Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Samsung

Pracowałeś w firmie Samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-16 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to od marca zwiekszaja produkcje i powinno buc zapotrzebowanie pracownikow
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-02-16 22:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam do końca lutego. Jak nie dostanę pracy w Samsungu to wyjeżdżam za granicę. Nie mogę dłużej czekać bo mam dzieci i kredyt do spłacenia.... :-(
zdjecie uzytkownika
miedzychód wita - 2015-02-17 10:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Christianapol rekrutuje do pracy. Można składać podania. Warunki przynajmiej takie jak w samsungu jak nie lepsze. Oczywiście płacowe.
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-17 12:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od marca napewno ruszy
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-02-17 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jimmy a Ty długo czekasz? Skąd jesteś???
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2015-02-17 13:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez skladałam i czekam i mam nadzieje ze sie ruszy jak najszybciej bo jak nie to czeka mnie inny kraj
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-17 14:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z obornik od pulowy stycznia.rozmawialem z nia wczoraj moze juz od nastepnego tygodnia a jak nie to od marca
zdjecie uzytkownika
wald - 2015-02-19 14:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2014-11-27 17:42:27]:
przestań aga aga łazić siać ferment i przewracać oczami.Ciagle mówisz jaa jesteś napracowana i niezastapiona.daj sobie spokoj i znajdz sobie faceta to przestaniesz ględzić.
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2015-02-23 15:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
;) poszlam do addeco i w jeden dzien zostalam przyjeta )yeahhh , z worka nikt nie dzwonił jestem 3 dzien narazie .. nie narzekam ale kazdego dnia sie obawiam ze mnie wysadza gdzies.. i cos po psuje ..;d sama praca jak narazie spoczko ;)
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-23 16:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a przedtem prubowalas przez work
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2015-02-23 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak próbowałam kazali mi czekać , no ale nie mogłam praca była mi potrzebna na gwałt , no i jakoś sie udało .. zobaczymy czy podołam ;D
zdjecie uzytkownika
Sylwka - 2015-02-23 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tego co wiem , bedą przez work service przyjmowac na marzec .. mi sie chyba trafiło bo jakas osoba odeszła , i ja akurat sie na patoczylam ..
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-24 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby zaczeli przyjmowac w marcu
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-02-25 12:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosiu N. przestań 1000 razy w ciągu zmiany wychodzić z tej celli. Nikt tyle nie chodzi po hali co Ty. Dziewczyno co Ty chcesz tym udowodnić i pokazać. Robisz z siebie pośmiewisko. Wydaję mi się, że potrzebny jest tu pewien lekarz specjalista.
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2015-02-25 18:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie ze zaczna ale skad ja moge to wiedziec .. ;)
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-26 09:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tez sie wydaje ze zaczna
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-26 13:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miedzychód wita - 2015-02-17 10:16:25]:
moze zainteresuje kogos z BHP ZE NA PRALKAC brakuje rekawic i ludzia pracuja podartach rekawicach i brudnych
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-02-27 13:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2015-02-26 13:11:20]:
no i nic nie robia w tym kierunku
zdjecie uzytkownika
gaal - 2015-02-28 17:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra mamy już marzec, podobno miały być jakieś przyjęcia do samsunga, a tu wciąz cisza, możecie napisać jak z tym jest? W ogóle przez jaką agencje najlepiej to zrobić? Może w ogóle jest mozliwość zatrudnienia się bezpośrednio w samsungu, bo mam wrażenie, że pensje wówczas byłyby wyższe, bo agencja coś zawsze zabiera.
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-02-28 19:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko przez agencje inaczej sie nie zatrudnisz.od poniedzialku ponoc ruszaaj pelna para
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2015-03-04 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialam dzis nowych ludzi ;p
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-03-04 18:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, A pracowników na weekend może przyjmują??. Bo mam chęci przyjść. I jak wygląda praca takiego pracownika zatrudnionego na weekend. Za odpowiedź z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-03-04 19:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmują na umowe zlecenie od poniedziałku do piątku
zdjecie uzytkownika
fajny gość - 2015-03-04 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwka - 2015-02-23 21:33:02]:
hej, to może sie poznamy
zdjecie uzytkownika
fajny gość - 2015-03-04 19:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, szukam miłej dziewczyny ... prosze pomożcie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung?
Zadaj pytanie