Valeo
2 281 6 1

Opinie o Valeo

Staker

Byliście dziś w pracy? Czuliście tę świeżość ? Tak pachnie powietrze bez anakondy i szczerbatego rudzielca XD

JK
@Staker 15.12.2018 00:02

Zgadzam się:) inna jakość pracy

Ona
@Staker 15.12.2018 00:02

Cisza spokój. Na helowkach luźna atmosfera. Wszyscy zadowoleni. Każdy wie co ma robić. Bez nerwów. Damy radę bez niego. :)

Endrju 29

Bardzo mi sie podobało. Szkoda, że ludzie są wredni i chamscy. Lepiej niż w Dragonie.

J@kubek

Komuś bardzo zależy żeby wejść do zakładu, dla nich będziecie tylko cyfrą na koncie.Ludzie też myślą że związki dla nich coś zrobią ,pewnie jeszcze za nich .Czemu jak w innym zakładzie są 4 związki niema tam cztery razy lepiej,czemu niema jednego, wszak pracowniczy.Pracownicy utrzymują tych nierobów a oni i tak idą na układy mydląc ludziom oczy poprawiając sobie słupki kto ma więcej członków i kto ważniejszy.Płacicie im co miesiąc i na co liczycie.Ludzie poczytajcie sobie o zakładach w których związki są ,opinie pracowników o nich.nie dajcie się ogłupiać i tak za was nic nie zrobią.

Pokemon
@J@kubek 07.12.2018 21:22

Jakubek czy kubek mądrzy ludzie muwią nie dyskutuj z idjotą bo cię zaraźi swoją głupotą koniec cytatu koniec dyskusji

Gosia
@J@kubek 07.12.2018 21:22

Hahaha jak będą pilnować porządku będą się brać za (usunięte przez administratora)i tego typu sytuacje to już warto płacić te marne 18zl!!!! Baby nagrały jednego i co z nim zrobili ? Awans ze zmianowego na dziennego ? Zmianę rozwalili i tyle z konsekwencji. Buraki jesteście! Liczę na conajmniej jedno zdegradowanie! Sama doniosę na zastępcę z Apu2 i teraz nie będę się bała zeznawać w sądzie! On chodzi na przerwy a liderka się boi i nie może nawet zjeść jak należy tylko je miedzy maszynami!!! Nieraz mnie gnoil szczyl jeden! Doczeka się już niedługo!

J@kubek
@Pokemon 07.12.2018 21:42

Mądrzy Mòwią bo wymienia się na mowa dla tego z tobą nie dyskutuje sam sobie odpowiedziałes

Wera
@Gosia 08.12.2018 00:23

Na APU 4 zm D liderka sobie za duzo pozwala znowu, żadzi Agata a ona jej slucha , gebe ma od ucha do ucha , jest bezszczelna ma swoje ulubienice powinna sie wziac do roboty bo geba to nie wszystko . Mamy czasem dosc tej baby.

Wera
@Wera 08.12.2018 15:51

Chodzilo o o B sorry

Pokemon
@J@kubek 08.12.2018 09:17

Kubek nie doceniłem cię, skończyłeś jednak zawodówkę i jesteś pewno kierownikiem w Valeo, ta twoja mądrość aż razi. Nie ma się co dziwić że w Valeo jest mobbing jak kierownikiem zostaje gość po zawodówce nie potrafi zarządzać zespołem ludzi. Brak swojej inteligencji przyzwoitości i szacunku do drugiego człowieka nadrabia zastraszaniem upakarzaniem i poniżaniem podległych mu pracowników. A gdzie miał się szacunku i kultury nauczyć w zawodówce albo klepiąc buty. Tak że kubełek nie broń tej bandy kolesi chyba że jesteś jednym z nich no to rozumiem.

Pokemon
@Wera 08.12.2018 15:52

Czyżby pani Dorota K.

Kiełkowicz
@Pokemon 08.12.2018 18:25

Dorotka ze Skały czy tam innej wichury? Plantator truskawki eheheheh Stały wypróbowany kapuś! Donosiciel jakich mało. W głowie pustka ale cóż spodziewać się po ekipie Rysia. A potem zdziwieni, że nie ma kto robić . Ją to powinni jak Jagne na wozie z gnojem z zakładu wywieźć

ja
@Kiełkowicz 08.12.2018 18:54

Kto ich liderami porobił? Nie do wiary! przecież te osoby nic nie potrafią! już nie wspominając o pracy z ludźmi czy zarządzaniem,tworzeniem atmosfery itd itp

B...
@ja 08.12.2018 20:39

Boguska, Dorota, itp najwyzsza pora zmiana liderostwa panie niech sie wezma do roboty

anomim
@B... 11.12.2018 12:45

One się pewnie nie mogą wziąć do roboty bo poza donosicielstwem nic nie potrafią

Szukasz pracy?

Stach

Cześć wszystkim, Zastanawiam się nad podjęciem pracy, niestety nie mam swojego samochodu, słyszałem, że valeo ma darmowe dojazdy? czy to prawda? czy ktos ma może rozkład takiego autobusu?

greg
@Stach 11.12.2018 08:31

skąd chciałbyś dojeżdżać?

Ja

Czy ktoś może wie po co była Policja Pod Valeo

Pppp

Nie chodzi oto żebyśmy nie musieli robić ale oto żebyśmy nie musieli robić za Tych którzy ciągle na kawiarni i palarni a my do WC biegiem Poskarżyć się np na lidera lub kierownika kierownikowi?- koledzy radzie pracowniczej? - też koledzy dyrektorowi bywało i co amoże mężowi żeby przyjechał z kumplami?- nie zgodne z prawem.więc co?.

Wera

Szału nie ma , niskie zarobki za taka prace , cieplo, niedocenianie pracownika najbardziej osoby z dlugim stazem,presja itd Moje sugestie dla Valeo: Zacznijcie szanowac ludzi bo wielu juz dobrych operatorow sie zwolnilo , Ukraincy to nie wyjscie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przyjrzeć sie lepiej liderom , reagowac na zgloszenia operatorow o zachowaniu lidera lub mistrza to nie przedszkole nikt nie da sie ponizac takim kretynskim zachowaniom

operator666

Z tego co się orientuję, to w pracowniczym związku zawodowym są kierownicy, ale z chłodnic. Z wycieraczek są tam sami operatorzy. Myślę że w końcu coś się zmieni, bo dwa funkcjonujące w zakładzie związki będą sobie patrzyły na ręce i oba muszą być dopuszczone do negocjacji z dyrekcją. A co do wycieraczek to sierpień 80 się nami nie interesuje.

strach się przyznać

Z punktu widzenia technologa/utrzymańca ruchu, to jest tragedia co na zakładzie się dzieje. Na maszynach przypadkowi ludzie , najzwyczajniej nie ogarniający zawiązania sznurówek a co dopiero maszyn na linii produkcyjnej, ogarnięci odeszli, w związku z tym liczba wezwań do pseudo awarii albo usterek spowodowanych brakiem umiejętności astronomiczna, nikt tych ludzi nie pilnuje, szkoli, bo liderzy nie mają czasu, gdyż albo sami robią przy innej maszynie, albo to jacyś przypadkowi ludkowie z łapanki którzy sami nie wiedzą jak cokolwiek ogarnąć. Przestoje ogromne, wadliwe sztuki co chwilę, wydajność dramat... Sytuacja nie do pomyślenia 2-4-6-8 lat temu. Aktualnie wypadałoby aby na każdej maszynie oprócz operatora był mechanik z UR i osoba z kontroli jakości. Komedia. A raczej tragedia, dramat, farsa

polewka
@strach się przyznać 08.09.2018 22:28

Dokładnie tak jest wkońcu ktoś to napisał

Roy
@strach się przyznać 08.09.2018 22:28

A mechanicy nie z łapanki :)

poszujujący
@strach się przyznać 08.09.2018 22:28

Jakie zarobki na utrzymaniu ruchu? Warto aplikować?

Stakery

Ludzie obudźcie się ! Nigdy niczego nie dostaniecie od zwiazku zakładowego tworzonego przez kierowników! Czemu w radzie teraz same biurasy ? A No po to żeby nie było niewygodnych tematów. To samo będzie ze związkiem! Dlatego trzeba zaufać zewnętrznemu sierpień 80 jeśli nic nie zrobia zawsze można się wypisać! Skoro na vezuwiuszu wywalczyli dodatek stażowy to u nas tez im się uda! Zapisujcie się! Może w końcu będą nas traktować jak ludzi. Związki to nie tylko kasa ale tez szacunek do pracowników! Każdy kto dopuszcza się zastraszania i mobbingu będzie miał doczynienia ze związkiem. Każda sytuacje będzie można zgłosić. Co to znaczy ze jest problem z pójściem do toalety ? Albo czemu teraz pracujemy za dwóch ?! Najwyższa pora zadbać o samego siebie! Narzekać narzekają wszyscy a jak jest szansa na poprawę warunków pracy to się boicie nie wiadomo czego !

Gadziałka
@Stakery 29.11.2018 23:52

Wpisz sobie valeo chrzanów opinie gowork i poczytaj komentarze. Tam mają związek od bardzo dawna a (usunięte przez administratora) większy niż w Skawinie

Mirko
@Gadziałka 30.11.2018 12:38

Tam jest związek zakładowy. Nie porównuj jak nie masz pojęcia co mówisz. Sprzedali się i tyle! Tu jest związek zewnętrzny. Zobaczycie co się będzie działo jak ludzie przestaną się bać.

Mirko
@Stakery 29.11.2018 23:52

Najlepiej narzekać na swój los i nic z tym nie robić. Wszyscy narzekają na złe traktowanie i słaba kasę a jak jest okazja coś zrobić to strach większy niż nie powiem co! Weźcie się w garść jak sami o siebie nie zawalczycie to dyskrecja nic wam nie da!

Gadziałka
@Mirko 30.11.2018 12:52

A to różnica? Jak tak to jaka? Tam jest NSZZ SOLIDARNOŚĆ więc to raczej ogólnopolski związek... Chwalący się, że są największą w Polsce organizacją pracowników

Apu
@Gadziałka 30.11.2018 15:46

Hahaha tam pracownicy założyli i na początku działał. Do czasu aż sie nie posypały awanse i podwyżki. Chcesz siać propagandę to zrób to lepiej niż PiS ???? znam valeo w Chrzanowie i nie masz racji. Czyby kierownik ? Pewnie do twoich lepiej się zapisać ? I co dadza jak od samego początku nie dopuścili do związków i każdego zwalniali !!! Nagle związki zrobili ? Co oni myślą ze ludzie pójdą na 1zl ? Hahha nawet PiS dał 500+???? buraki i tyle. Teraz grożą ze jak zaczniemy strajkować to przeniosą zakład ? A gdzie cała świta pójdzie jak poza valeo wieszkosc nie ma przyszłości ani prawa bytu!

Gadziałka
@Apu 30.11.2018 17:40

Ja to bym baaaardzo chciał aby ten zakład przenieśli, zamknęli itd itp

Niewygodny
@Mirko 30.11.2018 12:52

Tylko tu nie przestaną się bać i dalej będą zapiepszać za dwóch lub trzech i jeszcze chwalić sobie będą.

Pppp

Związek za 1zł pod patronatem dyrektora "żeby było tak jak było"

Mniam
@Pppp 02.12.2018 13:55

Znacie Ewelinkę jaka ona słodka ;)

takijeden
@Pppp 02.12.2018 13:55

A może daj im szansę. Wybraliście w mojej ocenie dość charakternych ludzi a dyskusje z dyrekcją nie należą do gładkich. Tam nie ma glaskania się po głowach. Jeżeli myślisz że tak łatwo coś wywalczyć to zapraszam na spotkanie. A przedstawiciele rady i tak potrafili coś ugrać mimo że jako Rada nie mają realnych narzędzi nacisku. Jako związek takie narzędzia już się pojawią.

Pokemon
@takijeden 06.12.2018 22:49

Jak masz głupio pisać lepiej niepisz nic

lol

Jestem z Chrzanowa ,u nas przewodniczący związków zawodowych jest na garnuszku Valeo.Nie robi nic poza kilkoma imprezami,załatwia tańsze bilety do parku rozrywki,nie wiem jak z ochroną pracownika,ale jeśli chodzi o negocjacje finansowe to totalna porażka.W zeszłym roku podwyżka była na poziomie 50-60 złotych netto,jak to jest wynegocjowane to ile dyrekcja Valeo chciała nam dać 10-20 zł.

Zniesmaczony

Dlaczego panowie kierownicy wadli w popłocho i stwożyli związek w ekspresowym tempie i za złotówkę? Nie poto żeby działać jak to ładnie opisali w sfojej ulotce związkowej . Bo się dowiedzieli że w Vesuvius Sierpień 80 doprowadził do tego że dwóch mistrzów ma sprawę w prokuraturze za znęcanie się nad pracownikiem. Znowu wykorzystują nas pracowników do tego żebyśmy się nie zapisywały do uczciwego i pożdądnego związku jakim jest Sierpień 80 który broni pracowników przed takimi ludźmi jak oni. Tę ulotkę napisał ktoś kto ma rozum Kubusia Puchatka. Nie wierzycie zapytajcie Przewodniczącego Sierpień 80 numer telefonu macie

ja
@Zniesmaczony 01.12.2018 17:16

Opinię o związku słyszałem od pracowników vezyviusza żywią i bronią.a gdzie pan sierpnia przyjmuje bo chyba nie w valeo

Przemek

Najbardziej bawi mnie tekst z profesjonalnym związkiem zawodowym. Z której oni siebie nazywają profesjonalnym ? Związek który ma 2 dni :)

operator

Tu już jest za późno o jakieś 5 lat na jakiekolwiek działania. Śmieszne to valeo jest, niby się stara coś zrobić, ale to tylko pozorowanie! Ludzi brakuje? A ilu się zwolniło bo miało dość kierowników typu Xxxx czy Yyyy i ich pomagierów nakręcanych dodatkowo przez swoich menadżerów? 5osób czy raczej 100 osób? 200? A może i więcej! Kto tak dokręcał gwint, że go zerwał? Pani z recepcji? Poniósł ktokolwiek konsekwencje takiego odpływu ludzi? A kierownik któremu dziewczyny z apu3 zarzuciły to i owo poniósł jakieś konsekwencje? Czy nadal był/jest kierownikiem? A klika panów kierowników z magazynu to jak się ma? Choćby i 100 związków powstało to pajęczyna układów, układzików jest nie do rozerwania. Ludzie odeszli i nie wrócą, bezrobocie praktycznie nie istnieje, konkurencja o te resztki bezrobotnych (jeszcze takich żeby się do czegokolwiek nadawali) ogromna, Ukraińcy od 2019 będą mieli pozwolenie na pracę w Niemczech za kilka razy lepszą stawkę a tym samym ich pośrednicy na lepszy zarobek, więc jak myślicie co się z nimi stanie? Zostaną? Adecco itp agencje wspaniałomyślnie zrezygnuje z niemieckiego rynku i kasy z nim związanej? Buahahahahahaah A niech ta Stajnia Augiasza padnie, niech ją przeniosą na Białoruś czy Ukrainę! Powietrze przynajmniej w Skawinie będzie lepsze!

Robert

Powiem wam tylko tyle. Związek zakładowy z kierowników jest żadnym związkiem. Gdyby byli to operatorzy którzy znają problemy to jeszcze może bym się zastanowiła ale znając sytuacje w Chrznowie ich tez by kupili po czasie. Związek zewnętrzny nie zostanie przekupiony kasa ani awansami. Oni nie będą się z nimi patyczkować. Czemu blokowali spotkanie z nami od samego początku ? Boja się i tyle. Przewodniczący zwiazku zakładowego sam był operatorem i chciał założyć związek to dali mu awans na kierownika! Która pójdzie na skargę ? Żadna się nie odważy a jeśli już to zamiotą podndywan jak wszystko. Naprawdę im wierzycie ? Mało razy nas zawodzili ? Normy do gory ludzi coraz mniej robimy za dwoje. Szacunku żadnego. Kasa śmieszna. I jeszcze ci powiedzą żebyś się cieszyła bo masz prace. Jest okazja wywalczyć coś dla siebie. Sierpień 80 jest doświadczonym związkiem. W Wezuwiuszu wywalczyli nie jedno i są tam tyle lat. U nas tez się da tylko trzeba chcieć

Gadziałka
@Robert 01.12.2018 01:14

Wezuwiusz? Przecież to taki sam (usunięte przez administratora) jak valeo. A już W3 sami nazywają wydziałem karnym. Ludzi im ciągle brakuje. Dawno temu to było tam lepiej ale kosztem fizycznie ciężkiej pracy. Wejdź poczytaj opinie no gowork.

Meduza
@Gadziałka 01.12.2018 04:55

Gadziałka wszędzie jest patologia wiesz jaka jest różnica między vesuvius a valeo ano taka że związki walczą w vesuvius z tą patologom a w Valeo kierownicy zakładają związek żeby tą patologie utrzymać bo się boją że związek z zewnątrz zewnątrz i z tym skończy

Nękana

Jeszcze nie zaczęli działać a już straszą! Każdy ma rozum i wybierze co chce ale lepiej nie wybrać nic niż ich. Ludzie zrozumieją jak będą chodzić i prosić a nic nie dostaną jak pójdą poskarżyć się na kierownika jak było z Bryłą i Zalasem a tylko ich przeniosą i inni potem mają problem. Nie maja adwokatów, ochrony niczego! Ta ulotka propagandowa jest śmieszna Jaruzelski lepiej potrafił manipulować. Związek zakładowy a pisze że nie może ochronić swoich????!!!! ze przeniosą po strajku ??! A gdzie przeniosą !! żenada.Mam dość poniewierania mam dość podnoszenia norm ze robię za dwóch albo i trzech bo on ni panimaju ! dość że kierownik i lider po mnie jeździ, że nie dają mi podwyżki na którą zasłużyłem że na angaż też się nie nadaje !!!! 20 lat nie pozwolili na związek a teraz nagle oświeciło ich że tak im na nas zależy

Apu
@Nękana 30.11.2018 19:29

Później będzie za późno jak zostaną z ręka w nocniku. Rozmawiać nie wolno do tolateny nie wolno stosowanie kar jest norma! Gadasz albo się stawiasz na piec!!! Taki jeden młody ambitny podpierdalacz ma taktykę! Nie jedna przez niego płakała. Mało to razy ktoś zrobił pod się siebie bo nie pozowolili iść do wc! Ludzie czy wy już naprawdę mózgu nie macie ???? Żenada to mało powiedziane. Nie dziwi mnie ze jest tu tak beznadziejnie jak barany o swoje walczyć nie potrafią !

Meduza
@Nękana 30.11.2018 19:29

Wyobraźcie sobie że pracownik idzie do przewodniczącego związku zawodowego który jest kierownikiem i skarży się że jego kolega kierownik go poniewiera. Wyobrażacie sobie że ten związek będzie bronił zwykłego szarego pracownika. Przeciesz ci panowie nie będą we własne gniazdo (usunięte przez administratora) mam nadzieję że macie muzgi zamiast steropianu i nie uwieżycie w tęn piękny esej pod którym żaden stych panów nie miła odwagi się nawet podpisać. Mam nadzieję że Sierpień 80 jest związkiem zawodowym i pospsząta tą stajnie ałgiasza.

Magazyn
@Meduza 30.11.2018 22:11

Najlepszy tekst w tym wszystkim o propagandzie dyskrecji ???? a przepraszam cała ta świta to nie dyskrecja ? Kierownictwo. Brakuje tam tylko tego oskarżonego o molestowanie seksualne i drugiego oskarżanego o mobbing. A niedawno pan przewodniczący zwiazku valeo powiedział ze trzeba czekać na kwiecień to może coś dostaniemy :) inny ze w ogóle powinnismy się cieszyć ze nam płaca ???? i te barany pracujące po 10 czy 15 jak nie 17 lat wierzą tym biurasom! Dadza wam! Ryja z was zapewne ze naiwni jesteście jak stado baranów ???? (usunięte przez administratora) was od każdej strony a później płacz bo kłamią do donasza niespiawiedliwe zapieprzac trzeba za dwóch a podwyżka marna! Idźcie to valewoskiego zakazu(usunięte przez administratora). Nawet najmniejszej pierdoly nie chce im się dla ludzi zrobić coraz gorsze warunki pracy a wy czekacie nie wiem na co????

Pokemon
@Magazyn 30.11.2018 22:37

Tolerowali przez lata(usunięte przez administratora) nie wiem czy to coś co schowali na trzy lata mogę nazwać człowiekiem a teraz związek zawodowy zakładają!!! oni go założyli nie poto żeby pracownikowi pomagć tylko poto żeby uczciwy związek zawodowy blokować. Który uczciwy i szanujący się związek zawodowy straszy pracownika zamknięciem zakładu. Ta ulotka na kilometr śmierdzi obłudą zakłamaniem i prostactwem.

Nnn

Nie polecam jak najdalej od tej firmy Moje sugestie dla Valeo: Szanowanie pracownika bo sami ukraincy zostana zreszta oni tez odchodza i godziwe zarobki

ups

Na jakie godziny są zmiany w Valeo?

Stakery
@ups 30.11.2018 00:10

6 14 22

Ewa

Ale składka za 1 zł będzie ciągnąć ludzi jak owce ! I co za tą złotówkę?? Gdzie prawnicy gdzie ekspertyzy z czego to ???

Romek
@Ewa 29.11.2018 20:24

No jak to co będzie ? Obiecają jak z awansami i znów mało kto dostanie! Chcą nas wydymac! Nie ma się co oszukiwać jsk chcemy mieć lepiej trzeba dać szanse związkom !!!

On

On 10.11.2018 22:13 Jakie Zarobki mechankow i utrzymanie ruchu?

Luke Skywalker

Noooo światełko w tunelu się tam u was pojawiło. Tylko ciekawe czy związek ogarnie lata zaniedbań. Na pewno łatwo nie będzie i nie ma co liczyć na cuda z dnia na dzień. Na pewno już tak nie będą się was pozbywać za byle uwagę do kierownictwa bo o zwolnienie muszą sie kontaktowac ze zwiazkami jeśli ktoś jest członkiem. Tak jak było u nas. Związki dodały odwagi, a resztą zajeliśmy sie sami.

Operator

Sierpień 80 pomoże n napewno więcej nic związek Zborzynskiego i Stali. Nic nie zrobili tyle lat! Teraz po tym jak nas potraktowano przy angażach powinniśmy się zmobilizować. Szkodliwe jak w vesuviuszu, posiłki a nie żarcie dla świń . Nie bądźcie naiwni obudźcie się w końcu robimy ponad miarę przynosimy milionowe zyski a nic z tego nie mamy. Możemy dostać większy udział w zyskach podnieść 4 brygadowke, i inne dodatki

Roma

Czy związki zawodowe będą działać również na wycieraczkach czy tylko na chłodnicach

Anka

Jak nie teraz to nigdy. Chcę chodzić do pracy w której szanuje się człowieka

A
@Anka 29.11.2018 10:54

Dokładnie związki tez zajmą się ludzmi którzy pozwalają sobie na za dużo :) aż jestem ciekawy czy któryś emergency zostanie zdegradowany :) mam nadzieje ze ten o którym myśle tak bo ludzie się go boją a on robi co chce i pomiata ludźmi. Gówniarz z przerośniętymi ego ale valeo takich donosicieli lubi :)

Ola

Plotka mówi ze kierownictwo chce założyć związek zakładowy. Ludzie nie dajcie się nabrać ! Skoro tyle lat blokowali związki nic dobrego nie zrobią!

Maczeta
@Ola 28.11.2018 12:24

Tyle lat było to blokowane przez was samych, ilekroć ktoś poruszał ten temat, to ambitna dusza leciała i mówiła kierownikowi lub biegła wyżej. Kończyło się to tym że osoby były stosownie "wynagradzane" za chęć założenia związku, a osoby które "podzieliły" się dostawały kilka pkt u przełożonych. Sami sobie zgotowaliście taką sytuację w firmie, tu się śmiejecie ze sobą a jak się ktoś odwróci to patrzycie jak mu nóż w plecy wbić, kończy się tym że w firmie jest wroga atmosfera.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rob

Co z tymi związkami ? Gdzie szukać informacji ? Czemu nikt nie zbiera podpisów ? Jak się zapisać ?

Scyzoryk
@Rob 27.11.2018 17:20

Zadzwoń pod nr. telefonu podany wyżej, związek jest już założony więc żadne podpisy nie są wymagane ^^

Rob
@Scyzoryk 27.11.2018 18:38

Ale zapisać się trzeba :) i kiedy jakieś żądania podniesienia płac :) oby coś z tego było i w końcu zaczną nas traktować poważnie !

Ryszard apu4

Obyście działali lepiej niż związek w Chrzanowie... poczytajcie jak tam kolorowo https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,12559 a związek mają od dawna... Tutaj związek musi działać twardo, referendum, mediacje i zatrzymanie zakładu! Oczywiście w odpowiedniej kolejności i zgodnie z prawem. Działać trzeba ostro i zdecydowanie. Żadnych półśrodków

Maczeta

Widzę że komuś niesmak jeżeli chodzi o związek zawodowy i skasował nr. telefonu (usunięte przez administratora)

Cienki

Pamiętajcie sami na siebie kupę robicie.. Zapytajcie liderów dlaczego tak jest napewno odpowie :)

Zniecierpliwiony

Wiadomo co z tym grafikiem na święta ?.

Mniam

Duży wachlarz ofert pracy i rozwoju ale zależy gdzie się trafi, jak na linie to masakra

pytający
@Mniam 21.11.2018 14:29

A możesz cos napisać o pracy w dziale jakośći ?

odp.
@pytający 21.11.2018 17:58

Jaki dział?! Dział jest na rankach i popołudniówkach. Od czaego są telefony służbowe?!! Aby dzwonić do was 24h jeśli jest taka potrzeba inżynierowie! Oddzwanianie od jednego do drugiego, aby ew. się spytali kto za to ma wziąć odpowiedzialność! my mamy być oczami i du pą dla was, a ja mam dwie lewe ręce! Chowanie i przerabianie, aby góra miała dobrze i klepanła się po ramieniu za dobrze wykonywaną robotę!!! Papier wszystko przyjmie , szkoda lasu. Liderzy, słuchają mistrzów w ciemno, tak pan powie sługa słucha Między nami: - operatorzy nie umieją defotek itp, wolą bajere ;) - segregatory, brak stron - szkoda lasu wycinać jak papier ma być marnowany Teraz niech mi odpisze najdoskonalsza inżynier jakości, jak ona widzi prace w biurach ?

Zostaw opinię o Valeo - Skawina

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo