Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toshiba

Pracowałeś w firmie Toshiba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
v - 2015-01-29 13:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NY - 2015-01-29 12:00:24]:
Masz rację, słowo sprawiedliwość jest obce dla większości, a szkoda. A z tym dostosowaniem się, to czasem bywa to bardzo trudne. Także życzę podjęcia tej właściwej decyzji.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-29 18:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pujdą ci którzy nie boją się pracy ,bo taki zielony lub czerwony nie bo boja sie pracy tu to maja lajcik
zdjecie uzytkownika
strit - 2015-01-29 19:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie należy do ciężkich a i tak nygusów nie brakuje. Teraz to będzie okazja się na sobie poznać bo wszyscy jadą na tym samym wózku.
zdjecie uzytkownika
llllllzzzzzzttttt - 2015-01-29 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem jedno tylko ze wkoncu to forum sluzy do tego na co zostalo stwozone. Wkoncu piszecie o pracy a nie o plotkach super oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-29 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ze na dzien dzisiejszy wniosek zlozylo 25 osob w sumie to duzo jak na poczatek
zdjecie uzytkownika
groteskowo - 2015-01-29 19:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tak tragicznie jakby się wydawać mogło, bo sporo osób nabyło doświadczenia również w innych zawodach. I tak np ci co wisieli na telefonach mogą próbować swych sił jako telemarketerzy, ci co kopali pod innymi dołki i kablowali niech spróbują przy kopaniu rowów kablowych, nawet zawód donosiciela jest ceniony. Także spokojnie nie wszyscy są na straconej pozycji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-29 21:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie wiecie czy mozna podanie o zwolnienie sciagnac przez internet czy trzeba isc do zakladu osobiscie
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-29 21:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-29 18:03:44]:
Co prawda to prawda ,no i w akwarium będzie przepełnienie
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhdddd - 2015-01-30 11:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze jednak ze niemozecie przebolec tego akwarium pewnie niejeden zazdrosci i chcislby tam posiedziec niz na linni na kuwecie. Zazdrosc przemawia przez was i tyle
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-30 15:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkfndmg - 2015-01-28 20:55:35]:
a kto to jest kielbasa?
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-30 15:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tak - 2015-01-27 20:16:03]:
Ja pracowalam i pracuje...mam nadzzieje ze zostane...takiego zakladu jak byla Toshiba..nie bylo i nie ma na strefie zaklad pod kazdym wzgledem byl na poziomie...pozdrawiam bylych pracownikow Toshina
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-01-30 16:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakiś pomysł na nową pracę lub też emigrację ?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-30 18:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asia, na Twoim miejscu raczej bym nie liczyła na to, że ktoś podsunie pomysł nowej pracy. Bez urazy ale teraz każdy martwi się o siebie a nie o innych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-30 18:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-01-29 21:31:00]:
nie wiem czy wniosk o zwolnienie mozna sciagnac z internetu ale mozna zadzwonic do zakladu i zapytac od pon do piatku zawsze ktos pelni dyzur w biurze po to by odbierac tel z pytaniami
zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-30 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Asi-nie wiem jaka branża Ciebie interesuje i z jakiej pochodzisz miejscowości ale jeśli nie masz żadnego pomysłu na siebie, to może skorzystaj z agencji pracy tymczasowej. Może to nie jest najlepsze rozwiązanie ale zawsze jakieś, w przypadku ograniczonych możliwości, typu: brak doświadczenia w innym zawodzie niż produkcja, brak wymaganego wykształcenia itp. Oczywiście, to jeżeli jesteś nastawiona, że niedługo odejdziesz z obecnej pracy a póki co nie masz innej oferty.
zdjecie uzytkownika
GA - 2015-01-30 21:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W błędzie są ci, którzy myślą, że to seniorzy będą decydować ostatecznie który pracownik zostanie zwolniony w razie gdyby dobrowolnie odeszło mniej ludzi niż zakład potrzebuje. Wszystko będzie sie działo poza wiedzą seniorów, decyzje będą podejmować tylko najwyżsi w biurze, dyrektorzy a nawet prezes. A zieloni i seniorzy też niech sie boją, bo kryterium zwolnień będzie różne, chorobowe, zaangażowanie w pracę, kto jest zbędny, dotyczy to całego obszaru bezpośrednioprodukcyjnego czyli również zielonych. Tak więc nie piszcie tu o tych co sie podlizują bo to znaczenia nie będzie mieć. Prawdopodobnie juz jest lista w biurze kogo by chcieli sie pozbyć
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhhxxxx - 2015-01-30 22:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak lista jest i beda w poniedzialek informowac ludzi telefonicznie. Sami sie nakrecacie ludzie dajcie juz spokoj z tymi plotkami bo to jest zenujace
zdjecie uzytkownika
eh - 2015-01-30 22:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GA - 2015-01-30 21:18:42]:
Bo prezes wie kto jest zaangażowany w pracę bardziej a kto mniej i chorobowe na pewno to zaangażowanie odzwierciedla.Dobranoc
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-01-31 13:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Proszę podajcie mi namiary do działu personalnego albo maila gdzie moge wysłać aplikacje do was do pracy ;)
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-01-31 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkfndmg - 2015-01-28 20:55:35]:
Hej. Proszę podaj mi namiary do działu personalnego albo maila gdzie mogę wysłać aplikacje do was do pracy ;) Dziękuję
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-01-31 13:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-01-30 19:07:31]:
Witam serdecznie.
Bardzo chętnie podejmę pracę w Toshiba. Proszę podajcie jakieś namiary do działu personalnego lub maila na jaki można wysylać CV. DZIĘKUJĘ!!!
zdjecie uzytkownika
blelleljfh - 2015-01-31 18:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotna - 2015-01-31 13:51:59]:
bezrobotna .puknij sie w glowe u nas sa zwolnienia a ty do pracy chcesz isc. po pierwsze to nie Toshiba tylko Compal a po drugie tu od 3 lat nie ma przyjec.Wiec bujaj garba malenka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-31 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotna - 2015-01-31 13:51:59]:
chyba w zly moment trafilas fabryka zwolni ok 200osob pozatym ten zaklad nigdy nie przyjmowal przez firme wiec jak wyslesz tam aplikacje to cie wysmieja i jeszcze teraz to juz wogole:)powodzenia w szukaniu pracy
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-02-01 17:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miska - 2015-01-30 15:45:07]:
hej. Chciałabym pracowac u was w firmie. Prosze daj namiary na ktore moge wyslac aplikacje. Pozdrawiam i dziekuje
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-02-01 17:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blelleljfh - 2015-01-31 18:09:12]:
Dzięki za odpowiedz! Nic dziwnego,że zwalniają... :P
Co Wy tu piszecie to głowa boli! hehehe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Toshiba?
Zadaj pytanie
x