brak logo

KTL.PL

Gorzkowice

Opinie o KTL.PL

anonim 2013-07-12 07:13:25
a czy jest szansa by pracować na tak zwanej linii w KTL jako ich pracownik i na stałe? jaka panuje tam atmosfera?
Anonim 2013-08-11 09:15:04
Ile można tam zarobić?
GALL anonim 2013-09-17 17:47:00
za mało żeby żyć, za dużo żeby zdechnąć
2
anonim 2013-09-21 20:39:04
tak, a może ktoś odpowie kwotą? ile konkretnie dla Ciebie to za mało, żeby żyć i za dużo, żeby zdechnąć?
1
helka 2013-11-10 22:45:27
firma zachodnia kasa wschodnia
2
Stachu 2013-11-10 22:48:09
TO PŁACĄ WAM W JAKIEJ WALUCIE? POPIERAJ TUSKA TO ZAROISZ 200 EURO.
3
Szeryf 2014-02-03 21:30:19
Ja tam pracuje i mi się podoba,zarabiam fajnie. Jestem pracowita to i zarabiam a tym którym się nie chce pracowac to zawsze będą narzekali.
lolo 2014-02-06 12:54:16
A ta praca to fizyczna czy umysłowa?A co tak w ogóle tam robicie ja mam kurs księgowej to mogę parzyć kawę i wycierać kurze lub nawet wyjść z dyrektorem na kolację.Chyba złożę tam cv.
FACHOWIEC 2014-02-11 18:38:08
Ja sobie pracuje i wszystko jest ok tylko zeby te umowy o prace były normalne a nie jakieś fikcyjne.Pozdrawiam wszystkich pracowników KTL i weżcie się za robotę a nie narzekacie jak stare baby
Bogdu 2014-02-16 21:32:47
@fachowiec to jak to jest - sytuacja 0-1 albo jest umowa o pracę albo nie. Jakby nie było to firma by sobie sama strzelała w kolano, jeżeli się szanuje.
JOY 2014-05-11 00:27:15
PAMIĘTAJCIE KAŻDY PRYWATNY PRZEDSIĘBIORCA PATRZY TYLKO NA SIEBIE ABY MIEĆ PEŁNĄ KIESZEŃ.MAŁO GDZIE DOCENIA SIĘ PRACOWNIKA.NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY ŻE GDYBY NIE PRACA FIZYCZNA TO 75% FIRM NIE MIAŁOBY SZANSY NA JAKIEKOLWEK PRZETRWANIE.NIE DOCENIAJĄ LUDZI Z WYKSZTAŁCENIEM ZAWODOWYM .NIE MAJA POJĘCIA ZE STUDIA TERAZ KOŃCZY SIĘ JAK ZWYKŁE GIMNAZJUM.MIEJMY NADZIEJĘ ŻE NIEDŁUGO SIĘ TO ZMIENI A WY PRACODAWCY PRZEJŻYJCIE WRESZCIE NA OCZY.

mruk 2014-05-11 15:13:16
spokojnie już niedługo większość pracodawców to zauważy... w końcu pracowników fizycznych zaczyna już naprawdę brakowac
Były pracownik DON PEDRO 2014-05-21 23:47:58
Witam to co przeżyłem w tej firmie to szok i niedowierzanie, bo to co tam sie dzieje to jakas samowolka dziewczyny i baby robia co chca wykorzystuja nas i tak zrobili z nami czyli mnie i kolege w trąbe niepomogą tylko stoją zawieszaja te czesci na ramki a ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół obgaduja.Az w koncu siły opadły i na dzien dobry postanowili ze nas zwolnia,kabluja jak cholera wywyzszają sie itd.
Były pracownik DON PEDRO1 2014-05-21 23:57:45
Ijeszcze zapmoniałem dodac ósmego dnia pracy powiedziała brygadzistka ze sie nie nadaje ja i kolega to jak jej wygarnelismy co myslimy to bez słowa odeszła odwróciła sie plecami i dowidzenia co tam
1
gbyuyu 2014-05-24 19:47:30
wiadomo o kogo chodzi, dwóch pedałów z Kleszczowa, nosili jedną lekką ramkę razem ( przy czym jedna kobieta nosi 3 na raz), nawet do łazienki chłopaki chodzili razem. Dostali pracę kobiet i sobie nie poradzili :D
lysy 2014-05-31 15:24:42
HAHAH wiem jacy chlopaki z kleszczowa ta to prawda o nich hahaha
KTOŚ 2014-06-20 14:20:22
Człowieku zastanów sie co mówisz, chłopaki robili tak zeby sie nie narobic, bo w pracy oto chodzi żeby zostawic se siły na pod koniec roboty.Dobrze robili bo tak w dzisiejszych czasach sie pracuje
2
mruk 2014-06-24 20:01:38
jeżeli podchodzisz tak do pracy którą wykonujesz to chyba na żadne specjalne sukcesy w życiu nie masz co liczyć
mirek 2014-12-11 12:53:20
tak naprawdę to każdy pracuje jak uważa, tylko jak faktycznie nie do końca robicie to w uczciwy sposób, no to się nie dziwcie, że tak to wygląda wszystko, tak jak mówił kolega post wyżej, lepiej jest jednak rozłożyć sobie siły, żeby ta praca jakoś szła.. też nie będzie tak, ze zapłacą wam kase za nic.
rzyRafcia 2015-01-05 16:42:47
w przeciwieństwie do niektórych ja mam bardzo poważny stosunek do wykonywanej pracy zawsze. tylko tak się składa że obecnie żadnej nie wykonuję a bardzo bym chciała i to najlepiej właśnie w KTL.PL Czy może firma potrzebuje teraz nowych pracowników? byłabym wdzięczna za info jakie trzeba tez spełnić wymagania
luiz 2015-09-19 22:07:57
już niedługo skończy sieeeeeeeeee
mruk 2015-09-21 13:10:01
Czytałem sporo na temat firmy bo miałem nadzieję , ze uda się tutaj załapać do pracy. Niestety do dnia dzisiejszego nie udało mi się to i powoli zaczynam tracić nadzieję. Widzę jednak że w większości na tym forum ludzie ich nie polecają. Ciekawi mnie co jest głównym powodem takie stanu rzeczy ... co?
Evita 2015-10-09 09:30:34
Powiem wam ludzie co czuję pod biustem'u nas w zakładzie jest pracy czeluście.Godzin jest wiele nie sto lecz ponad dwieście za każdą godzinę sześć złotych nie więcej.Lubię pracować nawet w niedzielę bo bardzo boję się zwolnień.Mój pracodawca wynagradza mnie za to sowicie są premie za chęci a za niedziele setki................Byle do emerytury.
1
mika 2015-10-21 17:20:30
@wiele osob ma prawo nie polecac bo ma jakes ciekawe przezycia z pracodawca. a dla mnie mimo wszystko KTL.PL jest dobra polecenia firma. w koncu jest jednym z krajowych liderów usług obróbki powierzchniowej polegających na ochronie antykorozyjnej części metalowych no ale niestety na dany moment nie widze zeby kogos do pracy poszukiwali. moze ktos wiekiedy to sie zmieni? z gory dzieki
sali 2015-10-27 20:58:06
Nie chodzi o pracę ale żeby pracownika traktować zgodnie z prawem a nie na każdym kroku oszukiwać i wykorzystywać .
romk 2015-12-08 02:16:53
ale przeciez pracują zgodnie z prawem, wypłata jest zawsze na czas, wiec nie ma tutaj problemu poza tym jak wypracujesz sobie premie to taką masz i tyle.
1
ByKu 2015-12-30 21:10:16
Prawdziwa żyła złota. Ludzie pracują po 200 godzin i zarabiają śmieszne tysiąc złotych, chyba że trafi się madrzejszy to będzie chodził za Prezesem i wychodzi. Premie to są za kablowanie, setki w niedziele płynne raczej.
Najgorzej to mają Ci proszkowi, może i mają większą stawke ale i tak cała kasa idzie na pranie mycie i jeszcze wciągają ten kurz. Ile by nie pracowali to kierownik i tak nie zadowolony. Żyć nie umierać...
1
romk 2016-01-03 18:22:05
no nie jest tak, z eludzie tysiac złotych za tyle zarabiają, średn i najmniejsza kwota to chyba 1800 zł z tego co wiem, wiec bez przesdy @ByKu nie wiem an jakim stanowisku pracujesz.
1
ByKu 2016-01-04 13:22:21
Kobieta ma 6 zl na godzinę jak zrobi to ma 1200 i to nie jest wyzysk? Poza tym umowa śmieciowa. Logistyka i brygadzistki zwalają wszystko na zwykłych pracowników, żeby ratować swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed kierownikiem i nie mówiąc o tym ze jak kogoś nie lubią to wymyślają bajki zeby tylko się go pozbyć...
1
kocur 2016-01-05 17:51:19
Ale to niedługo się już skończy nie pomógł zus to może pomoże państwowa inspekcja pracy jak oni nic nie zadziałaja to kuzyn z cbś napewno zrobi tam zawieruchę
1
marek 2016-01-06 15:34:44
coś strasznego.. zazwyczaj nie sugeruję się zbyt mocno opiniami innych osób, ale tutaj każdy potwierdza, że firma daje kolosalnie niskie stawki i wykorzystuje pracowników.
ps 2016-01-08 18:24:14
O jakiej premii ty mówisz? Chyba że dupe liżesz to dostajesz PREMIE !!!
umaj 2016-01-12 00:06:03
Jeśli nie premia to może podwyżka ? Zawsze warto się ubiegać, jeśli ktoś w między czasie podniesie swoje kwalifikacje na taką podwyżkę może liczyć w tej firmie.
@kafarek 2016-01-13 20:49:41
Chyba kwalifikacje znajomości...
Koncentracja 2016-01-20 12:11:04
Dokładnie tak jak mówisz @umaj zawsze warto się ubiegać o podwyżkę i poprawę swojego stylu życia, nie ma co się z tym spierać, trzeba tylko mieć trochę energii
ByKu 2016-02-04 21:30:02
@ps to chyba Ty ją dostajesz...
łuk 2016-02-05 20:52:11
nie trzeba w firmie KTL pracować, by mieć świadomość tego, że w pracy ważna jest konsekwencja. Jeśli pracownik chce zarobić więcej, to zarobi, bez obaw. Musi tylko odpowiednio ugryźć temat :)
zupa 2016-02-29 21:49:16
Ugryźć to ty potrafisz ale nie swoje pieniądze.jak się nałykasz to niech cię czkawka zamęczy.
kuba 2016-04-07 13:13:27
hehe żal kto pracuje tam to się czuje jak we wojsku nie można parę minut sobie przerwy zrobić ani pogadać parę minut bo zjeby dostajesz i łaskę ci robia ze puszcza cie do ubikacji masakra
lajos 2016-04-08 21:19:28
Wszystko można, ale już bez przesady @kuba, nie będzie przecież co pół godziny latał, problemów większych jednak nie robią, zapewniają godne warunki, umowę o pracę
kafarek 2016-04-13 15:51:52
hahahaha godne warunki... umowa o pracę... chyba jak dobrze ktoś donosi...
bęc 2016-05-08 21:07:10
Umowa o pracę to dobre rozwiązanie, bo dorzucają jeszcze do tego odpowiednie benefity socjalne. Pewnie są jakieś premie.
grażynka 2016-06-08 21:37:18
Ja pracuje w tej firmie parę miesięcy jestem na stanowisku pakowaczki, na początek dostałam fajną stawkę godzinową po okresie próbnym powiedzieli że dostanę podwyżkę są też podobno premie.Brygadzistki fajnie wszystko tłumaczą kierownictwo jest bardzo miłe,prezes się zawsze ukłoni,atmosfera bardzo rodzinna.Zachęcam do pracy w tej firmie.
BaltazarJDI 2016-06-13 12:37:35
Ty się dobrze czujesz?? :D
Zuzia2 2016-06-18 12:02:21
Witam. Ja pracowałam w tej firmie ponad trzy lata na umowę zlecenie i za 6zł na godzinę.Obiecywano mi umowę o pracę ale jakoś się nie doczekałam.Pracowałam wszystkie soboty i wiele nadgodzin wypracowałam i tak dla szefa nie byłam wartościowym pracownikiem.I te koperty-zamiast przelew na konto to były koperty a to chyba nie tak powinno być.Nie polecam pracy w tej firmie szkoda zdrowi i nerw bo dla szefa jesteśmy tylko zwykłymi robolami.
ert 2016-06-18 14:35:17
@bęc tak to prawda jednak inny rodzaj umowy ma rownie swoje plusy i minusy na przyklad taka umowa o dzielo mozna na prawde całkiem sporo zaroibc..jednak rozumiem ze tutaj chodzi glownie o te benfity..
obcy 2016-06-18 21:52:39
Taa zarobić to zarobi pracodawca do swojej kieszeni bo nie zwykły pracownik
romk 2016-06-19 21:18:03
Skoro stawki zaczynają się od 9 euro za godzinę, to rzeczywiście warto się do nich załapać. Przecież o takie zarobki jest teraz dość trudno, a bardzo by mi zależało na zatrudnieniu się u nich właśnie.
@murarz 2016-07-11 21:27:16
9 euro?? Chyba 7,50 ale polskich złotych...
romk 2016-07-13 21:39:24
Z chemii budowlanej są na prawdę dość wysoko, najważniejsze, że znajdują oparcie nie tylko wśród klientów, ale i pracowników którzy budują w końcu tą firmę. Jeżeli faktycznie jest dobrze, to pewnie pojawiają się odpowiednie premie do zarobków. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o KTL.PL - Gorzkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTL.PL