Profil firmy AG metal

AG metal

Wrocław

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o AG metal

anonim 2009-09-01 07:45:31
anonim - 2009-04-09 08:43:19

Dodaj opinie o AG.METAL-BELGIA HOLANDIA - WROCLAW. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

firma solidna to co oferuje to sie z tego wywiazuje jednym slowem jest ok pracuje juz trzy lata i ngdy ni mialem powodu do nazekan roman
0
Łysy 2009-12-01 07:51:58
Pracowałem w tej firmie i jest ona wypłacalna ( usunięte przez administratora )
0
Elektryk 2010-08-16 15:37:35
Jestem obecnym pracownikiem i nie narzekam Michał jak nie znasz zasady ,że z delegacji nic nie wypływa to nie nadajesz sie do takich robót.
0
bydgoszcz 2010-08-30 22:43:07
co wy tam wiecie robie tu 4 lata i mam dyche na reke a miewalem 12 .
zawsze na czas i bez kosztów ukrytych> trzeba bylo sie uczyc na spawacza a nie zbierac słome )))
0
Elektryk 2010-08-31 10:30:29
Jeszcze bez opini ? Robótka fajna spanie zajefajne (w Ferrarze) W dni wolne nad morze. Kto przyzwyczajony do roboty to LAJCIK pozdrawiam nara.
0
hrubieszow 2010-09-25 18:42:53
mi tam pasowalo. kasa na czas i to duza, u nas to kosmos. pozdr wszytskich
0
zdziwko pomylka 2011-11-15 08:54:02
chybas gosciu cos pomylil fora, robie tu 4 lata i mam wszystko ok, nawet chate co wczesniej kulalo. nie wiem o kim tam mowisz ale wiem ze paru pijakow i nierobow wylecialo, moze ty jestes z tej grupy.
Ja mam staly kontrakt i od lat ten sam.
0
Dobry kolega 2012-01-16 18:19:30
Panowie możemy zrobić tak jak powiedział Janusz . Każdy z was napewno pracuje na zachodzie i ciężko się zorganizować ale są takie dni że wszyscy są w kraju, są to różne święta . Biuro może być zamknięte ale do Trzebnicy chyba wszyscy mamy blisko. Czekam na więcej maili.
1
JAREK 2012-06-26 10:54:09
kolego czesc widze ze pracowales w AG METAL w jakim miescie pracowales z tej firmy oraz jak masz na imie bo ja tez pracowalem tam ( usunięte przez administratora )
0
anonim 2013-06-12 13:14:45
hn jeśli możesz to napisz ile się tak zarabia mniej więcej bo twoje określenie jest trochę ogólne. Będę wdzięczny
0
Bolek 2013-09-21 11:23:29
Zetor, a ile pracowaliście, jeszcze Was na jakieś koszty narazili typu dojazd, mieszkanie i tym podobne?
0
Zetor 2013-09-23 15:40:23
Czesc, koszty mieszkania to nie. Tego nie placilismy. Dojechalismy samochodem z jednym gosciem z ktorym pracowalem. Na wlasny koszt oczywiscie. Roboty mialo byc na dlugi okres a po 2 tygodniach do domu jechalismy wkurzeni.
0
2013-09-23 22:09:59
To na jaki okres Wam dali umowy? Z dnia na dzień tak wypowiedzieli? Nie powinien byc dłuższy okres wypowiedzenia?
0
Zetor 2013-09-24 12:53:53
Umowa z tego co pamietam, byla na rok czasu. Ale co z tego jak i tak podpisywana na jakas inna firme. Tam sie nikt takimi pierdolami jak okres wypowiedzenia nie przejmuje.
0
Panakin 2013-09-24 14:50:34
Zetor, ale jak to? Nie pamiętasz nazwy tej innej firmy? Nie da się pracowac bezpośrednio u AG metal? Macie jakis system socjalny?
0
Zetor 2013-09-25 16:15:26
Dokladnej nazwy juz nie pamietam, bo sam papier mi gdzies zaginol przy przeprowadzce do norwegii (teraz tu robie). Cos to bylo zwiazane z jakas energia odnawialna czy sloneczna.Jakas taka pierdola. Nie znam czlowieka ktory by bezposrednio pracowal u nich. A kilku dobrych gosci poznalem w antwerpii.System socjalny to tylko tyle ile wynika z umowy na najnizsza krajowa.
0
Panakin 2013-09-26 11:19:03
Hmm, bo na stronie ag metal w kazdej ofercie jest, ze zapewniają: atrakcyjne wynagrodzenie zakwaterowanie dojazdy do miejsca pracy lub ryczałt za paliwo opiekę polskiego koordynatora dopłaty do zjazdów na urlop regularne urlopy (co 6 lub 8 tygodni, w zależności od kontrahenta) możliwość otrzymania zaliczki Prawda to? Zakwaterowanie bezpłatne jest?
1
2013-09-27 18:09:38
Jak wyglądał ten dojazd do pracy? Polaków pracuje dużo, poradziłbym sobie bez języka w AG metal, skoro sa polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
0
odeon 2013-11-27 10:13:23
robił ktos w Mordajku?
0
loki 2013-12-10 15:00:13
@odeon, a zaproponowali Ci wyjazd? Kiedy masz wyjechać? Jakie formalności musiałes załatwić, by wyjechac z ag metal?
0
kkk 2014-01-22 19:34:16
jak sie pracuje w ag m w belgi ? może ktoś coś napisać?
0
z 2014-01-28 16:33:00
Porażka i pomyłka pracowałem i szczerze odradzam!!!
0
lukas 2014-02-13 20:07:07
witam jak byście szukali spawacza na kontrakt to dzwonić (usunięte przez administratora)
0
MONIA 2014-04-15 18:59:06
WITAM, MAM PYTANIE CO DO ZAROBKÓW BIURA, PYTAM BO WYSŁAŁAM CV DO KADR I NIE WIEM JAKĄ KWOTE KRZYKNĄC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
1
kiss 2014-05-14 19:48:02
krzyknij tyle na ile uważasz, że zasługujesz... i tak nie powiesz raczej takiej kwoty, której nie mogliby zapłacić
0
kaja 2014-05-28 19:21:19
to znaczy, że samemu można ustalic ile chce się zarabiać? ale chyba mają też tam jakieś widełki, więc nie do końca tak mi się wydaje
0
hm 2014-07-15 12:41:53
a gdzie są miłe ślicznotki z biura ?
2
witek 2014-07-15 18:07:30
@MONIA, mam ten sam problem, podobno na rozmowie pytają o "oczekiwania finansowe" i samemu podaje się stawki, trzeba pewnie podać jakąś optymalną, ale patrząc na rynek i inne oferty to wynagrodzenie bywa naprawdę różne, chyba lepiej by było, żeby pracodawca wiedział od razu jaki ma budżet i ile chce przeznaczyć na wyjazd. Co do samej firmy, to wiem, że wykonują usługi z zakresu spawalnictwa w metodach: 111,131, 135, 136, 141 oraz innych zawodach, związanych z sektorem metalowym i budowlanym i od lat już są rozpoznawani. Nie dziwi mnie rotacja u nich, bo nie każdy sprawdzi się na takim stanowisku
0
ilonka 2014-10-30 12:53:21
a teraz jest nowe ogłoszenie jakieś na spawacza i kogoś do remontów kontenerów.. no praca faktycznie jest chyba mocno specyficzna, ale moim zdaniem da się w miarę dobrze u nich zarobić. Też nie wiem czy dobre pieniądze za to da się wyciągnąć czy nie, mam nadzieje, że są jakieś prowizje też u nich w firmie.
0
panna iskra 2014-11-14 19:02:36
akurat ja bym chciała spróbować swoich sił jako spawacz.na jakich warunkach mogliby mnie zatrudnić i czy mam szansę na umowę o pracę? tylko taką zaakceptuję także mierzę wysoką poprzeczkę.finanse i grafik można z nimi w jakikolwiek sposób negocjować? co do grafiku to też mam swoje wymagania bo mam sporo hobby różnych
0
Porazka 2014-12-05 20:18:34
Porazka firma i konfidenci z bydgosczy
1
mały 2015-01-04 14:37:11
przecież to przekręt (usunięte przez administratora)ma ze 30 firm i tyle samo prezesów "słupów" i wszystkie te firmy to porażka, te umowy co dają - możecie sobie nimi d... podetrzeć
0
Porażka 2015-01-14 21:25:14
umowy na najniższej krajowej zero zapłaty za urlopy firma dla desperatów i alkocholików
1
żebrowksi 2015-07-22 23:15:13
Co masz na myśli mówiąć mobbing może jakiś przykład? Plus chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat zarobków miesięcznych jakie są aktualne oferty gdzie moż je odnaleźć i coś sobie poczytać na temat pracy w firmie? Dzięki za jakieś przydante sytuacje z życia wzięte które pokarzą mi ostatecznie czy warto.
1
Wieluń 2015-09-28 11:42:30
Uwaga na jedem jedyny kontrakt w niem.bo innych nie ma i już nie będzie prze tą firmę chyba zmienią znów nazwę na WYJEB saltzkkoten przejęty przez pe....li z wielunia (w II wojnie poleciały tam pierwsze bomby wiadomo dlaczego )Artur P.rządzi i nie dopuści kogoś lepszego do roboty jak mu sie nie spodobasz to cie nie ma za 1 euro da ci ru..ac własne dzi..ko ,na takich ludzi nie ma najgorszego słowa w pol. jez .Koodynator piotr nie interesuje go nic oprócz najebania godz. spawasz we własnych ciuchach,lato upał nie ma wody chyba z kibla własciciel niemiec się krzywo patrzy jak odejdziesz z stanowiska masz 2 pausy po 15 minut na 12godz ito jak ci szanowny wieluńczyk pozwoli s..r.....n.
1
ijn 2015-09-28 14:45:09
z tego co widziałem kiedyś w internecie to firma AG metal prowadziła rekrutację między innymi na stanowisko asystenta do spraw administracji biurowej, handlowca/ specjalisty do spraw obsługi kontraktów, spawacza, kierownika projektu..ofert mieli naprawdę dużo, zastanawiam się czy w najbliższym czasie będę prowadzić podobną rekrutację..
0
jędrek 2016-02-11 20:05:07
potrzebuję aktualnego nr telefonu
0
Za 2016-02-17 13:47:43
Ale dokąd Ci ten aktualny numer telefonu @jędrek do prezesa czy gdzie, bo nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, a zdaje się że mam w komórce ze 4 takie wpisane
0
miziok 2016-03-19 22:49:37
jędrek, ale do kogo takiego, może napisz to ktoś poda. Widziałem, ze nie tak dawno poszukiwali spawaczy to oczywiście wymagali doświadczenia w spawaniu MIG/MAG i to były ich główne wymogi.
0
hh 2016-05-08 14:03:47
wydaje mi się @miziok ze tego typu wymagania na stanowisko spawacza to jest norma. teraz niestety nie szukają, ostatniej rekrutacji dokonywali dawno bo w 2014 roku. To oznacza, ze jest tam, stabilnie.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG metal