Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-30 14:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastępca na z tego co wiem to niecałe 1700 no i nie płatne nadgodziny. Obiecują złote góry a tak naprawdę wykorzystują. Pracownik musi być dostępny praktycznie 24h ale jak ty coś potrzebujesz to mają cię gdzieś. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
zastępca - 2014-12-30 15:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastępca to najbardziej beznadziejne stanowisko... nie dość że masz jakieś smieszne pieniądze i jw nie płatne nadgodziny(oczywiście wszystko na pasku od wypłaty rozpisane, ze niby zapłacone bla bla) to jeszcze na dodatek musisz operować wiedzą, jaką posiadają kierownicy, strata nerwów. Niby masz 500zł dodatku, ale porównując wypłaty dziewczyn z Twoja to wychodzi jakieś 250-300 różnicy...a wiadomo, że lepiej przyjśc do pracy i robić tylko to, co do Ciebie należy, bez stresu i większej odpowiedzialności. Więc jeśli masz twardy tyłek to sobie poradzisz, w przeciwnym razie zniszczą Cię.
zdjecie uzytkownika
noworudzianin - 2014-12-30 20:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kupiec - 2014-12-28 21:48:51]:
Pytanie tylko, która kierowniczka na Fredry czy na Piłsudskiego?. Na Fredry była fajna kierowniczka, ale zamiast pracować w tym bagnie to wolała przejść do innego sklepu. A szkoda, wielka szkoda.
zdjecie uzytkownika
****15 - 2015-01-01 21:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem tak w nowej rudzie jest tragicznie na sklepach Dino co chwile kontrole jak nie gazetkowe to pani regionalna.dosc że dziewczyny pracuja to zawsze jest żle jak tak mozna ciekawy jestem jakby zamienił sie rolami czy one zasuwały by tak samo bo z tego co obserwuje to cały czas jedne i te same osoby zasuwaja na miesnym i na sklepie.a gdzie jest szanowna pani kierownik?pewnie grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze i daje rozporzadzenia.pozdrawiam klient.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam sobie - 2015-01-02 17:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojjj co Wy możecie wiedzieć o pracy kierownika w markecie Dino...chyba nic czytając te wypowiedzi....myślę że zazdrość was zżera ale nie obowiązków kierownika tylko wypłaty kierownika a przecież nikt nikomu nie broni starać się o awans,mieć tysiąc spraw na głowie i jeszcze jak u nas to kierownik zasuwa na równo z pracownikami jak nie na sklepie to na mięsnym
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-05 13:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WitaM w uowym roku .A moze by tak panie kierowniczki usiadly na kasach w wigilie albo w sylwestra i to nie na trojce ale na jedynce i nie mogly zejsc nawet do lazienki i jeszcze ten wiatr od drzwi ciekawa jestem co by wtedy powiwdzialy.A co do tego wiecznego przeciagu ciekawe kto nas bedzie leczyl jak przychodnie nieczynne a na SOR to wyprawa na caly dzien.Co do kupowania naprawde nie musimy bo co nie da premii a kto ja dostaje juz kiedys pisalam i tak powstaja straty przez niewlasciwe zamowienia miesny po swietach to porazka dobrze ze byl mroz to nie bylo czuc tego smrodu.Duzo zdrowia hej.
zdjecie uzytkownika
ktoś powiedział coś - 2015-01-05 17:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-05 13:14:10]:
Zawsze możesz się zwolnić przecież masz wybór tak? :) możesz np odgarniać chodniki wtedy będzie Ci ciepło :) przyjmując się do tej pracy wiedziałaś jakie czekają Cię warunki pracy i płacy :) a przecież nikt tam Cię siłą na tym" przeciągu" nie trzyma :)aa i co do zamówień ciekawa jestem jaką Ty byłabyś alfą i omegą na stanowisku kierowniczym aaa chyba wiem szklaną kule bys miała która by Ci powiedziała że masz 300kg szynki zamówić bo zejdzie 280 reszta na dzień następny....jesteś żałosna pisząc takie bzdury nie mając zielonego pojęcia o tej pracy , o nerwach kierownika o nagonce że ma niczego nie braknąć. A więc wniosek jest tylko jeden...nie no dwa ...albo macie rzeczywiscie tak bardzo zrytą kierowniczkę albo Ty cholernie zazdrościsz jej płacy bo nie pracy i piszesz tu takie bzdury że żal czytać
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 21:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam jesli urazilam kogokolwiek piszac o zimnie na pierwszej kasie maty grzewcze owszem moze i ogrzeja nogi ale najwiecej ciepla ucieka przez glowe.Bycie kierowniczka to naprawde odpowiedzialne stanowisko zarzadzanie zespolem glownie dziewczyn to naprawde trudna sprawa zwlaszcza ze nie wszystkie w tym samym czasie boli glowa czyli tzw.PMS.Pensja mi osobiscie odpowiada nikomu kasy nie zazdroszcze pensja jest ustalana wg stanowiska i obowiazkow.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 21:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam jesli urazilam kogokolwiek piszac o zimnie na pierwszej kasie maty grzewcze owszem moze i ogrzeja nogi ale najwiecej ciepla ucieka przez glowe.Bycie kierowniczka to naprawde odpowiedzialne stanowisko zarzadzanie zespolem glownie dziewczyn to naprawde trudna sprawa zwlaszcza ze nie wszystkie w tym samym czasie boli glowa czyli tzw.PMS.Pensja mi osobiscie odpowiada nikomu kasy nie zazdroszcze pensja jest ustalana wg stanowiska i obowiazkow.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-01-07 16:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolę się na zastępce , ile może zarabiać z premią zastępca?
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-01-07 21:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nasza kierowniczka zapiepsza na sklepie tak jak my Na kasie i na miesnym wymiata lepiej jak niejedna nasza kasjerka(w wigilie i sylwestra obsługiwała kase:P) takze to nie od stanwiska zalezy tylko od harakteru i robotnosci człowieka... Pozdrawiam mł.z-ca K.....wo
zdjecie uzytkownika
tinka - 2015-01-08 20:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w dino, praca jak praca co kto lubi tzn. lubisz pomiatanie przez klientów i przez koleżanki, które myślą, że są bóg wie kim bo została funkcyjną i teraz może cię zrypać przed kolejką ludzi bo ma taki kaprys to ok dino jest idealne dla ciebie ale normalny człowiek zbyt długo tam nie wytrzyma. Zależy jak trafisz na jaką ekipe i jaka atmosfera panuje. Pewnie można przyzwyczaić się do każdych warunków jak nie ma wyjścia, ale jak pensja pracowników taka sama, macie takie same obowiązki a w rzeczywistości kto "lepszą koleżanką" kierowniczki to śmiechy hihy, papierosek raz, drugi, trzeci a ty w ciągu swojej przerwy nie możesz się napalić i 10 minut nie minie a już dzwonkiem dzwoni i musisz iść a ty jak chcesz po tych 4 godzinach iść na przerwe to ci powie, że towar przyjechał i jak skończą, czyli na koniec roboty śmiech na sali...mówie o kasjerkach teraz, te co wykładają jeszcze nie mają tak źle. I w tej pracy trzeba poprostu umieć też liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownicze i dobrać się z takimi, co niszczą słabszych, ty wolnego weekendu dostać przez 2 miesiące nie możesz a taka jedna czy druga ma minimum 2 wolne w miesiącu i wychodzi se w ciągu roboty na pół godziny do domu bo dziecko chore, a to dobre... nie polecam
zdjecie uzytkownika
noworudzianin - 2015-01-11 21:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowna pani Marto kierownik w Dino w Nowej Rudzie od kiedy to do pracowników mówi się na zebraniu "jak Wam się nie chce pracować to jest wiele ciekawych CV na Wasze miejsce, każdy z Was może napisać kartkę i przynieść do biura: tj wypowiedzenie" i Pani liczy na szacunek pracowników. To jest zastraszanie. A skoro czepia się już Pani pracowników to niech Pani to robi na zapleczu, bo nam klientom nie miło tego słuchać, przez półtora roku Ci pracownicy byli uśmiechnięci, a teraz tego niema. Pani jest pewna, że chce Pani tych ludzi zatrzymać, jak tak dalej będzie Pani robiła to jedna po drugiej się zwolni, bo nie wytrzymaja z Panią. Troszkę więcej szacunku.
zdjecie uzytkownika
****15 - 2015-01-12 11:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [noworudzianin - 2015-01-11 21:59:27]:
powiem Ze zadna z kierowniczek nie ma szacunku do pracownika traktuja cie jak przynies podaj pozamiataj a zwłaszcza kierowniczki na Nowej rudzie jak i jedna tak i druga chca wykonczyc psychicznie niech sie troszke zastanowia nad swoim zachowaniem bo mysle ze nie dorosły do funkcji kierownika pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-01-12 17:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szefostwo z Krotoszyna zero szacunku dla pracowników Żeby talonów nie dawć na święto śmiech na sali . i jeszcze jedno drzwi wejściowe są w złym miejscu wszystko leci na kasjerkę która jest na głównej kasie nie można tego zmienić
zdjecie uzytkownika
gOŚĆ - 2015-01-15 09:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DINO pRZYTOCZNA...wszystko ok,jest tylko pani która ma gdzies klientów,jest chamska,któregoś dnia byłam z córką o 21 na zakupach,dodam ze lubię robić zakupy w Dino,na mięsnym była ów pani Agnieszka F.,gdy sprzedawała mi kurczaka zaczęła na niego zwyczajnie kaszleć nie zakrywając ust,,to było obrzydliwe,a gdy poprosiłam ją o zmielenie mięsa,powiedziała wyniośle...O TEJ PORZE JUŻ MIĘSA NIE MIELIMY..z tego co wiem,powinna je zmielic nawet gdy ostatni klient sobie tego życzy.Ta sama pani gdy siedzi przy kasie,ne potrafi powiedzieć dziękuje,dzien dobry,ani nawet do widzenia...może mnie nie lubieć,ale jestem potencjalnym klientem,i to między innymi dzięki mnie ona ma pracę.
zdjecie uzytkownika
Opolskie - 2015-01-16 14:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia zastepca z premią?
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-01-16 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gOŚĆ - 2015-01-15 09:15:22]:
ej gościu a ty myślisz,że jak przyjdziesz o 21.55 chcesz zmielić mięso CZYŻBY DOPIERO SIĘ pani ,pan OBUDZIŁA (Ł) ,A WIESZ O KTÓREJ GODZINIE ONE MUSZĄ WYJŚĆ Z PRACY TO POSŁUCHAJ O 22.15 JESZCZE RAZ POWTÓRZYĆ 22.15 I PRZYJMIJ TO DO WIADOMOŚCI ,ŻE ONE TEŻ MAJĄ RODZINY A NIEKTÓRZY MUSZĄ DOJECHAĆ DO DOMU WIĘC NASTĘPNY RAZ WIDZĘ CIĘ W SKLEPIE PRZYNAJMNIEJ O 21.00 ZROZUMIANO POZDRAWIAM KLIENT I JESZCZE JEDNO TEN PO DRUGIEJ STRONIE LADY TO TEŻ CZŁOWIEK I NA PEWNO NIE IDZIE DO SKLEPU TAK JAK ty 22..
zdjecie uzytkownika
ktoś2 - 2015-01-17 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KLIENT - 2015-01-16 19:07:07]:
brawo :) cały dzień mają na to mimo swojej pracy haha a wspomina sie kilka minut przed zamknięciem sklepu że chce mielić mięso mało tego co do tego kurczaka a masz kobieto pojęcie że czasemte dziewczyny moze są zwyczajnie chore a w tej firmie trudno idzie się na chorobowe i po prostu zamiast rzucić kurczaka na podłogę czy coś to zwyczajnie z niewytrzymania na nie go nakasłała zapewniam że przypadkiem???? mogłaś zwyczajnie odmówić tego kurczaka a nie opisujesz tutaj panią po imieniu i nazwisku wrrrr nie nawidzę tach ludzi nic nie rozumiejących dla mnie to tylko zwyczajna złośliwa krowa przez duże K
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-01-18 09:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sorry,ale w sklepie bylam o 21....a z tym kasłaniem na kurczaka,mnie matka uczyła że jak się kaszle to się gębę zatyka...tak zwyczajnie...a jeśli ktoś jest nieobyty,i niewychowany,no cóż...to juz nie moja wina,i gdzie wymieniłąm nazwisko???A co do KROWY...to bardzo miłe i mądre zwierzę,
zdjecie uzytkownika
kLIENTKA - 2015-01-19 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,TEŻ BYŁAM W TYM SKLEPIE ZLE POTRAKTOWANA PRZEZ TĄ SAMĄ OSOBĘ,A MIANOWICIE PEWNEGO DNIA O SIÓDMEJ RANO ROBIĄC ZAKUPY,PRZY KASIE PŁACIŁAM 100 ZL BANKNOTEM,ÓW PANI A.STWIERDZIŁA ZE TRZEBA BYĆ NIENORMALNYMPRZYCHODZĄC O SIÓDMEJ RANO Z TAKIMI PIENIĘDZMI.A JA MYSLĘ ŻE TO RACZEJ JEJ PROBLEM JAKO KASJERKI,ABY WYDAĆ MI RESZTĘ.a PO DRUGIE DO SKLEPU TEŻ PRZYCHODZĄ LUDZIE,I TAK CHCĄ BYĆ TRAKTOWANI,A NIE JAK ZŁO KONIECZNE.DZIĘKUJĘ.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 21:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kLIENTKA - 2015-01-19 10:23:59]:
Witam,
takie sytuacje należy zgłaszać kierownikowi sklepu a nie załatwiać publicznie na forum, tu nikt Pani nie uwierzy, a w sklepie po takim zajściu można dokonać konfrontacji.
Gdyby mnie jako klienta gdziekolwiek potraktowano tak jak to Pani opisała to od razu chciałabym rozmawiać z kierownikiem.
Dla Pani informacji kierownik w Dino pracuje od wtorku do soboty od 8:00 - 16:00 i zawsze służy pomocą wszystkim klientom w każdej sprawie
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 21:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gOŚĆ - 2015-01-15 09:15:22]:
Pani Beato zapraszam do biura jak będzie Pani w sklepie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
ccccccccc88 - 2015-01-26 12:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie w mieście szukają kierownika. Ktoś wie, jakie zarobki na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
stalaklietka - 2015-01-26 18:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam panią od kurczaka. Tak się składa że w tym sklepie jestem bardzo często i pani Agnieszka ZAWSZE mi pomagała jak czegości nie mogłam znaleźć i ZAWSZE z uśmiechem na twarzy! Mimo,że ta praca nie jest łatwa. Jak by ktoś nie wiedział Dino Polska został wybrany NAJGORSZYM PRACODAWCĄ 2014 ROKU!
Chodzi fakt jak dziewczyny są tam traktowane. Pani kierownik w Przytoczonej potrafi drzeć się na dziewczyny przy klientach! Zamiast kulturalnie zwrócić uwagę na zapleczu. Ale jak komuś słoma wystaje z butów to tak jest. Następnym razem jak znowu będę świadkiem takiej sytuacji (juz raz to widziałam)
to obiecuje zepsuć resztę dnia pani kierownik,przy całym sklepie!
Ps. Krowy to mądre i miłe zwierzęta ale krowy nie są wredne, nie szurają wymionami po ziemi i jakoś im z gęby lepiej patrzy :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
x