brak logo

Tesco Ruda Śląska

Ruda Śląska

Opinie o Tesco Ruda Śląska

mariano 2012-11-28 06:59:50
na stacji benzynowej tesko pracują piękne kobiety <3
tescowiec 2012-12-31 13:02:44
spojrzcie na moje wpisy tescowiec na tesco teresin, z grudnia.
pozdrawiam w walce o lepsze jutro.
1
anonim 2013-01-30 16:15:31
Obóz pracy jeden wielki bajzel.W nocy ludzie zajmują się towarowaniem jebią jak woły a niektórzy mają czas w nocy chodzić oglądać po stosikach,lub siedzą w biurach tak jak niektórzy a są pracownikami zmiany nocnej.Układy z kierownikiem to robią jest nas tak mało a mimo to niektóre rączki wcale nie pracują.Jest wiele rzeczy które w nocy zle funkcjonują.
nietoperek 2013-02-01 07:35:11
Ha ha jakie układy jo także tam pracuja na nockach i wszyscy pracują i nikt nie gada o układach kierowniczka jak ma czas to pomaga a jest teraz sama zastanów się co wygadujesz, kaźdy z nas czasami zerka na ciuchy albo inny towar ciekawe czy ty jestes anonimie taki uczcciwy .Szacun dla nocki .
anonim 2013-02-03 11:44:27
Racja może niektórzy zerkają na ciuchy fakt ale niektórzy zapiepszają całą noc a niektórzy co siedzą po biurach może tego anonimku nie dostrzegłeś (aś). Kierowniczka może pomaga ale to wstyd żeby robiła końcówki albo żeby je dzwigała a innym pozwała siedzieć. Wysyła ludzi ze stoiska na stoisko a tych z biura wcale nie woła do pomocy bo? Jak to ktoś napisał wyżej nie ma układów a co to niby jest.Jedni harują a drudzy siedzą haha.
1
nietoperek 2013-02-07 09:56:22
Piszcie piszcie chyba zapominacie jak było kiedys dążycie do tego ,źe zmienią kierownika i bedzie gorzej .Tak wam źle ?grafiki macie z uwzglednieniem życzen ,w razie potrzeby nagłaej jak nie ma uź to i wolne da się kierowniczkami załtwić ,jeźeli się coś przeskrobie jest opierdziel a jak trzeba to i pochwała a Wam nic nie pasuje hetery wam trzeba a nie kierowniczek normalnych ludzkich .
anonim 2013-02-07 14:06:12
Dobra kierownik powinien traktować wszystkich równo.A niestety tak nie jest.
an 2013-02-20 19:07:22
Dobry kierowniki nie powinien trakytowac wszystkich tak samo tylko do każdego podchoidzic indywidualnie .Juz zapomieliscie jak byla Rita ! i tu byly układy !!!!!!!!
mariano 2013-02-22 07:05:07
a gdybym ja był kierownikiem to bym się codziennie zakochiwał w onnej z pań które tam pracują. same piękności :*
anonim 2013-02-24 19:48:47
Z Ritą może były układy ale ludzie normalnie pracowali a merczów to pilnowała fest nie to co teraz.Zewnętrznych sprawdzają a pracowników którzy mają takie firmy to wcale,wybrani muszą się wpisywać do jakiegoś segregatora a niektórzy nie i wykonują to w trakcie pracy albo jeden za drugiego coś zrobi a tak naprawdę ani palcem nie kiwną tylko pieniążki na konto zbierają kosztem nas pracowników którzy to za nich robimy.Dlaczego tu nikt nie zrobi z tym porządku.
xxx 2013-02-25 19:51:17
ciekawe o kogo wam chodzi że niby siedzą ciągle w biurach? Jak jesteście tacy niezadowoleni to czemu nie napiszecie konkretnie
anonim 2013-02-27 16:47:33
Przecież nikt nie będzie tu pisał nazwiskami.Taki problem istnieje tylko jak zwykle najlepiej udawać że go nie ma.
Piotr 2013-03-05 18:04:50
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie +/- może liczyć Kierownik obsługi klienta? Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam.
anonimek 2013-03-06 19:01:49
No no siedzą siedzą widać kto siedzi i gapi w monitor, że tyłek go nie boli od tego siedzenia inni tylko staną na chwilę i zaraz pracują. A kierowniczka do końca nie jest taka uczciwa względem nas pozwalając niektórym odpoczywać w trakcie pracy .Chyba sami tego nie rozumiecie że mogło by nam być lżej gdyby wszyscy byli zaciągnięci do pracy a tak niestety moim zdaniem nie jest.Pozdro dla nocki.
xxx 2013-03-08 12:06:03
najlepiej narzekać na tych co niby siedzą i gapią w monitor ale jak zapieprzają na sklepie to nikt nie widzi, jak komuś źle na nocce to zawsze może się przenieść tam gdzie niby roboty nie ma i się sam przekonać czy jest tam tak fajnie jak się wam wydaje
anonim 2013-03-08 12:10:41
ci co siedzą nie są zmianą nocną i mają inne zadania więc nie wiem co się tak ich uczepiliście
anonim 2013-03-10 07:40:37
Jasne jasne to kto pracuje w nocy? Skoro to nie są pracownicy zmiany nocnej.Rano widać kto siedzi - dwa pupilki.
buszujący w tesco 2013-04-07 22:51:15
nie wiem ile ma kierownik obsługi kienta...kierownik (usunięte przez administratora) ma 2200 netto
anonim 2013-04-30 06:11:38
Z merczami zawsze był problem.Ale niestety żaden z kierowników nic z tym nie robi. A my zwykli pracownicy musimy jeszcze za nich wykladać towar. Śmieszne.
robotnica 2013-04-30 14:41:57
no właśnie może jakby tak jednej lub drugiej pracownicy wygarneli a nie szeptali po kątach nie było by problemu! a tak niektórym się wydaje że nie widać jak robią w czasie pracy.to jest po prostu bezczelność
Anonim 2013-06-06 09:15:19
Można liczyć na jakieś bonusy?
kris 2013-12-06 11:34:12
...a (usunięte przez administratora) pracuje jeszcze
2
cukalo 2014-07-10 14:39:34
Witam, poszukuję osób pracujących w tesco. Bardzo proszę o kontakt mailowy: cukalo31@gmail.com
radek 2014-07-10 18:43:45
Tesco znam bardzo dobrze, mam tuż pod domem i codziennie robię tam zakupy. Obsługa w każdym mieście jest inna, ale ja u siebie nie narzekam. Może jedyne co to brak klimatyzacji, taki duży hipermarket, a duszno niesamowicie, zwłaszcza teraz w te upały, kiedy parno na dworze. Mnie oprócz oczywiście asortymentu, produktów odżywczych zaciekawiła ich usługa "tesco finanse i ubezpieczenia", ciekawa propozycja dla stałych klientów. Za każde 10.000 zł kredytu dostaje się 100 zł w prezencie i jakieś bony na zakupy. Zastanowię się nad tym, bo w normalnych bankach zawsze tyle problemów robią jak chce się wziąć kredyt, pożyczkę, masa umów i papierkowej roboty. Tutaj faktycznie biurokracja skrócona do minimum.
Mati 2014-07-31 11:06:08
Wita serdecznie, jestem z rudy śląskiej i interesuje mnie praca na stanowisko kierowca w Tesco. Czy ktoś może wie czy są przyjęcia ? jak to tam wszystko wygląda.
Proszę o odpowiedź pozdrawiam :)
1
majk 2014-07-31 16:15:25
@Mati, chyba obecnie nie ma zgłoszeń na Rudę Śląską...z resztą w ogóle jakoś nie widzę, żeby dodawali ogłoszenia nowe na stanowisko kierowcy, a też by mnie praca interesowała, tylko, że w Warszawie no i czekam może niedługo coś wrzucą. Przeglądam ich stronkę, formę na bieżąco, więc jak coś się pojawi, to napiszę, może coś się uda, trzymam kciuki za nas! :) Jeśli nic tu nie będzie ciekawego, to najwyżej zgłoszę moją rekrutację bezpośrednio do firmy, mam nadzieje, że taka opcja również wchodzi w grę.
Mati 2014-08-01 11:50:21
@majk dziękuje ci bardzo za odpowiedź ja też przeglądam stronkę na bieżąco w razie czego będziemy w kontakcie na forum. Lepiej chyba zaatakować bezpośrednio firme tak jak piszesz :)
janek 2014-08-28 17:27:54
chłopaki, no właśnie, mi też coś zaświtało, że wiele firm prowadzi rekrutacje wewnętrzne tylko i mało kto z poza firmy wie, ze kogoś potrzebują na dane miejsce, więc warto się do nich osobiście wybrać, chyba też tak zrobie, ale to w następnym tygodniu bedę miał czas, żeby tam podejść, bo dla mnie to ponad godzina drogi
Anonim 2014-10-06 15:06:35
Praca jako kierowca jest bardzo ciężka, zdarzają się dostawy ok 200 kg na 4 piętro bez windy. Płaca nie jest adekwatna do wykonywanej pracy. A klienci też nie potrafią docenić Dostawcy który dostarczy zakupy pod sam "ryj" no bo płacą ok. 10 zł za dostawce i wymagają. Dostawcy AGD życzą sobie ładne kwoty od każdego piętra.
piotrek 2014-10-10 15:17:39
ale jak chyba jest dostawa tak jak piszesz @Anonim, ze na 4 pietro bez windy i to gabaryty rzędy 200 kg to za to jest odpowiednia opłata, powyżej iluś kilogramów to się nalicza, nie wiedziałeś o tym? A poza tym co z napiwkami, ja słyszałem, że przy dobrych wiatrach to można nawet stówkę zarobić dziennie.
1
Anonim 2014-10-13 09:46:25
piotrek za dostarczenie 200 kg na 4 pietro klienci placa tylko za dostawe ktora wynosi maksymalnie 10 zl nic dodadtkowo sie nie nalicza taka polityka Tesco, a jezeli chodzi o napiwki to jest bardzo kiepsko gdyby kierowcy dostawali dodadkowo 100 zl dziennie to by nie narzekali na wnoszenie takich ciezarow, jak dostaniesz 10 zl napiwków na dzien to jest dobrze
ela 2014-10-25 21:13:12
nieuprzejme kierownictwo w tesco w mszanie dolnej
olek 2014-10-28 12:55:39
no jak kierownictwo nieuprzejme to jeszcze nie jest tak źle, pytanie tylko czy często trzeba z nimi obcować, bo jak tak to faktycznie kiepska sprawa. Ja wychodzę z założenia, ze jak dobrze płaca, to da się wszystko znieść. A Wy chyba nie narzekacie na te zarobki za bardzo, z tego co widzę po wpisach??
maciek 2014-12-15 17:12:05
ale jak to trzeba z nimi często obcować, to chyba dobrze, ze chcą zobaczyć jak pracownicy sobie radzą, może nie wychodzą z biura tylko po to żeby nadzorować, tylko na przykład pomóc komuś.. dlaczego od razu spotykam się z takim negatywnym podejściem to ja nie wiem.. podajcie chociaż jakiś konkret i argument.
radek 2015-01-07 12:11:18
dokładnie, popieram poprzedni wpis kolegi, mi się jednak wydaje, że większość z nas po prostu nie docenia pracy i ma też taki symptom troche narzekania na wszystko czy nawet hejtowania. Jak kierownik cały dzień siedzie w biurze to źle, jak wychodzi i nadzoruje, patrzy jak idzie robota to też źle.. dogodzić się nie da.
marianna 2015-03-10 15:57:17
masz rację radku, kierownika swojego nikt nigdy nie doceni, zawsze będzie źle. natomiast jeśli chodzi o ciężkie rzeczy i dźwiganie to czy jest jakimś limit wagowy, ponad który nie mogą kazać pracownikowi więcej dźwigać? bo ja mała jestem i raczej wątła, pójdę do nich robić ale się bardzo boję dźwigania
Mol 2015-03-24 14:15:33
Nie pracowalem w Tesko ale cos wiem o firmie pracownicy co niektuzy wykorzystuja firme np. towar przeceniaja sobie robia co chca chyba za slaby monitoring ma ta firma
Forms 2015-03-26 00:34:57
Jeśli chodzi o dźwiganie to chyba każdy jakoś sobie poradzi, czegoś nie można przenieść to kogoś silniejszego poprosić, w sprawie monitoringu to nie mogą też o byle rzecz ścigać i obserwować cały budynek równocześnie, przynajmniej tak mi się wydaje. Ja na produkty nigdy nie narzekałem. Może raz trafiło sięcoś nie tak.
1
robocik 2015-04-13 23:01:20
Wszystko jest pakowane tak aby nie sprawiało nikomu większych problemów przy przenoszeniu. Są paletnie jeśli coś wymaga większej siły. No tak jak kolega wyżej pisał. Są inni pracownicy.
Lolak 2015-04-28 04:32:15
Niestety opinie o tesco robią swoje. Ceny przy okazji widziałem że też trochę podskoczyły ale nie wiem czy mają jakiś konkretny pomysł na zmianę tego trendu...
no way 2015-11-27 19:39:51
praca dostawcy jest nie wiarygodnie ciężka . To powinno się nazywać tragaż sprzedaży internetowej. Praca po 10 godzin dziennie Wnoszenie po 50kilo 100 czy więcej na 4 piętra. I wieczorem padasz na ryj!. Budzisz się rano i od nowa. Napiwki? hehe nie wozimy gotówki, to i napiwków nie ma. praca na przeczekanie aż znajdzie się lepsza, nie polecam.
asiak 2015-12-08 01:46:51
@no way wiadomo, że praca dostawcy jest ciężka, to trudna praca fizyczna. Na pewno za tak ciężką pracę są przyznawane jakieś specjalne benefity, wiesz coś o nich? Dzięki
Dotcom 2012-2014 2016-02-19 15:40:28
Pracowałem w Tesco Ruda Śląska na stanowisku asystent-kierowca praca ciężka ale najgorszy jest szczebel kierowniczy:D Kierownicy którzy myślą, że chwycili Boga za nogi a tak naprawdę zarabiają jak zwykły szary handlowiec w pierwszej lepszej firmie.
Ogólnie nie powinno mówić się o tesco jako o miejscu pracy lecz o sekcie :) A co do samej pracy i kasy jest śmieszna i nawet małpa z połową mózgu mogłaby ją wykonywać baaa nawet mogłaby być kierownikiem (może była by i lepszym bo nie wchodziła by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] małpie o wyższym stanowisku) Jeśli masz tą pracę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jak najbardziej da się wytrzymać, jeśli szukasz poważnej pracy spieprzaj jak najdalej. Pozdrawiam Mongolie i wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w
Dotcom2 2016-02-19 19:58:01
jak tak na końcu ładnie wszystkich obrażasz to może sie przedstawisz :) ?
Iluzjonistka 2016-02-22 19:34:48
Pracowałam w Tesco też byłam wykorzystywana za 1600 zł. Latałam w czasie szychty między działami: ryby, sery, wędliny i mięso. Dobrze, że już skończyłam tam pracować. Jedna chuda szkapa z działu ser mnie szykanowała. Ta osoba jest nie do ruszenia bo ma znajomości jak większość ludzi zatrudnionych w Tesco na pełen etat. Całe rodziny są zatrudnione w tym markecie.
Kumoterstwo i lizanie d...y podwładnym jest na porządku dziennym. Ja jej nie lizałam dlatego mnie zwolniono.
1
maciek 2016-03-02 20:16:21
Market jak każdy inny, moim zdaniem nie jest tak źle jak piszecie, gdyz grafik jest elastyczny, wiadomo, ze moze nie zawsze trafia sie na fajne osoy w zespole, ale trzeba w innych sprawach dostrzegać plusy.
1
kros 2016-04-13 19:44:17
Wydaje mi się, że nie jest tak źle u nich, skoro nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @maciek, to doskonały dowód na to, że atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
Miłosz 2016-05-15 14:38:38
No właśnie trochę szkoda, że nie ma ofert pracy @kros. Myślałem, że w tak dużym hipermarkecie jakaś oferta się znajdzie.
maniek 2016-06-15 19:52:53
Nima roboty bo zwalniają ludzi bo kiedyś było 24/7 a tera je od 8-20 i nie potrzeba tyla ludzi.
4r 2016-06-25 22:16:47
@miłosz pewnie chwilowo nie ma, wiadomo że w tego typu marketach jest zawsze spora rotacja, ciekawe czy benefity u was lepsze niż w biedrze, wiem że wiele marketów podjęło rękawicę i walczą o pracowników teraz
Zostaw swoją opinię o Tesco Ruda Śląska - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska