Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiedzacy - 2014-08-19 00:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
re; obie zajete! i szczesliwe, Pani Sylwia juz od dluzszego czasuz Panem D.a pani Magda tez. wiec to nie to "ciekawy"
zdjecie uzytkownika
FUL - 2014-08-19 15:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mani - 2014-08-14 20:18:37]:
NO MASZ RACJE TO TYLKO JEDEN POZADNY KIEROWCA BO NA INNYCH DOBREGO SŁOWA NIE MOZNA POWIEDZIEC NP TAKI KOCHMANSKI CO ON SOBA PREZENTUJE CZY ON BYŁ KIEDYS TRZEZWY?KOORDYNATORZY TAK SAMO ZAWSZE NA GAZIE I TAK MOZNA WYMIENIAC ICH I WYMIENIAC
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-19 19:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dynia - 2014-08-18 23:29:04]:
masz racje szefowa jest po to by rzadzic ale z jej temperamentem to w burdelu filiki robia bo musza gdzie by teraz takich wapniaków przyjeli a w polsce maja na nich(usunięte przez administratora) jaka jest to jest ale przykładem tez nie swieci a do najlepszych tez nie nalezy sama ksywa o niej swiadczy
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-08-19 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-08-19 19:44:43]:
Co tak nadajecie na ta szajboske?? To jest spoko dziewczyna ogarnie pracowita zawsze robote ogarnie. Nie macie sie kogo czepiac to wejrzyjcie lepiej na siebie a nie na kogos
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-19 21:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie co do firmy w Manheim,gdzie podał ktos tylko numer tel,lecz tam nikt nie odbiera?może coś bliżej na ten temat ktoś tu nam opowie?Jest może jakis pośrednik w Polsce?
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-20 00:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale co wam tez Pani( usunięte przez administratora ) zrobila ze no stop nadajecie o niej??? To jest mila i sympatyczna dziewczyna. Ludzie nie macie co robic tylko smarowac ludzi tukej??? Ciekaw czy by wam bylo milo jak by tak o was pisali co??
zdjecie uzytkownika
blle bele - 2014-08-20 16:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiatam, zgadzam sie Sylwia szajbuska jest spoko;-)) mega wesoła dziewczyna. mam pytanie bo tak piszecie kogo Ona ukrzywdziła co??ze tak smarujecie, znam sylwie dlugo i dobrze i nie przypominam sobie takiej sytuacji, krzyczy to Fakt ale bardziej doi jaj. ma szacunek do ludzi.jest wesoła i szalona! pozdrawaim szajbus 3maj sie!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-20 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
postawcie jej pomnik hasioki ona z waszej harowy ma premie i z was leje sami sie nakrecacie trza wiecej robic bedzie zadowolona a wy szybciej padniecie idealni niewolnicy to wy nawet maszyny tak niezasuwaja widzieliscie chinczykow na tst robili sobie spokojnie za 2 razy wieksza stawke a byli na szkoleniu z chin zal mi was naprawde mentalnosc niewolnika brawo
zdjecie uzytkownika
Porazka - 2014-08-21 09:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No coz jak zostalo juz 1000 razy powiedziane normy ludzie sami sobie robia. Skoro juz trzeba zrobic ta norme to w 8 godz a a nie 7 czy 6 nie wspominajac juz o Isolitach ktorzy robia ja i w 5 idioci. A oni widza ze robicie to szybciej niz w 8 godz i mijaja dwa trzy dni i juz wam wiecej.. Ale coz co zrobic gdy mamy mentalnosc idiotow ,czubkow, debilow brakuje slow zeby okreslic to gdy ktos mowi mi ,,my sobie teraz zrobimy szybciej i potem bedziemy stali, albo my teraz zrobimy szybciej a potem zwolnimy czy wy jestescie tacy popieprzeni czy tylko takich z siebie robicie?? Ale po co ja pytam wogole to oczywiscie ze jestescie.. Czy wy wumyslicie ze oni sa tak durni jak wy?? Oni maja oczy szeroko otwarte i wszystko widxa wasze stanie po skonczonej normie i 6 czy 7 gidzinach pracy i na drugi dzien lub za pare dni znow robicie wiecej. Albo kawki smieszne od Moni my pieorzone zebraki taka jest wasza wartosc 35c?? A ona sie w duchu smjeje was co za idioci. Szreibwriny to samo nakrecaja tepo tepo a potem stac brak slow. I zamiast pracowa
8 godz pracuja 6,8. Sami sobie to wszystko robicie idiioci.. Isolaity wam sie tez skonczy to stanie wasze i konczenie po 5godz jestescie tymi idiotami jak ci z tst ale wszystko sie skonczy. Wszystko jest kwestia czasu i bedziecie je...ac jak ci na tst. Wspomnicie moje slowa. Bo kto nie ma w glowie ten musi miec w muskulach..
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-21 10:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Porazka - 2014-08-21 09:13:55]:
Co ty godasz za glupoty?? Zadnej premi nie maja ani jedna szrajberyna. My tylko swoje robimy nikt nie goni nas. Zeby zaraz tobie nie postawili pomnika. Widac jakis przemonrzalec pisze.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-21 11:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram normalnego i porazke
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2014-08-21 14:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-08-21 11:50:44]:
SA PREMIE ZA NORMY TYLKO ZADNA SZRAJBERINA SIE NIE PRZYZNA: OCZYWISCIE NIE KAZDA PREMIE DOSTANIE ALE TE CO DOSTALY WIEDZA ZA ILE ROBIA I LUDZMI SIE WYSLUGUJA. GONIA LUDZI ZEBY SAME ZOSTALY NAGRODZONE WIECIE SAMI KTORA SZRAJBERINA GONI. I NIE MYSLCIE ZE TYLKO ZA POCHWALE I ZA DARMO. LUDZIE SAMI POKAZUJA JAK MOZNA ORAC I SIE ZAORAJA NA SMIERC NIEDLUGO. A NIEMIEC ROBI POWOLI I SPOKOJNIE ON SOBIE REKAWA NIE WYRWIE. POLAK PADNIE ZE ZMECZENIA A NIEMIEC BEDZIE ZYL DLUGO I SZCZESLIWIE. I TAKA JEST ROZNICA.
zdjecie uzytkownika
Porazka - 2014-08-21 15:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ja choc slowo wspomnialem ze maja szreiberiny premie ty czubie? Pisalem ze za Moni kawe ktkra stawia za norme ludzie zapieprzaja i robia normy. Tanio sie cenicie 35c..
zdjecie uzytkownika
tst - 2014-08-21 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szrajberina jak sie przyzna ze dostala premie bedzie znienawidzona przez innych i inne szrajberiny. Tak wiec nie dziwcie sie ze buzie zamkniete na klodke.
zdjecie uzytkownika
wkurzony pracownik TST - 2014-08-21 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 09:55:37]:
fric a te kosmetyki pakowanie jest na Mannheimie w firmie Un...r? Bo mam propozycje tam jechać
zdjecie uzytkownika
Wkurzony - 2014-08-21 16:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 23:04:23]:
hej a to pakowanie kosmetyków jest na Mannheim? firma U...r? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
U...r? - 2014-08-21 16:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze podajcie cala nazwe tej firmy w Mannheim, moze pare osob zdazy zapisac zanim admin usunie.
zdjecie uzytkownika
wkurzony pracownik TST - 2014-08-21 16:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze to moje gg48035037 jakby co tam podam nazwe i link.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-21 16:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy chodzi o te firme ? Umformer ? Kopiujcie szybko zanim usuna --->

http://mannheim.derkaufen.de/Parf%C3%BCm_Verpackungen.html
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-21 16:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet tego linku nie udalo sie wkleic sprobuje inaczej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-21 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szrajberiny mają premie wiem to na 100% z pewnego źródła więc musicie ludzie wyrabiać normy a najlepiej ponad normy aby dziewczyny były zadowolone z wypłaty:)
zdjecie uzytkownika
po srodku - 2014-08-21 22:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni sa od jebania[ludzi)a drudzy od jebania na nich a dotyczy glownie poczschow
zdjecie uzytkownika
Prac - 2014-08-21 23:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowno maja a nie premie idioto. Moja dziewczyna byla tam kiedys szreiberina i to dosc dlugo i zadnej premii nigdy nie miala. Wiec jakies to twoje zrodlo malo wiarygodne glupku..
zdjecie uzytkownika
;)) - 2014-08-21 23:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-21 13:01:47]:
Nie warto. Zero organizacji! Jeśli jesteś nowy codziennie Niemców na bramie o przepustki musisz się prosić.. A koordynator czy ktokolwiek kto zna język ma za przeproszeniem cie w dupie radza sobie sam. ;) Praca jako tako do zniesienia, choć niekiedy kg ciężką, niestety Beatka juz nie do zniesienia. ;)
zdjecie uzytkownika
;)) - 2014-08-21 23:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Düsseldorf, Nie warto. Zero organizacji! Jeśli jesteś nowy codziennie Niemców na bramie o przepustki musisz się prosić.. A koordynator czy ktokolwiek kto zna język ma za przeproszeniem cie w dupie radza sobie sam. ;) Praca jako tako do zniesienia, choć niekiedy kg ciężką, niestety Beatka juz nie do zniesienia. ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski