RUBO Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o RUBO Sp. z o.o.

kazik 2015-01-20 20:16
Chyba siebie nie rozumiesz sam???albo chwyciłeś pana za nogi!!!!
Ps-właściciel inwestuje no właśnie w siebie
nie w ludzi którzy na niego robią dziad podwyżek nie daje ludzie wiążą koniec z końcem tyle w temacie ośle
4
inny gość 2015-01-21 11:29
kazik: raczej inwestuje w nowe miejsce do pracy i rozwój. ludzie robią też dla siebie i na tym to polega. są firmy, że nie dostajesz pieniedzy na czas i pracujesz na działalności. tu dostajesz może mniejsze pieniadze, ale to sobie obwiniaj zus i skarbówkę, że cie na tyle kroją co miesiąc a nie obwiniaj firmy, która daje ci normalną umowę. teraz bedziesz winił firmę, że ci mało daje bo masz pełen zus, a za 30 lat jakbyś był na "działalności" w innej firmie to sam będziesz dziadem bo będziesz mia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie emeryturę.
1
operator wozka jezdniowego z widlami 2015-01-31 14:57
kazik wez zastanow sie zanim cos napiszesz. firma rozwija sie i gwarantuje prace.
i to wszystko, kazdy by chcial powzyzki i podwyzki- moja rada zatrudnij sie w kopalni tam latwiej ponoc wywalczyc podwyzki-ja jeszcze raz polecam firme i przepraszam za dziada kazia
1
do dziekana 2015-02-04 15:49
dziekan- napisz do p.Marioli Guminskiej kardowej o prace podanie,ponoc będą przyjmowac
1
Archaik 2015-02-12 22:08
lepiej nie pisz bo zamiast na nowym powinno się polepszyć to będzie po staremu ,bez podwyżek i z tymi samymi warchołami-Michasiem i Tomusiem czyli z parą -zakompleksiony z przestraszonym .Co to za aspekt że pieniądze są na czas-jak spawacz zarabia 2500.Przecież nie muszę tam pracować- możesz odpisać.Trochę tam już pracuje i przyzwyczajenie mnie trzyma ale kto wie może się w końcu wkurwie!!!
spawacz 2015-02-13 11:28
Ty Jacuś i tak zarabiasz za dużo w stosunku do tego co robisz...ślizgaczu
1
Jacek Sz.. 2015-02-13 17:40
Słuchaj pajacu po pierwsze skąd wiesz ile zarabiam? Jak wiesz jaką mam stawkę to idź proś widocznie jesteś nic nie wart skoro pracujesz za 2500zł czy coś tego typu ślizgaczy tam oczywiście nie brakuje jak wszędzie piszecie tu takie bzdety że włos się jeży
najlepiej na tych kogo nie ma chwilowo aktualnie w zakładzie
To że połowa spawaczy w tym zakładzie nie widzi co robi oraz jest to nie do przyjęcia i później spawy pękają czy wiszą farfocle to ich problem... pokupowali se uprawnienia certyfikaty brak doświadczenia itp... później karierę chcą zrobić kosztem innych...Tyczy się tych Osłów co ujadają na mnie na Michała i Tomka.....
2
Jacek Sz.. 2015-02-13 18:02
Do ARCHAIKA pajacyka....
Słuchaj jak ktoś chce się zwolnić to się zwalnia a nie pisze że się wku...e to się zwolnię i za 2500zł pracuje
łaski nie robisz nikomu w zakładzie idź po podwyżkę
na forach siejesz ploty oczerniasz ludzi i Niki zmieniasz..
Proponuje ci jak masz olej w głowie i dobrą rękę i widzisz co spawasz to CV w łapę i ślij E-maile są też telefony
pracy dla spawaczy od cholery a jak się nie boisz to zagranice...jak już będziesz taki nieudacznik próbek nie przejdziesz czy cokolwiek to siedź cicho i lepiej pracuj....
6
do jacek.sz 2015-02-19 13:20
JAcku:dobrze gada trzeba mu polać(wódy), dobrze pisze broni firmy podwyżka się należy, pewnie ze nie gryzie się ręki która karmi
3
Potwór z Jamy 2015-02-19 17:22
Jacek a niech ida to zaobacza jak trzeba tyrac, jakie grosze placa i ile sie czasem na kase czeka.
Potwór ciasteczkowy 2015-02-22 20:32
narzekac na robote kazy moze gorzej jak trzeba rysunek techniczny przeczytac i cos ze zrozumieniem zrobić. swoją drogą klimat pracy nie najlepszy-nerwówka. rozmowa kwalifikacyjna łatwa, pytają gdzie poprzednio robileś, patrza na kwalifikacje, certyfikaty i pytaja o projekty w jakich bralo się udział. potem mówią stawkę za godzine i jak pasuje idziesz na dół do kadr po skierowanie na badania.
składak 2015-02-23 20:25
Nie polecam tej firmy
brak suwnic wykończyć stawy można i kręgosłup
praca nie jest zapłacona godnie a brygadzista M.P
nie ma szacunku do pracownika.

Uwaga-w pracy jest stosowany mobbing przez przełożonych.



komentarze wyżej same za siebie mówią w 99% wiarygodne
powodzenia dla nowych pracowników.
9
archaik 2015-02-25 10:00
tak racje praca sama w sobie ok, firma ma zlecenia, rozwija się, ale atmosfera pozostawia wiele do zyczenia i traci lekkim mobingiem- także w tej kwestii uwazalbym na to, jeśli masz silne nerwy to idz tak, chętnie przyjmują. a na fizycznej pracy zawsze stawy i plecy siadają moja ocena 3,5/10
1
do jacusia szulista 2015-02-25 21:48
Jacus ty to dobrze umocowales sie w tej firmie. nie dziwota ze tak ujadasz i bronisz jej. jak jeszcze robilem w tej zatechlej dziurze to pamietam jak siedziales w swoim warsztacie i paliles frana ze ciezko pracujesz.a michasia nie bron tak bo sam na niego psy nie raz wieszales, no chyba ze pod publiczke zeby kogos podpuscic i pozniej zakablowac. pamietam jak zartowales sobie i do magazyniera powiedziales ze jak strzeli pokojnikowi w ryj na odchodne przy wszystkich to najlepsza wode postawisz. jacus ja sadze ze mogz ci sie obtluscil razem z reszta ciala i nie potrafisz myslec racjonalnie
1
Jacek Sz. 2015-02-26 16:31
Najpierw się naucz pisać gamoniu bo mam podejrzenia, że nauczycielka j. polskiego zaniemogła.
Imię i nazwisko się pisze z dużej litery poza tym nie używa się nazwisk w miejscu publicznym, a o reszcie tekstu nie wspomnę. Dziwie się też, że szkołę skończyłeś.Nic dziwnego, że tam nie pracujesz. Nikt nie tęskni ani nie wspomina o Tobie (to coś musi znaczyć :))
Poza tym pomyliłeś forum z Facebook'iem lub czymś w tym stylu.
W tym miejscu ludzie wyrażają zdanie na temat pracodawców jak i o samej pracy. Chyba ominąłeś jednej stopień ewolucji Ty prymitywie.
4
do jacek.sz 2015-02-27 14:08
Ludzie sami zobaczcie jacy pracownicy w rubo robią, nawet na jakimś forum potrafią zbrukać cię, nawet zabójcy swojej matki nie poleciłbym tam pracy. jACEK od kiedy nie można uzywac nazwisk w internecie?! a pisząc personalnie, wiem co komu chce zarzucić, pokazujesz człowieku swoje oblicze, czekam jeszcze na jakieś wpisy od Michasia ale pod prawdziwym nazwiskiem.
p.s a z małej litery pisze bo nie mam do ciebie szacunku- "prymitywie i tępaku"
2
Jacek Sz. 2015-02-27 17:19
Do ostatniego postu. Szybka korepetycja u sąsiadki była.Jesteś płytki, ze swoimi wpisami nie na temat piszesz. Chyba jak poszedłeś z firmy to ci życie kuleje i ubolewasz nad tym, że tak bruździsz na forum.
Ojciec idąc do pracy na godz 6.00 spłodził cie o 5.55(nie wyszyłeś mu) i się spóźnił stąd taki nieudacznik z ciebie.
Gówno ruszysz to śmierdzi.
Nie chce mi się pisać. Ośle byś swoje nazwisko napisał jak taki kozak jesteś.
Tyle w temacie...
5
do jacusia sz. 2015-02-28 19:19
oj jACUS pajacus, forum nie na obrzucanie się gównem a sam to robisz, ludzie wyzej o pracy pisali ze slaba atmosfeta itd. a ty zaczales ublizac, ujadac. brygadzista od siedmiu bolesci.
widze ze bardzo wiele znasz szczegółów na temat mojego poczecia i nie tylko- powiedz mi tylko jedna rzecz, czy syn doradza ci w pisaniu takich tekstow?!
pokazujesz swoj brak kultury i chamstwo typowego burka z chyloni.
powiedz mi czy z horoskopu wyczytales ze kuleje mi zycie czy skad masz takie informacje?
Ludzie widza,czytaja i wyciagaja wnioski czy warto pracowac i byc ponizanym, bo firma to nie nazwa, budynek, spawarka itd ale ludzie tam pracujacy, a przez takich jak ty nie chce sie tam robic.
ALE JUZ WIDZAC TAKI JESTES- BO LUDZIE CO NIE MAJA NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA TO PISZA GLUPOTY W INTERNECIE.pozdrowienia dla ludzi czytajacych prawdziwe wpisy
3
absolwent 2015-03-02 12:48
kiedy przenosiny do nowego miejsca? czy w związku z tym więcej roboty będzie i jakieś oferty pojawia się dla ludzi z zsbo? chętnie nabede doświadczenia. proszę o jakieś porady, bo widzę ze ogień momentami na forum idzie!
xxxx 2015-03-29 20:01
Niech mają dobrze ci co liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu pozdrawiam
1
loluś-szulistek 2015-05-06 13:56
jakbym czytał wpisy na forum w Cosmopolitan :-p jak baby, a nawet gorzej, ciekawe jest ze ten szulist nie wstydzi sie po tych wpisach pokazywac w pracy ....lol :-D
2
norbert 2015-07-22 21:26
bądź gotów na rzeczy niespodziewane takie które nigdy przez głowę nie przeszły ci. atmosfera denna jak cholera. wpisy od byłych ale także w dużej mierze od obecnych pracowników
1
nick 2015-08-02 19:04
powiem żę Rubo to najsłabsza firma w której pracowałem, zero organizacji ze strony przełożonych ( zastanawiam się za co oni pieniądze dostają). Pieniądze są mega słabe w porównaniu do tego co sie tam robi. Ogólnie nie polecam tej firmy no chyba że przejściowo bo niczego innego nie ma na rynku pracy
3
NOWY 2015-08-17 10:39
Nieobrzucajcie się błotem tylko piszcie opinie.Ja wraz z kolegami zastanawiamy się nad zatrudnieniem w tej firmie więc prosiłbym o prawdę!!!!!
Maciek 2015-09-25 20:38
(usunięte przez administratora)
4
247 2015-10-16 20:56
Wszystkie siedem firm Rubo należą do tego samego właściciela.
W firmie panuje bardzo rodzinna atmosfera, członkiem zarządu i prokurentem jest dwudziesto-kilkulatka(można?można!), a zbieżność nazwisk (wyłącznie na wyższych stanowiskach) nie jest przypadkowa.
Polecam pracę w tej firmie!
RAFAŁ 2016-01-09 09:49
Witam mam zamiar zatrudnić się w firmie jako spawacz spawam metodami 135 136 141 niestety nie mam aktualnych certyfikatów ale jakbym był tylko zaakceptowany przez pracodawcę i dostał w miarę fajna stawkę na początek to nic nie stoi na przeszkodzie abym na własny koszt odnowił certyfikaty .Obecnie pracuje 30 km od Gdyni wiec na same dojazdy tracę ok 300 zeta miesięcznie dlatego chce zmienić prace może ktoś z kadr zauważy mój wpis i co nie co powie na priw meil Rafal_przybyszewski@interia.pl Od razu zaznaczam iż stosunki miedzy pracownikami mnie nie interesują na tym forum jak pracuje to się wyłączam i przełączam w tryb pracy ciągłej i nic po za tym mnie nie obchodzi pozdrawiam
2
Nasz S. 2016-01-13 17:43
Pracuje w Rubo trzeci rok. I prawda jest taka że niestety ale milionerem w tej firmie nikt nie zostanie. W tej firmie nie ma żadnych kopert czy lewych dochodów, wszystko co dostajesz masz na papierze i do tego umowę o pracę nadgodziny. Przelewy nigdy się się nie spóźniły ale niestety opiewają na 2200 - 3000zł. Coś kosztem czegoś.
Generalnie byłaby to praca jak praca gdyby nie buractwo jakie zasiada w nadzorze na Gdańskich budowach. Cały niestety w wykonaniu pewnych osób mobing i forma w jakiej podchodzi się do pracownika jest poniżej krytyki. Najgorsze jest to, że informacje o zachowaniach i tym jak pewien pan ma wszystko i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafiają do dyrekcji w biurze . Ale i tak jest to bagatelizowane bo jest to poniekąd wygodne dla firmy.
2
jacuś szulistek 2016-02-05 20:22
Tak przyznaję się jestem najgorszym ścierwem w Rubo. Jesli kogos skrzywdzilem PRZEPRASZAM
Jaca 2016-02-08 20:58
(usunięte przez administratora)
Ewa 2016-02-13 11:22
Moja znajoma pracuje w Rubo w biurze i z tego co wiem jest zadowolona. Umowa o prace, dobre warunki, duzo pracy ale w dobrej atmosferze. W I połowie roku maja sie przenieść do Gdyni na hutnicza bo firma sie rozwija.
Nico 2016-04-11 08:53
praca w biurze - rekrutacja 5 min. polegała na zapytaniu ile chcę zarabiać. Nie zatrudnili mnie więc zakładam, że więcej niż 1400/1500 netto nie płacą.
2
Mmer 2016-04-21 17:30
Dno
5
ert 2016-05-06 18:01
hm..wiem ze maja teraz caly czas wlasnie @marta oferta dla specjalsity do spraw handlowuch w Rumii oferuja wsparcie, szkolenia i możliwość rozwoju,niezbędne narzędzia pracy: laptop, telefon, samochód służbowy
Ania 2016-12-13 11:55
Co to za firma ? Byłam tam na rozmowie o pracę. Musiałam wziąść dzień wolny, pani (chyba kadrowa) zadała mi kilka - jak dla mnie banalnych. Zdzwonimy. I ? Nic. Nawet nie wysłali maila, że dziękują za rozmowę, czy ze nie spełniam oczekiwań.
To już nie te czasy, gdzie pracownik robi łaskę i jakiś szacunek się należy dla kandydatów.
Na stronie dalej widzę to ogłoszenie , czyli nikogo nie znaleźli.
Nie rozumiem. Taka duża firma, a taki brak szacunku.
4
EMO 2016-12-13 21:36
RUBO SERWIS jest ok się rozwija - kuzyn jest monterem we Francji -mają kontrakty za granicą podobno wszystko gra , nadzór w Polsce też zawsze pomoże
3
Mon 2017-01-18 22:18
(usunięte przez administratora)
4
pracownik 2017-01-28 16:35
(usunięte przez administratora)
4
turud 2017-02-01 14:12
(usunięte przez administratora)
2
były pracus 2017-02-02 21:10
(usunięte przez administratora)
5
polo 2017-02-03 20:48
(usunięte przez administratora)
1
EmA 2017-02-03 23:44
(usunięte przez administratora)
4
Serwisant 2017-02-10 14:45
(usunięte przez administratora)
2
eMa 2017-02-13 14:16
(usunięte przez administratora)
3
Projekt 2017-02-13 20:03
(usunięte przez administratora)
2
Haha 2017-02-25 19:28
(usunięte przez administratora)
4
Paulina 2017-03-07 12:04
Jak często firma prowadzi rekrutacje?
eMa 2017-03-13 10:46
(usunięte przez administratora)
Maciek 2017-03-17 08:55
(usunięte przez administratora)
eMa 2017-03-20 17:32
Praca Rubo Gdynia opinie zarobki warunki ......
Pracodawca masowo kasuje komentarze. Przestrzegam.
1
Zostaw swoją opinię o RUBO Sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUBO Sp. z o.o.