FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 20 ocen.

FIFOR POLSKA SP. Z O.O.
220

Opinie o FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIFOR POLSKA SP. Z O.O.

Natalia

@Zip A nie lepiej byłoby zadzwonić do firmy FIFOR POLSKA i spytać co z tym świadectwem pracy? Tak po ludzku. Nasza Poczta Polska czasem bardzo różnie funkcjonuje i wina niekoniecznie leży po stronie pracodawcy. Zachęcam do kontaktu z pracodawcą i koniecznie napisz jak się cała sytuacja wyjaśni.

zip
@pracownik 16.05.2018 09:40

podobno znowu mają ruszać od czerwca ? ktos cos wie na ten temat ??

Natalia

@Aaaaa Skąd w ogóle informacja o tym, że firma Fifor mogłaby być zamknięta? @Mały Pamiętajmy o netykiecie. Poza tym, nie napisałeś nic konkretnego, więc jeśli masz jakieś zarzuty wobec firmy, to proszę napisz jasno, co takiego było nie tak pomiędzy Tobą a firmą Fifor?

Pracownik
@Zip 07.05.2018 10:59

Tak do dziś cisza jutro mija 7 dni co powinny wysłać

chips

Ludzie...nie znacie Greków...."udają Greka", przekonałem się osobiście,myślicie że chipsy to się robią z niczego? Nie mają nawet surowca, i co myślicie że rusza i z wody będą robić? Już po zakladzie

Pracownik

Witam proszę o pomoc jestem pracownikiem firmy fifor koczy mi się umowa w poniedziałek w jaki sposób mogę odebrać świadectwo pracy prubuje się kontaktować z zakładem i nie mogę się dodzwonić a innych numerów nie mam

Onw
@Pracownik 27.04.2018 21:09

Dają na raty wypowiedzenia żeby nie było zwolnienia grupowego bo wtedy musieli by wypłacić ekwiwalent.

Tomas

Czy ktoś wie czy pracownicy dostali pensie

Phu

Zatrudnię ludzi zwolnionych z firmy Fifor (kilku już zatrudniłem). Kontakt phuerdol@onet.pl

Aaaaa

Firma już jest zamknięta czy jeszcze nie?

Mały.

Życzę tej firmie wszystkiego najgorszego a w szczególności dwóm koordynatorom.Im to kury szczać prowadzać a nie ludźmi zarządzać.W szczególności wszystkiego najgorszego życzę Panu koordynatorowi który mocno wchodzi w (usunięte przez administratora) pseudo biznesmenom greckim.Mam nadzieję że zostanie tak samo potraktowany jak traktuje innych.

pracownik
@Mały. 05.03.2018 11:54

o kim piszesz kolego ?

xxxx

Ile zarabia koordynator ??

Xxxx
@Aaa 30.01.2018 07:33

A mi znajomy powiedział że jego kolezanka jest kordynatorem i zarabia 3tys

Marcin

Dla mnie praca w Fiforze nie była najgorsza, ale to głównie dzięki ludziom, którzy tam pracowali (pracują). Największym minusem to brak zorganizowania, czyli panujący chaos, za dużo obowiązków, wykorzystywanie pracownika i brak podziękowania za wykonywanie czegoś dodatkowego . Jeśli firma upadnie to jednak szkoda, bo w Radomiu dużo ludzi straci pracę. Najlepszą opcją będzie jeśli ktoś to przejmie. Wtedy może zarządzanie ulec całkowicie zmianie i warunki pracy napewno się poprawia. Pytanie czy tak się stanie..?

Tomek

Czy to prawda ze zaklad jest zajety przez komrnika i jest zamkniety

Ewa
@Jaa 15.02.2018 19:47

Ktoś tam jeszcze przychodzi do pracy? Pracowałam kiedyś i nieźle mi krwi napsuli. Arystokracja z Grecji i Laysów jeszcze tam jest, czy już uciekli?

On

Może jestem egoistą ale bardzo się cieszę że ta firma tak skończy i zbankrutuje za to jak traktowali pracowników należy im się. Szkoda tylko że ludzie stracą pracę ale osoby które tam pracowały wszędzie będą miały lepiej niż tam.

byly pracownik
@On 16.02.2018 09:02

calkowicie popieram, warunki pracy ciężkie do zniesienia, każdy gdy tylko mógl to zwiewał.

Patryk

A nie wiecie dlaczego dostawca folii wstrzymał dostawy?

Aaa
@Patryk 01.02.2018 18:38

Bo nie płacą ☺️

Aaaaa

Nie polecam pracy w tej firmie brak szacunku do pracownika wciąż brakuje surowców auta wyjeżdżają puste mało tego składki ZUS nie są regulowane Totalna porażka.

Damian z exstrudera

Ja tam pracuje od początku i nie polecam nikomu tam pracy

Maximus

Burdel na kółkach ... brak organizacji paracy na magazynie 1 magazynier pracuje za 3 osoby jeden brygadzista M.W nie wie gdzie jest jego miejsce i myśli że jest prezesem firmy nic nie potrafi a udaje że wie wszystko brak organizacji pracy . Nie polecam tam pracy .

anonymous
@Maximus 16.12.2017 22:27

skoro z nim pracujesz proponuje przyjść na jego zmiane i porozmawiać z nim a nie pisać farmazony

Maximus

Widać oburzenie Pana M . ( Konrad ) Cały Pan M nie da powiedzieć o sobie złego słowa .

Konrad

Sami sobie stwarzamy takie warunki do pracy. Jeśli wykorzystujemy jeden drugiego. Miejcie pretensje do siebie!!!!

anonymous

wyzysk ludzi-co na to prezes

Zippo

ogolnie praca jak kazda inna, gdyby tylko jeszcze logicznie zarządzali ludzmi to by bylo dużo lepiej, bo aktualnie i od początku prawie jest tak że jedna osoba robi za 2-3 osoby tam. Wyzysk jednym słowem. Czasem jak arcy koordynator coś wymyśli to można stwierdzić że jednak jest niespełna rozumu ... pensje naniższa krajowa, operatorzy do reki maja 1600 zł. do tego wszystkiego koniecznie praca w weekendy, czasem to zdarza się, że ludzie pracują cały MIESIĄC!?!?!! a jak nie pracujesz w weekendy to mogą zwolnić... podsumowując: ODRADZAM

oko

1500zl

eeee
@oko 25.02.2017 17:31

Marne pieniadze

Czytajacy

Nie piszecie nic konkretnego. Tylko bo gorąco , bo system zmian nie taki. To gdzie jest dobrze gdzie mozna iść do pracy?

fff

minimalna na produkcji nie licz na więcej.... W lato będzie zajebiscie 40st conajmniej a ty w fartuchu..........

xd

Ważne dla mnie jakich zarobków można sie spodziewać?

xxxx

Odradzam pracy osobiscie jedni pracuja w sytemie od poniedzilku do piatku za weekendy maja placone nadgodziny drudzy pracuja w systemie czterobrygadowym wolny weekend raz na trzy miesiace zawsze cos jest rozwalone albo sobota albo niedziela i zarobia do reki w czterobrygadowce 1600 max jeden zaklad dwa systemy pracy parodja podobno obozy pracy likwiduja nie w radomiu przyklad fifor sama tego doswiadczylam odwaznym powodzenia

justyna

Witaj! Zajrzyj na stronkę superpracodawca.pl tam wpiszesz zakład i jest sporo opinii

Zostaw opinię o FIFOR POLSKA SP. Z O.O. - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIFOR POLSKA SP. Z O.O.