Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-02-18 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obgadujemy ani w pracy ani na forum, obgadujemy dopiero na hotelu!
zdjecie uzytkownika
artykuł - 2014-02-18 01:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W jakiej to było gazecie chętnie poczytam
zdjecie uzytkownika
louise - 2014-02-27 23:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Brak wsparcia i brak podstawowego organu odwoławczego, który to byłby wsparciem dla pracownika - z tym powinno się coś zrobić, aby polski pracownik czuł, że ma w razie czego jakąś rozsądną alternatywę, która stoi po jego stronie! Na co powinno polskie szefostwo zwrócić baczniejszą uwagę a raczej na kogo? To na osoby ,które otwarcie wykorzystują fakt znajomości z "polską górą" i otwarcie na każdym kroku to podkreślające. Jest jeden osobnik, który wykorzystuje to notorycznie i chyba każdy kto tam pracuje to wie o kim tutaj mowa a prawdę mówiąc to przestraszona, szara mysz - powołuje się na znajomość z bratem szefowej (a brat szefowej to osoba na tyle ile ją znam naprawdę normalna i skromna, której nie poprzewracało się w głowie i nie można o nim złego słowa napisać). Jednak czy "ta osoba wykorzystująca" fakt znajomości z szefową i jej bratem buduje pozytywny wizerunek "samej szefowej"? Nie wymaga to chyba dalszego komentarza. Słabość i małość przejawia się właśnie poprzez takich ludzi, którzy wykorzystują fakt znajomości a o dyskrecji to chyba nigdy w swoim życiu nie słyszeli. Mogą sobie manipulować, ale tylko słabeuszami swojego pokroju. Na wizerunek firmy i samej szefowej wpływa to fatalnie!
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2014-03-02 12:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zamiar jechac tak, nawet sprubnowac. Je jaka chetna towarzyszka ktora ma zamiar tez jechac ?????????
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-03-03 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary prac - 2014-01-17 13:23:51]:
napiszcie tytuł tej gazety...
zdjecie uzytkownika
Bouś - 2014-03-10 15:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artykuł - 2014-02-18 01:01:26]:
Od kiedy w ILS mają hotele ???
zdjecie uzytkownika
veronica - 2014-03-13 22:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-03-03 09:58:42]:
Ja jestem chętna i koleżanka również :) Nie takie rzeczy się robiło ;) Damy radę
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-03-15 17:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam,jestem byłym pracownikiem,bo to co sie wyrabia w tej firmie to masakra...cały czas mało i mało non stop tempo i stres...jestes w pracy 8h a płacone masz za 7,5 lub mniej przez czipowanie TST...nie ma kompetentnej osoby żeby w razie problemu z kimś porozmawiać,a jak coś powiesz koordynatorowi,to oczywiście komentuje to podczas jazdy z inna grupą samochodem i wszyscy wszystko wiedza....do sklepu zapomnij że kierowca pojedzie jeśli zapytasz lub poprosisz,oczywiście nie wszyscy są samolubami,ale większość jeździ sama,z osobą towarzyszącą lub swoja ekipą...no i jeszcze jedna sprawa natomiast osoby powyżej 60lat miały już nie jeździć do pracy,ale firma jest niesłowna bo z niektórych zrezygnowano,a inni dalej jeżdżą i obgadują nas ,,polskie świnie''jak to pewna pani stwierdziła...i gdzie tu sprawiedliwość???? więc zastanówcie się zanim tam pojedziecie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-19 14:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jola ma racje. Osoby po 60-tam roku zycia nadal jezdza choc niektorym juz zabroniono ale ci co maja uklady maja te prace nadal mimo ze juz nie ma sily pracowac ale dostaje lzejsza prace. Na czipach rzeczywiscie tracisz sporo minut. Z busami tez prawda - kierowcy zabieraja kogo chca i kiedy chca a nieraz po pracy nie ma miejsca w busie bo za malo samochodow wysyla, dlatego wszyscy tak biegna po pracy do busow jak stado antylop bo kto sie nie zalapie ten czeka. Wiele osob czeka prawie godzine zanim samochod obroci caly kurs i jeszcze trzeba dzwonic bo nikt sie o ciebie nie martwi. Obgadywanie jest tam na porzadku dziennym, (usunięte przez administratora)Ludzie ci co tam jezdza to talko dlatego, ze nie maja wyjscia bo sa w finansowam dolku, choc juz wielu szuka innej pracy bo to slychac. Mam nadzieje ze szefostwo zmieni zasady tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Hallenreinigung - 2014-03-19 21:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
M I E T L Y niech w koncu kupia nowe bo hallenreinigung nie maja czym zamiatac!!! Najlepiej z 10 od razu bo ciagle gina!!!
zdjecie uzytkownika
Hallenmietlogigung - 2014-03-20 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Magdo! Prosimy o nowe M I E T Ł Y ! :)
zdjecie uzytkownika
dusi - 2014-03-21 08:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za piec euro taki zapierdol to porazka jakis burak slazki pokazał na co go stac a teraz reszta ma przepiepszone.pracowalem na miksowaniu dwulitrowych płynów do prania szok stawy w palcach tak bola ze az rece swedza z bulu najgorsze stanowisko a najgorsze jest poganianie przez brygadzistki aushwic normalnie za psie pieniadze.warunki hotelowe znosne.wszystkie godoją po slunsku ciezko ich zrozumiec brrrrrrrrr.ponoc na wodzie jest lepiej.wariacki wyscig szczurow za jedyne 5 euro
zdjecie uzytkownika
doussy - 2014-03-22 17:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj nie za 5 euro, my na tych plynach 2 litrowych Doussy zasuwamy za 4,5 euro i to kobiety jeszcze. Rece wysiadaja a gonitwa taka ze nie nadazysz zasuwac.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-03-29 08:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo to ciężko jest tam się wkręcić... Ja próbowałam z koleżanką ale niestety a szkoda...
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2014-03-29 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoń non stop do biura i się upominaj o wyjazd, bo jest tak, że ludzi którzy stale jeżdżą zostawiają w domu, odmawiając im wyjazdu a całkiem nowych wysyłają na ich miejsce. To jest sprawdzone!!!
zdjecie uzytkownika
paolo - 2014-03-29 10:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same schreiberiny robią ten wyścig szczurów - ciągła rywalizacja między nocką a dniówką, aby a nóż któraś mniej nie zrobiła bo to wstyd!!! Ciągłe podnoszenie normy z dnia na dzień, czy zrobisz 40 palet czy 50, tyle samo dostaniesz zapłacone. Więc nasuwa się pytanie - po co tak gonicie ludzi? Dziewczyny opamiętajcie się bo to co robicie jest nienormalne!!!
zdjecie uzytkownika
szajberina - 2014-03-29 17:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szrajberiny gonią i chcą wyrobić normy, bo mają za to extra płacone - 300 euro na miesiąc dodatkowo.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-03-29 19:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłam i nie raz ale za każdym razem słyszę coś innego. Teraz np. wymagają komunikatywnego języka niemieckiego, gdzie niestety jest on u mnie na poziomie średnim...
zdjecie uzytkownika
irrrrrra11 - 2014-04-03 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie !!! co wy tam robicie !!! za 4,5 euro to wbrew niemieckim przepisom! taki zarobek jest karalny! ale cóż ręka rękę myje a schmit się bogaci waszym wysiłkiem,Niech znajdzie niemieckich parobków to zobaczy kto mu zrobi norme za 4.5 euro ,
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-03-21
Żródło: nuzle.pl
Żywiec
(Śląskie)
Nowa pizzeria w Żywcu poszukuje kelnerów do obsługi sali. Osoby z wysoką kulturą osobistą, pracowite, sumienne i lubiące kontakt z klientem, z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku, zapraszamy do przesyłania aplikacji na monika.hlawiczka.hintz@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-04-05 19:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dusi - 2014-03-21 08:02:50]:
Trzeba się było uczyć języków obcych,a nie narzekać,że się śląskiego nie rozumie ;) gwara jak każda inna.Jestem Ślązaczką z krwi i kości,mieszkam w Niemczech( Bawaria)pracuję w sklepie,i choć potrafię perfekt( czysty niemiecki)to niektórych osób zwłaszcza starszych W OGÓLE nie rozumiem!! I co?? Mam płakać z tego powodu?? Gadają swoim slangiem i tyle.Więc albo się człowiek dostosuje do większości,i próbuje ''ogarnąć'' ten język,albo ma pecha.Mnie też nikt nie pomaga.. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
TT - 2014-04-09 22:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNIE PŁACA MINIMALNA TO 8,5 EURO BRUTTO NA GODZINE !! TO NA REKE COS KOLO 6,5 EURO !!
zdjecie uzytkownika
dusi - 2014-04-10 11:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam placa 4,5 euro na godzine a nie 8,5 jak twierdzisz. Jak nie wierzysz to sie zatrudnij, kontakt Raciborz - znajdziesz w internecie i prasie. ILS firma. Ludzie jezdza tylko dlatego ze system dwutygodniowy a nie z powodu zarobkow bo te sa obciete do polowy. Praca bardzo ciezka, ludzi odwoza do szpitala, jedna pani miala uraz kregoslupa i dostala L4 ale zaraz na drugi dzien byla na liscie zjazdu do Polski. Po co im kaleki pracownik? Albo tyrasz albo wypad.
zdjecie uzytkownika
przyjaciółka - 2014-04-11 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK LOUISE MASZ RACJE WRESZCIE WYGARNOŁEŚ TO CO CIE BOLAŁO OD DAWNA NO ALE PRZYZNAJE MASZ RACJE INNI TO TEZ WIDZA ALE SIE BOJA ZABRAC GŁOS BO BOJA SIE O PRACE-CHARUWE
zdjecie uzytkownika
andrut - 2014-04-16 10:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Krótko mówiąc jest sposób aby zmienić może nie tyle warunki pracy panujące w tej firmie ale rządy "szefowej"(skończyło by się kumoterstwo i załatwianie wszystkiego po znajomości poprzez wypicie wspólnie flaszki)Osoba ta nie posiada żadnych predyspozycji aby pracować z ludźmi.Ogólnie wszyscy znają jaka o niej krąży opinia .Uważam że najlepiej sobie radzi z zaliczaniem facetów i rozbijaniem związków innych.Sposób na koniec jej kariery jest prosty wystarczy zawiadomić o wszystkim żonę owego pana jak również jednego z jego braci.Zapewniam ,że powinno poskutkować.Ja tak własnie postąpię.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
biszkopcik - 2014-04-17 22:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZANOWNY ANDRUCIE CZEKAMY NA REZULTATY ZYCZYMY POWODZENIA I POZDRAWIAMY
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
52 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x