Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lala:) - 2015-05-05 21:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tak w każdej z opini jest cześć prawdy i w tych złych i w tych podkolorowanych ale prawda jest tez taka że jak sie trafi to mozna miec przez 11 dni tylko po 7,5 godziny dziennie to łącznie daje 82,5(371,25euro) a soboty i niedziele sa wolne, miec po 10 godzin przez cały turnus to graniczy z cudem .Miodu nie ma i nie było zapewniam.
zdjecie uzytkownika
lunik - 2015-05-05 22:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zizu - 2015-04-20 12:23:46]:
Szajbuska? No ona jest ok, też ma stres ale zna się na pracy.nie częsie dupa przede szefem. Konkretna i wesoła. Wsciec tez się umie. Ale... anka jest też spoko od zbycha
zdjecie uzytkownika
RR - 2015-05-06 19:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ile wyjdzie godzin przez te 2 tygodnie?? jaka stawka ?? i jak wyglądają warunki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-06 20:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2015-05-06 19:05:24]:
To si opisz np:
Prawojazdy kat?
J obcy, w jakim stopniu?
Plec faceci maja 5a babki 4,5€

To potem policzymy twoje zdolnosci zarobkowe
Podkreslam swieta, nocki sa tak samo platne twoje dodatki zabierze odfryd i ils
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-05-11 15:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec warto przeliczyc czy sie opłaca majac rodzine to wstyd sie przyznawac do takiej jałmuzny nie liczac ile sie zostawi na miejscu i zapytanie co z reszta zrobic??siasc ipłakac co zona ma z ta resza zrobic ??????????
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-13 00:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-11 15:27:44]:
Kolego wlasnie to miala moja zona z 2 dzieci za taka czapke drobnych musiala miesiac zamknac czlowiek zapierda.. na szmita a on juz z glupot kupil sobie 2 helikopter na 12 osob bo stary miescil tylko 6 a ciebie zebraku nie stac na 2 tony wegla zeby dzieci nie marzly a gdzie tam cos sobie kupic lepszego wstydu nie maja i tyle
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-13 01:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-11 15:27:44]:
Kolego wlasnie to miala moja zona z 2 dzieci za taka czapke drobnych musiala miesiac zamknac czlowiek zapierda.. na szmita a on juz z glupot kupil sobie 2 helikopter na 12 osob bo stary miescil tylko 6 a ciebie zebraku nie stac na 2 tony wegla zeby dzieci nie marzly a gdzie tam cos sobie kupic lepszego wstydu nie maja i tyle
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-05-14 11:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-05-13 01:00:24]:
czytajac twoje wypowiedzi,opinie itd itp to jestes bardzo badry mozna nawet powiedziec przemadrzały TO DLACZEGO ZAPIER.... NA SZMITA nadałes SOBIE KSYWE ROBOL A WŁASCIWA DLA CIEBIE JEST NIEROBOL, szukaj innej pracy-ale tobie takie opierdala.....sie pasuje masz poprostu dwie lewe rece i brak szacunku dla zony dzieci skoro zostawiasz ich z jałmuzna i nie mozesz zapewnic godnego zycia.Troszczysz sie tu w wypowiedziach o innych a spojz na siebie ile i co jestes wart???????????????????????????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-14 20:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2015-05-14 11:25:05]:
Jesteś osobą z kliki lub z biura (w tych kręgach przebywasz), która ma plecy a co za tym idzie zysk , więc nie dziwi taka wypowiedź. Robol ma dużo racji w tym co pisze a pisze gołą prawdę. Twoja wypowiedź to zwykła PROWOKACJA (niestety nieudana).
zdjecie uzytkownika
555 - 2015-05-14 22:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2015-05-14 11:25:05]:
To ty wyraznie jestes przemądrzałym człowiekiem i pustym jak bańka mydlana jeśli nie zgadzasz sie z uwagami robola Robol pisze szczera prawde nie wiem tylko dlaczego takiego bezmózgowca jakim jestes ty tak bardzo zirytowaływypowiedzi zwykłego pracownika. Zarzucasz mu nieróbstwo a sam domyslam sie że nie jestes przysłowiowego grosza wart ,to można stwierdzić po twoich wypowiedziach.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-15 16:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ZAGADKA!! Kto to taki???? ,,Ja jo to ogarna.." ,,przeciez jo wszystko ogarniom" ,,kto nie ogarnie jo nie ogarna"??? Ha ha ha nie zapomne tych tekstow a dupy dawal na kazdym kroku... :-D:-D:-D
zdjecie uzytkownika
De Bussy - 2015-05-15 22:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorzy powinni być dla ludzi a nie przeciwko nim, powinni pomagać a nie upadlać biednych Polaków, którzy przyjechali tam , bo taki (usunięte przez administratora)to marionetka w rękach p.o. Koordynatorzy powinni charakteryzować się wysoką kulturą osobistą i nie wysławiać się w sposób wulgarny używając od godziny 5.00 słowa "Kur.." a tyczy się to głównie żeńskiej ich części. Pożyteczniej było by, aby żeńska część koordynatorów zamiast słów typu : (usunięte przez administratora) itd. itd. zaczęła się w końcu uczyć języka niemieckiego , bo z tym to licho , krucho , tragicznie.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-05-16 18:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [De Bussy - 2015-05-15 22:10:01]:
koordynatorzi co to takiego w tej pracy?????oni patrza swojej dupy tu sie nie liczy zwykły pracownik,to ze nie umieja sobie dac rady z obowiazkami koordynatora to nic tu sie liczy tylko KASA i by nowy towar zaliczyc,dobrze sie zabawic i imprezowac to ich obowiazki a my to smieci
zdjecie uzytkownika
echo!!! - 2015-05-16 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2015-05-16 18:52:49]:
Nie zgadzam się z określeniem nas jako ,że jesteśmy tylko "śmieci"a koordynatorzy to lepsza część naszej społeczności:)Przecież to ze ich awansowali na to stanowisko nie znaczy że napompowali ich rozumem oni nie stali sie w ten sposób mądrzejsi. Ci co byli przed awansem głupi nadal takimi są a ci co mieli troche poukładane pod beretem jakos krecą tym interesem.To samo tyczy sie szrajberin przecież one z dnia na dzień nie stały się inteligentnymi dziewczynami.Bezmózgowce nadal są bezmózgowcami jakoś liczą na tych kalkulatorach bo liczenie w głowie to dla nich za wysoki próg.J.niemiecki? no cóż... zawsze można sie skompromitować i nie zdawać sobie nawet z tego sprawy i nie robić sobie nic i żyć dalej.Gdzie u nich podstawowe cechy? honor,duma, własne "ego"?odpowiedź:Brak!!!!!Tak to kochani wygląda,więc nie wyolbrzymiajcie ludzi szarych,prostych i pustych bo jak mówi przysłowie:Z dziada pana nie zrobisz:)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-05-18 20:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam Lukaszek??? Tyn co ,,wszystko ogarnio" :-D
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2015-05-21 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2015-05-16 18:52:49]:
z tą opinią to nie zgadzam nie można mierzyć wszystkich jedną miarą
zdjecie uzytkownika
oko wielkiego brata - 2015-05-26 20:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH CZYTAJACYCH KOMENTARZE !!!!
JESTEM NA OCZNYM SWIADKIEM JAK NASZ KOORDYNATOR KTORY POWINIEN SWIECIC DLA POSPULSTWA PRZYKLADEM BO TAK NAS NAZYWAJA NA IMPREZIE PRZED HOTELEM PRZY PLOMIENIACH GRILU RZUCAL PLASTIKOWYMI KRZESLAM I RYCZAL WULGARNE SLOWA:
MAM NADZIEJ TYLKO ZE NASZA SZEFOWA COS ZROBI W TEJ SPRAWIE.PRZECIEZ JUZ KIEDYS GO UMIALA ZDEGRADOWAC DO ZERA:TYLKO Z NIEGO CWANA BESTIA I ZNOWU JAK KOT ZE SZREKA WLAZ W LASKI:USZANOWANIE DLA TYCH CO MAJA P:A W D..... ps.ciekawe co na to NASZ SZANOWNY SZEF SCHMIT JAK ZOSTANIE POINFORMOWANY ADI NIE CHLEJ TYLE BO CIE NAGRAM
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-26 21:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie powinni być nagrani jak chleją a później innych oceniać i wyrzucać z firmy że raz wypiją,
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-27 00:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIM JESZCZE NORMALNYM POLECAM W OGOLE NIE UCZESTNICZYC W TEGO TYPU GRILLACH PRZED HOTELEM I NIE PATRZEC NA TO UPODLENIE. RADZE PRZYJECHAC DO PRACY, ODPRACOWAC SWOJE, SZCZESLIWIE WROCIC DO DOMU I ZAJAC SIE SWOIMI PROBLEMAMI. TO CO DZIEJE SIE W HOTELU I WOKOL HOTELU NAJLEPIEJ WYMAZAC Z PAMIECI. RADZE NIE INTEGROWAC SIE W TYM TOWARZYSTWIE, BO TO JUZ NIEJEDNEMU NA DOBRE NIE WYSZLO.
zdjecie uzytkownika
przymusowi obserwatorzy - 2015-05-30 20:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oko wielkiego brata - 2015-05-26 20:40:39]:
Dla nas to nie jest koordynator, łacha z niego targamy każdego dnia ,on sycy ledwo gada i tak ciężko go zrozumieć, przecież to zwykły balon pęknie i tak tylko szpilką go przebić (łach na maxa).
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-02 18:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przymusowi obserwatorzy nie bardzo wiem co masz na myśli tak naprawde mówiąc w ten sposób o kierowniku, bo raczej do szefostwa nalezy się odnosić z kulturą jacy by nie byli. A słyszałem także od kilku osób, że da się dogadac z nimi tak naprawde jeśli chodzi o np. urlopy, że nie ma problemu tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
stach - 2015-06-02 20:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-06-02 18:26:56]:
Debilu tzn ci ktorzy tam mieszkaja a sam doswiadczylem jak madzia pomaga po prosbie o wolne 1 wekend bo cora miala komunie madzia zrobila mi 7 tygodni wolnego a pozatem robi tak z 99% ludzi ty zmien dilera zanim cos napiszesz
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-08 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam slychac na dysseldorfie? ponoc jakies przeprowadzki byly ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podpisujesz nie wiesz co, na szybko bo czasu nie ma, szefowa , usi obalic flaszke z ekipa
Pytania: Idziesz mieszkac na zadupie albo jedziesz do polski
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-10 20:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-06-08 15:01:51]:
Nic trzymali ludzi gorzej jak swinie w 1 chlewiku i okazalo sie ze jest za duzo ludzi na dany metraz a ze szmit nie ma wtykow tak jak w worms to musial przeprowadzic ludzi zeby miec spokoj
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-20 13:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasem się mieszka po 6 lub 4 osoby ze nie ma miejsca gdzie dac walizek,a tyle kasy zdzierają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ILS?
Zadaj pytanie
alert