• Poznaj nas

• Jaszkotle
Biskupice Podgórne - LG Energy Solution
Wrocław - LG Energy Solution

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o LG Energy Solution Wrocław

Opinie o LG Energy Solution Wrocław Biskupice Podgórne

Nie przegap nowości o LG Energy Solution Wrocław!

05.07.2022 13:24

LG Energy Solution to światowy lider dostarczający zaawansowane baterie litowo-jonowe do pojazdów elektrycznych (EV), produktów IT i elektronarzędzi oraz do systemów magazynowania energii (ESS). Dzięki globalnej sieci LG Energy Solution jest bardziej niż kiedykolwiek zaangażowane w rozwój innowacyjnych technologii, które przybliżają nas do przyszłości. Zgodnie z wizją ESG "We CHARGE toward a better future", dąży do bycia firmą coraz bardziej przyjazną środowisku: stawia klimat na pierwszym miejscu, wypełnia obowiązki społeczne i kształtuje zrównoważoną przyszłość. W 2016 roku w Biskupicach Podgórnych powstało LG Energy Solution Wrocław, które stanowi pierwsze, a zarazem największe centrum produkcji baterii do samochodów elektrycznych w Europie. Inwestycja typu greenfield we Wrocławiu zaowocowała wprowadzeniem do Polski najnowocześniejszej technologii, a także uczynieniem naszego kraju europejskim liderem tej branży. W zakładzie zajmującym powierzchnię około 100 hektarów znajduje się kilkadziesiąt nowoczesnych linii produkcyjnych. Obecna moc produkcyjna wynosi 70 GWh, a pod koniec 2022 roku LG Energy Solution Wrocław osiągnie poziom 115 GWh.
    szakal

05.11.2022 13:22

No to niezła wizytówka firmy... pozdrawiam z yt
    corky

15.03.2023 08:58

moim zdaniem fajna, duża firma z nowoczeną produkcją.

18.02.2021 13:23

Szanowni Użytkownicy, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertami pracy w naszej firmie! Można je znaleźć na naszej stronie internetowej https://www.lgensol.pl/ oraz profilu GoWork. Zachęcamy również do merytorycznej dyskusji pamiętając o przestrzeganiu regulaminu serwisu GoWork. Aktualnych pracowników naszej firmy w sprawach kadrowo-płacowych zapraszamy do kontaktu z Przełożonym bądź HR Business Partnerem odpowiednim dla Państwa budynku.

14.12.2021 15:15

Dzień dobry, grafik pracy będzie przekazywany przez przełożonych z wyprzedzeniem. Pozdrawiamy, LG Energy Solution Wrocław
    Aj

14.02.2022 09:07

Cisza, spokój, pomidorki rosną będzie sprzedaż będzie energia. Wydajna praca za wynagrodzenie jest satysfakcjonującą..

Starszy Operator

10.07.2026 20:37

Korzystał, lub korzysta ktoś z pakietu relokacyjnego/dofinansowania do wynajmu mieszkania?
    Aga

04.03.2024 21:59

Czy ktoś słyszał coś o podwyżkach

Olo

12.03.2026 09:19

Ale każdy dostanie w kwietniu jak zawsze tylko podwyżka będzie uzależniona od oceny właśnie

Olo

25.05.2026 15:06

Nieprawda za takie zwolnienie jest ocena C a to wiąże się z brakiem podwyżki znam to z autopsji

Amadeusz

20.02.2026 10:36

Ogólnie to największy zakład w Europie płaci swoim pracownikom produkcji najniższe wynagrodzenie brutto . Zyski firmy sięgały milionów , a i tak zostały przejedzone. Różnice płacowe między Biurem a Produkcją są dramatyczne . (Operatorzy mają najmniej odpowiedzialna pracę ). Biuro ma wszystko na swojej głowie . Musi wymyślać coraz to nowe zakazy i nakazy dla Produkcji . Trzeba albo dojeżdżać z miejsc gdzie nie ma pracy , albo mieć Kartę Pobytu . Inaczej ciężko wytłumaczyć sens pracy w tym (usunięte przez administratora)
    #InzynierProcesu
    Bąbel

10.02.2026 19:45

LG traktuje ludzi jak śmieci zwalniają pracowników z umowami na stale a zatrudniaja na umowę zlecenie w QA. Master na Packu 2 wogole nie interesuje sie pracownikami wszystko zalatwiane jest po znajomości a tez byc moze w inny sposob jak i stanowiska co niektórych pracowników które sa w zupełności niepotrzebne. S/L ze zmiany A również z Masterem dogadują sie i wspólnie podejmowane sa decyzję co do przenoszenia czy pozbywanie sie pracowników z firmy Najgorsza firma w jakiej pracowałem
    Edek

29.12.2025 15:17

Witam Czy firma posiada dodatki na relokację? A jak tak to jakie?
    Z kamerą wśród zwierząt.

02.04.2025 20:28

Zastanawiam się czy firma na pewno jest z Koreii Połódniowej. Ostatnie decyzje Pana Prezesa co do zmian rozliczenia i wstrzymania podwyżek ogłaszane z dnia na dzień "bo tak" kojarzą się bardziej z Północną dyktaturą. W mediach postowane sukcesy i kolejne kontrakty, a w środku... Pieniędzy brakuje już nawet na wypłaty na dotychczasowych zasadach. Ciekawe za co postawicie linie na nowe typy baterii. Może zrzutka.pl ?
    Kolo

07.06.2025 18:45

a co ty gadasz głupoty wypłaty są normalnie i na starych zasadach
    bvc

24.08.2025 18:20

Piszesz w emocjach, a firma raczej liczy, że się nie wychalpiesz na zewnątrz o jej problemach. Ludzie nie kupują elektryków, rynek nasycił się hulajnogami i elektrycznymi rowerami, cała nadzieja w bankach energii. Wspieraj pracodawce, on robi co może żebyś miał na chleb. nie, nie jestem pracownikiem lg
    Jony bravo

08.09.2024 20:16

Kiedy firma porządek z okropnym jedzeniem na kantynach pełnym tłuszczu cebuli nieświeżego mięsa ilość mięsa jest tak licha że Zal pl. ludzie narzekają że źle się czują po tych obiadach
    oksana

24.08.2025 18:12

Od kiedy jest przymus kupowania i zjadania obiadów z kantyny? Jeśli masz podejrzenia że jedzenie jest nieświeże, to zawieź próbki jedzenia do Sanepidu.
    Nikt

21.06.2025 11:33

Czy ktoś coś wie na temat zwolnień za porozumieniem stron i odprawie 3 miesięcznej ?
    Długi

09.04.2025 00:29

Co z podwyszkami? Kiedy beda?
    Arek

12.04.2025 06:55

Nie będą
    Nikt

12.04.2025 18:13

Będą,dyrektor HRu na teamach pisał,że aneksy już są przygotowywane,natomiast nie było info o kwotach podwyżek.
    Izi

23.03.2025 20:42

Czy są dojazdy że Strzelina?jaki jest system pracy i zarobki?
    Pracowniczek

10.04.2025 05:31

Dobrze radzę omijaj tą fie szerokim łukiem. Poczytaj komentarze pracowników co tam się dzieje
    Non

10.04.2025 14:32

Przecież nie ma przyjęć,firma nie przedłuża umów,zastępuje operatorów z Ukrainy filipńczykami i mołdawianami. Pracujemy w systemie 4brygadowym,2dni na 7rano,2dni na 19stą,4dni wolnego,to jest taki normalny system jak się pracuje na produkcji ale są systuacje/projekty gdzie wygląda to trochę inaczej.Zarobki operatora to od 5tyś do około 5,600tyś brutto
    Waszka G

28.03.2025 20:27

Witam, czy wiadomo coś o podwyżkach?
    Alojzy Bąbel

09.04.2025 00:18

Wiadomo. Nie będzie podwyżek
    Karina

18.02.2025 01:00

@Pracodawca LG Energy Solution Wrocław czy istnieje możliwość jakiegoś dodatku za to że jestem osobą zatrudnioną w tej firmie a mam orzeczenie o niepełnosprawności? Naprawdę bardzo lubię tą pracę, którą wykonuje w LG Energy Solutoin Wrocław jako QA operator
    ik

26.01.2025 04:28

Dzien dobry. Szukam praca. lokalizacja cala swiat Please answer are there clear direction from upper management? do you try to improve the culture? are reviews based on forced distribution? are promotions based on favoritism?
    Husan

09.01.2025 09:03

Dzień szukam . Szukam praca w LG chem bez doświadczenia
    Puchatek

05.12.2024 13:20

@Pracodawca Pracowałam u państwa przez 4 lata. Otrzymałam wypowiedzenie z powodów zdrowotnych (nie mogę pracować na 4-brygadówce, na którą oddelegował mnie przełożony - wcześniej pracowałam w systemie 2/2). Nie jest to zwolnienie dyscyplinarne, więc zakładam, że nie znajduję się na żadnej "czarnej liście". Pracowałam w dziale kontroli jakości. Chciałabym wrócić do tej pracy, niekoniecznie w dotychczasowym budynku, ponieważ wiem, że w jakości i pokrewnych działach (np. Warranty) system pracy 2/2 lub 8.00-16.00 nadal funkcjonuje. Jak mogłabym to zrobić? Niestety nadsyłane przeze mnie aplikacje pozostają bez odpowiedzi. Chyba nie jest tak, że osoba, która raz opuściła szeregi pracowników ma już dożywotni zakaz pracy w Waszej firmie? Pozdrawiam

13.12.2024 11:20

Dzień dobry, Dziękujemy za Pani wiadomość i za czas, który spędziła Pani pracując w naszej firmie. Bardzo doceniamy wkład każdego z naszych pracowników, zarówno obecnych, jak i byłych. Chcielibyśmy podkreślić, że zawsze staramy się, aby proces rekrutacyjny był transparentny i dostępny dla wszystkich kandydatów. Oczywiście opuszczenie naszej firmy w przeszłości nie wyklucza możliwości ponownego zatrudnienia. Każda aplikacja jest rozpatrywana indywidualnie z uwzględnieniem wymagań danego stanowiska oraz kwalifikacji kandydata. W związku z tym odpowiadamy jedynie na te aplikacje, które spełniają aktualne kryteria zatrudnienia. Zachęcamy do ponownego złożenia aplikacji za pośrednictwem naszej strony internetowej: https://lgensol.pl/praca/oferty-pracy/. Życzymy powodzenia i serdecznie pozdrawiamy, LG Energy Solution Wrocław
    Gość

13.11.2024 04:48

@Pracodawca Za co przyznajecie premie frekfencyjną? za dni pracy zgodnie z grafikiem czy godziny pracy? jeśli z jakiegoś powodu nie zjawi sie ktoś w pracy ale odrobi godziny to dalej należy mu się premia?
    ALK

27.09.2024 13:22

Mam ubezpieczenie na dzieci w firmie, jedno z dzieci miało wypadek. Gdzie mogę się dowiedzieć czy kwalifikuje się on do odszkodowania?
    :))

27.09.2024 20:23

[email protected] Lub u HR partnera budynku - na tablicy w danym budynku powinno być wywieszone kto nim jest.
    Monika

29.06.2024 08:30

dzień dobry ja mam pytanie czy pracownik w waszej firmie jest ubezpieczony na wypadek smierci, bo mam taką sytuację w rodzinie i potrzebuje więcej informacji.dziekuje
    Odp

13.07.2024 15:41

Z poziomu pracowników będzie ciężko. Osoby dorosłe były ubezpieczone w compensie do 31 marca, później trzeba było przenieść się do warty bez okresu karencji. Okres karencji w przypadku jednego jak i drugiego ubezpieczyciela wynosi 3msc - od podpisania umowy tj. zmarły pracownik musiał przepracować 3msc od podpisania. Najlepiej i najłatwiej myślę będzie dowiedzieć się bezpośrednio u firm przedstawiając sytuację. Na stronie z dziwnymi i mało realnymi często opiniami nikt raczej nie będzie słać szczegółów.

16.07.2024 07:46

Dzień dobry, Prosimy o pilny kontakt w tej sprawie z naszym Działem HRM. Kwestie związane z zatrudnieniem należy wyjaśniać bezpośrednio, kontaktując się z opiekunem swojego obszaru, HR Business Partnerem (kontakt do niego zamieściliśmy m.in. na tablicach informacyjnych na terenie naszego zakładu) lub przez wiadomość e-mail na adres: [email protected]. Pozdrawiamy LG Energy Solution Wrocław
    MKA

21.05.2024 08:49

@Pracodawca Czy są obecnie rekrutację na stanowisko pracownik produkcji lub obsługa maszyn? Jak się dostać na rozmowę i czy są dojazdy autobusu przez Łagiewniki?
    Totalne

23.05.2024 08:50

Bzdury, są przyjęcia tak jak i są przedłużane umowy. Jeżeli chodzi o prace to wystarczy wejść w najpopularniejszy poratal i w wyszukiwarce wpisać nazwę firmy i wyniki same wyskoczą..... Przestańcie pisać te głupoty .......

23.05.2024 17:16

Tak są przyjęcia?No ciekawe w jakiej Ty bajce żyjesz,bo z pewnością nie realnie.Umowy są przedłużane i owszem,ale nie wszystkim i nie wszędzie,chodzi mi o odziały i budynki,ale z tymi przyjęciami to ostro przesadziłeś haha
    Daga

17.04.2024 21:13

Zachęcają tak w ogłoszeniach żeby przyjść na operatora produkcji bo 6000 dają, ale no jednak brutto. A poza tym jakieś dodatki są, finansowe? Gdyby to było Netto to może bym była bardziej optymistyczna…
    Kilka

30.04.2024 17:29

Niema takiej stawki Teraz operator ma 5000 brutto a starszy 5500 brutto Dochodzi do tego premia 600 lub 700 i dodatek za nocki
    Gdf

01.05.2024 10:16

Na elektrodzie premie jest 900pln jakby coś,bo to warunki szkodliwe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LG Energy Solution Wrocław?

Kontakt - LG Energy Solution Wrocław

LG 1A 55-040 Biskupice Podgórne

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Kolo

01.04.2024 19:04

Learing Center centrum szkoleń czy ktoś wie gdzie znajduje się ten budynek
    Kenczis

16.04.2024 03:09

Tam gdzie są bramki (Gate 1) przy parkingu P1. Wchodząc na teren firmy za bramkami idzie się w lewo. Już nawet z parkingu samego można zobaczyć to centrum szkoleniowe, jest to dość przeszklony budynek i podpisany Learning center :)

24.03.2024 03:01

Dlaczego panie z Ukrainy mogą robić co chcą w tej firmie? Mimo zakazu biżuterii w dalszym ciągu chodzą po obszarach produkcyjnych poobwieszane kolczykami, łańcuszkami.....i bez obowiązujących strojów służbowych. Co to jest rewia mody?? @.

24.03.2024 03:26

Bo panie @Pracodawca z Ukrainy muszą błyszczeć biżuterią i ubiorem na produkcji
    Beti

14.01.2024 03:33

W nagłówku ogłoszenia napisali, że operator produkcji ma 6000 brutto ale w opisie widzę, że minimum podają jednak 4700 pln, to właściwie od czego to zależy, jak się będzie zarabiało i czy więcej czy mniej? od doświadczenia czy na coś innego jednak patrzy firma, będę wdzięczna za jakieś informacje, bo internet mi takich szczegółów nie pokazuje
    Kazik

01.03.2024 11:55

Ja po dwóch latach dostałem na stałe, w ciągu dwóch lat byłem 12 dni na L4, wszystko się da jak się człowiek stara
    Koło

01.03.2024 18:22

No tak jak jesteś na zwolnieniu to brak premi .Umowa może być bo 2 latach na stałe ale teraz to niewiadomo pracy mało ludzi zwalniają to niewiadomo czy umowy będą przedłużane dla wszystkich

20.01.2024 01:17

Pańcia

21.01.2024 00:37

To czemu tu piszecie widzicie takie coś to filmik i do HR odpowiedni dział ,kto ją dopuszcza do pracy nie ma lidera zmiany czy co ?jz jakiej ona jest zmiany ?
    Zawiedzeni

31.01.2024 00:08

Bo się boimy że to nas zwolnią a nie ja My z odległych miejscowości dojeżdżamy gdzie mało pracy A Lg chyba woli Ukrainę My nie Bo coraz gorzej jest
    Thomas

10.10.2023 07:32

Dzień Dobry, zastanawiam się na aplikowaniem na stanowisko Inżynier ds. Analizy Defektów Baterii. Na jaką pensje można liczyć na tym stanowisku?
    Thomas

30.10.2023 13:29

a mniej więcej na jaką pensję brutto można liczyć na tym stanowisku?
    Oj

18.01.2024 10:12

Ładne nowe stołówki, dobre jedzenie
    Eras

15.01.2024 04:41

To kiedy te podwyżki inile coś wiecie
    Zdziwiony

13.01.2024 19:46

Dlaczego zakład przedłuża umowy na stawce niższej niż minimalna krajowa czyli 4200 brutto i tlumaczy się tym że jest premia która wyrówna, to jest zakład przyszłości czy wstydu!!.
    Koleś

05.01.2024 19:52

Co się dzieje z benefitani bo już 5 stycznia a my niemamy Czy ich nie będzie proszę o info
    Koleś

08.01.2024 07:44

Punkty co dostajemy co miesiąc na platformę benefitoea
    Paula

06.01.2024 17:22

Chodzi o punkty które dostajemy zawsze pierwszego każdego miesiąca
    Zainteresowana

12.12.2023 15:35

Mam pytanie co do ubioru, czy pracownicy ubierają jakieś specyficzne ubrania ochronne, czepki i maski? Oraz jak to się ma do kolczyków, nie tylko w uszach, czy jest nakaz ściągania?
    Inny

13.12.2023 09:26

Tak,produkcja ma bluzki,spodnie,polary,buty robocze,na niektórych budynkach/działach nosi się tzw smoki czyli kombinezony plus czepki i maseczki,jest zakaz noszenia jakiejkolwiek biżuterii na hali produkcyjnej.
    Beti

20.11.2023 03:00

Hejka. Interesuje mnie oferta na operatora maszyn. Zastanawia mnie kwestia świąt. Wiecie coś czy planowane jest wolne? Są coraz bliżej a ciekawi mnie czy jeżeli już się dostanę będę musiała harować przez święta. Jeżeli tak to dajcie znać ile dostajecie więcej na święta. Ogólnie to zastanawiam się tez od czego zależy czy dostajecie premie czy nie. Tzn napewno chodzi o wyrobienie norm, ale czy zdarza się ze jej nie wyrobicie czy jest to łatwe do wykonania ?
    Lolo

30.11.2023 16:33

Dostajemy dodatek na święta w postaci pieniężnej a nie bony

05.12.2023 17:56

Zależy jaki masz dochód w rodzinie na jednego członka rodziny,dodatek jest od 900do1000pln.Agencje płacą swoim pracownikom a nie LG.
    Gosc

05.12.2023 07:44

Cześć. Na jakie premie można liczyć pracując w LG? Pozdrawiam

16.03.2023 00:37

Pani od tłumaczeń

23.07.2023 00:57

I co z jego istnienia jak broni liderów, którzy doskonale umieją w (usunięte przez administratora)? Pracowałam 4 lata (praca biurowa), bywało lepiej i gorzej, w międzyczasie zmieniło mi się kilka przełożonych ale zawsze było do przeżycia. Przyszła do nas nowa menagerka, przez którą w 6 miesięcy odeszło 3 osoby, a ja wylądowałam na L4 przez wykończenie psychiczne. Po powrocie ze zwolnienia lekarskiego, które trwało 2 tygodnie zgłosiłam do T/L że pani M. źle traktuje pracowników: na osobności do pracowników potrafiła powiedzieć, że powinniśmy sobie zdawać sprawę z tego, że nas łatwo zastąpić, że nasza praca jest bezużyteczna, że nie zaakceptuje nadgodzin, bo to nasza wina, że nie wyrobiłyśmy się w 8 h (sama mówiła, żeby zostać i dokończyć zadania). T/L powiedział, że z nią porozmawia. Wynik: ja zostałam zwolniona na oczach u 5 osób (dziękuję, że nie zostałam rozstrzelana) i podano powody w rodzaju"Dnia takiego i takiego nie wysłała maila, nie sprawdziła wody w butelkach w magazynku) Kiedy sprawa została zgłoszona do Działu Etyki, to T/L został przeniesiony do innego działu na to samo stanowisko, a menagerka przeniesiona na stanowisko.... które sugeruje obronę pracowników przed (usunięte przez administratora)???? Szkolenie, które nazywa się Prawo Pracy uczy jak zwolnić pracownika z umową na czas nieokreślony, żeby się nie szarpał jak w moim przypadku. Plusy tej pracy są takie, że poznałam super ludzi i teraz jestem odporna psychicznie prawie na wszystko
    Marian

08.11.2023 15:19

@Pracodawca Tylko, że dział etyki może NIC! Wszędzie, potwarzam wszędzie ręka rękę myje. Są liderzy, którzy non stop (usunięte przez administratora)ludzi i nic im się z tego nie dzieje. Ciągłe powtarzanie ze nikt nikogo na sile nie trzyma, droga wolna. Ludzie zwalniaja sie z dnia na dzien, chołota dalej trzyma sie dobrze. Wasz dział, jest tylko działem "BO MUSI BYĆ" jak dział jakości. A nic konkretnego ani wy ani jakosc nie wprowadzacie.

02.02.2023 10:30

Czy firma LG Energy Solution Wrocław kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
    Noy

20.10.2023 08:34

900 ma elektroda
    Misio

06.11.2023 15:31

A jak to jaki zwiolnia jednych przyjmą drugich i tak się to kręci najgorzej to mają Ci co pracują przez agencję
    Neo

19.10.2023 13:55

Cześć. Proszę o krótkie info czym zajmuje się shift leader? Ilu ma pod sobą pracowników? Na jakie można liczyć zarobki na tym stanowisku? Pozdrawiam

05.09.2023 22:50

Mozna prosic maila do osob odpowiedzialnych za wynagdodzenia? W internecie ciezko znalezc kontakt do kadr i plac a wynagrodzenie za ostatni miesiąc naliczone chyba przez randomowa osobę. Albo taki (usunięte przez administratora)w hr jak zreszta w całym lg. (usunięte przez administratora)

06.09.2023 20:28

Tak najłatwiej , ostatecznie błędy zostaną bardzo skrupulatnie naprawione. Niestety pomyłki nie zawsze można skorygować. Może skanery wyjścia i wejścia wyrzucić ispawa wyjaśniona.
    Joanna

24.09.2023 15:11

8 godzin zleci szybko, 12 dłużej. W tym czasie przynoszą pudełka i maseczki, pokręcając linki. Wybijanie się przed czasem to grozi zwolnieniem , są jakieś szkolenia? Nowa zmiana będzie miała lepiej
    Kand

02.09.2023 20:56

Ile może zarobić production manager
    Praca w BHP

25.07.2023 02:36

Witam, pojawiła się oferta pracy w LG Energy Solution Wrocław na stanowisku "Technik do spraw BHP". Chciałbym zapytać czy ktoś miał okazję pracować na tym stanowisku? Jak wyglądają warunki? Atmosfera czy zarobki? Z góry dziękuję za pomoc ????
    bhpowiec

28.07.2023 23:19

Nie warto. dyrektor udaje kogoś kim nie jest, a dział sypie się z dnia na dzień. Rotacja przynajmniej jedna osoba na miesiąc.
    Gavor

16.08.2023 09:13

Nie zgodzę się z tą opinią. Dużo na plus się zmieniło jak Polak tym zarządza. Może i jest trochę pracy ale i wyniki widać.
    TB

04.08.2023 08:06

Witam, jestem po studiach doktorskich i interesuje mnie stanowisko Inżyniera jakości - defekty baterii. Na jakie wynagrodzenie można liczyć brutto?
    Alex

07.03.2023 14:16

Cześć Zastanawiam się nad stanowiskiem Młodszy Specjalista w Dziale HR lub Pracownik działu finansowego lub jeszcze Specjalista ds. administracji w dziale Manufacturing Empowerment. Czy mogę prosić o jakieś opinie na temat tych stanowisk ? Jak z atmosferą ? Jaka płaca ?
    Pani od tłumaczeń

23.07.2023 01:00

Dużo nadgodzin i zależy na jakie szefostwo trafisz

Zostaw merytoryczną opinię o LG Energy Solution Wrocław