Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco Ruda Śląska

zdjecie uzytkownika
Pasztet Podlaski - 2010-08-27 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam wszystkie kurczaki z TESCO:)
zdjecie uzytkownika
;00 - 2010-08-27 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro -ludzie sa tylko ludzmi popełniamy cały czas błedy -ale trzeba je umiec naprawiac i jedni potrafia a drudzy nie .
zdjecie uzytkownika
NIEZNAJOMA - 2010-08-28 21:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAJCIE JUZ SPOKOJ KONIEC ROZDZIAL ZAMKNIETY A DRUGA JUZ SIE NARODZILA PANI KIEROWNIK ZMIANY NOCNEJ TAK ZWANY KLACH POZDRAWIOM
zdjecie uzytkownika
==== - 2010-08-29 14:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo kasjerkom wolno wszystko a pracownicy z działów muszą robić zanie
zdjecie uzytkownika
{{{ - 2010-08-30 09:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z działów !? pracuja -niezawsze 3,4 dnia przełaza albo sciemniają-brr
zdjecie uzytkownika
jo - 2010-08-30 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sciemniamy!!!weż wyłóż 10 palet to ci się odechce,a jeden karton warzy 15kg czasami siły nie mamy go unieść,a ty tu wypisujesz takie pierdoły!!!!!!jeszcze nie było ani jednej nocki bez dostawy, gonimy sie żeby zdąrzyć ze wszystkim,także zapraszam cię na nockę to zobaczysz jaki jest zapierdol
zdjecie uzytkownika
**** - 2010-08-30 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klachy będą zawsze ,a kierownik zmiany musi być.Życzę jemu lub jej powodzenia bo trudna z was załoga ,jakby każdy zajął się pracą,a nie pierdołami to byłoby wam lepiej .Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ja. - 2010-08-30 22:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma swoją rację .wiecznie ktoś będzie narzekać bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.Przykro czytać co piszecie bo do swego gniazda walicie równo.Wszyscy staramy sie dobrze pracować i to na każdej zmianie ,czasem mamy słabszy dzień ale pracujemy.
Nasze narzekania do niczego nie prowadzą.Czytają różni i się śmieją z nas.Pozdrawia ja.
zdjecie uzytkownika
00000 - 2010-08-31 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt kazdy sie narobi albo i nie,ale pietrzą sie problemyi mamy po dziurki w nosie dokładania nam roboty bo kazdy robi za 2 juz!!!!jak długo -ludzie forum jest 6 zapraszam !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-08-31 19:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze forum.Może jakieś sprawy są załatwione ale jeżeli coś poważniejszego to zaraz idzie na dywanik a potem ty obrywasz wiec czasem milczeć.
Nowe grono na forum ???czy stare tylko ze na nowo wybrane ???
Bądżmy solidarni i trzymajmy ze sobą sztamę i nie obgadujmy się na wzajem.Na prawdę zgoda buduje i miła atmosfera w pracy że chce się żyć.
Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się,szanujmy się,a nie przechodząc alejkami słyszy siętylko jakjedna obgaduje drugą,coś okropnego.kiedyś z uciechą szło siędo pracy, a a teraz!!grupki potworzone i jedna nadaje na drugą .wstydzcie się stare baby!!!!!
zdjecie uzytkownika
uuu - 2010-08-31 20:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide pracować:)miłego wieczorku
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2010-09-01 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty zapewnie też w tej grupce obgadującej,wszyscy tak robią i będą robic,to nieuniknione jak pracują większości same baby,poza tym byłoby nudno a tak wiecznie się coś dzieje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-09-03 15:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bu ha ha ha jednego pasożyta mniej http://gielda.onet.pl/bluetax,42690,301,0,6903,profile-spolka... prowadziła
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-05 18:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może byłeś leserem ??? [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ??? no z tym się nie zgodzę i pamiętaj że o zmarłych żle się nie mówi ani nie pisze.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2010-09-06 19:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wracając do nowej rzekomo[usunięte przez moderatora] to jeżeli nie zajmie się pracą tylko łażeniem i przekazywaniem co która mówi na drugą to długo miejsca nie zagrzeje i wróci na swoje dawne miejsce ......... Daleko jej do[usunięte przez moderatora]..
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2010-09-06 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie rozumie posunięcia dyrekcji wybierając kogoś na[usunięte przez moderatora]jeśli ta osoba nie nadawała się na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
:)))) - 2010-09-07 08:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniczku ![usunięte przez moderatora]Była dobrym pracownikiem i [usunięte przez moderatora]robiła po 8 godz anie jak niektórzy palą po 6 godz na dniówke !!!!!!!!!!!!!!stała na ladzie ,towarowała ,haratała , ale odejsciem jej była zmiana seniora -A na B ,ta nie robi nic -ale szpile lubi wbijąć ma swoje ulubienice !!!więc wara od[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
===/ - 2010-09-23 12:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój kierownikom zmiany nocnej nikt nie chciałby być na ich miejscu , jacy są tacy są ale jak na razie jest ok.
zdjecie uzytkownika
*** - 2010-09-23 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje w zupełności maja rozkazy z góry i muszą się do nich stosować a kierowniczki są ok...
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-10-06 14:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani[usunięte przez moderatora] wróci na swoje miejsce bo absolutnie sie nie nadaje do tego wiec niech skrzydła opusci POZdrowienia do seniorki[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
perszing - 2010-10-08 00:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak [usunięte przez moderatora] to tylko łazi i kręci dupcią jak by miała te 20lat.
Leser z niej niesamowity, wzięła by się do roboty, a nie szwendała by się jak śmierć po cmentarzu ...
zdjecie uzytkownika
lila - 2010-10-08 16:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiść ludzka nie zna granic
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-09 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kierowniczką zastanówcie się lepiej nad tymi co im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżą tych trzeba by było się pozbyć i to z hukiem konfidentki jedne .
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2010-10-30 11:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak to prawda [usunięte przez moderatora] to mamy szpetne fujjjjj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tesco Ruda Śląska?
Zadaj pytanie
x