Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
wera - 2015-05-04 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeździ również autobus o 14,30 i 2,30 czy tylko te po 12 godzinach pracy ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-04 21:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2015-05-04 15:27:09]:
aktualnie jeżdżą też ok. 16:20 i 4:20
zdjecie uzytkownika
piczon - 2015-05-16 12:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chcesz zblizenia .Jest kilku przystojniakow.Bez jedynek na przodzie.i z sola pod pachami
.....
i kilka lasek w 15 miesiacu opuchlizny .glodowej.
Chetne .mozesz skorzystac.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-05-21 09:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jakiś rudy piegowaty ???
zdjecie uzytkownika
smakija - 2015-05-27 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest ze na pralkach urlopy oraz przpustki sa tylko dla wybranych , pozostali sie ratuja l4. jak tak dalej pojdzie to w tasmie sie zobaczy DYREKTORA, KIEROWNIKA , WSZYSTKICH Z TYCH SMIESZNYCH KONTROLI A PRZEDEWSZYSTKIM M.M I K.P ,MAJSTRA(biedak nie bedzie mial czasu na siedzeniu na portalu spolecznosciowym) i liderow ktorzy praktycznie nic nie robia hihih
zdjecie uzytkownika
radel - 2015-05-30 18:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że przez kogoś przemawia zazdrość, a prawda jest taka, że jak ktoś chce być liderem albo ogólnie pracować na wyższym stanowisku to musi włożyć w to wiele trudu. No i poświęcić czas na kształcenie. Tak samo jest w tej firmie. Ci ludzie nie dostali stanowisk w prezencie. No ale jak nie wierzysz to sam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak robia głupich ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
BeRGoL - 2015-06-11 11:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zagadka: dlaczego wielka korporacja wybrała sobie na swoją siedzibę zapyziałe Wronki w Wielkopolsce?
Odpowiedź: Wielkopolanie słyną z solidności i pracowitości, w tym rejonie bezrobocie sięga zenitu (do 25%) w pobliżu jest Chodzież i Trzcianka - jej siedliska. W takiej Bydgoszczy też jest takie skupisko, ale ten zakład miejscowi by rozmontowali!
Sugestie: i praca za godziwe pieniądze. Niestety zgubny drenaż talentów i umysłów dla kraju - który pod obecnymi rządami wprowadzany jest w recesję.
zdjecie uzytkownika
walia - 2015-06-22 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-05-21 09:51:33]:
Na hospital wtryskarki się pojawia
zdjecie uzytkownika
umkel - 2015-06-29 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słysząłem sporo o pracy dla takiej firmy jak samsung, nawet nie firmy, a korporacji. Rzekłbym tak, że praca w fabryce jest ok, ale w obszarach, gdzie faktycznie pracy jest mało, jest to szansa na jakikolwiek godziwy zarobek. Co do stanowisk wyższych, to raczej dobre na start, by zrobić karierę trzeba wiele poświęcić.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
młodym - 2015-08-06 16:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dlaczego kiedy pracuje w systemie 4/2 i idę pracować w dzień wolny od pracy to mam płacone jedynie 50% gdy w kodeksie pracy pisze że powinno być wypłacone 100%.. poszedłem na wakacje ponieważ jestem jeszcze uczniem
zdjecie uzytkownika
dert - 2015-08-06 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Elek - 2015-07-30 01:02:55]:
Nic nie wiesz więc nie pisz takich głupot. Naiwnie wierzysz, że w samsungu wszystko zależy od zaangażowania i chęci do pracy? Jakbyś zobaczył jak tu jest, to od razu byś przeprosił za swój infantylny post.
zdjecie uzytkownika
kary - 2015-08-19 21:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, napiszcie mi proszę czy orientujecie się ile może zarabiać przedstawiciel handlowy lub Key Kant Manager w Samsungu?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-21 07:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy ma ktoś namiary na agencję pracy, która zatrudnia dla samsunga?
Jeżeli tak to proszę o maila: lukaszgrab1989@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-08-21 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie zarobki na stanowisku Retail Marketing Representative?
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2015-08-29 10:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz - ważne żeby wynagrodzenie było adekwatne do ilości pracy włożonej w tę firmę! Nie raz słyszałam, że w tego typu centrach badawczo-rozwojowych podstawą sukcesu jest samoorganizacja, chęć do działania no i uśmiech na twarzy :) Nie bez powodu zapewniają szeroki wachlarz możliwośći np. nauki języka koreańskiego!
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-09-27 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
4rtg - 2015-09-28 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firma Samsung R&D Institute Poland prowadziła rekrutację na naprawdę wiele stanowisk, inżyniera, młodszego programisty, programisty C+C, kierownika projektu dla rozwiązań biznesowych,programisty Java..szkoda że teraz nie prowadzą żadnej rekrutacji, może za jakiś czas..
zdjecie uzytkownika
Dexter - 2015-09-28 20:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję chętnych osób do dojazdów do Samsunga z Międzychodu. Pracujemy w fabryce lodówek na zmianie C, tzn. rozpoczynamy dniówkami od 30 września w systemie 4/2. Kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GBURAS - 2015-10-11 18:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam niektórzy mają podstawowe a są np. w kontroli jakosci. Smiechu warte
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-10-17 20:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no wrescie wiem ze zyje i zycie nie konczy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak samsung w amice wrescie przelozony jest jak czlowiek i tak samo traktuje ludzi
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-28 18:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, ze ta ich firma zatrudnia ludzi tylko w dzidzinie opogramowania i informatyki na takie jak Programista Android dla rozwiązań biznesowych, Inżynier ds. Produkcji Oprogramowania UMTS/LTE Call Processing, Networks Division tego typu. Dajci znac jeszcze jak bedą tutaj rekrutować do pracy u nich.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-01 21:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-10-17 20:04:01]:
Aniu w co Ty wierzysz ze w amice bedzie lepiej tu nie dawalas rady to tam pewnie z czasem bedziesz miał wpadke jak w samsungu
zdjecie uzytkownika
on - 2015-11-12 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsze jest to jak sie wchodzi do pracy na WM i oglada te filmiki jacy tam wszyscy sa wspaniali jak wszyscy pomagaja,no niestety to sa tylko pozory.
zdjecie uzytkownika
bo tak - 2015-11-28 03:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe nie w długim czasie będzie można znaleźć zatrudnienie u nich. Nie ukrywam, że zdobycie doświadczenia u nich jest czymś szczególnie cennym, więc warto na pewno.
zdjecie uzytkownika
wiolasta - 2015-11-28 21:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będzie wigilia na mtp?
zdjecie uzytkownika
teczka - 2015-12-08 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bo-tak też uważam że praca w tak międzynarodowej bogatej i rozpoznawalnej korporacji ton przede wszystkim możliwość zdobycia doświadczenia oraz mocnych punktów w cv
zdjecie uzytkownika
mleko - 2015-12-15 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znalezienia swojej połowy. Ale nim to nastąpi warto kilku osobom usiąść na kolanach wcześniej, a potem udać ofiarę poszkodowaną aby jakiś mało rozumny ( bez zębów) cię niby zdobył i oddawał wypłatę do końca życia. Polecam takich nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
234567 - 2015-12-15 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim, widzialem ze teraz w firmie Samsung R&D Institute Poland nadal trwa rekrutacja na przyklad na stanowsiko programisty Java w Warszawie
zdjecie uzytkownika
Samssss - 2015-12-18 14:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Samsungu co i rusz przyjmują ludzi do pracy, o ile ci oczywiście zgodzą się na niższe zarobki i pracę technika. Dobrze, że chociaż umowa jest w miarę stała.
zdjecie uzytkownika
kumpela? - 2015-12-19 13:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P...na Injection Otwórz wreszcie oczy czekam na imprezie
zdjecie uzytkownika
kumpela? - 2015-12-20 10:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo tak jak się domyślałam opieka nad niedołężnym ...chyba nie dożywotnio. Otwórz wreszcie oczy P.u.na Szamotuły.I zacznij żyć!!!
zdjecie uzytkownika
arz - 2015-12-26 03:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Samssss ale przecież nie mają tylko ofert na techników, bo nawet mają ogłoszenie na testerów i młodszych administratorów biura. Spokojnie można znaleźć coś dla siebie, bo prestiż jest spory.
zdjecie uzytkownika
tera - 2015-12-28 12:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nicnie zaszkodzi aplikowac pozniej przeciez wylaniaja osoby ktore spelniaja okresolne wymogi wiec uwazam ze jezeli je spelniasz to masz szanse na prace u nich
zdjecie uzytkownika
goofy - 2016-01-07 17:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo powazna firma, jedna z najlepszych na swiecie. @tera oczywiscie ze warto aplikowac. Mnie ciekawi posadka jako programista java w zespole big data&cloud w Warszawie
zdjecie uzytkownika
kinomaniak - 2016-01-09 21:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo stanowisko jest naprawdę bardzo interesujące trzeba przyznać, dodatkowo zatrudneinie na umowę o pracę i dobry pakiet benefitów (multisport dla pracownika i rodzin) z tego co mi wiadomo, naprawdę wielki +
zdjecie uzytkownika
sowa - 2016-01-12 01:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ciekawe ile za ten pakiet multisporta sobie liczą do zapłaty, bo to jednak tez ma znaczenie, ale fajnie, że jest w benefitach. Pytanie co jeszcze zapewniają.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-14 14:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sowa myślę że przy tak wysokich zarobkach jakie oferuje ta międzynarodowa korporacja to nie będzie te kilka złotych za multi dla ciebie większego znaczenia
zdjecie uzytkownika
łakiłan - 2016-01-16 18:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2016-01-14 14:55:52]:
to jest akurat dość istotna sprawa bo znam firmy ktore każą sobie płacić jakieś grosze typu 35 zł za tego multisporta, a są i takie które każą płacić całość , więc 135 zł
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-01-18 16:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parkowanie dla niepelnosprawnych na zakladzie samsunga, jest problem bo nikt takich miejsc nie widzi i parkuja gdzie chcą
zdjecie uzytkownika
pudzi - 2016-01-18 20:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jakie są premie dla specjalisty ds. konstrukcji i budowy maszyn? Nie dość, że jest umowa o pracę, to jeszcze jest dofinansowanie do benefitów i bezpłaty dojazd m.in z poznania.
zdjecie uzytkownika
xDD - 2016-02-04 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moze mi ktos powiedziec w jaki dzien i o jakiej godzinie mniej wiecej jest wyplata gdy nalezy sie do work service?
zdjecie uzytkownika
komo - 2016-02-04 21:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze pod zadnym pozorem nie można dyskwalfikowac osób niepełnosprawnych i jednak warto się zastanowić nad tym co się pisze, a ofert nie brakuje nawet na inżynierow.
zdjecie uzytkownika
skjdh - 2016-02-04 22:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moge sie dowedziec kiedy i o ktorej godzinie mniej wiecej wplywa wyplata gdy jest sie w work service?
zdjecie uzytkownika
wally - 2016-02-07 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są ich jedyne oferty pracy @komo, bo można się załapać również u nich jako promotor agd samsung. Dobrze, że jest system premiowy, a czy zapewniona jest umowa o pracę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rosól - 2016-02-09 19:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jestem bardzo zainteresowany pracą w samsungu, mam pytanie czy przykładowo Programista telekomunikacyjnych usług systemowych Android (Java) można dostać będąc samoukiem?
zdjecie uzytkownika
tester - 2016-02-10 16:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2016-01-14 14:55:52]:
Widziałem że Samsung ma na Pracuj.pl 10 ogłoszeń na stanowisko Testera.
Zastanawiałem się nad złożeniem do nich CV, ale powiedziano mi że Tester na start dostaje ok 1900zł na rękę co przyznam że jak dla mnie jest to żenująca stawka.

Może ktoś to potwierdzić?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert