brak logo

ILS

Worms

Opinie o ILS

Monia 2015-12-29 20:38:21
Widzimy ze ktos wykasowal wczorajszy wpis w kturm bylo ze skornia pila na hotelu. Fakt pila i znowu nabita byla bardzo mocno odwozili ja znowu bo nie byla w stanie chodzic wstyd i hanba. Pozdrowienia do tych co dali wpis o gargamelu fajtycznie podobni usmialismy sie bardzo oj szefi haha
Rafi 2015-12-30 19:25:15
Jak można awansować czy dostać się na stanowisko kordynatora?
abc 2015-12-30 20:56:06
Hmmmm no niby podobni ale Gargi jest z gory lysy :-/
Rafi 2015-12-30 21:41:45
Co? Nie rozumiem
Abc 2015-12-30 22:26:50
Rafi zeby zostac kordynatorem musisz pani Skorni duzo wudki wozic i wszystkich podpierdalac tak jak to ribia od niej pieski. Lub dobrze ja wygrzmocic u niej w domu tak jak to robia wszyscy jak jej dobrze zribisz to moze ci sie uda tylko Niewiem czy to warte na takiego brzydala sie klas do kariery Magda daje dupki zeby miec wladze i jak wyglada sami widzicie tak jak ktos napisal gargamel z dlugim nosem i bardzo brzydka kobieta zniszczona jest bardzo!
Hotel 13 2015-12-30 23:03:19
Kolego abc skornia juz tez jest lysa popatrz na nia jakie juz ma przeswity miedzy wlosami. A nie wspomne miedzy nogami brzydal i tyle a jak chleje na hotelu to pijana wyglada jak zabi fakt jest jeden bardzo brzydka i zlosliwa kobieta z niej a ten facet od niej to juz szkoda slow co za pasztet ale pasuja do siebie dwie poczwary pijackie. Najgorsze jest to ze ta pijaczka znowu jutro bedzie na hotelu hlac i jak zwykle sie puszczac tak jak zawsze to robi. Szefi czekamy na twoja ciaze co sie tak chwalisz ze jestes! Zal nam pania.
Wwww 2015-12-31 18:50:36
I jak tam nasza szefi? Gdzie się bawi?
Nowy 2016-01-01 09:35:31
Witam widzialem juz duzo brzydkich kobiet ale skornia wczoraj wygladala jak czysty zul ale ludziska nos to ma fajtycznie jak gargamel dlugi. A latala wczoraj znowu za kazdym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedne. A ten jej pasztet siedzial i glowa w dul haha cala szefi dupo dajka cipke ma jak wiadro
Nicol 2016-01-01 09:43:15
Co wy za bzdury piszecie?
1
Sara 2016-01-01 10:15:51
Pani M wczoraj była na hotelu?
Jo 2016-01-01 10:35:08
Jaki bzdury koleżanko święta prawda o szefi
rer2 2016-01-02 16:36:30
widzialem ze na chwile obecna firma poszukuje kilku pracownikow miedzy innymi na stanowsiko wlasciciela agencji tłumaczen we Wroclawiu czy w Poznaniu..
1
Robol 2016-01-02 20:31:15
Nowa wiadomsc skornia sie chewali ze jest wciazy haha. Ona juz z tej wudy do glowy dostaje szefi ty i dziecko nierub nam nasmuech. Ale skoro tak jest to gratulacje mamy nadzieje ze teraz dasz juz nam spokuj. I zajmniesz sie dzieckiem a nie tylko chlanie na hotelu i sie puszczanie na lewo i prawo ciekawe czyje te dziecko jest bo ty napewno sama nue wiez haha
!!!!!!! 2016-01-03 06:39:54
Hallo wszystkim jestem tu nowa i jak czytalam te opinie przed wyjazdem do pracy to myslalam ze bzdury piszecie ale na sylwestra widzialam na wlasne oczy jak sie bawi szefowa pijana biegala po hotelu wszystkimi chciala derygowac. A juz nie wspomne o tym jak skakala po ochronie a jej facet siedzial i biedak sie ani nie oddzywal. Jestem w szoku ze taka osoba jest na takim stanowisku. Niewiem jak wy ale zjerzdzam do pl i koniec ta praca to jakas pomylka a ten hotel to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
klok 2016-01-04 20:35:11
no komentarze niektore sa na prawde dosyc wulgarne.. ale tez malo wnosza zeby moc ocenic firme. ja @rer2 tez widzialem stanowisko wlasciciela agencji tlumaczen ale jednak wymagaja prowadzenia własnej działalności
1
kija 2016-01-08 17:40:33
Faktycznie troche nie fajnie jak swieze osoby czytaja tutaj na forum takie rzeczy, ale z drugiej strony pracownicy nie powinni tego na forum wyciagac i opisywac nie ich interes.
