Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Samsung

zdjecie uzytkownika
mil - 2015-03-26 19:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracujesz na umowę zlecenie?
zdjecie uzytkownika
sylwkaaa - 2015-03-27 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn mam pełen etat ale , umowe mam przedłuzana co miesiąc odkładaja mi jakieś tam składki do lekarza normalnie moge chodzić i po miesiacu przepracowanym przysługuja mi 2 dni wolnego , nie jest żle zalezy jak sie trafi z jakim nastawieniem sie idzie , i pracuje i na jakich ludzi sie trafi sa mili co odzywaja sie do ciebie a sa tacy ci= przez cała zmiane nie zamienia z toba słowa ale to zalezy róznie jest;) nie taki diabeł straszny jak go maluja;D
zdjecie uzytkownika
mil - 2015-04-09 09:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na drugiej zmianie jest tyle samo ludzi? Taki sam kocioł?
zdjecie uzytkownika
sylwkaaa - 2015-04-09 15:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mil - 2015-04-09 09:17:36]:
nie wiem nie chodze raczej na drugą zmiane a co to za roznica czy sa jak sa to lepiej wiecej ludzi do roboty hahahah ;D wgl pracujesz juz?
zdjecie uzytkownika
Samotna - 2015-04-10 21:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hey. Co możecie powiedzieć na yemat tego śmiesznegolidera z gasketów.(usunięte przez administratora) Sie przechwala ciągle że gdyby nie on to by zamknęli ten dział. Pracuje nie dłógo ale nigdy nie słyszałam i noe widziałam takiego elementu. Na tego małego do Amenagera donosi a jak nie ma humoru to stara się też na tą liderke ale na nią sie boi bo ona ma tam męza ustawionego. Powiedzcie czy tu takie konfidenty pracują czy to moje odczucie. Jak liderzy na siebie donoszą to jest wielkie G.
zdjecie uzytkownika
Kozak - 2015-04-11 09:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O truskawe pytasz? On to z wiochy pochodzi. Mieszka niedaleko mnie. Słoma z butów wystaje. Większość liderów jest taka sama ale On to ewenement. Myśli że coś wie i umie a tak naprawde zielony. Nie przejmuj sie nim bo zwariujesz. Dwa plus dwa to cztery a u niego siedem
zdjecie uzytkownika
RA - 2015-04-18 12:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mogę coś powiedzieć o dziale lodówki, linia RA.
Powiem tylko tyle, że liderzy z obu zmian to fałszywi ludzie, kłamią i manipulują ludźmi. Szczególnie Pan Ł. i Pan M. Widzą kogokolwiek w kamizelce to nagle zmienia im się humor, a przed minuty by Ci w dupę wszedł.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-04-18 21:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A zna ktoś taką blondymę z lodówek rb na uszczelkach od drzwi?
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2015-04-21 21:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos mi moze powiedziec co jest z wyplatami ? Zmienily sie terminy czy jak ? Zawsze byly do 10
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-24 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Samotna - 2015-04-10 21:25:07]:
Starajcie się omijać GASCETY i zmianę na której pracuje ten terrorysta,truskawka to za slodkie raczej agrest.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-04-26 17:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na pralkach nic nie dzieje się mężatki po cichu nie umawiają się
zdjecie uzytkownika
wielbiciel - 2015-04-28 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj mylisz się bardzo!. Nie umieją docenić rodziny .Na pralkach niektóre mężatki są puste .Samsung to jedno k..... o!
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-10 12:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wielbiciel - 2015-04-28 12:35:48]:
to morze troszkę te puste co nie umieją docenić rodziny to opisać lepiej niech się dowie rodzina z postów
zdjecie uzytkownika
NOwy - 2015-06-13 03:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sie dostac do samsunga do pracy? dzwonic wystarczy czy trzeba isc do agencji ?
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-06-15 10:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-05-10 12:03:47]:
to morze gdzie jest woda czy moze bo nie rozumiem ???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-27 03:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie :-). Czy ktos moze mi powiedziec jak dostac aie do kontroli jakosci w samsungu?
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-27 19:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-06-27 03:10:37]:
No właśnie też bym chciała wie może ktoś coś ?
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-06-29 13:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RA - 2015-04-18 12:33:42]:
prosze powiedzie ile trwa postoj na lodowkach czy to prawda ze tylko tydzien
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-06-29 16:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-04-18 21:45:29]:
prosze odpowiedziec ile trwa postoj na lodowkach prawda ze tylko tydzien
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-30 12:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
lempart - 2015-06-30 12:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Samsung do najłatwiejszych nie nalezy, to typowa praca w fabryce, która jest częścia międzynarodowej korporacji, tutaj jest się jedynie trybikiem w wielkiej machinie firmy. Jednak trzeba przyznać, że płaca nawet nieźle, zwłaszcza, że ich fabryki naprawdę poprawiają sytuacje bezrobocia w najbliższym regionie.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-07-15 22:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
płacą nieżle hahah bzdura ;) pracuje tam i doswiadczam , tyram i jak dostaje wypłate płacze ze szczęscia ;) poprawiaja sytuacje ... hmm co chwile zwalniaja i przyjmuja nowych ;) zastraszaja pracowników a szkolenia z mobbingu niby sa prowadzone ... ludzie chodza i kleja zasrane tasmy , szoruja po kolanach podłoge , a panienki z Pro 3 m , siedza przy biurkach i kawki spijaja , ha ha .. i wiele innych ;)
zdjecie uzytkownika
natik - 2015-08-03 21:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może od ilu lat przyjmują do Samsunga ?
zdjecie uzytkownika
norton - 2015-08-11 11:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się ostatnio dzieje w samsungu to jakaś kpina. Część ludzi pozwalniali, część się sama zwolniła. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, Taką stawkę godzinową jak oni płacą to już się wszędzie dostanie. Pracownikom weekendowym dali podwyżki to dlaczego nie dadzą etatowym. Weekendowy jak przyjdzie to pracuje za 0,5 pracownika i tak pracuje byle mu dzień przeleciał, a etatowy musi w takim wypadku pracować za 2. Czy nikt tego nie widzi. Etatowym to potrafią tylko chodzić i czas mierzyć.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 20:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
George - 2015-08-11 20:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idz pracowac "wszedzie". I nie pieprz, ze weekendowi robia za 0.5 etatowego bo nie wszyscy sie opier@$&$@&. Jak sie nie podoba na etacie to przyjmij sie na weekendowego i pracuj za 0.1 etatowego.
zdjecie uzytkownika
kenny - 2015-08-21 23:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie naprawdę poznać firmę to polecam zaaplikować . Oczywiście Wasze opinie są bardzo przydatne, ale wiadomo , że człowiek najlepiej uczy się na własnych doświadczeniach. Po za tym o pracy w Samsungu większość z Was tu obecnych mogła tylko kilka lat temu marzyć, więc dajcie coś od siebie skoro już tu trafiliście
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung?
Zadaj pytanie
alert