Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-27 00:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIM JESZCZE NORMALNYM POLECAM W OGOLE NIE UCZESTNICZYC W TEGO TYPU GRILLACH PRZED HOTELEM I NIE PATRZEC NA TO UPODLENIE. RADZE PRZYJECHAC DO PRACY, ODPRACOWAC SWOJE, SZCZESLIWIE WROCIC DO DOMU I ZAJAC SIE SWOIMI PROBLEMAMI. TO CO DZIEJE SIE W HOTELU I WOKOL HOTELU NAJLEPIEJ WYMAZAC Z PAMIECI. RADZE NIE INTEGROWAC SIE W TYM TOWARZYSTWIE, BO TO JUZ NIEJEDNEMU NA DOBRE NIE WYSZLO.
zdjecie uzytkownika
przymusowi obserwatorzy - 2015-05-30 20:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oko wielkiego brata - 2015-05-26 20:40:39]:
Dla nas to nie jest koordynator, łacha z niego targamy każdego dnia ,on sycy ledwo gada i tak ciężko go zrozumieć, przecież to zwykły balon pęknie i tak tylko szpilką go przebić (łach na maxa).
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-02 18:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przymusowi obserwatorzy nie bardzo wiem co masz na myśli tak naprawde mówiąc w ten sposób o kierowniku, bo raczej do szefostwa nalezy się odnosić z kulturą jacy by nie byli. A słyszałem także od kilku osób, że da się dogadac z nimi tak naprawde jeśli chodzi o np. urlopy, że nie ma problemu tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
stach - 2015-06-02 20:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-06-02 18:26:56]:
Debilu tzn ci ktorzy tam mieszkaja a sam doswiadczylem jak madzia pomaga po prosbie o wolne 1 wekend bo cora miala komunie madzia zrobila mi 7 tygodni wolnego a pozatem robi tak z 99% ludzi ty zmien dilera zanim cos napiszesz
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-08 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam slychac na dysseldorfie? ponoc jakies przeprowadzki byly ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-10 20:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-06-08 15:01:51]:
Nic trzymali ludzi gorzej jak swinie w 1 chlewiku i okazalo sie ze jest za duzo ludzi na dany metraz a ze szmit nie ma wtykow tak jak w worms to musial przeprowadzic ludzi zeby miec spokoj
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-20 13:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasem się mieszka po 6 lub 4 osoby ze nie ma miejsca gdzie dac walizek,a tyle kasy zdzierają
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-07-02 22:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za milczenie ,czyżby wszystko w firmie było nienaganne ???? aż wierzyć sie nie chce.
zdjecie uzytkownika
re - 2015-07-03 03:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chesz pisac jak troszke prawdy wyzygasz to zaraz sie znajdzie jakas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co madzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize i zaczyna piepszyc 3 po 3 ze wszystko jest nieprawda bo pracuje tu juz rok, a to co sie tu dzialo 3, 5, 7 lat wstecz jest dalej tylko inaczej sie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwie tylko ci madrzejsi sie stad zmyli a cioty i emeryci zostali, ciekawe kto zalatwil emerytowanemu klawiszowi kindergeld i co na to powie zus w raciborzu?
zdjecie uzytkownika
co? - 2015-07-03 03:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zosia napisz kawalek prawdy o tym syfie bo za malo ludzi sie tu wypowiada i ci ktorzy tu jada 1 raz otwieraja oczy dopiero po wyjsciu z sandry, cieple powitanie szefi zjeb ze nie wszyscy przyjechali i sliniacy sie zajac(ruchacz wszystkiego) na nowe bogini sexu

teraz zoska
zdjecie uzytkownika
aNoNiMkA - 2015-07-10 14:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha Madzia pomaga?? Chyba jak jej flaszke dasz :D Ja tam przyjechałam i non stop słysze tylko "Magda to, Magda tamto" i pytam kto to. To mi odpowiedziano, że pierwsza alkoholiczka i dz*wka w tej firmie, a tak poza tym to szefowa xD
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-07-10 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILS Agencja Tłumaczeń z tego co przeglądałem oferty na portalach w tym się zajmujących to firma ta oferuje miejsca pracy na stanowiskach: Business Partner w wielu miastach naszego kraju, a także jako szwaczka/ osoba potrafiąca szyć na maszynie w Zawierciu czy też fryzjer/fryzjerka w Bochni, barista w Koszalinie i pracownik sortujący w Hrubieszowie
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2015-07-21 20:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tłusta kaczka z wielk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej rządzi na ambonie !!!! Jak tam byłem rok temu to tłuścioszek tylko liczył normy i jak tak dalej tylo liczy i dalej nic nie robi to teraz chyba wygląda już jak ten jej wieloryb :)
zdjecie uzytkownika
bmx.hacker - 2015-07-21 21:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra rada dla wieloryba i tłustej kaczki z wielk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaglądajcie częściej na siłownie aniżeli do lodówki wyjdzie wam to tylko na dobre buhahahahaha
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-07-21 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu wszyscy obrazajacy innych sie nie przedstawicie Z imienia i nazwiska? Tacy cwani i mądrzy jestescie tylko w interenecie. Bo na zywo ten ktory teraz taki madry z pewnoscia by sie nie odezwal. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
kolega z pisazowic - 2015-07-21 22:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2015-07-21 22:12:54]:
zajaczku bo gdybym cie teraz na zywo spodkal to bym ci tak ten brzydki obrzydliwy zaklamany ryj obil ze zadna z wydymanych panienek by cie nie poznala nawet matka a pamietaj pedale swieczka wieczora sie doczeka i kiedys sie spotkamy na twojego pecha
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-07-22 21:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Twojego pecha kolego z pisarzowic, to nie pisał zajacznik mozesz skierowac sie do niego bezposrednio, ale Sadze ze z pewnoscia sie spotkalismy. Kazdy ma cos za uszami, i nie ma co ich bronic ale nie trzeba tez odrazu tak gnoic drugiego.
zdjecie uzytkownika
(Re)pablo - 2015-07-23 00:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2015-07-22 21:41:01]:
To, że ludzie coś napiszą tutaj o nich to i tak nie umywa się do tego co oni wyprawiają z ludźmi i jak ich traktują - żeby to też były choć jakie osobistości ważne a 90% z nich to nawet dobrze szkoły nie skończyła a Niemcom wylizali by d... i całej szefi (bawi mnie to zdrobnienie jak słyszę je jadąc busem jak odbierają telefon od niej) a Polaka swego rodaka to zgnoić , obgadać i utrudnić mu życie w tej chorej społeczności, bo wiedzą jaka jest w Polsce sytuacja na rynku pracy przez co swojego wykorzystać na maksa no i jeszcze mu utrudniać po drodze życie. Cały Pablo ja w ogóle nie żałuje tych hien , że piszą o nich że to grubasy zaniedbane przecież to prawda (co nie masz oczu), może widzisz ich w rozmiarze s? Oni nie mają szacunku dla polskich pracowników to pracownicy mają mieć niby szacunek dla nich niby z jakiej racji?
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-07-23 08:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest. Sory ale niestety musze Ci przyznac racje.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-07-23 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tam zadnych normalnych koordynatorow. Alkoholicy, i tylko (usunięte przez administratora) ludzi na to od nich mozna liczyc.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-24 12:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałam zaszczyt zawitać w tej firmie pierwsZy i ostatni raz, nie dość że wywieźli nas na jakąś wioske zabitą dechami to z całego pobytu tylko 7 dni przepracowanych :/:/ porażka jak H... Pierwszy dzień pracy a tu proszę już zawitałam na kantynie gdzie po czterech godzinach okazało się że nie ma dla mnie pracy i odwieźli mnie to domu, po czym kolejne dni przesiedziałam na hotelu 15 km poza miastem, normalnie totalna porażka. Biuro w Raciborzu wcale nie lepsze, jeżdżą sobie swoimi samochodami a nam fantastyczna Pani powiedziała że nie ma takiej opcji w ogóle, ubrania robocze to też inna bajka wszystko białe na pracy w TST a tu przyjeżdżam i co widze każdy chodzi ubrany sobie jak sie chce. Już nie wspomnę o tych okropnych chamskich babach, które muszą mieć wszystko pierwsze, jeżdżą stare wyżeraczki i nawet o miejsce w autokarze musisz się bić bo nawet nie masz przypisanego swojego miejsca. Do tego pobudka w nocy przez ochornę w celu uwaga: "Spisania mnie za nieumytą podłogę", bo jakiś pożal sie Panie Boże hrabia, który przyjechał w ten sam dzień kazał nam sprzątać syf którzy zostawili wcześniejsi mieszkańcy tamtego hoteliku. Do tego wyzywanie, obrażanie, obelgi wobec naszych osób i zero jakiejkolwiek reakcji tamtejszej ochrony. Żałuję tylko, że nie przyczytałam opinii jakie piszecie na tym forum bo napewno nie zdecydowałabym się na przyjazd tam, a co najlepsze nie zwrócił mi się przyjazd do tego syfu i nawet nie zostały wypłacone wszystkie godziny, które przepracowałam. Dlatego wszyscy, którzy wybierają się na wyjazd pierwszy raz odradzam w 100%.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-24 12:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHcialbym podzielic sie swoim zdaniem na temat tego biura w Raciuborzu wszystko fajne piekne na zdjeciach wyglada aby zagwarantowac prawdomownosc dla osob ktore nie wiedza co to jest wyzysk, moja przygoda z tym biurem i ta firma zostaly zakonczone w 100%, cala ich procedura czekania na telefon podjecia zagwarantowanej przez biuro w Raciborzu pracy zostala spalona pobyt 2 tygodni ktory oni proponuja przepracowalem 7 dni gdie reszte czasu spedzilem w Hotelu (jesli mozna tak to ujac), wiocha zabita deskami a wokół same plantacje winogron gdzie by sie człowiek nie odwrócił, do najblizszego sklepu dzielilo nas jakies 15 km, do tego wszystkiego dodam ze ci tzw ( ochroniarze) budza cie w nocy budza ze snu wiedzac ze wstaje sie o 4 rano do pracy i spisuja za " nie pomycie podlogi" to jest po prostu skanadal, przyjechl jakis pozal sie panie boze hrabia ktury pod wlywem alkoholu zaczol sie awanturowac krzyczec i grozic innym lokatorom hotelu abysmy mu uslugiwali, ale coz jak to sie mowi trafila kosa na kamien, kto sie dal gnojic to sie dal, chcialbym tylko podkreslic i dodac od siebie na koniec, wszyscy chetni mlodzi ludzie ktorzy chca wyjechac przez ta firme naprawde nie polecam w 100%, znajduja sie tam wszyscy rencisci i emeryci ktorzy sa starymi wyrzeraczami:/ juz nie wspomne o kostach ktore musialem poniesc na sam wyjazd ciuchuy buty itp. oczywiscie nie zwrócilo nic jestem praktycznie na minusie niz chociaz pare centow na plusie;/ ODRADZAM W miliardach procent dla pierwszo wyjezdnych naprawde.
zdjecie uzytkownika
kasieńka - 2015-07-24 19:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac coraz to gorzej W tej firmie, kiedys jezdzilam i bylo zle a teraz to tylko gorzej. Nikogo nie szanuja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
GMO - 2015-07-24 23:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
99% opinii negatywnych , zostaje 1% pozytywnych. Statystki nie kłamią - firma na bardzo krótką metę. Zarobić kieszonkowe , ale na dłuższy dystans to mija się z celem (myślcie ludzie do przodu).
zdjecie uzytkownika
marcoo - 2015-07-27 06:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajacznika trzeba kiedys nagrac z jego bogniami sexu i pokazac jego zonce jaki to przeciez porzadny i uczciwy chlop. ale to chyba kazdy koordynator tak ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie
alert