Active Telecom

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 214 ocen.

Opinie o Active Telecom

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Telecom

Pit

Czy ktoś z was dostał rozliczenie do pitu ?

Oreo
@aajdefhyufhs 22.02.2018 18:44

Jak dostane falszywy pit to Juz nie moj problem Tylko active Ja w terminie sie rozlicze a Za bledy firmy nie odpowiadam przeciez.

Ktoś
@Wkurzona 22.02.2018 18:54

Juz z 10 razy wypisywałaś sie z tej strony i dalej siedzisz tu codziennie

Alojzy

Dostal Ktos pit?

.....

Pracowałam .. ludzie złapcie się czegoś bardziej zaufanego. Co to za firma jak nawet szefa sie nie zna ? Ta świadczy o braku kultury, a co najważniejsze oni robią z was "roboli" o ile jeszcze zapłacą. jeszcze czy was sumienie nie gryzie, wciskać ludziom najczęściej starszym kity? ... odchodzą z firmy dopiero poczułam ulgę... nie pakujcie się w to.

:)
@? 19.02.2018 09:25

Mnie tam szef niepotrzebny, byle kasa była :P Pracowałam kiedyś w korpo i prezesa widywałam tylko w telewizji :D

......
@? 19.02.2018 09:25

Pracowałam na słuchawce. fundacja penie nie istnieje nawet .. pewnie jest to jakiś kit, jak ta cała firma. Więcej problemów, niż pożytku. Jak nie będą Wam chcieli wypłacić to wtedy dopiero otworzycie oczy :)

Gosc

Niech się ujawni prezes Ś., wszyscy są ciekawi jak on wygląda

elalalala
@Gosc 20.02.2018 17:38

a po co pracownikowi widok szefa? serio wytłumacz mi bo może powinnam zaprosić Jarka na kolację przy świecach a ja głupia pracuję bez jakichś randek i oglądania jego foteczek na fejsie. a zresztą nie odpisuj bo wychodzę z tego wątku więc i tak nie odczytam. jeszcze mnie nie pogięło żeby spędzać wolny czas na goworku.

Gosc
@elalalala 20.02.2018 18:07

No wlasnie widac jak "nie:)spędzasz czasu na go work ale szybko odpisałaś Anitko a może Zuziu :) sedreczne pozdrowienia z Częstochowy,Poznania i Warszawy ;) a być może i z Gdańska.

Ktoś

Ktoś chce namiary na Pana M i Pani A? Mam nr telefonu oraz adres jego fundacji.

Ktoś
@gość 15.02.2018 08:20

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Widocznie zabolało coś że taki długi komentarz ;) już niedługo

Ktos 1
@gość 15.02.2018 08:20

Pan Jarek elokwentnie się wypowiedział jak nie masz pieniędzy na wypłatę pracownikom w terminie to nie prowadź firmy

Ost

Ludzie uważajcie na tę firmę! Działa teraz również jako fundacja Szlachetny Gest.

beka

Praca jak praca. Call center jak center. Stawka jak wszędzie. Słuchawki na uszach i jazda. Nie wiem nad czym się tu rozwodzić xD Chyba wam się nudzi xD

...
@beka 19.02.2018 19:02

Wiadomo praca jak praca ale ma byc na jasnych warunkach a nie jakies podejrzane akcje i kierownictwo spod ciemnej latarni

pracapracapraca

10 netto za godzinę to może nie majątek, ale jak na pracę w domu to może być. niektórzy mają do wyboru albo dzwonienie z domu albo bezrobocie. lepiej dzwonić i zarabiać.

ciekawa

A tak z innej beczki, to podpowie ktoś czego się uczyć, żeby lepiej radzić sobie na słuchawce? Jakie kursy warto robić, jakie książki czytać?

polecam
@Świer 17.02.2018 15:26

Taka opinia świadczy tylko o tobie. Albo masz wąskie horyzonty, albo nie wiesz na czym polega marketing. Smutne, pewnie jesteś jeszcze młody/młoda i nie masz pracy na wysokim stanowisku, aby docenić kompetencje zdobyte w pracach mniej prestiżowych. Koleżance wyżej polecam przeczytać ten artykuł: http://www.neobazy.pl/artykul/6-umiejetnosci-ktorych-uczy-praca-w-call-center Każda praca czegoś uczy, call center również ;) Nie zrażaj się :)

Świer
@polecam 17.02.2018 15:49

Wąskie horyzonty to call center. Przykre ale prawdziwe więc uciekajcie póki się da

Gabaga

Szlechetny gest otworzył biuro prz pl. Zawiszy al. Jerozolimskie 125/127 piętro 2 lok. 201 C w Warszawie, są tam dwie dziewczyny które kreują luźną atmosferę z szelmowskim uśmiechem, jest tylko jeden młody pracownik na słuchawkach, b.ciężko jest dowiedzieć się czegoś nt. umowy kiedy, jaka i stawki. Fundacja jest zupełnie nie znana w środowisku NGO, teraz rozumiem dlaczego, skoro oszukują muszą się częściowo schować. Stawka jak się okazało najniższa 10 zł netto/1 godz. Nie polecam fundacji, jeśli ktoś nie chce stracić, ubrudzić się i nabić kabzę oszustom - kosztem dzieci!

Akacja
@Ania 17.02.2018 13:56

Teoretycznie fundacja a tak naprawdę call center. Ciekawa jest tam sytuacja niby "szef" jest ale nikt go nie widział...

Ania
@Ania 17.02.2018 13:56

(usunięte przez administratora) I prosze nie kasowac komentarzy

hej

Wpisujecie do cv pracę na słuchawce jeśli ubiegacie się o pracę w innym zawodzie? Jak odbierane jest u was call center w cv?

optymistka
@hej 16.02.2018 19:30

A czemu by nie wpisywać? Jak to mówią "nie znasz życia, jeśli nie pracowałeś w call center" ;) Pracodawcy doceniają umiejętności zdobyte w pracy z klientem, tej telefonicznej również. Przede wszystkim świadczy to o tym, że jesteś komunikatywna i masz jakieś pojęcie o sprzedaży, technikach negocjacji i tak dalej.

King

Fundacja Szlachetny gest i wszystko jasne...

Aniiitka

Czy sprawa trafiła w końcu do sądu?

ona

ej ale nie tylko mamy z dziecmi maja ulatwienie :P wyobrazcie sobie jak ciezko maja osoby na wsiach. znam ludzi dojezdzajacych codziennie po kilkadziesiat kilometrow do pracy do miasta i wiekszosc pensji wydaja na paliwo. to juz lepiej pracowac zdalnie.

Piotrek

Ciekaw jestem, czy ci najwięksi awanturnicy na tej stronie zdają sobie sprawę z tego, że wszystkie ich działania są niekorzystne jedynie dla nich samych. Właśnie wróciłem z dwudniowej prelekcji w Krk, gdzie podejmowany był temat negatywnych reakcji na telemarketing - czyli marudzenie pracowników na niską płacę, na wysokie wymagania team leadera, na nieuczciwe rozliczenie, na presję, etc. Był podany między innymi przykład firmy Active Telecom, ale i dziesiątek innych firm. Wszędzie jest taki sam wylew frustratów, więc, kochani, osoba, która chce się zatrudnić w danej firmie, nie zwróci uwagi na Wasze lamenty, bo zapewne używa rozumu i wie, że KAŻDY NARZEKA na takich stronach na call center. To po pierwsze. Po drugie, jeśli ktoś zobaczy, że zamiast jak dorośli ludzie walczyć o swoje prawa w sądzie, zachowując przy tym godność, Wy wolicie uprawiać merytoryczne straganiarstwo, czyli kłócić się jak przekupy na targu, to pomyśli źle o Was, nie o firmie. Nie jest Wam wstyd, że spędzacie tu tyle miesięcy na pokazywaniu Waszego nieszczęścia, zamiast rozwijać się, szukać świetnej pracy, dużo zarabiać i spokojnie czekać na wyrok sądu? A po trzecie - czy Wy zdajecie sobie sprawę, że właściciel tej firmy może Was oskarżyć za parę przestępstw, które tu uskuteczniacie? Na prelekcji mówiono o zniesławieniu, bo nawet jeśli mówicie prawdę o braku wypłaty za określony okres, to pisanie każdemu nowemu użytkownikowi, że oni wciąż oszukują (a tego nie wiecie), to po prostu bzdury. Mam nadzieję, że za to odpowiecie, to może wreszcie nauczycie się, że wystarczy wystawić uczciwą opinię oszustowi RAZ, złożyć zawiadomienie odpowiednim organom i żyć dalej, jak cywilizowani ludzie, a nie prześladować firmy, bez względu na to, czy są oszustami czy nie. Jeśli każdemu potencjalnemu pracownikowi na tej stronie będziecie odradzać pracy w AT, to nie zdziwcie się, jak pewnego dnia dostaniecie wezwanie do złożenia wyjaśnień i zabulicie zdecydowanie więcej kasy na odszkodowanie niż jest Wam winna ta firma. Chciałbym zobaczyć wtedy Waszą minę.

Zorro
@Piotrek 28.01.2018 16:57

Widzę że nie tylko mnie zainteresował ten temat na spotkaniu :) Proponuję umieścić ten wątek w grupie prawniczej bo sam chciałbym się dowiedzieć za ile paragrafów można by tu wsadzić "pracowników". Oprócz pomówienia są tu np. groźby karalne spójrz "pewnie to czytasz i gdziekolwiek sie ukryles-ZNAJDZIEMY CIE !!! ale uwierz ze tak ci doje....my ze nigdy nas nie zapomnisz." Jakby ktoś wrzucił to na prawniczą grupę to napiszcie mi na priv-wiecie kim jestem opowiadałem na spotkaniu o kryzysie w Willi Karpatia ;) Z.

gość
@Zorro 28.01.2018 17:26

Panowie, podzielicie się linkiem? :)

Pracownik

Heej. Pracuje w tej firmie od sierpnia 2017r z czystym sumieniem mogę polecić ta prace. Zwłaszcza jak ktoś chce sobie parę groszy dorobić. Mam swoją stała pracę i po pracy dzwonię i umawiam ludzi na badania. Super praca dla osób które chcą w domu pracować. Naprawdę polecam! Super że ta firma zrobiła możliwość pracy w domu! Tego właśnie szukałam!

gość

Mało jest w sieci ofert pracy w domu dla mam z dziećmi. Większość to oszustwa albo jakieś ankiety za które NIE DA SIĘ utrzymać. Jeśli nie jest się grafikiem, tłumaczem lub kimś innym z fachem w ręku, to tylko pozostaje call center zdalnie i dla wielu osób jest to mega komfortowa sytuacja. Nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć, że są takie ułatwienia dla ludzi :) :)

Wkurzona

Do Biedronki. Dziewczyno przestań wypisywać głupoty tylko się weź za robotę leniu patentowy. Jak z takim pustym mózgiem można chodzić po ziemi. Noś kamienie w kieszeni bo odfruniesz. Nic nie można poczytać konstruktywnego tylko jakies Twoje żale. Co wchodzę na ta stronę to ciągle Twój post. Zajmij się czymś

...
@Zdziwiona 06.02.2018 11:58

Ale biedronka nie szkodzi tylko właścicielom firmy, ale też jej pracownikom!!! Ludzie chcą sobie dorobić, dla niektórych to jedyna możliwość zarobku i potem muszą się użerać z pytaniami typu "czy to prawda, że pracujesz dla oszustów?". Idźcie się z nimi sądzić zamiast tu wylewać frustracje. Odczepcie się wreszcie od uczciwych osób, które chcą pracować i z pracy są zadowolone!

Zdziwiona
@... 06.02.2018 22:25

Praca w domu tak bo nie trzeba niczego odprowadzac do zus itp.Wyobraz sobie ze ja przeczytalam wiekszosc wpisow ale zatrudnilam sie na umowe zlecenie i panstwo musialo pokryc za firme cale skladki zus i podatek ktorego firma z wyplaty mi zabrali ale nie oddali.A jezeli panstwo pokrywa to znaczy ze robia to wszyscy podatnicy.Uwazasz ze to sprawiedliwe?Takich oszukanych jest wiecej czekaja za kasa juz poltora roku ale nie pisz ze mamy sie sadzic bo niby z kim z czlowiekiem widmo?Ani ja ani tym bardziej biedronka nikomu z pracownikow nie chcemy zaszkodzic tylko ominac klopoty.

w domu najlepiej

Dla młodych mam, emerytów, studentów - praca marzeń. Może i kokosów nie ma, ale na podreperowanie budżetu wystarcza ;)

Nowy pracownik

Chciałabym podjąć pracę w Fundacji p. Marka ale o przeczytaniu rażących opinii, mam spore wątpliwości co do podpisania umowy. Proszę osoby tam pracujące o jakieś informacje.

Madzinks
@Nowy pracownik 24.01.2018 16:03

Jakby tu były same pozytywy to byś uwierzyła w ich wiarygodność? Teraz to żaden problem kupić w agencjach pozytywne opinie za 20 groszy sztuka, więc sugerowanie się w tych czasach opiniami w sieci to głupota. Właściciel tej firmy mógłby sobie pewnie kupić z tysiąc opinii "szczęśliwych" pracowników tylko po co? Widocznie te negatywy nie zrujnowały mu biznesu, a skoro nie zrujnowały i nowych negatywnych opinii nie ma, to znaczy, że ludzie dalej się tam zatrudniają i nie narzekają :)

...
@Madzinks 03.02.2018 01:47

Madzinks otóż to!

zetka

otworzyli w czestochowie biuro na jana pawla.jest ogloszenie konsultant Różne projekty takie jak: *Umawianie na bezpłatne badania *Projekt finansowy *Pozyskiwanie środków na podopiecznych z fundacji a laska to anita. ci co pracowali tam dzwonili i anita pozniejj nie odbiera . mozecie sie udac ci co im zalegaja. nikomu nie wylacili pani emerytka kity wciska

Rrrfkxkc
@zetka 05.12.2017 11:50

Mają nawet funpage na fb i wystarczy wpisać ecallcenter

Mareczek

Wie ktoś, gdzie aktualnie przebywa Jarosław Świergiel vel Marek Janc, albo jak się z nim skontaktować??

Biedronka
@Koleżanka z pracy 17.01.2018 19:00

Ciekawa jestem gdzie ze mna pracowalas bo raczej nie w tej firmie hihi.Nie mam zamiaru wchodzic w potyczki slowne na stronie ktora wogole do tego nie sluzy.A poza tym nikt nie kaze ci tu A..... wchodzic i czytac.Regulamin mi nie zabrania posania tu i pomagania ludziom oszukanym.

Biedronka
@Jareczek 17.01.2018 20:42

ren.wyr@wp.pl frodo tez duzo wie

Mail

Jezeli chcesz sie kontaktować z firma to mozesz wysłać info na maila interwencja@activetelecom.pl Mnie pomogli błyskawicznie

Hej

A ja mam wszystko w nosie :)

Nikt

Poleci ktos jakis dobry serial do oglądania ??

Pogoda

Znudzony jestem. Czy na Was tez ta pogoda tak negatywnie działa ??

opiekunka

Hej, znacie firmę Globertrop ? Zatrudniają opiekunki. Moze ktos powiedziedz co i jak ?

nowa

Słuchajcie mam pytanie odnośnie polecenia skutecznej metody nauki języka angielskiego. Moze ktos cos polecić ?

Dentysta

Witam Czy ktos moze polecić jakiegoś dobrego dentystę ? Szukam w Krakowie

Administrator

Przypominamy, że z godnie z regulaminem serwisu podawanie danych adresowych, numerów telefonów i innych danych naruszających ustawę o ochronie danych osobowych jest surowo zabronione. Osoby łamiące regulamin zostaną zgłoszone do odpowiedniego organu oraz usunięte z serwisu

Zuza

Czy prawdę piszecie o tych niezapłaconych składkach do ZUS-u? Chciałbym aplikować do firmy dlatego dopytuję.

Biedronka
@Zuza 14.01.2018 18:56

Niestety prawda.Firma tlumaczyla sie trudna sytuacja finansowa ale niestety skladki do zusu nadal nie dotarly zus czeka juz rok za skladkami.

Biedronka

Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szcześliwego Nowego Roku dla adminów tej strony,strony ktora pomogła w komunikowaniu się z innymi oszukanymi oraz wszystkim pracownikom tej firmy wierze że Nowy Rok przyniesie nam dużo dobrego i odzyskamy nasze pieniądze.Życze Wam również aby nigdy więcej nie trafić na takich oszustów jak ta firma.

Frodo
@Biedronka 21.12.2017 08:35

Podaj mi swojego maila bo chce wiedzieć więcej na ten temat-może będziemy sobie mogli wzajemnie pomoc

Biedronka
@Frodo 03.01.2018 18:55

ren.wyr@wp.pl

Ozi

Zapewne Estera sławik przyjaciółka Anity zna adres i gdzie przebywa cała ta szajka złodziei.

anonymous
@Ozi 31.08.2017 10:50

anita mieszka na orlika rickemana ta,m starzy a ona wynajmuje na krakoskiej kolo katedry

Pipi
@Ozi 31.08.2017 10:50

Kościańska prokuratura wszystkich namierzyła i przesłuchała jeżeli nadal ktoś ma z nimi problem wystarczy iść na policję w swojej miejscowości zgłosić przestępstwo i dodać że kościan zna adresy.

Marcin

Ma ktoś z Was jakiś adres email kontaktowy lub numer telefonu gdzie mógłbym się skontaktować z kimś z firmy w sprawach pracownika?

bibi
@Marcin 27.11.2017 13:04

tego to raczej nikt nie ma a jeżeli ma i ci poda to tak ci nic nie odpiszą bo u nich to norma

Emerytka

Jestem już leciwą kobietą bo mam prawie 60 lat i w Active pracuje ponad rok. Faktycznie w marcu i kwietniu firma miała przejściowe problemy i spóźniała się z wypłatami ale od maja wszystko wróciło do normy. Teraz od kilku dobrych miesięcy dostaje na czas a często nawet sporo przed czasem. Przeżyłam już trochę tych firm i uważam że każda może mieć przejściowe problemy. Takie czasy. Najważniejsze że z nich wyszła i dalej wszyscy pracujemy. Dla mnie praca jest ok, tym bardziej zimą kiedy za oknem plucha a ja sobie w domy pracuje i nie muszę nigdzie wychodzić. W mojej miejscowości to pracy brak albo do fabryki mogę iść więc dla mnie praca konsultanta jest super. Ja osobiście polecam pracę w tej firmie

xdxdxd
@Emerytka 21.11.2017 09:32

Przejściowe problemy?Chyba do teraz. Ja,jak i wiele innych moim znajomych,którzy pracowali w Active za miesiąc marzec nadal nie widzielismy pieniędzy. I te śmieszne maila,o ratach. (usunięte przez administratora) i oszust zawsze w człowieku zostaje. Widziałam go raz i może to nawet dobrze. Bo na takich naciągaczy jak szanowny pan Ś, mam uczulenie. :)

Pytająca

Rozpoczęłam pracę w firmie. Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii nie wiem co robić . Czy są tu jakieś osoby które są zadowolone z pracy ? Pracują w domu i dostają regularnie wypłatę ? Jak wygląda rozwiązanie umowy ?

Onna
@Marcin 17.11.2017 18:10

Ale płacą Tobie na czas?

Marcin
@Onna 17.11.2017 18:40

Tak, zawsze placa mi na czas

Qwerty

Dziwię się że activetelecom jeszcze istnieje a czy zmieniło nazwę może wiecie ok czy odzyskaliście pieniądze są ze które niby na ZUS szły a do niego nie trafiały

Biedronka

Prezes Świergiel zostal znaleziony i bedzie sprawa w sadzie

PP
@PP 02.11.2017 08:37

Kancelaria soryyyy

nick
@nick 31.10.2017 18:58

rata dotarła

:/

ActiveTelecom kiedy oddacie mi wyplate za miesiac marzec ?????

Rr

TT

Igaaaa

HMM,COŚ MI TO MÓWI. A OGŁOSZENIA SĄ NA OLX NA CAŁĄ POLSKĘ. Call Center Witam, Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Na początek przybliżę Państwu na czym polega praca, oraz jak jest ona płatna, aby mogli Państwo ocenić, czy jest to zgodne z Państwa predyspozycjami, oraz oczekiwaniami. Zostanie zainstalowany Państwu telefon internetowy i dostęp do systemu za pomocą którego będziecie Państwo mogli wykonywać połączenia na koszt naszej firmy. Nie ponosicie Państwo żadnych kosztów związanych tą pracą. Do wykonywania pracy potrzebny będzie komputer stacjonarny lub laptop, słuchawki z mikrofonem oraz dostęp do Internetu. Parę słów o samym projekcie: Pozyskiwanie środków finansowych poprzez kontakt telefoniczny dla podopiecznych fundacji (stawka godzinowa + 1% od pozyskanych środków) Zadaniem konsultanta jest kontakt telefoniczny z osobami prywatnymi, firmami celem zachęcenia ich do uiszczenia wpłaty na rzecz podopiecznych którymi są małe chore dzieci. Projekt jest bardzo sympatyczny i dobrze płatny. Wynagrodzenie składa się ze stawki godzinowej uzależnionej od ilości godzin wypracowanych w miesiącu + prowizji (1 % od wpłaty uiszczonej przez rozmówcę) Każda osoba sama reguluje ile godzin dziennie będzie pracowała i w jakie dni. Jedyny warunek jaki należy spełnić to praca min. 2 godziny. Warunki finansowe są następujące: Ilość godzin wypracowanych w miesiącu: 0- 59 – Stawka 7,00 zł netto/h Ilość godzin wypracowanych w miesiącu: 60-80 – Stawka 8,50 zł netto/h Ilość godzin wypracowanych w miesiącu: 81-120 – Stawka 9,50 zł netto/h Ilość godzin wypracowanych w miesiącu: 121-160 – Stawka 10,00 zł netto/h Ilość godzin wypracowanych w miesiącu: od 161 – Stawka 10,50 zł netto/h + 1% od pozyskanych wpłat System działa w godzinach 9-20. Forma umowy to umowa o dzieło. Osoby, które pracują co dzień po 6-8 godzin dziennie po trzech miesiącach pracy otrzymają umowę zlecenie. Wynagrodzenie wypłacamy w formie dogodnej dla Państwa tj. tygodniówki, dwutygodniówki lub miesięczne. Jak dołączyć do naszego zespołu ? TO BARDZO PROSTE!! Wystarczy wysłać maila na adres: info@fundacja24.com.pl z dopiskiem "Konsultant zdalny" oraz załączając swoje CV a w odpowiedzi przyjdzie do Państwa mail powitalny z którym należy się zapoznać. Zawarte są w nim, materiały do pobrania, zasady pracy, system do dzwonienia itd. Proszę postępować zgodnie z opisanymi wytycznymi, które pozwolą Państwu samodzielnie zainstalować wszystko i zacząć pracę. W przypadku jakiś pytań proszę o telefon w 517 353 186 (jestem dostępny od poniedziałku do piątku w godzinach 10 do 17) Pozdrawiam Marek Kwarc

biedronka
@Igaaaa 21.10.2017 21:05

Hmm brzmi znajomo.Kolejne nazwisko pana Świergiela?Ojoj oby poszedł za to siedzieć.

olaboga
@Igaaaa 21.10.2017 21:05

ludzie Jarek znowu rekrutuje nie dajcie się nabrać znowu będzie obsuwa a dodatkowo ludzie którzy będą zbierali te środki bekną za wyłudzanie pieniędzy

Uprzejma

Nalezy im sie ;)

info z ostatniej chwili

dzisiaj kogoś zatrzymali 4 osoby w tym właściciela call center nie wiem czy akurat chodzi o Świergiela i czy to on ale kto wie :)

GOWORK. PL
@info z ostatniej chwili 10.10.2017 15:51

Oby to była prawda. Już mam dosyć tych Śmierdzieli śmierdzących

Bbs

Czy ktoś wie może gdzie przebywa swiergiel?

Administrator
@Bbs 09.10.2017 15:33

Szanowni Państwo, Zgodnie z art. 49 ustawy o ochronie danych osobowych kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Zatem bezprawne przetwarzanie danych jest przestępstwem karnym, za które grozi odpowiedzialność. Zachęcamy aby nie ujawniać na forum prywatnych adresów, telefonów, danych personalnych itd. ponieważ, czym ten będzie zgłaszany organom.

szczera

zapracowana, co jeszcze nie poznałaś Jarusia przez rok? to jeszcze poznasz to jego druga firma którą topi, wiec nie licz na dłuższą współpracę i zacznij szukać czegoś nowego bo on jest niezrównoważony, wszyscy to wiedzą

zapracowana

Ja pracuje od ponad roku i jestem zadowolona. Faktycznie były chwilowe problemy ale kto w tych czasach ich nie ma. Mogłam odejść ale postanowiłam zostać bo sama praca mi się podoba i dobrze się stało że zostałam. Sytuacja się uspokoiła, wszystko wróciło do normy. Dostałam podwyżkę, wypłaty mam na czas a często przed czasem więc czego chcieć więcej. Niech każdy myśli za siebie.

szczera
@NIEWIADOMO A WIADOMO 29.09.2017 12:33

NIEWIADOMO A WIADOMO miałam napisać to samo :) ale się powstrzymałam

Onaaaa@

Hej zła. A ile czasu tam pracowałas? Po jakim czasie przestali tobie płacić?

Biedronka

Hmmm czyli maja pieniadze a nam napisali w pismie ze firma bedzie musiala oglosic upadlosc bo kasy nie maja.Ja jestem oszustem haha w takim razie nie odprowadzili skladek do zus to oni tez sa oszustami?Normalnie ta firma nie konczy mnie zaskakiwac.Po 3 miesiacu pracy czyli w marcu tego roku zaczely sie problemy kasa sie nie zgadzala i duze opoznienia z przelewem.

onaaaa@

kongo a po jakim czasie zwlekali tobie z wypłatą pieniedzy? i czy pracowałeś w domu czy u nich?

Kongo
@onaaaa@ 13.09.2017 19:41

Pierwszy miesiąc też było wszystko ok. Później opóźnienia z wypłata aż końcu jej brak. Radzę ci żebyś trzymała się z dala od tej firmy. Uciekaj póki jeszcze ci kasę wyplacili. To są złodzieje, jeśli tam będziesz nadal pracować, przekonasz się. A tak Apropo to kto ci umowę podpisywał? Janowski, swiergiel czy janc? Bo niewiem czy wiesz ale to jedna osoba pod kilkoma nazwiskami. I kto tu jest oszustem?

onaaaa@

hej... postanowiłam spróbować tej pracy mimo komenatrzy... praca w domu... na razie nie mogę narzekać bo wypłata została przelana na czas i wszystko sie zgadza jesli chodzi o kwote i o czas wysłania... z ciekawosci napisałam do nich na fejsie na profilu call center tej firmy zapytałam się dlaczego jest mase negatywnych opinii o ich firmie... dostałam odpowiedz ze oszustą nie wypłacają pieniędzy którzy niby dzwonią a w rzeczywistosci tego nie robia... tylko tyle moge napisac co wiem. ja osobiscie jestem zadowolona i mam nadzieje ze tak zostanie. poinformowałam ich ze jezeli zostane oszukana to automatycznie sprawe zgłaszam na policje... a wam życze żebyscie odzyskali swoje ciężko zarobione pieniadze i zeby wszystko sie wyjasniło... pozdrawiam buziaki!!!

Kongo
@onaaaa@ 12.09.2017 20:07

Poczekaj jeszcze trochę, nam też na początku płacili, a skoro nazywają pracowników oszustami to kim oni w takim razie są? Bo oszuści to za mało powiedziane. Życzę ci aby tobie się udało, lecz bądź ostrożna bo my póki co założyliśmy sprawę w sądzie pracy i zglosilismy na policję i do prokuratury.

ciekawa
@onaaaa@ 12.09.2017 20:07

@onaaaa@ Czy nadal jest wszystko w porządku jeśli chodzi o wypłaty?

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Jak możesz podaj dokładny adres na orlicka rickemana.

Zostaw opinię o Active Telecom - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Telecom