Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Dekpol Sp. z o.o.


Oceniono 96 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Dekpol Sp. z o.o.
Gajowa 31
83-251 Pinczyn
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
orkiestra - 2014-01-24 16:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dekpol Starogart buduje w Gd. łopaciesz tam kieruje budową kadra to jakieś dzieci
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-02-13 22:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak praca tylko na działalność gospodarczą i jedynie 12 zł na godzine, to po odliczeniu zusu niewiele pewnie zostanie, widać dekpol nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Traaap - 2014-03-10 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio pracujecie na działalności gospodarczej? Jak wam to się opłaca ... Przecież to pewnie ledwo zaspokaja koszty prowadzenia tej działalności... Nie ma innej opcji współpracy?
zdjecie uzytkownika
wuwu - 2014-03-12 21:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jednak na tej działalności gospodarczej w Dekpol wychodzi znacznie więcej, niż 12 zł na godzinę, bo wątpię, by ktoś po miesiącu chciał tak dalej pracować.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-03-13 21:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Co do pracy w biurze mogę się wypowiedzieć. Pracowałam jakiś czas. Zwolniłam się u poprzedniego pracodawcy, zaczęłam pracę w Dekpolu gdzie mnie po kilku miesiącach zwolnili. Z tego co się dowiedziałam rotacja jest olbrzymia. Praca niby po 9 h ale to chyba i tak za mało.Pracują tam osoby mające znajomości więc za dużo się nie można spoufalać. Na wynagrodzenie raczej nie narzekałam. Zatrudniają na umowę o pracę. Jeśli interesuje Cię praca na 2-3 miesiące to polecam ; )
zdjecie uzytkownika
doody - 2014-03-17 22:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może najzwyczajniej zatrzymują w Dekpol tylko najlepszych, sam nie wiem, ale chyba spróbować nie zaszkodzi, dzięki za informację!
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2014-03-20 17:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam na dekpol kasa na czas 30zł/h i jakos leci pan dyr prod w miare reszta zostawia dużo do życzenia
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2014-04-05 16:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata na czas ale jak masz zarobione 2000 to zaczynają się urlopy nie szanują ludzi liczy się tylko góra pracowałem tam 2 lata przez ten czas przyjęło i zwolniło się z 50 osób cyfry mówią za siebie
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-10 14:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro pracowałes aż dwa lata, to chyba jednak w dekpol nie jest tak tragiczne, przynajmniej tak się wydaje, no i mogłes dopisać ile pracowników jest ogółem, bo może to niewielki procent rotacji.
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2014-04-13 01:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewielki 15 osób na kwartał
zdjecie uzytkownika
JA TU BYL - 2014-05-01 20:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY JEST LEPIEJ
zdjecie uzytkownika
szczegul - 2014-05-22 11:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, taka rotacja jest raczej typowa. A w branży dekpolu i okolicy najblizszej to juz w ogole :D. nie wiem czemu tak piszecieeee
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-04 20:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki jak zarobki , mozna dorobic na budowie jak ktos potrafi i siedzi cicho :)
zdjecie uzytkownika
szczegul - 2014-06-30 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tym dorabianiem to akurat jestem za - ojciec murarz, czasem mu pomagam przy jakichs remontach. @byly pracownik: napisz czy to miales na mysli.
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-07-04 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co narzekać. Pensja na czas. Wysokość to kwestia pod jakim Dyrektorem sie pracuje. Według mnie najbardziej sprawiedliwym i wporządku jest Dyrektor (usunięte przez administratora) . Jak da słowo to tak jest i nie ma wycofki z ustaleń. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy w/w Dyrektora.
Panie Dyrektorze tak trzymać.
zdjecie uzytkownika
2 lata w Niemczech - 2014-07-08 12:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłem do rodzinnych stron po 2-letniej pracy u Niemca i właśnie szukam pracy gdzieś na montażu. Mam nadzieję, ze jest szansa na zatrudnienie jak szukacie fachowcw w Dekpolu.
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-07-23 10:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie ile można zarobić w tym dekpolu jako spawacz godzinówka czy akord jest?
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-07-24 21:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile można zarobić jako spawacz na tych ich konstrukcjach i łyżkach? Jak lepiej się wychodzi na godzinówce bo słyszałem że 20 do 30 zł to prawda?
zdjecie uzytkownika
fajrant - 2014-08-04 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na łyżkach spoko, naprawdę można zarobić, ale jedynie przez 3 miesiące, potem obcinają o 2/3 tego co obiecali, porażka o ironio nie daj się zwieść gadce że to rzetelna firma, wręcz przeciwnie, wszystko obróci się o 90st.
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-08-07 16:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fajrant - 2014-08-04 22:54:45]:
fajrant, nie zgadzam sie, bo zauwaz jaka sytuacja jest w okolicy. muj ojciec do tej pory powtarza, ze my mlodzi chyba oczekujemy ze praca to jest lezenie do gory brzuchem i czekanie na pieniadze. a tu jednak nie. trzeba pracowac i zyc dobrze z szefem bo dzis stracic robote to bardzo kiepska sprawa.
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-08-14 10:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hak - 2014-08-07 16:34:39]:
dobry spawacz zawsze znajdzie robotę, tylko w ofertach przebierać,ale nie w okolicach Starogardu.Trzeba poświęcić trochę czasu na dojazd do trójmiasta
zdjecie uzytkownika
samoój - 2014-08-15 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
à propos pracy w biurze (łyżki, budowlanka) ktoś napisał może zatrzymują najlepszych: otóż nie zatrzymują ani najgorszych ani średnich ani najlepszych-tym bardziej, zatrzymują swoich znajomych, nie polecam tam startować, chyba że komuś zależy na dużych wrażeniach i ciekawym doświadczeniu w życiu, kierownictwo i dyrektorzy błądzą we mgle, próbują, testują, zmieniają w tę i we w tę, przesuwają ludzi z jednego stanowiska na drugie i z powrotem i tak bez końca, zatrudniają po chwili zwalniają albo mądrzejsi sami się zawczasu ewakuują, po chwili znów zatrudniają na to samo stanowisko kolejnego i tak bez końca, w takich warunkach nie da się efektywnie pracować bo nie wiesz na czym stoisz, jedynie jeśli jesteś odważny to możesz zaryzykować i zdobyć doświadczenie, jeśli Ci się uda zatrzymać na dłużej to jesteś wygrany o wpis w CV i zdobyte doświadczenie bardziej życiowe niż zawodowe ale w życiu liczy się i to. Jedyna dobra porada, nie próbuj robić coś co wykracza poza to, co Ci każą robić, to nie ta firma gdzie liczy się inicjatywa i chęć poprawy działania firmy, podwiń ogon i wykonuj to oraz jak Ci każą, zdobywaj doświadczenie, bierz kasę co miesiąc z konta i czekaj na moment gdzie znajdziesz lepszą ofertę. Ktoś wspomniał o rotacji, faktycznie jest, pytając się kogoś każdy Ci powie, 2mc, 4mc, 6 mc, rok, nikt kto ma jakieś poczucie wartości nie da się tak traktować przez firmę jak w Dekpolu, tam trzeba mieć zdrowie mocne..wiadomo.
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-08-21 16:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA TU BYL - 2014-05-01 20:21:20]:
to by się zgadzało z samego biura łyżek zwolniło się / zwolniono 5 osób w tym miesiącu
zdjecie uzytkownika
hog - 2014-08-25 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@samoój: no to dzięki za opinię. Pracuje jeszcze u konkurencji, ale chyba już nie długo tam porobię bo szykuje sie gorszy okres w firmie i nie wiem czy do jesieni nie zmienie pracy (jak nie wczesniej w sumie). napisz czy jest szansa na poprawe sytuacji, slyszalem od kumpla z bloku ze moze tak byc. odp
zdjecie uzytkownika
no no - 2014-08-26 22:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hog - 2014-08-25 15:27:54]:
nie no Stary jak Twój kumpel tak mówi to mi nic do tego, ja osobiście nie jestem w stanie przewidzieć czy sytuacja danej firmy się zmieni, idź spróbuj,każdy jest kowalem swego losu, a z tego co widzę jak ktoś chce czegoś bardzo to i tak nic nie jest go w stanie przekonać do swych przekonań i zamiarów, natomiast dla mnie póki rządzą owi dyrektorzy na łyżkach to nic się nie zmieni,nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu kadrą, wg mnie w tej firmie liczą się słupki nie ludzie więc zależy kto ma twardą i komu na czym zależy, na litość i zrozumienie jakiekolwiek nie licz, nie wiadomo o co tam chodzi, kompletnie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekpol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski