Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DEKPOL S.A.

zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-04-27 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Dekpol od niedawna ale podoba mi się bo widze jak ta firma szybko sie rozwija i ile ma juz sukcesów na swoim koncie od samego początku roku. Zawsze utorżsamiam się z firmą w której pracuje i aż miło pracowac jest jeżeli widzisz rozwój i to ż etwoja praca daje korzysci. W przeciwieństwie do firmy w której pracowałem poprzednio zarobki też wporządku więc na co tu narzekac? Oby tak dalej!
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-04-29 12:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Dekpol w biurze i wydaje mi się że oburzenie które inni wylewają na tym forum bierze się stąd, że nie wszyscy radzą sobie w dekpolu, praca jest wymagająca i trzeba ją lubić i miec kompetencje żeby być docenionym i zadowolonym z pracy. Większość ludzi nie daje rady a potem wypisuje bzdury, tym bardziej że brakuje w okolicy fachowców bo większosć wyjeżdza do większych miast - choćby trójmiasta. To tylko moje osobiste odczucie i tak mi sie wydaje wiec nie zalezy mi na tym żeby wchodzić w dyskusje bo ktoś moze mieć inne zdanie.
zdjecie uzytkownika
robie bo chce - 2015-05-04 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i wlasnie - nie rozumne tych ludzi co marudza - ale pewnie nieroby i dlatego tak narzekali - coraz wiecej takich.
zdjecie uzytkownika
też robie bo chce - 2015-05-05 09:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robie bo chce - 2015-05-04 16:17:59]:
coraz więcej, przychodzą do pracy i myślą że wszystko im się należy. Sam najchętniej bym takich wywalił bo kto inny musi zap*** za dwóch!
zdjecie uzytkownika
urabura_szef_podwora - 2015-05-05 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w dekpolu jakis czas, i szczerze powiem na poczatku bylem bardzo zadowolony. budowy byly ciekawe i mozna bylo sie wiele nauczyc, atmosfera tez nie byla najgorsza. jednak po jakims czasie zaczelo sie to zmieniac. (usunięte przez administratora) ludzie w pracy najlepiej jakby pracowali 24h na dobe i jeszcze byli ciagle pod telefonem, nie zapominajac o niedzielach. takze jedyna sluszna decyzja bylo rozstanie z ta firma, czego nie zaluje. dodam wiecej, dawno tak nie skorzystalem na rozstaniu z poprzednia firma.
jesli mialbym byc szczery to dekpolowi zawdzieczam jedynie stworzenie mi okazji na zrobienie praktyk, zdobycie uprawnien budowlanych i kilka znajomosci z ktorych mozna teraz od czasu do czasu skorzystac. cala reszta byla na minus (poza niektorymi osobami). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-05-11 12:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapłata za wykonane roboty odbyła się w ratach po terminach. Najważniejsze że zapłacili ogólnie 60 dni po terminie ale w branży to i tak nieźle. Współpraca bez zarzutów.
zdjecie uzytkownika
d_k - 2015-05-13 09:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do współpracy z dekpol nie mam zarzutów. Jeżeli chodzi o wypłate - zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-05-13 15:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miło czytać że firma się rozwija.
zdjecie uzytkownika
grubson - 2015-05-13 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaryzykowałem i przeszedłem z innej firmy, pracuje od niedawna i na razie bardzo mi się podoba. Ciekawe projekty i sprzęt na którym wcześniej nie pracowałem, fajnie bo nawet jeżeli coś pójdzie nie tak to zdobędę doświadczenie, które jest w tej branży bezcenne.
zdjecie uzytkownika
zybi.15 - 2015-05-13 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zapytanie czy w firmie są przyjęcia w zawodzie cieśla i jakie warunki (stawka )godzinowa
zdjecie uzytkownika
jaras - 2015-05-27 10:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zybi.15 - 2015-05-13 20:26:53]:
W firmie nie zatrudniają cieśli.
zdjecie uzytkownika
gbj. - 2015-05-27 10:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zwiększa zatrudnienie, głównie na produkcji osprzętu do maszyn budowlanych, bo planuje szybko się rozwijać ale cieśli to Dekpol nie zatrudnia.Z tego co wiem to głównie szukają na produkcji spawaczy i monterów.
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-01 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają teraz pracowników do biura. Szczególnie polecam ze względu na przemiłą atmosferę:)
zdjecie uzytkownika
kristo - 2015-06-08 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w biurze jest bardzo przyjemna. Wiadomo, pracować trzeba, ale co ważne cały czas firma daje bodźce do dalszego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji np. szkolimy swój angielski na kursach online. Praca bardzo ciekawa wśród fajnych, kreatywnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
frnk - 2015-06-12 10:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Dekpol jako przedstawiciel handlowy przez pół roku. Była to moja pierwsza praca i zawsze miło ją wspominam. Ułatwiła mi dalszy rozwój zawodowy i umożliwiła nawiązanie kontaktów w branży. Warunki przyzwoite, polecam.
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-06-23 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko pięknie, ale nadal nikt nie napisał na jakim poziomie są tam zarobki... Czego się boicie?
zdjecie uzytkownika
taki ja - 2015-07-03 14:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok. troche w biegu ale i zarobic idzie. tylko kierownictwo ma tel bez kontroli dzwonia do kolezanek godz
DEKPOL S.A.
DEKPOL S.A.
"Wywiad z Andrzej Kuchtyk - Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w firmie DEKPOL S.A."
Dekpol Stal planuje dynamiczny rozwój i wzrost zatrudnienia Dekpol Stal, realizujący m. in. całościowe projekty konstrukcji stalowych oraz produkujący łyżki i osprzęt do maszyn budowlanych, jest jednym z trzech segmentów, obok usług generalnego wykonawstwa i działalności deweloperskiej, rozwijanych przez giełdową spółkę Dekpol. O planach rozwoju działu opowiedział Andrzej Kuchtyk, Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w Dekpol S.A.    Produkcja łyżek nadała tempo rozwoju firmie Dekpol? Tworząc dział produkcji osprzętów do maszyn budowlanych widzieliśmy w nim szansę na szybki rozwój firmy. Kiedy cztery lata temu wyprodukowaliśmy pierwszą łyżkę zrozumieliśmy, że będzie to przełomowy moment dla Dekpol. Obecnie jest to najbardziej dynamicznie rozwijający się dział w ramach całej naszej firmy.   Postawiliście na wysoką jakość. Opłacało się? Od samego początku postawiliśmy na wysoką jakość. Głównymi odbiorcami produkowanego przez Dekpol osprzętu są czołowi dilerzy maszyn budowlanych w Europie: Caterpillar, VOLVO, Komatsu oraz fabryki produkujące ciężki sprzęt budowlany. Dzięki zastosowan...
zdjecie uzytkownika
gbj. - 2015-07-06 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd takie informacje, ja nic takiego nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
taki ja - 2015-07-08 08:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie wie i to na 100%
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
puzol - 2015-07-22 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co i rusz jak przeglądam oferty pracy na stronach z ofertami, czy to jakieś nuzle czy to pracuj, praca to widzę że wrzucają oferty - całkiem ich sporo przyznam. Zastanawiam się czy podjemowanie pracy z nimi jest dobrym doświadczeniem, można liczyć na jakiś socjal, trzynastki czy prezenty dla dzeiciaków na święta?
zdjecie uzytkownika
walenty - 2015-07-23 10:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja moge z czystym sercem polecic pracę
zdjecie uzytkownika
Bebe - 2015-08-03 11:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wrażenie, że kadra Dekpol dostała zadanie pisania pozytywnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
zdenek - 2015-08-05 09:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum dlatego każdy ma prawo napisać co sądzi. Jak wcześniej pisałem ja pracę polecam , a jeżeli ktoś ma inne zdanie to też ma do tego prawo. W Dekpolu pracuję od lat i nie zamierzam zmieniać.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-13
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Inżynier budowy   Lokalizacja: Trójmiasto Oczekiwania : wykształcenie wyższe kierunkowe, min. 1 rok doświadczenia w branży instalacji sieci sanitarnych, komunikatywność i łatwość nawiązywania kontaktów, odpowiedzialność, zaangażowanie oraz silna motywacja do pracy,  prawo jazdy kat. B, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem. Zakres zadań wykonywanych na stanowisku : nadzór i koordynowanie rob&o
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-07 09:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
WK - 2015-08-07 09:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma rozwojowa !!! , miła atmosfera w pracy , zarobki na poziomie - Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-22 16:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze to nie wiem których głosów słuchać - czy tych narzekających czy tych pochwalających a przyznam, że nie specjalnie chce mi się wierzyć w to, że w firmie jest DWUBIEGUNOWO. Pytanie tylko, czy klakierzy pudrują nosek firmie czy konkurencja psuje forum i dobre słowo o firmie - to dla mnie jest zastanawiające :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert