Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nora - 2015-12-07 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nika ważne, że w ogóle te bony były. Według mnie właściciel nie ma takiego obowiązku. Może zrezygnował, bo mu się nie kalkulowało. Po ofertach nie widzę, by takie rzeczy zapewniali.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-12-10 11:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cyrki sobie robicie w DINO nie dość ,że płace są jak kot napłakał to trzeba pracować za pięciu.To jest wyzysk pracownika.A WY tam na wyższych stołkach jakie macie premie na święta ??????? Bo My zwykli pracownicy zapierdzielamy na Wasze wypłaty i premie.Święta są RAZ w roku i żeby nie dać jakiegoś talonu na Święta ????ŚMIECH NA SALI !!! Teraz się nie dziwię , że ludzie nie chcą pracować w dino.Dostaniesz wypłatę to człowiek musi się zastanawiać co kupić a rachunki trzeba opłacać a do kolejnego 10 nie wiadomo czy starczy.WY TAM NA WYZSZYCH STOŁKACH ZACZNIJCIE SZANOWAĆ NAS bo dzięki nam to dino istnieje. My zapierdzielamy jak woły a wy plaszczycie dupska na stołkach i liczycie zera.
zdjecie uzytkownika
faja - 2015-12-10 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam do Was pytanie. Jestem niepełnosprawna, mam dwie przerwy po 15 min. podczas których wychodziłam na "dyma". Ostatnio zast.kierownika poinformowała mnie, że na przerwie to mogę tylko jeść i pić a na faję nie mam prawa wyjść. Czy to nie jest przypadkiem łamanie &137 k.p. wydawało mi się że, przerwa jest dla mnie i czy palę czy czytam gazetę to moja sprawa,,,chyba że się mylę :(
zdjecie uzytkownika
renia 79 - 2015-12-10 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyglada sprawa z pieniedzmi na swieta jestem na L4 pozdrawiam renia odp czy mi sie przysługuje
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-12-11 10:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [faja - 2015-12-10 11:40:50]:
U nas są dwie osoby z grupą i mają tylko jedną przerwę 15 min jest już tak od 3 lat....
zdjecie uzytkownika
renia 79 - 2015-12-11 14:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy bedac na L4 dostane na swieta czy jak zwykle dino oszukuje ludzi którzy sa na L4 mam przeciez umowe z nimi pomózcie
zdjecie uzytkownika
bon - 2015-12-11 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedąc na l4 nie dostaniesz żadnego doadatku. w tym roku zrobili tak, że nie ma bonów tylko dodatek do wypłaty jako NAGRODA (za każdy przepracowany rok 100zł)
a więc ci co na l4 to nagrody nie otzrymaja......to są jakieś żarty!!!
zdjecie uzytkownika
dinus - 2015-12-12 02:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [faja - 2015-12-10 11:40:50]:
TO NIE MA TAK ZE NIE MA KTO UCZYĆ TYLKO NIKT NIE CHCE MIEC TAKICH OBOWIAZKÓW I TO JESZCZE ZA DAEMO BO CZY JESTEŚ SPRZEDAWCĄ CZY FUNKCYJNYM MASZ TAKĄ SAMĄ WYPŁATE
zdjecie uzytkownika
dinus - 2015-12-12 02:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkk - 2015-12-11 10:58:22]:
należy im się 30 min
zdjecie uzytkownika
faja - 2015-12-12 18:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia 79 - 2015-12-11 14:17:28]:
Nie znają przepisów, należy im się 30 min przerwy, jest to w klauzuli w poprawce do umowy dziewczyny walczcie o swoje,pozdrówa ( kupiłam sobie e-papierosa teraz w kiblu se zajaram ;)...)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-13 16:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinus - 2015-12-12 02:31:19]:
Dokładnie,obowiązków przybywa a wyplata marna,a w ogóle to trzeba poruszyć nasze regionalne ,bardzo krzyczą na dziewczyny,są okropne oczywiście nie wszystkie.
zdjecie uzytkownika
Mis - 2015-12-13 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosc co do regionalnych masz racje niektore sa okropne ale i liderzy nie sa lepsi a zwlaszcza wielki niezadowolony PB ktory w polowie grudnia przyjezdza na kontrol i zamiast wesprzec zaloge bo zapieprzaja ile sil to ze wszystkiego jest niezadowolony i tylko zniecheca wszystkich swoja niezadowolona mina zamiast motywoac
zdjecie uzytkownika
kkaka - 2015-12-16 16:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi pwiedziec czy dostał bony z Agro na swieta bo w jednym markecie niedaleko dostali a my tylko nagrody
zdjecie uzytkownika
LILKA - 2015-12-16 17:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia 79 - 2015-12-10 21:49:59]:
A może warto pomyśleć,łamiesz przepisy pożarowe to jedna rzecz,pracodawca wg przepisów może ale nie musi wyznaczyć miejsca do palenia.Rusz głową !
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-12-18 01:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widzialam ze dino poszukiwalo ostatnio i chyba nadal poszukuje kilkanstu nowych pracownikow, czytam wasze wpisy jednak nic w nich nie ma czego mozna sie dowiedziec o zatrudnieniu
zdjecie uzytkownika
świdniczanin - 2015-12-20 10:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ masakra co jest w świdnicy pod ZG byłem świadkiem jak pani w okularkach (chuba kierownik)jebała jak psa kasjerke przy klijentach aż mi głupio było z taka kierownik to niechce sie robic szkoda że niepracuje w mojej firmie odrazu dyscyplinarka za taki wybryk powina isc na nauki jak postepowac z ludzmi. Najlepsz jest to że widze ja czesto w kosciele składa rączki do komuni katolik jak malowana wesołych swiąt i kopa z funkcji oby ktos ja tak potraktował przed klientem.
zdjecie uzytkownika
renia 79 - 2015-12-26 20:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lilka madralo nie wiem czy masz mózg ale raczej go nie masz u nas wszystkie prawie palą i jakos te twoje przepisy maja w du..e a ja co mam byc poszkodowana i jak ich nie ma to ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
zdjecie uzytkownika
dinus - 2015-12-29 13:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi wyjaśni dlaczego w dino nie ma przy rozliczeniu kasjera kasa przyjmie [ inaczej w skrócie kp] jeśli mylące się panie funkcyjne żle rozlicza kasjerkę
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-12-30 21:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinus - 2015-12-29 13:04:52]:
w dino przy rozliczeniu jest kp widocznie pani kierownik żle wyszkoliła swoją funkcyjną albo ta osoba się do tego nie nadaje
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-12-31 09:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w dino mogą pracować dwie siostry rodzone i to na jedną zmianę
zdjecie uzytkownika
nisia - 2016-01-01 14:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [faja - 2015-12-10 11:40:50]:
hej potrzebowała bym kontakt do samego prezesa myślisz że to będzie szymon.piduch @markedino.pl
zdjecie uzytkownika
zeno - 2016-01-03 02:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@dinuś, wydaje mi się, że nie będzie takiego problemu, jednak trzeba się dogadać z pracodawcą, będą pewnie także podpisywane dwie umowy w tym przypadku.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-07 19:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny pracodawco kurtyny powietrzne nad drzwiami wejściowymi nic nie dają jest bardzo zimno jak tak dalej będzie to zmuszone będziemy pracować w czapkach BHP się KŁANIA zróbcie coś z tym wreszcie L4o nie rozwiązanie POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-07 19:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny pracodawco kurtyny powietrzne nad drzwiami wejściowymi nic nie dają jest bardzo zimno jak tak dalej będzie to zmuszone będziemy pracować w czapkach BHP się KŁANIA zróbcie coś z tym wreszcie L4o nie rozwiązanie POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-07 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny pracodawco kurtyny powietrzne nad drzwiami wejściowymi nic nie dają jest bardzo zimno jak tak dalej będzie to zmuszone będziemy pracować w czapkach BHP się KŁANIA zróbcie coś z tym wreszcie L4o nie rozwiązanie POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
furek - 2016-01-08 01:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ala a który punkt masz na myśli? teraz szukają sporo kierowników marketów w różnych okolicach polski, podobno warunki pracy są bardzo dobre na tym stanowisku łącznie z pensją
zdjecie uzytkownika
PREZES DINO - 2016-01-10 08:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i niewierze wszyscy płaczą narzekają miagwią jak dzieci z przedszkola miejcie jaja i zmieńcie se prace ja niokogo nietrzymam a płacić za siedzenie i palenie papierosow po katach niebede tylko nieudaczni ludzie pracuja umnie hehe i natym zeruje :))))Ja na chleb mam i na wakacje na kanarach a wy musicie nato robic hehe wiec do doboty bo pesje pujda w dol od kwietnia i tat i tak POZDRO NIEUKI MOI robile
zdjecie uzytkownika
ŚWIDNICZANIN - 2016-01-10 09:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA UWAGA Nowy trend w sklepie DINO świdnica pod Zieloną Górą poco wykładac towar na polki niech świecą pustkami :)))) Wystarczy towar wywieść na sklep a klijęci sami wezmą wezmą se z palet palet z towarem jest tyle że ciężko poruszać sie miedzy regałami a na dokładke ceny inne na półkach niż w rzeczywistości nie wspomne o poterminowych artykółach trza powiadomic SANEPID albo kogos kto jest za to odpowiedzialny sklep zamiast nas karmić to nas truje trza KROTOSZYN poinformowac niech tam poleca ci co sa odpowiedzialni za ten nieogar POZDR ZNIESMACZONY KLIJENT
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-10 13:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto jest za tym żeby poruszyć wynagrodzenie oraz etety w Dino? Odezwać sie odrazu do góry. Nasz KR poruszał ten temat ale to jak grochem o ściane. Może wspólnie coś zdziałamy.
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-01-10 14:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej hej no ja przeglaldem ostatnio sporo stron z ofertami pracy i naktnalem sie na te od firmy Dino Polska S.A. widzialem ze szuakaja kierownika marketu
zdjecie uzytkownika
swidniczanin 1 - 2016-01-10 21:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swidniczanin pewnie ma problem sam ze sobą a może tak pora do szkoły na naukę pisania i kultury
zdjecie uzytkownika
mart 77 - 2016-01-10 22:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp
zdjecie uzytkownika
Swidniczanin - 2016-01-12 14:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mart77 nie mam szkoły i kultury ale to nie zmienia moich uwag i faktów o Dino Świdnica a ty mart77 to chyba nie robiłaś(łeś) tam zakupów idź i se popatrz jak się zmieścisz miedzy półkami a paletami ja do szkoły iść nie muszę bo mam takich jak ty roboli co na mnie pracują hehe miłego uzupełniania półek.
zdjecie uzytkownika
sas - 2016-01-12 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do swidniczanin, człowieku nie stresuj się tak, bo w dino zawsze warunki były jedne z gorszych. Chociaż widizałem, że poszukwiali też zastępce kierownika - pensja znacznie lepszaa
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-14 21:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Hej ja przeglądam wasze wpisy i jest nie ciekawie,a osobiście szukam pracy w woj.mazowieckim,widziałam ogłoszenie w Potworowie, bo z tamtąd pochodzę i nie wiem czy mam iść zanieść CV,poza tym słyszałam ,że kierowniczka podobno jest niebardzo.Tzn.za bardzo wysoko podnosi głowę niż ją ma,
zdjecie uzytkownika
paula - 2016-01-16 23:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma co patrzec co pisza inni, w ofercie oferują wynagrodzenie od 1850 zł w gorę, dodatkowa napisali,ze jest premia,to praca na stanowisku miesnym,no wiadomo,obsługa klienta i to praca na zamiany,wiec dogodnie.
zdjecie uzytkownika
@robaczek - 2016-01-17 13:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paula placa od 1850 w gore - smiech, idz zatrudnic sie w dino, przepracuj chocby miesiac a pogadamy po wyplacie, praca na stoisku miesnym tez totalna porazka, mozna garba dostac od dzwigania ciezkichpojemnikow z miesem najlepiej pod sam sufit w chlodni oczywiscie samemu bo nikt nie ma prawa pomoc tyle jest w markecie pracy, i ta koszmarna muzyka 8 godzin dziennie, na kasie tez nie wesolo bo zawsze brakuje 1 i 2 groszowek i swiecisz oczami przed klientem a dyrekcji nie przyjdzie na mysl, zeby miec drobne bo po co, niech kasjerka sie martwi, zenada totaln, ludzie omijajcie dino albo dno szerokim lukiem !!!
zdjecie uzytkownika
jolanta-48@wp.pl. - 2016-01-19 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w dino dwa i pol roku.Jako osoba niepelnosprawna z grupa zostawalam codziennie po 1 godzinie za darmo. A potem w podziece mobbing i stalking. odeszlam`
zdjecie uzytkownika
jonny - 2016-01-19 19:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolanta-48@wp.pl. - 2016-01-19 17:04:46]:
to ciekawe. Oczywiście jeśli miało to miejsce to współczuje, ale do tej pory nie spotkałem się z podobnymi opiniami na temat pracy w Dino, także stąd moje zdziwienie
zdjecie uzytkownika
TERESA - 2016-01-21 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam -czy ktoś wie jak pracuje się w DINO MOSINA maja ogłoszenie ze przyjmą do pracy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-21 21:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jonny pewnie, że najlepiej samemu wyrobić sobie o nich opinię, ale z tego co widziałem to w sumie w całej polsce szukają kogoś na kierownika marketu.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-24 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zabiorą ci premie bo wynik operacyjny masz na minusie, nik nie pomyśli że ty na tą premię ciężko pracujesz. Co do wyniku operacyjnego nie ma żadnych informacji dłaczego w tym miesiącu tyle wydatków a w następnym tyle. Mogą nas robić na tym wyniku jak chcą, nie ma nikogo kto by nam to wytłumaczył. Prezes najlepiej to by chciał 3 osoby na zmianie i wszystko zrobione żeby było, ludzi do pracy nie dacą a cała reszta za najniższą krajową najlepiej żeby robiła. Ile ludzie tak pociągną? Prezesie zastanów się nad tym. Ludzie chętnie by pracowali ale nie za takie wynagrodzenie oraz ilością etetów.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-24 20:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dla mnie ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zabiorą ci premie bo wynik operacyjny masz na minusie, nik nie pomyśli że ty na tą premię ciężko pracujesz. Co do wyniku operacyjnego nie ma żadnych informacji dłaczego w tym miesiącu tyle wydatków a w następnym tyle. Mogą nas robić na tym wyniku jak chcą, nie ma nikogo kto by nam to wytłumaczył. Prezes najlepiej to by chciał 3 osoby na zmianie i wszystko zrobione żeby było, ludzi do pracy nie dacą a cała reszta za najniższą krajową najlepiej żeby robiła. Ile ludzie tak pociągną? Prezesie zastanów się nad tym. Ludzie chętnie by pracowali ale nie za takie wynagrodzenie oraz ilością etetów.
zdjecie uzytkownika
rom - 2016-01-26 18:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino to wielki syf i złodziejska banda
zwłaszcza Międzychód
od tygodnia głupich reklamówek nie mają
zdjecie uzytkownika
Amandaa2507 - 2016-01-26 19:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-14 21:09:00]:
W Potworowie jest akurat bardzo fajne Dino. Jeśli słuchasz opinii ludzi, to nigdy nie znajdziesz pracy bo zawsze ktoś powie jakąś baje ;) często robie tam zakupy i widze, że jest to zgrany zespół :)
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-01-29 11:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Jestem częstym klientem marketu Dino Wilkowice,bardzo miła obsługa(przeważnie),aczkolwiek ostatnio zauważyłem,iż coraz częściej zmieniają się pracownice.Nawet ostatnio zauważyłem brak jednej z najsympatyczniejszych i jak to różnie tam widać najpracowitszych dziewczyn Pani M. lecz nie tylko,w ostatnim czasie wiele się zmieniło.Czy naprawdę sytuacja na owych sklepach jest aż tak trudna,że występuję taka rotacja pracowników?Zamiast dbać o tych uśmiechniętych z odpowiednim podejściem do klienta przywraca się osoby wciąż z życia niezadowolone,bądź takie,które nawet o schludny wygląd nie potrafią zadbać?Z poważaniem B.K.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-29 22:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest fajna. Jak ktoś nauczony pracy to nie będzie narzekać. My mamy super kierowniczke sklepu, całą ekipe, kierownika rejonu,lecz co z tego firma nie dba o dobrych pracowników, wszystkich ludzi ma za nic, robota ma być wykonana czy masz ludzi do pracy czy nie. Obowiązków cała masa 3 osoby na zmianie. Ludzie padają ze zmęczenia, śniadanie w biegu trzeba jeść, kontrola za kontrolą. Ludzie nie wytrzymują tempa i sami odchodzą. Nikt nie będzie się poświęcał za takie wynagrodzenie i podejście do człowieka.
zdjecie uzytkownika
stonoga - 2016-02-01 06:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dino w Wierzbicy
to dno zarówno dla klienta jak i pracownika, ciągle swieci pustkami.
czarno to widzę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-02-01 13:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest chore żeby market w wigilie był czynny do 15.30,zanim rozliczy się kasjerki i pozamyka to jest 15.45 tak samo sylwester do 21! Żaden market nie jest tak długo otwarty, prezesi balują a ktoś musi na nich pracować.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2016-02-02 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [faja - 2015-12-10 11:40:50]:
mylisz się, bo w Dino jest ogólny zakaz palenia, a jeśli opuścisz teren zakładu pracy w czasie pracy mogą Cię zwolnić i to dyscyplinarnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert