Baltic Spinning Sp. z o.o.

Łozienica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Baltic Spinning Sp. z o.o.
3 19

Opinie o Baltic Spinning Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltic Spinning Sp. z o.o.

Krzysztof

Pracuje od 3 tygodni w firmie Baltic Spinning. Pracowałem tam dawno temu i teraz jest zupelnie inaczej!!! Firma ta cały czas sie rozwija. Atmosfera jest w porządku, ludzie pozytywnie nastawieni do każdego :D z checia pomagają nowym pracownikom rozwiązywać problemy związane z pracą. Przełożeni przechodzac obok nowego pracownika pytają czy wszystko w porządku, jak sie czuje na danym stanowisku i ogólnie w firmie... Co jest naprawde motywujące :) Pieniążki na start nie są złe. Darmowe dojazdy ogólnie wszystko jest ok. Jak już mówiłem firma sie rozwija i może byc tylko lepiej :) Polecam.

Snow
@Miki 08.03.2018 07:28

Śledziłaś majstra cały dzień czy coś?? Nawet nie wiesz za jak wiele rzeczy jest odpowiedzialny i jak naprawde wygląda jego dzień pracy, jak każdego pracownika Baltic Spinning.Ludzie tam ciężko pracują nikt się nie obija.

Olek

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy? Warto starać się?

Bystry
@Olek 13.07.2018 19:56

Tak warto teraz następna podwyżka teraz to z walizką będziemy chodzić po wypłate 2700 podstawy to najniżej plus premia uznaniowa. Dają radę jeszcze trochę i będzie jak w LM

Byly

Co tam slychać u Pipi.

Praca?
@Bystry 06.07.2018 18:51

A to mozna zasmiecac bardziej to smieszne forum o tym kołchozie

Alicja

Chciałabym Was prosić o zachowanie kultury wypowiedzi. Obrażanie siebie nawzajem nie prowadzi donikąd, więc proszę Was o zaprzestanie tego. Z góry dziękuję. Zamiast tego, proszę, o prowadzenie merytorycznej dyskusji na temat pracy w firmie Baltic Spinning.

Alicja

@byly 2 Jako że jestem moderatorem forum GoWork.pl, to moim obowiązkiem właśnie jest komentowanie i dopytywanie, aby pomóc innym użytkownikom. Dlatego właśnie prosiłam Cię o szczegółowe informacje na temat Twojej współpracy z firmą Baltic Spinning. @Produkcja Chciałabym Cię prosić, abyś nikogo nie obrażał. Niemniej jednak, czy fakt, że panują tam takie temperatury i nie ma wentylacji, został gdzieś zgłoszony? Prosiłabym Cię o więcej szczegółów oraz informacji.

Bystry
@Optymista 26.06.2018 21:35

Twój poziom myślenia sięga zeru wiec nie bede sie znirzac do twojego poziomu

Alicja

@byly 2 Jestem tutaj by zadając pytania, pomóc innym użytkownikom. Jeśli jesteś pracownikiem firmy Baltic Spinning, może napiszesz szczegółową opinię o tym pracodawcy? To będzie z pewnością bardziej pomocne, niż wypowiedzi w obecnym tonie.

Produkcja
@Alicja 04.06.2018 15:12

Alicja chcesz opini i zakładzie w piekle chyba jest lepiej temp siega 40 C nie ma wentylacji jest zapierdil ponad ludzkie siły a pajace z biura usmiechaha sie głupkowato jednym slowem (usunięte przez administratora) nikimu nie polecam tej pracy ci co przychodza szybko uciekaja bhp owiec to nie wiem co robi nic nie robi nic nie widzi

Alicja

@anonymous Wybacz, że to napiszę, ale skoro twierdzisz, że w firmie Baltic Spinning pracuje się 24 godziny na dobę to czy ten fakt został gdzieś przez Ciebie zgłoszony? Będę wdzięczna za te informacje.

anonymous

A więc po podwyżkach wyczekiwanych od lat, które i tak nie powstrzymają fali emigracji do nowych fabryk gdzie nadal płacą lepiej i po tych pseudo zmianach, czuję powrót do stanu z przed 10 lat. Teraz wydoić pracownika i ściemniać że mamy fantastiko- haha. Nowa inwestycja - i chyba praca 7 dni w tygodniu 24h/ dobe, to ja raczej uciekam gdzie pieprz rośnie i gdzie jeszcze przyjmują na normalne warunki bo nie chce pracować świątek piątek za parę groszy więcej, a może niedługo już nawet nie, bo taki system pracy w całym zakładzie mogą wprowadzić. Ktoś pisał, że dyrektora nie ma- bo słyszałem że taki co chciał pracować i naprawdę się angażował, to się zwolnił (i wszyscy wiedzą dlaczego) , a szkoda bo szanowali go ludzie i to nie tylko na produkcji. Bhp- jest tylko doradcą pracodawcy więc bierzmy to pod uwagę i sam nie może nic. Warunki pracy - bądzmy uczciwi , zamiast lepiej to jest gorzej. A zaczynało być fajnie i wszystko się układało dopuki sie Angol-szef palarni nie pokazał.

Bykiwchodzą

@Alicja moja wypowiedź nie jest wiarygodna bo są tam nie cenzuralne słowa hahaha no przecież 90% pracowników na zmianie twierdzi tak samo jak ja. Nie macie pojęcia co się dzieje pod osłoną nocek hehhehhe

Anonim
@Bykiwchodzą 07.06.2018 23:58

Baterflaj na zmianie jest jeden ma przedzarki i jak ma wszystkim pomóc nie ma takiej możliwości nas na przedzarkach jest około 10 osób to chociaż by nie wiem co zrobiła to nie da rady do wszystkich iść

Alicja

@Bykiwchodzą W takim wypadku może napiszesz, co takiego się Twoim zdaniem dzieje? Niestety, ale nie podając żadnych faktów na temat Baltic Spinning, musisz liczyć się z tym, że Twoja opinia może być traktowana jako nie do końca wiarygodna. Dlatego właśnie, chciałabym Cię prosić, abyś je przytoczył.

anonymous

baltic spinning wlasciwie powinien nazywac sie kabaret 24h lub cyrk24h, zacznijmy po koleji.... odziez ochronna - pojecie w firmie nieznane- niektorzy pracuja juz kilka miesiecy a nie dostali wogole obuwia ochronnego, koszulki i spodnie -zazwyczaj dostaniesz uzywane albo za duze albo za male - oczywiscie musisz sobie sam je wyprac a ekwiwalentu za pranie nie ma!!! mozesz oddac do zbiorowej pralni ale w czym bedziesz pracowac w tym czasie :) zostsanmy jeszcze przy behapowcu :) - takie szkolenie bhp widzialem pierwszy raz w zyciu :) .... a wlasciwie nie widzialem bo go nie bylo, podpisujesz kartke , a po 3 miesiacach jeszcze raz ze niby bylo .... to sie nadaje do pihu!!!! Ciekawe ile osob w zakladzie wie gdzie jest punkt zbiorczy w razie pozaru????? Ja nie mam pojecia.... szatnie :) na fajrant czuje sie jak zyd w pociagu do Auschwitz , szafki podwojne w elke , jak masz szafke z osoba ze zmiany , a po bokach rowniez - moje najszczersze wspolczucie - szkoda tylko ze biura darmozjady zrobili sobie takie obszerne , maja luz blus i orzeszki , a kto robi na ich pensje...zenada!!! Teraz kilka slow o tych z biur... dyrektor - nie mam pojecia kto nim jest ???? odnosze wrazenie ze jest tylko "slupem" bo rzadzi kto inny , nieudacznik !!! nie potrafi rozwiazywac problemow zglaszanych przez pracownikow !!! panie w zielonych koszulkach - co wlasciwie robia po za chodzeniem na fajke??? Aaa konfidenctwem , zapomnialbym :) pozdrawiam serdecznie bez was byloby nudno!!! Jeszcze pani ksiegowa zasluguje na pare slow...nie wnikam dlaczego pewnego razu zostala wyprowadzona przez policje z zakladu w kajdankach ... ale trzeba patrzyc jej na rece!!! Nie zdazylo sie zeby odcinek z wyplaty byl prawidlowy :) ale zawsze wina lezy po stronie systemu :) a kto wpisuje dane do systemu???? aaa tak teraz moze jeszcze zwalic na swoja asystentke :) ale kiedy jej nie bylo to kto byl winny??? Oczywiscie oficjalnie w zakladzie nadgodzin nie ma , ze pracujesz w sobote to twoja nie przymuszona wola za ktora otrzymujesz specjalna premie ;) (ciekawe co na to pih???) ogolnie jesli masz zamiar wdepnac w to (usunięte przez administratora) , nagrywaj rozmowe z ksiegowa i kadrowym bo 10-tego moze sie okazac ze kazdy mowil o czym innym :) a co innego slyszales ty!!! O socjalach juz tu ktos wspominal , jesli jestes bezdzietny mozesz liczyc na darmowa wode i busa (jesli akurat mieszkasz na trasie ich przejazdu :) ) i to w zasadzie wszystko co mozna napisac "pozytywnego" ;) o tym "raju" w Goleniowskim Parku Przemyslowym , szczeze nie polecam

Alicja

@Bykiwchodzą Na forum nie ma miejsca na niecenzuralne słowa i obrażanie innych osób. Jeżeli chcesz, by Twoja opinia była wiarygodna, sformułuj ją tak, by była napisana w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem forum. Czy możesz to zrobić? Niestety firma Baltic Spinning nie posiada własnej strony internetowej, zatem może ktoś mógłby podzielić się z innymi użytkownikami informacjami na temat tego, czy pracodawca prowadzi obecnie rekrutację i co dokładnie oferuje pracownikom?

byly 2
@Alicja 29.05.2018 15:19

widze ze administratorka jakas nie obyta,prosze podjechac pod zaklad i zobaczyc busa,dowie sie Pani co oferuje hahaha,masakra

byly 2

tam sie nigdy nic nie zmieni,i ten bus z zacheta,jak go zobaczylem to zenada jakich malo

spiderman

Po pierwsze- system wynagradzania. 35 % zarobków uzależnionych jest od absencji chorobowej.Nikt przed podpisaniem umowy o tym nie mówi. Wystarczą 3 dni absencji chorobowej aby zakład pracy mógł w ten barbarzyński sposób pozbawić pracownika znaczącej części wynagrodzenia. Po drugie bardzo ciężkie warunki pracy ( wysoka temperatura i hałas ). Po trzecie zero socjalu dla ludzi bez dzieci .

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Jeśli masz coś do labo lub laborantek to powiedz im to w oczy, bo tylko tchórze piszą anonimy

Jasiek

Jeśli ktoś nie jest pracowity to nie ma szacunku dla osób pracowitych!

Bykiwchodzą

Podziwiam tylko te wszystkie kobiety które tak za....dalają bo są same sobie winne bo tak nauczyły

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Baltic Spinning Sp. z o.o. lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

Stach

Jak się komuś nie chce pracować to pisze bzdury.

senator

@major, nie wiem co sądzi pracodawca o swojej firmie i o całej branży, ale widać, że swego czasu o pracowników nie dbał. Wpisy tutaj mówią same za siebie i mnie osobiście zniechęcają, zwłaszcza, że Łozienica jest niewielka.

anonymous
@anonymous 16.03.2018 20:54

nie będę się zniżać do twojego poziomu

marian

moze ktos powiedziec ile zarabia poczatkujacy operator tylko szczerzez gory dziekuje

????
@Paul 08.02.2018 15:57

better look what the leaders do, they watch cabarets on the computer, and much more could be written but there is no point in nepotism, one big family

Janek

2000 zł brutto i umowa zlecenie pierwszy miesiac, podwyżki zrobili bo musieli ale nie 500 zł no i dalej jest jak było , czyli (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

Anonim
@Janek 14.03.2018 22:01

Jest gorzej i bedzie jeszcze gorzej narazie sa zatrudnieni dodatkiwi ludzie do skanowania pracownika raczki w kieszeni i obserwuja. Ludzi cisnie sie coraz bardziej

Alicja

Sądząc po niedawnych komentarzach w firmie ostatnio wiele zmieniło się na lepsze i obecni pracownicy są w większości zadowoleni. @Ania pisała wcześniej o dniach otwartych w każdy poniedziałek, ale nie udało mi się znaleźć żadnych ofert pracy w internecie. Czy rekrutacja jest cały czas otwarta?

hehheh
@Alicja 07.03.2018 13:55

potrafisz znalezc forum a nie potrafisz ofert pracy z baltica znalezc,niezle heheh.gdzie te busy ze szczecina z ludzmi co PAN A tak sie deklarowal ze tyle ludzi bedzie hohohohohho

Krzysztof

Te bzdury w odpowiedzi na mój koment mnie nie ruszaja ;) norma którą wyrabiam codziennie nie jest gorsza od tej z innych zmian...:) co znaczy że nie jestem takim leserem heh smiechu warte jak coc sie nie podoba to proszę powiedziec mi to prosto w oczy bo kazdy potrafi napisac takie glupoty w necie :P pozdro dla tych geniuszy zazdrosnych ;) a co do matuli to prosze sie odczepic bo jestem dorosly sam robie sobie zarcie do roboty i sam potrafie o siebie zadbac czekam na konfrontacje oko w oko z tymi ktorzy mnie oczerniaja :D chociaz watpie ze do takiej dojdzie tchorze!!! haha

hehehh
@Krzysztof 07.03.2018 15:22

EDEK cie przeskakuje w biegu jest starszy i to duzo z reszta nie jednego w tym zakladzie.heh ,jestes na liscia wiec nie kozacz

Łukasz

Pracuje od dwóch tygodni , jestem zadowolony ze swojego stanowiska pracy. polecam dużo sie zmieniło , jak szukacje pracy to zapraszam :D

Balbina
@Łukasz 14.02.2018 10:39

Pracujedz od dwoch tygodni i wiesz ze sie duzo zmienilo skad wiesz jak bylo kiedys

Ania

Wszystkich chętnych, którzy chcieliby poznać firmę zapraszamy w każdy poniedziałek od godz. 10 do 14 na "Dzień otwarty". Sami możecie się przekonać jak pracujemy, ile zarabiamy itp. Nie musicie się wcześniej umawiać. Możecie też skontaktować się telefonicznie: Nasz numer to 91 4667380

byly2

heheh a mowilem ze tak bedzie:)

mat

Zgadzam sie z "Byłą" koszmar,przełożeni w większości troglodyci,szkoda czasu, nerwów.....

Była

Masakra to malo powiedziane to koszmar a nie zakład ludzi traktują jak smieci

Były

coś strasznego, nie polecam.

Zostaw opinię o Baltic Spinning Sp. z o.o. - Łozienica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltic Spinning Sp. z o.o.