brak logo

Agencja ochrony MIKST

Stalowa Wola

Opinie o Agencja ochrony MIKST

Pracownik 2011-02-14 15:43:41
Nie daj Boże tam pracować to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno jak może rządzić ludzmi (usunięte przez administratora)
byly pracownik 2011-02-25 11:24:24
ja bylem jednym z wielu (usunięte przez administratora),czlowiek idzie,cieszy sie ze bedzie mial pare groszy a tu trafia na (usunięte przez administratora),gdzie sa jakiekolwiek istytucje(proceder nieplacenia trwa juz lata)i to wszystko w srodku europy,rece opadają...
byly pracownik 2011-02-25 11:45:39
jakby cos (do admina)to na to co napisalem mam papiery i swiadkow a ze wlasciciel tego calego miksta to kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to juz insza inszosc
1
człwiek 2011-06-30 22:29:39
a niech..tą firme jeżeli płaci to grosze aczkolwiek ostatniej wypłaty nie widiałem(usunięte przez administratora)ludźmi jak tylko może idiota i nic więcej
Kto pomoże 2012-04-27 17:23:24
chciałam wynająć tą firmę ale zaniepokoiły mnie państwa opinie, może ktoś z byłych pracowników zechciałby skontaktować się ze mną i udzielić mi pewnych informacji(usunięte przez administratora)
były pracownik 2012-06-14 14:54:03
Kto pomoże - 2012-04-27 17:23:24

chciałam wynająć tą firmę ale zaniepokoiły mnie państwa opinie, może ktoś z byłych pracowników zechciałby skontaktować się ze mną i udzielić mi pewnych informacji. (usunięte przez administratora)
witam osobiscie nie polecam tej firmy mieli napad na placówce Solbet(producent pustaków) pracownik tej firmy został pobity zabrano mu klucze po czym napastnicy wtargnęli do budynku biurowego gdzie znajdowała sie kasa firmy pracownik firmy mikst trafił do szpitala po czym został zwolniony z pracy kolejny przypadek to sklep artykuły gospodarcze koło ronda blisko ulicy poniatowskiego i czarnieckiego w sklepie juz ponad 3 razy wyleciała szyba pewnie zemsta byłych pracowników poniewaz ten sklep chroni Mikst jezeli ktoś chce bez problemu podam nr telefonu zarówno do solbetu jak i do właściciela tego sklepu a co do wypłat (usunięte przez administratora)własnych pracowników wypłaty od 400zł czy taki pracownik moze pracować sumiennie ?
Były klient 2012-07-30 18:12:11
Jako były klient również nie polecam. Właściciel firmy MIkst potraktował mnie przez telefon po (usunięte przez administratora). W życiu jeszcze coś takiego nie spotkało mnie w relacjach biznesowych. Dodam, że nie było żadnego sporu, czy konfliktu - po prostu zadzwoniłem poinformować, że chcę rozwiązać umowę na monitoring, bo rezygnuję z wynajmowania lokalu.
hahaha 2013-06-22 10:32:53
premię to dostaniesz jak nie umyjesz samochodu szefa, z wypłaty minus koszty mysia samochodu z woskowaniem na myjni.
1
kulio 2015-01-28 21:34:41
a czy Ty właściwie kiedyś pracowałeś w jakiejś agencji ochrony ? bo łatwo przełożyć relacje z jednej firmy ochronarskiej na inne. Przede wszystkim wydaje mi się , że pomiędzy samymi pracownikami fizycznymi atmosfera jest całkiem dobra. Gorzej ma się to do odnoszenia już do pracodawców. Zwłaszcza gdy przychodzi do wypłat...
wusiak 2015-03-31 03:59:14
Łatwo niełatwo, prawda jest taka, że każda jedna agencja ochrony oferuje przybliżone warunki, więc zasadniczo nie ma się co zastanawiać tylko wybrać w miarę najkorzystniejszą opcję finansową i atmosferę w zespole. Niestety w tej pracy nie trzeba mieć nie wiadomo jakich umiejętności a co za tym idzie stawki też nie powalają.
1
kolo 2016-07-04 17:21:08
jak się wywiązujesz z zadań jest OK
Doro 2016-07-04 17:22:40
Jesteś korekt wobec firmy to jest OK
D:) 2016-07-04 17:24:39
Niektórym wielokrotne wypadki (dewastacja samochodu) uchodzą na sucho...
xtr6t79 2016-08-15 14:10:04
@ D:) o jakiej dewastacji samochodu mówisz? no bo nie ukrywam brzmi to dość...groźnie nazwijmy to.
joe 2016-11-27 22:17:31
Pracowałem w MIKST 3 lata odeszłem ze względu na sprawy osobiste i szczerze powiem tak:
Jak sam jesteś w porządku , a rzetelność , sumienność nie są dla ciebie problemem ja DOBRZEwspominam i pracę i relacje z SZEFEM . Przez 3 lata wypłatę dostawałem o czasie.
Zostaw swoją opinię o Agencja ochrony MIKST - Stalowa Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony MIKST