest prezio? Bo to dobre pytanie.

Pomocna?
Tak4Nie3
coJaPisze
Nazwa działu: IT
 Opinia

Nie jest to może do końca dobre miejsce, ale jako że G2A jest jedną (za dużo ich nie ma?) firm z Rzeszowa i akurat przeglądam forum, to piszę tutaj. Zastanawiam się z żoną, czy nie przenieść się do Rzeszowa, z którego pochodzi. Ciężko mi znaleźć info o akurat zarobkach G2A - czy są one dużo wyższe niż innych firm? W Krakowie dobry (podkreślam dobry) programista (senior) to na UoP 20k+, w firmie, która ma fajne projekty. Albo bardzo przeciętny programista (senior) w jednym z banków przy raczej mniej ciekawych projektach. Czy rozpiętość zarobków pomiędzy Rzeszowem a Krakowem jest na prawdę taka duża? W ogóle tego nie rozumiem... W Krakowie 2dni pracy zdalnej to standard więc na poważnie zaczynam myśleć o przeprowadzce ale pracowaniu dla firmy z Krakowa: 3 dni dojazd + dwa dni praca zdalna. Widząc to zapotrzebowanie pewnie nie będzie problemu z 3ma albo i więcej nawet dniami... No i sporo firm jest (tak, banki też) na południu Krakowa... Programiści programistami, ale... to chyba dotyczy całego IT? (QA. BA, management)? Jak to jest możliwe, że Rzeszów tak nie płaci? Przecież to rzut beretem... Kraków kształci nieporównywalnie lepiej (AGH czy UJ wypuszcza wymiataczy) no ale przecież nie wszyscy kończą super kierunki. Nie mogę tego zrozumieć... A piszę też w kontekście - zamiast narzekać to może lepiej Kraków albo i Warszawa, do której wcale nie jest daleko? I to... bez przeprowadzki?

Pomocna?
TakNie5
Programmer
Nazwa działu: IT
 Opinia
@coJaPisze 12.03.2019 13:11

Twój cały wpis nie ma sensu ponieważ wyszedł z założenia że G2A płaci mniej a tak nie jest. Mamy tu ludzi co i z Warszawy poprzyjeżdżali dla kasy.

Pomocna?
Tak2Nie1
coJaPiszĘ
 Opinia
@Programmer 12.03.2019 16:59

@Programmer - można w takim razie poprosić szczegóły?

Pomocna?
TakNie
Programmer
Nazwa działu: IT
 Opinia
@coJaPiszĘ 12.03.2019 17:27

Skladasz CV i sprzedajesz sie za ile uwazasz. Pamietaj tylko ze im wiecej dostaniesz tym trudniej ci będzie kiedys zrezygnowac. W pewnym momencie kasa wezmie gore i bedziesz tam wylacznie dla dobrej kasy, a podobno pieniadze szczescia nie daja. Programisci mimo dobrej kasy raczej nie sa tu szczesliwi / spelnieni zawodowo

Pomocna?
Tak3Nie
toJaTezPisze
 Opinia
@coJaPisze 12.03.2019 13:11

zatrudnij się w G2A w Krakowie i za jakiś czas przenieś do Rzeszowa, oprócz tego masz SII w Rzeszowie (ma tez oddział w Krakowie), wyjdziesz na tym dużo lepiej, a przeniesienie w tej samej firmie może się bardziej opłacić niż zatrudnienie w Rzeszowie

Pomocna?
TakNie
Maciek Sikorski
 Opinia

Fajna firma duzo sie nauczylem, polecam i pozdrawiam ;)

Pomocna?
Tak19Nie1
Lv
 Opinia
@Maciek Sikorski 13.02.2019 20:49

Poczekaj na koniec miesiąca. Haha

Pomocna?
Tak5Nie
kon4mista
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Lv 19.02.2019 20:35

Co wtedy będzie? Wypłata? 8)

Pomocna?
Tak2Nie
czarna9
 Opinia

słyszałam ze przymierzają sie do masowych zwolnień szaraków, grube kumate ryby same odchodzą

Pomocna?
Tak16Nie2
Kampus
 Opinia
@czarna9 22.02.2019 13:54

Planowane są też zmasowane zwolnienia białaków, żółciaków, świeżaków i w ogóle wszystkich żaków, przyspieszenia wystąpią za to u ryb średnioodchudzonych i vegańskich

Pomocna?
Tak6Nie
Lord V.
 Opinia
@Kampus 22.02.2019 15:23

Kucu daj spokoj. Serio to juz jest slabe.

Pomocna?
Tak8Nie
0 floor
 Opinia
@czarna9 22.02.2019 13:54

czarna9 skąd miałaś takie informacje?????? dziś przedostatni dzień miesiąca i własnie kilka osób dostało kwita:(

Pomocna?
Tak7Nie
MBE
 Opinia
@0 floor 27.02.2019 15:58

Dzisiaj też kilka osób poleciało :/

Pomocna?
Tak5Nie
Joanna
 Opinia
@MBE 28.02.2019 16:56

I to nie koniec koleżanki i koledzy.

Pomocna?
Tak3Nie1
Joey
 Opinia
@Joanna 28.02.2019 18:11

Jakieś konkretne działy poleciały, czy z każdego po trochu?

Pomocna?
Tak1Nie
it nie
Nazwa działu: IT
 Opinia
@0 floor 27.02.2019 15:58

to zwolnienia w tej firmie jeszcze kogoś dziwią? przecież to norma od co najmniej roku :D

Pomocna?
Tak3Nie
pracownik
 Opinia
@it nie 28.02.2019 20:23

pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki pracujące (jeszcze) w g2a. dziś jest mój pierwszy dzień poza firma. oby was to nie spotkało co mnie wczoraj:( a plotki chodzą chodzą... i sie sprawdzają

Pomocna?
Tak5Nie
expectopatronum
 Opinia
@Maciek Sikorski 13.02.2019 20:49

ja to tylko tutaj zostawie :) (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Czarna 10
 Opinia
@pracownik 01.03.2019 08:38

Tak tak, to wszystko prawda, firma zwolniła 103% osób, dlatego nawet negatywne komentarze na Gowork piszą boty bo nie ma już kto

Pomocna?
Tak5Nie
ona82
 Opinia
@Czarna 10 01.03.2019 11:40

proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, żadne 103%... obecnie w firmie pracuje nieco powyżej 500 osób czyli jakieś 70% wszystkich pracowników

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Nowiny
 Opinia

Wielkie parkiety G2A celuje w trzy czołowe giełdy świata: LSE w Londynie, NASDAQ w Nowym Jorku oraz parkiet w Hongkongu. Ostatni wybór nie powinien dziwić, bo choć biznesowe serce firmy bije w Rzeszowie, to jedna z jej spółek działa w Hongkongu. Zdaniem prezesafirmy, jest to jedno z najlepszych obecnie miejsc do prowadzenia biznesu na świecie, a ponadto okno do Azji. To największy rynek w branży, w której działa G2A. Obecnie G2A zatrudnia 700 osób, z których zdecydowana większość pracuje w Rzeszowie (spółka ma jeszcze oddziały w Hongkongu, Chinach, Indiach i Holandii), w przyszłym roku planuje zatrudnić jeszcze 600. — Powoli wyczerpują się nasze możliwości kadrowe w Rzeszowie, dlatego otwieramy oddziały w Krakowie i Warszawie, w których zatrudnimy programistów — mówi Bartosz Skwarczek. Kierowana przez niego firma przymierza się także do uruchomienia biura w USA

Pomocna?
Tak4Nie
Kisnę
 Opinia

XDDDDDDDDDDD

Pomocna?
Tak2Nie
Cikibeng
 Opinia
@Kisnę 01.03.2019 12:56

Gustowne okulary, drewniana marynarka, choć zawsze czary mary to treść prawdziwa miała, myślisz że człowiek stary, to zaufać mu mogę, a w domu puste gary, więc pijesz tylko wodę, aj pracowniku szary, żal ci bo wśród elity siedzą święte maszkary, zgarniajac twoje kwity.

Pomocna?
Tak4Nie
Ruda
 Opinia

A premie za wejście na giełdę wypłacone? Notariusz był? Oj ciemny lud wszyztko kupi. Pelikany XD

Pomocna?
Tak5Nie
hfg
 Opinia
@Ruda 01.03.2019 20:15

dobry PR to podstawa a sam zalozyciel podobniej jak zalozyciel innej kontrowersyjnej inicjatywy IT w krk ktora miala byc american dream swoje zarobil wystarczajaco.... doradzam usunac sie w cien ze swoim wielkim hajsem jako spragniony nowych wyzwan i..... zatrudnic top manago ktory zaora to do reszty

Pomocna?
Tak3Nie
pacjent
 Opinia
@Ruda 01.03.2019 20:15

gdzie jest moje 50k ja sie pytam??????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie
baron1988
 Opinia
@pacjent 02.03.2019 08:23

jakie 50k? czy mam rozumieć ze mogli nie wypłacić wypłaty?

Pomocna?
Tak1Nie
Pupazzakrzaka
 Opinia

Mam wrażenie że opinie wypisują tutaj tylko osoby mające jakiś żal do tej firmy. Fakt firma ma gorszy czas, ale tragedii nie ma. Jak były imprezki i rozpieszczanie to było ok, jak jest czas zwykłej pracy to ludzie płaczą.

