DEKPOL S.A.

Pinczyn

Opinie o DEKPOL S.A.

Bebe 2015-08-03 11:18:38
Mam wrażenie, że kadra Dekpol dostała zadanie pisania pozytywnych komentarzy.
3
zdenek 2015-08-05 09:48:52
To jest forum dlatego każdy ma prawo napisać co sądzi. Jak wcześniej pisałem ja pracę polecam , a jeżeli ktoś ma inne zdanie to też ma do tego prawo. W Dekpolu pracuję od lat i nie zamierzam zmieniać.
WK 2015-08-07 09:35:11
Firma rozwojowa !!! , miła atmosfera w pracy , zarobki na poziomie - Polecam!!!
1
Adam 2015-08-22 16:02:55
Szczerze to nie wiem których głosów słuchać - czy tych narzekających czy tych pochwalających a przyznam, że nie specjalnie chce mi się wierzyć w to, że w firmie jest DWUBIEGUNOWO. Pytanie tylko, czy klakierzy pudrują nosek firmie czy konkurencja psuje forum i dobre słowo o firmie - to dla mnie jest zastanawiające :)
1
kamila 2015-09-23 23:12:59
@Adam a mi się wydaje, że po prostu głosy w firmie są podzielone. Każdy ma jakieś tam swoje założenia i podejście do pracy, nie każdemu podoba się to samo i dla jednej osoby takie warunki będą tragedią, a dla innego- spełnieniem marzeń. Martwi mnie jedynie rozbieżność odnośnie wypłat i tak dalej, to jest dziwne
rafał 2015-09-24 13:17:16
kibel
leszek 2015-10-24 03:21:12
Hej, ja szukam pracy i trochę myslałem o Dekpol'u, ale sam nie wiem czy warto i czy w ogóle jest szansa. Może ktoś wypowiedział by się na temat rekrutacji tutaj w firmie, czy aktualnie potrzebuja osób do pracy, czy raczej rotacji tutaj nie ma i nowych osób również nie potrzebuja na nowo otwarte stanowiska?
dekpol 2015-10-27 12:31:13
Bardzo wysłać swoje CV na maila kady@dekpol.pl. Obecnie trwa nabór na kilka stanowisk.
joł 2015-10-27 20:24:25
Kapitalnie dekpol szuka konstruktora po raz n-ty w przeciągu roku, gratuluje. nikt normalny tam nie jest w stanie wytrzymać. Przestrzegam przed zmarnowaniem sobie kariery.
r/k 2015-11-03 15:36:46
Miałem rozmowę kwalifikacyjną i była bardzo rzeczowa. Czekam na decyzję
Mlody 2015-11-03 18:08:01
Kontrola jakości nigdy nie będzie działać jeśli kontrolerzy nie maja zadnego wpływu na pracę swoją i pracowników produkcji, pozdrowienia
Mirek 2015-11-04 09:28:29
a może Dekpol cały czas szuka pracowników bo ma nowe kontrakty?
1
yhy 2015-11-05 18:26:08
no rozmowa tam jest zawsze rzeczowa ale po 3 ms kończy się rzeczowość
Julian 2015-11-05 18:48:17
Zgadzam się yhy,rzeczowa jest tylko rozmowa, dziwie sie prezesowi że nie jest zdziwiony ciągła rotacja pracowników produkcji jak również kierownictwu
oda 2015-11-09 17:23:35
rzeczywiscie co jakis czas poszukuja nowych pracownikow. teraz np poszukuja na stanowisko Pracownik administracyjno-biurowy i widze ze nie jest tak zle oferuja umowe o prace, możliwość udziału w nowych projektach, możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego.jednak oczekuja min. 2 lata doświadczenie na podobnym stanowisku.
iksa 2015-11-11 21:10:35
Super, że dają możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji. Można dzięki temu wzbogacić swoje CV moim zdaniem.
a_d 2015-11-12 09:19:14
praca w biurze to bajka, jak na standardy w okolicy
kolega 2015-11-14 01:18:00
@oda - 2 lata doświadczenia to wcale nie jest tak dużo, zwłaszcza, że po prostu wolą mieć wykwalifikowanych pracowników.
damian 2015-11-15 16:15:33
jak tam praca za kierowce wyglada?
1
damian 2015-11-15 16:16:52
jak praca za kierowce wyglada w dekpolu
1
smoczyca 2015-11-16 13:10:45
@damian to zależy o jakiej kierownicy mówisz, wyjaśnij bo szukają teraz kogoś i na kat. C i na operatora koparki kołowej, doprecyzuj
damian 2015-11-17 09:04:40
za kierowce kategori c lub c+e,o takiej kierownicy mówi,a koparkowy to nie kierowca raczej,
BędęKierownikiem 2015-12-02 20:18:13
Dekpol to dobra firma, przynajmniej ja mam dobre wspomnienia z tą firmą związane. Pracował ktoś z was kiedyś na stanowisku kierowniczym u nich? Na moje szczęście nie wymagają wcześniejszego doświadczenia na tym stanowisku, a oferta fajna. Chciałbym pozyskać więcej informacji.
bozu 2015-12-13 00:45:15
@BędęKierownikiem skoro nie wymagają doświadczenia, to dobrze że się składa, bo w takim razie ich wymagania wobec kandydatów nie są duże. No i te zarobki są również obiecujące.
1
ja 2015-12-18 12:23:39
nie polecam tam pracy
2
rel 2015-12-30 01:00:21
Jest to nieco podejrzane, bo skoro nie mają wysokich wymagań to pewnie i zarobki na początku nie będą najlepsze, no ale z czasem chyba zawsze można liczyć na awans.
1
ania 2016-01-07 12:02:29
Ja z kolei pracę w Dekpolu polecam
Dok 2016-01-08 02:11:23
@rel nie jest powiedziane, że zarobki też będą niskie, ale w sumie warto się o tym przekonać osobiście składając cv :) Widzę sporo ofert od nich, ale coś czuję, że mogą nie być aktualne, bo najnowsze pochodzą z grudnia...
xmen 2016-01-14 10:33:11
Witam,
czytam opinie, i myślę, że niektóre(pozytywne) są sztucznie nabijane, pracowałem tam kilka lat, i nie jest wcale tak pięknie, ogólnie chaos i zamieszanie, brak z góry określonych obowiązków, przez to co chwila przybywa nowych, ogólnie masakra choć kasa przyzwoita. Generalnie praca dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo ale to bardzo umiejących odnaleźć się w bałaganie. NIE POLECAM!!!
1
xmen 2016-01-14 10:42:37
Swoją drogą Aniu gratuluję ze tak długo Tam pracujesz:) Pozdrawiam
C18 2016-01-14 14:30:52
Racja @dok najlepiej właśnie zawsze osobiście wysłać CV i wtedy sprawa rozwiązuje się praktycznie sama, bo wszystkiego można się dowiedzieć od miłej pani na recepcji
xmen 2016-01-14 20:03:49
no i jeszcze dodam, że są wielkie problemy magazynowe, tj: dostęp do narzędzi, odzieży, itp. Dla przykładu pół roku nie można się było doprosić nowej odzieży, a gdy dotarła, to okazało się ze magazynier wydał ją jakiemuś "nowemu", nie wiem czy to złośliwość szanownego Pana magazyniera, czy z góry narzucony rozkaz żeby spławiać pracowników. No i niekompetencja kierowników produkcji, może to efekt często wymienianej kadry.
liks 2016-01-17 03:10:15
@xmen to są jednak małe nieprawidłowości, każdemu się mogą zdarzyć, natomiast nie wiem jakie stanowisko obejmujesz, jeśli normalnie na produkcji jesteś to 2000 dostaniesz
xmen 2016-01-17 11:20:04
dostawałem nieco więcej, z moich informacji wynikało że nawet pomocnicy mieli więcej. a co do nieprawidłowości, to kolego, takich "małych nieprawidłowości" było od groma, co na prawdę skutecznie utrudniało pracę i funkcjonowanie tam. Podałem tylko przykład pierwszy z brzegu
qwert 2016-01-19 14:25:11
to widzę, że wszędzie tak samo, kasa ok tylko zawsze jest jakieś ale...
nord 2016-01-19 19:48:12
@qwert nigdzie nie znajdziesz idealnej firmy, jeszcze oczywiście zależy na jakie stanowisko aplikujesz, jeśli chodzi o wymagania to potrzebne jest minimum roczne doświadczenie.
krzych 2016-01-23 17:38:50
dokładnie, zgadzam się z tobą, ale trzeba doceniać co się ma, ja właśnie do nich chcę zgłosić się na stanowisko spawacza w starogardzie gdańskim, gdyż tam właśnie się przenoszę
rower 2016-02-02 22:27:31
Ja podobnie jak @krzych zastanawiam sie, czy nie zaaplikowac tu jako ten spawacz-monter. Wymagania typowe: aktualne uprawnienia spawalnicze (135 lub 136) oraz doświadczenie w pracy, czy znajomośc rysunku technicznego, ale niz nie napisali co konkretnie oferuja i sam nie wiem.
lopked 2016-02-04 14:19:25
Jest mi żal osób naprawdę inteligentnych i nie docenianych, którzy pracują w firmie po 5-10 lat... Zauważane są takie osoby, które oprócz trzepotania rzęsami nie potrafią nic...Grunt to rzucać się w oczy...
3
ontel 2016-02-05 08:55:42
lopked, a ty z nimi współpracowałeś i jesteś aktualnie zatrudniony ? Wydaje mi się, że dlatego ostatnio kilka ofert pracy się pojawiło na spawacza, ludzie chyba odchodzą co niektórzy.
dert 2016-02-05 12:56:24
przychodzą i pdchodzą co poniekótrzy, jak im nie pasuje, ale rotacja jest normalna, jak wszędzie.
kacaj 2016-02-07 10:09:59
no to prawda. Zresztą warunki nie są na tyle cudowne aby siedzieć tutaj Bóg wie ile czasu. Pracownicy administracyjni np. jeśli widzą że stać ich na więcej to odchodzą
3
lokped 2016-02-08 16:46:48
Tak współpracowałem, jak dla mnie sporo czasu. Praca nie była zła … Ale tak jak wspominałem wcześniej, "wyglądasz" - aplikuj, wiedza teraz zbytnio jest niepotrzebna.
Zgadzam się z "kacajem" :)
wiesiek 2016-02-10 06:33:44
ogółem tragedia
1
C18 2016-02-22 11:43:24
@lokped a czemu tutaj wygląd jest najwazniejszy, skoro to niby sa roboty biurowo-budowlane, jaki to ma na dłuższą metę sens, bo tego nie rozumiem powiem szczerze
C18 2016-03-19 12:26:58
i chwilowa widzę posucha, ogólnie to powinno się tutaj rozkręcić z okazji wielkanocy, bo przecież ida podwyżki, ogólnie czekam na jakieś info od kogoś tu
C18 2016-03-21 14:03:16
Halo ludzie, no jak tam wam jest, ktoś coś wie, słyszał, ma do powiedzenia może? :) Pozdrawiam wszystkich ogólnie i życzę wesołych świąt wielkanocnych Wam!
1
karo 2016-04-05 10:33:07
Flota zawsze mnie interesowała, ale dość ciekawie wygląda ogłoszenie na projektanta wnętrz. Mam odpowiednie doświadczenie w aranżacji wnętrz, szkoda, że nie określili przeciętnych zarobków.
hgj 2016-05-06 19:47:53
no zarobki ważna sprawa, nie ukrywam i tez chciałabym się dowiedzieć ile można zarobic na stanowisku spawacz - monter? Mój znajomy szuka roboty to może polece mu jak beda jakieś godziwe warunki. czekam na info
1
Janek 2016-06-17 10:59:47
@hgj ja to chyba zależy od doświadczenia i umiejętności, najlepiej samemu się podpytać na rozmowie rekrutacyjnej. Mnie zaciekawiła nowa oferta zatrudnienia dla kierownika budowy w pomorskim. Wymagania spoko, jak na takie stanowisko ;)
Zostaw swoją opinię o DEKPOL S.A. - Pinczyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.