Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo AG metal

Opinie o AG metal

Pracowałeś w firmie AG metal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-09-01 07:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-04-09 08:43:19

Dodaj opinie o AG.METAL-BELGIA HOLANDIA - WROCLAW. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

firma solidna to co oferuje to sie z tego wywiazuje jednym slowem jest ok pracuje juz trzy lata i ngdy ni mialem powodu do nazekan roman
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2009-12-01 07:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i jest ona wypłacalna ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2010-08-16 15:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem obecnym pracownikiem i nie narzekam Michał jak nie znasz zasady ,że z delegacji nic nie wypływa to nie nadajesz sie do takich robót.
zdjecie uzytkownika
bydgoszcz - 2010-08-30 22:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tam wiecie robie tu 4 lata i mam dyche na reke a miewalem 12 .
zawsze na czas i bez kosztów ukrytych> trzeba bylo sie uczyc na spawacza a nie zbierac słome )))
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2010-08-31 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze bez opini ? Robótka fajna spanie zajefajne (w Ferrarze) W dni wolne nad morze. Kto przyzwyczajony do roboty to LAJCIK pozdrawiam nara.
zdjecie uzytkownika
hrubieszow - 2010-09-25 18:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tam pasowalo. kasa na czas i to duza, u nas to kosmos. pozdr wszytskich
zdjecie uzytkownika
zdziwko pomylka - 2011-11-15 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chybas gosciu cos pomylil fora, robie tu 4 lata i mam wszystko ok, nawet chate co wczesniej kulalo. nie wiem o kim tam mowisz ale wiem ze paru pijakow i nierobow wylecialo, moze ty jestes z tej grupy.
Ja mam staly kontrakt i od lat ten sam.
zdjecie uzytkownika
Dobry kolega - 2012-01-16 18:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie możemy zrobić tak jak powiedział Janusz . Każdy z was napewno pracuje na zachodzie i ciężko się zorganizować ale są takie dni że wszyscy są w kraju, są to różne święta . Biuro może być zamknięte ale do Trzebnicy chyba wszyscy mamy blisko. Czekam na więcej maili.
zdjecie uzytkownika
JAREK - 2012-06-26 10:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego czesc widze ze pracowales w AG METAL w jakim miescie pracowales z tej firmy oraz jak masz na imie bo ja tez pracowalem tam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 13:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hn jeśli możesz to napisz ile się tak zarabia mniej więcej bo twoje określenie jest trochę ogólne. Będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2013-09-21 11:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetor, a ile pracowaliście, jeszcze Was na jakieś koszty narazili typu dojazd, mieszkanie i tym podobne?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-23 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, koszty mieszkania to nie. Tego nie placilismy. Dojechalismy samochodem z jednym gosciem z ktorym pracowalem. Na wlasny koszt oczywiscie. Roboty mialo byc na dlugi okres a po 2 tygodniach do domu jechalismy wkurzeni.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jaki okres Wam dali umowy? Z dnia na dzień tak wypowiedzieli? Nie powinien byc dłuższy okres wypowiedzenia?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-24 12:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa z tego co pamietam, byla na rok czasu. Ale co z tego jak i tak podpisywana na jakas inna firme. Tam sie nikt takimi pierdolami jak okres wypowiedzenia nie przejmuje.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-24 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zetor, ale jak to? Nie pamiętasz nazwy tej innej firmy? Nie da się pracowac bezpośrednio u AG metal? Macie jakis system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Zetor - 2013-09-25 16:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnej nazwy juz nie pamietam, bo sam papier mi gdzies zaginol przy przeprowadzce do norwegii (teraz tu robie). Cos to bylo zwiazane z jakas energia odnawialna czy sloneczna.Jakas taka pierdola. Nie znam czlowieka ktory by bezposrednio pracowal u nich. A kilku dobrych gosci poznalem w antwerpii.System socjalny to tylko tyle ile wynika z umowy na najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
Panakin - 2013-09-26 11:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm, bo na stronie ag metal w kazdej ofercie jest, ze zapewniają: atrakcyjne wynagrodzenie zakwaterowanie dojazdy do miejsca pracy lub ryczałt za paliwo opiekę polskiego koordynatora dopłaty do zjazdów na urlop regularne urlopy (co 6 lub 8 tygodni, w zależności od kontrahenta) możliwość otrzymania zaliczki Prawda to? Zakwaterowanie bezpłatne jest?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądał ten dojazd do pracy? Polaków pracuje dużo, poradziłbym sobie bez języka w AG metal, skoro sa polscy koordynatorzy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
odeon - 2013-11-27 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robił ktos w Mordajku?
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-10 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@odeon, a zaproponowali Ci wyjazd? Kiedy masz wyjechać? Jakie formalności musiałes załatwić, by wyjechac z ag metal?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-01-22 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie pracuje w ag m w belgi ? może ktoś coś napisać?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-01-28 16:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka i pomyłka pracowałem i szczerze odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-13 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak byście szukali spawacza na kontrakt to dzwonić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2014-04-15 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM, MAM PYTANIE CO DO ZAROBKÓW BIURA, PYTAM BO WYSŁAŁAM CV DO KADR I NIE WIEM JAKĄ KWOTE KRZYKNĄC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
zdjecie uzytkownika
kiss - 2014-05-14 19:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzyknij tyle na ile uważasz, że zasługujesz... i tak nie powiesz raczej takiej kwoty, której nie mogliby zapłacić
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-05-28 19:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy, że samemu można ustalic ile chce się zarabiać? ale chyba mają też tam jakieś widełki, więc nie do końca tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-07-15 12:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a gdzie są miłe ślicznotki z biura ?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-07-15 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MONIA, mam ten sam problem, podobno na rozmowie pytają o "oczekiwania finansowe" i samemu podaje się stawki, trzeba pewnie podać jakąś optymalną, ale patrząc na rynek i inne oferty to wynagrodzenie bywa naprawdę różne, chyba lepiej by było, żeby pracodawca wiedział od razu jaki ma budżet i ile chce przeznaczyć na wyjazd. Co do samej firmy, to wiem, że wykonują usługi z zakresu spawalnictwa w metodach: 111,131, 135, 136, 141 oraz innych zawodach, związanych z sektorem metalowym i budowlanym i od lat już są rozpoznawani. Nie dziwi mnie rotacja u nich, bo nie każdy sprawdzi się na takim stanowisku
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-30 12:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest nowe ogłoszenie jakieś na spawacza i kogoś do remontów kontenerów.. no praca faktycznie jest chyba mocno specyficzna, ale moim zdaniem da się w miarę dobrze u nich zarobić. Też nie wiem czy dobre pieniądze za to da się wyciągnąć czy nie, mam nadzieje, że są jakieś prowizje też u nich w firmie.
zdjecie uzytkownika
panna iskra - 2014-11-14 19:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat ja bym chciała spróbować swoich sił jako spawacz.na jakich warunkach mogliby mnie zatrudnić i czy mam szansę na umowę o pracę? tylko taką zaakceptuję także mierzę wysoką poprzeczkę.finanse i grafik można z nimi w jakikolwiek sposób negocjować? co do grafiku to też mam swoje wymagania bo mam sporo hobby różnych
zdjecie uzytkownika
Porazka - 2014-12-05 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porazka firma i konfidenci z bydgosczy
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-01-04 14:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Porazka - 2014-12-05 20:18:34]:
przecież to przekręt (usunięte przez administratora)ma ze 30 firm i tyle samo prezesów "słupów" i wszystkie te firmy to porażka, te umowy co dają - możecie sobie nimi d... podetrzeć
zdjecie uzytkownika
Porażka - 2015-01-14 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowy na najniższej krajowej zero zapłaty za urlopy firma dla desperatów i alkocholików
zdjecie uzytkownika
żebrowksi - 2015-07-22 23:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co masz na myśli mówiąć mobbing może jakiś przykład? Plus chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat zarobków miesięcznych jakie są aktualne oferty gdzie moż je odnaleźć i coś sobie poczytać na temat pracy w firmie? Dzięki za jakieś przydante sytuacje z życia wzięte które pokarzą mi ostatecznie czy warto.
zdjecie uzytkownika
Wieluń - 2015-09-28 11:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na jedem jedyny kontrakt w niem.bo innych nie ma i już nie będzie prze tą firmę chyba zmienią znów nazwę na WYJEB saltzkkoten przejęty przez pe....li z wielunia (w II wojnie poleciały tam pierwsze bomby wiadomo dlaczego )Artur P.rządzi i nie dopuści kogoś lepszego do roboty jak mu sie nie spodobasz to cie nie ma za 1 euro da ci ru..ac własne dzi..ko ,na takich ludzi nie ma najgorszego słowa w pol. jez .Koodynator piotr nie interesuje go nic oprócz najebania godz. spawasz we własnych ciuchach,lato upał nie ma wody chyba z kibla własciciel niemiec się krzywo patrzy jak odejdziesz z stanowiska masz 2 pausy po 15 minut na 12godz ito jak ci szanowny wieluńczyk pozwoli s..r.....n.
zdjecie uzytkownika
ijn - 2015-09-28 14:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widziałem kiedyś w internecie to firma AG metal prowadziła rekrutację między innymi na stanowisko asystenta do spraw administracji biurowej, handlowca/ specjalisty do spraw obsługi kontraktów, spawacza, kierownika projektu..ofert mieli naprawdę dużo, zastanawiam się czy w najbliższym czasie będę prowadzić podobną rekrutację..
zdjecie uzytkownika
jędrek - 2016-02-11 20:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuję aktualnego nr telefonu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AG metal!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG metal

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert