brak logo

Gromgaz F.H.U.

Sosnowiec

Opinie o Gromgaz F.H.U.

Hmmm 2014-06-26 13:17:22
Boje się napisać opinii
21
Klas 2015-01-16 17:41:47
Odszedłem z tej firmy na swoim lepiej.
19
hehe 2015-04-03 14:38:47
Też się coś nauczyłem i otworzyłem własną firmę - u siebie najlepiej. Tu kiepsko płacili i trzeba było tyrać nawet po 17-tej, bo pan Mirosław "rozkręcał nowy punkt".
19
Swarzędz 2015-04-09 22:19:09
Adres ze strony Gromgazu filii w Swarzędzu pod Poznaniem - Swarzędz Os Raczyńskiego 1/12 - pod tym adresem występuje firma "Ship Center Swarzędz" a nie Gromgaz. Oj słaboooo.... A więc fałszywka a ile ich jeszcze jest? No Panie Bohaterze Gromgazu .... nie śpij Pan!
19
.... 2015-04-16 22:35:24
Adres oznaczono gwiazdką więc to *telefoniczny punkt przyjmowania zleceń - to po co już wiadomo po co ta "miejscówka"? Z telefonem można polecieć do Honolulu, wprowadzanie klienta w błąd. Jak tak wygląda cała ta działalność - to dla mnie niewiarygodna.
18
Lubaby 2015-05-11 14:19:52
Nie chcecie pracować w takim 'punkcie", to jedxcie do Hiszpanii - tam się rozkręca rynek.
8
M 2015-06-10 10:51:39
Sporo tych gwiazdeczek macie na stronie - rozrastają się fikcyjne punkty, co? :) Nie ma jak wirtual - jeden znaczek - jedna filia a ilu oszukanych....sorry - nie oszukanych "nabranych".
16
Mariusz 2015-07-15 19:40:11
Ale nie rozumiem problemu? Nie dojeżdżają do Swarzędza?
8
Klientzeswarzedza 2015-07-25 17:32:41
Jak najbardziej dojeżdżają ( i nie liczą za dojazd) Jestem ich zadowolonym klientem. Komu tu coś przeszkadza? Psy szczekają, a karawana jedzie dalej....
10
hahaha 2015-09-02 23:19:04
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej....napisał Pan Grochot usprawiedliwiając oczywiste kłamstwo, bynajmniej ze Swarzędza nie będącym...
17
hahaha 2016-04-18 14:45:48
Gromgaz potrzebuje UKRAIŃCÓW - w Poznaniu jeden taki ledwie gęgający po polsku - montował mi podgrzewacz wody
17
Do Aninima 2016-05-11 11:23:06
Panie Grochot - public releation Pan uprawia anonimowy? Jak się domyślam Rodaków uważa Pan za nieuczciwych? Może sam jesteś Pan Ukraińcem?
15
Liza 2016-05-12 09:26:44
Fachowiec powinien umieć władać językiem polskim, skoro w Polsce pracuje i niekoniecznie dla osób znających ukraiński, tak mi się wydaje...bo same checi to raczej zbyt mało.
13
Ukraińcom mówię NIE 2016-05-28 22:41:40
Dobrymi chęciami brukują piekło - podobno. A na pewno ukraińscy dziadkowie tych "pracujących w Polsce", mordowali naszych dziadków (choćby na Wołyniu). To nazywa się "pamięcią historyczną" - nie wiadomo czy ten co nam dzisiaj trawnik strzyże czy naprawia piece, jutro nie zamorduje nas, nie zgwałci nam żon czy córek i nie zajmie naszej chałupy - dla porządku chcę poinformować, że cięcie kosztów nie płacąc Rodakom, może mieć jak każdy kij - dwa końce Panie Mirosławie Grochocie.
13
Ukraińcom mówie TAK 2016-07-17 22:28:06
Do "UKraincom mówie nie"
Jestem serwisantem firmy konkurencyjnej i szanuję firmę GROMGAZ choćby za to że mój szef wzoruje się na niej. Pan zapewne nie jest pracownikiem tej firmy. Wnioskuje to po tym że serwisantem może być wyłącznie inteligentna i "mądra" osoba, a nie (sądząc po wpisie) skończony debil. Pozdrawiam.
6
hahaha 2016-07-19 10:40:58
Pana SZEF również umieszcza fikcyjne filie Jego firmy? No to pogratulować. A Pan jest z Ukrainy, jak można wnioskować? :)
11
hahaha 2016-07-19 10:44:02
Rozkręcał "nowy punkt" w Swarzędzu czy w Środzie Wlkp?
13
debil 2016-07-20 07:53:31
O ile jesteś,,zza Buga,, to wyślij CV
12
Marek 2016-07-22 14:00:39
Fatalna firma. Wiem że tu się ocenia PRACODAWCĘ, ale coś Państwu napiszę:
Serwisant wezwany do regulacji i wyczyszczenia kotła gazowego najpierw twierdził ze pieca nie da się wyczyścić bo jest źle zamontowany. Na drugi dzień zmienił zdanie i jednak go rozmontował. Po zmontowaniu okazało się ze przestał działać. Stwierdził ze jest zamoknięty i potrzeba żeby dobrze wysechł. Przyszedł ponownie po kilku dniach i stwierdził że zepsuła się armatura gazowa ale ze zamówi część i przyjdzie za 2 dni. Nie dotarł już wcale. Centrala firmy poinformowana o sytuacji powiedziała ze trzeba czekać na cześć i ze się odezwą jak cześć do nich przyjdzie. Nie odezwali się wcale. Po moim telefonie po tygodniu wycenili koszt części na 750 zł. Zaproponowałem im ze skoro ich serwisant ją zepsuł możemy podzielić się kosztami naprawy po połowie. Kierownik serwisu w Krakowie odrzucił moja propozycje mówiąc ze tak się zdarza i to nie wina serwisanta. Albo place całość albo mnie olewają. Zrezygnowałem z ich usług. Nadmienię jeszcze ze ich serwisant pracował jak się okazało w branży od 6 miesięcy, pochodził z Ukrainy i nie wiadomo czy miał uprawnienia gazowe i czy w ogóle przebywa legalnie na terenie RP? Zdecydowanie odradzam korzystanie z ich usług. Mnie czeka najprawdopodobniej wymiana pieca koszt ok 3000.

(usunięte przez administratora)- Poznań
11
Szukam pracy 2016-07-22 15:08:49
Do Marek.
Chętnie bym wysłuchał drugiej strony, bo według mnie zdarzenie jest nieco naciągane. Jeżeli u mnie fachowiec zepsułby piec i byłbym tego pewien to w życiu nie zgodziłbym się na pokrycie połowy kosztów.
No ale to forum jest dla potencjalnych pracowników a nie "wdzięcznych" klientów.
5
Debil 2016-07-23 16:08:35
Ale ożywienie...tyle czasu nic, ani słowa i nagle bęc! Tylu chętnych potencjalnych pracowników, broniących Pracodawcy, ukierunkowanego na,zatrudnianie obcokrajowców bez kwalifikacji.
9
Debil 2016-07-23 16:16:05
Poszukaj na ukraińskich portalach o pracy w Polsze.
9
Ciekawy 2016-07-23 19:00:36
Kuźwa, ale jaja - Debil i Hahaha, albo dwa w jednym, czy was nie przyjęli do tej firmy, czy zwolnili, że tak " bezinteresownie " się udzielacie?
6
Lubiewyzwania 2016-07-24 08:25:50
Hej, chcę tu pracować. Może być ciekawie
5
Wk....ony na maksa 2016-07-24 08:41:09
Co to ma być ? Chodzę po forach, szukam pracy. Już się ucieszyłem, że mam 32 opinie o firmie no to coś się dowiem....... a tu banda frustratów czepia się ukraińców. Gdzie rzeczowe opinie o pracodawcy? Jak nie znam to nie piszę, koniec kropka.
7
Podrozujaczyjedwarazy 2016-07-24 09:20:27
Podobno podroze ksztalca. Ja mieszkam w Niemczech i wlasnie zamierzam wrocic do Polski. Szukam pracy , chodze po roznych forach i tu mnie olsnilo. Marku Gosty znalazles dobry sposob na zaoszczedzenie kasy. Zamawiam fachowca do np. zepsutej lodowki , fachowiec stwierdza usterke i jedzie po potrzebna czesc. Ja w miedzyczasie stwierdzam ze to fachowiec rozkrecajac lodowke zepsul mi ja i proponuje mu zeby partycypowal w kosztach naprawy a jak nie to go opisze na internecie. A kto mi zabroni. W Polsce to sie nazywa zaradnosc. W Niemczech ze jestes zalosny. Podroze ksztalca. Podrozujcie po forach... moze tez sie czegos nauczycie.
7
Oliwasprawiedliwa 2016-07-24 09:40:12
Popieram. Powinniście jeszcze podać adres oszusta, żeby inni fachowcy omijali go szerokim łukiem.
7
Warszawiak 2016-07-24 09:59:39
Poznań? To wszystko tłumaczy!!!
6
Debil 2016-07-24 23:05:38
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kampania :) Pan G. nie ma co robić w niedzielę? Dobrej nocy...
8
Obserwator 2016-07-25 07:51:46
Zwolnili cię? Nie dziwię się!!!!!!! Swoją drogą ciekawy nick. Ja bym się sam nie przyznał.
3
Dobre 2016-07-25 08:10:41
Hahahahahahahahahahahahahahaha.
3
Sław 2016-07-27 22:42:45
Na Ukraninie :)
7
Ambroży 2016-08-11 21:39:52
Rozmowa jednej osoby pod różnymi nikami. Kilka postów w gore. Widac ktos tu mocno tuszuje grzeszki...;-)
7
RozCzarowana i Wykasowana 2016-08-14 18:13:25
Nie polecam firmy - serwis przyjechal. Nie zajrzal do pieca, nie rozkrecil...pokrecil, posluchal, wydal "diagnoze" i skasowal 130 zlotych. NIC NIE ROBIAC, o naprawie nie wspomne bo miala trwac 3-30 dni. No szok!!! chyba potrzebuja rak do pracy skoro takie terminy wiec walcie do nich bo robota jest, kasa sie sypie a ludzie czekaja :-D
8
bongo 2016-08-14 18:16:25
a wiesz może w takim razie o jakichkolwiek rekrutacjach?
Zostaw swoją opinię o Gromgaz F.H.U. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gromgaz F.H.U.