Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-22 18:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Ewy - 2015-02-22 16:27:03]:
ja wiem czy maja sie z czego smiac od 1 kwietnia wladze obejmie compal i niech sie wezma za porzadki nikt nie bedzie chodzil i sie lenił
zdjecie uzytkownika
do ewy - 2015-02-22 19:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak władze obejmie compal to moze w końcu wezma się za zielonych nie wszystkich mam na myśli skończy się po 10razy chodzenie na fajke
zdjecie uzytkownika
tyl - 2015-02-22 21:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie którzy odchodzą to nie mają się czego wstydzić bo to są takie osoby które w życiu sobie radzą. Natomiast ci co zostają to się przyzwyczaili i boją się tyłka ruszyć bo to są życiowe niezdary,a zieloni gdzie im będzie lepiej jakie oni mają wykształcenie podstawowe a głowy zadzierają do góry nic nie robią ale pieniądze biorą.Kto ich przyjmie do pracy jak oni nic nie potrafią robić tylko obijać się po kątach i wszystkim tyłki obrabiać.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-22 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje pewnie że te osoby sobie poradzą odeszło dużo fajnych i z więdzą osób co nie jeden zielony nie ma takiej wiedzy jak oni nie mówiac o wyształceniu,dlatego boją się odejść bo takiej pracy jak toshiba by juz nie znaezli
zdjecie uzytkownika
dj tiesto - 2015-02-23 21:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej rozwala mnie tekst zielonych-mi nie pozeoliliby odejsc:) co za brednie! zaklad czeka az zglosza sie takie nieroby,w koncu zrozumcie ze jestescie zbedni i kazdy moze was zastapic
zdjecie uzytkownika
i - 2015-02-24 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani z K2 to już wstydu nie ma żaden kawaler już jej niechce to za żonatych się bierze wstyd...
zdjecie uzytkownika
ej - 2015-02-24 18:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy oni szczęśliwi dzisiaj odchodzili ;) nie wszyscy oczywiście ...
zdjecie uzytkownika
Pikaczu - 2015-02-24 22:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zieloni wmawiaja innym,ze im odejsc nie pozwoliliby bo sie boja o swoja pozycje. Gdzie indziej beda musieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a teraz maja pole zeby sie z innych nabijac i niby pracowac,zenada.Naganiac i osmieszac innych to kazdy potrafi-kazdy glupi
zdjecie uzytkownika
gaga - 2015-02-25 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zieloni wiedzieli ze i za nich sie wezma i jak w koncu to nastapilo to wielkie zaskoczenie i placz. Pamietajcie ze w tej firmie nie ma ludzi niezastapionych. Dzisiaj jestes seniorem a jutro cie podsumuja, twoja prace,zaangazowanie. Tak zawsze powinno byc. Jest masa zielonych ktorzy nawet na bycie offem nie zasluguja
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-02-25 20:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest nadzieja ,coś się ruszyło i jakieś zmiany są oby nie były to tylko pozorne
zdjecie uzytkownika
bajabongo - 2015-02-25 21:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma na Zielonych kto charowac to sie znalezli z reka w nocniku
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-02-25 22:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bajabongo - 2015-02-25 21:43:36]:
I tak ich jest za dużo i nic nie robią
zdjecie uzytkownika
rtr - 2015-02-26 08:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielonych na linkę i lać po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dosyć opierdalania niech zobaczą jak to dobrze myśleli że się nie skończy eldorado
zdjecie uzytkownika
g k - 2015-02-26 20:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rtr - 2015-02-26 08:31:10]:
Skonczy sie Babuli latanie na palarnie i siedzenie z kolezankami na wozku,montaz to nie testy na ktorych nie ma co robic
zdjecie uzytkownika
buuuuuu - 2015-02-27 19:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć firma jest niezadowolona,że odeszli nie ci ludzie co odejść powinni!!!!jak dalej będą wygłaszać tą kwestię,to niedługo sami zakasają rękawy i do wkrętaków!lepiej niech się zastanowią jak zatrzymać resztę pracowników co z różnych względów musieli zostać.....a sfrustrowany i niedoceniony pracownik,to na pewno nie powód dla dumy firmy.Opinia idzie dalej....a jak myślą ,że przez agencję ludziska będą walić drzwiami i oknami, to się grubo mylą
zdjecie uzytkownika
X - 2015-02-27 20:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puścili tych, których chcieli się pozbyć. Tak więc w myśl zasady: szanuj pracownika swego, bo możesz mieć gorszego :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-27 20:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X - 2015-02-27 20:22:30]:
ciekawe co z tymi co czekaja na decyzje do konca marca jak myslicie??
zdjecie uzytkownika
lizak - 2015-02-27 21:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo nie puszcza z tych co chca odejsc a przez firme uwazani sa za dobrych. Pozwolili odejsc ludziom starszym i chorobowym,nie pisz wiec "buuu" ze firma jest niezadowolona ze odeszli ci co niepowinni. Sami ich puscili. Gdyby chcieli kogos z tej grupy zostawic to by im nie pozwolili odejsc. Jest jeszcze troche miejsc w PDO,nietrudno sie domyslic na kogo one czekaja
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-02-27 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myślę że powinni wywalić tego co chciał decydować bo mu się wydawało że najlepiej wie
zdjecie uzytkownika
ubbbbbb - 2015-02-27 22:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buuuuuu - 2015-02-27 19:34:44]:
Mogli zrobić listę kto może i ma odejść ,no ale to jest nie legalne więc jakoś delikatnie zasugerować i nie puszczać zdrowych młodych ,kto pierwszy ten lepszy ...
zdjecie uzytkownika
ejtam - 2015-02-27 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zrobili pozorne zmiany pomieszali pracowników a zielonych zostawili przy korycie ze swoimi
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-28 10:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam że odeszli ludzie,którzy chodzili na chorobowe po prostu kto pierwszy ten lepszy poszedł.Zostały starsze kobiety,lizusy które z jakiś względów odpowiadają zielonym.Powinni przetrzepać liderów,seniorów jeśli chodzi o zarządzanie ludźmi o ich wiedzę na temat pracy,która pozostawia wiele do życzenia.Musieli kogoś zwolnić bo polacy do końca nie rządzą w firmie to jest firma z kapitałem zachodnim.I czy produkują telewizory czy będą produkować co innego to i tak polacy będą się musieli czy tego chcą czy nie podporządkować decyzjom tajwańczyków. To oni tworzą miejsca pracy i od nich zależy czy ta firma będzie wogóle istnieć.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-28 18:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-28 10:59:19]:
tez nie uwazam ze pozwolili zwolnic sie chorobowiczom ja osobiscie znam osobe ktora baaaaaaaardzo czesto chodzila na L4 przez 8 lat i odrzucili jej wniosek
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-02-28 19:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też znam kilka osób które składały wnioski i dostały odmowe te osoby często brały urlopy bezpłatne i chodziły na chrobowe,także liczyła się kolejnosc skladania wniosków...
zdjecie uzytkownika
Pr - 2015-02-28 20:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnioski były opiniowane więc zgodę dostali pracownicy, którzy okazali się zbędni z różnych powodów. Nie będę przytaczać słów jak określono tych pracowników ale niech ten pajac, bo ewidentnie jest pajacem,następnym razem nabierze wodę w gębę nim coś zechce powiedzieć. Osobiście cieszę się, że wyrażono mi zgodę, bo na samą myśl dalszej pracy w warunkach jakie tam obecnie panują robi mi się niedobrze. Wystarczy spojrzeć na niektóre ryje i zachowania, by się przekonać, że chamstwo ma firma wpisane w statut. Pozdrawiam fajnych i mądrych ludzi :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie