Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o samsung

Pracowałeś w firmie samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
A... - 2014-09-04 16:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie nie wiesz i życzę ci żebys nie wiedziała. Wina po obu stronach? ..tsaaa i co jeszcze różowe słonie w tej bajce były ? Może mi próbujesz wmówić że (usunięte przez administratora) .sama sobie zawiniła przychodząc na assy? o nie nie... Niagara znalazła sobie kolejnego koziołka do popychania i wyśmiewania jak zwykle to bywa bo nie jedna już przez nią odchodziła i nie jedna płakała ..nie myśl sobie że Niagara jets świeta bo nie jest i wcale sie nie dziwię K ze odeszła..ile można wytrzymywać poniżanie i wyśmiewanie oraz przeklinanie Niagary na 4 strony świata i 10 pokoleń wstecz...każdy ma swoje nerwy . W sumie dobrze ze K odeszła chociaż już nie musi oglądać ryja Niagary a przyjemny widok to ci nie jest..przykre bardzo iż osoba z problemami emocjonalnymi robi wśród ludzi tylko czekać jak kogoś pobije.....bo nie wytrzyma a i takie groźby się tam słyszy z jej ust...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-04 17:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiedziałam że sama sobie zawiniła... Każdy z nas ma swoje zdanie na ten temat. Jakoś Niagara nie do każdego jest taka wredna i chamska wiec to świadczy o tym że nie jest aż taka straszna bo tak to by sapała do wszystkich. Po prostu z jednymi się dogaduje z drugimi nie a poza tym każdy z nas ma swoje za uszami to jest za duża firma żeby ludzie nie gadali, nie kłócili się i nie sapali do siebie. Ja tylko Wam wszystkim życzę żebyście to nigdy Wy się nie znależli w takiej sytuacji "OPISYWANI" na forum SZAJSUNG wronki! Jak to każdy wtedy zrobi z Was gwiazdę i wylęgę. Jak macie coś do powiedzenia to sobie mówcie w oczy, a nie tutaj każdy się unosi i wypowiada. Jak jest tyle chętnych, zgadajcie się ustawcie w rząd i powiedzcie Niagarze co Was boli, tylko żeby było TRUDNIEJ w OCZY a nie tu na forum :)
zdjecie uzytkownika
A... - 2014-09-04 17:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli każdy by jej powiedzial co myśli to nie wiem czy by nam czasu i dniowki starczyło....Niagara to chamka i wieśniaczka nic więcej.Niewiem jakich słów jeszcze użyć..piszesz ze z niektorymi sie dogaduje tak jasne tylko wtedy gdy jestes jej pieskiem na posylki i chodzisz z nia na fajki w zadnym innym wypadku niema mozliwosci normalnego dogadania sie z nia.
zdjecie uzytkownika
wiem bo robie; D - 2014-09-04 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak niagara jest taka nie winna to moze niech wie wypowie a nie nasyla koleżanki. W sumie nie ważne ze sie opierdalasz kase za nic dostaniesz.taka prawda niagara jest denna kretynka bez szkoly i nic wiecej.chcecie to jej broncie prosze bardzo.chora sytuacja ....
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-09-07 01:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj macie osobę piszącą wszystkie komentarze na temat swojej sytuacji w byłej pracy dot. "Niagary" i właśnie tutaj powiela to co sama napisała we własnej osobie na swoim blogu. Żale bardziej spersonalizowane poproszę czytać tu:
( usunięte przez administratora )
Koniec anonimowości Karolino, przyznaj się.
Masło maślane dwie strony: gowork i blog porównajcie sami czy to wszystko pisze ta sama osoba. Dziękuję za uwagę. Koniec tematu a konsekwencje zostaną wyciągnięte niebawem.
zdjecie uzytkownika
A.... - 2014-09-07 07:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2014-09-07 01:07:46]:
konsekwencje? co komu możesz udowodnić? sami pod sobą dołki kopiecie.
zdjecie uzytkownika
K.... - 2014-09-07 08:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha - 2014-09-07 01:07:46]:
Przepraszam bardzo ale straszenie wyciągnięciem konsekwencji(cokolwiek masz na myśli) podlega karze ( Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.) To co się tutaj dzieje to jakaś farsa ...Na blogu mogę zamieszczac co mi się podoba i nic wam do tego .Mobbing w pracy jest również karalny (Art. 218. § 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.)
tutaj macie przykłady mobbingu :

I Odziaływania zaburzające możliwości komunikowania się:

1.Ograniczanie przez przełożonego możliwości wypowiadania się.
2. Stałe przerywanie wypowiedzi.
3. Ograniczanie przez kolegów możliwości wypowiadania się.
4. Reagowanie na uwagi krzykiem lub głośnym wymyślaniem i pomstowaniem.
5. Ciągłe krytykowanie wykonywanej pracy.
6. Ciągłe krytykowanie życia prywatnego.
7. Napastowanie przez telefon.
8. Ustne groźby i pogróżki.
9. Groźby na piśmie.
10.Ograniczanie kontaktu przez poniżające, upokarzające gesty i spojrzenia.
11.Różnego rodzaju aluzje, bez jasnego wyrażania się wprost

Więc proszę o zaniechanie wypisywania głupot oczerniających mnie na tym forum ponieważ w innym wypadku będę musiała podjąć środki prawne .Ja ze swojej strony nie napisałam na w/w N żadnego kłamstwa i wszyscy dobrze o tym wiemy.Sprawę uważam za zakończoną .Żegnam państwa.

źródła: http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/316244-kary-za-mobbing.html
http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Babskie-sprawy/527983,1,Przyklady-mobbingu-w-pracy.html
zdjecie uzytkownika
k - 2014-09-07 18:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolinaszefler@vp.pl haha poprosze.
zdjecie uzytkownika
mamtegowiecej - 2014-09-07 19:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A.... tez reflektujesz na adres?
zdjecie uzytkownika
k... - 2014-09-07 20:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamtegowiecej - 2014-09-07 19:23:01]:
Dawaj linka tutaj na forum niech ludzie czytają.
zdjecie uzytkownika
mamtegowiecej - 2014-09-07 20:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prywatne forum tylko dla osob zaproszonych dlatego wysylam na maila
zdjecie uzytkownika
K... - 2014-09-08 06:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamtegowiecej - 2014-09-07 20:55:51]:
Podaj swojego maila bo ja.coś wiadomosci na swoim nie mam.To co sie tu wyczynia to jakaś beka .....:D
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-09 18:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina obrażanie innych, pisząc o nich głupoty na forum i wyzywanie ich od nie jakich tylko też jest karalne.
zdjecie uzytkownika
hahanieogarniam - 2014-09-10 06:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-09 18:47:36]:
Po pierwsze radze wrocic do szkoly i nauczyc sie skladac poprawnie zdania.Napewno jestes ta samą osoba ktora kilka postow wyzej napisala na K ze jest lodziara i sie bzykala na prawo i lewo...haha dobre nie wiem po czym to wnioskujesz... Zobacz sobie czy K obrazola N jakims slowem? Jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem zobaczysz ze NIE tyle w temacie samsunga i assow..gigantyczna wiocha i polew z was ludzie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-10 15:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przypominam sobie żebym pisała coś takiego o K więc mi tutaj nie wciskaj kitów ok? I tak pisała o N że jest wieśniara itd no to co, nie obrażała?
zdjecie uzytkownika
hahanieogarniam - 2014-09-10 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-10 15:45:50]:
zobacz wszystkie posty (no chyba ze czytać nie potrafisz i nie widzisz co czytasz) i zrozum że K nic takiego nie pisała i to nie są jej posty. A ja nie powiedzialam iż ty napisalaś na nią obraźliwy tekst lecz ktoś wyżej po czym został on usunięty przez admina strony.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-12 15:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich! To co tu się dzieje przechodzi wszystko! I również to co sięddzieje na hali ASSY ...po pierwsze liderzy powinni być zw wnatrz a nie liderem zostaje osoba która pracowała na STANOWISKU BP POTEM WYCHODZĄ ŚAME problemy jednego lubi bardziej o tak wtedy ludzi traktują. ..jeżeli chodzi o gitary to tam istnieje taka sytuacja ze kobiety które są pupilkami literki mówią jej kogo ma przestawić kto nie pracuje lub kto coś innego robi lider Malwina mię ma swojego zdania słucha innych o później wychodzi galimatias Niagara miała fory bo to przyszła szwagierka aż w końcu ja opisali i zrobili z tym porządek. ..wszyscy są nietykalni do czasu! LIDER POWINIEN Być z zewnątrz a nie wybierany z lini!dziejuje
zdjecie uzytkownika
yesisthis - 2014-09-13 13:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-09-12 15:03:37]:
W koncu ktos napisal jak bylo po raz kolejny.niagara ,violetta,oraz agnieszka kieruja ta linia i gadaja malwinie kto co i jak .wszystko do czasu.na ktorej lini pracowales?
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-09-18 21:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zna ktoś Kaske z Krzyża
zdjecie uzytkownika
kwaz19 - 2014-09-22 22:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy jest tutaj jakaś osoba, która rzetelnie powie o warunkach pracy w Samsungu? W najbliższym czasie będę miał przyjemność (bądź też nie) pracować w tym zakładzie, a chciałbym dowiedzieć się o specyfice pracy i warunkach jakie panują w zakładzie. Z tego co widzę i czytam to są jakieś psychiczne babury z zawichrowaniami umysłowymi... :) no ale mam nadzieję, że nie wszyscy są tacy, co? Proszę o jakąś opinię w miarę możliwości, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
radio - 2014-09-25 19:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam przyjemność tam pracować i nie jest wcale tak źle fakt trzeba robić dosyć szybko ale tragedii niema. spróbuj jak ci się nie spodoba to się zwolnisz nic nie tracisz
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-25 21:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radio - 2014-09-25 19:50:43]:
Pewnie ze nie jest zle zalezy gdzie sie trafi
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-09-26 08:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej na wtryskarki :)
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-26 14:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ann - 2014-09-26 08:37:32]:
O tak na wtryskarkach jest super
zdjecie uzytkownika
gawi - 2014-10-17 16:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-26 14:59:25]:
to może jest na forum ktoś z Samsunga , ale z innych sektorów zatrudnienia niż tylko produkcja . Bo z tego co widzę , to większość osób piszę własnie o pracy tutaj jak o pracy na produkcji. Ja chce się zajmować marketingiem i głównie ta część działalności samsunga interesuje mnie obecnie najbardziej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x