Anpacars Sp. z o.o.
1 105 5 1

Opinie o Anpacars Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Tomek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jestem obecnym pracownikiem Anpacars. Pracuje na sektorach. Wiele negatywnych informacji o firmie, niestety jest prawdziwych. Opinia Mistyfikant z 11.05 niestety nie jest prawdziwa. Magazynier, ktory pracuje na sektorach zarabia ok 1800zl netto. Aby zarobic wiecej, pracownik musi pracowac w sobote do 16 tej, plus w niedziele i w wolny dzien za sobote. W takim ukladzie mozna zarobic ok 2300 netto ( ale to jest praca na okraglo) Mozna wypracowac jeszcze premie, lecz niestety trzeba biegac z wozkiem jak "szlony Ukrainiec", bo od takiego obliczana jest premia. Powaznym problemem firmy jest uszkodzony, nienaprawiany sprzet do pracy. Mam na mysli zniszczone, powygryzane, niesprawne skanery Motoroli. Czasem trzeba poswiecic 30 minut i wiecej , aby uruchomic taki skaner. Raz nie dziala na nim siec, raz nie dziala laser, raz nie dziala aplikacja lub sa problemy z ustawieniami itp. Kolejny powazny problem, to ciagly brak baterii do skanerow. Jest ich zbyt malo i ciagle sa rozladowane. Trzeba latac po pietrach, aby odszukac dzialajaca sztuke. Sa i "uprzywilejowani", ktorzy posiadaja skanery tzw. na reke, znacznie ulatwiajaca prace. W firmie niestety pracuje ok 80% Ukraincow, ktorych poziom intelektualny czesto jest bardzo niski, a prace wykonuja niedbale, co uderza w pracownika, ktory sie stara. Podsumowujac: niskie wynagrodzenie za prace, zly stan skanerow i baterii, zbyt ciasne odstepy miedzy regalami i czesto balagan utrudniajacy prace.

Pomocna?
Tak2Nie
Mistyfikan
 Opinia

socjal i może średni, mogło być troszk lepiej, ale za to zarobki b.dobre. Nigdzie indziej nie zarobi się 2600-2700 (bez nadgodzin) w pracy na magazynie. Praca nie jest ciezka dla osób pełnosprawnych - nie można przesadzać z ciężkimi rzeczami!! fakt wózków jeżdzi dużo i niektórzy jeżdżą jak idioci bez celu kazdy sobie poradzi, jak nawet Ukraińcy sobie radzą słabo rozumiejący po polsku. To moja konstruktywna opinia, bo poprzednia osoba narzeka a nie pracowała na innych magazynach. Ja pracowałem w 3!! i w każdym było o wiele gorzej niz w Intercarsie, kasa max 2300 zł, a często się pracowalo po 10 godzin i za nadgodziny nie wypłacali! juz nie mowiac, ze nie dawali ciuchow roboczych i wozki byly tak przestarzałem, że ledwo jezdzily. W intercarsie wszystko nowe, zreszta ostatnio tez nowy wozek widzialem, pachnial nowoscia. A do pracy trzeba podchodzic na luzie, nie spinać się o bele co, jak ktoś tak robi to niech idzie do zakonu tam znajdzie spokoj. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie16
1
prawdomowny
 Opinia
@Mistyfikan 11.05.2019 11:06

bzdety wypisujesz i nieprawde bez nadgodzin nie zarabia sie w tym zakłóadzie takich pieniędzy

Pomocna?
Tak15Nie
123
 Opinia
@Mistyfikan 11.05.2019 11:06

Tak wszystko ok tylko że tam trzeba się spinać tego wymagają brygadzisci, kasa to jest w okolicach 2200 do 2300, kwota jaką ty podajesz do jest nie do osiągnięcia bo w żaden sposób nie da się tego wyliczyć chyba że mówisz brutto. Magazyn ogólnie jest brudny, zapuszczony o tym że 70% pracowników to Ukraina nie wspomnę...

Pomocna?
Tak12Nie
GOLFISTA
 Opinia
@Mistyfikan 11.05.2019 11:06

Ty nawet nie wiesz co piszesz , bez nadgodzin nigdy tu nie weźmiesz 2600-2700 chyba , że u kierownika klękniesz na kolanach ,bo oni tam tylko siedzą i pierdzą w stołki . Albo jesteś przydupasem !!! OMIJAĆ TEN (usunięte przez administratora) !!!!!

Pomocna?
Tak5Nie
jaja_jak_berety
 Opinia

Ciekawe jutro musicie zaś iść do tego badziewnego blaszaka. Jakie to przykre a zarazem przerażające. Jak przetrwać kolejne 5 dni w tym badziejstwie. A może zaproponują dzień wolny ? Hahahhahaha

Pomocna?
Tak5Nie
Beza
 Opinia

Nie sądziłam że będzie asz tak źle. Nie propanuje tej firmy nikomu. Jedyny plus stabilne zatrudnienie bo oprócz pracowników z Ukrainy nikt inny nie chce pracować.

Pomocna?
Tak29Nie
Anpaporazka
 Opinia
@Beza 17.03.2019 19:14

Tam nie ma stabilności zatrudnienia.

Pomocna?
Tak6Nie
Dddxxxd
 Opinia
@Anpaporazka 12.05.2019 09:26

Pracujecie tam na umowy o pracę tymczasowa i twierdzicie ze to stabilna praca. Chyba żartujecie. Przecież to straszny badziewie.

Pomocna?
Tak3Nie
Niezadowolony_Z_pracy_w_Anpaca
 Opinia

A co powiecie o Nowej Hali ? Czy faktycznie przeniesienie tam z sektorów można traktować jako nagrodę czy raczej kara. Przecież to masakra jaka tam panuje. Na sektorach nie jeżdżą żadne wózki widłowe. Strach chodzić między regałami bo masz wrażenie, że coś ci spadnie na łeb. A jak jest zimno na dworze to tam jest nieciekawie

Pomocna?
Tak4Nie
nowa hala
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Niezadowolony_Z_pracy_w_Anpaca 14.05.2019 22:49

na nowej hali nie grzeja bo dla paru osób się nie opłaca :D:D a teraz jest zimno na dworze? no nie wiem, zimno to dopiero bedzie w grudniu, styczniu, marcu, potecam kurtke i czapke

Pomocna?
Tak1Nie
Ania. Nh
 Opinia
@nowa hala 15.05.2019 19:47

Do tego czasu to myślę zmienić pracę. Ale fakt na magazynach nie ma ciepło. Ciekawe jak mają na budce przed firma . Chyba mają jakieś ogrzewanie.

Pomocna?
TakNie
TomaszK
 Opinia

Obecnie pracy na sektorach szczególnie górnych praktycznie nie ma. Pytanie rano padają czy chcesz dzis wolne. Rozdysponują twoim urlopem na prawo i lewo. Gratulacje powagi. Przyjazna atomosfera w pracy. Trzeba znać język ukraiński lub rosyjski. Ja nie mam zamiaru w pracy w swoim kraju POLSKA używać języka obcego. To przesada. Pytasz się często coś Ukraińca a on nie panimaju. No comment. Pomimo pracy widziałem że ciągle przychodziły nowe pielgrzymi tego narodu za wschodniej granicy. Można pozytywnie napisać o Trenerach pracy na sektorach bo to były fajne osoby. Marzena i Monika. Jednak to za mało plusów. Podsumowanie: Ocena warunków pracy: dopuszczający Ocena dostępu do narzędzi pracy: niedostateczny Ocena komunikacji dostateczny Ocena pracy niedostateczny Ogólna ocena pracy dla ON niedostateczny

Pomocna?
Tak12Nie
TomaszK
 Opinia

NIe jest to praca dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności to PEWNIK. Nie dać się oszukać że ta praca to lekka i przyjemna bo tak nie jest. Ciągle trzeba chodzić, schylać się, przenosić rzeczy. Dla osoby pełnosprawnej to jest może lekka praca ale nie dla osoby z poważnym schorzeniem. Nie jest to praca dla osób z z większością grup. Z pewnością to nie jest wskazane dla osób z grupą: 1. Upośledzenie umysłowe - trochę trzeba myśleć ale nie wiele :) Chociaż na upartego osoba z lekką grupą by to skumała 2. Chorobami psychicznymi - bo ta praca nie jest spokojna 3. Zaburzenia głosu, mowy i choroby słuchu - ciężko mi sobie wyobrazić tam kogoś bez słuchu. Fakt są tam osoby niesłyszące w pewnym stopniu. Jednak jest to wbrew orzecznictwu medycyny pracy. Ciekawe jak głuchy wejdzie pod wózek widłowy. A Ukraińcy nie stosują żadnych zasad BHP. 4. Choroby narządu wzroku - bez komentarza 5. Niepełnosprawność z narządu ruchu - ciekawe jak taki ma chodzić 7 h i przenosić różne rzeczy. 6. Epilepsja - atak padaczki gwarantowany w takich warunkach 7. Jeśli chodzi o niepełnosprawność z tytułu chorób krążenia lub chorób układu oddechowego to pełno kurzu. Smród. Brygadziści mało kompetentni podnoszą ciągle ciśnienie. Zawał lub udar pewny. 8. Choroby układu pokarmowego zakaz jakiegokolwiek dźwigania i zakaz schylania zakaz pracy pod presją. 9. Niepełnosprawnym z układu moczopłciowego - Podobnie jak z układem pokarmowym i tu. Nie dojdziecie do WC. 10. Choroby neurologiczne tez odpadają. Jednak co się dziwić jak firma ma lekarza medycyny pracy który jest przekupny i podpisuje każdej osobie oświadczenie o zdolności do pracy. Skandal. Tam trzeba pracować na akord i dźwigać. Takie palety też waza. Przewożenie palet. Jeśli jesteś niepełnosprawny i szanujesz swoje zdrowie NIE IDŹ TAM NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!! SZANUJ SWOJE ZDROWIE CZŁOWIEKU TO NIE JEST WARTE TYCH 2585 BRUTTO Lepiej mieć spokojną pracę za 1630 netto i nie męczyć się. Warunki są słabe jak na taką dużą firmę. Tym bardziej że to nie jest firma ochrony. W tej firmie wszyscy patrzą na ciebie jak na potencjalnego złodzieja. Po przyjęciu okazało sie ze trzeba mieć własny kubek aby napić się wody mineralnej z dystrybutora. SKANDAL Ze sobą trzeba nosić kanapki po hali bo w czasie przerwy nie można iść do szatni bo jest zamknięta. Na przerwie nie można skorzystać ze świeżego powietrza - SKANDAL Osoby palące nie mogą w trakcie przerwy zapalić- SKANDAL Zerowy kontakt z kadrami w czasie pracy - z resztą nie warto. Nie wiem co te kobiety tam robią poza pierdzeniem w te stołki. Skoro nie liczą wypłat a zlecają to firmie zewnętrznej. Brygadziści przeważnie są chamscy. W ogłoszeniu było wspomniane: "Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku - niezbędny sprzęt do wykonywania pracy - korzystny system premiowania - preferencyjny pakiet ubezpieczenia na życie - swobodny dojazd komunikacją miejską do pracy - kartę Ok System - bony na święta dla pracowników - paczki świąteczne dla dzieci - możliwość zdobywania i poszerzania zawodowego doświadczenia." Wierzycie w te brednie. Mam nadzieję, że nie. niezbędny sprzęt do wykonywania pracy - dobre jaja. Nigdy w tej chronicznej firmie nie było skanerów. Z resztą stan skanerów tragiczny. Słabo pracują. Po prostu dramat. korzystny system premiowania - tak. Haahahahah. Niejaka pani Karolina na rozmowie mówiła że 600 zł netto premii. Ciekawe za co jak tam nigdy nie było pracy. Premia frekwencyjna 100 zł a co kwartał 300 zł Mówiła że kwota netto. Tak okazuje się ze brutto czyli jeszcze należy potrącić podatek od tego wynagrodzenia. Kolejna ściema. preferencyjny pakiet ubezpieczenia na życie - tak jest jakieś pakiet firmy Allianz. ALe bardzo słaby. Za 50 zł co miesiąc (minimum) nie opłaca się wcale. swobodny dojazd komunikacją miejską do pracy - to chyba są na prawdę żarty. Musiał to pisać ktoś naćpany. Kursują tam 160 i 160s ale marny ten dojazd. Firma jest tak wspaniałą ze umożliwia dojazd autokarem. Tak jednak musisz zapłacić aż 3 zł w jedną stronę. Powinien być bezpłatny. Oferują możliwość zakupu biletu miesięcznego na przejazd tym busem pracowniczym. Śmiech. Lepiej mieć miesięczny ZTM za 93 zł niż u nich na trasę (usunięte przez administratora) dom. a często jeszcze trzeba dojechać do obsługiwanego przystanku przez ten bus firmowy. To się po prostu nie opłaca. - kartę Ok System - trzeba sobie opłacić z tego co pamiętam jakoś koło 100 zł co miesiąc. - bony na święta dla pracowników. Była Wielkanoc. Jakoś nic nie dostałem - możliwość zdobywania i poszerzania zawodowego doświadczenia. Nie warto tam zdobywać doświadczenia. Dlaczego ? Zero kompetencji zarządu. Zero planowania. Zero działania. Słaba jakość. Chaos. Jakim cudem oni mają klientów ? Nie wiem.

Pomocna?
Tak16Nie
Bartek
 Opinia

Opinie negatywne prawdziwe, wrogowi bym nie polecił. Zarobki, atmosfera, warunki wszystko na minus. Upadliny więcej niż Polaków. Do pracy biorą wszystkich, po dwóch tygodniach i tak się zwalniają.

Pomocna?
Tak20Nie1
Miły
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

jest juto sobota do 16? chodza słuchy, że ma nie być. A chcialbym przyrobić troszku, a niestety nie moge byc w niedziele na rano ze wzgledow osobistych :( dajcie znac

Pomocna?
TakNie7
3
 Opinia
@Miły 15.03.2019 22:19

masz smutne życie

Pomocna?
Tak1Nie1
Załamana
 Opinia

Miało być kolorowo... Niestety nie było, mogło by się wydawać że tak duża firma może zachęcić pracownika ale miło było tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. 3 miesiące wytrzymałam, nie narzekałama robiłam swoje starałam się. W piątek dostałam trzecią wypłatę która z ledwością przekroczyła 2000zł i mogę powiedzieć że to był stracony czas a firma z którą ja się aktualnie żegnam musi zmienić podejście i zacząć uczciwie płacić za wykonywaną pracę bo w innym wypadku nie będzie miał kto tam pracować.

Pomocna?
Tak15Nie
DiabloWlodarczyk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Załamana 11.03.2019 21:00

Co wy za głupoty gadacie, ja dostałem 2600 i jestem zadowolony, reszta ekipy rownież, niektórzy się dziwią, że im tak dobrze płacą za latanie ze skanerkiem hehe :D

Pomocna?
TakNie8
aweryupl
 Opinia
@Załamana 11.03.2019 21:00

A pracowałaś jako osoba z grupą (7h) czy normalnie 3 zmianowo. Ważne czy tylko dni robocze (wtedy jeszcze 2 000 zł netto można zrozumieć) czy dochodziło coś jeszcze nadgodziny i weekendy ? Mi tam 2 000 zł styknie szczerze mówiąc

Pomocna?
TakNie3
Edek
 Opinia
@DiabloWlodarczyk 11.03.2019 23:45

To oddajcie jak się dziwicie. 2700 czyli napewno pracowaliscie weekendy i nadgodziny co jest bezsensownym gadaniem bo z tego wychodzi że można by zarobić i 5000 ale chodzi tu o to że pracując normalnie ta kobieta zarobiła śmieszne pieniądze mniejsze niż te o których była informowana na rozmowie.

Pomocna?
Tak7Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
pytacz
 Opinia

na jakim dziale/sektorze robisz?? nadgodziny miales, weekendy??

Pomocna?
TakNie
Ja pier...
 Opinia
@pytacz 10.03.2019 20:06

MW3 1 sobota której nie mogę rozpisać bo kierownik się nie zgadza i 1 niedziela na noc. 8 nadgodzin. Na rozmowie miałem obiecane że bez problemu zarobki od 2500 na rękę w górę.

Pomocna?
TakNie
pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

ja jestem zadowolona z wyplaty, nie bede pisac ile dostalam by nie wzbudzac zazdrosci xDD

Pomocna?
TakNie8
Ser
 Opinia
@pracownica 09.03.2019 18:31

2300 na łapę wzięła tak to można żyć xdxdxd

Pomocna?
Tak4Nie1
Wkur
 Opinia
@pracownica 09.03.2019 18:31

O kolejna osoba z obdartymi kolanami się wypowiada.

Pomocna?
Tak7Nie1
Pyry
 Opinia

Dziękuję postoje już lepiej iść do amazona(usunięte przez administratora) Jak pisali poniżej głupota goni głupotę o wypłacie i wyjeździe z pracy który trwa 40 minut lepiej nie wspominać. Plusem jest darmowa woda tylko kubek trzeba mieć własny.

Pomocna?
Tak12Nie
909
 Opinia

Plus to brak wymagań przy rekrutacji i pewność zatrudnienia. Minus to zarobki, fatalny dojazd, brak zaplecza bo 2 mikrofale na jadalni to trochę mało jak na firmę zatrudniajaca 500 osób. Powszechny jezyk ruski bo mało kto po polsku gada i brak normalnego rozwoju w oparciu o umowy i awanse.

Pomocna?
Tak12Nie
hahah
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@909 08.03.2019 18:31

co ty gadasz, bardzo łatwo zostać brygadzistą - wystarczy wejść pod stół z 2-3 razy i pyk już się jest. a wiadomo skad te niezbyt inteligentne kobiety w niezgodnosci, za zaslugi xD

Pomocna?
Tak6Nie
Sy
 Opinia

Byłem nie polecam. Sami banderowcy a wypłata inna niż ta o której mówiły kobity na rozmowie kwalifikacyjnej.

Pomocna?
Tak8Nie
michalski
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

-firma liderem w swojej branzy -dobre zarobki -praca interesujaca -troszke meczace zmiany, ale sobota robocza wypada tylko raz na 3 tygodnie wiec plus, mozna odpoczac -8 godzin i do domku, a mam znajomych co pracuje i po 12 godzin dzien w dzien -Fajne dziewczyny, bardzo ladne -bez stresu -firma gwarantuje dowoz do pracy, nie trzeba jezdzic komunikacja miejska -100 razy lepiej niz w innych frimach w okolicy

Pomocna?
TakNie7
Adison
 Opinia
@michalski 07.03.2019 18:21

-Jakim liderem w czym? -Jaki dowóz do pracy, jeden autobus płatny jeżdżący jak linia 160 (bardziej opłacalny bilet miesięczny ). -6 ranek, 6 nocek, 5 popek praca w weekend obowiązkowa, za dzień do odbioru. - 2500 brutto ( 1750 netto na rękę ) no zarobki wręcz oszałamiające. Dajcie więcej propagandy chętnie skomentuje.

Pomocna?
Tak5Nie
michalski
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Adison 07.03.2019 19:19

stary nie oszukuj, masz dodatki za nocki, frekwencje, premie za wyniki itd... 2500-2700 spkojnie sie zarobi, w grudniu byly nawe paczki i bony. w innych firmach gola pensja 1800 zl, ale nie tu

Pomocna?
TakNie5
Adison
 Opinia
@michalski 07.03.2019 19:36

Pytanie ile ty pracujesz w tej firmie? Za bony to nam z wypłat poucinali co ładnie na pasku pisało. Jakby bez problemu można zarobić 2800 to by się co tydzień ludzie nie zwalniali. Z resztą 1800+100+premia uznaniowa któej możesz nie mieć ( jak to w grudniu było u większości ) jak ci prawie 3000 z tego wychodzą?

Pomocna?
Tak4Nie
michalski
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Adison 07.03.2019 20:46

na jakim dziale pracujesz? ja pracuje na dziale eksportowym i jest mega, jak ci sie nie podoba u CIebie to co za problem zmienic dzial? wszedzie sie mozna sprawdzic, pogadac z (usunięte przez administratora). Jesli sie nie realizujesz w tej pracy mozesz z niej zrezygnowac, inni przyjda na Twoje miejsce, pozdrawiam serdecznie wszystkich pracujacyh, neizaleznie od obywatelstwa - narzekanie na ukraincow jest co najmniej smieszne, to tez ludzie i dajcie im pracowac uczciwie

Pomocna?
TakNie6
Adison
 Opinia
@michalski 07.03.2019 20:54

Kto to jest (usunięte przez administratora) Dzięki pomocy ukrainców to ty podwyżki nie dostaniesz, zawsze się jakiś znajdzie na twoje miejsce. Nadal nie odpowiedziałeś jak z podstawy i premi wyjść 2700 wypłaty i ile tu pracujesz.

Pomocna?
Tak4Nie
Jarek
 Opinia
@michalski 07.03.2019 18:21

A ty dobrą firmę opisujesz? W czym anpa jest liderem, oprócz zatrudniania przybyszy ze wschodu?

Pomocna?
Tak4Nie
Klep
 Opinia

Największy (usunięte przez administratora) dla ukrainy w Sosnowcu, międzynarodowo jest tylko dla Polaków problem bo ciężko się dogadać z przełożonym który nie mówi po Polsku.

Pomocna?
Tak11Nie
Nero
 Opinia

Plusów brak. (usunięte przez administratora) za to każą nic ich nie interesuje tylko wynik. Prawdziwa Polska firma bez Polskich pracowników seme ukraince.

Pomocna?
Tak12Nie
1
 Opinia

(usunięte przez administratora) kłamliwe pierdylą o tym jakie cuda bydą a tu jedno wielkie G! Nie przychodźcie tam.

Pomocna?
Tak15Nie
Obol
 Opinia

Jedyny plus firmy to to że trzeba być bardzo zdolnym żeby cię zwolnili. Z powodu braku ludzi ( Polaków oczywiście, nikt tu nie chce przychodzić bo to (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) ) ryzyko zwolnienia spada do zera bo nie będzie miał kto za ciebie robić. A odnośnie perspektyw które tu czekają to poza skrzywieniem kręgosłupa można dodać naukę języka Ukraińskiego. Na stronie można zobaczyć wpisy ludzi wręcz cieszących się z tego że tu pracują, jest to conajmniej śmieszne ale jeśli ktoś chce fajne bajki usłyszeć to proszę się kontaktować działem rekrutacji babka naopowiada takie wspaniałe rzeczy że nic tylko pracować.

Pomocna?
Tak17Nie
megane
 Opinia

Nie rozumiem jak można narzekać na zarobki!! ile chcecie zarabiać, 5 tysięcy>?? bez żadnego wykształcenia?? powodzenia!! ja pracuję w INTERCARSIE, nie narzekam na zarobki, wręcz przeciwnie jestem zadowolony i to bardzo, kto chce zarobić jeszcze więcej może sobie dorobić na nadgodzinach lub weekendami proszę bardzo dla każdego droga wolna. Ja nie narzekam, zaocznie studiuje i godzę studia z pracą, zdobędę wykształcenie (magisterkę) wtedy pomyślę co dalej i będę mógł inaczej spojrzeć na rynek pracy i potencjalne zarobki. Co dwa dni tutaj wypisujecie żale i pomyje, jak w innych firmach jest lepiej to czemu tam nie pójdziecie? bo nie ma lepiej, albo jest o wiele gorzej. Praca pewna, płaca ok, firma perspektywiczna - lider na rynku części samochodowych w Polsce i w Europie, czego chcieć więcej. Jak ktoś ma jakiś problem niech idzie na kasę do Bedronki.

Pomocna?
Tak2Nie4
Anka
 Opinia
@megane 25.02.2019 21:37

Nie pracujesz w Intercrasie to po pierwsze. Jeśli kogoś satysfakcjonują zarobki na poziomie 2000 zł, ok twoja sprawa. Na wspomnianej przez ciebie kasie w biedronce zarobisz więcej. Napisz co jest w tej firmie perspektywicznego poza skrzywieniem kręgosłupa bo chciała bym wiedzieć czego się spodziewać. A ludzie tu wyrażają po prostu swoje opinie, mają do tego prawo.

Pomocna?
Tak19Nie
1
Jędrek
 Opinia

Zakład prawie karny, ja odpusciłem po paru dniach jak pogadalem z pracownikami bo to jest ku....wa nie możliwe baba z agencji z tą drugą z firmy obiecują cuda i zarobki po 3000 a ja gadam z chłopakami i mi mówią że wypłata to w okolicach 2200 netto i warunki obozowe. Nie dajcie się ludzie dać okłamać bo też stracicie tak jak ja 5 dni życia. Omijac to na kilometry.

Pomocna?
Tak21Nie
zarobiony
 Opinia
@Jędrek 24.02.2019 15:16

a tam gadka szmatka, ja zarabiam średnio 2800-3100 i nie robie zadnych nadgodzin, nic, nawet sie zbytnio nie przemeczam w tej pracy, Cud, miód i orzeszki

Pomocna?
Tak1Nie2
Ano
 Opinia
@zarobiony 24.02.2019 23:31

Rozumiem umowa na starszego brygadziste? Bo tylko w taki sposób można osiągnąć taki dochód nie meczac się. Ewentualnie kwota brutto bo to by się zgadzało.

Pomocna?
Tak20Nie
NowB
 Opinia

Nie wiem jak jest w innych firmach ale tutaj żądają od ciebie wyników, a nie potrafią zapewnić działającego normalnie skanera i baterii do niego. Człowiek chodzi godzinę żeby zapewnić sobie narzędzia pracy a potem dostaje (usunięte przez administratora) za brak ruchu na skanerze. Jak się przyjąłem to nawet butów nie dostałem bo nie było rozmiaru i sobie chodzę tak od tygodnia łamiąc BHP i nikt się tym nie przejmuje. Z obsadą stanowisk to średnio bo ze mną na poziomie jest 2 Polaków plus brygadzista poza tym z 30 ukrainców.

Pomocna?
Tak21Nie
jajaja
 Opinia
@NowB 24.02.2019 09:53

dopóki firma działa, posuwa się do przodu z zadaniami z rzeszą Ukraińców to bedzie tak jak bedzie, bez ukraincow by utoneli - kadre kierowniczą to chyba wybierali losowo, malo ktory Polak chcial tam pracowac, a teraz sa tani Ukraincy pracujacy po 12-14 godzin wiec nie trzeba sie wysylac szukajac ludzi do pracy z Polski i zapewniajac im godne warunki. Kto pracuje/pracowal tutaj z Ukraincami to wiedza jak oni pracuja, przynajmniej niektorzy-po co sie wysilac, nie ta praca to inna w Polsce, przeciez wszedzie nas potrzebuja, niech sie ciesza ze tu jestesmy

Pomocna?
Tak17Nie
Intercad
 Opinia

Ja nie wierzę jak ta kobieta próbuje bronić tej pożal się Boże firmy, rozumiem że płacą ci za propagandę bo oprócz tego nic nie robisz ale nie oszukuj ludzi. Piszesz jakieś bzdury i opiewasz rzeczy które w innych zakładach są normą. Czemu nie napiszesz że jak się kończy umowa pod agencją to albo idziesz pod drugą albo zwolnienie bo pod firmę nie biorą. Że premia to loteria i 600zł wyrabia bardzo mała część pracowników, reszta oscyluje w okolicach 200-300. Że awans w firmie oznacza tylko większe problemy a nie zarobki dlatego tyle wakatów jest pustych bo nikt nie weźmie odpowiedzialności za 20 pracowników za 2000 zł podstawy. Że młody i rozwijający się zespół to banda śmierdzących ukrainców nie mówiących po polsku i później trafia człowiek na sektor i się nawet dogadać z nikim nie można. Czekam co pani obcykana czyt. Karolina odpisze.

Pomocna?
Tak21Nie
jajaja
 Opinia
@Intercad 22.02.2019 21:38

podobno trzykrotnie się zwalniała by pracowac gdzie idziej i trzykrotnie wracała do intercars po pewnym czasie hihihiiii. Co to sie stalo? gdzies indziej nie dala sobie rady? albo inaczej okazalo sie, ze intercars to ziemia obiecana, raj i naprawila swoj blad i powrocila. w sumie sie nie dziwie, tylko chodzi, sciemnia i usmiecha sie do przelozonych, tak to mozna pracowac

Pomocna?
Tak19Nie
Aaaaa
 Opinia

Padaka i śmiech. Przecież to stary (usunięte przez administratora) który wcześniej był na Mysłowicach, cztery lata temu się do Sosnowca przenieśli. Od zawsze był tam ból du..py, fizolski zapieprz i najniższa krajowa, teraz się rynek pracy zmienił i łapią się czego kolwiek żeby przetrwać bo nikt nie chce tam pracować nawet Ukraińcy.

Pomocna?
Tak75Nie
Zadowolona
 Opinia
@Aaaaa 01.01.2019 13:42

Głupoty opowiadasz, przyjedź zobacz ile osób tam pracuje i chwali sobie pracę :-) Poprawiło się bardzo od wspomnianych przez ciebie Mysłowic, bony na święta, paczki i tak dalej. Został uruchomiany autobus bezpośrednio do firmy i z firmy co jest dużym udogodnieniem. Na płacę nie narzekam, jestem bardzo zadowolona i każdemu mogę polecić pracę w Intercars, sama ściąglam koleżankę i pracujemy razem i oboje jesteśmy zadowolone. Pozdrawiam wszystkich i przyjemnej pracy w 2019 roku!!!!

Pomocna?
Tak3Nie2
Ona
 Opinia
@Zadowolona 01.01.2019 17:59

Po pierwsze dziecko pracujesz w anpacars lub to pewniejsze przez śmieszną agencje pracy, autobus o którym mówisz jeździ dokładnie tak samo jak 160 i jest płatny 3 zł w jedną stronę (bardziej się miesięczny opłaca ). Paczki mają ci zastąpić brak premi w grudniu, i szybko o zarobkach jeśli satysfakcjonuje cię 1700 zł podstawy + 100 premi frekwencyjnej + 200 zł premi i nie mów że masz więcej bo za grudzień to i tak dużo, nie wiem jak funkcjonujesz ale pewnie mieszkasz z rodzicami i nie masz normalnych wydatków. A co do ludzi to tak dużo ich tam pracuje ale nie dodałaś że 70% to ukraincy, względem Polaków nie za bardzo sobie to ludzie chwalą bo w sumie nie ma czego.

Pomocna?
Tak74Nie
Magazynier
 Opinia
@Ona 01.01.2019 21:15

Ja myślałem ze wypłata jest 10 stycznia a tu widzezektos już wszystko wie co uciete i dlaczego...żenada! Widzę ze czy firma by dała coś od siebie czy nie i tak znajda się hejty! Osobiście uważam ze widać postęp na plus i oby tak dalej! Ukraińców sporo ale jak do tej pory to my stanowimy większość choć na sektorach to fakt, ze tego nie widać :) Pracownik to pracownik- nie ważne jakiej narodowości :) Ps. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma!

Pomocna?
TakNie2
Kkkkkk
 Opinia
@Magazynier 03.01.2019 16:41

Ludzie wiedzą jaka będzie wypłata bo to prosta matematyka... I oo cieszmy się bo firma dała coś od siebie w czasach " rynku pracownika ", paczki za 50 zł no byle tak dalej. A żenadą są wpisy sponsorowane.

Pomocna?
Tak66Nie
Fidelis89
 Opinia
@Ona 01.01.2019 21:15

Ja za grudzien 430zl premii dostalem

Pomocna?
TakNie1
Onion
 Opinia
@Fidelis89 11.01.2019 00:27

Jaki dział, jaka zmiana. Ewentualnie czy mocno zdarte kolana?

Pomocna?
Tak47Nie
Azm
 Opinia
@Fidelis89 11.01.2019 00:27

Ale w tym 300 kwartalnej i 100 frekfencyjnej... Bo z tego co ja wiem to po premiach pojechali ostro i większość ma gołe wypłaty.

Pomocna?
Tak48Nie
Hahaha
 Opinia
@Zadowolona 01.01.2019 17:59

O to już wiemy kto pisał WILL I AM, wiecie o co kaman, autobusem to jadą 3 osoby a 6 zł dziennie za autobus to kpina No jak się ma starszego brygadziste za robienie konkursów z nagrodami i nic nie dająca reklamę na fb to się taka pracę chwali

Pomocna?
Tak38Nie
obcykana.
 Opinia
@Ona 01.01.2019 21:15

nie wiem jak Ty ale ja tam 2500 za 145 h w robocie :D + może dwa dni urlopu

Pomocna?
TakNie1
obcykana.
 Opinia
@Ona 01.01.2019 21:15

nie wiem jak Ty ale ja tam 2500 za 145 h w robocie :D + może dwa dni urlopu

Pomocna?
Tak2Nie1
Ggg
 Opinia
@Zadowolona 01.01.2019 17:59

Karolina skończ!!!!

Pomocna?
Tak19Nie
Nowy zbieracz
 Opinia

Cześć Firma spoko ale na rozmowie kwalifikacyjnej. Tydzień szkolenia, gościu gada pierdoły i 5 dni chodzenia z kobitą co ani nie pozwoli popatrzeć 3 minuty na telefon, nie da odpocząć mimo chodzenia 8h i jeszcze drze po tobie(usunięte przez administratora) I praca i tu jest dramat brygadzisci mają na ciebie (usunięte przez administratora) a twoimi nowymi kolegami są Ukraińcy (tam nie ma prawie Polaków ) , taki brudas może być nawet twoim przełożonym mimo że nie umie mówić po polsku. Okazuje się że nadgodziny są obowiązkowe, jak ich nie zrobisz zabierają premie. W soboty i niedziele zawsze trzeba być czyli pracujesz 6 dni w tygodniu przy czym dni weekendowe do odbioru. Nie płacą za nie. Nie wolno rozmawiać bo jak kierownik zobaczy odrazu z ryjem że co pan robi, Czemu pan nie pracuje. No narazie tyle czekam na wypłatę...

Pomocna?
Tak30Nie
obcykana.
 Opinia
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Fejsbusia nie może zobaczyć, oj jaka ta firma jest zła ! Biedny chłopczyk. Jeśli dopiero zacząłeś przygodę z intercarsem to jest normalnie taka tragedia że szok. Bo się chłopczyk napracować musi. Przychodzisz do pracy i masz wykonać swoją robotę, może kiero ma Ci kawę serwować? za leżenie nie płacą.

Pomocna?
TakNie1
obcykana.
 Opinia
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Fejsbusia nie może zobaczyć, oj jaka ta firma jest zła ! Biedny chłopczyk. Jeśli dopiero zacząłeś przygodę z intercarsem to jest normalnie taka tragedia że szok. Bo się chłopczyk napracować musi. Przychodzisz do pracy i masz wykonać swoją robotę, może kiero ma Ci kawę serwować? za leżenie nie płacą.

Pomocna?
TakNie1
asdfghjkl
 Opinia
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Idź do JUwentusa : ) Albo Konsalneta ;) i będziesz sie obijał;)

Pomocna?
Tak1Nie
fff
 Opinia

jak zarobić by się nie narobić o to mi chodzi,wskazówki milewidziane bo dużo tych działów i poddziałów jest myślę gdzie startować by wyrabiać max premie

Pomocna?
TakNie
Pracaaaa
 Opinia
@fff 12.02.2019 21:53

Dobre :) Może biurowe ? Szukaja Dyspozytorów, Kadry...... Nie iwem Nie znam firmy ;)

Pomocna?
TakNie
traktorzysta
 Opinia
@Pracaaaa 13.02.2019 19:50

eksport cały dział od biura po pakowczy,wysyłkowócw premie duze a malo co sie napracuja w porownaniu do zbiorki towaru, mozna powiedziec, ze dlubia w nosie, po polskiej stronie to samo,

Pomocna?
Tak1Nie
Romek
 Opinia

Widać że osobie podpisującej się jako obcykana praca bardzo się podoba, to dobrze. Tylko pytanie czy często wychodzi na magazyn i wie co się w ogóle na nim dzieje. Z postów jakimi na siłę próbuje wychwalac firmę wynika że albo to troll albo dział rekrutacji.

Pomocna?
Tak19Nie
fff
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

na jakim dziale się najmniej zarobisz a zarobisz max premie?? piszcie szczerze

Pomocna?
TakNie
Paweł
 Opinia

Można powiedzieć że opinie z tej strony są dość prawdziwe, sam trafiłem na zmianę A i nikomu jej nie polecam. W sumie zgadza się wszystko. Też czekam tylko na wypłatę jeśli okaże się naprawdę tak marna to uciekam z tego zakładu, bo plusów brak a tylko zdrowie można sobie zniszczyć.

Pomocna?
Tak27Nie
obcykana.
 Opinia
@Paweł 02.02.2019 15:18

przeczekaj jeden lub dwa miechy. Zrób sobotę do premii, przyjdź na niedziele jeśli zrobią. Zostań na kilka nadgodzin. Już trochę lepiej będzie wypłata wyglądać. nauczysz się towaru to szybko będziesz ogarniał robotę czy na jakimś innym dziale - daj coś od siebie a będą efekty i premia lepsza.

Pomocna?
TakNie1

Zostaw opinię o Anpacars Sp. z o.o. - Sosnowiec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anpacars Sp. z o.o.