Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-05-21 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-04-24 10:50:01]:
gowno prawda zeby zwolnic pracownika to kierowik sklepu musi to chciec a nie regionalna albo dyrektor hellol obudzcie sie ci ktorzy zyjecie w ciemnocie
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-05-21 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOTEK - 2013-05-31 23:47:35]:
napisala to sama pani kierownik zalosne
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-27 18:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :}}}
Przeczytałam wszystkie opinie i w wielu sytuacjach macie rację...jestem kierownikiem sklepu i też nie podoba mi się wiele rzeczy ale tak naprawdę jesteście kowalem własnego losu i od Was zależy jaką macie prace i atmosferę. Mam nadzieję ,że moje dziewczyny tak o mnie nie mówią bo je szanuje ale prawda jest taka nieznajomość przepisów prawa pracy powoduje właśnie takie wpisy jak niektóre z tych. Dla mnie jest jasne i proste to kierownik sklepu musi walczyć o swoich pracowników i dbać o nich bo jak wcześniej pisaliście to od niego zależy atmosfera w pracy. Na koniec chcę powiedzieć, że kierownik to też pracownik i zawsze może być zwolniony...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-05-29 21:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o kontrolach?? odwiecznych kontrolach?? np mięsnych z mobingiem na czele??
zdjecie uzytkownika
lea - 2015-05-30 19:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie na zbiorową skargę do sądu??? Chętnych zapraszam na e-malia
lea.prawo@o2.pl
W pojedynkę nic nie zdziałamy, a w większą ilość osób nasze szanse wzrastają. Nie możemy dać się traktować jak piąte koło u wozu. To my, zwykli pracownicy sprawiamy, że DINO funkcjonuje. Każdego chętnego na walkę z chorymi zasadami tej spółki i wyzyskiem ludzi zapraszam na w/w e-maila z opisem problemu. Razem zdziałamy więcej. Ja również jestem pracownikiem tego sklepu i mam dość ciągłych krzyków, stresu i traktowania pracowników w tak podły sposób w jaki robi to spółka dino. Zapraszam ludzi z całej Polski. Trzeba mieć swoją godność!!! Nie wierzę w taką instytucję jak PIP, ona jest dla pracodawców, nie dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
armagedon - 2015-05-30 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadrowa - 2015-03-29 19:43:41]:
kompletnie się mylisz. Prawodawca decyduje kiedy masz urlop. Ty masz tylko 4 dni tzw. "na żądanie" 2 tyg również planuje pracodawca.
zdjecie uzytkownika
Elz@ - 2015-05-30 22:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [armagedon - 2015-05-30 20:29:42]:
no właśnie że się mylisz ponieważ pracodawca może dysponować tylko połową twojego urlopu a drugą połową decydujesz ty. w żadnej pracy Kierownik nie decyduje całym urlopem pracownika.
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2015-05-31 18:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem kierownicy mają jak u pana boga zapiecem może nie wszyscy ale mój ma z biura wynurza się tylko wtedy jak ma przyjechać jakas kontrol albo kierownik regionu i regionalna wtedy udaje ze robi ale tak pozatym plaszczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeżdzi po pracownikach
zdjecie uzytkownika
gabimx - 2015-06-02 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mia - 2015-05-16 11:14:02]:
Witam
myślę o podjęciu pracy w tej sieci jako kierownik. Z tego co widzę to jesteś sama na forum jako przedstawicielka stanowisk kierownika a reszta to dziewczyny rozgoryczone i zestresowane "rygorem" kierowniczek :). Chętnie bym porozmawiała z tobą priv. Napisz do mnie jeśli będziesz miała ochotę pogadać i podzielić się swoimi doświadczeniami. gabimx@wp.pl. Nie znam waszej sieci bo u nas nie ma waszych sklepów mieszkam w kujawsko-pomorskim ,a chętni bym czegoś się dowiedziała od osoby która jest do firmy pozytywnie nastawiona. Pozdrawiam Gabi
zdjecie uzytkownika
mia - 2015-06-03 14:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabimx - 2015-06-02 18:34:00]:
Niestety mylisz się, bo nie jestem kierownikiem, a tylko zwykłym pracownikiem. Jeśli chcesz startować na stanowisko kierownicze to przede wszystkim musisz być odporna na stres, krzyki, odwieczne pretensje i notoryczne kontrole. Kierownik nie ma łatwo, gdyż to najpierw jemu się obrywa a potem dostaje się całej reszcie. Jest ciężko i dziewczyny po okresie próbnym odchodzą bo nie wytrzymują napięcia:( Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2015-06-04 17:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY MA KTOŚ MOŻE ROZEZNANIE KIEDY MA BYĆ OTWARTY NOWY SKLEP W RUDZIE ŚLĄSKIEJ BIELSZOWICACH
zdjecie uzytkownika
vip - 2015-06-10 12:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy osoba z orzeczeniem ma szanse na awans
zdjecie uzytkownika
luksja ef - 2015-06-15 14:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Danusia jak zdobędziesz już jakieś info o otwarciu nowego sklepu to proszę daj znać co i jak bo ja tez byłabym zainteresowana. mówisz o rudzie śląskiej ale jest wiele ogłoszeń na sprzedawcę kasjera ale w wielu innych miastach. w syumie to nie będzie taki typowy kasjer sprzedawca zapewne bo jednak ten sklep to wyższy poziom jest
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-15 19:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A my inwenturę robimy o 6 rano we wtorek, w poniedziałek wieczorem mamy wszystko poważone (dziewczyny wychodzą 22:45)do 7 rano musimy wprowadzić inwenturę kierowniczka przed 8 jest w pracy sprawdza gazetkę a prze 9 jeżeli są jakieś nie prawidłowości inwentura już poprawiona, po 9 kierowniczka sprawdza mięsny (zawsze codziennie) sprawdza zieleniak , później wymieniamy się na przerwę, kierowniczka siada na kasę żeby było szybciej i następnie wywozi z nami towar (jeżeli nie ma ogólnej) i jak przychodzi druga zmiana dopiero siada do papierów. Więc u nas tak źle nie jest ale czasem pot leci ale chyba w każdej pracy tak jest wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
bzzz - 2015-06-16 17:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a czy ktos z was wie cos wiecej o pracy w ustroniu morskim czy tylko to co w e-mailu nam pisali
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-18 20:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-06-19 13:48:36]:
A co się wyrabia z Grafikami 1 dostajesz grafiki a 5 już jest nie aktualny.Wiesz że wg grafiku np.5 masz wolne zaplanujesz coś a tu 4 patrzysz w grafik w biurze a tam np.2 zmiana.AP.Kierownik mówi że ona nic nie mogła zrobić musiała zabrac bo jest nas za mało.Pytam po co dają grafik skoro bez pytania zabierają dni wolne,czy aby grafik nie powinien być sztywny.Pomijam sytuacje awaryjne typu czyjeś chorobowe.Czy u was tez tak jest.Porażka żałuję że się tam zatrudniłam.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-06-21 14:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A czy to mozliwe ze w dino inwenture działu miesnego i papierosy robi sie w sobote ?bo moja zona tak ma i zamiast w weekend szybko jechac do domu to zostaje w pracy do 23.30!
zdjecie uzytkownika
dinus - 2015-06-23 09:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-06-21 14:55:07]:
nie ma takiej mozliwosci, a po drugie nie ma nadgodzin wiec jak mozna tak dlugo siedziec
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-06-24 19:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzi się i to dłużej,ale inwenturę robi się we wtorki.
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2015-06-25 00:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-06-21 14:55:07]:
u nas jest dokładnie to samo, a najlepsze jest ściąganie z wolnego, albo przejscia z popołudniówki na rano, a pani kierownik ma wszystko w nosie bo jej akurat nikt nie ma prawa sciagnac, żal !
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-26 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luksja ef - 2015-06-15 14:15:51]:
Owszem w tym sklepie nie będziesz tylko kasjerem, ale również mięsiarą, magazynierem, sprzątaczką i czym tylko uznają cię tam nazwać. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2015-07-02 01:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.jestem koleznka osoby pracujacej w dino Bierutów..jest mi jej żal kiedy wypowiada sie o kontroli i kierowniczce regionalnej,ta Pani jest bez serca i bez sumienia!a moja koleżanka tak strasznie przezywa to co ona powie..Trzeba sie wziasc za takich bo zarabiają za opieprzanie a same powinny sie wziąsć do roboty! Moobing idzie w parze! a z tym trzeba cos zrobic..Moge coś pomóc w tym kierunku,ale nie wydam z jakich względów moge pomóc :-)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-07-06 10:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to normalne że pracując 12godz na kasie,jest tylko jedna przerwa 15min ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-07 07:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxx - 2015-07-02 01:04:02]:
Jak możesz pomóc.Odpisz na kmbapp1980@wp.pl
zdjecie uzytkownika
adda - 2015-07-07 22:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2015-07-06 10:01:20]:
przy 12-godz.pracy należy się 30 min.przerwy lub 2-razy po 15min.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert