Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o samsung

Pracowałeś w firmie samsung i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gawi - 2014-10-17 16:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-26 14:59:25]:
to może jest na forum ktoś z Samsunga , ale z innych sektorów zatrudnienia niż tylko produkcja . Bo z tego co widzę , to większość osób piszę własnie o pracy tutaj jak o pracy na produkcji. Ja chce się zajmować marketingiem i głównie ta część działalności samsunga interesuje mnie obecnie najbardziej
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-22 10:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gawi - 2014-10-17 16:19:45]:
To poco tu wchodzisz tu same robole jak marketing to idz do HR
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-29 19:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-26 14:59:25]:
Na linie nr 1
zdjecie uzytkownika
WM - 2014-10-29 19:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jetii - 2014-07-25 19:11:56]:
Na wtryskarkach jesz na linii i jeszcze masz przerwę a na papierosa idziesz kiedy chcesz i robią sobie kawę i jedzą pizze ((zmiana A)) idź tam jak chcesz bo ASACH Czecha chcą wyjebać i donosy piszą aż miło ... tylko balkon cicho siedzi (zmiana A)
zdjecie uzytkownika
pojebaniludzie - 2014-11-04 16:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wy jesteście jacyś upośledzeni?? Temat tego wątku to opinie o pracy w firmie Samsung, a nie kto komu dupy daje i czy pizze w pracy na przerwie ludzie jedzą.. WTF with u people?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-04 16:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Z tego co tu przeczytałem , to muszę przyznać że zatkało mi dech w piersiach.
Kiedyś miałem okazje pracować w amice przez okres sześciu lat. Teraz to nazywa się " Samsung ", niestety nic się nie zmieniło dupowłazy były są i będą Polska zawiść daje górę a wystarczy że się będzie miało 10 groszy na godzinę więcej . Boję się że kiedyś przymusowo będę musiał tam pójść do pracy . Wystarczyłoby mieć "normalne związki zawodowe " i oczywiście zgranych ludzi to chodziło by się do pracy z przyjemnością za normalną płace ( a nie złodziejską) . normalna tzn
8 godzin dziennie i 168 w miesiąc żeby szło za to przeżyć. Za takie tyranie to 3000 netto przy 168 godzinach to minimum a nie tak jak teraz tam macie , nie ważne ile się ma podstawy grunt że można nadrobić nadgodzinami . Ludzie sami się nakręcają cieszą się z ochłapów a później są takie a nie inne posty. Miałem okazje widzieć jak pracują niemcy , my jako naród musimy się wiele jeszcze nauczyć !!!
zdjecie uzytkownika
szok - 2014-11-12 10:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Przyznam że szukając informacji o pracodawcy nie spodziewałem się przeczytać tyle i pracownikach. Teraz juz wiem czego spodziewać się ze strony potencjalnych kolegów i koleżanek z pracy. Czy możecie jednak napisać jak się pracuje i ile zarabia. Mi mówiono ze minimum 2000 zł netto na produkcji i ze są nadgodziny. Jak jest na prawdę ?
zdjecie uzytkownika
szok2 - 2014-11-12 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem:
- My jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić - mówią ręce.
- My jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy - mówią nogi.
- Ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie - mówią oczy.
- A i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem - mówi mózg.
Na to d*pa:
- Możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem.
Wszystkie części ciała się roześmiały.
d*pa się wkurzyła i przestała srać.
1 dnia oczy się wykręciły.
2 dnia ręce zaczęły dygotać.
3 dnia nogi nie wytrzymały.
4 dnia mózg się zlasował.
Jaki z tego morał?
Szef zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-13 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szok2 - 2014-11-12 21:16:38]:
a ja myślałam ze to opis majstra z pralek jacka
zdjecie uzytkownika
...Szukajaca pracy... - 2014-11-16 18:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Szukam pracy.Jestem zainteresowana pracą w samsungu.Mam parę pytań mam nadzieję że ktoś mi podpowie jak jest z dojazdem do Wronek czy są bezpłatne, z racji tego ze kawałek mam do Wronek,jak jest z godzinami pracy no i zarobki jak wyglądają?Z góry dziękuję :)!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-18 14:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba dojazdy nie są bezpłatne z tego co mi wiadomo, bo nie wiem czy na pewno jest to prawda.. ale zastanawiam się czy nie aplikować do nich jednak, co o tym sądzicie? mają jeszcze dobre warunki zatrudnienia w miarę? jak to wszystko wygląda i zastanawiam się właśnie czy warto, bo mam mało doświadczenia jeszcze.
zdjecie uzytkownika
KrysiaPralki - 2014-11-19 12:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, zna ktoś takiego chłopaka obcina sie na łyso, z tatuazem na bicepsie. Ma na kamizelce napisane IQC WM czy cos takiego, nosi bialy zegarek ? Fajne ciastko z niego , jak ma ktos namiary to prosze na maila :)
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-19 14:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-13 20:58:11]:
znowu BATURA i NYKIEL zorgsanizuja nam pracujaca NIEDZIELE / bo inaczej nie dostana PREMII/ mnie wiedza ze sa ANDZRZEJKI moze tez zorganizuja nam BOZE NARODZENIE oraz SYLWESTRA panowie sami sie prosicie zeby was odwiedziła INSPEKCJA PRACY bo my nie mamy przepisowych godzin odpoczynku
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-11-20 13:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze wrescie RH SIE zainteresuja tym
zdjecie uzytkownika
Aga Aga - 2014-11-23 23:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co myślicie na temat naszych kolegów z Ukrainy ? Nie miałam okazji z nimi pracować ale z tego co słyszałam pracują dobrze a traktowani są jak g*wno. Mają zapewione siadanie w pracy w postaci wody i chleba z samą margaryną!!! Work zapewnia takie śniadania a może by tak Panie z biura Work zjadły sobie chlebek z margaryną zamiast ciasteczek i kawusi ? Czy ludzie mają robić zbiórkę pieniędzy aby zapewnić im normalne śniadanie ? A na obad o im dajecie ? Ryż i wodę ? Mama nadzieję że ktoś z działu HR przeczyta ten wpis i wyciągnie z tego jakieś wnioski bo coraz więcej ludzi ucieka z tego obozu pracy i ucieknie jeszcze więcej nawet Ukraińcy nie będą chcieli pracować jak tak do nas pochodzicie !!!!
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-11-27 15:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aga Aga - 2014-11-23 23:18:25]:
A co sie tak ukraincami martwisz? ja obiady gotuje sama i kanapki tez sama przygotowuje co mamy im zrzute na obiady robic czy jak?
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-27 17:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga Aga - 2014-11-23 23:18:25]:
weź se kobieto na wstrzymanie...
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-12-02 09:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To co sie dzieje w tym załadzie a własciwie obozie pracy przebija wszystko zbieranina ludzi patologie nie patologie są tam wszyscy pozatym to jak ludzie są traktowani jest warte opisania lub zrobienia reportazu w telewizji! Pracowałam tam jakis czas na weekendy ale ludzie w ogole nie na moim poziomie pozwalają sobie traktować cię jak jakiegoś smiecia i pomiatac bo są zmęczenia pracowaniem po 12h 6 dni w tygodniu! Porażka nikomu nie polecam tam pracy chyba ze ktoś jest dporny na pomiatanie sobą oraz pracowaniem jak robot. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-12-03 11:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hejted Sepm i Hejted: SEPM tu możecie się bezkarnie wypowiedzieć
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-05 05:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś zna Roberta kierowce autobusu który wozi ludzi do samsunga ?wiem ze do krzyża jezdzi .
zdjecie uzytkownika
ile placa - 2014-12-08 00:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!

Ile płaca na godzinę w magazynie?
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-08 13:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł na godzinę netto, bez względu na to czy jest to praca na linii czy magazynie. Osobiście pracuję na młynie. Umowę z Samsungiem można otrzymać po przepracowaniu bodajże 18 miesięcy, będąc zatrudnionym przez agencję pracy (Work Service lub Adecco). Po otrzymaniu umowy z Samsungiem stawka idzie w górę w zależności od stanowiska. Nie wiem jak jest z operatorami wózków widłowych.
zdjecie uzytkownika
ss sam_sung - 2014-12-13 20:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samsung (usunięte przez administratora) i tyle polak polakowi nóż w plecy wsadzi!!!
zdjecie uzytkownika
alojz - 2014-12-13 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorzej w samsungu niz w amazonie ale co sie dziwic to korporacje.
Wiadomosc pewna ...chca zeby swieta i wigilia byla pracujaca.!!!!! bo z planem sie nie wyrabiaja..to nam na wtryskarkach powiedzieli. (usunięte przez administratora)SAMSUNG I ODRADZAM KUPOWANIA TEGO ZLOMU.!!!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-15 21:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś czy jest jakieś szkolenie bhp 22.12 dla niedawno przyjętych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie samsung
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy samsung?
Zadaj pytanie
x