FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Radom

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 12 ocen.

Opinie o FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Tomek

Czy to prawda ze zaklad jest zajety przez komrnika i jest zamkniety

Jaa
@AktualnieJeszczePracownik 15.02.2018 09:08

Podobno jest jakis inwestor i trwaja rozmowy

Ewa
@Jaa 15.02.2018 19:47

Ktoś tam jeszcze przychodzi do pracy? Pracowałam kiedyś i nieźle mi krwi napsuli. Arystokracja z Grecji i Laysów jeszcze tam jest, czy już uciekli?

On

Może jestem egoistą ale bardzo się cieszę że ta firma tak skończy i zbankrutuje za to jak traktowali pracowników należy im się. Szkoda tylko że ludzie stracą pracę ale osoby które tam pracowały wszędzie będą miały lepiej niż tam.

byly pracownik
@On 16.02.2018 09:02

calkowicie popieram, warunki pracy ciężkie do zniesienia, każdy gdy tylko mógl to zwiewał.

Patryk

A nie wiecie dlaczego dostawca folii wstrzymał dostawy?

Aaa
@Patryk 01.02.2018 18:38

Bo nie płacą ☺️

xxxx

Ile zarabia koordynator ??

Aaa
@xxxx 31.10.2017 22:46

2100 ma rękę

Aaaaa

Nie polecam pracy w tej firmie brak szacunku do pracownika wciąż brakuje surowców auta wyjeżdżają puste mało tego składki ZUS nie są regulowane Totalna porażka.

Damian z exstrudera

Ja tam pracuje od początku i nie polecam nikomu tam pracy

Maximus

Burdel na kółkach ... brak organizacji paracy na magazynie 1 magazynier pracuje za 3 osoby jeden brygadzista M.W nie wie gdzie jest jego miejsce i myśli że jest prezesem firmy nic nie potrafi a udaje że wie wszystko brak organizacji pracy . Nie polecam tam pracy .

Maximus
@anonymous 13.12.2017 23:47

Pracuje z nim i wiem co pisze

anonymous
@Maximus 16.12.2017 22:27

skoro z nim pracujesz proponuje przyjść na jego zmiane i porozmawiać z nim a nie pisać farmazony

Maximus

Widać oburzenie Pana M . ( Konrad ) Cały Pan M nie da powiedzieć o sobie złego słowa .

Konrad

Sami sobie stwarzamy takie warunki do pracy. Jeśli wykorzystujemy jeden drugiego. Miejcie pretensje do siebie!!!!

anonymous

wyzysk ludzi-co na to prezes

Zippo

ogolnie praca jak kazda inna, gdyby tylko jeszcze logicznie zarządzali ludzmi to by bylo dużo lepiej, bo aktualnie i od początku prawie jest tak że jedna osoba robi za 2-3 osoby tam. Wyzysk jednym słowem. Czasem jak arcy koordynator coś wymyśli to można stwierdzić że jednak jest niespełna rozumu ... pensje naniższa krajowa, operatorzy do reki maja 1600 zł. do tego wszystkiego koniecznie praca w weekendy, czasem to zdarza się, że ludzie pracują cały MIESIĄC!?!?!! a jak nie pracujesz w weekendy to mogą zwolnić... podsumowując: ODRADZAM

oko

1500zl

eeee
@oko 25.02.2017 17:31

Marne pieniadze

Czytajacy

Nie piszecie nic konkretnego. Tylko bo gorąco , bo system zmian nie taki. To gdzie jest dobrze gdzie mozna iść do pracy?

fff

minimalna na produkcji nie licz na więcej.... W lato będzie zajebiscie 40st conajmniej a ty w fartuchu..........

xd

Ważne dla mnie jakich zarobków można sie spodziewać?

xxxx

Odradzam pracy osobiscie jedni pracuja w sytemie od poniedzilku do piatku za weekendy maja placone nadgodziny drudzy pracuja w systemie czterobrygadowym wolny weekend raz na trzy miesiace zawsze cos jest rozwalone albo sobota albo niedziela i zarobia do reki w czterobrygadowce 1600 max jeden zaklad dwa systemy pracy parodja podobno obozy pracy likwiduja nie w radomiu przyklad fifor sama tego doswiadczylam odwaznym powodzenia

justyna

Witaj! Zajrzyj na stronkę superpracodawca.pl tam wpiszesz zakład i jest sporo opinii

Zostaw opinię o FIFOR POLSKA SP. Z O.O. - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIFOR POLSKA SP. Z O.O.