brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

Adam. 2017-09-03 18:30
Dino Włocławek na ul Okreznej.
Jestem tam klientem dwa trzy razy w tygodniu, lubię robić tam zakupy ale czasami kasjerki i załogą aż zniechęcali do zakupów.
Ale chciałem pochwalić że od pewnego czasu załogą się zmienia i są dwie przemile,uśmiechnięte, widać że pracowite Panie ze aż chce się kupować i kupować.
Czyżby nowy kierownik tam był ze sklep idzie w dobrym kierunku?
Pozdrawiam miłą i uśmiechniętą Panią Anię i sympatyczną Ewę .
Mam nadzieję że pracodawca docenia takich pracowników bo takich mało.
2
Elka 2017-09-03 18:33
Powiedzcie mi ile może zarabiać w Dino kierownik a ile zastępcą kierownika?
13
Xyz 2017-09-10 09:57
W każdym dino jest porażka, oszukują na wypłacie, premie ????? jakie premie na nie nie można nigdy liczyć zawsze tłumaczą, że na sklepie jest za dużo strat. Obecnie w dino zarabia się 1700-1800zł i ściągają ludzi z wolnego. Mało tego jak się zachoruje to już jest wielka tragedia nic dziwnego jak jest tak mało ludzi i 3 osoby na zmianie w największy ruch. Nikt nie chcę pracować w tak gównianej firmie.
Współczuję ludziom którzy dalej się tam męczą za marne grosze.
10
Stokrotka 2017-09-11 00:53
Witam wszystkich serdecznie
Szczególnie tych , którzy wybierają się do pracy do Dino.
Jestem byłą pracownicą.
Na szczęście moja przygoda z Dino trwała tylko trzy miesiące po których to sama zrezygnowałam i nie podpisałam dalszej umowy.
To okropny pracodawca
Wyzysk totalny i niewolnicza praca.
Nie masz tam nic do powiedzenia.
Za wszystko opiedzielają nawet jak robisz dobrze.
Masakra!!!!!!!!!
Jak się dowiedzieli że rezygnuję z dalszej umowy to mi premie zabrali.
Dostałam 1500 zł jałmużny....
Ale nie żałuję
Mam teraz lepszą pracę o sto razy i nie jestem już niewolnicą w Dino....
Pozdrawiam wszystkich serdecznie....
5
Stokrotka 2017-09-11 01:00
Potwierdzam
Szczera prawda
1
ja 2017-09-13 09:47
Praca w biurze w Krotoszynie na Ostrowskiej to śmieszne 1500 zł na rękę. NIE POLECAM.
2
Stokrotka 2017-09-13 14:32
Pracowałam w Dino 3 miesięce i zrezygnowałam
To koszmar co się tam dzieje
Nawet sprzątać nie ma czym.
Mopy do mycia podłogi są połamane i mają po kilka wrędzli.
Ja zapytałam jednej z pracownic czemu nie zamówią nowy to powiedziała, że nie zamawiają bo wtedy premie są mniejsze.
Masakra....
To się do gazety nadaje...
4
Niewolbica 2017-09-14 17:17
Może jest tu jakiś były kierownik Dino i odpowie mi na jakiej zasadzie przyznaje on premie pracowniką i czy ma prawo ja pracownikowi zabrać jeśli przepracował cały miesiąc nie kładąc zwolnienia lekarskiego
Pracuś 2017-09-14 18:54
Pewnie kierownik przyznaje premię według własnego kryterium i jeśli jego zdaniem nie zasługujesz to może Ci nie dać premii .
4
XXX 2017-09-15 09:23
Witam czy ktoś widział ogłoszenia o pracę do Dino ponoć kasjer sprzedawca może zarobić do 3 tys brutto.????? Prawda????planuje podjąć tam pracę i z góry dziękuję za odpowiedź.
2
dinka 2017-09-15 14:53
Ta pokazuj wiecej ze dasz rade to jeszcze troche i sama będziesz robic w niedzielę .A góra się smieje z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niech ci dojdzie jakiś zwrot do tego faktura,kilku na miesnym i jest śmiesznie jeszcze bardziej
2
rrr 2017-09-16 08:33
A kto Ci takich rzevzy nsopowiadał ????????????
XXX 2017-09-16 13:41
Znalazłam ogłoszenie!
pracownikdino 2017-09-17 19:22
Ciągle jest nasz mało, sama idź na mięsny, po3 dniach kręgosłup nie wytrzymał, bo 300 kg mięsa ( początek tygodnia koniec to ponad pół tony)do przerzucenia w ciasnej chłodni i jeszcze poukładanie pod sufit, bo nie starcza miejsca i to w ciągu 5 minut to niby nic. Wyszło zarządzenie, że sklep ma być wcześniej otwierany, a od razu są klienci to rozsądek czy głupota zarządzających. Trzeba wspomnieć żeby dostać się do danego asortymentu to trzeba nieraz ściągnąć jeden słupek, bo akurat dany asortyment jest przy ścianie pod koniec rzędu i z powrotem na paletę. Nie jestem leniwa i chce pracować, ale nie osiągamy 2000 tys. jak tu piszą, a "dysk" wypadł mi dwukrotnie, bo nikt nie chcę pracować na stanowisku mięsnym i dźwigam te ciężary 6 rok.
19
nic dodac nic ujac 2017-09-17 21:18
Dino to najwieksza porazka marketowa jaka istnieje tak ludzie sa ciagle zastraszanii zestresowani kontrolami nic innego sie tam nie liczy dyrektor jak zjawi sie raz w miesiacu to tylko luki widzi zadnych bonow paczek premie to fikcja za straty regionalna wpada jak torpeda i tylko opierdziela po 3 osoby na sklepie a wymagania jak by z 10osob bylo prowadzaca ma wszystkie zamowienia na okreslone godziny miedzy czasie cala ransza dostawe wylozyc a w podziece tylko zle rzeczy uslyszy niedlugo do odzierzy roboczej beda rolki rzeby szybciej i sprawniej szlo naprawde szkoda gadac temat RZEKA BEZ DNA
13
XXX 2017-09-18 08:16
Ogłoszenie jest do pracy Dino Legnica. Napisane jest od 2400 do 3000 brutto,bo ponoć są premie i tyle można wyciągnąć brutto. Proszę o opinie na ten temat bo zbliża się czas rozpoczęcia pracy i się zastanawiam. Dziękuję
Ja83 2017-09-18 15:27
Pic na wodę. 3000 to nawet kierownik nie zarabia
4
pracownik 2017-09-18 16:15
Moim zdaniem osoby funkcyjne powinny mieć jakikolwiek dodatek do wypłaty bo nie dość że w ciągu jednego dnia obsługujesz kasę, stajesz na mięsnym zajmujesz się całym sklepem tj towar, sprzątanie, ceny, plakaty, zamówienia gdy nie ma kierownika, zwroty, reklamacje, faktury....itd to na papierze masz KASJER-SPRZEDAWCA i taka sama wypłata jak osoba, która siedzi na kasie. Ten dodatek nie powinien być od kierownika sklepu ale od "góry" bo nie każdego miesiąca sklep wyrabia premie żeby było czym "dzielić"
16
Xxxxxxx 2017-09-20 23:39
Jestem byłym pracownikiem Dino Włocławek 1 pracowałam dość długo tam ale zrezygnowałam z powodu kierowniczki.
Jak i wiele innych osób tam zrezygnowało z powodu kierowniczki a mianowicie jej traktowania ludzi- mobbing, chamstwo i maksymalne wykorzystywanie.
Chciałam powiedzieć panu dyrektorowi aby otworzył oczy na to co tam się dzieje, dlaczego tyle dobrych pracowników już z tamtad uciekło.
3
Klient Miłkowice 2017-09-24 09:14
Witam chciałbym wypowiedzieć się na temat Dino w Miłkowicach na kasach są nowe nieogarniete panie za każdym razem sprawdzam paragon , z płatnością kartą też problem bo stałe słyszę że; oo nie można bo pani kasjerka zakręcona źle naciska guzik drugą pani Ani be ani meee nic się nie odzywa sama do siebie gada....ludzie kogo wy zatrudniacie na palcach można wyliczyć normalne osoby tam pracujące .Pozdrawiam
Expracownik 2017-09-25 09:54
2400-2700 netto
Expracownik 2017-09-25 10:00
Jak sie przyjmujesz obiecuja premie , ja przez pol roku zlotowki premii nie dostalam wiec odpowiedz jest prosta
1
krotoszynianin 2017-09-25 22:25
DINO KROTOSZYN UL.RAWICKA NAJGORSZE DINO JAKIE WIDZIAŁEM ! BRUD ,SYF WSZĘDZIE NIEWIEM CO TAM ROBIĄ 8 GODZIN PIERDOŁAMI ABY TYLKO ŚIĘ ZAJMUJA BYŁEM ŚWIADKIEM NAWET NIEPATRZA CZY SA LUDZIE CZY NIE OBSŁUGA NIEMIŁA OSTATNI RAZ TAM BYŁEM,MAM WSTRĘT DO TEGO MARKETU AKURAT TAM.KIEROWNICZKA WOGÓLE TAM JEST JAKAŚ? TAMTA ŚIĘ NIE POPISAŁA I TA TEŻ,NIEMA PORZĄDKU ROBIA CO CHCA ILE RAZY CZEKA ŚIĘ AŻ KTOŚ ŁASKAWIE PRZYJDZIE DO KASY PANIE ROBIA SOBIE ZAKUPY DO DOMU,WÓZKI NA ZAKUPY GODZINA 21.30 SĄ JUŻ CHOWANE MASZYNY POMYTE DOWIDZENIA NIC ŚIĘ NIE KUPI.
2
helpful hints 2017-09-26 09:36
Drogi Kliencie Miłkowice
Składając skargę osobiście u kierownictwa danego sklepu na konkretną osobę możesz liczyć na wyciągnięcie w stosunku do niej natychmiastowych konsekwencji dyscyplinarnych. Tak męczysz się z kasjerką do końca jej umowy. Niech myśl, że to tylko kilka dni jeszcze przyniesie ci pocieszenie, ulgę i szczęśliwe życie :)
Jeśli jednak to Ciebie nie satysfakcjonuje: przyprowadź kogoś do pracy na kasę jeszcze dziś - przyśpieszysz proces wymiany kasjerki.
Pozdrawiam
9
Dino 2017-09-26 23:10
Dobre
Elo320 2017-09-28 19:06
Pracuje w nowym Dino od 3 miesięcy. Zupełnie nie rozumiem negatywnych opinii, praca jest ciężka, ale to jak w każdym sklepie. Złe opinie o mięsie? Absurd. W Dino są przestrzegane terminy, a mięsny i warzywniak to priorytet. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, o ile wszyscy są wobec siebie fair. Negatywne opinie pochodzą od osób, którym nie chce się pracować, po prostu. Myśleli, że to będzie 8 godzinne spacerowanie po sklepie. Nie, pracować trzeba. Zarobki. Jak dla mnie? Dla studentki - okej. Nawet bardzo, stała praca, narobisz się, ale zarobisz. Traktowanie pracownika też jest w porządku, jak się przykładasz - jesteś doceniany, lecą pochwały, ale jak się obijasz - to nie zostaje to bez echa, sory, na tym polega praca, każdy sam pracuje na sukces, premie, docenienie. Przestań więc narzekać, siać ploty i weź się kurka do roboty. Pozdrawiam, pracownica Dino :D
10
Staly klient 2017-09-30 23:03
Witam
Często robię zakupy w Dino w Wilkowicach. Rzeczywiscie rotacja ludzi jest ogromna ale zakupy robię z przyjemnością. Panie są też często dwie na zmianie ale zawsze miło jestem obsłużony. Na sklepie zawsze biega kierownik lub zastępca zawsze służą radą są sympatyczne i miłe. Pozdrawiam załoge Dino Wilkowice
D 2017-10-01 14:32
5 razy to jeszcze mało. Potrafią dziennie zmieniać po kilka razy.
2
DinO 2017-10-01 19:23
Przepraszam bardzo, jeśli czyta to ktoś z kierownictwa, dlaczego, pytam się, dlaczego funkcyjne nie mają chociażby więcej o te głupie 50 zł do wypłaty, za ten stres, nerwy i odpowiedzialność?
2
Gość 2017-10-03 05:07
W Dabrowie B. grafik czasami zmienia się co 3 dni więc wszystko możliwe. Kierownik ma ludzi za nic,myślą że gdy podejmiesz pracę w Dino to dostosujesz swój czas w 100%do nich
1
Gość 2017-10-03 05:12
I mówi ten co w Dino nie pracuje. Idź tam na mięsny i wtedy się wypowiadaj.
3
Gość 2017-10-03 16:40
Ty nawet w 1 setne nie wiesz co piszesz lub jesteś kierownikiem w przeciwnym razie twoje zdanie byłoby inne.
kier 2017-10-03 17:43
Niestety jako kierownicy nie mamy wpływu na zarobki osób funkcyjnych , możemy jedynie od siebie jeżeli sklep wyrabia premię dać Wam więcej. Natomiast jest to temat podejmowany przez nas z przełożonymi i jest nadzieja na zmianę. Tak że cierpliwości życzę.
bolący brzuch 2017-10-03 23:02
Dzisiaj kupiłem białą kiełbasę z Rydzyny i gorszego gówna w życiu nie jadłem po ugorowaniu już mnie zaczął zastanawiać żółty szlam w wodzie i na dnie garnka, a po rozkrojeniu na pół moim oczom ukazały się jakieś białe kołtuny z tłuszczu i skór.Czy wy macie dożywotnią umowę z tą Rydzyną ? przecież oni produkują fatalne ! wędliny już raz kupiłem śmierdzącą salami te wasze pseudo szyneczki czy polędwica to po prostu jakieś nieporozumienie !! same konserwanty pseudo szynka po 1 dniu świeci się na kolorowo jak kameleon.No i żeby było jasne naprawdę byłem klientem Dino po raz ostatni i nie piszę tego na zlecenie konkurencji po prostu mam już dosyć tej padliny.
7
kinga 2017-10-04 10:07
popieram w 100%
1
Prosto z mixera 2017-10-04 13:05
Zawsze można złożyć reklamację. Masz paragon, masz opakowanie i sprawa jest jasna. A czy to zostanie uznane to już osobna kwestia.
Xyz 2017-10-06 19:15
Witam. prosze o informacje w sprawie konkursu dla kasjerow za wrzesień. Czy lista będzie dostępna czy wszystko tajne ??
1
Magda 2017-10-06 20:41
U mnie na wiosce otwierają Dino tzn jeszcze budują, pytanie takie jakie macie zarobki tzn. Kierownik i pracownik i czy warto zawracać sobie głowę
Gość 2017-10-06 20:58
To żart.... Za to że jest się miłym czy uśmiechnięty nawet dobrego słowa nie ma
1
iii 2017-10-07 16:33
U nas kierowniczka wywiesila wyniki w socjalu :)
Dinka 2017-10-08 11:45
Dlaczego jeśli jest manko w kasie nawet 1 zł to trzeba zapłacić a gdy kasjer ma superatę wystawiane jest kp trzeba podpisac ze sie otrzymało po czym nadwyżka trafia do sejfu zeby nie było brakow????To sie nadaje do kontroli przez inspekcje pracy..
11
nkk 2017-10-10 11:08
U nas jak zwykle wszystko TAJNE - sklep wysoko obrotowy niedaleko Kalisza
2
bertula 2017-10-11 08:03
mozna zarobic ,moje dwie pierwsze wyplaty byly ponizej 2000 (netto) teraz sa duzo wyzsze
Mateusz 2017-10-11 09:22
Witam. Wie ktoś o co chodzi z tą premią z listy płac 100,150 i 200% za co ona jest dokładnie i od czego jest zależna? Dziękuje za odpowiedź.
Ja 2017-10-11 19:17
Nie polecam!!!!!!!
Z Grzymalina wnucxek 2017-10-11 19:37
Babcia mówi że ta kasjerka z Dino w Miłkowicach ma chorobę bo taka chuda i temu nie myśli racjonalnie nawet gazet nie ogarnia.. pozdrawiam
1
Iza 2017-10-12 16:53
Naprawdę nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opini na temat pracy w Dino. Jasne, trzeba się bardzo narobić, czasem jest się ściąganym z dnia wolnego, ale potem dzień wolny jest oddawany. Narzekacie na pensje. Serio? Pracuje w Dino od ponad roku i moja pensja nigdy nie zeszła poniżej 2000 złotych na ręke. Mam wrażenie, że większość z tych, którzy tak bardzo narzekają, oczekują, że w pracy będą siedzieć i mielić językami jak panie na poczcie. Nie wiem czego Wy oczekujecie. W dzisiejszych czasach wszędzie trzeba się na robić.
2
Stała klientka 2017-10-13 21:46
Brawo!!!!
W końcu w Dino Włocławek na Okreznej zmienili kierownika.
Gratuluję.
To od razu widać, sklep czysty ,zadbany, obsługa też się zmieniła na lepszą.
A nowa Pani kierownik bardzo sympatyczna.
Robię tam zakupy codzienne bo mam blisko i widzę dużą zmianę na lepsze.
Powodzenia życzę Pani kierownik i załodze.
1
niepełny etat 2017-10-15 15:20
Czy pracuje ktoś w Dino na niepełny etat? Muszę we Wrocławiu jako student podjąć pracę i zastanawiam się czy nie będzie problemu jeśli mógłbym pracować tylko w dniach piątek-niedziela
jagoda 2017-10-16 18:02
nie
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska