Skawsoft Firma Handlowo-Usługowa

Skawina

Opinie o Skawsoft Firma Handlowo-Usługowa

XxX 2012-07-26 17:00:59
Jesli Chcecie wiecej o nich usłyszec polecam google.- "skawsoft opinie"

nie tylko ja mam o nich takie zdanie...
2
adma2548 2013-02-25 22:17:28
[usunięte przez moderatora] przy przedłużeniu umowy mówią co innego a w umowie piszą co innego poza tym same awarie internet zamula, odradzam współpracę z tą firmą.
2
domino 2014-02-10 12:19:19
nie polecam tej firmy strasznie nie mila obsluga internet za te pieniadze strasznie slaby wszytskie zmiany anten itd ponosisz ty sam umowa jest stworzona tylko dla tej firmy i musze sie z nimi meczyc do konca umowy i zrywam uwazajcie na ta firme !!!!!!!!
3
elka 2014-02-10 19:59:53
Bardzo dobra firma. Nie wiem skad te wszystkie negatywne komentarze. Bardzo mila obsluga i wykwalifikowani technicy. Nie ma problemow z platnosciami, pomagaja dobrac abonament i nie jest wysoki. Zdecydowanie polecam :)
1
NicNieBOli 2014-04-19 19:48:14
Ale tam nie za bardzo coś pisze?!
2
Skawsoft 2014-04-19 19:51:35
A możesz dokładnie opisać swój problem?
Justyna 2014-05-28 16:08:44
Nie polecam. Częste awarie z internetem, a okres na ich usunięcie to nawet kilka dni. Obsługa bardzo nie profesjonalna(usunięte przez administratora)
2
niezadowolony 2015-02-02 19:42:17
Ta firma to tragedia a co za tym idzie obsługa tragedia internet tragedia jak i również serwis niech was bóg broni podpisywać umowy z nimi
2
yhy 2015-02-05 15:00:49
Bardzo nie miła obsługa pana właściciela gdy się z nim nie przedłuża umowy. Samoistne przedłużanie umów aż na 2 lata. Internet słaby jak padnie w piątek wieczorem to się nie ma go przez weekend MASAKRA NIE POLECAM
1
Skawsoft 2015-02-10 19:35:32
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Chociaż nie wiem jak będzie się jakakolwiek firma starać nie dogodzi każdemu.
1
ROMAN 2015-02-20 09:39:52
tez sie dopisuje do tych negatywow polaczenie z ich antena to nawet po 1000 pingow odpowiedz wlasciciela firmy "wina lezy po stronie pana anteny" tylko jakims cudem wszyscy moi sasiedzi maja te sam problem masakra
artek_26 2015-03-22 19:28:50
Potwierdzam MASAKRA. Właśnie pisze komentarz z telefonu bo ...
Zgadnijcie co ?
niezadowolony 2015-07-03 17:49:24
TRAGEDIA że nikt jeszcze z tym człowiekiem nie zrobił porządku to aż dziw i nie zabrał nie wiem jak to sie fachowo nazywa (koncesji) na udostępnianie internetu ja proponuje bojkot koniec z panem Jaworskim LTE Górą stare dziady
byly klient 2015-09-27 14:08:06
wolalbym sobie wlozyc (usunięte przez administratora) miedzy drzwi niz zalozyc internet u Jaworskiego wciska klietowi ze wina lezy po jego stronie (u niego wszystko oki oczywiskie) przy zerwaniu umowy oprocz kary umownej dodatkowe oplaty.JUZ WIEM DLACZEGO MOWIL MI ZEBYM GO NIE STRASZYL BO MA WIEKSZYCH WROGOW. Bo sam sie stara o nich
TakiTam 2016-02-24 23:45:33
Dobrze ze nie potpisalem Dzieki
1
ala 2016-07-04 16:12:55
Zarówno pan jak i pani J. bardzo niemili. Nie polecam.
jul 2016-11-10 07:42:06
Potwierdzam opinię jednego z poprzednich internautów - bardzo nie miła obsługa pana właściciela gdy się z nim nie przedłuża umowy !!!
nick 2016-11-20 18:12:08
Najgorszy internet w skawinie. Omówa mówiła o 2 MB internetu, mam niecały 1. Niepolecam
Zostaw swoją opinię o Skawsoft Firma Handlowo-Usługowa - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skawsoft Firma Handlowo-Usługowa