Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-15 06:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawy jestem czy ta magda taka piekna ze tylu sie jej nie moglo oprzec???? moze lepiej poszukam sobie innej pracy bo jeszcze i mnie zbajeruje;-D chociaz znajomy pracowal pare lat w polsce ma zone dzieci i nie wspomina o takich cyrkach ciekawe czy byl uczciwy wobec swojej rodziny albo chodzi z rogami na glowie a nikt tego nie wie???
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-04-15 09:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-15 00:55:28]:
kolego ''robol'' czy mozesz podac jeszcze raz nr tej PANI DAJACEJ z WORMS I ALZAJ bo administrator wykasował moze skozystam z jej usług
zdjecie uzytkownika
Były z tst - 2015-04-15 23:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska! Przecież tam nie tylko szefi się puszcza. Były swego czasu dwie dziewczyny (Kasia i jak mnie pamięć nie myli Monika), które umilały sobie czas z pracownikiem z Weinheim. Najpierw Kasia mu pokazała na co ją stać a później Moniczka. Obie chodziły na Bahnhof, żeby tylko ludzie nie widzieli z kim one chadzają. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Lilliann - 2015-04-16 21:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z kordynatorami? Ktorzy sa wporzadku a ktorych nalezy unikac ?
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2015-04-17 15:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj panie robol widac że chyba pana z tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Badz ktoś panu żone stuknął. Tak tam niby zle a 4,5 roku pan tam jednak pracowaleś. Nic tylko gorzkie żale...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-18 14:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lilliann - 2015-04-16 21:37:23]:
Wiecie jak to najcześciej jest-między tyfusem a dżumą nie ma wyboru
zdjecie uzytkownika
zizu - 2015-04-20 12:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wyjazd to oboz pracy hujnia za pare groszy jebac jak osiol...zero szacunku..kolesiarstwo dupodajswo itp..rece opadaja..jedyna osoba ,ktora jest godna szacunku i wielki plus dla niej to jest szambrina pani Sylwia..
zdjecie uzytkownika
stach - 2015-04-20 13:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zizu - 2015-04-20 12:23:46]:
moge prosic o jakis telefon kontaktowy do Raciborza
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-04-22 21:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stach - 2015-04-20 13:11:01]:
nie warto
zdjecie uzytkownika
kuty - 2015-04-25 12:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amigo - 2015-04-22 21:09:47]:
mam pytanie dlaczego nie warto w jakim sensie?firme mam polecona przez znajomego i planuje wyjazd moze ktos naprawde napisze jak tam jest jakie warunki itd a moze koles zciemnia i mnie kłamie bo tu czytam całkiem cos innego
zdjecie uzytkownika
Nigga - 2015-04-26 00:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie pracuję w ILS na Wormsie i powiem ci, że nie wygląda to różowo. Pracuję tam prawie rok i nie jedno widziałem. Ale żeby było tak bardziej merytorycznie zacznę od początku. Panie w biurze obiecują "kokosy", pracę po 10 godzin, soboty pracujące, nawet niedziele. Przyjechałem 1 raz - 82 h. Myślałem nigdy więcej, ale dla mnie chłopaka po 20-stce te w przeliczeniu ok. 1600zł to i tak więcej niż w Polsce. Bo kto zatrudnia osoby bez doświadczenia? Ale to była najmniejsza moja wypłata zazwyczaj 96h będziesz miał, jak "Jurki" chodziły po 4,2 to 2 tysiące miałem. Kto w Polsce za 2 tygodnie wyciągnie 2 kafle? Na + to, że kasa zawsze jest tego 11/12.

Ale teraz minusikami posypie bo jest ich sporo.
1)Jesteś lizodupem to się ustawisz. Kilka miłych słów do któregoś z koordynatorów i dasz rade :]
2)Nie możesz dyskutować z kimkolwiek z koord. bo i tak NICCCCCC nie załatwisz. Dla przykładu o dokument "106" prosiłem się chyba 3 razy. Zmiana hotelu? Nie proś bo też nie załatwisz, możesz dostać odpowiedź, że dzisiaj bus do Polski wraca.
Inna anegdotka. W marcu pewien Pan Krystian zapytał się Magdy (szefowej) co z podwyżką? W nagrodę Magda wyrzuciła Go z hotelu na Wormsie na którym mieszkał 4 lata!!! na inny hotel, do innej pracy, w późniejszym czasie wyrzuciła Go z firmy. Ogarniasz? Gościu kulturalnie spytał się: kiedy podwyżka, a Ona w nagrodę postanowiła go zniszczyć.
3) Warunki na hotelach są fatalne, zazwyczaj mieszczą się łóżka, mały stolik, 3 stare, zniszczone krzesła i tyle. Mieszkałem chyba wszędzie, jeśli trafisz na Średni Hessloch to licz się z Tym, że będziesz dzielił prysznic/ubikacje/kuchnie z 20 osobami.
4) Jeśli lubisz popić to możesz zaliczyć to jako plus. Libacje dzień w dzień czasami. W tygodniu piją, o weekendzie nie wspomnę. No zazwyczaj pośpisz 6 godzin, jeśli "chrapacze" Cię nie obudzą.
5) O szacunku do Twojej osoby w pracy zapomnij. Na K3 tera robi pewna Karolina, Polka, która po tym jak wskoczyła Niemcowi do łóżka dostała prace na K3 i rządzi Polakami. Norma, norma, norma. Uwierzysz, że co godzinę sprawdza każdy stół jak stoi z normą, przelicza na swoim telefonie, ile każdy zrobił, jak nie masz to pogania. Najlepsze jest to, że nie umie liczyć buhahah gubi się w liczeniu palet - liczeniu do 120 :DDD Matematyka 4, hmmm może 3 klasa podstawówki.
Nie no trochę się rozpisałem, a dopiero zaczynam, jutro jak będę miał wenę to coś jeszcze napisze. W ogóle mam filmiki z hoteli, prześle jak chcesz :)
zdjecie uzytkownika
tania - 2015-04-26 09:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-13 20:25:58]:
dlaczego piszesz takie bzdury przeciez janusz juz od dobrych pare lat dostaje kindergeld załatwił bo ma wtyki
zdjecie uzytkownika
max - 2015-04-26 14:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego w tej firmie nie placa min 8,5 euro? przeciez po 5euro to nawet bezdomny murzyn sie nie pochyli. a tu trzeba to wypracowac buhahaha
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-26 15:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak by placili 8,5 euro i potracili ci hotel koszty dojazdu do niemiec i spowrotem odjeli busa do pracy tak jak robia to w innych firmach to ile by tobie zostalo wystarczy sobie policzyc. jak sie nie podoba jest mnostwo ofert pracy za granica nic tylko znalesc ta najlepsza. 5 euro nie jest szczytem marzen ale trzeba realnie na to spojrzec
zdjecie uzytkownika
Nigga - 2015-04-26 19:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek z jednej strony masz rację, ale patrząc na to realnie ILS odciąga ponad 200 euro za hotel. Sam wiesz jakie tam są warunki. Za busa nie powiem odtrącają 100 Euro w obie strony i to jest uczciwa cena. Nikomu nie chodzi o to żeby płacili 8,5 Euro, większości wystarczyłaby 6-tka/h.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-27 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tania ty kretynko nie jestes w temacie bzdury piszesz nikt nie dostsnie kindergeldu jak nie ma umowy na stale rozumisz nikt mam nr do dobrego psychiatry w katowicach chcesz dam ci nr skontaktuj sie z nim puzniej zastanow sie z 1000 razy i dodaj opinie narazie dobranoc g wiesz g widzialas w dup bylas siedz cicho
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-27 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tania tak nawiasem to tak sie nazywasz czy ogolnie jestes tania?
zdjecie uzytkownika
jowita - 2015-04-27 21:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac kolego robol ze sam potrzebujesz psychiatry, a moze sam z niego korzystasz ze go polecasz? Choc jak widac po Tobie malo skuteczny. A moze praca w tst tak zniszczyla ci psyche ze teraz kazdego obrazasz, i pieprzysz o innych glupoty ciekawe czy na zywo tez bys byl taki madry. Dlaczego sie nie przedstawisz Kim jestes
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-27 21:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarnij sie jak nie znasz sie na przepisach dotyczacych np kindergeldu jakie dokumenty trza przedlozyc to tez sie nie oddzywaj a pozatem to h ci tak jak i magdzie w dupe

Pozdro dla kicajacego
Pamietamy o tobie i twoich wybrykach
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2015-04-27 22:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,tak,a jak kicał,a ile lasek miał ani żona nie wie
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-27 22:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Respekt,
Szacun,
Widac nie wszyscy sa slepi
Brawo, piszcie co wam na sercu lezy i co was wkurza taka jowita nie bedzie bzdur pisac czy ta tania co jest tania
zdjecie uzytkownika
jowita - 2015-04-28 09:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol widac ze Tobie na sercu to lezy. . .to ze inni sie bzykaja a Tobie zal dupe sciska. . Co do kicjacego to co żalujesz mu, czy zazdroscisz ze tak sie uwzioles na niego? A moze Tobie wlasnie zadn nie dała i dlatego masz z tym problem. Bo opinie sie wyraza o pracy a nie kto z kim sypia, a Ty niC konkretnego do opinii tu nie wnosisz. Koniecznie skontaktuj sie z tym swoim polecalnym psychiatra. Ale czego mozna sie spodziewc po robolu, widac plebs po prostu.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-04-28 09:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-27 22:33:24]:
robol głupim sie urodziłes i głupim pozostaniesz wiec j... nic ci innego nie pozostało
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
stach - 2015-04-28 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zmiast robola opieprzac to moze by tak laskawie poczytaliscie jego opinie ktore dal na samym opczatku bo gosc nie klamie a widac jowita tez lekkich obyczajow bo robol w opisach potepia ten caly syf a tobi sie wrecz podoba sex ze wszystkimi po kolei
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-28 11:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko mirku ja mam lepsza prace i place a ty dalej w tm gownie siedzisz bez
Emerytury
Ubezpieczenie grupowe 1 pomoc i wypad
Umowa smieciowa
Brak socjalu
Mieszkasz jek szczur 4osoby w pokoju 3x3m i kazdy placi min 200€ za 2 tyg
do pracy busem 9 osobowym w 16 ludz bus to nie autobus
kierowcy pijani
jak nie pijani to kupuja obok sparkasy lub z winu od goscia trawe
jada ile fabryka dala jakby bydlo wiezli

naprawde szczyt marzen widac jak malo brakuje ci do szczescia jestes wrecz zacofany to nie czasy PRLu a 21 wiek
takis madry to skad nazbierasz lat przepracowanych na emerture z pustego ani salomon nie naleje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie