Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Samsung

zdjecie uzytkownika
aga - 2015-09-05 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos może mi powiedzieć jak płacą w samsung
zdjecie uzytkownika
fAJNA - 2015-09-05 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są zarobki w samsungu
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-09-11 01:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos dojezdza z Poznania do pracy ?(samsung)
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-09-11 13:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fAJNA - 2015-09-05 18:26:48]:
Najnizsza krajowa plus dodatki za nadgodziny ktorych nie brakuje z racji 12 godzin charówy
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-09-18 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają wypłaty osób które pracują na weekend trzeba oddać listę do 2 każdego miesiąca jak odda się póżniej to wypłacą troszkę póżniej ale ile to bedzie trwało Oddałam listę 4 i nie wiem kiedy dostanę wypłatę ????? ktoś coś wie ?????
zdjecie uzytkownika
Poczur - 2015-09-21 12:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi drogi kolego co masz zapisane w umowie ? Poczytaj umowę a w końcu zrozumiesz :) Ja chciałem długotrwałych pracowników zapytać czy według was jest możliwość ze stażu przejścia na umowę o pracę czy jakiś kontrakt w samsungu czy oni raczej potrzebują już na starcie wyspecjalizowanych pracowników..
zdjecie uzytkownika
Eliza25 - 2015-09-24 11:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.
zdjecie uzytkownika
Eliza25 - 2015-09-24 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-09-28 12:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie z jakiego banku wysyłają kasę ??????
zdjecie uzytkownika
M86 - 2015-09-29 11:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Można się uśmiać czytając te wszystkie hejterskie opinie.
Każdy wie za jaką stawkę będzie pracował już w momencie czytania umowy przed podpisaniem (no chyba że ktoś nie czyta). To specyfika lokalnego rynku pacy sprawia, że stawki są takie a nie inne. Jak warunki nie odpowiadają, to trzeba szukać gdzieś indziej. Jak ktoś pracuje w Samsungu to znaczy, że warunki mu odpowiadały...
Tyranie po 12h dziennie, tak samo - jeśli komuś nie odpowiada, to może zrezygnować (Niektórzy wolą pracować od 6 do 14 a potem od 15 do 23 zapylać na fuchach)
Tak naprawdę to gdyby nie Samsung to pewnie Wronki w tej chwili by mocno podupadły.
Co do zwolnień i nieustannych zmian kadrowych, to dla porównania dodam, że Amica w czasach swojej świetności zatrudniała około 2500 pracowników, a maksimum w Samsungu to było jakieś 4500 pracowników. Dodatkowo lokalni kooperanci dają pracę tysiącom osób, dzięki temu że mają zamówienia. Po prostu brakuje rąk do pracy.
Pamiętam przypadki ludzi z okolicznych wiosek w puszczy noteckiej, którzy do Samsunga przychodzili tylko po to, żeby przepękać zimę a na wiosnę wybywali do siebie, żeby pracować w lesie (tam przerwę robi się kiedy się chce, nikt nie zabroni przy pracy piwka wypić itp.) i ci też szybko się wykruszali, bo za duży rygor.

Pozdrawiam wszystkich hejterów, bo naprawdę czyta się te opinie z uśmiechem na twarzy :-)
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-10-01 11:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos sie wypowie na temat tego złodziejstwa na szatniach co było,bo narazie nikt sie nie wypowidział to nie jest w domu tylko miejscu pracy ktos za to odpowiada ...
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-10-01 11:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze ktos cos powie w koncu na temat tego złodziejstwa na szatniach bo wszyscy jestesmy miedzy soba a tam niespodzianka szafki otwarte i wszystkie kieszenie przelecone i co wartosciowe brak ...
zdjecie uzytkownika
babcia90 - 2015-10-21 16:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tedi jeśli nie chcesz czegoś zostawiać w szatniach to bierz ze sobą, możesz upochać po kieszeniach przecież. i zgadzam się z jednym z poprzednich komentarzy - nie macie prawa narzekać na stawki za jakie pracujecie. widzieliście ja na umowach które podpisywaliście, sami się na to zgodziliście, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reza - 2015-10-28 01:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [papappapa - 2015-03-18 17:08:39]:
Jest tylko jedna kontrolerka (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jestem z Ukrainy - 2015-10-29 18:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M86 - 2015-09-29 11:27:12]:
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
zdjecie uzytkownika
ms.cool - 2015-10-29 18:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-10-29 18:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-10-29 19:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [babcia90 - 2015-10-21 16:21:42]:
ja zawsze duzo zostawiałem po kieszeniach w szatni bo szafka jest przypisana do mnie nikt nie ma prawa tam nic szukac,a do pracy ide z pustymi kieszeniami
zdjecie uzytkownika
luuks - 2015-11-17 03:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może jest tutaj ktos na forum, kto wie jak radza sobie ludzie na stanowisku Technolog ds. form wtryskowych we Wronkach. samsung akurat poszukuje i ja zastanawiam się nad zaaplikowaniem. Może jest ktos w stanie przybliżyc co takiego mają oni w systemie socjalnym i jak tu ogółem z atmosferą, czy aby nie ma wyścigu szczurów.
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-11-19 12:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w samsungu jest bardzo w porzadku na pewno daja możliwość korzystania z dofinansowania do benefitów: opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karta Benefit Multisport, mam nadzieje ze pomoglam
zdjecie uzytkownika
osman - 2015-11-20 20:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kontrola z PQC najlepsza
zdjecie uzytkownika
tuk - 2015-11-22 04:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takiego ogłoszenie nie widziałem niestety no ale sam fakt zatrudnienia w tej firmie to już jest pewien prestiż.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-11-24 12:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, że teraz w samsungu wszysyc którzy się zatrudnią dostają jeszcze fajne prezenty jak np. telewizor.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-11-26 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,mam pytanie czy przyjmują do Samsunga w tym miesiącu ?
zdjecie uzytkownika
spot - 2015-11-26 19:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie,czy w tym miesiącu przyjmują do Samsunga ?
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-11-30 16:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luuks - 2015-11-17 03:44:11]:
Hej powiem tak nie jesteś w stanie ustawić wtryskarki bo one i tak nie trzymają parametrów non stop eksperymenty z granulatami ,masakra
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-04 23:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-11-24 12:39:15]:
to źle słyszałeś :P
zdjecie uzytkownika
trtrt - 2015-12-07 22:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej może ktoś z was byłby zaintersowany pracą w firmie, teraz akurat poszukują testera dp spraw protokołów radiowych oraz programisty w Warszawie..
zdjecie uzytkownika
huzart - 2015-12-11 20:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam od kiedy jest postój w Samsungu chodzi mi do kiedy chodzi się do pracy czy od 19 grudnia od wigilii dla pracowników to już jest do świąt wolne
zdjecie uzytkownika
karl - 2015-12-18 02:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze maja wiele ciekawych ofert nie tylko testera ,moze ktos cos dla siebie znajdzie ciekawego,poza tym praca w samsungu to jakas renoma i ciekawe doswiadczenie
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-01-03 20:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolne sie skonczyło,a tak bylo milo i znów tyrania nastał czas,ale moze przyszedł lepszy rok dla GASKETOW tok,gdyz tyrana sie pozbyli i nowego naganiacza na stanowisko odziedziczyli.Pazurki swieżo naostrzone,wiec uwazajcie jezyk też ma cięty ,juz ją poprzednik odpowiednio przygotował, zeby potulne baranki były i się w
A zmianie wyróżniły i 10 wózków robiły.
zdjecie uzytkownika
ciasteczko - 2016-01-04 13:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W samsungu często pojawiają się jakieś oferty pracy, ale głównie jest to związane z rozwojem firmy. Głównie to ogłoszenie na programistów, ale na inżynierów systemu czy testerów można się również zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
WM-y - 2016-01-06 19:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy przełożeni Samsunga traktują jak swój prywatny folwark, a pracowników traktują jak stado baranów, które można poganiać (przez głośnik). Tyle się mówi , że w Samsungu liczy się głównie człowiek, a tak naprawdę liczy się tylko sztuka zarówno ta na lini jak i ta wyprodukowana. A coś takiego jak ergonomia to prawdopodobnie nie wiedzą co to jest. To na pewno dotyczy tylko pracy przy komputerze.Nie ważne czy baran czy owca stanie ważne żeby jechało.
zdjecie uzytkownika
edfgh - 2016-01-06 23:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no no a ja widze ze rekrutacja u nich nadal trwa..szukaja do pracy glownie w Warszawie na przykadl jako programsita Android – Bluetooth & NFC..
zdjecie uzytkownika
karl - 2016-01-14 01:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz o wiele wiecej nowych ofert w różnych miastach, jednak to praca dla doświadczonych profesjonalistów znajacych sie na najnowszych technologiach informatycznych bo tylko na takich pracuja i tworza programy
zdjecie uzytkownika
n9 - 2016-01-18 20:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karl, zaobserwuj sobie te strony z ofertami - co i rusz się coś pojawia. Mam nadzieję, że to jednak nie oznacza, że wynagrodzenie jest na kiepskim poziomie bo potrzebują programistów..
zdjecie uzytkownika
szajsung - 2016-01-23 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tuk - 2015-11-22 04:22:03]:
hahahaha nom i lodówkę i pralkę a do pracy przychodzisz tylko 10go po wypłate haha
zdjecie uzytkownika
Młodszy - 2016-01-23 14:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@n9 no nie wydaje mi się by to, że kogoś szukają, było wyznacznikiem tego, że słabo płacą :) Nie przesadzajmy. Dla mnie to jest akurat bardzo dobra wiadomości i w końcu mogę się u nich zatrudnić. Najlepsza oferta to ta na młodszego programistę c/c++ w dziale Visual Display. Wymagania nie są duże, bo trzeba mieć dobra znajomość języka programowania C/C++, znać biblioteki STL / BOOST oraz UML.
zdjecie uzytkownika
34567 - 2016-01-29 17:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@n9 no na takim stanowisku jak programista to nie mogą być niskie zarobki przecież, wiadomo ze potrzebne jest odpowiednie wykształcenie i kwalifikacje
zdjecie uzytkownika
kenny - 2016-02-02 17:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że nie jest to najważniejsza informacja , bez której żyć się na tym forum nie da. Bardziej interesuje mnie jak ma się ich dział IT w tej chwili...
zdjecie uzytkownika
przemek22 - 2016-02-09 10:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich. Czy może Mi ktoś odpowiedź czy przyjmują na weekendy czy nie za bardzo. Czy wogóle iść się starać żeby dostać się na weekend do samsunga. Za odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-02-09 11:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, wiecie może jaki długi postój jest zaplanowany na okres letni oraz w jakim terminie?
zdjecie uzytkownika
g.kuś - 2016-02-09 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć jak jest w samsungu z awansami?
Czy np, do kontroli jakości, czy na stanowiska typu koordynator, mistrz pracownicy biurowi itd można dostać się tylko z wykształceniem wyższym - przecież to praca umysłowa czy tak jak to ma miejsce w Amice decydują układy?
zdjecie uzytkownika
fajran - 2016-02-09 19:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może w takim razie oferta na programistę asp. net by Cię zainteresowała @kenny? Zapewniają prywatną opiekę medyczną, kartę multisportu i nawet ubezpieczenie na życie.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-02-17 06:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,mam pytanie czy ktoś dojeżdża na trasie Pniewy-Binino-Wronki na 12 godzin i ma wolne miejsce?
zdjecie uzytkownika
daniellll78 - 2016-04-01 00:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natik - 2015-08-03 21:14:00]:
16
zdjecie uzytkownika
przemek28 - 2016-04-06 18:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich,
Mam pytanie : Czy przyjmują teraz na weekendy, czy można przyjść sobie dorobić w sobotę i niedziele. I czy jest dużo załatwiania żeby dostać się na weekend. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kenny - 2016-04-08 16:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek28 - 2016-04-06 18:42:17]:
jeśli chodzi o możliwość podjęcia pracy w weekendy tylko to raczej taka w samsungu nie obowiązuje. Nie oszukujmy się. To jest tego typu firma, która działa przede wszystkim w oparciu umów o pracę z ludźmi
zdjecie uzytkownika
tedi - 2016-04-15 21:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fajran - 2016-02-09 19:28:01]:
w samsungu nie wiem co decyduje o awansach chyba slyszeliscie co za zmiany będą na pralkach szkola tu chyba nie ma zanczenia
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-04-22 00:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przemek28 - 2016-04-06 18:42:17]:
Jak to mowia w SAMSUNGU wszyscy to jedna wielka rodzina ale niech ci sie noga powinie kto ci pomorze no kto???tej odpowiedzi nikt nie zna

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Samsung!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert