Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-18 17:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patty - 2015-03-18 16:56:42]:
tez mnie to ciekawi ale czy oni sami to wiedza ?? magazyn jest pusty bo toshiba konczy z ostatnim dniem marca swoja kadencje od 1 kwietnia COMPAL wiec wydaje mi sie ze musza wyczyscic magazyn zostawic wszystko na zero i zrobic ostateczna inwenture calosciową
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-03-18 20:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patty - 2015-03-18 16:56:42]:
Ktoś zna odpowiedź na te pytania ale oczywiście nikt nic nie powie do samego końca ,jak zawsze i pozostaje tylko czekać
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-20 18:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja znam odpowiedzi-juz nikt nie dostanie odprawy, nie ma sie co ludzic. Za chwile zaczna sie "zwykle" zwolnienia bo ludzi jest za duzo w stosunku do pracy. Na razie nie ma nowych zlecen, duzo kwestii zwiazanych z przyszloscia firmy wyjasni sie w maju kiedy to beda podejmowane ostateczne decyzje odnosnie planow produkcyjnych. Postojowe bedzie na pewno, nie jest tylko pewne w jakiej ilosc.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-20 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-03-20 18:30:58]:
a skad ty to mozesz wiedziec ?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-21 15:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzmy ze mam czesto stycznosc z ludzmi "z gory" ktorzy o tym rozmawiaja
zdjecie uzytkownika
! - 2015-03-22 09:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-03-21 15:47:26]:
Ha ha ha. . . . większej bzdury nie mogłeś tu napisać GOŚĆ a kto ty jesteś jak masz takie sprawdzone informacje to napisz nazwisko - ludzie do końca marca już nie daleko poczekajcie a sami zobaczycie co się będzie działo przeciez tutaj na forum piszą same bzdety a wy się nakręcacie. . .
zdjecie uzytkownika
Do ! - 2015-03-22 22:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co na tym forum sie wiecej mozna dowiedziec niz w pracy od ludzi ktorzy powinni nam dane informacje podawac np.lajni ktorzy potrafia tylko wlozyc rece w kieszenie i udawac waznych. Zawsze jak ktos cos tu napisze to po czesci sie to sprawdza.Ja tez uwazam,ze odpraw juz nikt nie dostanie,beda ludzi zwalniac ktorzy powinni odejsc z PDO a tego nie zrobili. Kazdy kto pracuje w tym zakladzie wie ze z nami bardzo czesto postepowali jak z bydlem a nie ludzmi
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-25 16:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co lyso wam co niektorym wzieli odprawe kase przewala znajda prace albo i nie znajda albo beda sie blakac po halach innych firm a my uratowani!!!!!!!!!mamy kontrakt i prace ja sie ciesze
zdjecie uzytkownika
? - 2015-03-25 16:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2015-03-25 16:07:50]:
Jaki kontrakt co ty pierd.. ,ty nawet nie wiesz o co chodzi a się cieszysz
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-25 18:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki kontrakt nie zagwarantuje ile jeszcze firma będzie istnieć na rynku,a ludzi których zostawili i tak kiedyś zwolnią bo ludzie z umowami na czas nieokreślony są kulą u nogi dla pracodawcy im się lepiej opłaca wziąść ludzi z agencji.I ta osoba niech się nie cieszy bo nie wiadomo co ją jeszcze spotka i nie życzy się innym złego pamiętaj,bo los się kiedyś może odwrócić i ty możesz być w takiej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
komu łyso temu łyso - 2015-03-25 18:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2015-03-25 16:07:50]:
a ja wiem, że co niektórzy to wzięli kasę i znaleźli sobie pracę wcale nie gorszą. Dla chcącego nic trudnego więc skończ z tym głupim wyśmiewaniem bo twoje myślenie, że lepiej to już nigdzie być nie może jest bardzo błędne. Oj bardzo.
zdjecie uzytkownika
ojjojoj - 2015-03-25 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest kontrakt tylko licencja na produkcję tv ,a jak będzie dalej to się dopiero okaże ...
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-26 17:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odeszłam i wcale nie jest mi łyso mam dobrą prace i na miejscu pozdrawiam ta prosteczke co tak głupio napisała
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro odeszlas i tak ci dobrze w innej pracy to po co wchodzisz ty i inni ktorzy juz nie pracuja w Compalu na to forum?we wrzesniu dwie zmiany,moze was z powrotem przyjma
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-03-26 21:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-03-26 20:57:15]:
dwie zmiany ,a może trzy ,albo czterobrygadówka, albo hotel postawią bo ty widzę zakochany w tej pracy nasłuchałeś się głupot i głupoty wypisujesz...
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-27 17:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-03-26 20:57:15]:
No wlasnie ja sie zgadzam z abc skoro masz taka dobra prace masz czas i glowe tu wchodzic bo ja jak bym byla w nowej to bardziej bym sie martwila jak sie wykazac zeby zostac i dostac umowe a nie wchodzic na forum compalu i pilnowac co sie tu dzieje
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-03-27 18:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja się nie zgadzam z przedmowczynia tez juz nie pracuje w compalu ale czasami wchodze tu bo poczytac jakie głupoty wypisujecie
zdjecie uzytkownika
xdmfn - 2015-03-27 18:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2015-03-27 17:20:11]:
hahha tylko ze to nie jest forum compalu wiec po ciul tu wlazisz...nie masz w domu co do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
s - 2015-03-27 18:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2015-03-26 21:22:25]:
dobre masz racje popieram
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-03-27 18:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha popieram dobre i madre słowa
zdjecie uzytkownika
! - 2015-03-27 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam wrażenie, że tu dzieci piszą, a nie dorosłe osoby.
zdjecie uzytkownika
lolipop - 2015-03-27 21:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu juz nie dadza odpraw ale nie bedzie tez zwyklych zwolnien a w maju-czerwcu podwyzki i to nie byle jakie. Ludzie,bedzie dobrze,zobaczycie nie pozalujecie ze nie odeszliscie
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2015-03-27 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolipop - 2015-03-27 21:05:47]:
Naćpałeś się czy co? hahaha będzie całkiem odwrotnie...
zdjecie uzytkownika
gok - 2015-03-28 16:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro pili szampana to bedzie dobrze a wy szaraczki sie nie wymadrzajcie bo niewiele wiecie
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-28 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolipop - 2015-03-27 21:05:47]:
Twoje slowa moglyby sie sprawdzic a plany juz sa wieksze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie