Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Głos sumienia - 2015-09-02 23:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-07-02 22:12:18]:
Cisza bo to i tak nie da nic, będzie jak było do tej pory.
Ćpanie, chlanie i udawanie że jest ok. Ja tam polecam firmę przynajmniej się wybawisz na maxa. Gandzie pojarasz bez stresu i w pracy i w "hotelu" dostęp bez problemu sam kupuje to wiem. Nawet niemiec na hali sprzedaje za kilka euraczy. Poza tym dilerów na hotelach nie brak polecam hotel isolajtów... zawsze świeży towarek. Tak więc holandia w niemczech jest zajebista.
zdjecie uzytkownika
Miska - 2015-09-02 23:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogie Panie, jest naprawdę fajnie. Wakacje w tropikach się chowają. Jedziesz za darmo, mieszkasz za darmo, pracować nie trzeba bo pracy nie ma, raj na ziemi. Gorąco jest winogrona się można najeść... Tylko trzeba za coś żyć w tym raju. Jedyne co to się wyspać można.
zdjecie uzytkownika
Hans Christian Andersen - 2015-09-02 23:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co? - 2015-07-03 03:45:45]:
Opowiem Wam bajke o wspaniałym raju na ziemi gdzieś tam niedaleko Worms... wszyscy ludzie pracują lekkkp mają euro w duzych złotych workach i są szczęśliwi.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-09-03 09:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Głos sumienia - 2015-09-02 23:48:15]:
Co racja to racja ja jest lepiej niz na NL bo spokojnie w hotelu kopcisz mariolke
zdjecie uzytkownika
maciora - 2015-09-03 10:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-08-28 00:42:43]:
Adik nie rodzi on ponczkuje błahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
Żydek - 2015-09-03 11:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Wy jesteście chorzy, albo faktycznie przepaleni. Z zająca przeszli na adika. Powinni co niektórym robić testy psychologiczne i dużo osób by odpadło. Bo tam jest najwięcej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i narzekajacych osób pracuje.
zdjecie uzytkownika
Żydek - 2015-09-03 11:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta maciora to pewnie najszczuplejsza gwiazda firmy ktora sama ze sobą ma problem. Tonący brzytwy się chwyta.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-09-03 11:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Żydek - 2015-09-03 11:03:43]:
A jak masz nie narzekać jak z 14 dni pracujesz 5, albo jak idziesz do pracy i za 2-3h wracasz na hotel bo roboty nie ma. Siedzisz w klice u koordynatorow to masz zapewniona robotę i mozesz pisac takie glodne kawałki sobie.
zdjecie uzytkownika
Adriana - 2015-09-03 11:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to forum i nie ma tu za wiele dobrych opinii. A co na to wszystko szefowa czy ten caly szef Schmit czy jak mu tam?!!! Przeciez jest jakas kontrola i ktos to powinien zglaszac komus i policja jakaz tez w niemczech pracuje. naczytalam sie opinii i jednak zrezygnuje z wyjazdu tam. to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w ktorym narkomani mieszkaja z tego wychodzi a koordynatorzy tylko chleja i zaliczaja laski.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-09-03 11:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widać ruszyło się troszkę na forum. Widać ku lepszemu poszło i pier...li się jeszcze bardziej niż było. Pewnie standardy że nadal nie ma czym sprzatac i kazdy umywa rece jak sie zglasz to ze brak chemii worka czy mopa a w robocie setki tego idzie w kosz? dalej sie opier... ci pseudo koordynatorzy i tylko chleja u wielorybow albo spia zamiast pracowac?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-09-03 12:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adriana - 2015-09-03 11:16:26]:
Najlepsza decyzja w życiu Adriana. A co na to szefowa... wie co sie dzieje bo sama jara trawsko i chleje z nimi. to co się tu dziwić ze jest pozwolenia na to na hotelach pewnie ma udział w handelku nawet, a do schmidta nie dochodzi nic co go może zaniepokoic taka jest polityka w tym bagnie.
zdjecie uzytkownika
nurek - 2015-09-03 13:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adriana - 2015-09-03 11:16:26]:
Adriana dawaj do nas bedzie bal... oni niech chleja przynajmniej jest wiadomo ze nie przyjada na hotel i nie beda sie panoszyc jak bure suki, jeszcze tylko ta smieszna ochrone sie ominie i bedzie pelen luz ze wszystkim bo tylko z nimi jest jeszcze wiekszy problem bo wesza pedaly i szukaja dziury w calym.
zdjecie uzytkownika
Vampire - 2015-09-03 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieprzycie bezsensu. Nadaje cie na koordynatorów, ale jak coś trzeba i czy problem z czymś, czy coś załatwić to telefony się nie urywaja. 24godz na dobę. Alkoholicy jakby przestali chlac i nie zasypiać do pracy to wszystkim było by lepiej.
zdjecie uzytkownika
Juliee - 2015-09-03 15:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na więcej narzekają Ci którzy albo nie chce im się robić, albo czymś narazili się i czują się pokrzywdzeni i szukają winny w innych czyli koordynatorach i wymyślają te bajeczki o chlaniu i laseczkach. Pracuje już 2lata i nie zauważyłam by koordynatorzy zaliczyli panienki . Zastanówcie się co piszecie, ludzie maja żony, rodziny które napewno to czytają i później ktoś całkiem nie winny może mieć kłopoty. Co innego jak dziewczyny same wlaza do łóżka, ale to Niemcom w pracy.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-09-03 18:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Żydek - 2015-09-03 11:06:13]:
Zydzie, tych testow psychologicznych nie przeszliby wlasnie pseudokoordynatorzy ;)
zdjecie uzytkownika
Żydek - 2015-09-03 18:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaro ale konkretnie kogo nazywasz pseudo koordynatorami?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-09-03 18:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Julie wiesz jestes tempa kur...a i tyle ja pracowalem tam od 2009 roku i to co ludzie pisza to 99% prawdy szmit ma uklady z policja i urzedami bo odprowadza najwiecej podatku e wormsie a kto by swoja dojna krowe bil jak mleka daje wiec jak nie wiesz co magda, zajac pedal i ta reszta choloty wyprawia to musisz miec oczy zdrowo gownem zamazane lub twoj lekarz cie oklamuje kretynko!!!
zdjecie uzytkownika
Juliee - 2015-09-03 20:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mówię tam o układach, Magdzie i o szmicie, tylko właśnie o tym by wszystko mówić i mówić zgodnie z prawda! Bo łatwo jest kogoś o czernic całkiem niepotrzebnie. Ale widzę ze właśnie masz problem z myśleniem i tylko wyzywać innych umiesz wiec szkoda dyskusji. O tym ze jest ciężko to każdy wie, ale nie trzeba obrażać innych odrazu. Pozdrawiam Cię 123
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-09-03 21:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juliee czy ty masz choć trochę rozumku czy te teksty Ci ktoś piszę?
Albo co lepsze może ty jesteś jedną z nich i wspólnie siedzicie i tak miło i ładnie przedstawiacie się w różowiutkich barwach.
Kazdy kto tam jest doskonale wie co się dzieje i jak jest naprawde... jak to masz opisane powyzej przez ludzi. Adi z Ewelinką siedzą tylko i szukają nowych sensacji zeby od siebi odganiac problemy i trzesa dupaaami zeby sie schmidt nie wzial im za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo gdzie zarobia tyle za takie nieróbstwo!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
barbara - 2015-09-03 21:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juliee - 2015-09-03 20:28:48]:
No tak bajeczki masz racje... jak zajac najebany na schodkach siedzi przed 13 i laske sciemnia kim on tu nie jest i co moze... z okna widac wszystko a w nocy słychac wiecej :) Jesteś po prostu jedną z nich albo tez w układzie siedzisz jak ci wszyscy pochlebcy.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-09-03 21:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta cala jebnieta juliet to bedzie nasz pseudo koordynator basia kowalska albo ten glupi cwaniak kochmanski co szuka punktow u magdy pozdr dla was smiecie i tak zdechniecie i zycze wam wszystkiego najgorszego a minimum tyle zlego ile sami narobiliscie sami pijecie z malolatami sypiacie (zbychu) a za cudza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzatac chcecie
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-09-03 21:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nurek - 2015-09-03 13:15:57]:
Przeciez ich latwo zrobic w ch.ja slychac z daleka jak jada tym rozklekotanym mietkiem co ledwo sie trzyma kupy. Wystarczy wtedy sie schować w pokoju i udawać że się spi poza tym z daleka widac z okna ze parkuja i ze ida... Sprawdzone juz nie raz na calej elicie koordynatorow też hehehe...
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-09-03 21:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto zaczynać współpracę z ils czosnów koło warszawy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 11:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Irys - 2015-09-04 11:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni juz sa zalatwieni, trzeba tylko dobrze sie zgadac razem i to wystarczy. Nas jest więcej więc można im koło dupy zrobić bez problemu.
zdjecie uzytkownika
S.Z. - 2015-09-04 11:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nurek - 2015-09-03 13:15:57]:
Co Ty się tak do tej ochrony dowalasz nurek, tak samo robia tu jak i kazdy. Przynajmniej można cokolwiek zglosić i zalatwić u nich jak potrzeba bo sa na miejscu codziennie a nie czekać na koordynatora który i tak ma Cię w duuupie telefonu nie odbiera i pojawia się raz na tydzień jak dobrze pojdzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie
alert