logo Samsung

Samsung

Wronki

Opinie o Samsung

tedi 2015-10-01 11:36:24
Może ktos sie wypowie na temat tego złodziejstwa na szatniach co było,bo narazie nikt sie nie wypowidział to nie jest w domu tylko miejscu pracy ktos za to odpowiada ...
tedi 2015-10-01 11:43:00
moze ktos cos powie w koncu na temat tego złodziejstwa na szatniach bo wszyscy jestesmy miedzy soba a tam niespodzianka szafki otwarte i wszystkie kieszenie przelecone i co wartosciowe brak ...
1
babcia90 2015-10-21 16:21:42
@tedi jeśli nie chcesz czegoś zostawiać w szatniach to bierz ze sobą, możesz upochać po kieszeniach przecież. i zgadzam się z jednym z poprzednich komentarzy - nie macie prawa narzekać na stawki za jakie pracujecie. widzieliście ja na umowach które podpisywaliście, sami się na to zgodziliście, pozdrawiam
Reza 2015-10-28 01:44:42
Jest tylko jedna kontrolerka (usunięte przez administratora)
2
Jestem z Ukrainy 2015-10-29 18:54:24
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
ms.cool 2015-10-29 18:57:13
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
qwerty 2015-10-29 18:59:28
Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.
tedi 2015-10-29 19:51:01
ja zawsze duzo zostawiałem po kieszeniach w szatni bo szafka jest przypisana do mnie nikt nie ma prawa tam nic szukac,a do pracy ide z pustymi kieszeniami
1
luuks 2015-11-17 03:44:11
Hej, a może jest tutaj ktos na forum, kto wie jak radza sobie ludzie na stanowisku Technolog ds. form wtryskowych we Wronkach. samsung akurat poszukuje i ja zastanawiam się nad zaaplikowaniem. Może jest ktos w stanie przybliżyc co takiego mają oni w systemie socjalnym i jak tu ogółem z atmosferą, czy aby nie ma wyścigu szczurów.
1
sowa 2015-11-19 12:42:02
praca w samsungu jest bardzo w porzadku na pewno daja możliwość korzystania z dofinansowania do benefitów: opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karta Benefit Multisport, mam nadzieje ze pomoglam
osman 2015-11-20 20:24:37
kontrola z PQC najlepsza
tuk 2015-11-22 04:22:03
Takiego ogłoszenie nie widziałem niestety no ale sam fakt zatrudnienia w tej firmie to już jest pewien prestiż.
1
radek 2015-11-24 12:39:15
słyszałem, że teraz w samsungu wszysyc którzy się zatrudnią dostają jeszcze fajne prezenty jak np. telewizor.
zainteresowany 2015-11-26 19:16:52
Cześć,mam pytanie czy przyjmują do Samsunga w tym miesiącu ?
spot 2015-11-26 19:23:04
Mam pytanie,czy w tym miesiącu przyjmują do Samsunga ?
3
jan 2015-11-30 16:41:55
Hej powiem tak nie jesteś w stanie ustawić wtryskarki bo one i tak nie trzymają parametrów non stop eksperymenty z granulatami ,masakra
xyz 2015-12-04 23:03:53
to źle słyszałeś :P
trtrt 2015-12-07 22:59:46
hej hej może ktoś z was byłby zaintersowany pracą w firmie, teraz akurat poszukują testera dp spraw protokołów radiowych oraz programisty w Warszawie..
huzart 2015-12-11 20:58:03
witam od kiedy jest postój w Samsungu chodzi mi do kiedy chodzi się do pracy czy od 19 grudnia od wigilii dla pracowników to już jest do świąt wolne
karl 2015-12-18 02:04:48
widze ze maja wiele ciekawych ofert nie tylko testera ,moze ktos cos dla siebie znajdzie ciekawego,poza tym praca w samsungu to jakas renoma i ciekawe doswiadczenie
ola 2016-01-03 20:42:01
Wolne sie skonczyło,a tak bylo milo i znów tyrania nastał czas,ale moze przyszedł lepszy rok dla GASKETOW tok,gdyz tyrana sie pozbyli i nowego naganiacza na stanowisko odziedziczyli.Pazurki swieżo naostrzone,wiec uwazajcie jezyk też ma cięty ,juz ją poprzednik odpowiednio przygotował, zeby potulne baranki były i się w
A zmianie wyróżniły i 10 wózków robiły.
ciasteczko 2016-01-04 13:05:00
W samsungu często pojawiają się jakieś oferty pracy, ale głównie jest to związane z rozwojem firmy. Głównie to ogłoszenie na programistów, ale na inżynierów systemu czy testerów można się również zatrudnić.
1
WM-y 2016-01-06 19:41:29
Niektórzy przełożeni Samsunga traktują jak swój prywatny folwark, a pracowników traktują jak stado baranów, które można poganiać (przez głośnik). Tyle się mówi , że w Samsungu liczy się głównie człowiek, a tak naprawdę liczy się tylko sztuka zarówno ta na lini jak i ta wyprodukowana. A coś takiego jak ergonomia to prawdopodobnie nie wiedzą co to jest. To na pewno dotyczy tylko pracy przy komputerze.Nie ważne czy baran czy owca stanie ważne żeby jechało.
edfgh 2016-01-06 23:26:27
czesc, no no a ja widze ze rekrutacja u nich nadal trwa..szukaja do pracy glownie w Warszawie na przykadl jako programsita Android – Bluetooth & NFC..
karl 2016-01-14 01:36:38
jest teraz o wiele wiecej nowych ofert w różnych miastach, jednak to praca dla doświadczonych profesjonalistów znajacych sie na najnowszych technologiach informatycznych bo tylko na takich pracuja i tworza programy
n9 2016-01-18 20:17:13
@karl, zaobserwuj sobie te strony z ofertami - co i rusz się coś pojawia. Mam nadzieję, że to jednak nie oznacza, że wynagrodzenie jest na kiepskim poziomie bo potrzebują programistów..
szajsung 2016-01-23 13:45:48
hahahaha nom i lodówkę i pralkę a do pracy przychodzisz tylko 10go po wypłate haha
1
Młodszy 2016-01-23 14:12:11
@n9 no nie wydaje mi się by to, że kogoś szukają, było wyznacznikiem tego, że słabo płacą :) Nie przesadzajmy. Dla mnie to jest akurat bardzo dobra wiadomości i w końcu mogę się u nich zatrudnić. Najlepsza oferta to ta na młodszego programistę c/c++ w dziale Visual Display. Wymagania nie są duże, bo trzeba mieć dobra znajomość języka programowania C/C++, znać biblioteki STL / BOOST oraz UML.
34567 2016-01-29 17:21:15
@n9 no na takim stanowisku jak programista to nie mogą być niskie zarobki przecież, wiadomo ze potrzebne jest odpowiednie wykształcenie i kwalifikacje
kenny 2016-02-02 17:23:49
myślę, że nie jest to najważniejsza informacja , bez której żyć się na tym forum nie da. Bardziej interesuje mnie jak ma się ich dział IT w tej chwili...
przemek22 2016-02-09 10:16:46
Witam Wszystkich. Czy może Mi ktoś odpowiedź czy przyjmują na weekendy czy nie za bardzo. Czy wogóle iść się starać żeby dostać się na weekend do samsunga. Za odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam
lolek 2016-02-09 11:29:24
Witam wszystkich, wiecie może jaki długi postój jest zaplanowany na okres letni oraz w jakim terminie?
g.kuś 2016-02-09 16:47:27
Możecie powiedzieć jak jest w samsungu z awansami?
Czy np, do kontroli jakości, czy na stanowiska typu koordynator, mistrz pracownicy biurowi itd można dostać się tylko z wykształceniem wyższym - przecież to praca umysłowa czy tak jak to ma miejsce w Amice decydują układy?
fajran 2016-02-09 19:28:01
Może w takim razie oferta na programistę asp. net by Cię zainteresowała @kenny? Zapewniają prywatną opiekę medyczną, kartę multisportu i nawet ubezpieczenie na życie.
Seba 2016-02-17 06:02:53
Witam,mam pytanie czy ktoś dojeżdża na trasie Pniewy-Binino-Wronki na 12 godzin i ma wolne miejsce?
1
daniellll78 2016-04-01 00:22:59
16
1
przemek28 2016-04-06 18:42:17
Witam Wszystkich,
Mam pytanie : Czy przyjmują teraz na weekendy, czy można przyjść sobie dorobić w sobotę i niedziele. I czy jest dużo załatwiania żeby dostać się na weekend. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
kenny 2016-04-08 16:42:29
jeśli chodzi o możliwość podjęcia pracy w weekendy tylko to raczej taka w samsungu nie obowiązuje. Nie oszukujmy się. To jest tego typu firma, która działa przede wszystkim w oparciu umów o pracę z ludźmi
tedi 2016-04-15 21:01:44
w samsungu nie wiem co decyduje o awansach chyba slyszeliscie co za zmiany będą na pralkach szkola tu chyba nie ma zanczenia
Beti 2016-04-22 00:47:02
Jak to mowia w SAMSUNGU wszyscy to jedna wielka rodzina ale niech ci sie noga powinie kto ci pomorze no kto???tej odpowiedzi nikt nie zna
2
easy 2016-05-10 19:56:32
@Beti myślę, że może ktoś by się taki znalazł, o ile jesteś dobrym pracownikiem i będzie cię w firmie brakować. Tak to w życiu jest ogólnie. Dlatego ja się nie martwię niczym i wysyłam cv na programistę C/C++ dla systemu Linux. Wymagają doświadczenia w programowaniu dla systemów wbudowanych lub platform mobilnych.
1
Beti 2016-05-14 23:54:34
easy chyba jednak nie w tej firmy sa jednostki ale za malo mja do powiedzenia
bn 2016-06-24 23:04:14
@Beti a powiedz ile w tej firmie można zarobić? Pytajm, bo poszukują na wile różnych stanowisk, mnie osobiścioe inetresuje Starszy Specjalista ds. Urządzeń Transportu Bliskiego do Wronek i tego stanowiska zarobki interesują mnie najbardziej powiem szczerze
1
Beti 2016-07-15 10:57:17
PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020
Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie
Beti 2016-07-15 10:58:46
PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020
Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie
amak 2016-07-15 22:51:49
Pewnie, że meble mają bardzo dobre, więc klienci sa zadowoleni z ich jakości, ale mnie bardziej zastanawia jakich zarobków może się spodziewać montażysta, wiecie? Dzięki
Dawid. 2016-07-21 18:05:03
Ile tam zarobisz pracując normalnie po 8 godz i jak Są nadgodziny wypłacane chodzi mi o magazyn?
amak 2016-08-01 15:17:42
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @pzok, bo przecież każdby dba o to, że atmosfera dopisuje.
cleo 2016-08-19 13:12:13
dam prace !!! praca polega na sprzedazy jesli jestes wstanie poswiecic 6h w tygodniu dzwon 608243435 sam sobie jestes szefem i sam ustalasz grafik jesli jestes osoba obrotna to zarobisz nawet 3 tysiace w miesiacu
amak 2016-08-19 14:27:59
Widocznie wszystkim odpowiada atmosfera w firmie @titi, ale warunki zatrudnienia i płacowe sa rzeczywiście na dość dobrych warunkach. Ale wypłata jest na czas?
Zostaw swoją opinię o Samsung - Wronki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung