logo Toshiba

Toshiba

Biskupice Podgórne

Opinie o Toshiba

anonim 2017-06-07 17:29
Skoro nikt nie dzwonil do 15 stej to znaczy ze jutro do pracy i dojechaly
1
anonim 2017-06-07 18:02
też mi odpowiedź tyle to każdy się DOMYŚLA...
1
ciiiiii 2017-06-07 18:54
Tak,części dojechały i to dużo,na postój nie ma co już liczyć,przynajmniej do końca czerwca. A później....
anonim 2017-06-07 21:09
hahaha ! akurat !!!?
anonim 2017-06-07 21:36
A pozniej co???
2
anonim 2017-06-08 22:08
A później powtórka z tamtego roku-znów kilkumiesięczne postoje
anonim 2017-06-08 22:45
hahahahaha chcielibyście ....
1
anonim 2017-06-08 22:48
No napewno .....tak jak napisales ze duzo czesci dojechalo a to byla wogole !!!!!nieprawda !!!!co moglismy zaobserwowac dzis rano ze czesci nie bylo wcale i trzeba bylo czekac az dojada byly tylko same kartony !
1
anonim 2017-06-13 19:26
Czy kucharki już całkowicie oszalały na tej stołówce?Nie dość że znajomym nakładają jedzenie za darmo albo porcję całą za połowę ceny,a na dodatek wszystko jest tak przesalane że jeść się nie da.Co dzień to gorsze jedzenie i większy foch na ich twarzach,jak się nie podoba to paszoł won!
1
anonim 2017-06-13 20:40
dlatego jem w domu :)
1
Jajec 2017-06-23 02:11
Masakra. Ledwo z robotą ruszyliśmy a już planowany jest kolejny postój.
1
anonim 2017-06-23 10:24
Co ty za bzdury wypisujesz zadnego postoju juz nie bedzie owszem planowany jest tylko urlop dwutygodniowy i to na tyle nie masz co robic chyba ze piszesz sobie takie pierdoly chyba siedzisz za dlugo w domu:)
2
hahaha 2017-06-23 12:07
Piszesz komentarz na forum pracowniczym o 2 w nocy? Na pewno nie jesteś pracownikiem vestela, tylko kolejnym bezrobotnym po PDO który chce plotki rozwiać po zakładzie. Żal mi takich jak ty.
3
zd 2017-06-30 16:49
Prawda to że pomału zakład będzie wygaszał produkcję?Że nie będziemy już produkować telewizorów?Wie ktoś coś więcej?
anonim 2017-06-30 19:06
Z tego co mi wiadomo to wrecz przeciwnie!
1
gość 2017-07-03 21:17
Nie słuchajcie tych bzdur o przedłużonym urlopie,takie bujdy wymyślają kierowcy żeby przez chwile poczuć sie ważnym,niech to dojdzie do dyrektora to polecą głowy
3
yuu 2017-07-05 09:14
Za co ? ;)
10lat zakladu 2017-07-05 19:37
Za roznoszenie plot, był chwile spokój odkąd plotkarze odeszli z pdo i znów się zaczęło złorzeczenie firmie, same nostradamusy widzę tu pracują,wiedzą lepiej niż Turcy co będzie dalej:-)
3
usa 2017-07-07 18:14
Czy ktoś wie jak długo jeszcze będziemy pracować do 13tej?I czy to prawda że po urlopie będzie 2 tygodnie postoju?
1
anonim 2017-07-07 21:36
uważaj co piszesz bo za roznoszenie plot lecą głowy :)
usa 2017-07-07 22:16
A jaka to plota? To zwykłe pytania...
anonim 2017-07-08 10:43
haha !!! spoko ja się tylko nabijam z tego kogoś... :)
2
Pracuś 2017-07-28 15:35
Siemka, jak firma. Czy zaczną zatrudniać nowych ludzi?.
Vestel 2017-07-28 21:01
Firma super Bogu dziekowac ze czlowiek zostal bo to skarb ta robota!!!!przyjec brak wypoczywamy na urlopie:)
2
anonim 2017-07-29 01:11
Ale pierd... piszesz ...
gowork 2017-07-29 17:07
Żebyś czasem nie popuscil z tego zachwytu,mina ci zrzednie jak wrócisz do pracy i dostaniesz papierek,nie ma planu,nie ma części nie ma zamówień nie ma nic! Tak ci wesoło?
Vestel 2017-07-29 17:30
Czesci przyjezdzaj 7 w dzien przyjscia do pracy bedziemy robic zupelnie nowy model tv
1
taka ryba 2017-07-30 20:20
Części będzie tylko tyle co na PP,czyli tyle co kot napłakał...a póżniej?
1
hura! 2017-08-07 22:07
Doceniam to ze nasza firma nie każe nam siedzieć na hali gdy nie ma produkcji bo jest to dołujące i dostajemy płatne postoje,za to zawsze będę wdzięczna naszemu kierownictwu
5
?????? 2017-08-09 17:33
Bedzie bardzo dlugi weekend czy w piatek przyjdziemy do pracy ?ma ktos jakies informacje na ten temat?dojada te czesci?
1
km 2017-08-10 17:36
Znów strach czy będzie praca...Żałuję jako osoba montażowa ze nie dostałam się na serwis bo tam pracę mają zapewnioną a na produkcji znów szykuje się wielka niewiadoma a ja wreszcie chciałabym normalnie przyjeżdżać do pracy i normalnie pracować a nie co dzień czekać na tel. Kiedy to się w końcu skończy?
