Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-15 11:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pracownik to inny komentarz, a jaki jest Twój? Opowiedz innym pracownikom o pracy w spółce Market Dino, której siedzibą jest Brzeg . Potencjalnemu pracownikowi ogromnie zależy na poznaniu opinii byłych pracowników na temat potencjalnego pracodawcy. Wszelkie uwagi będą bardzo przydatne dla potencjalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-10-11 00:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie jest ok... tylko kiedy na drodze pojawia sie kierowniczka ktora nic nie robi, a jak ma zly humor to wyzywa sie na pracownikach wtedy juz nie jest fajnie w ogole to moim zdaniej widac ze ona i kierownik regionalny sa w jakiejs dzwinej komitywie jedno drugie kryje.... najlepsze to bylo to jak kazala ochroniarzowi sprawdzac torebki i rzeczy osobiste pracownicom owego sklepu.... a jak ochroniarz tak dla picu powiedzial do niej zeby pokazala swoja torbe tak szybko sie zawinela nawet nie bylo wiadomo kiedy... pańcia wielka z niej [usunięte przez moderatora] dino zburza a ona dalej tam kierowniczyc bedzie zaraza jedna....
zdjecie uzytkownika
miła do bólu - 2012-10-18 12:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda o kierowniczce i o regionalnym dyrektorze osobiście do niego nic niemam bo to jest jego praca ale jak widze ten syf na sklepie , brudne półki , smrud , [usunięte przez moderatora] jest jak dla mnie pierwszą osobą do zwolnienia bywam w dino na Skarbimierzu i tam naprawde jest super czysto miła obsługa i nawet widziałam jak kierownik zasówał na sklepie i dla dziewczyn w tym sklepie tam to jest nic dziwnego wręcz motywuje je do pracy , jak rozmawiałam z dziewczynami na sklepie nie słyszałam złej opini na temat kierownictwa wręcz były zadowolone a jak czytałam te wszystkie opinie na temat Dino to dla mnie to był szik straszne , normalnie jest to nie do uwierzenia ze tak moze tak być ,bo po nich tego nie było widac zawsze zadowolone i uśmiechnięte.tylko im medal dac za cierpliwiść wobec ludzi którzy przychodzą na zakupy . Brawo Dino Skarbimierz może was ktoś w końcu doceni , powinni was dawac za przykład na inne markety w całej polsce w sklepach Dino .
zdjecie uzytkownika
moni))) - 2012-10-18 12:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jestem ciekawa co bedzie jak sie dyrektor zmieni co ona zrobi .a za dinio w Skarbimieru to prawda w 100
zdjecie uzytkownika
starsza pani - 2012-10-23 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino w Brzegu to jest jakaś totalna porażka. Mowię teraz o kierownictwie tego sklepu a raczej wielkiej \'\'PANI\'\' kierownik. Zero szacunku do pracowników! [usunięte przez moderatora] Większość pracowników w sklepie ma większe wykształcenie od niej. Błędy takie jak \'\'meszczyzn, czabka, kóże(kurze)\'\' pisane u niej w raportach czy na plakatach w sklepie to jest normalne. I jeszcze jej głupie gadanie ile to ona nie robi, a wszyscy wokoło siedzą i nie pracują! A prawde mówiąc [usunięte przez moderatora] nic nie robi! Pracownicy zasuwają jak mogą, często nie schodząc na przerwy... PODSUMOWUJĄC jedną wielką porażką w tym sklepie jest \'\'WIELKA PANI KIEROWNIK\'\'
zdjecie uzytkownika
moni))) - 2012-11-18 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to teraz lepsze niusy z Dino Skarbimierz , po tych opiniach z DINO Skarbimierz , była u nich taka nagonka ,ze az sie kierowniczka zwolniła bo psychcznie juz nie wytrzymała , [usunięte przez moderatora] .a ten dyrektor to jakiś młody koleś chyba chce sie wykazać czy co bo latał po sklepie jak nawiedzony , nie mógł nic znaleść to nawet półki sprawdzał czy sa czyste [usunięte przez moderatora] a te dziewczyny sa tak zastraszane jak szlak tylko jedna cos tam odpyskowała w sprawie kozaków bo sie do niej dowalił . ale dała sobie z nim rade i mnie to cieszy chociasz jedna odwarzna sie znalazła.
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2012-12-07 11:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NA PEWNO PRAWDA ŻE KIEROWNICZKA ODESZŁA WIDAĆ JAK SKLEP WYGLĄDA . STRASZNY SYF SIĘ ZROBIŁ BRAK TOWARU , PUSTE I BRUDNE PÓŁKI MASAKRA . A MIĘSNY TO JAKIŚ KOSZMAR OSTATNIO KUPIŁAM KURCZAKA BYŁ TAK ZESCHNIĘTY OBRZYDLISTWO . WIECZNIE BRAKI W KIEŁBASACH MIĘSO ŚMIERDZĄCE I BRZYDKIE . P [usunięte przez moderatora] ALE CO SIĘ DZIWIĆ JAK NOWA PANI KIEROWNIK TAKI DAJE PRZYKŁAD TO ROBIĄ TO CO ONA ZNACZY NIC !!!!!!!!!! LUBIŁAM BARDZO ZAKUPY W DINO ALE CHYB PRZEPROSZĘ SIĘ Z WIMAREM
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-12-08 21:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZDAJE SIĘ , ŻE OSTATNIE REWELACJE NAPISAŁA STARA PANI KIEROWNIK ,ALBO TE CO ODESZŁY RAZEM Z NIĄ. NIE DAWAŁA BIDULA RADY , JAK ODESZŁA JEJ ZASTĘPCZYNI , CO ODWALAŁA ZA NIĄ CZARNĄ ROBOTĘ .PO JEJ ODEJŚCIU DOPROWADZIŁA SKLEP DO RUINY , A TERAZ ZWALA NA NOWĄ KIEROWNICZKĘ. LUDZIE IDZCIE ZOBACZYĆ JAK TEN SKLEP WYGLĄDA ,AŻ MIŁO POPATRZEĆ . NOWA PANI KIEROWNIK NIE BOI SIĘ CIĘŻKIEJ PRACY, SAMA ODWALA KAWAŁ ROBOTY NIE OGLĄDAJĄC SIĘ NA INNYCH.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2012-12-09 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE CZY WY NIE MACIE CO ROBIĆ TYLKO TAKIMI GŁUPOTAMI SIĘ ZAJMOWAĆ KTO NAPISAŁ NA KOGO . KAŻDY KLIENT MA OCZY I WIDZI JAK DANY SKLEP WYGLĄDA I CZY CHCE TAM KUPOWAĆ CZY NIE . A CO DO PRACY W DINO TO SAM NIE PRACOWAŁEM ALE MAM DOŚWIADCZENIE Z MARKETAMI I POWIEM ŻE TO JAKAŚ MASAKRA PRACA W MARKETACH OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY [usunięte przez moderatora] CO DO FENOMENU ZASTĘPCÓW TO ZAWSZE ZASTĘPCA ,
SEKRETARKA ITP MYŚLĄ ŻE TO ONI WIEDZĄ NAJLEPIEJ I CAŁĄ ROBOTĘ ODWALAJĄ [usunięte przez moderatora] . DLA MNIE SKLEP TO SKLEP I WAŻNE ŻEBY NA PÓŁKACH TOWAR BYŁ I BYŁO CZYSTO TAK JAKO KLIENTA A JAKO PRACOWNIK Z DALA OD PRACY W MARKECIE
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-12-10 12:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rudy skoro cię nie interesuje co kto pisze, to po co czytasz opinie i wypowiadasz się w tym temacie .a market marketowi nie równy, tak jak i opinie o nich. niestety trzeba ostro zapier.......nikt za leżenie i pachnienie nie zapłaci.a co do tego ,że klient sam ocenia gdzie mu się podoba a gdzie nie całkowicie się zgadzam.denerwuje mnie tylko to ,że różni ludzie próbują nie słusznie oczerniać innych i wypowiadają się w temacie o którym nie mają pojęcia.zawiść i jeszcze raz zawiść oraz nie spełnione ambicje potrafią wyżądzić wiele krzywdy niewinnym ludziom jak np. oczernianie nowej pani kierownik ze skarbimierza
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2012-12-18 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem Dino Skarbimierz i jedno co mogę napisać to tyle, że odkąd odeszła stara pani "kierownik " atmosfera w pracy znacznie się poprawiła .
zdjecie uzytkownika
monii)) - 2012-12-21 12:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jestem pracownikiem DINO SKARBIMIERZ i to fakt ze teraz jada po nowej kierowniczce ze nic nie robi i tam takie pierdoły , ale pisza takie osoby które pracowały własnie w dino Skarbimierz i fakt ze nic nie robiły tylko sie vżadziły . teraz przynajmiej jest miła atmosfera , lepsze chęci do pracy . a te [usunięte przez moderatora] które sie same zwolniły a teraz pisza durne komentarze to jest moim zdaniem dziecinada tylko z siebie błaznów robia i nic wiecej , a ja jako pracownik życze tym dziewczyną miłej pracy w galeri , tylko czekam jak długo tam pracowac beda ha ha
zdjecie uzytkownika
gg - 2012-12-22 14:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie odeszła poprzednia kierownik ?
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2012-12-22 20:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ludziom bez szkoly sie nie powieza takiego stanowiska a obsluga w dino jest tragiczna az sie zygac chce pani ktora uklada na polkach to widac jej pordzewiale majtki ktore pewnie nosi tydzien czasu bo taki [usunięte przez moderatora] ma w dino ze pralki niema czasu wlonczyc,pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
osobnik - 2012-12-28 01:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że galerianki doskonale wiedzą w jaki sposób można uzyskać awans . . .
zdjecie uzytkownika
do frajer - 2013-01-10 19:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwie [usunięte przez moderatora] ze skarbimierza zazdroszczą komuś dlatego wypisują takie komentarze [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2013-01-22 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do frajer - 2013-01-10 19:57:01

dwie [usunięte przez moderatora] ze skarbimierza zazdroszczą komuś dlatego wypisują takie komentarze [usunięte przez moderatora]
Re... [usunięte przez moderatora] a dlaczego bo tak daleko nie siegacie waszymi szarymi komurkami a wrecz brakiem ich,wiecie co to jest umiejentnie skladac zdanie?nie poniewaz nie potraficie przy swoich dyrektorach regionalnych wydukac ze wam sie chce isc siku ale latacie przy nich jak byscie mieli sraczke a jak pojada to dopiero wam sie otwieraja te wasze piekne twarzyczki reasumując nie tyczy sie to wszystkich osob tyrajacych w tym obozie zwanym dalej d.i.n.o pozdrawiam moje kochane sprzedawczynie i licze ze cos wymyslicie chodz nie spodziewam sie zbyt wiela po was :)
zdjecie uzytkownika
osoba prywatna - 2013-03-17 13:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam świadkiek jak pracownica dino Skarbimierz obgadywała koleżanke , jak wyzywając ją w obecności kierowniczki która naewt nie zaregowała na to że się kłócą wyzywałą ja od [usunięte przez moderatora] i tam takie różne , nie można takich rzeczy mówić na sklepie a zwłaszcza przy klientami to świadczy o tym jak w tym markecie traktuje się współ pracowników . a że kierowniczka z tym nic nie zrobiła to też sie dziwie. Szkoda mi tylko tej osoby która została obgadana [usunięte przez moderatora] . Współczuje wam dziewczyny takich koleżanek w pracy.
zdjecie uzytkownika
ds - 2013-08-26 21:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wiadomo jakie zarobki na stanowisku Kierownik Sklepu? Jakie Wymagania? Jaki tryb pracy?
pozdro
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-25 14:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ds dopinam się do pytania jak najbardziej, bo interesowałaby mnie taka praca, bo i stanowisko nie jest mi obce, tylko jak wszędzie kwestia zarobków jeszcze jest, a to dość istotne.. Tryb pracy to pewnie niemal 24/h dostępność, bo za wszystko się odpowiada, w razie czego zawsze wina kierownika bedzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
x