Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DEKPOL S.A.

zdjecie uzytkownika
no no - 2014-08-26 22:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hog - 2014-08-25 15:27:54]:
nie no Stary jak Twój kumpel tak mówi to mi nic do tego, ja osobiście nie jestem w stanie przewidzieć czy sytuacja danej firmy się zmieni, idź spróbuj,każdy jest kowalem swego losu, a z tego co widzę jak ktoś chce czegoś bardzo to i tak nic nie jest go w stanie przekonać do swych przekonań i zamiarów, natomiast dla mnie póki rządzą owi dyrektorzy na łyżkach to nic się nie zmieni,nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu kadrą, wg mnie w tej firmie liczą się słupki nie ludzie więc zależy kto ma twardą i komu na czym zależy, na litość i zrozumienie jakiekolwiek nie licz, nie wiadomo o co tam chodzi, kompletnie.
zdjecie uzytkownika
dong - 2014-09-04 19:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś pracuje jako inżynier budowy/majster na działalności gospodarczej w Dekpol? Czy ktoś może powiedzieć jak taka praca wygląda? Na jakiej zasadzie spisywana jest umowa/zlecenia/kontrakt? Kto jest bezpośrednim przełożonym?
zdjecie uzytkownika
sztucer waldek - 2014-09-05 13:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do poprzedniego wpisu, nie wiem czy lepiej iść do nich np. jako spawacz z ulicy czy lepiej założyć gospodarcza działalność i wtedy dopiero zaatakować? jak ktoś ma opis co i jakie różnice w płacach i umowie to pilnie prosze o info, pozdrawiam i bardzo dzięki z góry za pomoc. duża rotacja jest u nich?
zdjecie uzytkownika
pikapika - 2014-09-10 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma tam praktycznie rotacji w ogóle, jak cie zatrudnia to siła będą cie tam trzymać, obojętnie na jakim dziale, biurze, czy gdziekolwiek tam, ciężko się tam dostać bo są tam sami fajchowcy, ale jak już ci się uda to praca marzenie, coś naprawdę pięknego, niestety już tam nie pracuję ale sam z głupoty, dyrektorzy prosili mnie nie zwalniaj się, stracimy reputację, no i mieli rację, najgorsza decyzja w moim życiu, chciałbym tam wrócić ale wstydzę się. polecam dział łyżek - biuro szczególnie, naprawę powiadam wam polecam , polecam, polecam, wspaniali dyrektorzy, wspaniała atmosfera, wspaniała praca, o Jezus rozpłakałem się, przepraszam, muszę kończyć.
zdjecie uzytkownika
rys - 2014-09-12 10:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Więc może z drugiej strony jestem podwykonawca dla dekpolu jeśli chodzi o kasę klapa trzeba prosić by zapłacili faktury w tej chwili mam wystawione 3każda praktycznie miesiąc po terminie można dzwonić prosić a i tak Cię oleja więc ciężko mi uwierzyć w ich wiarygodność
Natomiast jeśli chodzi o kadry praktycznie nie przygotwani sami zmieniają projekty nie informując o tym dużo pisać
Ale ogólnie proponuje uważać
zdjecie uzytkownika
kacaj - 2014-10-21 03:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o firmie słyszałem dużo dobrego i z tego właśnie powodu zainteresowałem się nimi. Trzeba przyznać , że Dekpol w ostatnich latach dość mocno się rozwinął. No i trzeba rozróżnić również teraz o którym sektorze w Dekpolu mówimy. Bo na te chwilę mamy ich jako generalnego wykonawce, jako specjaliste od stali i od mieszkań
zdjecie uzytkownika
płaszcz mroku - 2014-11-14 18:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście że nie ma prawie u nich wcale rotacji w Dekpol i trudno się dostać. rozumiem.natomiast jeśli chciałbym zaryzykować i mimo wszystko spróbować to do kogo mam dzwonić i gdzie pisać w tej sprawie żeby od razu rozbić bank? nie ukrywam że potrzebuję błyskawicznie pracy i to najlepiej na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Mar Marecki - 2014-11-21 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja jest spora, szczególnie jak ktoś ma fach w ręku, elektrycy, spawacze, dobrzy kierowcy. Wykorzystują na maxa, 250 godzin w miesiącu to norma, więc jak nie masz co robić w domu, to tylko do Pinczyna. Potrącają za co tylko się da, nawet za badania lekarskie, kadra szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-23 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja jak wszedzie najwiecej w biurze ale coz jak ktos nic nie potrafi a na poczatku opowiada bajki to go pozniej wyeliminuja tzw selekcja naturalna na produkcji jest podobnie jak komus sie nie chce pracowac niech zostanie w domu a w dekpolu pracuje sie po 9 godzin i soboty to okolo 210h
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2014-11-27 09:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy nie opowiadaj bzdur, jest tam totalny bur---el. NIe 210 godzin a 270, i nie mów, że ludzie nie potrafią i nie chcą pracować, bo sam tam pracowałem i wiem jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-11-28 22:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos jest w stanie potwierdzić te informacje o pracy w przedziale 210-270 godzin, czy to tylko marne próby manipulacji, czy to rozdrażnionych pracowników, czy moze to robota konkurencji Dekpol'u? Bardzo prosiłbym o odpowiedź, gdyż zależy mi na czasie, a nie chciałbym zaaplikować do firmy, gdzie jest masa nadgodzin i brak zycia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
kacaj - 2014-12-13 15:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-11-28 22:09:03]:
szczerze mówiąc to nie sądzę , aby do była prawda... Wystarczy sobie przeliczyć ile godzin i dni w tygodniu musiałbyś pracować , aby wypracować takie ilości... Na dobrą sprawę aby mieć około 270 godzin tygodniowo trzeba pracować dzień w dzień po 9 godzin, bez względu czy to światek czy też piątek. Także ktoś trochę wyolbrzymia
zdjecie uzytkownika
odwazny - 2014-12-21 00:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieroby jak wam sie robic nie chce to na wysypisko puszki zbierac a nie pieprzyc jak wam to w zyciu zle .Idzie baran jeden z drugim do dekpolu opowiada bajki p.dyrektorowi po m-cu go wywalaja bo nic nie potrafi i wtedy pisze bzdury na stronie to sie tyczy wszystkich panow magistrow w biurze rowniez po studiach i nawet prostych rzeczy nie potrafia jedna wielka ZENADA
zdjecie uzytkownika
Polec - 2014-12-27 18:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele rzeczy zależy od człowieka. Nawet magister powinien potrafić przybić gwoździa albo trzymać śrubokręt. Również taka wiedza się w wielu przypadkach przydaje. Poza tym - w brodę to mogą sobie ewentualnie pluć osoby które rekrutowały danych pracowników. Jeżeli nie spełniają teraz oczekiwań to jest to ich sprawa.
zdjecie uzytkownika
mam wyje - 2015-01-03 13:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apropo produkcji łyzek. (usunięte przez administratora) ala kierownik brak pojecia o pracy zero organizacji on i brat to ideały a reszta to mongoly tylko chodzi i(usunięte przez administratora) sobie chronic
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-01-03 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całe forum to śmiech,pisałem tu ostatnio ale admin to usunoł bo zagrażało to czyjej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Pan Prezes by się dowiedział ale i tak się dowie jak nie w ten to inny sposób
zdjecie uzytkownika
fajer - 2015-01-06 14:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma się rozwija ale ludziom się nic nie należy brak umów,głównie działalność,zasady bhp nie przestrzegane w stopniu zaostrzonym dużo by gadać. Praca zmianowa ,a zarobki może nie małe ale nie ma co zapominać ze niemaumowyi tak dalej
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2015-01-11 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na produkcji to 140-220h miesięcznie (zależy od sezonu). Umowy to tylko wybrani dostają, reszta na działalności albo umowa o dzieło. Jak kierownik czy tez majster nie będą Cie darzyć sympatią to będziesz traktowany jak śmieć, zero szacunku do człowieka. Jeśli chodzi o zarobki nawet ok, biorąc pod uwagę powiat starogardzki czyli zagłębie bezrobocia.
zdjecie uzytkownika
tak to jest - 2015-01-12 13:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz troche czasu i takuego cyrku tu nie bylo jak od grudnia 2014r zarzadzanie na lyzkach ...raczej jego brak i tylko wydzieranie chodzi o z.t. bieganie i organizowanie sobie pracy dla siebie bo kierownictwo tylkoo na papierosa na malarnie .........
zdjecie uzytkownika
nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!! - 2015-01-17 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Praujące są soboty, niedziele nawet święta. Płacą na godzine a oczekują że ludzie będą robić na akord. Jak w czasie pracy potrzebujesz coś z magazynu to lipa bo otwarty tylko 20 min z rana. Połowa maszyn czeka na generalny remont a oczekują dobrej jakości wyrobów. (usunięte przez administratora) Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2015-01-28 14:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tam to śmiech na sali. Śmieszne terminy wykonania, nie masz czasu aby cokolwiek sprawdzić bo to już jedzie.. Chcą żebyś pracował w niedziele- co najzabawniejsze za te same pieniądze. Dyrektor to hipokryta, który nie wie co się na dole dzieje ale ma najwięcej zażaleń i jest pierwszy do obcinania godzin i stawek. Takiej rotacji zarówno na produkcji jak i w kadrach długo nie widziałem. Moja rada popracować chwile i uciekać nie warto nerwów.
zdjecie uzytkownika
Żarłacz - 2015-02-09 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale film na stronie! brawo, praktycznie może zrobić wrażenie i ta łyżka na końcu, już myślałem że za moment odleci niczym Challenger w przestworza, wow, tylko po co ta maszyna pomiarowa dla łyżek koparkowych która prawdopodobnie mierzy mikrony
zdjecie uzytkownika
łyżka - 2015-02-09 19:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zafascynowała mnie ta łyżka z filmu new star from europe, jest podobno niesamowita sama kopie i na drutach wydziergać też potrafi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-28
Żródło: Gowork.pl
Pinczyn
(pomorskie)
Obowiązki- zakup materiałów budowlanych pod wykonywane   inwestycje- negocjacje cenoweWymagania- wykształcenie: min. średnie- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku- dobra organizacja pracy własnej- preferowana znajomość branży budowlanej- wywiązywanie się z powierzonych obowiązków
zdjecie uzytkownika
były szcześl. prac. - 2015-03-01 14:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że po raz setny szukają konstruktora technologa w dekpolu, ilu to już przewinęło się po mnie (około roku temu) 5, 6? przede mną podobnie, jakby ktoś się zastanawiał to nie radzę, inteligenty i doświadczony człowiek po studiach nie jest tam w stanie się odnaleźć, wśród tej chorej organizacji, jak ktoś się szanuje to proponuje każde inne zajęcie i gdzie indziej byle nie w Dekpolu, dobrze że chociaż już pan pseudo dyrektor z pieczarkowa tam nie pracuje, nie wiem skąd się tam wziął ale o kierowaniu ludźmi to ten człowiek nie ma bladego pojęcia, zresztą kto tam ma, szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-03-16 11:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety nie płacą zobowiązań. Mają obecnie problem z uregulowaniem faktur na kilkanaście tysięcy PLN za wykonaną i odebraną robotę. Ciągle zwodzą i przesuwają terminy zapłaty...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DEKPOL S.A.?
Zadaj pytanie