Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-24 16:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-27 00:13:19]:
A co zazdrościsz że Ciebie nie zatrudnili? Każdy ma prawo tam się zatrudnić, coś się tak uczepiła tej krawcowej?
zdjecie uzytkownika
magister - 2014-09-24 16:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-22 19:57:49]:
Drogi kliencie z wykształcenia jestem magistrem politologii i pracuję w dino więc nie pieprz mi tu że trzeba było się uczyć!!!!
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2014-09-24 17:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wszystkie opinie i zastanawiam się czy aby na pewno pracujemy w tej samej firmie. Boże!!! Same negatywne opinie same jakieś dyrdymały. Brak socjalnego brak przerwy niezapłacone nadgodziny? To wszystko jakieś bzdury! Oburzające bzdury! U nas zawsze jest przerwa zawsze za nadgodziny płacone,premia również jest, wypłata na czas,paczki na święta a socjal to świętość, fakt faktem trzeba się napracować i czasami nadźwigać ale dla chcącego nic trudnego, jeśli komuś zależy na pracy i chce pracować to nic nie będzie problemem. Kierowniczka młoda ale daje rade, zapieprza równo z nami zastępca tak samo,regionalna jeszcze lepsza. A wy co? Myśleliście że będziecie tam siedzieć i pachnieć? Ja jestem bardzo zadowolona z DINO, nie mogę powiedzieć złego słowa, pracowałam w kilku miejscach ale DINO to najlepszy pracodawca!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-24 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magister - 2014-09-24 16:56:28]:
witam magister w naszym gronie, pracować trzeba nawet należy,a wpisy osoby o nicu "klient" są po prostu śmieszne,i co wpadniecie z "kumplami" a zostaniecie grzecznie o 22 wyproszeni ha ha, bo my pracujący w dino mamy jeszcze trochę kultury.
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-09-24 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-22 23:58:04]:
mamy swoje przepisy o której można chować mięsny więc pa......
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-25 22:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczorek - 2014-09-24 17:15:05]:
Co ty tu wazelinujesz jaka premia gdzie i kiedy nigdy tego nie było bo zawsze jest jakiś argument aby premia się nie należała a pracuję już w Dino 3 rok
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-09-26 16:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, nie ma co narzekac, przeciez z miesiąca na miesiąc wzrasta ilość marketów DINO. Obecnie zatrudniają ponad 4500 osób i w związku z dynamicznym rozwojem nieustannie powstają nowe miejsca pracy. Tych osób nikt nie trzyma siła, tutaj narzeka kilkanaście, a tysiące pracują w zadowoleniu i z usmiechem.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-29 09:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie i może ktoś z kierownictwa mi na nie odpowie ? Każda z nas podejmując pracę ponosi w pewnym stopniu odpowiedzialność za to co się dzieje z towarem sprzętem itp. W związku z tym mam pytanie czy pracownik który w danym dniu ma wolne może sobie swobodnie wchodzić do tzw. socjalu kiedy chce tam przesiadywać,piszę to dlatego iż w sklepie w którym pracuję jest to nagminne a my mamy tam swoje szafki i rzeczy osobiste i według mnie kierownicy i zastępcy powinni zostać zobowiązani do wypraszania tych osób lub wręcz powinien być wydany wewnętrzny przepis zabraniający przebywania PK pracy w pomieszczeniach służbowych.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 16:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 09:32:51]:
absolutnie masz rację osoba na wolnym nie ma prawa wchodzić na socjal ani na magazyn ani tym podobne , chyba że kierownik poprosi lub cos w tym rodzaju le nie inaczej a już bron boże całkiem obcy ludzie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 16:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-29 09:32:51]:
absolutnie masz rację osoba na wolnym nie ma prawa wchodzić na socjal ani na magazyn ani tym podobne , chyba że kierownik poprosi lub cos w tym rodzaju le nie inaczej a już bron boże całkiem obcy ludzie .
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-12 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to sieć sklepów spożywczo-przemysłowych z przeważającym polskim kapitałem, działającym na terenie Polski od 1999. Pierwsze markety powstały na terenie województwa wielkopolskiego. Dino w ostatnich latach intensywnie rozwija się, posiada obecnie ponad 300 marketów zlokalizowanych w województwach wielkopolskim, lubuskim, łódzkim, opolskim, dolnośląskim, zachodniopomorskim, śląskim i kujawsko - pomorskim.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-10-13 21:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik albo kierowniczka, w biurze siedzi ich dziesiecioro a robic nie ma komu, sodoma i gomora tylko dziada z babom brakuje zwłaszcza jak kazdy chce sklepem rzadzic na swoj sposob, jedni w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza zeby nie zostac zwolnionym a drudzy zostaja zwolnieni bo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wchodzili i nie podpier... innych taka prawda zero dyscypliny i wzajemnego szacunku.
tylko czekac az wkoncu kadry albo dyrektor porzadek z tym zrobi
zdjecie uzytkownika
mili - 2014-10-13 23:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie komu jest przyznawana najwyższa premia za pracę w marketach dino .czy premię dostają tylko przydupasy kierowniczek tak jak ma to miejsce w dino krotoszyn na kobylińskiej ,na zdunowskiej ,na rawickiej,, w rozdrażewie ,w sulmierzycach.odnoszę wrażenie że dino premiuje donosicielstwo ,wazeliniarstwo .kto nie umie trzymać palca w du...ten musi zapieprzać a drugi 3/4 dnia przegada z kierowniczką i dostanie najwyższą premię
zdjecie uzytkownika
mili - 2014-10-13 23:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie komu jest przyznawana najwyższa premia za pracę w marketach dino .czy premię dostają tylko przydupasy kierowniczek tak jak ma to miejsce w dino krotoszyn na kobylińskiej ,na zdunowskiej ,na rawickiej,, w rozdrażewie ,w sulmierzycach.odnoszę wrażenie że dino premiuje donosicielstwo ,wazeliniarstwo .kto nie umie trzymać palca w du...ten musi zapieprzać a drugi 3/4 dnia przegada z kierowniczką i dostanie najwyższą premię
zdjecie uzytkownika
tak_to jest - 2014-10-15 19:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mili - 2014-10-13 23:20:10]:
Droga Mili, premię otrzymują TYLKO i wyłącznie osoby, które sobie na nią zasłużyły ! Widze że jakiejś byłej pracownicy żal d.... ściska.... :P było trzeba robić !!!!
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2014-10-23 02:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [icok - 2014-09-23 18:07:25]:
WSZEDZIE TAK JEST...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-23 18:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Mili masz złe informacje na Zdunowskiej nie ma premii
zdjecie uzytkownika
Klaudynka - 2014-10-23 20:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magister - 2014-09-24 16:56:28]:
Klient pisze o lepszym wykształceniu,a nie wie jak się pisze "GŁUCHY"!!.
Klienci byli,są i będą złośliwi! Przychodzi jeden z drugim o 21.50 i myśli,że za ladą ma służących!Pewnie,że powinnyśmy obsługiwać do 22.00 , ale są granice przyzwoitości !!! Jak idziemy do jakiegoś biura,żeby coś załatwić przed 15.00 to słyszymy,żeby przyjść jutro,bo jest pózno i nie zdążymy nic załatwić,a o 21,50 w Dino to jest pora na zakupy i marudzenie!!!!
zdjecie uzytkownika
Klaudynka - 2014-10-23 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MISIA - 2014-10-23 02:11:02]:
Pewnie jesteś przydupasem,albo kierowniczką? J pracuję w innym DINO już dwa lata i na pytanie o premię słyszymy,że wszystko idzie w koszty! Tylko ,że kłamstwo ma krótkie nogi i kiedyś wszystko wychodzi na jaw! właśnie dowiedziałyśmy się,że w naszym markecie są premie,ale niestety tylko dla przydupasów i leniów!,bo nikt mi nie powie,że rozmowa z kierowniczką czy zastępcą na drugiej zmianie przez telefon,albo okupowanie biura godzinami jest pracą! A za to dostaje się nagrodę w postaci premii. Więc lizusy i kapusie mają w tej kwestii najlepiej!
zdjecie uzytkownika
Klaudynka - 2014-10-23 21:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mła - 2014-02-25 10:04:53]:
Ja pracuję w Dino 2 lata i tylko 2 razy była mała premia,więc jak się cieszyć z ciężkiej pracy i żadnej premii??Pracuję zawsze na stoisku mięsnym gdzie jest najwięcej pracy!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-24 17:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stolsko miesne jest najciezszym dzialem w marketach dino.najczesciej obsluguje jedna osoba .mam pytanie kto pakuje te skrzynki z miesem i wedlinami.prawo mowi tylko Dwanascie kilogramow.chlodnia jest mala skrzynki ustawiane niemalze po sufit tak ze ciezko je zdjac nie mowiac o przeciagnieciu do miejsca w ktorym stoi waga.To jeszcze nie wszystko trzeba to jeszcze przewarzyc wylozyc do lady ,sprawdzic daty wypelnic HACAP a wszystko to przez 45 minut bo o 7.00 sa juz pierwsi klienci jak uda sie do 8- ej,to sukces bo przychodzi PAN lub PANI WLADCA i sie zaczyna . Ogolnie wszystko zle .Co do premi moze jej niech nie bedZie i bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
poirytowana - 2014-10-24 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie dino jest winne tylko kierownicy na danym sklepie. ja uwielbiam ta prace, ale sa pracownicy i nieroby. niestety jesli kierownik pozwala jednemu siedziec z dupskiem w biurze a drugiemu zapierdalac bo nie (usunięte przez administratora) coz zycie. ale mam nadzieje ze w koncu ktos to zauwazy. w koncu kazdy robi tam za te same pieniadze do choinki.
zdjecie uzytkownika
bbbila - 2014-10-25 19:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalne sa różniste dusza człowiek pani Patrycja i szalona i niedouczona i wielkim mniemaniem rozwódka małgtorzata iloraz inteligencji cosik niski Nauka do szkoły małgorzato
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-26 16:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Co do regionalnych to przedewszystkim byle kierowniczki chcace sie wykazac,zastanawiam sie tylko kiedy one badz oni sa w domu.Wiecie co ja chcialabym tylko spokoju,bez tych nerwow.Podejrzewam ze wiekszosc z nas naprawde wie co i jak mamy robic aie jezeli mamy lapac co chwile inna sroke to w koncu nie bedzie nawet wrobla.Robota i tak ma byc zrobiona i tyle.Przed nami ciezki tydzien.Powodzenia i duzo zdrowia.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-28 20:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a powiedzcie mi jak się pracuje w wigilię i sylwestra ? do której godz.? jest czynny sklep?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x