Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

Pracowałeś w firmie ILS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-09 21:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie pisać głupoty na temat Dusseldorfu.Nie ma tam aż takiej tragedii da się wszystko przeżyć to tylko głupie 2 tygodnie Pracy.Jeśli jesteście nierobami i nie wiecie co to znaczy Praca to zapraszam do urzędu pracy tam mają Pracę dla was na sprzątanie klatek lub roznoszeniu ulotek.Gwarantuję wam,że taka pracą na pewno się nie zmęczycie.Fakt faktem jeżdżę tam i czasami bywa,że jest ciężko ale to tylko kwestia dogadania się i wzajemnej współpracy z ludźmi gwarantuje tym,że praca staje się uruzmaicona.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-11 00:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-09 21:22:17]:
`dogadania sie` ciekawe z kim i w sprawie czego?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-12 19:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-11 00:09:25]:
łapówki robolu łapówki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-12 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-10-12 19:13:39]:
lapowki???? a w jakiej postaci najczesciej? co tam sie daje? i komu?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-13 10:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-12 22:55:04]:
robolu nie rób z siebie bałwana to pracujesz tam i nie wiesz na czym rzecz stoi ciekawe kogo kryjesz
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-13 12:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te Karty IKK działają również w Polsce? wie ktoś coś na ten temat? z Dysseldorfu.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-10-13 19:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-13 12:05:57]:
karty IKK to tylko w niemczech
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie dajci esie zwariowac!!! nie ma nic wspolnego z korupcja !! praca jest jak wszedzie na D.dorfie poprostu szefostwo staneło na wyskosci zadania i prac jest podzielona na bardziej dla Pan i Panw cyzli jest lepiej, grupy sa od gory przydzielone wiec kto z jaka szrajberina pracuje.ale jest lepiej tak mozna pracowac
zdjecie uzytkownika
szajbus - 2014-10-13 22:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plotki sa stwaorzone przez chorych z zawiści, rozprzestrzenianie przez głupców,i przyjmowane za fakt przez idiotów. sylwia labus
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 22:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tola - 2014-10-13 19:20:40]:
ale w Pl mozesz poprosic biuro o druk E 106 i masz wszystkie swiadczenia zdrowotne. nie ma duzo formalnosci. a warto miec.pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-13 22:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na düsseldorfie nie jest taka zła jak inni piszą, tam sobie nie dadzą rady tylko prawdziwe lenie. jeździłam juz gdzie indziej za granicę do pracy i gorzej wykorzystywali ludzi jak tutaj. najgorsza atmosfere robią sobie ludzie między sobom, ale jak jest zgrana ekipa to przyjemnie się pracuje. dla mnie najgorsze są te nocne biby na hotelu. a rekordy bije szajbuska, Anka z swoim mezem i cala reszta tamtego mieszkania. tam to potrafią balować cala noc aż do 11 nie dajac innym wypocząć. szkoda mi tylko pana Marcina M że się w takie towarzystwo wciągnął. taki fajny i słodki chłopak. oby zmadrzal. pozdrowienia dla niego. i nie bojcie sie tu jezdzic. fajne godziny można złapać
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-10-13 23:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamietam jestem sasiadka, i to były urodziny wiec mogli sobie pozwolic, zreszta nastepny dzien mieli wolny WSZYSCY szkoda ze jak sasiedzi nie z firmy dra pyski dzien i noc Ci nie przeszkjadza I O TYM NIE PISZESZ. zajmij sie soba nie martw sie o innych.pracownico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żal Ci przeprowac sie!
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-14 15:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szajbus - 2014-10-13 22:14:01]:
PANI SYLWIO POWINNA PANI POBRAĆ PARĘ LEKCJI Z POLSKIEGO PRZEDE WSZYSTKIM Z PISOWNI.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-15 10:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szajbus - 2014-10-13 22:14:01]:
A to bardzo ciekawa wypowiedz szajbuski bo jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi czego Ci można zazdrościc???Kobieto brak ci samokrytycyzmu a wierz,że na Duss.wiele osób ma Cię powyżej dziurek w nosie a skoro ludzie ,którzy dla ciebie pracują to idioci ....bo sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobisz a nie normę to sorry na twój temat wiemy już wszystko.Lepiej się pracą zajmij bo do tego akurat to ostatnia jesteś.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-10-13 12:05:57]:
Z karty IKK można korzystać i w Polsce,pytałam w przychodni.
zdjecie uzytkownika
re - 2014-10-15 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-15 11:09:08]:
ona juz od roku na dussy nie jest, sorry ale chyba sie z nory wyrwales, u niej dobrze sie pracowalo a zwlaszcza na dussy, stare dobre czasy! a najl;epsze jest to ze ONa nie czyta opini z tej strony i mozecie se pisac co chcecie i tak nie dotrze najlepiej jej powiedziec albo napisac jak sie co mo do niej.jeszcze pisza w jej osobie super, totalna nuda u was, znamijmy sie naprawde problemami. moze bedzie l;atwiej
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-15 21:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [re - 2014-10-15 20:49:53]:
Mowa o Dusseldorfie,czytaj jak już dobrze zanim słowo nakreślisz...
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-18 09:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [he - 2014-10-15 10:36:30]:
MAM TE SAME ZDANIE O SZAJBUSCE LATA BIEGA KRZYCZY NIBY COS ROBI I TO WSZYSTKO CAŁE JEJ ZAANGAZOWANIE W JEJ PRACE, JEJ ATUTEM TO DOBRE IMPREZY I ROZCHLANE TOWARZYSTWO TO POTRAFI NAJLEPIEJ
zdjecie uzytkownika
byly niewolnik - 2014-10-19 15:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miala pracowac na orlenie ale jak zapytala jaka jest norma to ja zmierzyli tylko i podziekowali dlatego wrucila po wypadku bo miala tam pracowac ale woli sie wyreczac innymi
zdjecie uzytkownika
tantunia - 2014-10-19 22:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAŁY - 2014-09-28 13:44:33]:
Ja mimo wszystko wole ta "cwaną" B....przynajmniej stara się załatwić ludziom wszystko z czym się do niej zwracają ,czego nie można powiedzieć o tych dwóch leniwych,opasłych wielorybach,które to dopiero wypijają morze wódy i ludzi i ich sprawy mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może to kiedyś zauważy szefowa.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-20 08:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tantunia - 2014-10-19 22:48:23]:
tantunia ty chyba w garbate aniołki wierzysz, dobrze wiesz co wyrabiaja te wieloryby wszyscy wiedza ze szefi z nimi chleje i imprezuje a dochodzi jeszcze do nich cicha TANTY I cichy szpieg ( usunięte przez administratora ),a w jakich intencjach wróciła z Diseldorfu-tajna misja przecierz ktoś musi donosic a te dwie sie nadaja do meldowania pozdrawiam wszystkich małej wiary
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-20 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-10-20 08:30:24]:
administrator znów usunoł wypowiedz ale i tak wiemy 123-wiemy o kim piszesz chodzi o TANTY I G.M donosza ploty pracownikom niby na wyzszym stanowisku ''NIBY'' dlatedo wróciła z diseldorfu by pełnic misje
zdjecie uzytkownika
opera - 2014-10-20 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tantunia,123 i inne osoby....brawa dla Was,jesteście niesamowici:) podoba mi się to co robicie dzięki takim ludziom jak wy światło dzienne ujrzą wszystkie przekręty koordynatorów, poznamy wszystkie plotkary i donosicieli.Nie wszyscy na Monscheim wiedzą co się tam faktycznie dzieje i na kogo należy uważać a na tej stronce są prawdziwe: Nachrichten:)POZDRAWIAM:)
zdjecie uzytkownika
puszek - 2014-10-22 20:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co dalo mi sie zauwazyc to zlodzieje albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak polacy daja sie spraedawac izolajty smutne ale prawdziwe porazka gonia tst biale murzyny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co sie dzieje polsko nie dajmy sie!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-22 20:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puszek - 2014-10-22 20:44:38]:
puszek BRAWO krótka ale prawdziwa opinia gratulacje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x