Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AG metal

Pracowałeś w firmie AG metal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-23 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, koszty mieszkania to nie. Tego nie placilismy. Dojechalismy samochodem z jednym gosciem z ktorym pracowalem. Na wlasny koszt oczywiscie. Roboty mialo byc na dlugi okres a po 2 tygodniach do domu jechalismy wkurzeni.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jaki okres Wam dali umowy? Z dnia na dzień tak wypowiedzieli? Nie powinien byc dłuższy okres wypowiedzenia?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-24 12:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa z tego co pamietam, byla na rok czasu. Ale co z tego jak i tak podpisywana na jakas inna firme. Tam sie nikt takimi pierdolami jak okres wypowiedzenia nie przejmuje.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-24 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetor, ale jak to? Nie pamiętasz nazwy tej innej firmy? Nie da się pracowac bezpośrednio u AG metal? Macie jakis system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-25 16:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnej nazwy juz nie pamietam, bo sam papier mi gdzies zaginol przy przeprowadzce do norwegii (teraz tu robie). Cos to bylo zwiazane z jakas energia odnawialna czy sloneczna.Jakas taka pierdola. Nie znam czlowieka ktory by bezposrednio pracowal u nich. A kilku dobrych gosci poznalem w antwerpii.System socjalny to tylko tyle ile wynika z umowy na najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-26 11:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, bo na stronie ag metal w kazdej ofercie jest, ze zapewniają: atrakcyjne wynagrodzenie zakwaterowanie dojazdy do miejsca pracy lub ryczałt za paliwo opiekę polskiego koordynatora dopłaty do zjazdów na urlop regularne urlopy (co 6 lub 8 tygodni, w zależności od kontrahenta) możliwość otrzymania zaliczki Prawda to? Zakwaterowanie bezpłatne jest?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądał ten dojazd do pracy? Polaków pracuje dużo, poradziłbym sobie bez języka w AG metal, skoro sa polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
odeon - 2013-11-27 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robił ktos w Mordajku?
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-10 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@odeon, a zaproponowali Ci wyjazd? Kiedy masz wyjechać? Jakie formalności musiałes załatwić, by wyjechac z ag metal?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-01-22 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie pracuje w ag m w belgi ? może ktoś coś napisać?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-01-28 16:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka i pomyłka pracowałem i szczerze odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-13 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak byście szukali spawacza na kontrakt to dzwonić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2014-04-15 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM, MAM PYTANIE CO DO ZAROBKÓW BIURA, PYTAM BO WYSŁAŁAM CV DO KADR I NIE WIEM JAKĄ KWOTE KRZYKNĄC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
zdjecie uzytkownika
kiss - 2014-05-14 19:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzyknij tyle na ile uważasz, że zasługujesz... i tak nie powiesz raczej takiej kwoty, której nie mogliby zapłacić
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-05-28 19:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy, że samemu można ustalic ile chce się zarabiać? ale chyba mają też tam jakieś widełki, więc nie do końca tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-07-15 12:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie są miłe ślicznotki z biura ?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-07-15 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MONIA, mam ten sam problem, podobno na rozmowie pytają o "oczekiwania finansowe" i samemu podaje się stawki, trzeba pewnie podać jakąś optymalną, ale patrząc na rynek i inne oferty to wynagrodzenie bywa naprawdę różne, chyba lepiej by było, żeby pracodawca wiedział od razu jaki ma budżet i ile chce przeznaczyć na wyjazd. Co do samej firmy, to wiem, że wykonują usługi z zakresu spawalnictwa w metodach: 111,131, 135, 136, 141 oraz innych zawodach, związanych z sektorem metalowym i budowlanym i od lat już są rozpoznawani. Nie dziwi mnie rotacja u nich, bo nie każdy sprawdzi się na takim stanowisku
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-30 12:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest nowe ogłoszenie jakieś na spawacza i kogoś do remontów kontenerów.. no praca faktycznie jest chyba mocno specyficzna, ale moim zdaniem da się w miarę dobrze u nich zarobić. Też nie wiem czy dobre pieniądze za to da się wyciągnąć czy nie, mam nadzieje, że są jakieś prowizje też u nich w firmie.
zdjecie uzytkownika
panna iskra - 2014-11-14 19:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat ja bym chciała spróbować swoich sił jako spawacz.na jakich warunkach mogliby mnie zatrudnić i czy mam szansę na umowę o pracę? tylko taką zaakceptuję także mierzę wysoką poprzeczkę.finanse i grafik można z nimi w jakikolwiek sposób negocjować? co do grafiku to też mam swoje wymagania bo mam sporo hobby różnych
zdjecie uzytkownika
Porazka - 2014-12-05 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porazka firma i konfidenci z bydgosczy
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-01-04 14:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Porazka - 2014-12-05 20:18:34]:
przecież to przekręt (usunięte przez administratora)ma ze 30 firm i tyle samo prezesów "słupów" i wszystkie te firmy to porażka, te umowy co dają - możecie sobie nimi d... podetrzeć
zdjecie uzytkownika
Porażka - 2015-01-14 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowy na najniższej krajowej zero zapłaty za urlopy firma dla desperatów i alkocholików
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-11 15:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na AG METAL ,a teraz IRON WORK SERVICE.Oszukują na wypłacie i możesz się zdziwić co obiecują ,a co zarobisz.Mają ludzi za nic.Praca w Belgii to porażka.
zdjecie uzytkownika
ARTUR - 2015-03-13 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IWS były AG METAL oszukują ludzi.Na sam koniec pan koordynator zawsze zmyśli powód żeby okraść pracownika z wynagrodzenia za pracę.Jak już u nich niepracujesz to wymyślą powód i zabierają pieniądze bez powodu.Sprawa dla Sądu Pracy.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-04-12 10:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem dla IWS tzn. AG METAL
Kasa kasa niska ale zawsze wypłacona 9euro plus kilomwtry i mieszkanie
I tyle reszta to parodia marcin koordynator i ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menager chyba Piotr to banda idiotow
Mobbing taki ze szok mysla ze wzieli cie z ulicy i zycie ocalili ze pracr dali
Jak sie zaczniesz upominac o swoje to juz koniec
A przy zatrudnieniu podpisujesz od razu papier ze zwalniasz sie za porozumieniem stron
Podpisujesz ty i firma i na tej podstawie mozesz sie zwolnic bez problemow no ale oni tez moga cie prawnie do domu wyslac i tyle
Raczej unikac tej firmy i remontow kontenerow .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG metal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AG metal?
Zadaj pytanie