brak logo

Elektropol - R S.C.

Wrocław

Opinie o Elektropol - R S.C.

bezrobotny 2013-06-27 15:56
Witam.Nie wiem jak sie pracuje w tej firmie ale zostalem zaproszony na rozmowe na stanowisko Kierownika Magazynu i szczerze mowiac szkoda mojego czasu.Firma proponuje Kierownikowi 10 zl na godzine i cala strone A4 obowiazkow tak na poczatek plus pozniej jeszcze inne.Gdyby nie ta stawka to ogolnie wydaja sie sympatyczni
pieknyroman 2014-05-14 17:58
Praca dla twardych facetów w niebezpiecznych warunkach.temperatura na hali nie raz poniżej zera .Niebezpieczne substancje i poparzenia kwasem są na porządku dziennym .Często są łamane przepisy BHP. Połowa osób tam pracujących to skinheadzi (to akurat zaleta bo są w porządku).Pensja minimalna reszta pod stołem.mam nadzieję że pomogłem w wyborze...
SKINHEAD 2014-08-17 21:53
Firma łamie wszystkie zasady bhp stężenie trawień przekraczają wszystkie normy dopuszczalne wrecz śmiertelne inspektor bhp martwi sie tym czy aceton zamkniety a nie że ludzie wdychają śmierć
Michał 2015-05-06 13:04
Witam. Pracowałem tam 4,5 roku, jeżeli chodzi o właściciela firmy to facet jest wporzadku potrafi docenić pracownika,o ile ktoś nie leci z nim w kulki i wykonuje swoją pracę sumiennie. Atmosfera w firmie jest ok, pracownicy są pomocni i myślący , choć Nie wszyscy, ale w każdym zakładzie znajdzie się jakiś wyjątek. Serdecznie pozdrawiam Pana Krzysztofa i cała załogę firmy.
Pracownik 2015-09-20 16:38
Firma to jakaś parodia zakładu pracy, pracowników traktują jak idiotów. Pozdro dla chłopaków z magazynu i hali.
Franek 2016-09-02 05:17
Katastrofa!!! Nie polecam, szef obiecuje podwyżki i potem szuka pretekstu żeby nie dać, zwalnia za L4 co jest chore bo na hali w zimę poniżej zera i trzeba grzać piecem na rope i jeszcze pretensje mają, wymagają bardzo bardzo dużo za 10-11zł, ganiaja jak niewolników, nie szanują pracownika, umowa o prace na najniższą krajaową reszta na łapę dużo by tu jeszcze można by było pisać, firma zero plusów. NAWET UKRAIŃCY SIĘ ZWALNIAJĄ a to o czymś mówi...
Skinhead 2016-09-06 18:07
Nie polecam ! Fatalnie
Pracownik fizyczny 2016-09-07 12:56
Reklama firmy Elektropol-r
Nie masz planu na przyszłość?
-Przyjdź do nas, u nas nie ma przyszłości...
Były pracownik 2016-09-10 19:21
Parodia !! Każą dźwigać po 200kg, a jak zdarzy się wypadek umywaja ręce i zwalniają za l4. Wyplata pod stołem, a i tak nie wyplacaja tyle ile powinni. Warunki pracy fatalne, lepiej pracuje się chyba w kamieniolomach. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
Viqu 2016-11-17 18:47
Jak chcesz stracić zdrowie, pracować w niebezpiecznych warunkach, poparzyć się kwasem, pracować przy kilku stopniach zimą, być ogrzewanym nagrzewnicą na ropę w pomieszczeniach zamkniętych i ciągle użerać się z ludźmi to praca dla ciebie .

Część kasy pod stołem. O wyższej kwocie na umowie możecie myśleć wyłącznie jeżeli zmienicie pracę.

Niewątpliwy plus że na drugiej zmianie można się poopierdalać bo leży to w interesie każdego zatrudnionego. Kierownicy stoją za pracownikami. Można dorobić weekendami i nockami.

Wszelkie obietnice szefa należy brać z olbrzymim przymrużeniem oka.

Kryterium przyjęcia do pracy? Jeżeli chcesz ryzykować zdrowiem, sporo się namęczyć i zarobić grosze to zapraszamy!
Magazynier 2017-01-11 12:11
PARODIA, nie polecam pracy na żadnym stanowisku. Miałem okazje przyjrzeć się przez okrągły rok co tam się wyrabia, na co dzień syf, wszystko lata nic nie można znaleźć, wszędzie dziury w których przelewa się kwas, szef obiecuje góry aa wychodzą same doły. Na nic nie można liczyc, nawet na prawa które ci przysługują. Po prostu żenada, strata zdrowia, nawet jak chcesz iść pod podwyżkę to dostaniesz bluzg i każą ci się spakować jak ci nie odpowiada 10zl/h za pracę w ekstremalnych warunkach, jak nie będziesz umiał sam sobie poradzić i będziesz osobą z przypadku w tej firmie, lepiej szukaj nowego kręgosłupa bo na L4 nie ma opcji. Wynagrodzenie benefitem, jest to jedyne wynagrodzenie w tej firmie + mały haczyk nie możesz iść na wcześniej wspomniane L4 przez okres 4miesiecy, a ponadto jak pójdziesz na jakiś tydzien, to nie tylko stracisz benefit ale i prace, kIEROWNICY czują się dosłownie jakby byli z innej planety, ''Jestescie Moi i tyle'' macie zrobic to co ja każę inaczej nie dogadamy sie. W zime ogrzewasz sie palnikiem z ropy albo gazu, smacznego ;) ... Jak chcesz sie wykąpać na drugiej zmianie, moze zabraknąć dla Ciebie ciepłej wody. Conajmniej polowa pracownikow jest OK, a druga będzie cie podpierdzielić na tak zwanej ''nieswiadomce'' i krzyczec pod oknem "Kowalski czemu ty nie pracujesz ITD ":). Nawet jeżeli ci się skończą rękawiczki lateksowe będziesz musiał przygotować się na walke z Magazynkowym wraz z kierownikami po czym po miesiącu powiedzą ci, że masz konflikty w firmie i proszę podpisać wypowiedzenie za porozumieniem stron bądź dyscyplinarnie... Jedyne wynagrodzenie jak już wczesniej wspomniałem to benefit w wartosci 70 zł co jest jedynym + bo na święta przygotuj sie na 200ml wódki, tanie piwo i kubek z trzema czekoladkami za 50gr/szt, po czym chcą ci podpisywać butelki i pokazywać je przy wyjściu z pracy, ponieważ jesteś brany jedną miarą za alkoholika, tak samo jak bd miał zapalenie płuc i nie przyjdziesz, pozostanie wersja że zachlałeś pa*e.
Monika 2017-01-11 13:17
Panie Danielu jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że Pana już z nami w tym piekle nie ma
Viqu 2017-01-12 14:23
Nie chodzi o piekło Pani Moniczko, tylko o godność pracownika, opinie mówią same za siebie!
Qlc 2017-01-23 18:07
Napisze tyle, ze nie ma co sie sugerować Opiniami, ponieważ jakiejkolwiek firmy z jakiejkolwiek branży by sie nie sprawdziło, komentarze byłych pracowników są niepochlebne, a nawet oczerniające. niezadowolenie jest chyba naszą cechą narodową. Sam pracuje w Elektropol-R od 4 lat i jestem pozytywnie zaskoczony. Z szefami trzeba sie umieć dogadać, pracować (nie udawać) bo za robote dostaje pieniądze. Na hali zaje*** ekipa;) Pozdro
Czarek 2017-02-04 19:42
Nie najlepiej to świadczy,że pracodawca nie zapewnia posiłków regeneracyjnych,powinno się to zgłosić do inspekcji pracy,po prostu wstyd.
ElQuatro 2017-02-27 19:17
Pani M uśmiechem to wejdzie ci w d.pe a za plecami drukuje wypowiedzenie. Karolek ciągnie z jaj.mi każdemu pod biurkiem a zwłaszcza panowi K. Pozytywne opinie o tej firmie to są chyba od zajebis.ego szefostwa.
Katastrofa 2017-03-05 22:23
Katastrofa zakładu Pracy, zgodzę się z pewnym komentarzem w którym została poruszona przyszłość. Na start oferują ci 10 zł -przy czym karzą ci dźwigać elementy powyżej ustalonej normy bhp. Nie poruszam tu nawet warunków bhp które są łamane na każdym kroku byle by materiał był zrobiony nie zwracając uwagi na zdrowie pracownika. Mają cie za takiego "murzyna" od robienia najgorszego, przynajmniej góra bo pracownicy hali wydają się wporzadku
kokdd 2017-03-07 10:08
A czego pracownicy fizyczni bez wykształcenia idąc do firmy oczekują? Pracy za biurkiem i opie****** się (czego nmajbardziej by chciano za pensje minimum 20 000). Pracuje tu od 2 lat i jestem zadow3olony. Ile masz szacunku do szefostwa, tyle otrzymyhjesz go wzamian, dlatego mnie spotkał dłuższy czas temu awans. do nauki nieroby a nie w internecie gorzkie żale wylewacie
Sasza 2017-03-08 01:39
Kokdd awans to chyba za robienie pały dostałeś!!! Chyba że to pani M napisała to pała na pewno była :D
Szkoda słów na tą firmę, Ukraińcy się śmieją z Polaków bo dają się traktować jak śmieci jak tylko poczują że mogą mieć 12 a nie 11zł na godz!!!
LEPIEJ ROBIĆ ZA 10zł JAK UKRAIŃCY i Normalnie pracować NIŻ ZA 13-14 I BYĆ TRAKTOWANYM JAK ŚMIEĆ i Tyrac jak wół!!!
Piotr 2017-03-08 01:41
Nie polecam!
Acab 2017-03-08 01:42
Lepszy Amazon
Londons Boy 2017-03-09 12:21
Witam Wszystkich,ludzi którzy chca zacząć przygode z Firmą Elektropol - R S.C. - Wrocław.
Zmieńcie decyzje puki jest szansa i omijajcie szerokim łukiem tą że psełdo super dziadostwo!
Przygode kontynułowałem 3 miesiace,palacze macie totalną dyskryminacje,to od razu na wejściu.Bożyszcze i guru szef,despota nerwus i plotkarz! osoba bez jakichkolwiek zachamowań emocjonalnych,gestykuluje jak poparzony kiedy się denerwuje........wybuchowiec obiecujacy arbuzy na wierzbie.Przezyłem tam zimę,smród spalin nagrzewnicy i opary kwasu,monotonia polerowania kreda i najbardziej niebezpieczny kwas azotowy,który wylewasz na szmatę od tak,majac rekawice tylko chirurgiczne,tz. cienkie kondony,o które cięzko sie doprosić.Wszystko robione tanim kosztem,chora dyscyplina i atmoswera monotonnej nudnej i niebezpiecznej pracy! etat bez przyszłości z gwarancja czasowa że stracisz włosy i zęby od gryzacych oparów smrodów kwasowych,zwłaszcza zimą gdzie wentyl nie działa a drzwi sa zamykane bo pomieszczenia nie ogrzewane aż ręce kostnieja.
Cały proces to jak szopka Noworoczna ......przystań na miesiac ,dwa ,trzy przez ten czas aż nad to poznasz tajniki traktowania pracownika z ogonkiem,tego typu psełdo pracodawcy bastują dorabiajac sie na krwawiznie ludzi którzy uczciwie pracuja,wchodzac w firme myślisz jestem ślusarzem to czegoś się nauczę jeszcze,ale to lipa zapomnij!
Tepo pracu już na starcie zbija cię z stropu! badzianie sie w wodzie kredą i kwasem ,smród zepsutego jaja wdychasz codziennie a czas sprawia że po paru godzinach już nie czujesz bo się przyzwyczajasz ale swedzenie gardła o tym przypomina że to nie fiołki,przesiakasz wreszcie cały i to rodzina w domu jak z kieratu przychodzisz mówi ci o tym.Pozory! pozory i raz jeszcze pozory to na rozmowie kwalifikacyjnej z szefem,a raczej pacjentem oddziału szpitalnego który emocji nie kryje,zepsuty i drwiejacy z człowieka.
Nie pamieta jak spedzał początki sam polerujacy,doskonale wie jak to sie robi i ile pr
London Boys 2017-03-09 12:27

Tępo pracy już na starcie zbija cię z stropu! badzianie sie w wodzie kredą i kwasem ,smród zepsutego jaja wdychasz codziennie a czas sprawia że po paru godzinach już nie czujesz bo się przyzwyczajasz ale swedzenie gardła o tym przypomina że to nie fiołki,przesiakasz wreszcie cały i to rodzina w domu jak z kieratu przychodzisz mówi ci o tym.Pozory! pozory i raz jeszcze pozory to na rozmowie kwalifikacyjnej z szefem,a raczej pacjentem oddziału szpitalnego który emocji nie kryje,zepsuty i drwiejacy z człowieka.
Nie pamieta jak spedzał początki sam polerujacy,doskonale wie jak to sie robi i ile pracy trzeba włożyć w ten kierat.Doskonale wie,ale nie chce pamietać,bez szacunku i poszanowania dla pracowników.
Szefowa no cuż,przekrzyczana przez niego nie ma nic do powiedzenia!Krótko z kwitowane,cały proces łacznie z władzą ma ten Pan.Trochę to mało jeszcze,bo myślę że na odciskach aż tak bardzo nie odczułem,już w pierwszych dniach wbijałem na luz i gościa też tolerowałem jak zło konieczne dowiadujac sie to i owo,wiedzac że to tylko zimowisko i wiosna daje drapaka.
Ekipa pracowników spoko,konieczność i wygoda stażu,jest jak najbardziej na miejscu że ludzie pracuja dobrych pare lat jak nie naście,poniewaz kiedyś a raczej poczatek firmy zapowiadał sie OK i szefu też był ok,ale praktyka lat na stanowisku właściciela popsuła go wewnetrznie i zewnętrznie,z czasem szacunek popsuł dobrobyt i chciwość.Szczera odpowiedz gościa nie lubiłem od samego poczatku,jak z opowiadań z pracowników ze sporym stażem i pakietem doświadczeń który zawdziecza status........zrobił złodzieji,psubrat i oszust,tyle mojego!
Pierwsza zasada nie wejść sobie na głowe!
Londons Boy 2017-03-09 12:55
Tu taka dygresja do Panów którzy elokwentnie cukruja na opiniach............to jawne kablary,to fakt który zaobserwowałem,szefuj! ma informatorów i obserwatorów,to juz po kilku miesiacach dygania,kłaniania sie i cukrowania można lub dostaje sie immunitet wybranki na dyskretne kablowanie i składanie relacji,jak kto pracuje itp itd!
To tak zwani Gangrenowcy którzy zatrówaja pracowników,imponujac władzę,po cześci dyrygenci,to oni sprawiaja,zwłaszcza! że nowicjusze szybko dostaja kubeł zimnej wody i planuja ucieczkę,oni sprawiaja również zgniłą atmoswerę i w połączeniu z uwagami szefuja,odechciewa sie wszystkiego. Nazwiskami nie bedę operował,ale jeśli to bedzie konieczne,podeśle linki na jawniejsze stronki,gdzie moderacja toleruje jawność.Nie dziwota od kiedy Świat stary,kolaboranci i ukryci dysydenci zawsze sie znajda w kazdej pracy,jest nawet takie przysłowie że zawsze sie znajdzie jakas K. która kocha ten sport.
KTOŚ 2017-03-09 15:23
LONDON BOY ,
po Twoim wykładzie widać że nie tylko z ortografią jesteś do tyłu. Widzę tu wiele opinii negatywnych , tylko zastanawiam się czy kiedyś już pracowaliście w jakimś normalnym zakładzie. Myślę że nie . Ja tu pracowałem i bez zarzutów. Myślę że nigdzie nie ma jak tu. Pracownicy wychodzą na fajkę kiedy chcą tak naprawdę, i pracują jak chcą nikt ich nie goni ewentualnie wymaga a chyba za to pobierają pensję ,prawda? W połowie miesiąca gdy już są bez kasy uderzają do szefa po zaliczkę -a który szef wyskakuje z kasy ,czasem większej niż pensja żeby pomóc pracownikowi-raczej nie zaprzeczysz że tak nie jest .
Zawsze jest tak że jak komuś nie chce się pracować to należy obrzygać szefostwo , pokazując jak to jest źle i niedobrze. To dlaczego tak długo tam gniłeś? Proste-pewnie nigdzie indziej Cie nie chcieli. Pewnie po raz trzeci jak wrócisz "przezimować " znów będzie cacy. Najlepiej narzekać jak nie chce się robić . Wchodząc do tej firmy widzisz i wiesz jak to wygląda, nikt nie zmusza nikogo do zatrudnienia. Jak ktoś wyżej wspomniał to praca dla twardzieli, a jak widać tu na forum nie wszyscy się pod tą kategorię plasują. A takiego szefa jak mają w tej firmie życzę ci abyś w każdej kolejnej w której się nie będziesz nadawał , miał.
Teraz tylko żale że ktoś wymaga aby pracownicy robili coś za co im się płaci-i to jest żałosne. Widziałem elementy które tam chciały pracować i pewnie od nich te powyższe komentarze. Jeśli jest tak źle , proponuje ruszyć do szkoły ,zrobić studia ,jeśli już macie podstawówkę , i wtedy wymagać , albo zasiąść w fotelu prezesa. A na początek kupić maść na ból d..py ,że ktoś kto kiedyś "stał na wannach " ma swoją firmę.
ql;loxc 2017-03-10 18:05
Jak czytam te opinie to nie chce mi sie wierzyć że to o tej samej firmie w której pracuje od x lat. ;/
czy to niespotykane że w pracy trzeba pracować? szefostwa (które wg. m nie i tak przymyka oko na wiele.. wiele spraw) trzeba sie słuchać? Ja p******* ludzie powodzenia w szukaniu pracy i bycia z niej zadowolonym skroo waszym celem jest opie**** SIE. Ciekawe ile takich opinii wypisujecie w internecie.
Ja jestem b ardzo zadowolony z pracy w firmieb elektropol r. Chociar z może i prawdą mjest ze to nie robota dla debili i leniów zasr*anych bo wymaga minimum inteligencji i zaangażowania.
Jak każda praca/
Jak wam sie dresiarze nie chce pracować to idżxcie żebrać
rom an 2017-03-10 18:09
A krzysztof zajebistty ziomek ;] tylko w kluki nie lecieć.
jonasz 2017-03-11 15:12
To ja też dorzuce coś od siebie. Pracuje tam już ponad rok i nigdy nie spotkałem się z tym żeby szef nie wyraził mi szacnku wręcz przeciwnie. elastyczne godziny pracy, płaca spoko chociaż wiasdomo zawasze chciałloby sie mieć te 5 tys. warunki w porządku. wady: trzeba być silnym i ogarniać w miarę. pan k. zawsze wypłaca sumy a dodatkowo daje premie, a ze strony szefostwa spotkałem się tylko z życzliwością i pomocą w razie potrzeby. Każdemu życzę takiego szefa pracowników traktuje bardzo dobrze. nie właże w d. żebyście nie pisali, po prostu jak kogoś interesuje posada to szczerze polecam./
nivk 2017-03-15 09:55
nie marudzę a jestem zatrudniony już 6lat ,ale coraz więcej ludzi jest co wolą nie pracować i być na bezrobociu niż pracować masa młodych co przychodzą odchodzą i byli już w kilkunastu firmach i zawsze im źle Szefie jak to czytasz nie zatrudniaj obiboków z nich i tak nikt nie bedzie miał pożytku
Pracownik produkcji 2017-03-16 12:17
Czytając ostatnią porcje komentarzy, zauważam że pojawiło się więcej tych POCHLEBNYCH niż tych złych. ALBO PROPAGANDA DZIAŁA I MA SIĘ DOBRZE, albo naprawdę przybyło zadowolonych pracowników. Stawiam raczej na to pierwsze. Zresztą, argumenty typu " nie lecieć w kulki to będzie premia" przemawiają DO NIEKTÓRYCH bardziej niż, bród, smród, niewolnicza praca, mobbing itd. Miałem okazję przez dłuższą chwilę pracować na Hali i muszę przyznać że obie strony mają rację. Ale ta SŁABSZA strona ma jej zdecydowanie więcej.
nibk 2017-03-20 13:16
Pracownik produkcji Głupoty gadasz i tyle.
Robota w porządku. szefo K. do tańca i różańca xD
Wypłaty na czas. Roboty nie zawsze dużo. a szacun za szacun
pzodro
Michął
łysy 2017-03-28 16:53
jest ok poelcam
dskdsk 2017-06-21 23:53
Nie polecam, dramat :(
hera 2017-06-21 23:55
Myślę, że wypowiedz Pani Moniki wiele mówi o poziomie pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o Elektropol - R S.C. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektropol - R S.C.