logo Toshiba

Toshiba

Biskupice Podgórne

Opinie o Toshiba

anonim 2017-05-05 17:20
Dobrze że na tym forum czasami można się dowiedzieć prawdziwych i konkretnych informacji :)
a o tym że to i owo gadają toteż dobrze wiedzieć bo jak nas nauczyło w tej firmie nie jedno już miało być a i wszystko jest możliwe ...
1
anonim 2017-05-05 18:54
Prawdziwych i konkretnych sorki ale smiesznie to brzmi :)prawdziwa to jest napewno ta ze poniedzialek postoj:)
anonim 2017-05-05 20:40
Dokładnie o to mi chodziło oraz że magazyn do pracy... :)
anonim 2017-05-05 21:16
Tak to fakt to jest pewne:)
anonim 2017-05-08 10:57
To też fakt !obszywanie fartuszków ,to jest poważny argument i poważna inwestycja.... :)
4
10lat zakladu 2017-05-16 19:16
Ja też czuje ze cos śmierdzi w tej firmie,co drugi dzień postój,plan rozkładają na 2miesiace zeby nie wyrobić całości w jeden miesiąc,opozniaja rozmowy o podwyżki,serwis miał być w kwietniu-teraz jest wersja ze moze w czerwcu.Dziwne to wszystko
2
anonim 2017-05-16 23:11
Narazie z planem i z czesciami tak jest ale trwac to wiecznosc nie bedzie jeszcze sie TU narobisz a reszta juz niebawem sie wyjasni nie martw sie nic a nic odpoczywaj poki daja placa sto procent wiec czym sie martwisz :)spij spokojnie nie masz powodu do stresu
1
anonim 2017-05-17 09:58
Ze co niby się wyjaśni ? To już ponad rok się tak trwa i się wyjaśnia... :)
4
Re 2017-05-18 22:51
Jeśli się ziemia nie zatrzęsie to nic się nie zmieni w tym roku. ... nie da się ukryć że oszczędności na każdym kroku. .... wiecej to juz podcieranie d..... szkłem. ... przykre ale prawdziwe. ...... jedynym planem są oszczędności. ..... wszystko inne to bujdy dla mas..... serwis niebawem ruszy, ale to będzie tylko dla ściemy.
2
l.k. 2017-05-23 18:25
Zgadza się,oszczędzają już nawet na środkach czystości-nigdy jeszcze toalety nie były tak śmierdzące i niedomyte jak teraz,gorzej niż na dworcach.Czy biuro może coś z tym zrobić?Sprzątaczki spacerują po hali jak modelki na wybiegu,ale polać klozet domestosem już nie ma kto,za dużo ich chyba że tak się nudzą
4
anonim 2017-05-24 16:10
Nie zwalaj wszystkiego na sprzataczki jakby kazdy pracownik korzystajacy z toalety zachowal po sobie porzadek taki jak sie nalezy to kazdemu bylo by milej tam wejsc a wiemy ze niestety zdarzaja sie w wc czasem "zaskakujace"niemile sprawy az wstyd za niektorych dobrze wiemy ze nie raz byly incydenty jeden zachowuje sie z kultura a drugi po chamsku bo to nue jego i ktos posprzata

2
miki 2017-05-24 17:38
Nawet jak nie ma żadnych ,,niespodzianek,, to toalety są nieposprzatane,śmierdzące, z koszów wysypuja się nieczystości, brakuje mydła do rąk, zlewy czarne od osadu-niech firma zastanowi się kogo zatrudnia do sprzątania,jeśli nikt nic złego nie widzi w tym ze impel oszczędza na środkach czystości to jestem zdziwiona,w toalecie koło c1 smrodem można się zatruć-wam z biura naprawdę to nie przeszkadza?Fajnie by było jakby ktoś mądry tu zaglądnął od czasu do czasu i zareagował na opinie pracowników
3
anonim 2017-05-24 22:52
Nie róbcie sobie jaj , jak jest tak źle to zgłoście do przełożonego powinien interweniować bo na biuro to nie liczcie , a i na hali nie ma już osób żeby coś działać...
Bławatkowa 2017-05-29 08:59
Co wy chcecie od sprzątaczek ?
Na polecenie vestela impel pozwalniał ludzi i nie ma już komu robić.
Polityka oszczędności się kłania.
Jaka firma - taki kibel !
anonim 2017-05-30 17:54
No chyba te wpisy cos pomogły bo toalety zaczęły być względnie czyste i pachnące,może i warto tu od czasu do czasu opisać problem, może ktoś mądry to czyta i działa
4
anonim 2017-06-07 16:51
??? czy że części dzisiaj dojechały ?
anonim 2017-06-07 17:29
Skoro nikt nie dzwonil do 15 stej to znaczy ze jutro do pracy i dojechaly
1
anonim 2017-06-07 18:02
też mi odpowiedź tyle to każdy się DOMYŚLA...
1
ciiiiii 2017-06-07 18:54
Tak,części dojechały i to dużo,na postój nie ma co już liczyć,przynajmniej do końca czerwca. A później....
anonim 2017-06-07 21:09
hahaha ! akurat !!!?
anonim 2017-06-07 21:36
A pozniej co???
2
anonim 2017-06-08 22:08
A później powtórka z tamtego roku-znów kilkumiesięczne postoje
anonim 2017-06-08 22:45
hahahahaha chcielibyście ....
1
anonim 2017-06-08 22:48
No napewno .....tak jak napisales ze duzo czesci dojechalo a to byla wogole !!!!!nieprawda !!!!co moglismy zaobserwowac dzis rano ze czesci nie bylo wcale i trzeba bylo czekac az dojada byly tylko same kartony !
1
anonim 2017-06-13 19:26
Czy kucharki już całkowicie oszalały na tej stołówce?Nie dość że znajomym nakładają jedzenie za darmo albo porcję całą za połowę ceny,a na dodatek wszystko jest tak przesalane że jeść się nie da.Co dzień to gorsze jedzenie i większy foch na ich twarzach,jak się nie podoba to paszoł won!
1
anonim 2017-06-13 20:40
dlatego jem w domu :)
1
Jajec 2017-06-23 02:11
Masakra. Ledwo z robotą ruszyliśmy a już planowany jest kolejny postój.
1
anonim 2017-06-23 10:24
Co ty za bzdury wypisujesz zadnego postoju juz nie bedzie owszem planowany jest tylko urlop dwutygodniowy i to na tyle nie masz co robic chyba ze piszesz sobie takie pierdoly chyba siedzisz za dlugo w domu:)
2
hahaha 2017-06-23 12:07
Piszesz komentarz na forum pracowniczym o 2 w nocy? Na pewno nie jesteś pracownikiem vestela, tylko kolejnym bezrobotnym po PDO który chce plotki rozwiać po zakładzie. Żal mi takich jak ty.
3
zd 2017-06-30 16:49
Prawda to że pomału zakład będzie wygaszał produkcję?Że nie będziemy już produkować telewizorów?Wie ktoś coś więcej?
anonim 2017-06-30 19:06
Z tego co mi wiadomo to wrecz przeciwnie!
1
gość 2017-07-03 21:17
Nie słuchajcie tych bzdur o przedłużonym urlopie,takie bujdy wymyślają kierowcy żeby przez chwile poczuć sie ważnym,niech to dojdzie do dyrektora to polecą głowy
3
yuu 2017-07-05 09:14
Za co ? ;)
10lat zakladu 2017-07-05 19:37
Za roznoszenie plot, był chwile spokój odkąd plotkarze odeszli z pdo i znów się zaczęło złorzeczenie firmie, same nostradamusy widzę tu pracują,wiedzą lepiej niż Turcy co będzie dalej:-)
3
usa 2017-07-07 18:14
Czy ktoś wie jak długo jeszcze będziemy pracować do 13tej?I czy to prawda że po urlopie będzie 2 tygodnie postoju?
1
anonim 2017-07-07 21:36
uważaj co piszesz bo za roznoszenie plot lecą głowy :)
usa 2017-07-07 22:16
A jaka to plota? To zwykłe pytania...
anonim 2017-07-08 10:43
haha !!! spoko ja się tylko nabijam z tego kogoś... :)
2
Pracuś 2017-07-28 15:35
Siemka, jak firma. Czy zaczną zatrudniać nowych ludzi?.
Vestel 2017-07-28 21:01
Firma super Bogu dziekowac ze czlowiek zostal bo to skarb ta robota!!!!przyjec brak wypoczywamy na urlopie:)
2
anonim 2017-07-29 01:11
Ale pierd... piszesz ...
gowork 2017-07-29 17:07
Żebyś czasem nie popuscil z tego zachwytu,mina ci zrzednie jak wrócisz do pracy i dostaniesz papierek,nie ma planu,nie ma części nie ma zamówień nie ma nic! Tak ci wesoło?
Vestel 2017-07-29 17:30
Czesci przyjezdzaj 7 w dzien przyjscia do pracy bedziemy robic zupelnie nowy model tv
1
taka ryba 2017-07-30 20:20
Części będzie tylko tyle co na PP,czyli tyle co kot napłakał...a póżniej?
1
hura! 2017-08-07 22:07
Doceniam to ze nasza firma nie każe nam siedzieć na hali gdy nie ma produkcji bo jest to dołujące i dostajemy płatne postoje,za to zawsze będę wdzięczna naszemu kierownictwu
5
?????? 2017-08-09 17:33
Bedzie bardzo dlugi weekend czy w piatek przyjdziemy do pracy ?ma ktos jakies informacje na ten temat?dojada te czesci?
1
km 2017-08-10 17:36
Znów strach czy będzie praca...Żałuję jako osoba montażowa ze nie dostałam się na serwis bo tam pracę mają zapewnioną a na produkcji znów szykuje się wielka niewiadoma a ja wreszcie chciałabym normalnie przyjeżdżać do pracy i normalnie pracować a nie co dzień czekać na tel. Kiedy to się w końcu skończy?
2
?????? 2017-08-10 17:56
W srode zaczyna sie produkcja ale jakie plany ile itd to nic za bardzo nie wiem jestem tego zdania co Ty wole jedzic caly tydzien do pracy i pracowac nie chce postojow wcale sie z nich nie ciesze tak jak niektorzy wole zeby byl plan i praca moze ktos inny wie kiedy ta sytuacja sie ustabilizuje ja wiem ze powinnismy sie cieszyc ze nam placa to racja ale ja wole zeby byl plan produkcyjny i zebysmy ruszyli do przodu w koncu
2
Cage 2017-08-11 17:38
Ile teraz na czysto dostajecie na produkcji i magazynie?.
zadowolony 2017-08-13 12:30
W stosunku do częstotliwości pracy-bardzo dużo:-)
4
Zostaw swoją opinię o Toshiba - Biskupice Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba