brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

dino pz 2017-02-19 01:22
do kogo ta premia za polecanie , chyba nie dla kasjera
3
Andzia 2017-02-20 12:14
Witam. Jestem pracownikiem Dino w woj. Dolnośląskim. Czytając wasze wpisy to aż się wierzyć nie chce. U Nas atmosfera w pracy jest świetna, Pani Kierownik jest super, owszem czasami jest zła ale nic dziwnego jak przyjdzie kontrol i odbiera punkty za np. nie umytą podłogę chociaż zawsze sie ją myje a wieczorem to jeszcze myjemy obok regałów no ale cóż kontrol zawsze ma rację. Owszem praca ciężka. Ja osobiście to wszędzie jestem: kasa, mięsny, sklep a nawet i biuro. Pracuję tam prawie 4 miesiąc i z czystym sercem mówię Wam, że kocham tą pracę i ludzi, którzy tam pracują. A z wypłaty też jestem zadowolona. Rada odemnie dawajcie z siebie wszystko, starajcie się a zostaniecie docenieni i wynagrodzeni. Pozdrawiam
5
anita 2017-02-20 14:00
Jaka atmosfera w pracy panuje w Dino Radom Trablice czy ktoś tam pracował proszę o odp.dzięki pozdrowionka
bierutow 2017-02-20 15:09
tak:) super babeczka..bardzo konkretna.duzo wymaga ale tez daje duzo od siebie..wiem bo była moja regionalna w zeszłm roku latem i bardzo mi poogła w trudnym dlamojego sklepu okresie..codziennie byla umnie na sklepie.pracoala ze mna na miesnym i rozkladala z nami towar.naprawde złota kobieta.
2
nowa 2017-02-21 10:27
oczywiście , że tak
iii 2017-02-21 11:31
Tylko pozazdrościć, ja pracuje juz ponad 2 lata, cały czas tylko na 1, w danym okresie bylam tylko z 10 bądź 12 dni na sklepie. Cieszę się że są sklepy, gdzie się docenia innych, jest spoko atmosfera, bo od niej zależy dużo i efekty pracy sa lepsze. A nie jak u nas wybiorą sobie 1 czy 2 osoby i "gnebia" psychicznie, a reszta z nich się nasmiewa wraz z Panią kierownik na czele.
Pozdrawiam i oby tak dalej szło.
Małaaaaa 2017-02-21 17:30
Dali umowę na 2500 brutto za to z premi 500 zostało 140
5
Małaaa 2017-02-21 17:37
Na zastępcę zarobisz nieco ponad 2000
Obowiązków w brud ponoszenie konsekwencji za wszystko nawet za duperele
Wymagają cudów za marne grosze
Nie polecam...
12
BYŁY ZASTEPCA 2017-02-23 22:56
NIE MA ODPOWIEDZIALNOŚCI MATERIALNEJ CZYLI NIE MACIE OBOWIĄZKU KUPOWAĆ
123 2017-02-23 22:58
ZA NADGODZINY ZASTĘPCĄ NIE PŁACĄ
ania 2017-02-24 08:32
No słuchaj ale jak ja mam 300zl premi za stanowisko to ja więcej na nadgodzinach zarobię.
krot 2017-02-27 18:28
Witam jezdzę trochę po Dinach na dolnym ślasku ostatnio przerabialismy Dinusia w Milkowicach ale..... takiej bezszczelnej gówniary to jeszcze nie spotkalem myslę sobie nieraz kto takich ludzi wychował, takie osoby nie nadają się wśród ludzi i jeszcze do marketu hallo ogarnijmy się....pozdrawiam serdecznie pozostałe miłe panie z zespołu.
zosia 2017-02-28 20:49
koleżanki i koledzy jak pracujecie w weekendy ? ile jest niedziel pracujących?
Nicknick 2017-03-01 00:17
Zarobki przyzwoite pytanie tylko czy od razu dostanie pelna sume jak przysluguje zastepcy czy na poczatku troche mniejsza kwote. Obowiazki takie jak szkolenie nowych pracownikow, zamowienia, dbanie o sklep itd jak to w markecie.
lola 2017-03-03 10:36
Ja nie wiem co wy macie za kiero. Nasz powie zeby pilnowac gazet. Jedna sciaga rano druga sprawdza wieczorem i z glowy. Kurde ciezko w markecie o termin gazet. Z reszta jest tydzien na oddanie starych gazet, jesli przeoczymy kiero wsadza gazety do beli i mowi " dziewczyny NASZA premia sie topi" nie wasza tylko nasza....
klient 2017-03-03 23:31
Dino na Pabianickiej w Łodzi do bani kierownictwo nie umie zatrudnić porządnych ludzi nie nadaja sie kierowników sklepów roboty jest sporo mało rąk do pracy odradzam pracy tam
1
Leo 2017-03-07 09:57
Oddaną Panu różnicę kasjerka musiałaby wyciągnąć ze swojego portfela. Nie widzę powodu dla którego pracownicy mają płacić ze swoich pieniędzy za błędy firmy. I nie mówię tu o nieaktualnych cenach niewymienionych przez pośpiech i brak czasu, a jedynie o błędach systemowych, bo w pierwszym przypadku winą obarczone niestety są osoby roznoszace ceny.
1
xxx 2017-03-07 16:03
nalezy sie co 4 niedziela wolna..weekendy wolne to juz dobra wola kierownika
karolek 2017-03-08 23:10
czy w dino może pracować rodzina tzn. kierownik i zastepca są bliską rodziną
maja 2017-03-09 12:45
To zależy d kierownika regionu czy się zgodzi
karolek 2017-03-11 09:09
dino to fajne sklepy mam pytanie czy w dino moze pracować rodzina
julka 2017-03-11 14:54
Dino najgorsze i najbrudniejsze markety w Polsce .Zatrudniaja ludzi nieodpowiedzialnych karanych .Krotko mowiac patologia.Jestem z malej miejscowosci ale udało mi sie przekonac zeby moja rodzina i znajomi a mam ich duzo tam niechodzili i nie chodza.Wola jechac 20 km dalej do Lidla lub Netto.
mała 2017-03-11 18:09
Witam ,nie wiem z jakiej miejscowości pochodzisz Julka.Ja pochodzę z małej miejscowości mamy aż dwa markety dino jest czysto i pracują normalni ludzie.A czy byli karani czy coś innego to chyba nas klientów nie powinno to obchodzić.Wykonują swoją prace na pewno jak na lepiej umieją.
4
oburzona 2017-03-11 18:33
a co sądzicie o godzinach otwarcia dino w święta np w wielkanoc to chyba lekka paranoja?
1
mc magazyn 2017-03-11 20:59
Nie polecam pracy na magazynie w Krotoszynie na kompletacji .
ona 2017-03-12 17:16
A do ktorej bedzie otwarte? Bo my nic nie wiemy jeszcze.... i mam pytanie do pań ktore pisaly ze zarabiaja 2500 ile dostajecie na reke? Bez premii? Bo my mamy 2100 na reke wychodzi nam 1580/ 1630 zl
3
robol 2017-03-13 10:00
Kochani, a jak jest u was z tym dodatkiem 100 zł ( tzw. obecnościówki ) który widniał w premii nr 2, u nas już jej nie ma
zaskoczona 2017-03-13 10:15
z tego co mi wiadomo to normalnie do 22 w wielką sobotę
ona 2017-03-13 12:57
Od stycznia juz jej nie ma... zostala zabrana
ona 2017-03-13 12:58
Bo my to rodzin i domow nie mamy...
3
robol 2017-03-13 13:08
Dlaczego, mieliście jakieś informacje na ten temat, a być może zostało to wliczone do zasadniczej czyli do 2100 (100) ?
ona 2017-03-13 13:29
Kierownik nam mowił, regionalna go poinformowala ze zostala zabrana ta obecnosciowka. Tez mysle ze zamiast 2 tys mamy 2100 zamiast premii tylko my w cale tego nie odczujemy i tak 1500/1600 wychodzi
robol 2017-03-13 13:59
To nieźle nas wykantowali skur... (100 za 100) , a tak się chwalą wynikami sprzedaży ogólnokrajowej, nasz kier udawał zaskoczenie twierdząc że nic o tym nie wie jak pytamy- fajnie co ?
ona 2017-03-13 14:57
Moze faktycznie nie wiedzial. A jak wiedzial to szuja jedna. Nasz zaraz dzwonil,pytal maile wysylal. Mamy kiero dobrego ;) nie jego wina ze premie ucieli....
miss 2017-03-14 12:12
Mam pytanie czy ktoś wie czy to normalne ze kierownik i zastepca chodza na ranna zmiane
1
ona 2017-03-15 17:36
No kierownik od 7 do 15 pracuje, zastepca u nas robi 1, 2 soboty niedziele...z reszta kiero tez i sobote i niedziele jest.
a. 2017-03-15 17:43
Czytam i czytam i kurde.. gdzie wy pracujecie? U nas mimo ze ktoras cos tam powie i jest male spiecie to wyjasniny i jest spoko. Nikt nam starych gazet nie wciska. Jest czysto bo i my o to dbamy. Czyscimy wycieramy myjemy. Pamietajmy ze to my dostajemy sklep i reszta nalezy do nas. Atmosfera w pracy to tez zalezy od nas. Moze ja mam takie odczucie bo pracuje w markecie gdzie mamy spoko zalage i kierownika ale jape otwieram na te opinie. Fakt w zime na 1 masakra, jeszcze zatoki lecze ale nic z tym bie zrobimy. Trudno. Tylko piszac to tu watpie zeby to mialo skutek.
Neon 2017-03-17 19:24
I co zakochani w Dino ? Nowy czerwony paleciaczek zastąpi jedną z Was. Hehe... Zobaczymy jak teraz będziecie zasuwać w 3 osoby w weekendy? Hehehe.... Dobrze się nasmarujcie ;)
9
bylypracownik 2017-03-18 15:47
Panią Kierownik przerasta ułożenie grafiku na caly miesiąc. Nawet na tydzień nie potrafi ułożyć żeby ciągle nie zmieniać. Jesli donosisz plotki to nie ważne jak pracujesz. Jak jesteś solidnym pracownikiem to tylko tracisz. W Dino na Pabianickiej w Łodzi brakuje dobrego i uczciwego kierownika.
4
maja 2017-03-18 18:27
My wiemy jakie to uczucie zasuwac we trzy w weekend. Nie polecamy jeszcze klienci sie oburzają.
9
kaj 2017-03-20 21:38
Piszesz "zasuwamy" a więc nie trzeba zasuwać tylko NORMALNIE pracować jak ludzie cywilizowani w Europie , pracować w swoim tempie i nauczyć pracodawcę, że 3 osoby nie zrobią tyle co 4 lub 5 ...do licha ZACZNIJMY SIĘ SZANOWAĆ!!
10
maja 2017-03-21 10:42
KR powtarza ze ona nie ma wpływu na decyzje zarządu i nawet sie nie stara żeby pomoc bo siedzi tylko przed komputerem i nie ma czasu
Justyna 2017-03-21 14:17
Dino aspiruje do takich marek jak biedronka czy lidl źródlo:(usunięte przez administratora) niestety do tych pracodawców jest mu baaardzo daleko. Biedronka swego czasu przekonała się że nie dbanie o swoich pracowników wpływa znacząco na wizerunek, a co za tym idzie, na wyniki. Myślę, że Dino jest o krok od tego miejsca z którego Biedronka podniosła się kilka lat temu. Jak słyszę historie, że pracownik dostał naganę bo między obsługą klientów kierownik sklepu wymagał od niego rozkładania towaru na półki i za każdym razem musiał zdejmować fartuszek, czepek itp. i za którymś razem nie założył czepka to nóż się w kieszeni otwiera. Jeszcze bardziej zbulwersowało mnie sugerowanie jednego z kierowników regionalnych, że pracownicy wynoszą do śmieci pełnowartościowy towar, po który za chwile przychodzi do tego śmietnika ktoś z rodziny. Pewnie takie rzeczy się zdarzają, ale żeby kogoś oskarżyć trzeba mieć dowód. Takie podejście pokazuje tylko, że kierownictwo nie ma szacunku do swoich pracowników i zamiast ich wspierać (dać dodatkowy etat na układanie towaru na półki tylko ich deprecjonuje). Wiem że praca w takim sklepie to ostateczność, ale na prawdę u konkurencji pracownicy traktowani są duże lepiej i między innymi dlatego to konkurencja odnosi sukcesy, a nie pożal się Boże Dino.
17
Kama 2017-03-22 20:58
Paranoja to za mało.Mądry by tego nie wymyśił,rozumię że liczy się kasa dla marketu ale bez przesady:)
4
ona 2017-03-24 19:34
My pracujemy do 16. I uwaga uwaga! Tylko chetne osoby!
To na tyle.. 2017-03-24 20:10
Od niedawna zaczęłam pracę w dino. Oczywiście jest ciężko. Ale przynajmniej jest co robić. A o czystość dbają naprawdę starannie. Każda zmiana pozostawia po sobie porządek. I co niedziela generalne sprzątanie. Kierowniczka świetna, i współpracownicy naprawdę w porządku z każdą można się dogadać. Uważam że to fajny sklep. Ale nie raz to będę powtarzać, polakowi nie dogodzisz...
1
maja 2017-03-24 20:55
Gdzie pracujecie do 16?
1
jolajola 2017-03-25 22:41
Uważasz ,że w Biedronkach jest lepiej czy w Lidlu ? Proszę Cię zdarza się ,że jest gorzej. To wszystko naprawdę zależy od ludzi.Od tego jaki jest kierownik i załoga,wystarczy popatrzeć na to co piszemy u jednych jest lepiej u drugich gorzej. Ofszem jest teraz ciężko,tym bardziej jak etaty ucinają,ale chcieliśmy niedziel wolnych to teraz mamy ... jest to przykre,że nie liczą się z Nami. Tylko pytanie jeśli Państwo chce dla Nas dobrze abyśmy w niedzielę spędzali czas w gronie rodziny a nie na kasie ,to może z przy okazji nakazali by pracodawcą limity pracowników ?
Nessia 2017-03-26 22:16
Wszyscy dostają premie 72zl na rękę 50zŁ za zajęcie od 5lub6 miejsca do 1 tak samo
Xyz 2017-03-27 13:19
Czy w związku z tym, że niedzielę mają być wolne będzie redukcja etatów? Ktoś coś wie? U nas w Dino łącznie z Panią kierownik jest nas 13. Pozdrawiam wszystkie dinusie
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska