Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
norton - 2015-03-01 13:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczególnie pożal się boże liderzy. Na najgorszych stanowiskach stawiają ludzi starszych, bo młode Panie by sobie połamały sztuczne paznokcie (z resztą ich widzenie świata kończy się na paznokciach). W ogóle Ci Panowie nie mają żadnego przygotowania aby kierować ludźmi, nie znają podstawowych przepisów bhp.
zdjecie uzytkownika
pracownik wm - 2015-03-01 17:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-17 07:48:10]:
W końcu coś o PQC, a może coś więcej ?
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-02 21:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, jak jest z tym szanowaniem pracownika w Samsung Electronic Poland Manufacturing? Pytam, bo jednak samsung to światowa korporacja, ale wiem, że czasem w takich firmach człowiek na najniższym szczeblu jest w ogóle nie zauważany i najlepiej jakby robił za miskę ryżu. W ogóle macie w ramach socjalu zniżki na ich produkty?
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-03-08 18:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny wszystkim wam dzisiaj zycze naj naj .
zdjecie uzytkownika
JOKO - 2015-03-08 22:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-03-02 21:11:41]:
No tak...
Tak jak to bywa w korporacji...
Jednostka jest najmniej ważna...
To, że się starasz jako jednostka czy to na stanowisku produkcyjnym, czy jako
lider, manager...to nie ma większego znaczenia.
Life is brutal
Odwieczne prawo dżungli- silniejszy wygrywa- słabe jednostki nie mają prawa bytu...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-03-09 13:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myslicie o Olimpiadzie dla pracownikow samsunga w Korei???
zdjecie uzytkownika
killerr - 2015-03-11 18:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka olimpiada .... sciema dla żon !!!!
zdjecie uzytkownika
wekkendowy - 2015-03-12 20:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a tak sobie mysle dlaczego jest taka roznica w ubraniach pracownikow na pralkach tak jak powinno byc a lodowki kazdy inaczej czy tego nie widzi dyrektor i te osoby co nadzoruja produkcje moze buty pogubia jak chodza.
zdjecie uzytkownika
praleczka - 2015-03-14 22:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak wam sie podoba nowy letni rozkład jazdy autobusów? zadnego pomyslunku o ludziach ktorzy wczesniej koncza prace :(
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-03-14 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praleczka - 2015-03-14 22:59:04]:
a jak sie podoba no dobrze ze jada kiedys musialem isc na stacje pkp i czekac nieraz duzo godzin a teraz 2 lub 4 i dojade do domu to co tu komentowac.
zdjecie uzytkownika
praleczka - 2015-03-15 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiecie teraz rano normalnie odjazdy do pracy a powroty tylko 18.20 ze wszystkich kierunkow
zdjecie uzytkownika
ams - 2015-03-17 00:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy to jakies miejskie autobusy, czy inny pks, czy to sam Samsung organizuje transport pracownikom? Może dałoby radę napisac do przewoźnika, by ten uruchomił przystanek i kurs gdzieś pod zakładem, 4 kursy dziennie, a mieliby lepszy zarobek. Wiele firm korzysta z takiego rozwiązania. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mikronom - 2015-03-31 06:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Włąśnie słyszałem że ciężkie są dojazdy do pracy do Samsunga, a tak codziennie dojeżdżać samochodem to się po prostu pracownikom nie opłaca. Sam wysłałem Cv, ale jak dostanę pracę, to myślę że może by się zgadać z ludzmi którzy z mojej okolicy pracują w samsungu i dojeżdząć do Wronek samochodem na zmianę - to wtedy i wygoda i oszczędność
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-31 12:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikronom - 2015-03-31 06:26:55]:
samsung zapewnia bezpłatny dojazd do pracy i powrót do domu autobusem!!!
zdjecie uzytkownika
agusia87 - 2015-04-07 17:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze ile sie czeka na szkolenie bhb od zlozenia papierow do pracy? Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
jakub - 2015-04-09 12:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kumpela, gdy zadzwonili do niej to BHP miala sobie przeczytac na necie i na drugi dzien juz pracowala,to wszystko zalezy od sytuacji ,czy jestes pilnie potrzebna w firmie czy nie.
zdjecie uzytkownika
agusia87 - 2015-04-10 13:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz czekam 3 tygodnie i cisza
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-11 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak na pralkach dalej dziewczyny podrywają
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-13 19:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Samsung jako duży zakład pracy przewiduje podwyżki bardziej godziwe niż dotychczas? przepracowałam ponad rok a pieniądze śmieszne
zdjecie uzytkownika
bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest z rekrutacja w Semp do dzialu BHP ? ogloszenie w necie od stycznia ze potzrebuja do tego dzialu dokumenty skladane 5 razy OSOBISCIE i pare razy online i brak jakiegokolwiek kontaktu czyzby to ogloszenie jest po to by innym ludziom zamydlic oczy i robic sztuczna nadzieje a biurowI Semp wcagaja swoich czlonkow rodziny? wiec sie pytam po jakom cholere samsung wogole oglasza jakiekolwiek rekrutacje skoro i tak sa marne szanse sie dostac
zdjecie uzytkownika
neverending - 2015-04-18 10:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02]:
Nic dziwnego kolego, w tej firmie głównie kolesiostwo panuje.
zdjecie uzytkownika
LK - 2015-04-18 15:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisujecie bzdury, pracowałam na WM, dobrze wspominam pracę, ludzi, liderów, szefa zmiany itp. Jak się jest osobą która chodzi do pracy aby pracować, to nie ma problemów, a jak się jest leniem to tylko narzekanie i narzekanie.
Ludzie wasza wola jeździć do pracy po 50km, macie darmowy dojazd i narzekacie. Zwolnijcie się, idźcie do innej pracy, a nie tylko narzekacie, że autobus mi ucieknie za 5min.
Fakt, umowy śmieciowe to nałóg w Samsungu, ale inaczej nie da się, bo wielu przychodzi tylko po to aby być, a nie dać z siebie pracę, za którą dostaje się płacę. Niska? Idźcie do szkoły uczyć się i zmieńcie swoje zarobki na wyższe.
Widziałam rekrutację przez WS, żenada, takie podstawy matematyki i zręczności a ludzie odpadają na tym. To jest straszne.

Pozdrawiam WM piorący, obudowy oraz górę.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-04-18 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zna ktoś blondynę z lodówki rb na uszczelkach drzwiczek, chyba z Turku?
zdjecie uzytkownika
Marianna - 2015-04-20 19:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zupełnie obca - 2015-02-21 18:30:00]:
A ja tylko po to wchodzę aby poczytać na takie właśnie tematy
zdjecie uzytkownika
lina - 2015-04-20 21:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupa złomu ! Nie kupować !!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie