Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-27 22:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chciała bym się dowiedzieć na czym polega praca kasjer-sprzedawca osoba funkcyjna?? Mam pracować w Dino na takim stanowisku a nie wiem co i jak..
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-28 08:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w dino od dawna,ale co teraz się wyrabia to jest szczyt wszystkiego.Zabierają nam samowolnie po jednym lub dwa dni urlopu wypoczynkowego ,mówiąc że pracodawca każe go wybierać za w czasu ,aby nie było go dużo.Jest to nie zgodne z kodeksem pracy,gdyż to jest pracownika urlop i tylko on może nim rozporządzać.Tak jestem wkurzona ,że zgłoszę to do Inspekcji Pracy ,bo to zdarzenie z urlopami nie jest jedno razowe,tylko nagminnie co miesiąc!!!!
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-03-28 19:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam koleżanki i kolegę z łodzi i okolic,jak współpraca z nowym KR?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-28 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roksana25 - 2015-02-08 12:57:04]:
o kim mowa? Jak on wygląda?
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2015-03-29 19:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-03-28 08:09:05]:
Zgodne z kodeksem pracy jest to iż pracownik dysponuje swoim urlopem w połowie czyli jeżeli masz 26 dni urlopu to 2 tygodnie nieprzerwanie urlopu jest dla Ciebie i to TY dajesz datę od kiedy do kiedy a resztę Twojego urlopu decyduje kierownik kiedy pośle cię na urlop i nie musi to być Tydzień,moze to być wlasnie po jednym dniu. Ale również dużo zależy od kierownika i od ludzi w pracy
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-30 07:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadrowa - 2015-03-29 19:43:41]:
dziękuję ,że mnie uświadomiłaś ,tylko jak pracownik będzie potrzebował urlop w ciągu roku ,bo mu coś wypadnie pilnego ,to nie będzie go już miał.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-30 21:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik powinien być dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
i co to da - 2015-03-30 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz ile osob pisalo do PIP i bylo tam ? Coz bardzo wiele maja nas w "glebokim powazaniu "- chyba wszyscy bo nic sie nie zmienia .Okolniki o moobingu wielkie procedury z ktorymi musisz sie zapoznac i co? Przyjmowanie po rodzinie za wiedza KR (np stara kamienica) i wydzieranie sie na pracownika na sali sprzedazy przez sama KR (dolnoslaskie -M.N) jakie przestrzeganie kodeksu pracy jak swoich procedur nie przestrzegaja?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-02 10:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Chciałam się dowiedzieć o premii świątecznej.Czy dostają ją wszyscy pracownicy?Dodam , że byłam tydzień na chorobowym pod koniec marca (miałam chore dziecko)więc o premii mogę pomarzyć :/ Proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
nikol - 2015-04-02 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka premia,w dino ,nie ma premii świątecznych ,z księżyca spadłaś .Kilka lat wstecz ,były skromne upominki,ale teraz musimy się rozwijać i otwierać więcej marketów więc ,dla nas nie starcza:(((
zdjecie uzytkownika
Klinet - 2015-04-03 22:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moje najszczersze słowa uznania dla osób akceptujących godziny otwarcia marketu w Wielką Sobotę, typowe polskie skur... Co wy myślicie, że pracownik nie ma rodziny? Proszę sobie zerknąć na konkurencje i jak życie pokazuje, nie tędy droga, no z niewolnika nie będzie porządnego pracownika (śmiech na sali: ZADOWOLENIE naszych pracowników przekłada się na .........) Może w końcu media zaczną się interesować sytuacją pracownika w tej śmiesznej firmie.
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2015-04-03 23:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem klientem od paru miesiecy sklepu w Chludowie i jedno co moge powiedzieć to że w tym sklepie większość pracowników jest sympatyczna in pomocna bardzo podoba mi się zachowanie pani kieronik tego sklepu która od samegoj początku j est zawsze uśmiechnięta i zawsze sklonna do pomocy -brawo wreszcie ktoś szanuje klienta a nie traktuje jak zło konieczne- co do asortymentu to dość ubogi a wyroby agrorydzyny nieciekawe .Swoją drogą ciekawe ile zarabiają ludzie w tym markecie.
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-04-04 23:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naiwny - 2015-04-03 23:23:09]:
Pewnie jak wszędzie w DINO najniższa krajowa 1750,-brutto i z praca do godz.21 w Wielką Sobotę
zdjecie uzytkownika
eeeeeeerrrrr - 2015-04-06 08:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-02-16 09:57:05]:
Największym leniem to byłaś ty.Te twoje przekładanie towaru z palety na paletę, Mała tak solidnie pracowała. I tak cię łagodnie potraktowali, dyscyplinarka ci się należała za wyrzucanie towaru bez odpisu.Funkcyjną zostałaś,bo justysce tyłek lizałaś.A jak ją zwolnili, to nawet się do niej nie odezwałaś.Kłamczuszku,po jakich 2 miesiącach zostałaś funkcyjną. I nie obrażaj pracownic tego marketu ze nic nie robiły.Ty za nich pracy nie wykonałaś
zdjecie uzytkownika
wypalona - 2015-04-10 15:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wplny - 2015-04-04 23:53:20]:
tak masz racje najnizsza i zap.... po pachy, ogolnie bardzo ciezko, tylko tam pracujemy bo w okolicy nie ma pracy a zyc trzeba, wlasciciele firmy to wykozystuja ale nie tylko duzo zalezy od kierownika czy premie da pracownikom czy zostawi na inwenture aby odpowiednio wysoki procent plynal na jego konto ha ha i gdzie tu sprawiedlieosc
zdjecie uzytkownika
klient1986 - 2015-04-14 10:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem oburzony. potwierdzam opinie poprzedników mówiących o paniach chowających się na zapleczu. na stanowisku z wędlinami trzeba czekać po kilka minut aż ktokolwiek raczy obsłużyć klienta. kiedy raz zawołałem czy ktoś tu obsługuje?, wyłoniła się zirytowana ekspedientka i zwróciła uwagę, że jestem niegrzeczny..
ale wczoraj to już przegięcie! przy kasie znajduje się kosz z produktami i duża wywieszka z napisem: 2 produkty w cenie 1. oczywiście skasowano za 2 produkty a Pani na kasie tłumaczy, że tą promocją nie należy się sugerować i że obowiązuje cena detaliczna. poprosiłem więc o wycofanie produktu z kasy. usłyszałem, że to duży problem i że "wydziwiam". mimo pustego sklepu czekałem ok.15 minut aż otrzymam zwrot. w końcu otrzymałem zwrot wraz z plikiem dokumentów do podpisania!!! potraktowano mnie jak oszusta nie szczędząc nieuprzejmych komentarzy. rozumiem, że nie każdy market Dino jest taki sam i że pracują tam różni ludzie. Piszę o konkretnym przypadku: Market Dino, Leszno, Gronowo, ul.Kmicica. Nastawienie pracujących tam Pań przypomina tylko atmosferę lat 70-tych. stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie !!!!
zdjecie uzytkownika
Dino srino - 2015-04-21 11:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieee,no brawo dla entuzjasty workera. Nikt Ci nad glowa nie stoi? To chyba jak na urlopie jesteś,albo w tygodniu,w ktorym zamowienia sa slabe. Na pensji tez Cie kroja bez litosci,a Ty tylko lbem krecisz i potakujesz sluchajac bzdurnych uzasadnien umniejszenia wyplaty.Nastepnym razem jak bedziesz pil ta boska wode,ktora Ci zapewniaja,to spójrz na date waznosci...Tak zle jak w ten chwili jeszcze nie bylo w Dino. Niestety wszystko wskazuje na to,ze nie jest to ostatnie slowo "madrych glow" zarzadzajacych tym balaganem.
zdjecie uzytkownika
Sarona - 2015-04-21 13:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze jakie są warunki pracy w Dino w Rudzie Śląskiej? na stanowisku kasjer sprzedawca?
zdjecie uzytkownika
Klienta :) - 2015-04-22 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, moje drogie Panie, jestm z okolic Nowej Soli czesto robie zakupy w Dino poniewaz mieszkam nieopodal. Ale niepokoi mnie w tym sklepie to ze ciagle sa wymieniane pracownice, nie jestm jedyna klientka ktorej to bardzo przeszkadza ale inni moi znajomi maja to samo zdanie co ja! Po co wymieniac pracownikow ktorzy daja sobie rade na takich ktorzy na najprostrze pytanie nie potrafia udzielic mi odpowiedzi. Przyklad: W ostanich dniach chcialam kupic kwasek cytrynowy trzy nowe Panie nie potrafily mi pomoc az wkoncu sama go znalazłam. Bardzo mi przeszkadza ze pracowiny sa ciagle wymieniani i to na gorszych. Czy ktos nad tym panuje?? Gdzie jest w tym wszyskim kierownictwo?? Nie ukrywam ze najlepsi pracownicy byli na samym poczatku czyli po otwarci mili, uprzejmi, we wszykim potrafili pomuc, aż chciało się tak iść a po kilku miesiacach niesty zaczeli sie wykruszac. Wlasnie przez to Dino w naszym miesci ma tak złą opinie, jeszcze troche i pol miasta tam przepracuje a pozniej kogo beda zatrudniac ?? hmm....
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-04-22 15:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak...to jest właśnie najgorsza zmora Dino...rotacja...po prostu pracownicy nie wytrzymują presji...funkcyjnych i kierownictwa...a nowa pracownica w żadnym wypadku nie jest szkolona,tylko od razu sadzana na kasę ,lub wrzucana w półki..te stare wygi zbierają sie parami..i mają niezły ubaw z takiej nowej...hmmm..nieporadnej ich zdaniem pracownicy...żadna nie pomoże..tylko jeszcze oczerni.Wiem to po sobie...ja dałam radę trzy tygodnie...i wcale nie fizycznie..a psychicznie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-23 11:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zwalniają pracownikow? Bo kierownicy ktorzy to robią nie radzą sobie!! Zwalniająca dobrych wyszkolonych pracowników a przyjmują dużo dużo gorszych poniewaz w 3-4 osoby na zmianie nikt nie jest w stanie dobrze przeszkolic personelu. Jesli po zwolnieniu dobrego pracownika przyjmą Nowa Zieloną Pania to jak ma być lepiej?? Paradoks!! Kazdy kierownik zwalniajac pracownika powinien sie wstydzic bo to świadczy tylko o jego bezradności i o tym ze nie potrafi zarzadzac ludzmi!! W takich sklepach nigdy nie bedzie dobrze Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-04-24 10:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie bzdury wy myślicie że kierownik sklepu ma taką władze że sam zwalnia ludzi opanujcie sie kierownik sklepu nic nie może zrobić , zwalnia kierownictwo regionu lub dyrektor który jest na danym terenie .Wiem bo sama doświadczyłam przekonałam sie że kierownik dostaje meilem wypowiedzenie umowy i tylko jego zadanie jest takie żeby je wręczyć i nic do gadania niema.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-24 10:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mi właśnie o to chodziło, to kierownicy regionu nie ogarniaja sklepow i dlatego zwalniaja chcac nastraszyc reszte zalogi zeby zapierda.. jeszcze bardziej tylko ze bardziej sie nie da!! I mysle ze to co sie dzieje na sklepach to wina kierownika regionu bo to on osłaba sklep
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-25 07:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dino Ś ,w którym robię zakupy są wiecznie trzy na zmianie .Kasjerka,pani na mięsnym i pani biurowa. Mobbing jaki tam jest słychać ,już od drzwi magazynu.Jak pani kierownik ,je traktuje.Łamane są również prawa nie zgodne z przepisami.Cała ta sprawa nadaje się do INP i spróbuję coś z tym zrobić, gdyż nie można tak ludzi traktować.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-25 09:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jest w Dino w kowarach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie