Baltic Spinning Sp. z o.o.

Łozienica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 22 ocen.

Baltic Spinning Sp. z o.o.
2 22 6 1

Opinie o Baltic Spinning Sp. z o.o.

Bunia

Ogarnijcie sie!!! Jest masakra spadajcie z tamtad bo wykacza kazdego po kolei????????

Kamil
@Bunia 12.10.2018 00:15

Zgadzam się. Jest coraz gorzej. Nerwowa atmosfera i praca ponad ludzkie siły.

marian

moze ktos powiedziec ile zarabia poczatkujacy operator tylko szczerzez gory dziekuje

Paul
@marian 03.10.2017 18:34

Startowa pensja dla operatorów to od ok. 2100 na reke plus ubranie robocze za darmo i inne bonusy. Darmowy bus z Maszewa, Komarowa i Nowogardu.

Anonimos
@Paul 08.02.2018 15:57

Startowa i ma mecie taka sama he he lepiej przyjzyjcie sie labo moze jakies kamery zobaczycie jak majstrowie mechanicy synek z tatusiem i innisie opie......pija kawki porozkladani na krzeslach ogladajac neta a maszyny niesprawne gdy kierownictwo jedzie do domi to w labo majstry sie wyleguja ludzie to widza????

????
@Paul 08.02.2018 15:57

better look what the leaders do, they watch cabarets on the computer, and much more could be written but there is no point in nepotism, one big family

jowita
@marian 03.10.2017 18:34

tak na dzień dzisiejszy 2200 netto może da rade wyciągnąć obecny system pensji jest nowy

Toto
@Paul 08.02.2018 15:57

Ubranie robocze za darmo- toś sie wykazał wiedzą o naszych realiach i przepisach! Od około 2.1 na reke - to ile??? Moderator się nie czepił że wypowiedź nic nie wnosi. I inne bonusy - jakie- praca w hałasie, ale .... stopery za darmo.

anonymous

Cos musza zmienić u nas w BALTIC, No ludzie od nas odchodzą ze względu na atmosferę. Ludzie idą do LM Wind Bo tam sie po prostu lepiej pracuje. I nowym pracownikom dali spore podwyżki pensję zasadniczą od 3000 zł brutto na początek; atrakcyjny system premii finansowych co miesiąc od 700 zł brutto; po okresie próbnym dodatkową premię nawet + 600 zł brutto oraz podwyżkę do pensji zasadniczej; premię kwartalną 660 zł brutto

Krzysztof

Pracuje od 3 tygodni w firmie Baltic Spinning. Pracowałem tam dawno temu i teraz jest zupelnie inaczej!!! Firma ta cały czas sie rozwija. Atmosfera jest w porządku, ludzie pozytywnie nastawieni do każdego :D z checia pomagają nowym pracownikom rozwiązywać problemy związane z pracą. Przełożeni przechodzac obok nowego pracownika pytają czy wszystko w porządku, jak sie czuje na danym stanowisku i ogólnie w firmie... Co jest naprawde motywujące :) Pieniążki na start nie są złe. Darmowe dojazdy ogólnie wszystko jest ok. Jak już mówiłem firma sie rozwija i może byc tylko lepiej :) Polecam.

?
@Krzysztof 14.02.2018 17:39

lepiej napisz kto ci tak ladnie kazal napisac,a dwa ciekaw jestem ile jeszcze takich wrzutek ,powiedzmy w cudzyslowiu nowych operatorow tu zobaczymy,hahahah

Anonim
@Krzysztof 14.02.2018 17:39

Mamusia postarala sie zeby ci tak fajnie bylo w firmie

gustlik
@Krzysztof 14.02.2018 17:39

moze w koncu przejrza na oczy kogo zatrudniaja bo poziom twojego lenistwa to mistrzoswtwo świata mam nadzieje ze mama nie budzi cie do pracy i nie robi kanapeczek bo sam raczej chyba nic nie potrafisz ładnie ściemniasz ale ze oni ci za ta człowieku płaca taką kase to naprawde zadziwiajace pozdrowienia dla naprawde uczciwie pracujacych

anonymous
@gustlik 05.03.2018 19:59

Nie wiem czy wy te komentarze wypisujecie z zazdrości czy czy poprostu żal (usunięte przez administratora) ściska. Czepiacie się bez celu na wymioty mnie bierze od tych waszych komentarzy. zamiast zainteresować się swoją pracą obserwujecie innych. Mało jest takich co opierdalają się na tym zakładzie.

Miki
@anonymous 06.03.2018 21:23

To firma to jedno wielkie kolesiostwo liderami sa ci co maja rodzinke zadowoleni z pracy tez sa ci co przesiaduja w labo i spia kobiety ciagaja wózki po 400kg same pracuja na maszynie gdzie powinny byc w 2osby wszystkiego brak. Brak wozkow jeden wieli cyrk majstra o cos poprosisz to powie ze ma ........Urlop dostac zapomnij

ktośśśśś
@Miki 06.03.2018 23:20

to jak majster ma wyebane to ty tym bardzie to on dostanie wtedy po (usunięte przez administratora)

Miki
@ktośśśśś 07.03.2018 22:10

Majster ma .....i siedzi sobie albo w palarni albo rozwalony w labo kiedy ja sama wieszam walki albo ciagne zepsuty wozek waga do 500 kg a majpierw to misze wywalczyc sobie pusty wozek zeby miec na co zrobic sciag a majstet jak mu powiesz ze ma tub wozkow to mowi nie do mnie z tym albo piwinniscie strajkowac i dalej siedzi z tylkiem pijac kawke pozdrawiam Freda

Snow
@Miki 08.03.2018 07:28

Śledziłaś majstra cały dzień czy coś?? Nawet nie wiesz za jak wiele rzeczy jest odpowiedzialny i jak naprawde wygląda jego dzień pracy, jak każdego pracownika Baltic Spinning.Ludzie tam ciężko pracują nikt się nie obija.

Byly
@Snow 14.07.2018 01:30

Serio??????

Były pracownik

Opisując jednym słowem......katastrofa. Wracam do starej firmy, naprawie swój błąd.

Pracownik

Witam chciała bym się podzielić z wami swoją opinią na temat tego zakładu.Bo jest czym Po pierwsze podwyżka to nie podwyżka tylko przeniesienie premia do podstawy A podwyżki nie było Po drugie cały czas jest nacisk na produkcję i oczywiście na ludzi tych co zostali bo nowi co przychodzą to jakaś porażka. Jedna na pięć jest ok A reszta to lenie albo nieroby Po trzecie szatnie jak już wcześniej pisali ścisk nie na się jak przebrać jakaś porażka nikt nie reaguje na mówienie że jest ciasno tylko jeszcze dokładają może się zmieści Po czwarte produkcja wymyślają rzeczy że aż śmiać się chce ludzie pracujący po dwa tygodnie mają stać sami i dawać radę A jak nie dasz rady to do widzenia Po piąte cofamy się zamiast iść do przodu jakieś tablic na wieszali i na hali ma być wszystko drukowanie kartek ,kturej do tej pory były drukowane w labo i przez laborantki i zastępców majstra A teraz nie można trzeba szukać laborantki żeby to zrobiła A czas leci bo nikt nie może inny Po szóste nowy dyrektor ogólnie spoko gość ale jego pomysły przerażają mnie zmienia coś co było przez piętnaście lat i działało A i jeszcze słowo na temat pana Sławka to nie jest Anglia tu jest Polska rzeczywistość ludzie się starają ale maszyny na złom Po prostu porażka .To nie jest wina ludzi że nie ma produkcji tylko maszyn . Dużo by jeszcze pisać .Dzięki pani Kindze to wszystko jeszcze funkcjonuje żeby nie ona to już dawno poszli byśmy na dno .A Pani Joanna ha ha ha szkoda gadać.

Byly

Co tam slychać u Pipi.

Bystry
@Byly 05.07.2018 10:38

Idź do niej to się dowiesz A nie zaśmiecasz forum

Praca?
@Bystry 06.07.2018 18:51

A to mozna zasmiecac bardziej to smieszne forum o tym kołchozie

Byly
@Bystry 06.07.2018 18:51

Nie mam ochoty na spotkanie wystarcza praca z Pipi to ekstremalne przezycie.

Wersa

W LM-ach dali po kilkaset złotych podwyżek. A i tak tam nie po co iść - płaca więcej bo chemia u nich agresywna

Alicja

@anonymous Co dokładnie wiadomo? Jakie opinie i z jakiego źródła słyszałeś na temat pracy w firmie Baltic Spinning? Takie ogólne informacje nie wnoszą zbyt wiele dla zainteresowanych osób. @Z biura Co dokładnie masz na myśli? Jaki klimat panuje w firmie? Wszystkie podane przez Was informacje mogą okazać się pomocne dla potencjalnych kandydatów do pracy w tej firmie.

Alicja

@Praca? To jakie opinie znajdują się na tym forum zależne jest głównie od użytkowników. Dlatego zachęcam do dzielenia się doświadczeniami z pracy, uargumentowanymi opiniami oraz konkretnymi faktami, tak aby znalazły się tu istotne informacje dla zainteresowanych osób. @Olek Pojawiają się różne oferty pracy w firmie Baltic Spinning. Daj znać tu na forum czy znalazłeś coś dla siebie.

anonymous
@Alicja 25.07.2018 14:12

Ja znalazłem i to NA pewno nie w Baltic Spinning. Opinie są nieciekawe i to nie tylko na forum, ale i lokalnie. Wszystko wiadomo, świat jest mały.

Z biura
@anonymous 26.07.2018 15:18

Ostatnio to maja nawet problem ze znalezieniem dyrektora. Jeden nawet byl przedstawiany w biurze, ale zrezygnowal..... Klimat belgijskiej nieufnosci zbyt smierdzial aby podjac prace...

Olek

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy? Warto starać się?

Bystry
@Olek 13.07.2018 19:56

Tak warto teraz następna podwyżka teraz to z walizką będziemy chodzić po wypłate 2700 podstawy to najniżej plus premia uznaniowa. Dają radę jeszcze trochę i będzie jak w LM

anonymous
@Bystry 15.07.2018 17:52

Taaaaaa dwie walizki weź. Długo nie bedzie jak w LM-ach. Dlaczego dali podwyżki bo płacili najmniej nawet ukraina ucieka. Teraz się zrównaja z innymi i zapomnijcie o rozwoju. Do emerytury może napełnisz walizke. Dajcie sie dalej wyzyskiwać, zacznijcie sie szanować i godnie zarabiać.

Alicja

Chciałabym Was prosić o zachowanie kultury wypowiedzi. Obrażanie siebie nawzajem nie prowadzi donikąd, więc proszę Was o zaprzestanie tego. Z góry dziękuję. Zamiast tego, proszę, o prowadzenie merytorycznej dyskusji na temat pracy w firmie Baltic Spinning.

Alicja

@byly 2 Jako że jestem moderatorem forum GoWork.pl, to moim obowiązkiem właśnie jest komentowanie i dopytywanie, aby pomóc innym użytkownikom. Dlatego właśnie prosiłam Cię o szczegółowe informacje na temat Twojej współpracy z firmą Baltic Spinning. @Produkcja Chciałabym Cię prosić, abyś nikogo nie obrażał. Niemniej jednak, czy fakt, że panują tam takie temperatury i nie ma wentylacji, został gdzieś zgłoszony? Prosiłabym Cię o więcej szczegółów oraz informacji.

Bystry
@Alicja 22.06.2018 13:58

Pani Alicjo w zakładzie Baltic Spinning pracuje dosyc długo i jak narazie nie mysle o zwolnieniu sie z zakladu .Ale jak sięgam pamięcią nigdy nie było tak źle. Zacznijmy od szatni dla kobiet na mojej zmianie jest nas około piętnaście w małej klitce. Obijamy się o siebie i mimo prośby żeby nie dokładać nam już osób nic z tego pan od bhp nic sobie z tego nie robi .Przebieram się po ubikacjach .Ale nie widzą problemu :( .Na hali jest naprawdę gorąco co z tego że zrobili w dachu dziury jak teraz woda się leje na halę i nic więcej jak było gorąco tak jest .Praca jest ciężka mozna powiedziec ze bardzo ciężką. Przyjęli ludzi z Ukrainy i trzeba ich uczyć.Na jednego operatora przypada dwie osoby i jak tu pracować. Baterflaj na zmianie dwoi się i troi żeby co kolejek wytłumaczyc ale nie wszyscy rozumieją po Polsku .Nie warzne ze ludzie sa wykonczeni ,najwarzniejsza jest produkcja i cały czas tylko wydajność i wydajność. Nie da się zrobić produkcji i jednocześnie uczyć swych osób. Dużo by pisać o wadach zakładu ale jak tak dalej pójdzie to będą sami Ukraińcy pracować. Miało być lepiej ale jest coraz gorzej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i chociaż pracuje w tym zakładzie to nie polecam .

Optymisa
@Bystry 23.06.2018 20:25

Pani BYSTRA żeby założyć wentylator to to trzeba wyciąć otwór (dziurę) jak mówisz. Pracodawca jest zagraniczny i chce zbić kasę a Ty jesteś trybikiem w tej całej maszynie. Jeszcze troszeczkę nie będziesz narzekać bo będą sami pracownicy z Ukrainy i wtedy narzekaj jak będziesz szukać pracy. Na Twoim miejscu poszukała bym innej pracy i nie pisała głupot Pani Bystra. Park jest duży można zmieniać pracę jak rękawiczki może znajdziesz coś dla siebie wg Twoich oczekiwań.

Bystry
@Optymisa 26.06.2018 16:58

Czytaj że zrozumieniem .Jak będę chciała to pracę sobie znajdę .Jest na wyciągnięcie ręki .Wszędzie gdzie nie zapytasz tam tam przyjmuja .Pozdrawiam

Optymista
@Bystry 26.06.2018 19:29

To na co czekasz Życzę powodzenia jak masz mieć lepiej to trzeba zmienić pracę. W wolnej chwili przeczytaj książkę Szymanika "Urobieni" może coś da Tobie do myślenia. Nie w każdym regionie jest tyle pracy co w Goleniowie. Każdy potrafi tylko biadolić i plotkować co w tym zakładzie jest normą począwszy od góry a skończywszy na klikach stworzonych przez pracowników którzy się w podpi......iu prześcigają hi hi.

Bystry
@Optymista 26.06.2018 21:35

Twój poziom myślenia sięga zeru wiec nie bede sie znirzac do twojego poziomu

Alicja

@byly 2 Jestem tutaj by zadając pytania, pomóc innym użytkownikom. Jeśli jesteś pracownikiem firmy Baltic Spinning, może napiszesz szczegółową opinię o tym pracodawcy? To będzie z pewnością bardziej pomocne, niż wypowiedzi w obecnym tonie.

byly 2
@Alicja 04.06.2018 15:12

wie Pani co,jestem bylym pracownkiemma Pani jesli ton sie nie podoba wypowiedzi ,to niech Pani nie komentuje tylko przemilczy.mam wrazenie ze dobrze Pani wie co sie dzieje w zakladzie a glupa pali.nic sie nie zmienilo w tym zakladzie,a jak czytam wypowiedzi innych to jest wrecz znacznie gorzej jak bylo tyle w temacie

Produkcja
@Alicja 04.06.2018 15:12

Alicja chcesz opini i zakładzie w piekle chyba jest lepiej temp siega 40 C nie ma wentylacji jest zapierdil ponad ludzkie siły a pajace z biura usmiechaha sie głupkowato jednym slowem (usunięte przez administratora) nikimu nie polecam tej pracy ci co przychodza szybko uciekaja bhp owiec to nie wiem co robi nic nie robi nic nie widzi

Alicja

@anonymous Wybacz, że to napiszę, ale skoro twierdzisz, że w firmie Baltic Spinning pracuje się 24 godziny na dobę to czy ten fakt został gdzieś przez Ciebie zgłoszony? Będę wdzięczna za te informacje.

anonymous

A więc po podwyżkach wyczekiwanych od lat, które i tak nie powstrzymają fali emigracji do nowych fabryk gdzie nadal płacą lepiej i po tych pseudo zmianach, czuję powrót do stanu z przed 10 lat. Teraz wydoić pracownika i ściemniać że mamy fantastiko- haha. Nowa inwestycja - i chyba praca 7 dni w tygodniu 24h/ dobe, to ja raczej uciekam gdzie pieprz rośnie i gdzie jeszcze przyjmują na normalne warunki bo nie chce pracować świątek piątek za parę groszy więcej, a może niedługo już nawet nie, bo taki system pracy w całym zakładzie mogą wprowadzić. Ktoś pisał, że dyrektora nie ma- bo słyszałem że taki co chciał pracować i naprawdę się angażował, to się zwolnił (i wszyscy wiedzą dlaczego) , a szkoda bo szanowali go ludzie i to nie tylko na produkcji. Bhp- jest tylko doradcą pracodawcy więc bierzmy to pod uwagę i sam nie może nic. Warunki pracy - bądzmy uczciwi , zamiast lepiej to jest gorzej. A zaczynało być fajnie i wszystko się układało dopuki sie Angol-szef palarni nie pokazał.

Bykiwchodzą

@Alicja moja wypowiedź nie jest wiarygodna bo są tam nie cenzuralne słowa hahaha no przecież 90% pracowników na zmianie twierdzi tak samo jak ja. Nie macie pojęcia co się dzieje pod osłoną nocek hehhehhe

Bystry
@Bykiwchodzą 07.06.2018 23:58

Jak tak bardzo Ci nie pasuje co się dzieje na nockach to może się zwolnij i znajdź inną pracę będziesz miała/miał lepiej niż w baltiku .Nie będzie Ci przeszkadzać że kogoś stać żeby jeszcze ciastka i pić kawę jak oni .Przecież nikt nikogo na siłę tu nie trzyma .W każdej chwili możesz odejść i nikt płakał z tego powodu nie będzie. A ja tam widzę majstrów i zastępców jak chodzą pomagają na nockach nie tylko spisują produkcję na koniec dnia. A baterflai na mojej zmianie to ciągle jest na hali i pomaga .Jak zawołam żeby powiesić walki czy cos innego to bez problemu przychodzi i pomaga .Każdy ma prawo usiąść chwilę i odpocząć przecież to nie jest kołchoz .Pozdrawiam zmiane B

Anonim
@Bykiwchodzą 07.06.2018 23:58

Baterflaj na zmianie jest jeden ma przedzarki i jak ma wszystkim pomóc nie ma takiej możliwości nas na przedzarkach jest około 10 osób to chociaż by nie wiem co zrobiła to nie da rady do wszystkich iść

Alicja

@Bykiwchodzą W takim wypadku może napiszesz, co takiego się Twoim zdaniem dzieje? Niestety, ale nie podając żadnych faktów na temat Baltic Spinning, musisz liczyć się z tym, że Twoja opinia może być traktowana jako nie do końca wiarygodna. Dlatego właśnie, chciałabym Cię prosić, abyś je przytoczył.

anonymous

baltic spinning wlasciwie powinien nazywac sie kabaret 24h lub cyrk24h, zacznijmy po koleji.... odziez ochronna - pojecie w firmie nieznane- niektorzy pracuja juz kilka miesiecy a nie dostali wogole obuwia ochronnego, koszulki i spodnie -zazwyczaj dostaniesz uzywane albo za duze albo za male - oczywiscie musisz sobie sam je wyprac a ekwiwalentu za pranie nie ma!!! mozesz oddac do zbiorowej pralni ale w czym bedziesz pracowac w tym czasie :) zostsanmy jeszcze przy behapowcu :) - takie szkolenie bhp widzialem pierwszy raz w zyciu :) .... a wlasciwie nie widzialem bo go nie bylo, podpisujesz kartke , a po 3 miesiacach jeszcze raz ze niby bylo .... to sie nadaje do pihu!!!! Ciekawe ile osob w zakladzie wie gdzie jest punkt zbiorczy w razie pozaru????? Ja nie mam pojecia.... szatnie :) na fajrant czuje sie jak zyd w pociagu do Auschwitz , szafki podwojne w elke , jak masz szafke z osoba ze zmiany , a po bokach rowniez - moje najszczersze wspolczucie - szkoda tylko ze biura darmozjady zrobili sobie takie obszerne , maja luz blus i orzeszki , a kto robi na ich pensje...zenada!!! Teraz kilka slow o tych z biur... dyrektor - nie mam pojecia kto nim jest ???? odnosze wrazenie ze jest tylko "slupem" bo rzadzi kto inny , nieudacznik !!! nie potrafi rozwiazywac problemow zglaszanych przez pracownikow !!! panie w zielonych koszulkach - co wlasciwie robia po za chodzeniem na fajke??? Aaa konfidenctwem , zapomnialbym :) pozdrawiam serdecznie bez was byloby nudno!!! Jeszcze pani ksiegowa zasluguje na pare slow...nie wnikam dlaczego pewnego razu zostala wyprowadzona przez policje z zakladu w kajdankach ... ale trzeba patrzyc jej na rece!!! Nie zdazylo sie zeby odcinek z wyplaty byl prawidlowy :) ale zawsze wina lezy po stronie systemu :) a kto wpisuje dane do systemu???? aaa tak teraz moze jeszcze zwalic na swoja asystentke :) ale kiedy jej nie bylo to kto byl winny??? Oczywiscie oficjalnie w zakladzie nadgodzin nie ma , ze pracujesz w sobote to twoja nie przymuszona wola za ktora otrzymujesz specjalna premie ;) (ciekawe co na to pih???) ogolnie jesli masz zamiar wdepnac w to (usunięte przez administratora) , nagrywaj rozmowe z ksiegowa i kadrowym bo 10-tego moze sie okazac ze kazdy mowil o czym innym :) a co innego slyszales ty!!! O socjalach juz tu ktos wspominal , jesli jestes bezdzietny mozesz liczyc na darmowa wode i busa (jesli akurat mieszkasz na trasie ich przejazdu :) ) i to w zasadzie wszystko co mozna napisac "pozytywnego" ;) o tym "raju" w Goleniowskim Parku Przemyslowym , szczeze nie polecam

Alicja

@Bykiwchodzą Na forum nie ma miejsca na niecenzuralne słowa i obrażanie innych osób. Jeżeli chcesz, by Twoja opinia była wiarygodna, sformułuj ją tak, by była napisana w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem forum. Czy możesz to zrobić? Niestety firma Baltic Spinning nie posiada własnej strony internetowej, zatem może ktoś mógłby podzielić się z innymi użytkownikami informacjami na temat tego, czy pracodawca prowadzi obecnie rekrutację i co dokładnie oferuje pracownikom?

byly 2
@Alicja 29.05.2018 15:19

widze ze administratorka jakas nie obyta,prosze podjechac pod zaklad i zobaczyc busa,dowie sie Pani co oferuje hahaha,masakra

byly 2

tam sie nigdy nic nie zmieni,i ten bus z zacheta,jak go zobaczylem to zenada jakich malo

spiderman

Po pierwsze- system wynagradzania. 35 % zarobków uzależnionych jest od absencji chorobowej.Nikt przed podpisaniem umowy o tym nie mówi. Wystarczą 3 dni absencji chorobowej aby zakład pracy mógł w ten barbarzyński sposób pozbawić pracownika znaczącej części wynagrodzenia. Po drugie bardzo ciężkie warunki pracy ( wysoka temperatura i hałas ). Po trzecie zero socjalu dla ludzi bez dzieci .

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

I znowu pierdoły .Dlaczego nie powiesz tego w oczy tylko piszesz jako anonim .Może się boisz bo coś masz za uszami nie jesteś taka(i) święty jak się malujesz.Jak chcesz to ja z chęcią się zamienię. Zobaczysz jaki to miód dostawać okszan nie za siebie tylko za innych którym ratujesz tyłek na zebraniach .Pamiętaj zapraszam zamienię się z Tobą z miłą chęcią pozdrawiam serdecznie

Anonim

Przecież z są kamery na hali można zobaczyć kto jak pracuje i się okaże jak siedzi się na maszynie nic nie robiąc mając w ręku telefon i grając w jakieś gry albo siedzieć na fejsie

Bystry

Majster wszystko widzi chodząc po hali i obserwując. Do tej pory tylko patrzał A teraz będzie notował o wyciągał konsekwencje

Anonim

Jeśli masz coś do labo lub laborantek to powiedz im to w oczy, bo tylko tchórze piszą anonimy

Jasiek

Jeśli ktoś nie jest pracowity to nie ma szacunku dla osób pracowitych!

Bykiwchodzą

Podziwiam tylko te wszystkie kobiety które tak za....dalają bo są same sobie winne bo tak nauczyły

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Baltic Spinning Sp. z o.o. lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

Stach

Jak się komuś nie chce pracować to pisze bzdury.

senator

@major, nie wiem co sądzi pracodawca o swojej firmie i o całej branży, ale widać, że swego czasu o pracowników nie dbał. Wpisy tutaj mówią same za siebie i mnie osobiście zniechęcają, zwłaszcza, że Łozienica jest niewielka.

Paul
@senator 22.04.2016 22:15

Moze niektore sprawy nie wygladaly za dobrze 2 lata temu, ale wiele sie zmenilo od tego czasu . Kazdy otrzymal podwyzke 500 zl i startowa pensja to minimum 2100 na reke. Do tego darmowy bus i ubranie robocze. W firme duzo sie zmienia, kladzie sie nacisk na zaangazowanie i dbanie o pracownika. 91 466 73 80, zadzwon.

heheeh
@Paul 08.02.2018 16:02

o prosze PAUL po polsku pisze,nie dowiary faktycznie zmiany

anonymous
@Paul 08.02.2018 16:02

cześć szefie pracaowałem w firmie 7 lat czekam na tel. mam nadzieje że zaproponujesz mi dobrą stawkę na pączątek i pozzwolisz mi zredukować osoby nie potrzebne w tej firmie, które sie nie nadają i są tam tylko z przypadku typu fredek i smoczyca na zm. B itp. naprawde warto wam zufać i tam pracować kontakt ze mną po przez pracowników z nowogardu pzdr. :)

taaaaaa
@heheeh 17.02.2018 07:04

mało o nim wiesz

hehehhe
@taaaaaa 07.03.2018 22:12

taaaaa oj zdziwilbys sie

anonymous
@Paul 08.02.2018 16:02

co to za brednie nacisk na pracownika aby (usunięte przez administratora) na maszynie. z resztą przędzarki mają gorszą robote od zgrzeblarek i jakoś mężczyźni mają więcej płacone nie wiem za co. brakuje bata na zakładzie

Dool
@anonymous 04.03.2018 06:41

Jak pracowałeś tu 7 lat to widocznie Ci pasowało wszystko A teraz piszesz bzdury że Ci nie pasuje co Ty wiesz .Jak jesteś taki mądry to napisz ile razy ten majster Ci tyłek ratował żeby nie on to byś już dawno wyleciał z hukiem z tej firmy A co do smoczycy jak ja nazwałem spojrzy się na swoją jutra masz w domu

anonymous
@Dool 09.03.2018 17:16

jak masz jakiś problem to mi to powiedz

anonymous
@anonymous 15.03.2018 20:14

To widocznie Ty masz coś do powiedzenia .Pisać każdy może. Jak coś masz do mnie to zapraszam na spotkanie że mną oko w oko A nie piszesz bzdury. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy

anonymous
@anonymous 16.03.2018 20:54

nie będę się zniżać do twojego poziomu

Janek

2000 zł brutto i umowa zlecenie pierwszy miesiac, podwyżki zrobili bo musieli ale nie 500 zł no i dalej jest jak było , czyli (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

Anonim
@Janek 14.03.2018 22:01

Jest gorzej i bedzie jeszcze gorzej narazie sa zatrudnieni dodatkiwi ludzie do skanowania pracownika raczki w kieszeni i obserwuja. Ludzi cisnie sie coraz bardziej

Alicja

Sądząc po niedawnych komentarzach w firmie ostatnio wiele zmieniło się na lepsze i obecni pracownicy są w większości zadowoleni. @Ania pisała wcześniej o dniach otwartych w każdy poniedziałek, ale nie udało mi się znaleźć żadnych ofert pracy w internecie. Czy rekrutacja jest cały czas otwarta?

hehheh
@Alicja 07.03.2018 13:55

potrafisz znalezc forum a nie potrafisz ofert pracy z baltica znalezc,niezle heheh.gdzie te busy ze szczecina z ludzmi co PAN A tak sie deklarowal ze tyle ludzi bedzie hohohohohho

Zostaw opinię o Baltic Spinning Sp. z o.o. - Łozienica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltic Spinning Sp. z o.o.