Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie administratorze,dlaczego zostają usunięte komentarze przedstawiające jak jest naprawdę w sklepach Dino?Pisałem o Dino w Suchaniu i o tym jak zastępca kierownika Paulina Jakubowska wraz ze swoimi pupilkami Anną Kuberą,Małgorzatą Maksymiak,Anetą Sobek i Nikolą Mekwińską okradają sklep z mięsa,nabiału i innych produktów.Robią odpisy a w rzeczywistości płacą tylko za kilogram mięsa a wynoszą całymi torbami.Paulina dostała tą pracę po znajomości z kierowniczką regionalną Julitą Dawidowicz i nawet załatwiła że kierownikowi nie przedłużono umowy bo był dla niej nie wygodny.Panie administratorze,zamiast usuwać prawdziwe komentarze trzeba coś z tym zrobić,bo w Dino są łamane wszelkie przepisy.Tam nie liczą się przepisy BHP,kodeks pracy a już nie ma mowy o szanowaniu praw człowieka.Ten kto ma znajomości może wszystko a uczciwi pracownicy musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do nocy żeby nadrobić roboty bo inaczej są spalone.Powinniśmy walczyć z takim wyzyskiem a nie go ukrywać.Pozdrawiam wszystkich którzy popierają moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2014-03-05 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę jeszcze dodać że usuwanie szczerych komentarzy nic nie da bo ludzie zdążą wiele przeczytać a jak będzie trzeba to będziemy pisać nawet do gazety czy telewizji.
zdjecie uzytkownika
Nerw - 2014-03-08 00:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obeznany - 2014-03-05 18:01:09]:
Bravo! Podziwiam i popieram, oby więcej takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-16 00:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo widzi wszystko a ludzi maja w d..... tyle wszystkim powiem boja się o swoje posadki a góra ma na to wszystko wiecie co!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-04-30 06:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak wygląda praca w magazynie w Krotoszynie?? Szukam czegoś za uczciwe pieniądze? Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-06-03 23:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się lepiej za kierownictwo, które dogaduje się z osobami funkcyjnymi dając im po 500, 600 zł premii i z czego oddają po 100 zł, bo sami mogą wziąć po zaledwie kilka groszy, jakby mało zarabiali na swoim stanowisku i jaka tu sprawiedliwość. Nie dość, że Wy nie szanujecie pracowników, to jeszcze kierownictwo ma gdzieś...
zdjecie uzytkownika
.................AAAAA - 2014-06-09 12:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nerw - 2014-03-08 00:40:30]:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MACIE ŚWIĘTA RACJE ZA SKLEP W BIERZWNIKU TEZ POWINNI SIE WZIĄĆ TAM TEZ TAKIE CYRKI OD CHODZA PRACUJE TAM I JAK PANI (usunięte przez administratora) KTOŚ NIE PODPASUJE DO WYLOTU
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-19 13:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro już piszesz o jakiś cyrkach w Dino, to napisz co dokładnie tam sie wyrabia, może przeczyta to góra i wreszcie zrobi z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Lala 12 - 2014-06-27 22:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym opisać jedną z sytuacji w markecie Dino. Dobroszyce miejscowość k.Oleśnicy są tam dwa punkty chodzi o to mniejsze w centrum gminy Dobroszyc .Jest godz21:24 a tu mięsny już spakowany wszystko w kontenerach Pani L.Starsza ekspedientka po 50tce tak ostro myje metalowe tace ,że słychać tylko trzaski ,gdy zapytałam ćzy poda mi Pani pierś z kurczaka usłyszałam trzask metalowej tacy (usunięte przez administratora) Musiałam zrobić zakupy w drugim sklepie..To nie pierwsza taka sytuacja.
zdjecie uzytkownika
Inez - 2014-06-27 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To,że w Dino chlew jest to każdy wie to, że pracują tam osoby po znajomośći, a gdzie nie pracuje się teraz po znajomości??? Najgorsze jest to ,że pracują tam dziewuchy z jednej wiochy kierowniczka to raczej koleżanka pracownic,jeżeli awansowała nagle na kierownika. Póżniej kończy się to wywaleniem z pracy ,bo przekręty były.(Nazywane póżniej że kierowniczka wyleciała za zwrot do paragonu :)))Śmiech... lenistwo, ploty arogancja, brak higieny u niektórych Pań.Pracownice które nie mają pojęcia o pracy ekspedientki. Dlatego ,że kierownik przyjmuje córkę np. swojej koleżanki..ogólny Brak dyscypliny w Dino i wiele innych Marketach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-30 02:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, dzieki, nie bardzo chciałam to usłyszec, ale w takim razie chyba zainteresuje się innym sklepem. Mimo wszystko jakby był ktos zadowolony to prosze jeszcze o opinię.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-16 14:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czopis - 2013-12-17 11:13:27]:
to rzes nie pracowala w polo tam jest jazda za 1240 zl haha
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyy - 2014-07-23 10:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Inez - 2014-06-27 22:45:41]:
przykro nam niestety ale pracownicy Dino często pracują do 22.15...wyobraża Pani sobie złożenie stoiska mięsnego w 15 min.. Bo Ja nie, zajmuje to około 40 min. Niestety Dino tak traktuje pracowników, że nie chcą oni zostawać na nadgodziny, bo albo ich nie wpisują i robią za darmo, albo potem wysłuchują, że są mało obrotni.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-27 20:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tez sporo zależy od pracownika, sporo osób na mięsnym zaczyna składać stanowisko wcześniej, przygotowując wcześniej niektóre produkty dla klienta. Kroi się wędliny na kupki, myje sie krajalnice, w razie czego można klientowi coś odkroić nożem. Kwestia obycia i doświadczenia. Zresztą po 21 ruch w sklepie jest niewielki jeśli chodzi o mięso. W ogóle to trzeba sie z tym liczyć, że skoro sklep jest czynny do 22 i klient ma prawo wejść na zakupy o 21:55 to kasjerzy i sprzedawcy musza zostac trochę dłużej, co by rozliczyć kasę i tym podobne. Chyba nikt nie zakładał, że skoro sklep jest czynny o 22, to o 22:00 skończy pracę..
zdjecie uzytkownika
SIA - 2014-07-28 08:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wszystkich niezadowolonych. Praca w dino jest ciężka, ale nikt nie mówił, że będzie lekko, pracuje w jednym z marketów dino w wielkopolsce i jest to market wysokoobrotowy więc jest naprawde ciężko trzeba się nadźwigać nabiegać z towarem itd. na mięsnym w szczególności, mimo to nie nażekam ponieważ byłam tego świadoma przyjmując śię do pracy, jest ciężko ale pensja płacona na czas za nadgodziny też mamy zapłacone, premia zadowalająca, przedewszystkim uczciwa umowa czego chcieć więcej? A jeśli komuś nie chce się robić jeśli komuś za ciężko to do odzieżowego albo obuwniczego, tam będzie mógł osiem godzin na dupie siedzieć.
zdjecie uzytkownika
Wągrowiec Dino - 2014-07-31 23:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak praca w Dino jest ciężka a raczej Była bo żona pracowała tam ponad rok chciała sie wykazać była odpowiedzialna za sklep zamykała go i otwierała prowadziła co niedzielne inwentury ,oczywiście w godzinach nocnych godzina 24 to był standart, była na każde zawołanie , jak ktoś nie przychodził ona szła i teraz została doceniona zwolniona z końcem umowy i to przez Kierowniczkę która nie potrafi odróżnić ściery od podłogi i tej do szyb zresztą co się dziwić jak ktoś bez żadnych szkoleń trafia na takie stanowisko.
W sumie to bardzo szybko awansowała ale tak to w Dino jest...... wystarczy sie dobrze nadstawić..

Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ka....
Przynajmniej żonka już nie będzie pracowała w " Największym Burdelu " w Wągrowcu
zdjecie uzytkownika
GOLEM - 2014-08-11 12:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dino szykanuje klientów. Nie wpuszczają matek z dziećmi w wózkach. Prawdopodobnie chodzi o to, że jakaś pomysłowa mama w wózku ukryła kradziony towar. Wobec tego jeśli ukryję w kieszeni spodni to zrobią zakaz wchodzenia do Dino w spodniach?
zdjecie uzytkownika
szok - 2014-08-11 22:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mła - 2014-02-25 10:12:08]:
Witam wszystkich powiem szczerze że przeczytałem opinie i wiem na pewno że wszystkie pozytywne wpisy są pisane przez ludzi podstawionych przez Dino bo żadna osoba która pracuje fizycznie nie pisała by takich bzdur !jest przesrane! praca w obsadzie 3 osób na sklepie to przegięcie przez kierowniczkę która nie ma pojęcia o pracy właśnie przez takie "kierowniczki" praca jest koszmarem a ludzie którzy naprawdę zapieprzają i wkładają serce w pracę odchodzą bo kto w takim kołchozie podoła a potem przyjmują na ich miejsce osoby które nie nadają się do niczego !! Bo kto normalny przyjdzie do takiego sklepu który ma tak zepsutą opinię przez własnie takie kierownictwo ! Masakra!!! Nie dbają o swoje dobro wspólne którym jest zgrana i pracowita kadra !!! Kotlina
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-08-12 10:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wągrowiec Dino - 2014-07-31 23:17:29]:
zobaczymy co będziesz gadać po latach jak Ci kręgosłup zacznie wysiadać albo kolana...
zdjecie uzytkownika
mła - 2014-08-12 10:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wągrowiec Dino - 2014-07-31 23:17:29]:
Przepraszam za pomyłkę. Odpowiedz miała być do SIA - 2014-07-28 08:03:13
zdjecie uzytkownika
gitowiec - 2014-08-12 18:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szok - 2014-08-11 22:03:37]:
widać jak się wchodzi do dino że panuje atmosfera rodem z obozu koncentracyjnego. Obsługa miła ale z duszą na ramieniu jakby zaraz miała być poddana karze śmierci
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-26 21:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja podjęłam prace w DINO po 7 latach pracy na zakładzie mięsnym i czuje się tutaj narazie jak w raju. tam po 16 - 20 godzin przez 3 dni w tygodniu i marne 1000 zł bez umowy. o wolnym , chorobie czy urlopie nie było mowy nawet jak miałam 40 stopni gorączki to i tak do pracy. do dźwigania pojemniki po 15-25 kg bez pomocy i wózka. wszystkie funkcje w jednym sprzataczka, księgowa, sprzedawca. teraz wiem że żyję, owszem popełnia się pomyłki ale nie myli się tylko ten co nic nie robi. moje koleżanki pracują od ponad 3 miesięcy i też nie narzekają. lubię kontakt z klientem, jako kasjerka też się dobrze czuje. a jesli chodzi o prace to za leżenie nikomu i nigdzie nie płacą.
zdjecie uzytkownika
looka - 2014-08-26 21:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej kobitki :) powiedzcie mi jak u was traktowany jest z-ca kier. ? bo słyszałam że to ciężka funkcja, bo ani kierownik ani normalny pracownik.... będę wdzięczna za opinie bo szykuję się na tą funkcję w nowo otwartym sklepie...
umyn
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-08-27 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [looka - 2014-08-26 21:25:26]:
szykuj się szykuj..i wiedz jedno...zastępca kierownika to najlepsza fucha w każdym markecie bo: co by nie było i tak zawsze będzie winny kierownik a zastępca zawsze jest neutralny więc powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-29 20:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [looka - 2014-08-26 21:25:26]:
witam dawno nie zaglądałam,ale śmiechu warte to co napisałaś czy czujesz się lepsza bo masz być z-cą, nic podobnego ha ha, haru haru i do roboty i jeszcze sobie wrotki załóż tak jak cała reszta załogi, a na te wrotki obciążniki abyś nie odfrunęła z tej satysfakcji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski