brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

ktos 2016-06-14 23:21:46
Racja jest ze w malo obrotowym sklepie dasz rade pracowac po 2 na zmianie idz do sklepu wysoko obrotowego i zycze powodzenia tylko pampersa zaloz bo nie wiem czy do toalety zdazysz bo o przerwie to zapomnij...a i widac jakie to ciezkie zapalenie pluc mialas skoro dalas rade wrocic tak szybko moze to tez kaszelek byl?a tak w ogole to proponuje ci zebys byla 1 na zmianie bo tez pewnie dasz rade bo jak nie ty to kto???hehe
2
lala 2016-06-15 16:19:45
Ja pracuje na wysokoobrotowym i szczerze w normalny dzień robimy po 5-6 na zmianie i wierzcie mi mamy co robic ciągle....
2
dino 2016-06-15 21:06:04
Dino Daszyna w łódzkim = pani o imienu Milena nie dość ze niemiła to jeszcze niee potrafi wydać reszty, moim zdaniem robi to celowo.reszta sklepu jest ok
byla 2016-06-17 16:37:25
drogie kolezanki przechodzilam to wszystko wiec wiem o czym mowa,ciezka praca malo satysfakcjonujaca ogromne wymagania az do przesady,zakazy nakazy wiecznie pod lupa,tak jak bardzo lubilam handel to praca w dino zmienila ogromnie moje nastawienie do tego fahu wrecz mi obrzydzilo,ale nie tylko pisze o zasadach,niedocenianiu i ogromnej pracy zeby to jakos wszystko ogarnac,pisze tez o kolezankach ktore psiocza za plecami a w rzeczywistosci sa zaklamane, pisze tez ze jak ktoras wyzej zajdzie zadziera nosa bardziej niz to wskazane,pisze o braku wspolpracy kolezenskiej i wspieraniu a takze zrozumieniu ze raz jest lepiej a raz gorzej.premia wyrabiana jest przez wszystkich i to jest najwazniejsze docenianie wszystkich miesny,kase,biuro.szefostwo no coz ma nas tyle ze nie interesuje ich co sie dzieje nie ta to bedzie inna, jesli chodzi o palenie to w ofercie pracy powinno byc zaznaczone osoby niepalace wiec byloby fer,a faktycznie przerwa jest pracownika na relaks zeby lepiej pracowac i byc milszym dla klienta,najgorszy pracownik to jest zestresowany pracownik, a jak ktos na przerwie chce sie przewietrzyc tez powinien wyjsc i sie odstresowac zeby np dobrze reszte wydac itd itp a jezeli chodzi o wpis o zamawianiu miesa i wedlin to najlepiej niech kierownik sam kupuje jak tyle zamawia...... duzo mozna by pisac na te tematy tylko trzeba byc obiektywnym na wszystko i przede wszystkim kochane kolezanki szereg jest jeden i stojcie w jednym rzedzie to bedzie lepiej moze nie dobrze ale na pewno lepiej.
9
paula 2016-06-21 19:40:07
W Dąbie można aplikować na kierownika marketu. Jeśli chodzi o te okolice, to naprawdę jedna z najciekawszych ofert zatrudnienia. Ktoś wie, ile obowiązków faktycznie ma na sobie taka osoba?
ona 2016-06-22 19:11:50
Kierownik ma na glowie caly sklep czyli
Zamówienia
Pracowników jeśli cos zle zrobią to sie tlumacza kierownikowi regoonalnemu
Jezeli za malo zamówi lub za dużo i to nie zejdzie to juz problem
Ogólnie wszystko co związane jest z Dino marketem. Trzeba miec stalowe nerwy przede wszystkim
5
lala 2016-06-22 19:13:56
Hej mam pytanie podobno od czerwca miały być podniesione wypłaty od czerwca i jakos na kartce nie miaalam tego doliczonego
1
XXX 2016-06-23 22:31:12
Lala wynagrodzenie zostało podwyższone, ale od miesiąca czerwiec. Czerwcową wypłatę kiedy dostaniesz? Brawo, w lipcu.

Teraz już przekonałam sie w stu procentach skąd te bezsensowne i negatywne opinie... w czytaniu między słowami.
XXX 2016-06-23 22:38:49
Droga "Ona" co, według Ciebie powinien robić Kierownik marketu, jak nie ogarniać swój market. Samo być nie wystarczy. Za duże zamówienia Kierownik marketu tłumaczy się Regionalnemu, Regionalny zaś Liderowi itd. Czy tylko w naszej firmie istnieje podział obowiązków na mniejsze i większe szczeble? Pewnie, że nie. W każdej firmie jest tak, że jak coś sie zawali, to dostaje po tyłku Kierownik. A czy zwracanie uwagi, bądź zapytanie "Dlaczego" to jest wielki problem dla Kierownika, to ja nie mam więcej pytań.
ona 2016-06-24 16:18:57
Droga Xxx otóż gdybyś przeczytala poprzednie zapytanie to byś wiedziała o co chodzi
1
ona 2016-06-24 16:21:43
Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Otóż Kierownik marketu ma na glowie wszystko co z marketem związane..... Ktos wcześniej zadal pytanie to odpowiedziałam....
Litości xxx
XXX 2016-06-25 22:43:51
Jeżeli dla Ciebie odpowiedzią "wszystko" załatwiasz całą sprawę i jeżeli według Ciebie zadaniem Kierownika jest tłumaczenie się ze zbyt dużych zamówień, oprócz tego "wszystkiego" to ja nie wiem, czy nie potrafię czytać ze zrozumieniem, czy Ty nie potrafisz zrozumieć tego, co odbierze odbiorca Twoich wypocin.

Aby zaspokoić ciekawość wszystkich chętnych na stanowisko kierownicze, wyjaśnię otóż, co znaczy to "wszystko związane z marketem":
* kierowanie swoimi pracownikami (pochwała za dobre to uczynki też tutaj wchodzi w grę, a nie tylko krzyk za źle wykonane zadanie - wyprzedzam już komentarze uczciwych pracowników)
* składanie zamówień na czas
* kontrola działów świeżych (mięso, owoce i warzywa oraz pieczywo)
* tworzenie grafiku i wprowadzanie list obecności
* przyjęcie dostawy w systemie, np. pieczywo, dostawca zewnętrzny (gumy, lekarstwa, gazety)
* raporty dobowe, tzw. pięciodniówki, raporty miesieczne
* wystawianie faktur dla Klientów i wysyłanie na czas do działu księgowości
* rozliczanie kasjerów (chociaż to zazwyczaj robią osoby funkcyjne, czyli te, które prowadzą zmianę)
* przeliczenie sejfu
* odpisy oraz przeceny z nabiału (to również wprowadzają funkcyjne)
* przestrzeganie regulaminu pracy oraz wewnętrznych procedur (nie tylko Kierownik, ale wszyscy pracownicy)
* wypelnianie HACCP
* w trudnych sytuacjach z Klientem to Kierownik zaspokaja całą sytuacje
* panowanie nad wykonaniem zadań zleconych odgórnie
* wprowadzanie inwentaryzacji kroczacych oraz dziennych

Chyba wszystko wypisałam. Jeżeli o czymś zapomniałam najmocniej przepraszam - proszę dopisać. Ilość wykonywanych zadań przez Kierownika jest tylko jego kwestią. Jak sobie przeszkoli personel i jak będzie delegować zadania również tylko od niego zależy. Zaznaczam, że nie wszystko musi wykonywać właśnie Kierownik.

Droga Ona do nadal uważasz, ze wyjaśniłaś koleżance, która pytała o zadania Kierownika do końca WSZYSTKO. Prawda w oczy kole, więc się zwyczajnie zirytowałaś. LITOŚCI, BŁAGAM.
1
PRAWDA 2016-06-26 13:18:10
Te wszystkie zadania wypisane powyżej (niby kierownicze...)na większości marketów muszą być do godz.8,00 wykonane!!! Aby to szanowny kierownik się nie przemęczył..Większość tych zadań tak jak mówię ma być wykonana a kierownik który pojawia się o godz.8,00 pomimo więklszości wyonanej i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura nie ruszy przez 8 godz..bo TYLE ma na głowie....
XXX 2016-06-28 21:31:59
W takiej sytuacji niestety, ale odpowiedzialn jest za to Kierownik. Nie Dino, jako firma, nie Regionalny, nie Lider czy Prezes, czy jeszcze jakaś inna osoba. Jeżeli Kierownik przychodzi do pracy i większość z wymienionych zadań wykonuje osoba funkcyjna, to Kierownik nie ma dużo obowiązków w biurze do wykonania i większość swojego czasu powinien poświęcić na sali sprzedaży. Gdy tak nie jest, to jest zwyczajnie leniwy i nie szanuje swoich pracowników, którzy wykonują kawał dobrej roboty.
6
Klient 2016-06-29 05:19:40
Beata z Dino w Olszynie.Kultura na poziomie zerowym ani dzień dobry ani do widzienia o dziękuję nie wspomnę.Prosze zafundować tej Pani szybki kurs kultury i obslugi klienta.
7
Xyz 2016-07-01 23:03:34
Witam, proszę napiszcie ile zarabia kierownik marketu i w jakich godzinach pracuje ? Pytam, ponieważ jest sporo ogłoszeń jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji .
mila 2016-07-02 21:39:52
czy w dino jest fundusz socjalny
Xyz 2016-07-03 11:24:39
Musi być :)
Ja 2016-07-03 23:58:39
Nie ma nie mają obowiązku
Lusia 2016-07-06 10:07:20
Jakie 8 godzin? Pomyłka bo 10 godz z tym jedna przerwa 7 min
2
XXX 2016-07-06 15:24:26
Każdy pracownik marketu Dino ma zaplanowane 8 godzin pracy i nie ważne czy jest kierownikiem, czy kasjerem. Jak sobie Lusia organizujesz czas pracy, jak delegujesz zadania i jak wygląda Twoja praca, tak też to później odkłada się na godziny pracy. Mamy 3 miesięczny okres rozliczeniowy i tyle ile sobie zrobisz nadgodzin, tyle pod koniec 3 miesiąca rozliczeniowego musisz godzin odebrać. Jako Kierownik (domyślam się, że nim jesteś, bo inaczej akurat w tej kwestii byś nie pisała) tego nie wiesz?
klientka 2016-07-15 20:34:59
Juz jak mam stac na miesnym w milkowicach to szlak mnie trafia "po prostu mistrzoswo swiata " dla pewnej pani ze stoiska za tempo pracy.. W dniu dzisiejsym...rano
5
Marii 2016-07-17 01:44:51
Nie sądzę ze chore jest iz nie ma towaru na polkach tak sie dzieje jak na zmianie sa 3 osoby. Miesiara obsluguje stoisko z miesem i ma po pachy roboty juz nie wspane o kasjerce nr 1 ktora ma obslugiwac klientow dokladac towar utrzymac czystosc kolo kas oraz przy wejsciu do sklepu zmieniac smietniki kolo sklepu rozwalac palety zrobic planogram dolozyc alkohol dolozyc fajki i inne produkty zachowac przy tym kolejnosc isc fejsowac sklep dalej obslugiwac w tym czasie klientow posprzatac kasy rozliczyc sie i moze o 22.40 pojsc do domu. Jezeli siedzisz w biurze to bardzo sie ciesze ze masz fajsna prace wygrzewac fotel tez bym chciala. Idz prob 8 dni bez przerwy na 1 kasie na popoludnie. Nie pozdrawiam
6
Kiu 2016-07-17 14:26:33
W magazynie przyjęcia towaru gorszych tumanów chyba nie ma na świecie. Dziecko chyba zna się lepiej na logistyce niż siedząca tam banda. Nie mają zielonego pojęcia o niczym. Mają szczęście że do tego Dino nie jest przywożone dużo towaru jak np. do biedronek kauflanda czy magazynu Carrefour. Bo te tępe łby odpowiadające za dostawy w tym brudnym śmierdzącym biurze by rady nie dały. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z takim syfem na głównym magazynie jaki jest w Krotoszynie . Śmierdzi tam i jest okropnie brudno. Lepiej niczego nie dotykać jak się tam wchodzi. A w WC dla kierowców to trzeba siać do zlewu lub kosza na śmieci bo pisuar i kibelek zapchane . Że sanepid tego Dino nie zamknie to się dziwię. Jednym słowem syf zero pojęcia o dostawach masakra.
XXX 2016-07-19 13:03:29
Myślę Marii, że emocje trochę Cię poniosły. Masz rację, siedzę przez 8 godzin tylko w biurze i grzeję fotel - szkoda tylko, że nawet Kierownik tyle czasu tam nie spędza, bo nie ma po co. Ale faktycznie ja tak robię i dlatego mój sklep jest zatowarowany i wychodzimy po 2 zmianie o godz. 22.15. Po dalszej Twojej wypowiedzi stwierdzam, że właśnie obsługujesz stanowisko kasy nr 1. Kobieto zwolnij sie i nie męcz się, jeżeli to wszystko co napisałaś to dla Ciebie za dużo. Nie rozumiem takiego użalania się nad sobą. Wypłatę masz? To wykonuj swoją pracę jak należy. A nie marudź, ze musisz kasetkę policzyc (dosłownie 5 minut roboty), wyfejsować sklep (raczej strefę przykasową, bo dalej ruszyć się nie możesz), czy też posprzątać (w domu nie sprzątasz? Taki porządek, jaki utrzymujesz w miejscu swojej pracy pamiętaj, że świadczy tylko o Tobie i o tym jak sama masz czysto w domu). A co złego jest w pracy na kasie na drugiej zmianie, bo nie rozumiem. Po raz kolejny wypowiada się osoba, która ma pretensje i żale do całego świata bo ONA pracuje. Żenada! Banalne sprawy dla większości z Was są za trudne. Powtarzam BANALNE! Więc to może z Wami jest problem... bierzcie tyłek w kroki i ruszać sie, a nie tylko marudzić!
S dom 2016-07-22 07:43:53
Daj sobie spokoj
gość 2016-07-22 09:48:26
No niestety nie wszystkie te obowiązki wypełnia kierownik wręcz przeciwnie to funkcyjne i zwykli pracownicy to robią.
znajoma 2016-07-22 22:14:00
ja pracuje w dino juz 1,5 roku wcale nie uwazam ze praca jest zla.jesli ktos lubi handel to wydaje mi sie ze niebedzie problemu....jednak do tej pracy trzeba miec podejscie i stalowe nerwy bo nie warto sie uzerac z klientami.....nie ma sensu......nie raz doswiadczylam ze bylismy na zmianie we 3ke nie wspomne o 10tym kiedy wyplaty czy piatek sobota..czasem niewiem w co mam rece włozyc ale daje rade...bo lubie swoja prace .....a wiekszosc z was marudzi na te dino jak wam sie nie podoba to uciekajcie stamtad..... cieszcie sie ze macie robote i wyplate na czas......nasz kierownik lata z nami po sklepie robi co moze by bylo dobrze..jak trzeba to i na kase usiadzie czy na miesnym obsluzy....nawet nie ma kiedy usiasc posiedziec i zagrzac fotelik..taka jest prawda....
4
Kasia 2016-07-25 21:04:38
dbacie o pracowników? to kpiny jakieś jakiś czas temu byłem na zakupach w dino we Wrocławiu przy ul Boguszowskiej Pani na mięsnym byłam sama na pierwszej zmianie miała potężną kolejke nie dosyć że pani zastępca kierownika nie pomogła to kiedy Pani z mięsnego zeszła ze stoiska i poszła do toalety Pani Marlena (zastępca kierownika) nakrzyczała za Panią z mięsnego co ona robi i gdzie ona jest bo przecież jest kolejka ( to rozumiem że panią na mięsnym zastępca kierownika najlepiej pampresy by pozakładała). Chciałbym jeszcze zaznaczyć ze innego dnia kiedy astępca kierownika zmieniła kasjerki na przerwe ok ale znowu zapomniała o Pani na mięsnym Pani marlena łaziła po sklepie gadała przez telefon generalnie nic nie robiła ale Pani z mięnego na przerę nie zmieniła ta dopiero o godzinie 13 po prostu poszła na przerwe w tym czasie ja stojąc czekajac az pani zastę[ca podejdzie i mnie obsłuży nie doczekałem się tego po prostu. Więc slbo niech ta pani marlena podkreślam ZASTĘPCA KIEROWNIKA zacznie szanowac ludzi albo niech się zwolni
4
XXX 2016-07-28 17:07:16
Słuchajcie nie można oceniać każdego marketu jedną miarą. To, jaka jest atmosfera w pracy, to jak się wzajemnie szanujecie, kiedy na przerwy chodźcie i czy w ogóle chodźcie zależy od Was samych. To jak wygląda market, ilu pracowników się zwalnia i nie chce przyjąć się nikt nowy też od Was wszystkich zależy. Pamiętajcie, że złą opinią podzieli się każdy niezadowolony Klient, a dobrą już nie.
1
misia 2016-07-28 23:17:16
Nie polecam nie dziwie sie ze większosc ucieka na chorobowe nie da sie pracowac niesprawiedliwosc w grafikach niektore zadanianie do ogarnięcia
ooo-pracownik,czyli nikt. 2016-08-03 02:11:13
Tak, to jest prawda, w Niechorzu też tak sie robi.
ooo-pracownik,czyli nikt. 2016-08-03 02:16:49
Lepiej dla ciebie, bo u nas jak wrócisz z chorobowego to masz wreczone wypowiedzenie, i nara.....
ooo-pracownik,czyli nikt. 2016-08-03 02:31:25
Ok, a nie sądzisz że powinno byc wiecej ludzi zatudnionych i lepiej wynagradzani powinniście być za taką pracę? to jest też takie fajne ?, masochiści tez ludzie.
1
Grzegorz 2016-08-05 20:33:38
Witam was nie wiem jak u was w dino się dzieje ale w jednym z Din na dolnym śląsku dzieja się cyrki ja jako klient nie mogę już na to patrzeć . Dziewczyny urabiają łokcie jak tylko się da daja z siebie wszystko a osoby nic nie robiące zarabiają więcej od nich Kierownika nigdy na sklepie nie widać a jeśli jest to jedynie po to aby kogos zmieszać z błotem i nie ma skrupułów czy sa klienci na sklepie czy ich nie ma . A co do wykładania towaru to pojawia się tylko gdy jest kontrol na sklepie . Udaje ze pracuje . A przez większość swojego czasu pracy rozmawia przez telefon o swoich sprawach prywatnych oraz twierdz ze pracuje z tępakami według jej mniemania . A sama nie potrafi usiąść na kasie i obsłuzyc klienta gdy zdazy się sytuacja zawieszenia kasy bądź czego kolwiek wzywa dłużej pracującego pracownika do rozwiązania problemu bądź przychodzi z telefonem na kase i rozwiazuje problem telefonicznie . Z powazanie klient dino Ż
1
XXX 2016-08-06 11:54:43
Kliencie Grzegorzu, jeżeli zaobserwowałeś taką sytuację na markecie napisz skargę na Kierownika Marketu do centrali. Nie na forum, bo podejrzewam, że "GÓRA" nie czyta naszych wpisów na forum. Zresztą ja też bym tego nie czytała, bo niektóre opinie są wyssane z palca i pisane przez osoby, które zawsze będą patrzeć na świat przez czarne okulary. Pozdrawiam.
edi 2016-08-08 14:40:05
mam pytanie czy pracuje sie przez 6 dni w tygodniu i pewnie co 2 niedziela czy jest 1 dzien wolny w tygodniu???
Malydzon 2016-08-09 12:07:58
Dino międzychód-woj.Wlkp
Przychodze tam codziennie na zakupy obsluga w miare mila Pani o imieniu Lucyna bardzo nie mila wolno kasuje chyba przychodzi do pracy codziennie nie wyspana albo wstaje lewe noga. Dziewczyny ostro zapiepszaja tam co trzecia to gorsza niektóre naprawdę mile I szybkie ale to chyba z 3takie.pani z miesnego niemila. Masakra więcej już tam nie będę robił zakupow
beti 2016-08-12 12:16:49
grafiki to porażka i nie licz na co 2 niedziele wolną:)
XXX 2016-08-13 08:23:54
Beti spróbuj zrobić sama grafik i pogodzić życzenia wszystkich pracowników. Wtedy możesz powiedzieć coś na temat grafików, a nie wypowiadać się nie wiedząc, że to nie jest takie proste.
Każdy pracownik zatrudniony na umowę o pracę, zgodnie z Kodeksem Pracy, może pracować 3 niedziele z rzędu, czwarta wtedy musi być już wolna. Jak Kierownik się do tego zastosuje, ile mamy pełnej załogi (bez L4 i urlopow), to już jest tylko jego sprawa. A nie każdy Kierownik jest taki sam i też nie każdy Regionalny zaakceptuje grafik stworzony przez Regionalnego.
1
ona-ona 2016-08-17 09:58:03
hahaha gratuluje pisowni :D
edi 2016-08-17 10:30:02
Jesli ktos mysli o pracy w Mykanowie to otwarcie wrzesien-pazdziernik(pewnie zalezy kiedy zbiora wszystkich pracownikow) Do czasu otwarcia sklepu szkolenie w Rudnikach na umowe zlecenie 6zl/h potem wiadomo umowa na czas próbny za najnizsza krajowa. Bylam na rozmowie i stad te informacje,osobiscie zrezygnowalam bo mialabym problem dojezdzac codziennie do Rudnik
Majka 2016-08-22 22:14:10
Cy ktoś wie ile zrąbią dzial kontroli i czy warto podanie tam skladac?
Legniczanin 2016-08-24 11:33:02
Dino w Legnicy na ul Kamińskiego to istna patologia. Począwszy od kierowniczki ,bezczelnej blondyny swojego czasu z brzuchem,która rzuca wyzwiskami na lewo i prawo. Obsługa na mięsnym to jakaś kpina,trzeba się naczekać nim personel wróci z papieroska,na czele z kierowniczka ! Nie wspomnę o dwóch Panach,którym rzadko zdarza się zupełnie trzezwym przychodzić do pracy. Odwiedziłam wiele sklepów Dino,ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam. . Wstyd ,że Dino zatrudnia takich ludzi..
3
Xxx 2016-08-26 09:44:11
Witam brak słów co się wyrabia w Dino łódź ul.Pabianickiej ludzie nie mają czasu na życie prywatne brak konkretnych ustaleń ciągle zmiany
Klient dino 2016-08-26 11:51:13
Witam wszystkich.
Obserwuję od jakiegoś czasu (3 m-y) Dino w Wieleniu i muszę powiedzieć ,że to co widzę to nadużywanie przez kierownictwo tego sklepu władzy i kierowanie na własnych warunkach (kogo lubię to ma lżej) Praca popołudniowa tych kobiet trwa od 14 do 23.30 a nawet 0. 30 .Pracownice skarżą się po mieście ze z p. kierownik nie można się dogadać (chodzi o grafik) gdyż prośby o zmianę grafiku obraca w - ze jak się nie podoba to się zwolni. Myślę że nie na tym polega kierowanie grupą ludzi gdyż p kierownik nie jest właścicielem sklepu Dino (chyba że Dino Polska jej wydzierżawiło) . Odnoszę też wrażenie że sklep nie ma kontroli w postaci tzw. Rejonowej albo jest ale mało konkretna. Ludzie są traktowani jak b---o . Widzę jak zmieniają się pracownicy na nowych bo starzy się pozwalniani.Dwie nieraz trzy pracownice na sklepie to porażka kolejki przed kasa porażka.Pracodawco jak tak dalej będzie w Dino w Wieleniu to sam będziesz musiał pracować. A teraz apel do klientów Dino zróbcie coś dla tych kobiet macie jeszcze biedronkę ,może jak się trochę poprawia warunki wrócimy do Dino po zakupy.Chyba żaden z was nie chciał by pracowac na wariackich obrotach.
pozdrawiam były klient Dino wieleń
4
klient 2016-08-29 20:59:04
Ja szczegolnie chciałbym podziekowac pania za niedzielne popoludnie w Dino Milkoowice za usmiech dobre slowo i milą obsługę. Pomimo duzego natężenia klientow w zwiazku z dozynkami byly mile i przyjemnie bylo tam przychodzić sam bylem pare razy i caly czas byl usmiech az miło. Serdecznie pozdrawiam Marian z Milkowic dziewczyny super.
ja 2016-08-29 21:33:55
Tez jezdze po Dino w legnicy i w prawdzie powiedziawszy to na ul.kaminskiego tak jest zalezy jeszcze kto na zmianie ale ogolnie to jest nie milo wulgarnie i patologicznie...... Kto pozatrudnial te osoby chyba taka sama patologia co tam pracuje.
Cukiereczek 2016-08-30 12:16:23
Chyba sie panu kierowniczki pomylily.to co dzieje sie przy obecnej kierowniczce to skandal.wyzywanie klientow przy kasie,obraza pracownikow,zwalnianie sie pracownikow przez panujaca atmosfere to tylko kilka przykladow....obrazanie kogos bez podstaw nie jest zbyt inteligentne swiadczy raczej o czym innym....pani z brzuszkiem pan powiada .....
Pani z brzuszkiem 2016-08-30 12:36:25
bardzo dziekuje za obraze mojej osoby jednak nie przypominam sobie takich sytuacji.prosze o nie wypisywanie glupot wyssanych z palca i obraze mojej osoby.najwyrazniej brak panu odwagi aby wyrazic swoje uwagi prosto w twarz.chcialam.tylko zauwazyc ze od 5 miesiecy zarzad sie zmienil a tu nagle taka krytyczna.uwaga.w.moim kierunku.licze na to iz nastepnym razem przemysli pan swoje wypowiedzi.bezczelna.....hm dopisal mi pan nowa ceche jakze wazna.na.moim stanowisku.pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska