Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samsung

Pracowałeś w firmie Samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edi - 2014-12-22 00:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moniko to jak wszedl jeden weekendowy to moze za mnie bo ja jestem pracownikiem samsunga i niestety nie bylem a jak sie dobrze bawił to fajnie ze mogl skorzystac .
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-23 10:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edi - 2014-12-22 00:13:36]:
I to jest bardzo fajna postawa weekendowy też człowiek pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-12-23 23:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-12-23 10:32:37]:
oj tam trudno spotkac dobra postawe a nieraz ten weekendowy widac ze sie stara bo mu zalezy na tej pracy,pozdrawiam tych co maja szacunek do pracy.
zdjecie uzytkownika
monig - 2014-12-30 12:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktos z ekipy sprzątajacej na forum? napiszcie jak jest bo ciągle sie zastanawiam nad ofertą,
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-12-30 23:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monig - 2014-12-30 12:10:44]:
a nad czym sie zastanawiasz ???????????/
zdjecie uzytkownika
G.W - 2014-12-31 16:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim pracownikom Samsung Polska, życzę wszystkiego najlepszego ,dużo zdrowia,mniej złośliwości względem siebie,normalnych godzin pracy,podwyżki, aby można było godnie żyć,dużo zdrowia aby pozwalało sprostać wszystkiemu,tego w Nowym Roku 2015 życzy Wam G.W 새해 복 많이 받으세요^^Szampańskiej zabawy:)Dla mojego ukochanego również tego samego życzę:)
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-01-02 17:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G.W - 2014-12-31 16:36:13]:
pewnie wiecej na tasmie zarobisz
zdjecie uzytkownika
szary - 2015-01-04 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo - 2015-01-02 17:51:41]:
no dobra to skoro już weszliśmy w ten nowy rok, to czy w związku z tym pojawiły się może jakieś świeże informacje na temat tego czy w najbliższym czasie planowane są przyjęcia do Samsunga ? oczywiście chodzi mi o wyższe stanowiska, w tym przypadku dla ludzi po Elektronice. Będę wdzięczny za wszelkie info
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-07 21:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W SAMSUNGU maja do ciebie szacunek jak dobrze pracujesz a jak ciebie cos spotka na drodze to juz ich nie ma a taki film nakręcili jak oni pomagaja mam takiego znajomego co na nich zlego slowa nie powie z czasem sie go zapytam,pomogla firma i wtedy go wysmieje...
zdjecie uzytkownika
L4 - 2015-01-09 02:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-07 21:33:59]:
Nie rozumiem ludzi z Samsunga,chociaż tak bardzo sie starałam nic z tego nie wyszło,nie rozumiem koreańczyków, bo im więcej się starałam tym gorzej było ,ja dałam z siebie wszystko,starałam sie ,chciałam lepiej,zrobic, jak najszybciej i najlepiej ale wychodziło do kitu ,ja juz mam dośc i tych "uczynnych""kolezeńskich" ja sie poddaję mam w......e bo przeczytałam albo ktos powiedział że wtedy będzie ci dane.Zaprzyjazniłam się, ale tak z szacunkiem,przyzwoicie z Koreańskimi pracodawcami z paroma jestem na per Ty bez zadnych brudnych podtekstów bez wazelinowania,były obiecanki cacanki a została tylko praca,cięzka praca,czasam ponad siły ,lubię ją i szanuję,bo wiem że o nią ciężko,a rodzina i dzieci i ich potrzeby są na pierwszym miejscu,więc nie narzekałam, ale wysiada mi kręgosłup i tyle mi zostało (L4)a co dalej?
zdjecie uzytkownika
agusia8746 - 2015-01-10 23:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy przyjmuja na weekendy od Nowego Roku??
zdjecie uzytkownika
Occultus - 2015-01-11 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
L4, nie zapominaj, że wiele zależy w tej, jak i w każdej innej pracy od atmosfery wśród ludzi, pomiędzy którymi się znajdziesz. Możesz się narobić i guzik zarobić, kto cwany to wie jak zarobić, a się nie narobić, chociaż tej metody nie polecam. Jesteś przydatna, to zostaniesz, nie jesteś to.. do widzenia. Wazelina tylko do smarowania fartuchów jest dobra, a polecam Ci robić tyle, aby sił starczyło na inne rzeczy, a na reszta nie ważna. Nikt Ci nie zapłaci za robienie ponad siły, nikt też Cię nie wyrzuci, bo rzekomo się nie wyrabiasz, skoro robisz swoje. Kompromis, coś po środku i jedziesz dalej.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-11 16:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz mam tego dosyc!!!! caly czas zmieniaja ten plan zmian..jak idioci...na tych lodowkach..2 zmiany w ciagu miesiaca to minimum..ile mozna!?!?!?!!?nic nie mozna sobie zaplanowac..!!!!!szkoda gadac....
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-11 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ciężko jest na tych lodówkach ?
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-01-11 19:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ola - 2015-01-11 18:17:49]:
Olu jesli Ci zalezy na pracy dasz rade .
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-11 22:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tak z innej beczki.
Ludzie tu piszący...
Co to za dziewczyna z Krakowa ??? Taka ruda farbowana. Chyba na imię ma Paulina... :)
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-16 12:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-12-14 14:03:45]:
Panie Adamie M czy na wtryskarkach placa za randki kilku godzinne na stołówce kochanków. A nie pracują przy zgaszonych swiatlach chyba. .
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-01-17 17:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję, aby PRO-3M wyrywkowo sprawdzało również trzeźwość pracowników, a nie tylko porządek. Dotyczy WM zmiana Jacka N. Niektórzy notorycznie na 2 zmianę przychodzą pod wpływem alkoholu. Kim oni są, że im wolno. Gratulacje dla ochroy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-17 21:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-01-16 12:41:50]:
ANIU,a ja myślałam że na wtryskarkach pracują sami porządni ludzie.Muszę porozmawiać z moim ukochanym i mieć go na uwadze,aby go tam żadna lafirynda nie omamiła
zdjecie uzytkownika
nortonka - 2015-01-17 23:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-17 21:05:35]:
Prosze mi zalatwic taki etat to ja moge chodzic i sprawdzac czy sa wszyscy trzezwi ... no troszke nie ciekawe miejsce na takie opisy.
zdjecie uzytkownika
karolina mulina - 2015-01-19 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tej pory właśnie szukałam pracy przy wtryskarkach, i widzę że piszecie że można się w Samsung załapać, to nadal aktualne to zatrudnienie? bo ja bym bardzo chciała, już mam doświadczenie zawodowe w tym temacie spore. a możecie tez przy okazji napisać czy finansowo warto się zatrudnić u nich na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
"zainteresowana" - 2015-01-20 01:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez sprobuje zabawic sie w serwis randkowy. Kim jest kierownik Arek, czy jest zonaty, a moze ma juz upatrzona swoja dziewczyne z hali?
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-01-21 01:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arek ma chłopaka
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-01-21 23:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2015-01-21 01:14:52]:
no i po sprawie jak milo .
zdjecie uzytkownika
@#$ - 2015-01-25 23:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszeliście o romansie pana Tomasza N.tego spod pociągu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung?
Zadaj pytanie
x