Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTL.PL

Pracowałeś w firmie KTL.PL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fiufiu - 2011-03-14 23:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech zegar stanie w miejscu, bo znając życie to kierownik szybko wróci...już tak było
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 17:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fiu fiu - ciesz się że odszedł , bo tak jak widać to nieźle na niego nagadują na tym forum ! dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2011-03-18 10:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co mówią to najczystsza prawda, ale mimo to szef go trzyma, a kierownik juz kilka razy zniknął...i powrócił jakgdyby nigdy nic, on kilka razy wchodzi do tej samej rzeki...
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-03-06 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcem im zlecic prace , czy warto???
zdjecie uzytkownika
dobry czlowiek - 2013-05-16 15:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym zakładzie i byłem skierowany z balansu. Przepracowałem tam dwa tygodnie i wpisywałem się dobrze. Byłem na tzw. (lini)moim obowiązkiem było dostarczanie gotowych trapezów z zawieszonym złomem do malowania. Jestem człowiekiem pomocnym i DODATKOWO pomagałem tym bojcorom z hali zawieszać ten złom na ramki. Ściągałem też miedzy czasie gotowe elementy do pudelek,lecz coś im nie pasowało i mnie zwolnili. Z tego co wiem to przyczyniła się do tego(usunięte przez administratora)(brygadziatka) ktora nie umie rozmawiać z ludźmi. Odnośnie tego prezesa co to wygląda jak pomalowany cudak to przydałby się rozum na stare lata. Cala zmiana chodzi i patrzy na ręce jak zmutowane zombie. Obgadują i się lampia tymi plugawymi slepiami. Najgorsza tam jest pracownica(usunięte przez administratora)która zna wszystkie ścieżki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tak ogóle odradzam tam prace i zgadzam sie z innymi pracownikami co tam pracowali bądź pracują. KTL niech sie zawali:-)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-06-22 21:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda.Nic się nie zmieniło,a może jest nawet gorzej :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy jest szansa by pracować na tak zwanej linii w KTL jako ich pracownik i na stałe? jaka panuje tam atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-11 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
GALL anonim - 2013-09-17 17:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za mało żeby żyć, za dużo żeby zdechnąć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, a może ktoś odpowie kwotą? ile konkretnie dla Ciebie to za mało, żeby żyć i za dużo, żeby zdechnąć?
zdjecie uzytkownika
helka - 2013-11-10 22:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma zachodnia kasa wschodnia
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2013-11-10 22:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
TO PŁACĄ WAM W JAKIEJ WALUCIE? POPIERAJ TUSKA TO ZAROISZ 200 EURO.
zdjecie uzytkownika
Szeryf - 2014-02-03 21:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i mi się podoba,zarabiam fajnie. Jestem pracowita to i zarabiam a tym którym się nie chce pracowac to zawsze będą narzekali.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-02-06 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta praca to fizyczna czy umysłowa?A co tak w ogóle tam robicie ja mam kurs księgowej to mogę parzyć kawę i wycierać kurze lub nawet wyjść z dyrektorem na kolację.Chyba złożę tam cv.
zdjecie uzytkownika
FACHOWIEC - 2014-02-11 18:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie pracuje i wszystko jest ok tylko zeby te umowy o prace były normalne a nie jakieś fikcyjne.Pozdrawiam wszystkich pracowników KTL i weżcie się za robotę a nie narzekacie jak stare baby
zdjecie uzytkownika
Bogdu - 2014-02-16 21:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fachowiec to jak to jest - sytuacja 0-1 albo jest umowa o pracę albo nie. Jakby nie było to firma by sobie sama strzelała w kolano, jeżeli się szanuje.
zdjecie uzytkownika
JOY - 2014-05-11 00:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAMIĘTAJCIE KAŻDY PRYWATNY PRZEDSIĘBIORCA PATRZY TYLKO NA SIEBIE ABY MIEĆ PEŁNĄ KIESZEŃ.MAŁO GDZIE DOCENIA SIĘ PRACOWNIKA.NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY ŻE GDYBY NIE PRACA FIZYCZNA TO 75% FIRM NIE MIAŁOBY SZANSY NA JAKIEKOLWEK PRZETRWANIE.NIE DOCENIAJĄ LUDZI Z WYKSZTAŁCENIEM ZAWODOWYM .NIE MAJA POJĘCIA ZE STUDIA TERAZ KOŃCZY SIĘ JAK ZWYKŁE GIMNAZJUM.MIEJMY NADZIEJĘ ŻE NIEDŁUGO SIĘ TO ZMIENI A WY PRACODAWCY PRZEJŻYJCIE WRESZCIE NA OCZY.

zdjecie uzytkownika
mruk - 2014-05-11 15:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie już niedługo większość pracodawców to zauważy... w końcu pracowników fizycznych zaczyna już naprawdę brakowac
zdjecie uzytkownika
Były pracownik DON PEDRO - 2014-05-21 23:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam to co przeżyłem w tej firmie to szok i niedowierzanie, bo to co tam sie dzieje to jakas samowolka dziewczyny i baby robia co chca wykorzystuja nas i tak zrobili z nami czyli mnie i kolege w trąbe niepomogą tylko stoją zawieszaja te czesci na ramki a ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół obgaduja.Az w koncu siły opadły i na dzien dobry postanowili ze nas zwolnia,kabluja jak cholera wywyzszają sie itd.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik DON PEDRO1 - 2014-05-21 23:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ijeszcze zapmoniałem dodac ósmego dnia pracy powiedziała brygadzistka ze sie nie nadaje ja i kolega to jak jej wygarnelismy co myslimy to bez słowa odeszła odwróciła sie plecami i dowidzenia co tam
zdjecie uzytkownika
gbyuyu - 2014-05-24 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo o kogo chodzi, dwóch pedałów z Kleszczowa, nosili jedną lekką ramkę razem ( przy czym jedna kobieta nosi 3 na raz), nawet do łazienki chłopaki chodzili razem. Dostali pracę kobiet i sobie nie poradzili :D
zdjecie uzytkownika
lysy - 2014-05-31 15:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAH wiem jacy chlopaki z kleszczowa ta to prawda o nich hahaha
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-06-20 14:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gbyuyu - 2014-05-24 19:47:30]:
Człowieku zastanów sie co mówisz, chłopaki robili tak zeby sie nie narobic, bo w pracy oto chodzi żeby zostawic se siły na pod koniec roboty.Dobrze robili bo tak w dzisiejszych czasach sie pracuje
zdjecie uzytkownika
mruk - 2014-06-24 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2014-06-20 14:20:22]:
jeżeli podchodzisz tak do pracy którą wykonujesz to chyba na żadne specjalne sukcesy w życiu nie masz co liczyć
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-12-11 12:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to każdy pracuje jak uważa, tylko jak faktycznie nie do końca robicie to w uczciwy sposób, no to się nie dziwcie, że tak to wygląda wszystko, tak jak mówił kolega post wyżej, lepiej jest jednak rozłożyć sobie siły, żeby ta praca jakoś szła.. też nie będzie tak, ze zapłacą wam kase za nic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTL.PL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KTL.PL?
Zadaj pytanie
x