Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: samsung

zdjecie uzytkownika
mirka - 2013-06-15 01:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a na assy-(ach) zeby zostac liderem trzeba lizać(usunięte przez moderatora) albo pic alkochol,bo tak bynajmniej sie tam stalo. (usunięte przez moderatora)został liderem.teraz sie ludzie na nim poznają.ale to do czasu!
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-11-14 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest ok!:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-18 11:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potrzebuje natychmiast kontakt najlepiej e-mail do biura hr z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
kenny - 2014-05-21 13:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mirka, skąd w ogóle takie domysły. Przestań pisać jakieś swoje wymyślone historie ( a i alko(h)ol)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-07-11 14:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam 2 chętne dziewczyny do pracy za granicą- Holandia wiek do 24 lat więcej na priv....Wieksza ilosc zatrudnien czasowo. Udostępnić na swoich tablicach. Dziękuje kontakt xxmyszka19xx@o2.pl
zdjecie uzytkownika
jetii - 2014-07-25 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na temat samsunga Wronki można duzo pisać, że Koreańczycy są lepsi od Polaków tam. Nawet usiąść czy ukucnąć nie możesz bo liderzy pape drą. Wszystko szybko w biegu a czy ty nadąrzasz czy nie w (usunięte przez administratora) to mają bo tak jest. Chcesz wziąść PRZEPUSTKE TO SIE MUSISZ PROSIC A I TAK CIE NIE PUSZCZA BO GADANIE ZOSTAN BO NIE MA LUDZI I W TYLKU MAJA CZY ZLE SIE CZUJESZ CZY NIE ZLEW TOTALNY LIDERZY MAJA NA CB LICZA SIE LIZUSY. NIEKTORZY LIDERZY NAWET BLACHAMI RZUCAJA POZDRO.
zdjecie uzytkownika
malibu - 2014-08-14 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę trzeba biegiem zapieprzac nawet na stołówce trzeba się spieszyć a propo warto tam wpadac bo jedzonko i deserki przedniej marki
zdjecie uzytkownika
niemamnicku - 2014-08-17 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam wam rozjaśnić trochę sytuację na dziale assy w samsungu .
Pracowalam tam 3 miesiące co przypłaciłam swoim zdrowiem psychiczno-fizycznym
A mianowicie robiłam na lini 3 dzialu assy u liderki Malwiny( pozdrawiam środkowym palcem) z koleżanką Niagarą (bójcie sie Boga jeśli na nią traficie )
Pomijając fakt iż cała linia się boi ów koleżanki N. i nic nie robi z jej terrorem jaki wprowadza na zmianie 2 to liderka od 7 boleści jeszcze jest po jej stronie i tak samo sra na pracownikow jak N.
Żeby tego wszystkiego było malo sytuacja wyglada tak że jak ktoś nowy i slabszy przyjdzie na ów linię i nie spodoba się szeryfowi N . ta robi wszystko aby sie go pozbyc gnębiąc ta osobę i wyżywając się na niej psychicznie (ile razy dziennie można zwracac komuś uwage jesli ten ktoś wykonuje swoją prace dobrze ale ty i tak uważaj że źle i go gnęb i krzycz na niego ).Lider jeśli jest rodziną z katem jeszcze jest po jego stronie i jakże było w moim przypadku myślałam że skarżąc się liderce na N. poprawię swoją sytuację lecz cisza jaka nastąpiła przed burzą była mylna . Zostalam wywalona na tz. wózki i szantażowana że wróce na przód na gąbki gdzie N. będzie mogła mnie gnębic .Siłą rzeczy musiałam odejść z assów dla wlasnego dobra . Niagara opracowuje taktykę ' w domu nie mogę sobie poradzić załatwię was w pracy i wyżyje sie na was słabeusze} z tego co wiem nie jest to pierwsza taka sytuacja jakiej ja miałam nie szczescie doświadczyc. Darcie gęby i pokazywanie na każdym kroku jaką jesteś według twojego mniemania ofermą nie jest dobre . Wszystkim ktorzy traficie na dział assy na gitary zmianę 2 do malwiny linkę 3 zastanówcie się nad swoim zdrowiem i uciekajcie czym prędziej. Kierownictwo z Niagarą nic nie robi a powinno ją dawno usunąć i liderkę razem z nią . Ostrzegam przed Niagara !.
zdjecie uzytkownika
ANA - 2014-08-18 17:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTRZEBUJE PILNIE NR KONTAKTOWY DO FIRMY,ABY DOSTAC SIE DO PRACY.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-08-19 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko do czasu !!! juz sie na mia szykuja
zdjecie uzytkownika
m... - 2014-08-21 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [niemamnicku - 2014-08-17 11:14:37]:
Poruszyłas bardzo sluszna sprawe. Dziwne tylko ze (usunięte przez administratora). nic w tej kweti nie robi bo to co sie dzieje na naszej zmianie na gitarach to zakrawa na kpine. Ludzie siedza cicho bo nie maja takiego charakteru jak wspomniana (usunięte przez administratora). Chamstwo i tyle.
zdjecie uzytkownika
itka - 2014-08-24 17:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaaa - 2014-07-11 14:38:14]:
jestem chętna, jest to jeszcze aktualne?
zdjecie uzytkownika
szopen - 2014-08-25 15:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu narzekacie na prace w Samsungu... wiele osób chciałoby być na Waszym miejscu. Samsung jest jednym z największych pracodawców na całym świecie i liderem w branży elektorniki. Rozumiem ludzi pracujących na produkcji w tej firmie, ale osoby z wyższych stanowisk powinny być raczej dumne do jakiego korpo się dostały
zdjecie uzytkownika
cojapatrze;D - 2014-08-28 14:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To co sie odpierdala na assach jest jakimś czeskim filmem z liderką M.na czele .Ludzie ogarnijcie się i odezwijscie wreszcie gęby bo tak dalej być nie może . Powodzenia wszystkim życzę .
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-08-29 10:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktos moze cos o wyjezdzie na targi do berlina ?
Kto tam jedzie ?
zdjecie uzytkownika
szopenrapu - 2014-08-31 07:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Widzę że poruszacie tutaj sprawę Niagary. Pracuję od roku na wtryskarkach ...od kilku dni dostaliśmy na nasz dział wyżej wspomniana osobę . Z tego co piszecie jest to osoba zadufana w sobie i oczerniająca innych .Praca tej osoby to zakrawa na kpinę i miano głównej strony na stronie wiocha.pl .Nie wiem czym ona się pałała na poprzednim dziale ale wnioskuję że nie robiła nic tak samo jak i teraz nic nie robi. Ja z mojej strony widzę że jest to osoba do zwolnienia dyscyplinarnego w trybie natychmiastowym . Ludzie patrzcie kogo przyjmujecie do pracy .Osób chorych psychicznie nam nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
Poinformowany - 2014-08-31 12:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to Niagara na wtryskarkach była tylko kilka godzin a nie jest tam od kilku dni i wróciła dalej na Assy więc ktoś pierdoły pisze mówiąc że widzi jak ona pracuje skoro jej już tam dawno nie ma. Ja osobiście na jej miejscu też bym miał gdzieś tam robić skoro mam swój dział a poza tym nie poszła tam za karę tylko poszła tam dlatego że nie było na wtryskarkach ludzi.
zdjecie uzytkownika
cojapatrze - 2014-08-31 14:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poinformowany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty.Niagara poszla tam za kare bo na gitarach odpierdala maniane wiem i widze co sie dzieje.Zostala przeniesiona z gitar na inna linie produkcyjna.
zdjecie uzytkownika
Poinformowany - 2014-08-31 15:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z gitar na szyby na Assach, na wtryskarkach była nie cały jeden dzień
zdjecie uzytkownika
cojapatrze - 2014-09-01 09:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra dobra ona za zwyczaj ma gdzies wszystko i wszystkich.to ze ja przeniesli na szyby nie zbaczy w tym wypadku zupelnie nic bo tak jak gebila ludzi na gitarach bedzie to robic tak samo na szybach wspolczuje wam dziewczyny.dla niagary niema juz raczej bata zeby sie zmienila .jak ktos sie świnia urodził to świnia pozostanie .
zdjecie uzytkownika
m... - 2014-09-02 15:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tą sprawą powinien zainteresować się dział HR i zrobić wreszcie porządek. Do wymiany powinni iść leaderzy działu ASSY skoro nie potrafią zadbać o należytą organizację pracy związaną z zarządzaniem potencjałem ludzkim (żeby nie użyć słowa mobbing)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-02 16:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyszła jakaś laska co jej się robić nie chciało i spała na stole a teraz narobiła wielkie hallo że Assy to nie wiadomo co i że ją gnębili. Każdy widział jak pracowała i jak miała wszystko gdzies więc się nie dziwie że nerwy puściły, w końcu ile można spokojnie komuś uwage zwracać? Każdy widział jak udawała że pracuje, w końcu czy się stoi czy leży, wypłata się należy.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-09-02 20:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam poszukuję dojazdu do pracy na trasie Pniewy Wronki lub Dęborzyce Wronki, chodzę na zmiany 4 na 2 jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o maila na adres anka2009.91@o2.pl

Dziękuję za wszelkie info z góry.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski