LG Energy Solution

Social media

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o LG Energy Solution

Opinie o LG Energy Solution Biskupice Podgórne

WebsiteIconLG Energy Solution Wrocław

Nie przegap nowości o LG Energy Solution!

Bubu

05.11.2019 12:47

A moja siostra w jakości dostała teraz 4600 na rękę w THG to można zarobić w PL chyba że jesteś po podstawówce ;)
    Lili

06.11.2019 19:20

Nie pisz głupot na produkcji w THG max do 3 600 na rękę - praca ciężka i pod presją czasu , chyba że twoja siostra jest liderem to się zgodzę Jakość ma takie same stawki jak zwykły operator.Na magazynie jeszcze niższe zarobki i praca też pod presją.
    Zarbdos

29.01.2020 13:55

Nic bardziej mylnego- pytanie 1 czy kwota brutto, pytanie 2 czy zatrudnienie przez Zakład, pytanie 3 jakie stanowisko, pytanie 4 czy aby to nie było wyrównanie za nadgodziny z paru miesięcy? Wiem ponieważ pracuję w THG.
    Sami

07.01.2020 18:40

Dziękuję rekruterom za brak transportu po rekrutacji, przyjemne 10km z buta polami. Brawoooo!!! I oczywiście nikt na miejscu nie wie co i jak z transportem powrotnym. Brak jakiejkolwiek organizacji. Porażka.

03.01.2020 19:45

Wyplata bardzo ladna.

03.01.2020 19:43

Przepraszam
    PRACOWNIK01

03.01.2020 16:39

Wypłaty w tej firmie to jakiś żart. Każdy pracuje tyle samo, w umowie ta sama kwota a wypłaty różnią się nawet o kilkaset złotych. Wyrównania jak nie było tak nie ma. Liderzy to chyba ludzie wzięci z ulicy, którzy nie wiedzą po co są zatrudnieni i że niektóre rzeczy to ich obowiązek. (usunięte przez administratora)

02.01.2020 20:01

10 lat wszesniej nie chcialam 100 trraz nie chce tysiaca. Nie i jesze raz nie i nie i dottzymam skowa. Nie bede tam pracowac.

02.01.2020 19:42

ZSRR z Azja zabiora reszrki tego co Unia dala zabierajac majatek..Wielki Allach Wielki Budda i szeregi buednych prxydupasow .Oj Boze mniej mnie w opiece. Znowu strata. Drogie garki. Czym szybciej sie zwolnisz tym wieksxy masz zysk. Zachowania rodem z radzieckich lagrow , chinskich wykanczalni. Padlam. Szkoda zdrowia. Niech zyje opieka w Niemczech. To czego doawiadczylam przez 5 miesiecy. to gowni Niemca tak nie smierdzi. W tym kraju nie ma wladzy jak widze stare geby to mi sie niedobrze robi. Zeby to byly grosze oni (usunięte przez administratora) po 10 000. Dentysci wyrywaja zdrowe zeby, ginekolodzy celowo hoduja raki. U Niemca lepiej zdecydowanie.
    Służący

01.01.2020 22:09

(usunięte przez administratora) Są nagrania poniżanie w mieście pracy, nie można oddać nawet potrzeb fizjologicznych mamy zdjęciai audio video niech. LG Chem zaprzestanie rekrutacji Albo wszystko podamy do opinii publicznej są nas setki mamy zdjęcia nagrania są z nami pracownicy z Czeskiej Republiki LG to (usunięte przez administratora) Spotka cię tu poniżanie jeśli nie wyrobisz normy i zastraszanie!!!!!!
    Nick Carter

30.12.2019 23:04

Że co 12 h ?? Co to jakas wyzyskownia ??
    Dddd

06.11.2019 07:42

Witam Proszę mi powiedzieć jak wyglada praca na kontroli jakości czy warto tam iść i pracować ?
    Black berry

05.12.2019 17:03

Stoimy czesto przy maszynach i nic nie ribimy po 12 godz. Jemy obiad i zarobilam z 350 na swieta 2 razy 12 godz i stanie po 8 godz 3700. Nie przychodz cie zeby tego mi nie popsuc.
    Menager

20.12.2019 20:58

Nie wciskaj kitu ludziom.tyle zarobiles za dwa miesiące.pewnie jesteś z biedaszybow i na pieniadzach się nie znasz
    Menager

20.12.2019 20:51

Nie polecam nikomu tej firmy.kadra bez wyksztalcenia.niewolnictwo,mobing i wyzysk nieuka na pracownika. NIE POLECAM
    Michał

20.12.2019 13:10

Czy nadal istnieje taki problem Z wypłacaniem gotówki?
    Sniezynka

20.12.2019 16:01

Sczesliwych Swiat Bozego Narodzenia Wszystkim na forum i LG Chem
    Karolcia7202

19.12.2019 20:49

Witam, zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy w Lg chem, jakie są tam zarobki i ogólnie jak to wszystko wygląda? Jak z dojazdami?

16.12.2019 12:13

Witam, czy ktos moze mi opisac jak wyglada praca na PACK 2 jak duzo osob tam pracuje?
    Ricky

09.12.2019 21:36

Dzień dobry, czy jest jakiś transport do LG przez trasę Strzelin-Wrocław ? Jeśli tak to której ten autobus kieruje ? Lub czy są jakieś osoby które przez tą trasę jeżdżą ?

04.11.2019 11:10

Witam wszystkich jestem pracownikiem lg chem mogę tylko napisać ze z wypłacaniem wynagrodzeń co miesiąc jest cyrk ludzie dostają 900 zł wypłaty czytniki kart wejścia wyjścia nie rejestrują czasu pracy jest totalny bałagan godziny pracy nie są podawane do naliczen prawidłowych pensji a osoby odpowiedzialne maja to gdzieś wcześniej były jeszcze listy obecności podpisywanie na końcu przez liderów teraz już tego nie ma szkoda jeśli chcesz pracować w lg zastanów się dobrze ja ze swojej strony będę rezygnowal ze współpracy z tą firmą mam dość walki co miesiąc o prawidłowe naliczanie i wypłacane pieniążków. Pozdrawiam
    J

05.12.2019 10:08

To co piszecie to jest jakieś nienormalne.Jak można w dzisiejszych czasach prosić się o swoje ciężko zarobione pieniądze?? Czy osoby tym zajmujące się nie potrafią naliczać prawidłowo ,czy jest tych osób za mało?Czytniki nie działają prawidłowo? Jeśli tak to niech je wymienia, naprawia .I oni się dziwią,że nie ma ludzi ? A kto ma ochotę co miesiąc użerać się z brakiem pieniędzy, bo nie naliczone? Jakieś nieporozumienie.
    Kot

05.12.2019 21:06

Ale za to mają hajs na reklamy ,z ciekawości znalazłem ten temat ale widzę że to kolejny kołchoz w tym pięknym kraju ,to się nie zmieni już chyba nigdy , guwnozjady z biur mają wszystko w d.pie byle by im się zgadzało .
    Zainteresowany50na50

23.06.2019 16:44

Czy na każdym dziale LG Chem na produkcji (ogniwa /baterie) chodzi się w specjalnych kombinezonach, buty, kask ? Czy w lato da się wytrzymać tak ubranym w hali ? Czy kontroler jakości też jest tak ubrany czy tylko na produkcji ? Pytam się bo nie wiem czy to jest warte zachodu takie stanowisko i czy nie ma warunków szkodliwych (to jest najważniejsze - nie pieniądze). Nie dziwi mnie to że właśnie ta firma często się rekrutuje. Czy faktycznie brak chętnych do takiej pracy na takie stanowiska ? Podobno na produkcji tych (ogniw/baterii) trzeba przejść szkolenie i uzyskać uprawnienia na prąd SEP do iluś tam kV !! Kto tego nie przejdzie nie ma szans pracy na produkcji.
    Lasr

15.09.2019 16:28

Są.Elektroda 2 .Nawet nie ma się ku gdzie umyć,A potem wracać autobusem spocony do domu.A Koreańczycy maja się za takich czyszczoszkow ......!!!!!

05.12.2019 14:23

Czy to znaczy, że nie ma pomieszczenia sanitarnego dla pracowników, w którym mogliby się wykąpać po pracy?

20.11.2019 15:04

Witam dostałam się na pak system pracy od 7-15 , 5 dni w tygodniu. Może ktoś napisać jak wygląda praca na tym stanowisku? Co się tam dokładnie robi i jakie są faktycznie zarobki tam ? Czytając te wszystkie opinie , większość negatywnych nie wiem sama co myśleć i czy jest sens się podejmować.
    Bartek

13.11.2019 16:09

Czy wiadomo kiedy wyrównana wypłaty miał być do 12 i cisza

14.11.2019 14:12

No właśnie miały być do12 stego w hr twierdzą że mają ważniejsze sprawy takie jak ppk to jest cyrk
    Zainteresowany

09.11.2019 10:29

Jakie są zarobki na Utrzymaniu Ruchu .Chciałem tam aplikować ale pierw proszę o napisanie jak tam jest .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LG Energy Solution?

Kontakt - LG Energy Solution

Biskupice Podgórne

LG Energy Solution Wrocław
    Donny

08.11.2019 00:06

Napiszcie ludzie na jaką stawkę brutto może liczyć shift leader zmiany w LG Chem i czy możliwe są nadgodziny?
    Mondelezmnieniechce

06.11.2019 11:29

Cześć :) wczoraj dowiedziałam się że od grudnia zostaje na lodzie, miałam być od stycznia zatrudniona przez firmę, no ale mój lider zachował się nie fair wobec mnie i teraz szukam nowej pracy. Proszę o opinie jak się pracuje i co się robi w firmie LG Chem.
    Może będę nowa

16.10.2019 18:04

Czy jest możliwość pracy na nadgodzinach ? Ile można zarobić z nadgodzinami ?

04.11.2019 11:14

Nadgodziny są ale czy dostaniesz za nie wynagrodzenie na czas po ostatnich przebojach watpie
    Mariusz

21.10.2019 13:27

Na jaką podwyżkę można liczyć po awansie na senior operatora?
    $$$$

21.10.2019 23:23

4400 + premia 600 zł na elektrodzie 300 pack i 400 celki
    T

31.10.2019 21:44

Więcej niż inżynier :)
    Lubel

16.10.2019 19:16

Jaka jest atmosfera w pracy?
    Maciek

02.09.2019 17:35

Witam, na jakie zarobki mogę liczyć bez doświadczenia na produkcji? Od której do której się pracuje i czy weekendy wolne

06.09.2019 06:30

Normalne traktowanie wskazane. I tak zgłoszę to do prokuratury bo już bylo naruszenie nietykalnosci cielesnej. Zayfania mi brakuje. Do pracy pszyszlam a nie szarpać się z dzisdostwem. Teraz mam odwagę i możliwości. ????
    To ja

15.10.2019 19:59

Przepraszam czytelnikow za te slowa przesadzilam. Moglam isc na skarge do menagera a nie obrazac Wszystkich
    Kamila

11.10.2019 21:35

Witam, proszę mi powiedzieć jakie badania wykonywane są w enel med. Czy do Kontroli Jakości prześwietlają klatkę piersiowa RTG?
    J

14.10.2019 10:04

Witam . Rowniez interesuje mnie jakie badania są wykonywane do Lg. Napiszcie proszę , dzięki.
    Op prod

15.10.2019 19:28

Badania standardowe move, krew, okulista, laryngolog lekarz medycyny pracy. Clay dzien trzeba poswiecic.

09.10.2019 15:17

a gdzie pracujesz?

08.10.2019 08:25

Jaki jesten numer, albo miejscowość napisana na autobusie z Ddz, i czy zatrzymuje sie przy enel-medzie? Czy trzeba dreptać tam, gdzie wysiadają wszyscy pracownicy (prawie)
    Misiek

08.09.2019 10:49

osobom z Dzierżoniowa, które chcą dojeżdżać autobusem pracowniczym, odradzam pracy w LG z uwagi na dojazd 2 godziny w jedną stronę. Autobus pracowniczy odjeżdża z Dzierżoniowa 2 godziny przed rozpoczęciem pracy (np. odjazd o 17.00 a praca od 19.00). W drodze powrotnej odjazd o 15.15 a w Dzierżoniowie jesteśmy o 17.10. W drodze powrotnej dla 1 - 3 osób jedziemy ekstra przez Kondratowice i Prusy. (pomijam jakość drogi do tych miejscowości)
    Ania

09.09.2019 07:14

Ciesz się że masz za darmo dojazd do pracy. Zawsze możesz dojeżdżać swoim autem....

06.10.2019 23:15

Z lgd bylo podobnie i nikt nie narzekał na dojazdy.. Praca na 7,a o 5:17 autobus... Ja tam mogę dojeżdżać jak ktoś ma leniwe (usunięte przez administratora) Aby wstać po 4 to lepiej niech do UP. Idzie
    Nnnn

24.09.2019 16:23

Jaki jest obecny system pracy w Lg chem proszę o odpowiedz
    Nikt

26.09.2019 20:18

Obecnie kest kilka systemów pracy, ale najlepszy to 4 brygadowka. Ten system jest najlepszy ever!!!

06.10.2019 23:10

4 brygadówka
    Jerry

27.09.2019 19:13

Hej. Pytanko do pracujących w dziale utrzymania ruchu w firmie LG Chem. Jak wyglądają warunki pracy w firmie, czy jest warsztat dobrze wyposażony w narzędzia i części zamienne? Mam okazje startować na starszego technika ur ;) Ogólnie będe wdzięczny za subiektywne oceny pracy w tej Firmie. pozdrawiam
    PRLG

06.10.2019 23:08

Warunki są względne, jeśli dostaniesz się na dział elektrody to jest tam sporo kontaktu z pyłem pochodzącym ze środków do produkcji elektrod oraz rozpuszczalnikiem nmp. Praca bardziej polega na wspieraniu operatorów niż usuwaniu usterek w maszynach - coś ala technik liniowy. Warsztat ostatnio został zlikwidowany bo kierownictwo uznało, że mechanicy mają przebywać na hali, na przydzielonych obszarach i nie potrzeba im warsztatu. Niezbędne narzędzia są dostępne a jeśli czegoś nie ma to zgłasza wyżej i czekasz. Wielu technikom taki stan rzeczy i sama praca nie odpowiada dlatego sporo osób rezygnuje z pracy w LG. Panuje tam spory bałagan organizacyjny ale ponoć jest to charakterystyczne dla firm Koreańskich.. Ogólnie tragedii nie ma, ale jeśli masz doświadczenie w UR to może czekać cie małe zdziwienie. pozdrawiam
    Czarna

28.09.2019 18:31

Witam. Czy orientuje się ktoś czy jest darmowy dojazd do pracy z Rawicza?

09.09.2019 09:00

Pack 1 pozdrawiam wspaniałego nadgorliwego krzyczącego (usunięte przez administratora) Master S/L dziwi mnie dlaczego ten człowiek jeszcze nie ma kilkunastu spraw o mobbing a do tego osoba która wybiła się z operatora na takie stanowisko tylko przez to że jako pierwszy uprzejmie donosi ????
    Kula

10.09.2019 15:15

INSPEKCJA PRACY JEST COS TAKIEGO.RWAC CHWASTY
    Yyyyy

25.09.2019 21:54

Oni takich lubia też miałam m/s który robił to samo krzyczał czas liczył A później groził zwolnielnieniem żałuję tylko że tam poszłam
    Zainteresowany

31.08.2019 09:22

Cześć, Jak wyglądają zarobki w dziale jakości? Na jaką podstawę mogę liczyć z 6 letnim stażem na tym stanowisku?

15.09.2019 16:21

Dobrze mu dowaliles,he he.Ja też uciekam z stamtąd.. odradzam innym.Nie za takie pieniądze i jeszcze dojazdy..O nie
    Yyyyy

25.09.2019 21:49

Tan nawet z sianem w głowie się dostaniesz ????
    Czarna

15.09.2019 21:01

Witam. Czy orientuje się ktoś czy z Rawicza jest też darmowy dojazd do pracy?
    Andre

09.09.2019 11:56

Sa tam jakies fajne dziewczyny do poznania to chętnie się zatrudnię .
    ddd

03.09.2019 19:12

Operator jakości: jakie zarobki, ile godzin się pracuje i jak z dojazdami do LG Chem? warto składać CV?
    Jogi

06.09.2019 07:05

Moim zdaniem jak lubisz to robić to warto:) nie każdy się do tego nadaje. Zarobków dokładnie nie znam, ale raczej ok, dojazdy darmowe zapewnione mamy. 4 dni x 12h, 4 dni wolnego

09.09.2019 08:55

Zarobki w jakość 3400 + 400zl premii zależy czy iqc czy oqc ponieważ iqc pracuje w systemie 3 zmianowym a oqc w systemie 4brygadowym jak wyżej przynajmniej na pack 1
    Żaden

17.05.2019 19:17

Hej wszystkim dlaczego tak kłamiecie że odpowiada wam praca po po dwanaście godzin to normalne niewolnictwo (usunięte przez administratora).Ja jestem Polakiem i chcę pracować normalnie po osiem godzin..Dziękuję.
    sid07

03.09.2019 22:30

Spróbuj buraku złożyć wniosek o paszport online, powodzenia.
    czerwony materiał

04.09.2019 10:27

Czas paszportów się skończył. Jestem i będę i z miłą chęcią oddam pożytki i ????
    Kitka

31.08.2019 05:49

Czy ktoś wie skąd dokładnie odjeżdżają autobusy z Wałbrzycha z Andersa? Mam rozmowę w poniedziałek. Dostałam informację, że odjeżdża o '5:01 andersa/Wałbrzych' byłam dzisiaj zobaczyć ten autobus, ale jechał tylko jeden autokar z maxpolu z napisem 'gorce'

Zostaw merytoryczną opinię o LG Energy Solution