Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Samsung

zdjecie uzytkownika
Kontrolerka - 2015-03-17 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [papaap - 2015-03-14 00:58:40]:
Czasami wystarczy poprosić, żeby wymienić na "siusiu". Nikt nikomu tu w myślach nie czyta. Pozdrawia "Kontrolerka" ;)
zdjecie uzytkownika
TOMEK - 2015-03-17 20:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sylwka - 2015-02-23 21:33:02]:
Sylwka,na gwalt to mozesz do mnie przyjsc,chetnie pomoge kochana:)
zdjecie uzytkownika
papappapa - 2015-03-18 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kontrolerka - 2015-03-17 17:34:07]:
czasami udaja ze nie słysza.. pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
sylwkaa - 2015-03-18 17:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TOMEK - 2015-03-17 20:39:01]:
dziekuje bardzo nie skorzystam ;p
zdjecie uzytkownika
paaapa - 2015-03-18 21:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie o czym wy tu wypisujecie to praca na produkcji czy w burdelu
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-03-21 06:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy wie może ktoś kiedy jest jakas impreza z Samsunga
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2015-03-23 17:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o przyjęciach do pracy na weekendy,?
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2015-03-23 17:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o przyjęciach do pracy na weekendy,?
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2015-03-23 19:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczęli przyjmować?jak tak to po ile godzin pracy?
zdjecie uzytkownika
mil - 2015-03-26 10:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie jak jest z nowymi pracownikami przyuczaja coś do pracy czy od razu stajesz i masz robić? Czy każdy jest w stanie poradzić sobie na stanowisku monter a?
zdjecie uzytkownika
sylwkaa - 2015-03-26 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mil - 2015-03-26 10:51:02]:
no ze mna było takze postawili mnie na stanowisko lider albo kto tam stał pokazał z raz i jak zakumałam to robilam , no nikt nie stoi nad toba musisz ogarnac szybko, jak np na tasme cie dadza , ciezko nie jest bynajmniej w moim przypadku jakos daje rade ale czasami , tez nie za kumam ;D
zdjecie uzytkownika
mil - 2015-03-26 19:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracujesz na umowę zlecenie?
zdjecie uzytkownika
sylwkaaa - 2015-03-27 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn mam pełen etat ale , umowe mam przedłuzana co miesiąc odkładaja mi jakieś tam składki do lekarza normalnie moge chodzić i po miesiacu przepracowanym przysługuja mi 2 dni wolnego , nie jest żle zalezy jak sie trafi z jakim nastawieniem sie idzie , i pracuje i na jakich ludzi sie trafi sa mili co odzywaja sie do ciebie a sa tacy ci= przez cała zmiane nie zamienia z toba słowa ale to zalezy róznie jest;) nie taki diabeł straszny jak go maluja;D
zdjecie uzytkownika
mil - 2015-04-09 09:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na drugiej zmianie jest tyle samo ludzi? Taki sam kocioł?
zdjecie uzytkownika
sylwkaaa - 2015-04-09 15:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mil - 2015-04-09 09:17:36]:
nie wiem nie chodze raczej na drugą zmiane a co to za roznica czy sa jak sa to lepiej wiecej ludzi do roboty hahahah ;D wgl pracujesz juz?
zdjecie uzytkownika
Samotna - 2015-04-10 21:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hey. Co możecie powiedzieć na yemat tego śmiesznegolidera z gasketów.(usunięte przez administratora) Sie przechwala ciągle że gdyby nie on to by zamknęli ten dział. Pracuje nie dłógo ale nigdy nie słyszałam i noe widziałam takiego elementu. Na tego małego do Amenagera donosi a jak nie ma humoru to stara się też na tą liderke ale na nią sie boi bo ona ma tam męza ustawionego. Powiedzcie czy tu takie konfidenty pracują czy to moje odczucie. Jak liderzy na siebie donoszą to jest wielkie G.
zdjecie uzytkownika
Kozak - 2015-04-11 09:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O truskawe pytasz? On to z wiochy pochodzi. Mieszka niedaleko mnie. Słoma z butów wystaje. Większość liderów jest taka sama ale On to ewenement. Myśli że coś wie i umie a tak naprawde zielony. Nie przejmuj sie nim bo zwariujesz. Dwa plus dwa to cztery a u niego siedem
zdjecie uzytkownika
RA - 2015-04-18 12:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mogę coś powiedzieć o dziale lodówki, linia RA.
Powiem tylko tyle, że liderzy z obu zmian to fałszywi ludzie, kłamią i manipulują ludźmi. Szczególnie Pan Ł. i Pan M. Widzą kogokolwiek w kamizelce to nagle zmienia im się humor, a przed minuty by Ci w dupę wszedł.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-04-18 21:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A zna ktoś taką blondymę z lodówek rb na uszczelkach od drzwi?
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2015-04-21 21:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos mi moze powiedziec co jest z wyplatami ? Zmienily sie terminy czy jak ? Zawsze byly do 10
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-24 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Samotna - 2015-04-10 21:25:07]:
Starajcie się omijać GASCETY i zmianę na której pracuje ten terrorysta,truskawka to za slodkie raczej agrest.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-04-26 17:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na pralkach nic nie dzieje się mężatki po cichu nie umawiają się
zdjecie uzytkownika
wielbiciel - 2015-04-28 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj mylisz się bardzo!. Nie umieją docenić rodziny .Na pralkach niektóre mężatki są puste .Samsung to jedno k..... o!
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-10 12:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wielbiciel - 2015-04-28 12:35:48]:
to morze troszkę te puste co nie umieją docenić rodziny to opisać lepiej niech się dowie rodzina z postów
zdjecie uzytkownika
Tadzik - 2015-05-11 14:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacie moze P.Nawrota? To spoko koles? Bo mam pewne obawy?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Samsung?
Zadaj pytanie
alert