DEKPOL S.A.

Pinczyn

Opinie o DEKPOL S.A.

robie bo chce 2015-05-04 16:17
No i wlasnie - nie rozumne tych ludzi co marudza - ale pewnie nieroby i dlatego tak narzekali - coraz wiecej takich.
2
też robie bo chce 2015-05-05 09:22
coraz więcej, przychodzą do pracy i myślą że wszystko im się należy. Sam najchętniej bym takich wywalił bo kto inny musi zap*** za dwóch!
1
urabura_szef_podwora 2015-05-05 09:57
pracowalem w dekpolu jakis czas, i szczerze powiem na poczatku bylem bardzo zadowolony. budowy byly ciekawe i mozna bylo sie wiele nauczyc, atmosfera tez nie byla najgorsza. jednak po jakims czasie zaczelo sie to zmieniac. (usunięte przez administratora) ludzie w pracy najlepiej jakby pracowali 24h na dobe i jeszcze byli ciagle pod telefonem, nie zapominajac o niedzielach. takze jedyna sluszna decyzja bylo rozstanie z ta firma, czego nie zaluje. dodam wiecej, dawno tak nie skorzystalem na rozstaniu z poprzednia firma.
jesli mialbym byc szczery to dekpolowi zawdzieczam jedynie stworzenie mi okazji na zrobienie praktyk, zdobycie uprawnien budowlanych i kilka znajomosci z ktorych mozna teraz od czasu do czasu skorzystac. cala reszta byla na minus (poza niektorymi osobami). (usunięte przez administratora)
1
podwykonawca 2015-05-11 12:52
zapłata za wykonane roboty odbyła się w ratach po terminach. Najważniejsze że zapłacili ogólnie 60 dni po terminie ale w branży to i tak nieźle. Współpraca bez zarzutów.
2
d_k 2015-05-13 09:19
Ja do współpracy z dekpol nie mam zarzutów. Jeżeli chodzi o wypłate - zawsze na czas.
Maniek 2015-05-13 15:15
Miło czytać że firma się rozwija.
1
grubson 2015-05-13 17:00
Zaryzykowałem i przeszedłem z innej firmy, pracuje od niedawna i na razie bardzo mi się podoba. Ciekawe projekty i sprzęt na którym wcześniej nie pracowałem, fajnie bo nawet jeżeli coś pójdzie nie tak to zdobędę doświadczenie, które jest w tej branży bezcenne.
zybi.15 2015-05-13 20:26
Witam zapytanie czy w firmie są przyjęcia w zawodzie cieśla i jakie warunki (stawka )godzinowa
jaras 2015-05-27 10:14
W firmie nie zatrudniają cieśli.
gbj. 2015-05-27 10:38
firma zwiększa zatrudnienie, głównie na produkcji osprzętu do maszyn budowlanych, bo planuje szybko się rozwijać ale cieśli to Dekpol nie zatrudnia.Z tego co wiem to głównie szukają na produkcji spawaczy i monterów.
kama 2015-06-01 13:09
Szukają teraz pracowników do biura. Szczególnie polecam ze względu na przemiłą atmosferę:)
kristo 2015-06-08 16:19
Praca w biurze jest bardzo przyjemna. Wiadomo, pracować trzeba, ale co ważne cały czas firma daje bodźce do dalszego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji np. szkolimy swój angielski na kursach online. Praca bardzo ciekawa wśród fajnych, kreatywnych ludzi.
frnk 2015-06-12 10:01
Pracowałem w Dekpol jako przedstawiciel handlowy przez pół roku. Była to moja pierwsza praca i zawsze miło ją wspominam. Ułatwiła mi dalszy rozwój zawodowy i umożliwiła nawiązanie kontaktów w branży. Warunki przyzwoite, polecam.
2
Jon 2015-06-23 14:31
Wszystko pięknie, ale nadal nikt nie napisał na jakim poziomie są tam zarobki... Czego się boicie?
taki ja 2015-07-03 14:40
praca ok. troche w biegu ale i zarobic idzie. tylko kierownictwo ma tel bez kontroli dzwonia do kolezanek godz
gbj. 2015-07-06 10:29
Nie wiem skąd takie informacje, ja nic takiego nie widziałem.
taki ja 2015-07-08 08:50
sie wie i to na 100%
walenty 2015-07-23 10:55
Ja moge z czystym sercem polecic pracę
Bebe 2015-08-03 11:18
Mam wrażenie, że kadra Dekpol dostała zadanie pisania pozytywnych komentarzy.
7
zdenek 2015-08-05 09:48
To jest forum dlatego każdy ma prawo napisać co sądzi. Jak wcześniej pisałem ja pracę polecam , a jeżeli ktoś ma inne zdanie to też ma do tego prawo. W Dekpolu pracuję od lat i nie zamierzam zmieniać.
WK 2015-08-07 09:35
Firma rozwojowa !!! , miła atmosfera w pracy , zarobki na poziomie - Polecam!!!
1
rafał 2015-09-24 13:17
kibel
1
waldemar 2015-10-25 06:14
pracowalem w dekpolu w zeszlym roku na terenie budowy galerii do dnia dzisiejszego nie otrzymalem wynagrodzenia za prace
1
dekpol 2015-10-27 12:31
Bardzo wysłać swoje CV na maila kady@dekpol.pl. Obecnie trwa nabór na kilka stanowisk.
joł 2015-10-27 20:24
Kapitalnie dekpol szuka konstruktora po raz n-ty w przeciągu roku, gratuluje. nikt normalny tam nie jest w stanie wytrzymać. Przestrzegam przed zmarnowaniem sobie kariery.
r/k 2015-11-03 15:36
Miałem rozmowę kwalifikacyjną i była bardzo rzeczowa. Czekam na decyzję
Mlody 2015-11-03 18:08
Kontrola jakości nigdy nie będzie działać jeśli kontrolerzy nie maja zadnego wpływu na pracę swoją i pracowników produkcji, pozdrowienia
Mirek 2015-11-04 09:28
a może Dekpol cały czas szuka pracowników bo ma nowe kontrakty?
1
yhy 2015-11-05 18:26
no rozmowa tam jest zawsze rzeczowa ale po 3 ms kończy się rzeczowość
1
Julian 2015-11-05 18:48
Zgadzam się yhy,rzeczowa jest tylko rozmowa, dziwie sie prezesowi że nie jest zdziwiony ciągła rotacja pracowników produkcji jak również kierownictwu
a_d 2015-11-12 09:19
praca w biurze to bajka, jak na standardy w okolicy
damian 2015-11-15 16:15
jak tam praca za kierowce wyglada?
3
damian 2015-11-15 16:16
jak praca za kierowce wyglada w dekpolu
1
damian 2015-11-17 09:04
za kierowce kategori c lub c+e,o takiej kierownicy mówi,a koparkowy to nie kierowca raczej,
1
ja 2015-12-18 12:23
nie polecam tam pracy
7
ania 2016-01-07 12:02
Ja z kolei pracę w Dekpolu polecam
xmen 2016-01-14 10:33
Witam,
czytam opinie, i myślę, że niektóre(pozytywne) są sztucznie nabijane, pracowałem tam kilka lat, i nie jest wcale tak pięknie, ogólnie chaos i zamieszanie, brak z góry określonych obowiązków, przez to co chwila przybywa nowych, ogólnie masakra choć kasa przyzwoita. Generalnie praca dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo ale to bardzo umiejących odnaleźć się w bałaganie. NIE POLECAM!!!
1
xmen 2016-01-14 10:42
Swoją drogą Aniu gratuluję ze tak długo Tam pracujesz:) Pozdrawiam
xmen 2016-01-14 20:03
no i jeszcze dodam, że są wielkie problemy magazynowe, tj: dostęp do narzędzi, odzieży, itp. Dla przykładu pół roku nie można się było doprosić nowej odzieży, a gdy dotarła, to okazało się ze magazynier wydał ją jakiemuś "nowemu", nie wiem czy to złośliwość szanownego Pana magazyniera, czy z góry narzucony rozkaz żeby spławiać pracowników. No i niekompetencja kierowników produkcji, może to efekt często wymienianej kadry.
xmen 2016-01-17 11:20
dostawałem nieco więcej, z moich informacji wynikało że nawet pomocnicy mieli więcej. a co do nieprawidłowości, to kolego, takich "małych nieprawidłowości" było od groma, co na prawdę skutecznie utrudniało pracę i funkcjonowanie tam. Podałem tylko przykład pierwszy z brzegu
qwert 2016-01-19 14:25
to widzę, że wszędzie tak samo, kasa ok tylko zawsze jest jakieś ale...
lopked 2016-02-04 14:19
Jest mi żal osób naprawdę inteligentnych i nie docenianych, którzy pracują w firmie po 5-10 lat... Zauważane są takie osoby, które oprócz trzepotania rzęsami nie potrafią nic...Grunt to rzucać się w oczy...
6
dert 2016-02-05 12:56
przychodzą i pdchodzą co poniekótrzy, jak im nie pasuje, ale rotacja jest normalna, jak wszędzie.
lokped 2016-02-08 16:46
Tak współpracowałem, jak dla mnie sporo czasu. Praca nie była zła … Ale tak jak wspominałem wcześniej, "wyglądasz" - aplikuj, wiedza teraz zbytnio jest niepotrzebna.
Zgadzam się z "kacajem" :)
wiesiek 2016-02-10 06:33
ogółem tragedia
2
Jarek 2016-09-15 12:52
Wiesz co tez się zastanawiam nad aplikowaniem do nich tylko ze ja akurat na magazyniera bo mam uprawnienia na wozek widlowy, znasz jakieś szczegóły rozmowy?
1
Golas 2016-11-07 15:02
Ogólnie nie jest bardzo źle, poza faktem, ze bardzo dużo ludzi pracuje z zasiedzenia, bo pracuje po pare lat, niedocenia sie kreatywnych młodych ludzi którzy chcą cokolwiek wnieść, a do tego maja wiedzę. Niskie zarobki dla wykształconych ludzi. A niektórzy to w ogole nie powinni pracować na swoim stanowisku bo sa wręcz szkodliwi przez swój brak kompetencji i brak dokształcenia.
3
lokped 2016-11-07 21:21
Czasami człowiek, jak to piszesz: "młody, kreatywny i wykształcony" posiada minimalną wiedzę do tego jaką posiada osoba "zasiedziała". Myślę, że większość z tych" zasiedziałych" osób jest po prostu bardzo dobra w tym co robi i szkoda byłoby ich stracić, dlatego im należy się podwyżka po kilku-/nastu latach współpracy. Wspominałem o tym wcześniej.
9
prawdziwy sponczbob 2016-11-29 21:36
DEKPOL STAL ŁYŻKI: Po pierwsze ludzie dobrze pracujący są niedoceniani, jest grupa "starych", którym uchodzi wszystko. Różnice stawek to jakiś absurd. Wykażesz się, a i tak ch** dostaniesz!!!
Takie coś jak zespół w ogóle nie istnieje, większość robi sobie pod górę. Jest paru normalnych, dla was pozdrowienia przyjaciele i mam nadzieję, że w końcu was docenią!!! Najgorsze jest to, że białe kaski (poza Panem Dyrektorem) udają wszechwiedzących, a tak naprawdę każdy monter czy spawacz ich zjada. Na te osoby UWAGA bo śmieją się w twarz a za plecami plują jadem.
9
szmajchel 2017-06-05 18:48
Witam ,
A jak atmosfera w zakupach ?
POZDRAWIAM.
Zostaw swoją opinię o DEKPOL S.A. - Pinczyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.