Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-18 09:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co piszą Związki zawodowe o mobbingu i problemach pracowników z Krzemieniewa i Masłowa, to szczera prawda.Ten problem jest na wielu marketach tylko każdy się boi odezwać,ale tak jest wszędzie.Związki powinny po jeżdzić po najbliższych marketach i porozmawiać tajnie z pracownikami to wiele by się dowiedziały.Ogólnie mówiąc nie jest wesoło w marketach !
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-02-20 17:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-18 09:47:12]:
Witam Pani Beato, Bardzo proszę p rzyjście do biura jak będzie Pani na zakupach w Dino w Przytocznej i odebranie swojej książeczki sanitarnej, która została w sklepie po tym jak porzuciła Pani pracę.
Proszę również o nie obrażanie pracowników Dino i mnie osobiście na tym forum. Jeśli nie podoba się Pani sposób w jaki jest Pani obsługiwana proszę o informację. Pracuję od 8:00 do 16:00 od wtorku do soboty
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-02-20 17:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek! Myślałam,żeby napisać list anonimowy do Prezesa..ale ja sama nic nie zdziałam. Potrzebuje więcej osób może wtedy coś ruszy
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-21 07:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik,ja nikogo nie obraziłam,opisałam tylko fakt który zaistniał w Dino,a panią,gdzie obraziłam?raczej wręcz przeciwnie,Nie mam zamiaru tam przychodzić,bo naprawdę nie ma po co,Jeśli zostały jakieś moje dokumenty,to proszę je odesłać,bo z tego co wiem to nie mój obowiązek.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-23 07:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik,zastanawiam się jaki wy macie porządek w dokumentach,owszem ,porzuciłam pracę,ale tylko dlatego ze nie pozwolę się tak traktowac,w każdym człowieku jednak drzemie troche godności i wrażliwości,a książeczkę sanitarną i resztę dokumentów mam w domu,radziłabym dokładnie sprawdzać dane w książeczkach,i te dokumenty które u was zostały odesłąć do prawidłowej osoby.No bo jeśli nie potraficie sobie już poradzić z tak prostymi sprawami,to wcalę sie nie dziwię że jest jak jest.
zdjecie uzytkownika
lena - 2015-03-04 09:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino dziadostwo.pozdrawíam panía kierwnownik z dino w ostrowach chociaz na kierownika to trzeba sobie zapracowaą.a jej wyglad zielona grzywka i kultura osoaísta to swiadcza o niej poprostu lesba.pozdrawiam agate z dino
zdjecie uzytkownika
tosia - 2015-03-07 17:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wypowiedzą się ludzie na temat Dino łódź Radwańska staram się tam o prace wiem ze zmienił się kierownik regionu i jest lekka padaczka odwagi dziewczyny tam pracujące dajcie cynk
zdjecie uzytkownika
była - 2015-03-10 19:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy klną na obsługę ,a jak człowiek przyjdzie do roboty i widzi już od progu te niezadowolone miny tzw.koleżanek które tylko kombinują jak tu do biura się dostać to człowiekowi się wszystkiego odniechciewa. Pracowałam w Dino w Rad.i uważam że niektóre to stanowczo zbyt długo tam pracują bo już się dziobią między sobą
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-12 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wypowiedzą się ludzie na temat dino w kowarach
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2015-03-14 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-02-02 09:38:42]:
Witam identyczna sytuacja jest w Obornikach Śląskich. Też wielka pani kierownik tak traktuje pracowników. Może sie ktoś tym w końcu zainteresuje
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-03-16 08:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dziwne wrażenie ,ze jednak market DINO specjalnie obsadza tak swoje sklepy...kierownictwo które przy klientach ubliza pracownikom,kliki stworzone przez funkcyjne...oooo te to dopiero się panoszą...i jeszcze obrażone pracownice,które prawda w oczy kole...co niektóre zachowują się jak od pługa oderwane...ale może to tak ma być.Dino w Przytocznej...ponoć teraz jest tam taki syf...nie potrafią go ogarnąć...ale nie da się ogarnąć niczego,jeśli nie ma współpracy a tylko rywalizacja..I jeszcze te pomieszane dokumenty...Brak słów...Przyjemniej robi się zakupy tam ,gdzie jest zdrowa atmosfera.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-16 22:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo nie podoba mi się jak podchodzac do kasy kasjerka w miedzy czasie jak nie ma ludzi czysci kratke przed sklepem czy inna robote odwala a inne panie pozamykaja sie na zapleczu i kto wie czy w tym czasie kawki nie pija ,chodzi mi o sklep w Przemkowie jesli maja czas na kawe to niech jedna wyjdzie do porzadkow w koncu jesli ktos siedzi na kasie to niech tam bedzie caly czas
zdjecie uzytkownika
kilientka - 2015-03-17 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie na przykład w Dino w którym robię zakupy bardzo drażni to jak kasa jest pusta bo pani która ma tam siedzieć gdzies znikła a koleżanka która udaje że cos robi obok naciska dzwoneczek i nagle kasjerka się pojawia oczywiscie przepraszając bo musiała isć do toalety,tyle tylko że smród wypalonego na szybko papierosa zdradza prawdziwy cel wizyty poza stanowiskiem pracy.Sama pracuję z osobami palącymi i wiem jakie to jest uciążliwe dla osób które są wolne od tego nałogu tyle tylko że moja firma zapewniła pracownikom palarnię a palaczom z pensji potrąca 3zł/za każde wyjscie na dymka
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-17 22:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
blondyna na zdunowskiej ma jakieś braki czy co, bo dawno nie widziałem tak piszczącej kobiety na widok facetów....... jak tak to niech zmieni miejsce pracy bo żal patrzeć
zdjecie uzytkownika
atłas - 2015-03-17 23:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ali - 2015-01-31 16:49:34]:
Ogrzewają nią centrale
zdjecie uzytkownika
była - 2015-03-18 16:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja od razu byłam Funkcyjną.. i co z tego, pracowałam jak inni pracownicy i jeszcze pełno rzeczy w biurze musiałam zrobić. I co z tego miałam, nic, większe opieprze, non stop telefony od KR, ciągłe kontrole i kto obrywał... osoba Funkcyjna, za co.. za najniższą i jeszcze nawet nie mam tego w umowie, tylko że jestem kasjerką. Na pewno nikt na mnie nie narzekał, bo traktowałam ludzi normalnie.. Dostałam awans na Młodszego Kierownika i co... zrezygnowałam. Kierownik i Zastępca dostają niewiele więcej od kasjer.. a nawet nieraz kasjer zarobi więcej, bo jak ma nadgodziny.. Oni mają stałą pensję, nie mogą pisać nadgodzin a nawet im z pensji zabierają, jak jakaś kontrola źle wyszła. A osób nadzorujących markety jest więcej niż pracowników. Non stop jakieś kontrole, które przeważnie źle wychodzą. Bo jak ma się dbać o market, w którym jest tylko 3 osoby na zmianie - kasjer, na mięsie i Funkcyjna. Ten Market to parodia!!! Wiem, że to ich początki /podobnie było i w Biedronkach/ ale naprawdę brak słów. Ludzie są ludźmi, jedni są gorsi drudzy lepsi. Więc w jednym markecie może być super ekipa, a na drugim taka że nie mówić.
zdjecie uzytkownika
lozo - 2015-03-21 23:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden wielki syf. O Dino ksiazke by mogli napisac. O tym jak sa traktowani pracownicy, a jak Ci po rodzinie. Golym okiem widac , ze to smierdzi. Macie takie przypadki , ze ktos po rodzinie ?
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-22 14:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak w kowarach
zdjecie uzytkownika
koneser - 2015-03-24 23:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wędliny z Rydzyny nie przypominają nawet padliny !!!!!!!!!!!!! same konserwanty !!!!!!!!!!!!!!! wystarczy zawinąć jakąkolwiek " szynkę" w papier sniadaniowy i pozostawić ją na noc i rano papier będzie w kolorze żółto brązowym po prostu syf syf syf i niech nikt nie pirdzieli że to nieprawda bo tyle chemii co to tzw. jedzenie zawiera to katastrfa !!!!!
zdjecie uzytkownika
nowosci - 2015-03-25 16:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koneser - 2015-03-24 23:05:16]:
koneser, też mi nowość ... :P
jak wyhodujesz sobie świnię na własnym podwórku i ją własnoręcznie zabijesz i przyrządzisz, tak jak lubisz, to bedziesz miał super wędliny bez chemii.
zdjecie uzytkownika
ktros - 2015-03-26 19:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atłas - 2015-03-17 23:15:05]:
czy nie lepiej powiedzieć jej to prosto w oczy a nie pisać na forum ?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-27 22:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chciała bym się dowiedzieć na czym polega praca kasjer-sprzedawca osoba funkcyjna?? Mam pracować w Dino na takim stanowisku a nie wiem co i jak..
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-28 08:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w dino od dawna,ale co teraz się wyrabia to jest szczyt wszystkiego.Zabierają nam samowolnie po jednym lub dwa dni urlopu wypoczynkowego ,mówiąc że pracodawca każe go wybierać za w czasu ,aby nie było go dużo.Jest to nie zgodne z kodeksem pracy,gdyż to jest pracownika urlop i tylko on może nim rozporządzać.Tak jestem wkurzona ,że zgłoszę to do Inspekcji Pracy ,bo to zdarzenie z urlopami nie jest jedno razowe,tylko nagminnie co miesiąc!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-03-28 19:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koleżanki i kolegę z łodzi i okolic,jak współpraca z nowym KR?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-28 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roksana25 - 2015-02-08 12:57:04]:
o kim mowa? Jak on wygląda?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie