2.6/5

Social media

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o LG Energy Solution

Opinie o LG Energy Solution Biskupice Podgórne

WebsiteIconLG Energy Solution Wrocław

Nie przegap nowości o LG Energy Solution!

05.07.2022 13:22

LG Energy Solution to światowy lider dostarczający zaawansowane baterie litowo-jonowe do pojazdów elektrycznych (EV), produktów IT i elektronarzędzi oraz do systemów magazynowania energii (ESS). Dzięki globalnej sieci LG Energy Solution jest bardziej niż kiedykolwiek zaangażowane w rozwój innowacyjnych technologii, które przybliżają nas do przyszłości. Zgodnie z wizją ESG "We CHARGE toward a better future", dąży do bycia firmą coraz bardziej przyjazną środowisku: stawia klimat na pierwszym miejscu, wypełnia obowiązki społeczne i kształtuje zrównoważoną przyszłość. W 2016 roku w Biskupicach Podgórnych powstało LG Energy Solution Wrocław, które stanowi pierwsze, a zarazem największe centrum produkcji baterii do samochodów elektrycznych w Europie. Inwestycja typu greenfield we Wrocławiu zaowocowała wprowadzeniem do Polski najnowocześniejszej technologii, a także uczynieniem naszego kraju europejskim liderem tej branży. W zakładzie zajmującym powierzchnię około 100 hektarów znajduje się kilkadziesiąt nowoczesnych linii produkcyjnych. Obecna moc produkcyjna wynosi 70 GWh, a pod koniec 2022 roku LG Energy Solution Wrocław osiągnie poziom 115 GWh.

Aga

05.01.2023 11:20

Witam, chciałabym się dowiedzieć o pracy na sprzątaczkę,czy ktoś wie jaka tam firma sprząta czy przyjmują bezpośrednio,dziękuję za odpowiedz

Aga

11.03.2023 15:14

Czy sa tu premie frekwencyjne czy uznaniowe ?

Ktoś

16.01.2023 20:23

Czy są aktualnie przyjęcia na produkcję? Jake realne zarobki na rękę?

19.11.2022 09:23

Jak długo czekaliście na odzew z LG Energy Solution? Oddzwaniają zawsze?

Malina

19.11.2022 11:54

Jeden dzień po dwóch skierowanie na badania
    Tony Bler

19.10.2022 09:16

Witam serdecznie wszystkich na forum. Pracuje kilka lat na terenie LG. Obecnie PACK 3. Proszę powiedzieć czy i jeśli tak to jak radzicić sobie bardzo nie miłą nie życzliwą obsługą stołówek?? Czy te kobiety pracują tam za karę?? Wszystko z wielką łaską z dużym problemem podawane. Wprowadzone zostały księgi wniosków i skarg w których to wypisywane są same pochwały i wnioski o przedłużenie czasu pracy kantyny.
    Technik jakości

02.10.2022 02:17

Cześć, mógłby ktoś się wypowiedzieć jak wyglada praca technika jakości? Warto aplikować? Jaka atmosfera pracy? Jak z podwyżkami i innymi benefisami?

26.09.2022 12:50

Jak wyglada praca shift leadera ? Plusy i minusy ? Kadra pracownicza to w większości Ukraińcy ?
    Czarna

14.08.2020 12:45

Jak wygląda praca na dziale jakości?
    Nogi

05.07.2022 11:57

Kara jest powinnością. Kasa nie ma znaczenia. Nic straconego. Mam fajnych znajomych. Coool
    Ona

06.07.2022 15:49

Bez obaw. Jestem normalna w stopniu odpowiadającym najbardziej wyrafinowanym gustom osób rekrutujących.. Nic wam nie zrobię obiecuję. Satysfakcja z wynagrodzenia zawsze była odpowiednią nagrodą.

04.07.2022 12:40

Jak wygląda sprawa grafiku w LG Energy Solution. Czy pracodawca idzie na rękę?
    Nikt

04.07.2022 15:37

Ale w sensie jak grafiku? Masz tutaj system 12g i pracujesz 4dni pracy, 4dni wolnego, oczywiście jeśli chodzi o produkcję,biuro pracuje od poniedziałku do piątku.
    Damian95

06.02.2022 20:21

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca jako technik utrzymania ruchu? Jak wyglądają pierwsze miesiące pracy jeśli osoba nie ma jeszcze żadnego doświadczenia? Czego warto się douczyć/nauczyć? Czy na początku pracy trzeba negocjować jak największy zarobek czy z czasem indywidualne dostają ludzie podwyżki?
    Koxik

03.06.2022 12:24

Czegoś się dowiedziałeś? Aplikuję na te stanowisko i jestem ciekaw pytań z zakresu wiedzy, jak to wygląda. rekruter - agencja randstad
    Złoty róg

04.06.2022 06:54

Mam, teraz nie oddam Przyjemna droga, motywujący cel. Huraa Naprawdę dużo ciężkiej pracy i roboty bezużyteczne.
    Someone

26.04.2022 16:16

chce dorobić w tej firmie i narazie muszę czekać aż sprawdza mnie w bazie(?). Ktoś wie jaki jest czas oczekiwania na to?
    Ilona

14.03.2022 12:58

Dzień dobry chciałam się zapytać czy oferta pracy to przyjmuja przez agencje? Czy bezpośrednio przez pracodawcę?
    Nikt

15.03.2022 09:39

Przez LG, umowa na 3m,potem na 2lata.

12.11.2021 16:58

Cześć Wszystkim, Z perspektywy czasu... Ludzie narzekają i zawsze będą narzekać. Praca jak praca. Niektórzy się starają, inni się ścierają, a inni robią dobrą minę do złej gry. Dobra firma na start. Dla osoby, która ma 100% teorii a 0% praktyki z aspiracjami na ,,Dzień dobry'' na Menadżera. Ta Firma szybko jej pokaże, że nie zjadła wszystkich rozumów. Co do zarobków, to informację uzyskacie jak Was przyjmą. Jeśli idziesz tu tylko dla pieniędzy to się nie nadajesz. Lepiej otwórz swoją działalność i nie biadol. Czasami fajnie by było, gdyby Kandydaci zadawali pytanie nie ile dostanę za pracę, ale czy moja praca będzie adekwatna do zarobków. Pozdrawiam serdecznie jednych i drugich
    @6

20.10.2021 18:51

Jak wygląda praca na cell 3 jako operator jakosci jaka atmosfera?
    Jolka

20.10.2021 10:21

Czy w tym roku za paczki dla dzieci lub premie dla pracowników ?
    Arkadiusz

19.10.2021 20:18

Czy można wiedzieć jakie są mniej więcej zarobki na stanowisku menedżer do spraw jakości?
    Arek

24.09.2021 06:39

Witam, ktoś powie ile zarabia shift leader?
    Pracownik LG

17.10.2021 21:38

Dowiesz się jak cię przyjmą.
    Maja

19.08.2021 15:17

Witam mam pytanie. Czy orientuje sie ktoś jak wyglada sytuacja w przypadku gdy zwolniłam się z Lg , dałam normalne miesięczne wypowiedzenie czy jest możliwość starania sie o prace tam ponownie?
    Pracownik LG

23.09.2021 03:02

Jest taka możliwość,sama wróciłam po 6 miesiącach,ale najważniejsze to jest opinia Twojego przełożonego którego wcześniej miałaś.Jeżeli on się wstawi za Tobą to kadry Cie przyjmą,jeżeli nie to nie wrócisz.
    Kierowca

22.09.2021 14:10

Bardzo długi czas oczekiwania na załadunek , nie polecam

02.07.2021 10:14

Jaki jest styl zarządzania w LG Chem?
    Weeges

16.09.2021 09:02

Tam nie ma żadnego stylu zarządzania.chaos i pospolite ruszenie.gdyby zarzadzanie było dziadowskie,to bym się cieszył bo by coś bylo.tam nawet tego nie ma,zero.przyzwyczaj się do wrzut i ciągłego gaszenia palących temat. Nawet Ukraińcy na produkcji twierdzą że tutaj nie ma żadnej organizacji pracy.a można im wierzyć,nie ma powodu aby tego nie robic.Jeśli coś takiego lubisz to miejsce dla ciebie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LG Energy Solution?

Kontakt - LG Energy Solution

Biskupice Podgórne

LG Energy Solution Wrocław
    Dowódca zastępu

10.09.2021 19:12

Czy pracuje ktoś w tej firmie jako strażak ? I może coś więcej powiedzieć na ten temat ?
    Kris 87

08.08.2021 22:02

Witam zastanawiam sia nad pracą operatora wózka widłowego jakie zarobki i jak wygląda praca dla LG?
    Max

16.07.2021 18:20

Pytanie: jak jest z pracą tzn. jak wygląda praca technika-elektryka-mechanika ? Ostatnie ogłoszenie brzmi b. ciekawie i zachęcająco, ale jak tu już ktoś wspomniał - powiedzą wszystko abyś przyszedł do pracy :) Może ktoś coś przybliżyć na temat tego stanowiska ? https://www.olx.pl/oferta/praca/technik-elektryk-mechanik-junior-senior-CID4-IDKAIMY.html#6d39c84b30
    Vol.men

02.06.2021 00:02

Przypadkiem trafiłem na opinię dotyczącą wyżej wymienionej firmy, ciekawość nakazała mi przeczytać opinie pracowników i kontrahentow. Cóż dodam krotko - lekkie rozczarowanie. o produkcji opowiada człowiek, który zachowuje się jakby nie wiedział co tu robi Coś tu się zepsuło? Rok temu o ile moja pamięć mnie nie zawodzi operator wiedział co robi i co należy zrobić w danej sytuacji a teraz? Prawie godzinę zajęło ponownie uruchomienie maszyny bo nikt nie miał bladego pojęcia czego dotyczy błąd. Firma szła w dobrym kierunku, mam nadzieję że to się zmieni i znowu będzie góra ale na dzień dzisiejszy nie wróżę wspaniałej przyszłości
    Jam

23.05.2021 09:23

Witam ile zarabia operator na rękę na dzień dobry, dziękuję za odpowiedź
    Jssvdbdh

19.05.2021 22:16

Hej, jak rozliczane jest wynagrodzenie dla osoby poniżej 26 roku życia? Operator na cellkach
    Katrina

14.04.2021 19:42

na czym polega praca na cellkach ?
    Ania

16.04.2021 07:23

Na celkach pracuje się przyjemnie. Można zdobyć wiele nowych umiejętności. Poznać wielu ciekawych ludzi. Praca z przyszłością i satysfakcjonująca finansowo.
    On87

16.05.2021 17:14

Hej możesz opisać tą pracę na cellkach co tam się robi czy jest jakiś rygor
    On87

15.05.2021 15:32

Witam może ktoś opisać jak wygląda praca w lg energy na cell? Jacy są ludzie i co tam się robi
    Elmo

09.05.2021 18:42

Jak wygląda praca w LG na stanowisku automatyk-technik utrzymania ruchu?
    beast

04.05.2021 17:09

jest juź wypłata??
    chłopak

23.02.2021 17:37

Jakie zarobki dla operatorów wózków widłowych?
    Andrzej

20.04.2021 14:26

2900 na rękę
    Qwerty

02.05.2021 03:45

Za system pracy 12h ta stawka jest wręcz śmieszna, chyba, że przyjmują bez uprawnień i doświadczenia.
    @marta

19.04.2021 05:44

Zadałam pytanie dotyczące transportu i nagle znikło. O co chodzi? Transport z Wałbrzycha potrzebny pilnie rozkład
    Stokrotka

20.04.2021 10:29

W walbrzychu zatrzymuje się autobus „ Wałbrzych” i „ Gorce”, może sprecyzuj gdzie byś chciała wsiadać?
    PLN

20.04.2021 01:45

Gdzie podwyżki gdzie podeyzki

19.04.2021 10:20

Czy Firma przystąpi do programu szczepień przeciwko Cowid-19? Czy będzie możliwość zaszczepienia się na terenie zakładu?
    @marta

19.04.2021 05:38

Hej. Pytanko mam iść do pracy do LG. Jednak problem póki co z dojazdem. Miał byc autokar a go nie ma. Gdzie w Wałbrzychu zatrzymuje się LG autokar i jaki jest rozkład ? Być może jakaś pomyłka co do godziny która mi podano.
    praxujacy

18.04.2021 18:28

Do jakiego LG się przyjmujesz

18.04.2021 09:29

Czy ktos moze powiedziec czy warto robic te badania i przyjmowac sie. Czy szukac co innego
    M.

06.04.2021 09:41

Cześć, interesuje mnie praca na stanowisku Inżyniera Produkcji, czy organizujecie transport z Wrocławia również dla pracowników biurowych? Jak wyglądają godziny pracy w biurze?

06.04.2021 11:04

Pracownicy biurowi LG Energy Solution Wrocław mogą skorzystać z transportu publicznego MPK Wrocław. Do naszej firmy dojeżdżają autobusy linii 602 oraz 607. Praca w naszym biurze standardowo odbywa się w godzinach 8:00-16:15. Zapraszamy do złożenia CV!

05.04.2021 14:48

Cześć. Ktoś ma już wypłatę, bądź wie kiedy będzie?
    Kamila LS

25.02.2021 09:37

Czy obecnie w waszej firmie mają postoje jakieś linie, działy? I czy to prawda że się rozbudowujecje że zakład się powiększa?

25.02.2021 11:00

Pani Kamilo, tak, prawdą jest, że nasz zakład jest sukcesywnie rozbudowywany. Informowaliśmy o tym m.in. tutaj: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6758297204009570304 Produkcja w naszej firmie działa bez jakichkolwiek postojów.
    Kamila ls

02.04.2021 18:43