Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-01-16 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gOŚĆ - 2015-01-15 09:15:22]:
ej gościu a ty myślisz,że jak przyjdziesz o 21.55 chcesz zmielić mięso CZYŻBY DOPIERO SIĘ pani ,pan OBUDZIŁA (Ł) ,A WIESZ O KTÓREJ GODZINIE ONE MUSZĄ WYJŚĆ Z PRACY TO POSŁUCHAJ O 22.15 JESZCZE RAZ POWTÓRZYĆ 22.15 I PRZYJMIJ TO DO WIADOMOŚCI ,ŻE ONE TEŻ MAJĄ RODZINY A NIEKTÓRZY MUSZĄ DOJECHAĆ DO DOMU WIĘC NASTĘPNY RAZ WIDZĘ CIĘ W SKLEPIE PRZYNAJMNIEJ O 21.00 ZROZUMIANO POZDRAWIAM KLIENT I JESZCZE JEDNO TEN PO DRUGIEJ STRONIE LADY TO TEŻ CZŁOWIEK I NA PEWNO NIE IDZIE DO SKLEPU TAK JAK ty 22..
zdjecie uzytkownika
ktoś2 - 2015-01-17 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KLIENT - 2015-01-16 19:07:07]:
brawo :) cały dzień mają na to mimo swojej pracy haha a wspomina sie kilka minut przed zamknięciem sklepu że chce mielić mięso mało tego co do tego kurczaka a masz kobieto pojęcie że czasemte dziewczyny moze są zwyczajnie chore a w tej firmie trudno idzie się na chorobowe i po prostu zamiast rzucić kurczaka na podłogę czy coś to zwyczajnie z niewytrzymania na nie go nakasłała zapewniam że przypadkiem???? mogłaś zwyczajnie odmówić tego kurczaka a nie opisujesz tutaj panią po imieniu i nazwisku wrrrr nie nawidzę tach ludzi nic nie rozumiejących dla mnie to tylko zwyczajna złośliwa krowa przez duże K
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-01-18 09:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no sorry,ale w sklepie bylam o 21....a z tym kasłaniem na kurczaka,mnie matka uczyła że jak się kaszle to się gębę zatyka...tak zwyczajnie...a jeśli ktoś jest nieobyty,i niewychowany,no cóż...to juz nie moja wina,i gdzie wymieniłąm nazwisko???A co do KROWY...to bardzo miłe i mądre zwierzę,
zdjecie uzytkownika
kLIENTKA - 2015-01-19 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,TEŻ BYŁAM W TYM SKLEPIE ZLE POTRAKTOWANA PRZEZ TĄ SAMĄ OSOBĘ,A MIANOWICIE PEWNEGO DNIA O SIÓDMEJ RANO ROBIĄC ZAKUPY,PRZY KASIE PŁACIŁAM 100 ZL BANKNOTEM,ÓW PANI A.STWIERDZIŁA ZE TRZEBA BYĆ NIENORMALNYMPRZYCHODZĄC O SIÓDMEJ RANO Z TAKIMI PIENIĘDZMI.A JA MYSLĘ ŻE TO RACZEJ JEJ PROBLEM JAKO KASJERKI,ABY WYDAĆ MI RESZTĘ.a PO DRUGIE DO SKLEPU TEŻ PRZYCHODZĄ LUDZIE,I TAK CHCĄ BYĆ TRAKTOWANI,A NIE JAK ZŁO KONIECZNE.DZIĘKUJĘ.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 21:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kLIENTKA - 2015-01-19 10:23:59]:
Witam,
takie sytuacje należy zgłaszać kierownikowi sklepu a nie załatwiać publicznie na forum, tu nikt Pani nie uwierzy, a w sklepie po takim zajściu można dokonać konfrontacji.
Gdyby mnie jako klienta gdziekolwiek potraktowano tak jak to Pani opisała to od razu chciałabym rozmawiać z kierownikiem.
Dla Pani informacji kierownik w Dino pracuje od wtorku do soboty od 8:00 - 16:00 i zawsze służy pomocą wszystkim klientom w każdej sprawie
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 21:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gOŚĆ - 2015-01-15 09:15:22]:
Pani Beato zapraszam do biura jak będzie Pani w sklepie
zdjecie uzytkownika
ccccccccc88 - 2015-01-26 12:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie w mieście szukają kierownika. Ktoś wie, jakie zarobki na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
stalaklietka - 2015-01-26 18:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam panią od kurczaka. Tak się składa że w tym sklepie jestem bardzo często i pani Agnieszka ZAWSZE mi pomagała jak czegości nie mogłam znaleźć i ZAWSZE z uśmiechem na twarzy! Mimo,że ta praca nie jest łatwa. Jak by ktoś nie wiedział Dino Polska został wybrany NAJGORSZYM PRACODAWCĄ 2014 ROKU!
Chodzi fakt jak dziewczyny są tam traktowane. Pani kierownik w Przytoczonej potrafi drzeć się na dziewczyny przy klientach! Zamiast kulturalnie zwrócić uwagę na zapleczu. Ale jak komuś słoma wystaje z butów to tak jest. Następnym razem jak znowu będę świadkiem takiej sytuacji (juz raz to widziałam)
to obiecuje zepsuć resztę dnia pani kierownik,przy całym sklepie!
Ps. Krowy to mądre i miłe zwierzęta ale krowy nie są wredne, nie szurają wymionami po ziemi i jakoś im z gęby lepiej patrzy :-)
zdjecie uzytkownika
klijent - 2015-01-30 12:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wita. odnosnie Dino w Deszcznie... zawsze gdy wejde do tego sklepu wszystkie panie sa usmiechniete, po prostu sa bardzo mile, zawsze zagadaja przy kasie, pomoga i doradza... takie sloneczka :-) ale jak patrze jak te dziewczyny pracuja... masakra... kasjerka na kasie marznie bo wieje od drzwi, na sklepie zimno gorzej niz na dworze.. co z tego zedziala klimatyzacja jak tam wiecznie zimno... mi jako klijentowi jest zimno w kurtce a co maja powiedziec te biedne dziewczyny w polarkach... szkoda slow... wjezdzaja z towarem paleciakiem a preciez to wazy tone... jako klijent moge powiedziec ze atmosfera panujaca w tym sklepiejest bardzo dobra... dino powinno szanowac tak zawsze usmiechniete gwiazdeczki bo to dzieki nimja tam zawsze wracam...
zdjecie uzytkownika
charlie - 2015-01-30 19:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich

mam pytanie, orientujecie się może kto odbiera makulaturę z magazynu w Krotoszynie?
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-01-31 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Też kiedyś pracowałam w Dino,można powiedzieć że na każdym sklepie,jest klika gdzie rączka,rączkę myje.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-31 16:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Właśnie niedawno,robiłem zakupy na Kobylińskiej,na pierwszej kasie siedziała jakaś nowa kasjerka,a pani w długich blond włosach zrobiła jej awanturę, na cały sklep przy klientach za to ze popełniła jakiś błąd i musiała iść zrobić zwrot.A to przecież nie jej rola,bo ona to tylko poklepuje jak to mówi" Szefuńcie" w biurze,i nic nie musi robić to jej rola.Gdzie szacunek do drugiej osoby?????
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-02 09:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccccccccc88 - 2015-01-26 12:05:44]:
Pani kierownik,jest Pani osobą obiektywną,ja zrezygnowałąm z pracy przez dwie osoby,bo po prostu się nie dało,mam dzieci starsze od nich,a teraz jedna z tych osób traktuje mnie w Dino jak intruza,więc po co chodzić na zakupy do takiego sklepu?To raczej kierownik powinien zwrócić uwagę,a nie podrzędne pracownice,a ja z kierowniczką w czasie gdy pracowałam nie miałam żadnych problemów,wręcz przeciwnie,dużo mi pomagałą,i nigdy nie była opryskliwa.ZAŁUJE TYLKO TEJ PRACY...ALE PSYCHIKA NIE WYTRZYMAŁĄ,WIDAĆ ZA SŁABA BYŁAM.
zdjecie uzytkownika
roksana25 - 2015-02-08 12:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Opolskie - 2015-01-16 14:05:06]:
do reki 1700
zdjecie uzytkownika
roksana25 - 2015-02-08 12:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastępca kierownika dostaje 1700zł do reki a kierownik 2500zł
zdjecie uzytkownika
roksana25 - 2015-02-08 12:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na poczatku wszędzie jest fajnie ale jak się trafi na Pana Regionalnego którego zadaniem jest gnebienie ludzi to nawet dobre stosunki z kierowniczka nic nie pomogą.Oby nikt na niego nie trafił kawał...zniszczy każdego.
zdjecie uzytkownika
werka - 2015-02-10 17:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KLIENT - 2015-01-16 19:07:07]:
Zastępca zarabia 1700 na rękę i nie licz na grosz premii, zawsze coś wymyślą żeby koszty były wyższe
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-02-16 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie polecam pracy w markecie DinO! Czy to będzie Bojanowo, czy Rydzyna czy inny market. WSzedzie jest tak samo. Mobing mobing mobing i jeszcze raz mobing!! Pracowałam przez 2lata w tych chorym sklepie.. na oczatku wszystko pięknie ładnie, po dwóch miesiącach zostałam funkcyjna. Obowiązków było coraz więcej a płacy za to żadnej, nawet dziękuje nigdy nie usłyszałam. Czułam się jak popychadło.. Jak liżesz tyłek tym co trzeba to jesteś dobra,ale jak się odezwiesz,bo coś Ci się nie spodoba to już zrobią z Ciebie najgorszą. Najlepiej jak przyszłą "NOWA ZASTĘPCZYNI KIEROWNIKA" i trzeba było jej pomagać to wiedziała co robić, potrafiła dzwonić o nocach do mnie do funkcyjnej,a sama ciągle pode mną mieszała. Od pół roku miałam obiecane,że będę młodszym zastępcom a tu prosze nagle mnie zwalniają,bo rzekomo "byłam w spisku z klientką i wynosilam jej do smietnia rzeczy po terminie a ona sobie po nie przychodzila". Śmiech na sali!! Ścierałam sie jak ostatnia s-z-m-a-t-a a oni tak mnie potraktowali. .. Cóż nikomu nie polecam pracy w tych cudownych marketach a zwlaszcza w GÓRZE!!! Jedna zapiernicza za wszystkie, reszta sobie udaje ze cos robi..
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-02-16 11:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do malej. Najgorzej jest w Maslowie doslownie patologia. Nawet byl artykul w Panoramie Leszczynskiej na temat Dino Maslowo, ico i nic kierowniczka wraz z zastepczynia poniwieraja dalej pracownikow za cicha zghoda regionalnej, Uczynily ze sklepu prywatny folwark w ktorym panuja zasady jak w Kambodzy za czasow panowania Czerwonych Kmerow. Nie wiem czy o sytuacji w maslowie i zasadach postepowania kierowniczki wraz z zastepczynia wiedza prezesi firmy, czy takie wiadomosci sa przed nimi ukrywane. Panstwo prezesi zainteresujcie sie swoja firma, przeciez sklepy wystawiaja opinie o waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-17 07:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak...co widac po rotacji w sklepie Dino,przynajmniej w Przytocznej...te słabsze psychicznie odchodzą,tam po prostu nie da się pracowa,zresztą opinia klientów ze to(usunięte przez administratora) mówi sama za siebie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-18 09:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co piszą Związki zawodowe o mobbingu i problemach pracowników z Krzemieniewa i Masłowa, to szczera prawda.Ten problem jest na wielu marketach tylko każdy się boi odezwać,ale tak jest wszędzie.Związki powinny po jeżdzić po najbliższych marketach i porozmawiać tajnie z pracownikami to wiele by się dowiedziały.Ogólnie mówiąc nie jest wesoło w marketach !
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-02-20 17:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-18 09:47:12]:
Witam Pani Beato, Bardzo proszę p rzyjście do biura jak będzie Pani na zakupach w Dino w Przytocznej i odebranie swojej książeczki sanitarnej, która została w sklepie po tym jak porzuciła Pani pracę.
Proszę również o nie obrażanie pracowników Dino i mnie osobiście na tym forum. Jeśli nie podoba się Pani sposób w jaki jest Pani obsługiwana proszę o informację. Pracuję od 8:00 do 16:00 od wtorku do soboty
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-02-20 17:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek! Myślałam,żeby napisać list anonimowy do Prezesa..ale ja sama nic nie zdziałam. Potrzebuje więcej osób może wtedy coś ruszy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-21 07:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik,ja nikogo nie obraziłam,opisałam tylko fakt który zaistniał w Dino,a panią,gdzie obraziłam?raczej wręcz przeciwnie,Nie mam zamiaru tam przychodzić,bo naprawdę nie ma po co,Jeśli zostały jakieś moje dokumenty,to proszę je odesłać,bo z tego co wiem to nie mój obowiązek.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-02-23 07:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik,zastanawiam się jaki wy macie porządek w dokumentach,owszem ,porzuciłam pracę,ale tylko dlatego ze nie pozwolę się tak traktowac,w każdym człowieku jednak drzemie troche godności i wrażliwości,a książeczkę sanitarną i resztę dokumentów mam w domu,radziłabym dokładnie sprawdzać dane w książeczkach,i te dokumenty które u was zostały odesłąć do prawidłowej osoby.No bo jeśli nie potraficie sobie już poradzić z tak prostymi sprawami,to wcalę sie nie dziwię że jest jak jest.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie