Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
justi - 2014-08-05 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakal - 2014-07-31 13:30:58]:
niestety tak jest
w hurtowni kiepsko - a w centrali kiepściutko
nie ma współpracy rotacja powyżej 80% wszyscy mają ciśnięte bo wyniku nie widać...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany pracą - 2014-08-14 19:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca kierowcy kat. C na umowę o pracę? Widzę że jest dużo ogłoszeń z Eurocashu na to stanowisko. Jakie są warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
poznanianka - 2014-08-20 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Interesuje mnie praca jako Planista zapasu.
Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda atmosfera w tym dziale, czy tam też wyjście po 8 godzinach jest niemile widziane i trzeba pracować po 12 godzin?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-08-20 17:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie cienko to wygląda z perspektywy pracowników z tego co widzę a to dziwne ponieważ Eurocash obsługuje podobno 20% rynku spożywczego w Polsce a akcje ich wzrosły o czterokrotnie w ciągu pięciu lat. To nie jest słaby wynik. A przynajmniej wskazuje na jakiś rozwój. Ciekawe w jaki sposób to jest mierzone, bo chyba w firmie nikt tego nie odczuwa szczególnie jeśli dyrektor dostaje propozycje pracy za 2 tysiące. Ja chciałem dostać się na kierownika magazynu ale aż boję się zapytać jaką pensję mogą mi zaproponować. Ktoś ma jakieś informacje i może się podzieli? Jeśli to coś zmienia to myslałem o Warszawie, może tam będą jakieś nieco wyższe zarobki? Co do rotacji to chyba prawda bo na ich stronie jest ok 7 stron obecnych ofert pracy co prawda w całej Polsce ale jednak.. Ciekawe co zrobić żeby się utrzymac.
zdjecie uzytkownika
D - 2014-08-21 00:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
nie istnieje w firmie takie stanowisko jak Dyrektor Hurtowni :)
Hurtownie w większości są dosyć kompaktowe, a zarządzają nimi osoby na stanowisku Kierownika Hurtowni
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-09-02 17:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, interesuje mnie praca jako kierowca "C" , jak to wygląda? Jakie zarobki? Komorniki.
zdjecie uzytkownika
tina - 2014-09-03 13:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mógłby ktoś napisać jakie są faktycznie zarobki na stanowisku fakturzysta-sprzedawca-magazynier???
zdjecie uzytkownika
dodek - 2014-09-03 22:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako kierownik Magazynu zarobisz w Eurocash 2050 brutto plus premia o ile po drugiej inwentaryzacji nie będzie dużych start, bo jeśli będą wszyscy pracownicy spłacają je właśnie z premii. Co do pracy - masakra. Polecam tylko desperatom. Oprócz swoich normalnych obowiązków, przyjmowania dostaw, liczenia towaru i całej papierologi otrzymujesz w opieke stoisko na którym masz dokładać towar, robić audyty i inwentaryzacje, plus stoisz na kasie jeśli jest taka potrzeba a zazwyczaj jest, plus sprawdzasz faktury klientom, plus sprzątasz i ciągle zostajesz dłużej w pracy. KATASTROFA!!!!!
zdjecie uzytkownika
dodek - 2014-09-03 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fatalna praca pod silną presją, ciaglę oczekują że zostaniesz dłużej lub przyjdziesz w wolny dzień
zdjecie uzytkownika
Prutek - 2014-09-03 23:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam szanse podjąć rozmowy w sprawie pracy w centrali dot.logistyki jak tam tematy,wiem ze są już tam niektórzy nowi
zdjecie uzytkownika
tina - 2014-09-04 08:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia, szukam czegoś innego. Aż tak zdesperowana nie jestem
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-09-04 20:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2014-08-20 17:02:40]:
przyjmij sie to zobaczysz co znaczy zapierdalać za darmo
zdjecie uzytkownika
Prutek - 2014-09-04 22:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba az tak zle nie jest ?, bo moze oczekiwania beda mieli kosmiczne a kasa zadna,sa jakies regiony gdzie logistyka jest poukładana a kadra kumata ?
zdjecie uzytkownika
wow - 2014-09-09 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do wadim - 2014-07-21 13:39:21]:
witamy dział HR eurocash ;-)
zdjecie uzytkownika
Łasic - 2014-09-09 23:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CD Gdansk (byly Tradis) po przejeciu przez Eurocash DRAMAT!!! 1750 brutto (magazynier) plus premia wydajnosciowa ktora na "dyszlach" jest ciezko wyrobic minimum 120 punktow przeliczeniowych sprzet dramatyczny walka o wozki kompletacyjne elektryczne straszna rotacja. A i jeszcze jeden durny pomysl ktory sprawia ze czujesz sie jak w obozie daja kamizelki z numerami na plecach (twoj identyfikator w systemie) Panie prezesie to nie portugalia w morde jeza. NIE POLECAM DRAMAT
zdjecie uzytkownika
bartosz 01 - 2014-09-11 23:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katastrofa
zdjecie uzytkownika
bartosz01 - 2014-09-11 23:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może szukasz pracy na umowę zlecenie bo tak najchętniej potrzebują żeby wykazywać jak najmniejsze koszty . Pracownik w dniu wolnym od pracy przychodzi na umowę zlecenie albo zostaje po godzinach tez na umowę zlecenie . Ciekawe prawda a wynik Prezesowi się zgadza . I oczywiście wszystko za zgoda przełożonych żeby była jasność ciekawe prawda . Ciekawe co na to Inspektor Pracy ?
zdjecie uzytkownika
gocha a - 2014-09-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na umowę zlecenie również w soboty lub niedziele w zależności od potrzeby kadry wyżej, porządek musi być a wykazac się trzeba przed dyrektorkiem ze się da . Trzeba posprzątać zaległości bo nie ma kto na co dzień . Najlepiej na umowę zlecenie bo tego nie widać kto to robił , fajna praca POLECAM jak ci się nie podoba to wypad przecież to gracz na rynku numer jeden .
zdjecie uzytkownika
Smutna Lola - 2014-09-20 09:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś, kto ma pojęcie, mógłby napisać, jak wygląda praca na stanowisku PH? Zarobki, czy samochod jest do dyspozycji, plany są do zrobienia? Jaka rotacja etc.
Mam tez inną ofertę, w firmie producenckiej, gdzie chcą, zeby PH robil po 25 wizyt dziennie i obsługiwał teren w promieniu 200km od domu / tragedia /
Co wybrać?
Zachodnia cz. Polski
Z góry dziękuję za info, może pomoże mi ono w wyborze :)
zdjecie uzytkownika
ds - 2014-09-20 22:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ph w eurocash to porażka, 2000 na ręke i po całej Polsce jeździsz
zdjecie uzytkownika
magazynier damianex/ec - 2014-09-21 23:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Pracuję w jednym z oddziałów "Damianex", przejętym kilka lat temu przez EC.
Najpierw 4 lata jako kierowca, od 3 lat jako magazynier. Za "starej" firmy- owszem nie było kokosów i w sezonie tzreba sie było uzapieprzać, ale atmosfera w pracy była przyjemna, wręcz powiedziałbym nawet -"rodzinna". Po przejęciu przez ten złodziejski portugalski konglomerat, wszystko zaczeło się walić. Kroczek po kroczku zaczeli obcinać nadgodziny i premie, oraz zwolnili 3 pracowników (pomimo rekordowych obrotów), a na nas- pozostałych, nałożono dodatkowe obowiązki. Tak to teraz wygląda, więc szczerze nie polecam. Ja się "zasiedziałem" 7 lat, ale mam już tego dość. Rozglądam się za inną robotą.
zdjecie uzytkownika
Smutna Lola - 2014-09-22 01:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ds - 2014-09-20 22:23:39]:
...ale te 2000 tys. to o samej podstawie mowisz? Jak to po całej Polsce? Z tego co slyszalam, to robisz klientow w najblizszym promieniu..w moim regionie, jest b. duzo ph, tak przynajmniej z obserwacji wynika ;)

Dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
czechu - 2014-09-24 17:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia Kierownik regionalny (średnio) w EC?? Czas pracy regionalnego oraz ile ma sklepów pod sobą??
zdjecie uzytkownika
maja85 - 2014-09-28 11:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak powiesz kolo 4 tys. i dobrze sie sprzedaz to ciebie wezma .
Dowiedz sie najpierw ilu ludzi ma na ciebie pracowac bo jak dobrze pojdzie to nie bedzie mial kto na ciebie robic no chyba ze wynajeci ludzie z firm zewnetrznych zeby nie byl to koszt Prezesa tylko producenta bo musza obnizac koszty .
Nie licz na wiele ..... idzie sie po najnizszych kosztach no moze raz na polroku wezmiesz premie daja polizac zeby nie bylo ze nie masz motywacji .
Nie polecam chyba ze lubisz robic za ostrego nadzorce bo takich obecnie potrzeba . Obecnie zwalina sie duzo ludzi i to z dlugim starzem a ty sie przydasz bo nie bedziesz mial obiekcji ale pewnie znasz te klimaty .
Zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
czechu - 2014-09-30 16:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja85 - 2014-09-28 11:55:07]:
to straszne co piszesz, 4 tyś?? KRS , wiadomo że nigdzie nie ma miodu ale sądząc po wpisach to jest Kouchozownia za małe piniądze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x