Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AG metal

Pracowałeś w firmie AG metal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bydgoszcz - 2010-08-30 22:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tam wiecie robie tu 4 lata i mam dyche na reke a miewalem 12 .
zawsze na czas i bez kosztów ukrytych> trzeba bylo sie uczyc na spawacza a nie zbierac słome )))
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2010-08-31 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze bez opini ? Robótka fajna spanie zajefajne (w Ferrarze) W dni wolne nad morze. Kto przyzwyczajony do roboty to LAJCIK pozdrawiam nara.
zdjecie uzytkownika
hrubieszow - 2010-09-25 18:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tam pasowalo. kasa na czas i to duza, u nas to kosmos. pozdr wszytskich
zdjecie uzytkownika
zdziwko pomylka - 2011-11-15 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chybas gosciu cos pomylil fora, robie tu 4 lata i mam wszystko ok, nawet chate co wczesniej kulalo. nie wiem o kim tam mowisz ale wiem ze paru pijakow i nierobow wylecialo, moze ty jestes z tej grupy.
Ja mam staly kontrakt i od lat ten sam.
zdjecie uzytkownika
Dobry kolega - 2012-01-16 18:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie możemy zrobić tak jak powiedział Janusz . Każdy z was napewno pracuje na zachodzie i ciężko się zorganizować ale są takie dni że wszyscy są w kraju, są to różne święta . Biuro może być zamknięte ale do Trzebnicy chyba wszyscy mamy blisko. Czekam na więcej maili.
zdjecie uzytkownika
JAREK - 2012-06-26 10:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego czesc widze ze pracowales w AG METAL w jakim miescie pracowales z tej firmy oraz jak masz na imie bo ja tez pracowalem tam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 13:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hn jeśli możesz to napisz ile się tak zarabia mniej więcej bo twoje określenie jest trochę ogólne. Będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2013-09-21 11:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetor, a ile pracowaliście, jeszcze Was na jakieś koszty narazili typu dojazd, mieszkanie i tym podobne?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-23 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, koszty mieszkania to nie. Tego nie placilismy. Dojechalismy samochodem z jednym gosciem z ktorym pracowalem. Na wlasny koszt oczywiscie. Roboty mialo byc na dlugi okres a po 2 tygodniach do domu jechalismy wkurzeni.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jaki okres Wam dali umowy? Z dnia na dzień tak wypowiedzieli? Nie powinien byc dłuższy okres wypowiedzenia?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-24 12:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa z tego co pamietam, byla na rok czasu. Ale co z tego jak i tak podpisywana na jakas inna firme. Tam sie nikt takimi pierdolami jak okres wypowiedzenia nie przejmuje.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-24 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetor, ale jak to? Nie pamiętasz nazwy tej innej firmy? Nie da się pracowac bezpośrednio u AG metal? Macie jakis system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-25 16:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnej nazwy juz nie pamietam, bo sam papier mi gdzies zaginol przy przeprowadzce do norwegii (teraz tu robie). Cos to bylo zwiazane z jakas energia odnawialna czy sloneczna.Jakas taka pierdola. Nie znam czlowieka ktory by bezposrednio pracowal u nich. A kilku dobrych gosci poznalem w antwerpii.System socjalny to tylko tyle ile wynika z umowy na najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-26 11:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, bo na stronie ag metal w kazdej ofercie jest, ze zapewniają: atrakcyjne wynagrodzenie zakwaterowanie dojazdy do miejsca pracy lub ryczałt za paliwo opiekę polskiego koordynatora dopłaty do zjazdów na urlop regularne urlopy (co 6 lub 8 tygodni, w zależności od kontrahenta) możliwość otrzymania zaliczki Prawda to? Zakwaterowanie bezpłatne jest?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądał ten dojazd do pracy? Polaków pracuje dużo, poradziłbym sobie bez języka w AG metal, skoro sa polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
odeon - 2013-11-27 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robił ktos w Mordajku?
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-10 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@odeon, a zaproponowali Ci wyjazd? Kiedy masz wyjechać? Jakie formalności musiałes załatwić, by wyjechac z ag metal?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-01-22 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie pracuje w ag m w belgi ? może ktoś coś napisać?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-01-28 16:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka i pomyłka pracowałem i szczerze odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-13 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak byście szukali spawacza na kontrakt to dzwonić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2014-04-15 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM, MAM PYTANIE CO DO ZAROBKÓW BIURA, PYTAM BO WYSŁAŁAM CV DO KADR I NIE WIEM JAKĄ KWOTE KRZYKNĄC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
zdjecie uzytkownika
kiss - 2014-05-14 19:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzyknij tyle na ile uważasz, że zasługujesz... i tak nie powiesz raczej takiej kwoty, której nie mogliby zapłacić
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-05-28 19:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy, że samemu można ustalic ile chce się zarabiać? ale chyba mają też tam jakieś widełki, więc nie do końca tak mi się wydaje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Firma AG Metal Poland Sp. z o.o. działa na rynku od 1995 roku. Specjalizujemy się w branży metalurgicznej realizując kontrakty na terenie całej Europy. W związku z dynamicznym rozwojem, pilnie poszukujemy osoby na stanowisko: Asystent ds. administracji biurowej Miejsce pracy : Wrocław Zakres obowiązków: - budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami; - wykonywanie czynności administracyjno-biurowych (umowy, dokumenty); -
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-07-15 12:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie są miłe ślicznotki z biura ?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-07-15 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MONIA, mam ten sam problem, podobno na rozmowie pytają o "oczekiwania finansowe" i samemu podaje się stawki, trzeba pewnie podać jakąś optymalną, ale patrząc na rynek i inne oferty to wynagrodzenie bywa naprawdę różne, chyba lepiej by było, żeby pracodawca wiedział od razu jaki ma budżet i ile chce przeznaczyć na wyjazd. Co do samej firmy, to wiem, że wykonują usługi z zakresu spawalnictwa w metodach: 111,131, 135, 136, 141 oraz innych zawodach, związanych z sektorem metalowym i budowlanym i od lat już są rozpoznawani. Nie dziwi mnie rotacja u nich, bo nie każdy sprawdzi się na takim stanowisku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG metal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski