Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Dino Polska Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chuda - 2013-12-11 09:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam kazdy cos tu pisze to ja opisze Dino Siechnice - to Dino to dopiero (usunięte przez administratora) po prostu same kolezanki przyjmuje sie do pracy samych znajomych bylo tak ze pracowalismy nawet na wolnym a mielismy zakaz wpiaywac ze pracujemy . Pani kierownik ma 24 lata (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lala30 - 2013-12-14 15:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwięcej do powiedzenia to zazwyczaj mają te osoby które tak naprawdę (usunięte przez administratora) robią na sklepie, przepraszam przyjmując się do pracy do sklepu powinno się mieć świadomość że kawy pić nie będziecie tylko trzeba będzie zapierdzielać to że macie w umowie kasjer sprzedawca nie znaczy że będziecie siedzieć przyklejone tyłkami do krzeseł !!! Nie rozumiem wg do kogo niektóre osoby mają żal nikt ich nie zmuszał aby się przyjąć, zapraszam do pracy do innych marketów gdzie trzeba się więcej natyrać i za mniejsze pieniądze.

Pozdrawiam
Wszystkich nierobów !!!
zdjecie uzytkownika
betysy - 2013-12-16 22:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala30 - 2013-12-14 15:15:39]:
Droga lalo nie gadaj bzdur! Pracowałam w dino 5lat i wiem coś na ten temat to jest praca dla ludzi o stalowych nerwach(usunięte przez administratora) na maxa bez słowa dziękuje. Pare dni temu dałam wypowiedzenie! Dlaczego? Brak sił ! A moje zdrowie ma wiele do życzenia. Rada dla innych? Inspekcja pracy! Piszcie do nich! I sie nie wachajcie! Musicie walczyc! Inspekcja jest dyskretna a po takim nalocie wyleci kierownik waszego sklepu a nie ty!!!! Pozdro.
zdjecie uzytkownika
czopis - 2013-12-17 11:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fela - 2013-09-12 19:39:41]:
Witam wszystkich pytacie o dino polska ja wam powiem zostalam zatrudniona na stanowisko kierownicze i na rozmowie poinformowano mnie ze szkolenie bedzie trwało 3 misiace bo tyle szkoli sie kierownik poczym po miesiacu a wlasciwie po dwudziestu dniach szkolenia poinformowano mnie ze bedzie jakis egazamin poczym przyjechala regionalna przepytala i stwierdzila ze pracuje za wolno i mnie wywaliła masakra mysle ze poszedł jakis wałek wiec juz sie wyleczyąłm z dino polska wiec polecam wszystkim .
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-13 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak dla mnie normalne, że robią egzamin z zaskoczenia, bo jednak takie trzymiesięczne szkolenie troche dino kosztowało, to dobry sposób aby wcześniej sprawdzić kompetencje pracownika.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-02-21 18:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w jednym z Dino w Krotoszynie. Dziwię się , gdy czytam negatywne opinie... Mamy przerwy, mamy wypłaty na czas,mamy płacone za nadgodziny, mamy nawet premie ! Wypłaty niższej niż 1550 jeszcze nie miałam.. Duży wpływ na atmosferę ma zgrana ekipa i w porządku kierowniczka:)W porównaniu z poprzednią pracą, gdzie miałam 2 dni wolnego na mc i 1400 wypłaty i to z łaską, to tutaj mam raj ! Dlatego nie przesadzajcie, proszę...
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-02-25 10:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama praca w sklepie nie jest zła, jeśli się robi to co się lubi... Czy jesteś na kasie, czy na luzie albo na mięsnym. Wszystko zależy od kierowniczki na sklepie. Na mięsnym jest najgorzej gdy nie ma się nikogo do pomocy i musisz się o nią ciągle prosić, zwłaszcza gdy kierowniczka pomagała obsługiwać i wie jak ciężko jest z czego rano na sklepie są 4 osoby, czasem przy weekendzie 5 a i tak patrzą na ciebie krzywo jak kogoś poprosisz o pomoc przy obsłudze nie mówiąc już o dołożeniu towaru do lady i wyjściu do domu o normalnej porze po pierwszej zmianie... Przerwy owszem bywają z łaską... Ekipa od otwarcia - "wykończona" a w zamian koleżanki zatrudniane!!!. Skoda że Góra tego nie widzi i się nie interesują dlaczego pracownicy się zwalniają...
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-02-25 10:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.s. Premie też są, do tego wypominane, że każdy by chciał... nie mówiąc ile trzeba się naharować. A wszystko zależy od obrotów ze sklepu, także premie są rożne i wypłaty też...
zdjecie uzytkownika
midi - 2014-02-26 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować , najpierw człowieka wykorzystają ile się da , a potem kiedy się zwolni (usunięte przez administratora) szkoda że tego nie widzi zarząd.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie administratorze,dlaczego zostają usunięte komentarze przedstawiające jak jest naprawdę w sklepach Dino?Pisałem o Dino w Suchaniu i o tym jak zastępca kierownika Paulina Jakubowska wraz ze swoimi pupilkami Anną Kuberą,Małgorzatą Maksymiak,Anetą Sobek i Nikolą Mekwińską okradają sklep z mięsa,nabiału i innych produktów.Robią odpisy a w rzeczywistości płacą tylko za kilogram mięsa a wynoszą całymi torbami.Paulina dostała tą pracę po znajomości z kierowniczką regionalną Julitą Dawidowicz i nawet załatwiła że kierownikowi nie przedłużono umowy bo był dla niej nie wygodny.Panie administratorze,zamiast usuwać prawdziwe komentarze trzeba coś z tym zrobić,bo w Dino są łamane wszelkie przepisy.Tam nie liczą się przepisy BHP,kodeks pracy a już nie ma mowy o szanowaniu praw człowieka.Ten kto ma znajomości może wszystko a uczciwi pracownicy musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do nocy żeby nadrobić roboty bo inaczej są spalone.Powinniśmy walczyć z takim wyzyskiem a nie go ukrywać.Pozdrawiam wszystkich którzy popierają moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę jeszcze dodać że usuwanie szczerych komentarzy nic nie da bo ludzie zdążą wiele przeczytać a jak będzie trzeba to będziemy pisać nawet do gazety czy telewizji.
zdjecie uzytkownika
Nerw - 2014-03-08 00:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obeznany - 2014-03-05 18:01:09]:
Bravo! Podziwiam i popieram, oby więcej takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-16 00:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo widzi wszystko a ludzi maja w d..... tyle wszystkim powiem boja się o swoje posadki a góra ma na to wszystko wiecie co!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-04-30 06:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wygląda praca w magazynie w Krotoszynie?? Szukam czegoś za uczciwe pieniądze? Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-06-03 23:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się lepiej za kierownictwo, które dogaduje się z osobami funkcyjnymi dając im po 500, 600 zł premii i z czego oddają po 100 zł, bo sami mogą wziąć po zaledwie kilka groszy, jakby mało zarabiali na swoim stanowisku i jaka tu sprawiedliwość. Nie dość, że Wy nie szanujecie pracowników, to jeszcze kierownictwo ma gdzieś...
zdjecie uzytkownika
.................AAAAA - 2014-06-09 12:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nerw - 2014-03-08 00:40:30]:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MACIE ŚWIĘTA RACJE ZA SKLEP W BIERZWNIKU TEZ POWINNI SIE WZIĄĆ TAM TEZ TAKIE CYRKI OD CHODZA PRACUJE TAM I JAK PANI (usunięte przez administratora) KTOŚ NIE PODPASUJE DO WYLOTU
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-19 13:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro już piszesz o jakiś cyrkach w Dino, to napisz co dokładnie tam sie wyrabia, może przeczyta to góra i wreszcie zrobi z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Lala 12 - 2014-06-27 22:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym opisać jedną z sytuacji w markecie Dino. Dobroszyce miejscowość k.Oleśnicy są tam dwa punkty chodzi o to mniejsze w centrum gminy Dobroszyc .Jest godz21:24 a tu mięsny już spakowany wszystko w kontenerach Pani L.Starsza ekspedientka po 50tce tak ostro myje metalowe tace ,że słychać tylko trzaski ,gdy zapytałam ćzy poda mi Pani pierś z kurczaka usłyszałam trzask metalowej tacy (usunięte przez administratora) Musiałam zrobić zakupy w drugim sklepie..To nie pierwsza taka sytuacja.
zdjecie uzytkownika
Inez - 2014-06-27 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To,że w Dino chlew jest to każdy wie to, że pracują tam osoby po znajomośći, a gdzie nie pracuje się teraz po znajomości??? Najgorsze jest to ,że pracują tam dziewuchy z jednej wiochy kierowniczka to raczej koleżanka pracownic,jeżeli awansowała nagle na kierownika. Póżniej kończy się to wywaleniem z pracy ,bo przekręty były.(Nazywane póżniej że kierowniczka wyleciała za zwrot do paragonu :)))Śmiech... lenistwo, ploty arogancja, brak higieny u niektórych Pań.Pracownice które nie mają pojęcia o pracy ekspedientki. Dlatego ,że kierownik przyjmuje córkę np. swojej koleżanki..ogólny Brak dyscypliny w Dino i wiele innych Marketach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-30 02:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, dzieki, nie bardzo chciałam to usłyszec, ale w takim razie chyba zainteresuje się innym sklepem. Mimo wszystko jakby był ktos zadowolony to prosze jeszcze o opinię.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-16 14:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czopis - 2013-12-17 11:13:27]:
to rzes nie pracowala w polo tam jest jazda za 1240 zl haha
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyy - 2014-07-23 10:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inez - 2014-06-27 22:45:41]:
przykro nam niestety ale pracownicy Dino często pracują do 22.15...wyobraża Pani sobie złożenie stoiska mięsnego w 15 min.. Bo Ja nie, zajmuje to około 40 min. Niestety Dino tak traktuje pracowników, że nie chcą oni zostawać na nadgodziny, bo albo ich nie wpisują i robią za darmo, albo potem wysłuchują, że są mało obrotni.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-27 20:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tez sporo zależy od pracownika, sporo osób na mięsnym zaczyna składać stanowisko wcześniej, przygotowując wcześniej niektóre produkty dla klienta. Kroi się wędliny na kupki, myje sie krajalnice, w razie czego można klientowi coś odkroić nożem. Kwestia obycia i doświadczenia. Zresztą po 21 ruch w sklepie jest niewielki jeśli chodzi o mięso. W ogóle to trzeba sie z tym liczyć, że skoro sklep jest czynny do 22 i klient ma prawo wejść na zakupy o 21:55 to kasjerzy i sprzedawcy musza zostac trochę dłużej, co by rozliczyć kasę i tym podobne. Chyba nikt nie zakładał, że skoro sklep jest czynny o 22, to o 22:00 skończy pracę..
zdjecie uzytkownika
SIA - 2014-07-28 08:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wszystkich niezadowolonych. Praca w dino jest ciężka, ale nikt nie mówił, że będzie lekko, pracuje w jednym z marketów dino w wielkopolsce i jest to market wysokoobrotowy więc jest naprawde ciężko trzeba się nadźwigać nabiegać z towarem itd. na mięsnym w szczególności, mimo to nie nażekam ponieważ byłam tego świadoma przyjmując śię do pracy, jest ciężko ale pensja płacona na czas za nadgodziny też mamy zapłacone, premia zadowalająca, przedewszystkim uczciwa umowa czego chcieć więcej? A jeśli komuś nie chce się robić jeśli komuś za ciężko to do odzieżowego albo obuwniczego, tam będzie mógł osiem godzin na dupie siedzieć.
zdjecie uzytkownika
Wągrowiec Dino - 2014-07-31 23:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak praca w Dino jest ciężka a raczej Była bo żona pracowała tam ponad rok chciała sie wykazać była odpowiedzialna za sklep zamykała go i otwierała prowadziła co niedzielne inwentury ,oczywiście w godzinach nocnych godzina 24 to był standart, była na każde zawołanie , jak ktoś nie przychodził ona szła i teraz została doceniona zwolniona z końcem umowy i to przez Kierowniczkę która nie potrafi odróżnić ściery od podłogi i tej do szyb zresztą co się dziwić jak ktoś bez żadnych szkoleń trafia na takie stanowisko.
W sumie to bardzo szybko awansowała ale tak to w Dino jest...... wystarczy sie dobrze nadstawić..

Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ka....
Przynajmniej żonka już nie będzie pracowała w " Największym Burdelu " w Wągrowcu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski