Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco Ruda Śląska

Pracowałeś w firmie Tesco Ruda Śląska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mariano - 2012-11-28 06:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stacji benzynowej tesko pracują piękne kobiety <3
zdjecie uzytkownika
tescowiec - 2012-12-31 13:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spojrzcie na moje wpisy tescowiec na tesco teresin, z grudnia.
pozdrawiam w walce o lepsze jutro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-30 16:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy jeden wielki bajzel.W nocy ludzie zajmują się towarowaniem jebią jak woły a niektórzy mają czas w nocy chodzić oglądać po stosikach,lub siedzą w biurach tak jak niektórzy a są pracownikami zmiany nocnej.Układy z kierownikiem to robią jest nas tak mało a mimo to niektóre rączki wcale nie pracują.Jest wiele rzeczy które w nocy zle funkcjonują.
zdjecie uzytkownika
nietoperek - 2013-02-01 07:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha jakie układy jo także tam pracuja na nockach i wszyscy pracują i nikt nie gada o układach kierowniczka jak ma czas to pomaga a jest teraz sama zastanów się co wygadujesz, kaźdy z nas czasami zerka na ciuchy albo inny towar ciekawe czy ty jestes anonimie taki uczcciwy .Szacun dla nocki .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-03 11:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja może niektórzy zerkają na ciuchy fakt ale niektórzy zapiepszają całą noc a niektórzy co siedzą po biurach może tego anonimku nie dostrzegłeś (aś). Kierowniczka może pomaga ale to wstyd żeby robiła końcówki albo żeby je dzwigała a innym pozwała siedzieć. Wysyła ludzi ze stoiska na stoisko a tych z biura wcale nie woła do pomocy bo? Jak to ktoś napisał wyżej nie ma układów a co to niby jest.Jedni harują a drudzy siedzą haha.
zdjecie uzytkownika
nietoperek - 2013-02-07 09:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie piszcie chyba zapominacie jak było kiedys dążycie do tego ,źe zmienią kierownika i bedzie gorzej .Tak wam źle ?grafiki macie z uwzglednieniem życzen ,w razie potrzeby nagłaej jak nie ma uź to i wolne da się kierowniczkami załtwić ,jeźeli się coś przeskrobie jest opierdziel a jak trzeba to i pochwała a Wam nic nie pasuje hetery wam trzeba a nie kierowniczek normalnych ludzkich .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-07 14:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra kierownik powinien traktować wszystkich równo.A niestety tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
an - 2013-02-20 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry kierowniki nie powinien trakytowac wszystkich tak samo tylko do każdego podchoidzic indywidualnie .Juz zapomieliscie jak byla Rita ! i tu byly układy !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mariano - 2013-02-22 07:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdybym ja był kierownikiem to bym się codziennie zakochiwał w onnej z pań które tam pracują. same piękności :*
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-24 19:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Ritą może były układy ale ludzie normalnie pracowali a merczów to pilnowała fest nie to co teraz.Zewnętrznych sprawdzają a pracowników którzy mają takie firmy to wcale,wybrani muszą się wpisywać do jakiegoś segregatora a niektórzy nie i wykonują to w trakcie pracy albo jeden za drugiego coś zrobi a tak naprawdę ani palcem nie kiwną tylko pieniążki na konto zbierają kosztem nas pracowników którzy to za nich robimy.Dlaczego tu nikt nie zrobi z tym porządku.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-25 19:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe o kogo wam chodzi że niby siedzą ciągle w biurach? Jak jesteście tacy niezadowoleni to czemu nie napiszecie konkretnie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-27 16:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież nikt nie będzie tu pisał nazwiskami.Taki problem istnieje tylko jak zwykle najlepiej udawać że go nie ma.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-03-05 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie +/- może liczyć Kierownik obsługi klienta? Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2013-03-06 19:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no siedzą siedzą widać kto siedzi i gapi w monitor, że tyłek go nie boli od tego siedzenia inni tylko staną na chwilę i zaraz pracują. A kierowniczka do końca nie jest taka uczciwa względem nas pozwalając niektórym odpoczywać w trakcie pracy .Chyba sami tego nie rozumiecie że mogło by nam być lżej gdyby wszyscy byli zaciągnięci do pracy a tak niestety moim zdaniem nie jest.Pozdro dla nocki.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-03-08 12:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej narzekać na tych co niby siedzą i gapią w monitor ale jak zapieprzają na sklepie to nikt nie widzi, jak komuś źle na nocce to zawsze może się przenieść tam gdzie niby roboty nie ma i się sam przekonać czy jest tam tak fajnie jak się wam wydaje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-08 12:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci co siedzą nie są zmianą nocną i mają inne zadania więc nie wiem co się tak ich uczepiliście
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-10 07:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne jasne to kto pracuje w nocy? Skoro to nie są pracownicy zmiany nocnej.Rano widać kto siedzi - dwa pupilki.
zdjecie uzytkownika
buszujący w tesco - 2013-04-07 22:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ile ma kierownik obsługi kienta...kierownik (usunięte przez administratora) ma 2200 netto
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-30 06:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z merczami zawsze był problem.Ale niestety żaden z kierowników nic z tym nie robi. A my zwykli pracownicy musimy jeszcze za nich wykladać towar. Śmieszne.
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2013-04-30 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie może jakby tak jednej lub drugiej pracownicy wygarneli a nie szeptali po kątach nie było by problemu! a tak niektórym się wydaje że nie widać jak robią w czasie pracy.to jest po prostu bezczelność
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-06 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można liczyć na jakieś bonusy?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-12-06 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mariano - 2012-11-28 06:59:50]:
...a (usunięte przez administratora) pracuje jeszcze
zdjecie uzytkownika
cukalo - 2014-07-10 14:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję osób pracujących w tesco. Bardzo proszę o kontakt mailowy: cukalo31@gmail.com
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-10 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco znam bardzo dobrze, mam tuż pod domem i codziennie robię tam zakupy. Obsługa w każdym mieście jest inna, ale ja u siebie nie narzekam. Może jedyne co to brak klimatyzacji, taki duży hipermarket, a duszno niesamowicie, zwłaszcza teraz w te upały, kiedy parno na dworze. Mnie oprócz oczywiście asortymentu, produktów odżywczych zaciekawiła ich usługa "tesco finanse i ubezpieczenia", ciekawa propozycja dla stałych klientów. Za każde 10.000 zł kredytu dostaje się 100 zł w prezencie i jakieś bony na zakupy. Zastanowię się nad tym, bo w normalnych bankach zawsze tyle problemów robią jak chce się wziąć kredyt, pożyczkę, masa umów i papierkowej roboty. Tutaj faktycznie biurokracja skrócona do minimum.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-07-31 11:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wita serdecznie, jestem z rudy śląskiej i interesuje mnie praca na stanowisko kierowca w Tesco. Czy ktoś może wie czy są przyjęcia ? jak to tam wszystko wygląda.
Proszę o odpowiedź pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-07-31 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mati, chyba obecnie nie ma zgłoszeń na Rudę Śląską...z resztą w ogóle jakoś nie widzę, żeby dodawali ogłoszenia nowe na stanowisko kierowcy, a też by mnie praca interesowała, tylko, że w Warszawie no i czekam może niedługo coś wrzucą. Przeglądam ich stronkę, formę na bieżąco, więc jak coś się pojawi, to napiszę, może coś się uda, trzymam kciuki za nas! :) Jeśli nic tu nie będzie ciekawego, to najwyżej zgłoszę moją rekrutację bezpośrednio do firmy, mam nadzieje, że taka opcja również wchodzi w grę.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-08-01 11:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@majk dziękuje ci bardzo za odpowiedź ja też przeglądam stronkę na bieżąco w razie czego będziemy w kontakcie na forum. Lepiej chyba zaatakować bezpośrednio firme tak jak piszesz :)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-08-28 17:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki, no właśnie, mi też coś zaświtało, że wiele firm prowadzi rekrutacje wewnętrzne tylko i mało kto z poza firmy wie, ze kogoś potrzebują na dane miejsce, więc warto się do nich osobiście wybrać, chyba też tak zrobie, ale to w następnym tygodniu bedę miał czas, żeby tam podejść, bo dla mnie to ponad godzina drogi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-06 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako kierowca jest bardzo ciężka, zdarzają się dostawy ok 200 kg na 4 piętro bez windy. Płaca nie jest adekwatna do wykonywanej pracy. A klienci też nie potrafią docenić Dostawcy który dostarczy zakupy pod sam "ryj" no bo płacą ok. 10 zł za dostawce i wymagają. Dostawcy AGD życzą sobie ładne kwoty od każdego piętra.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-10 15:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak chyba jest dostawa tak jak piszesz @Anonim, ze na 4 pietro bez windy i to gabaryty rzędy 200 kg to za to jest odpowiednia opłata, powyżej iluś kilogramów to się nalicza, nie wiedziałeś o tym? A poza tym co z napiwkami, ja słyszałem, że przy dobrych wiatrach to można nawet stówkę zarobić dziennie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-13 09:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrek za dostarczenie 200 kg na 4 pietro klienci placa tylko za dostawe ktora wynosi maksymalnie 10 zl nic dodadtkowo sie nie nalicza taka polityka Tesco, a jezeli chodzi o napiwki to jest bardzo kiepsko gdyby kierowcy dostawali dodadkowo 100 zl dziennie to by nie narzekali na wnoszenie takich ciezarow, jak dostaniesz 10 zl napiwków na dzien to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-10-25 21:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieuprzejme kierownictwo w tesco w mszanie dolnej
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-28 12:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak kierownictwo nieuprzejme to jeszcze nie jest tak źle, pytanie tylko czy często trzeba z nimi obcować, bo jak tak to faktycznie kiepska sprawa. Ja wychodzę z założenia, ze jak dobrze płaca, to da się wszystko znieść. A Wy chyba nie narzekacie na te zarobki za bardzo, z tego co widzę po wpisach??
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-12-15 17:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak to trzeba z nimi często obcować, to chyba dobrze, ze chcą zobaczyć jak pracownicy sobie radzą, może nie wychodzą z biura tylko po to żeby nadzorować, tylko na przykład pomóc komuś.. dlaczego od razu spotykam się z takim negatywnym podejściem to ja nie wiem.. podajcie chociaż jakiś konkret i argument.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-07 12:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, popieram poprzedni wpis kolegi, mi się jednak wydaje, że większość z nas po prostu nie docenia pracy i ma też taki symptom troche narzekania na wszystko czy nawet hejtowania. Jak kierownik cały dzień siedzie w biurze to źle, jak wychodzi i nadzoruje, patrzy jak idzie robota to też źle.. dogodzić się nie da.
zdjecie uzytkownika
marianna - 2015-03-10 15:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację radku, kierownika swojego nikt nigdy nie doceni, zawsze będzie źle. natomiast jeśli chodzi o ciężkie rzeczy i dźwiganie to czy jest jakimś limit wagowy, ponad który nie mogą kazać pracownikowi więcej dźwigać? bo ja mała jestem i raczej wątła, pójdę do nich robić ale się bardzo boję dźwigania
zdjecie uzytkownika
Mol - 2015-03-24 14:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowalem w Tesko ale cos wiem o firmie pracownicy co niektuzy wykorzystuja firme np. towar przeceniaja sobie robia co chca chyba za slaby monitoring ma ta firma
zdjecie uzytkownika
Forms - 2015-03-26 00:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o dźwiganie to chyba każdy jakoś sobie poradzi, czegoś nie można przenieść to kogoś silniejszego poprosić, w sprawie monitoringu to nie mogą też o byle rzecz ścigać i obserwować cały budynek równocześnie, przynajmniej tak mi się wydaje. Ja na produkty nigdy nie narzekałem. Może raz trafiło sięcoś nie tak.
zdjecie uzytkownika
robocik - 2015-04-13 23:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest pakowane tak aby nie sprawiało nikomu większych problemów przy przenoszeniu. Są paletnie jeśli coś wymaga większej siły. No tak jak kolega wyżej pisał. Są inni pracownicy.
zdjecie uzytkownika
Lolak - 2015-04-28 04:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety opinie o tesco robią swoje. Ceny przy okazji widziałem że też trochę podskoczyły ale nie wiem czy mają jakiś konkretny pomysł na zmianę tego trendu...
zdjecie uzytkownika
no way - 2015-11-27 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca dostawcy jest nie wiarygodnie ciężka . To powinno się nazywać tragaż sprzedaży internetowej. Praca po 10 godzin dziennie Wnoszenie po 50kilo 100 czy więcej na 4 piętra. I wieczorem padasz na ryj!. Budzisz się rano i od nowa. Napiwki? hehe nie wozimy gotówki, to i napiwków nie ma. praca na przeczekanie aż znajdzie się lepsza, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
asiak - 2015-12-08 01:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@no way wiadomo, że praca dostawcy jest ciężka, to trudna praca fizyczna. Na pewno za tak ciężką pracę są przyznawane jakieś specjalne benefity, wiesz coś o nich? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Dotcom 2012-2014 - 2016-02-19 15:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Tesco Ruda Śląska na stanowisku asystent-kierowca praca ciężka ale najgorszy jest szczebel kierowniczy:D Kierownicy którzy myślą, że chwycili Boga za nogi a tak naprawdę zarabiają jak zwykły szary handlowiec w pierwszej lepszej firmie.
Ogólnie nie powinno mówić się o tesco jako o miejscu pracy lecz o sekcie :) A co do samej pracy i kasy jest śmieszna i nawet małpa z połową mózgu mogłaby ją wykonywać baaa nawet mogłaby być kierownikiem (może była by i lepszym bo nie wchodziła by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] małpie o wyższym stanowisku) Jeśli masz tą pracę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jak najbardziej da się wytrzymać, jeśli szukasz poważnej pracy spieprzaj jak najdalej. Pozdrawiam Mongolie i wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w
zdjecie uzytkownika
Dotcom2 - 2016-02-19 19:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dotcom 2012-2014 - 2016-02-19 15:40:28]:
jak tak na końcu ładnie wszystkich obrażasz to może sie przedstawisz :) ?
zdjecie uzytkownika
Iluzjonistka - 2016-02-22 19:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2011-04-06 16:14:56]:
Pracowałam w Tesco też byłam wykorzystywana za 1600 zł. Latałam w czasie szychty między działami: ryby, sery, wędliny i mięso. Dobrze, że już skończyłam tam pracować. Jedna chuda szkapa z działu ser mnie szykanowała. Ta osoba jest nie do ruszenia bo ma znajomości jak większość ludzi zatrudnionych w Tesco na pełen etat. Całe rodziny są zatrudnione w tym markecie.
Kumoterstwo i lizanie d...y podwładnym jest na porządku dziennym. Ja jej nie lizałam dlatego mnie zwolniono.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-03-02 20:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Market jak każdy inny, moim zdaniem nie jest tak źle jak piszecie, gdyz grafik jest elastyczny, wiadomo, ze moze nie zawsze trafia sie na fajne osoy w zespole, ale trzeba w innych sprawach dostrzegać plusy.
zdjecie uzytkownika
kros - 2016-04-13 19:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie jest tak źle u nich, skoro nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @maciek, to doskonały dowód na to, że atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
zdjecie uzytkownika
Miłosz - 2016-05-15 14:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie trochę szkoda, że nie ma ofert pracy @kros. Myślałem, że w tak dużym hipermarkecie jakaś oferta się znajdzie.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-15 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miłosz - 2016-05-15 14:38:38]:
Nima roboty bo zwalniają ludzi bo kiedyś było 24/7 a tera je od 8-20 i nie potrzeba tyla ludzi.
zdjecie uzytkownika
4r - 2016-06-25 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@miłosz pewnie chwilowo nie ma, wiadomo że w tego typu marketach jest zawsze spora rotacja, ciekawe czy benefity u was lepsze niż w biedrze, wiem że wiele marketów podjęło rękawicę i walczą o pracowników teraz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tesco Ruda Śląska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert