RUBO Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o RUBO Sp. z o.o.

anonim 2010-04-20 20:46
Dla porządnych fachowców miejsce w Rubo zawsze się znajdzie. Ja pracuję już przeszło dwa lata i generalnie nie idzie wylecieć z byle powodu - musi coś grubego wyjść. Co do warunków pracy na budowach to wszystko zależy od poszczególnego kierownika jak dba o swoich ludzi. Jeśli jesteś wiecznie niezadowolonym pieniaczem - nie aplikuj do Rubo.
*** 2011-02-18 19:07
Jak nie masz co do gara wrzucić to do Rubo,inaczej lepiej dłuzej szukac lepszej pracy!!!
anonim 2011-02-26 22:40
Ja pracuje tam już parę latek i polecam firmę,Osoba która ma pojecie co robi na pewno nie zostanie zwolniona a i prezes da zarobić.
anonim 2011-04-10 12:16
szkoda zawracac sobie głowę
anonim 2011-11-19 23:34
ja pracuje tam już kilka lat i nie narzekam. Trochę cierpliwości a mozna wyrobic sobie godna pensję. pozdrawiam
jachu 2012-12-12 20:43
Hmm, a ja mam przeciwnie, bardzo pozytywne wspomnienia. Przynajmniej pensja była zawsze na czas, a wynagrodzenie nie odbiega od poziomu tego na rynku.
anonim 2013-08-30 09:27
A jak wyglada sprawa z papierem toaletowym w kiblach tez daja go czy trzeba miec wlasny?
Krrrrr1983 2013-10-22 20:43
rubo to kilka firm, ja pracowalem w Rubo Konstrukcje na produkcji. firma zatrudnia na legalu. ja akurat miałem zlecenie na kilka miesięcy ale norma dla stałych to umowa o prace. nie wiem skad pogloski o o jakiś kopertach, wszystko na konto wpływa. praca na produkcji do lekkich nie nalerzy ale jest godziwie. lepiej to niż na jak w gdansku stoczni nie wiedziec kiedy cie wywalom.
Anonim 2013-11-19 15:22
Niewiem kto powiedzial ze praca na akord:P... swoje trzeba zrobic ale dla pracujacych uno problemo:P
jażemjest 2013-12-04 10:06
Co do Rubo, wiadomo - ciężka praca, niebezpieczna itp. Ale jeśli chodzi o wypłatę 1. zawsze na czas, 2. możesz mieć na umowie np 1400 netto, a i tak dostaniesz premie (mówię tu o umowie o pracę, gdyż nie wiem jak wygląda to przy zleceniu). Pracujesz w tej firmie 3 miesiące, jak jesteś dobry lecisz na kurs i masz umowe na pare lat. Wiadomo, jak jest się leniem, albo osoba której nie pasuje to że coś trzeba zrobić (przez takie osoby praca się przedłuża) to nie polecam, bo tylko psuje się krew innym, którzy chcą zrobić swoje i nie siedziec po godzinach. Dla osób pracowitych polecam. Pracowałem tam parę lat i mimo różnych sytuacji (jak w każdej pracy) nerwowych, nie powiem by było tak źle jak pisza co niektórzy :P (Mowa oczywiście o stanowisku monter rusztowań)
tom 2013-12-07 15:32
a jak tam z czystoscia sprzataja tam
2
spawacz 2013-12-15 12:36
rubo troche dziwna firma,ale jak nie bierze sie do glowy za wiele to idzie odpekac swoje i do domu.akordu tam nie ma wcale, przynajmniej nie bylo jak robilem tam, kierwnictwo troche denerwujace pozdrowienia dla (usunięte przez administratora) ogolnie 7/10
2
Spawacz 2013-12-27 13:52
(usunięte przez administratora) a podwyżek nie daja zbytnio
2
marek 2014-01-08 15:10
no cos ty na swieta jak to na swieta w firmie dostajesz czekoladke, pomarańcz i ptasie mleczko,kasy niet
1
Jarecki 2014-03-25 11:22
Kiedyś tam pracowałem, stanowczo również odradzam,(usunięte przez administratora) wszędzie kamery, (usunięte przez administratora)polecam
1
miro 2014-05-25 21:59
widze z opini ze nie warto interesowac sie praca w tej firmie, musi byc wiele prawdy skoro co druga opinia to narzekanie na atmosfere i kierownictwo. chcialem zapytac tylko czy umowa o prace czy dzialalnosc obowoazuje w firmie?
2
pracownik 2014-06-03 21:31
jak robisz swoje to jest ok, a i nawet jakaś dodatkowa premia wpadnie
1
nick 2014-09-06 18:53
glupoty gadasz, ale jaka atmosfera za takie pieniadze! (usunięte przez administratora)
spawacz 2014-09-17 18:18
no wlasnie jaka atmosfera, samzastanawiam sie nad zmiana firmy (usunięte przez administratora)
1
buglo 2014-12-13 22:30
zapytaj ich jak mogli mi to zrobic skoro mialem umowe. jak dowiesz sie juz to napisz mi pozniej,sam jestem ciekaw. dzieki za pomoc i troske przede wszystkim
absolwent 2015-03-02 12:48
kiedy przenosiny do nowego miejsca? czy w związku z tym więcej roboty będzie i jakieś oferty pojawia się dla ludzi z zsbo? chętnie nabede doświadczenia. proszę o jakieś porady, bo widzę ze ogień momentami na forum idzie!
NOWY 2015-08-17 10:39
Nieobrzucajcie się błotem tylko piszcie opinie.Ja wraz z kolegami zastanawiamy się nad zatrudnieniem w tej firmie więc prosiłbym o prawdę!!!!!
Ewa 2016-02-13 11:22
Moja znajoma pracuje w Rubo w biurze i z tego co wiem jest zadowolona. Umowa o prace, dobre warunki, duzo pracy ale w dobrej atmosferze. W I połowie roku maja sie przenieść do Gdyni na hutnicza bo firma sie rozwija.
Nico 2016-04-11 08:53
praca w biurze - rekrutacja 5 min. polegała na zapytaniu ile chcę zarabiać. Nie zatrudnili mnie więc zakładam, że więcej niż 1400/1500 netto nie płacą.
2
ert 2016-05-06 18:01
hm..wiem ze maja teraz caly czas wlasnie @marta oferta dla specjalsity do spraw handlowuch w Rumii oferuja wsparcie, szkolenia i możliwość rozwoju,niezbędne narzędzia pracy: laptop, telefon, samochód służbowy
EMO 2016-12-13 21:36
RUBO SERWIS jest ok się rozwija - kuzyn jest monterem we Francji -mają kontrakty za granicą podobno wszystko gra , nadzór w Polsce też zawsze pomoże
3
polo 2017-02-03 20:48
A co to za przywilej ze wypłatę masz w teminie? Co ta firma Ci daje oprócz głodowej pensji ? Że nadgodziny możesz robić na stoczni ? Ale przywilej ...
1
Paulina 2017-03-07 12:04
Jak często firma prowadzi rekrutacje?
Paulina 2017-03-27 11:27
@hugo, a możesz coś powiedzieć o pozytywnych stronach pracy w RUBO Sp. z o.o.?
Zostaw swoją opinię o RUBO Sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUBO Sp. z o.o.