Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kzs - 2015-07-27 11:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem grafik powinien być stały ,ale jeśli osoba co ustala grafik zrobi grafik pod swoje pupilki to w większości ,ktoś inny ma wiecznie popołudniówki .Albo wiecznie w niedziele rano ,bo jest inwentura i tak w kółko.A co do urlopu ,to urlop ci sie należy ,jak ślepej kurze ziarno,a pani kierownik niech sie ogarnie ,bo to co mówi to jest mobbing i można to zgłosić dalej .
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-07-28 17:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik w Dino...,to najgorsze co może być odpowie za wszystko, personel może powiedzieć nie zrobiłam bo nie jestem w stanie, kierownik nie ,musi zrobić wszystko, wozi towar bo na sklepie 3 ludzi,setki wiadomości każdy coś chce...; swoją prace zostawia na koniec, bo trzech na zwolnieniu.Pół towaru nie wjeżdża ale kierownik winny bo market nie zatowarowany, warzywniak nie przebrany dokładnie winny kierownik, mięsny nie domyty winny kierownik, pracownicy rezygnują z pracy winny kierownik, mandat sanepidu -nabiał po terminie -płaci kierownik. Regionalny z pensji za kare zabiera kierownikowi a co .Odradzam prace e tej firmie każdemu, to paranoja
zdjecie uzytkownika
funkcyjna - 2015-07-28 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2015-05-06 19:08:55]:
...może sam przyjdź i wywieź towar, zrób gazetkę tylko ceny..., posprzątaj i dostaniesz 3 ludzi -wyszkol ich sobie i może tobie kasjerka będzie w stanie posprzątać kase,powodzenia...,nie ośmieszaj sie,
zdjecie uzytkownika
funkcyjna - 2015-07-28 20:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2015-05-06 19:08:55]:
...może sam przyjdź i wywieź towar, zrób gazetkę tylko ceny..., posprzątaj i dostaniesz 3 ludzi -wyszkol ich sobie i może tobie kasjerka będzie w stanie posprzątać kase,powodzenia...,nie ośmieszaj sie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-28 20:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma, to porażka,to nie jest korporacja gdzie za duże pieniądze poświęcasz życie , żeby się dorobić, ludzie się muszą zbuntować ..., każdy chce pracować jak człowiek a dino to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak się szkoliłam to zabraniano wykładania towaru we dwoje w tym samym dziale bo gadasz i marnujesz czas...ludzie zbuntujmy się i zróbmy im strajk...tak jak na centrali boją się , że pójdzie na sklepy..., które zarabiają na wszystko, to co się dzieje w tej firmie to tylko do inspekcji pracy
zdjecie uzytkownika
zle trafiona bo nie glupia - 2015-07-31 21:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal to tych co uwazaja sie za kadry lub wydzial prawny ktory kompletnie nie orientuje sie w pewnych kwestiach a za czym prowadzi to do sytuacji takich ze niewiedza obraz dyskryminuje i znieslawia osoby starajace sie o prace ,nie biorac pod uwage tego ze kandydat uczciwie powiedzial fakt o ktorym nie musial bo nie staral sie na stanowisko dordzcy fin lub zawodowu od ktorych pewne rzeczy sa wymagane ,nie sprawdzajac nigdzie odrzuca kandydata bezpodstawnie.i coz wydzialy prawne i kadry tylko napisac o tym i 100procentowo polegniecie nie majac na swa obrone kompletnie nic wiec odwet odwet czy nie a zemsy zimne niesamowicie niecne
zdjecie uzytkownika
NO NIE GLUPIA - 2015-07-31 21:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PAKIET STARTOWY TO KSIAZKA DOO WYPELNNIENIA A GDZIE ROZMOWA Z KANDYDATEM I OCENA W REALU 20 KARTEK LUB WIECEJ NIE MOWIACA NIC OPROCZ IMIENIA PESELU O DODATKOWYCH DNIACH URLOPU NA DZIECKO PEWNIE LEPIEJ ZEBY ICH NIE BYLO ITD PLUS STO RAZY NAPISANIE IMIENIA I NAZWISKA BO PRZY KONCU TEJ LEKTURY KOMU W KADRACH BY SIE CHCIALO WRACAC NA POCZATEK I SPRAWDZAC JAK SIE ZWIE FFFFFFFFFFFFFF CO NIE A CO NAJLEPSZE TO CALA TA AWANTURE Z PRZYJECIEM ODBEBNIAJA CI ZWYKLI PRACOWNICY TZW KIEROWNICY KTORZY BOGU DUCHA WINNI NIEZRECZNIE CZASEM SIE CZUJA A GORA RECE CZYSTE MA BO NIKT NIE WIE JAK WYGLADAJA I KASE KTO WIEKSZA MA KIEROWNIK NIE KIEROWNIK REJONU POWODZENIA NIE DZIW ZE SKARGO NA WAS SLA
zdjecie uzytkownika
NO NIE GLUPIA - 2015-07-31 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [armagedon - 2015-05-30 20:29:42]:
OJ KADRY JAK WY SIE POMYLILISCIE I CO JAK BEDZIESZ SZUKANE WINNOWAJCY KTOS SIE NAD WAMI ZLITUJE JAK NARAZICIE SPOLKE PRZEZ SWOJ BRAK WIEDZY EEEEEEEEE
RADRY TEZ MOZNA ZMIENIC A CO D TEGO SFORMULOWANIA KIEROWNIK DECYDUJE OWSZEM ALE NAWET NAPISANE JEST TAK ZE SMRUD WYZSZOSCI W ODCZUCIU A NIEWOLNICTWO I RELACJA PAN I JAN TO NIE TE CZASY WIEC MOZE GRUPOWE
zdjecie uzytkownika
natala - 2015-08-02 12:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinusiowa - 2015-07-16 21:27:16]:
swieto kościelne prosze zajrzeć w kalendarz
zdjecie uzytkownika
ARA - 2015-08-02 23:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NO NIE GLUPIA - 2015-07-31 22:08:05]:
IWONKA DOUCZ SIE, BO JAK ZWYKLE COS WIESZ, A OKAZUJE SIE,ZE NIEWIELE.
Termin urlopu wypoczynkowego zawsze musi być uzgodniony między pracodawcą i pracownikiem. Zgodnie z art. 163 par. 1 k. p. urlop wypoczynkowy powinien być udzielany zgodnie z planem ustalonym przez pracodawcę, przy uwzględnieniu wniosków urlopowych pracowników, o ile zaproponowane przez nich terminy wykorzystania urlopu nie będą powodować zakłóceń toku pracy. W takim planie należy uwzględnić dwutygodniowy wypoczynek każdego pracownika, czyli taką część urlopu, która obejmuje co najmniej 14 nieprzerwanych dni kalendarzowych wypoczynku. W planie nie można uwzględniać urlopu na żądanie, ponieważ o terminie jego wykorzystania decyduje jednostronnie pracownik.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-06 20:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może wie,czy jutro będzie zapomoga w Dino?86
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-08-07 14:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz zadzwonić do kadr
zdjecie uzytkownika
dominik - 2015-08-14 05:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam muszę coś napisać bo ruszyło mnie dziś sumienie...
Zona wysłała mnie do dino na zakupy... będąc nie daleko stoiska mięsnego usłyszałem ,,rozmowę "pani kierownik z pracownikiem... dziewczyna stojąca na miesnym widac ze chora tzn przeziebiona,czerwona zachrypnieta nie taka jak zwykle usmiechnieta wesola i mila wykladała towar w ladzie a pani kierownik na drugiej stronie kolo czekolady i krzyczy ty nie masz urlopu zeby chorowac... w sumie to mnie TO nie zdziwilo ale w nocy pojechalem z corka na pogotowie na pomoc dorazna i kogo spotkałem?? Pania z miesnego lezala z lzami w oczah a kobieta, chyba matka powtarzala na co ci to bylo... nie dziwie sie ze szukaja ludzi ciagle
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-16 13:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dino jak co dzień wielkie kolejki,jedna kobitka na kasie ,druga na mięsnym.Nadal są trzy na zmianie ,albo cztery.Nic nie robią ,żeby w te upały była szybsza obsługa ,bo wciąz jest ich za mało.Wyzysk człowieka ,jeden wykonuje dziesięć obowiązków .Zgadzam sie z poprzednikiem .W dino pracownice zmieniają sie jak rękawiczki,ciągle nowe.Kiepska płaca ,a roboty dla dziesięciu współczuję tym kobietą biegającym kasa,rzeżnik bo trzeba kolejkę rozładować, a nie wspomnę o towarze stojącym na magazynie,który czeka na rozładunek .Jeszcze raz współczuje tym dziewczyną,bo muszą zdrowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pare złotych ,aby wyżywić rodzinę.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-08-17 23:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino w kowarach to porażka,skąd oni wzięli tzw. kierownictwo,a zwłaszcza ps kierownicze Monikę C . Brak szacunku dla klientów i pracujących tam dziewczyn. Było spokojnie gdy była na urlopie ,ale po powrocie znów zaczęła terroryzować wszystkich . Czy dyrekcja nie mam na to wpływu? Klienci odchodzą z Dino,wola robic zakupy w innych marketach. Taka osoba nie powinna tam pracować.!
zdjecie uzytkownika
OOO - 2015-08-18 13:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elz@ - 2015-05-30 22:30:21]:
A trzeba jeszcze dostać te dwa tygodnie o pracodawcy.Pracuję już trzy lata i jeszcze na dwutygodniowym urlopie nie byłam planowanym przez kierownika ,A z mojego urlopu mnie ściągła więc 5 dni urlopu to luksus w tej firmie.Beznadzieja
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-08-18 17:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos mi odpowiedziec czy w dino pracownicy dostaja grafik zmian do reki?czy jest on tylko do wgladu w biurze?
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-08-18 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest do wglądu w biurze,a tak w ogóle w dino grafik zmienia się z dnia na dzień ,nigdy nie możesz nic sobie zaplanować .
zdjecie uzytkownika
adda - 2015-08-24 23:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-08-18 17:30:26]:
Dziewczyny gdzie wy pracujecie - pracuję w Dino już 3-ci rok i od samego początku grafiki dostaję do ręki wydrukowane przez kierownika a jakakolwiek zmiana jest też uprzedzana słowami /mogę Ci zmienić ?/naprawdę wszystko zależy od Waszego kierownika .Pozdrawiam i pomyślcie nad zmianą Waszych kierowników.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 00:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
katmaroko - 2015-08-25 00:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak by było w każdym Dino to zgadzałoby się dlaczego mój znajomy cały czas był taki posępny gdy pracował jakieś 2-3 tygodnie w firmie. Z tego co wiem to rozwiązał z nią umowę, ale nie wiem czy takie warunki odpowiadają standardom europejskim - mam szczerze powiedziawszy spore wątpliwości. Nie mówiąc o tym, że na rozwój raczej liczyć też nie można.
zdjecie uzytkownika
adda - 2015-08-25 22:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katmaroko - 2015-08-25 00:28:19]:
To niestety nie zależy od placówki /sklepu/Dino tylko od ludzi jacy potrafią się dobrać do współpracy u nas na placówce przez te ok.3 lata przewinęło się mnóstwo ludzi przychodzili,rezygnowali innych zwalniano tak jest wszędzie po prostu nie każdy się nadaje do handlu to specyficzny zawód ale mając obrotnego kierownika można całkiem spokojnie pracować nawet a Dino.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-26 17:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino Oleśnica jednym słowem porażka !!!
zdjecie uzytkownika
kocica - 2015-08-27 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAk to wszystko czytam to zastanawia mnie kto to pisze czy nie roby czy ludzie którzy mieli w swym sklepie nie odpowiednich kierowników. Dzis jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w jednym ze sklepów Dino. Pani regionalna bardzo konkretna i sympatyczna kobitka, która przemaglowała mnie wzdłuż i wszerz. Nie wiem czy to tak się odbywa ale na zakończenie rozmowy powiedziała mi że na pewno zadzwoni bo jszcze muszę przebyć rozmowę z liderem. Wspomniała również jeszcze o jakimś egzaminie po dwóch miesiącach bycia na umowie o dzieło też tak mieliście ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miła pani kierownik, pytania dotyczące posiadanej wiedzy i umiejętności, motywacja do pracy na danym stanowisku
Pytania: dla mnie brak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 21:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-08-28 21:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocica widzę że na kierownika startujesz :) tylko nie rozumiem rozmowy z liderem....no ale to też zależy jaki region...tak kochana my też tak miałyśmy szkolenie w Krotoszynie i już pierwszy egzamin tam po 5 dniach potem z regionalnym ną . Życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
Malutka - 2015-08-29 08:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DINO ha ha ten temat mam juz za soba .pracowalam tam jako kierownik 2 lata , Porazka . Za zadne skarby bym tam nie wrocila , Wyzsysk ,ludzib,praca w ciaglym stresie , nie mozna normalnie funkcjonowac . Szkoda mi tych pracownikow ktorzy musza tam pracowac za grosze bo nie maja wyjscia. Pracuje teraz w Biedronce jako kierownik ,nie ma porownania .Sieciowka Dino nawet Biedronce do piet nie siega .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert