Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: samsung

zdjecie uzytkownika
mirka - 2013-06-15 01:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a na assy-(ach) zeby zostac liderem trzeba lizać(usunięte przez moderatora) albo pic alkochol,bo tak bynajmniej sie tam stalo. (usunięte przez moderatora)został liderem.teraz sie ludzie na nim poznają.ale to do czasu!
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-11-14 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest ok!:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-18 11:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potrzebuje natychmiast kontakt najlepiej e-mail do biura hr z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
kenny - 2014-05-21 13:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mirka, skąd w ogóle takie domysły. Przestań pisać jakieś swoje wymyślone historie ( a i alko(h)ol)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-07-11 14:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam 2 chętne dziewczyny do pracy za granicą- Holandia wiek do 24 lat więcej na priv....Wieksza ilosc zatrudnien czasowo. Udostępnić na swoich tablicach. Dziękuje kontakt xxmyszka19xx@o2.pl
zdjecie uzytkownika
jetii - 2014-07-25 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na temat samsunga Wronki można duzo pisać, że Koreańczycy są lepsi od Polaków tam. Nawet usiąść czy ukucnąć nie możesz bo liderzy pape drą. Wszystko szybko w biegu a czy ty nadąrzasz czy nie w (usunięte przez administratora) to mają bo tak jest. Chcesz wziąść PRZEPUSTKE TO SIE MUSISZ PROSIC A I TAK CIE NIE PUSZCZA BO GADANIE ZOSTAN BO NIE MA LUDZI I W TYLKU MAJA CZY ZLE SIE CZUJESZ CZY NIE ZLEW TOTALNY LIDERZY MAJA NA CB LICZA SIE LIZUSY. NIEKTORZY LIDERZY NAWET BLACHAMI RZUCAJA POZDRO.
zdjecie uzytkownika
malibu - 2014-08-14 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę trzeba biegiem zapieprzac nawet na stołówce trzeba się spieszyć a propo warto tam wpadac bo jedzonko i deserki przedniej marki
zdjecie uzytkownika
niemamnicku - 2014-08-17 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam wam rozjaśnić trochę sytuację na dziale assy w samsungu .
Pracowalam tam 3 miesiące co przypłaciłam swoim zdrowiem psychiczno-fizycznym
A mianowicie robiłam na lini 3 dzialu assy u liderki Malwiny( pozdrawiam środkowym palcem) z koleżanką Niagarą (bójcie sie Boga jeśli na nią traficie )
Pomijając fakt iż cała linia się boi ów koleżanki N. i nic nie robi z jej terrorem jaki wprowadza na zmianie 2 to liderka od 7 boleści jeszcze jest po jej stronie i tak samo sra na pracownikow jak N.
Żeby tego wszystkiego było malo sytuacja wyglada tak że jak ktoś nowy i slabszy przyjdzie na ów linię i nie spodoba się szeryfowi N . ta robi wszystko aby sie go pozbyc gnębiąc ta osobę i wyżywając się na niej psychicznie (ile razy dziennie można zwracac komuś uwage jesli ten ktoś wykonuje swoją prace dobrze ale ty i tak uważaj że źle i go gnęb i krzycz na niego ).Lider jeśli jest rodziną z katem jeszcze jest po jego stronie i jakże było w moim przypadku myślałam że skarżąc się liderce na N. poprawię swoją sytuację lecz cisza jaka nastąpiła przed burzą była mylna . Zostalam wywalona na tz. wózki i szantażowana że wróce na przód na gąbki gdzie N. będzie mogła mnie gnębic .Siłą rzeczy musiałam odejść z assów dla wlasnego dobra . Niagara opracowuje taktykę ' w domu nie mogę sobie poradzić załatwię was w pracy i wyżyje sie na was słabeusze} z tego co wiem nie jest to pierwsza taka sytuacja jakiej ja miałam nie szczescie doświadczyc. Darcie gęby i pokazywanie na każdym kroku jaką jesteś według twojego mniemania ofermą nie jest dobre . Wszystkim ktorzy traficie na dział assy na gitary zmianę 2 do malwiny linkę 3 zastanówcie się nad swoim zdrowiem i uciekajcie czym prędziej. Kierownictwo z Niagarą nic nie robi a powinno ją dawno usunąć i liderkę razem z nią . Ostrzegam przed Niagara !.
zdjecie uzytkownika
ANA - 2014-08-18 17:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTRZEBUJE PILNIE NR KONTAKTOWY DO FIRMY,ABY DOSTAC SIE DO PRACY.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-08-19 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko do czasu !!! juz sie na mia szykuja
zdjecie uzytkownika
m... - 2014-08-21 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [niemamnicku - 2014-08-17 11:14:37]:
Poruszyłas bardzo sluszna sprawe. Dziwne tylko ze (usunięte przez administratora). nic w tej kweti nie robi bo to co sie dzieje na naszej zmianie na gitarach to zakrawa na kpine. Ludzie siedza cicho bo nie maja takiego charakteru jak wspomniana (usunięte przez administratora). Chamstwo i tyle.
zdjecie uzytkownika
itka - 2014-08-24 17:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaaa - 2014-07-11 14:38:14]:
jestem chętna, jest to jeszcze aktualne?
zdjecie uzytkownika
szopen - 2014-08-25 15:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu narzekacie na prace w Samsungu... wiele osób chciałoby być na Waszym miejscu. Samsung jest jednym z największych pracodawców na całym świecie i liderem w branży elektorniki. Rozumiem ludzi pracujących na produkcji w tej firmie, ale osoby z wyższych stanowisk powinny być raczej dumne do jakiego korpo się dostały
zdjecie uzytkownika
cojapatrze;D - 2014-08-28 14:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co sie odpierdala na assach jest jakimś czeskim filmem z liderką M.na czele .Ludzie ogarnijcie się i odezwijscie wreszcie gęby bo tak dalej być nie może . Powodzenia wszystkim życzę .
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-08-29 10:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktos moze cos o wyjezdzie na targi do berlina ?
Kto tam jedzie ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski