brak logo

Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.

HST 2013-07-18 20:22:05
A jak tam zarobki ?
Jan Kowalski 2013-07-19 18:36:00
Dostałem propozycję pracy w Tollegno. Niedługo na spotkanie się wybieram. Opinie widzę ciekawe...
2
xxx 2013-07-19 20:40:24
HST - 2013-07-18 20:22:05

A jak tam zarobki ?

Jak wszędzie:)))
1
xxx 2013-07-19 20:42:24
Jan Kowalski - 2013-07-19 18:36:00

Dostałem propozycję pracy w Tollegno. Niedługo na spotkanie się wybieram. Opinie widzę ciekawe...
Nie bzdurz bo żadnej propozycji nie dostałeś i na pewno nie wybierasz się na żadne spotkanie widać że nie masz pojęcia o rekrutacji w naszym zakładzie ...tu przychodzi się z marszu he he he a nie z propozycji...bajerant
Lol 2013-11-06 12:31:31
Widzę że najważniejszą sprawą w naszym zakładzie nie są podwyżki...czy poprawa jakości pracy...tylko NAJWAŻNIEJSZA JEST DESKA KLOZETOWA......jej brak bardzo wpływa na naszą psychikę ....może wreszcie ktoś się tym zajmie i ją po prostu kupi kosz najtańszej 20 zł ...nie przesadzajmy że nie stać na to zakładu.....wtedy może wreszcie ...przestanie temat DESKI KLOZETOWEJ być priorytetem!!!!!!!!!....
Iza 2013-12-28 18:20:52
w socjalu mamy zapomogi:)))
mikra 2013-12-30 16:08:36
nie nie na nagłe wypadki....to były zapomogi dla wszystkich pracowników
Iza 2014-01-03 08:42:48
każdemu tyle że suma była zróżnicowana
Iza 2014-01-06 23:36:58
z jakiej sytuacji.....te zapomogi to nic innego jak nasze premie świąteczne tyle że w innym wydaniu
Makaron 2014-01-10 17:25:13
Super praca lekka, miła i przyjemna, dobrze płatna !!!
pracownica 2015-01-05 21:07:03
o pieniądzach to przyjdź i porozmawiaj sobie z dyrektorem ...tylko przyszykuj się na pracujące soboty przez jakieś pół roku hihihi
pracownica 2015-01-05 21:11:34
PS. u nas od 6 lat bez zmian hihih finansowych jak i innych
zmienniczka 2015-01-27 17:58:35
Nie mamy żadnych inflacyjnych podwyżek ..to nie ten zakład nie myl nas z Indesitem czy Boschem nie mamy i tyle nie jesteśmy koncernem tylko Sp z o.o.a to różnica matołku;)inna sprawa to taka że nie mamy zróżnicowanych pensji każdy z nas po pewnym czasie zarabia tyle samo ....jak Ty mało wiesz że mamy zryczałtowaną pensję nie zależnie od przepracowanych dni w miesiącu..zawsze taka sama .tak że nie ma w naszej firmie ....jednostkowych podwyżek !!!!... a co do sobót ...to było by super jakby były płatne ale niestety zawiodę Cię tylko do odbioru....
hmmm 2015-02-15 22:15:43
u nas zawsze jest z kodeksem pracy nawet jak się nie zgadza......jakie 1,5 dnia masz dzień za dzień ....i kiedy zakład chce a nie ty 1.5 ...masz po rozliczeniu ....chcesz wiedzieć ile zarabia stary pracownik to Ci napiszę ...jakieś 1850 z 5 nocami pasuje??
hhh 2015-02-25 14:17:03
- praca ciężka
- podwyżek nie było
- 1900 na rękę (ja pracuję) z nockami
- nadgodziny możliwe ale pracować mi się nie chce
- przerwa 30 minut plus papierosek (ile chcę)
- kible brzydkie
- pracuję długo to wiem , nie zmieniam ale narzekam
generalnie robić mi się nie chcę ale ponarzekać lubię
2
BoskiRoman 2015-02-27 18:33:12
Ze Wzgledu Na To że Rekrutacja jest a pozniej znikacie po 2 dniach bo opinie z forum są prawdziwe dodam swoją opinie i głowne rzeczy ktore trzeba wiedzieć
-Socjal niestety zerowy
- Dniu Urlopowe zapomnij ze dostaniesz
-Godziny nad Liczbowe Do Odbioru
-Bałagan i syf katastrofalny
-Zapierdziel i Smęczenie Bez Cenne Zapewniam Ze Praca Na Lini To Pikuś
-WC Ubikacje - Armagedon
-Podwyzek Brak


Kazdy Lata Tam na L4 puki go nie zwolnią z wiadomych przyczyn , mam nadzieje że tej Włoskiemu Producentowi Braknie Kiedyś Rąk i Wyniosą się z Naszego Miasta na Zawsze , Szkoda tylko tych ludzi co pracują tam długo (łącznie z mistrzami,kierownikami) widać w waszych oczach z męczenie i Brak Sił na Dalszą Motywacje wszystko za zasadą BYLE DO PRZODU OLE , Bawcię się dobrze i Ostrzegam nowicjuszy ale sprobować mozecie wrazenia i przerazenie bezcenne :D TAK TAK takie bu***r*del show jeszcze istnieje najwiekszy w ŁODZI :-D Zapraszamy Do Kabaretu TOLEGNO JUZ DZIŚ
1
ala 2015-04-20 17:03:36
Podwyżki nam dali 160 zł.
1
kloss 2015-05-05 19:52:17
Pracowników którzy pracują parę lat i chcą pracować nadal w tej pseudofirmie nie szanuje się wcale !!! Produkcja dostała z łachy podwyżkę 160 zł brutto ale dla mechaników i elektryków prezesunio sknerzy i kombinuje jak ich wyrolować !!! Ogólnie ludzie są traktowani jak zło konieczne !!!
2
lena 2015-06-14 20:22:56
Witajcie,wkrotce moj 1szy dzien pracy w tej firmie,prosze o opinie czy kobiety tez maja tam tak ciezko bo w Work Service mowili ze w zasadzie Maszyny same pracuja a my np patrzymy czy nitka nie spada itd ,widzialam kobiety tam pracujace i nie Wygladalo To tak strasznie,dajcie opinie O pracy kobiet tam,pozdrawiam
pracownica 2015-06-17 17:42:20
popracujesz tam trochę to sama zobaczysz czy maszyny same idą i czy kobiety mają ciężko,póki normy od Was nie wymagają będzie ok.....ale później różnie bywa nikt za Was robić nie bedzie chciał...więc zależy jaka jesteś odporna fizycznie i psychicznie wszystko pięknie wygląda jak się patrzy a nie robi:)
rabin 2015-08-11 21:31:28
ludzie pomyscie zanim adaco lub word serwis skieroje was do pracy w toleegno zarobicie tyle ile w logo firmy 1900 choc naduzylem slowa firma asystenci kierownika dzialu maja 2700 a nic nie robia wyslugoja sie pracownikiem kierownicy dzialu maja 5000 i tez nie wiele wnosza prezes mieszka w grotnikach ma ponad 15000 i samochod zmienia co sezon wlosi zatrudnieni maja pensie w euro oraz rozlake z rodzina a my co mamy ,zapytajcie na zebraniu choc prezes jest slodszy od mojej zony potrzy ci w oczy i cie okrada zasadnicza w gore premia w dol licza sie koligacie rodzinne niz wyksztalcenie
2
rabin 2015-08-12 20:12:09
na zachete ludzie z adeco i word serwis dostali wczasy pod grusza 970 ale tylko dlatego zeby nie zrywali umowy puzniej jak przejda na toleegno odpracuja wszystko te pieniadze pochodza z potracanych skladek kazdemu pracownikowi odpracujecie to w sobotach tylko prowadzcie ewidencie bo kaska was wykreci ale tak jest wlasne bioro rachunkowe nowka fura jakub przyjaciel wspolnie trzepiemy pracownika
rabin 2015-08-12 20:52:43
wlosi pozamykali fabryki ze wzgledu na unijne przepisy caly zlom trafia do toleegno wloch to troche bogadszy rumun razem z prezesunio dziwnym trafem jak ma byc panstwowa inspekcja pracy lub inne instytucje dwa dni wczesniej prezesunio wie o wszystkim niech ktos zawiadomi cba w dupie im sie przelewa apeluje do stalych pracownikow albo stracicie zdrowie albo zycie non stop wypadki w pracy albo cie zastrasza i podpiszwsz ze wypadek jest z twojej winy albo cie zwolnia wypadki byly na farbiarni zmiazdzone rece poparzenia utrarata dloni na uszlachetnianiu ile potrzeba aby maz nie wrocil do domu kobiety myslicie
1
rabin 2015-08-14 15:51:43
ja na szczescie juz do pracy w toleegno po urlopie nie wracam jestem u rodziny w anglii i toleegno mi juz pachnie zla przeszloscia powodzenia dla znajomych i dla tych ktorzy do mnie dzwonia trzymajcie sie
ktoś 2015-09-12 01:16:41
robota jak każda inna 3 zmiany i zapierdziela sie 8 godziny ale nie jest tak zle nie ma wygórowanej normy co najmniej na wstępnym jak jest na innych nie mam pojęcia wygląd wnetrzsa i kibli odpycha a zwłaszcza przy czytniku
ekonomistka 2015-10-15 23:55:14
a jak wyglądają zarobki przez agencję - adecco? Bo nie wiem, czy jest to opłacalne czy nie, ile jest na rękę?
onaja 2015-10-28 13:48:27
Trzeba sie "p" z Piotrkiem S
6
silver 2015-11-04 21:18:51
Jeśli chodzi o pracowników to obecnie przyjmują wszystkich jak leci !!! Wszyscy do przyuczenia . Podobno w akcie desperacji ma zatrudnić ukraińców !!!
1
poszarpany 2015-11-04 21:30:39
Myśli że ci ze wschodu będą mu robić za 2 tyś.Włosi pewnie by chętnie się wynieśli tylko bidule już w europie nie mają dokąd !!! Ale pewno niedługo już naprawdę nie będzie miał kto robić w tollegno i będą zmuszeni. Chyba że naprawdę podwyższą zarobki ale nie przy tym prezesie !!!
1
pracownica 2015-11-07 18:49:14
Jak chciałaś się zatrudnić bezpośrednio to trzeba było przyjść w zeszłym roku ....bo od stycznia wszyscy są przez agencję 3 miesiące i bach ba zakład ...co większości osób te 3 miesiące na przyuczenie stanowczo za mało...nie wspomnę o tym że ledwo przejdą na zakład i już zaczynają chodzić na L4 totalna pomyłka jeden na kilkudziesięciu co się nadaje do takiej pracy reszta niestety nie kumata
@rabin 2015-11-13 23:45:15
pracowniy tolegno prawie 70 zl miesiecznie placicie na fundusz pracowniczy rocznie jest okolo 840 gdzie jest reszta poszlo na prywatne konto prezesunia poraz koleiny was wydymaja dostaniecie 246 i tyle a gdzie jest 400 zl do tesco kierownicy dzialu skierowani na obowiazkowa nauke jezykow angielskiego i wloskiego pensia w euro dla pionu kierowniczego nie wspomne ze prezesunio zatrudnil ukraincow dajcie znac ja zglosze do pewnych instytucji cba cbs
1
nowy 2015-11-14 13:33:20
a jak zarabiają mechanicy ?
1
@rabin 2015-11-17 17:33:40
byli koladzy i kolezanki z przedzalni tolegno oklamaliscie mnie w wielu kwestiach i wykorzystaliscie dzieki piotrowi wiem ze jest inaczej jak mi mowiliscie wykorzystaliscie moj pobyt za granica do prywatnych interesow ale w marcu bede w kraju i wrocimy do tej sprawy zainteresowanych przepraszam
jjj 2015-11-20 11:40:29
Umowa z firmą po 3 miesiącach pracy przez agencję.
jjj 2015-11-20 11:49:05
Ja jestem już w firmie po 3 miesiącach przez agencje. Nie jest żle jak sie chce pracowac. Trzeba uważać na starszych pracownikow bo chyba boją się nowych i gadają rózne rzeczy nieprawdziwe.
cbs 2015-11-25 12:48:53
kto płaci fundusz pracy i fgśp ....najpierw to sprawdź w google zanim zaczniesz pisać bzdury ...dziwić się że prezes ma ludzi za nic...skoro ma przed sobą takich szarych prostych roboli
1
vvvv 2015-12-09 18:19:33
ludzie przychodzą i odchodzą....zakład się rozwija a na święta pieniędzy brak
vvvv 2015-12-10 18:11:57
a z kim tu prowadzić inteligentne rozmowy ...jak większość nie ma tak naprawdę pojęcia o niczym ...nawet o pracy!!..poza tym nie dziwię się że nie ma nic dla starych pracowników na święta skoro rozdaje się pieniądze na prawo i lewo...wczasy pod gruszą dla każdego!!!!! z jakiej racji ??? niech przepracują w TOLLEGNO rok czasu na te frykasy a nie tak z marszu ...że każdemu się należy...każdy z nas przechodził pewne etapy by coś dostać a nie że teraz kazdemu...najciekawsze jest to że jest na nadróbki w soboty grudniowe a na premie świąteczne już nie ...żenada
mechanik 2015-12-14 16:52:06
a kto to wie...ile zarabiają
hehe 2015-12-21 01:02:27
motywuje..zobaczymy od stycznia jak normy znów podniosą ..będzie taka motywacja że hoho jak przy wypłacie premii nie zobaczą Ci he he he młodzi stażem....bo starzy jakoś dadzą radę jak zawsze ....ale nie nowi:)))będzie płacz i ból serca
krzys 2015-12-25 23:39:51
a ty taki inteligentny nabrales kredytow i lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesunio zebys nie stracil pracy napisz prawde badz raz szczery chociaz co moge wymagac od lizodupa
miras 2015-12-26 00:27:03
tolegno chyli sie ku updkowi przejmuje was konsorcium w tym roku poraz pierwszy siegneli po premie swiateczna pracownicza na wprost jest hurtownia alkocholi dostali po 400 bonow do kauflandu a wasz j h was okradl i oszukal chodzi po zakladzie ze spuszczona glowa wloski pajac przysli kontrahenci myslcie a ewentualni chetni do pracy jedzcie do donbasu z tamtad was przyjma z ostatniej chwili po nowym roku aneks do umowy j h staje sie niewyplacalny skonczy sie premia za niechorowalnosc choc 6 lat temy to samo zapownial w umowach jezeli klamco mowisz ze pisze neprawde daj znac na forum opublikuje moja umowe i napisz pracownikom otwarcie kim jestes i dlaczego rozwazasz zlikwidowanie wczasow pod grusza
vvvv 2015-12-26 19:20:30
powiem Ci dlaczego może likwidować wczasy za dużo osób uprawnionych ...niech wrócą te czasy że wczasy pod gruszą przysługiwały po roku czasu o ile zacząłeś pracę przed urlopem...co do przejęcia to chyba masz złe informacje ....za duże inwestycje by to opylić ..a i pewnie kasę z tego nie złą ma...co do premii za niechorowalność to ta zostanie he he bo ludzie i tak chorują ...ale ta druga jak przyjdzie za wydajność he he to nikt nie dostanie i nikt w zakładzie nie zostanie no chyba że Ukrainki:)))
miras 2016-01-28 01:49:00
slyszalem ze poubierali asystenyow kierownika w czerwone koszulki teraz ludzie sami pomyslcie otworzcie oczy na kogo i na czyja pensje pracujecie z tego co widac pol na pol koszulek czerwonych z normalnymi ostatnio dzwonilem do pani k s prubujac uzyskac informacje odnosnie pensji pracowniczej tak pokretnych informacji nigdzie nie uzyskalem czy w tym kraju sa odpowiednie instytucje aby ta sprawa sie zajac robcie cos a nie pijcie z prezesunio
zdziwiona 2016-01-30 23:58:11
jesteś na haju czy co???...bo nie rozumiem ....wszystko jest otwarcie napisane ile mają Ci z agencji a ile starzy pracownicy...pytanie kim Ty kurna jesteś...to żeś teraz zabłysnął z tymi czerwonymi koszulkami he he he ...ja też taką noszę i co mi zrobisz?????....jezzu człowieczku ogarnij się ....czerwone koszulki to pikuś ja chce żółte dla żółtodziobów zaczynających tutaj pracę ...by uwazać na nich jak na jajko by ich nie rozjechać po drodze he he eh
miras 2016-02-16 23:45:21
czleczku prostolinijny pracujesz w tej firmie i nie jestes w stanie napisac co lezy u podstaw twojego wynagrodzenia jak was i ciebie rozliczaja w mojej firmie wim a ty piszesz o haju kto tu jest na czym
pracownica 2016-04-24 17:44:41
pensja stała plus premia i dodatek za nocki
Pracownik 2016-06-03 16:04:23
Zalezy ile masz tych nocek w miesiacu a stawka jest różna ponieważ zależy od ilosci przepracowanych dni
yaa 2016-06-30 10:26:11
Witam,szukam stałej pracy i zainteresowałam sie Wasza firma,jak to wyglada na swieta? dostajecie jakies pieniadze i jak sie stoi z wypłatami na czysto? na spotkaniu twierdza ze 2800 brutto ze wszystkimi premiami
Olek 2016-11-28 18:06:49
Witam mam propozycję pracy jako mechanik ? Ktoś coś wie na temat zarobków mechanika bo w agencji jak mi powiedzieli to się uśmiałem do łez - 2000 zł brutto !!!
Zostaw swoją opinię o Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.