Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco Ruda Śląska

zdjecie uzytkownika
**** - 2010-08-30 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klachy będą zawsze ,a kierownik zmiany musi być.Życzę jemu lub jej powodzenia bo trudna z was załoga ,jakby każdy zajął się pracą,a nie pierdołami to byłoby wam lepiej .Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ja. - 2010-08-30 22:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma swoją rację .wiecznie ktoś będzie narzekać bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.Przykro czytać co piszecie bo do swego gniazda walicie równo.Wszyscy staramy sie dobrze pracować i to na każdej zmianie ,czasem mamy słabszy dzień ale pracujemy.
Nasze narzekania do niczego nie prowadzą.Czytają różni i się śmieją z nas.Pozdrawia ja.
zdjecie uzytkownika
00000 - 2010-08-31 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt kazdy sie narobi albo i nie,ale pietrzą sie problemyi mamy po dziurki w nosie dokładania nam roboty bo kazdy robi za 2 juz!!!!jak długo -ludzie forum jest 6 zapraszam !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-08-31 19:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze forum.Może jakieś sprawy są załatwione ale jeżeli coś poważniejszego to zaraz idzie na dywanik a potem ty obrywasz wiec czasem milczeć.
Nowe grono na forum ???czy stare tylko ze na nowo wybrane ???
Bądżmy solidarni i trzymajmy ze sobą sztamę i nie obgadujmy się na wzajem.Na prawdę zgoda buduje i miła atmosfera w pracy że chce się żyć.
Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się,szanujmy się,a nie przechodząc alejkami słyszy siętylko jakjedna obgaduje drugą,coś okropnego.kiedyś z uciechą szło siędo pracy, a a teraz!!grupki potworzone i jedna nadaje na drugą .wstydzcie się stare baby!!!!!
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide pracować:)miłego wieczorku
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2010-09-01 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty zapewnie też w tej grupce obgadującej,wszyscy tak robią i będą robic,to nieuniknione jak pracują większości same baby,poza tym byłoby nudno a tak wiecznie się coś dzieje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-09-03 15:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bu ha ha ha jednego pasożyta mniej http://gielda.onet.pl/bluetax,42690,301,0,6903,profile-spolka... prowadziła
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-05 18:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może byłeś leserem ??? [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ??? no z tym się nie zgodzę i pamiętaj że o zmarłych żle się nie mówi ani nie pisze.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2010-09-06 19:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wracając do nowej rzekomo[usunięte przez moderatora] to jeżeli nie zajmie się pracą tylko łażeniem i przekazywaniem co która mówi na drugą to długo miejsca nie zagrzeje i wróci na swoje dawne miejsce ......... Daleko jej do[usunięte przez moderatora]..
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2010-09-06 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie rozumie posunięcia dyrekcji wybierając kogoś na[usunięte przez moderatora]jeśli ta osoba nie nadawała się na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
:)))) - 2010-09-07 08:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniczku ![usunięte przez moderatora]Była dobrym pracownikiem i [usunięte przez moderatora]robiła po 8 godz anie jak niektórzy palą po 6 godz na dniówke !!!!!!!!!!!!!!stała na ladzie ,towarowała ,haratała , ale odejsciem jej była zmiana seniora -A na B ,ta nie robi nic -ale szpile lubi wbijąć ma swoje ulubienice !!!więc wara od[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
===/ - 2010-09-23 12:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój kierownikom zmiany nocnej nikt nie chciałby być na ich miejscu , jacy są tacy są ale jak na razie jest ok.
zdjecie uzytkownika
*** - 2010-09-23 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje w zupełności maja rozkazy z góry i muszą się do nich stosować a kierowniczki są ok...
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-10-06 14:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani[usunięte przez moderatora] wróci na swoje miejsce bo absolutnie sie nie nadaje do tego wiec niech skrzydła opusci POZdrowienia do seniorki[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
perszing - 2010-10-08 00:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak [usunięte przez moderatora] to tylko łazi i kręci dupcią jak by miała te 20lat.
Leser z niej niesamowity, wzięła by się do roboty, a nie szwendała by się jak śmierć po cmentarzu ...
zdjecie uzytkownika
lila - 2010-10-08 16:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiść ludzka nie zna granic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-09 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kierowniczką zastanówcie się lepiej nad tymi co im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżą tych trzeba by było się pozbyć i to z hukiem konfidentki jedne .
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2010-10-30 11:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak to prawda [usunięte przez moderatora] to mamy szpetne fujjjjj
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-10-30 12:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
kwk - 2010-10-30 12:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie potrafisz patrzeć na kierownictwo to zmień firmę.Skończcie pisać głupoty bo powinniśmy pomagać sobie wzajemnie bo pracy z roku na rok jest więcej a nas niestety mniej.A każdy z nas z jakichkolwiek powodów musi pracować do relaksu tam nie przychodzimy.Piszecie jak wam źle a ciągle tam pracujecie macie forum pracownicze to poruszajcie takie istotne problemy a nie że nie macie czym pisać lub papier toaletowy jest za twardy.Na palarni i po kątach wszyscy mądrzy a jak przychodzi co do czego to jest wspaniale .Na pisanie głupot to załóż sobie pamiętnik.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2010-10-30 14:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...no tak lepsze te co dają na boku......te dopiero dbają o reputacje firmy tescco ...zdesperowane baby....ojeje i takie śliczne wiecznie płaczące byleby tylko złapać jakiegoś jelenia nie ważne że żonaty , byleby sobie ulżyć za kase .....no ale zaocznie robią "średnie " ha ha ha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-02 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ker - 2009-08-26 14:34:55

Mam pytanie przede wszystkim do pracownic Tesco R.Śl.
Pracuje tu pewna dziewczyna - średni wzrost, brunetka, długie rozpuszczone włosy. Kiedyś spinała je w kitkę. Ostatnio w tą czerń wpuściła czerwonawe chyba pasemka. Nie pracuje na kasach, tylko chodzi po sklepie.
Jak ma na imię i czy można ją poderwać?

Tesco posiada bzduralne przepisy zakupiłem w niedziele automat do prania i był wadliwy. A kierowniczka Tesco stwierdziła mozna go wymienić ponieważ był używane. Jak można sprawdzic czy jest dobry nie używając go. Trzeba uważać co sie kupuje w Tesco
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2010-11-08 11:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BZDURA -DAJESZ DO REKLAMACJI I JUZ !
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-11-09 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-09 14:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiom cala ekipe nocki za wytrzymalosc dziwia sie ze macie takie beznadziejne [usunięte przez moderatora]j co nie potrafia liczyc do trzech ale mam nadzieje ze ktos z gory sie dowciapnie i zamieni na kogos kompetentnego zresztom za niedlugo swieta beda mialy pole do popisu jo robil z nimi jak z kierowniczek zlecialy na pracownikow skrzydla im odpadly a teraz znowu urosly ale odpadna glowa do gory pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tatarata - 2010-11-10 04:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grześ.
Pod lepszy adres nie mogłeś trafić. Tylko kto teraz klientów obsłuży skoro po kilka tysięcy zarabiać będą? Pewnie ta z [usunięte przez moderatora], bo bryką jeździ i dalej pracuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tesco Ruda Śląska?
Zadaj pytanie
alert