3
?????? 2017-08-10 17:56
W srode zaczyna sie produkcja ale jakie plany ile itd to nic za bardzo nie wiem jestem tego zdania co Ty wole jedzic caly tydzien do pracy i pracowac nie chce postojow wcale sie z nich nie ciesze tak jak niektorzy wole zeby byl plan i praca moze ktos inny wie kiedy ta sytuacja sie ustabilizuje ja wiem ze powinnismy sie cieszyc ze nam placa to racja ale ja wole zeby byl plan produkcyjny i zebysmy ruszyli do przodu w koncu
2
Cage 2017-08-11 17:38
Ile teraz na czysto dostajecie na produkcji i magazynie?.
zadowolony 2017-08-13 12:30
W stosunku do częstotliwości pracy-bardzo dużo:-)
5
987 2017-08-23 16:21
Ktoś coś wie co było mówione na zebraniu związków? Jaki plan produkcyjny i w ogóle co dalej?
2
Cage 2017-08-25 15:46
A co byś powiedział gdyby zdarzyło się tak, że te dni za które ci zapłacono musiał byś odrabiać bez zapłaty?. W Polskim prawie pracy jest tyle kruczków, że mogą zrobić z wami co chcą. Brałeś pieniądze za nic, niby wina zakładu bo produkcji nie ma. Mogli cię wywalić i ogłosić upadłość, ale płacą bo wiedzą że na tym skorzystają. Nie ma nic za darmo.
:) 2017-08-25 23:02
To ty jeszcze roboty nie znalazles ?:) nami sie nie przejmuj z glodu nie przymieramy bo nam placa tyle co sie nalezy z przepracowania tez nie umieramy przychodzimy zadowoleni i wychodzimy rowniez i wiemy jak dzien wyglada :)
2
Cage 2017-08-26 16:40
Chyba tobie!, po prostu ktoś się martwi sytuacją w zakładzie. Ta osoba mimo że jest zadowolona z postojów, to martwi się że ta sytuacja odbije się negatywnie. Usłyszał od kogoś że mieli podobnie w swoim zakładzie, i do tej pory odrabiają w soboty te dni. Prawo pracy w Polsce jest tak pokręcone, że zamiast setek za soboty będzie musiał za darmo robić. Ten jad wylewany na mnie jest bezzasadny, bo staram się w czyimś imieniu sprawdzić sytuację!!!!. Nie każdy ze starszego pokolenia zna się na kompach, nawet się ich boi!!.
Cage 2017-08-26 18:12
Po czym wnosisz że nie mam pracy?, zarabiam więcej od ciebie. A ty ile na rękę dostajesz?, 1600:-D. Nie znasz mnie, a wiążesz mnie z tym zakładem. Ktoś mnie o coś poprosił, i w jego imieniu napisałem. Jak będziesz odrabiał elastyczne godziny pracy w soboty, to wtedy będzie ci łyso. Trzymam kciuki aby wasza firma z kopyta ruszyła, życzę jej wielu zamówień na TV, pracy na 3 zmiany i sukcesów. Jak firma zarobi to i wy. Produkty Vestel są super, mam kilka i do tej pory zero awarii.
pracownik Vestela 2017-08-29 19:41
Cześć, czy ktoś z pracowników tej firmy jest w stanie odpowiedzieć na pytanie co będzie dalej z naszym zakładem? Kiedy w końcu zacznie się prawdziwa produkcja? Czy grożą nam jakieś zwolnienia? I co wynikło po wizytacji Sony?Będziemy mieć od nich jakąkolwiek produkcję?
1
anonim 2017-08-29 20:14
Nie !nikt nie jest tutaj w stanie odpowiedzieć na Twoje putania
wolny 2017-08-30 16:37
Kurcze ale przerabane pracujemy kilka godzin a płaca za dzień pracy kurcze przywoża nas do pracy za darmo skandal i jeszcze jesc daja kurde może nas nawet postojowe złapać przerąbane !!!!!
1
:* 2017-08-30 19:06
Zadnego postoju nie bedzie stad taki system pracy a nie inny pracujesz 4 godziny za 8 ci placa zyc nie umierac kocham Vestel!!!!!!!!
4
anonim 2017-09-14 21:48
Żadnego postoju nie będzie... a jutro to co? :)
anonim 2017-09-15 00:22
Ten jeden dzien postoju musieli dac ze wzgledu na to ze nie bedzie pradu z calej fabryce gdyby nie te prace to postoju by zadnego nie bylo
2
Dziobak 2017-10-07 15:36
Kiedy Vestel uruchomi produkcję na kilku linkach, i kiedy zaczną zatrudniać nowych pracowników?.
1
nn 2017-10-07 16:26
Nigdy to powolny koniec telewizorów
098765 2017-10-09 20:13
A co trzeba zrobić żeby dostać się na serwis?Tzn.z kim gadać,jak to załatwiać?Produkcja faktycznie nie wygląda obiecująco a mi zależy na pracy zwłaszcza w tym zakładzie
1
rk 2017-10-09 21:40
Sugerujesz że będą zwolnienia na produkcji?
1
2017 2017-10-10 17:40
Ludzie przestancie siac ploty i sugerowac glupoty za dlugo chyba tu spokoj byl na tym forum !
1
Zostaw swoją opinię o Toshiba - Biskupice Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba