Piomar Trans Grzegorz Piotrowski

Stalowa Wola

Opinie o Piomar Trans Grzegorz Piotrowski

Klient 2013-12-22 17:50:26
Nie polecam!!!!!Paczka opózniona o tydzien,dostarczona w tragicznym stanie,przemoknięta,duzo rzeczy zniszczonych przez to.Termin dostawy ciągle przesuwany z rana na południe pozniej wieczór i kolejny dzien.....a czlowiek siedzi i czeka,bo oni nawet nie raczyli zadzwonic,napisac sms...a na moje proby kontaktu ignoranckie odpowiedzi.
Klient 2013-12-22 17:56:27
NIE POLECAM!!!!Tragedia....opoznienia w dostawie,brak kontaktu!!!!
nadawca 2014-01-09 22:38:07
TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oburzony 2014-01-21 20:08:26
TRAGEDIA!!! Zgadzam się z przedmówcami. Paczki dostałem z 2-miesięcznym opóźnieniem!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
nadawca1 2014-03-03 15:43:43
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami. Obsluga klienta pozostawia wiele do zyczenia. Nie profesjonalna obsluga. Termin odbioru zmieniany wielokrtnie bez uprzedniego uzgodnienia. Brak kontaktu. Paczki dostarczane ze znacznym opoznieniam. Nie polecam tej firmy nikomu!!!
Pasazer 2014-04-14 10:15:37
nie polecam nikomu po przekroczeniu granicy niechcial dalej jechac a kurs powrotny nie przyjechal wogule w busie pala nie pytajac sie nikogo o zdanie poprostu tragedia 21 wieku ludzie omijajcie ta firme pozdrawiam
kliet 2014-04-14 10:20:59
tragedia(usunięte przez administratora)i ludzie sa na drugim planie hyba jechalismy tym samym rejsem
dziewczyna 2014-04-14 14:05:09
ja jechalam z tymi gosciami ludzie tragedia potrzaskali mi sloiki cala torba zeczy do wyzucenia wszytko potlukli mi ludzie uwazajcie na nich????
anglik 2014-04-15 10:51:49
ludzie to najwieksza tragedia w moim zyciu jechac z taka ikipa to nieszczescie omijac z dala
anglik 2014-04-15 10:52:54
ludzie to najwieksza tragedia w moim zyciu jechac z taka ikipa to nieszczescie omijac z dala
Ja 2014-04-22 18:32:56
Koszmar !! Jak mozna byc takim wrednym !! (usunięte przez administratora)nie odbierają telefonów , nikomu nie polecam !!!!
PASAJA 2014-04-24 20:42:47
TRAGEDIA-omijać z dala(usunięte przez administratora)
edmar1947 2014-05-02 09:45:05
Zgadzam sie z negatywnymi opiniami moich przedmowcow.Czekam na przesylke miesic czasu a kontakt pod podanymi nr telefonow w angli I w kraju niemozliwy.Brak odpowiedzi na telefony,smsy I emalie.
zimo 2016-10-17 12:13:38
Dzieki, a juz mialem z nimi jechac! bede omijac i przestrzegac ludzi przed ta firma!
Zostaw swoją opinię o Piomar Trans Grzegorz Piotrowski - Stalowa Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piomar Trans Grzegorz Piotrowski