Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-17 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co myślicie o paniach z biura?
zdjecie uzytkownika
Stara - 2015-01-18 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-17 21:36:31]:
Nowa napisz kiedy utworzysz te grupe pracownikow TST na facebooku to zobaczymy moze zbiora sie chetni. Daj znac, pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-01-18 21:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ja wiem....chyba są w porządku ,osobiscie nie miałam z nimi nigdy najmniejszych problemów .Dzwonią na czas,chyba są okey.Jedna jest nowa więc okaże sie jak sobie z pracą i ludzmi poradzi.Choć nie ukrywam że słyszałam różne wersje.np że jak sie im nie "posmaruje" to sie nie załatwi żadnej sprawy.Ja jednak nic nie moge złego powiedzieć wręcz przeciwnie uważam że pani J......a J......k oraz ta druga pani są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-01-18 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-17 21:36:31]:

Bo ja wiem....chyba są w porządku ,osobiscie nie miałam z nimi nigdy najmniejszych problemów .Dzwonią na czas,chyba są okey.Jedna jest nowa więc okaże sie jak sobie z pracą i ludzmi poradzi.Choć nie ukrywam że słyszałam różne wersje.np że jak sie im nie "posmaruje" to sie nie załatwi żadnej sprawy.Ja jednak nic nie moge złego powiedzieć wręcz przeciwnie uważam że pani J......a J......k oraz ta druga pani są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
ger - 2015-01-19 12:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chcecie szukac nowej pracy to polecam wam strone Rekrutacyjnej Rewolucji, sam skorzystalem i po zarejestrowaniu otrzymalem duzo foert pracy z wielu firm/biur ;)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-01-20 19:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już te 8,5€ :) ?
zdjecie uzytkownika
PODWYZKA - 2015-01-21 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-01-20 19:35:28]:
Jasne!!!! Mamy 8,5 euro oczywiscie z nowym rokiem. Wszyscy dostali podwyzke!!!! Fikcyjnie oczywiscie, bo szefowa na Dusseldorie wspomniala ze tez podniesie koszty mieszkan i dojazdow wiec nam znow zostanie nedzne 4,50 euro. Firma na papierze wykaze ze pracownikom dala podwyzke, ale tez wykaze ze wzrosly koszty mieszkan, benzyny i jeszcze amortyzacji. Pozdrowienia dla pracownikow, NIC SIE WIEC NIE ZMIENIA !
zdjecie uzytkownika
pati - 2015-01-22 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ma ktos numer do tej firmy
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-27 18:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos o Iso nic nie piszecie?? Jak tam?
zdjecie uzytkownika
Isolajty - 2015-01-27 19:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-27 18:42:07]:
Iso ma sie dobrze, praca jest, tylko niektorym leniom nie chce sie pracowac, wiec sa usuwani. Nierobow nikt tu nie potrzebuje.
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2015-01-28 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na;Isolajty - 2015-01-27 19:11:50 Piszesz jakby to była twja firma.Można się domyslać jakim to jestes porządnym i zdyscyplinowanym pracownikiem a może zwykła pijawką żerującą na innych ludziach.
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-02-06 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajacy temat - 2015-01-28 15:56:19]:
popieram!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
AQ - 2015-02-13 01:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W DE podniesiono stawki brutto do 8,5 a w ILS nadal Czysty wyzysk (usunięte przez administratora) Skornio dlaczego wykorzystujesz swoich rodaków za 4,5 euro kobiety dyskryminujesz facetów za 5 euro !! Przykład chorej livefirmy. Czy Ewelina gruba krowa nadal pierdzi w stołek jako kordynator ?
zdjecie uzytkownika
Salamalejkum - 2015-02-13 01:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazaj człowieku ... Hałacze Pod...pierd....alacze nadal udają że ciężko pracują ze skanerkami na DPD dwa nieroby :) Wyładowaliby by 3 kontenery z rana i 7 po południu to by narzekali na kregosłup :)
zdjecie uzytkownika
QQ - 2015-02-13 01:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietam jak kiedys przyszła jakas kontrol niemiecka z urzędu na DPD to nagle kazali robic powoli i po dwie osoby w kontyenerze jak wyszli to ogień kazdy sam kontener - 5 ton sruby z wuurtha po 30 kg i 10 kontenerów dziennie :)
zdjecie uzytkownika
Alko - 2015-02-16 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponują mi wyjazd jaka stella jest na Dusseldorfie ? Wody ? Które najlepsza stella ?
zdjecie uzytkownika
ixi - 2015-02-17 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alko - 2015-02-16 16:47:40]:
przecież na Dusseldorfie nie ma pracy teraz...osoby wróciły na Worms
zdjecie uzytkownika
Alko - 2015-02-17 15:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To cos sciemniają te w biurze ?? co to za robota na dusseldorfie ?
zdjecie uzytkownika
odp re re - 2015-02-17 21:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alko - 2015-02-17 15:43:48]:
Ciężka praca fizyczna na Henklu a ściemnieją by nowych zdobyć i na firmę zarobić ,proste jak słońce.
zdjecie uzytkownika
SAMOTNY - 2015-02-18 08:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2015-01-22 15:07:33]:
bO TAK NIE POWINNO BYĆ TO POWINNO BYĆ NA CZYSTO TE 8,50 A NIE TYLKONA PAPIERKU I MY ZNÓW 4,50CZY 5 EUR0 A IZOLAJTY 6 50
zdjecie uzytkownika
SAMOTNY - 2015-02-18 08:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ixi - 2015-02-17 15:21:49]:
Nie jedz tam ,tam nie ma duzo godzin w Diseldorfie ostatnio wiele osób zjechało
zdjecie uzytkownika
Alko - 2015-02-18 15:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO za krowy w tym biurze. Dzieki za info Samotny
zdjecie uzytkownika
ADI - 2015-02-18 15:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoście to do ArbeitAmt w Worms lub do Panstwowej Inspekcji Pracy w DE że wam nie wyplacają 8,5 brutto to wychodzi 6,40 euro netto (na reke) jak dostaną 10 000 euro kary to wam zaczną wyplacac nalezne pieniadze.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
Duseldof - 2015-02-18 15:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ixi - 2015-02-17 15:21:49]:
Na Duseldorfie na Henkel jest ciezka praca, ciezkie kartony, ciezkie proszki do prania, czasem cos lzejszego ale ogolnie padasz ze zmeczenia po takiej robocie, w dodatku za 4,5 euro. Rzeczywiscie teraz nie ma tam pracy bo pelno ludzi zjechalo do Polski a czesc do Worms do pracy. Na Dusseldorfie zrobilo sie pusciej ale ogolnie ludzie stamtad rezygnuja a inni nie chca tam jechac. Pokoje przepelnione, niektorzy nawet po 10 osob w pokoju, jak sledzie, nie ma sie jak ruszyc. Niektorzy uciekli bo ciezko wytrzymac, ale sami ocencie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-25 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadchodza dla nich ciezkie czasy pora wyslac pare ludzi na..... wczasy ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie