Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stach - 2015-04-28 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zmiast robola opieprzac to moze by tak laskawie poczytaliscie jego opinie ktore dal na samym opczatku bo gosc nie klamie a widac jowita tez lekkich obyczajow bo robol w opisach potepia ten caly syf a tobi sie wrecz podoba sex ze wszystkimi po kolei
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-28 11:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko mirku ja mam lepsza prace i place a ty dalej w tm gownie siedzisz bez
Emerytury
Ubezpieczenie grupowe 1 pomoc i wypad
Umowa smieciowa
Brak socjalu
Mieszkasz jek szczur 4osoby w pokoju 3x3m i kazdy placi min 200€ za 2 tyg
do pracy busem 9 osobowym w 16 ludz bus to nie autobus
kierowcy pijani
jak nie pijani to kupuja obok sparkasy lub z winu od goscia trawe
jada ile fabryka dala jakby bydlo wiezli

naprawde szczyt marzen widac jak malo brakuje ci do szczescia jestes wrecz zacofany to nie czasy PRLu a 21 wiek
takis madry to skad nazbierasz lat przepracowanych na emerture z pustego ani salomon nie naleje
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-28 12:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-04-28 09:53:01]:
Mama ci to haselko sprzedala? Bo sam bys na to nie wpadl
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2015-04-28 16:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma jakieś num, tel do innej pracy oprócz tej?
zdjecie uzytkownika
koordynator nie powinien rzucać mięsem, bo szacune - 2015-04-28 21:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-28 11:16:27]:
Masz rację teraz póki człowiek młody to nie zastanawia się a przyjdzie starość to lat do emerytury nie znajdziesz a zarobek tu nie jest kolosalny różnie bywa , dużo też zależy od weekendów, czasami idziesz do pracy a czasami nie. Jak patrzy się na listy to w weekendy chodzą zazwyczaj jedne i te same osoby i to po 2 dni a niektóre to siedzą po 2 dni na hotelach a co tu robić. Spić się , bo innej rozrywki nie ma a pijesz to tracisz pieniądze. Każdy wie, kto tu ma godziny (F,K,B,S)a niektórzy kierowcy nie powinni naprawdę jeździć (albo picie albo kierownica.)Ktoś ma numery na jakieś roboty oprócz tej to pisać!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tania - 2015-04-30 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-27 21:11:34]:
ty głupi robolu tania nie tania ale na rzeczy sie znam ,a ty zaczerpnij nauki języka polskiego i pisania
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-05-01 17:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za robota? W Niemczech w Polsce daj znac cos wiecej
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-02 21:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestes glupia tania nawet nie wiesz ze podstawa do kindergeltu jest umowa o prace, lohnsteuer karta, akt skrocony slubu, urodzen dzieci, wpolnego zamieszkania rodziny w pl, ile wpolmalzonek zarabia ile na dzieci sie w pl dostswalo ze jestes w niemczech zatrudniony oraz ubezpieczony

pewnie duzo z powyzszych dokumentow jest ci obce wiec sie doszkol a moja pisownie traktoj jak chcesz jesli jestes taka szkolona i pracujesz w ils to widac jak twoje szkolki musialy wygladac
zaocznie skonczona podstawowka i kupione z allegro swiadectwo ukonczenia zawodowki
zdjecie uzytkownika
realnie - 2015-05-05 15:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla odmiany od reszty opinii jakie mozna znalesc na tym forum dodam moze jakas konstruktywna i miejmy nadzieje pomocna .
Praca jest rozna, i faktycznie mozna pracowac na K3 gdzie przerzuca sie zgrzewki z woda mineralna lub miksowac 8 h 2 litrowe plyny ale mozna tez robic dziesiatki innych rzeczy ,jak np: byc osoba sprzatajaca czyli 8 h jezdzic na miotle, sklejac kartoniki klejem na goraco, naklejac etykiety, budowac displaye i.t.d. Takze wszystko zalezy od tego gdzie sie trafi. Tak samo sytuacja wyglada w przypadku hotelu, mniej istotne gdzie, bardziej natomiast jest z kim sie mieszka i to tak naprawde decyduje o tym jak uplyna nam te dwa tygodnie bo wbrew pozorom jakie stwaza to Forum mozna trafic tez na naprawde fajnych ludzi z ktorymi bez problemu mozna sie dogadac. Ale tez ludzie trafiaja sie tam rozni i z tym sie trzeba liczyc. Wyposazenie hotelu to: lozko, czasem pietrowe, szafa, stolik. Brak dobrodziejstw w stylu TV i Internet ,czesto wspolna lazienka i kuchnia, ale spokojnie mozna w takich warunkach mieszkac dwa tygodnie. Co do zarobkow to stawki sa znane z gory i srednio ma sie od 90 h czasem nawet do 110 godzin (jezeli sie pracowalo po 10 h bo i tak sie niejednokrotnie zdazalo) wynagrodzenie jest wyplacane w terminie. Podsumowujac ja nie zaluje, ze tam pracowalam. I kazdy powinien sam sprawdzic czy jest to cos dla niego.
zdjecie uzytkownika
lala:) - 2015-05-05 21:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak w każdej z opini jest cześć prawdy i w tych złych i w tych podkolorowanych ale prawda jest tez taka że jak sie trafi to mozna miec przez 11 dni tylko po 7,5 godziny dziennie to łącznie daje 82,5(371,25euro) a soboty i niedziele sa wolne, miec po 10 godzin przez cały turnus to graniczy z cudem .Miodu nie ma i nie było zapewniam.
zdjecie uzytkownika
lunik - 2015-05-05 22:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zizu - 2015-04-20 12:23:46]:
Szajbuska? No ona jest ok, też ma stres ale zna się na pracy.nie częsie dupa przede szefem. Konkretna i wesoła. Wsciec tez się umie. Ale... anka jest też spoko od zbycha
zdjecie uzytkownika
RR - 2015-05-06 19:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile wyjdzie godzin przez te 2 tygodnie?? jaka stawka ?? i jak wyglądają warunki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-06 20:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2015-05-06 19:05:24]:
To si opisz np:
Prawojazdy kat?
J obcy, w jakim stopniu?
Plec faceci maja 5a babki 4,5€

To potem policzymy twoje zdolnosci zarobkowe
Podkreslam swieta, nocki sa tak samo platne twoje dodatki zabierze odfryd i ils
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-05-11 15:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec warto przeliczyc czy sie opłaca majac rodzine to wstyd sie przyznawac do takiej jałmuzny nie liczac ile sie zostawi na miejscu i zapytanie co z reszta zrobic??siasc ipłakac co zona ma z ta resza zrobic ??????????
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-13 00:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-11 15:27:44]:
Kolego wlasnie to miala moja zona z 2 dzieci za taka czapke drobnych musiala miesiac zamknac czlowiek zapierda.. na szmita a on juz z glupot kupil sobie 2 helikopter na 12 osob bo stary miescil tylko 6 a ciebie zebraku nie stac na 2 tony wegla zeby dzieci nie marzly a gdzie tam cos sobie kupic lepszego wstydu nie maja i tyle
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-13 01:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-11 15:27:44]:
Kolego wlasnie to miala moja zona z 2 dzieci za taka czapke drobnych musiala miesiac zamknac czlowiek zapierda.. na szmita a on juz z glupot kupil sobie 2 helikopter na 12 osob bo stary miescil tylko 6 a ciebie zebraku nie stac na 2 tony wegla zeby dzieci nie marzly a gdzie tam cos sobie kupic lepszego wstydu nie maja i tyle
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-05-14 11:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-05-13 01:00:24]:
czytajac twoje wypowiedzi,opinie itd itp to jestes bardzo badry mozna nawet powiedziec przemadrzały TO DLACZEGO ZAPIER.... NA SZMITA nadałes SOBIE KSYWE ROBOL A WŁASCIWA DLA CIEBIE JEST NIEROBOL, szukaj innej pracy-ale tobie takie opierdala.....sie pasuje masz poprostu dwie lewe rece i brak szacunku dla zony dzieci skoro zostawiasz ich z jałmuzna i nie mozesz zapewnic godnego zycia.Troszczysz sie tu w wypowiedziach o innych a spojz na siebie ile i co jestes wart???????????????????????????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-14 20:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2015-05-14 11:25:05]:
Jesteś osobą z kliki lub z biura (w tych kręgach przebywasz), która ma plecy a co za tym idzie zysk , więc nie dziwi taka wypowiedź. Robol ma dużo racji w tym co pisze a pisze gołą prawdę. Twoja wypowiedź to zwykła PROWOKACJA (niestety nieudana).
zdjecie uzytkownika
555 - 2015-05-14 22:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2015-05-14 11:25:05]:
To ty wyraznie jestes przemądrzałym człowiekiem i pustym jak bańka mydlana jeśli nie zgadzasz sie z uwagami robola Robol pisze szczera prawde nie wiem tylko dlaczego takiego bezmózgowca jakim jestes ty tak bardzo zirytowaływypowiedzi zwykłego pracownika. Zarzucasz mu nieróbstwo a sam domyslam sie że nie jestes przysłowiowego grosza wart ,to można stwierdzić po twoich wypowiedziach.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-15 16:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ZAGADKA!! Kto to taki???? ,,Ja jo to ogarna.." ,,przeciez jo wszystko ogarniom" ,,kto nie ogarnie jo nie ogarna"??? Ha ha ha nie zapomne tych tekstow a dupy dawal na kazdym kroku... :-D:-D:-D
zdjecie uzytkownika
De Bussy - 2015-05-15 22:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorzy powinni być dla ludzi a nie przeciwko nim, powinni pomagać a nie upadlać biednych Polaków, którzy przyjechali tam , bo taki (usunięte przez administratora)to marionetka w rękach p.o. Koordynatorzy powinni charakteryzować się wysoką kulturą osobistą i nie wysławiać się w sposób wulgarny używając od godziny 5.00 słowa "Kur.." a tyczy się to głównie żeńskiej ich części. Pożyteczniej było by, aby żeńska część koordynatorów zamiast słów typu : (usunięte przez administratora) itd. itd. zaczęła się w końcu uczyć języka niemieckiego , bo z tym to licho , krucho , tragicznie.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-05-16 18:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [De Bussy - 2015-05-15 22:10:01]:
koordynatorzi co to takiego w tej pracy?????oni patrza swojej dupy tu sie nie liczy zwykły pracownik,to ze nie umieja sobie dac rady z obowiazkami koordynatora to nic tu sie liczy tylko KASA i by nowy towar zaliczyc,dobrze sie zabawic i imprezowac to ich obowiazki a my to smieci
zdjecie uzytkownika
echo!!! - 2015-05-16 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2015-05-16 18:52:49]:
Nie zgadzam się z określeniem nas jako ,że jesteśmy tylko "śmieci"a koordynatorzy to lepsza część naszej społeczności:)Przecież to ze ich awansowali na to stanowisko nie znaczy że napompowali ich rozumem oni nie stali sie w ten sposób mądrzejsi. Ci co byli przed awansem głupi nadal takimi są a ci co mieli troche poukładane pod beretem jakos krecą tym interesem.To samo tyczy sie szrajberin przecież one z dnia na dzień nie stały się inteligentnymi dziewczynami.Bezmózgowce nadal są bezmózgowcami jakoś liczą na tych kalkulatorach bo liczenie w głowie to dla nich za wysoki próg.J.niemiecki? no cóż... zawsze można sie skompromitować i nie zdawać sobie nawet z tego sprawy i nie robić sobie nic i żyć dalej.Gdzie u nich podstawowe cechy? honor,duma, własne "ego"?odpowiedź:Brak!!!!!Tak to kochani wygląda,więc nie wyolbrzymiajcie ludzi szarych,prostych i pustych bo jak mówi przysłowie:Z dziada pana nie zrobisz:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-05-18 20:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam Lukaszek??? Tyn co ,,wszystko ogarnio" :-D
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2015-05-21 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2015-05-16 18:52:49]:
z tą opinią to nie zgadzam nie można mierzyć wszystkich jedną miarą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie
alert