Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Klaudynka - 2014-10-23 21:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mła - 2014-02-25 10:04:53]:
Ja pracuję w Dino 2 lata i tylko 2 razy była mała premia,więc jak się cieszyć z ciężkiej pracy i żadnej premii??Pracuję zawsze na stoisku mięsnym gdzie jest najwięcej pracy!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-24 17:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stolsko miesne jest najciezszym dzialem w marketach dino.najczesciej obsluguje jedna osoba .mam pytanie kto pakuje te skrzynki z miesem i wedlinami.prawo mowi tylko Dwanascie kilogramow.chlodnia jest mala skrzynki ustawiane niemalze po sufit tak ze ciezko je zdjac nie mowiac o przeciagnieciu do miejsca w ktorym stoi waga.To jeszcze nie wszystko trzeba to jeszcze przewarzyc wylozyc do lady ,sprawdzic daty wypelnic HACAP a wszystko to przez 45 minut bo o 7.00 sa juz pierwsi klienci jak uda sie do 8- ej,to sukces bo przychodzi PAN lub PANI WLADCA i sie zaczyna . Ogolnie wszystko zle .Co do premi moze jej niech nie bedZie i bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
poirytowana - 2014-10-24 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nie dino jest winne tylko kierownicy na danym sklepie. ja uwielbiam ta prace, ale sa pracownicy i nieroby. niestety jesli kierownik pozwala jednemu siedziec z dupskiem w biurze a drugiemu zapierdalac bo nie (usunięte przez administratora) coz zycie. ale mam nadzieje ze w koncu ktos to zauwazy. w koncu kazdy robi tam za te same pieniadze do choinki.
zdjecie uzytkownika
bbbila - 2014-10-25 19:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Regionalne sa różniste dusza człowiek pani Patrycja i szalona i niedouczona i wielkim mniemaniem rozwódka małgtorzata iloraz inteligencji cosik niski Nauka do szkoły małgorzato
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-26 16:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Co do regionalnych to przedewszystkim byle kierowniczki chcace sie wykazac,zastanawiam sie tylko kiedy one badz oni sa w domu.Wiecie co ja chcialabym tylko spokoju,bez tych nerwow.Podejrzewam ze wiekszosc z nas naprawde wie co i jak mamy robic aie jezeli mamy lapac co chwile inna sroke to w koncu nie bedzie nawet wrobla.Robota i tak ma byc zrobiona i tyle.Przed nami ciezki tydzien.Powodzenia i duzo zdrowia.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-28 20:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a powiedzcie mi jak się pracuje w wigilię i sylwestra ? do której godz.? jest czynny sklep?
zdjecie uzytkownika
nati - 2014-10-31 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sylwester 21.00 wigilia 16.00
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-02 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie tak źle z tymi godzinami pracy jesli chodzi o tego typu święta, bo konkurencja potrafi mieć o wiele dłużej czynne. W ogóle to jest możliwość dostania wolnego w wigilie, czy raczej nie ma co? Przy okazji zapytam, czy firma daje coś od siebie ekstra w ramach prezentu na wigilie, jakieś bony, produkty?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 17:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-02 14:40:02]:
Jeśli chodzi o wolne w wigilię to raczej cięzka sprawa, ale raczej nie niemożliwa:) wystarczy w porę dać znać kierowniczce, że jest taka i taka sprawa, Ale wtedy nie ma co liczyć na wolne np w sylwestra:P a jeśli chodzi o paczki.... hmmm w zeszłym roku była, raczej bez szau, ale jednak coś. TYlko szkoda, że w styczniu od wypłaty był odciągnięty jakiś dziwny dodatkowy ZUS... :P ale nikt nie wnikał, każdy się ciszył z paczki :D
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-09 19:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w wigilię powinno być otwarte do 14:15 każde markety tak maja tylko dino najdlużej dajcie ludzią godnie zjeść kolacje
zdjecie uzytkownika
mili - 2014-11-10 09:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-10-13 21:23:57]:
,Drogi Pawle.Masz całkowitą rację.Dyrektorzy powinni się tym zająć.W sklepach nie rządzi kierownik ale jego świta to oni układają grafiki (kto z kim na zmianie),świta przegada cały dzień z kierowniczką,świta pomaga kierowniczce zniszczyć tego którego nie lubią.Obrazek z Dino w Sulmierzycach miniony tydzień godziny dopołudniowe jedna pani na kasie próbuje rozładować kolejkę ,druga pani próbuje rozładować kolejkę na mięsnym a reszta ha ha ha na zapleczu (ryki śmiechu słychać na sklepie).
zdjecie uzytkownika
pracowniczka - 2014-11-20 00:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-07 17:15:49]:
nie jest źle ?? Netto i inne markety do 18 sa otwarte w sylwestra ...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-22 19:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem co dinusie w tym roku dostaną od Dyrekcji,czy też paczkę pod choinkę ,za którą będziemy musieli zapłacić z własnej kieszeni!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-24 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie przeczytalam o mandacie dla kasjerki za to ze klientka nie wziela paragonu bo sie spieszyla.U nas wielu klientow nie bierze a jak lezy chwile to zaraz dzwonia z monitoringu i na dywanik - chore.Czy macie juz grafik na grudzien widzialam -nieprzemyslany i tylko tyle mysla ze nie damy rady to sa w bledzie.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-25 23:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klaudynka - 2014-10-23 21:09:57]:
Dokładnie,pewnie jest przydupasem bo naprawdę tylko tacy maja w dino dobrze. U nas to samo. Kierowniczka s...ka i po tych co zasuwaja jeździ a kolezaneczki łaza jak święte krowy i maja premie najlepsze! Do tego panosza się i rządzą i właśnie grafiki same sobie zmieniaja bo np nie chcę się im bynbmięsnym akurat. Totalna jazda i samowola. Ją mam dosyć.szukam czegoś innego. W dino jak nie trzymasz łapy e d..ię po pachy to masz przej....bane!!!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-11-26 10:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dino robi się coraz większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma się co czarować, kasa jest jaka jest, a jest kiepska, a wymagań i oczekiwań od wielmożnego Pana Lidera Ł. i wielmożnej Pani regionalnej W. jest cała masa !!!! no sory, każdy ma tylko dwie ręce !!! Może by tak trochę przystopować i zejść na ziemię ??? Głową muru nie przebijesz.. Premie przyznawane w zależności ile masz strat.. No kurde, jak może nie być strat w tak dużym markecie???? MAm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ile wlezie, wiecznie w biegu i zero dowartościowania tylko dlatego że wyrzuciło się za dużo mięsa albo warzyw ! No cos tu jest nie halo !
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-26 15:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znow nie bedzie premii bo cos tam ale ja k regionalna przywozi mieso z innego sklepu albo doklada od siebie do zamowienia to czego mozna sie spodziewac.Powiedzcie czy mozna sugerowac kierownikowi wolne w grafiku ,czy jestescie informowane o tym ze grafik jest w trakcie ukladania .Bywa przecierz ze cos mamy zaplanowane np.BAL SYLWESTROWY i co .Co z tym konkursem na wystroj sklepu pewnie jak zwykle za nasze piniadze.Szkoda gadac czesc.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-27 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretnie godziny otwarcia w wigilie i sylwestra bo nie dosc ze w wgilie to i w sylwestra fajnie co nie.Ogrzewanie juz dziala tylko ze magazyn ciasny i trzeba czesc towaru zostawiac na zewnatrz no i takie latanie do niczego dobrego nie doprowadzi bo oczywiscie przeziebienia oby tylko deszcz nie padal.
zdjecie uzytkownika
Janina - 2014-11-29 12:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmmm - 2014-11-26 10:01:53]:
Sła...ka St....wicz nie umiesz zdań układać i opisujesz kierowniczkę bo dostałaś zj...kę za papierosy! Nie rozumiesz prostych spraw, że ktoś rządzi a ktoś wykonuje polecenia przełożonego! Może powinnaś zmienić prace na jakąś mniej odpowiedzialną gdzie można palić i zajmować się pierdołami...
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-11-29 19:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowniczka - 2014-11-20 00:05:05]:
Święta racja... Ale Powiem Ci że w każdym sklepie jest taka ŚWITA która nie musi robić nic bo są koleżaneczkami kierowniczki a reszta musie zapierniczać i za wszystko dostaje opr.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-12-03 15:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumien tego ze market dino nawet nie ma zadnej reklamy w tv i jeszcze jest otwarty w sylwestra do 21,00 to jest śmieszne a nie jak inne markety do 18,00 po prostu robią z was roboli i nawet pracownikom talonów nie dawają
zdjecie uzytkownika
dolores - 2014-12-08 19:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak...a w tym roku mamy 60 zł bonów z Agro(od których trzeba sobie podatek zapłacić;/), a o paczkach od Dino cisza.... a czy my mamy fundusz socjalny???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-10 20:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję tym co trafili na taką kierowniczkę i jej "elitę" - wiem jak to jest-też to przeżyłam - teraz jestem kierowniczką i nie ma takich sytuacji - jeśli trzeba pracować to pracuję wszyscy, jak jest czas na obijanie się i żarty to razem. U mnie jest premia co miesiąc i moje dziewczyny wiedza, że mogą przyjść i spytać dlaczego nie dostała albo dlaczego tak mało... z grafikiem jest tak samo jak ktoś potrzebuje wolne to wystarczy powiedzieć... a jak komuś praca nie odpowiada to nikt nikogo nie zmusza, tyle pracy jest na rynku, że jest w czym wybierać( biedronka bardzo fajny pakiet socjalny i większa płaca, lidl, tesco itp) jak tak źle to po co się w Dino męczyć?? pozdrawiam wszystkich
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-12-14 00:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janina - 2014-11-29 12:40:39]:
Skrzywdzic człowieka posądzeniami jest bardzo łatwo,ale pamiętaj że zło wyrządzone drugiemu powróci do Ciebie ze zdwojoną siłą.
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-17 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co powiecie o dino w cieszkowie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
x