Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dino srino - 2015-04-21 11:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nieee,no brawo dla entuzjasty workera. Nikt Ci nad glowa nie stoi? To chyba jak na urlopie jesteś,albo w tygodniu,w ktorym zamowienia sa slabe. Na pensji tez Cie kroja bez litosci,a Ty tylko lbem krecisz i potakujesz sluchajac bzdurnych uzasadnien umniejszenia wyplaty.Nastepnym razem jak bedziesz pil ta boska wode,ktora Ci zapewniaja,to spójrz na date waznosci...Tak zle jak w ten chwili jeszcze nie bylo w Dino. Niestety wszystko wskazuje na to,ze nie jest to ostatnie slowo "madrych glow" zarzadzajacych tym balaganem.
zdjecie uzytkownika
Sarona - 2015-04-21 13:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze jakie są warunki pracy w Dino w Rudzie Śląskiej? na stanowisku kasjer sprzedawca?
zdjecie uzytkownika
Klienta :) - 2015-04-22 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, moje drogie Panie, jestm z okolic Nowej Soli czesto robie zakupy w Dino poniewaz mieszkam nieopodal. Ale niepokoi mnie w tym sklepie to ze ciagle sa wymieniane pracownice, nie jestm jedyna klientka ktorej to bardzo przeszkadza ale inni moi znajomi maja to samo zdanie co ja! Po co wymieniac pracownikow ktorzy daja sobie rade na takich ktorzy na najprostrze pytanie nie potrafia udzielic mi odpowiedzi. Przyklad: W ostanich dniach chcialam kupic kwasek cytrynowy trzy nowe Panie nie potrafily mi pomoc az wkoncu sama go znalazłam. Bardzo mi przeszkadza ze pracowiny sa ciagle wymieniani i to na gorszych. Czy ktos nad tym panuje?? Gdzie jest w tym wszyskim kierownictwo?? Nie ukrywam ze najlepsi pracownicy byli na samym poczatku czyli po otwarci mili, uprzejmi, we wszykim potrafili pomuc, aż chciało się tak iść a po kilku miesiacach niesty zaczeli sie wykruszac. Wlasnie przez to Dino w naszym miesci ma tak złą opinie, jeszcze troche i pol miasta tam przepracuje a pozniej kogo beda zatrudniac ?? hmm....
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-04-22 15:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak...to jest właśnie najgorsza zmora Dino...rotacja...po prostu pracownicy nie wytrzymują presji...funkcyjnych i kierownictwa...a nowa pracownica w żadnym wypadku nie jest szkolona,tylko od razu sadzana na kasę ,lub wrzucana w półki..te stare wygi zbierają sie parami..i mają niezły ubaw z takiej nowej...hmmm..nieporadnej ich zdaniem pracownicy...żadna nie pomoże..tylko jeszcze oczerni.Wiem to po sobie...ja dałam radę trzy tygodnie...i wcale nie fizycznie..a psychicznie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-23 11:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zwalniają pracownikow? Bo kierownicy ktorzy to robią nie radzą sobie!! Zwalniająca dobrych wyszkolonych pracowników a przyjmują dużo dużo gorszych poniewaz w 3-4 osoby na zmianie nikt nie jest w stanie dobrze przeszkolic personelu. Jesli po zwolnieniu dobrego pracownika przyjmą Nowa Zieloną Pania to jak ma być lepiej?? Paradoks!! Kazdy kierownik zwalniajac pracownika powinien sie wstydzic bo to świadczy tylko o jego bezradności i o tym ze nie potrafi zarzadzac ludzmi!! W takich sklepach nigdy nie bedzie dobrze Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-04-24 10:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie bzdury wy myślicie że kierownik sklepu ma taką władze że sam zwalnia ludzi opanujcie sie kierownik sklepu nic nie może zrobić , zwalnia kierownictwo regionu lub dyrektor który jest na danym terenie .Wiem bo sama doświadczyłam przekonałam sie że kierownik dostaje meilem wypowiedzenie umowy i tylko jego zadanie jest takie żeby je wręczyć i nic do gadania niema.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-24 10:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mi właśnie o to chodziło, to kierownicy regionu nie ogarniaja sklepow i dlatego zwalniaja chcac nastraszyc reszte zalogi zeby zapierda.. jeszcze bardziej tylko ze bardziej sie nie da!! I mysle ze to co sie dzieje na sklepach to wina kierownika regionu bo to on osłaba sklep
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-25 07:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dino Ś ,w którym robię zakupy są wiecznie trzy na zmianie .Kasjerka,pani na mięsnym i pani biurowa. Mobbing jaki tam jest słychać ,już od drzwi magazynu.Jak pani kierownik ,je traktuje.Łamane są również prawa nie zgodne z przepisami.Cała ta sprawa nadaje się do INP i spróbuję coś z tym zrobić, gdyż nie można tak ludzi traktować.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-25 09:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jest w Dino w kowarach
zdjecie uzytkownika
Raczel - 2015-04-30 16:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo też jest w innych sklepach DINO. Niestety nie szanują oni swoich pracowników i tylko traktują ich przedmiotowo. Osobiście nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-05-04 21:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Dino prawie 3 lata i powiem Wam tak, jeszcze nie znalazł się taki który wszystkim dogodzi. Ludzie pracujący w tej firmie ogarnijcie się, a skończą sie narzekania. To złe tamto złe, a bo inwentura we wtorek itd... Weźcie sie za siebie a nie narzekacie!
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-05-04 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2015-05-04 21:19:09]:
A co nie masz we wtorki co robić? Będziesz siedzieć do 24 aby ogarnąć gazetkę ,sprzątanie i inwenturę może we 3-4 na sklepie.To powodzenia zgłoś się na ochotnika na wtorki na drugie zmiany :)
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-05-05 07:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktycznie wszystkie wtorki robię. Nie o 24 tylko 23 ani minuty później. Wystarczy tylko dobrze zaplanować zmianę, i wiedzieć co się robi. Jak kiedyś inwentaryzacja była w poniedziałki, źle... Niedziela źle, a wtorek to już całkiem. Do rozniesienia sa tylki cenóki, wiec skąd ta panika...
zdjecie uzytkownika
koplete - 2015-05-06 02:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla Ciebie to tylko??? Chcialabym zobaczyc jak Ty to robisz. O 14 zaczynasz zmieniac juz gazetke? Musisz byc kims z centrali skoro twierdzisz , ze jest to takie latwe do wykonania ....
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-05-06 19:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z centrali, jestem tylko zastępcą. I prawda zaczynam od gazetki ale nie od zmiany cen tylko od wykładania towaru gazetkowego.
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-05-06 19:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik ma być do pracowników tak?? tylko nie zawsze to idzie w parze bo to powinno działac w dwie strony a niestety tak nie jest jak się na za dużo pozwoli to potem jest przerąbane i to nie pracownik ma przerąbane bo on jest nie winny zawsze nawet gdy tego kierownika nie ma w danym momencie w pracy to i tak ten kierownik ma przejebane oczywiście za super nie zawodne pracownice które perfekcyjnie pracują i perfekcyjnie pomagają temu kierownikowi ...pomagają ale oczywiście go wykończyć!!! i tyle w temacie. Także nie użalajcie się nad sobą i czasem też zrozumcie kierowników bo oni powinni być kierownikami na pr pan i pani nie koleżeństwo i wielkie zdziwienie jak ten kierownik coś powie nie na rączkę temu pracownikowi....jakaś masakra poprostu
zdjecie uzytkownika
koplete - 2015-05-07 01:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw musisz rozniesc ceny zebys wiedziala jakie masz braki gazetkowe. Od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony sie nie danie sadzisz ?
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-05-07 02:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabiasz 3 kola to tyraj , wykazuj sie i sie tlumacz. Robol ma tylko 1300
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-05-07 11:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koplete - 2015-05-07 01:57:36]:
Wcale nie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony po prostu mam swój sposób i działa. Gazetka zrobiona dobrze inwentaryzacja tak samo.
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-05-07 18:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mozesz startować na te rzekome 3 tysiące nikt nikomu nie broni a swoja drogą nie wydaje mi się żeby kto kolwiek z tych roboli jak to nazwaliście nie zarabia 1300zl bo nawet takiej stawki nie ma nooo chyba ze na chorobowym siedzisz to moze ci tak a spada ten zarobek. Kazdy z was chętnie brak by te 2500 ale co tam odpowiedzialność nie?
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-05-08 09:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koplete - 2015-05-07 01:57:36]:
U nas to kierownik stworzył sobie grupkę wzajemnej adoracji...to on zepsuł relacje między pracownikami.W poniedziałki,gdy go nie ma -praca jest zupełnie inna o niebo lepsza!!! Wszystkie wykonujemy polecenia zastępcy bez szemrania...każda leci do swoich zajęć i robota odchodzi super.Kierownik to porażka !!!!!
zdjecie uzytkownika
dinka - 2015-05-14 20:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-03-17 22:38:02]:
jak jestes taka madra to idz na kierownika a nie pierdol głupot kto pali to pali kto lize tak jak ty to ma [roblem ha
zdjecie uzytkownika
mia - 2015-05-16 11:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w Dino i powiem, że faktycznie praca do łatwych nie należy, trzeba mieć motorek w tyłku, dziewczyny muszą się dwoić i troić, a i tak wiecznie są o coś pretensje. Chcesz coś zrobić dokładnie to źle bo za wolno, a jak chcesz zrobić szybko to źle bo niedokładnie...:/ Każdemu wiecznie się o coś obrywa i to nieraz za pierdoły. Idzie się do pracy zestresowanym w obawie że znowu o coś będzie niemiła "gorąca dyskusja". Tak nie powinno być, krzyki na pracownika nie pomogą, a wręcz zaszkodzą, bo taki pracownik z nerwów nie potrafi normalnie i rzetelnie wykonywać swoich obowiązków. Kierownik po zakończonej pracy w biurze nawet nie ruszy swoich szanownych czterech liter żeby coś na sklepie zrobić, bo woli kawusie wypić i siedzieć przy swoim tel. Ale jak kontrola przyjedzie to nagle zabiera się do roboty i nagle potrafi troszkę towaru na półki wyłożyć. Robota bez kierownika jest super, bo każdy od razu czyje się spokojniejszy i wie co ma robić. W innym dino kierownik zrobi swoją robotę w biurze a potem lata po sklepie i pomaga. I przynajmniej nie ma krzyku po pracownikach, a z takim się fajnie pracuje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-05-21 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-04-24 10:50:01]:
gowno prawda zeby zwolnic pracownika to kierowik sklepu musi to chciec a nie regionalna albo dyrektor hellol obudzcie sie ci ktorzy zyjecie w ciemnocie
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-05-21 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOTEK - 2013-05-31 23:47:35]:
napisala to sama pani kierownik zalosne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert