Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-12-31 15:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babelkowej syn co rok je w szpitalu ;) a ona se w holandi dorabia, przecjez sama sie chwalila, a moze tera temat pani Beaty Zyla ktora to w polsce rodzine ma a tu z Leszkiem mieszkala, chlala, pracowala i sypiala. Od dluzszego czasu juz tu nie pracuje bo?... Lesszek znalazl sobie nowy obiekt i beatka nie mogla tego zniesc wiec wrocila do meza i pewnie on niczego nie swiadom szczesliwy ze juz nie pracuje za geranica, ??
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-12-31 20:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZŁOWIEKU!!! CZY TY JUŻ NIC INNEGO NIE MASZ DO ROBOTY JAK TYLKO STARE DZIEJE ROZTRZĄSAĆ?ZAGLĄDAĆ KOMUŚ NA PODWÓRKO JEST ŁATWIEJ NIŻ W SWOJEJ BUDZIE POSPRZĄTAĆ.PO TYM CO WYPISUJESZ ŁATWO DOMYŚLIĆ SIĘ JAKIM JESTEŚ CZŁOWIEKIEM DLA MNIE ZEREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM WIELKIM
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-01-01 01:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialo byc o nowych pracownikach a nie o tych ktorzy juz na TST dawno nie pracuja..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-01 22:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co d (usunięte przez administratora) to prawda mieszkała z Leszkiem,no a reszte wiadomo,a jaka zazdrosna była o niego,to tak jest jak w domu się ma dobrego chłopa i wszystko,szuka się urozmaicenia
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-01-02 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JUZ ROK NIE PRACUJE W FIRMIE A KTOS ZA MNA TESKNI JEZELI JESTESCIE TACY ODWAZNI DLACZEGO JESTESCI ANONIMOWI???NIE WIEM CZY WIECIE ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK ''IP'' TO NUMER NADANY KAZDEMU KOMENTARZOWI A TA WASZA ANONIMOWOSC MOZE BYC SPRAWDZONA PRZEZ ORGAN SCIDANIA A WIADOMO Z CZYM TO SIE WIAZE.JA W TYM NOWYM ROKU ZYCZE WAM DUZO PRACY I GODZIN BYSCIE MIELI SIE CZYM ZAJAC BY WAM SIE NIE NUDZIŁO I DUZO ZDRÓWKA BO TO WAM SIE PRZYDA POWODZENIA WSZYSTKIM ZYCZE
zdjecie uzytkownika
tola - 2015-01-02 19:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestescie wszyscy żałośni naprawde nie macie co robic pomyliliscie linki zachowujecie sie jak małolaty




zdjecie uzytkownika
mamuska - 2015-01-03 14:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beatka ty rok juz nie pracujesz ale forum to chyba sprawdzasz co godzine. Meza pozdrow, pewnie do dzis haczy rogami o futryne
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-01-03 22:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. W styczniu mam zamiar jechać do pracy. Chciałabym stworzyć jakąś grupę albo na fb albo gdziekolwiek dla ludzi którzy pracują, pracowali lub mają zamiar pracować. Boję się sama jechać, dlatego chciałabym poznać ludzi z którymi miałabym mieszkać i pracować.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-04 15:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wywalić dwóch koordynatorów wielorybów (A i E)DAĆ NOWYCH co myślą i mają szacunek do ludzi
zdjecie uzytkownika
w koncu po rozum do glowy - 2015-01-04 19:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niechce wskazywac ale do tego najlepiej nadaje sie Kilan tylko trzeba Magdzie wskazac ze ludzie tego oczekuja
zdjecie uzytkownika
nowa2 - 2015-01-05 00:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-01-03 22:08:13]:
NOWA: tez planuje wyjazd do pracy, ale oczywiście nie sama:)
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2015-01-16 13:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nowych: nie bójcie się nie ma tam tak żle jak niektórzy piszą
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-01-16 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się dowiedzieć kto jedzie 21.01 do niemiec. Chciałabym się z Wami jakoś dogadać i przełamać pierwsze lody ;) macie Facebook'a?
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-01-16 20:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym utworzyć grupę na fb dla ludzi którzy pracowali, pracują albo mają zamiar. Miło byłoby znać parę osób. Grupę nazwę Pl pracownicy trans-service-team Worms
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-17 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co myślicie o paniach z biura?
zdjecie uzytkownika
Stara - 2015-01-18 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-17 21:36:31]:
Nowa napisz kiedy utworzysz te grupe pracownikow TST na facebooku to zobaczymy moze zbiora sie chetni. Daj znac, pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-01-18 21:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ja wiem....chyba są w porządku ,osobiscie nie miałam z nimi nigdy najmniejszych problemów .Dzwonią na czas,chyba są okey.Jedna jest nowa więc okaże sie jak sobie z pracą i ludzmi poradzi.Choć nie ukrywam że słyszałam różne wersje.np że jak sie im nie "posmaruje" to sie nie załatwi żadnej sprawy.Ja jednak nic nie moge złego powiedzieć wręcz przeciwnie uważam że pani J......a J......k oraz ta druga pani są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-01-18 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-17 21:36:31]:

Bo ja wiem....chyba są w porządku ,osobiscie nie miałam z nimi nigdy najmniejszych problemów .Dzwonią na czas,chyba są okey.Jedna jest nowa więc okaże sie jak sobie z pracą i ludzmi poradzi.Choć nie ukrywam że słyszałam różne wersje.np że jak sie im nie "posmaruje" to sie nie załatwi żadnej sprawy.Ja jednak nic nie moge złego powiedzieć wręcz przeciwnie uważam że pani J......a J......k oraz ta druga pani są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
ger - 2015-01-19 12:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chcecie szukac nowej pracy to polecam wam strone Rekrutacyjnej Rewolucji, sam skorzystalem i po zarejestrowaniu otrzymalem duzo foert pracy z wielu firm/biur ;)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-01-20 19:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już te 8,5€ :) ?
zdjecie uzytkownika
PODWYZKA - 2015-01-21 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-01-20 19:35:28]:
Jasne!!!! Mamy 8,5 euro oczywiscie z nowym rokiem. Wszyscy dostali podwyzke!!!! Fikcyjnie oczywiscie, bo szefowa na Dusseldorie wspomniala ze tez podniesie koszty mieszkan i dojazdow wiec nam znow zostanie nedzne 4,50 euro. Firma na papierze wykaze ze pracownikom dala podwyzke, ale tez wykaze ze wzrosly koszty mieszkan, benzyny i jeszcze amortyzacji. Pozdrowienia dla pracownikow, NIC SIE WIEC NIE ZMIENIA !
zdjecie uzytkownika
pati - 2015-01-22 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ma ktos numer do tej firmy
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-27 18:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos o Iso nic nie piszecie?? Jak tam?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
Isolajty - 2015-01-27 19:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-27 18:42:07]:
Iso ma sie dobrze, praca jest, tylko niektorym leniom nie chce sie pracowac, wiec sa usuwani. Nierobow nikt tu nie potrzebuje.
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2015-01-28 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na;Isolajty - 2015-01-27 19:11:50 Piszesz jakby to była twja firma.Można się domyslać jakim to jestes porządnym i zdyscyplinowanym pracownikiem a może zwykła pijawką żerującą na innych ludziach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie
x