Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTL.PL

Pracowałeś w firmie KTL.PL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stiw - 2010-01-24 21:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO narzeka na prace w nie których firmach to proszę spróbować w KTL. PL.TAM jest [usunięte przez administratora] ,kierownik jest tak wulgarny np.jak kobiety coś zrobią niekoniecznie zile to on zwraca się do nich tak ja waz zaraz wypierdole broniąc zasłaniały się brygadzistką a on mówi że ją też wypierdolli prawda że pan [usunięte przez administratora] TO zdolna hołota gratuluje takiego kierownika panie prezesie,a morze jaki zeszyt taki taki uczeń omijajcie ta firmę z daleka bo i płaca tam marna a
zdjecie uzytkownika
BYŁA NIEWOLNICA - 2010-03-01 16:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NIE CAŁA PRAWDA PRAWDA JEST JESZCZE BARDZIEJ SZOKUJĄCA!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-05 22:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z powyższą opinią ten człowiek jest okropny dziwie się jeszcze że nikt nie napisał że to zboczeniec i największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu jest okrutny i traktuje ludzi jak śmieci wszyscy pracownicy są poganiani gorzej niż zwierzęta a kiedy płaczą to on śmiwje się że ich krzywdzi sprawia mu to radość a mi żal że ci ludzi przyszli do pracy zarobić na marny chleb bo na więcej ich nie stać za te grosze szkoda że pracują cały etet a śą zatrudnieni na umowe zlecenie ale tym się już ktoś zajmie napewno
zdjecie uzytkownika
MADONNA - 2010-03-09 10:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żalicie się ,a nie wiecie że istnieje Państwowa inspekcja pracy?
zdjecie uzytkownika
też niewolnica - 2010-03-09 14:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, ja tewż pracowałam na KTL,to co piszecie to jest prawda, kierownik jest prawdziwym Hitrlerem, a nawet gorzej, stosuje mobbing i panoszy sie jakby był szefem tej firmy, a sam wykończył własną firme.Przyjmuje ludzi i zwalnia za to że sie nadepła na żółtą linie, nie mówiąc już o tym że brygadzistką nie wolno dobrze żyć z pracownikami.Odkąd nie pracuje, wiem że żyje , jestem innym człowiekiem.Kierownik wykończył mnie psychicznie,Dziwie sie że szefostwo nie widzi tego co sie dzieje na zakładzie...
zdjecie uzytkownika
gostek - 2011-01-23 21:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temu ktory pisze ze to bzdury i klamstwa zycze takiego ''KIEROWNIKA''przez cale zycie. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 17:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki w ktl Gorzkowice?? chciałbym wiedzieć bo chce tam pracować...z góry dziękuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chciałbym pracować wiec proszę o informacje
zdjecie uzytkownika
fiufiu - 2011-03-14 23:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech zegar stanie w miejscu, bo znając życie to kierownik szybko wróci...już tak było
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 17:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fiu fiu - ciesz się że odszedł , bo tak jak widać to nieźle na niego nagadują na tym forum ! dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2011-03-18 10:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co mówią to najczystsza prawda, ale mimo to szef go trzyma, a kierownik juz kilka razy zniknął...i powrócił jakgdyby nigdy nic, on kilka razy wchodzi do tej samej rzeki...
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-03-06 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcem im zlecic prace , czy warto???
zdjecie uzytkownika
dobry czlowiek - 2013-05-16 15:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym zakładzie i byłem skierowany z balansu. Przepracowałem tam dwa tygodnie i wpisywałem się dobrze. Byłem na tzw. (lini)moim obowiązkiem było dostarczanie gotowych trapezów z zawieszonym złomem do malowania. Jestem człowiekiem pomocnym i DODATKOWO pomagałem tym bojcorom z hali zawieszać ten złom na ramki. Ściągałem też miedzy czasie gotowe elementy do pudelek,lecz coś im nie pasowało i mnie zwolnili. Z tego co wiem to przyczyniła się do tego(usunięte przez administratora)(brygadziatka) ktora nie umie rozmawiać z ludźmi. Odnośnie tego prezesa co to wygląda jak pomalowany cudak to przydałby się rozum na stare lata. Cala zmiana chodzi i patrzy na ręce jak zmutowane zombie. Obgadują i się lampia tymi plugawymi slepiami. Najgorsza tam jest pracownica(usunięte przez administratora)która zna wszystkie ścieżki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tak ogóle odradzam tam prace i zgadzam sie z innymi pracownikami co tam pracowali bądź pracują. KTL niech sie zawali:-)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-06-22 21:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda.Nic się nie zmieniło,a może jest nawet gorzej :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy jest szansa by pracować na tak zwanej linii w KTL jako ich pracownik i na stałe? jaka panuje tam atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-11 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
GALL anonim - 2013-09-17 17:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za mało żeby żyć, za dużo żeby zdechnąć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, a może ktoś odpowie kwotą? ile konkretnie dla Ciebie to za mało, żeby żyć i za dużo, żeby zdechnąć?
zdjecie uzytkownika
helka - 2013-11-10 22:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma zachodnia kasa wschodnia
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2013-11-10 22:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO PŁACĄ WAM W JAKIEJ WALUCIE? POPIERAJ TUSKA TO ZAROISZ 200 EURO.
zdjecie uzytkownika
Szeryf - 2014-02-03 21:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i mi się podoba,zarabiam fajnie. Jestem pracowita to i zarabiam a tym którym się nie chce pracowac to zawsze będą narzekali.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-02-06 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta praca to fizyczna czy umysłowa?A co tak w ogóle tam robicie ja mam kurs księgowej to mogę parzyć kawę i wycierać kurze lub nawet wyjść z dyrektorem na kolację.Chyba złożę tam cv.
zdjecie uzytkownika
FACHOWIEC - 2014-02-11 18:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie pracuje i wszystko jest ok tylko zeby te umowy o prace były normalne a nie jakieś fikcyjne.Pozdrawiam wszystkich pracowników KTL i weżcie się za robotę a nie narzekacie jak stare baby
zdjecie uzytkownika
Bogdu - 2014-02-16 21:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fachowiec to jak to jest - sytuacja 0-1 albo jest umowa o pracę albo nie. Jakby nie było to firma by sobie sama strzelała w kolano, jeżeli się szanuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
24 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTL.PL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x