logo Samsung

Samsung

Wronki

Opinie o Samsung

anna 2015-06-27 19:20:01
No właśnie też bym chciała wie może ktoś coś ?
ania 2015-06-29 13:46:55
prosze powiedzie ile trwa postoj na lodowkach czy to prawda ze tylko tydzien
ana 2015-06-29 16:39:23
prosze odpowiedziec ile trwa postoj na lodowkach prawda ze tylko tydzien
hhh 2015-07-15 22:40:05
płacą nieżle hahah bzdura ;) pracuje tam i doswiadczam , tyram i jak dostaje wypłate płacze ze szczęscia ;) poprawiaja sytuacje ... hmm co chwile zwalniaja i przyjmuja nowych ;) zastraszaja pracowników a szkolenia z mobbingu niby sa prowadzone ... ludzie chodza i kleja zasrane tasmy , szoruja po kolanach podłoge , a panienki z Pro 3 m , siedza przy biurkach i kawki spijaja , ha ha .. i wiele innych ;)
9
natik 2015-08-03 21:14:00
Wie ktoś może od ilu lat przyjmują do Samsunga ?
norton 2015-08-11 11:41:20
To co się ostatnio dzieje w samsungu to jakaś kpina. Część ludzi pozwalniali, część się sama zwolniła. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, Taką stawkę godzinową jak oni płacą to już się wszędzie dostanie. Pracownikom weekendowym dali podwyżki to dlaczego nie dadzą etatowym. Weekendowy jak przyjdzie to pracuje za 0,5 pracownika i tak pracuje byle mu dzień przeleciał, a etatowy musi w takim wypadku pracować za 2. Czy nikt tego nie widzi. Etatowym to potrafią tylko chodzić i czas mierzyć.
2
George 2015-08-11 20:18:39
To idz pracowac "wszedzie". I nie pieprz, ze weekendowi robia za 0.5 etatowego bo nie wszyscy sie opier@$&$@&. Jak sie nie podoba na etacie to przyjmij sie na weekendowego i pracuj za 0.1 etatowego.
1
gizio 2015-09-03 14:15:30
sa weekendy jeszcze
aga 2015-09-05 18:20:43
czy ktos może mi powiedzieć jak płacą w samsung
1
fAJNA 2015-09-05 18:26:48
jakie są zarobki w samsungu
1
Aneta 2015-09-11 01:18:22
Witam czy ktos dojezdza z Poznania do pracy ?(samsung)
lili 2015-09-11 13:32:10
Najnizsza krajowa plus dodatki za nadgodziny ktorych nie brakuje z racji 12 godzin charówy
marta 2015-09-18 14:03:32
Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają wypłaty osób które pracują na weekend trzeba oddać listę do 2 każdego miesiąca jak odda się póżniej to wypłacą troszkę póżniej ale ile to bedzie trwało Oddałam listę 4 i nie wiem kiedy dostanę wypłatę ????? ktoś coś wie ?????
Eliza25 2015-09-24 11:05:56
Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.
Eliza25 2015-09-24 11:06:15
Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.
1
marta 2015-09-28 12:26:35
Powiedzcie z jakiego banku wysyłają kasę ??????
2
M86 2015-09-29 11:27:12
Można się uśmiać czytając te wszystkie hejterskie opinie.
Każdy wie za jaką stawkę będzie pracował już w momencie czytania umowy przed podpisaniem (no chyba że ktoś nie czyta). To specyfika lokalnego rynku pacy sprawia, że stawki są takie a nie inne. Jak warunki nie odpowiadają, to trzeba szukać gdzieś indziej. Jak ktoś pracuje w Samsungu to znaczy, że warunki mu odpowiadały...
Tyranie po 12h dziennie, tak samo - jeśli komuś nie odpowiada, to może zrezygnować (Niektórzy wolą pracować od 6 do 14 a potem od 15 do 23 zapylać na fuchach)
Tak naprawdę to gdyby nie Samsung to pewnie Wronki w tej chwili by mocno podupadły.
Co do zwolnień i nieustannych zmian kadrowych, to dla porównania dodam, że Amica w czasach swojej świetności zatrudniała około 2500 pracowników, a maksimum w Samsungu to było jakieś 4500 pracowników. Dodatkowo lokalni kooperanci dają pracę tysiącom osób, dzięki temu że mają zamówienia. Po prostu brakuje rąk do pracy.
Pamiętam przypadki ludzi z okolicznych wiosek w puszczy noteckiej, którzy do Samsunga przychodzili tylko po to, żeby przepękać zimę a na wiosnę wybywali do siebie, żeby pracować w lesie (tam przerwę robi się kiedy się chce, nikt nie zabroni przy pracy piwka wypić itp.) i ci też szybko się wykruszali, bo za duży rygor.

Pozdrawiam wszystkich hejterów, bo naprawdę czyta się te opinie z uśmiechem na twarzy :-)
3
tedi 2015-10-01 11:36:24
Może ktos sie wypowie na temat tego złodziejstwa na szatniach co było,bo narazie nikt sie nie wypowidział to nie jest w domu tylko miejscu pracy ktos za to odpowiada ...
1
tedi 2015-10-01 11:43:00
moze ktos cos powie w koncu na temat tego złodziejstwa na szatniach bo wszyscy jestesmy miedzy soba a tam niespodzianka szafki otwarte i wszystkie kieszenie przelecone i co wartosciowe brak ...
1
Reza 2015-10-28 01:44:42
Jest tylko jedna kontrolerka (usunięte przez administratora)
3
Jestem z Ukrainy 2015-10-29 18:54:24
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
ms.cool 2015-10-29 18:57:13
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
qwerty 2015-10-29 18:59:28
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
tedi 2015-10-29 19:51:01
ja zawsze duzo zostawiałem po kieszeniach w szatni bo szafka jest przypisana do mnie nikt nie ma prawa tam nic szukac,a do pracy ide z pustymi kieszeniami
3
osman 2015-11-20 20:24:37
kontrola z PQC najlepsza
zainteresowany 2015-11-26 19:16:52
Cześć,mam pytanie czy przyjmują do Samsunga w tym miesiącu ?
1
spot 2015-11-26 19:23:04
Mam pytanie,czy w tym miesiącu przyjmują do Samsunga ?
4
jan 2015-11-30 16:41:55
Hej powiem tak nie jesteś w stanie ustawić wtryskarki bo one i tak nie trzymają parametrów non stop eksperymenty z granulatami ,masakra
xyz 2015-12-04 23:03:53
to źle słyszałeś :P
huzart 2015-12-11 20:58:03
witam od kiedy jest postój w Samsungu chodzi mi do kiedy chodzi się do pracy czy od 19 grudnia od wigilii dla pracowników to już jest do świąt wolne
ola 2016-01-03 20:42:01
Wolne sie skonczyło,a tak bylo milo i znów tyrania nastał czas,ale moze przyszedł lepszy rok dla GASKETOW tok,gdyz tyrana sie pozbyli i nowego naganiacza na stanowisko odziedziczyli.Pazurki swieżo naostrzone,wiec uwazajcie jezyk też ma cięty ,juz ją poprzednik odpowiednio przygotował, zeby potulne baranki były i się w
A zmianie wyróżniły i 10 wózków robiły.
WM-y 2016-01-06 19:41:29
Niektórzy przełożeni Samsunga traktują jak swój prywatny folwark, a pracowników traktują jak stado baranów, które można poganiać (przez głośnik). Tyle się mówi , że w Samsungu liczy się głównie człowiek, a tak naprawdę liczy się tylko sztuka zarówno ta na lini jak i ta wyprodukowana. A coś takiego jak ergonomia to prawdopodobnie nie wiedzą co to jest. To na pewno dotyczy tylko pracy przy komputerze.Nie ważne czy baran czy owca stanie ważne żeby jechało.
1
szajsung 2016-01-23 13:45:48
hahahaha nom i lodówkę i pralkę a do pracy przychodzisz tylko 10go po wypłate haha
1
przemek22 2016-02-09 10:16:46
Witam Wszystkich. Czy może Mi ktoś odpowiedź czy przyjmują na weekendy czy nie za bardzo. Czy wogóle iść się starać żeby dostać się na weekend do samsunga. Za odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam
lolek 2016-02-09 11:29:24
Witam wszystkich, wiecie może jaki długi postój jest zaplanowany na okres letni oraz w jakim terminie?
g.kuś 2016-02-09 16:47:27
Możecie powiedzieć jak jest w samsungu z awansami?
Czy np, do kontroli jakości, czy na stanowiska typu koordynator, mistrz pracownicy biurowi itd można dostać się tylko z wykształceniem wyższym - przecież to praca umysłowa czy tak jak to ma miejsce w Amice decydują układy?
Seba 2016-02-17 06:02:53
Witam,mam pytanie czy ktoś dojeżdża na trasie Pniewy-Binino-Wronki na 12 godzin i ma wolne miejsce?
1
daniellll78 2016-04-01 00:22:59
16
1
przemek28 2016-04-06 18:42:17
Witam Wszystkich,
Mam pytanie : Czy przyjmują teraz na weekendy, czy można przyjść sobie dorobić w sobotę i niedziele. I czy jest dużo załatwiania żeby dostać się na weekend. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
tedi 2016-04-15 21:01:44
w samsungu nie wiem co decyduje o awansach chyba slyszeliscie co za zmiany będą na pralkach szkola tu chyba nie ma zanczenia
1
Beti 2016-04-22 00:47:02
Jak to mowia w SAMSUNGU wszyscy to jedna wielka rodzina ale niech ci sie noga powinie kto ci pomorze no kto???tej odpowiedzi nikt nie zna
3
Beti 2016-05-14 23:54:34
easy chyba jednak nie w tej firmy sa jednostki ale za malo mja do powiedzenia
Beti 2016-07-15 10:57:17
PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020
Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie
1
Beti 2016-07-15 10:58:46
PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020
Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie
Dawid. 2016-07-21 18:05:03
Ile tam zarobisz pracując normalnie po 8 godz i jak Są nadgodziny wypłacane chodzi mi o magazyn?
cleo 2016-08-19 13:12:13
dam prace !!! praca polega na sprzedazy jesli jestes wstanie poswiecic 6h w tygodniu dzwon 608243435 sam sobie jestes szefem i sam ustalasz grafik jesli jestes osoba obrotna to zarobisz nawet 3 tysiace w miesiacu
ona 2016-09-05 23:10:38
Jak trzeba bylo sobie zapracowac na wyjazd na TARGI IFA tyle osób ma wystawione ze tam byli a inni nawet nie wiedzieli o wyjezdzie .Dlaczego???
tedi 2016-10-09 20:53:48
No wlasnie dlaczego dlaczego jedni wiedzą i jadą a inni sie dowiaduja po wszystkim
edrf 2016-10-09 21:10:27
niestety takiej oferty nie widze :( ale na praktyki szukają
ciekawy 2016-11-20 15:18:33
napiszcie coś o kobietach co ukrytkiem podrywają mężczyzn oczywiście o tych żonatych
1
Zostaw swoją opinię o Samsung - Wronki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung