Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłem 2 - 2014-07-18 16:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu administrator usunoł moja opinie to świadczy właśnie o firmie prawda usuwana jest od razu dlaczego ??? czego sie boicie i tak kazdy o pijanstwie w firmie wie
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-18 20:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jej to nie zadna nowość przecież firma z tego słynie wszyscy o tym wiemy
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-07-19 11:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka koordynatorzy kierowcy i szefi na czele to jedna grupa pijaków chleja do póznych godzin a póżniej do pracy??????
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zocha - 2014-07-16 22:37:10]:
byłam z nimi na duseldorfie, jak dla wszystkich nowych tam był szokkk dla Szajbuski też, ale trzymała fason jak to Ona hihi pożniej wrociła do siebie;-)) jak to Ona krzyk, ryk itp czyli bez zmian, jest tam ciezko fizycznie ale nie ma źle. Szajbus fajnie ze tam jesteś, choć i tak inna jesteś dla Nas na kożyść! kobitki z grupy XYZ
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy tak sie szjbuski i dusseldorf utrzepili??? niech kazdy jedzie, jeszcze chwila i sie bedziecie zabijac by tam jechac, i do jej Timu należeć. nie mozliwe dzieweczyna nic nikomu nie zrobiła nigdy! wrecz pomogła i kazdy wie i słyszal ze gdyby nie jej medyczna wiedza... sorry ale troche szacunku dla niej, jest Ok specyficzna ale dobra i pomocna,kazdy o niej pisze ale w pracy na worm nie dało sie zauwazyc by miała jakiś" przeciwników" kazdy lubiał z nia spedzac choć chwilke na pausie i po pracy tez wiec nie rozumie was.
zdjecie uzytkownika
TOLA - 2014-07-21 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dynia - 2014-07-20 20:13:27]:
LIŻECIE JEJ WSZYSCY D..E BO SIE BOICIE TAK JAKBY TO SZRAJBERINY BYŁY WSZYSTKIM PAMIETAM JAK ZACZYNAŁA ILE TO RAZY PŁAKAŁA BO NIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI ALE NA CHAMCA CHCIAŁA BYĆ SZRAJBERINA PO NIEMIECKU SŁOWA NIE UMIAŁA A TERAZ D....NA PANI
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-07-21 15:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze na dusseldorfie ogien z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie mowi?
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-07-21 22:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee ludziska, piszecie nie wiece co! robiłam na tst i dusseldorfie, sylwia-pani Szajbus naprawde daje rade mysli o swoich.ma charakter dziewczyna, ale walczy zawsze o swoich. zreszta widzialam teraz miala fajny tim,i wszyscy razem na wzajwem sie wspierali. bylo Ok serio.pomyslcie tak naprawde zanim kogos oczywiscie w sekrecie za ściana obsmarujecie.tak łatwiej jest nikt nie ma odwagi powiedziec w twarz szajbusce szefi koordynatora... ale łatwo sie pisze na gowork tchurze
zdjecie uzytkownika
cmom - 2014-07-24 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cmom - 2014-07-24 10:07:33]:
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
zdjecie uzytkownika
odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-07-25 21:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48]:
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
zdjecie uzytkownika
Lidzia - 2014-07-28 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
zdjecie uzytkownika
Omlet - 2014-07-28 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na grzechy innych ludzi nie ma co patrzeć. Są jacy są, a to że zachowują się nieodpowiedzialnie to inna para kaloszy. Ponadto myślę, że nikogo z nas na siłę w ILSie nie trzymają, jeżeli komuś coś nie pasuje to zawsze może zrezygnować i szukać innej pracy, chociaż mam wrażenie, że w ILSie można liczyć na ciągłość zleceń bo to jednak całkiem spora firma z dużą ilością znajomości i powiązań, dlatego będzie to utrzymane.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-28 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Omlet - 2014-07-28 20:17:58]:
omleciku co sie kiedyś nie zdziwisz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KILan - 2014-07-28 21:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do roboty a nie jeczec jestescie zalosni macie robic i cicho byc
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo ciekawa kto się podaje za "KILana". Z tego co wiem ten chłopak pojechał dziś do pracy i o tej porze nie mógł tego napisać, ponieważ siedział w autobusie... Oj nie ładnie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-28 23:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JESTEM ANI ZA "KILANEM"ANI ZA NIKIM ALE KTOŚ CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE W TYM WIEKU MA SIĘ INTERNET W TELEFONIE
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 23:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście tym bardziej, że o 21:10 zazwyczaj siedzi się na telefonie, czyta się opinie ILS, zamiast ładować walizki do autobusu ;-) Myślicie, że on miał jeszcze na to czas? xD Ludzie darujcie sobie...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-28 23:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak bo napisac post to 2 godziny przecierz to tyle co sms a tak ma alibi bo juz nie raz byl bardzo wylewny i 'szczery'[bezszczelny]jak to on drugi po M ale skonczylo sie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-11
Żródło: nuzle.pl
Zawiercie
(Śląskie)
Poszukujemy szwaczek lub osób z umiejętnością szycia na maszynie. Możliwość szycia zamówień w domu. Zatrudnienie na umowę o prace po okresie próbnym. Kontakt telefoniczny od pon. do pt. w godz. 8.00 - 16.00.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-07-29 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to bedzie od 1 stycznia? bedzie podwyzka? bo wtedy placa minimalna powinna wynosic 8.5euro/h
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-29 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO WIEM TO JUŻ OD TEGO ROKU OD STYCZNIA ZMIENIŁA SIE MINIMALNA PŁACA NA 8,50 A W NASZEJ FIRMIE WSZYSTKO PO STAREMU-BEZ ZMIAN:)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-29 14:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sposob na podniesienie stawki. Wystarczy ze wiekszosc osob odmowi wyjazdu bo np. dzieci chore albo jakas grypa i wtedy nie ma kto jechac. Chociaz juz teraz maja problemy z doborem ludzi bo kazdy sobie przekazuje informacje co sie dzieje w tej firmie. Ludzie mlodzi nie chca tu przyjezdzac, wola do Anglii, ale to juz musimy sami zadecydowac i jak sie zbuntuje wiecej osob to moze szefostwo podniesie stawke. Musi byc wiecej odwaznych bo same lamentowanie na forum nie wystarczy.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-29 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-07-29 14:47:38]:
robol-jesteś śmieszny sam nie wierzysz co piszesz a kto by był tak odważny jak każdy trzyma sie tej pracy rekami i nogami i dupe koordynatorom i szefi lize a jakk przyjada z niemiec to na drugi dzien juz leca do biura nastepny wyjazd potwierdzic
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-29 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UPS! to az takie lizusy sa w tej firmie? ciekawe ktorzy najbardziej liza te d....y.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x