Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samsung

Pracowałeś w firmie Samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pralkowy - 2014-12-01 16:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy pracownicy weekendowi chcecie mieć to wszystko co ci pracujący na stałe -zatrudnijcie się jak oni. I tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyyy - 2014-12-01 21:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-11-27 21:59:53]:
masz z tego 15 zł w weekebd a 13 w normalny dzień. pozdro
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-12-03 12:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hejted: SEPM i Hejted Sepm tu można się wypowiedzieć co komu nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-06 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-11-27 16:36:29]:
Ta impreza gwiazdkowa w Poznaniu to w jakim miejscu się odbywa i od której ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-06 23:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2 tygodni wisi plakat na korytarzu głównym !
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-12-07 14:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej fajnie że moćecie sobie tu popisac oimprezie gwiazdkowej ale to może stwórzcie sobie jakieś forum gdzies indziej bo ja np chciałbym się dowiedzieć czegoś o warunkach pracy a nie moge nic znaleźć bo jest masa komentarzy rozmawiających ze soba pracowników:) Zróbcie to dla mnie i napiszcie ile moze zarobic w Samsungu pracownik biurowy?
zdjecie uzytkownika
julian - 2014-12-07 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julek - 2014-12-07 14:26:16]:
po pierwsze to musisz sobie kupić klej biurowy ... i nożyczki, wtedy może zarobisz pare groszy
zdjecie uzytkownika
Gburasek - 2014-12-07 17:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy dostają pracownicy z okazji świat jakieś dodatkowe pieniądze?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-12-07 21:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gburasek - 2014-12-07 17:55:09]:
Ależ oczywiście każdy pracownik dostaje milion pięćset sto dziewięćset:)
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-12-07 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julek - 2014-12-07 14:26:16]:
Pojęcie "pracownik biurowy" jest dosyć względne...
Sprecyzuj o jakie stanowisko konkretnie Ci chodzi,
bo sprzątaczka, która sprząta biura tez może się uważać za
pracownika biurowego;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 22:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jakaś strona ze zdjęciami jak się robi na linii
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-12-11 09:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-10 22:00:57]:
moze jeszcze filmik chcesz prosze tam isc i sam odczujesz na sobie jak ktos chce pracowac nie ma problemu ale teraz juz chyba tacy zostali co maja zamiar pracowac .
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-11 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2014-12-11 09:20:30]:
Słyszał ktoś może o jakimś szkoleniu bhp 22 grudnia, ma być czy to jakaś plotka tylko.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-12-13 16:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O której odjeżdżaja autobusy z wronek na impreze
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-12-13 18:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sony - 2014-12-13 16:03:08]:
Witam jak dla mnie dziwne miejsce na takie pytanie chyba jeszcze idziemy do pracy to tam mozna zapytac a nie tu takimi pierdolami sie zajmujecie .
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-13 22:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2014-12-13 18:38:46]:
są tacy, którzy mają już przestój i zapytać się w pracy nie mogą :P
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-14 14:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samsung na dłuższą metę nie jest, bo ile można [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle po 12h.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-14 14:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam logistyka z assów ? jeszcze tacy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] latają za innymi dziewczynami ? bo swoimi się nie zajmują !!!
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-12-14 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-12-14 14:03:45]:
no to twoja strata bylo trzeba sie interesowac jak pracowales .
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-14 16:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2014-12-14 14:27:10]:
strata ? jest więcej zakładów normalnych nie tak jak samsung ! lubisz jak Tobą tam wszyscy pomiatają?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-15 21:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-12-11 21:07:00]:
no i jest to szkolenie bhp 22.12 czy nie.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-12-21 01:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie to powinny wrocic niedziele jako obowiazkowo po 12 h na dobe. Jak ktos chce pracowac to nie bedzie narzekal na ilosc godzin. Ja od stycznia wszystkie wolne dni zaczynam chodzic do pracy bo w domu nie ma co robic.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-12-21 01:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na imprezie w poznaniu bylo bardzo duzo osob weekendowych i wpuscili ich bez zaproszen wystarczylo ze dali reke zeby zalozyli im opaske na wejscie a zaproszen nie mieli wogole
zdjecie uzytkownika
bezel - 2014-12-21 17:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-12-21 01:40:01]:
no to rzeczywiście ta impreza chyba nie była najlepiej zorganizowana przynajmniej pod tym względem. Ale jeśli chodzi o Twoje wpisy @monika, to wydaje mi się , że ten poprzedni był jednak trollingiem. Także nie najlepiej ukryłaś ten fakt. Po za tym weekend jest dla wielu osób w Samsungu momentem oczekiwanym od samego poniedziałku ;)
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-12-22 00:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moniko to jak wszedl jeden weekendowy to moze za mnie bo ja jestem pracownikiem samsunga i niestety nie bylem a jak sie dobrze bawił to fajnie ze mogl skorzystac .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung?
Zadaj pytanie
x