Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-13 10:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-12 22:55:04]:
robolu nie rób z siebie bałwana to pracujesz tam i nie wiesz na czym rzecz stoi ciekawe kogo kryjesz
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-13 12:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te Karty IKK działają również w Polsce? wie ktoś coś na ten temat? z Dysseldorfu.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-10-13 19:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-13 12:05:57]:
karty IKK to tylko w niemczech
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie dajci esie zwariowac!!! nie ma nic wspolnego z korupcja !! praca jest jak wszedzie na D.dorfie poprostu szefostwo staneło na wyskosci zadania i prac jest podzielona na bardziej dla Pan i Panw cyzli jest lepiej, grupy sa od gory przydzielone wiec kto z jaka szrajberina pracuje.ale jest lepiej tak mozna pracowac
zdjecie uzytkownika
szajbus - 2014-10-13 22:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plotki sa stwaorzone przez chorych z zawiści, rozprzestrzenianie przez głupców,i przyjmowane za fakt przez idiotów. sylwia labus
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 22:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tola - 2014-10-13 19:20:40]:
ale w Pl mozesz poprosic biuro o druk E 106 i masz wszystkie swiadczenia zdrowotne. nie ma duzo formalnosci. a warto miec.pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-13 22:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na düsseldorfie nie jest taka zła jak inni piszą, tam sobie nie dadzą rady tylko prawdziwe lenie. jeździłam juz gdzie indziej za granicę do pracy i gorzej wykorzystywali ludzi jak tutaj. najgorsza atmosfere robią sobie ludzie między sobom, ale jak jest zgrana ekipa to przyjemnie się pracuje. dla mnie najgorsze są te nocne biby na hotelu. a rekordy bije szajbuska, Anka z swoim mezem i cala reszta tamtego mieszkania. tam to potrafią balować cala noc aż do 11 nie dajac innym wypocząć. szkoda mi tylko pana Marcina M że się w takie towarzystwo wciągnął. taki fajny i słodki chłopak. oby zmadrzal. pozdrowienia dla niego. i nie bojcie sie tu jezdzic. fajne godziny można złapać
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 23:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamietam jestem sasiadka, i to były urodziny wiec mogli sobie pozwolic, zreszta nastepny dzien mieli wolny WSZYSCY szkoda ze jak sasiedzi nie z firmy dra pyski dzien i noc Ci nie przeszkjadza I O TYM NIE PISZESZ. zajmij sie soba nie martw sie o innych.pracownico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żal Ci przeprowac sie!
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-14 15:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szajbus - 2014-10-13 22:14:01]:
PANI SYLWIO POWINNA PANI POBRAĆ PARĘ LEKCJI Z POLSKIEGO PRZEDE WSZYSTKIM Z PISOWNI.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-15 10:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szajbus - 2014-10-13 22:14:01]:
A to bardzo ciekawa wypowiedz szajbuski bo jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi czego Ci można zazdrościc???Kobieto brak ci samokrytycyzmu a wierz,że na Duss.wiele osób ma Cię powyżej dziurek w nosie a skoro ludzie ,którzy dla ciebie pracują to idioci ....bo sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobisz a nie normę to sorry na twój temat wiemy już wszystko.Lepiej się pracą zajmij bo do tego akurat to ostatnia jesteś.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-13 12:05:57]:
Z karty IKK można korzystać i w Polsce,pytałam w przychodni.
zdjecie uzytkownika
re - 2014-10-15 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-15 11:09:08]:
ona juz od roku na dussy nie jest, sorry ale chyba sie z nory wyrwales, u niej dobrze sie pracowalo a zwlaszcza na dussy, stare dobre czasy! a najl;epsze jest to ze ONa nie czyta opini z tej strony i mozecie se pisac co chcecie i tak nie dotrze najlepiej jej powiedziec albo napisac jak sie co mo do niej.jeszcze pisza w jej osobie super, totalna nuda u was, znamijmy sie naprawde problemami. moze bedzie l;atwiej
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-15 21:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [re - 2014-10-15 20:49:53]:
Mowa o Dusseldorfie,czytaj jak już dobrze zanim słowo nakreślisz...
