Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chłopek - 2014-09-08 20:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Ciebie chyba glowa boli-tez lepiej zostan w domku-zacznij sie leczyc!
zdjecie uzytkownika
racibórz - 2014-09-09 16:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chyba powinni sie wszyscy leczyc
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-09-09 21:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehehhe Ona juz ktos kocha,ale ze Pana normalnego;;;;; to jest akcja kim Pan Jest/! chyba szef bo norme zawsze robiła albo ktos mega glupi! cyba ze to Pan Pan D...kocha ja wiec
zdjecie uzytkownika
Osik - 2014-09-10 02:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że każdy pracownik powinien sam osobiście zająć się swoim życiem prywatnym i nie wnikać w niczyje inne sytuacje. Różni są pracodawcy i pracownicy. Uważam przyglądając się z boku, że praca w ILS nie należy do najtrudniejszych i najbardziej wymagających. Każdy kto chciałby zdobyć doświadczenie w materii powinien statorwać od 0.
zdjecie uzytkownika
czlowiek - 2014-09-11 23:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wkoncu sie Pani Sylwia labus czuje;-) ktos wie?!
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-09-12 10:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czlowiek - 2014-09-11 23:22:28]:
ma sie dobrze ale nie wraca juz do pracy ma juz w polsce załatwiona
zdjecie uzytkownika
elus - 2014-09-12 19:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vip - 2014-09-12 10:53:22]:
świety czas na nia w domu i dzieckiem niech sie zajmnie a nie imprezami i balowaniem z innymi chłopami
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-09-13 15:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elus - 2014-09-12 19:56:39]:
odczepcie sie ludzie i dzieckiem sie od dnia narodzin opiekuje, po co te komentarze?!na chleb jej dajecie ze sie tak jej osoba interesuje. bez sensu!
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-09-13 18:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2014-09-13 15:46:17]:
a co ciebie do tego pilnuj swojej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-09-13 18:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tola - 2014-09-13 18:04:44]:
dokładnie Tola! nie normalni! niech kazdy spojrzy na siebie na swije poczyniania a opzniej wygłasza opinie, zwłaszcza te negatywne najlepiej w oczy ale na to tym prostką brakuje odwagi! przykre,ale ludzie dajcie juz sylwii spokuj, zreszta Ona i tak nie czyta tego i nie ma to wiekszego sensu. jak chcecie jej cos przekazac to np jest na FB. powiedz jej napisz i bedzie lżej..po co to pisac i obrazac gdy to ze jestesmy tu anonimowi nie zmieni postaci rzeczy i nie rozwiaze problemu.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chłopek - 2014-09-14 23:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie z wami ludzie. sylwia jest normalna kobieta,pracuje studijuje, ma co robic i robi to dobrze nie wiem moze to was ludzie boli?! jak kazdy czlowiek wzmaga sie z przeciwnosciami losu. Takie zycie.a idementuje plotke mie ma pracy w PL!
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-09-15 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszkam w niemczech w neuss i szukam pracy ale nie znam niemieckiego.jest szansa sie dostac na tst
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-09-15 17:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a szajbuska wrocila juz
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-09-15 21:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-09-15 17:29:25]:
Nika mieszkasz w neuss nie nzasz niemieckiego a znasz Szajbuske z tst?!
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-09-17 10:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam sylwie a z moim niemieckim szalu nie ma.niekomunikuje sie biegle.czemu pytasz o mnie
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-09-17 12:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-09-17 10:01:19]:
dziwne mi sie wydało ze nie pracujesz u nas a znasz Szajbuske.ale ona na D.dorfie robi. tam niemieckego nie trzeba znac. Napisz sylwi na fb to Ci załatwi.
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-09-17 13:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2014-09-17 12:14:40]:
a Sylwia jest juz?a jest tam praca
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-09-17 16:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy juz tam jest?! praca jest. najlepiej sie z nia skontatkuj. albo do biura w raciborzu.pozdrawiam Nika
zdjecie uzytkownika
wioletta - 2014-09-18 08:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście żałośni w swoich opisach ( usunięte przez administratora )-usuwając natychmiast niekorzystne ale prawdziwe opinie o nich.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-09-18 12:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze masz racje po nich mozna wszystkiego sie spodziewac albo maja znajomosci tak jak z koordynatorami i resza ekipy, za darmo nic nie ma i nic za darmo nie załatwiaja
zdjecie uzytkownika
czlowiek - 2014-09-18 17:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-09-18 12:52:39]:
no tajne agentki E&E Hehehe!!!! moze jak zauwaza ze o nich tez sie pisze skoncza smarowac innych w necie!nie ładnie robicie, na hotelu i w pracy tez, mogły byscie choc troche kultury zachowac. tez wam wiele do ideału brakuje a strasznie obgadujecie a czesto Szajbuske Zbycha i inne szrajberinki Ale, Klaudie, Anke. nie ładnie!
zdjecie uzytkownika
de - 2014-09-19 19:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administrator tej strony jest żałosnym kretynem.Usuwa nie tylko niecenzuralne wyrazy ale wiadomości niewygodne dla niego a mówiące prawdę o innych.Łatwo się domyslić , że są to osoby którym je z ręki- prawdziwy z niego dupek,wazeliniarz
zdjecie uzytkownika
de - 2014-09-19 19:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administrator tej strony jest żałosnym kretynem.Usuwa nie tylko niecenzuralne wyrazy ale wiadomości niewygodne dla niego a mówiące prawdę o innych.Łatwo się domyslić , że są to osoby którym je z ręki- prawdziwy z niego dupek,wazeliniarz
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-09-20 20:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [de - 2014-09-19 19:39:36]:
usówa bo moze pisza opinie o nim i prawda go boli
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-09-20 20:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
usówa bo moze pisza opinie o nim i prawda go boli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x