2.6/5

Social media

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o LG Energy Solution

Opinie o LG Energy Solution Biskupice Podgórne

WebsiteIconLG Energy Solution Wrocław

Nie przegap nowości o LG Energy Solution!

Kamila LS

25.02.2021 09:37

Czy obecnie w waszej firmie mają postoje jakieś linie, działy? I czy to prawda że się rozbudowujecje że zakład się powiększa?

25.02.2021 11:00

Pani Kamilo, tak, prawdą jest, że nasz zakład jest sukcesywnie rozbudowywany. Informowaliśmy o tym m.in. tutaj: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6758297204009570304 Produkcja w naszej firmie działa bez jakichkolwiek postojów.
    Kamila ls

02.04.2021 18:43

Dziękuję za informacje
    Galaktyczna

18.03.2021 09:46

Mam zostać przyjęta ale sama nie wiem gdzie, strasznie się stresuje, powiedzcie mi tylko czy jest tam coś ciężkiego do ogarnięcia? Czy to jakas prosta praca do ogarnięcia? Nie wiem czym się będę zajmować dlatego też się stresuje jak przyjdzie co do czego a chciałabym się sprawdzić, czy normy są wysokie?
    Gfd

19.03.2021 16:12

Wszystko zależy gdzie się dostaniesz,elektrody, cell czy pack.
    Ciekawy

25.01.2021 13:15

Jak wyglada praca na stanowisku elektrody? Jak najwiecej info proszę :)

11.02.2021 11:43

A teraz po Polsku proszę!!! Ja nie mogę, czy Wy się nauczycie mówić i pisać w języku kraju w którym przebywacie?! Ja pierdziele, tego już nie są się słuchać oglądać a ni nic, co za ludzie! A oczywiście firma super, kierownictwo super i ogólnie extra.... Ja pierdziu co Ty bierzesz Mamuśka...
    Nowicjusz

25.02.2021 12:31

zostałem przyjety na dział elektroda, proszę powiedzcie jak wygląda tam praca
    Bosstomx

19.02.2021 13:54

Chcę się przyjąć do was ale ludzie mówią że czeba unikać tę firmę

19.02.2021 14:01

Sądzimy, że najlepiej samemu sprawdzić, jak wygląda praca w naszej firmie. :) Zapraszamy do sprawdzenia ofert na stronie: https://www.lgensol.pl/

24.02.2021 19:26

Ludzie mówią prawdę, a pracodawca wiadomo... Jeżeli nie masz na chleb to oczywiście składaj cv ale jeśli masz możliwość wyboru to omijaj LG Solution Wrocław szerokim łukiem.
    Jolanta

16.12.2020 09:23

Ile idzie dostać za przepracowany miesiąc bez nadgodzin itp? Na rękę na pack 2
    Claudia

12.02.2021 20:52

2900 to chyba brutto w lutym bo krótki. Nocki na parkowaniu celek lub skrzynek i wogole. Jeśli paru mądrym inaczej coś się wydawało to po ustawionym pakersie zespołowo pozbawili mnie środków do życia po drodze narażając na drwinę i promieniowanie nie mówiąc o reszcie . Zgodnie z normami pomogę. podobnie już. wkrótce.

13.02.2021 23:47

A co ma do tego ilość dni w miesiącu co? W UOP masz podaną stawkę zasadniczą a nie godzinową bo to nie UZ,nieważne czy miesiąc długi czy krótki stawka się nie zmienia rozumiesz, więc nie wprowadzają w bład.
    Józef

11.02.2021 12:00

Też dostaliście ulotkę do skrzynki o ofertach pracy ??? Mieszkam w Kątach Wrocławskich.
    Claudia

12.02.2021 21:19

Art niektóre mają dłuższy termin a wagę tę samą i wzajemnie sukces w bardzo odp momencie gwarantowany. Wsparcie w reorganizacji awansu przyrzeczony. urestwo nie opłaca się . Chętnie pomogę. Są instytucje sprawdzające. rzetelnie popisy ludzi bez kultury.
    Strażak11

09.02.2021 22:41

Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z pracą na stanowisku strażaka ? Jakie opinie,stawka i atmosfera?
    Prezes

10.02.2021 17:51

Praca ryzykowna. Prestiż społeczny wg syst oceny europejskiej wg sierpa i młota można ściemniać, szabrować i dowodzić swojej mądrości. Sikawkowy ma mniejsze problemy , zawsze można na niego liczyć, precyzyjnie oblicza odległość. Ciśnienie duże , poważne
    Nowy

06.02.2021 20:35

Witam. Jezeli chodzi o prace w lg to lepiej produkcja czy kontrola jakosci? Widzialem dwa ogloszenia. I jak to jest z tymi dniami pracy jakie to dni i po ile h ?
    RAFAŁ

31.07.2020 13:41

(usunięte przez administratora) i brak logiki w zarządzaniu . Pracowałem tam jako operator i powiem że ,owszem pieniądze można zarobić .Ale trzeba nie zgodzić na traktowanie niczym (usunięte przez administratora). Tzw.SL to garstka ludzi z łapanki ( oczywiście oni twierdza ze sa najlepsi z najlepszych ) Traktują cie tak, że jak jesteś słaby psychicznie lub masz honor - odchodzisz . Od jakiegoś czasu pracowało sie za 3 osoby za ta samą stawkę ,bez zgody na urlopy ( bo nie ma ludzi ) ~Zaklad jest tak zajefajny, ze wszyscy odchodzą ,ale jak odchodzą juz Ukraińcy .To znak że zakład sięga nie dna a mułu . Jak nie masz zobowiązań ,jak nie skierowali cie tu na przymusowa prace za Kare ,nie aplikuj tutaj bo wykończą cie nie Koreańczycy tylko nasi rodacy . Zalety : Wypłaty w terminie, tanie jedzenie ,parkin pod zakładem . Wady: halas ,( brak stoperów ) Duże stężenie elektrolitu wdychanego (maseczki nie chronią ) Noszenie skrzynek z celkami jedna 50kg . Mobbing i to od początku przyjęcia .Niejasne przyznawanie urlopów ( ustne ). Brak narzędzi na stanowisku pracy ( SL powie ze to twoja wina ) czyli od razu (usunięte przez administratora) jesteś . Na bramkach traktują cie jak terrorystę . Praca z ludźmi z Ukrainy którzy pracuje dużo ale niestety nie znają języka . Zapomnij o większej pensji po 6 miesiącach pracy .To tylko haczyk na pracownika . Przerwy sa tak krótkie ze zanim dojdziesz do szatni i nie przebierzesz ,zrobisz siku i pójdziesz na kantynę ,staniesz w kolejce .Juz czasu starcza ci tylko na powrót do szatni .Nie zjesz .( warto własne nosić )

27.11.2020 18:49

Za bony na Święta zrobić z Siebie takich ........ Wstydu nie macie za grosz. Marka zabłysnęła i zgasła.

06.02.2021 07:51

Będzie miło w podgrzanym elektrolitem powietrzu i barwach bio tęczy. Łał
    Hyter

04.02.2021 19:58

Witam mam pytanie i proszę o odpowiedź i nie usuwanie wpisu. Jako że to forum o pracy mam prawo do zadawania pytań które dotyczą pracy na jaki czas są przedłużane umowy o pracę w tym roku pracownikowi co pracuje 2 lata bez nagan l4 i z solidna opinia od przyszłego. Ponoć firma daje teraz umowy na 9 miesięcy
    Lina

04.02.2021 19:40

Moje pytanie brzmi czy to jest prawda że wszystkie umowy co kończą się w tym roku mają być przedłużane maksymalnie na 9 miesięcy. Czym jest to spowodowane nawet jeśli jest ktoś dobrym operatorem z dobra opinią od lidera bez nagan brania l4 . Proszę o informację zwrotną a nie o kasowanie wpisu ponieważ on nikogo nie uraza ani nie neguje zła informacja. To jest forum o pracę więc mam prawo pytać się o istniejoce informacje dotyczące pracy

01.02.2021 14:28

Czy firma ma zamiar podnieś wynagrodzenia podstawowe z zwiozki z podwyszeniem stopy życiowej. Będę wdzięczny za informację zwrotną proszę o nie usuwanie mojego wpisu ponieważ on nikogo nie obraża nie neguje do zadania pytania mam prawo
    Lina

01.02.2021 14:24

Czy firma ma zamiar podnieś wynagrodzenia podstawowe z zwiozki z podwyszeniem stopy życiowej. Będę wdzięczny za informację zwrotną proszę o nie usuwanie wpisu bo on nie obraża nikogo nie neguje tylko zadaje kulturarnie pytanie do którego mam prawo

01.02.2021 14:18

Czy firma ma zamiar podnieś wynagrodzenia podstawowe z zwiozkiu z podniesieniem stopy zyciowej

11.01.2021 13:59

Dzień dobry jak wygląda praca w jakości ? I jak wygląda pełna cały wypłata netto miesięcznie dla takiego pracownika?

25.01.2021 17:03

Każdy miesiąc wyglada inaczej, zależy od ilości day off, nocek, itp. Może to być 2800 albo 3200. Płaca brutto to 3600+300 premii

27.01.2021 18:23

Dla ścisłości, premia jest od 200 do 600zeta,w zależności gdzie pracujesz, elektrod, celki czy pack, premia jest uznaniowa a nie obowiązkowa.
    Pozytywny

27.01.2021 03:24

Cześć. Jak wygląda rekrutacja, zarobki, praca na stanowisku technik jakości???
    Frajus

27.01.2021 11:47

Całe 300+ , premia , miejscówka w kantynie. Dwuosobowe stanowisko, darmowy transport, widok. Wynagrodzenia 2 razy w miesiącu, wszystko na koszt firmy. Za taką pracę wdzięczna jestem . Benefitow nie dam rady zrealizować. Dobre i perfumy w Empiku.
    Fach budowy

25.01.2021 14:20

Witam. Jak wygląda praca technika utrzymania budynku? Ktoś coś wie?
    technik

12.01.2021 17:10

Jak jest na stanowisku technik utrzymania ruchu ? chętnie sie czegoś dowiem.
    Tymoteusz

05.01.2021 16:47

czesc ma ktos wypłate ?
    zosia

05.01.2021 16:41

nie dostałam wypłaty, czy ktoś jeszcze nie dostał ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LG Energy Solution?

Kontakt - LG Energy Solution

Biskupice Podgórne

LG Energy Solution Wrocław
    patryk

05.01.2021 14:41

dostał ktos wypłate ?
    ilona

05.01.2021 13:56

cześć . dostał ktoś już wypłatę ?
    Sheldon

15.12.2020 18:46

Halo co z podwyżkami wynagrodzeń podstawowych. Ogarnijcie się bo dużo ludzi odchodzi i będzie odchodzić.

04.12.2020 18:14

Kiedy będzie jakaś podwyżka stawki są już zakłady które płacą prawie tyle co wy bodz niewiele lepiej już nie jesteście wyjotkowa firma co ma najwysza stawkę sporo osób odchodzi i będzie odchodzić. W końcu się obudźcie i zróbcie by było lepiej stawka lepsza idt
    Olus

26.11.2020 17:53

Czy mają jakieś bony lub premie na Święta?

29.11.2020 14:59

Jeśli bony już są to życzę Wesołych świąt. Popracować tam rok gdy było się matką nie łatwo. Nie chcę 4300 i 800 prezentu. Oferta na jelenia. Jedyne co dostałam to ,.... nie powiem bo boję się prezydenta.

29.11.2020 15:32

niełatwo razem sorry popracuję nad tym
    Jeszcze work leader...

31.10.2020 17:34

Dużo jadu, mało rzetelnych informacji. Wypłata na czas, pieniądze na start spore (mimo że większość nowobogackich tutaj za mniej niż 5k netto przecież palcem w bucie nie ruszy), możliwość rozwoju również. Wykształcenie na produkcji gra 2 skrzypce, doświadczenie na swoim stanowisku i zaangażowanie dają o wiele więcej....niestety z pozytywów to chyba wszystko ... dużo czynników szkodliwych większość liderów dostało awans po koleżeńsku bo nie było komu dać już... I choć pełnią swoją funkcję nie zostali przeszkoleni więc łamią bardzo wiele przepisów a szkolić ich nie ma kto (choć nie wszyscy oczywiście). Nie mogę się wypowiadać o innych działach dlatego powiem tylko tyle... Radzę uciekać w przypadku informacji o dostaniu się na Formation. Kiedyś pracowało się tam o wiele lepiej... aktualnie na cell1 supervisorem jest piekarz który nie ma pojęcia co jest w jego obowiązkach i każde zadanie zwala na liderów czy operatorów bo każdy z nich ma większe pojęcie od niego... Ale to i tak lepsze niż (usunięte przez administratora) na cell2. Supervisorem jest mobber który na każdym kroku upokarza, wyzywa, zwalnia nawet za najdrobniejsze przewinienia. Nadal tam pracuje ale już na wypowiedzeniu bo mam tego psychola dość... Przed zmianą pracy prosiłem o możliwość przeniesienia się ponieważ praca tutaj jest naprawdę wporzadku ale ten dzban działa tylko na zasadzie "nie podoba się to wyp..." a kontakt z jego przełożonymi w tej sprawie kończy się informacją o tym że on się takimi rzeczami zajmuje (błędne koło) a skargi na niego są zamiatane pod dywan... Ale nie każdy dział ma takich socjopatów na stanowiskach decyzyjnych :) sporo znajomych którzy byli pod tym czubem zakończyło tu swoją karierę i nie zawsze z własnej winy (wiem o jednym liderze który został zdegradowany ponieważ na jego miejsce trzeba było dać kolegę który nic nie potrafi... No cóż... Jak to mówią, przychodzi się do firmy a odchodzi od kierownika. Chodzą słuchy że chcą go podać o mobbing. Jeżeli to prawda proszę o kontakt, chętnie się pod tym podpiszę.

16.11.2020 20:28

Komentarz w stylu Pana C ???? sam o sobie napisałeś?????

17.11.2020 13:32

"sam o sobie napisałeś", to nie jest styl Pana C tylko mój własny a jak tego nie rozumiesz to już Twój problem. Jak nie masz czego się czepić to czep się tramwaju i jedź w siną dal jak najdalej od Cell 1 - (usunięte przez administratora) na Cell 1 jest i tak dużo, nie brakuje ich, chyba nie chcesz się do nich zaliczać.
    To jest dramat

15.11.2020 23:29

Dramat, dramat, dramat. Omijać z daleka. Operator wózka widłowego na PACK 2, nie ma nic wspólnego z wózkami widłowymi. To jest kpina. Nikt normalny z UDT nie będzie tam pracował. Zarządzenia rodem z jakiegoś średniowiecznego państwa feudalnego. Co to wogóle ma być? Gross Rossen 2?
    Ciekawski

30.06.2020 19:18

Jak wygląda praca na stanowisku inżyniera defektu? Czy warto aplikować? Czy na tym stanowisku jest duża styczność z warunkami szkodliwymi?
    Ciekawa

13.11.2020 11:19

Też chętnie się dowiem.
    Nowy

06.11.2020 11:47

Witam i proszę o opinię pracy na stanowisku technik utrzymania ruchu,jak wygląda tam praca,czy podobnie jak w każdym ur ,czy lepiej się tu nie pchać?
    Konrad

03.07.2020 23:38

Witam.. Czy shift leader moze liczyć na 6 tysięcy netto ? Prosze o odpowiedz. Z gory dzięki :)
    Rozbawiony

31.10.2020 17:05

Oczywiście że może, wystarczy ok 40h nadgodzin.
    Pracownicy elektro 2

26.10.2020 07:21

Wiecie że na elektro 2 starszy operator zastrasza ludzi że dostaną (usunięte przez administratora) a SL nie reagują na to.
    Tyryry

19.06.2019 18:06

Ile się zarabia na kontroli jakości? Czy są różne zmiany? Jak z urlopami?
    JAKOŚĆ

09.10.2020 10:24

3600 BRUTTO NA START JAKO OPERATOR JAKOSCI 4600 JAKO STARSZY OPERATOR ZMIANY SĄ OD 7:00 DO 19:00 I OD 19:00 DO 7:00 NA JAKOŚĆI SĄ 4 ZMIANY A,B,C,D A CO DO URLOPÓW NAJLEPIEJ SIE DOGADAĆ PO NOWYM ROKU I ZAKLEPAĆ SOBIE URLOP BO POTEM MOZE BYĆ CIĘZKO W TAKICH MIESIĄCACH JAK CZERWIEC SIERPIEN LIPIEC WIADOMO KAZDY CHCE IŚĆ NA WAKACJE

09.10.2020 15:17

Lepiej tą ksiegowa zostać. Malo i jeszcze góralski szarpany. Nie dziękuję za taką miłość.

01.10.2020 22:25

Czy panuj tam szkodliwe warunki na celkach?

02.10.2020 11:07

Szkodliwe to za mało powiedziane
    ggr

22.08.2020 16:06

Witam, jak wygląda praca na UR?
    Mirth

17.09.2020 23:27

Te 4300 to netto czy brutto?
    Secret Nick

01.10.2020 15:49

Sądzę, że raczej brutto po tym co mi zaproponowali kiedy już się namyślili - musiałem odrzucić tak hojną ofertę, którą mi przedstawili :D
    Balla

24.04.2020 23:47

Mam dosyć tej pracy, tych ludzi, tego zakładu. Urlopu wziąć nie możesz, bo "jest nas za mało" o chorobowym zapomnij. Najlepiej strzel sobie w łeb i finito. Ale kasa się zgadza. Pozdro ziom
    polok

24.09.2020 10:55

co znaczy zapomnij o chorobowym, idziesz do lekarza i (usunięte przez administratora)

23.09.2020 12:00

Witam, mam pytanie odnośnie pracy na dziale ELEKTRODY. Jak wyglada praca i na jakie zarobki miesięcznie można liczyć. Pozdrawiam

23.09.2020 11:58

Mirth

17.09.2020 23:28

Chcę się zatrudnić jako operator. Ile można zarobić, czy to trudna pracą, jak z nadgodzinami? Ile godzin można zrobić w tygodniu, czy placa 150%? Czy w weekend są nadgodziny?
    majka

17.09.2020 19:04

witam proszę napisać jak wygląda praca na anodach?na czym polega praca dla kobiet dziękuję

11.08.2020 10:02

Czy wypłacają dodatkowe nagrody w LG CHEM?
    Szumi

11.08.2020 23:51

Moja Kariera w tej firmie trwała rok. I nagrody jakie dostaliśmy od tej wręcz potężnej firmy to za wyprodukowanie ponad miliona celek zostaliśmy wynagrodzeni bonem o zawartości 2szt. Muffinek ???? kolejna nagroda jaką dostaliśmy od tej potężnej światowej firmy to kolejny Bon ???? na którym miałeś 2x lody Magnum i 1x sok z świeżo wyciskanych owoców . I takie to kolego Nagrody w swojej rocznej kadencji się dorobił.

19.08.2020 22:31

NIE. Dają raz na ruski miesiąc jakieś żałosne karteczki na loda, sok, sztywnego gofra i tego typu "atrakcje" - (usunięte przez administratora). Ktoś w biurze przejawia tęsknotę za komuną i jakąś niezdrową fascynację reglamentacją towaru na kartki.

Zostaw merytoryczną opinię o LG Energy Solution