brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

yyy 2016-05-25 09:29:58
Dwie osoby na zmianie ? To z pewnością ruchu tam nie macie.Może 5 osób(klientów) na osiem godzin się przewinie.Prowadząca prowadzi sklep siedzi na kasie i na mięsnym w dodatku ma czas wykładać towar -nie wspomnę o biurze??? To powiedz mi jak masz kolejke na kasie i na mięsnym ? co wtedy robisz ? rozdwajasz się ?? haha...XXX haha nie bądź śmieszna-ny musisz być jakimś "CYBORGIEM Z KOSMOSU"
7
ala 2016-05-25 11:21:51
Ha ha
Hhhhh 2016-05-25 22:24:04
Opinie na temat Pana Przemysława M??
2
x 2016-05-27 14:58:23
Czemu ma służyć ta opinia ?
Gigi 2016-05-27 16:53:42
Prostak..
1
yyyy 2016-05-28 08:34:44
Dwie osoby na zmianie ? To z pewnością ruchu tam nie macie.Może 5 osób(klientów) na osiem godzin się przewinie.Piszesz,że prowadząca prowadzi sklep siedzi na kasie i na mięsnym w dodatku ma czas wykładać towar -nie wspomnę o biurze??? To powiedz mi jak masz kolejke na kasie i na mięsnym ? co wtedy robisz ? rozdwajasz się ?? haha...XXX haha nie bądź śmieszna-ny musisz być jakimś "CYBORGIEM Z KOSMOSU"
lula 2016-05-30 12:33:07
Witam jak jeszcze pracuję w DINO powiem szczerze że załoga się dotarła i w miare ok ale zależy od klientów są różni i to człowiek nieraz ma dosć wiadomo że przed świętami tłok i niedzielą ale niech każdy spróbuje popracować a potem iść do sklepu i narzekać że nas mało a tego nie ma a kasa 4 by sie przydała.ja gdyby nie problemy z dziećmi na pewno bym pracowała ale za dużo drugich zmian tym bardziej przy 3 dzieci i muszę szukać opieki a szkoda:((
1
Ala 2016-05-31 15:43:07
Ile zarabia zastępca kierownika?
zainteresowana 2016-05-31 18:38:50
Dino otwiera magazyn w Jastrowiu, czy ktoś wie czy warto aplikować ?
maja 2016-06-01 20:00:08
Najnizsza krajowa zarabia zastepca kierownika + premia od regionalnego wychodzi okolo 2000 na rękę + premia za dzialy świeże to można na 2500.
Sebus wschowa 2016-06-04 14:47:53
Bardzo fajny sklep milo tam robic zakupy oraz sa dobre rzeczy :) do tego mile panie Beatka i Renia sa bardzo przyjemne jak sie robi zakupy tam dino dwa wschowie ::) ;--*
klient 2016-06-05 09:39:23
Sklepy Dino może i są czyste. Ale praca tam to obozy pracy. Opinie zachwalające to na 100% piszą ludzie zarządzające tym wyzyskiem. Wynagrodzenie najniższe. Na ofertach pracy widnieje zachęcający napis - satysfakcjonujące wynagrodzenie. Zapomnieli dopisać, że właścicieli firmy bo przy wypłatach mało im z kupki ubywa. Godziny pracy najgorsze. W wigilię i sylwestra sklep otwarty najdłużej ze wszystkich marketów. Premia zabierana pod byle pretekstem. Podsumowując - w marketach Dino zarobisz minimalną krajową pracując od maksymalnym obciążeniem.
4
NIKK\T 2016-06-08 14:23:07
Czy w waszych dinach,też kierownicy zamawiają dużo wędlin i mięsa ,a jak się przeterminuje, to wywierają na was presję ,abyście to kupowali.Wielkie pretensje i złość na nas ze strony kierownika,że trzeba to kupić ,bo sklep będzie miał straty.To jest po prostu chore .Nadaje się do INP za mobingg i zmuszanie .A co będzie jak ktoś się zatruje jadem kielbasianym i zgłosi do sanepidu.Wielka MASAKRA!!!!
3
xyz 2016-06-09 09:47:14
Tak u nas też tak jest musimy kupować bo jak nie to jest to niemule widziane
2
Mermaid30 2016-06-09 18:53:41
Proponuje zgłosić to gdzieś wyżej. Też pracuje w Dino ale takie rzeczy są niedopuszczalne.
Mermaid30 2016-06-09 18:54:07
Proponuje zgłosić to gdzieś wyżej. Też pracuje w Dino ale takie rzeczy są niedopuszczalne.
gość 2016-06-09 19:17:36
TY SIĘ OPANUJ....Z PEWNOŚCIĄ JESTEŚ KIEROWNIKIEM W JAKIMŚ SKLEPIE I TAK NAPRAWDĘ TO NIE WIELE WIESZ JAK WYGLĄDA CIĘŻKA PRACA W DINO...CO INNEGO ROZPORZĄDZIĆ I WYDAĆ ROZKAZ A CO INNEGO TĄ PRACĘ WYKONAĆ....
1
yyy 2016-06-10 13:57:08
Gdzie wyżej chyba tam wyżej też jest na rękę że nie ma strat a my kupujemy to czego nie sprzedadzą
XXX 2016-06-10 15:54:30
Tak, jestem cyborgiem, ale sie nawróciłam i postanowiłam z Wami narzekać na Dino. To jeden wielki syf, bo muszę pracować i w dodatku obsługiwać Klientów. Po co Oni przychodzą? Żeby jeść? Co innego, jak ja jestem Klientem... chcę być obsłużona w pełni profesjonalnie. Ale ja tego robić nie muszę, bo pracuję w Dino. Wypłatę, to powinni mi dawać, bo po prostu jestem i to wystarczy. HAHAHA!

Brak mi po prostu słów... Kierownik wydaje tylko polecenia? HAHAHA - tyle w tym temacie, nic więcej.
ona 2016-06-11 17:41:50
Byl juz u was tajemniczy klient ❔ jak wypadla u was kontrola i o co sie pytal
mmm 2016-06-13 09:15:20
Witam.Przeglądam forum od dawna i postanowiłam w końcu podzielić się opinią na temat pracy w Dino. Co do grafiku to prawda niestety nie raz nie dwa wypada że któraś z dziewczyn nie ma weekendu wolnego, to już jest gruba przesada, wiem że jest wolne w tyg ale mimo weekend powinien być, na zmianie też nie raz po 3 os, ruch jak cholera puste półki na koniec, trzeba uzupełnić itd centrala naciska aby nie siedzieć późno ale jest to niewykonalne. Co chwila kontrole i zaraz wszyscy panika i się spinają żeby wyszła dobrze a i tak zawsze się coś znajdzie, np kurz na półce z winem. Paranoja!! Nie mówię że źle mi się pracuje bo podoba mi się moja praca ale trochę szacunku dla pracownika i trochę więcej zorganizowania wtedy będzie lepiej. Każda bierze podobne wypłaty ale jedne nie robią nic a drugie zapier...aż się leje z niego.
9
ciocia 2016-06-13 20:24:01
Czy u Was jak ktoś chory to najlepiej by było jakby brał urlop niż L4 .?
ktos 2016-06-14 23:21:46
Racja jest ze w malo obrotowym sklepie dasz rade pracowac po 2 na zmianie idz do sklepu wysoko obrotowego i zycze powodzenia tylko pampersa zaloz bo nie wiem czy do toalety zdazysz bo o przerwie to zapomnij...a i widac jakie to ciezkie zapalenie pluc mialas skoro dalas rade wrocic tak szybko moze to tez kaszelek byl?a tak w ogole to proponuje ci zebys byla 1 na zmianie bo tez pewnie dasz rade bo jak nie ty to kto???hehe
2
lala 2016-06-15 16:19:45
Ja pracuje na wysokoobrotowym i szczerze w normalny dzień robimy po 5-6 na zmianie i wierzcie mi mamy co robic ciągle....
2
dino 2016-06-15 21:06:04
Dino Daszyna w łódzkim = pani o imienu Milena nie dość ze niemiła to jeszcze niee potrafi wydać reszty, moim zdaniem robi to celowo.reszta sklepu jest ok
byla 2016-06-17 16:37:25
drogie kolezanki przechodzilam to wszystko wiec wiem o czym mowa,ciezka praca malo satysfakcjonujaca ogromne wymagania az do przesady,zakazy nakazy wiecznie pod lupa,tak jak bardzo lubilam handel to praca w dino zmienila ogromnie moje nastawienie do tego fahu wrecz mi obrzydzilo,ale nie tylko pisze o zasadach,niedocenianiu i ogromnej pracy zeby to jakos wszystko ogarnac,pisze tez o kolezankach ktore psiocza za plecami a w rzeczywistosci sa zaklamane, pisze tez ze jak ktoras wyzej zajdzie zadziera nosa bardziej niz to wskazane,pisze o braku wspolpracy kolezenskiej i wspieraniu a takze zrozumieniu ze raz jest lepiej a raz gorzej.premia wyrabiana jest przez wszystkich i to jest najwazniejsze docenianie wszystkich miesny,kase,biuro.szefostwo no coz ma nas tyle ze nie interesuje ich co sie dzieje nie ta to bedzie inna, jesli chodzi o palenie to w ofercie pracy powinno byc zaznaczone osoby niepalace wiec byloby fer,a faktycznie przerwa jest pracownika na relaks zeby lepiej pracowac i byc milszym dla klienta,najgorszy pracownik to jest zestresowany pracownik, a jak ktos na przerwie chce sie przewietrzyc tez powinien wyjsc i sie odstresowac zeby np dobrze reszte wydac itd itp a jezeli chodzi o wpis o zamawianiu miesa i wedlin to najlepiej niech kierownik sam kupuje jak tyle zamawia...... duzo mozna by pisac na te tematy tylko trzeba byc obiektywnym na wszystko i przede wszystkim kochane kolezanki szereg jest jeden i stojcie w jednym rzedzie to bedzie lepiej moze nie dobrze ale na pewno lepiej.
5
paula 2016-06-21 19:40:07
W Dąbie można aplikować na kierownika marketu. Jeśli chodzi o te okolice, to naprawdę jedna z najciekawszych ofert zatrudnienia. Ktoś wie, ile obowiązków faktycznie ma na sobie taka osoba?
ona 2016-06-22 19:11:50
Kierownik ma na glowie caly sklep czyli
Zamówienia
Pracowników jeśli cos zle zrobią to sie tlumacza kierownikowi regoonalnemu
Jezeli za malo zamówi lub za dużo i to nie zejdzie to juz problem
Ogólnie wszystko co związane jest z Dino marketem. Trzeba miec stalowe nerwy przede wszystkim
3
lala 2016-06-22 19:13:56
Hej mam pytanie podobno od czerwca miały być podniesione wypłaty od czerwca i jakos na kartce nie miaalam tego doliczonego
XXX 2016-06-23 22:31:12
Lala wynagrodzenie zostało podwyższone, ale od miesiąca czerwiec. Czerwcową wypłatę kiedy dostaniesz? Brawo, w lipcu.

Teraz już przekonałam sie w stu procentach skąd te bezsensowne i negatywne opinie... w czytaniu między słowami.
XXX 2016-06-23 22:38:49
Droga "Ona" co, według Ciebie powinien robić Kierownik marketu, jak nie ogarniać swój market. Samo być nie wystarczy. Za duże zamówienia Kierownik marketu tłumaczy się Regionalnemu, Regionalny zaś Liderowi itd. Czy tylko w naszej firmie istnieje podział obowiązków na mniejsze i większe szczeble? Pewnie, że nie. W każdej firmie jest tak, że jak coś sie zawali, to dostaje po tyłku Kierownik. A czy zwracanie uwagi, bądź zapytanie "Dlaczego" to jest wielki problem dla Kierownika, to ja nie mam więcej pytań.
ona 2016-06-24 16:18:57
Droga Xxx otóż gdybyś przeczytala poprzednie zapytanie to byś wiedziała o co chodzi
1
ona 2016-06-24 16:21:43
Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Otóż Kierownik marketu ma na glowie wszystko co z marketem związane..... Ktos wcześniej zadal pytanie to odpowiedziałam....
Litości xxx
XXX 2016-06-25 22:43:51
Jeżeli dla Ciebie odpowiedzią "wszystko" załatwiasz całą sprawę i jeżeli według Ciebie zadaniem Kierownika jest tłumaczenie się ze zbyt dużych zamówień, oprócz tego "wszystkiego" to ja nie wiem, czy nie potrafię czytać ze zrozumieniem, czy Ty nie potrafisz zrozumieć tego, co odbierze odbiorca Twoich wypocin.

Aby zaspokoić ciekawość wszystkich chętnych na stanowisko kierownicze, wyjaśnię otóż, co znaczy to "wszystko związane z marketem":
* kierowanie swoimi pracownikami (pochwała za dobre to uczynki też tutaj wchodzi w grę, a nie tylko krzyk za źle wykonane zadanie - wyprzedzam już komentarze uczciwych pracowników)
* składanie zamówień na czas
* kontrola działów świeżych (mięso, owoce i warzywa oraz pieczywo)
* tworzenie grafiku i wprowadzanie list obecności
* przyjęcie dostawy w systemie, np. pieczywo, dostawca zewnętrzny (gumy, lekarstwa, gazety)
* raporty dobowe, tzw. pięciodniówki, raporty miesieczne
* wystawianie faktur dla Klientów i wysyłanie na czas do działu księgowości
* rozliczanie kasjerów (chociaż to zazwyczaj robią osoby funkcyjne, czyli te, które prowadzą zmianę)
* przeliczenie sejfu
* odpisy oraz przeceny z nabiału (to również wprowadzają funkcyjne)
* przestrzeganie regulaminu pracy oraz wewnętrznych procedur (nie tylko Kierownik, ale wszyscy pracownicy)
* wypelnianie HACCP
* w trudnych sytuacjach z Klientem to Kierownik zaspokaja całą sytuacje
* panowanie nad wykonaniem zadań zleconych odgórnie
* wprowadzanie inwentaryzacji kroczacych oraz dziennych

Chyba wszystko wypisałam. Jeżeli o czymś zapomniałam najmocniej przepraszam - proszę dopisać. Ilość wykonywanych zadań przez Kierownika jest tylko jego kwestią. Jak sobie przeszkoli personel i jak będzie delegować zadania również tylko od niego zależy. Zaznaczam, że nie wszystko musi wykonywać właśnie Kierownik.

Droga Ona do nadal uważasz, ze wyjaśniłaś koleżance, która pytała o zadania Kierownika do końca WSZYSTKO. Prawda w oczy kole, więc się zwyczajnie zirytowałaś. LITOŚCI, BŁAGAM.
1
PRAWDA 2016-06-26 13:18:10
Te wszystkie zadania wypisane powyżej (niby kierownicze...)na większości marketów muszą być do godz.8,00 wykonane!!! Aby to szanowny kierownik się nie przemęczył..Większość tych zadań tak jak mówię ma być wykonana a kierownik który pojawia się o godz.8,00 pomimo więklszości wyonanej i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura nie ruszy przez 8 godz..bo TYLE ma na głowie....
XXX 2016-06-28 21:31:59
W takiej sytuacji niestety, ale odpowiedzialn jest za to Kierownik. Nie Dino, jako firma, nie Regionalny, nie Lider czy Prezes, czy jeszcze jakaś inna osoba. Jeżeli Kierownik przychodzi do pracy i większość z wymienionych zadań wykonuje osoba funkcyjna, to Kierownik nie ma dużo obowiązków w biurze do wykonania i większość swojego czasu powinien poświęcić na sali sprzedaży. Gdy tak nie jest, to jest zwyczajnie leniwy i nie szanuje swoich pracowników, którzy wykonują kawał dobrej roboty.
6
Klient 2016-06-29 05:19:40
Beata z Dino w Olszynie.Kultura na poziomie zerowym ani dzień dobry ani do widzienia o dziękuję nie wspomnę.Prosze zafundować tej Pani szybki kurs kultury i obslugi klienta.
7
Xyz 2016-07-01 23:03:34
Witam, proszę napiszcie ile zarabia kierownik marketu i w jakich godzinach pracuje ? Pytam, ponieważ jest sporo ogłoszeń jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji .
mila 2016-07-02 21:39:52
czy w dino jest fundusz socjalny
Xyz 2016-07-03 11:24:39
Musi być :)
Ja 2016-07-03 23:58:39
Nie ma nie mają obowiązku
Lusia 2016-07-06 10:07:20
Jakie 8 godzin? Pomyłka bo 10 godz z tym jedna przerwa 7 min
1
XXX 2016-07-06 15:24:26
Każdy pracownik marketu Dino ma zaplanowane 8 godzin pracy i nie ważne czy jest kierownikiem, czy kasjerem. Jak sobie Lusia organizujesz czas pracy, jak delegujesz zadania i jak wygląda Twoja praca, tak też to później odkłada się na godziny pracy. Mamy 3 miesięczny okres rozliczeniowy i tyle ile sobie zrobisz nadgodzin, tyle pod koniec 3 miesiąca rozliczeniowego musisz godzin odebrać. Jako Kierownik (domyślam się, że nim jesteś, bo inaczej akurat w tej kwestii byś nie pisała) tego nie wiesz?
klientka 2016-07-15 20:34:59
Juz jak mam stac na miesnym w milkowicach to szlak mnie trafia "po prostu mistrzoswo swiata " dla pewnej pani ze stoiska za tempo pracy.. W dniu dzisiejsym...rano
5
Marii 2016-07-17 01:44:51
Nie sądzę ze chore jest iz nie ma towaru na polkach tak sie dzieje jak na zmianie sa 3 osoby. Miesiara obsluguje stoisko z miesem i ma po pachy roboty juz nie wspane o kasjerce nr 1 ktora ma obslugiwac klientow dokladac towar utrzymac czystosc kolo kas oraz przy wejsciu do sklepu zmieniac smietniki kolo sklepu rozwalac palety zrobic planogram dolozyc alkohol dolozyc fajki i inne produkty zachowac przy tym kolejnosc isc fejsowac sklep dalej obslugiwac w tym czasie klientow posprzatac kasy rozliczyc sie i moze o 22.40 pojsc do domu. Jezeli siedzisz w biurze to bardzo sie ciesze ze masz fajsna prace wygrzewac fotel tez bym chciala. Idz prob 8 dni bez przerwy na 1 kasie na popoludnie. Nie pozdrawiam
2
Kiu 2016-07-17 14:26:33
W magazynie przyjęcia towaru gorszych tumanów chyba nie ma na świecie. Dziecko chyba zna się lepiej na logistyce niż siedząca tam banda. Nie mają zielonego pojęcia o niczym. Mają szczęście że do tego Dino nie jest przywożone dużo towaru jak np. do biedronek kauflanda czy magazynu Carrefour. Bo te tępe łby odpowiadające za dostawy w tym brudnym śmierdzącym biurze by rady nie dały. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z takim syfem na głównym magazynie jaki jest w Krotoszynie . Śmierdzi tam i jest okropnie brudno. Lepiej niczego nie dotykać jak się tam wchodzi. A w WC dla kierowców to trzeba siać do zlewu lub kosza na śmieci bo pisuar i kibelek zapchane . Że sanepid tego Dino nie zamknie to się dziwię. Jednym słowem syf zero pojęcia o dostawach masakra.
XXX 2016-07-19 13:03:29
Myślę Marii, że emocje trochę Cię poniosły. Masz rację, siedzę przez 8 godzin tylko w biurze i grzeję fotel - szkoda tylko, że nawet Kierownik tyle czasu tam nie spędza, bo nie ma po co. Ale faktycznie ja tak robię i dlatego mój sklep jest zatowarowany i wychodzimy po 2 zmianie o godz. 22.15. Po dalszej Twojej wypowiedzi stwierdzam, że właśnie obsługujesz stanowisko kasy nr 1. Kobieto zwolnij sie i nie męcz się, jeżeli to wszystko co napisałaś to dla Ciebie za dużo. Nie rozumiem takiego użalania się nad sobą. Wypłatę masz? To wykonuj swoją pracę jak należy. A nie marudź, ze musisz kasetkę policzyc (dosłownie 5 minut roboty), wyfejsować sklep (raczej strefę przykasową, bo dalej ruszyć się nie możesz), czy też posprzątać (w domu nie sprzątasz? Taki porządek, jaki utrzymujesz w miejscu swojej pracy pamiętaj, że świadczy tylko o Tobie i o tym jak sama masz czysto w domu). A co złego jest w pracy na kasie na drugiej zmianie, bo nie rozumiem. Po raz kolejny wypowiada się osoba, która ma pretensje i żale do całego świata bo ONA pracuje. Żenada! Banalne sprawy dla większości z Was są za trudne. Powtarzam BANALNE! Więc to może z Wami jest problem... bierzcie tyłek w kroki i ruszać sie, a nie tylko marudzić!
S dom 2016-07-22 07:43:53
Daj sobie spokoj
gość 2016-07-22 09:48:26
No niestety nie wszystkie te obowiązki wypełnia kierownik wręcz przeciwnie to funkcyjne i zwykli pracownicy to robią.
znajoma 2016-07-22 22:14:00
ja pracuje w dino juz 1,5 roku wcale nie uwazam ze praca jest zla.jesli ktos lubi handel to wydaje mi sie ze niebedzie problemu....jednak do tej pracy trzeba miec podejscie i stalowe nerwy bo nie warto sie uzerac z klientami.....nie ma sensu......nie raz doswiadczylam ze bylismy na zmianie we 3ke nie wspomne o 10tym kiedy wyplaty czy piatek sobota..czasem niewiem w co mam rece włozyc ale daje rade...bo lubie swoja prace .....a wiekszosc z was marudzi na te dino jak wam sie nie podoba to uciekajcie stamtad..... cieszcie sie ze macie robote i wyplate na czas......nasz kierownik lata z nami po sklepie robi co moze by bylo dobrze..jak trzeba to i na kase usiadzie czy na miesnym obsluzy....nawet nie ma kiedy usiasc posiedziec i zagrzac fotelik..taka jest prawda....
1
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska