Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-12 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilan Koordynatorem ? Czy wam już na mózg padło? Jemu zależy na ludziach? Chyba bardziej na Obgadywaniu i pokazywaniu jaki to on nie jest hehe.To leń śmierdźący w ciągu dnia potrafi zaliczyć 10 razy toaletę już nie pisząc jaki ma szacunek do ludzi a zwłaszcza do kobiet,udaje twojego kolegę a za plecami zbeszta.Takie są realia.
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-12 21:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-11-09 17:11:24]:
Ten co jest z Magdą to pijus jakich mało i pan A się z nim zakolegował,jak będzie z Magdą to będzie kolegą. A jak go Magda zaś puści kantem jak innych to A zaś zakoleguje się z następnym byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać i innymi się wyreczac spaślak jeden !
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-13 09:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy zauważyliście że niektóre opinie znikaja bezpowrotnie?przeszukałem strony kilka razy i nie widze mojej opini.
zdjecie uzytkownika
zyx - 2014-11-13 14:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-11-13 09:05:22]:
I nie zobaczysz... opinie niewygodne dla tej firmy znikaja bezpowrotnie, pozostaje jedynie je ciagle powielac, moze choc kilka osob przeczyta.
zdjecie uzytkownika
Bella Esterra - 2014-11-13 23:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy szanowna "tanty" została nieoficjalnie szrajberiną???Ostatnio całe pospólstwo wysłano do domu pół godz przed końcem szychty z TST a zostać sprzątać miały tylko szrajberinki i dziwnym trafem wszyscy poszli a została do 17 oczywiście "tanty"i choć byłyśmy tym zaskoczone żadna z nas się nie odważyła odezwać;)Miło jest mieć cwańszą koleżankę w naszym gronie:) zawsze możemy się czegoś od niej nauczyć:) a nuż poleci nas odpowiednim osobom.......np:Szanownej i bardzo obiektywnej:) pani M.Ł....... A mieć znajomości na I-punkcie to prawdziwy skarb:)Brawo "tanty" jesteś wielka wśród hołoty
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-11-14 16:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tanty to ma i zawsze stałą prace na k3,dlaczego nie dają ja na puste butelki -k3 na dwór?a dlatego że gruba Berta E.TO ZNAJOME,na dworze to by przemokła i co wtedy ko by z wielorybami pił,do sklepu to też tylko elita jeździ,Filiki ,tanty,Bialik,Matusik banda pijaków,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-14 22:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-11-14 16:08:14]:
Ktora kolezanka to Tanty? Moze chociaz imie?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-11-15 00:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helena to tanty
zdjecie uzytkownika
nivk - 2014-11-15 06:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy magda zauwazy w koncu talent organizacyjni Kilana i tak by miala jak znalazl koordynatora z powazaniem u ludzi
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-11-15 10:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie czesto o niejakim Kilanie ale nie wszyscy wiedza o kogo chodzi, moze Ci pracownicy o dluzszym stazu jedynie. Czy ktos moze napisac cos wiecej, jak ma na imie i gdzie w pracy go mozna spotkac? Nic mi nie mowi slowo Kilan, czy to nazwisko, czy jakas ksywka? Prosze o wiecej info, tak na przestroge, zeby goscia omijac w razie czego.
zdjecie uzytkownika
troche szokującej historii - 2014-11-16 18:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-06-25 12:43:22]:
Notorycznie jest usuwana opinia o koordynatorach pani E i panu A treść tego wpisu była mniej więcej taka: Baśka no cóż dziewczyna kompetentna wie co robi wszystko ogarnia czego nie można powiedzieć o "wielorybach"(mam na myśli ich rozmiar XXXXL)którzy to niczego sobą nie reprezentują a brak inteligencji zastępują chamstwem i cwaniactwem.Wypijają litry alkoholu po czym rano wiozą ludzi do pracy na podwójnym gazie.Nasuwa się pytanie : co na to nasza "szefi"no cóż nasza" szefi" jest tak zmanipulowana przez panią E i pana A że nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji.Wniosek jest prosty dokąd "SZEFI " NIE PRZEJRZY NA OCZY NIC SIE W NASZEJ FIRMIE NIE ZMIENI NA LEPSZE.
zdjecie uzytkownika
to miłe-są nawet pochwały - 2014-11-16 18:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-06-25 12:43:22]:
Baśka to jedyny ogarnięty koordynator!Ma wszystko czego trzeba koordynatorowi-zna język, jak trzeba pojedzie z pracownikiem do szpitala,jest zawsze na czas, w pewnych sprawach jak nie drzwiami to oknem wejdzie. Nie poważa chlaństwa koordynatorów, a kusza ją z każdej strony. Tak trzymać!
zdjecie uzytkownika
cd.historii - 2014-11-16 18:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zołza - 2014-06-15 23:43:21]:

baśka"pyskata" hoho to nie zły numer ale jest szczera i Ci nie ściemnia ze tak zalatwimy wszychno za kilka % tylko mówi jak jest(nie chleje) kobita tam sie nadaje zamiast tych "słodziaków" po za tym za kołniez nie wylewa bo go nie nosi, raczej w t-schirtach chodzi!! długo tam robi jako nocny kierowca dostala awans- nie dziobała, pyskata Baska jest zagrozeniem dla przydupasków.. ale zobaczymy.baska nie zmieniaj sie! liczymy na Ciebie pracownicy
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-11-16 19:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a KILAN??? Kto to i moze cos wiecej o nim? Nie znam goscia ale jak mam go unikac to chociaz imie podajcie i gdzie w pracy go mozna spotkac? Baska jest ze wszystkich koordynatorow najblizej ludzi. Nadaje sie.
zdjecie uzytkownika
??ozon - 2014-11-19 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo opisywania na temat o firmie ils , koordynatorów i o szefowej.. ludzie pojeżdzicie 5lat to zobaczycie co się tam dzieje co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest i jak ludzi traktója. jak śmieci i tylko sznela i sznela. tak samo koordynatorzy nie są lepsi imprezy alkohol i nie patrzą na siebie tylko na ludzi i się wyśmiewają. a nasza szefi to dużo opisywania można powiedziec brak slow.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-21 11:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123456 - 2014-11-12 21:23:31]:
Przeciz szefi juz nie jest z Mateuszem, nie widzieliscie ze juz nie chodza na puzy razem i jaki zalamany chodzi. Obrosl w piorka a teraz mu przyciel skrzydelka i dobrze bo takiego falszyego nikogo jeszcze nie widzieliscie teraz bedzie sam boz kolezkow
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-11-21 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-21 11:50:39]:
czy Mateusz i Kilan to ta sama osoba? ktory to?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-21 13:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-11-21 13:23:45]:
Kilan jest na duseldorf a mateusz jest na iso sztaplerem
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-21 14:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich proszę o informacje może ktoś mi pomoże jak zdobyć świadectwo pracy za przepracowany okres w/w firmie ja staram sie o nie od 3 lat i nie moge go zdobyć kto ma jeszcze takie kłopoty może razem damy rade odzyskać pozdrawiam wytrwałych
zdjecie uzytkownika
heszlok - 2014-11-21 16:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej tam jest 5 euro?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-11-21 17:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki się nie zmieniły z tego co słysze sa takie jak na samym początku 5 mężczyżni i 4,50 kobiety
zdjecie uzytkownika
TOMEK - 2014-11-21 18:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-11-21 14:28:27]:
O SWIADECTWIE TO TY ZAPOMNI NIE TA FIRMA I NIE TE SZEFOSTWO W CO TY WIERZYSZ??
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-21 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to pani Bąbelek wyjechała znów do pracy na swoje dawne stare smieci do cebulek po dwóch miesiacach znów wraca do nas i wszystko ok a my sie boimy zostac w domu nawet jak dopadnie choroba bo sa ponoszone konsekwencje a ona to co nietykalna 60cio latka???swieta muuuuuuuuuuuu
zdjecie uzytkownika
razsodny - 2014-11-21 21:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swiadectwo jest trza isc do arbaicamtu chasiok sie do wo to mo siano trudno jest ale mozna
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-22 00:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-21 18:37:23]:
Jak by to powiedzieć,nasza szefowa łyka jak pelikan te bzdury co jej tacy ludzie jak np;bąbelek wciskają a ktoś kto uczciwie powie dlaczego nie może jechać ma głupią kare.Pośledzimy ciąg dalszy tej farsy i przywitanie po dwóch miesiącach Bąbelkowej jak już jej syn wróci ze "szpitala".....ha,ha,ha.Prawdziwy CYRK:)a małpy dają się na to nabrać orangutany oczywiście też
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x