Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anna krzikala - 2015-12-18 21:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda jestes zepsuta do szpiku kosci
zdjecie uzytkownika
Hotel 13 - 2015-12-18 21:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu ta pijaczka skornia pije na hotelu nr13 nie masz domu tu cie nikt nie lubi czarownico brzydka chlopaki juz czekaja kto cie odwiezie i pobzyka sobie jak zwykle fuj byle kto cie bzyka ale cuz jestes taka brzydka ze nikt na ciebie juz nie spojrzy i musisz brac ochlapy zal nam pania
zdjecie uzytkownika
13 - 2015-12-18 23:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu ta pijaczka skornia nabita jak swinia pojechala z kierowca do siebie bzykac to juz jest obrzydzenie skornia ty sobie znajdz faceta no ale cie rozumiemy jestes brzydka i nikt cie nie chce Szkoda nam cie pijaczko
zdjecie uzytkownika
sniol - 2015-12-19 00:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważne oskarżenia rzucacie, obyście mieli racje bo za takie rzeczy pisane w internecie są problemy. No ale jeśli to prawda to raczej nie ma się czym martwić.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2015-12-19 08:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma jtos namiary na Dobrego adwokata bo zamiezamy zalozyc sprawe M Skorni za mobing i lamanie praw czlowiek w pracy Czekamy na Info pozdrow
zdjecie uzytkownika
16145 - 2015-12-19 22:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest firma EUCO z legnicy, w mojej sprawie zajeli sie profesjonalnie od samego poczatku, czytaj opinie o nich a oni dobiora sie do dupy magdzie i to w 110% zaplaci za kazda wyzadzona krzywde i to slono. Pozdro do ptacownikow aktualnych, bylych i zmarlych
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-12-20 12:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To madzia przy kosmetykach pracuje i nie moze w firmowym sklepie kupic i chlopcowi na mikolaja paczki za 3,5€ podarowac zeby sie umyl facet? Za drogo? Robimy zzutke?
zdjecie uzytkownika
Hotel 13 - 2015-12-20 12:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nr konta prosze podac ba zrzutke na perfumy dla panstwa skorni :-)
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-12-20 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adicek niech puche zrobi tak jak wtedy zbieralismy na transport zwlok tej babki co zmarla bo odfryd nie chcial dac kasy
zdjecie uzytkownika
Hotel 13 - 2015-12-20 13:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adiczek niech zbiera kase dla siebie bo zachwile peknie wyglada jak dynia ha ale chlopaki mam Dobra wiadomsc dostalem nagranie jak skornia robi loda gosciowi na hotelu napewno nie pamieta bo widac ze pijana jak zawsze dam znac jak wsadze na yutube
zdjecie uzytkownika
ILS KONTAKT - 2015-12-21 13:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć

Czy macie kontakt do osoby polskojęzycznej z ILS?
Przełożoneych M.Skornii?
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-12-21 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z tym numerm kata dla panstwa skorni skoro chlopak fajtycznie tak smierdzi to czeba mu dac na mydelko skoro pani skornia nie umi a fajtycznie pasuja do siebie haha dwa brudasy i pijaki
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-12-21 20:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem nowy w tej firmie i powiem jedno widzialem skornie w piatek i te opinie swieta prawda ale dziwi mnie jedno co te chlopaki w niej widza cycka zero pupa plaska obrzydliwie huda na pul lysa no i fajtycznie nos dlugi miedzy nogami szpara czyli trocbe tego tam miala chodzi rozbita masakra a brzydka jest naprawde duzo lepszych tu jest kobiet i napewno nie takie puszczalskie
zdjecie uzytkownika
detektyw - 2015-12-22 08:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-12-21 20:36:00]:
To tak chamsko widać, że te wszystkie posty pisze jedna osoba.
Jeszcze jednoznacznie nie mogę się zorientować, czy to kobieta, czy mężczyzna.
Postarał/Postarała byś się nie pisać tych samych błędów, składni, cokolwiek.
W zależności od tego, czy ktoś będzie interweniował, materiału jest wystarczająco, żeby zgłosić sprawę na policje.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-12-22 22:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie detektyw malo pan wie tego nie moze pisac jedna osoba chyba ze bardzo dobra znajoma pani skorni. A po drugie tu jest napisana cala prawda o pani magdzie taka byla i jest a policja za prawde nie kara a tu ludzie pisza calo prawde o niej i wszyscy o tym wiedza nawet jej pieski ale poprostu sie ja boja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej liza bo maja dobrze a ona traktuje ludzi jak smieci ale juz niedlugo srawy sa wtoku przeciwko szefi haha jaka szefi a teraz to juz sobie nagrala mi juz nie zalezy a duzo wiem co robila i robi madziu nie pomoze dawanie dupki oldfidowi ani on i jego adwokaty cie nie pomoga wszystko jest nagrane jeszcze sie zobaczymy w sadzie dobrze wiesz za co i sie teraz buj lajdaczko
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-12-23 08:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie zne zjechalismy do pl i zamierzamy zalozyc sprawe szefi macie jakis numer do tej firmy z legnicy bo slyszalam ze duzo wnioskow juz tam jest na temat wykorzystwania i mobingu w pracy przez pania skornie. A wczoraj znowu szmaciski nachlane po chotelu biegalo. Zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat oszywiscie oprucz tej pijaczki szefi
zdjecie uzytkownika
? - 2015-12-23 21:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tu macie namiary na te firme z legnicy. Europejskie centrum odszkodowan. 59-220 Legnica Ul. M. Kolbergo18 oni sie wszystkim zajmna i naprawde sa solidni pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-12-23 21:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam o jeszcze jednym i teraz pokarzemy pijaczce gdzie jej miejsce przy szmacie na winie szefi zebys sie zakrztusila przy kolacji i najgorszych swiat ochlapusie rok 2016 bedze twojim najgorszym szykuj duzo kasy na odszkodowania za to ze nie dalas nam Papieru na rodzinne a twojie pieski dostawaly i mieli placone a my nie ty menelko
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwa - 2015-12-23 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was miał taką sytuację, że pracował tam rok albo i dłużej i nie może uzyskać na papierze okresu zatrudnienia i odprowadzania za pracownika składek w tej firmie? Czy ta firma z Legnicy jest wstanie pomóc w takim zakresie? Okazuje się, że robiliśmy na czarno? Proszę o konkretne odpowiedzi , bo koordynatorzy poza durnym uśmiechem nic więcej nie są w stanie zaoferować nie mówiąc już o biurokracji tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-12-24 13:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wszyscy pracuja na czarno jak cos ci sie stanie to zaraz wysylaja do polski czemu? Bo sie boja bylem w tej firmie w legnicy i wszystkim sie zajmna adwokat powiedzial ze tu jest wszystko nie zgodne z prawem czlowiek ja tez nie mam zadnych papierow na starosc bedziemy szukac skladek a jak pani Magda taka madra to zobaczymy czy taka bedzie w sadzie. Jak czlowiek chce od niej jakis Papier to nie chce nic dac sprawy beda zalozone przeciwko skorni bo ona reprezetuje ja w pl. Ja osibiscie polecam ta agencje zrobili na mnie duze wrazenie i sa naprawde solidni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-12-28 11:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam dzisiaj w legnicy sprawa zalozyc. Ludzie tam bardzo mili i sprawa yie zajmna przeciwko M Skornia i jeszcze zglosilam jeszcze do pipu o lamanie praw czlowiek. A co sie dzieje z szefi jakos brzydka sie zrobila tak latka uciekaja a alkochol szkodzi a ona pije jak malo kto na tym hotelu ciekawe kiedy znowu menelka znowu bedzie sie bulila pod hotelem tak jak ostatnio dobrze ze juz nie musze jechac do tego burdelu
zdjecie uzytkownika
juju - 2015-12-28 12:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś się orientuje jak tam z pracą? Jak byłam w listopadzie to mówiono że nie mają umowy podpisanej z Sandrą i że Ukraini nas zastopią.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-12-28 14:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dajcie sobie spokuj z ta praca z tego co wiem maja pozakladanych mnostwo spraw o mobing. A w szczegulnisci sprawy przeciw skorni. Skornia jak sie upila na hotelu to gadala ze prawdopodobnie wszystkich polakow zwolnia bo sie boja polskiego sadu i ta pijaczka zostanie zerem
zdjecie uzytkownika
Jojo - 2015-12-29 13:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czym sie ruzni szefi od gargamela niczym obydwoje sa wredni bardzo brzydcy obydwoje maja dlugie nosy i mieszkaja sami z kotami haha pozdrawiamy szybkich
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-12-29 20:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzimy ze ktos wykasowal wczorajszy wpis w kturm bylo ze skornia pila na hotelu. Fakt pila i znowu nabita byla bardzo mocno odwozili ja znowu bo nie byla w stanie chodzic wstyd i hanba. Pozdrowienia do tych co dali wpis o gargamelu fajtycznie podobni usmialismy sie bardzo oj szefi haha
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2015-12-30 19:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można awansować czy dostać się na stanowisko kordynatora?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-12-30 20:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmmm no niby podobni ale Gargi jest z gory lysy :-/
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2015-12-30 21:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co? Nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-12-30 22:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafi zeby zostac kordynatorem musisz pani Skorni duzo wudki wozic i wszystkich podpierdalac tak jak to ribia od niej pieski. Lub dobrze ja wygrzmocic u niej w domu tak jak to robia wszyscy jak jej dobrze zribisz to moze ci sie uda tylko Niewiem czy to warte na takiego brzydala sie klas do kariery Magda daje dupki zeby miec wladze i jak wyglada sami widzicie tak jak ktos napisal gargamel z dlugim nosem i bardzo brzydka kobieta zniszczona jest bardzo!
zdjecie uzytkownika
Hotel 13 - 2015-12-30 23:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego abc skornia juz tez jest lysa popatrz na nia jakie juz ma przeswity miedzy wlosami. A nie wspomne miedzy nogami brzydal i tyle a jak chleje na hotelu to pijana wyglada jak zabi fakt jest jeden bardzo brzydka i zlosliwa kobieta z niej a ten facet od niej to juz szkoda slow co za pasztet ale pasuja do siebie dwie poczwary pijackie. Najgorsze jest to ze ta pijaczka znowu jutro bedzie na hotelu hlac i jak zwykle sie puszczac tak jak zawsze to robi. Szefi czekamy na twoja ciaze co sie tak chwalisz ze jestes! Zal nam pania.
zdjecie uzytkownika
Wwww - 2015-12-31 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam nasza szefi? Gdzie się bawi?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-01 09:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam widzialem juz duzo brzydkich kobiet ale skornia wczoraj wygladala jak czysty zul ale ludziska nos to ma fajtycznie jak gargamel dlugi. A latala wczoraj znowu za kazdym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedne. A ten jej pasztet siedzial i glowa w dul haha cala szefi dupo dajka cipke ma jak wiadro
zdjecie uzytkownika
Nicol - 2016-01-01 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy za bzdury piszecie?
zdjecie uzytkownika
Sara - 2016-01-01 10:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M wczoraj była na hotelu?
zdjecie uzytkownika
Jo - 2016-01-01 10:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki bzdury koleżanko święta prawda o szefi
zdjecie uzytkownika
rer2 - 2016-01-02 16:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzialem ze na chwile obecna firma poszukuje kilku pracownikow miedzy innymi na stanowsiko wlasciciela agencji tłumaczen we Wroclawiu czy w Poznaniu..
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-02 20:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa wiadomsc skornia sie chewali ze jest wciazy haha. Ona juz z tej wudy do glowy dostaje szefi ty i dziecko nierub nam nasmuech. Ale skoro tak jest to gratulacje mamy nadzieje ze teraz dasz juz nam spokuj. I zajmniesz sie dzieckiem a nie tylko chlanie na hotelu i sie puszczanie na lewo i prawo ciekawe czyje te dziecko jest bo ty napewno sama nue wiez haha
zdjecie uzytkownika
!!!!!!! - 2016-01-03 06:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hallo wszystkim jestem tu nowa i jak czytalam te opinie przed wyjazdem do pracy to myslalam ze bzdury piszecie ale na sylwestra widzialam na wlasne oczy jak sie bawi szefowa pijana biegala po hotelu wszystkimi chciala derygowac. A juz nie wspomne o tym jak skakala po ochronie a jej facet siedzial i biedak sie ani nie oddzywal. Jestem w szoku ze taka osoba jest na takim stanowisku. Niewiem jak wy ale zjerzdzam do pl i koniec ta praca to jakas pomylka a ten hotel to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
klok - 2016-01-04 20:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no komentarze niektore sa na prawde dosyc wulgarne.. ale tez malo wnosza zeby moc ocenic firme. ja @rer2 tez widzialem stanowisko wlasciciela agencji tlumaczen ale jednak wymagaja prowadzenia własnej działalności
zdjecie uzytkownika
kija - 2016-01-08 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie troche nie fajnie jak swieze osoby czytaja tutaj na forum takie rzeczy, ale z drugiej strony pracownicy nie powinni tego na forum wyciagac i opisywac nie ich interes.
zdjecie uzytkownika
ergh - 2016-01-11 23:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no hej hej ja widzialem ze poszukuje pracownikow do pracy w Holandii jako osoby do pracy w szklarni przy pomidorach lub papryce, szansa na spore zarobki
zdjecie uzytkownika
popppppp - 2016-01-17 21:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nigdy tm nie pracowałem - 2013-08-06 19:27:34]:
po prostu zorganizujcie bunt
zdjecie uzytkownika
lets - 2016-01-19 20:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest ich jedyna oferta pracy, bo można się załapać u nich w Holandii również do pracy przy kwiatach. Dobrze, że jest umowa o pracę i zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-19 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym wyjechać z tej firmy na pomidory czy ktoś może mi napisać czy praca ok i jak to tam wygląda
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-22 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola ja nie wiem jak to z pomidorami tam jest, ale ja chcę wyjechać na pracę przy kwiatach. Słyszałem, że no praca ciężka, ale jest bardzo opłacalna, bo nieźle jednak można zarobić. No i tak jak @lets napisał jest umowa o pracę i zakwaterowanie. DO tego trzeba jeszcze dodać, że wynagrodzenie jest co tydzień :) Myślę, że to bardzo fajnie.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-01-24 12:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam jedną z firm koło Venlo ( Holandia) 0031-77-4729125 telef do biura. Prosić Michała lub Wojtka. Mają także stronę internetową z ofertami pracy. Pracowałam tam 10 lat :) Uczciwi wypłacalni,umowa o pracę,zwrot podatku,świadectwa pracy.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-24 15:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola na pomidory to nie opłaca się teraz jechać, zobacz, ze sa też inne ofery np jako pracownik przy pieczarkach, te się łatwiej zbiera i jest lepsza kasa.
zdjecie uzytkownika
jecik - 2016-02-01 12:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ula, wcale pieczarek tak łatwo się nie zbiera, rosną na gnoju i sa kryteria zbioru. Fajnie, ze jest tu umowa o prace, a wynagrodzenie to stawki wiekowe Holandia 2016, jak ktoś nie wie co to niech zgoogluje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
Pomidor - 2016-02-02 07:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezu, co wy tu dupicie o pieczarkach czy pomidorach, tego praca w tst ILS worms nie dotyczy! Aż dziw bierze że administrator tego nie usuwa.
zdjecie uzytkownika
hektor - 2016-02-04 06:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie moze cos na temat mojej psiapsiulki Beti z13 hotelu jakies namiary

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert