Elektropol - R S.C.

Wrocław

Opinie o Elektropol - R S.C.

bezrobotny 2013-06-27 15:56:23
Witam.Nie wiem jak sie pracuje w tej firmie ale zostalem zaproszony na rozmowe na stanowisko Kierownika Magazynu i szczerze mowiac szkoda mojego czasu.Firma proponuje Kierownikowi 10 zl na godzine i cala strone A4 obowiazkow tak na poczatek plus pozniej jeszcze inne.Gdyby nie ta stawka to ogolnie wydaja sie sympatyczni
11
pieknyroman 2014-05-14 17:58:17
Praca dla twardych facetów w niebezpiecznych warunkach.temperatura na hali nie raz poniżej zera .Niebezpieczne substancje i poparzenia kwasem są na porządku dziennym .Często są łamane przepisy BHP. Połowa osób tam pracujących to skinheadzi (to akurat zaleta bo są w porządku).Pensja minimalna reszta pod stołem.mam nadzieję że pomogłem w wyborze...
12
SKINHEAD 2014-08-17 21:53:12
Firma łamie wszystkie zasady bhp stężenie trawień przekraczają wszystkie normy dopuszczalne wrecz śmiertelne inspektor bhp martwi sie tym czy aceton zamkniety a nie że ludzie wdychają śmierć
14
Michał 2015-05-06 13:04:37
Witam. Pracowałem tam 4,5 roku, jeżeli chodzi o właściciela firmy to facet jest wporzadku potrafi docenić pracownika,o ile ktoś nie leci z nim w kulki i wykonuje swoją pracę sumiennie. Atmosfera w firmie jest ok, pracownicy są pomocni i myślący , choć Nie wszyscy, ale w każdym zakładzie znajdzie się jakiś wyjątek. Serdecznie pozdrawiam Pana Krzysztofa i cała załogę firmy.
5
Pracownik 2015-09-20 16:38:25
Firma to jakaś parodia zakładu pracy, pracowników traktują jak idiotów. Pozdro dla chłopaków z magazynu i hali.
7
Franek 2016-09-02 05:17:33
Katastrofa!!! Nie polecam, szef obiecuje podwyżki i potem szuka pretekstu żeby nie dać, zwalnia za L4 co jest chore bo na hali w zimę poniżej zera i trzeba grzać piecem na rope i jeszcze pretensje mają, wymagają bardzo bardzo dużo za 10-11zł, ganiaja jak niewolników, nie szanują pracownika, umowa o prace na najniższą krajaową reszta na łapę dużo by tu jeszcze można by było pisać, firma zero plusów. NAWET UKRAIŃCY SIĘ ZWALNIAJĄ a to o czymś mówi...
7
Skinhead 2016-09-06 18:07:08
Nie polecam ! Fatalnie
8
Pracownik fizyczny 2016-09-07 12:56:23
Reklama firmy Elektropol-r
Nie masz planu na przyszłość?
-Przyjdź do nas, u nas nie ma przyszłości...
6
Były pracownik 2016-09-10 19:21:43
Parodia !! Każą dźwigać po 200kg, a jak zdarzy się wypadek umywaja ręce i zwalniają za l4. Wyplata pod stołem, a i tak nie wyplacaja tyle ile powinni. Warunki pracy fatalne, lepiej pracuje się chyba w kamieniolomach. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
8
Viqu 2016-11-17 18:47:58
Jak chcesz stracić zdrowie, pracować w niebezpiecznych warunkach, poparzyć się kwasem, pracować przy kilku stopniach zimą, być ogrzewanym nagrzewnicą na ropę w pomieszczeniach zamkniętych i ciągle użerać się z ludźmi to praca dla ciebie .

Część kasy pod stołem. O wyższej kwocie na umowie możecie myśleć wyłącznie jeżeli zmienicie pracę.

Niewątpliwy plus że na drugiej zmianie można się poopierdalać bo leży to w interesie każdego zatrudnionego. Kierownicy stoją za pracownikami. Można dorobić weekendami i nockami.

Wszelkie obietnice szefa należy brać z olbrzymim przymrużeniem oka.

Kryterium przyjęcia do pracy? Jeżeli chcesz ryzykować zdrowiem, sporo się namęczyć i zarobić grosze to zapraszamy!
6
Magazynier 2017-01-11 12:11:37
PARODIA, nie polecam pracy na żadnym stanowisku. Miałem okazje przyjrzeć się przez okrągły rok co tam się wyrabia, na co dzień syf, wszystko lata nic nie można znaleźć, wszędzie dziury w których przelewa się kwas, szef obiecuje góry aa wychodzą same doły. Na nic nie można liczyc, nawet na prawa które ci przysługują. Po prostu żenada, strata zdrowia, nawet jak chcesz iść pod podwyżkę to dostaniesz bluzg i każą ci się spakować jak ci nie odpowiada 10zl/h za pracę w ekstremalnych warunkach, jak nie będziesz umiał sam sobie poradzić i będziesz osobą z przypadku w tej firmie, lepiej szukaj nowego kręgosłupa bo na L4 nie ma opcji. Wynagrodzenie benefitem, jest to jedyne wynagrodzenie w tej firmie + mały haczyk nie możesz iść na wcześniej wspomniane L4 przez okres 4miesiecy, a ponadto jak pójdziesz na jakiś tydzien, to nie tylko stracisz benefit ale i prace, kIEROWNICY czują się dosłownie jakby byli z innej planety, ''Jestescie Moi i tyle'' macie zrobic to co ja każę inaczej nie dogadamy sie. W zime ogrzewasz sie palnikiem z ropy albo gazu, smacznego ;) ... Jak chcesz sie wykąpać na drugiej zmianie, moze zabraknąć dla Ciebie ciepłej wody. Conajmniej polowa pracownikow jest OK, a druga będzie cie podpierdzielić na tak zwanej ''nieswiadomce'' i krzyczec pod oknem "Kowalski czemu ty nie pracujesz ITD ":). Nawet jeżeli ci się skończą rękawiczki lateksowe będziesz musiał przygotować się na walke z Magazynkowym wraz z kierownikami po czym po miesiącu powiedzą ci, że masz konflikty w firmie i proszę podpisać wypowiedzenie za porozumieniem stron bądź dyscyplinarnie... Jedyne wynagrodzenie jak już wczesniej wspomniałem to benefit w wartosci 70 zł co jest jedynym + bo na święta przygotuj sie na 200ml wódki, tanie piwo i kubek z trzema czekoladkami za 50gr/szt, po czym chcą ci podpisywać butelki i pokazywać je przy wyjściu z pracy, ponieważ jesteś brany jedną miarą za alkoholika, tak samo jak bd miał zapalenie płuc i nie przyjdziesz, pozostanie wersja że zachlałeś pa*e.
4
Monika 2017-01-11 13:17:56
Panie Danielu jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że Pana już z nami w tym piekle nie ma
1
Viqu 2017-01-12 14:23:53
Nie chodzi o piekło Pani Moniczko, tylko o godność pracownika, opinie mówią same za siebie!
6
Qlc 2017-01-23 18:07:27
Napisze tyle, ze nie ma co sie sugerować Opiniami, ponieważ jakiejkolwiek firmy z jakiejkolwiek branży by sie nie sprawdziło, komentarze byłych pracowników są niepochlebne, a nawet oczerniające. niezadowolenie jest chyba naszą cechą narodową. Sam pracuje w Elektropol-R od 4 lat i jestem pozytywnie zaskoczony. Z szefami trzeba sie umieć dogadać, pracować (nie udawać) bo za robote dostaje pieniądze. Na hali zaje*** ekipa;) Pozdro
2
Czarek 2017-02-04 19:42:48
Nie najlepiej to świadczy,że pracodawca nie zapewnia posiłków regeneracyjnych,powinno się to zgłosić do inspekcji pracy,po prostu wstyd.
Zostaw swoją opinię o Elektropol - R S.C. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektropol - R S.C.