Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco Ruda Śląska

Pracowałeś w firmie Tesco Ruda Śląska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-19 11:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na co zmarła p( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-31 03:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TESCO IS VERRY GOOD!
Nie no, serio to jest przykład prawdziwej polskiej pracy państwowej,chociaż to akurat w spółce jest. Niby jest ok,niby jest źle. Zależy gdzie,kiedy,komu i w jakim miejscu. Jedni się dogadują,inni na siebie naparzają. NORMALNE. Jedni się wspierają wzajemnie-na przykład kierownictwo roboli wspomaga,a same obrywa niepotrzebnie poprzez kary finansowe,notatki, czy zwolnienia-,robole pomagają kierownikom-na przykład wyjść jakoś dobrze na inwenturze,ale to tylko formalnie na papierku,bo w rzeczywistości to i tak są hocki-klocki. Na przemysle ile sie towaru ukrywa,albo zmienia nazwy,czy kody,żeby pasowało jak zewnętrzni będą liczyć,a jak idą se,to pracownicy wiedzą co jest co. To i tak robole robia coś za plecami kierowników,a mówią że jest ok. Kierowniki przed seniorkami też kombinują,a formalnie też jest ok. A dyrektorka(najbardziej\"poszkodowana\") jakby se wejrzała tak w niejedno miejsce,jakby se policzyła niejeden towar,to by też wiedziała ile faktycznie strat ma na sklepie. Ile towaru brakuje... Ile i w jaki sposób jest niszczone... Ogólnie jeden przed drogim robi wałki. Nawet wały, albo wały przeciwpowodziowe! Według mnie to takim serio prosiaczkiem(no bo nie powiem świnią)jest kierownica personalna. Ta to każdemu uprzykrzy życie. A miła to ona jest tylko na zdjęciu i to jeszcze z przedszkola. Nie ma sprawiedliwości,bo sprawdzają tylko wybranych,karaja tylko wybranych,i kłody tez tylko wybranym pod nogi kładą. Jednego się uczepią że coś wziął,czy zniszczył,a ile osób przecież chowa towar do siebie?! Ile osób se szykuje te lepsze a gorsze klient ma kupić... Kierowniki robią też przekręty na grube tysiące a robola ukarają lub wyleją za drobnostki. To jest wszystko co się wewnątrz dzieje,ale fajnie jakby kiedy tak konkretnie sanepid wjechał w to tesco. PIP,inspekcja BHP czy inne karające mandatami instytucje. Przecież klamki są oblepione na drzwiach,ostre krawędzie,gniazdka poobrywane lub w pobliżu wody,czy tak jak na rybach przy stołach lodowych. Tu w ogóle współczucie dla \"rybianek\". Mają dziołchy przewalone. Zresztą kafelki popękane wszędzie i zagrażają bezpieczeństwu. Niejeden juz miał uraz z tego powodu.Choćby na mięsie. Dopiero jak se jedna nos rozwaliła to naprawili kafelki na podłodze. Wcześniej nie trzeba bo to za drogie naprawy. Paleciaki się zacinają,koła są niesprawne... Ale po co naprawiać.Jedynie na suchym jest miarowo dobrze,ale na przemyśle jakie kosmiczne palety sa na pietrach postawione i nikt nie widzi że to niebezpieczne. Na świeżej też jak klientów trują. Najlepiej jakby na mroźne sanepid wpadł. Wszystko tam maja co po dacie. Ale to nie na straty ino do klientów idzie! Półki w modułach też jakie ostre krawędzie mają,ale pewnie nikt z klientów jeszcze skargi nie napisał na to. Klienty ile tez kradną towaru ale ochrona śpi! Ino widzą co źle pracownik zrobi i od razu Marzenka długopis odpala do notatki,albo wypowiedzenia umowy. Też pacany z sosnicy przyszli i w kulki lecą za tyle na reke co my na papierze. Ale lepiej niech tego nie robią,tego tez nie i tego też. Co książeczki sanepid nie mają żeby na świeżej pomóc jak są raje? Dziewczyną też palet nie zrzucą bo uprawnień MAGAZYNIERY nie mają na wózki. Debilne to jest ale w tesco prawdziwe! W ogóle że tez mercze nie maga tymi paleciakami elektrycznymi jeździc to też chore. Niech se pani z pokoju numer 2 weżmie i pomoże dziewczynom na świeżej samoobsłudze na rannej szychcie. Może też zobaczy jak to jest jak kobieta dźwiga z wysokości 1.8metra 30kilogramową skrzynkę z krokietami albo pierogami. Może jakby tak dwa razy na tydzień pomogła jakimś pracownikom z różnych działów,to by wymyśliła jak im pomóc. Na jarzynach tez jest trzech facetów to baby dźwigają kartofle po ponad 20kg. Na suchej są magazynierzy,na przemyśle są a świeża sami se muszą radzić. Z przemyłu też całymi działamina przerwy idą,fajki po trzy razy na zmianie. w sumie to maja po ponad godzinę przerwy,bo 30-35minut przerwy plus 2razy po 15minut cygareta,to jest ponad godzina. A kasjerki jak z przerwy przyjdą po 32minutach to od razu na dywanik i upomnienie. Kasjerki też jak mają po 5kg miesa w zrywce to tez nie wiedzą jak to złapać żeby na taśmie nie zostało. Nie moga tego mięsa pakować w mocniejsze epy?!
Ogólnie zapraszam wszystkie sanepidy i inne instytucje,oraz dyrektorkę i personalną na częstsze kontrole po sklepie. Może coś sie poprawi. Już nie mówię nawet o wysokości wypłat...
Pozdrawiam. Buźki :->
zdjecie uzytkownika
lala - 2011-04-06 16:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco to firma,która zamiast docenic dobrego pracownika(a jest takich wielu) to wykorzystuje go na wszystkie możliwe sposoby.
Co raz więcej roboty a ludzi co raz mniej.
Jeszcze im się oczka otworzą jak zabraknie tych najlepszych a do tego dążą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-10 19:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt ,pracy wpierony ale 1 osoba za 3 zapiepsza .liderki tak w piórka obrosły ,ze hej...kierownicy robia a oni sie tłuka po palarniach.przemysłówka o 56 do pracy przychodzi ale na market ok 6,20 wchodzi ,przerwy razem z dkz !!!!! mają po 1 godzinach .robią zakupy mimo otwartej stołówki!!!! ale do domu juz o 14 w busach siedza .ate woły naladach musza o 14,15 dzwonic czy moga zejsć.fuj brrrr...wstyd!!fajki po 6 razy na szychta !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-31 09:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już ten etap się zaczął, ludzie którzy pracują w tej firmie wiele lat odchodzą i będą odchodzić.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2011-09-01 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, dostałem propozycję pracy w tesco na stanowisku kierownika RTV, może mi ktoś przybliżyć jakie są tam warunki pracy i płacy???konkretnie jaką mogę dostać podstawę pensji an tym stanowisku?? byłbym wdzieczny bo po tym co przeczytałem to różnie bywa, dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-07 21:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po pierwsze dostałeś propozycję na kierownika RTV czy kierownika Biuro rozrywka/RTV??? To znacząca różnica bo będziesz zarządzał dwoma stoiskami, a pensja tak jakby za jedne. To niełatwy rok dla sieci. Ludzi w każdej komórce coraz mniej i mniej i prawie nigdy nic nie jest dobrze. Pracuje w tej firmie ponad 6 lat, ale już się wypalam. Nie będę Ci doradzać bo to twoja decyzja - zawsze możesz spróbować na okres próbny:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-09 12:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-09-07 21:45:01

po pierwsze dostałeś propozycję na kierownika RTV czy kierownika Biuro rozrywka/RTV??? To znacząca różnica bo będziesz zarządzał dwoma stoiskami, a pensja tak jakby za jedne. To niełatwy rok dla sieci. Ludzi w każdej komórce coraz mniej i mniej i prawie nigdy nic nie jest dobrze. Pracuje w tej firmie ponad 6 lat, ale już się wypalam. Nie będę Ci doradzać bo to twoja decyzja - zawsze możesz spróbować na okres próbny:)

dzieki za info a bedę na rtv,art.elektrycznych,biuro,rozrywka a jakieś bliższe info jakie stawki i czas pracy bo prawo pracy swoje a zycie swoje
zdjecie uzytkownika
mariano - 2012-11-28 06:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stacji benzynowej tesko pracują piękne kobiety <3
zdjecie uzytkownika
tescowiec - 2012-12-31 13:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spojrzcie na moje wpisy tescowiec na tesco teresin, z grudnia.
pozdrawiam w walce o lepsze jutro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-30 16:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy jeden wielki bajzel.W nocy ludzie zajmują się towarowaniem jebią jak woły a niektórzy mają czas w nocy chodzić oglądać po stosikach,lub siedzą w biurach tak jak niektórzy a są pracownikami zmiany nocnej.Układy z kierownikiem to robią jest nas tak mało a mimo to niektóre rączki wcale nie pracują.Jest wiele rzeczy które w nocy zle funkcjonują.
zdjecie uzytkownika
nietoperek - 2013-02-01 07:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha jakie układy jo także tam pracuja na nockach i wszyscy pracują i nikt nie gada o układach kierowniczka jak ma czas to pomaga a jest teraz sama zastanów się co wygadujesz, kaźdy z nas czasami zerka na ciuchy albo inny towar ciekawe czy ty jestes anonimie taki uczcciwy .Szacun dla nocki .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-03 11:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja może niektórzy zerkają na ciuchy fakt ale niektórzy zapiepszają całą noc a niektórzy co siedzą po biurach może tego anonimku nie dostrzegłeś (aś). Kierowniczka może pomaga ale to wstyd żeby robiła końcówki albo żeby je dzwigała a innym pozwała siedzieć. Wysyła ludzi ze stoiska na stoisko a tych z biura wcale nie woła do pomocy bo? Jak to ktoś napisał wyżej nie ma układów a co to niby jest.Jedni harują a drudzy siedzą haha.
zdjecie uzytkownika
nietoperek - 2013-02-07 09:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie piszcie chyba zapominacie jak było kiedys dążycie do tego ,źe zmienią kierownika i bedzie gorzej .Tak wam źle ?grafiki macie z uwzglednieniem życzen ,w razie potrzeby nagłaej jak nie ma uź to i wolne da się kierowniczkami załtwić ,jeźeli się coś przeskrobie jest opierdziel a jak trzeba to i pochwała a Wam nic nie pasuje hetery wam trzeba a nie kierowniczek normalnych ludzkich .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-07 14:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra kierownik powinien traktować wszystkich równo.A niestety tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
an - 2013-02-20 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry kierowniki nie powinien trakytowac wszystkich tak samo tylko do każdego podchoidzic indywidualnie .Juz zapomieliscie jak byla Rita ! i tu byly układy !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mariano - 2013-02-22 07:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdybym ja był kierownikiem to bym się codziennie zakochiwał w onnej z pań które tam pracują. same piękności :*
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-24 19:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Ritą może były układy ale ludzie normalnie pracowali a merczów to pilnowała fest nie to co teraz.Zewnętrznych sprawdzają a pracowników którzy mają takie firmy to wcale,wybrani muszą się wpisywać do jakiegoś segregatora a niektórzy nie i wykonują to w trakcie pracy albo jeden za drugiego coś zrobi a tak naprawdę ani palcem nie kiwną tylko pieniążki na konto zbierają kosztem nas pracowników którzy to za nich robimy.Dlaczego tu nikt nie zrobi z tym porządku.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-25 19:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe o kogo wam chodzi że niby siedzą ciągle w biurach? Jak jesteście tacy niezadowoleni to czemu nie napiszecie konkretnie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-27 16:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież nikt nie będzie tu pisał nazwiskami.Taki problem istnieje tylko jak zwykle najlepiej udawać że go nie ma.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-03-05 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie +/- może liczyć Kierownik obsługi klienta? Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2013-03-06 19:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no siedzą siedzą widać kto siedzi i gapi w monitor, że tyłek go nie boli od tego siedzenia inni tylko staną na chwilę i zaraz pracują. A kierowniczka do końca nie jest taka uczciwa względem nas pozwalając niektórym odpoczywać w trakcie pracy .Chyba sami tego nie rozumiecie że mogło by nam być lżej gdyby wszyscy byli zaciągnięci do pracy a tak niestety moim zdaniem nie jest.Pozdro dla nocki.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-03-08 12:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej narzekać na tych co niby siedzą i gapią w monitor ale jak zapieprzają na sklepie to nikt nie widzi, jak komuś źle na nocce to zawsze może się przenieść tam gdzie niby roboty nie ma i się sam przekonać czy jest tam tak fajnie jak się wam wydaje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-08 12:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci co siedzą nie są zmianą nocną i mają inne zadania więc nie wiem co się tak ich uczepiliście
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-10 07:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne jasne to kto pracuje w nocy? Skoro to nie są pracownicy zmiany nocnej.Rano widać kto siedzi - dwa pupilki.
zdjecie uzytkownika
buszujący w tesco - 2013-04-07 22:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ile ma kierownik obsługi kienta...kierownik (usunięte przez administratora) ma 2200 netto
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-30 06:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z merczami zawsze był problem.Ale niestety żaden z kierowników nic z tym nie robi. A my zwykli pracownicy musimy jeszcze za nich wykladać towar. Śmieszne.
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2013-04-30 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie może jakby tak jednej lub drugiej pracownicy wygarneli a nie szeptali po kątach nie było by problemu! a tak niektórym się wydaje że nie widać jak robią w czasie pracy.to jest po prostu bezczelność
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-06 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można liczyć na jakieś bonusy?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-12-06 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mariano - 2012-11-28 06:59:50]:
...a (usunięte przez administratora) pracuje jeszcze
zdjecie uzytkownika
cukalo - 2014-07-10 14:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję osób pracujących w tesco. Bardzo proszę o kontakt mailowy: cukalo31@gmail.com
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-10 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco znam bardzo dobrze, mam tuż pod domem i codziennie robię tam zakupy. Obsługa w każdym mieście jest inna, ale ja u siebie nie narzekam. Może jedyne co to brak klimatyzacji, taki duży hipermarket, a duszno niesamowicie, zwłaszcza teraz w te upały, kiedy parno na dworze. Mnie oprócz oczywiście asortymentu, produktów odżywczych zaciekawiła ich usługa "tesco finanse i ubezpieczenia", ciekawa propozycja dla stałych klientów. Za każde 10.000 zł kredytu dostaje się 100 zł w prezencie i jakieś bony na zakupy. Zastanowię się nad tym, bo w normalnych bankach zawsze tyle problemów robią jak chce się wziąć kredyt, pożyczkę, masa umów i papierkowej roboty. Tutaj faktycznie biurokracja skrócona do minimum.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-07-31 11:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wita serdecznie, jestem z rudy śląskiej i interesuje mnie praca na stanowisko kierowca w Tesco. Czy ktoś może wie czy są przyjęcia ? jak to tam wszystko wygląda.
Proszę o odpowiedź pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-07-31 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mati, chyba obecnie nie ma zgłoszeń na Rudę Śląską...z resztą w ogóle jakoś nie widzę, żeby dodawali ogłoszenia nowe na stanowisko kierowcy, a też by mnie praca interesowała, tylko, że w Warszawie no i czekam może niedługo coś wrzucą. Przeglądam ich stronkę, formę na bieżąco, więc jak coś się pojawi, to napiszę, może coś się uda, trzymam kciuki za nas! :) Jeśli nic tu nie będzie ciekawego, to najwyżej zgłoszę moją rekrutację bezpośrednio do firmy, mam nadzieje, że taka opcja również wchodzi w grę.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-08-01 11:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@majk dziękuje ci bardzo za odpowiedź ja też przeglądam stronkę na bieżąco w razie czego będziemy w kontakcie na forum. Lepiej chyba zaatakować bezpośrednio firme tak jak piszesz :)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-08-28 17:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki, no właśnie, mi też coś zaświtało, że wiele firm prowadzi rekrutacje wewnętrzne tylko i mało kto z poza firmy wie, ze kogoś potrzebują na dane miejsce, więc warto się do nich osobiście wybrać, chyba też tak zrobie, ale to w następnym tygodniu bedę miał czas, żeby tam podejść, bo dla mnie to ponad godzina drogi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-06 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako kierowca jest bardzo ciężka, zdarzają się dostawy ok 200 kg na 4 piętro bez windy. Płaca nie jest adekwatna do wykonywanej pracy. A klienci też nie potrafią docenić Dostawcy który dostarczy zakupy pod sam "ryj" no bo płacą ok. 10 zł za dostawce i wymagają. Dostawcy AGD życzą sobie ładne kwoty od każdego piętra.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-10 15:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak chyba jest dostawa tak jak piszesz @Anonim, ze na 4 pietro bez windy i to gabaryty rzędy 200 kg to za to jest odpowiednia opłata, powyżej iluś kilogramów to się nalicza, nie wiedziałeś o tym? A poza tym co z napiwkami, ja słyszałem, że przy dobrych wiatrach to można nawet stówkę zarobić dziennie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-13 09:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrek za dostarczenie 200 kg na 4 pietro klienci placa tylko za dostawe ktora wynosi maksymalnie 10 zl nic dodadtkowo sie nie nalicza taka polityka Tesco, a jezeli chodzi o napiwki to jest bardzo kiepsko gdyby kierowcy dostawali dodadkowo 100 zl dziennie to by nie narzekali na wnoszenie takich ciezarow, jak dostaniesz 10 zl napiwków na dzien to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-10-25 21:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieuprzejme kierownictwo w tesco w mszanie dolnej
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-28 12:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak kierownictwo nieuprzejme to jeszcze nie jest tak źle, pytanie tylko czy często trzeba z nimi obcować, bo jak tak to faktycznie kiepska sprawa. Ja wychodzę z założenia, ze jak dobrze płaca, to da się wszystko znieść. A Wy chyba nie narzekacie na te zarobki za bardzo, z tego co widzę po wpisach??
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-12-15 17:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak to trzeba z nimi często obcować, to chyba dobrze, ze chcą zobaczyć jak pracownicy sobie radzą, może nie wychodzą z biura tylko po to żeby nadzorować, tylko na przykład pomóc komuś.. dlaczego od razu spotykam się z takim negatywnym podejściem to ja nie wiem.. podajcie chociaż jakiś konkret i argument.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-07 12:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, popieram poprzedni wpis kolegi, mi się jednak wydaje, że większość z nas po prostu nie docenia pracy i ma też taki symptom troche narzekania na wszystko czy nawet hejtowania. Jak kierownik cały dzień siedzie w biurze to źle, jak wychodzi i nadzoruje, patrzy jak idzie robota to też źle.. dogodzić się nie da.
zdjecie uzytkownika
marianna - 2015-03-10 15:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację radku, kierownika swojego nikt nigdy nie doceni, zawsze będzie źle. natomiast jeśli chodzi o ciężkie rzeczy i dźwiganie to czy jest jakimś limit wagowy, ponad który nie mogą kazać pracownikowi więcej dźwigać? bo ja mała jestem i raczej wątła, pójdę do nich robić ale się bardzo boję dźwigania
zdjecie uzytkownika
Mol - 2015-03-24 14:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowalem w Tesko ale cos wiem o firmie pracownicy co niektuzy wykorzystuja firme np. towar przeceniaja sobie robia co chca chyba za slaby monitoring ma ta firma
zdjecie uzytkownika
Forms - 2015-03-26 00:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o dźwiganie to chyba każdy jakoś sobie poradzi, czegoś nie można przenieść to kogoś silniejszego poprosić, w sprawie monitoringu to nie mogą też o byle rzecz ścigać i obserwować cały budynek równocześnie, przynajmniej tak mi się wydaje. Ja na produkty nigdy nie narzekałem. Może raz trafiło sięcoś nie tak.
zdjecie uzytkownika
robocik - 2015-04-13 23:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest pakowane tak aby nie sprawiało nikomu większych problemów przy przenoszeniu. Są paletnie jeśli coś wymaga większej siły. No tak jak kolega wyżej pisał. Są inni pracownicy.
zdjecie uzytkownika
Lolak - 2015-04-28 04:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety opinie o tesco robią swoje. Ceny przy okazji widziałem że też trochę podskoczyły ale nie wiem czy mają jakiś konkretny pomysł na zmianę tego trendu...
zdjecie uzytkownika
no way - 2015-11-27 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca dostawcy jest nie wiarygodnie ciężka . To powinno się nazywać tragaż sprzedaży internetowej. Praca po 10 godzin dziennie Wnoszenie po 50kilo 100 czy więcej na 4 piętra. I wieczorem padasz na ryj!. Budzisz się rano i od nowa. Napiwki? hehe nie wozimy gotówki, to i napiwków nie ma. praca na przeczekanie aż znajdzie się lepsza, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
asiak - 2015-12-08 01:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@no way wiadomo, że praca dostawcy jest ciężka, to trudna praca fizyczna. Na pewno za tak ciężką pracę są przyznawane jakieś specjalne benefity, wiesz coś o nich? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tesco Ruda Śląska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert