brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

Angela 2017-06-29 21:12
Nikt Cię nie może zmuszać do niczego a szczególnie do awansu a kasa ta sama. Zmuszać można ale kłania się kodeks pracy.
2
Nnn 2017-07-05 10:53
Mnie za to zmuszaja do bycia kierownikiem i zastepca na nowych marketach w mojej okolicy, w tej chwili jestem mlodszym i mam duza wiedze ale ze wzgledow zdrowotnych mowilam ze nie a pani regionalna wpisuje mnie i zmusza eh.. na swoim markecie zastepowalam kierowniczke wielokrotnie robilam wszystko co ona a nic z tego nie mialam nawet egzaminu nie bylo kiedy zdac tak przez 1,5 roku jestem w plecy moje 100 zl miesiecznie do wyplaty...
3
karooolaaaa 2017-07-06 23:15
Czy ktoś mądry jest mi w stanie powiedzieć ile powinna dostać na rękę osoba funkcyjna i młodszy zastępca oraz czy jest coś takiego jak premia pomimo że market nie jest w czołówce i nie przynosi jakichś pokaźnych dochodów zaznaczam że jest to dwuletni market. Ponieważ od szychy się niczego nie dowiem.
No job 2017-07-07 09:47
Złe miejsce na ten post. Dostajesz deklaracje w umowie o tym ze informacja o zarobkach nie wyjdzie poza firmę. Funkcyjny to taka sama płaca i umowa jak u sprzedawcy, zastępca ma 100zl więcej ale jeśli czegoś nie zrobi to i tego nie dostanie ????
W moim mniemaniu to nie jest awans tylko przykry obowiązek. Ja niewiedzac co mnie czeka zgodziłam się. Teraz żałuję, bo obcieli nam etaty i robię za dziesięciu jak głupia , i jeszcze słucham głupich uwag...
Niepolecam...
5
Gość 2017-07-11 09:43
Po roku następna umowa do marca 2019 . Teraz są nowe przepisy i 3 umowa nie jest umową na czas nieokreślony lecz trzeba przepracować 33 lub 36 miesiecy8
1
Przyszła 2017-07-11 19:26
Jestem ciekawa jak pracuję się w markecie Dino w Jeleniej Górze ???? Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat ? Bo szukają często w obydwu sklepach
Gosc 2017-07-12 16:21
super wypowiedź p.kierownik powodzenia
2
Olek 2017-07-14 22:07
Czy w Krot też macie 5 s jak w Piotrkowie?Niby oszczędności ale na tę 3 gwiazdy idzie kilkanascie tys.zł miesięcznie a chodzą i sprawdzają kurze w regałach.Może warto zatrudnić kilka osób zamiast nich do sprzątania i będzie błysk w magazynie?Wyrzucanie w błoto pieniędzy,i ludzie przez nich odchodzą z pracy
5
julkaxx 2017-07-16 11:44
Funkcjonowanie marketu Dino w Hucie Starej B pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Kadra pracownicza jest naprawde nieprzyjemna, pracownice na forum sklepu obgadują klientów. Są nieprzyjazne i nieprofesjonalne.
Starałam się o prace na stanowisku wykładania towaru, złozyłam CV, które zostało zaakceptowane pomino mojego wieku, który nie przykroczył lat 18, następnie zostałam skierowana na badania w celu wyrobienia książeczki sanepidowskiej, badania wykonałam, zapłaciłam 99zł, udałam się do lekarza medycyny pracy, a następnie pojawiłam się w sklepie, aby "dogadać szczegóły" rozmowa sie kleiła dopóki nie napomknęłam o mojej nieletności, szanowna pani kierownik jawnie wyśmiała mnie w oczy i twierdziła, że zaszła pomyłka, bo nieetnich nie przyjmują, chociaż wcześniej mój wiek został wcześniej zaakceptowany. Czy tak powinna wyglądać współpraca między pracowawca a pracownikiem?
Dodam, że zmarnowałam tylko czas i cenne pieniądze, a książeczka leży na półce. Czuję się ośmieszona i zbulwersowana sytuacją panującą w markecie.
2
Koło 2017-07-18 15:30
Dino porażka dajcie sobie spokój na prawdę kto może niech omija ta pracę z daleka dają do podpisu dokumenty których nie powinno być jak np. BHP śmiech na sali wiadomo kto pracuje lata to procedury zna ale po raz pierwszy spotkałam się z tym że dokumenty się podpisuje za nim zostanie się przeszkolonym na danym stanowisku . Na zmianie po 3 osoby albo 2 plus kierownik który udaje że coś robi . Ludzie nie dajcie się na brać na stawki plus premie STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!
22
kodiak 2017-07-18 21:59
Jestem bacznym obserwatorem Dino Praszka (widzę z okna co się dzieje na tyłach sklepu). Muszę powiedzieć że dziwi mnie to co się tam dzieje. To było gdzieś miesiąc temu. Jedna pani całe popołudnia rozmawiała przez telefon, inne zaś co chwila na fajce. Wchodzę do sklepu a tam nie ma jak przejść, bo wszędzie pełno palet. Oprócz kasjerki nie ma innych pracownic. Na półce pusto. No ale jak ma być towar skoro ekipa jest z tyłu. Mam sklep pod nosem a muszę chodzić dalej...
3
iii 2017-07-19 01:51
W Kargowie jest to samo.
Nn 2017-07-19 11:14
Mam pytanie, jezeli w umowie mam miejsce wykonywania pracy dana miejscowosc market to czy moga mnie zmusic do delegacji na inne markety ? Poza tym mam w umowie kasjer sprzedawca a mam wykonywac obowiazki zastepcy na tych marketach bez zadnych dodatkow.. nikt ze mna nie rozmawial na ten temat dowiaduje sie od kolezanek z pracy. Ja mowie nie a oni swoje psychika mi siada nie wiem juz co robic :( nie jestem mobilna co prawda daleko nie mam do drugiej miejscowosci ale nie dosc ze za pelnienie nowyxh obowiazkow nic mi nie dadza to zabiora 200 zl dodatku lokalozujacego ktory obecnie mam w tej pracy.
3
Sts 2017-07-19 11:17
Czy wie ktoś o której godzinie rozpoczyna się druga zmiana?
Lola 2017-07-19 15:31
O 14:15
nic 2017-07-20 05:55
do 1 miesiąca można oddelegować pracownika bez jego zgody, powyżej miesiąca musisz się zgodzić. Dodatek powinnaś otrzymać, również zwrot kosztów dojazdu.
Gość 2017-07-20 06:42
Prawda....Zaczynając pracę w Dino najlepiej zrezygnować z życia osobistego i być cały czas pod telefonem, grafik zmienia się tak często że nie na szans zaplanować swoje wolne dni...
14
Gość 2017-07-20 06:48
Funkcyjna nie ma żadnych dodatkowych za to pieniędzy,traktowana jest jak normalny pracownik
7
Byla pracownica 2017-07-20 08:51
U nas funkcyjna robiła więcej i bardziej była zorientowana we wszystkim niż zastępca a miała mniejszą wypłatę. No ale w Dino tak jest że ci co nic nie robią więcej zarabiają a inni musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie mają. Pracowałam rok w Dino i mogłabym dużo wymieniać. Na szczęście mam inną pracę, gdzie doceniają pracownika i każdy pracuje równo.
7
Gość 2017-07-22 06:41
To gdzie to Dino jest?
1
lala 2017-07-23 21:51
Witaj. To tak jak u nas jeszcze troche i mogą zamknąć Dino????
Pracownica 2017-07-24 13:47
Jak wygląda premia na waszych marketach? Bo u nas niema.
Piter 2017-07-24 18:18
FAJNE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sa za kasami w tym Dino aż sie tam chce zakupki dla żonki robic :) no powiem szczerze miło miło ....POLECAM !!!!!
Dino 27 2017-07-26 19:51
Witam, czy ktoś w ostatnim czasie miał egzamin na młodszego zastępcę, trudne są pytania czego one dotyczą? Pozdrawiam
;) 2017-07-27 14:44
Jak zrobić fakturę do kilku paragonów, jak zrobić etykietę ręcznie, przyjęcia prasy, pieczywo , zamówienia. Gdy kasjerowi brakuje pieniędzy bo ma manko a nie ma swoich pieniędzy to co? I czy może pieniądze donieść np. jutro? Musisz znać procedury. Pytania na młodszego są napewno łatwiejsze niż na kierownika. Dasz radę...
3
Zastanawiajaca;) 2017-07-28 16:07
Witam moglabym sie dowiedziec miejwiecej ile zarabia kierownik i jak to mniej wiecej wyglada???zastanawiam sie nad praca w dino na stanowisko kierownika
Kryptonim Szef 2017-07-31 22:22
Oglądałam fajny program w TVP ,,Kryptonim Szef,, Panie Prezesie polecam, proszę wziąć udział w takim eksperymencie i zobaczyć jakie są problemy w firmie. Może w tedy coś się zmieni bo jak narazie bardzo słabo to wyglada. A konkurencja nie śpi ...
11
Karol 2017-08-02 15:40
Ile zarabia zastępca kierownika?
Mam propozycję, ale podobno trzeba przejść najpierw okres próbny na najniższym i potem premie + wynagrodzenie. Jak to wygląda w rzeczywistości?
Bo są też inne markety i dyskonty
Pracownik 2017-08-02 18:24
Mniej niż kasjer w biedronce.
1
klient 2017-08-02 19:38
lubie Dino w Białośliwiu, miły personel, czysto i świeżo. Czasem dlugie kolejki, bo dwie kasy sa tylko. Parking ok, zawsze sa wozki i koszyki na miejscu no i cenowo też nie najgorzej
3
Wera 2017-08-03 12:13
Dino Trablice k. Radomia opinie na temat pracy ?
Sylwia 2017-08-03 17:38
Jestem pracownikiem w Dino w Trablicach i cieszę się że dołączyłam do tego sklepu jak i do kolezanek i jak kolegów. Lubie swoje place.
5
Pracownik 2017-08-05 12:27
Nie polecam pracy nikomu w Dino w Ostroszowicach! Traktują człowieka jak śmiecia, niczego go nie uczą, a wysyłają na stanowisko, na którym nie czuje się pewnie i ma być za nie odpowiedzialny, a gdzye wypada jakaś powazna sprawa rodzinna przez która jednego dnia czlowiek nie moze przyjsc do pracy to groza mu zwolnienie dyscyplinarnym
3
Dinuś 2017-08-06 16:23
Czy zastepca moze awansowac na miejsce kierownika ktory przebywa na dlugim l4??
Wkurzony 2017-08-06 22:06
Ja to się zastanawiam co dzieje się z kasą z nadwyżki u kasierki bo czasem jest więcej ale jak brakuje to kasjerka ze swojej kasy ma wykładać nie dość że gów.... dostaje to jeszcze ma ze swojej kasy odać więc kto to zabiera pewnie kierowniczka zabiera bo ma małą pensje z nierubstwo
3
Kierownik? 2017-08-09 23:16
Czy na stanowisko Kierownik marketu przyjmują osoby z zewnątrz? Ukończyłem studia i posiadam doświadczenie w pracy na sklepu i organizacji pracy zespołu. Czy kierowników przyjmują tylko z awansów wewnętrznych? Na jakie zarobki netto można liczyć?
Gość 2017-08-10 05:59
4 razy w roku można wziąć urlop na żądanie więc jakie groźby....
1
zarobki 2017-08-10 13:15
Jaką wypłatę otrzymuje kasjer?
Ile zastępca? Na jakie premie można liczyć?
Mała 2017-08-15 15:31
Skoro tak pięknie i cudnie jest w Dino to dlaczego ludzie rezygnują?
3
Kasjer 2017-08-15 20:01
Bo nie jest, w Dino pracuje ten kto musi. Tu się pracuje za dwóch, kręgosłup siada. A zarobki marne jak na market. Ludzie odchodza do biedronek bo tam kasjer zarabia 2100 podstawy plus premia a narobić się trzeba tak samo. A nasze pensje 1600 może 1700 bez premi , której ciagle brak .
6
Klientdino 2017-08-16 17:57
Często robię zakupy w Dino na Pabianickiej w Łodzi. Ogólnie zawsze była miła obsługa. W ostatnią sobotę 12 sierpnia byłem świadkiem nieprzyjemnego incydentu. Jedna z pracownic robiła zakupy nie będąc w pracy. Niestety była kompletnie pijana. Awanturowala się z kasierką. W taki sposób reprezentuje swoją firmę. Ze względu na takich pracowników niechętnie przychodzę do tego Dino.
2
Dino 2017-08-16 19:43
Mamy dość wyzysku pracy w 3 osoby ile można za chwilę nikt nie będzie tam pracować!!!!!!! To jest karygodne i wyzysk ludzi
11
Mała 2017-08-16 21:25
U nas jest też po trzy osoby na zmianie a w niedziele dwie. Zarabiamy prawie 2000. Narobić trzeba się wszędzie. Nigdzie nie ma nic za darmo. Jak się komuś nie chce robić to wymyśla i narzeka
1
Klael 2017-08-17 08:59
Fakt wszędzie trzeba pracować! Tylko nie pomijajmy faktu zdrowie to kazdy ma jedno. A poźniej sa placze i lamenty bo kręgosłup wysiadł. Niedlugo dojdzie do tego ze beda 2 osoby wszedzie +10 zadań do wykonania. Jezeli taka madra jestes to powiedz co jestes w stanie wykonac będąc we 2 na sklepie?
5
Dino 2017-08-17 09:39
Pewno pracujesz w sklepie gdzie utarg dzienny jak w wiejskim sklepie a obsada ta sama co w wysoko obrotowym i taka mądra
5
Mała 2017-08-17 18:18
Do godz 8 myjemy mięsny warzywniak i wprowadzamy inwentura. Da się zrobić później jedna Idzie na kasę a druga na mięsnym
Sklep mamy srednioobrototwy około 500-600 tys miesięcznie więc nie wiem w którym sklepie na wsi tyle się zarabia
Dori 2017-08-17 18:53
Dwie osoby jedna na kasie jedna na mięsie cały sklep pozostawiony sam sobie. Jak ta z mięsa zmienia kasjerkę na przerwę to przez 15 min mięsa nie sprzedajecie? Czy ta z przerwy biega i obsługuje stoisko mięsne ? To jest chore pracować w dwie osoby nawet jak jest mały ruch, nawet ze względu na Wasze bezpieczeństwo. A jak idziesz zrobić konwój to kasjerka ma ogarnąć sama cały sklep ? Takie sytuacje i inne pokazują jak firma ma zwykłych pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bo jak się ktoś wysypie z załogi, bo ma prawo zachorować to ja jako kierownik robię na okrągło, bo ludzi nie ma a grupy wsparcia nie można się doprosić. Ale wole przyjść do pracy w dni wolne niż zostawić dziewczyny we dwie na sklepie. Niestety centrala nie widzi w tym problemu. Przykre ale prawdziwe i dużo bym mogła napisać co jest nie tak :(
15
Kaja 2017-08-17 21:40
Nie polecam! Totalne dno! Zero szacunku do człowieka!
8
Mała 2017-08-18 05:50
Nie bo nasza kierowczks też do nas przychodzi i jest z nami od 8-13 dopóki druga zmiana nie przyjdzie. Konwój robi druga zmiana. Jest ciężko ale nie ma chętnych do pracy inaczej jak jest cała obsada
Lola 2017-08-20 07:50
Kodeks pracy sie klania. URLOP nalezy sie po pelnym przepracowanym miesiacu,a nie po dwoch tygodniach. Nie mozesz tak pisac jak nie znasz przepisow. Zbyt krotko bylas zeby oceniac :)
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska