Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
kamil - 2012-09-05 08:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludz a ty to kto ?? z biura cie tu naslali ??
zdjecie uzytkownika
gośka - 2012-09-14 08:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za czasów, kiedy pracowałam w firmie \\\\\\\'szrajberiny\\\\\\\' miały 5,50 na godzinę a o dodatkowej kasie za normę nic nie wiem...
Ludzie narzekają, że jest źle, że godzin mało, że syf kiła i mogiła a pracują tam dalej. Ilu ludzi mówiło że już nie przyjedzie? Po czym po dwoch tygodniach znowu się meldowali.
Koordynatorzy? No cóż ... Nie jeden z nas jakby miał pod sobą tylu ludzi i ciągle dzwoniący telefon, t miałby dość...
Co do Pani [usunięte przez moderatora] znam ją jeszcze z czasów kiedy koordynatorem nie była i muszę przyznać, że po objeciu tego jakże ważnego stanowiska woda sodowa uderzyła jej do głowy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2012-09-19 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moglby ktos napisac jak wyglada robota dla mezczyzn ?
zdjecie uzytkownika
baba - 2012-09-23 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy tylko pani [usunięte przez moderatora] widocznie teraz długo tam was nie było,po tym jak pan [usunięte przez moderatora] pracuje normalnie,a pani [usunięte przez moderatora] jest co dwa tygodnie w Polsce to pan [usunięte przez moderatora] jest moim zdaniem kawał [usunięte przez moderatora] To w jaki sposób odzywa się do ludzi jest straszne,żeby nie powiedzieć żałosne jak już jest teraz bez pani [usunięte przez moderatora](to jego żona) to jest masakra teraz on tam sieje terror,same grożby i wieczne straszenie i kretyńskie gadanie.Niech go ktoś ściągnie na ziemię ,że nie jest pempkiem świata. Jak on tam teraz ma władzę to ja to mam w [usunięte przez moderatora] i muszę spauzować,a może nawet poszukać innej pracy. To już wolę krzyczącą pania [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bartek - 2012-09-23 21:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo tego gnnoja ktos wrescie wywali z roboty , albo wiekszosc da sobie spokoj i nie bedzie wiecej tam jezdzic
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-09-29 06:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najlepiej i najszybciej zostać schreiberiną bez znajomości języka niemieckiego? Poprostu należy być bratową szefowej...
Firma to totalny burdel. Jeszcze kiedy w Raciborzu pracował Pan [usunięte przez moderatora] to już była w ogole masakra. Dzwonił do ludzi mówiąc, że jeśli nie pojedzie teraz, to już wcale nie ma dla niego miejsca. Dla niego nie liczyło sie kto jedzie, byle zeby tylko autobus miał pełny.
Robota jak robota, czasem lepsza czasem gorsza.
Schreiberiny (nie wszystkie) gonią i wymagają Bóg wie czego. W swojej karierze w ILS (a pracowałam przeszło rok) poznałam wiele tych dziewczyn, jedne przychodziły, drugie odchodziły, jednak są 4 (dwie już nie pracują, dwie jeszcze walcza), które nie gonią, normalnie porozmawiają, pośmieją się i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie maja całą tą normę na TST (która swoja drogą wzieła się z księżyca).
Koordynatorzy? No cóż. Pani [usunięte przez moderatora], może i krzyczy ale tak naprawde, kiedy z nią spokojnie porozmawiasz możesz załatwić wszystko. Pan [usunięte przez moderatora] też nie jest zły. Natomiast pan [usunięte przez moderatora] to totalna katastrofa. Gdy jest jego żona, to jest wszystko ok ale ledwie kobieta sie staci chłop sie zmienia nie do poznania. Krzyczy, szantazuje, grozi. A jak popije to wielce chce wszystkich umoralniać ...
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2012-10-13 16:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich i pozdrawiam wytrwałych pracowników firmy:)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2012-10-13 19:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglby ktos opisac jak wyglada tam praca ? trzeba byc w tych bialych ciuchach ? jaki system zmianowy - 2 czy 3zmiany ?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2012-10-18 18:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca! To zalezy gdzie trefisz! ale czesto sie przydadza białe ubrania! Kto teraz w poniedziałek jedzie??? Niby poszukuja az 50 kobiet tyle pracy! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-10-22 17:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECZYTAJ POTEM ZDECYDUJ CZY WARTO

Witam. Byłem w tej firmie kilka razy aż do momentu kiedy się rozchorowałem wtedy musiałem zjechać do Polski ponieważ ubezpieczenie prawie nie działa karty do lekarza nie miałem ,niby są takie, nawet ich widziałem ale ja takiej nie dostałem ,a opieka tzw.” koordynatorów \'\' kiepska,
oddalona od miejsca zakwaterowania około 20km.Nikt się Tobą praktycznie nie opiekuje i nie interesuje,Koordynator jest niby niemiecko-polski ale po niemiecku umie najwyżej „Haj „i tyle ,jak trzeba coś przetłumaczyć to dosłałem schreiberine dobre no nie Praca jest niby na zmiany na pierwszą i drugą zmianę nawet na noc ,ale zależy gdzie trafisz. Prace są różne blisko i daleko, Do pracy transport jest zapewniony ale trzeba czekać 1 godzinę wcześniej przed pracą obojętnie jak daleko jest ta praca 3 km czy 30 km, a kierowcy tych Busów to jest dopiero temat ( nieuprzejmi , jeżdżą tak jak by sami byli na drodze często grubo ponad 150km , muzyka nie do zniesienia, a z rana często na wielkim kacu albo jeszcze nie całkiem trzeźwi)np. szanowany pan [usunięte przez moderatora]z swoim kolega [usunięte przez moderatora] od dawna borykają się z problemem alkoholowym .czuja się do tego stopnia bezkarni i nietykalni ,ze pozwalają sobie na spożywanie alkoholu również podczas pracy,. nadmieniam że kierowców jest sporo tych busów , i nie do wszystkich miałem tyle zastrzeżeń trafiają się też uprzejmi . Uśmiechnięci i trzeźwi , Nikt nad nimi nie ma kontroli co robią gdzie i w jakim stanie jeżdżą. Niby są jak to nazywają ich koordynatorzy ale tyle warci co i Ci kierowcy,często zaglądają do kieliszka, urządzając wspólne imprezy do białego rana, po czym po krótkiej drzemce siadają wszyscy za kółko i biorą nasze życie w swoje ręce., A szefowa no cóż fajna młoda ale przymyka oko na ich wszystkie wybryki, a co najlepsze jeszcze bierze udział w tych imprezach, kryciem swoich kierowców daje ciche przyzwolenie na ten ( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ).Nasuwa się pytanie czemu wsiadłem moim zdaniem do pijanego kierowcy-bo nie ma się wyboru albo się jedzie albo zostaje na pokoju bez pracy i bez kasy,A co do kasy -wypłacalni regularne przelewy na konto stawka stała czy to 1 zmiana czy nocka żadnych dodatków. Co do ubrań roboczych , fakt trzeba mieć białe i kolorowe, bo też zależy gdzie się trafi. Mieszkania różne lepsze i gorsze ale więcej tych gorszych na 1 pokoju po 4 osoby albo i lepiej . Organizacja ? dobre pytanie , żadna. O 16tej są listy do pracy gdzie i kiedy kto idzie albo i nie idzie. , a o 22giej przychodzi ktoś i mówi że jest zmiana , no i trzeba się dostosować a jak nie to zjazd na własny koszt do domu. Praca bardzo ciężka za te pieniądze które oni płacą ,reasumując nie polecam, chyba że jak już to na krótki czas.
zdjecie uzytkownika
pietka - 2012-10-28 20:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2012-10-22 17:32:48

PRZECZYTAJ POTEM ZDECYDUJ CZY WARTO



Witam. Byłem w tej firmie kilka razy aż do momentu kiedy się rozchorowałem wtedy musiałem zjechać do Polski ponieważ ubezpieczenie prawie nie działa karty do lekarza nie miałem ,niby są takie, nawet ich widziałem ale ja takiej nie dostałem ,a opieka tzw.” koordynatorów \'\' kiepska,

oddalona od miejsca zakwaterowania około 20km.Nikt się Tobą praktycznie nie opiekuje i nie interesuje,Koordynator jest niby niemiecko-polski ale po niemiecku umie najwyżej „Haj „i tyle ,jak trzeba coś przetłumaczyć to dosłałem schreiberine dobre no nie Praca jest niby na zmiany na pierwszą i drugą zmianę nawet na noc ,ale zależy gdzie trafisz. Prace są różne blisko i daleko, Do pracy transport jest zapewniony ale trzeba czekać 1 godzinę wcześniej przed pracą obojętnie jak daleko jest ta praca 3 km czy 30 km, a kierowcy tych Busów to jest dopiero temat ( nieuprzejmi , jeżdżą tak jak by sami byli na drodze często grubo ponad 150km , muzyka nie do zniesienia, a z rana często na wielkim kacu albo jeszcze nie całkiem trzeźwi)np. szanowany pan [usunięte przez moderatora]z swoim kolega [usunięte przez moderatora] od dawna borykają się z problemem alkoholowym .czuja się do tego stopnia bezkarni i nietykalni ,ze pozwalają sobie na spożywanie alkoholu również podczas pracy,. nadmieniam że kierowców jest sporo tych busów , i nie do wszystkich miałem tyle zastrzeżeń trafiają się też uprzejmi . Uśmiechnięci i trzeźwi , Nikt nad nimi nie ma kontroli co robią gdzie i w jakim stanie jeżdżą. Niby są jak to nazywają ich koordynatorzy ale tyle warci co i Ci kierowcy,często zaglądają do kieliszka, urządzając wspólne imprezy do białego rana, po czym po krótkiej drzemce siadają wszyscy za kółko i biorą nasze życie w swoje ręce., A szefowa no cóż fajna młoda ale przymyka oko na ich wszystkie wybryki, a co najlepsze jeszcze bierze udział w tych imprezach, kryciem swoich kierowców daje ciche przyzwolenie na ten ( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ).Nasuwa się pytanie czemu wsiadłem moim zdaniem do pijanego kierowcy-bo nie ma się wyboru albo się jedzie albo zostaje na pokoju bez pracy i bez kasy,A co do kasy -wypłacalni regularne przelewy na konto stawka stała czy to 1 zmiana czy nocka żadnych dodatków. Co do ubrań roboczych , fakt trzeba mieć białe i kolorowe, bo też zależy gdzie się trafi. Mieszkania różne lepsze i gorsze ale więcej tych gorszych na 1 pokoju po 4 osoby albo i lepiej . Organizacja ? dobre pytanie , żadna. O 16tej są listy do pracy gdzie i kiedy kto idzie albo i nie idzie. , a o 22giej przychodzi ktoś i mówi że jest zmiana , no i trzeba się dostosować a jak nie to zjazd na własny koszt do domu. Praca bardzo ciężka za te pieniądze które oni płacą ,reasumując nie polecam, chyba że jak już to na krótki czas.
Proszę napiszcie jak tam się jedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to czy kasę się dostaje od razu za przepracowane dwa tygodnie czy za drugim razem? Robiłem też w takim podobnym systemie i płacili z góry za dwa tyg potem do polski na dwa tyg i znowu z powrotem do niemiec ,ale zawsze było płacone z góry.
zdjecie uzytkownika
ADI - 2012-11-13 16:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zmieniła nazwę na TLP a w firmie nic się nie zmieniło, dalej miernota
zdjecie uzytkownika
Adi - 2012-11-13 16:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patologiczna firma !!! Nie polecam gonią ludzi jak psy do roboty, kierowcy buraki w większosci jeżdza z predkosciami 150 km/h i wiecej miedzy wioskami, koordynatorka [usunięte przez moderatora] powinna isc [usunięte przez moderatora] na TST to by sie jej przydalo by s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla gruba krowa. Srajberiny smarkate ponizają ludzi. Szefostwo to klika [usunięte przez moderatora] nic ci nie pomogą tylko straszyc ludzi. Szefowa [usunięte przez moderatora] taka sama jak kordynatorzy. weekend oznacza %% a później wozic ludzi do roboty na kacu jak choćby [usunięte przez moderatora] który dwa razy prawie do rowu wjechał !! Patologiczna firma !!!
zdjecie uzytkownika
pietka - 2012-11-13 21:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę napiszcie jak tam się jedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to czy kasę się dostaje od razu za przepracowane dwa tygodnie czy za drugim razem? Robiłem też w takim podobnym systemie i płacili z góry za dwa tyg potem do polski na dwa tyg i znowu z powrotem do niemiec ,ale zawsze było płacone z góry.
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-11-14 20:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze dostajesz 15 każdego miesiąca, nie dostajesz nic z góry. Więc jeśli do firmy pojedzie przykładowo 16 listopada to wypłata będzie 15 grudnia
zdjecie uzytkownika
ELIZA - 2012-11-19 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
CZY KTOŚ Z PRACUJĄCYCH TAM PODAŁ BY NAMIARY CZYLI TELEFON I ADRES .BARDZO MI ZALEŻY BO NIE MOGĘ ZNALEŚĆ TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-11-22 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekacie,że szefowa taka,że koordynatorzy żli,że szrajberiny żłe,że kierowcy żli,same żłe opinie,po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy nasuwa mi się jedno pytanie skoro tam jest taki bałagan,pijaństwo,brak organizacji,to jakim cudem ta firma funkcjonuje od tak dawna,aż do dziś zastanawiające. Moim zdaniem obraża ten co sam nie jest czysty i opisuje sam siebie idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski