Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-13 19:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Samsung jako duży zakład pracy przewiduje podwyżki bardziej godziwe niż dotychczas? przepracowałam ponad rok a pieniądze śmieszne
zdjecie uzytkownika
bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest z rekrutacja w Semp do dzialu BHP ? ogloszenie w necie od stycznia ze potzrebuja do tego dzialu dokumenty skladane 5 razy OSOBISCIE i pare razy online i brak jakiegokolwiek kontaktu czyzby to ogloszenie jest po to by innym ludziom zamydlic oczy i robic sztuczna nadzieje a biurowI Semp wcagaja swoich czlonkow rodziny? wiec sie pytam po jakom cholere samsung wogole oglasza jakiekolwiek rekrutacje skoro i tak sa marne szanse sie dostac
zdjecie uzytkownika
neverending - 2015-04-18 10:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhpowiec - 2015-04-15 20:58:02]:
Nic dziwnego kolego, w tej firmie głównie kolesiostwo panuje.
zdjecie uzytkownika
LK - 2015-04-18 15:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisujecie bzdury, pracowałam na WM, dobrze wspominam pracę, ludzi, liderów, szefa zmiany itp. Jak się jest osobą która chodzi do pracy aby pracować, to nie ma problemów, a jak się jest leniem to tylko narzekanie i narzekanie.
Ludzie wasza wola jeździć do pracy po 50km, macie darmowy dojazd i narzekacie. Zwolnijcie się, idźcie do innej pracy, a nie tylko narzekacie, że autobus mi ucieknie za 5min.
Fakt, umowy śmieciowe to nałóg w Samsungu, ale inaczej nie da się, bo wielu przychodzi tylko po to aby być, a nie dać z siebie pracę, za którą dostaje się płacę. Niska? Idźcie do szkoły uczyć się i zmieńcie swoje zarobki na wyższe.
Widziałam rekrutację przez WS, żenada, takie podstawy matematyki i zręczności a ludzie odpadają na tym. To jest straszne.

Pozdrawiam WM piorący, obudowy oraz górę.
zdjecie uzytkownika
Marianna - 2015-04-20 19:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zupełnie obca - 2015-02-21 18:30:00]:
A ja tylko po to wchodzę aby poczytać na takie właśnie tematy
zdjecie uzytkownika
Mafija93 - 2015-04-23 16:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób się można skontaktować żeby dostać tam robotę ? w necie nic znaleźć nie mogę, albo nieporadnie szukam ;/
zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-04-25 11:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mundek - 2015-02-23 13:01:13]:
a na pralkach mało piszecie są jakeś wielkie zbliżenia dziewczyn zwłaszcza mężatek do innych kolegów może zrobić stronkę i nagrywać filmiki bo takie kobiety potem w domu robią piekło jak mają innego kolegę
zdjecie uzytkownika
kuki - 2015-04-30 13:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedynie pozoiostaje kontakt osobisty czy tez telefoniczny, bo na tą chwilę nie ma dostępnych ofert pracy na ich stronie internetowej, ale warto próbować innych sposobów
zdjecie uzytkownika
lodówka - 2015-05-01 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik wm - 2015-03-01 17:11:32]:
Racja, żygać mi się chce na sam widok tych bezproduktywnych nierobów i darmozjadów za pensyjki wypracowane przez innych,teraz mam kilku kolejnych ,nowych podobnych spacerowiczów na swoim utrzymaniu jeden z nudów wyciera z kurzu monitory,druga łazi i gapi mi się codziennie na buty, to ich wkład w produkcję i rozwój firmy aby rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej.
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-05-01 21:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lodówka - 2015-05-01 13:27:20]:
Święta prawda ludzi z produkcji zwalniają bo za dużo. Dlaczego nie wezmą się za tych bezproduktywnych z IQC, PQC, OQC, PRO-3M i nie wiadomo jeszcze z czego tam, którzy tylko urządzają sobie spacery z jednego miejsca na drugie. Tak naprawdę są od wszystkiego i od niczego. Na linię produkcyjną z nimi. Niedługo to tych nieprodukcyjnych będzie więcej jak produkcyjnych za psie grosze.Czy nikt tego nie widzi.
zdjecie uzytkownika
Tiger - 2015-05-04 10:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [norton - 2015-05-01 21:51:43]:
Trzeba było się uczyć, a nie kamieniami w szkołę rzucać:)
zdjecie uzytkownika
wera - 2015-05-04 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeździ również autobus o 14,30 i 2,30 czy tylko te po 12 godzinach pracy ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-04 21:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2015-05-04 15:27:09]:
aktualnie jeżdżą też ok. 16:20 i 4:20
zdjecie uzytkownika
piczon - 2015-05-16 12:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chcesz zblizenia .Jest kilku przystojniakow.Bez jedynek na przodzie.i z sola pod pachami
.....
i kilka lasek w 15 miesiacu opuchlizny .glodowej.
Chetne .mozesz skorzystac.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-05-21 09:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jakiś rudy piegowaty ???
zdjecie uzytkownika
smakija - 2015-05-27 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest ze na pralkach urlopy oraz przpustki sa tylko dla wybranych , pozostali sie ratuja l4. jak tak dalej pojdzie to w tasmie sie zobaczy DYREKTORA, KIEROWNIKA , WSZYSTKICH Z TYCH SMIESZNYCH KONTROLI A PRZEDEWSZYSTKIM M.M I K.P ,MAJSTRA(biedak nie bedzie mial czasu na siedzeniu na portalu spolecznosciowym) i liderow ktorzy praktycznie nic nie robia hihih
zdjecie uzytkownika
radel - 2015-05-30 18:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że przez kogoś przemawia zazdrość, a prawda jest taka, że jak ktoś chce być liderem albo ogólnie pracować na wyższym stanowisku to musi włożyć w to wiele trudu. No i poświęcić czas na kształcenie. Tak samo jest w tej firmie. Ci ludzie nie dostali stanowisk w prezencie. No ale jak nie wierzysz to sam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak robia głupich ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
BeRGoL - 2015-06-11 11:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zagadka: dlaczego wielka korporacja wybrała sobie na swoją siedzibę zapyziałe Wronki w Wielkopolsce?
Odpowiedź: Wielkopolanie słyną z solidności i pracowitości, w tym rejonie bezrobocie sięga zenitu (do 25%) w pobliżu jest Chodzież i Trzcianka - jej siedliska. W takiej Bydgoszczy też jest takie skupisko, ale ten zakład miejscowi by rozmontowali!
Sugestie: i praca za godziwe pieniądze. Niestety zgubny drenaż talentów i umysłów dla kraju - który pod obecnymi rządami wprowadzany jest w recesję.
zdjecie uzytkownika
walia - 2015-06-22 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-05-21 09:51:33]:
Na hospital wtryskarki się pojawia
zdjecie uzytkownika
umkel - 2015-06-29 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słysząłem sporo o pracy dla takiej firmy jak samsung, nawet nie firmy, a korporacji. Rzekłbym tak, że praca w fabryce jest ok, ale w obszarach, gdzie faktycznie pracy jest mało, jest to szansa na jakikolwiek godziwy zarobek. Co do stanowisk wyższych, to raczej dobre na start, by zrobić karierę trzeba wiele poświęcić.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
Elek - 2015-07-30 01:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@umkel nie wiem jak jest dokładnie w Samsungu, ale podejrzewam, że aby piąć się wyżej i wyżej to trzeba przede wszystkim chcieć. A w Polsce ludziom w większości się niestety nie chce.. Trochę mnie to martwi, bo wszyscy oczekują, że pracodawcy padną im do stóp, a to nie jest tak. Trochę chęci i wiary w siebie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert