Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco Ruda Śląska

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-04-09 17:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście kiedyś nie było tak źle, prócz tej pensji. Teraz i może się więcej zarabia ale dyra goni cie z kasy na stoisko i odwrotnie. Do tego urlopy każa wybierać jak jesteś chory zamiast zwolniebia lekarskiego. Stare fajne tesco juz nie wroci, atmosfera obecnie jest do [usunięte przez administratora].!
zdjecie uzytkownika
;-( - 2010-08-21 20:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco Ruda Sląska
RITA SŁOMIAN :-(
NIE ŻYJE :-(
zmarła o 6 rano dzisiejszego dnia:-(
21.08.2010 :-(((.....
zdjecie uzytkownika
Pracownik zmiany nocnej Tesco Ruda śląska - 2010-08-21 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby tak można było cofnąć czas. Gdyby tak można było rozmawiać z tobą. Gdybyśmy zrozumieli Cię. Być może Twoje serce pokonało by tę ciężką próbę. Pozostaje nam tylko zapewnić Cię, że będziesz w naszych sercach na zawsze.
zdjecie uzytkownika
Myśliciel - 2010-08-22 18:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba nam sie pochylić nad kruchością życia,
Zastanówmy sie nad tym co po nas pozostanie.
Jak będą nas wspominać ...
Wybaczmy naszej koleżance wszystko co było nie taki jak byśmy chcieli.
Zamknijmy ten rozdział i zacznijmy nowy lepszy.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2010-08-22 22:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz będziecie mówić jaka to wspaniała była i jak bardzo Wam przykro, a kilka postów wcześniej wyzywaliście ją od najgorszych. W takich momentach godniej jest zamilczeć
zdjecie uzytkownika
)))) - 2010-08-25 14:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrazy współczucia !ale to wcale nieupowaznia do wyrazania swojego zdania ,na jej temat.jedza ityle,mąz teraz ubliza dziewczyna ,też sie znalazł .obraońca brerrrrrr
zdjecie uzytkownika
*** - 2010-08-25 18:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cholera dajcie już spokój jak była to była dużo krzywdy wyrządziła niektórym ludziom i nikt tego nie zmieni a teraz trzeba żyć dalej takie jest moje zdanie...NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU...
zdjecie uzytkownika
byczek - 2010-08-26 23:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wytrzymała tego wszystkiego,tyle długów mieć,każdy zrobiłby to samo.ale żal mi jej nie ma,traktowała ludzi jak śmieci,uciechę miała jak ktoś płakał przez nią
zdjecie uzytkownika
byczek - 2010-08-26 23:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok do wszystkich że skończyło się to tak targicznie,atego żaden nie chciał!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-08-27 10:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powiem,zeby byla moja ulubienica,ale stalo sie zle. czlowiek ma nauczke,ze trzeba o siebie dbac. dajcie sobie juz spokoj i nie piszcie o niej tu nic,niech tyle ma po smierci przynajmniej
zdjecie uzytkownika
Pasztet Podlaski - 2010-08-27 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam wszystkie kurczaki z TESCO:)
zdjecie uzytkownika
;00 - 2010-08-27 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro -ludzie sa tylko ludzmi popełniamy cały czas błedy -ale trzeba je umiec naprawiac i jedni potrafia a drudzy nie .
zdjecie uzytkownika
NIEZNAJOMA - 2010-08-28 21:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAJCIE JUZ SPOKOJ KONIEC ROZDZIAL ZAMKNIETY A DRUGA JUZ SIE NARODZILA PANI KIEROWNIK ZMIANY NOCNEJ TAK ZWANY KLACH POZDRAWIOM
zdjecie uzytkownika
==== - 2010-08-29 14:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo kasjerkom wolno wszystko a pracownicy z działów muszą robić zanie
zdjecie uzytkownika
{{{ - 2010-08-30 09:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z działów !? pracuja -niezawsze 3,4 dnia przełaza albo sciemniają-brr
zdjecie uzytkownika
jo - 2010-08-30 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sciemniamy!!!weż wyłóż 10 palet to ci się odechce,a jeden karton warzy 15kg czasami siły nie mamy go unieść,a ty tu wypisujesz takie pierdoły!!!!!!jeszcze nie było ani jednej nocki bez dostawy, gonimy sie żeby zdąrzyć ze wszystkim,także zapraszam cię na nockę to zobaczysz jaki jest zapierdol
zdjecie uzytkownika
**** - 2010-08-30 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klachy będą zawsze ,a kierownik zmiany musi być.Życzę jemu lub jej powodzenia bo trudna z was załoga ,jakby każdy zajął się pracą,a nie pierdołami to byłoby wam lepiej .Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ja. - 2010-08-30 22:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma swoją rację .wiecznie ktoś będzie narzekać bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.Przykro czytać co piszecie bo do swego gniazda walicie równo.Wszyscy staramy sie dobrze pracować i to na każdej zmianie ,czasem mamy słabszy dzień ale pracujemy.
Nasze narzekania do niczego nie prowadzą.Czytają różni i się śmieją z nas.Pozdrawia ja.
zdjecie uzytkownika
00000 - 2010-08-31 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt kazdy sie narobi albo i nie,ale pietrzą sie problemyi mamy po dziurki w nosie dokładania nam roboty bo kazdy robi za 2 juz!!!!jak długo -ludzie forum jest 6 zapraszam !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-08-31 19:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze forum.Może jakieś sprawy są załatwione ale jeżeli coś poważniejszego to zaraz idzie na dywanik a potem ty obrywasz wiec czasem milczeć.
Nowe grono na forum ???czy stare tylko ze na nowo wybrane ???
Bądżmy solidarni i trzymajmy ze sobą sztamę i nie obgadujmy się na wzajem.Na prawdę zgoda buduje i miła atmosfera w pracy że chce się żyć.
Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się,szanujmy się,a nie przechodząc alejkami słyszy siętylko jakjedna obgaduje drugą,coś okropnego.kiedyś z uciechą szło siędo pracy, a a teraz!!grupki potworzone i jedna nadaje na drugą .wstydzcie się stare baby!!!!!
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide pracować:)miłego wieczorku
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2010-09-01 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty zapewnie też w tej grupce obgadującej,wszyscy tak robią i będą robic,to nieuniknione jak pracują większości same baby,poza tym byłoby nudno a tak wiecznie się coś dzieje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-09-03 15:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bu ha ha ha jednego pasożyta mniej http://gielda.onet.pl/bluetax,42690,301,0,6903,profile-spolka... prowadziła
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-05 18:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może byłeś leserem ??? [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ??? no z tym się nie zgodzę i pamiętaj że o zmarłych żle się nie mówi ani nie pisze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x