Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samsung

Pracowałeś w firmie Samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-11-09 20:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak pracują :)
zdjecie uzytkownika
B - 2014-11-10 08:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-10-22 21:10:53]:
Mieliscie juz wypłate za pazdziernik z Adecco
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-10 08:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B - 2014-11-10 08:18:50]:
Mieliscie juz wypłate za pazdziernik z Adecco
zdjecie uzytkownika
Kasia B. - 2014-11-12 16:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie słyszałam , żę weekendowi mają być tylko do konca roku czy to prawda czy ktoś coś wie na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
anka2 - 2014-11-13 16:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia B. - 2014-11-12 16:47:55]:
Naprawde to ciejawe kto bendzie pracowal jak ludzijest coraz mniej chyba ze ukrainczykow zatrudnia tak jak juz to zrobili jeszcze pozostali arabowie murzynow juz nie benda sciagac bo to my;-)
zdjecie uzytkownika
KasiaB. - 2014-11-13 18:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo ludzi tak mowi ze do konca roku tylko i koniec. Szkoda mam male dziecko chcialam podciagnac finanse domowe bo nie mam mozliwosci innej a tu klapa.
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-11-13 22:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka2 - 2014-11-13 16:49:26]:
Caly czas juz tak gadali ze dla weekendowych juz pracy nie bendzie slysze juz to 2 rok nie ma co sie nakrecac co bendzie to bendzie pracy w kolo pelno a od nowego roku amica bendzie ludzi przyjmowac narazie pracy jest opor mozna zawsze isc na etet
zdjecie uzytkownika
Odrzucony - 2014-11-14 08:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do rekrutacji to jak w każdej korporacji po rekrutacji jak się im nie podobasz i nie masz dobrze skrojonego CV (tzn. jak aplikujesz na programistę C++ to nie wolno ci mówić że masz doświadczenie w innych językach programistycznych) to mówią że nie mogą ci zaoferować pracy lub że mają multum innych kandydatów.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-14 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odrzucony - 2014-11-14 08:15:02]:
na etat za 7 zł za h? to wolę na weekend tylko:)
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-11-16 05:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka2 - 2014-11-13 16:49:26]:
ortografii sie poucz lepiej ukrainczyku ty
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-16 14:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są jakieś chętne na spotkanie :)
zdjecie uzytkownika
anka2 - 2014-11-16 17:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-11-16 05:33:14]:
Od kiedy jestesmy na ty nauczyciel sie k... znalazl taki sam robol jak inni a inteligenta tnie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-16 17:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co sie dzieje wsrod weekendowych to sie w glowie nie miesci zachowuja sie jak bydlo jeden przez drugiego sie pcha aby tylko zalapac lepsza robote a jedni i ci sami laduja na tasmie i musza popieprzac a inni tna glupa przez 12 h.ale coz uklady
zdjecie uzytkownika
...Szukajaca pracy... - 2014-11-16 18:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Szukam pracy.Jestem zainteresowana pracą w samsungu,ale mam parę pytań bardzo mi na tym zależy.Czy dojazdy do Wronek są bezpłatne?,Jakie są zarobki?,ile godzin się pracuje?Bardzo proszę o odpowiedź z góry dziękuję :)!
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-18 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kto mi powie cos o Pawle czy ma dziewczyne czy wolny jest pracuje na magazynie taki fajny brunet , twarz okragła czoło wysokie
zdjecie uzytkownika
syl - 2014-11-20 00:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam.te opinie i az sie boje tam.w niedziele przyjsc.. hahah
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-11-20 01:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha Pawel powiadasz ten taki łysy brunet z tego co wiem to on lubi cieple parowki takze raczej nie masz szans u niego chyba ze tez masz parowke.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-20 07:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johny - 2014-11-20 01:17:42]:
nie wiem czy o tym samym Pawle mówimy ten co ja się o niego pytam to jest taki troszkę nieśmiały i nie jest łysy ma wysokie czoło ma około 1,70 wzrostu i ok 30 lat i pochodzi z wronek
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-20 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracuje długo ale mam pytanie do ludzi pracujacych na lodówkach linia Rb. wiecie coś moze o brunecie z lodówek. Ma chyba na imie Michał, jest sredniego wzrostu, szczuply. Zawsze ładnie pachnie. Wiecie moze czy ma kogos? ostatnio zauważyłam ze zaczepia dziewczyny z kontroli jakości i nie wiem czy ma dziewczyne. Dajcie jakies namiary skad jest.
zdjecie uzytkownika
Cuck - 2014-11-20 19:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy moja dziewczyna pracowała w samsungu uwielbiałem patrzeć jak szykuje się do pracy. Zawsze osty makijaż i bardzo króciutka mini a do tego wysokie szpile ahh. Opowiadała mi ilu to przystojniaków ogląda się za nią, slinią i proponują różne dwuznaczne propozycje. Zaczeło mnie rajcować gdy moja dziewczyna dostawała sprośne smsy albo gdy nie odbierała telefonu bo miała zajęte usta a gdy ubierała rajstopy to prawie zawsze po nocnej zmianie były do wyrzucenia bo miały wielkie dziury w kroczu.
zdjecie uzytkownika
dfghjkl; - 2014-11-20 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-20 19:23:14]:
tak ma dziewczynę
zdjecie uzytkownika
nieważne - 2014-11-20 19:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-20 19:23:14]:
tak ma dziewczynę i nie radziłbym ci podbijać bo może się to źle skończyć :)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-20 20:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a mi ktoś odpowie cos o tym Pawle czy ma dziewczyne przypomnę jak wygląda ok 170 wzrostu ok 30 lat trochę nieśmiały mieszka we wronkach gdzies niedaleko pracy a pracuje na magazynie , jeździ wózkiem
zdjecie uzytkownika
kach - 2014-11-20 21:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretnie na jakim magazynie bo w sepm jest 5 magazynow.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-20 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kach - 2014-11-20 21:02:13]:
na pralkach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x