Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dinus - 2015-06-23 09:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-06-21 14:55:07]:
nie ma takiej mozliwosci, a po drugie nie ma nadgodzin wiec jak mozna tak dlugo siedziec
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-06-24 19:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzi się i to dłużej,ale inwenturę robi się we wtorki.
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2015-06-25 00:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-06-21 14:55:07]:
u nas jest dokładnie to samo, a najlepsze jest ściąganie z wolnego, albo przejscia z popołudniówki na rano, a pani kierownik ma wszystko w nosie bo jej akurat nikt nie ma prawa sciagnac, żal !
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-26 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luksja ef - 2015-06-15 14:15:51]:
Owszem w tym sklepie nie będziesz tylko kasjerem, ale również mięsiarą, magazynierem, sprzątaczką i czym tylko uznają cię tam nazwać. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2015-07-02 01:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.jestem koleznka osoby pracujacej w dino Bierutów..jest mi jej żal kiedy wypowiada sie o kontroli i kierowniczce regionalnej,ta Pani jest bez serca i bez sumienia!a moja koleżanka tak strasznie przezywa to co ona powie..Trzeba sie wziasc za takich bo zarabiają za opieprzanie a same powinny sie wziąsć do roboty! Moobing idzie w parze! a z tym trzeba cos zrobic..Moge coś pomóc w tym kierunku,ale nie wydam z jakich względów moge pomóc :-)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-07-06 10:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to normalne że pracując 12godz na kasie,jest tylko jedna przerwa 15min ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-07 07:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxx - 2015-07-02 01:04:02]:
Jak możesz pomóc.Odpisz na kmbapp1980@wp.pl
zdjecie uzytkownika
adda - 2015-07-07 22:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2015-07-06 10:01:20]:
przy 12-godz.pracy należy się 30 min.przerwy lub 2-razy po 15min.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-08 10:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale chyba nie w Dino b
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-07-08 11:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-07-08 10:10:56]:
Tak w dino nie ,bo oni nawet nie przestrzegają, przerw jeśli ktoś ma grupę i powinien mieć dwie przerwy,to krzywo na tych ludzi patrzą .Nie ma ludzi do pracy więc osoby z grupą są intruzami,bo sobie siedzą pół godziny ,a robota stoi.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-07-09 06:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino atmosfera w pracy nie do zniesienia!!!Zła organizacja pracy,np.dwie robią warzywa ,a nabiał stoi do 12 godz.Pupilki kierownika siedzą sobie w biurze i pomagają pani kierownik ,a towar kwitnie na magazynie.Faworyzacja swoich pupili ,pomaganie im to nie fer dla innych pracowników!!!!
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2015-07-09 20:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [armagedon - 2015-05-30 20:29:42]:
współczuję wiedzy Twojej oczywiście...ja się nie mylę w takiej kwesti bo...nie mogę się mylić i pracowników w błąd wprowadzać :) radzę zajrzeć do kodeksu pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tina - 2015-07-10 07:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowę o pracę masz na stanowisku kasjer sprzedawca, a w umowie wytyczone właśnie miejsca pracy na sklepie min kasa, mięsny i dbanie o wizerunek sklepu, wiec człowieku zastanów się nad swoimi żalami.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-15 14:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jestem na urlopie i odpoczywam .Tgroche sie u nss pozmienialo naprawde na lepsze mamy nowa pania kierownik i wreszcie jest tak jak powinno byc kazda wie co ma robic nie ma zastraszania chce sie pracowac kierowniczka usmiechnieta robi na sklepie tak jak my i nie ma o to pretensji .Co do inwentaryzacji naprawde niwiadomo o co im chodzi.Sezon letni klienci chodza do ostatniej minuty albo i dluzej i jeszce zdziwieni ze do 21.Pozdrawiam MOBILNA KINGE, powodzenia czesc.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-07-16 07:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kierownictwo wie ile grozi więzienia za nie przeszczeganie zaleceń orzecznika lekarza.Co komu wolno ,a co nie.Pracownik z orzeczeniem nie może pracować na stanowisku na ,którym nie powinien co ujęte jest w danym orzeczeniu (oznaczone jest symbolami) ,gdyż to grozi 3 lata więzienia za nie dostosowanie się do przepisów i zgodności z wydanym orzeczeniem.
zdjecie uzytkownika
dinusiowa - 2015-07-16 21:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie, czy ktos moze mnie uswiadomic, dlaczego market Dino jest zakniety 17 sierpnia????
zdjecie uzytkownika
NewYork - 2015-07-16 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z Was pracował/ pracuje w centrali DINO w Krotoszynie? Chodzi mi o działy inwestycji/ projektów- słyszał ktoś, coś? :D
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-07-17 13:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@newyork dzięki za trop, ja właśnie też szukam pracy najlepiej w centrali dino, bo jednak nie chciałabym mieć zatrudnienie w sklepie na kasie, nie czuję się w tym zawodzie mocna. ale jest sporo akurat ofertt pracy u nich na kierowników marketu, sporo też potrzebują kasjerów ale to pewnie dlatego że w marketach jest sporo rekrutacji jak wszędzie zawsze w takiej branży
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-07-20 00:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem klientem marketu.przychodzę często, czasami kilka razy dziennie jeśli zapomnę o czymś żona wysyła mnie po jakąś bzdurę. Przez to muszę kilka razy wysłuchiwać tzw polecania towaru przez kasjerki, czasami jest to już wmuszanie.
Wiem co chcę kupić i widzę wielki plakat z ceną (super promocja 0,20 gr mniej)więc jeśli byłbym zainteresowany to sam poproszę.Bzdurny zwyczaj który tylko uprzykrza robienie zakupów. Kasjerom współczuje.Niech ktoś nad tym zapanuje!
zdjecie uzytkownika
kaa - 2015-07-24 22:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, czy zgodne z prawem jest z dnia na dzień zmienianie grafiku i pracowanie od 3 miesięcy w niedziele na same 2 zmiany ? I najbardziej śmieszy mnie wypominanie urlopu, jak powiem że nie pasuje mi nagła zmiana grafiku to kierowniczka do mnie nie masz nic do gadania bo byłaś na urlopie to jest śmiech na sali żałuje pracy tam
zdjecie uzytkownika
kzs - 2015-07-27 11:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem grafik powinien być stały ,ale jeśli osoba co ustala grafik zrobi grafik pod swoje pupilki to w większości ,ktoś inny ma wiecznie popołudniówki .Albo wiecznie w niedziele rano ,bo jest inwentura i tak w kółko.A co do urlopu ,to urlop ci sie należy ,jak ślepej kurze ziarno,a pani kierownik niech sie ogarnie ,bo to co mówi to jest mobbing i można to zgłosić dalej .
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-07-28 17:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik w Dino...,to najgorsze co może być odpowie za wszystko, personel może powiedzieć nie zrobiłam bo nie jestem w stanie, kierownik nie ,musi zrobić wszystko, wozi towar bo na sklepie 3 ludzi,setki wiadomości każdy coś chce...; swoją prace zostawia na koniec, bo trzech na zwolnieniu.Pół towaru nie wjeżdża ale kierownik winny bo market nie zatowarowany, warzywniak nie przebrany dokładnie winny kierownik, mięsny nie domyty winny kierownik, pracownicy rezygnują z pracy winny kierownik, mandat sanepidu -nabiał po terminie -płaci kierownik. Regionalny z pensji za kare zabiera kierownikowi a co .Odradzam prace e tej firmie każdemu, to paranoja
zdjecie uzytkownika
funkcyjna - 2015-07-28 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2015-05-06 19:08:55]:
...może sam przyjdź i wywieź towar, zrób gazetkę tylko ceny..., posprzątaj i dostaniesz 3 ludzi -wyszkol ich sobie i może tobie kasjerka będzie w stanie posprzątać kase,powodzenia...,nie ośmieszaj sie,
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
funkcyjna - 2015-07-28 20:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2015-05-06 19:08:55]:
...może sam przyjdź i wywieź towar, zrób gazetkę tylko ceny..., posprzątaj i dostaniesz 3 ludzi -wyszkol ich sobie i może tobie kasjerka będzie w stanie posprzątać kase,powodzenia...,nie ośmieszaj sie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-28 20:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma, to porażka,to nie jest korporacja gdzie za duże pieniądze poświęcasz życie , żeby się dorobić, ludzie się muszą zbuntować ..., każdy chce pracować jak człowiek a dino to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak się szkoliłam to zabraniano wykładania towaru we dwoje w tym samym dziale bo gadasz i marnujesz czas...ludzie zbuntujmy się i zróbmy im strajk...tak jak na centrali boją się , że pójdzie na sklepy..., które zarabiają na wszystko, to co się dzieje w tej firmie to tylko do inspekcji pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert