LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o.

Adres: LG 1A, 55-040 Biskupice podgórne ( wrocławia)

NIP: 8961550941 REGON: 364187232 KRS: 0000614214

LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o.
2 23 6 1

Opinie o LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o.

Co z tą Polską ?

Zryta firma. Okradają na czym się tylko da. Premie za grudzień przeleją rzekomo w marcu. Bo ktoś z rachuby się pomylił po raz kolejny na niekorzyść robotnika. Na dodatkach za nocki także, z godzinami nadliczbowymi bywa różnie, trzeba pilnować. UPAinców poprzyjmowali i teraz nie mają dla nich zajęcia, a godzinki lecą. Skąd wziąć ? Oczywiście z kieszeni Polaka. Gdy tym czasem oni na stołówce wylegują się na stołach, bo ich linia stoi. (usunięte przez administratora) brud, smród. Szczerze nie polecam tej firmy. Szukam coś nowego.

XXX

Ludzie, nie piszcie głupot! Zarobki bardzo dobre, 3150 zł to mało?? To się pytam ile chcielibyście zarabiać na najniższym szczeblu???? Atmosfera bardzo dobra, póki co. Praca bardzo lekka, stanowiska niewymagające. 4 dni w pracy i 4 dni wolnego. Szukacie kwadratowych jaj i ciagle narzekacie. Była premia, wrzucili ją w podstawę... też źle. Pomyślcie o tym ze z podstawy wszystko się liczy. Czy używacie czasem mózgów? Jestem pracownikiem i wiem co mówię. Szczerze polecam tego pracodawcę :)

Janka888
@XXX 03.02.2019 03:11

A Ty używasz mózgu? 3150 zł owszem, ale brutto. Przelicz sobie, ile na rękę dostaniesz.

starypracownik
@XXX 03.02.2019 03:11

A dla Ciebie, to dużo? Żadna łaska, bo większość firm w Nowej Wsi Wrocławskiej, daje na starcie 4000 zł brutto. Jakby nie patrzeć, to 850 zł więcej. Nieprawdaż? No chyba, że nie używam mózgu i wszędzie widzę kwadratowe jaja :D

Mikołaj
@starypracownik 04.02.2019 16:19

Wiesz może, czy poza pensją podstawową firma LG Chem Wrocław Energy oferuje zatrudnionym pracownikom ewentualne premie bądź dodatki? Jak wyglądają możliwości otrzymania dodatku, który zwiększy nasze miesięczne uposażenie? Często zdarza się tak, że dodatki stanowią dużą część całości wynagrodzenia, dlatego chciałbym dowiedzieć się, jak wygląda to w tym przypadku.

teżpracownik
@Mikołaj 05.02.2019 10:35

Obecnie nie ma nic, poza gołą pensją. Premia była, ale jest teraz w podstawie (hłyt matetinkowy).

z innej beczki
@starypracownik 04.02.2019 16:19

w Nowej Wsi Wrocławkiej operator najniższego szczebla ma na start 3500. Premię za obecność 500. I dodatki za nocki ponad ustawowe (200). Podstawowe pensje operatora (na start) kończą się na 4400 i te same dodatki. Czyli nawet jak nie chodzisz do pracy to zarabiasz wiecej niż w LG. A jak chodzisz, to startujesz o 1000 brutto więcej. Ale nikt nie mówi, że tam jest tak lekka praca, jak ktoś pisał o LG. Zawsze jest wybór. Czy chcesz pracować przy bateriach i chemii, lżej i taniej czy aplikować do karmy, gdzie wymagają więcej i ciągle się trzeba uczyć, ale płacą więcej i grają fair. ale cos za coś, chemii nie ma, ale zapach gotowanego mięsa nie każdemu odpowiada. System 4x12 i 4 dni wolnego sprawdza się od dawna i ludzie sobie chwalą. A na płatne nadgodziny (setki) też można się czasem zapisywać jak jest potrzeba

Krzysztof

A jak wyglądają dodatki? Są dofinansowane posiłki? Premię dodatkowe (jeśli tak to w jakich kwotach i za co?), jakieś paczki lub kasa na święta?

Tim

Ile zarabiają brutto "Shift Leader"?

Lider
@Tim 06.02.2019 12:50

Shift lider to fucha w tym zakładzie. Kasa bardzo dobra, nie ma co narzekać. Mam porównanie z innym zakładanemu w którym pracowałem. Można powiedzieć, ze o polowe mniej w jednym z wałbrzyskich zakładów na strefie ekonomicznej.

nick

hej, jak się zarabia na dziale jakości? Jaka jest atmosfera, kierownictwo, zakres obowiązków? Duża jest rotacja? Co jakiś czas szukają techników, czy to jest spowodowane kiepskimi warunkami?

Technik
@nick 08.02.2019 21:36

Nie wiem jak dokładnie wygląda praca w jakości, ale wiem że techników (jak i każdego) szukają bardzo dużo w związku z rozwojem zakładu. W tym roku urosną o 100%, także to nie rotacja.

nick
@Technik 11.02.2019 09:57

dzieki za info, to dobrze, że te częste oferty to wynik rozwoju firmy. a możesz napisać coś o zarobkach, chociaz jakie sa widełki? Czy sa takie jak na produkcji, czy wyższe?

............................
@nick 08.02.2019 21:36

jakiego rozwoju co ty brałeś co dzień pod zakładem jest w pełno ukrainców jak na jakość zarobki małe ba nie ma nawet dodatku za nocki a w każdej innej firmie są tak naprawdę przez ten system wychodzi jak byś pracował w innej firmie po 8 h 6 dni w tyg i za co za 2 300 na rękę bo nadgodziny łosię to 2 praca na ochronie więcej zarobisz przy tylu godz

Xxx

Czyli jeśli dobrze zrozumiałem poprzednie wpisy zaczynający prace moze liczyć na 3150 brutto? Czy jest tez jakis dodatek nocny? Lub inne premie? 3150 brutto to zaledwie 2262 na rękę.

Darek
@Xxx 20.12.2018 15:15

jest kodeksowy dodatek za prace w nocy

Karol
@Xxx 20.12.2018 15:15

Ja pracuje w nadgodzinach u parę dodatkowych stówek wpada

Adam
@Karol 07.01.2019 16:36

Czyli ile dokładnie, bo nie wiem czy warto.

Janek
@Adam 08.01.2019 21:01

4pracy 4 wolnego rób co tydzien jeden dzień nadgodzin z tych 4 dni wolnych i zarobisz z 3800

Przeprowadzka
@Janek 14.01.2019 16:07

Kolego Janek. Zamierzam przenieść się do Wrocka do lg. Zaproponowali 19 zł netto i system 4x12?+ możliwość dorobienia. Patrząc na ceny wynajmu mieszkań 2000 na kawalerkę trzeba mieć. Jest szansa na rękę 4000 zarobić?

Janek
@Przeprowadzka 16.01.2019 16:28

Witaj. Tak jest możliwość kwestia nadgodzin których robić nie ma problemu tylko pierw musisz podstawy wiedzy podłapać

Przeprowadzka
@Janek 17.01.2019 17:04

Dostałem dzisiaj oficjalną propozycję pracy tam. Dokładnie LG Chem Biskupice Podgórne. 19 netto, dwa systemy pracy- po 8h standardowo oraz właśnie 4x12. Możliwość nadgodzin. Pracę można podjąć najwcześniej po rozmowie z brygadzistą. Kwatera pracownika 550 zł miesięcznie. Jak wyglądają warunki pracy ? Staram się o dofinansowanie do wynajmu mieszkania 500 zł miesięcznie.

Jolanta
@Janek 17.01.2019 17:04

Wspominasz o możliwości pracy po godzinach, czy stawka jest wtedy wyższa? Czy dodatkowe godziny występują w każdym dziale, czy tylko w jakichś konkretnych? Piszesz też, że najpierw należy zdobyć podstawową wiedzę, czego ona dotyczy? Jest organizowane jakieś szkolenie wstępne, dzięki któremu pracownicy mogą wdrożyć się w obowiązki? Poruszasz wiele istotnych aspektów pracy w firmie LG Chem Wrocław Energy, jednakże nie precyzujesz ich zbytnio. Czy mogę Cię prosić o więcej szczegółów?

Lalka
@Janek 14.01.2019 16:07

No przesada ze 3800 3300 wyjdzie za 3 dni setek po 12 plus podstawa

Przeprowadzka
@Lalka 22.01.2019 14:11

Czyli że za standardowa stawkę nie zarobie za wiele? 19 netto to już całkiem całkiem. 4x 12h +8 nadgodzin tygodniowo.

............................
@Xxx 20.12.2018 15:15

Z NADGODZINAMI ZAROBISZ 3800 chyba brutto skoro podstawa to 3150 to musiał byś 4 dni nadgodzin co tydz średnio 200 brutto dorobić żeby tyle mieć gratuluje ci jak chcesz 60 godz w tyg robić chyba nie masz rodziny przyjaciół i domu nawet pies nie czeka

on
@Przeprowadzka 16.01.2019 16:28

żadnych szans na 4 z przodu

Janek
@on 30.01.2019 11:22

to chyba nigdy tu nie pracowaliscie. pracuj 5dni i 3dni wolne to nadal duzo. najwiecej zarobiłem jako opertor 5600zł tylko z grafiku dayoff dał 40h nadgodzin plus moje nadgodziny

............................
@Przeprowadzka 17.01.2019 19:06

19 NETTO W ŻYCIU nie zarobisz chyba że za setki nadgodziny policz se 3150 brutto to daje około 2400 czyli jakieś 12,13 netto i jeszcze 4 dni razy 12 godz to jest 48 godz tyg to już walisz nadgodziny i robią cię w wała bo system pracy w regulaminie jest 40 godz przeciętnie w tyg nawet w 3m pracuje się 12 godz ale robisz 3 dni 3 dni masz wolne żeby nie łamać przepisów

Stachu
@Przeprowadzka 16.01.2019 16:28

Ale oni płacą 19 brutto/h czyli 13.50 netto plus soboty płatne 100% Średnia pensja 2700 na rękę, produkcja oczywiście.

Aptekarz

4 razy po 12 na 4 dni wolnego to jakaś kpina A nie zmiana i jeszcze tylko godzina przerwy i tylko 19 brutto zrobili z was niewolników przy takiej monotonii można oszaleć ja znalazłem prace na jedną zmianę 8godzin dziennie pięć razy w tygodniu i 3700 brutto bez wysiłku i monotonii ???????????????? pytajcie w randstad o firmę poltraf magazyn polecam

Chetny

Witam mam pytanie jakie sa widełki w okresie próbnm w obydwu systemach na ile realnie moąna liczyc? pod wzgledem wynagrodzenia na stanowisku operator maszyn pozdrawiam

Ala

Czy bus jeździ przez taką miejscowość jak Janówka ???

Milton

Hej, chciałbym się zapytać, jaką jest atmosfera na dziale FORMATION jako operator?? I czy dużo kobiet tam pracuje? :D

Tomaszekccc

Przynajmniej 9 osób z mojego działu czeka na podwyżki, które mają być marzec/kwiecień. Jeśli nie będą to podwyżki, które odczujemy w kieszeni, to składamy wypowiedzenia. Z tego, co mi wiadomo, na innych działach będzie podobnie. Jeśli firma nie da godnie zarobić, to dużo ludzi się zwolni.

on
@Tomaszekccc 22.01.2019 11:34

Tomaszek brawo brawo i jeszcze raz brawo!!! Ukraińcami nas nie zastąpią co juz teraz widać. Przeliczą się i to bardzo. Ci z UA niestety nienadaja sie do pracy

Janek
@on 30.01.2019 11:27

i tak to nic nie zmieni :) zobaczycie

TadeuszM
@Tomaszekccc 22.01.2019 11:34

U nas jest podobnie. Jaja dopiero będą, jak podaniami rzucą te osoby, na których zastępstwo praktycznie nikogo nie ma (u nas, tak właśnie jest). Sypną się wypowiedzenia i od razu chorobowe. Mamy już pewną pracę na strefie, gdzie na dzień dobry dają 4 tys zł brutto podstawy + premia. Znajomi mają tam na rękę 4200-4500 zł miesięcznie, a pracują od listopada.

Kamil

Pracujesz , starasz się i po miesiącu ci wypowiedzenie wystawią dyscyplinarne za nic. Liderzy to ludzie którzy tylko wyżywają się na Operatorów ale nie na wszystkich bo mają swoich pupilków

Operatorka
@Kamil 03.01.2019 14:27

Dyscyplinarkę dostaniesz albo za tydzień NN lub za przyjście do pracy pijanym... O innych nie słyszałam

Tobiasz13

Panowie. Jak wygląda praca w LG chem? System pracy to wiem, ale jaka atmosfera,na jakie dodatki można liczyć?

Pracownik
@Tobiasz13 25.01.2019 08:09

Atmosfera uzależniona jest od dzialu na ktory trafisz. Od stycznia nie ma żadnych dodatków. Golo pensja.

j
@Pracownik 25.01.2019 18:48

Gola pensja ?Kurcze ale byla premia , to co zabrali ja ?

Pracownik
@j 25.01.2019 19:08

Premia została wrzucona w podstawę. Dla pracownika lepiej bo nie traci premi jak zachoruje albo weźmie urlop na żądanie.

Jolanta
@Pracownik 27.01.2019 09:14

Na wizję LG Chem Wrocław Energy składa się wzajemny szacunek, który odgrywa kluczową rolę w budowaniu zespołu. Praca zespołowa, poparta wzajemnym uznaniem i szacunkiem, pozwala zrealizować założone przez firmę cele i zwiększa ich efektywność. Czy zgadzasz się z powyższymi założeniami? Jak wygląda atmosfera między współpracownikami?

Loitering
@Jolanta 28.01.2019 21:06

W pracy w LG chem niczego niemożna być pewnym, Polaków z modułów przenoszą na packi,bo ktoś sobie coś wymyślił,A Ukraina będzie tam robiła na modułach,tak więc niema co się przywiązywać do działów bo my Polacy mamy wielki (usunięte przez administratora) do gadania w tej firmie

Zainteresowany

Jakie są zarobki w LG chem? Poprawiło się coś? Ile dostanie Inż. UR? 6 k netto idzie dostać (średnie wynagrodzenie w okolicy)?

Marek pr

Jak wygląda sprawa w LG na stanowisku inzyniera procesu? Na jaką wypłatę można liczyć z ponad 6 letnim doświadczeniem? 7000 podstawy na rękę jest możliwe? Jeśli nie to jaka stawka jest możliwa?

DBS

Sugestia dla osób prowadzących szkolenie nowych pracowników: zaczynajcie od spraw podstawowych - mam na myśli właściwe korzystanie z toalety. Nie zaszkodzi też wspomnieć o zasadach higieny osobistej.

Janek
@DBS 15.01.2019 20:13

zagraniczni koledzy z Korei i Chin robią to w powietrzu i jest efekt jaki jest :) stają nogami na deske dlatego są też ślady butów

Pracownik

Dlaczego koreański pracownik jakiś inżynier może robić zdjęcia na hali a my nie?? Bawimy się w naklejki kolejki na ochronie.....

Fr

Jakie sa zarobki w utrzymaniu ruchu?

Kamil

Praca operator mycia okien

Siwy
@Kamil 03.01.2019 14:29

Jak wygląda praca w energy

Kandydat na sl

Mam pytanie, jak wyglada spotksnie o prace na stanowisko shift leader?jakie zarobki wcgodza w gre?

SL
@Kandydat na sl 10.12.2018 20:40

tyle co operator + "pińcset" plus dodatku brutto

Mariusz
@Kandydat na sl 10.12.2018 20:40

nie prawda :) większość ludzi przystała na stawki Starszgego OP a mogli się targować ale to ich strata jak nie wiedzą jak duże są widełki

Dazzling
@Mariusz 18.12.2018 14:37

W Której Fabryce? To się podziel Mariuszku!

Wyga
@Kandydat na sl 10.12.2018 20:40

Najpierw się postaraj poprawiać pisownię

Rak

Brak jakiekogolwiek szacunku, człowiek człowiekowi wrogiem, pracują tam już tylko osoby, którym niestety już nic lepszego nie pozostało i bardzo im współczuje z tego powodu. Ukrainiec jest lepiej traktowany niż Polak. Nie polecam, szczerze pisze, dno, nie wiem czy już może zejść niżej.

Tedeon
@Rak 22.12.2018 23:45

Ciekawe, skąd wezmą pracowników na nowo budowane hale. Chyba z Bangladeszu

żaden

Czemu płaczecie że pracujecie po dwanaście godzin za śmieszne stawki....?Przecież zgadzacie się na to

Jgl
@żaden 09.12.2018 11:48

Czy ktoś jest zadowolony z tej pracy?

SL
@Jgl 09.12.2018 19:45

Nie.

Mariusz
@żaden 09.12.2018 11:48

wszystko zależy od działu i tego co robisz :) jedni zasuwają i się zwalniają co chwile a drudzy tylko prowizorkę rano walą i prawie nic nie robią :P jestem w tej drugiej grupie dlatego nadal pracuje

M

Co z kasą na święta? Kiedy będzie

Janek
@M 18.12.2018 06:10

okolice 20

ciekawy

Jak wygląda praca na formation

M
@ciekawy 11.12.2018 20:31

Powodzenia

Janek
@ciekawy 11.12.2018 20:31

najlepszy dział bo to nie produkcja :P 0 smoków i w zależnosci od działu na formation i zmiany to jest fajna atmosfera :P to nie przypadek ze rotacja ludzi jest 10 razy mniejsza niż na produkcji

Alan

bez dragów tam się pracować nie da wiem coś o tym LG Display to była moja nie dola :D 

maloy_ya

Witam! Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca dla kobiet ?

Niejestzle
@maloy_ya 01.12.2018 15:31

Głównie liniowa kontrola jakości. Stoisz i sprawdzasz czy to co wychodzi z maszyny spełnia standardy (tak to przynajmniej wygląda na mojej hali). Chyba, że trafisz do działu 5S to wtedy zajmujesz się wyklejaniem odpowiednich stref odkładczych i dbaniem o zachowanie standardów 5S na hali produkcyjnej. Generalnie praca dla kobiet nie jest ciężka. Oczywiście piszę tylko o obszarze, który znam. (Produkcja cell tzw. Dry Room)

maloy_ya
@Niejestzle 01.12.2018 21:54

A jakie warunki jeśli chodzi o temperaturę na hali i czy te 12 godzin daje popalić bo jakoś długo mi się wydaje tyle godzin na nogach pracowałam zawsze po 8godz

IDGAF
@maloy_ya 04.12.2018 12:31

Jest to bardzo zróżnicowane, ogólnie mówiąc wszędzie powietrze jest suche (nie więcej niż 30-40% wilgotności), temperatury - tutaj zależy wszystko gdzie trafisz od 16-24 st C. 12h daje w kość i większość ma dość lub traktuje tą pracę jako tymczasowe zajęcie.

****&
@IDGAF 04.12.2018 15:30

16-24° haha u mnie na lini zawsze jest więcej od 24-26° I nie maleje

3xNie

Coz tu napisać na początku firma promowała się na solidnego pracodawcę z perspektywami rozwoju zawodowego i tak było do czasu , kiedy pracownicy nie zaczęli pokazywać że można robić ponad normę, w zamian dostawali w podziękowaniu obniżki w automatach czy też darmowe posiłki. Dla najlepszych były bony w kwocie 100 zł których i tak nikt nie zobaczył. Płac aż do dzisiaj nie uległa zmianie tak oprócz paru bonusów. Szkolenie pracownicze przez liderów jest bardzo profesjonalne z cyklu patrz uważnie bo pokazuje to tylko raz , w sumie o ile nie jesteś wzrokowcem i nie masz dobrej pamięci dostaniesz zjebow co nie miara , dobrze że zwykli operatorzy nie mają skośnych oczek i pomagają sobie nawzajem. Ogólnie jeśli przepracujesz tam 3 miesiące jesteś kumaty będziesz miał większe doświadczenie niż twój szanowny S/L który jak zawsze gra swoją rolę zarobionego bez braku czasu, jednym słowem aktorstwo na skalę oskara. Oczywiście zawsze masz szansę na awans na starszego operatora lub S/L , ale osobiście polecam starszego troszku mniej kasy , ale przynajmniej nie będziesz musiał uzerac się z ukraina. Atmosfera w tym zakładzie była bardzo fajna przed wprowadzeniem 4 brygad teraz to ukraiński chlew , brak jakiej organizacji wszystko co tam się dzieje to istny chaos . Jestem w głębokim szoku jak przez nie odpowiednie zarządzanie i zmiany które wprowadzili zniszczyli ten projekt a miało być tak inowacyjnie , w sumie HR to czarna owca tego zakładu dziwi mnie tylko że wciąż wciskają prezesowi że to winna ludzi a oni fachowo i profesjonalnie wykonują swoją pracę tzw. Kawka papierosek pitu pitu my nie mamy wiecznie czasu , ale ludzi na rekrutacji gnoja i oszukują, plan zrobiony dzisiaj przyszło 40 nowych , portale wypchane ofertami pracy dodajemy co 2 dni nowe odje***liśmy kawał dobrej roboty. Jezeli mieli by wprowadzac jakies zmiany poprawiajce wizerunek firmy zaczolbym od nich , ale to tylko moje skromne zdanie. Dodam że LG ma zatrudnić docelowo ok. 4 tyś. pracowników lecz chyba nie znajdą tu rąk do pracy a przynajmniej Polacy im serdecznie podziękuj . Prędzej to wystartuje na Ukrainie bo już są takie plany. A co do zarobków oscyluje to mniej więcej w kwocie 2200-2900 w zależności ile bonusów ci wpadnie i czy dobrze nalicza ci wypłatę bo nie ukrywają mają z tym straszny problem ( firma zewnetrzna ma słabe baterie w klakulatorach). Co do samego procesu na packu lub też cellkach liczy się tylko wynik , jakos tego produktu jest bagatelizowana nothing ma problemy z personelem pracowniczy poprzez duże rotacje ludzi , brak przeszkolenia do tego bariery jezykowe i komunikacyjne co daje nam dużo za holdowanego materiału który i tak idzie przez dalsze procesy lami/formation itp aż po pack gdzie nawet po eol-u procesie finalnym wychodzą wszystkie defekty zwlaszcza na packu jesli lubisz adrenalinę masz pełen pakiet atrakcji od wybuchów modułów po porażenie prądem o natężeniu 48-400 kw. w zależności od modelu auta. W czasie audytów i nie tylko będziesz się zajmował naklejaniem tasm , czyszczeniem maszyn , z czasem polubisz zapach ipy lub też nabawisz się zwrotów głowy. Kończąc te wypociny osobiście nie polecam tego zakładu na chwilę obecną, może w przyszłości coś się poprawi. Jeśli chcesz tam aplikować to polecam technika utrzymania ruchu.

IDGAF ABOUT LGCWA
@3xNie 25.11.2018 22:43

Zgadzam się z 100% z tą opinia! Miało być super a wyszło jak wyszło. Dodam że na Packu jak przyjmują polskiego operatora to robimy oczy jak 5 złotych, ponieważ jest to rzadkością. Masa Ukrainy, której rotacja się zwiększa (ciekawe). Przed 4 czterobrygadówka było tu super. Oczywiście było paru służbistów (obecnie jest ich coraz więcej).

Jeśli chcesz tam aplikować
@IDGAF ABOUT LGCWA 25.11.2018 23:30

Nigdy w życiu, utrzymanie ruchu ma najbardziej przerąbanez wszystkich.

Aga

Pic na wodę nie wiem kogo szukają ale napewno nie osób z doświadczeniem w branży .szukają osób które za tą kasę pójdą i będą siedzieli cicho i pracowali w systemie 4brygadowym bez żadnych dodatków do tego systemu;!!!!!!inne firmy dodają datki za system 4brgadowy ale nie tutaj!!!rozmowa też pic na wodę gosciowa blondynka widać z nastawienia aby każdego usadzić niemiła ogółem!!!!powinni coś z tym zrobić bo ona odpycha swoim zachowaniem!!!! Moje sugestie dla LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o.: Zacznijcie rekrutować ludzi według doświadczenia a nie jaja sobie robicie i te rekrutację co trwają 6godzin niedopuszczalne!!!!w innych firmach nie ma takiego traktowania przyszłych pracowników.bo nigdy z takim nastawieniem nie znajdziecie solidnej brygady!!!!

Zainteresowana
@Aga 26.11.2018 00:51

Dzień dobry, Szukam pracy, proszę powiedzieć co ma Pani na myśli, mówiąc, że rozmowa to pic na wodę? Można się jakoś przygotować?

Aga
@Zainteresowana 27.11.2018 11:49

Szukaj pracy gdzie indziej za pracę w soboty niedziele i święta zero dodatków robisz za 2800brutto plus 300zl premium frefkencyjnej system 2dni 7-19 i 2dni 19-7 potem masz 4dni wolnego .inne firmy dają dodatki za system 4brygadowy ale nie tutaj niestety .

arek

ile dają zwykłemu pracownikowi na start ?

Tak tylko
@arek 25.09.2018 13:43

2800 plus 300 plus 50

aaa
@Tak tylko 27.09.2018 19:40

brutto czy netto?

IDGAF ABOUT LGCWA
@aaa 19.11.2018 06:47

Brutto

CiasnyWiesiek

oszuszci kasy nie placa za nadgodziny a premia to mit , wzsedzie ale nie tam do pracy

Zostaw opinię o LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o. - Biskupice podgórne ( wrocławia)

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG Chem Wrocław Energy Sp. z o.o.