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-18 09:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [he - 2014-10-15 10:36:30]:
MAM TE SAME ZDANIE O SZAJBUSCE LATA BIEGA KRZYCZY NIBY COS ROBI I TO WSZYSTKO CAŁE JEJ ZAANGAZOWANIE W JEJ PRACE, JEJ ATUTEM TO DOBRE IMPREZY I ROZCHLANE TOWARZYSTWO TO POTRAFI NAJLEPIEJ
zdjecie uzytkownika
byly niewolnik - 2014-10-19 15:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miala pracowac na orlenie ale jak zapytala jaka jest norma to ja zmierzyli tylko i podziekowali dlatego wrucila po wypadku bo miala tam pracowac ale woli sie wyreczac innymi
zdjecie uzytkownika
tantunia - 2014-10-19 22:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAŁY - 2014-09-28 13:44:33]:
Ja mimo wszystko wole ta "cwaną" B....przynajmniej stara się załatwić ludziom wszystko z czym się do niej zwracają ,czego nie można powiedzieć o tych dwóch leniwych,opasłych wielorybach,które to dopiero wypijają morze wódy i ludzi i ich sprawy mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może to kiedyś zauważy szefowa.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-20 08:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tantunia - 2014-10-19 22:48:23]:
tantunia ty chyba w garbate aniołki wierzysz, dobrze wiesz co wyrabiaja te wieloryby wszyscy wiedza ze szefi z nimi chleje i imprezuje a dochodzi jeszcze do nich cicha TANTY I cichy szpieg ( usunięte przez administratora ),a w jakich intencjach wróciła z Diseldorfu-tajna misja przecierz ktoś musi donosic a te dwie sie nadaja do meldowania pozdrawiam wszystkich małej wiary
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-20 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-10-20 08:30:24]:
administrator znów usunoł wypowiedz ale i tak wiemy 123-wiemy o kim piszesz chodzi o TANTY I G.M donosza ploty pracownikom niby na wyzszym stanowisku ''NIBY'' dlatedo wróciła z diseldorfu by pełnic misje
zdjecie uzytkownika
opera - 2014-10-20 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tantunia,123 i inne osoby....brawa dla Was,jesteście niesamowici:) podoba mi się to co robicie dzięki takim ludziom jak wy światło dzienne ujrzą wszystkie przekręty koordynatorów, poznamy wszystkie plotkary i donosicieli.Nie wszyscy na Monscheim wiedzą co się tam faktycznie dzieje i na kogo należy uważać a na tej stronce są prawdziwe: Nachrichten:)POZDRAWIAM:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-22 20:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
puszek BRAWO krótka ale prawdziwa opinia gratulacje
zdjecie uzytkownika
winkler nr.1 KIL - 2014-10-25 21:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie a do innej pracy sie nie nadajecie pozdro dla calej eliyty
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-25 21:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za praca w Dusseldorfie czy to samo co w Monschaim.Prosze o telefon.
zdjecie uzytkownika
125 - 2014-10-25 21:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [winkler nr.1 KIL - 2014-10-25 21:11:12]:
Łatwo osądzać kogoś...... ale ciężej krytycznym okiem spojrzeć na siebie -baranie.Może i są tacy co im się nie chce pracować a narzekać to pierwsi ale ty bijesz rekordy zarówno w lenistwie (jak się łatwo domyślić)to jeszcze do szkoły miałeś pod górkę ...... wstyd mi za takiego nieuka żeby nie umieć poprawnie napisać WIKLER co za obciach a wydawało się że wszystkie rozumy pozjadałeś
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2014-10-29 21:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma gdzie rządzą koordynatorzy głównie dwa wieloryby A i E obrośnięte tłuszczem,pracowników kontrolują kto wypity a sami dają przykład jak się pije!(szefi na czele)panią E najlepiej o nic nie pytać bo zjebje z góry na dół,brak kultury na stanowisku koordynatora,chamska tak samo wypasiony A,masz układy z nimi masz mieszkanie na 13 super stałe ,nie masz to niestety na zadupie!niektóre osoby mają trzymane pokoje bo za dwa tygodnie moze przyjadą i muszą mieszkać w tym pokoju tak mają wybrancy,Zaliczki! nie dostaniesz choć masz przepracowane tydzień nie interesuje ich to ze nie masz kasy chociaż ciężko (usunięte przez administratora),DWA OBLEŚNE WIELORYBY A i E RUSZCIE TYŁKI I NA TST lub K 3 (usunięte przez administratora)co do formy dojdziecie
zdjecie uzytkownika
mina - 2014-10-31 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiaczek - 2014-10-29 21:05:36]:
Z tymi koordynatorami to zawsze jest problem :/ w każdej firmie znajdzie się jakiś na którego można ponarzekać. A wszyscy pracownicy maja takie doswiadczenia z nimi? (nie pytam o tych z dobrymi układami) A jak ogólnie reszta kadry? Z nimi już można się dogadać? Jakie jest wynagrodzenie i godziny pracy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x