Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
jakub - 2015-04-09 12:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kumpela, gdy zadzwonili do niej to BHP miala sobie przeczytac na necie i na drugi dzien juz pracowala,to wszystko zalezy od sytuacji ,czy jestes pilnie potrzebna w firmie czy nie.
zdjecie uzytkownika
agusia87 - 2015-04-10 13:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz czekam 3 tygodnie i cisza
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-11 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak na pralkach dalej dziewczyny podrywają
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-13 19:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Samsung jako duży zakład pracy przewiduje podwyżki bardziej godziwe niż dotychczas? przepracowałam ponad rok a pieniądze śmieszne
zdjecie uzytkownika
bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest z rekrutacja w Semp do dzialu BHP ? ogloszenie w necie od stycznia ze potzrebuja do tego dzialu dokumenty skladane 5 razy OSOBISCIE i pare razy online i brak jakiegokolwiek kontaktu czyzby to ogloszenie jest po to by innym ludziom zamydlic oczy i robic sztuczna nadzieje a biurowI Semp wcagaja swoich czlonkow rodziny? wiec sie pytam po jakom cholere samsung wogole oglasza jakiekolwiek rekrutacje skoro i tak sa marne szanse sie dostac
zdjecie uzytkownika
neverending - 2015-04-18 10:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02]:
Nic dziwnego kolego, w tej firmie głównie kolesiostwo panuje.
zdjecie uzytkownika
LK - 2015-04-18 15:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisujecie bzdury, pracowałam na WM, dobrze wspominam pracę, ludzi, liderów, szefa zmiany itp. Jak się jest osobą która chodzi do pracy aby pracować, to nie ma problemów, a jak się jest leniem to tylko narzekanie i narzekanie.
Ludzie wasza wola jeździć do pracy po 50km, macie darmowy dojazd i narzekacie. Zwolnijcie się, idźcie do innej pracy, a nie tylko narzekacie, że autobus mi ucieknie za 5min.
Fakt, umowy śmieciowe to nałóg w Samsungu, ale inaczej nie da się, bo wielu przychodzi tylko po to aby być, a nie dać z siebie pracę, za którą dostaje się płacę. Niska? Idźcie do szkoły uczyć się i zmieńcie swoje zarobki na wyższe.
Widziałam rekrutację przez WS, żenada, takie podstawy matematyki i zręczności a ludzie odpadają na tym. To jest straszne.

Pozdrawiam WM piorący, obudowy oraz górę.
zdjecie uzytkownika
Marianna - 2015-04-20 19:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zupełnie obca - 2015-02-21 18:30:00]:
A ja tylko po to wchodzę aby poczytać na takie właśnie tematy
zdjecie uzytkownika
Mafija93 - 2015-04-23 16:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób się można skontaktować żeby dostać tam robotę ? w necie nic znaleźć nie mogę, albo nieporadnie szukam ;/
zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-04-25 11:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mundek - 2015-02-23 13:01:13]:
a na pralkach mało piszecie są jakeś wielkie zbliżenia dziewczyn zwłaszcza mężatek do innych kolegów może zrobić stronkę i nagrywać filmiki bo takie kobiety potem w domu robią piekło jak mają innego kolegę
zdjecie uzytkownika
kuki - 2015-04-30 13:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedynie pozoiostaje kontakt osobisty czy tez telefoniczny, bo na tą chwilę nie ma dostępnych ofert pracy na ich stronie internetowej, ale warto próbować innych sposobów
zdjecie uzytkownika
lodówka - 2015-05-01 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik wm - 2015-03-01 17:11:32]:
Racja, żygać mi się chce na sam widok tych bezproduktywnych nierobów i darmozjadów za pensyjki wypracowane przez innych,teraz mam kilku kolejnych ,nowych podobnych spacerowiczów na swoim utrzymaniu jeden z nudów wyciera z kurzu monitory,druga łazi i gapi mi się codziennie na buty, to ich wkład w produkcję i rozwój firmy aby rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej.
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-05-01 21:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lodówka - 2015-05-01 13:27:20]:
Święta prawda ludzi z produkcji zwalniają bo za dużo. Dlaczego nie wezmą się za tych bezproduktywnych z IQC, PQC, OQC, PRO-3M i nie wiadomo jeszcze z czego tam, którzy tylko urządzają sobie spacery z jednego miejsca na drugie. Tak naprawdę są od wszystkiego i od niczego. Na linię produkcyjną z nimi. Niedługo to tych nieprodukcyjnych będzie więcej jak produkcyjnych za psie grosze.Czy nikt tego nie widzi.
zdjecie uzytkownika
Tiger - 2015-05-04 10:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [norton - 2015-05-01 21:51:43]:
Trzeba było się uczyć, a nie kamieniami w szkołę rzucać:)
zdjecie uzytkownika
wera - 2015-05-04 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeździ również autobus o 14,30 i 2,30 czy tylko te po 12 godzinach pracy ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-04 21:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2015-05-04 15:27:09]:
aktualnie jeżdżą też ok. 16:20 i 4:20
zdjecie uzytkownika
piczon - 2015-05-16 12:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chcesz zblizenia .Jest kilku przystojniakow.Bez jedynek na przodzie.i z sola pod pachami
.....
i kilka lasek w 15 miesiacu opuchlizny .glodowej.
Chetne .mozesz skorzystac.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-05-21 09:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jakiś rudy piegowaty ???
zdjecie uzytkownika
smakija - 2015-05-27 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest ze na pralkach urlopy oraz przpustki sa tylko dla wybranych , pozostali sie ratuja l4. jak tak dalej pojdzie to w tasmie sie zobaczy DYREKTORA, KIEROWNIKA , WSZYSTKICH Z TYCH SMIESZNYCH KONTROLI A PRZEDEWSZYSTKIM M.M I K.P ,MAJSTRA(biedak nie bedzie mial czasu na siedzeniu na portalu spolecznosciowym) i liderow ktorzy praktycznie nic nie robia hihih
zdjecie uzytkownika
radel - 2015-05-30 18:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że przez kogoś przemawia zazdrość, a prawda jest taka, że jak ktoś chce być liderem albo ogólnie pracować na wyższym stanowisku to musi włożyć w to wiele trudu. No i poświęcić czas na kształcenie. Tak samo jest w tej firmie. Ci ludzie nie dostali stanowisk w prezencie. No ale jak nie wierzysz to sam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak robia głupich ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
BeRGoL - 2015-06-11 11:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zagadka: dlaczego wielka korporacja wybrała sobie na swoją siedzibę zapyziałe Wronki w Wielkopolsce?
Odpowiedź: Wielkopolanie słyną z solidności i pracowitości, w tym rejonie bezrobocie sięga zenitu (do 25%) w pobliżu jest Chodzież i Trzcianka - jej siedliska. W takiej Bydgoszczy też jest takie skupisko, ale ten zakład miejscowi by rozmontowali!
Sugestie: i praca za godziwe pieniądze. Niestety zgubny drenaż talentów i umysłów dla kraju - który pod obecnymi rządami wprowadzany jest w recesję.
zdjecie uzytkownika
walia - 2015-06-22 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-05-21 09:51:33]:
Na hospital wtryskarki się pojawia
zdjecie uzytkownika
umkel - 2015-06-29 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słysząłem sporo o pracy dla takiej firmy jak samsung, nawet nie firmy, a korporacji. Rzekłbym tak, że praca w fabryce jest ok, ale w obszarach, gdzie faktycznie pracy jest mało, jest to szansa na jakikolwiek godziwy zarobek. Co do stanowisk wyższych, to raczej dobre na start, by zrobić karierę trzeba wiele poświęcić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert