Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Borka - 2012-07-10 12:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś może i było fajnie i kompetentnie. Na dzień dzisiejszy kiedy nastała era Państwa [usunięte przez moderatora] ofirmie mozna powiedziec tylko jedno - tragedia. Płace nie w terminie na raty , tylko czekać na zamknięcie zakładu :(
zdjecie uzytkownika
wiesia - 2013-01-31 22:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...wcześniej za czasów Twardowskiego to wszyscy robili co chcieli, a Pan [usunięte przez moderatora] okradał firmę na grube miliony i chciał doprowadzic do upadlości firmy- więc może niektórym to się podobało- "jak kota nie ma to myszy harcują"... Za czasów Państwa [usunięte przez moderatora] w końcu zrobił się porządek i proszę głupot nie wypisywac!!! Praca to praca, a nie miejsce do zabawy...
zdjecie uzytkownika
Borka - 2013-03-11 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odnoszę sie do wypowiedzi , która była wcześniej a nie wiem dlaczego zniknęła. Było opisane , że kiedyś było super - pare lat temu.
Ja odnoszę się do dnia dzisiejszego. Jeśli umowy śmieciowe , płaca w ratach oraz chamskie odnoszenie się do pracowników uważa Pani za fajną sprawę , to gratuluję. Mój ojciec tam pracował i to co opowiadał po prostu ludzkie pojęcie przechodzi. Strona ta jest dla ludzi , , żeby wiedzieli co ich czeka u być może przyszłego pracodawcy - ja wypowiadam swoją opinie i proszę mi nie pisać , że niby to głupoty - bo to rzeczywistość. Opisuje warunki pracy a nie , że ktoś tam okradał kogoś - kogo to interesuje ?? Pisze o warunkach pracy na dzień dzisiejszy
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-04-29 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
,gdy pierwszy raz przekroczylem progi zakladu,ok,pozniej rozmowa,ok,gdy poznalem kier.produkcji,poczulem niechec tu pracowac,gdy wszedlem na hale produkcyjna,uwierzcie mi,ze mamy widniniej przy swiecy,i shludniej w piewnicy opuszczonego domu.wyplata w ratach,zaplecze XVII wieczne.jak dobrze ze juz nie pracuje w owym zakladzie,chociaz powiem szczerze iz nie potrafie zmieniac zaklady,bo jestem bardzo przywiazanym do ludzi przyjaznych gdzie poznaje,lecz musialem odejsc,nie watpie,iz zarobisz 1600 brutto.na cztery raty,stad i ocena mierna,bo jednak kiedys cos ,pracodawca sypnie
zdjecie uzytkownika
dgd - 2013-12-02 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1180 zł na ręke,tragiczne warunki pracy,sprzę jaki jest do dyspozycji pamięta komunę,chamskie odzywki ''szefa''.tyle,bo nic dobrego cie tam nie spotka
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-03-20 21:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
szkoda pisać już dawno powinni ogłośic upadłość (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
czesław spawacz - 2014-08-25 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właściciele famazu to kłamcy i oszuści przepuszczają kasę firmową na wygodne życie a ludzie są poniżani na najniższej krajowej i to na raty jak nie pasi to kopa w dupe i następny niewolnik!!!! ludzie nie dajcie się oszukać nie idzcie tam do pracy
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-01-17 10:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie wielki biznesmenie r.kłopot jak tam w wariatkowie ha ha
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2015-02-22 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tam jeszcze sie pracuje? zastanawiam sie czy sie nie przyjac,kiedys pani K. dawała ogłoszenia ze można zarobić nawet od 1800zł do 2800zł to ja może zarobie ze 2000zł jako sprzątaczka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski
alert