Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-12-23 08:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie zne zjechalismy do pl i zamierzamy zalozyc sprawe szefi macie jakis numer do tej firmy z legnicy bo slyszalam ze duzo wnioskow juz tam jest na temat wykorzystwania i mobingu w pracy przez pania skornie. A wczoraj znowu szmaciski nachlane po chotelu biegalo. Zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat oszywiscie oprucz tej pijaczki szefi
zdjecie uzytkownika
? - 2015-12-23 21:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tu macie namiary na te firme z legnicy. Europejskie centrum odszkodowan. 59-220 Legnica Ul. M. Kolbergo18 oni sie wszystkim zajmna i naprawde sa solidni pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-12-23 21:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam o jeszcze jednym i teraz pokarzemy pijaczce gdzie jej miejsce przy szmacie na winie szefi zebys sie zakrztusila przy kolacji i najgorszych swiat ochlapusie rok 2016 bedze twojim najgorszym szykuj duzo kasy na odszkodowania za to ze nie dalas nam Papieru na rodzinne a twojie pieski dostawaly i mieli placone a my nie ty menelko
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwa - 2015-12-23 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was miał taką sytuację, że pracował tam rok albo i dłużej i nie może uzyskać na papierze okresu zatrudnienia i odprowadzania za pracownika składek w tej firmie? Czy ta firma z Legnicy jest wstanie pomóc w takim zakresie? Okazuje się, że robiliśmy na czarno? Proszę o konkretne odpowiedzi , bo koordynatorzy poza durnym uśmiechem nic więcej nie są w stanie zaoferować nie mówiąc już o biurokracji tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-12-24 13:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wszyscy pracuja na czarno jak cos ci sie stanie to zaraz wysylaja do polski czemu? Bo sie boja bylem w tej firmie w legnicy i wszystkim sie zajmna adwokat powiedzial ze tu jest wszystko nie zgodne z prawem czlowiek ja tez nie mam zadnych papierow na starosc bedziemy szukac skladek a jak pani Magda taka madra to zobaczymy czy taka bedzie w sadzie. Jak czlowiek chce od niej jakis Papier to nie chce nic dac sprawy beda zalozone przeciwko skorni bo ona reprezetuje ja w pl. Ja osibiscie polecam ta agencje zrobili na mnie duze wrazenie i sa naprawde solidni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-12-28 11:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam dzisiaj w legnicy sprawa zalozyc. Ludzie tam bardzo mili i sprawa yie zajmna przeciwko M Skornia i jeszcze zglosilam jeszcze do pipu o lamanie praw czlowiek. A co sie dzieje z szefi jakos brzydka sie zrobila tak latka uciekaja a alkochol szkodzi a ona pije jak malo kto na tym hotelu ciekawe kiedy znowu menelka znowu bedzie sie bulila pod hotelem tak jak ostatnio dobrze ze juz nie musze jechac do tego burdelu
zdjecie uzytkownika
juju - 2015-12-28 12:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś się orientuje jak tam z pracą? Jak byłam w listopadzie to mówiono że nie mają umowy podpisanej z Sandrą i że Ukraini nas zastopią.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-12-28 14:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dajcie sobie spokuj z ta praca z tego co wiem maja pozakladanych mnostwo spraw o mobing. A w szczegulnisci sprawy przeciw skorni. Skornia jak sie upila na hotelu to gadala ze prawdopodobnie wszystkich polakow zwolnia bo sie boja polskiego sadu i ta pijaczka zostanie zerem
zdjecie uzytkownika
Jojo - 2015-12-29 13:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czym sie ruzni szefi od gargamela niczym obydwoje sa wredni bardzo brzydcy obydwoje maja dlugie nosy i mieszkaja sami z kotami haha pozdrawiamy szybkich
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-12-29 20:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzimy ze ktos wykasowal wczorajszy wpis w kturm bylo ze skornia pila na hotelu. Fakt pila i znowu nabita byla bardzo mocno odwozili ja znowu bo nie byla w stanie chodzic wstyd i hanba. Pozdrowienia do tych co dali wpis o gargamelu fajtycznie podobni usmialismy sie bardzo oj szefi haha
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2015-12-30 19:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można awansować czy dostać się na stanowisko kordynatora?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-12-30 20:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmmm no niby podobni ale Gargi jest z gory lysy :-/
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2015-12-30 21:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co? Nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-12-30 22:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafi zeby zostac kordynatorem musisz pani Skorni duzo wudki wozic i wszystkich podpierdalac tak jak to ribia od niej pieski. Lub dobrze ja wygrzmocic u niej w domu tak jak to robia wszyscy jak jej dobrze zribisz to moze ci sie uda tylko Niewiem czy to warte na takiego brzydala sie klas do kariery Magda daje dupki zeby miec wladze i jak wyglada sami widzicie tak jak ktos napisal gargamel z dlugim nosem i bardzo brzydka kobieta zniszczona jest bardzo!
zdjecie uzytkownika
Hotel 13 - 2015-12-30 23:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego abc skornia juz tez jest lysa popatrz na nia jakie juz ma przeswity miedzy wlosami. A nie wspomne miedzy nogami brzydal i tyle a jak chleje na hotelu to pijana wyglada jak zabi fakt jest jeden bardzo brzydka i zlosliwa kobieta z niej a ten facet od niej to juz szkoda slow co za pasztet ale pasuja do siebie dwie poczwary pijackie. Najgorsze jest to ze ta pijaczka znowu jutro bedzie na hotelu hlac i jak zwykle sie puszczac tak jak zawsze to robi. Szefi czekamy na twoja ciaze co sie tak chwalisz ze jestes! Zal nam pania.
zdjecie uzytkownika
Wwww - 2015-12-31 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam nasza szefi? Gdzie się bawi?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-01 09:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam widzialem juz duzo brzydkich kobiet ale skornia wczoraj wygladala jak czysty zul ale ludziska nos to ma fajtycznie jak gargamel dlugi. A latala wczoraj znowu za kazdym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedne. A ten jej pasztet siedzial i glowa w dul haha cala szefi dupo dajka cipke ma jak wiadro
zdjecie uzytkownika
Nicol - 2016-01-01 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy za bzdury piszecie?
zdjecie uzytkownika
Sara - 2016-01-01 10:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M wczoraj była na hotelu?
zdjecie uzytkownika
Jo - 2016-01-01 10:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki bzdury koleżanko święta prawda o szefi
zdjecie uzytkownika
rer2 - 2016-01-02 16:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzialem ze na chwile obecna firma poszukuje kilku pracownikow miedzy innymi na stanowsiko wlasciciela agencji tłumaczen we Wroclawiu czy w Poznaniu..
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-02 20:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa wiadomsc skornia sie chewali ze jest wciazy haha. Ona juz z tej wudy do glowy dostaje szefi ty i dziecko nierub nam nasmuech. Ale skoro tak jest to gratulacje mamy nadzieje ze teraz dasz juz nam spokuj. I zajmniesz sie dzieckiem a nie tylko chlanie na hotelu i sie puszczanie na lewo i prawo ciekawe czyje te dziecko jest bo ty napewno sama nue wiez haha
zdjecie uzytkownika
!!!!!!! - 2016-01-03 06:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hallo wszystkim jestem tu nowa i jak czytalam te opinie przed wyjazdem do pracy to myslalam ze bzdury piszecie ale na sylwestra widzialam na wlasne oczy jak sie bawi szefowa pijana biegala po hotelu wszystkimi chciala derygowac. A juz nie wspomne o tym jak skakala po ochronie a jej facet siedzial i biedak sie ani nie oddzywal. Jestem w szoku ze taka osoba jest na takim stanowisku. Niewiem jak wy ale zjerzdzam do pl i koniec ta praca to jakas pomylka a ten hotel to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
klok - 2016-01-04 20:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no komentarze niektore sa na prawde dosyc wulgarne.. ale tez malo wnosza zeby moc ocenic firme. ja @rer2 tez widzialem stanowisko wlasciciela agencji tlumaczen ale jednak wymagaja prowadzenia własnej działalności
zdjecie uzytkownika
kija - 2016-01-08 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie troche nie fajnie jak swieze osoby czytaja tutaj na forum takie rzeczy, ale z drugiej strony pracownicy nie powinni tego na forum wyciagac i opisywac nie ich interes.
zdjecie uzytkownika
ergh - 2016-01-11 23:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no hej hej ja widzialem ze poszukuje pracownikow do pracy w Holandii jako osoby do pracy w szklarni przy pomidorach lub papryce, szansa na spore zarobki
zdjecie uzytkownika
popppppp - 2016-01-17 21:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nigdy tm nie pracowałem - 2013-08-06 19:27:34]:
po prostu zorganizujcie bunt
zdjecie uzytkownika
lets - 2016-01-19 20:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest ich jedyna oferta pracy, bo można się załapać u nich w Holandii również do pracy przy kwiatach. Dobrze, że jest umowa o pracę i zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-19 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym wyjechać z tej firmy na pomidory czy ktoś może mi napisać czy praca ok i jak to tam wygląda
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-22 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola ja nie wiem jak to z pomidorami tam jest, ale ja chcę wyjechać na pracę przy kwiatach. Słyszałem, że no praca ciężka, ale jest bardzo opłacalna, bo nieźle jednak można zarobić. No i tak jak @lets napisał jest umowa o pracę i zakwaterowanie. DO tego trzeba jeszcze dodać, że wynagrodzenie jest co tydzień :) Myślę, że to bardzo fajnie.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-01-24 12:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam jedną z firm koło Venlo ( Holandia) 0031-77-4729125 telef do biura. Prosić Michała lub Wojtka. Mają także stronę internetową z ofertami pracy. Pracowałam tam 10 lat :) Uczciwi wypłacalni,umowa o pracę,zwrot podatku,świadectwa pracy.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-24 15:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola na pomidory to nie opłaca się teraz jechać, zobacz, ze sa też inne ofery np jako pracownik przy pieczarkach, te się łatwiej zbiera i jest lepsza kasa.
zdjecie uzytkownika
jecik - 2016-02-01 12:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ula, wcale pieczarek tak łatwo się nie zbiera, rosną na gnoju i sa kryteria zbioru. Fajnie, ze jest tu umowa o prace, a wynagrodzenie to stawki wiekowe Holandia 2016, jak ktoś nie wie co to niech zgoogluje.
zdjecie uzytkownika
Pomidor - 2016-02-02 07:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezu, co wy tu dupicie o pieczarkach czy pomidorach, tego praca w tst ILS worms nie dotyczy! Aż dziw bierze że administrator tego nie usuwa.
zdjecie uzytkownika
hektor - 2016-02-04 06:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie moze cos na temat mojej psiapsiulki Beti z13 hotelu jakies namiary
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-02-16 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla "starych "pracowników firmy tst i ils
zdjecie uzytkownika
Areczek - 2016-03-10 17:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No starych trochę jest, ale jak z młodymi, czy wiadomo już coś w temacie ewentualnej rotacji i przyjęć i podwyżek co miały być? są czy nie ma nic konkretnego
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-03-15 12:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 4 lata jest dużo prawdy w tym co piszecie ale ja byłem zadowolony a to co robiła Szefi to jej prywatna sprawa ona co rano musi spojrzeć do lustra
zdjecie uzytkownika
Areczek - 2016-03-15 20:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No dokładnie, nie rozumiem czemu ludzie tutaj sobie jeżdzą, zamiast spojrzeć w swoje własne zachowania i nie mieszać w sprawy innych ludzi, no bo po co
zdjecie uzytkownika
Kacek - 2016-03-28 12:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie mi coś na temat rozliczenia się z podatku z tą firmą, ponieważ nie dostałem żadnego dokumentu do rozliczenia, mam czekać czy jak?
zdjecie uzytkownika
iwa - 2016-03-29 21:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kacek - 2016-03-28 12:21:19]:
Nie masz na co czekać. Nic nie dostaniesz od nich :)
zdjecie uzytkownika
Lanz - 2016-03-31 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dostałem taki dokument za zeszły rok ;) Listownie do domu... I jak tam normy dalej dźwigają ? :D Kasa ta sama za tą siermięge czy lepsza ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-31 22:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno u nich praca nie opiera się na call center? bo widze oferte pracy jako Telesprzedawca do Warszawy i troche to tak wygląda, dzwonienie z ofertami.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2016-04-01 10:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-03-31 22:48:50]:
Kasa ta sama od wielu lat i raczej podwyzki nie bedzie. Szrajberiny nadal scigaja sie miedzy soba ktora wieksza norme wyciagnie, kosztem ludzi oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
Bax - 2016-04-04 11:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie będzie podwyżek jak wszędzie o tym słyszę, że właśnie będą takie, no nie ogarniam skąd pomysły, że to tylko plotki, właśnie nie są tylko nimi
zdjecie uzytkownika
podwyzka - 2016-05-03 00:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bax - 2016-04-04 11:18:34]:
Bax, dobrze napisales. Ty tylko wszedzie slyszysz o podwyzkach, ale ich nikt do tej pory nie widzial i nie zobaczy. Nie dostaniesz tu wiecej niz 4,5 euro/h. Pozdrawiam wszystkich wytrwalych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Areczek - 2016-05-04 13:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, ja też słyszałem o podwyżkach, więc nie wiem o co Ci chodzi kolego, #Bax dobrze gada, w Warszawie tak jest
zdjecie uzytkownika
podwyzka - 2016-05-04 13:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Areczek - 2016-05-04 13:39:44]:
Dobrze Areczku gadasz, podwyzki sa ale w Warszawie, ale nigdy ich nie zobaczysz w Monsheim.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
bn - 2016-05-06 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@podwyżka rozumiem że jesteś pracownikiem i to zorientowanym pracownikiem - wiec może powiesz coś wiecej o stanowisku Account Manager? Bo jest od półtora miesiaca
zdjecie uzytkownika
Koła - 2016-05-23 21:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alez oczywiscie podwyzki byly o 50centow za h tylko wzrosl czynsz za apatamenty o 4€ za dobe

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ILS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert