Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick Nolte - 2014-02-21 16:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-15 14:39:18]:
Kiedy dokładnie fabryka zmienia właściciela?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-21 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nick Nolte - 2014-02-21 16:29:33]:
w 100% Compal przejmuje fabrykę od 1 kwietnia
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-02-24 21:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kę? 4.marca, dlatego poniedziałek 3.marca jest wolny, żeby się "zasadzili"
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-03-06 13:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam po przyjściu Compala?
zdjecie uzytkownika
Mońka - 2014-03-06 16:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałam pół roku i było cool
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-06 18:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mońka - 2014-03-06 16:14:11]:
MARKO: jeszcze nie do konca opanował nas compal narazie zmieniaja nazwe zjezdzaja sie nowi własciciele powoli turami wiec podejrzewamy ze marcu jeszcze za wiele sie działo nie bedzie ale od kwietnia w zwyż no... to tu mamay znak zapytania
zdjecie uzytkownika
Nick Nolte - 2014-03-06 21:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-03-06 18:10:58]:
Przecież Compal nigdy nie produkował telewizorów. Komu będą je sprzedawali i pod jaką marką? Są jakieś sprawdzone informacje na temat tego, co mają zamiar produkować?
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-03-07 22:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up, Compal produkuje telewizory, ale nie pod własną marką. Fabrykę w Chinach kupili od Toshiby już jakiś czas temu, ta jest druga.
zdjecie uzytkownika
Nick Nolte - 2014-03-10 23:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misio - 2014-03-07 22:17:24]:
Ciekawe jakie rozmiary telewizorów produkują. Na ich stronie niewiele można znaleźć o tym. Compal, nastawia się raczej na produkcję "innej" elektroniki.
Coś mi się zdaje, że więcej niż trzy linki nie będą potrzebne...
zdjecie uzytkownika
PS - 2014-03-11 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misio - 2014-03-07 22:17:24]:
Trzecia.
wcześniej kupili na podobnych zasadach fabrykę telewizorów Toshiba w Meksyku.
Tam ona działa dalej.
zdjecie uzytkownika
manager - 2014-03-11 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedziecie pracowac za 1500zł przez agencje pracy a jak sie nie podoba to do widzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-14 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manager - 2014-03-11 23:20:37]:
zobaczymy co z ludzmi ktorzy maja do 31 umowy MANAGER skad takie złe nastawienie?:)
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-03-17 21:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pięknie postapili z kobietami,które poszły na macierzyńskie. Zamiast pozwalniać nierobów, pyskaczy i tych co wiecznie na chorobowym siedzą to wypowiedzenia wręczono młodym, zaradnym kobietom. W tej firmie nigdy już nie będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-17 21:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2014-03-17 21:08:02]:
A skąd wiesz, że nierobów, pyskaczy i tych co wiecznie na chorobowym siedzą też nie zwolnią. Przecież to dopiero początek zwolnień, a osób marcowych jest dużo oj dużo.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-03-18 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrocisz hihihihi
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-04 00:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misio - 2014-03-07 22:17:24]:
Compal produkował do Toshiby telewizory 20 calowe. Spytaj się osób które tam pracowały w 2007 roku.
zdjecie uzytkownika
2007 - 2014-04-04 07:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
totalna bzdura nigdy nie było takiej sytuacji
zdjecie uzytkownika
Zwiazki - 2014-04-04 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy, mamy dobra wiadomosc. Z dzisiejszym dniem oglaszamy dni 28-30 kwietnia dniami postojowymi. Oficjalna informacja wywieszona bedzie w przyszlym tygodniu. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-04-04 17:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie? dlaczego wypisujecie na tym forum przecież już nie pracujecie w TOSHIBA już nie ma tej firmy
zdjecie uzytkownika
2007 - 2014-04-04 17:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z przyzwyczajenia ponadto jeszcze sa pracownicy w Compalu Toshiby
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-04-08 19:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzymam ludziska za was kciuki .Powodzenia i cierpliwości w nowej firmie
zdjecie uzytkownika
kadry - 2014-04-08 20:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-04-04 17:03:24]:
Skąd taka informacja? Postojowe będzie,ale 17 i 18 kwietnia. Poinformowani są faktycznie z tych związków bardzo dobrze...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-15 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widac same głupoty piszecie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-16 15:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pytanie dlaczego postojowe?bo lipa z zamowieniami jest i tyle
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-04-16 19:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A.B. z k2 weź się do roboty,bo póki co robisz tylko chaos,za nikogo stanąć nie potrafisz,nie należy ci sie stanowisko lidera,jak takim nie wstyd przed ludzmi? biedny Janek bo sam wszystko musi robić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
71 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x