brak logo

Polimex Sp. z o.o. Sp.k.

Łódź

Opinie o Polimex Sp. z o.o. Sp.k.

ktoś 2011-01-19 12:32:49
Kto pisał tą wcześniejszą opinie? ktoś z zarządu?
Jedno słowo nasuwa się na firmę polimex.net - POMYŁKA!
Teresa 2011-01-24 05:38:11
"pensje także nienajgorsze?" Czy to jest ironia? :)
anna 2011-05-19 04:21:29
PRACUJĘ KILKA LAT W TEJ FIRMIE, SĄ PLUSY I SĄ MINUSY, JAK WSZĘDZIE. WIĘCEJ PLUSÓW WIĘC NADAL TU PRACUJĘ
Mister X 2011-08-22 00:57:35
anna - 2011-05-19 04:21:29

PRACUJĘ KILKA LAT W TEJ FIRMIE, SĄ PLUSY I SĄ MINUSY, JAK WSZĘDZIE. WIĘCEJ PLUSÓW WIĘC NADAL TU PRACUJĘ

Serial komediowy pt. "Polimex" miałby lepszą oglądalność od 13 posterunku. Pozdrawiam! i Trzymajcie się z daleka!!
mister y 2011-08-22 01:14:19
Ten, kto napisał tę opinię wprowadza w błąd osoby poszukujące pracę. Zarobki są poniżej jakiejkolwiek krytyki, zmieniają warunki motywacji na niekorzyść pracownika tym samym skutecznie demotywując do pracy. Stosunek do pracownika jest skandaliczny. Ten, kto pracował z POLIMEX-e uodpornił się na wszystkie zagrywki ze strony pracodawcy. Pozdrawiam,
sylwestrowicz 2011-08-24 09:03:37
w skali 1-10 daję MINUS 100 !
hahaha 2013-09-28 19:21:13
a sprawdzcie sobie, ile polimex miał spraw w sądzie pracy, ile wygrał, a ile przegrał - jak wam się nie chce, to spraw miał już kilkanaście - wygrał jedną. fajny pracodawca
Xccr 2015-09-09 10:17:27
A ja zamiaruje podjąć tam prace :) praca każda jak inna plusy i minusy są wszedzie. Na pewno nie jest to praca gdzie sie przeżuca tony kilo dziennie wiec zaden problem. Dla mnie pierwsze wrazenie po rozmowie z kierownictwem jest jak najbardziej na tak.
1
lag 2016-09-06 22:19:57
pracowałem tam kiedyś.do kiedy był mądry kierownik szło pracować.teraz jest tam jedna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która rozbija klimat.serdecznie odradzam chyba że ktoś lubi pracować pod okiem kappo z obozu .atmosfera strachu , człowiek z człowiekiem boi się zamienić słowo . 24h jesteś w ukrytej kamerze ,nawet jak nie zasłużysz to jakiś donos kappo musi napisać.zero kompetencji i spychoterapia .wcześniej czy później ty -przyszły pracowniku - też umoczysz bo kappo na to tylko czeka.najlepiej udawać debila
lag 2016-09-06 22:20:46
pracowałem tam kiedyś.do kiedy był mądry kierownik szło pracować.teraz jest tam jedna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która rozbija klimat.serdecznie odradzam chyba że ktoś lubi pracować pod okiem kappo z obozu .atmosfera strachu , człowiek z człowiekiem boi się zamienić słowo . 24h jesteś w ukrytej kamerze ,nawet jak nie zasłużysz to jakiś donos kappo musi napisać.zero kompetencji i spychoterapia .wcześniej czy później ty -przyszły pracowniku - też umoczysz bo kappo na to tylko czeka.najlepiej udawać debila
romek 2016-09-07 17:45:32
będziesz wyrzucał z półek towar i z powrotem kład w to samo miejsce aby żaden pajac nie powiedział że nic nie robisz.jak staniesz w miejscu to po premii .tam nie ma mądrego co by poprowadził zespół do działania.po miesiącu będziesz miał dosyć jak za byle co będzie cię mieszał z błotem człowiek który całe swoje życie zbudował na donosach ,wazeliniarstwie i braku jakiejkolwiek znajomości o prowadzeniu działu.w tej firmie pozwalniano już wszystkich dobrych pracowników a ci którzy zostali mocno zaciskają zęby.szkoda czasu na tę firmę i masa upokorzeń
suepr 2016-09-07 22:05:33
Hej, a wiecie jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Polimex Sp. z o.o. Sp.k. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polimex Sp. z o.o. Sp.k.