Profil firmy Dino Polska

Dino Polska

Krotoszyn

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Dino Polska

fgh 2016-05-09 19:18:13
hej hej widze ze teraz poszukuja do zatrudnienia kasjera- sprzedawcy w kilku miastach w Polsce chodzi o obsługę klientów marketu zgodnie z przyjętymi standardami firmy,obsługę kasy fiskalnej i rozliczanie środków płatniczy
0
mądra 2016-05-12 22:20:15
witam zgadzam się z osobami które piszą prawdę o dinach(koszmar)piszę do was po to żebyście się nie dawali sprawdzajcie godziny pracy ,oszukują podpisują urlopy bez waszej wiedzy sprawdzajcie dobrze fiszki to się musi skończyć.......dyrektorzy pajace udają ,że nic nie wiedzą a powód zwolnień pracowników to jaki ?
1
rozczarowany klient 2016-05-13 11:17:03
DINO MIĘDZYCHÓD to jest dopiero syf,kiła i mogiła.
puste półki,lodówki z napojami,lodami,jakaś maskra.
Teraz pracują osoby z łapanki.
0
Cytryna 2016-05-15 10:07:35
Witam. Jestem troche oburzona po tym jak ktos wymyslil sobie calkowity zakaz palenia w pracy. Przecież mam przerwę jem sniadanie koncze i zawsze wychodzilam na dwór aby sobie zapalic.... Ale po tej akcji z jednego marketu ze laska spalila wiatę oraz market byl zamkniety na 5 godz. CZY PRACODAWCA MOZE ZAKAZAĆ PALENIA I GROZIĆ DYSCYPLINARNYM ZWOLNIENIEM ZA PALENIE W czasie przerwy ???????!!.!!!

Przecięz to moja przerwa jest i nawet moge zeobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na srodku parkingu i nie powinno to kogo interesowac co robie..... .!
1
d. 2016-05-15 13:40:39
Nie do końca masz rację Cytryno. Owszem przerwa jest do dyspozycji pracownika, ale...na terenie oraz w otoczeniu marketu obowiązuje Cię regulamin pracy, w którym jest jasno napisane, że obowiązuje całkowity zakaz palenia. Zresztą, z takim regulaminem musiałaś się zapoznać oraz podpisać, że zobowiązujesz się do jego przestrzegania, zaś w przypadku nieprzestrzegania poniesiesz konsekwencje służbowe, włącznie ze zwolnieniem dyscyplinarnym.
Trzeba czytać, co się podpisuje...pozdrawiam
0
a taka sobie ja 2016-05-15 20:02:30
OMG włos się jeży na głowie jak Was się czyta brrrrr XXX masz 100%racji komu nie chce się pracować albo pomylił się z powołaniem zawsze będzie narzekał,praca jak każda inna ktoś jest od delegowania zadań a ktoś od ich wykonywania i jak ja wydampolecenie to Ty nie marudź tylko je wykonaj,jesteście w pracy 8 godzin w tym 15 minut przerwy czyli 7 godzin PRACA NIE OBIJANIE SIĘ i o co chodzi?? jak chcesz siedzieć to siedź w domu bo tu za siedzenie się nie płaci ...ktoś mi już mówił żeby tych głupot tutaj nie czytać...nie uwierzyłam weszłam i co?? a jednak mieli rację.A przepracowałam już wiele lat na marketach i tu w Dino jest porządek ,czysto świeżo i bez kombinacji wypłata na czas ubezpieczenie 100% atmosfera ok a obiboki zawsze narzekają...
0
jaaaaa 2016-05-15 20:05:31
może i Twoja przerwa ale nie obiekt i otoczenie i skoro ktoś wymyślił sobie procedurę z zakazem to trzeba go przestrzegać i ma prawo zwolnić Cię za nie przestrzeganie procedur firmy
0
x 2016-05-17 00:48:20
Mnie jedynie ciekawi ilu pracowników się zwolni .Na szczęście chętnych do pracy w Dino jak widzimy jest dużo i przyjmowane są coraz lepsze osoby :)Takie którym palcem trzeba pokazywać co mają zrobić ,albo takie które po kilku dniach pracy idą na chorobowe .Proponuję zainstalować podsłuch na sklepie i posłuchać jak klienci narzekają ,bo co chwilę ktoś się zwalnia ,a nowe osoby nie dają rady .Co za tym idzie są wieczne kolejki i braki na półkach.500 plus zapewne też wielu osobom pomoże w podjęciu tej życiowej decyzji .Uprzedzając następne wypowiedzi zaznaczam ,że tak bardzo się obijam w pracy ,że moje przerwy o ile już na nie idę trwają jakieś 5 min ,bo nie mam na nie czasu .
0
Gracja 2016-05-18 16:02:36
Witam! Niestety nie masz racji , przerwa oczywiście Ci się należy , ale nie możesz opuszczać miejsca pracy czyli wychodzić na zewnątrz .A co mają zrobić osoby które nie palą ?! Może też im się należy ,wyjście na świeże powietrze co godzinę Pozdrawiam
0
XXX 2016-05-18 22:38:00
Wiedziałam, że chwilę po informacji dotyczącej zakazu palenia papierosów od razu będzie odzew... zakaz był od zawsze tak jak już osoba przede mną pisała. Tylko wszyscy przymykali na to oczy. Za obecną sytuację, drodzy palaczy, możecie podziękować tylko tej dziewczynie, która się do tego przyczyniła. Dlaczego znowu obwiniacie osoby, które nie miały z tym nic wspólnego? Jestem tylko ciekawa, gdyby to któryś bądź któraś z Was miała własną działalność gospodarczą... ciekawe, czy wtedy wpisując te wszystkie bzudry byłoby tak pięknie i cudownie jak myślicie. Inteligencja ludzka w dzisiejszych czasach spada po niżej zera!

Odnośnie marketu Międzychód... "syf, kiłę i mogiłę" tworzą na tym markecie tylko pracownicy łącznie z Kierownikiem. Świadczy to tylko o osobach, które tam pracują - przepraszam, leniuchują. Jak można doprowadzić do sytuacji, w której nie ma towaru na półkach czy w zamrażarce? Chore, po prostu chore... może na ten market wróciły czasy komuny... kto wie.

I ostatni wątek dotyczący kontrolowania czasu pracy. HAHAHA! Chyba ktoś sobie po raz kolejny żarty robi. A informacja na temat kontrolowania czasu pracy z tym co jest na nagraniach z monitoringu oraz z zablokowaniem i odblokowaniem alarmu jest Ci znana? Chyba nie. Więc po co się wypowiadasz, jak nie wiesz jak działa nasz market. Ludzie, ogarnijcie się!
0
ktos 2016-05-23 00:22:19
skoro jestes osoba funkcyjna to powinnas wiedziec cos o pustych polkach na sklepie bo jesli na zmianie sa 3 osoby w w szczegolnosci na popoludnie jedna na miesie jedna na kasie nr 1 a ta co zamyka musi ogarnac wszystko to dla mnie nic dziwnego bo ta jedna osoba tez nie peknie niestety co do l4 nie mow o innych zle i ciesz sie ze jestes zdrowa ale wiedz ze kiedys los sie odwroci i ty mozesz potrzebowac tego l4 i wtedy ktos bedzie charowal za ciebie
0
XXX 2016-05-23 07:16:58
Na moim markecie nie ma innej sytuacji jak na Waszych. Tez zdarza się, że jesteśmy na popołudniowej zmianie po 3 osoby... czasami zdarza się, że nawet tylko we dwie jesteśmy i wtedy nie tylko mam salę sprzedaży, kasę nr 2, magazyn biuro, ale również i mięsny. Są sytuacje, które tego wymagają, ale nigdy nie zdarzyło się, żeby z powodu, który wymieniłeś/aś na sklepie były puste półki. Wystarczy zorganizować sobie czas pracy tak, żeby ogarnąć wszystko. A przede wszystkim ilość osób na zmianie zależy od umiejętności tworzenia grafiku przez Kierownika.

O jakim losie człowieku Ty mówisz? L4 to los?! Katar to los? Stan podgorączkowy to los? A może delikatny ból w dolnej partii kręgosłupa to też los (chociaż tutaj bardziej stawiała bym na brak odpowiedniego ruchu)? Przez całe moje 2 lata pracy w Dino byłam tylko raz na tygodniowym zwolnieniu lekarskim. Oczywiście miałam być dłużej, ale nie chciałam, pomimo tego, że miałam zapalenie płuc. Wyleczyłam się na tyle, że mogłam wrócić do pracy. A gdybyś, drogi ktosiu, czytał dokladnie, ze zrozumieniem, to wiedziałbyś o jakie L4 mi chodzi. Ale to jest czytanie miedzy wierszami, tak samo jak Wasza praca... robienie wszystkiego tak, żeby to wszyscy dookoła byli źli, a ja najlepsza i najbiedniejsza, bo pracuje i dostaje za to kase.
0
x 2016-05-24 21:15:18
Piszesz,że pracowałyście czasami po 2 osoby na zmianie i uważasz że wszystko jest w porządku? Ludzie odchodzą z Dino ,bo trafiają się same nieroby? Może jest inny powód .Może ludzie przychodzą ,żeby pracować a praca w Dino nie jest ich powołaniem :)Może mają domy ,rodziny i nie mają ochoty pracować ciągle po godzinach i chcą mieć siłę po pracy żeby cokolwiek jeszcze zrobić w domu.Może ktoś na górze zamiast wpadać na świetne pomysły ,które to mają nam ułatwić pracę ,pomyśli nad zwiększeniem liczby pracowników ,bo niedługo w niektórych sklepach kierownicy zamiast robić zamówienia będą musieli obsługiwać klientów.Pozdrawiam
2
yyy 2016-05-25 09:29:58
Dwie osoby na zmianie ? To z pewnością ruchu tam nie macie.Może 5 osób(klientów) na osiem godzin się przewinie.Prowadząca prowadzi sklep siedzi na kasie i na mięsnym w dodatku ma czas wykładać towar -nie wspomnę o biurze??? To powiedz mi jak masz kolejke na kasie i na mięsnym ? co wtedy robisz ? rozdwajasz się ?? haha...XXX haha nie bądź śmieszna-ny musisz być jakimś "CYBORGIEM Z KOSMOSU"
4
ala 2016-05-25 11:21:51
Ha ha
0
Hhhhh 2016-05-25 22:24:04
Opinie na temat Pana Przemysława M??
0
x 2016-05-27 14:58:23
Czemu ma służyć ta opinia ?
0
Gigi 2016-05-27 16:53:42
Prostak..
0
yyyy 2016-05-28 08:34:44
Dwie osoby na zmianie ? To z pewnością ruchu tam nie macie.Może 5 osób(klientów) na osiem godzin się przewinie.Piszesz,że prowadząca prowadzi sklep siedzi na kasie i na mięsnym w dodatku ma czas wykładać towar -nie wspomnę o biurze??? To powiedz mi jak masz kolejke na kasie i na mięsnym ? co wtedy robisz ? rozdwajasz się ?? haha...XXX haha nie bądź śmieszna-ny musisz być jakimś "CYBORGIEM Z KOSMOSU"
0
lula 2016-05-30 12:33:07
Witam jak jeszcze pracuję w DINO powiem szczerze że załoga się dotarła i w miare ok ale zależy od klientów są różni i to człowiek nieraz ma dosć wiadomo że przed świętami tłok i niedzielą ale niech każdy spróbuje popracować a potem iść do sklepu i narzekać że nas mało a tego nie ma a kasa 4 by sie przydała.ja gdyby nie problemy z dziećmi na pewno bym pracowała ale za dużo drugich zmian tym bardziej przy 3 dzieci i muszę szukać opieki a szkoda:((
1
Ala 2016-05-31 15:43:07
Ile zarabia zastępca kierownika?
0
zainteresowana 2016-05-31 18:38:50
Dino otwiera magazyn w Jastrowiu, czy ktoś wie czy warto aplikować ?
0
maja 2016-06-01 20:00:08
Najnizsza krajowa zarabia zastepca kierownika + premia od regionalnego wychodzi okolo 2000 na rękę + premia za dzialy świeże to można na 2500.
0
Sebus wschowa 2016-06-04 14:47:53
Bardzo fajny sklep milo tam robic zakupy oraz sa dobre rzeczy :) do tego mile panie Beatka i Renia sa bardzo przyjemne jak sie robi zakupy tam dino dwa wschowie ::) ;--*
0
klient 2016-06-05 09:39:23
Sklepy Dino może i są czyste. Ale praca tam to obozy pracy. Opinie zachwalające to na 100% piszą ludzie zarządzające tym wyzyskiem. Wynagrodzenie najniższe. Na ofertach pracy widnieje zachęcający napis - satysfakcjonujące wynagrodzenie. Zapomnieli dopisać, że właścicieli firmy bo przy wypłatach mało im z kupki ubywa. Godziny pracy najgorsze. W wigilię i sylwestra sklep otwarty najdłużej ze wszystkich marketów. Premia zabierana pod byle pretekstem. Podsumowując - w marketach Dino zarobisz minimalną krajową pracując od maksymalnym obciążeniem.
2
NIKK\T 2016-06-08 14:23:07
Czy w waszych dinach,też kierownicy zamawiają dużo wędlin i mięsa ,a jak się przeterminuje, to wywierają na was presję ,abyście to kupowali.Wielkie pretensje i złość na nas ze strony kierownika,że trzeba to kupić ,bo sklep będzie miał straty.To jest po prostu chore .Nadaje się do INP za mobingg i zmuszanie .A co będzie jak ktoś się zatruje jadem kielbasianym i zgłosi do sanepidu.Wielka MASAKRA!!!!
0
xyz 2016-06-09 09:47:14
Tak u nas też tak jest musimy kupować bo jak nie to jest to niemule widziane
0
Mermaid30 2016-06-09 18:53:41
Proponuje zgłosić to gdzieś wyżej. Też pracuje w Dino ale takie rzeczy są niedopuszczalne.
0
Mermaid30 2016-06-09 18:54:07
Proponuje zgłosić to gdzieś wyżej. Też pracuje w Dino ale takie rzeczy są niedopuszczalne.
0
gość 2016-06-09 19:17:36
TY SIĘ OPANUJ....Z PEWNOŚCIĄ JESTEŚ KIEROWNIKIEM W JAKIMŚ SKLEPIE I TAK NAPRAWDĘ TO NIE WIELE WIESZ JAK WYGLĄDA CIĘŻKA PRACA W DINO...CO INNEGO ROZPORZĄDZIĆ I WYDAĆ ROZKAZ A CO INNEGO TĄ PRACĘ WYKONAĆ....
0
yyy 2016-06-10 13:57:08
Gdzie wyżej chyba tam wyżej też jest na rękę że nie ma strat a my kupujemy to czego nie sprzedadzą
0
XXX 2016-06-10 15:54:30
Tak, jestem cyborgiem, ale sie nawróciłam i postanowiłam z Wami narzekać na Dino. To jeden wielki syf, bo muszę pracować i w dodatku obsługiwać Klientów. Po co Oni przychodzą? Żeby jeść? Co innego, jak ja jestem Klientem... chcę być obsłużona w pełni profesjonalnie. Ale ja tego robić nie muszę, bo pracuję w Dino. Wypłatę, to powinni mi dawać, bo po prostu jestem i to wystarczy. HAHAHA!

Brak mi po prostu słów... Kierownik wydaje tylko polecenia? HAHAHA - tyle w tym temacie, nic więcej.
0
ona 2016-06-11 17:41:50
Byl juz u was tajemniczy klient ❔ jak wypadla u was kontrola i o co sie pytal
0
mmm 2016-06-13 09:15:20
Witam.Przeglądam forum od dawna i postanowiłam w końcu podzielić się opinią na temat pracy w Dino. Co do grafiku to prawda niestety nie raz nie dwa wypada że któraś z dziewczyn nie ma weekendu wolnego, to już jest gruba przesada, wiem że jest wolne w tyg ale mimo weekend powinien być, na zmianie też nie raz po 3 os, ruch jak cholera puste półki na koniec, trzeba uzupełnić itd centrala naciska aby nie siedzieć późno ale jest to niewykonalne. Co chwila kontrole i zaraz wszyscy panika i się spinają żeby wyszła dobrze a i tak zawsze się coś znajdzie, np kurz na półce z winem. Paranoja!! Nie mówię że źle mi się pracuje bo podoba mi się moja praca ale trochę szacunku dla pracownika i trochę więcej zorganizowania wtedy będzie lepiej. Każda bierze podobne wypłaty ale jedne nie robią nic a drugie zapier...aż się leje z niego.
3
ciocia 2016-06-13 20:24:01
Czy u Was jak ktoś chory to najlepiej by było jakby brał urlop niż L4 .?
0
ktos 2016-06-14 23:21:46
Racja jest ze w malo obrotowym sklepie dasz rade pracowac po 2 na zmianie idz do sklepu wysoko obrotowego i zycze powodzenia tylko pampersa zaloz bo nie wiem czy do toalety zdazysz bo o przerwie to zapomnij...a i widac jakie to ciezkie zapalenie pluc mialas skoro dalas rade wrocic tak szybko moze to tez kaszelek byl?a tak w ogole to proponuje ci zebys byla 1 na zmianie bo tez pewnie dasz rade bo jak nie ty to kto???hehe
1
lala 2016-06-15 16:19:45
Ja pracuje na wysokoobrotowym i szczerze w normalny dzień robimy po 5-6 na zmianie i wierzcie mi mamy co robic ciągle....
0
dino 2016-06-15 21:06:04
Dino Daszyna w łódzkim = pani o imienu Milena nie dość ze niemiła to jeszcze niee potrafi wydać reszty, moim zdaniem robi to celowo.reszta sklepu jest ok
0
byla 2016-06-17 16:37:25
drogie kolezanki przechodzilam to wszystko wiec wiem o czym mowa,ciezka praca malo satysfakcjonujaca ogromne wymagania az do przesady,zakazy nakazy wiecznie pod lupa,tak jak bardzo lubilam handel to praca w dino zmienila ogromnie moje nastawienie do tego fahu wrecz mi obrzydzilo,ale nie tylko pisze o zasadach,niedocenianiu i ogromnej pracy zeby to jakos wszystko ogarnac,pisze tez o kolezankach ktore psiocza za plecami a w rzeczywistosci sa zaklamane, pisze tez ze jak ktoras wyzej zajdzie zadziera nosa bardziej niz to wskazane,pisze o braku wspolpracy kolezenskiej i wspieraniu a takze zrozumieniu ze raz jest lepiej a raz gorzej.premia wyrabiana jest przez wszystkich i to jest najwazniejsze docenianie wszystkich miesny,kase,biuro.szefostwo no coz ma nas tyle ze nie interesuje ich co sie dzieje nie ta to bedzie inna, jesli chodzi o palenie to w ofercie pracy powinno byc zaznaczone osoby niepalace wiec byloby fer,a faktycznie przerwa jest pracownika na relaks zeby lepiej pracowac i byc milszym dla klienta,najgorszy pracownik to jest zestresowany pracownik, a jak ktos na przerwie chce sie przewietrzyc tez powinien wyjsc i sie odstresowac zeby np dobrze reszte wydac itd itp a jezeli chodzi o wpis o zamawianiu miesa i wedlin to najlepiej niech kierownik sam kupuje jak tyle zamawia...... duzo mozna by pisac na te tematy tylko trzeba byc obiektywnym na wszystko i przede wszystkim kochane kolezanki szereg jest jeden i stojcie w jednym rzedzie to bedzie lepiej moze nie dobrze ale na pewno lepiej.
0
paula 2016-06-21 19:40:07
W Dąbie można aplikować na kierownika marketu. Jeśli chodzi o te okolice, to naprawdę jedna z najciekawszych ofert zatrudnienia. Ktoś wie, ile obowiązków faktycznie ma na sobie taka osoba?
0
ona 2016-06-22 19:11:50
Kierownik ma na glowie caly sklep czyli
Zamówienia
Pracowników jeśli cos zle zrobią to sie tlumacza kierownikowi regoonalnemu
Jezeli za malo zamówi lub za dużo i to nie zejdzie to juz problem
Ogólnie wszystko co związane jest z Dino marketem. Trzeba miec stalowe nerwy przede wszystkim
0
lala 2016-06-22 19:13:56
Hej mam pytanie podobno od czerwca miały być podniesione wypłaty od czerwca i jakos na kartce nie miaalam tego doliczonego
0
XXX 2016-06-23 22:31:12
Lala wynagrodzenie zostało podwyższone, ale od miesiąca czerwiec. Czerwcową wypłatę kiedy dostaniesz? Brawo, w lipcu.

Teraz już przekonałam sie w stu procentach skąd te bezsensowne i negatywne opinie... w czytaniu między słowami.
0
XXX 2016-06-23 22:38:49
Droga "Ona" co, według Ciebie powinien robić Kierownik marketu, jak nie ogarniać swój market. Samo być nie wystarczy. Za duże zamówienia Kierownik marketu tłumaczy się Regionalnemu, Regionalny zaś Liderowi itd. Czy tylko w naszej firmie istnieje podział obowiązków na mniejsze i większe szczeble? Pewnie, że nie. W każdej firmie jest tak, że jak coś sie zawali, to dostaje po tyłku Kierownik. A czy zwracanie uwagi, bądź zapytanie "Dlaczego" to jest wielki problem dla Kierownika, to ja nie mam więcej pytań.
0
ona 2016-06-24 16:18:57
Droga Xxx otóż gdybyś przeczytala poprzednie zapytanie to byś wiedziała o co chodzi
0
ona 2016-06-24 16:21:43
Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Otóż Kierownik marketu ma na glowie wszystko co z marketem związane..... Ktos wcześniej zadal pytanie to odpowiedziałam....
Litości xxx
0
XXX 2016-06-25 22:43:51
Jeżeli dla Ciebie odpowiedzią "wszystko" załatwiasz całą sprawę i jeżeli według Ciebie zadaniem Kierownika jest tłumaczenie się ze zbyt dużych zamówień, oprócz tego "wszystkiego" to ja nie wiem, czy nie potrafię czytać ze zrozumieniem, czy Ty nie potrafisz zrozumieć tego, co odbierze odbiorca Twoich wypocin.

Aby zaspokoić ciekawość wszystkich chętnych na stanowisko kierownicze, wyjaśnię otóż, co znaczy to "wszystko związane z marketem":
* kierowanie swoimi pracownikami (pochwała za dobre to uczynki też tutaj wchodzi w grę, a nie tylko krzyk za źle wykonane zadanie - wyprzedzam już komentarze uczciwych pracowników)
* składanie zamówień na czas
* kontrola działów świeżych (mięso, owoce i warzywa oraz pieczywo)
* tworzenie grafiku i wprowadzanie list obecności
* przyjęcie dostawy w systemie, np. pieczywo, dostawca zewnętrzny (gumy, lekarstwa, gazety)
* raporty dobowe, tzw. pięciodniówki, raporty miesieczne
* wystawianie faktur dla Klientów i wysyłanie na czas do działu księgowości
* rozliczanie kasjerów (chociaż to zazwyczaj robią osoby funkcyjne, czyli te, które prowadzą zmianę)
* przeliczenie sejfu
* odpisy oraz przeceny z nabiału (to również wprowadzają funkcyjne)
* przestrzeganie regulaminu pracy oraz wewnętrznych procedur (nie tylko Kierownik, ale wszyscy pracownicy)
* wypelnianie HACCP
* w trudnych sytuacjach z Klientem to Kierownik zaspokaja całą sytuacje
* panowanie nad wykonaniem zadań zleconych odgórnie
* wprowadzanie inwentaryzacji kroczacych oraz dziennych

Chyba wszystko wypisałam. Jeżeli o czymś zapomniałam najmocniej przepraszam - proszę dopisać. Ilość wykonywanych zadań przez Kierownika jest tylko jego kwestią. Jak sobie przeszkoli personel i jak będzie delegować zadania również tylko od niego zależy. Zaznaczam, że nie wszystko musi wykonywać właśnie Kierownik.

Droga Ona do nadal uważasz, ze wyjaśniłaś koleżance, która pytała o zadania Kierownika do końca WSZYSTKO. Prawda w oczy kole, więc się zwyczajnie zirytowałaś. LITOŚCI, BŁAGAM.
0
PRAWDA 2016-06-26 13:18:10
Te wszystkie zadania wypisane powyżej (niby kierownicze...)na większości marketów muszą być do godz.8,00 wykonane!!! Aby to szanowny kierownik się nie przemęczył..Większość tych zadań tak jak mówię ma być wykonana a kierownik który pojawia się o godz.8,00 pomimo więklszości wyonanej i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura nie ruszy przez 8 godz..bo TYLE ma na głowie....
0
XXX 2016-06-28 21:31:59
W takiej sytuacji niestety, ale odpowiedzialn jest za to Kierownik. Nie Dino, jako firma, nie Regionalny, nie Lider czy Prezes, czy jeszcze jakaś inna osoba. Jeżeli Kierownik przychodzi do pracy i większość z wymienionych zadań wykonuje osoba funkcyjna, to Kierownik nie ma dużo obowiązków w biurze do wykonania i większość swojego czasu powinien poświęcić na sali sprzedaży. Gdy tak nie jest, to jest zwyczajnie leniwy i nie szanuje swoich pracowników, którzy wykonują kawał dobrej roboty.
0
Klient 2016-06-29 05:19:40
Beata z Dino w Olszynie.Kultura na poziomie zerowym ani dzień dobry ani do widzienia o dziękuję nie wspomnę.Prosze zafundować tej Pani szybki kurs kultury i obslugi klienta.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska