Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Samsung Electronic Poland Manufacturing Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-02-01 23:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tym chlopakiem???
zdjecie uzytkownika
Mijah - 2015-02-02 14:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze, jakby kontlorerzy weszli bez zapowiedzi i zobaczyli jaka jest sytuacja, to szok co tam się wyprawia, żednego szacunku do człowieka. Mam nadzieję że ktoś zgłosi to i przyjdzie czas że sprawiedliwie będą podchodzili do pracownika. Każdy przeciez chce pracować w normalnych warunkach. Z tym bhp to kwestiia czasu i na pewno coś się wydarzy
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-02 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mozna nagrac telefonem co sie tam dzieje najgorzej jest na lodówkach zero szacunky dla człowieka pomiataja tam ludzmi jakby byli ludzmi girszego pokroju wszyscy to widza i tego doswiadczyli ale kazdy boi sie odezwac ale ludzie wkoncu nie wytrztmia ui zaczna mówic prawde Michał trzymam kciuki za ciebie Ty wiesz najlepiej co naprawde sie stalo
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-02-04 21:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z Michałem???
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-02-06 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak to rozumiec iz jedna dziewczyna z pralek ktora pracuje na testerach w godzinach pracy czyta prywatna ksiazke co na to majster N??NIECH SIE W KONCU ZAINTERESUJE bo moze wszystcy wezma ksiazke do pracy i zamiast pracowac beda czytac ?
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-02-11 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2015-02-06 21:13:57]:
ona tez donosi
zdjecie uzytkownika
cezar - 2015-02-12 22:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ww - 2015-02-11 14:48:21]:
Bo to kabel a raczej wtyczka to jej wolno.
zdjecie uzytkownika
Mita - 2015-02-16 17:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam ze najlepiej jest pilnować swoich spraw i obowiązków w pracy, po co zaprzątać sobie głowę co kto czyta w pracy. Gdybym się tam zatrudnił to wykonywałbym swój zakres obowiązków sumiennie i należycie- może inaczej by mnie potraktowali....Poza tym kiedyś ta firma cieszyła się pozytywną opinią- nie wiadomo dlaczego zaszły aż takie zmaiany
zdjecie uzytkownika
bak1980 - 2015-02-17 01:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-17 21:05:35]:
Żeby tylko przychodzili napici do pracy...w samsungu chleją i ćpają na potęgę!!! 14 lutego wyprowadzili kilka osób, które tak były nawalone że o Bożym świecie nie wiedziały...potem się dziwić że wypadki są!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-17 07:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ww - 2015-02-11 14:48:21]:
A moze PQC zajmie sie swoja praca a nie chodzeniem i kablowaniem ?
zdjecie uzytkownika
zupełnie obca - 2015-02-21 18:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytając wasze wypowiedzi dochodzę do jednego tylko wniosku: ludzie obudzicie się z tego letargu ,naskakujecie na siebie jak "sfora psów",obszczekujecie się na wszystkie strony ,kto z kim i dlaczego-obrzydliwe to wszystko jest.Zastanówcie się czy każdy z was nie ma innych własnych codziennych zmartwień.
zdjecie uzytkownika
Mundek - 2015-02-23 13:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdyby to była taka poważna firma, to:
1) na stanowisku promotora nie oferowaliby umowy śmieciowej przy prawie pełnym wymiarze czasu. Zamiast tego daliby nawet najniższą krajową i premię od wyników przy umowie o pracę. A jak jest? wystarczy wpisać "prezenter samsung" "promotor samsung" i zobaczyć.
2) z zasady powinno się odpisywać na maile dot. oferty pracy. Zamiast tego pośrednicy samsunga widocznie wolą spędzić 20minut na rozmowie kwalifikacyjnej z pracownikiem, któremu warunki się nie spodobają, zamiast odpisać na maila w 5 minut i rozwiać jego wątpliwości. Najwidoczniej koreańska kultura pracy nie przeszła przez cło.
3) zamiast ustalać cele na wybrane (często najdroższe) modele daliby pracownikowi możliwość wykazania się sprzedażą całościową, z większej ilości działów. Uwierzcie mi, że łatwiej jest zmotywować pracownika uświadamiając go, że nie chodzi o wyżyłowany plan, tylko o sprzedaż na tyle skuteczną, by wyróżniała się na tle konkurencji w skali miesięcznej. Przecież jeśli w danym miesiącu jako promotor samsunga sprzedam 30 telewizorów, tzn. że inne firmy nie odnotują tej sprzedaży. Nie o to chodzi?
zdjecie uzytkownika
nht - 2015-02-27 22:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie nie maja szacunku dla ludzi... zwolnili starszego pana po 60 bo miał L4 szpitalne, co za chamstwo na korabie, pan R i pan D- BYDLAKI,zycze im wszystkiego najgorszego....
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-03-01 13:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczególnie pożal się boże liderzy. Na najgorszych stanowiskach stawiają ludzi starszych, bo młode Panie by sobie połamały sztuczne paznokcie (z resztą ich widzenie świata kończy się na paznokciach). W ogóle Ci Panowie nie mają żadnego przygotowania aby kierować ludźmi, nie znają podstawowych przepisów bhp.
zdjecie uzytkownika
pracownik wm - 2015-03-01 17:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-17 07:48:10]:
W końcu coś o PQC, a może coś więcej ?
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-02 21:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, jak jest z tym szanowaniem pracownika w Samsung Electronic Poland Manufacturing? Pytam, bo jednak samsung to światowa korporacja, ale wiem, że czasem w takich firmach człowiek na najniższym szczeblu jest w ogóle nie zauważany i najlepiej jakby robił za miskę ryżu. W ogóle macie w ramach socjalu zniżki na ich produkty?
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-03-08 18:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny wszystkim wam dzisiaj zycze naj naj .
zdjecie uzytkownika
JOKO - 2015-03-08 22:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-03-02 21:11:41]:
No tak...
Tak jak to bywa w korporacji...
Jednostka jest najmniej ważna...
To, że się starasz jako jednostka czy to na stanowisku produkcyjnym, czy jako
lider, manager...to nie ma większego znaczenia.
Life is brutal
Odwieczne prawo dżungli- silniejszy wygrywa- słabe jednostki nie mają prawa bytu...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-03-09 13:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myslicie o Olimpiadzie dla pracownikow samsunga w Korei???
zdjecie uzytkownika
killerr - 2015-03-11 18:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka olimpiada .... sciema dla żon !!!!
zdjecie uzytkownika
wekkendowy - 2015-03-12 20:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a tak sobie mysle dlaczego jest taka roznica w ubraniach pracownikow na pralkach tak jak powinno byc a lodowki kazdy inaczej czy tego nie widzi dyrektor i te osoby co nadzoruja produkcje moze buty pogubia jak chodza.
zdjecie uzytkownika
praleczka - 2015-03-14 22:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak wam sie podoba nowy letni rozkład jazdy autobusów? zadnego pomyslunku o ludziach ktorzy wczesniej koncza prace :(
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-03-14 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praleczka - 2015-03-14 22:59:04]:
a jak sie podoba no dobrze ze jada kiedys musialem isc na stacje pkp i czekac nieraz duzo godzin a teraz 2 lub 4 i dojade do domu to co tu komentowac.
zdjecie uzytkownika
praleczka - 2015-03-15 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiecie teraz rano normalnie odjazdy do pracy a powroty tylko 18.20 ze wszystkich kierunkow
zdjecie uzytkownika
ams - 2015-03-17 00:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy to jakies miejskie autobusy, czy inny pks, czy to sam Samsung organizuje transport pracownikom? Może dałoby radę napisac do przewoźnika, by ten uruchomił przystanek i kurs gdzieś pod zakładem, 4 kursy dziennie, a mieliby lepszy zarobek. Wiele firm korzysta z takiego rozwiązania. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung Electronic Poland Manufacturing Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung Electronic Poland Manufacturing Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie