Eurocash S.A.

Komorniki

Opinie o Eurocash S.A.

Były pracownik 2016-12-18 21:14
Niedługo sami się zjedzą. Będzie więcej kierowników niż ludzi, którzy będą na nich pracować. Hasłem przewodnim firmy powinien być napis "Arbait macht frei". Normy spalania zostały ustalone przez pseudo kierownik floty, która ma pojęcie o samochodach jak świadek Jehowy o Maryi, żeby przypodobać się zaimplementowanemu Dyrektorowi z Carlsberga, aby wykazać wirtualne oszczędności, na pokrycie strat związanych z błędnie podjętymi decyzjami.
10
Manamana 2016-12-28 17:43
W mojej obecnej pracy jest niezłe szambo, psychicznie już nie wytrzymuję i szukam czegoś nowego, ale po tym co tu piszecie widzę, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :( w Lublinie poszukują osoby na stanowisko: ASYSTENT/KA MAKROREGIONU, orientujecie się ile można zarobić na rękę? czy wyżej opisana atmosfera tyczy się też pracy biurowej? czy relacje są takie same jak na hali?
JFK 2017-01-08 22:50
mnie kolego jak mało kogo życie nauczyło zapier...ć, wyszedłem z domu goły i bosy z dobrze poukładaną makówką i wiesz co - nie ściemniaj! zapierdzielam już kilka lat i wszędzie widzę ludzi, którzy gonią w piętkę z jęzorem na wierzchu... u mnie może i efekty są, ale bezsprzecznie - skórka w EC nie warta wyprawki. Ja mam jeszcze przychody z poza EC, więc u mnie lekko, ale co się muszę namóżdżyć w robocie - bóg jeden wie... współczuję wszystkim, którzy podobnie jak z resztą i ja - ZAPIEPRZAJĄ długie godziny i czasem nawet soboty/niedziele za tzw. pański ch...
10
JFK 2017-01-08 22:53
dziękujemy ci KK
1
pepe 2017-01-10 20:28
czy orientujecie się czy w Kaliszu rzadzi w Ec Krzysiu.Pozdrawiam
Doman 2017-01-19 00:09
Często zdarza sie ze opóźniają płatności. Terminy maja po 3 miesiące a nie płaca przez 6. Wiem to od dostawców bo na moja była hale większość dostaw było bezpośrednich a ja zajmowałem sie zamówieniami. Jak dostawa nie przyjechała to tel do dostawcy a tam po znajomosci Pani mówi ze fk z lutego nie poplacone a jest lipiec.
Alert 2017-01-19 11:53
Pytanie odnośnie pracy jako ph. Opłaca się? Jaka podstawa, premia, godziny?
8
pracownik 2017-01-22 08:42
W Pińczowie to juz jest totalna patologia.Wszyscy na wszystkich maja haki.Menager tylko zmienia sobie sekretarki w wiadomych celac.Jak pracownik pujdzie na rozmowę to pierwsze pytanie jest takie "czepales się dzisiaj" a jak ma być jakąś kontrola o której zawsze wiedza to nawet Ukraińcy nie dają rady.Dajcie sobie spokój z ta firma.
5
Away 2017-01-24 10:48
Najniższa krajowa na ph i wizja wysokich premii roztaczana przez kierownika nie zna granic...
3
Krzysztof 2017-01-24 14:25
A co sie dzieje w bhp ze tyle ofert ? Jestem zaintersowany ale nie wiem czy warto. Ktos cos wie w tym temacie? Jacy kierownicy? Jak duze tereny pracy?
12
pracownik tego obozu 2017-01-28 23:32
Niedawno czytałem opinie na tej stronie jak zastępcy kierownika donoszą i są prawdziwymi sprzedawcami na swoich kolegów z pracy i latają z każdą pierdołką, myśląc że się wykażą przed kierownikiem, a kierownik w zamian za to daje im więcej roboty i więcej a ci donoszą, podlizują się i w zamian mają ,,, więcej roboty. Nie kasujcie komentarzy, po to ta strona jest, żeby pisać o polskich obozach pracy i pracujących w nich polskich murzynach.
4
Chitosek 2017-01-30 20:03
tez mnie to zastanawia. Czy w bhp równie z bałagan??
4
Jo 2017-02-01 23:36
W komornikach macie wyplacana absencje?
bhp 2017-02-04 14:42
W BHP wszyscy zwalniają się przez jedną panią, która ma plecy jak stąd do tamtąd i w związku z tym wszyscy tolerują to jak traktuje podwładnych. Królowa mobbingu.
10
Wielbiciel kołchozu 2017-02-04 19:35
Szanowny Pracowniku, zgadzam się w zupełności. Najgorsze jest to że ta, co powinna mieć "to" w małym paluszku, choćby z uwagi na wiek, ta z którą współpracować to prawdziwy "ból", niestety jest cieniutka jak polsilver. Nadrabia miną, zbyt wysokimi szpilkami i jakąś tam znajomością przepisów prawa pracy, jednak trzeba powiedzieć szczerze, uczciwie i wprost - gdyby nie ochronka - pewnie jej miejsce zajęłaby jakaś inna. Mam tylko nadzieję, że ta, co nastąpi kiedyś tam, nie będzie starą panną, kompletnie bez szans na nic innego niż tylko zdechła norka na kołnierzu...
4
Jasiu 2017-02-04 19:38
dają jak Kadry nie zapomni, gdzie pracujesz... no i dostarczysz zaświadczenie o dochodach
Jasiu 2017-02-04 19:42
pracuję Kolego w biurze i po 1 krzesełka są kompletnie do niczego, lepsze już kupisz w Czaczu w 1 budzie.
Po drugie - też podobnie jak Ty, nie ma opcji, aby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w krzesełka, bo taki bajzel, że nie mamy czasu, aby to robić. Niestety piszę to z przykrością, ale ta firma / te firmy, nie są nowoczesne i nieprędko będą, zarząd nie jest zainteresowany, aby usprawniać, tylko więcej wyciągnąć przy takich samych nakładach.
1
vg 2017-02-04 19:56
No i jeszcze pani menadżerka, z którą współpracować to prawdziwy ból zatrudnia w dziale rodzinkę. Przykładem szwagierka i córeczka, chcesz pracować w warunkach, gdzie pierwszeństwo zawsze będą mieli równiejsi - twoja sprawa. Ale pamiętaj - toksyczne środowisko i chore układziki. 0 klasy.
6
Paulo 2017-02-06 10:48
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami na temat tej firmy. Ciesze się, że już nie pracuje w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bardzo współczuje tym, którzy jeszcze tam pracują. Kiedyś wydawało mi się , że związałem się z tą firmą na całe życie, ponieważ była tak absorbująca, że na bok odsuwało się rodzinę, znajomych, zdrowie i sen. Eurocash to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed którym przestrzegam na jakim kolwiek szczeblu. Tym którzy tam pracują przypominam że istnieje ten lepszy świat po za Eurocashem gdzie człowiek i jego rodzina jest szanowana.
5
Qbek 2017-02-07 20:00
Witam.. czy praca przedstawiciela w euro cash jest ok ? Plany do wyrobienia ? Jakie auto i narzędzia do pracy ?
były 2017-02-07 21:03
Ja też nie pracuje i popieram wszystko co napisane wyżej, dzień odejścia od tej firmy był najlepszym dniem mojego życia. Moja rodzina mnie odzyskała. Nie muszę już leczyć się u psychologa a moje dziecko wreszcie ma pełną rodzinę.
Co najgorsze to mafia rodzinna .... i ich chore układziki. Nawet góra nie wie jak kombinują, a świętymi się robią. Nie polecam tej firmy to firma rodzinna.
3
Krzysztof 2017-02-10 19:02
Niestety, ale sie zgadzam. Szykanowanie, obrazanie pracownikow jak i bylych pracownikow. Nie przestrzeganie przepisow bhp w dziale bhp- najciemniej po latarnia. I to wina jednej ,,pani,, i ,,pana,, pod nia. Dzialy i dzieja sie tam cuda . Rotacja wieksza niz klientow w sklepie. Chcesz pracowac po 12 h? Chcesz byc rozliczany z kazdego kroku i wyjscia do wc? Zapraszamy. Napewno juz niedlugo znow bedzie vakat.
11
Krzysztof 2017-02-10 19:03
Niestety, ale sie zgadzam. Szykanowanie, obrazanie pracownikow jak i bylych pracownikow. Nie przestrzeganie przepisow bhp w dziale bhp- najciemniej po latarnia. I to wina jednej ,,pani,, i ,,pana,, pod nia. Dzialy i dzieja sie tam cuda . Rotacja wieksza niz klientow w sklepie. Chcesz pracowac po 12 h? Chcesz byc rozliczany z kazdego kroku i wyjscia do wc? Zapraszamy. Napewno juz niedlugo znow bedzie vakat.
11
senq 2017-02-11 16:29
hmm zastanawiam sie o jakim ec to piszecie bo w lublinie jest zajebiście kase sie zarabia kadr jest zajebista jak ci coś trzeba zawsze ci pójdą na rękę miesięcznie zarobisz dobrze wiec nie ma narzekac :P
a teraz tak poważnie omijajcie z daleka ten syf tak tylko się zdrowie zmarnuje i nic więcej maja taki syf na magazynie że koleś prawie 3 ;lata jeżdził na wózku bez uprawnień wyszło dopiero jak byl wypadek :P to niech sam każdy sobie odpowie co tam sie dzieje
3
klient 2017-02-16 14:42
Mafia rodzinna w Jastrzębiu, gratisy do domu zabierają
2
pracownik jednostkowy 2017-02-17 21:31
Ja osobiście już z parę lat pracuję w grupie na hali i powiem że przez pryzmat tego czasu dużo się pozmieniało. Czy na lepsze? Chyba nie. Praca jest ciężka i to bardzo. Tysiąc obowiązków wieczne ucinanie etatów. Wieczne wymogi i utrudnianie życia tysiącem bzdetów. Dobry kierownik i zgrana załoga to jest to co uważam że mamy ale co z tego jak mamy już tak śrubę przykręcone że ludziom po prostu ręce opadają. Ludzie są wielozadaniowi. Robią właściwie wszystko. O wszystko trzeba walczyć i się upominać. Przetrwają ludzie wyłącznie silni psychicznie. Eurocash jest firmą która nie potrafi utrzymać pracownika. Powiem, że na tyle sytuacja się pogarsza że świetni wieloletni pracownicy zaczęli odchodzić bo to że nowi wypadają to normalne (moim zdaniem ludzie młodzi są teraz inni niż jeszcze z 10 lat temu, teraz chcieliby 3tys za odklejenie ich od cycka mamy) wytrzymują u nas średnio 3 dni praktycznie nie mając nawet 1/4 obowiązków stałego pracownika. Starzy pracownicy po prostu się "zasiedzieli" i tylko wyłącznie z tego powodu nie zmienili pracy jeszcze. Największym problemem ludzi są potrącenia premii. Koszmarnie to zniechęca. Dostanie pełnej puli pod warunkiem też jest de-motywujące bo nie dość że w większości hal jest po około 3 pracowników na zmianie którzy muszą obsłużyć klienta, sprawdzić zakupy, przyjąć i rozłożyć transportery, przyjąć pełno dostaw i rozłożyć średnio 15 palet towaru dziennie a najlepiej jeszcze posprzątać i zmyć halę raz w tygodniu zeskanować i roznieść ceny z działu ja osobiście mam ponad 700 indeksów nie zapominając o codziennych zmianach cen, do tego skanowania działów i dokładanie z gór towarów rotujących. Pomijam sprzedaż wybranych produktów miniinwentury, audyty codzienne i tysiąc innych rzeczy które codziennie wykonujemy wszyscy. Jakby na to spojrzeć z perspektywy to naprawdę tak mało robimy że system zrobi cokolwiek żebyśmy nie dostali pełnej puli premii. Nikt wyżej nie docenia tej pracy na halach. Nie, przepraszam, wszyscy wiedzą jak jest ciężko ale nikt nic na to nie poradzi :). Tylko nam współczuć. Nasza załoga spina szyki od roku. Co miesiąc trzeba dać z siebie wszystko bo.... ale każdy miesiąc jest coraz cięższy. a ludzie zniechęceni. Klienci zbulwersowani małą obsadą. Paranoja. No i do zeszłego roku eurocash chyba był jedyną firmą w której im dłużej pracujesz tym mniej zarabiasz :) )narazie w nowy rok weszliśmi z "ZAMROŻENIEM" zobaczymy co przyniesie. Ja lubie ludzi z którymi pracuje wkurzam się na system ale jednostki są bezsilne. Pisaliście o grupowych zwolnieniach. A widzieliście w informacji jaki procent był zwolnień na halach a jaki w biurach? Tyle w temacie. :) Praca jest wciągająca wchodzisz czas "pyk" minęło 8 godzin a każdy z potem na czole stwierdza że na połowę zadań nie ma czasu :) Praca bardzo wyzwaniowa, jak ktoś taką lubi to odpowiednie miejsce. Ale bez łaciny na miejscu się nie obędzie. Codziennie te same twarze, firma wciąga przyzwyczajeniem. Mi to akurat odpowiada. Gdyby te pensje były lepsze... Ciężka robota małe wynagrodzenie ale za to jakie wyzwanie :) Ja nie żałuję, że tu pracuje ale coraz częściej myśle również o zmianie pracy
11
Paulo 2017-02-18 08:10
Jeszcze kilka lat temu też tak myślałem. Niestety rzeczywistość w Eurocashu i tak ciebie utopi.
3
Pan Mano 2017-02-19 22:00
Witam, powracam tu po jakims czasie. Zwolnienie sie z Eurocashu bylo najlepsza decyzja w moim zyciu. Przez 6 lat nabawilem sie nerwicy i ciaglych bolow kregoslupa. Nie bede wspominal o tym ze nie wiedzialem jak poukladac swoje sprawy by statczylo grosza na wszystko co potrzebne. W moim rejonie na tym samym stanowisku w innej firmie zarabia sie okolo 1000zl wiecej na reke. Bez stresu, dzwigania, mobingu i w milej atmosferze. Nikomu nie polecam tej firmy. Zdrowie ma sie tylko jedno. A Ci co pisza jak im dobrze to moze niech zdradza swa tozsamosc i pokaza gdzie jest tak dobrze? Na nie mam nic do ukrycia i z checia moge napisac w jakiej jednostki bylem. Zdrowie ma sie tylko jedno. A my dla zasranego portugalczyka sie zajezdzamy. Ludzie, szukajcie innej pracy. Pozdrawiam Was goraco
4
Pan Mano 2017-02-19 22:01
Witam, powracam tu po jakims czasie. Zwolnienie sie z Eurocashu bylo najlepsza decyzja w moim zyciu. Przez 6 lat nabawilem sie nerwicy i ciaglych bolow kregoslupa. Nie bede wspominal o tym ze nie wiedzialem jak poukladac swoje sprawy by statczylo grosza na wszystko co potrzebne. W moim rejonie na tym samym stanowisku w innej firmie zarabia sie okolo 1000zl wiecej na reke. Bez stresu, dzwigania, mobingu i w milej atmosferze. Nikomu nie polecam tej firmy. Zdrowie ma sie tylko jedno. A Ci co pisza jak im dobrze to moze niech zdradza swa tozsamosc i pokaza gdzie jest tak dobrze? Na nie mam nic do ukrycia i z checia moge napisac w jakiej jednostki bylem. Zdrowie ma sie tylko jedno. A my dla zasranego portugalczyka sie zajezdzamy. Ludzie, szukajcie innej pracy. Pozdrawiam Was goraco
4
Mario 2017-02-23 18:08
Witam, też nie żałuję że się zwolniłem, zostają tylko ludzie co wiedzą że nigdzie indziej ich nie przyjmą.
Taka niestety prawda bo praca beznadziejna.
3
były 2017-02-24 10:45
Skąd ja to znam - a raczej na szczęście znałem. Można by kolego dołożyć coś jeszcze do Twojej wypowiedzi - typu wizyty PIP Sanepidu jak to wszystko pięknie tylko ciekawe czemu nigdy nic nie znajdą tylko jest ok:) Lub sytuację z certyfikatami ISO wtedy to tych "3" lub kilku więcej pracowników musi WSZYSTKO OGARNĄĆ w kilka dni... można by niezłą książkę o tym wszystkim napisać ale cóż.... Powodzenia dla tych którzy w tych obozach już nie pracują... bo co można powiedzieć ludzie pracujący ponad 10 lat "na kolanach musieli prosić" żeby 50zł brutto do pensji dodali za wysługę lat... żal żal żal
3
gytu 2017-02-26 01:30
przydałoby sie wymienic 2 kierowników w sokołowie w eurocashu nie potrafia doceniac ludzi dobry to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a leniwy to król bo lize tyłeczek kierowi załuje ze szybciej nie zuciłem tej roboty totalny wyzysk za duzo pozwalaja sobie mysla ze w zycie prywatne moga wejsc juz nie robie na nich bo nie sa warci tego chamy
1
asio 2017-02-26 01:56
Ja w Warszawie pracowałem długo i załuje ze tyle. byłem straszony przez kierowników dopiero jak została powieszona kartka na scianie Mobing to byli cichutko załuje ze tego nie zgłosiłem bo by juz nie pracowali ogólnie chciałbym sie z nimi spotkac w sadzie i z dyrektorkiem tez szmacili ludzi w sadzie bym wszysto powiedział a mam na nich duzo 3 chamy nic do ukrycia tylko w morde walnac .doszło do tego ze jeden z pracowników mył motocykl dyrektorowi totalne chamstwo!!! człowiek uczciwy jak zachorwał to premia ucieta a inni lizacze d... normalne podejscie do pracownika tam to chyba kiero to ma cos z głowa tak mi sie wydaje do madrych nie nalezy,ja tez nie załuje zwolnienia z tego szamba tez miałem nerwice i codziennie stres a zmeczenie po nockach ?tragedia jak kon po oraniu masakra pieniazki nie adekwatne do tej pracy psychicznie tam przez te lata to mózg jak kibel na szczescie juz jest ok ale w pamieci zostaja kierownicy i nie daj boze jak ich kiedys spotkam bo opluje prosto w morde chama
3
pracownik 2017-02-26 14:47
Tylko w ec można kupić towar po terminie za połowę ceny. Sanepid przychodzi i nie znajduje nic... a na każdej półce towar po terminie. Hurtownia cieszy się że sprzedała towar po terminie małym zazwyczaj sklepikom, a ci za luz kiełbasę czy cukierki odsprzedają i trują ludzi. W sklepie ABC mało co jest świeże.
5
Nick 2017-03-01 09:41
Kiedyś była taka możliwość. Teraz niestety nie. Mówię o dystrybucji.
M 2017-03-03 11:20
w tej chwili??
Misiek z Otwocka 2017-03-12 18:31
Podobno obroty spadają na Hurtowniach. Niektóre już się zamykają. Czyżby nadchodził kres wspaniałej firmy Eurocash ? ????
1
jojkoxd1337 2017-03-13 21:09
firma wyzysk, wszyscy pracownicy powinni zrobić strajk , ciekawe co by wtedy zrobili hehe
1
eccc 2017-03-15 22:31
W biedronce swojego czasu pracownicy sie zbuntowali i teraz sa lepsze zarobki duzo lepsze nawet początkujący zarabiają więcej niż wieloletni pracownicy ec co pracują po 10-15 lat tylko ciekawe ile osób by poszlo na taki zmasowany protest ..pewnie garstka bo w dzisiejszych czasach każdy boi sie o prace jest zle ale wola miec Malo niz nie miec nic..
3
Patryk 2017-03-17 12:09
Firma beznadziejna, wstyd mi było przyznawać się że tam pracuje, managerowie beznadziejni również, nie polecam tej firmy.
2
Nowy 2017-03-22 17:13
nie wiem jak w innych miastach ale w Gdańsku (ulica kontenerowa) jest spoko mimo że pracuję dopiero drugi tydzień , fakt trochę lipa że dwie zmiany i w dodatku popołudniowa i nocna ale pracowałem w gorszych miejscach. Trochę sporo Ukraińców / Ukrainek ale pracownicy są spoko zawsze jak coś nie wiem i pytam to każdy chętnie pomaga czy coś , kierownictwo jak na razie też wygląda okej tylko jedyna wada to to że jak nie masz kursów na wózki elektryczne to na początku musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze zwykłym paleciakiem ale za dwa tygodnie ma być kurs :P
Yaku 2017-03-29 13:12
Czy ktoś może mi opisać jak jest w Białymstoku ?? Bo mam duże wątpliwości czy przyjść na rozmowę kwalifikacyjną ?
pracownik 2017-04-02 13:43
Eurocash Koszalin nie polecam nikomu!!!!pracownicy pomiatani i wyzywani przez igunie,kierownik sebastian nawet nie zareaguje a natalia jaworska pierwszy donosiciel w EC
1
Ktos kto pracuje/pracowal 2017-04-07 19:42
I ponownie nowe ogloszenie do bhp. Co oferuja? Czytamy...wiec:
możliwość rozwoju osobistego i zdobywania doświadczeń w prężnie rozwijającej się firmie dystrybucyjnej,
stałą pracę w stabilnej firmie,
pracę na samodzielnym stanowisku,
pracę na cały etat,
narzędzia pracy: samochód, laptop, telefon komórkowy, inne.
PLUS WYKORZYSTYWANIE, PONIZANIE, PRACE PONAD NORMY CZASOWE... NIE POLECAM.
5
pracownik były 2017-04-11 18:39
Ja również nie z polecam tej firmy, to firma która nie liczy się z pracownikiem
izu_ska 2017-04-11 19:47
witam, może ktoś z was mi pomoże i orientuje się gdzie można składać oficjalne skargi na kierownika?
Blazej 2017-04-12 23:23
Witam.Orientujecie sie jak jest w Ostrowie lub Kaliszu w Eurocash.Z gory dziekuje ipozdrawiam
nie rob tego 2017-04-14 21:59
Nie rób tego, tą firmę trzeba omijać z daleka. Wszędzie jest tak samo. Wysyłają na przymusowe urlopy, zostawiają dwie-trzy osoby na zmiane i masz robic wszystko, od fakturowania, po rozkładanie dostaw , sprzatanie, cenowki, audyty, wyrzuty kierownika i ciągłe pretensje.
1
zmęczeni 2017-04-21 22:00
Witam wszystkich Eurocash w
Zaczynając od tego co chciałabym napisać to poprostu nie starczy słow co sie w tej Firmie robi.....Jeżeli jest taki portal ..Fajnie...Ale....
Sa małe zarobki!!!!!!!!!!!!!!!a napindalasz za 3 jak nie za4 .............kierownik jest bardzo wulgarny......zastępca kierownika nie jest lepszy ....co lepsze zapindalata sz że nie masz nawet czasu kanapki zjeść nie wspominajmy że przerwa ci wtedy nie należy bo palisz......n astepnym razem przytocze kodeksy (prawo pracownika)


)a wiec :::::::::::::chodzi o to że kierownik zawsze na telefonie, chociaż go nie ma .....zawszze na żle magazyn gdzie są tylko dwie osoby(kobiety) przepraszam ale my nie jesteśmy robocoby potrzebna nam pomoc ......co lepsze że nikt do nas nie chce przyjść do pomocy z macpex czy jak to zwał bo żle traktują ludzi .....wtaki spośob nie zdobędziemy pracownika tylko go stracimy....nie jestesmy wstanie wszystko zrobić....napisze wiecj Legnica
1
paula 2017-04-23 14:16
Opoczno. Ja pracowałam 3 miesiące na kasie i zarówno na magazynie. Jest Nowy kierownik Michal K który trzyma z Magdą C nic dziewucha nie robi kompletnie człowiek dla nich jest smieciem wciągają tylko rodzinę do firmy. Niedługo wszyscy będą się śmiali zartowali w biurze a klijeci będą sami się obsługiwali na takie skur...nie da rady. Oczywiście Magdą C. Robi pale kolejnemu kierownikowi i mi umowy nie przedłużył
1
Zostaw swoją opinię o Eurocash S.A. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.