1
ergh 2016-01-11 23:13:56
no hej hej ja widzialem ze poszukuje pracownikow do pracy w Holandii jako osoby do pracy w szklarni przy pomidorach lub papryce, szansa na spore zarobki
popppppp 2016-01-17 21:25:52
po prostu zorganizujcie bunt
lets 2016-01-19 20:48:47
To nie jest ich jedyna oferta pracy, bo można się załapać u nich w Holandii również do pracy przy kwiatach. Dobrze, że jest umowa o pracę i zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
lola 2016-01-19 22:04:10
Chciałabym wyjechać z tej firmy na pomidory czy ktoś może mi napisać czy praca ok i jak to tam wygląda
Mariusz 2016-01-22 14:58:35
@lola ja nie wiem jak to z pomidorami tam jest, ale ja chcę wyjechać na pracę przy kwiatach. Słyszałem, że no praca ciężka, ale jest bardzo opłacalna, bo nieźle jednak można zarobić. No i tak jak @lets napisał jest umowa o pracę i zakwaterowanie. DO tego trzeba jeszcze dodać, że wynagrodzenie jest co tydzień :) Myślę, że to bardzo fajnie.
Robin 2016-01-24 12:26:54
Polecam jedną z firm koło Venlo ( Holandia) 0031-77-4729125 telef do biura. Prosić Michała lub Wojtka. Mają także stronę internetową z ofertami pracy. Pracowałam tam 10 lat :) Uczciwi wypłacalni,umowa o pracę,zwrot podatku,świadectwa pracy.
2
ula 2016-01-24 15:01:05
@lola na pomidory to nie opłaca się teraz jechać, zobacz, ze sa też inne ofery np jako pracownik przy pieczarkach, te się łatwiej zbiera i jest lepsza kasa.
jecik 2016-02-01 12:29:07
ula, wcale pieczarek tak łatwo się nie zbiera, rosną na gnoju i sa kryteria zbioru. Fajnie, ze jest tu umowa o prace, a wynagrodzenie to stawki wiekowe Holandia 2016, jak ktoś nie wie co to niech zgoogluje.
Pomidor 2016-02-02 07:25:57
Jezu, co wy tu dupicie o pieczarkach czy pomidorach, tego praca w tst ILS worms nie dotyczy! Aż dziw bierze że administrator tego nie usuwa.
hektor 2016-02-04 06:20:28
Wiecie moze cos na temat mojej psiapsiulki Beti z13 hotelu jakies namiary
1
1234 2016-02-16 22:44:34
pozdrowienia dla "starych "pracowników firmy tst i ils
Areczek 2016-03-10 17:12:54
No starych trochę jest, ale jak z młodymi, czy wiadomo już coś w temacie ewentualnej rotacji i przyjęć i podwyżek co miały być? są czy nie ma nic konkretnego
Były 2016-03-15 12:27:10
Pracowalem tam 4 lata jest dużo prawdy w tym co piszecie ale ja byłem zadowolony a to co robiła Szefi to jej prywatna sprawa ona co rano musi spojrzeć do lustra
Areczek 2016-03-15 20:52:43
No dokładnie, nie rozumiem czemu ludzie tutaj sobie jeżdzą, zamiast spojrzeć w swoje własne zachowania i nie mieszać w sprawy innych ludzi, no bo po co
2
Kacek 2016-03-28 12:21:19
Powiedzcie mi coś na temat rozliczenia się z podatku z tą firmą, ponieważ nie dostałem żadnego dokumentu do rozliczenia, mam czekać czy jak?
1
iwa 2016-03-29 21:17:49
Nie masz na co czekać. Nic nie dostaniesz od nich :)
Lanz 2016-03-31 15:07:48
A ja dostałem taki dokument za zeszły rok ;) Listownie do domu... I jak tam normy dalej dźwigają ? :D Kasa ta sama za tą siermięge czy lepsza ?
tomek 2016-03-31 22:48:50
na pewno u nich praca nie opiera się na call center? bo widze oferte pracy jako Telesprzedawca do Warszawy i troche to tak wygląda, dzwonienie z ofertami.
Praca 2016-04-01 10:44:39
Kasa ta sama od wielu lat i raczej podwyzki nie bedzie. Szrajberiny nadal scigaja sie miedzy soba ktora wieksza norme wyciagnie, kosztem ludzi oczywiscie.
1
Bax 2016-04-04 11:18:34
Jak to nie będzie podwyżek jak wszędzie o tym słyszę, że właśnie będą takie, no nie ogarniam skąd pomysły, że to tylko plotki, właśnie nie są tylko nimi
podwyzka 2016-05-03 00:22:08
Bax, dobrze napisales. Ty tylko wszedzie slyszysz o podwyzkach, ale ich nikt do tej pory nie widzial i nie zobaczy. Nie dostaniesz tu wiecej niz 4,5 euro/h. Pozdrawiam wszystkich wytrwalych pracownikow.
Areczek 2016-05-04 13:39:44
Wiesz co, ja też słyszałem o podwyżkach, więc nie wiem o co Ci chodzi kolego, #Bax dobrze gada, w Warszawie tak jest
podwyzka 2016-05-04 13:59:56
Dobrze Areczku gadasz, podwyzki sa ale w Warszawie, ale nigdy ich nie zobaczysz w Monsheim.
bn 2016-05-06 19:28:45
@podwyżka rozumiem że jesteś pracownikiem i to zorientowanym pracownikiem - wiec może powiesz coś wiecej o stanowisku Account Manager? Bo jest od półtora miesiaca
Koła 2016-05-23 21:58:22
Alez oczywiscie podwyzki byly o 50centow za h tylko wzrosl czynsz za apatamenty o 4€ za dobe
1
Nicol 2016-05-27 21:06:42
Dobrze, że już nie muszę uczestniczyć w tej toksycznej firmie. Młodym nie polecam , bo ani kasy specjalnej nie zarobicie nie mówiąc już o przyszłości - na to patrzcie głównie (jeśli szukacie pracy za granicą na dłuższy okres czasu to szukajcie takiej co wam zapewni "umowę o pracę" i wszystkie świadczenia). Te 2 tygodnie na 2 to pułapka a nie żaden plus. W perspektywie dłuższego czasu narobi wam to więcej szkody niż pożytku. Z miesiąca na miesiąc zarobicie marne pieniądze(poza paroma dupolizami)a w perspektywie dłuższego czasu zostaniecie wyrolowani.
1
Meksyk ! 2016-06-06 20:53:04
Witam.
Pracuje w tej że zacnej firmie Od jakiegoś czasu
I Z tego co wiem Jest tutaj kilka hal Gdzie moga nas wysłać do pracy
Ostatnio jest trochę głośno o tym że otworzą nowe dwie hale w Austrii I w innym państwie
I chciałem się zapytać czy ktoś coś wie o tym ?
Czy będą tam inne stawki I w którym to państwie będzie
Dziękuję z góry za odpowiedź :)
Kordynator 2016-06-06 21:08:30
Tak to wszystko prawda. Widzę po nicku, że słyszał Pan plotki o Meksyku. Od lipca właśnie rusza w tym państwie nowa hala henkla. Kraj może wydawać się trochę egzotyczny ale zapewniam, że będą tam świetne warunki. Stawka godzinowa w Meksyku to 120 pesos za godzinę. Wyjazdy 3 na 1, będziemy płynąć przez ocean 2 dni kontenerowcami za pośrednictwem firmy Sardyna. Praca po 12 godzin dziennie. Dojazdy do hali będą odbywać się grupami 20 osobowymi ( zależy ile wejdzie na pake ciezarowki). 2 przerwy 5 minutowe po 10 minut, zakaz wnoszenia skorpionów i wezow w ubraniach roboczych, hotele położone w cichym miejscu daleko od miasta( 40 km)? Dojazd do sklepu na wlasny koszt. Polecamy osły i muły. To narazie tyle podstawowych informacji. Pozdrawiam serdecznie.
Kordynator 2016-06-06 21:22:08
Z tymi mulami i oslami to był zarcik, trochę mnie poniosło. Fajnie, że ta firma się tak rozwija i inwestuje w nowe kraje. Do zobaczenia w lipcu, w Meksyku. Pozdrawiam szczesciarzy którzy się tam dostaną. Chętnie zabralbym się z wami ale mam chorbe morska.
Conen 2016-06-07 12:59:35
Witam! Jutro mam wyjazd do tej firmy organizowany przez biuro pracy. Macie może jakieś wskazówki czy też porady? Mam się na coś mentalnie przygotować?
Bułka 2016-06-07 21:09:58
Najlepiej panie Conen przygotować się na meksyk w lipcu
Bo wyślemy tam wszystkich nowych.
Chcemy przygotować naszych stałych pracowników jaki będzie miała wpływ podróż W kontenerach na statku przez dwa dni
Pozdrawiamy
Conen 2016-06-07 23:05:05
Poczucie humoru to macie dobre. A coś przydatnego?
szkoła_charakteru 2016-06-08 23:28:01
Ta firma to praktycznie obóz pray z lekko podniesionymi standardami (dla szczęśliwców nie muszących gnieździć się w 16os mieszkaniach z jednym prysznicem) O TST można sporą książkę napisać. W Wormsie i okolicach znajduje się parę hal. Przykładowo jęśli traficie na Neugescheft jest zapiepsz niesamowity, a praca nie warta stawki - nie bez podowtu tą halę ochczono jako Auschwitz - Pozdro dla tego patola simona! Awans jest - tj. tylko za danie dupy (nie dotyczy schreiberin)
4r 2016-06-18 11:40:36
@szkoła charakteru no do faktycznie średnio..ale nigdzie łątwo nie ma
Zostaw swoją opinię o ILS - Worms
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS