Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-28 20:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-08-27 13:23:11]:
A ILE NASZA SZEFI JUZ MIAŁA TAKICH CWANIAKÓW WYSTARCZY ZOBACZYC IM WSZYSTKIM PLECY KTÓRYCH ZALICZYŁA SA OZNAKOWANI PAZURKAMI NA PLECACH A ILU JUZ NIE PRACUJE W TEJ FIRMIE KTO TO WIE HOHOHO...TO JEST TYLKO CHWILOWE ZNUDZI SIE TO BEDZIE NOWA ZDOBYCZ TO NORMALKA POPROSTU ZYCIE JAK TO MÓWI WIECEJ (usunięte przez administratora)NIZ MAKARONU W ZUPIE
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-28 20:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mokry - 2014-08-22 17:14:08]:
mokry -polak nie, on umie ułozyc sobie zycie w zyciu nie bedzie ciezko pracowac tylko głupi slazak zapie... i to na polaka
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-08-29 20:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-08-28 20:01:18]:
dałem sie złapac w te sidła zostałem ofiara tej lwicy ale byłem głupi ale krótko ocen iajac jest dobra w tej grze ciagle głodna
zdjecie uzytkownika
baks - 2014-08-30 01:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie dalem zlapac bo bylem slepy ale dzis juz nosze okulary
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-30 10:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baks i adi witajcie w klubie tez sie nadziałem myslałem ze to miłosc a jej tylko zalezało na jeb.... tylko to potrafi no i chlac to jej atuty pozdrawiam wszystkich skrzywdzonych i wykorzystanych
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-30 19:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten babsztyl jeszcze nie potrafi omota wszystkich naiwnych facetów
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-08-30 21:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-08-30 19:12:18]:
bo sa głupcy madry trzyma sie z dala od takiej zdzi...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-30 21:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do bedacych na monsheim teraz czy to prawda ze sylwia -szajbuska mila wypadek??cos powaznego?!wiem ze jechala juz piatek do domu, bo cos sie jej stało i to powaznego;-D
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-08-30 22:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak widziała Ciebie na I punkcie i sraczki dostała!!! a co martwisz sie?!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-30 22:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mozliwe, ale miala dobry chumor ale latala jak nakrecona, choc cofam co zle PISALEM. jest aserio robotno i mila, widac duzo pomogo innym. wiec pytom bo mi sie szkoda jej zrobiolo.i ze reka se uciela i ponoc powaznie bo slyszalem ze tam wszyscy sie zlecieli.no martwia sie.pozdrawiam Pania
zdjecie uzytkownika
czlowiek - 2014-08-30 22:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
was Bog opuscił chyba Sylwia naprawde mega sie zranila napewno powaznie widzialem moment dokladnie ukladalem W5, i nie bylo mo do smiechu ale sobie poradzila, choc myslalem ze zemdleje bo mi sie slabo zrobilo upusciła noż... i sam stalem jak wryty ale bylo szefostwo na miejscu i szybka akcja naprawde.zil jestescie chorzy zeby jeszce moze sie smiac. jest mi mega przykro bo nikt A ZWLASZCZA TA PANI NIE zasluguje na tak znieczulice. zdrowia Pani Sylwio
zdjecie uzytkownika
szrajberinkaNEU - 2014-08-30 23:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda cos sie wydarzyło tam w czwartek, fajna ta sylwia a staraszyli mnie nia pozniej sie okazalo ze na innym turnusie jest, po roku jak znowusz afiłamprzyjechalam oczywiscie mnie "szajkbuska" straszyli ale sie okazla za na Dusseldorfie jest, a tu w srode mialam okazje poznac i jest normalna i bardzo pomocna duzo wie co tyczy pracy. ale super miła to nie jest! ale na kogos madrego wkoncu trafilam, prace ma w jednym palcu wiec pisze bo szkoda mi ze wkoncu spotkalam sie z kims kompetentnym i pomocnym a tak mnie jia straszyli. dziwna sprawa ale zycze jej duzo zdrowia.ausbildung
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2014-08-30 23:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szrajberinkaNEU - 2014-08-30 23:07:15]:
W tej pracy co chwile ktos ma wypadek i najgorsze ze zaraz na drugi dzien szefostwo wysyla takiego do Polski zeby nie placic chorobowego w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
jurii - 2014-08-30 23:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no moze sie nalezalo;-) ale pomnik bym jej postwil-kozacka laska ta szajbuska. a pytanie brzmi dlaczego szajbus- na dusseldorfie mowia jej inaczej?!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-08-31 00:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie od sylwii. a co na isolajcie??? to mnie ciekawi
zdjecie uzytkownika
isolajt - 2014-08-31 00:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-08-31 00:00:17]:
na Isolajcie Bulgary teraz robia za 2,50 oiro. Slazokow naszych juz wywalili
zdjecie uzytkownika
kobitka - 2014-08-31 00:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na isolajt Nicccccccccc w tej firmy zyje sie newse mczyli teraz szjbuska a po week pewnie sie cos wydaży hoho
zdjecie uzytkownika
re - 2014-08-31 00:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2014-08-30 23:42:13]:
sylwia jechała bo palnowo i tak mila zjechac w pt
E
zdjecie uzytkownika
wafloo - 2014-08-31 00:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze to jest tak ze to ta stara ekipa tak o niej pisze bo onan sie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma znaczenia ze ktos juz tm bllle 6 lat az ktos z magda pij ona ja wie ze trza przyjebac to robi i dziwne ze robili u niej zawsze faceci a pisza same babki na jej temat cos tu nie graa.a co z isolajt?i ponoc jakos nowa sztela ma byc??
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-08-31 02:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na isolait z niemcami jest 12 euro no chyba ze sie jest'polakiem'to sami wiecie jebanie normy swoja woda
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-08-31 02:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lodus pociety chyba za powoli robil
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-08-31 02:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normy niie zrobila to ja los pokaral
zdjecie uzytkownika
isolajt - 2014-08-31 13:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wafloo - 2014-08-31 00:51:39]:
ma byc nowa stela na isolajcie ale nie dla naszych tylko dla bulgarow bo oni pracuja za pol stawki co naszym placicli, takze slazaka na isolajcie juz nie zobaczycie no chyba ze macie bulgarskie paszporty
zdjecie uzytkownika
124 - 2014-08-31 16:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-08-30 10:36:48]:
NO CÓŻ CHŁOPCY JAK WIDAĆ JESTEŚCIE BARDZO NAIWNI WIERZĄC ŻE OWA PANI WIE CO TO ZNACZY MIŁOŚĆ..........DO ROZKOCHUJĄCEJ WSZYSTKICH NAIWNYCH PASUJE PRZYDOMEK: "CZARNA WDOWA"
zdjecie uzytkownika
Z EKIPY - 2014-09-01 07:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [124 - 2014-08-31 16:36:41]:
ona i tak zostanie stara ( usunięte przez administratora ).panna bo zawsze mówiła ze chce byc sama a szuka tylko takich do pociskania bo tego jej tylko potrzeba
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski