Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
młodym - 2015-08-06 16:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dlaczego kiedy pracuje w systemie 4/2 i idę pracować w dzień wolny od pracy to mam płacone jedynie 50% gdy w kodeksie pracy pisze że powinno być wypłacone 100%.. poszedłem na wakacje ponieważ jestem jeszcze uczniem
zdjecie uzytkownika
dert - 2015-08-06 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Elek - 2015-07-30 01:02:55]:
Nic nie wiesz więc nie pisz takich głupot. Naiwnie wierzysz, że w samsungu wszystko zależy od zaangażowania i chęci do pracy? Jakbyś zobaczył jak tu jest, to od razu byś przeprosił za swój infantylny post.
zdjecie uzytkownika
kary - 2015-08-19 21:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, napiszcie mi proszę czy orientujecie się ile może zarabiać przedstawiciel handlowy lub Key Kant Manager w Samsungu?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-21 07:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy ma ktoś namiary na agencję pracy, która zatrudnia dla samsunga?
Jeżeli tak to proszę o maila: lukaszgrab1989@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-08-21 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie zarobki na stanowisku Retail Marketing Representative?
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2015-08-29 10:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz - ważne żeby wynagrodzenie było adekwatne do ilości pracy włożonej w tę firmę! Nie raz słyszałam, że w tego typu centrach badawczo-rozwojowych podstawą sukcesu jest samoorganizacja, chęć do działania no i uśmiech na twarzy :) Nie bez powodu zapewniają szeroki wachlarz możliwośći np. nauki języka koreańskiego!
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-09-27 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
4rtg - 2015-09-28 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firma Samsung R&D Institute Poland prowadziła rekrutację na naprawdę wiele stanowisk, inżyniera, młodszego programisty, programisty C+C, kierownika projektu dla rozwiązań biznesowych,programisty Java..szkoda że teraz nie prowadzą żadnej rekrutacji, może za jakiś czas..
zdjecie uzytkownika
Dexter - 2015-09-28 20:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję chętnych osób do dojazdów do Samsunga z Międzychodu. Pracujemy w fabryce lodówek na zmianie C, tzn. rozpoczynamy dniówkami od 30 września w systemie 4/2. Kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GBURAS - 2015-10-11 18:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam niektórzy mają podstawowe a są np. w kontroli jakosci. Smiechu warte
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-10-17 20:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no wrescie wiem ze zyje i zycie nie konczy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak samsung w amice wrescie przelozony jest jak czlowiek i tak samo traktuje ludzi
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-28 18:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, ze ta ich firma zatrudnia ludzi tylko w dzidzinie opogramowania i informatyki na takie jak Programista Android dla rozwiązań biznesowych, Inżynier ds. Produkcji Oprogramowania UMTS/LTE Call Processing, Networks Division tego typu. Dajci znac jeszcze jak bedą tutaj rekrutować do pracy u nich.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-01 21:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-10-17 20:04:01]:
Aniu w co Ty wierzysz ze w amice bedzie lepiej tu nie dawalas rady to tam pewnie z czasem bedziesz miał wpadke jak w samsungu
zdjecie uzytkownika
on - 2015-11-12 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsze jest to jak sie wchodzi do pracy na WM i oglada te filmiki jacy tam wszyscy sa wspaniali jak wszyscy pomagaja,no niestety to sa tylko pozory.
zdjecie uzytkownika
bo tak - 2015-11-28 03:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe nie w długim czasie będzie można znaleźć zatrudnienie u nich. Nie ukrywam, że zdobycie doświadczenia u nich jest czymś szczególnie cennym, więc warto na pewno.
zdjecie uzytkownika
wiolasta - 2015-11-28 21:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będzie wigilia na mtp?
zdjecie uzytkownika
teczka - 2015-12-08 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bo-tak też uważam że praca w tak międzynarodowej bogatej i rozpoznawalnej korporacji ton przede wszystkim możliwość zdobycia doświadczenia oraz mocnych punktów w cv
zdjecie uzytkownika
mleko - 2015-12-15 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znalezienia swojej połowy. Ale nim to nastąpi warto kilku osobom usiąść na kolanach wcześniej, a potem udać ofiarę poszkodowaną aby jakiś mało rozumny ( bez zębów) cię niby zdobył i oddawał wypłatę do końca życia. Polecam takich nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
234567 - 2015-12-15 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim, widzialem ze teraz w firmie Samsung R&D Institute Poland nadal trwa rekrutacja na przyklad na stanowsiko programisty Java w Warszawie
zdjecie uzytkownika
Samssss - 2015-12-18 14:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Samsungu co i rusz przyjmują ludzi do pracy, o ile ci oczywiście zgodzą się na niższe zarobki i pracę technika. Dobrze, że chociaż umowa jest w miarę stała.
zdjecie uzytkownika
kumpela? - 2015-12-19 13:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P...na Injection Otwórz wreszcie oczy czekam na imprezie
zdjecie uzytkownika
kumpela? - 2015-12-20 10:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo tak jak się domyślałam opieka nad niedołężnym ...chyba nie dożywotnio. Otwórz wreszcie oczy P.u.na Szamotuły.I zacznij żyć!!!
zdjecie uzytkownika
arz - 2015-12-26 03:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Samssss ale przecież nie mają tylko ofert na techników, bo nawet mają ogłoszenie na testerów i młodszych administratorów biura. Spokojnie można znaleźć coś dla siebie, bo prestiż jest spory.
zdjecie uzytkownika
tera - 2015-12-28 12:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nicnie zaszkodzi aplikowac pozniej przeciez wylaniaja osoby ktore spelniaja okresolne wymogi wiec uwazam ze jezeli je spelniasz to masz szanse na prace u nich
zdjecie uzytkownika
goofy - 2016-01-07 17:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo powazna firma, jedna z najlepszych na swiecie. @tera oczywiscie ze warto aplikowac. Mnie ciekawi posadka jako programista java w zespole big data&cloud w Warszawie
zdjecie uzytkownika
kinomaniak - 2016-01-09 21:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo stanowisko jest naprawdę bardzo interesujące trzeba przyznać, dodatkowo zatrudneinie na umowę o pracę i dobry pakiet benefitów (multisport dla pracownika i rodzin) z tego co mi wiadomo, naprawdę wielki +
zdjecie uzytkownika
sowa - 2016-01-12 01:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ciekawe ile za ten pakiet multisporta sobie liczą do zapłaty, bo to jednak tez ma znaczenie, ale fajnie, że jest w benefitach. Pytanie co jeszcze zapewniają.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-14 14:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sowa myślę że przy tak wysokich zarobkach jakie oferuje ta międzynarodowa korporacja to nie będzie te kilka złotych za multi dla ciebie większego znaczenia
zdjecie uzytkownika
łakiłan - 2016-01-16 18:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2016-01-14 14:55:52]:
to jest akurat dość istotna sprawa bo znam firmy ktore każą sobie płacić jakieś grosze typu 35 zł za tego multisporta, a są i takie które każą płacić całość , więc 135 zł
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-01-18 16:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parkowanie dla niepelnosprawnych na zakladzie samsunga, jest problem bo nikt takich miejsc nie widzi i parkuja gdzie chcą
zdjecie uzytkownika
pudzi - 2016-01-18 20:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jakie są premie dla specjalisty ds. konstrukcji i budowy maszyn? Nie dość, że jest umowa o pracę, to jeszcze jest dofinansowanie do benefitów i bezpłaty dojazd m.in z poznania.
zdjecie uzytkownika
xDD - 2016-02-04 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moze mi ktos powiedziec w jaki dzien i o jakiej godzinie mniej wiecej jest wyplata gdy nalezy sie do work service?
zdjecie uzytkownika
komo - 2016-02-04 21:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze pod zadnym pozorem nie można dyskwalfikowac osób niepełnosprawnych i jednak warto się zastanowić nad tym co się pisze, a ofert nie brakuje nawet na inżynierow.
zdjecie uzytkownika
skjdh - 2016-02-04 22:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moge sie dowedziec kiedy i o ktorej godzinie mniej wiecej wplywa wyplata gdy jest sie w work service?
zdjecie uzytkownika
wally - 2016-02-07 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są ich jedyne oferty pracy @komo, bo można się załapać również u nich jako promotor agd samsung. Dobrze, że jest system premiowy, a czy zapewniona jest umowa o pracę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rosól - 2016-02-09 19:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jestem bardzo zainteresowany pracą w samsungu, mam pytanie czy przykładowo Programista telekomunikacyjnych usług systemowych Android (Java) można dostać będąc samoukiem?
zdjecie uzytkownika
tester - 2016-02-10 16:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2016-01-14 14:55:52]:
Widziałem że Samsung ma na Pracuj.pl 10 ogłoszeń na stanowisko Testera.
Zastanawiałem się nad złożeniem do nich CV, ale powiedziano mi że Tester na start dostaje ok 1900zł na rękę co przyznam że jak dla mnie jest to żenująca stawka.

Może ktoś to potwierdzić?
zdjecie uzytkownika
Łata - 2016-02-12 11:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewałeś.. niestety im większa firma, tym płace dla pracowników są mniejsze. Nie rozumiem tego, ale tak już jest. Plus to fakt, że w CV tester z Samsunga będzie wyglądał nieźle.
zdjecie uzytkownika
Zaangażowany - 2016-02-19 13:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie płaca tak mało w porównaniu do innych pracodawców
zdjecie uzytkownika
truskafka - 2016-02-19 14:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, wiele osób zatrudnia się dla nazwy firmy w CV co daje wielki prestiż. ale to gigantyczna światowa korporacja, więc nie jest powiedziane że zaczynasz od zera i tak kończysz, tu można awansować
zdjecie uzytkownika
ANKA - 2016-02-23 18:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zaangażowany - 2016-02-19 13:25:50]:
zaangażowany, robisz sobie jaja ???

Tester manualny bez doświadczenia/ z 3-miesięcznym doświadczeniem i bez wykształcenia informatycznego dostaje w dużej korpo minimum 2500zł netto/ 15zł za godzinę w przypadku zatrudnienia na Umowę-zlecenie albo Umowę o dzieło.
Wiadomo, na umowie o pracę te kwoty będą niższe bo koszty pracodawcy robią swoje.

Normalna pensja na start dla świeżaka w dużej korporacji w Warszawie.
Więc przestań mi tu ściemniać, że 1900 to dobre pieniądze dla Testera.
Dobre pieniądze- może co najwyżej w Rzeszowie albo w Suwałkach.

Tylko że w tamtych rejonach bezrobocie jest 2 razy większe niż na Mazowszu i trudno jest znaleźć jakąkolwiek pracę i nie tylko w sektorze IT.
zdjecie uzytkownika
jan86 - 2016-02-23 18:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze jako rekruter że szeregowych pracowników Samsunga z doświadczeniem dłuższym niż 2-3 lata skreślam już na początku przeglądając CV.
Powód: brak podstawowej wiedzy.

Moja firma przykłada dość dużą wagę do wiedzy pracowników z działu IT, toteż rekrutacja jest mocno selektywna i składa się z 3 etapów.
Jeszcze się nie zdarzyło żeby ktokolwiek z Samsunga, kto przepracował w tej firmie minimum 3 lata przeszedł do 2. etapu.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-29 10:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie! żeby tu pracowac to trzeba coś umieć, to oczywisty jest warunek i też jest taki jako Inżynier Oprogramowania- Programista JEE, bo nie przewiduj tu podstawowych szkoleń, no chyba, że potem jakieś rozszerzone.
zdjecie uzytkownika
waldemar - 2016-03-07 12:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowiadałeś sie już jakiś czas temu @jan86 skoro jestes rekruterem i czasem tu zaglądasz to może mógłbys powiedziec jak w miarę przygotować się do rozmowy jako Inżynier Big Data?
zdjecie uzytkownika
Rufus - 2016-03-11 09:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elek - 2015-07-30 01:00:05]:
Podejrzenia to mało. Moja żona pracowała w korporacji. Wytrzymała aż rok. Dobre zarobki to nie wszystko.
zdjecie uzytkownika
pawelec - 2016-03-11 16:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2016-02-29 10:55:09]:
Nie zgodzę się z wypowiedzią @kuba,
na Inżyniera Oprogramowania dość łatwo jest się teraz dostać w porównaniu do tego co było 2-3 lata temu.
Selekcja nie jest zbyt wymagająca bo trochę ludzi uciekło z Samsunga, szczególnie szeregowych pracowników a jak wiadomo- im mniej kandydatów tym mniejszy wybór i wymagania trzeba dostosować do poziomu kandydatów bo ktoś jednak musi pracować.

Nie wiem jak jest z zarobkami bo jak w wielu innych firmach tu także jest to temat "tabu"
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2016-03-12 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i to dobrze, że nie jest ciężko jeśli chodzi o rekrutacje. Marzy mi się praca u nich a wcale nie mam jakiegoś dużego doświadczenia i kwalifikacji. Tak to mam jakąś szansę jeśli zmniejszają progi że tak powiem. Mam więc nadzieję, że dostanę się na programistę grafiki w Warszawie. No i nie rozumiem kto by nie chciał u nich pracować, jak dają: prywatną opiekę medyczną (w tym stomatologiczną), karty Multisport i Benefit, ubezpieczenie na życie, kartę lunchową czy dofinansowanie nauki języka angielskiego (możliwość nauki języka koreańskiego).
zdjecie uzytkownika
Komi - 2016-03-14 18:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kazio myślę, że spokojnie, masz spore szanse się dostać :) Trzymam za ciebie kciuki. Ja niestety takich kwalifikacji nie mam, ale dziś brat wysłał cv na programistę jakascript. Widzieliśmy w ofercie, że jest nauka języków i prywatna opieka medyczna. Pewnie będzie zadowolony. Jak ty :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
karisza - 2016-03-22 09:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Mam takie pytania, jestem z Ukrainy ma wizę pracowniczą na rok, chciałbym pracować na fabryce Samsung, czy może mi Państwo pomóc w tym! nadać jakiś kontakt do tej fabryki! Dziękuje bardzo! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
torto - 2016-03-22 09:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok o zarobkach nic nie mówimy @pawelec ale może powiedz coś więcej o panujących w firmie relacjach między pracownikami, generalnie czy się dobrze pracuje?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert