Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski

Zawidów

Opinie o Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski

Borka 2012-07-10 12:03:32
Kiedyś może i było fajnie i kompetentnie. Na dzień dzisiejszy kiedy nastała era Państwa [usunięte przez moderatora] ofirmie mozna powiedziec tylko jedno - tragedia. Płace nie w terminie na raty , tylko czekać na zamknięcie zakładu :(
1
wiesia 2013-01-31 22:51:29
...wcześniej za czasów Twardowskiego to wszyscy robili co chcieli, a Pan [usunięte przez moderatora] okradał firmę na grube miliony i chciał doprowadzic do upadlości firmy- więc może niektórym to się podobało- "jak kota nie ma to myszy harcują"... Za czasów Państwa [usunięte przez moderatora] w końcu zrobił się porządek i proszę głupot nie wypisywac!!! Praca to praca, a nie miejsce do zabawy...
Borka 2013-03-11 22:25:23
Odnoszę sie do wypowiedzi , która była wcześniej a nie wiem dlaczego zniknęła. Było opisane , że kiedyś było super - pare lat temu.
Ja odnoszę się do dnia dzisiejszego. Jeśli umowy śmieciowe , płaca w ratach oraz chamskie odnoszenie się do pracowników uważa Pani za fajną sprawę , to gratuluję. Mój ojciec tam pracował i to co opowiadał po prostu ludzkie pojęcie przechodzi. Strona ta jest dla ludzi , , żeby wiedzieli co ich czeka u być może przyszłego pracodawcy - ja wypowiadam swoją opinie i proszę mi nie pisać , że niby to głupoty - bo to rzeczywistość. Opisuje warunki pracy a nie , że ktoś tam okradał kogoś - kogo to interesuje ?? Pisze o warunkach pracy na dzień dzisiejszy
1
zawiedziony 2013-04-29 20:51:39
,gdy pierwszy raz przekroczylem progi zakladu,ok,pozniej rozmowa,ok,gdy poznalem kier.produkcji,poczulem niechec tu pracowac,gdy wszedlem na hale produkcyjna,uwierzcie mi,ze mamy widniniej przy swiecy,i shludniej w piewnicy opuszczonego domu.wyplata w ratach,zaplecze XVII wieczne.jak dobrze ze juz nie pracuje w owym zakladzie,chociaz powiem szczerze iz nie potrafie zmieniac zaklady,bo jestem bardzo przywiazanym do ludzi przyjaznych gdzie poznaje,lecz musialem odejsc,nie watpie,iz zarobisz 1600 brutto.na cztery raty,stad i ocena mierna,bo jednak kiedys cos ,pracodawca sypnie
1
dgd 2013-12-02 15:27:28
1180 zł na ręke,tragiczne warunki pracy,sprzę jaki jest do dyspozycji pamięta komunę,chamskie odzywki ''szefa''.tyle,bo nic dobrego cie tam nie spotka
2
pan 2014-03-20 21:24:12
szkoda pisać już dawno powinni ogłośic upadłość (usunięte przez administratora).
5
czesław spawacz 2014-08-25 10:44:49
właściciele famazu to kłamcy i oszuści przepuszczają kasę firmową na wygodne życie a ludzie są poniżani na najniższej krajowej i to na raty jak nie pasi to kopa w dupe i następny niewolnik!!!! ludzie nie dajcie się oszukać nie idzcie tam do pracy
2
obserwator 2015-01-17 10:04:05
Panie wielki biznesmenie r.kłopot jak tam w wariatkowie ha ha
3
Jadzia 2015-02-22 20:52:02
czy tam jeszcze sie pracuje? zastanawiam sie czy sie nie przyjac,kiedys pani K. dawała ogłoszenia ze można zarobić nawet od 1800zł do 2800zł to ja może zarobie ze 2000zł jako sprzątaczka?
1
Zostaw swoją opinię o Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski - Zawidów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Famaz Sp.j. Z. Twardowski