Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DEKPOL S.A.

zdjecie uzytkownika
tak to jest - 2015-01-12 13:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz troche czasu i takuego cyrku tu nie bylo jak od grudnia 2014r zarzadzanie na lyzkach ...raczej jego brak i tylko wydzieranie chodzi o z.t. bieganie i organizowanie sobie pracy dla siebie bo kierownictwo tylkoo na papierosa na malarnie .........
zdjecie uzytkownika
nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!! - 2015-01-17 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Praujące są soboty, niedziele nawet święta. Płacą na godzine a oczekują że ludzie będą robić na akord. Jak w czasie pracy potrzebujesz coś z magazynu to lipa bo otwarty tylko 20 min z rana. Połowa maszyn czeka na generalny remont a oczekują dobrej jakości wyrobów. (usunięte przez administratora) Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2015-01-28 14:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tam to śmiech na sali. Śmieszne terminy wykonania, nie masz czasu aby cokolwiek sprawdzić bo to już jedzie.. Chcą żebyś pracował w niedziele- co najzabawniejsze za te same pieniądze. Dyrektor to hipokryta, który nie wie co się na dole dzieje ale ma najwięcej zażaleń i jest pierwszy do obcinania godzin i stawek. Takiej rotacji zarówno na produkcji jak i w kadrach długo nie widziałem. Moja rada popracować chwile i uciekać nie warto nerwów.
zdjecie uzytkownika
Żarłacz - 2015-02-09 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale film na stronie! brawo, praktycznie może zrobić wrażenie i ta łyżka na końcu, już myślałem że za moment odleci niczym Challenger w przestworza, wow, tylko po co ta maszyna pomiarowa dla łyżek koparkowych która prawdopodobnie mierzy mikrony
zdjecie uzytkownika
łyżka - 2015-02-09 19:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zafascynowała mnie ta łyżka z filmu new star from europe, jest podobno niesamowita sama kopie i na drutach wydziergać też potrafi
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-03-16 11:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety nie płacą zobowiązań. Mają obecnie problem z uregulowaniem faktur na kilkanaście tysięcy PLN za wykonaną i odebraną robotę. Ciągle zwodzą i przesuwają terminy zapłaty...
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-04-06 09:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem propozycję pracy jako spawacz w dekpolu. Pani przez telefon niebyła chętna podać za jakom stawkę miałbym robić a do firmy mam 200kilometrow i tyle jechać za (usunięte przez administratora) przysłowiowe to bez celu. Mugłby mi ktoś rzetelnie napisać ile tam płacą spawaczowi na godzinę na umowie ewentualnie na swojej DG. Ogulnie ja tylko spawam monterka się nie zajmuję od tego są ludzie a nie jeden od wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-04-07 22:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda czasu i nerwow idzie wiosna czas szukac lepszego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
wk_starogard - 2015-04-08 22:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje ponad rok w Pinczynie. Atmosfera w firmie dobra i zarobki mogą być.
Generalnie polecam i coś mi się wydaje że te negatywy wpisuje konkurencja
zdjecie uzytkownika
Produkcja - 2015-04-09 07:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-04-06 09:54:19]:
Szanowny Panie proszę o przesłanie CV na adres stal@dekpol.pl. Niezwłocznie po otrzymaniu od Pana wiadomości skontaktuję się z Panem w celu określenia stawki. Jak Pan wie wynagrodzenie w pańskim zawodzie jest uzależnione od umiejętności , doświadczenia i uprawnień jakie Pan posiada.
zdjecie uzytkownika
kompetentny - 2015-04-09 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca spawacza to cieżki kawałek chleba ale jak jesteś dobry, masz uprawnienia i doswiadzcenie to serio można nieźle zarobić u nas. Tutaj cenią fachowców.
zdjecie uzytkownika
ko-wal - 2015-04-10 10:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem w dekpol i byłem zadowolony, polecam
zdjecie uzytkownika
El - 2015-04-10 11:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wk_starogard zgadzam się z Tobą zupełnie Nie wiem skąd biorą się te negatywne wpisy ale na pewno nie od pracowników. Ja pracuje już w Dekpol ponad dwa lata w biurze. Praca bardzo rozwojowa, firma solidna, pieniądze zawsze na czas, dobra atmosfera. To, że w pracy wymagają żeby pracować to chyba normalne. Ja jestem zadowolona i póki co pracy nie zmieniam
zdjecie uzytkownika
krajan - 2015-04-11 00:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
coraz czesciej mysle ze te wpisy to od ludzi co nie dali rady. jak idziesz do roboty to tszeba pracowac a nie marudzic Mam kumpli co pracyja w dekpolu i nie skarza sie i tyle
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-04-13 12:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewnie bo najwięcej zalezy od człowieka, jak lubisz swoja prace i robisz ja dobrze to wszedzie można zarobic i być zadowolonym a najgorsi są tacy to siedza w domu i tylko narzekają
zdjecie uzytkownika
bytów - 2015-04-13 16:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem z okolic Bytowa i zastanawiam sie czy nie złożyć tam papierów na sprzedaż, nie wiem bo sporo tu krytyki niech ktoś napisze czy warto jakie zarobki i warunki. Musiałbym dojeżdzac i nie wiem czy sie opłaci?
zdjecie uzytkownika
radson - 2015-04-13 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje i polecam
zdjecie uzytkownika
nju - 2015-04-14 10:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w dekpol od niedawna wiec ciężko mi powiedzieć dokładnie bo nie wiem jeszcze co i jak ale mi dobrze pracuje sie w tej firmie. dobre warunki finansowe i socjal tez ok a może w przyszłości jakaś premia wpadnie... Bytów nie jest tak daleko więc chyba warto spróbować
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-14 14:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w spzedarzy to nie wiem ale ja robie na produkcj i tam ogulnie jest ok. pieniadze dobre jak masz doświadczenie i ciuchy robocze dostajesz od firmy
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-04-14 20:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma sie rozwija szczegulnie w budowlance conajmniej po pieciu kierowników na jednej małej budowie.
zdjecie uzytkownika
welek - 2015-04-15 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda. Dekpol bardzo przyśpieszył ostatnio to tez warto w firmie pracować bo to ze firma się rozwija daje też dużo możliwości dla pracowników. Dekpol zatrudnia większość ludzi w okolicy i choćby za to warto firme popierać
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-15 09:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dekpolu jak dobrze pracujesz to cie docenia.Dyrektorzy raczej w porządku/ czasem są jakieś zgrzyty ale ja mysle ze ten tylko nie popełnia błędów, kto nic nie robi
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-04-16 12:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
współpracuje z dekpolem od niedawna ale myślę że już mogę polecić te firmę jako konkretnego gracza w branży.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-24
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Oczekiwania : uprawnienia budowlane do kierowania robotami budowlanymi wykształcenie wyższe kierunkowe, doświadczenie w pracach konstrukcyjno- budowlanych, komunikatywność i łatwość nawiązywania kontaktów, doskonała organizacja pracy fachowość, systematyczność oraz umiejętność podejmowania trafnych decyzji pod presją czasu, odpowiedzialność, zaangażowanie oraz silna motywacja do pracy,  prawo jazdy kat. B, znajomość języka angielskie
zdjecie uzytkownika
moc - 2015-04-17 15:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swoją drogą to bardzo dziwne te informacje o zatrudnieniu tylko na umowe zlecenie, ja w dekpolu od początku mam normalną umowe i nie musiałem żadnej działalności zakładać. nigdy bym na takie coś nie poszed żeby samemu za ubezpieczenie płacić a przecież ubezpieczenie w tej pracy to podstawa. Nie wiem po co ktoś zamieszcza takie kłamliwe komentarze...
zdjecie uzytkownika
zdenek - 2015-04-20 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie dobrze pracuje się w Dekpolu. Pracuje tam od lat.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: