LG Energy Solution

Social media

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o LG Energy Solution

Opinie o LG Energy Solution Biskupice Podgórne

WebsiteIconLG Energy Solution Wrocław

Nie przegap nowości o LG Energy Solution!

Szum

06.04.2020 13:14

W czwartek 09.04 mam miec szkolenia wstępne i podpisanie umowy. Powiedzcie proszę jak to mniej więcej wygląda oraz co to za wzmianka o nowych godzinach pracy

04.04.2020 14:58

Padam na kolana za te 2300 ktore powinno byc od roku 3200. Mam wymagania??? Zal pozostaje , dorabiac sie na krzywdzie kobiety wszyscy profesorowie i doktorzy nauk scislych w lg chem powinni sie wstydzic i to bardzo. Zarobilam juz za 3 tyg 8400 zl z tymi 2300 to byloby niezle gdyby nie zal za zmarnowany rok. (usunięte przez administratora) sa naprawde wsrod nas. Zapamietalam osoby moze uda mi sie zrewanzowac dokladnie tak jak oni od 30 lat kiedy chce isc do lg od 15 nadal te menagerskie ryje plus kilku kolorowych ktorzy wzniesli sie ponad poziom bezczelnosci straszoc ze musze lizac ich stopy. Rozsmieszane moim kosztem panie zzUkrainy przez pieknego mistera pewnie smutne chodza. Posmiejmy sie razem zarobie z wola Boza 10 000 i z rozpaczy nad chemowskom beznadzieja grona profesjonalistow. zostane tu troche. Pobyt w miejscu o takim standardzie plus reszta. To odlozone. Ta spowiedz to dla tych misterow . Pocalujcie sie w upe .
    Lilu

04.04.2020 17:48

Hahahaha, że co?? Rozbawiłaś mnie do łez, takiego bełkotu bez ładu i składu już dawno nie czytałam Halyna
    on

04.04.2020 19:01

gdzie tu logika?
    aaaaxxxx

03.04.2020 18:10

Ja się pytam komu przeszkadzało, aby autobusy odjeżdżały o 15;25 z przystanku? Na 15:20 ledwo co się zdąży. Ile trzeba czekać, aby przejść przez bramki i droga wcale też nie jest krótka z packa 2. A jak się wejdzie o 15;21 to kierowca ma jakieś halo ze juz po czasie... żenada

03.04.2020 18:51

Zgadzam sie z kierowca autobus piwinien 15.15 odjezdzac. Mozna zawsze wrotki kupic

02.04.2020 20:46

Nieuk zostanie nieukiem i moze sie mscic ale to widac. Satysfakcja bezcenna
    Kiecio

31.03.2020 09:26

Moi drodzy, którego dnia miesiąca wypłacane jest wynagrodzenie w lg chemie?
    Lola

31.03.2020 09:54

Do 5 każdego miesiąca
    HR

02.04.2020 16:35

5 dnia każdego miesiąca, regulaminy się czyta :)

31.03.2020 09:35

A JAK WYGLĄDA REKRUTACJA O CO PYTAJĄ JAKI JEST PRZEBIEG ILE CZASU BE TERAZ NIBY KRÓCEJ JAKIE WYMOGI NA OPERATORA JAK WYGLĄDAJĄ BADANIA LEKARSKIE
    Kiecio

31.03.2020 09:53

Rozmowę miałem w zeszłym tygodniu, kilka podstawowych pytań odnośnie doświadczenia. Jakieś prymitywne testy do rozwiązania. Badania kilka dni później, słuch, wzrok itp. 9.04 mam mieć pierwszy dzień i podpisanie umowy
    DOMINIK

29.03.2020 14:24

Bardzo się cieszę że na rekrutacji nie spełniłem ich wygórowanych oczekiwań bo teraz musiał bym się tłoczyć jak (usunięte przez administratora)w chlewie i się zarazić koronavirusem. Dzięki ci rekruterze że nie zdecydowałeś się mnie przyjąć.
    P-a

30.03.2020 21:15

Uwierz mi na słowo, że nie masz czego żałować. Stracony czas na prace, gdzie starsi stażem mają ciebie w głębokim poważaniu i jak by tego było mało, to robią z ciebie idiotę, a zabieganie o tytuł starszego operatora woła o pomstę do nieba , czyt: wszystkie chwyty dozwolone. Także ciesz się, że oszczędziłeś sobie nerwów i czas. Nie polecam.
    Elektroda

26.03.2020 22:38

No to mamy Koronowirusa w LG CHEM . Ktos chetny do pracy ? 3400 brutto plus wirus ...taka premia
    Były Gość

26.03.2020 23:52

Brawo brawo niech dalej się tak szerzy to (usunięte przez administratora) .dajmy trochę tego świństwa tym co rządzą tą firma
    Jula

27.03.2020 21:48

Tak wiem słyszałam. Chłopak zabrany wczoraj. Jest z Nowej Rudy .
    Mati2020

26.03.2020 17:33

Dziś pani która nakłada jedzenie smarkała w rękawiczkach w których nakładała jedzenie. Czy ktoś może zrobić tam porządek?
    Jula

26.03.2020 21:34

Co tam smarki. Dzis koronowirusa wykryli.chlopak z formation na 2 .
    nowa

26.03.2020 18:45

jest super tylko Mrowki nie ma tutaj
    Mati2020

25.03.2020 18:23

Czy jedzenie na packu 2 musi być tak niedobre? Wstyd, aby dawać ludziom sine ziemniaki, suchy ryż itd. Obiady przywożone są już przed 9-makabra. Nawet nie ma wystarczająco miejsc, aby usiąść. Czy będą jakieś zmiany w tej kwestii? Jesteśmy ludźmi a nie zwierzakami.
    Jarox

25.03.2020 17:32

Boicie się że ludzie piszą prawdę o LG CHEM nic wam to nie da usuwanie kąśliwych komętarzy tych negatywnych komętarzy będzie coraz więcej im więcej ludzi zakażonych tym więcej negatywnych komętarzy.
    Anty LG

25.03.2020 17:28

Dlaczego usuwacie negatywne komentarze??? Prawda w oczy kole LG?
    Krzyś

24.03.2020 19:32

Czy ktoś może mi powiedzieć na jakim dziale w Lg pracuje się od 7 -15 tej
    Operator Polak ! 1/ 1000 ukr

21.03.2020 20:56

Zrobcie testy na koronawirusa na terenie zakladu . I podajcie wyniki . Prokuratura
    Zmienniczka 12h

20.03.2020 13:47

Nowe linienie w na Packu 2 produkuja juz baterie? Wszystkie sa gotowe?? Milo tam jest czasami.
    Dagmara

19.03.2020 20:41

Prosze powiedziec czy w lg chem pracuje sie po 10 godzin dziennie czy 12
    SolidarnośćDolny Śląsk

14.03.2020 17:06

Cześć, jeżeli macie obawy co do swojego bezpieczeństwa i warunķów pracy związanych z epidemią, prosimy o zgłaszanie kazdego przypadku na email: [email protected], tylko wtedy można podjąć działania. Piszcie, nie musi to być imienny email.
    Wer

11.06.2019 16:32

Wszystkie kwoty jakie tutaj padają to są brutto. Chyba nikt nie myśli że w Polsce na produkcji zarabia się 3 tysiące na rękę hehe tak dobrze w naszym kraju jeszcze nie ma. Oczywiście w Czechach tyle płacą na rękę. Także nie wprowadzajcie w błąd tutaj ludzi, a jak ktoś podaje kwoty to niech napisze czy netto czy brutto.
    madam

05.03.2020 20:35

Nadgodziny na wyjscie na spacerki treffpunkt ze znajomymi. Popolud iowa drzemka. Nocki wolne of 19 do 7 rano. Widoki i warunki. Zapraszam za prowizje ale obowiazuje buzi z jeeezyczkiem przyzwoitym kultura osobista niespotykana w tutejsxych progach, do ogsrniecia. Nie pozalujecie No a za szybciutko malediwy. Minelo jak jeden dzien
    madam

05.03.2020 20:44

Po co komu kasa mezowie z urodzenia bogaci tam pracuja a zonom na waciki potrzeba nieduzo. Wybrani nie musza pracowac tylko relaksowac sie 3 godziny w przyjemny sposob. Mecze bilardy i 8 godz leci. I zycie jest piekne.
    Ciekawy

04.03.2020 19:05

Jakie podwyżki w tym roku?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LG Energy Solution?

Kontakt - LG Energy Solution

Biskupice Podgórne

LG Energy Solution Wrocław

03.03.2020 21:33

Pozdrawiam Pana Koreanskiego kierownika logistykow skladajacych linie za Volvo SPA Mroweczko buziaczki. Mam nadzieje ze ta wstretna Pani z Odessy juz nie wroci.
    Operator produkcji

03.03.2020 18:35

Jeśli miałabym opisać pierwsze wrażenie to mogę zrobić to jednym słowem- DRAMAT! Dostałam pracę, natomiast nie przyjęłam. Za równo na rozmowie rekrutacyjnej jak i na badaniach widząc osoby starające się o pracę miałam ochotę wyjść. Poziom tragiczny. Zastanawia mnie to jak większość z nich tą rekrutację przeszła. Mój chłopak został niedopuszczony do pracy jako operator produkcji ze względu na wrodzoną wadę wzroku, przez którą ma problemy z widocznościa w 3D, poza tym wszystko widzi bardzo dobrze i problemów nie ma. Skończył studia, jest po magisterce, wcześniej pracował jako operator produkcji, później został awansowany na wyższe stanowisko, przez co potrafi pracować w programach, z którymi od razu zaproponowano mu wyższe stanowisko, jednak z pewnych względów chciał zacząć od zwykłego operatora i taki młody chłopak z doświadczeniem został odrzucony przez jakieś 3D, które w ogóle nie wiem przy czym jest potrzebne a w zamian przyjęli osoby, które z nami czekaly. MASAKRA. W trakcie badań zastanawiało mnie to czy będę operatorem, czy będę obslugiwac jakieś wózki widłowe, lub czy będę pracowac na jakiejś wysokości, bo głównie pod tym względem byłam badana. To jest dla mnie nie jasne. Na rozmowie o pracę miałam "przyjemność" porozmawiać z moim kierownikiem. Kolejny DRAMAT. Wrażenie po rozmowie - bez komentarza. W moich oczach wypadł na przemądrzałego wieśniaka bez szkoły. Jeśli takie osoby pracują tam jako kierownicy, co musi się dziać wśród operatorów. Do tego ciągłe czekanie. Rozmowa trwała 6 h, przy czym większość musieliśmy czekać na stołówce aż ktoś łaskawie nas przygarnie, bo przecież w ogóle nie byli przygotowani na to, że w tym dniu odbywa się rekrutacja. PIERWSZE WRAŻENIE JEST BARDZO WAŻNE. Nie mam pojęcia kto w ten sposób tym wszystkim zarządza. Widziałam wcześniejsze komentarze, natomiast chciałam sama się przekonać i miałam nadzieję, że się miło zaskoczę... No niestety nie ma co się oszukiwać. Jeśli ktoś chce tu spróbować a nie mieszka w bliskiej odległości, tylko planuje tak jak ja jeszcze dojeżdżać oferowanymi przez nich autobusami to naprawdę szkoda czasu. Odradzam.
    Operator Jakości

27.02.2020 08:40

Witam, chciał bym się dowiedzieć jak wygląda praca operatora jakości na Packu ?
    topkek

29.02.2020 22:05

Haniu, następnym razem napisz jak normalny człowiek, a nie jak HRowiec rekruter bo to widać z kilometra, że właśnie od tego jesteś XD

01.03.2020 09:41

(usunięte przez administratora) 3 razu nie bedzie. Dzieki za wszystko. Buziaki. Oh bylo milo
    zainteresowana

25.02.2020 16:10

Witam, jaka jest podstawa na stanowisku operatora produkcji ? Czy są jakieś dodatki ? I w jakim systemie zmianowym się pracuje ?
    JA

27.02.2020 00:37

zapraszam stanowiska sa rozne ale zapraszam do E2
    Paweł

23.02.2020 15:33

Mam pytanie jak wygląda praca jako operator wòzka widłowego są nadgodziny ile można zarobić

18.12.2019 04:14

NIGDY NIE DOSTANIESZ CAŁEJ PREMI 600 ZŁ TO ŚCIEMA I TAK ROBIĄ PRAWIE W KAŻDEJ FIRMIE KLAMIĄ PRAWIE WSZĘDZIE JEŚLI COŚ NIE MASZ WPISANE W UMOWĘ TO JAK MOŻESZ NA TO LICZYĆ NA GĘBĘ W UMOWIE NIE MA ŻE PREMIA 600 TYLKO ŻE WEDŁUG REGULAMINU FIRMY A FIRMY Z REGULAMINEM ZROBIĆ MOGA WSZYSTKO I TO ROBIĄ TAK USTALĄ PREMIE ŻE JEJ NIE ZOBACZYSZ I TAK JEST W WIĘKSZOŚCI FIRM WABCO, HASCO LEK,AMAZON ,BOSCH MARKETY ,CASTORAMY PO PROSTU ZATRUDNIA SIĘ NIE KOMPETĘTNYCH U GÓRY I KAŻĄ IM KŁAMAĆ NAJWIĘKSZY CYRK W TEJ FIRMIE TO ROZMOWA CAŁY DZIEŃ TRFA 8 GODZ W INNYCH FIRMACH OD 15 DO 30 MIN LUDZIE NAWET DO LINII LOTNICZYCH ROZMOWA TYLE NIE TRWA A TAM SPRAWDZA SIĘ WSZYSTKO

31.01.2020 12:07

SKĄD ŁOSIU MOŻESZ MIEC 3500 NETTO JAK MASZ 4000 BRUTTO PODSTAWY CHYBA ZE 4 DNI NADGOZDIN BIERZESZ JAK TAK TO PISZ PRECYZYJNIE ZA ETAT MASZ 4000 BRUTTO WIEC AJKIEŚ 2870 NETTO RESZTA TO 2 ETAT 2 PRACA
    Daniel

22.02.2020 16:20

To ciekawe bo ja byłem 2 dni na l4 i dostałem pełna premie 400 i to nie przypadkiem bo kierownik że mną rozmawiał. Wynika z tego że jeżeli ktoś chce pracować i się uczyć to nawet jak weźmiesz krótkie l4 to dostaniesz premie a jak ktoś myśli żeby się (usunięte przez administratora) to nie dostaje, nie jest to bardzo dziwne
    asia

22.02.2020 10:13

Ide na dlugi spacerek. Sloneczko piekne Milego dnia
    asia

22.02.2020 10:02

Juz wrocilam....

22.02.2020 08:33

To nie jest normalne. Przyszlam do pracy. Nie dostalam zadnej szansy. Wyrwano mi wszystkie narzedzia pracy. Jesli takie traktowanie ludzi daje Wam satysfakcje to powodzenia. Mialam sporo kasy szczere checi i podstawy cennych umiejetnosci. Szkoda czasu dla okreslenia waszych umiejetnosci. Bawcie sie dobrze Zdrowie jest bardzo cenne.
    TechnikUtrzymaniaRuchu

14.02.2020 16:03

Cześć, jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko technik utrzymania ruchu? Jakie pytania są na testach? Z elektroniki czy z jakichś innych dziedzin? Czy są skomplikowane i trzeba się wcześniej przygotowywać? Z góry dziękuję.
    Jan Rodo

21.02.2020 11:28

Podstawowe pytania na temat znajomosci rodzajów czujników,zaworów pneumatycznych I czy miałeś kiedyś z tym jakieś doświadczenie.To wszystko
    konstruktor

13.02.2020 18:03

Cześć, Planuję aplikować na stanowisko inżyniera R&D? Jakie jest możliwe wynagrodzenie z 2 letnim doświadczeniem, 6-8 tys brutto?

13.02.2020 21:29

Zależy od Twojego nastawienia do pracy, tego co sobą reprezentujesz. 7 brutto bym powiedział, teraz rekrutują cały czas, więc mają na to finanse.
    ox

15.02.2020 16:34

Planować to sobie zawsze możesz. Stanowiska inżynierskie są z góry po znajomościach obsadzane.
    Maria

13.02.2020 13:18

Czesc Kto to jest part leader produkcji i czym rozni sie od shift leadera czy mistrza?

23.12.2019 08:45

Witam , ile może zarobić lider zmiany na rękę?
    Mario

07.02.2020 18:12

12.02.2020 15:51

To jak myślisz ile mistrz zarobi ,?
    Qake

11.02.2020 16:11

Cześć, czy ktoś może mi udzielić informację na temat stanowiska technik jakości? Jeszcze jedno czy praca jest ciężka I czy szkodliwe są warunki dla zdrowia? Co myślicie o tym stanowisku? Proszę o info
    Ania

11.02.2020 16:25

Z tego co wiem nie ma jeszcze ludzi pracujących na takim stanowisku, wszyscy to operatorzy jakości

10.02.2020 13:11

Hej, czy coś wiad o marcowych podwyżkach????
    Eng.

07.01.2020 16:32

Jak wygląda praca jako inżynier procesu/produkcji? Czy jest duża presja ze strony przełożonych? Czy zarobki na poziomie 8500 zł brutto z 5-letnim stażem w dużej firmie są realne?
    Mario

07.02.2020 18:10

Zapomnij... chyba mówisz o 5000 brutto
    Eng.

07.02.2020 21:30

Serio takie niskie zarobki? W innych firmach to junior engineer ma już 5000 brutto...
    Gal

05.02.2020 20:39

Witam. Prosze o opinie osob pracujacych jako magazynier z uprawnieniami na wozki widlowe - UDT. A mianowicie, jakie sa zarobki, mniej wiecej na czym praca polega - czy jest to jezdzenie wozkiem przez cala zmiane? Czy raczej praca na tym stanowisku za duzo wspolnego z nim nie ma ? Czy sa mozliwe nadgodziny/ praca w dni wolne, jesli tak to jak jest to rozliczane - jako dzien wolny czy jako nadgodziny płatne? I jak jest to wtedy traktowane - jako zwykle 12 h czy jakos dodatkowo platne ( 50% itd ) I ogolnie czy da sie tam wytrzymac czy lepiej sie nie pchac? ( pytam normalnych osob a nie narzekajacych na wszystko cale zycie)

04.02.2020 10:12

Witam .Mam pytanie , Ile może zarobić mistrz produkcji ?
    Grzegorz

23.01.2020 17:15

Witam chciałem zapytać w jakim systemie pracuje się w firmie LG Chem. W ogłoszeniu piszą 4 dni w tyg. Pewnie po 12h 2 dni robisz 2 dni wolne? Czy jeszcze inaczej? Na internetach piszą że płacą "nawet" 4000zł ale to przy ilu godzinach? Napiszcie też proszę czy jest to ciężka praca (czy trzeba podnosić ciężkie rzeczy) Jakie tempo pracy? Zapierdoll czy spokojna praca?
    Daniel

02.02.2020 21:07

4 dni pod rząd dwa dzień dwa noc po 12 h i jak będziesz tak robił 4 praca 4 wolne to wyciagasz 3500 4000 w tym są Day offy
    Kent

29.01.2020 16:16

Witam. Jest sens aplikować na stanowisko Technika Elektryka lub Automatyka w DUR? Na ile brutto można liczyć? Mam ponad 10 lat doświadczenia w zawodzie.

Zostaw merytoryczną opinię o LG Energy Solution