brak logo

Nata-2

Warszawa

Opinie o Nata-2

Olga 2012-01-27 00:28
Właściciel [usunięte przez moderatora].
Nie polecam!!!
1
2013-10-23 08:18
Pracowałam w firmie transportowej nata2 w Warszawie przez dłużysz czas.
Nie żadnych szans na rozwój, a szef to [usunięte przez administratora] za najniższą krajową, a przy tym kombinator. Nie polecam nikomu, wystawa ogłoszenia, że poszukuje do pracy biurowej a w rzeczywistości jest to coś innego. Ma ciężki i konfliktowy charakter
5
Olala 2015-01-23 16:33
Nie nie nie polecam. Szef masakra. Poszukuje spedytorów a tak naprawę wykorzystuje i zatrudnia same dziewczyny... Ciekawe dlaczego. Pracowałam 2 miesiące bo tylko tyle dało się wytrzymać.
anonim 2015-01-23 16:47
Co się dzieje w rzeczywistości w tej pracy?
Olala 2015-01-23 17:32
Czy nie dziwi was to ze poszukuje spedytorow bez doświadczenia i sa same młode dziewzymy? Zarobki kończą się na marnej podstawie. Szef cwany i pewny siebie. Nie polecam.
Agata88 2015-01-23 19:48
Hej. Dziewczyny wogule nie ma możliwości zarobku większej kaski?? Po tych komentarzach jestem strasznie zmieszana... Olala długo tam pracowałaś, coś się stało konkretnego, że nie polecasz?
Jola89 2015-06-10 13:26
Podbijam temat. Co możecie powiedzieć o tej firmie? Dzięki za wszelkie info!!!
SpryciulkaPL 2015-06-10 13:55
Bardzo sympatyczna atmosfera pracy trochę zaganiania w sezonie ale ogólnie warto spróbować - mi się udawało - Gorąco polecam;-)
1
Hania91 2015-07-07 16:14
Absolutnie nie polecam ŻENADA, stres, wyzysk!
WW 2015-08-14 14:40
Faktycznie pracują dziewczyny (chociaż nie wszystkie takie młodziutkie bo niektóre ok 40-stki:)),chodzi o to, żeby był zgrany i dopasowany zespół i fajna atmosfera. Sama się zastanawiam o co chodzi z tym wyzyskiem??? Jak zwykle w takich opiniach zero konkretów...Na wynagrodzenie trzeba sobie zapracować, oprócz podstawy ma się udział w zyskach firmy, więc im więcej zrealizowanych transportów tym więcej ty dostaniesz, uważam to za duży plus. A jak sama zauważyłaś firma jest od kilkunastu lat na rynku, więc chyba musi zarabiać...:)
3
WW 2015-09-25 12:16
Każdy pracownik od początku ma płacony procent od prowizji, którą wypracował dla firmy. Im więcej transportów i prowizji tym wyższy procent. O szczegółach dowiesz się na rozmowie:) Dodam jeszcze, że jest to praca dla osoby, która szuka czegoś na stałe nie na chwilę. Oprócz wynagrodzenia myślę, że dużym atutem jest czas pracy, od poniedziałku do piątku w godz 8.00-16.00, oraz fajna atmosfera- przeciwieństwo dużych korporacji...:)
sylwia 2016-02-12 12:24
Brak profesjonalizmu w rekrutacji! Na rozmowie dość istotną informacją jest Twoj znak zodiaku- takie pytanie padło na mojej. Padło też pytanie o znajomość języka nikt tego nie sprawdził :) Moim zdaniem strata czasu.
nikam 2016-02-24 13:00
Pracowałam ponad rok w tej firmie i niestety musiałam wyprowadzić się z Warszawy.Bardzo miło wspominam ten rok pracy , jak dla mnie same atuty - praca 5 dni w tygodniu , godziny pracy super - (czas jeszcze dla dziecka po powrocie do domu ) , wynagrodzenie z góry ustalone - prowizja za każdy transport - nie ukrywam że nie jest to praca dla osób które 8h przesiedza w necie bo nie mają akurat ochoty na pracę.... Trzeba organizowac transporty żeby zarabiać - ale to chyba jasne decydując się na taką pracę.
Racz 2016-05-12 15:19
Jeśli chodzi o Nata-2 to praca faktycznie nie sprawia problemów i zarobki są faktycznie zawsze na czas, mam też nadzieję, że wszyscy rozumiecie, że umowa o pracę jest od pierwszego dnia, więc nie ma się co spierać że jest jakoś inaczej i negatywnie bo nie
Iza 2017-07-26 14:50
@Racz rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w Nata-2. Chętnie dowiemy się więcej na temat mocnych stron tego pracodawcy. Co możesz doradzić osobom, które zastanawiają się nad dołączeniem do firmy?Merytoryczne wpisy oraz dodatkowe informacje będą dla nich szczególnie przydatne.
Zostaw swoją opinię o Nata-2 - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nata-2