Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Dekpol Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-10 14:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro pracowałes aż dwa lata, to chyba jednak w dekpol nie jest tak tragiczne, przynajmniej tak się wydaje, no i mogłes dopisać ile pracowników jest ogółem, bo może to niewielki procent rotacji.
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2014-04-13 01:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewielki 15 osób na kwartał
zdjecie uzytkownika
JA TU BYL - 2014-05-01 20:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY JEST LEPIEJ
zdjecie uzytkownika
szczegul - 2014-05-22 11:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, taka rotacja jest raczej typowa. A w branży dekpolu i okolicy najblizszej to juz w ogole :D. nie wiem czemu tak piszecieeee
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-04 20:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki jak zarobki , mozna dorobic na budowie jak ktos potrafi i siedzi cicho :)
zdjecie uzytkownika
szczegul - 2014-06-30 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tym dorabianiem to akurat jestem za - ojciec murarz, czasem mu pomagam przy jakichs remontach. @byly pracownik: napisz czy to miales na mysli.
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-07-04 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co narzekać. Pensja na czas. Wysokość to kwestia pod jakim Dyrektorem sie pracuje. Według mnie najbardziej sprawiedliwym i wporządku jest Dyrektor (usunięte przez administratora) . Jak da słowo to tak jest i nie ma wycofki z ustaleń. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy w/w Dyrektora.
Panie Dyrektorze tak trzymać.
zdjecie uzytkownika
2 lata w Niemczech - 2014-07-08 12:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłem do rodzinnych stron po 2-letniej pracy u Niemca i właśnie szukam pracy gdzieś na montażu. Mam nadzieję, ze jest szansa na zatrudnienie jak szukacie fachowcw w Dekpolu.
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-07-23 10:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie ile można zarobić w tym dekpolu jako spawacz godzinówka czy akord jest?
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-07-24 21:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile można zarobić jako spawacz na tych ich konstrukcjach i łyżkach? Jak lepiej się wychodzi na godzinówce bo słyszałem że 20 do 30 zł to prawda?
zdjecie uzytkownika
fajrant - 2014-08-04 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na łyżkach spoko, naprawdę można zarobić, ale jedynie przez 3 miesiące, potem obcinają o 2/3 tego co obiecali, porażka o ironio nie daj się zwieść gadce że to rzetelna firma, wręcz przeciwnie, wszystko obróci się o 90st.
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-08-07 16:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fajrant - 2014-08-04 22:54:45]:
fajrant, nie zgadzam sie, bo zauwaz jaka sytuacja jest w okolicy. muj ojciec do tej pory powtarza, ze my mlodzi chyba oczekujemy ze praca to jest lezenie do gory brzuchem i czekanie na pieniadze. a tu jednak nie. trzeba pracowac i zyc dobrze z szefem bo dzis stracic robote to bardzo kiepska sprawa.
zdjecie uzytkownika
welder - 2014-08-14 10:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hak - 2014-08-07 16:34:39]:
dobry spawacz zawsze znajdzie robotę, tylko w ofertach przebierać,ale nie w okolicach Starogardu.Trzeba poświęcić trochę czasu na dojazd do trójmiasta
zdjecie uzytkownika
samoój - 2014-08-15 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
à propos pracy w biurze (łyżki, budowlanka) ktoś napisał może zatrzymują najlepszych: otóż nie zatrzymują ani najgorszych ani średnich ani najlepszych-tym bardziej, zatrzymują swoich znajomych, nie polecam tam startować, chyba że komuś zależy na dużych wrażeniach i ciekawym doświadczeniu w życiu, kierownictwo i dyrektorzy błądzą we mgle, próbują, testują, zmieniają w tę i we w tę, przesuwają ludzi z jednego stanowiska na drugie i z powrotem i tak bez końca, zatrudniają po chwili zwalniają albo mądrzejsi sami się zawczasu ewakuują, po chwili znów zatrudniają na to samo stanowisko kolejnego i tak bez końca, w takich warunkach nie da się efektywnie pracować bo nie wiesz na czym stoisz, jedynie jeśli jesteś odważny to możesz zaryzykować i zdobyć doświadczenie, jeśli Ci się uda zatrzymać na dłużej to jesteś wygrany o wpis w CV i zdobyte doświadczenie bardziej życiowe niż zawodowe ale w życiu liczy się i to. Jedyna dobra porada, nie próbuj robić coś co wykracza poza to, co Ci każą robić, to nie ta firma gdzie liczy się inicjatywa i chęć poprawy działania firmy, podwiń ogon i wykonuj to oraz jak Ci każą, zdobywaj doświadczenie, bierz kasę co miesiąc z konta i czekaj na moment gdzie znajdziesz lepszą ofertę. Ktoś wspomniał o rotacji, faktycznie jest, pytając się kogoś każdy Ci powie, 2mc, 4mc, 6 mc, rok, nikt kto ma jakieś poczucie wartości nie da się tak traktować przez firmę jak w Dekpolu, tam trzeba mieć zdrowie mocne..wiadomo.
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-08-21 16:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA TU BYL - 2014-05-01 20:21:20]:
to by się zgadzało z samego biura łyżek zwolniło się / zwolniono 5 osób w tym miesiącu
zdjecie uzytkownika
hog - 2014-08-25 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@samoój: no to dzięki za opinię. Pracuje jeszcze u konkurencji, ale chyba już nie długo tam porobię bo szykuje sie gorszy okres w firmie i nie wiem czy do jesieni nie zmienie pracy (jak nie wczesniej w sumie). napisz czy jest szansa na poprawe sytuacji, slyszalem od kumpla z bloku ze moze tak byc. odp
zdjecie uzytkownika
no no - 2014-08-26 22:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hog - 2014-08-25 15:27:54]:
nie no Stary jak Twój kumpel tak mówi to mi nic do tego, ja osobiście nie jestem w stanie przewidzieć czy sytuacja danej firmy się zmieni, idź spróbuj,każdy jest kowalem swego losu, a z tego co widzę jak ktoś chce czegoś bardzo to i tak nic nie jest go w stanie przekonać do swych przekonań i zamiarów, natomiast dla mnie póki rządzą owi dyrektorzy na łyżkach to nic się nie zmieni,nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu kadrą, wg mnie w tej firmie liczą się słupki nie ludzie więc zależy kto ma twardą i komu na czym zależy, na litość i zrozumienie jakiekolwiek nie licz, nie wiadomo o co tam chodzi, kompletnie.
zdjecie uzytkownika
dong - 2014-09-04 19:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś pracuje jako inżynier budowy/majster na działalności gospodarczej w Dekpol? Czy ktoś może powiedzieć jak taka praca wygląda? Na jakiej zasadzie spisywana jest umowa/zlecenia/kontrakt? Kto jest bezpośrednim przełożonym?
zdjecie uzytkownika
sztucer waldek - 2014-09-05 13:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do poprzedniego wpisu, nie wiem czy lepiej iść do nich np. jako spawacz z ulicy czy lepiej założyć gospodarcza działalność i wtedy dopiero zaatakować? jak ktoś ma opis co i jakie różnice w płacach i umowie to pilnie prosze o info, pozdrawiam i bardzo dzięki z góry za pomoc. duża rotacja jest u nich?
zdjecie uzytkownika
pikapika - 2014-09-10 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma tam praktycznie rotacji w ogóle, jak cie zatrudnia to siła będą cie tam trzymać, obojętnie na jakim dziale, biurze, czy gdziekolwiek tam, ciężko się tam dostać bo są tam sami fajchowcy, ale jak już ci się uda to praca marzenie, coś naprawdę pięknego, niestety już tam nie pracuję ale sam z głupoty, dyrektorzy prosili mnie nie zwalniaj się, stracimy reputację, no i mieli rację, najgorsza decyzja w moim życiu, chciałbym tam wrócić ale wstydzę się. polecam dział łyżek - biuro szczególnie, naprawę powiadam wam polecam , polecam, polecam, wspaniali dyrektorzy, wspaniała atmosfera, wspaniała praca, o Jezus rozpłakałem się, przepraszam, muszę kończyć.
zdjecie uzytkownika
rys - 2014-09-12 10:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Więc może z drugiej strony jestem podwykonawca dla dekpolu jeśli chodzi o kasę klapa trzeba prosić by zapłacili faktury w tej chwili mam wystawione 3każda praktycznie miesiąc po terminie można dzwonić prosić a i tak Cię oleja więc ciężko mi uwierzyć w ich wiarygodność
Natomiast jeśli chodzi o kadry praktycznie nie przygotwani sami zmieniają projekty nie informując o tym dużo pisać
Ale ogólnie proponuje uważać
zdjecie uzytkownika
kacaj - 2014-10-21 03:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o firmie słyszałem dużo dobrego i z tego właśnie powodu zainteresowałem się nimi. Trzeba przyznać , że Dekpol w ostatnich latach dość mocno się rozwinął. No i trzeba rozróżnić również teraz o którym sektorze w Dekpolu mówimy. Bo na te chwilę mamy ich jako generalnego wykonawce, jako specjaliste od stali i od mieszkań
zdjecie uzytkownika
płaszcz mroku - 2014-11-14 18:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście że nie ma prawie u nich wcale rotacji w Dekpol i trudno się dostać. rozumiem.natomiast jeśli chciałbym zaryzykować i mimo wszystko spróbować to do kogo mam dzwonić i gdzie pisać w tej sprawie żeby od razu rozbić bank? nie ukrywam że potrzebuję błyskawicznie pracy i to najlepiej na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Mar Marecki - 2014-11-21 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja jest spora, szczególnie jak ktoś ma fach w ręku, elektrycy, spawacze, dobrzy kierowcy. Wykorzystują na maxa, 250 godzin w miesiącu to norma, więc jak nie masz co robić w domu, to tylko do Pinczyna. Potrącają za co tylko się da, nawet za badania lekarskie, kadra szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-23 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja jak wszedzie najwiecej w biurze ale coz jak ktos nic nie potrafi a na poczatku opowiada bajki to go pozniej wyeliminuja tzw selekcja naturalna na produkcji jest podobnie jak komus sie nie chce pracowac niech zostanie w domu a w dekpolu pracuje sie po 9 godzin i soboty to okolo 210h
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekpol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x