Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alek12 - 2014-09-08 21:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w markećie dino w moszczenicy jest kierowniczka dino na zastępstwie ktura nie radzi se z niczym tylko wykorzystuje niekture pracownice bo inne to iom olewaiom a te dziewczyny kture chcom pracowac to sa traktowane jak niepowiem kto czy kadry nic z tym nie zrobiom tyylko telewizja ma robic porzadki tak byc niemorzetrza to zglosic co sie w tym markecie wyrabia
zdjecie uzytkownika
alek12 - 2014-09-08 21:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś w markecie dino w moszczenicy dziewczyny zlapaly złodzieja policja była po 30 minutach a ochrona po 40 jak te dziewczyny maiom sie czuc bezpiecznie jak facet im grozil pobiciem to gorzei nisz ulica a kadry nic szkoda na ochrone te derektorki w krawatach niech sprzedajom
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-09 09:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [looka - 2014-09-06 21:07:41]:
witam, nie chciałam ce za nic w swieie urazic, ale pize to z wlasnego doswiadczenia wiec jezeli zostaniesz tym z-ca tonadal zostan czlowiekiem powodzenia
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-09-14 22:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lala 12 - 2014-06-27 22:17:34]:
Odpowiadam do Lala 12 ....Przykro mi że o tej godzinie nie kupiła pani piersi z kurczaka ale do cholery o tej godzinie kto robi zakupy na obiad trzeba pomyśleć wcześniej a nie zakręcona baba przed 22 przychodzi i zdziwiona do cholery ludzie sklep czynny do 22 ale nie powiedziane że do tej godziny kupicie mięso lub pani wam coś pokroi porąbane zarządzanie w Dino-ktoś musi posprzątać stanowisko mięsne a z tego co wiem to sporo czasu to zajmuje w 15 minut tego nie da się zrobić powinno być tak stoisko czynne do 21 i dziewczyny maja czas do 22 na ogarnięcie ....to jakieś chore procedury może ktoś się tym zainteresuje,widzę jak te dziewczyny biegają aż mi ich szkoda dlatego robię zakupy maksymalnie do 18-pozdrawiam ciężko pracujący pracowników Dino
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-09-14 23:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-09-01 20:38:08]:
Wiem ile pracy ma kierownictwo i wcale im nie zazdroszczę, jak są niesprawiedliwie oceniane i te nagane za śmieszne rzeczy które dostają, Dino ma swoje zasady które są sprzeczne z sanepidem ale oni wiedzą swoje i się nie przegada, nie mówiąc już o Regionalnych którzy nie przyjmują żadnych wytłumaczeń i mówi się jak do słupa - zero reakcji. Wymagają tysiące rzeczy od pracowników ale nic od siebie nie potrafią dać. A co do kierownictwa to nie chodzi o to że sobie siedzą przed kompem i tylko klikają bo tak nie jest ale chodzi o to jak zarządzają nie mówiąc już o wolnej ręce - czyli mają tak zrobić żeby wszystko było ok nie ważne jakim kosztem...
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-16 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Panie przestańcie biadolić jak wam to źle w Dino i nadawać na klientów, taka wasza rola i jak to mówią trzeba było się uczyć to na waszych miejscach pracowałyby takie co nie marudzą że im ktoś po ser przyjdzie o 21.50 waszym obowiązkiem jest obsługa i tyle.Takie to niby jesteście zmęczone po pracy tak wam spieszno do domu a po pracy przynajmniej w mojej miejscowości potraficie stać przez godzinę po wyjściu ze sklepu godz. 23 i później i obgadujecie ludzi wiem bo mieszkam obok to słyszę. Drogie Panie do domu do dzieci a nie piwko w dłoni i bla bla bla psujecie wizerunek firmy !!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-16 19:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Panie przestańcie biadolić jak wam to źle w Dino i nadawać na klientów, taka wasza rola i jak to mówią trzeba było się uczyć to na waszych miejscach pracowałyby takie co nie marudzą że im ktoś po ser przyjdzie o 21.50 waszym obowiązkiem jest obsługa i tyle.Takie to niby jesteście zmęczone po pracy tak wam spieszno do domu a po pracy przynajmniej w mojej miejscowości potraficie stać przez godzinę po wyjściu ze sklepu godz. 23 i później i obgadujecie ludzi wiem bo mieszkam obok to słyszę. Drogie Panie do domu do dzieci a nie piwko w dłoni i bla bla bla psujecie wizerunek firmy !!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-22 19:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-16 19:17:25]:
drogi kliencie biadolic kazdy moze i nawet wskazane wtedy jest lzej na duszy. A moj ty kliencie my jestesmy wyuczone jakbys chcial wiedziec, bardzo wiele z nas, a marudzimy nieraz jak taki klient jak ty tak bisko mieszkajacy przychodzisz o 21.55 i spacer po sklepie. a tak nawiasem mowiac nie ladnie jest podsluchiwac.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-22 23:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-22 19:57:49]:
Nie muszę podsłuchiwać bo jesteście tak głośne po tych piwkach że guchy by was usłyszał.Jeśli chodzi o ten ser czy inną padlinę to skoro się czepiamy to OK. Czy zapakowane w folię wszystkie wędliny pomyte maszyny o godz 21 to standard ? Skrzyknę na faceboku wszystkich swoich znajomych i przyjdziemy do was o 21.50 po ser i inne frykasy .Kiedy ? Wypatrujcie nas w każdej chwili
zdjecie uzytkownika
icok - 2014-09-23 18:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Dino i jest jak ktoś tu napisa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na sklepie paruje kilka osób gdzie zastępca jest na swoim stanowisku , na stanowisku mięsnym a później leci na kasę. Sami klienci się śmieją. Zastępca pracuje np. po 10 godz ale zapłacone ma 8godz. Ciekawi mnie czy tylko na tym jednym markecie się tak dzieję czy na innych też?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-24 16:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-27 00:13:19]:
A co zazdrościsz że Ciebie nie zatrudnili? Każdy ma prawo tam się zatrudnić, coś się tak uczepiła tej krawcowej?
zdjecie uzytkownika
magister - 2014-09-24 16:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-22 19:57:49]:
Drogi kliencie z wykształcenia jestem magistrem politologii i pracuję w dino więc nie pieprz mi tu że trzeba było się uczyć!!!!
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2014-09-24 17:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wszystkie opinie i zastanawiam się czy aby na pewno pracujemy w tej samej firmie. Boże!!! Same negatywne opinie same jakieś dyrdymały. Brak socjalnego brak przerwy niezapłacone nadgodziny? To wszystko jakieś bzdury! Oburzające bzdury! U nas zawsze jest przerwa zawsze za nadgodziny płacone,premia również jest, wypłata na czas,paczki na święta a socjal to świętość, fakt faktem trzeba się napracować i czasami nadźwigać ale dla chcącego nic trudnego, jeśli komuś zależy na pracy i chce pracować to nic nie będzie problemem. Kierowniczka młoda ale daje rade, zapieprza równo z nami zastępca tak samo,regionalna jeszcze lepsza. A wy co? Myśleliście że będziecie tam siedzieć i pachnieć? Ja jestem bardzo zadowolona z DINO, nie mogę powiedzieć złego słowa, pracowałam w kilku miejscach ale DINO to najlepszy pracodawca!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-24 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magister - 2014-09-24 16:56:28]:
witam magister w naszym gronie, pracować trzeba nawet należy,a wpisy osoby o nicu "klient" są po prostu śmieszne,i co wpadniecie z "kumplami" a zostaniecie grzecznie o 22 wyproszeni ha ha, bo my pracujący w dino mamy jeszcze trochę kultury.
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-09-24 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-22 23:58:04]:
mamy swoje przepisy o której można chować mięsny więc pa......
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-25 22:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczorek - 2014-09-24 17:15:05]:
Co ty tu wazelinujesz jaka premia gdzie i kiedy nigdy tego nie było bo zawsze jest jakiś argument aby premia się nie należała a pracuję już w Dino 3 rok
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-09-26 16:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, nie ma co narzekac, przeciez z miesiąca na miesiąc wzrasta ilość marketów DINO. Obecnie zatrudniają ponad 4500 osób i w związku z dynamicznym rozwojem nieustannie powstają nowe miejsca pracy. Tych osób nikt nie trzyma siła, tutaj narzeka kilkanaście, a tysiące pracują w zadowoleniu i z usmiechem.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-29 09:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie i może ktoś z kierownictwa mi na nie odpowie ? Każda z nas podejmując pracę ponosi w pewnym stopniu odpowiedzialność za to co się dzieje z towarem sprzętem itp. W związku z tym mam pytanie czy pracownik który w danym dniu ma wolne może sobie swobodnie wchodzić do tzw. socjalu kiedy chce tam przesiadywać,piszę to dlatego iż w sklepie w którym pracuję jest to nagminne a my mamy tam swoje szafki i rzeczy osobiste i według mnie kierownicy i zastępcy powinni zostać zobowiązani do wypraszania tych osób lub wręcz powinien być wydany wewnętrzny przepis zabraniający przebywania PK pracy w pomieszczeniach służbowych.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 16:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 09:32:51]:
absolutnie masz rację osoba na wolnym nie ma prawa wchodzić na socjal ani na magazyn ani tym podobne , chyba że kierownik poprosi lub cos w tym rodzaju le nie inaczej a już bron boże całkiem obcy ludzie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 16:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 09:32:51]:
absolutnie masz rację osoba na wolnym nie ma prawa wchodzić na socjal ani na magazyn ani tym podobne , chyba że kierownik poprosi lub cos w tym rodzaju le nie inaczej a już bron boże całkiem obcy ludzie .
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-12 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to sieć sklepów spożywczo-przemysłowych z przeważającym polskim kapitałem, działającym na terenie Polski od 1999. Pierwsze markety powstały na terenie województwa wielkopolskiego. Dino w ostatnich latach intensywnie rozwija się, posiada obecnie ponad 300 marketów zlokalizowanych w województwach wielkopolskim, lubuskim, łódzkim, opolskim, dolnośląskim, zachodniopomorskim, śląskim i kujawsko - pomorskim.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-10-13 21:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik albo kierowniczka, w biurze siedzi ich dziesiecioro a robic nie ma komu, sodoma i gomora tylko dziada z babom brakuje zwłaszcza jak kazdy chce sklepem rzadzic na swoj sposob, jedni w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza zeby nie zostac zwolnionym a drudzy zostaja zwolnieni bo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wchodzili i nie podpier... innych taka prawda zero dyscypliny i wzajemnego szacunku.
tylko czekac az wkoncu kadry albo dyrektor porzadek z tym zrobi
zdjecie uzytkownika
mili - 2014-10-13 23:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie komu jest przyznawana najwyższa premia za pracę w marketach dino .czy premię dostają tylko przydupasy kierowniczek tak jak ma to miejsce w dino krotoszyn na kobylińskiej ,na zdunowskiej ,na rawickiej,, w rozdrażewie ,w sulmierzycach.odnoszę wrażenie że dino premiuje donosicielstwo ,wazeliniarstwo .kto nie umie trzymać palca w du...ten musi zapieprzać a drugi 3/4 dnia przegada z kierowniczką i dostanie najwyższą premię
zdjecie uzytkownika
mili - 2014-10-13 23:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie komu jest przyznawana najwyższa premia za pracę w marketach dino .czy premię dostają tylko przydupasy kierowniczek tak jak ma to miejsce w dino krotoszyn na kobylińskiej ,na zdunowskiej ,na rawickiej,, w rozdrażewie ,w sulmierzycach.odnoszę wrażenie że dino premiuje donosicielstwo ,wazeliniarstwo .kto nie umie trzymać palca w du...ten musi zapieprzać a drugi 3/4 dnia przegada z kierowniczką i dostanie najwyższą premię
zdjecie uzytkownika
tak_to jest - 2014-10-15 19:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mili - 2014-10-13 23:20:10]:
Droga Mili, premię otrzymują TYLKO i wyłącznie osoby, które sobie na nią zasłużyły ! Widze że jakiejś byłej pracownicy żal d.... ściska.... :P było trzeba robić !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x