Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KDWT

Pracowałeś w firmie KDWT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-08-10 21:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowałem w firmir dość długo. PRACOWAŁEM!! już mnie tam nie ma na szczeście. Wynagrodzenie glodowe a wymaganie ogromne placisz za wszystko. W firmie rządzą układy tzn jak ktoś lubi i umie smarować tam zrobi karierę, Nie liczą tam sie umiejetności lecz kto komu i jak smaruje. Maskra takiego czegos w zyciu nie widzialem!!!!!!! Nie polecam przedewszystkim finansowo jak juz wspomniałem a dla pieniędzy pracujemy!
zdjecie uzytkownika
KOLIN5 - 2012-11-29 15:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć miałem możność pracować w tym [usunięte przez administratora] parę miesięcy,żądano żebym podpisał weksel im blanko oraz ktoś z mojej rodziny-chory poroniony pomysł,za wszystkie braki jakie miałem w paczkach musiałem płacić a jak upominałem się o brakujący towar to od razu otrzymywałem odpowiedz-stany magazynowe mamy na 0 jednym słowem pion kierowniczy+magazyn kręcą niezłe lody.Mam pytanie czemu w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u nie chcą monitoringu i wprowadzenia koszy akcyzowych...Pozdrawiam naiwnych
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-01-01 18:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niema tam szacunku dla pracowników fizycznych za tą prace którą się tam robi płacą grosze a przedstawiciele nic nie robią i zarabiają dużo więcej to jest troche lipa pozatym niewiadomo jak rozliczani są kierowcy to tragedia co tam sie dzieje
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-01-02 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie wiadomo jak rozliczani są kierowcy? widziałem ogłoszenie w sieci i zastanawiam się nad złożeniem oferty do kdwt. proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kuiegjikfjij - 2013-01-14 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej potwierdzam, chcą podpisania weksla in blanco przez i pracownika i kogos z jego rodziny.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-01-30 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa lipa lipa jeżeli ktoś chce tam pracować to niech tylko się nie zapomni i niezastanie się tam.podwyżki to tylko jak podnoszą minimalną płace w kraju i na nic więcej niema co liczyć.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co ten weksel in blanco? na wypadek czego? Niedługo chyba minimalna krajowa wzrosnie, to i może beda podwyżki w KDWT ;). W ogóle powaznie płaca tylko minimum? Nie ma żadnego systemu premiowania?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
neak czy ty lub ktoś z twoich znajomych pracował w firmie KDWT? czy możesz powiedzieć coś więcej o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
fahas - 2014-01-09 12:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam firmy kdwt,(usunięte przez administratora)zero zangazowania w magazyn zero szacunku dla pracowników.. jedyne co potrafi to chodzi z stoperem i mierzy ludzia czas wykonanej pracy.. nie potrafi zrobić nawet zebrania z pracwnikami... tylko piszę jakies durne kartki.. a ranking jaki tam panuje to woła o pomste do nieba... nie dosc ze trzba chapać jak piesy zeby dostać marne 1600zł to jeszcze (usunięte przez administratora)wysmyslił dzienna normę.. jak trzeba wykonać tz. "linie"
zdjecie uzytkownika
loo - 2014-01-14 16:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOLIN5 - 2012-11-29 15:43:35]:
PORAZKA
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-02-06 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
loo, się kolego widze strasznie rozpisałeś, jakbys napisał coś o KDWT, co zawiera więcej niż jedno słowo i jakakolwiek argumentację, to byłoby miło.
zdjecie uzytkownika
PCP - 2014-03-10 23:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2 lata, poludniowo polski oddział:
-(usunięte przez administratora) To tyle odemnie, nie polecam jesli nie chcecie sie czuć(usunięte przez administratora)na kazdym kroku, omijajcie ciapackie KDWT szerokim łukiem
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ryba - 2014-06-10 13:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w kdwt juz 6 lat i potwierdzam wszystko co tu jest wyzej napisane jak jestes kierowca pracujesz po 12 godz na dobe norma jak przedstzwicielem jestes gnojomy za wszystko nawet jak płany wyrabiasz a magazyn to jiz wogle 1400 na rekd bo ciagle potracaja czujesz sie jak muzyn na plantacji bawełny
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-06-18 19:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kierowca pracuje 12 godzin na dobę, przeciez chyba maks w prawie pracy do 9 godzin, macie jakies duze przerwy w między czasie, czy kolega przesadził w opinii?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-08-06 20:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przdstawiciele handlowi kombinuja jak moga by wyrobic plan to do faktycznej f-ry kilka pozycji dopisza a na urlop wezma wagon fajek na klienta a ten dopiero zrobi oczy gdy ma placic jest tam jakis szef Oj to sie do skarbowki nadaje Nawet sorry nikt nie powie.kierowcy sa ok szkoda mi ich widac ze sa zmeczeni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDWT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski