Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Dino Polska Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Dino Polska Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
demo - 2013-09-25 14:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Dnia 09-09-2013 został wpisany do Krajowego Rejestu Sądowego Związek Zawodowy NSZZ Solidarnosc pracowników DINO POLSKA SA
Osoby chcące zapisac się do związku maja gwarantowaną ustawowo anonimowośc w stosunku do pracodawcy.Można kontaktowac się pod numerem (usunięte przez administratora) lub na e-mail zmianadino@vp.pl
zdjecie uzytkownika
emolak - 2013-09-25 21:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz powiedzieć ile obecnie osób jest zrzeszonych w tym Związku Zawodowym? jakie plany na przyszłość są?
zdjecie uzytkownika
demo - 2013-09-25 22:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile członków mamy zapisanych jak na razie nie mogę zdradzac!!! Co do planów: niebawem zostanie uruchomiony profil zwiazków zawodowych NSZZ SOLIDARNOŚC na facebooku(podam link) oraz ukarze się artykuł w gazecie z której dowiecie się wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-27 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Założenie własnej firmy kosztuje 50 zł. Może mądrale załóżcie swoje firmy i pokażcie na co Was stać!!! Łatwo jest krytykować sami coś zróbcie.
zdjecie uzytkownika
demo - 2013-09-28 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaje oficjalny link do strony zwiazków zawodowych solidarnosc pracownikow dino (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-09-29 08:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku, może Ty możesz napisać conieco więcej o tym ogłoszeniu, do którego wkleiłem linka, na koordynatora projektu?
zdjecie uzytkownika
ECCCO - 2013-10-04 23:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie w tym wszystkim jest dział BHP...???(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DOSTAWCA - 2013-10-27 00:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Państwo w Państwie magazyn tragedia rozładowałeś a potem czekasz 3godziny nim ci oddadzą dokumenty.Dlatego nie narzekać nikt was na siłę nie trzyma więc skoro wybraliście taką pracę to należy ją wykonywać rzetelnie i traktować dostawców jak intruzów.
zdjecie uzytkownika
DOSTAWCA - 2013-10-27 00:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To być może przestaną przyjeżdżać i będziecie mieli luz.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-11-05 03:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiecie o Dino na Rawickiej, Pani kierownik i zastępca ?
zdjecie uzytkownika
Nikusia123 - 2013-11-19 23:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam zamiar podjac prace w dino w opolu !czy ktos cos wie na ten temat?jacy ludzie atmosfera i warunki finansowe tzn. jaja placa??
zdjecie uzytkownika
kaliszak - 2013-12-05 16:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam praca w Dino nie jest zła . Najgorsze jest to jak traktują tam człowieka . Nie ma 15 minutowej przerwy . [usunięte przez moderatora] pracowników zastraszają przez to jest nie miła atmosfera . Większość osób podupada na zdrowiu trzeba chodzić leczyć się na silną depresję . Nie wiem czy kierownictwo zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji trzeba się udać do Państwowej Inspekcji Pracy z tym jak prześladują [usunięte przez moderatora] pracowników .
zdjecie uzytkownika
chuda - 2013-12-11 09:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam kazdy cos tu pisze to ja opisze Dino Siechnice - to Dino to dopiero (usunięte przez administratora) po prostu same kolezanki przyjmuje sie do pracy samych znajomych bylo tak ze pracowalismy nawet na wolnym a mielismy zakaz wpiaywac ze pracujemy . Pani kierownik ma 24 lata (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lala30 - 2013-12-14 15:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwięcej do powiedzenia to zazwyczaj mają te osoby które tak naprawdę (usunięte przez administratora) robią na sklepie, przepraszam przyjmując się do pracy do sklepu powinno się mieć świadomość że kawy pić nie będziecie tylko trzeba będzie zapierdzielać to że macie w umowie kasjer sprzedawca nie znaczy że będziecie siedzieć przyklejone tyłkami do krzeseł !!! Nie rozumiem wg do kogo niektóre osoby mają żal nikt ich nie zmuszał aby się przyjąć, zapraszam do pracy do innych marketów gdzie trzeba się więcej natyrać i za mniejsze pieniądze.

Pozdrawiam
Wszystkich nierobów !!!
zdjecie uzytkownika
betysy - 2013-12-16 22:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala30 - 2013-12-14 15:15:39]:
Droga lalo nie gadaj bzdur! Pracowałam w dino 5lat i wiem coś na ten temat to jest praca dla ludzi o stalowych nerwach(usunięte przez administratora) na maxa bez słowa dziękuje. Pare dni temu dałam wypowiedzenie! Dlaczego? Brak sił ! A moje zdrowie ma wiele do życzenia. Rada dla innych? Inspekcja pracy! Piszcie do nich! I sie nie wachajcie! Musicie walczyc! Inspekcja jest dyskretna a po takim nalocie wyleci kierownik waszego sklepu a nie ty!!!! Pozdro.
zdjecie uzytkownika
czopis - 2013-12-17 11:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fela - 2013-09-12 19:39:41]:
Witam wszystkich pytacie o dino polska ja wam powiem zostalam zatrudniona na stanowisko kierownicze i na rozmowie poinformowano mnie ze szkolenie bedzie trwało 3 misiace bo tyle szkoli sie kierownik poczym po miesiacu a wlasciwie po dwudziestu dniach szkolenia poinformowano mnie ze bedzie jakis egazamin poczym przyjechala regionalna przepytala i stwierdzila ze pracuje za wolno i mnie wywaliła masakra mysle ze poszedł jakis wałek wiec juz sie wyleczyąłm z dino polska wiec polecam wszystkim .
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-13 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak dla mnie normalne, że robią egzamin z zaskoczenia, bo jednak takie trzymiesięczne szkolenie troche dino kosztowało, to dobry sposób aby wcześniej sprawdzić kompetencje pracownika.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-02-21 18:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w jednym z Dino w Krotoszynie. Dziwię się , gdy czytam negatywne opinie... Mamy przerwy, mamy wypłaty na czas,mamy płacone za nadgodziny, mamy nawet premie ! Wypłaty niższej niż 1550 jeszcze nie miałam.. Duży wpływ na atmosferę ma zgrana ekipa i w porządku kierowniczka:)W porównaniu z poprzednią pracą, gdzie miałam 2 dni wolnego na mc i 1400 wypłaty i to z łaską, to tutaj mam raj ! Dlatego nie przesadzajcie, proszę...
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-02-25 10:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama praca w sklepie nie jest zła, jeśli się robi to co się lubi... Czy jesteś na kasie, czy na luzie albo na mięsnym. Wszystko zależy od kierowniczki na sklepie. Na mięsnym jest najgorzej gdy nie ma się nikogo do pomocy i musisz się o nią ciągle prosić, zwłaszcza gdy kierowniczka pomagała obsługiwać i wie jak ciężko jest z czego rano na sklepie są 4 osoby, czasem przy weekendzie 5 a i tak patrzą na ciebie krzywo jak kogoś poprosisz o pomoc przy obsłudze nie mówiąc już o dołożeniu towaru do lady i wyjściu do domu o normalnej porze po pierwszej zmianie... Przerwy owszem bywają z łaską... Ekipa od otwarcia - "wykończona" a w zamian koleżanki zatrudniane!!!. Skoda że Góra tego nie widzi i się nie interesują dlaczego pracownicy się zwalniają...
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-02-25 10:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.s. Premie też są, do tego wypominane, że każdy by chciał... nie mówiąc ile trzeba się naharować. A wszystko zależy od obrotów ze sklepu, także premie są rożne i wypłaty też...
zdjecie uzytkownika
midi - 2014-02-26 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować , najpierw człowieka wykorzystają ile się da , a potem kiedy się zwolni (usunięte przez administratora) szkoda że tego nie widzi zarząd.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie administratorze,dlaczego zostają usunięte komentarze przedstawiające jak jest naprawdę w sklepach Dino?Pisałem o Dino w Suchaniu i o tym jak zastępca kierownika Paulina Jakubowska wraz ze swoimi pupilkami Anną Kuberą,Małgorzatą Maksymiak,Anetą Sobek i Nikolą Mekwińską okradają sklep z mięsa,nabiału i innych produktów.Robią odpisy a w rzeczywistości płacą tylko za kilogram mięsa a wynoszą całymi torbami.Paulina dostała tą pracę po znajomości z kierowniczką regionalną Julitą Dawidowicz i nawet załatwiła że kierownikowi nie przedłużono umowy bo był dla niej nie wygodny.Panie administratorze,zamiast usuwać prawdziwe komentarze trzeba coś z tym zrobić,bo w Dino są łamane wszelkie przepisy.Tam nie liczą się przepisy BHP,kodeks pracy a już nie ma mowy o szanowaniu praw człowieka.Ten kto ma znajomości może wszystko a uczciwi pracownicy musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do nocy żeby nadrobić roboty bo inaczej są spalone.Powinniśmy walczyć z takim wyzyskiem a nie go ukrywać.Pozdrawiam wszystkich którzy popierają moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę jeszcze dodać że usuwanie szczerych komentarzy nic nie da bo ludzie zdążą wiele przeczytać a jak będzie trzeba to będziemy pisać nawet do gazety czy telewizji.
zdjecie uzytkownika
Nerw - 2014-03-08 00:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obeznany - 2014-03-05 18:01:09]:
Bravo! Podziwiam i popieram, oby więcej takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-16 00:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo widzi wszystko a ludzi maja w d..... tyle wszystkim powiem boja się o swoje posadki a góra ma na to wszystko wiecie co!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x