Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DEKPOL S.A.

zdjecie uzytkownika
radson - 2015-04-13 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje i polecam
zdjecie uzytkownika
nju - 2015-04-14 10:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w dekpol od niedawna wiec ciężko mi powiedzieć dokładnie bo nie wiem jeszcze co i jak ale mi dobrze pracuje sie w tej firmie. dobre warunki finansowe i socjal tez ok a może w przyszłości jakaś premia wpadnie... Bytów nie jest tak daleko więc chyba warto spróbować
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-14 14:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak w spzedarzy to nie wiem ale ja robie na produkcj i tam ogulnie jest ok. pieniadze dobre jak masz doświadczenie i ciuchy robocze dostajesz od firmy
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-04-14 20:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma sie rozwija szczegulnie w budowlance conajmniej po pieciu kierowników na jednej małej budowie.
zdjecie uzytkownika
welek - 2015-04-15 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda. Dekpol bardzo przyśpieszył ostatnio to tez warto w firmie pracować bo to ze firma się rozwija daje też dużo możliwości dla pracowników. Dekpol zatrudnia większość ludzi w okolicy i choćby za to warto firme popierać
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-15 09:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dekpolu jak dobrze pracujesz to cie docenia.Dyrektorzy raczej w porządku/ czasem są jakieś zgrzyty ale ja mysle ze ten tylko nie popełnia błędów, kto nic nie robi
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-04-16 12:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
współpracuje z dekpolem od niedawna ale myślę że już mogę polecić te firmę jako konkretnego gracza w branży.
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-17 15:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
swoją drogą to bardzo dziwne te informacje o zatrudnieniu tylko na umowe zlecenie, ja w dekpolu od początku mam normalną umowe i nie musiałem żadnej działalności zakładać. nigdy bym na takie coś nie poszed żeby samemu za ubezpieczenie płacić a przecież ubezpieczenie w tej pracy to podstawa. Nie wiem po co ktoś zamieszcza takie kłamliwe komentarze...
zdjecie uzytkownika
zdenek - 2015-04-20 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie dobrze pracuje się w Dekpolu. Pracuje tam od lat.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-04-27 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Dekpol od niedawna ale podoba mi się bo widze jak ta firma szybko sie rozwija i ile ma juz sukcesów na swoim koncie od samego początku roku. Zawsze utorżsamiam się z firmą w której pracuje i aż miło pracowac jest jeżeli widzisz rozwój i to ż etwoja praca daje korzysci. W przeciwieństwie do firmy w której pracowałem poprzednio zarobki też wporządku więc na co tu narzekac? Oby tak dalej!
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-04-29 12:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Dekpol w biurze i wydaje mi się że oburzenie które inni wylewają na tym forum bierze się stąd, że nie wszyscy radzą sobie w dekpolu, praca jest wymagająca i trzeba ją lubić i miec kompetencje żeby być docenionym i zadowolonym z pracy. Większość ludzi nie daje rady a potem wypisuje bzdury, tym bardziej że brakuje w okolicy fachowców bo większosć wyjeżdza do większych miast - choćby trójmiasta. To tylko moje osobiste odczucie i tak mi sie wydaje wiec nie zalezy mi na tym żeby wchodzić w dyskusje bo ktoś moze mieć inne zdanie.
zdjecie uzytkownika
robie bo chce - 2015-05-04 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i wlasnie - nie rozumne tych ludzi co marudza - ale pewnie nieroby i dlatego tak narzekali - coraz wiecej takich.
zdjecie uzytkownika
też robie bo chce - 2015-05-05 09:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robie bo chce - 2015-05-04 16:17:59]:
coraz więcej, przychodzą do pracy i myślą że wszystko im się należy. Sam najchętniej bym takich wywalił bo kto inny musi zap*** za dwóch!
zdjecie uzytkownika
urabura_szef_podwora - 2015-05-05 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w dekpolu jakis czas, i szczerze powiem na poczatku bylem bardzo zadowolony. budowy byly ciekawe i mozna bylo sie wiele nauczyc, atmosfera tez nie byla najgorsza. jednak po jakims czasie zaczelo sie to zmieniac. (usunięte przez administratora) ludzie w pracy najlepiej jakby pracowali 24h na dobe i jeszcze byli ciagle pod telefonem, nie zapominajac o niedzielach. takze jedyna sluszna decyzja bylo rozstanie z ta firma, czego nie zaluje. dodam wiecej, dawno tak nie skorzystalem na rozstaniu z poprzednia firma.
jesli mialbym byc szczery to dekpolowi zawdzieczam jedynie stworzenie mi okazji na zrobienie praktyk, zdobycie uprawnien budowlanych i kilka znajomosci z ktorych mozna teraz od czasu do czasu skorzystac. cala reszta byla na minus (poza niektorymi osobami). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-05-11 12:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapłata za wykonane roboty odbyła się w ratach po terminach. Najważniejsze że zapłacili ogólnie 60 dni po terminie ale w branży to i tak nieźle. Współpraca bez zarzutów.
zdjecie uzytkownika
d_k - 2015-05-13 09:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do współpracy z dekpol nie mam zarzutów. Jeżeli chodzi o wypłate - zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-05-13 15:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miło czytać że firma się rozwija.
DEKPOL S.A.
DEKPOL S.A.
"Wywiad z Andrzej Kuchtyk - Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w firmie DEKPOL S.A."
Dekpol Stal planuje dynamiczny rozwój i wzrost zatrudnienia Dekpol Stal, realizujący m. in. całościowe projekty konstrukcji stalowych oraz produkujący łyżki i osprzęt do maszyn budowlanych, jest jednym z trzech segmentów, obok usług generalnego wykonawstwa i działalności deweloperskiej, rozwijanych przez giełdową spółkę Dekpol. O planach rozwoju działu opowiedział Andrzej Kuchtyk, Członek Zarządu i Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju w Dekpol S.A.    Produkcja łyżek nadała tempo rozwoju firmie Dekpol? Tworząc dział produkcji osprzętów do maszyn budowlanych widzieliśmy w nim szansę na szybki rozwój firmy. Kiedy cztery lata temu wyprodukowaliśmy pierwszą łyżkę zrozumieliśmy, że będzie to przełomowy moment dla Dekpol. Obecnie jest to najbardziej dynamicznie rozwijający się dział w ramach całej naszej firmy.   Postawiliście na wysoką jakość. Opłacało się? Od samego początku postawiliśmy na wysoką jakość. Głównymi odbiorcami produkowanego przez Dekpol osprzętu są czołowi dilerzy maszyn budowlanych w Europie: Caterpillar, VOLVO, Komatsu oraz fabryki produkujące ciężki sprzęt budowlany. Dzięki zastosowan...
zdjecie uzytkownika
grubson - 2015-05-13 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaryzykowałem i przeszedłem z innej firmy, pracuje od niedawna i na razie bardzo mi się podoba. Ciekawe projekty i sprzęt na którym wcześniej nie pracowałem, fajnie bo nawet jeżeli coś pójdzie nie tak to zdobędę doświadczenie, które jest w tej branży bezcenne.
zdjecie uzytkownika
zybi.15 - 2015-05-13 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zapytanie czy w firmie są przyjęcia w zawodzie cieśla i jakie warunki (stawka )godzinowa
zdjecie uzytkownika
jaras - 2015-05-27 10:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zybi.15 - 2015-05-13 20:26:53]:
W firmie nie zatrudniają cieśli.
zdjecie uzytkownika
gbj. - 2015-05-27 10:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zwiększa zatrudnienie, głównie na produkcji osprzętu do maszyn budowlanych, bo planuje szybko się rozwijać ale cieśli to Dekpol nie zatrudnia.Z tego co wiem to głównie szukają na produkcji spawaczy i monterów.
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-01 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają teraz pracowników do biura. Szczególnie polecam ze względu na przemiłą atmosferę:)
zdjecie uzytkownika
kristo - 2015-06-08 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w biurze jest bardzo przyjemna. Wiadomo, pracować trzeba, ale co ważne cały czas firma daje bodźce do dalszego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji np. szkolimy swój angielski na kursach online. Praca bardzo ciekawa wśród fajnych, kreatywnych ludzi.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-01
Żródło: Gowork.pl
Pinczyn
(pomorskie)
Dekpol S.A. w związku z dynamicznym rozwojem firmy zatrudni osobę na stanowisko: Pracownik administracyjno-biurowy Opis stanowiska : zakup materiałów budowlanych pod wykonywane inwestycje przetargowe negocjacje cenowe . Wymagania: wykształcenie min. średnie,   doświadczenie na podobnym stanowisku w branży budowlanej, dobra organizacja pracy własnej, wywiązywanie się z powierzonych obowiązków, dobra znajomość programu Excel
zdjecie uzytkownika
frnk - 2015-06-12 10:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Dekpol jako przedstawiciel handlowy przez pół roku. Była to moja pierwsza praca i zawsze miło ją wspominam. Ułatwiła mi dalszy rozwój zawodowy i umożliwiła nawiązanie kontaktów w branży. Warunki przyzwoite, polecam.
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-06-23 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko pięknie, ale nadal nikt nie napisał na jakim poziomie są tam zarobki... Czego się boicie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert