Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o samsung

Pracowałeś w firmie samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misk - 2015-01-28 12:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra :( czuje ze nici z tego :(
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-28 13:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KrysiaPralki - 2014-11-19 12:29:51]:
I co? Wiesz coś więcej na jego temat jeśli tak to nopisz
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-01-28 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czekam od 17 grudnia :-( nikt nic nie powiedział że będzie przestój a wiedzieli że daje wypowiedzenie z pracy żeby iść do samsunga... nie mam już środków do życia a i innej pracy znaleźć tak na szybko nie mogę. mam pretensje do ADECCO że nie pisnęły kobietki ani słowa :-(
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 18:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mini to nie ciekawie jakies terminy tez maja chyba
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale na odpowiedz zatrudnienia czeka sie ponoć 7 dni,a u mnie cisza:(
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 19:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak umnie 7 dni dostalas odpowiedz ze bedziesz pracowac ale nie powiedzieli od kiedy
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 19:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to chodzi ze wogule nie mialam tel :(,a ty jimmy miales tel ze jestes zatrudniony?
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam czekac na telefon jak zadzwonia to pojde do pracy.ciagle mowi ze w tym tygodniu moze bedzie zamuwienie i tak w kółko
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 19:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra :( miejmy nadzieję ze warto czekac,bo po czytaniu wypowiedzi na temat SAMSUNGA włosy aż sie jeżą na głowie
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 19:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tego nie czytam moj kumpel tam rob i jest ok .pytanie ile mozna czekac
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak dokladnie
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 19:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sie wybiore do tego biura
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówisz że to coś da ?
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 19:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem poczekam do poniedzialku
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 19:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musimy być cierpliwi
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 20:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile mozna byc cierpliwym
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-01-28 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jimmy - 2015-01-28 19:24:11]:
Misiu jak to praca no trzeba sie dostosowac to nie sa wakacje tylko praca jak Ci zalezy napewno sobie dasz rade.
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miska z kad jestes
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 20:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z Pniew,a na pracy mi bardzo zależy
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tez zalezy byle zeby sie dostac to bedzie ok
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie :),a Ty [jimmy]z kąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2015-01-28 20:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oborniki
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-01-28 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ha :)
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-01-31 14:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o anonimowość.

Wielu ludzi z Piły szuka pracy poza miastem, dlatego też wyjeżdżają 70 km od Piły do pewnej znanej koreańskiej firmy produkującej sprzęty AGD. Ludzie! Nie przyjmujcie się tam do pracy jeżeli cenicie sobie swoje zdrowie! Niewątpliwie zarobicie tam, ale nie takim kosztem... praca po 12h nieraz po 7 dni w tygodniu, najniższa krajowa stawka (zarobki są wysokie ze względu na nadgodziny)... bywały sytuacje, że pan X chodził od pn-sb do pracy od 18-6 w niedzielę od 14-22 (lub dłużej!) a w pn następnego dnia na 6 spowrotem do roboty! Zatrudnienie oczywiście przez spółkę, comiesięczne umowy.. Niekompetentni ludzie na wysokich stanowiskach.. wszystko załatwiane "po znajomości"... nieraz bywały kontrole, ale urzędnicy nie widzieli uchybień, niewątpliwie dostali "w łapę".. nieraz niesprawne maszyny na których pracują ludzie.. dyrektorzy itp. nie martwią się o pracownika tylko o własne cztery litery i porządek na hali (pracownik zakrwawiony leży po wypadku, a pewien azjata pyta "Dlaczego nie jest tu jeszcze posprzątane?")..
Jeżeli przyjmiecie się tam do pracy to wasze dzieci niedługo zapomną, jak wyglądacie, bo nie będzie was w domu po 15h dziennie (z dojazdami)..
Pozdrawiam i nie dajcie się!
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-01-31 18:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2015-01-31 14:03:12]:
Lili no opis taki tam taki ale jak masz gdzie isc do pracy to po co komentujesz to w ten sposob inni pracuja i ciesza sie ze maja prace i jest za co utrzymac rodzine a bez pracy co chcesz robic jak masz na to rade to prosze tu odpisac ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy samsung?
Zadaj pytanie
x