Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
kamil - 2012-09-05 08:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludz a ty to kto ?? z biura cie tu naslali ??
zdjecie uzytkownika
gośka - 2012-09-14 08:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za czasów, kiedy pracowałam w firmie \\\\\\\'szrajberiny\\\\\\\' miały 5,50 na godzinę a o dodatkowej kasie za normę nic nie wiem...
Ludzie narzekają, że jest źle, że godzin mało, że syf kiła i mogiła a pracują tam dalej. Ilu ludzi mówiło że już nie przyjedzie? Po czym po dwoch tygodniach znowu się meldowali.
Koordynatorzy? No cóż ... Nie jeden z nas jakby miał pod sobą tylu ludzi i ciągle dzwoniący telefon, t miałby dość...
Co do Pani [usunięte przez moderatora] znam ją jeszcze z czasów kiedy koordynatorem nie była i muszę przyznać, że po objeciu tego jakże ważnego stanowiska woda sodowa uderzyła jej do głowy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2012-09-19 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moglby ktos napisac jak wyglada robota dla mezczyzn ?
zdjecie uzytkownika
baba - 2012-09-23 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy tylko pani [usunięte przez moderatora] widocznie teraz długo tam was nie było,po tym jak pan [usunięte przez moderatora] pracuje normalnie,a pani [usunięte przez moderatora] jest co dwa tygodnie w Polsce to pan [usunięte przez moderatora] jest moim zdaniem kawał [usunięte przez moderatora] To w jaki sposób odzywa się do ludzi jest straszne,żeby nie powiedzieć żałosne jak już jest teraz bez pani [usunięte przez moderatora](to jego żona) to jest masakra teraz on tam sieje terror,same grożby i wieczne straszenie i kretyńskie gadanie.Niech go ktoś ściągnie na ziemię ,że nie jest pempkiem świata. Jak on tam teraz ma władzę to ja to mam w [usunięte przez moderatora] i muszę spauzować,a może nawet poszukać innej pracy. To już wolę krzyczącą pania [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bartek - 2012-09-23 21:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo tego gnnoja ktos wrescie wywali z roboty , albo wiekszosc da sobie spokoj i nie bedzie wiecej tam jezdzic
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-09-29 06:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najlepiej i najszybciej zostać schreiberiną bez znajomości języka niemieckiego? Poprostu należy być bratową szefowej...
Firma to totalny burdel. Jeszcze kiedy w Raciborzu pracował Pan [usunięte przez moderatora] to już była w ogole masakra. Dzwonił do ludzi mówiąc, że jeśli nie pojedzie teraz, to już wcale nie ma dla niego miejsca. Dla niego nie liczyło sie kto jedzie, byle zeby tylko autobus miał pełny.
Robota jak robota, czasem lepsza czasem gorsza.
Schreiberiny (nie wszystkie) gonią i wymagają Bóg wie czego. W swojej karierze w ILS (a pracowałam przeszło rok) poznałam wiele tych dziewczyn, jedne przychodziły, drugie odchodziły, jednak są 4 (dwie już nie pracują, dwie jeszcze walcza), które nie gonią, normalnie porozmawiają, pośmieją się i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie maja całą tą normę na TST (która swoja drogą wzieła się z księżyca).
Koordynatorzy? No cóż. Pani [usunięte przez moderatora], może i krzyczy ale tak naprawde, kiedy z nią spokojnie porozmawiasz możesz załatwić wszystko. Pan [usunięte przez moderatora] też nie jest zły. Natomiast pan [usunięte przez moderatora] to totalna katastrofa. Gdy jest jego żona, to jest wszystko ok ale ledwie kobieta sie staci chłop sie zmienia nie do poznania. Krzyczy, szantazuje, grozi. A jak popije to wielce chce wszystkich umoralniać ...
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2012-10-13 16:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich i pozdrawiam wytrwałych pracowników firmy:)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2012-10-13 19:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglby ktos opisac jak wyglada tam praca ? trzeba byc w tych bialych ciuchach ? jaki system zmianowy - 2 czy 3zmiany ?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2012-10-18 18:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca! To zalezy gdzie trefisz! ale czesto sie przydadza białe ubrania! Kto teraz w poniedziałek jedzie??? Niby poszukuja az 50 kobiet tyle pracy! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-10-22 17:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECZYTAJ POTEM ZDECYDUJ CZY WARTO

Witam. Byłem w tej firmie kilka razy aż do momentu kiedy się rozchorowałem wtedy musiałem zjechać do Polski ponieważ ubezpieczenie prawie nie działa karty do lekarza nie miałem ,niby są takie, nawet ich widziałem ale ja takiej nie dostałem ,a opieka tzw.” koordynatorów \'\' kiepska,
oddalona od miejsca zakwaterowania około 20km.Nikt się Tobą praktycznie nie opiekuje i nie interesuje,Koordynator jest niby niemiecko-polski ale po niemiecku umie najwyżej „Haj „i tyle ,jak trzeba coś przetłumaczyć to dosłałem schreiberine dobre no nie Praca jest niby na zmiany na pierwszą i drugą zmianę nawet na noc ,ale zależy gdzie trafisz. Prace są różne blisko i daleko, Do pracy transport jest zapewniony ale trzeba czekać 1 godzinę wcześniej przed pracą obojętnie jak daleko jest ta praca 3 km czy 30 km, a kierowcy tych Busów to jest dopiero temat ( nieuprzejmi , jeżdżą tak jak by sami byli na drodze często grubo ponad 150km , muzyka nie do zniesienia, a z rana często na wielkim kacu albo jeszcze nie całkiem trzeźwi)np. szanowany pan [usunięte przez moderatora]z swoim kolega [usunięte przez moderatora] od dawna borykają się z problemem alkoholowym .czuja się do tego stopnia bezkarni i nietykalni ,ze pozwalają sobie na spożywanie alkoholu również podczas pracy,. nadmieniam że kierowców jest sporo tych busów , i nie do wszystkich miałem tyle zastrzeżeń trafiają się też uprzejmi . Uśmiechnięci i trzeźwi , Nikt nad nimi nie ma kontroli co robią gdzie i w jakim stanie jeżdżą. Niby są jak to nazywają ich koordynatorzy ale tyle warci co i Ci kierowcy,często zaglądają do kieliszka, urządzając wspólne imprezy do białego rana, po czym po krótkiej drzemce siadają wszyscy za kółko i biorą nasze życie w swoje ręce., A szefowa no cóż fajna młoda ale przymyka oko na ich wszystkie wybryki, a co najlepsze jeszcze bierze udział w tych imprezach, kryciem swoich kierowców daje ciche przyzwolenie na ten ( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ).Nasuwa się pytanie czemu wsiadłem moim zdaniem do pijanego kierowcy-bo nie ma się wyboru albo się jedzie albo zostaje na pokoju bez pracy i bez kasy,A co do kasy -wypłacalni regularne przelewy na konto stawka stała czy to 1 zmiana czy nocka żadnych dodatków. Co do ubrań roboczych , fakt trzeba mieć białe i kolorowe, bo też zależy gdzie się trafi. Mieszkania różne lepsze i gorsze ale więcej tych gorszych na 1 pokoju po 4 osoby albo i lepiej . Organizacja ? dobre pytanie , żadna. O 16tej są listy do pracy gdzie i kiedy kto idzie albo i nie idzie. , a o 22giej przychodzi ktoś i mówi że jest zmiana , no i trzeba się dostosować a jak nie to zjazd na własny koszt do domu. Praca bardzo ciężka za te pieniądze które oni płacą ,reasumując nie polecam, chyba że jak już to na krótki czas.
zdjecie uzytkownika
pietka - 2012-10-28 20:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2012-10-22 17:32:48

PRZECZYTAJ POTEM ZDECYDUJ CZY WARTO



Witam. Byłem w tej firmie kilka razy aż do momentu kiedy się rozchorowałem wtedy musiałem zjechać do Polski ponieważ ubezpieczenie prawie nie działa karty do lekarza nie miałem ,niby są takie, nawet ich widziałem ale ja takiej nie dostałem ,a opieka tzw.” koordynatorów \'\' kiepska,

oddalona od miejsca zakwaterowania około 20km.Nikt się Tobą praktycznie nie opiekuje i nie interesuje,Koordynator jest niby niemiecko-polski ale po niemiecku umie najwyżej „Haj „i tyle ,jak trzeba coś przetłumaczyć to dosłałem schreiberine dobre no nie Praca jest niby na zmiany na pierwszą i drugą zmianę nawet na noc ,ale zależy gdzie trafisz. Prace są różne blisko i daleko, Do pracy transport jest zapewniony ale trzeba czekać 1 godzinę wcześniej przed pracą obojętnie jak daleko jest ta praca 3 km czy 30 km, a kierowcy tych Busów to jest dopiero temat ( nieuprzejmi , jeżdżą tak jak by sami byli na drodze często grubo ponad 150km , muzyka nie do zniesienia, a z rana często na wielkim kacu albo jeszcze nie całkiem trzeźwi)np. szanowany pan [usunięte przez moderatora]z swoim kolega [usunięte przez moderatora] od dawna borykają się z problemem alkoholowym .czuja się do tego stopnia bezkarni i nietykalni ,ze pozwalają sobie na spożywanie alkoholu również podczas pracy,. nadmieniam że kierowców jest sporo tych busów , i nie do wszystkich miałem tyle zastrzeżeń trafiają się też uprzejmi . Uśmiechnięci i trzeźwi , Nikt nad nimi nie ma kontroli co robią gdzie i w jakim stanie jeżdżą. Niby są jak to nazywają ich koordynatorzy ale tyle warci co i Ci kierowcy,często zaglądają do kieliszka, urządzając wspólne imprezy do białego rana, po czym po krótkiej drzemce siadają wszyscy za kółko i biorą nasze życie w swoje ręce., A szefowa no cóż fajna młoda ale przymyka oko na ich wszystkie wybryki, a co najlepsze jeszcze bierze udział w tych imprezach, kryciem swoich kierowców daje ciche przyzwolenie na ten ( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ).Nasuwa się pytanie czemu wsiadłem moim zdaniem do pijanego kierowcy-bo nie ma się wyboru albo się jedzie albo zostaje na pokoju bez pracy i bez kasy,A co do kasy -wypłacalni regularne przelewy na konto stawka stała czy to 1 zmiana czy nocka żadnych dodatków. Co do ubrań roboczych , fakt trzeba mieć białe i kolorowe, bo też zależy gdzie się trafi. Mieszkania różne lepsze i gorsze ale więcej tych gorszych na 1 pokoju po 4 osoby albo i lepiej . Organizacja ? dobre pytanie , żadna. O 16tej są listy do pracy gdzie i kiedy kto idzie albo i nie idzie. , a o 22giej przychodzi ktoś i mówi że jest zmiana , no i trzeba się dostosować a jak nie to zjazd na własny koszt do domu. Praca bardzo ciężka za te pieniądze które oni płacą ,reasumując nie polecam, chyba że jak już to na krótki czas.
Proszę napiszcie jak tam się jedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to czy kasę się dostaje od razu za przepracowane dwa tygodnie czy za drugim razem? Robiłem też w takim podobnym systemie i płacili z góry za dwa tyg potem do polski na dwa tyg i znowu z powrotem do niemiec ,ale zawsze było płacone z góry.
zdjecie uzytkownika
ADI - 2012-11-13 16:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zmieniła nazwę na TLP a w firmie nic się nie zmieniło, dalej miernota
zdjecie uzytkownika
Adi - 2012-11-13 16:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patologiczna firma !!! Nie polecam gonią ludzi jak psy do roboty, kierowcy buraki w większosci jeżdza z predkosciami 150 km/h i wiecej miedzy wioskami, koordynatorka [usunięte przez moderatora] powinna isc [usunięte przez moderatora] na TST to by sie jej przydalo by s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla gruba krowa. Srajberiny smarkate ponizają ludzi. Szefostwo to klika [usunięte przez moderatora] nic ci nie pomogą tylko straszyc ludzi. Szefowa [usunięte przez moderatora] taka sama jak kordynatorzy. weekend oznacza %% a później wozic ludzi do roboty na kacu jak choćby [usunięte przez moderatora] który dwa razy prawie do rowu wjechał !! Patologiczna firma !!!
zdjecie uzytkownika
pietka - 2012-11-13 21:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę napiszcie jak tam się jedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to czy kasę się dostaje od razu za przepracowane dwa tygodnie czy za drugim razem? Robiłem też w takim podobnym systemie i płacili z góry za dwa tyg potem do polski na dwa tyg i znowu z powrotem do niemiec ,ale zawsze było płacone z góry.
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-11-14 20:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze dostajesz 15 każdego miesiąca, nie dostajesz nic z góry. Więc jeśli do firmy pojedzie przykładowo 16 listopada to wypłata będzie 15 grudnia
zdjecie uzytkownika
ELIZA - 2012-11-19 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
CZY KTOŚ Z PRACUJĄCYCH TAM PODAŁ BY NAMIARY CZYLI TELEFON I ADRES .BARDZO MI ZALEŻY BO NIE MOGĘ ZNALEŚĆ TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-11-22 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekacie,że szefowa taka,że koordynatorzy żli,że szrajberiny żłe,że kierowcy żli,same żłe opinie,po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy nasuwa mi się jedno pytanie skoro tam jest taki bałagan,pijaństwo,brak organizacji,to jakim cudem ta firma funkcjonuje od tak dawna,aż do dziś zastanawiające. Moim zdaniem obraża ten co sam nie jest czysty i opisuje sam siebie idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2012-11-26 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racibórz tel. [usunięte przez moderatora] Powodzenia
zdjecie uzytkownika
ELIZA - 2012-11-26 19:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziekuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonimka - 2012-11-27 18:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma trzyma się tylko dlatego, ze mają system dwutygodniowy i dla wielu ludzi jest to po prostu lepsze niż wyjeżdżanie na 3 albo 6 miesięcy do niemiec czy holandii.
Jesli chodzi o koordynatorów to [usunięte przez moderatora] powinni dawno wywalić. Tą pierwszą za to ze robi problemy tam gdzie ich właściwie nie ma i jest nieuprzejma dla co poniektórych ludzi. A [usunięte przez moderatora] nic nie robi. Mogli by chociaż stawke dla kobiet podniesc juz do tych 5 euro, bo niekiedy babki pracuja ciężej niż faceti.
Ale cóż, nie ma sprawiedliwości.
zdjecie uzytkownika
Siwek - 2012-12-05 13:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to czyste [usunięte przez moderatora]. Co dziennie gdzie indziej idzie sie do pracy.Jak polska szefowa(jak tam można nazwa)Pani [usunięte przez moderatora] sie kogoś upatrzy to ma przewalone.A tylko lizusy mogą robic co chcą.Wystarczy sie wkupic do elity kordynatorów,i reszte bandy. To może bedziesz miec szczęście i Ci sie spodoba.Ale ja osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
colo - 2012-12-12 09:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popatrzcie tylko jaki autkiem jeździ szef w Raciborzu (były mąż Pani [usunięte przez moderatora]), za ile kasy jest te auto ( to czarne BMW pod biurem po prawej, lub z tyłu ). Ale jak ktoś się dorabia na ludzkiej krzywdzie to i tak źle na tym wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-12-12 11:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

jesli chodzi o informacje jakie Pan posiada drogi colo to nie dosc ze nie sa aktualne gdyz jak to Pan ujal szef w Raciborzu nie pracuje juz tam od prawie roku a co do auta to tez prosze sobie sprawdzic marke i kolor jakim jezdzi nowa szefowa a pozniej dopiero wyrazac opinie mimo ze juz tez nie jezdze do tej firmy to na pewno wiem o czym pisze.
zdjecie uzytkownika
Gregoma - 2012-12-12 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahahahaha...BMW powiadasz colo, Biuro wRaciborzu nie a juz ´´ szefa ´´ tylko ´´szefowa´´ P.Darek nie pracuje tam od zeszlego roku i z tego co wiem nie ma BMW i nigdy nie mial!!!
zdjecie uzytkownika
bombel - 2012-12-18 21:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota ujdzie w tłoku ale robic nima komu.pracowałem tam przez pare miesiecy.nigdy nie szlyszałe o jakim kolwiek ubezpieczeniu tam.ogolem pijanstwo. Smród brud i ubóstwo.jebiesz jak jeleń a inni depcą jak kozy w marasie i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecą.ja sie robic nie boje ale to jest wyzysk czlowieka w bialy dzien.wiedza cico tam byli
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-12-21 06:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy. Ale nie bardzo mogę zaliczyć ten czasu do najgorszego w moim zyciu.
Prawda, bywały dni lepsze i gorsze, bywały prace lżejsze i cięższe. Pracowalam na TST przez większość mojej 'kariery', poznałam różne szrajberiny. Niektóre smarkate, uważające się za najmądrzejsze i najlepsze. Inne zaś były naprawde bardzo miłe i bardzo przyjemne. Pamiętam, że kiedys pracowałam przy białych doussy, na końcu hali. Pracowała z nami szrajberinka w okularach (imienia nie pamiętam), dziewczyna była tak miła i tak przyjemna, że ludzie którzy z nią pracowali nie chcieli iść nigdzie indziej. Dziewczyna spokojna, na luzie, wesola, porozmawiała z człowiekiem i nie goniła. Co do norm, to tak jak to ktoś wyżej napisał. Ludzie sami te normy ustalają, bo jeden przed drugim chce pokazać że może więcej.
Jednak nie wszystko było tak kolorowe. Ubezpieczenie zdrowotne to w ogóle była katastrofa... Ludzie, którzy jeździli np. ok roku nie otrzymali karty zdrowotnej. Był przypadek, że grupka ludzi chciała wyrobić europejskie karty zdrowotne w siedzibie AOK w Worms gdzie na miejscu okazalo się, że firma nie opłaca im składek. Wiele razy było tak, że były jakieś wypadki w pracy czy na hotelu, po czym ludzie dopiero u lekarza dowiadywali się, że nie są ubezpieczeni.
Koordynatorzy? No cóż o tym temacie można by było książkę napisać i to pewnie nie jedną. [usunięte przez moderatora] złą osobą nie jest, może i krzyczy, może i wymaga. Ale nie jeden z nas, mając od sobą tylu ludzi i wiecznie dzwoniący telefon, miałby dość. O Panach koodrynatorach wypowidać się nie będę, bo nie była by to cenzuralna wypowiedź.
Polska Szefowa? Ehhh szkoda słów. Nie wiem dlaczego akurat ona jest tam szefowową, może i zna się na swojej robocie ale dla mnie to jedna wielka pomyłka. Nie daj Boże jej podpadniesz, to masz pieklo na ziemi. Ale znowu, kiedy jakiś Pan wpadnie jej w oko to ma raj na ziemi... Różne o niej chodzą pogłoski...
zdjecie uzytkownika
ala - 2012-12-27 18:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat kierowców to szkoda gadac,chleją i ludzi wożą do pracy,a koordynatorzy tego nie chcą widziec!!! pan [usunięte przez moderatora] już w końcu został zauważony,że chleje nie tylko na mieszkaniu...a jego żoneczka od alkoholików wyzywała wszystkich,pod latarnią najciemniej...
zdjecie uzytkownika
? - 2012-12-30 21:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od nowego roku to o waszym tst zrobi się bardzo głośno ludzie będą wam odmawiać a autokary pojadą do pracy puste będą trąbili o was w każdych mediach pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KANE - 2013-01-02 15:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda co opisują na tym forum trza więncęj napisać niech ssie wszystkim oczy otworzą !
zdjecie uzytkownika
rudy - 2013-01-03 20:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
man nadzieja ze media w końcu pokażą jaką firmom jest tst. W końcu ktoś się znalazł odważny i poinformował MEDIA po ujawnieniu prawdy to pani (usunięte przez administratora) i reszta mafii sami zostaną i będą rzucać (usunięte przez administratora) brawo
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-01-05 16:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy te media będą o tym gadały,-dokładnie i (jakie) -TVN TVP ?Chciałbym posłuchać,powspominać stare czasy.Niestety, wyjeżdżam za nie długo i znowu nic nie będę wiedzieć.Swoją droga wszędzie trzeba pracować czy to ta firma czy inna.No ale faktycznie na tym TST to był (usunięte przez administratora)l.Ale tam gdzie są Polacy to w każdej firmie jest tak szybko,dlatego daj Panie Boże prace na umowę za granicą i dopomóż bym nie musiał pracować z polakami.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-01-07 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu bredzicie ? co takiego tam sie stalo ze zainteresowaly sie tym media ?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-01-10 15:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy szefowa wie że za każde jakiekolwiek sprawy niema po co zawracać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-01-10 21:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No teraz to dowaliłes pan(usunięte przez administratora)już dawno nie pracuje w tej firmie, widze ze jestes na topie i naprawde dużo wiesz na temat tej firmy i ich pracownikow.hahaha
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-01-11 17:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ale ktoś tu nie umie czytać bo chyba mu chodziło o nie zawracanie(usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2013-01-23 21:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mogę się tu się wypowiedzieć to ta firma to wielkie (usunięte przez administratora) dochodzi tam do mnóstwa(usunięte przez administratora)jak z strony szefostwa tak i z strony panów (usunięte przez administratora)Polacy często nie nie znają swoich praw za granicą a to niestety jest (usunięte przez administratora) a w szczególności w tst Jeśli nie wierzycie to wystarczy popytać np w Niemieckich jak i Polskich instytucjach o prawach polaków za granicą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pietka - 2013-02-12 21:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj jakiekolwiek namiary gdzie ta firma (Dont-s) się znajduje miejscowość albo cokolwiek będę wdzięczny (usunięte przez administratora)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert