Active Telecom

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 378 ocen.

Active Telecom
4378

Opinie o Active Telecom

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Telecom

Madzia

Hej kochani. Mam pytanie. Od tygodnia niestety nie mogłam dzwonić i zbierać środków na fundację ponieważ byłam na wyjeździe . Dzisiaj jednak na chwilę weszłam żeby pokazać koleżance jak praca wygląda było to jakoś po godz 18. I niestety ale gdy wybieram kampanie nie pokazuje mi się fundacja tylko wykłady. Czyżby zlikwidowali pozyskiwanie środków na fundacje? Przedtem moja Kampania były badania termografii i niestety też została jakoś czas temu zlikwidowana. Proszę o informację pozdrawiam.

Maja

@Onna, czy jesteś zadowolona ze swojej dotychczasowej pracy dla firmy Active Telecom? Na czym dokładnie polegają Twoje obowiązki w pracy? Czy wiesz coś na temat aktualnie trwających rekrutacji do firmy? Może chciałabyś coś doradzić osobom, które wahają się nad aplikacją do tej firmy? Czy firma daje możliwości rozwoju ambitnym osobom?

dilajla
@Maja 21.05.2018 17:29

na ich facebooku widziałam że niedawno pisali o rekrutacji- może tam zapytaj? albo dołącz do ich grupy na fejsie. chyba po to ją mają żeby być w stałym kontakcie z pracownikami ... na pewno tu się niczego nie dowiesz bo firma tu nie zagląda a obecna kadra rzadko ... ja cały czas rozważam pracę w active ale dopiero na wakacje więc tylko obserwuję póki co :P

Werka

Można pracować tylko w weekendy?

Onna
@Werka 22.04.2018 20:46

Mozna. Jak masz umowe o dzieło to można. Sama rozmawiam kiedy tylko mogę czasem 3 razy w tygodniu a czasem się zdarzy że wg w tygodniu nie mogę rozmawiać bo dłużej w pracy zostaje. Więc można

Ew.

Co jak co,ale za Jarkiem tęsknię.. fajnego peni*a miał,pozdrawiam gorąco żonę :) chciałabym do niej dotrzeć :) jak ktoś ma kontakt to pisać

Ewa
@Słowo wyjaśnienia 18.04.2018 12:37

A wiesz ze za bledne oskarzenia moge cie pozwac do sadu.Nie uzywam takich slow na ogolnodostepnych portalach na ktore wchodza nawet dzieci za bardzo jestem wychowana.A co do znakow interpunkcyjnych to wez wszystkich ktorzy tak pisza zacznij szykanowac mozesz trafisz kogos na swoim poziomie.Z tego co mi wiadomo to tylko jedna osoba naskakuje na ludzi mtorzy cos zlego pisza o tej firmie.Normalny czlowiek wchodzi i zadaje pytanie jak sie z nimi skontaktowac o wyjasnienie a tu od razu hejt bo ktos pisze jak pisze.Chce to pisze mam takie prawo a ty jak nie chcesz to nie czytaj nie jestez tutaj administratorem zeby mi mowic czy mam ci odpisywac czy nie.

Mama Oliwki i Kacperka

Poszłam do active żeby dorobiić do wypłaty Męza. Chcialam wynagrodzenie co tydz. bo u Nas to jest najbardziej na rękę. Córeczka ma nagle jakąś składkę w przedszkolu lub chce wyjść do kina to niemuszę jej mówić żeby poczekała do wypłaty bo pieniązki Mamy co tydzień na koncie i zawsze jest to parę groszy na nagłe potszeby...polecam kochane mamy:):)

Mama Oliwki i Kacperka
@Mama Oliwki i Kacperka 19.04.2018 10:59

błąd się wkradl miało być potRZeby:)

Idzie 3 miesiąc

Dwa miesiące za mną... Wszystko działa jak w zegarku... Na początku bałam się, że brak kontaktu "face to face" z szefem będzie utrudniał mi wdrożenie się i meeega się stresowałam, ale wszystko jest tak dokładnie objaśniane, że nie da się nie załapać o co w tym biega... Nie bójcie się spróbować, serio...

ktoś wie?

ktoś pytał wcześniej o jedno ip a ja mam pytanie o konieczność posiadania dobrego internetu. ktoś z pracowników może powiedzieć jak szybkie musi być łącze? mieszkam na wsi i u nas czasem z internetem licho ale zasięg telefoniczny jest bardzo dobry. telefon wystarczy czy internet musi być szybki? proszę o pomoc...

fsdgdgdf
@ktoś wie? 15.04.2018 11:54

Pytajcie o takie rzeczy firmę, tak będzie najszybciej. Adres e-mail jest na ich stronie.

Proszę o odpowiedź

Orientuje się ktoś czy osoby mieszkające w jednym domu mogą pracować w tej firmie? Chciałybyśmy z teściową spróbować. Nie będzie problemu, że mamy jedno ip?

chyba tak
@Proszę o odpowiedź 12.04.2018 09:41

moim zdaniem nie ma żadnego problemu , ale to jeszcze zapytaj w firmie .

Martyna

Kochani, dostaliście już wypłatę za marzec?

Martyna
@Onna 12.04.2018 18:06

Dzięki za odpowiedź, też już mi wpłynęła wczoraj , pozdrawiam ;)

JJJJ

Gdzie znajduje się biuro active? Pomóżcie :-) na jaki adres wysyłacie papiery?

Kamila

Z okazji świąt życzę moim kolegom z pracy wszystkiego dobrego!

Szczęśliwa córka :) :) :)

Wypowiadam się w imieniu mojej mamy, ale też swoim - SUPER PRACA DLA EMERYTÓW. To od mamy :) A ode mnie WIELKIE DZIĘKUJĘ, bo mama wreszcie ma zajęcie, stała się bardziej otwarta na ludzi, dużo opowiada o rozmowach z klientami i ma dodatkowe pieniążki na przyjemności :) Dla niektórych taka praca to nic, a dla innych to wielka pomoc. Zachęcajcie swoich bliskich na emeryturze do pracy zdalnej. Jak im się nie spodoba, to trudno, zawsze można zrezygnować. A jeśli się spodoba, to super! Może się okazać, że dostaną w ten sposób DRUGIE ŻYCIE :)

go
@Alicja 30.03.2018 18:04

Hhahahah, dokładnie tak :)

pati

w zeszłym roku pracowałam w active telecom w końcówce ciąży bo tylko na pracę w domku mój wielki brzuszek się zgadzał i wspominam pracę bardzo dobrze i sporo nauczyłam się o ludziach i tak sobie myślę żeby i w tym roku spróbować gdy mój dzieciaczek już jest na świecie meil wysłany czekam na kontakt

Zadowolona

Praca w miarę ok, ciągle się uczę i już radzę sobie coraz lepiej. Pensja na czas. Nie przewiduję zmiany pracy w najbliższych miesiącach. Mogę polecić.

pracownica

Pracuję krótko, ale pierwszą wypłatę już dostałam więc nie ma się czego bać. Hajs się zgadza ;p

A

Informuję, że pit doszedł kilka dni temu ;)

Activia

Ktoś coś o pitach?

Emka
@Activia 26.02.2018 13:59

Tak, ja otrzymałam droga mailowa pita wczoraj. Ktoś napisał że niby wysyłał 28.02 ale coś dojść nie mogło haha. No ale doszło. :) pozdrawiam

Zainteresowana

Witajcie. Czy ktoś ma jakieś namiary na tą firmę? Mimo negatywnych opinii bardzo chciałabym zacząć w niej prace. Pozdrawiam

asdfghjgc
@Zainteresowana 28.02.2018 10:48

Na stronie masz przecież adres e-mail: http://activetelecom.pl/kariera.html

????

Co do pitow to wystarczy isc do urzedu skarbowego i zapytac czy zostal odprowadzony podatek za mnie nie zostal odprowadzony a jezeli nie to pitow nie dostaniemy albo beda bledne tak powiedzieli w US.Trzeba rozliczyc sie bez pitow z samej wyplaty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Poindormowana

Pracodawca ma obowiązek wysłać pity do 28.02. Dzwoniłam do nich i uzyskałam informację, że PITY będę wysyłane w dniu 28.02. Nie ma co kręcić afery.

Rozsądna

-Czekam na PIT .Czy ktoś otrzymał?

Pit

Czy ktoś z was dostał rozliczenie do pitu ?

Ktoś
@Wkurzona 22.02.2018 18:54

Juz z 10 razy wypisywałaś sie z tej strony i dalej siedzisz tu codziennie

Alojzy

Dostal Ktos pit?

Gosc

Niech się ujawni prezes Ś., wszyscy są ciekawi jak on wygląda

Gosc
@elalalala 20.02.2018 18:07

No wlasnie widac jak "nie:)spędzasz czasu na go work ale szybko odpisałaś Anitko a może Zuziu :) sedreczne pozdrowienia z Częstochowy,Poznania i Warszawy ;) a być może i z Gdańska.

beka

Praca jak praca. Call center jak center. Stawka jak wszędzie. Słuchawki na uszach i jazda. Nie wiem nad czym się tu rozwodzić xD Chyba wam się nudzi xD

anonim

(usunięte przez administratora)

:)
@? 19.02.2018 09:25

Mnie tam szef niepotrzebny, byle kasa była :P Pracowałam kiedyś w korpo i prezesa widywałam tylko w telewizji :D

pracapracapraca

10 netto za godzinę to może nie majątek, ale jak na pracę w domu to może być. niektórzy mają do wyboru albo dzwonienie z domu albo bezrobocie. lepiej dzwonić i zarabiać.

ciekawa

A tak z innej beczki, to podpowie ktoś czego się uczyć, żeby lepiej radzić sobie na słuchawce? Jakie kursy warto robić, jakie książki czytać?

polecam
@Świer 17.02.2018 15:26

Taka opinia świadczy tylko o tobie. Albo masz wąskie horyzonty, albo nie wiesz na czym polega marketing. Smutne, pewnie jesteś jeszcze młody/młoda i nie masz pracy na wysokim stanowisku, aby docenić kompetencje zdobyte w pracach mniej prestiżowych. Koleżance wyżej polecam przeczytać ten artykuł: http://www.neobazy.pl/artykul/6-umiejetnosci-ktorych-uczy-praca-w-call-center Każda praca czegoś uczy, call center również ;) Nie zrażaj się :)

hej

Wpisujecie do cv pracę na słuchawce jeśli ubiegacie się o pracę w innym zawodzie? Jak odbierane jest u was call center w cv?

optymistka
@hej 16.02.2018 19:30

A czemu by nie wpisywać? Jak to mówią "nie znasz życia, jeśli nie pracowałeś w call center" ;) Pracodawcy doceniają umiejętności zdobyte w pracy z klientem, tej telefonicznej również. Przede wszystkim świadczy to o tym, że jesteś komunikatywna i masz jakieś pojęcie o sprzedaży, technikach negocjacji i tak dalej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Akacja
@Ania 17.02.2018 13:56

Teoretycznie fundacja a tak naprawdę call center. Ciekawa jest tam sytuacja niby "szef" jest ale nikt go nie widział...

Zostaw opinię o Active Telecom - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Telecom