Pomocna?
Tak18Nie2
Nick
 Opinia
@Pupazzakrzaka 20.11.2018 22:30

Zobaczymy co będziesz pisał jak pewnego dnia o 12 dostaniesz bez konkretnego powodu wypowiedzenie

Pomocna?
Tak13Nie
Jo
 Opinia
@Pupazzakrzaka 20.11.2018 22:30

Serio? No ja wiem, że PR przepraszam dział komunikacji się stara ale to żałośnie wygląda. Dajcie sobie już spokój. Mówicie o imprezkach i rozpieszczaniu a nie o szukaniu pretektów i masowych zwolnieniach? Słaba pamięć to bilobil!

Pomocna?
Tak4Nie
Dj bobo
 Opinia
@Pupazzakrzaka 20.11.2018 22:30

Znowu poleciał manager ????

Pomocna?
Tak2Nie
zwolnienia
 Opinia
@Dj bobo 23.11.2018 13:54

Corporate Event Manager + Head of Marketing

Pomocna?
Tak4Nie
Dj bobo
 Opinia
@zwolnienia 25.11.2018 14:11

Widzę, że Head of Marketing jest już zastąpiony. Starym zwyczajem podkopów. Żałosne...

Pomocna?
Tak5Nie
Kolega Brutusa
 Opinia
@Dj bobo 27.11.2018 10:13

Sztylety w plecy jak u Cezara, a krew kapie i spływa po schodach

Pomocna?
Tak11Nie
Michał
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Nick 21.11.2018 11:03

Nic po prostu przyjme jedna z ofert pracy z którymi piszą do mnie rekruterzy ;). Na pewno nie bede lamentowal na gowork bo nie bede miał problemu ze znalezieniem kolejnego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia

Witam, Chciałbym poznać Wasza opinie jak zmienił się styl zarządzania i kultura organizacji(usunięte przez administratora) Pozdrawiam, J.

Pomocna?
Tak2Nie
Star
Nazwa działu: IT
 Opinia

Podobno kolejna gwiazda G2A zgasła ostatnio?

Pomocna?
Tak6Nie
Sss
 Opinia
@Star 01.02.2019 09:31

Kto? Head MKT?

Pomocna?
Tak4Nie
ja ja je koko dżambo, ja ja je
 Opinia
@Sss 01.02.2019 11:33

CTO ktory przez pare miesiecy zwalnial najlepszych ludzi..

Pomocna?
Tak5Nie
czarna9
 Opinia
@Star 01.02.2019 09:31

słyszałam ze polecieli też ludzie pracujący bardzo "blisko" przy zarządzie

Pomocna?
Tak3Nie
Anty Star
 Opinia
@czarna9 02.02.2019 10:36

Tak podobno "złote dziecko" inną ksywa Harry Potter. Nie zrobił wielkiej kariery.

Pomocna?
Tak5Nie
czarna9
 Opinia
@Anty Star 02.02.2019 11:31

raczej to chodzi o osoby które wykonywały głownie zadania dla zarządu i pracowały wyłącznie dla niego, takie przynajmniej info dostałam

Pomocna?
Tak2Nie
Jo jo
 Opinia
@Star 01.02.2019 09:31

Zezowate dziecko sukcesu? Hahaha

Pomocna?
Tak6Nie
Ryżawy
 Opinia
@Jo jo 02.02.2019 18:57

Szkodnik pospolity

Pomocna?
Tak2Nie
miranda
 Opinia
@Ryżawy 02.02.2019 23:23

O kim to tak? : D

Pomocna?
TakNie
Kochanowski
 Opinia
@Jo jo 02.02.2019 18:57

Serce poczciwe nie umie pojąć ile piekła w urażonej dumie

Pomocna?
Tak2Nie
Nina
 Opinia
@Star 01.02.2019 09:31

Ciekawe co teraz z jego bandą. Jak długo wytrwają.

Pomocna?
Tak1Nie
sali
 Opinia
@Nina 05.02.2019 16:05

przeciez jego grupa dawno rozbita, zostały jednostki, nieodbitki...

Pomocna?
TakNie
czarna9
 Opinia
@sali 05.02.2019 18:16

darowalibyście sobie! może produktu nie robili ale robili wiele innych pożytecznych rzeczy dla tej firmy

Pomocna?
Tak4Nie
Lord V.
 Opinia
@czarna9 05.02.2019 19:32

A wez mnie uswiadom bom nieswiadomy.

Pomocna?
Tak5Nie
ofertciarz
 Opinia

Jeśli chodzi o dział IT, programowanie, dają UoP? Jak AKTUALNIE wyglądają warunki pracy?

Pomocna?
TakNie
Worker
 Opinia
@ofertciarz 20.01.2019 13:35

Hej, proponuję poczytać świeże wpisy ciut niżej wypowiadają się pracownicy również IT, omasz tam informacje o warunkach i o płacy. Wstawię fragment jednej z wypowiedzi : " Umowy B2B - większość developerów ma tą wspaniała umowę, więc robisz swoje i dostajesz wypłatę. Lecz także do niej dochodzi zakaz jakiejkolwiek dodatkowej pracy. Nie możesz wziąć dodatkowego projektu od firmy zewnętrznej i to że jesteś na umowie B2B nie ma żadnego znaczenia bo świadczenia możesz świadczyć wyłącznie dla jednej organizacji.”

Pomocna?
Tak1Nie
Kiler
 Opinia
@Worker 21.01.2019 09:12

nie ma zakacu jakiejkolwiek pracy, tylko zakaz konkurecji ktory jest zrozumiały, jesli chcesz sobie dorobic robiac cos co nie jest zwiazane z praca mozesz to robic a co jest zabronione a co nie mozesz wypytwac w dziale prawnym

Pomocna?
Tak2Nie
Bożenka
 Opinia
@ofertciarz 20.01.2019 13:35

Jest UoP, możesz też współpracować jako firma, można robić fuchy byle nie dla konkurencji

Pomocna?
Tak5Nie
admin1
 Opinia

Dzis w firmie posypały sie benefity, a bedzie coraz gorzej

Pomocna?
Tak10Nie
Rimn
 Opinia
@admin1 23.01.2019 15:58

Konkrety?

Pomocna?
Tak2Nie
adminIII
 Opinia
@Rimn 23.01.2019 22:37

koniec z darmowymi masazami, piwkiem co piatek i biletami do kina

Pomocna?
Tak7Nie
Workhard
 Opinia
@Rimn 23.01.2019 22:37

Multisport, bilety do kina, piatkowe piwa, masaze. Czyli wszystko to czym sie firma.chwalila na lewo i prawo

Pomocna?
Tak7Nie
Kuk
 Opinia
@Rimn 23.01.2019 22:37

Nie będzie już masaży i browara a nie wiem jak rozsądny człowiek miałby pracować dalej w takich warunkach

Pomocna?
Tak15Nie
Były pracownik
 Opinia
@adminIII 24.01.2019 09:23

A co z multisportem i prywatna opieka? Też zabrali?

Pomocna?
Tak1Nie
Corazlepiej
 Opinia
@admin1 23.01.2019 15:58

Czyli firma będzie mixem pgsu z contact pointem.

Pomocna?
Tak2Nie
Charon
 Opinia
@Były pracownik 24.01.2019 15:57

Jest do wyboru, czyli jak bierzesz multisport to nie ma darmowego ubezpieczenia na życie, nie polecam planującym umierać w najbliższym czasie

Pomocna?
Tak9Nie
Kiler
 Opinia
@Były pracownik 24.01.2019 15:57

tego nie zabrali

Pomocna?
TakNie
Yale
 Opinia

Czy G2A to dobre miejsce dla programisty? I nie pytam o początek kariery :-)

Pomocna?
Tak3Nie
nie
 Opinia
@Yale 11.01.2019 18:27

nie

Pomocna?
Tak5Nie
Yale
 Opinia
@nie 13.01.2019 09:47

A dlaczego? Poważnie pytam o jakieś minusy i plusy.

Pomocna?
TakNie
Nian
 Opinia
@Yale 13.01.2019 16:03

Polecam przeczytać komentarze. Jest ich ponad 700. W skrócie minusów jest chyba znacznie więcej jak plusów. Kiedyś było lepiej, teraz jest ...

Pomocna?
Tak3Nie
Yale
 Opinia
@Nian 14.01.2019 11:43

Z czego pewnie 400 tyczy się supportu. Nic rzeczowego. Zwolnili spora kadrę jakiś czas temu, faktycznie nieładnie ale w biznesie nie ma miejsca na sentyment. Czy ktoś z byłych developerów mógłby opisać co faktycznie było na minus?

Pomocna?
Tak1Nie
Wystarczy przeczytać
 Opinia
@Yale 14.01.2019 19:31

Człowieku, jeśli uważasz że tylko na supporcie zwalniali i tylko support narzeka, to się mylisz. Wiem że 700 komentarzy to dużo i lepiej mieć na gotowe, ale w historii tego forum znajdziesz wiele wypowiedzi developerów co było nie tak. A jak Ci się nie chce, to się zatrudnij i zobaczysz na własnej skórze.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie
Kono
 Opinia
@Yale 11.01.2019 18:27

Zależy czym jest programista zainteresowany na pewno jeśli chciałby spokoju i poukładania to klepanie legacy kodu w jakimś banku będzie dużo lepsze, bo pomimo że dział duży to w wielu miejscach raczej extreeme programming niż gładki agile i czyściusieńki niezmieniany backlog, ale to ostatnie to chyba występuje rzadko w przyrodzie :)

Pomocna?
Tak2Nie
Yale
 Opinia

Prócz dylematów moralnych są jeszcze jakieś inne minusy?

Pomocna?
TakNie
Elay
 Opinia
@Yale 17.01.2019 23:43

Naprawdę, tak ciężko poczytać i wyszukać komentarze pisane przez IT ?, tak jak pisał ktoś wyżej zatrudnij się i sprawdź sam a nie pytasz bez końca ????

Pomocna?
Tak4Nie
kac
 Opinia
@Yale 17.01.2019 23:43

Programistą nie jestem, więc mogę Ci jedynie powiedzieć to co wiem od chłopaków. Zważ proszę uwagę, że mogą to być informację nieaktualne. 1. Nierealne terminy projektów - szefostwo bez konsultacji z developerami ustala czas w jakim mają oddać projekt. 2. Odpowiedzialność finansowa za błędy - projekt na który potrzebne jest pól roku masz 3 miesiące i ma to pójść live ale nie daj boże jakiś problem będzie to Ty będziesz za to odpowiedzialny. 3. Archaiczny backend - cały marketplace stoi na starej wersji magento do której było dopisywane "pierdyliard" funkcjonalności, wszystko od siebie jest zależne a dokumentacji brak 4. Brak prawa głosu - jeśli twój przełożony uzna, że masz iść od konkretnego projektu, nie masz wyboru 5. Umowy B2B - większość developerów ma tą wspaniała umowę, więc robisz swoje i dostajesz wypłatę. Lecz także do niej dochodzi zakaz jakiejkolwiek dodatkowej pracy. Nie możesz wziąć dodatkowego projektu od firmy zewnętrznej i to że jesteś na umowie B2B nie ma żadnego znaczenia bo świadczenia możesz świadczyć wyłącznie dla jednej organizacji. 6. Zarobki - nie jawne, 21 wiec firma kreuje się na zbawce polskich marek. Masz zakaz rozmawiania z twoimi kolegami i tym kto ile zarabia bo nie daj boże wyjdzie, że jesteś jeleniem pracującym za połowę z tego co inni (co zdarzało się często) 7. Miasto pochodzenia - jeśli jesteś z Rzeszowa będziesz traktowany gorzej niż Twoi koledzy po fachu z Krakowa, Warszawy czy jakiegokolwiek innego miasta I jakiś przykład dylematów moralnych żebyś wiedział w co się pakujesz: - dezaktywacja płatnej subskrypcji - kiedyś zajmowała 11 kroków, oraz kliknięcie w link w e-maila który specjalnie przychodził dopiero po 20 minutach (link był ważny 30 minut) - zgody na ofertę marketingową - zostawienie nie zaznaczonej opcji dopisywało do listy e-mailowej - dodawanie użytkownika automatycznie do płatnych subskrypcji

Pomocna?
Tak16Nie
Duisburg
 Opinia
@Yale 17.01.2019 23:43

Bałagan, zła organizacja, beznadziejne zarządzanie firmą. Nieustanne zmiany w projektach, projekty które po długich miesiącach developmentu idą do kosza (wraz z osobami pracującymi nad nimi) albo są zmieniane tak, że trzeba zaczynać od nowa. Kolesiostwo, niekompetentni managerowie. Brak stabilności zatrudnienia, można wylecieć bez żadnego ostrzeżenia z powodów typu "za malkontenctwo". Feedback i ocena pracownika to fikcja, jak będzie trzeba zwolnić następne 10 osób to wybiorą na chybił trafił albo tych których manager nie lubi. Firma z 700 osób spadła poniżej 600 w bardzo krótkim okresie, bo na każdym kroku szuka oszczędności.

Pomocna?
Tak9Nie
Yale
 Opinia
@Elay 18.01.2019 09:43

Komentarze pisane przed czarnym czwartkiem są kierowane żalem do pracodawcy. Domyślam się też, że pewne rzeczy mogły się od tego czasu zmienić. Skoro nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie, proszę nie odpowiadaj w ogóle. Widoczne pytanie nie jest skierowane do Ciebie.

Pomocna?
Tak1Nie
Yale
 Opinia
@Duisburg 18.01.2019 16:01

Dziękuję za odpowiedzi! Merytoryczne i konkretne!

Pomocna?
TakNie
mincer
 Opinia
@Yale 18.01.2019 16:03

"Czarnym czwartkiem"? mogłbyś/ mogłabyś przybliżyć kiedy i co wtedy się wydarzyło?

Pomocna?
TakNie
Worker
 Opinia
@Yale 18.01.2019 16:03

O jakim czarnym czwartku piszesz ?

Pomocna?
TakNie
Greenwich
 Opinia
@mincer 19.01.2019 14:02

Chodzi o 2 lipca 2017. Za nowiny24: "W ostatni czwartek (2 lipca 2017) ponad 50 pracowników jednej z największych platform gamingowych na świecie z siedzibą w Rzeszowie straciło pracę. Przedstawiciele G2A twierdzą jednak, że nie ma w tym nic nadzwyczajnego, bo to „część naturalnego procesu zarządzania firmą”. „Ta liczba nie jest wygórowana” - G2A aktualnie zatrudnia prawie 800 osób. Rozstajemy się z kilkudziesięcioma. Biorąc pod uwagę, że w tamtym roku zatrudniliśmy ponad 400 osób oraz że zwolniliśmy zaledwie kilkanaście, a także, że od długiego czasu nie było procesu weryfikacji umiejętności i wykonywania swoich obowiązków, to ta liczba nie jest wygórowana - mówi Ewa Brożyna, szefowa działu HR w G2A." Czytaj więcej: https://nowiny24.pl/duze-zwolnienia-w-g2a/ar/12232036 W tej chwili z prawie 800 osob zrobilo sie ponizej 600.

Pomocna?
Tak3Nie
Pudel
 Opinia
@Greenwich 22.01.2019 00:13

A w 2015 co pisali?

Pomocna?
Tak1Nie
Greenwich
 Opinia
@Pudel 23.01.2019 14:40

Pewnie ze za rok bedzie 1000 pracowników :)

Pomocna?
Tak1Nie
Trojan
 Opinia
@Greenwich 23.01.2019 22:12

Hehehehe, kon by sie usmial ze dociagna wogole do 1000.

Pomocna?
Tak2Nie
Kiler
 Opinia
@kac 18.01.2019 13:21

1. Deadline deadline, a życie projekty wchodz jak sa gotowe, wiec nic strasznego 2. pierwsze słyszy a pracuje długo 3. programista jest odpowiedzialny za kod, piszesz nowa rzecz mozesz poprawić to tylko i wyłacznie Twoja inwencja, my panujemy nad długiem technologicznym i jest OK 4. u nas dyskujsa zawsze jest, jak podasz logiczne argumenty to zostan one wzięte pod uwagę 5. NDA może i długie, ale nie ma tam niczego czxego nie podpisywalem w innych firmach 6. zarabiasz tyle ile wynegocjowałeś... 7. nieprawda

Pomocna?
Tak3Nie1
DamZab
 Opinia

Super serwis z tanimi kluczami do gier

Pomocna?
Tak1Nie1
Charon
 Opinia

Słyszałem, że od lutego będą zamawiać krótsze banany żeby zaoszczędzić

Pomocna?
Tak15Nie
Olgierd
 Opinia

ucieli dzisiaj wszystkie benefity

Pomocna?
Tak6Nie
Racjonalny
 Opinia

DO WSZYSTKICH, KTÓRZY ZASTANAWIAJĄ SIĘ, CZY ZGŁASZAĆ SIĘ DO PRACY, PAMIĘTAJCIE O JEDNYM WAŻNYM ELEMENCIE! Na gowork nie wchodzą ludzie, którzy pracują, są zadowoleni i się realizują. Po prostu nie potrzebują tego serwisu - on jest głównie dla szukających pracy i HR-owców. Jak patrzę powyżej, to jest tu jeszcze kilka osób, które z G2A zostały wywalone, a teraz obrzucają błotem, obrażają ludzi, oskarżają o nepotyzm itd. Bierzcie na to poprawkę - firma zatrudnia ponad 700 zadowolonych z życia i pracy osób. Tylko ich tu nie znajdziecie...

Pomocna?
Tak2Nie2
irracjonalnie racjonalny
 Opinia
@Racjonalny 03.10.2017 12:12

HR, PR czy ktoś kto w życiu tam tygodnia nie przepracował? Otwórz oczy człowieku, tutaj są również komentarze od pracujących tam osób. Wziąłbym poprawkę na to 700 osób i po czystkach, które przecież tak fantastycznie PRowo rozegrali, to g2a zatrudnia raczej 600 osób. Ludzie poczuli, że coś jest nie tak, więc poinformowali innych. To raczej nie jest obrzucanie g2a błotem, tylko zdawanie relacji z faktycznych sytuacji dla aplikantów.

Pomocna?
Tak15Nie
worker
 Opinia
@irracjonalnie racjonalny 03.10.2017 15:07

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj... jest zatrudnionych ponad 700 osób i każdy pracownik ma możliwość to sprawdzić... więc nic o firmie nie wiesz

Pomocna?
TakNie
Racjonalny
 Opinia
@irracjonalnie racjonalny 03.10.2017 15:07

Widać po wielu komentarzach, że piszą je ludzie, którzy kiedyś pracowali, ale nie są na bieżąco ze zmianami. Wniosek jest jasny - zostali zwolnieni, są sfrustrowani i teraz narzekają. Są też i tacy, którzy rzucają oskarżenia bez konkretów ("menedżer jest głupi, a ja jestem mądry i nikt mnie nie docenia!"), więc nie wiem jak Ty, ale ja podchodzę z dystansem do takich tekstów. Rozsądniej byłoby chyba porozmawiać o problemach z szefem niż wypisywać swoje frustracje na goworku. Ja bym tak zrobił, ale może ja jakiś dziwny jestem. I nie wiem, skąd masz wieści o 600 osobach. Firma zwolniła grupę ludzi, ale co tydzień zatrudnia nowych. Jeśli pracujesz w G2A, to bardzo łatwo możesz to sprawdzić.

Pomocna?
Tak3Nie
!!!
 Opinia
@Racjonalny 05.10.2017 11:23

Na 10 odjeść jest 3 przyjścia ... więc proporcje mówią swoje, po za tym ludzi odchodzą sami, też coś mówi.

Pomocna?
Tak7Nie
g2anian
 Opinia
@Racjonalny 03.10.2017 12:12

Pracuję i jestem zadowolona. Polecam z całego serca.

Pomocna?
Tak2Nie
WszędzieBylem
 Opinia
@Racjonalny 03.10.2017 12:12

W pełni się zgadzam. Już 2 firmy tu sprawdzałem i to co zastałem na miejscu było kompletnym przciwieństwem komentarzu to zostawianych :)

Pomocna?
Tak1Nie
aaaaa
 Opinia
@Racjonalny 05.10.2017 11:23

MQc widać twój styl pisania na kilometr. ;)

Pomocna?
Tak2Nie
Yale
 Opinia
@Racjonalny 03.10.2017 12:12

Zadałem niżej pytanie, co konkretnie bylo nie tak. Nie pytam o support bo to faktycznie ciężki temat. Pytam o IT. Nikt nie potrafi jasno wyjaśnić. Choćby w kilku zdaniach. Trochę już mnie to męczy, czytanie lamentów bez konkretnych argumentów. Ktoś opiszę problemy w dziale IT, dlaczego ludzie odchodzili?

Pomocna?
TakNie
G.
 Opinia
@worker 05.10.2017 10:28

598 ni jak się ma do 700, chyba że zatrudnili dziś 102 osoby jak wyszłam z pracy ????

Pomocna?
Tak2Nie
Factcheck
 Opinia
@worker 05.10.2017 10:28

Bedac w firmie rzeczywiscie latwo sprawdzic ilosc pracownikow. Od kilku dni jest mniej niz 600.

Pomocna?
Tak1Nie
Bouli
 Opinia
@Factcheck 16.01.2019 19:43

Może to racjonalny jest spoza i udaje Junior PR-owca dla beki? :D

Pomocna?
TakNie
Anime
 Opinia

Dobra, to kto poleciał tym razem?

Pomocna?
Tak8Nie
Bouli
 Opinia
@Anime 02.01.2019 18:12

Słyszałem, że zaraz na początku roku spadło 2 mazaki z regału koło kuchni, ale może to plotka

Pomocna?
Tak3Nie
Hdhd
 Opinia
@Anime 02.01.2019 18:12

Znowu coś było?

Pomocna?
Tak1Nie
DiD
 Opinia
@Anime 02.01.2019 18:12

Ponoć prezes Skwarczek poleciał do Bostonu

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@DiD 04.01.2019 06:14

Pytanie czy wróci ;-)

Pomocna?
TakNie
Jojo
 Opinia
@Nick 11.01.2019 22:50

Jak coś to jest Pani Prezes Manisha hahahahahaha

Pomocna?
TakNie
a
 Opinia

aaaa

Pomocna?
TakNie
a
 Opinia

aaaaa

Pomocna?
TakNie
a
 Opinia

aaaaaaaaaaaa

Pomocna?
TakNie
Mistrz
 Opinia

Jeszcze chwile i biblie bedzie mozna skleic. EPOPEJA:)

Pomocna?
Tak2Nie
Szafiarka
 Opinia
@Mistrz 13.11.2018 17:56

To taki blog firmowy chyba jest XD

Pomocna?
TakNie
Level up
 Opinia

W grudniu alternatywne Winter Party. Skład EXG2A!!! Grono zamknięte ????????

Pomocna?
Tak4Nie
Dddd
 Opinia
@Level up 16.11.2018 22:07

Chętnie :) tylko wyrzuceni, czy tacy którzy sami odeszli też? ;)

Pomocna?
Tak1Nie
dementhos
 Opinia
@Level up 16.11.2018 22:07

nie alternatywne tylko jedyne ;p

Pomocna?
Tak1Nie
Obecny G2A-owiec
 Opinia
@Level up 16.11.2018 22:07

Impreza otwarta, na profilu LinkIn exHead of IT w G2A (Robert Ruszała) jest informacja jak o imprezie oraz link do grupy telegramowej gdzie ciągle jest update. I to jest piękne :) facet zaczął rok temu i wie jak robić employee branding (prawie za darmo) a post na jego profilu wygląda jak policzek dla G2A. A G2A pomimo całości konekcji, pieniążków jakie ma nie może zrobić nawet skromnej imprezy aby podziękować pracownikom.

Pomocna?
Tak8Nie
Peace
 Opinia
@Obecny G2A-owiec 19.11.2018 11:55

Robert, daj już spokój :-D :-D :-D :-D

Pomocna?
Tak29Nie
Flea
 Opinia
@Peace 19.11.2018 22:18

Gość tym żyje, bo raczej to on stoi pod postem XD ludzie to tylko firma i robota jak każda inna - ta akurat gorsza XD

Pomocna?
Tak25Nie
JA
 Opinia
@Obecny G2A-owiec 19.11.2018 11:55

Wiesz, jak G2A mialo rok, też robiło imprezy ;) Just saying...

Pomocna?
Tak1Nie
Bosy
 Opinia
@Obecny G2A-owiec 19.11.2018 11:55

O tak wspomniany Robert jest cięty, mściwy i pamiętliwy. Chyba dlatego tez poleciał jak inni managero

Pomocna?
Tak32Nie
Pantofelek
 Opinia
@Bosy 27.11.2018 20:32

Oj słaboś ty poinformowany. Słabo. Robert to jeden z lepszych ludzi jacy tam pracowali. A i jedna sprawa. Nie poleciał. Tak tak nie poleciał a wyleciał i wracać nie chce????????????????

Pomocna?
Tak5Nie
Bosy
 Opinia
@Pantofelek 28.11.2018 19:42

Niepoinformowany tylko doświadczony pracą w g2a :) ale dopuszczam myśl ze posiada kolegów. Fakt menagero w g2a nie byli ogólnie wysokich lotów czego dowodem jest to forum. Mimo wszystko wszystkiego najlepszego.

Pomocna?
Tak20Nie
Maciej
 Opinia
@Bosy 27.11.2018 20:32

Oj tak i jeszcze jak przubuarczyć i przysłomić potrafi w towarzystwie po całości. No ale peace, po co dołączać do klubu?

Pomocna?
Tak21Nie
Kuk
 Opinia
@Level up 16.11.2018 22:07

A gdzie ta impreza?

Pomocna?
TakNie
pedeka
 Opinia
@Kuk 14.12.2018 12:23

kto ma wiedziec, ten wie, a kto nie, ten nie pozdro dla kumatych

Pomocna?
TakNie
Macius
 Opinia
@Maciej 29.11.2018 19:22

Oj tak pan R to lubi przypieniaczyć, podpić i podszczypać czasem. Pasował do klimatów g2a no ale może się znudził i przepadł. W sumie zabawny, pozdro i powodzenia.

Pomocna?
Tak1Nie
santa
 Opinia

Jaka dziś zupa?

Pomocna?
Tak5Nie
Ted
 Opinia
@santa 07.12.2018 09:36

jarzynowa wegańska, bardzo dobra tylko mogłaby być bez ryżu

Pomocna?
Tak4Nie
Głodny i zapracowany
 Opinia
@Ted 07.12.2018 11:33

No fajne niby to jedzenie, ale jak się ma mało czasu, to wolałbym gorsze, bo kolejka jak fix i sceny jak na dworcu kolejowym w Delhi w trakcie buntu Sipajów

Pomocna?
Tak1Nie
Yushite
 Opinia

Coś się dzieje ciekawego w firmie?

Pomocna?
TakNie
Insider
 Opinia
@Yushite 05.12.2018 00:23

Poleciało następne 18 osób w zeszłym tygodniu

Pomocna?
Tak5Nie
G.
 Opinia
@Yushite 05.12.2018 00:23

Pracuje się ????????????

Pomocna?
TakNie
Shire
 Opinia
@G. 05.12.2018 11:16

18 osób z którego działu?

Pomocna?
Tak1Nie
kinia311
 Opinia
@Insider 05.12.2018 10:17

Przyjmuja kogos do pracy?

Pomocna?
TakNie
Sequwa
 Opinia
@G. 05.12.2018 11:16

Dobrze, że dodałeś tyle znaków zapytania. A teraz wracam do pracy, zamiast pisać głupoty.

Pomocna?
TakNie
Smakosz
 Opinia
@Yushite 05.12.2018 00:23

Dzisiaj żurek i lasagna jest

Pomocna?
Tak2Nie
jestemnabieżąco
 Opinia
@kinia311 05.12.2018 20:57

tak, do Technology cały czas

Pomocna?
TakNie
Began
 Opinia
@Shire 05.12.2018 19:44

Glownie support ale z innych tez po kilka osób

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia

Hej czy jeszcze można aplikować na support eng do g2a? Jakie zarobki na start?

Pomocna?
TakNie
Wivk
 Opinia
@kasia 25.11.2018 14:23

Obserwuj oferty na g2a.co/careers. Aktualnie nic na support nie ma ale może sie pojawi. Pensja zalezy od jezykow jakimi się posługujesz. Sam angielski i polski za wysokiej nie zapewni. Na za duzo ponad minimalna nie licz

Pomocna?
TakNie
Beti
 Opinia
@kasia 25.11.2018 14:23

Hej, dziś właśnie zwolnili kilka osób z supportu. Daj sobie spokój

Pomocna?
Tak3Nie

Zostaw opinię o G2A.com

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G2A.com

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny