Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KDWT

Pracowałeś w firmie KDWT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-08-10 21:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowałem w firmir dość długo. PRACOWAŁEM!! już mnie tam nie ma na szczeście. Wynagrodzenie glodowe a wymaganie ogromne placisz za wszystko. W firmie rządzą układy tzn jak ktoś lubi i umie smarować tam zrobi karierę, Nie liczą tam sie umiejetności lecz kto komu i jak smaruje. Maskra takiego czegos w zyciu nie widzialem!!!!!!! Nie polecam przedewszystkim finansowo jak juz wspomniałem a dla pieniędzy pracujemy!
zdjecie uzytkownika
KOLIN5 - 2012-11-29 15:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć miałem możność pracować w tym [usunięte przez administratora] parę miesięcy,żądano żebym podpisał weksel im blanko oraz ktoś z mojej rodziny-chory poroniony pomysł,za wszystkie braki jakie miałem w paczkach musiałem płacić a jak upominałem się o brakujący towar to od razu otrzymywałem odpowiedz-stany magazynowe mamy na 0 jednym słowem pion kierowniczy+magazyn kręcą niezłe lody.Mam pytanie czemu w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u nie chcą monitoringu i wprowadzenia koszy akcyzowych...Pozdrawiam naiwnych
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-01-01 18:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niema tam szacunku dla pracowników fizycznych za tą prace którą się tam robi płacą grosze a przedstawiciele nic nie robią i zarabiają dużo więcej to jest troche lipa pozatym niewiadomo jak rozliczani są kierowcy to tragedia co tam sie dzieje
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-01-02 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie wiadomo jak rozliczani są kierowcy? widziałem ogłoszenie w sieci i zastanawiam się nad złożeniem oferty do kdwt. proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kuiegjikfjij - 2013-01-14 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej potwierdzam, chcą podpisania weksla in blanco przez i pracownika i kogos z jego rodziny.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-01-30 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa lipa lipa jeżeli ktoś chce tam pracować to niech tylko się nie zapomni i niezastanie się tam.podwyżki to tylko jak podnoszą minimalną płace w kraju i na nic więcej niema co liczyć.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co ten weksel in blanco? na wypadek czego? Niedługo chyba minimalna krajowa wzrosnie, to i może beda podwyżki w KDWT ;). W ogóle powaznie płaca tylko minimum? Nie ma żadnego systemu premiowania?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
neak czy ty lub ktoś z twoich znajomych pracował w firmie KDWT? czy możesz powiedzieć coś więcej o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
fahas - 2014-01-09 12:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam firmy kdwt,(usunięte przez administratora)zero zangazowania w magazyn zero szacunku dla pracowników.. jedyne co potrafi to chodzi z stoperem i mierzy ludzia czas wykonanej pracy.. nie potrafi zrobić nawet zebrania z pracwnikami... tylko piszę jakies durne kartki.. a ranking jaki tam panuje to woła o pomste do nieba... nie dosc ze trzba chapać jak piesy zeby dostać marne 1600zł to jeszcze (usunięte przez administratora)wysmyslił dzienna normę.. jak trzeba wykonać tz. "linie"
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Kielce
(Skarżysko-Kamienna)
Przedstawiciel Handlowy miejsce pracy: Skarżysko Kamienna + Kielce  KDWT S.A. (Grupa Eurocash), lider sprzedaży produktów impulsowych oraz wyrobów tytoniowych, posiadający ponad 160 filii w całej Polsce, poszukuje kandydatów na powyższe stanowisko.Główne zadania:aktywna sprzedaż produktów znajdujących się w ofercie firmy odbiorcom detalicznymodbiór należnościrozwijanie kontaktów handlowych z obecnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowychOfe
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
loo - 2014-01-14 16:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOLIN5 - 2012-11-29 15:43:35]:
PORAZKA
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-02-06 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
loo, się kolego widze strasznie rozpisałeś, jakbys napisał coś o KDWT, co zawiera więcej niż jedno słowo i jakakolwiek argumentację, to byłoby miło.
zdjecie uzytkownika
PCP - 2014-03-10 23:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2 lata, poludniowo polski oddział:
-(usunięte przez administratora) To tyle odemnie, nie polecam jesli nie chcecie sie czuć(usunięte przez administratora)na kazdym kroku, omijajcie ciapackie KDWT szerokim łukiem
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ryba - 2014-06-10 13:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w kdwt juz 6 lat i potwierdzam wszystko co tu jest wyzej napisane jak jestes kierowca pracujesz po 12 godz na dobe norma jak przedstzwicielem jestes gnojomy za wszystko nawet jak płany wyrabiasz a magazyn to jiz wogle 1400 na rekd bo ciagle potracaja czujesz sie jak muzyn na plantacji bawełny
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-06-18 19:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kierowca pracuje 12 godzin na dobę, przeciez chyba maks w prawie pracy do 9 godzin, macie jakies duze przerwy w między czasie, czy kolega przesadził w opinii?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDWT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x