Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTL.PL

Pracowałeś w firmie KTL.PL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BYŁA NIEWOLNICA - 2010-03-01 16:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NIE CAŁA PRAWDA PRAWDA JEST JESZCZE BARDZIEJ SZOKUJĄCA!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-05 22:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z powyższą opinią ten człowiek jest okropny dziwie się jeszcze że nikt nie napisał że to zboczeniec i największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu jest okrutny i traktuje ludzi jak śmieci wszyscy pracownicy są poganiani gorzej niż zwierzęta a kiedy płaczą to on śmiwje się że ich krzywdzi sprawia mu to radość a mi żal że ci ludzi przyszli do pracy zarobić na marny chleb bo na więcej ich nie stać za te grosze szkoda że pracują cały etet a śą zatrudnieni na umowe zlecenie ale tym się już ktoś zajmie napewno
zdjecie uzytkownika
MADONNA - 2010-03-09 10:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żalicie się ,a nie wiecie że istnieje Państwowa inspekcja pracy?
zdjecie uzytkownika
też niewolnica - 2010-03-09 14:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, ja tewż pracowałam na KTL,to co piszecie to jest prawda, kierownik jest prawdziwym Hitrlerem, a nawet gorzej, stosuje mobbing i panoszy sie jakby był szefem tej firmy, a sam wykończył własną firme.Przyjmuje ludzi i zwalnia za to że sie nadepła na żółtą linie, nie mówiąc już o tym że brygadzistką nie wolno dobrze żyć z pracownikami.Odkąd nie pracuje, wiem że żyje , jestem innym człowiekiem.Kierownik wykończył mnie psychicznie,Dziwie sie że szefostwo nie widzi tego co sie dzieje na zakładzie...
zdjecie uzytkownika
gostek - 2011-01-23 21:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temu ktory pisze ze to bzdury i klamstwa zycze takiego ''KIEROWNIKA''przez cale zycie. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 17:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki w ktl Gorzkowice?? chciałbym wiedzieć bo chce tam pracować...z góry dziękuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chciałbym pracować wiec proszę o informacje
zdjecie uzytkownika
fiufiu - 2011-03-14 23:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech zegar stanie w miejscu, bo znając życie to kierownik szybko wróci...już tak było
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 17:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fiu fiu - ciesz się że odszedł , bo tak jak widać to nieźle na niego nagadują na tym forum ! dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2011-03-18 10:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co mówią to najczystsza prawda, ale mimo to szef go trzyma, a kierownik juz kilka razy zniknął...i powrócił jakgdyby nigdy nic, on kilka razy wchodzi do tej samej rzeki...
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-03-06 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcem im zlecic prace , czy warto???
zdjecie uzytkownika
dobry czlowiek - 2013-05-16 15:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym zakładzie i byłem skierowany z balansu. Przepracowałem tam dwa tygodnie i wpisywałem się dobrze. Byłem na tzw. (lini)moim obowiązkiem było dostarczanie gotowych trapezów z zawieszonym złomem do malowania. Jestem człowiekiem pomocnym i DODATKOWO pomagałem tym bojcorom z hali zawieszać ten złom na ramki. Ściągałem też miedzy czasie gotowe elementy do pudelek,lecz coś im nie pasowało i mnie zwolnili. Z tego co wiem to przyczyniła się do tego(usunięte przez administratora)(brygadziatka) ktora nie umie rozmawiać z ludźmi. Odnośnie tego prezesa co to wygląda jak pomalowany cudak to przydałby się rozum na stare lata. Cala zmiana chodzi i patrzy na ręce jak zmutowane zombie. Obgadują i się lampia tymi plugawymi slepiami. Najgorsza tam jest pracownica(usunięte przez administratora)która zna wszystkie ścieżki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tak ogóle odradzam tam prace i zgadzam sie z innymi pracownikami co tam pracowali bądź pracują. KTL niech sie zawali:-)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-06-22 21:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda.Nic się nie zmieniło,a może jest nawet gorzej :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy jest szansa by pracować na tak zwanej linii w KTL jako ich pracownik i na stałe? jaka panuje tam atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-11 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
GALL anonim - 2013-09-17 17:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za mało żeby żyć, za dużo żeby zdechnąć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, a może ktoś odpowie kwotą? ile konkretnie dla Ciebie to za mało, żeby żyć i za dużo, żeby zdechnąć?
zdjecie uzytkownika
helka - 2013-11-10 22:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma zachodnia kasa wschodnia
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2013-11-10 22:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
TO PŁACĄ WAM W JAKIEJ WALUCIE? POPIERAJ TUSKA TO ZAROISZ 200 EURO.
zdjecie uzytkownika
Szeryf - 2014-02-03 21:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i mi się podoba,zarabiam fajnie. Jestem pracowita to i zarabiam a tym którym się nie chce pracowac to zawsze będą narzekali.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-02-06 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta praca to fizyczna czy umysłowa?A co tak w ogóle tam robicie ja mam kurs księgowej to mogę parzyć kawę i wycierać kurze lub nawet wyjść z dyrektorem na kolację.Chyba złożę tam cv.
zdjecie uzytkownika
FACHOWIEC - 2014-02-11 18:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie pracuje i wszystko jest ok tylko zeby te umowy o prace były normalne a nie jakieś fikcyjne.Pozdrawiam wszystkich pracowników KTL i weżcie się za robotę a nie narzekacie jak stare baby
zdjecie uzytkownika
Bogdu - 2014-02-16 21:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fachowiec to jak to jest - sytuacja 0-1 albo jest umowa o pracę albo nie. Jakby nie było to firma by sobie sama strzelała w kolano, jeżeli się szanuje.
zdjecie uzytkownika
JOY - 2014-05-11 00:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAMIĘTAJCIE KAŻDY PRYWATNY PRZEDSIĘBIORCA PATRZY TYLKO NA SIEBIE ABY MIEĆ PEŁNĄ KIESZEŃ.MAŁO GDZIE DOCENIA SIĘ PRACOWNIKA.NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY ŻE GDYBY NIE PRACA FIZYCZNA TO 75% FIRM NIE MIAŁOBY SZANSY NA JAKIEKOLWEK PRZETRWANIE.NIE DOCENIAJĄ LUDZI Z WYKSZTAŁCENIEM ZAWODOWYM .NIE MAJA POJĘCIA ZE STUDIA TERAZ KOŃCZY SIĘ JAK ZWYKŁE GIMNAZJUM.MIEJMY NADZIEJĘ ŻE NIEDŁUGO SIĘ TO ZMIENI A WY PRACODAWCY PRZEJŻYJCIE WRESZCIE NA OCZY.

zdjecie uzytkownika
mruk - 2014-05-11 15:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie już niedługo większość pracodawców to zauważy... w końcu pracowników fizycznych zaczyna już naprawdę brakowac
zdjecie uzytkownika
Były pracownik DON PEDRO - 2014-05-21 23:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam to co przeżyłem w tej firmie to szok i niedowierzanie, bo to co tam sie dzieje to jakas samowolka dziewczyny i baby robia co chca wykorzystuja nas i tak zrobili z nami czyli mnie i kolege w trąbe niepomogą tylko stoją zawieszaja te czesci na ramki a ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół obgaduja.Az w koncu siły opadły i na dzien dobry postanowili ze nas zwolnia,kabluja jak cholera wywyzszają sie itd.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik DON PEDRO1 - 2014-05-21 23:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ijeszcze zapmoniałem dodac ósmego dnia pracy powiedziała brygadzistka ze sie nie nadaje ja i kolega to jak jej wygarnelismy co myslimy to bez słowa odeszła odwróciła sie plecami i dowidzenia co tam
zdjecie uzytkownika
gbyuyu - 2014-05-24 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo o kogo chodzi, dwóch pedałów z Kleszczowa, nosili jedną lekką ramkę razem ( przy czym jedna kobieta nosi 3 na raz), nawet do łazienki chłopaki chodzili razem. Dostali pracę kobiet i sobie nie poradzili :D
zdjecie uzytkownika
lysy - 2014-05-31 15:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAH wiem jacy chlopaki z kleszczowa ta to prawda o nich hahaha
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-06-20 14:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gbyuyu - 2014-05-24 19:47:30]:
Człowieku zastanów sie co mówisz, chłopaki robili tak zeby sie nie narobic, bo w pracy oto chodzi żeby zostawic se siły na pod koniec roboty.Dobrze robili bo tak w dzisiejszych czasach sie pracuje
zdjecie uzytkownika
mruk - 2014-06-24 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2014-06-20 14:20:22]:
jeżeli podchodzisz tak do pracy którą wykonujesz to chyba na żadne specjalne sukcesy w życiu nie masz co liczyć
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-12-11 12:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to każdy pracuje jak uważa, tylko jak faktycznie nie do końca robicie to w uczciwy sposób, no to się nie dziwcie, że tak to wygląda wszystko, tak jak mówił kolega post wyżej, lepiej jest jednak rozłożyć sobie siły, żeby ta praca jakoś szła.. też nie będzie tak, ze zapłacą wam kase za nic.
zdjecie uzytkownika
rzyRafcia - 2015-01-05 16:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w przeciwieństwie do niektórych ja mam bardzo poważny stosunek do wykonywanej pracy zawsze. tylko tak się składa że obecnie żadnej nie wykonuję a bardzo bym chciała i to najlepiej właśnie w KTL.PL Czy może firma potrzebuje teraz nowych pracowników? byłabym wdzięczna za info jakie trzeba tez spełnić wymagania
zdjecie uzytkownika
luiz - 2015-09-19 22:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już niedługo skończy sieeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
mruk - 2015-09-21 13:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem sporo na temat firmy bo miałem nadzieję , ze uda się tutaj załapać do pracy. Niestety do dnia dzisiejszego nie udało mi się to i powoli zaczynam tracić nadzieję. Widzę jednak że w większości na tym forum ludzie ich nie polecają. Ciekawi mnie co jest głównym powodem takie stanu rzeczy ... co?
zdjecie uzytkownika
Evita - 2015-10-09 09:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem wam ludzie co czuję pod biustem'u nas w zakładzie jest pracy czeluście.Godzin jest wiele nie sto lecz ponad dwieście za każdą godzinę sześć złotych nie więcej.Lubię pracować nawet w niedzielę bo bardzo boję się zwolnień.Mój pracodawca wynagradza mnie za to sowicie są premie za chęci a za niedziele setki................Byle do emerytury.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-21 17:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiele osob ma prawo nie polecac bo ma jakes ciekawe przezycia z pracodawca. a dla mnie mimo wszystko KTL.PL jest dobra polecenia firma. w koncu jest jednym z krajowych liderów usług obróbki powierzchniowej polegających na ochronie antykorozyjnej części metalowych no ale niestety na dany moment nie widze zeby kogos do pracy poszukiwali. moze ktos wiekiedy to sie zmieni? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
sali - 2015-10-27 20:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o pracę ale żeby pracownika traktować zgodnie z prawem a nie na każdym kroku oszukiwać i wykorzystywać .
zdjecie uzytkownika
romk - 2015-12-08 02:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale przeciez pracują zgodnie z prawem, wypłata jest zawsze na czas, wiec nie ma tutaj problemu poza tym jak wypracujesz sobie premie to taką masz i tyle.
zdjecie uzytkownika
ByKu - 2015-12-30 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdziwa żyła złota. Ludzie pracują po 200 godzin i zarabiają śmieszne tysiąc złotych, chyba że trafi się madrzejszy to będzie chodził za Prezesem i wychodzi. Premie to są za kablowanie, setki w niedziele płynne raczej.
Najgorzej to mają Ci proszkowi, może i mają większą stawke ale i tak cała kasa idzie na pranie mycie i jeszcze wciągają ten kurz. Ile by nie pracowali to kierownik i tak nie zadowolony. Żyć nie umierać...
zdjecie uzytkownika
romk - 2016-01-03 18:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie jest tak, z eludzie tysiac złotych za tyle zarabiają, średn i najmniejsza kwota to chyba 1800 zł z tego co wiem, wiec bez przesdy @ByKu nie wiem an jakim stanowisku pracujesz.
zdjecie uzytkownika
ByKu - 2016-01-04 13:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kobieta ma 6 zl na godzinę jak zrobi to ma 1200 i to nie jest wyzysk? Poza tym umowa śmieciowa. Logistyka i brygadzistki zwalają wszystko na zwykłych pracowników, żeby ratować swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed kierownikiem i nie mówiąc o tym ze jak kogoś nie lubią to wymyślają bajki zeby tylko się go pozbyć...
zdjecie uzytkownika
kocur - 2016-01-05 17:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to niedługo się już skończy nie pomógł zus to może pomoże państwowa inspekcja pracy jak oni nic nie zadziałaja to kuzyn z cbś napewno zrobi tam zawieruchę
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-06 15:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś strasznego.. zazwyczaj nie sugeruję się zbyt mocno opiniami innych osób, ale tutaj każdy potwierdza, że firma daje kolosalnie niskie stawki i wykorzystuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
ps - 2016-01-08 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ByKu - 2015-12-30 21:10:16]:
O jakiej premii ty mówisz? Chyba że dupe liżesz to dostajesz PREMIE !!!
zdjecie uzytkownika
umaj - 2016-01-12 00:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie premia to może podwyżka ? Zawsze warto się ubiegać, jeśli ktoś w między czasie podniesie swoje kwalifikacje na taką podwyżkę może liczyć w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
@kafarek - 2016-01-13 20:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba kwalifikacje znajomości...
zdjecie uzytkownika
Koncentracja - 2016-01-20 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak mówisz @umaj zawsze warto się ubiegać o podwyżkę i poprawę swojego stylu życia, nie ma co się z tym spierać, trzeba tylko mieć trochę energii
zdjecie uzytkownika
ByKu - 2016-02-04 21:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ps to chyba Ty ją dostajesz...
zdjecie uzytkownika
łuk - 2016-02-05 20:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie trzeba w firmie KTL pracować, by mieć świadomość tego, że w pracy ważna jest konsekwencja. Jeśli pracownik chce zarobić więcej, to zarobi, bez obaw. Musi tylko odpowiednio ugryźć temat :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTL.PL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert