Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: DEKPOL S.A.

zdjecie uzytkownika
kristo - 2015-06-08 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w biurze jest bardzo przyjemna. Wiadomo, pracować trzeba, ale co ważne cały czas firma daje bodźce do dalszego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji np. szkolimy swój angielski na kursach online. Praca bardzo ciekawa wśród fajnych, kreatywnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
frnk - 2015-06-12 10:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Dekpol jako przedstawiciel handlowy przez pół roku. Była to moja pierwsza praca i zawsze miło ją wspominam. Ułatwiła mi dalszy rozwój zawodowy i umożliwiła nawiązanie kontaktów w branży. Warunki przyzwoite, polecam.
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-06-23 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko pięknie, ale nadal nikt nie napisał na jakim poziomie są tam zarobki... Czego się boicie?
zdjecie uzytkownika
taki ja - 2015-07-03 14:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok. troche w biegu ale i zarobic idzie. tylko kierownictwo ma tel bez kontroli dzwonia do kolezanek godz
zdjecie uzytkownika
gbj. - 2015-07-06 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd takie informacje, ja nic takiego nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
taki ja - 2015-07-08 08:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie wie i to na 100%
zdjecie uzytkownika
puzol - 2015-07-22 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co i rusz jak przeglądam oferty pracy na stronach z ofertami, czy to jakieś nuzle czy to pracuj, praca to widzę że wrzucają oferty - całkiem ich sporo przyznam. Zastanawiam się czy podjemowanie pracy z nimi jest dobrym doświadczeniem, można liczyć na jakiś socjal, trzynastki czy prezenty dla dzeiciaków na święta?
zdjecie uzytkownika
walenty - 2015-07-23 10:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja moge z czystym sercem polecic pracę
zdjecie uzytkownika
Bebe - 2015-08-03 11:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam wrażenie, że kadra Dekpol dostała zadanie pisania pozytywnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
zdenek - 2015-08-05 09:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum dlatego każdy ma prawo napisać co sądzi. Jak wcześniej pisałem ja pracę polecam , a jeżeli ktoś ma inne zdanie to też ma do tego prawo. W Dekpolu pracuję od lat i nie zamierzam zmieniać.
zdjecie uzytkownika
WK - 2015-08-07 09:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma rozwojowa !!! , miła atmosfera w pracy , zarobki na poziomie - Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-22 16:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze to nie wiem których głosów słuchać - czy tych narzekających czy tych pochwalających a przyznam, że nie specjalnie chce mi się wierzyć w to, że w firmie jest DWUBIEGUNOWO. Pytanie tylko, czy klakierzy pudrują nosek firmie czy konkurencja psuje forum i dobre słowo o firmie - to dla mnie jest zastanawiające :)
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-09-23 23:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Adam a mi się wydaje, że po prostu głosy w firmie są podzielone. Każdy ma jakieś tam swoje założenia i podejście do pracy, nie każdemu podoba się to samo i dla jednej osoby takie warunki będą tragedią, a dla innego- spełnieniem marzeń. Martwi mnie jedynie rozbieżność odnośnie wypłat i tak dalej, to jest dziwne
zdjecie uzytkownika
rafał - 2015-09-24 13:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kibel
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-10-24 03:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja szukam pracy i trochę myslałem o Dekpol'u, ale sam nie wiem czy warto i czy w ogóle jest szansa. Może ktoś wypowiedział by się na temat rekrutacji tutaj w firmie, czy aktualnie potrzebuja osób do pracy, czy raczej rotacji tutaj nie ma i nowych osób również nie potrzebuja na nowo otwarte stanowiska?
zdjecie uzytkownika
dekpol - 2015-10-27 12:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo wysłać swoje CV na maila kady@dekpol.pl. Obecnie trwa nabór na kilka stanowisk.
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-10-27 20:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kapitalnie dekpol szuka konstruktora po raz n-ty w przeciągu roku, gratuluje. nikt normalny tam nie jest w stanie wytrzymać. Przestrzegam przed zmarnowaniem sobie kariery.
zdjecie uzytkownika
r/k - 2015-11-03 15:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem rozmowę kwalifikacyjną i była bardzo rzeczowa. Czekam na decyzję
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-11-03 18:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrola jakości nigdy nie będzie działać jeśli kontrolerzy nie maja zadnego wpływu na pracę swoją i pracowników produkcji, pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-11-04 09:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może Dekpol cały czas szuka pracowników bo ma nowe kontrakty?
zdjecie uzytkownika
yhy - 2015-11-05 18:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rozmowa tam jest zawsze rzeczowa ale po 3 ms kończy się rzeczowość
zdjecie uzytkownika
Julian - 2015-11-05 18:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się yhy,rzeczowa jest tylko rozmowa, dziwie sie prezesowi że nie jest zdziwiony ciągła rotacja pracowników produkcji jak również kierownictwu
zdjecie uzytkownika
oda - 2015-11-09 17:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie co jakis czas poszukuja nowych pracownikow. teraz np poszukuja na stanowisko Pracownik administracyjno-biurowy i widze ze nie jest tak zle oferuja umowe o prace, możliwość udziału w nowych projektach, możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego.jednak oczekuja min. 2 lata doświadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
iksa - 2015-11-11 21:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że dają możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji. Można dzięki temu wzbogacić swoje CV moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
a_d - 2015-11-12 09:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w biurze to bajka, jak na standardy w okolicy
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-11-14 01:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oda - 2 lata doświadczenia to wcale nie jest tak dużo, zwłaszcza, że po prostu wolą mieć wykwalifikowanych pracowników.
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-11-15 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam praca za kierowce wyglada?
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-11-15 16:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak praca za kierowce wyglada w dekpolu
zdjecie uzytkownika
smoczyca - 2015-11-16 13:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@damian to zależy o jakiej kierownicy mówisz, wyjaśnij bo szukają teraz kogoś i na kat. C i na operatora koparki kołowej, doprecyzuj
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-11-17 09:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za kierowce kategori c lub c+e,o takiej kierownicy mówi,a koparkowy to nie kierowca raczej,
zdjecie uzytkownika
BędęKierownikiem - 2015-12-02 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dekpol to dobra firma, przynajmniej ja mam dobre wspomnienia z tą firmą związane. Pracował ktoś z was kiedyś na stanowisku kierowniczym u nich? Na moje szczęście nie wymagają wcześniejszego doświadczenia na tym stanowisku, a oferta fajna. Chciałbym pozyskać więcej informacji.
zdjecie uzytkownika
bozu - 2015-12-13 00:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@BędęKierownikiem skoro nie wymagają doświadczenia, to dobrze że się składa, bo w takim razie ich wymagania wobec kandydatów nie są duże. No i te zarobki są również obiecujące.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-18 12:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
rel - 2015-12-30 01:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest to nieco podejrzane, bo skoro nie mają wysokich wymagań to pewnie i zarobki na początku nie będą najlepsze, no ale z czasem chyba zawsze można liczyć na awans.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-01-07 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei pracę w Dekpolu polecam
zdjecie uzytkownika
Dok - 2016-01-08 02:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rel nie jest powiedziane, że zarobki też będą niskie, ale w sumie warto się o tym przekonać osobiście składając cv :) Widzę sporo ofert od nich, ale coś czuję, że mogą nie być aktualne, bo najnowsze pochodzą z grudnia...
zdjecie uzytkownika
xmen - 2016-01-14 10:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czytam opinie, i myślę, że niektóre(pozytywne) są sztucznie nabijane, pracowałem tam kilka lat, i nie jest wcale tak pięknie, ogólnie chaos i zamieszanie, brak z góry określonych obowiązków, przez to co chwila przybywa nowych, ogólnie masakra choć kasa przyzwoita. Generalnie praca dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo ale to bardzo umiejących odnaleźć się w bałaganie. NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
xmen - 2016-01-14 10:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą Aniu gratuluję ze tak długo Tam pracujesz:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
C18 - 2016-01-14 14:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja @dok najlepiej właśnie zawsze osobiście wysłać CV i wtedy sprawa rozwiązuje się praktycznie sama, bo wszystkiego można się dowiedzieć od miłej pani na recepcji
zdjecie uzytkownika
xmen - 2016-01-14 20:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jeszcze dodam, że są wielkie problemy magazynowe, tj: dostęp do narzędzi, odzieży, itp. Dla przykładu pół roku nie można się było doprosić nowej odzieży, a gdy dotarła, to okazało się ze magazynier wydał ją jakiemuś "nowemu", nie wiem czy to złośliwość szanownego Pana magazyniera, czy z góry narzucony rozkaz żeby spławiać pracowników. No i niekompetencja kierowników produkcji, może to efekt często wymienianej kadry.
zdjecie uzytkownika
liks - 2016-01-17 03:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xmen to są jednak małe nieprawidłowości, każdemu się mogą zdarzyć, natomiast nie wiem jakie stanowisko obejmujesz, jeśli normalnie na produkcji jesteś to 2000 dostaniesz
zdjecie uzytkownika
xmen - 2016-01-17 11:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liks - 2016-01-17 03:10:15]:
dostawałem nieco więcej, z moich informacji wynikało że nawet pomocnicy mieli więcej. a co do nieprawidłowości, to kolego, takich "małych nieprawidłowości" było od groma, co na prawdę skutecznie utrudniało pracę i funkcjonowanie tam. Podałem tylko przykład pierwszy z brzegu
DEKPOL S.A.
DEKPOL S.A.
"Wywiad z Andrzej Kuchtyk - Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w firmie DEKPOL S.A."
Dekpol Stal planuje dynamiczny rozwój i wzrost zatrudnienia Dekpol Stal, realizujący m. in. całościowe projekty konstrukcji stalowych oraz produkujący łyżki i osprzęt do maszyn budowlanych, jest jednym z trzech segmentów, obok usług generalnego wykonawstwa i działalności deweloperskiej, rozwijanych przez giełdową spółkę Dekpol. O planach rozwoju działu opowiedział Andrzej Kuchtyk, Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w Dekpol S.A.    Produkcja łyżek nadała tempo rozwoju firmie Dekpol? Tworząc dział produkcji osprzętów do maszyn budowlanych widzieliśmy w nim szansę na szybki rozwój firmy. Kiedy cztery lata temu wyprodukowaliśmy pierwszą łyżkę zrozumieliśmy, że będzie to przełomowy moment dla Dekpol. Obecnie jest to najbardziej dynamicznie rozwijający się dział w ramach całej naszej firmy.   Postawiliście na wysoką jakość. Opłacało się? Od samego początku postawiliśmy na wysoką jakość. Głównymi odbiorcami produkowanego przez Dekpol osprzętu są czołowi dilerzy maszyn budowlanych w Europie: Caterpillar, VOLVO, Komatsu oraz fabryki produkujące ciężki sprzęt budowlany. Dzięki zastosowan...
zdjecie uzytkownika
qwert - 2016-01-19 14:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widzę, że wszędzie tak samo, kasa ok tylko zawsze jest jakieś ale...
zdjecie uzytkownika
nord - 2016-01-19 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwert nigdzie nie znajdziesz idealnej firmy, jeszcze oczywiście zależy na jakie stanowisko aplikujesz, jeśli chodzi o wymagania to potrzebne jest minimum roczne doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
krzych - 2016-01-23 17:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, zgadzam się z tobą, ale trzeba doceniać co się ma, ja właśnie do nich chcę zgłosić się na stanowisko spawacza w starogardzie gdańskim, gdyż tam właśnie się przenoszę
zdjecie uzytkownika
rower - 2016-02-02 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podobnie jak @krzych zastanawiam sie, czy nie zaaplikowac tu jako ten spawacz-monter. Wymagania typowe: aktualne uprawnienia spawalnicze (135 lub 136) oraz doświadczenie w pracy, czy znajomośc rysunku technicznego, ale niz nie napisali co konkretnie oferuja i sam nie wiem.
zdjecie uzytkownika
lopked - 2016-02-04 14:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest mi żal osób naprawdę inteligentnych i nie docenianych, którzy pracują w firmie po 5-10 lat... Zauważane są takie osoby, które oprócz trzepotania rzęsami nie potrafią nic...Grunt to rzucać się w oczy...
zdjecie uzytkownika
ontel - 2016-02-05 08:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lopked, a ty z nimi współpracowałeś i jesteś aktualnie zatrudniony ? Wydaje mi się, że dlatego ostatnio kilka ofert pracy się pojawiło na spawacza, ludzie chyba odchodzą co niektórzy.
zdjecie uzytkownika
dert - 2016-02-05 12:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzą i pdchodzą co poniekótrzy, jak im nie pasuje, ale rotacja jest normalna, jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
kacaj - 2016-02-07 10:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dert - 2016-02-05 12:56:24]:
no to prawda. Zresztą warunki nie są na tyle cudowne aby siedzieć tutaj Bóg wie ile czasu. Pracownicy administracyjni np. jeśli widzą że stać ich na więcej to odchodzą

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert