Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-28 22:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradź swoim rodakom, opowiedź o tym co wiesz na temat tego pracodawcy. Czy wiesz jak wygląda stanowisko pracy w spółce Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski? A być może wiesz czy Zawidów prowadzi rekrutację? Opinia zwyczajnego pracownika na temat przedsiębiorstwa to w pewnym sensie dźwignia na obecnym rynku pracy. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz firmy?
zdjecie uzytkownika
Borka - 2012-07-10 12:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś może i było fajnie i kompetentnie. Na dzień dzisiejszy kiedy nastała era Państwa [usunięte przez moderatora] ofirmie mozna powiedziec tylko jedno - tragedia. Płace nie w terminie na raty , tylko czekać na zamknięcie zakładu :(
zdjecie uzytkownika
wiesia - 2013-01-31 22:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...wcześniej za czasów Twardowskiego to wszyscy robili co chcieli, a Pan [usunięte przez moderatora] okradał firmę na grube miliony i chciał doprowadzic do upadlości firmy- więc może niektórym to się podobało- "jak kota nie ma to myszy harcują"... Za czasów Państwa [usunięte przez moderatora] w końcu zrobił się porządek i proszę głupot nie wypisywac!!! Praca to praca, a nie miejsce do zabawy...
zdjecie uzytkownika
Borka - 2013-03-11 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę sie do wypowiedzi , która była wcześniej a nie wiem dlaczego zniknęła. Było opisane , że kiedyś było super - pare lat temu.
Ja odnoszę się do dnia dzisiejszego. Jeśli umowy śmieciowe , płaca w ratach oraz chamskie odnoszenie się do pracowników uważa Pani za fajną sprawę , to gratuluję. Mój ojciec tam pracował i to co opowiadał po prostu ludzkie pojęcie przechodzi. Strona ta jest dla ludzi , , żeby wiedzieli co ich czeka u być może przyszłego pracodawcy - ja wypowiadam swoją opinie i proszę mi nie pisać , że niby to głupoty - bo to rzeczywistość. Opisuje warunki pracy a nie , że ktoś tam okradał kogoś - kogo to interesuje ?? Pisze o warunkach pracy na dzień dzisiejszy
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-04-29 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,gdy pierwszy raz przekroczylem progi zakladu,ok,pozniej rozmowa,ok,gdy poznalem kier.produkcji,poczulem niechec tu pracowac,gdy wszedlem na hale produkcyjna,uwierzcie mi,ze mamy widniniej przy swiecy,i shludniej w piewnicy opuszczonego domu.wyplata w ratach,zaplecze XVII wieczne.jak dobrze ze juz nie pracuje w owym zakladzie,chociaz powiem szczerze iz nie potrafie zmieniac zaklady,bo jestem bardzo przywiazanym do ludzi przyjaznych gdzie poznaje,lecz musialem odejsc,nie watpie,iz zarobisz 1600 brutto.na cztery raty,stad i ocena mierna,bo jednak kiedys cos ,pracodawca sypnie
zdjecie uzytkownika
dgd - 2013-12-02 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1180 zł na ręke,tragiczne warunki pracy,sprzę jaki jest do dyspozycji pamięta komunę,chamskie odzywki ''szefa''.tyle,bo nic dobrego cie tam nie spotka
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-03-20 21:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szkoda pisać już dawno powinni ogłośic upadłość (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
czesław spawacz - 2014-08-25 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciele famazu to kłamcy i oszuści przepuszczają kasę firmową na wygodne życie a ludzie są poniżani na najniższej krajowej i to na raty jak nie pasi to kopa w dupe i następny niewolnik!!!! ludzie nie dajcie się oszukać nie idzcie tam do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski
x