Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
posejdon - 2016-01-15 14:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-10-31 17:19:36]:
1700 na reke to nie najnizsza suma zarabiaja mniej
zdjecie uzytkownika
Matera - 2016-01-17 13:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@posejdon ale zarabiają też więcej, o czym należy mówić. W końcu w Eurocash to i po 3000 da się zarobić i trzeba się tym chwalić, cieszyć się z tego trzeba
zdjecie uzytkownika
Tomala - 2016-01-20 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie pamiętam kiedy nie było nadgodzin xd za to gdy spróbujesz odmówić bo masz inne prywatne sprawy na głowie to straszą naganami i zwolnieniami. Pensja a raczej zasiłek bo najniższa krajową za taką pracę nie da się inaczej nazwac daje wiele do życzenia bo przecież nie idziesz tam siedzieć i wypoczywać tylko pracować a nie płacą ci jak za pracę tylko jak za służbę na portierni w ochronie.Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawia Luboń
zdjecie uzytkownika
makatka - 2016-01-21 08:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że praca na etacie w tej firmie nie satysfakcjonuje wszystkich, jestem jednak ciekawa jak sprawa wygląda z franczyzną. oferują pomoc w otwarciu Delikatesów Cetrum w kilku miastach, piszą że zapewniają pomoc i szkolenia. moze warto rozkrecic maly biznes.
zdjecie uzytkownika
werona - 2016-01-23 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@makatka no myślę, że nawet warto rozkręcić taki biznes, ale trzeba wiedzieć gdzie. Mi się bardziej podoba ich oferta na magazyniera w Niepołomicach. Piszą, że zapewniają dobrą atmosferę , wysokie zarobki i pakiet socjalny. Ciekawe co jest w tym pakiecie. Pewnie opieka medyczna lub benefity.
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2016-01-27 16:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przedstawiciela jest tu bardzo trudna, zapomnij o pracy 8 godzin bo nie tylko nie zrobisz planu ale jeszcze zaliczysz opier.. za brak wyników. Plany nierealne i coraz bardzie naciągane. Rotacja bardzo duża i ogólny bałagan.
Z plusów auto do pewnej dyspozycji (dwumiejscowa toyota yaris z kratką i gps)
Raczej nie polecam
zdjecie uzytkownika
pluso - 2016-01-27 17:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie takie warunki są przekonujące, zwłaszcza z tym autem, plany zawsze da się zrobić, tylko trzeba chcieć :) dlatego ja właśnie będę do nich na to stanowisko aplikować, chociaż nieopisane są dokładne premie
zdjecie uzytkownika
gabon - 2016-01-30 10:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluso - 2016-01-27 17:58:47]:
nie zawsze da się wykonać plany minimum niestety... Nie wiesz o czym mówisz. Niemniej mimo to warunki dla takich doradców do spraw wina na przykład i tak są zachęcające
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-02-01 11:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
użytkownik 2 wpisy niżej wie o czym mówi, w Eurocach wyrobienie planu musi być proste. To firma z dużym asortymentem, sklepy i restauracje się u nich zaopatrują, bo mają konkurencyjne ceny.
zdjecie uzytkownika
pier dol icie - 2016-02-12 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie lepiej gdzie nie wyzyskują? nie tylko w EC jest zapie****
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-02-13 13:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie. Wszędzie teraz jest ciężko, w szczególności w takiej branży. Dlatego tak ważne jest by pracownicy robili to co lubią, wtedy jest łatwiej :) Ja lubię działać w sprzedaży i dlatego chcę się zatrudnić jako przedstawiciel handlowy. Nie dość, że mają podstawę i prowizję, to jeszcze są niekiedy premie :) Wiem, że mogę dobrze zarobić i przy okazji robić to co lubię.
zdjecie uzytkownika
bil - 2016-02-15 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadzio - 2015-12-02 19:49:02]:
praca w ec serwis krosno to porazka zarobki sa tak głodowe ze dramat zarabiaj tytlko p[rzedstawiciele i krwiopijca kierownik,dodam , że jeden z przedstawicieli jest po prostu lekko mówiac tępy !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
909 - 2016-02-15 13:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zwykle właśnie przedstawiciele handlowi i kierownicy zarabiają dobre pieniądze, chociaż wydaje mi się, że na pozostałych stanowiskach nie ma u nich tak źle. Nie wiem o którym dokładnie mówisz. Ja chcę się zatrudnić na kierownika magazynu, wymagają doświadczenie, a wiem, że zarobić mogę nawet 4 tysiące złotych.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2016-02-28 11:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie polecam otwierania Delikatesów Centrum. No chyba że ktoś chce zostać bankrutem do końca życia jak już wielu ludzi zostało. Owszem bardzo pomagają otworzyć ale to co potem się dzieje to porażka. Żadnej pomocy nie ma no chyba w tym aby coraz bardziej brnąć w długi. W tym są mistrzami. Mi zamknęli sklep w chwili kiedy zarobił pierwsze pieniądze po 13 miesiącach. Stwierdzili że sklep jest nie rentowny i już bo nie ma takich obrotów jakie oni założyli. Nie obchodzi ich to zaczynasz wychodzić nad kreskę nie robisz ich założonych obrotów to spadaj. W ciągu tygodnia zamykają zostawiając cię z długami bez możliwości poskładania wypowiedzeń umowy na lokal i całą resztę. Normalna praktyka jest takich ludzi dużo.
zdjecie uzytkownika
kwit - 2016-02-28 20:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, widocznie niewiele wiem, ale sądziłem, że Grupa Eurocash nie ma powiązania z Delikatesami Centrum. Wiem, że jako firma dostawcza mają dobre warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-28 22:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak inna,jezeli ktos chce pracować to nie będzie narzekal a jak ktos myśli ze nie będzie robił nici nic nie wniesie do tej firmy to nie ma co liczyć na efekty
zdjecie uzytkownika
mmmxd - 2016-02-29 00:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktos jakie warunki i jak z planami na stanowisko przedstawiciela z liquidami ? bo slyszalem ze teraz jest nabor w kuj - pom na kogos kto ma podpisywac umowy ze sklepami i sprzedawac liquidy do e papierosow
zdjecie uzytkownika
Jacuś - 2016-03-02 12:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle ciekawie wygląda ogłoszenie Doradca Klienta w Nowoczesnym Sklepie z Alkoholem bo co taki klient doradza, co trzeba w sumie wiedzieć i umieć, ciekawi mnie to?
zdjecie uzytkownika
Andrzej L - 2016-03-03 09:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmxd - 2016-02-29 00:09:31]:
Cześć,

Słyszałem że Placą lepiej niz PH i jest auto na stałe ( nie trzeba oddawac na noc). Jeździ się po punktach i wprowadza standy z produktami, mało ich jest jak widziałem na sklepie ten stand z 30 produktów. Zaaplikowałem na Wrocław, czekam na kontakt. Wygląda ok
zdjecie uzytkownika
tadeusz - 2016-03-04 12:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też zgadzam się z tym, że warunki jakie proponują @Andrzej L wyglądają w porządku mam nadzieje, że jest tak w rzeczywistości bo ja z kolei staram się o kiero hurtowni w Kaliszu dają umowę i niezły socjal
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-03-09 20:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie obowiazki ma kierownik/z-ca kierownika magazynu w hurtowni Cash & Carry ?
zdjecie uzytkownika
henryk - 2016-03-10 08:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tyle tych ogłoszeń @zainteresowany, że nawet nie widziałem takiego o jakie pytasz, mnie z kolei interesuje magazynier w Gdańsku, wiecie czy dają umowę o pracę? bo nic o tym nie piszą a wymagania są z kolei dość małe
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-03-11 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem magazynierzy nie maja tak zle ale zarobki tez nie sa jakies wygórowane np.w srednio prosperujacej hurtowni to 1950 brutto podstawy +premia jak się kierownictwu podoba
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-03-17 10:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia kierownik hurtowni?i jakie ma obowiązki?
zdjecie uzytkownika
dorian - 2016-03-18 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Area w rejonie 16 szanowna pani s. wymagania ma wielkie ale nie pamięta jak za swoich czasów kierowniczych jako zwykły kierownik miała syf na hurtowni.
a teraz ma się za nie wiadomo kogo, nawet klienci wspominają do tej pory.
zdjecie uzytkownika
MJ - 2016-03-19 12:47:28 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w firmie absolutny kołchoz . UB ckie metody kontroli , managerowanie na poziomie średniowiecza , kompetencje nie pozostawiają złudzeń . Kierownik zarobki w okolicach 4 tys netto , rejonowy 6 brutto plus premia 4 tys-przyznawana z wieloma błędami ze strony kadr. Odradzam , szkoda nerwów na ten komunistyczny twór.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-03-19 15:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MJ - 2016-03-19 12:47:28]:
Hej ludzie ,właśnie dowiedziałam się ze kupilo na eurocasch mam pytanie jakie sa zarobki w te firmie?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-03-23 13:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dobrze prosperujacej hurtowni magazynier 1950 zł brutto plus premia...żenada to ja 2200 brutto 5 lat temu na magazynie zarabiałem w małej hurtowni w średnim mieście,no ale Portugalczyk musi mieć co transferować do raju podatkowego:-)
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-03-23 15:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doliczając premie to przekroczy te 2200 to nie wiem czy tak tragicznie.zalezy gdzie sie mieszka.bo np. u nas w mieście zakładów pracy jest w h..j a zarobki wcale nie lepsze i to na gorszych stanowiskach niż praca w cieple.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-03-29 23:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich, nie wiem czy uzyskam tutaj prawidzową informację zwrotną ale spróbuję, co możecie powiedzieć o pracy w biurze i o przybliżonym stanowisku "Koordynator ds. Projektów Transportowych"
zdjecie uzytkownika
pracownk - 2016-03-31 08:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z tymi premiami to jest rożnie pracowałem w jednej z hurtowni w Wyszkowie kierowniczka daje premie swoim pupilom a resztę to po parę groszy z czego odejdzie połowo to możne 50 złoty dostaniesz. kierowniczka w tej hurtowni to jak kogoś nie lubi to nieważne jak byś się starał to i tak dostaniesz symboliczną premię
zdjecie uzytkownika
pracownk - 2016-03-31 08:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z tymi premiami to jest rożnie pracowałem w jednej z hurtowni w Wyszkowie kierowniczka daje premie swoim pupilom a resztę to po parę groszy z czego odejdzie połowo to możne 50 złoty dostaniesz. kierowniczka w tej hurtowni to jak kogoś nie lubi to nieważne jak byś się starał to i tak dostaniesz symboliczną premię
zdjecie uzytkownika
pracownk - 2016-03-31 08:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z tymi premiami to jest rożnie pracowałem w jednej z hurtowni w Wyszkowie kierowniczka daje premie swoim pupilom a resztę to po parę groszy z czego odejdzie połowo to możne 50 złoty dostaniesz. kierowniczka w tej hurtowni to jak kogoś nie lubi to nieważne jak byś się starał to i tak dostaniesz symboliczną premię
zdjecie uzytkownika
mowiacy prawde - 2016-04-03 19:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to dno - za mowienie prawdy dostaje sie nagany a wiekszosc opini pozytywnych pisza biurokraci na rozkaz szefa
Sprzet na magazynach total zlom a jeszcze obciazaja z premi jak cos sie zepsuje
Na wiekszosci dzialow panuje kumoterstwo i nepotyzm a szczgolnie w Czeladzi
zdjecie uzytkownika
epic - 2016-04-03 19:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frajer - 2015-12-21 23:41:39]:
To samo mieliśmy ale postawilismy sie i dali ale juz 300 brutto.
zdjecie uzytkownika
kora - 2016-04-03 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 osoby na zmianie,kierownikzmiany,kasierka i magazynier,przyjecie dostawy z centrali około 10 palet wtym 2 chlodni plus warzywa i owoce piorytet,a reszta inna spożywka ,sprawdzić towar porozkładac narodziny ale w trakcie kontrolawózków klientów,a w między czasie przyjęcie innych dostaw.Robi to magazynier jedna osoba reszta ma swoje obowiązki i niesąwstanie pomóc.Wszystko za 1950 brutto 3 miesiace bez premi bo likwidacje i przeceny za towar.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-05 22:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kora - 2016-04-03 20:08:18]:
ja dodam tylko tyle jeżeli chodzi o likwidacje to kierownik zamawia bez namysłu a pracownik potem dostaje pytanie dlaczego tego nie sprzedał? i w podziekowaniu zabierana mu jest premia! chyba że kupi sobie sam albo ma wtyki - koleżeńskie!!!
zdjecie uzytkownika
teżpracownik - 2016-04-05 22:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
area zatrudnia po znajomości
zdjecie uzytkownika
teżpracownik - 2016-04-05 22:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
area zatrudnia po znajomości
zdjecie uzytkownika
kowalskaasia - 2016-04-07 11:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomala - 2016-01-20 21:53:48]:
Witam.Bardzo potrzebuję pomocy jakieś fakturzystki ktora ma troche pojęcia o depozytach jak je robić:)oczywiście nic za darmo,a bardzo mi zalezy,ponieważ u nas nawet pracownika niewykwalifikuja odpowiednio zeby sobie coś tam zanotowac potrzebuję.Moj meil kowalskaasia1983@wp.pl
zdjecie uzytkownika
KRYSPIN - 2016-04-07 23:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam koleżanki i koledzy z hurtowni Eurocash, ankiety opini pracowników wypełnione? Będziemy mówić prawdę czy dalej utrzymywać Zarząd w przeświadczeniu, ze bardzo się cieszymy, ze nie ma czasu isć na przerwę, bo mamy 20 rzeczy do zrobienia ja np audyt, skanowanie,mini inwentury, dostawy, wywóz towaru, fakturowanie, kontrola wózka klienta,temperatury, przeceny, terminy,likwidacje, sprzątanie toalet, i parkingów,tablet,likwidacje,i dostępność dla klienta. Trzymajcie się!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2016-04-08 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.slyszalem ze sa przyjęcia do eurocashu.czy ktoś może wie kto jest kierownikiem w kaliszu lub ostrowie czy sa ok.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mormon - 2016-04-09 09:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak już chyba jest ze im wieksza firma to nie licza się z człowiekiem, a ile osób powinno być na jednej zmianie? aktualnie są dwie a na drugiej trzy :) , parodia brak motywacji dla pracowników pensja 1600 na ręke.A robisz wszystko kasa,magazyn,faturowanie,itp. i ciągle brak wyników.
zdjecie uzytkownika
kinder - 2016-04-09 17:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mormon, gdzieś o uszy mi się obiło, że powinno się walczyć o lepsze warunki. Ponad 1800 na start to sporo
zdjecie uzytkownika
WZ - 2016-04-17 16:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś wie jak wygląda praca Przedstawiciela Handlowego obsługującego stacje benzynowe (zarobki , ilość wizyt dziennie itp.)?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-23 16:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mormon - 2016-04-09 09:21:48]:
u mnie w ec wszyscy wypełnili ankiety według życzenia czyli,... że wszystko jest super, tylko dlatego że boją się o pracę...., jaka jest taka jest, lepsza taka niż żadna!!! A to fakt u nas trzy osoby na zmianie, czyli kierownik - kasjer i magazynier i Ci wyżej uważają że jest super, bo mamy tylko obsłużyć klienta, dzwonić z promocjami, kierownik sprawy papierkowe, a magazynier też obsługa klienta i świeta trójca ma posprzątać, sprawdzić towar i go rozłożyć...umyte kibelki, podłoga, posprzątany magazyn, wszystko wyfejsowane, skoda gadać
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-04-23 16:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawiązując do wpisów wcześniejszych, już parę ładnych lat pracuję w hurtowni, zastanawiam się często jak to wytrzymałam, mieliśmy wcześniej kierowniczkę przy której był jeden wieli syf pod każdym względem, nie umiała ogarnąć nic, potem awansowała bo zaprzyjaźniła się z regionalną. Teraz jest rejonową i przyjeżdza do nas i morały prawi, które niemiło się słucha... ale nie pamięta wół jak....
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-05-03 18:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wabią na doradcę klienta do e - papierosów. Pracowałem, odradzam. Osoba odpowiedzialna za projekt to chodzący przykład braku kompetencji.Ktoś kto nigdy nie był PH a teraz jakimś dziwnym trafem jest managerem.Jego kontakt z handlem to taki że sprzedawał karmę dla zwierząt w sklepie.Wymyślił sobie dzienną normę odwiedzin u klienta 30 pkt. Miesięcznie musisz wstawić 24 stendy z liqidami. Obłęd.Od listopada 2015 do kwietnia 2016 było zatrudnionych 9 PH, w kwietniu zostało tylko 3.Gdyby managerem była osobo z doświadczeniem handlowym, znajomością specyfiki rynku to projekt mógłby się udać. Osobiście odradzam, no chyba że zmienią managera
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa.
Pytania: Proste pytania o przebiegu kariery (to mogli przeczytać w cv}Są bardzo zdziwieni kiedy słyszą że nie jesteś zainteresowany pracą za min. krajową. Ja byłem stanowczy i utargowałem swoje.
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-05-03 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacuś - 2016-03-02 12:43:42]:
Dam Ci radę, o ile mogę.Tak długo jak managerem w e-papierosach będzie Ryszard Bogusław to odpuść sobie.
zdjecie uzytkownika
t - 2016-05-05 09:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alf - 2016-05-03 18:05:10]:
Na rozmowie do e-papierosów rekruterka pyta, ile godzin dziennie zamierza się pracować. Jest bardzo zdziwiona, kiedy słyszy, że osiem. Uważa, że w takiej pracy pracuje się do osiągnięcia efektu. Dopóki będziecie pozwalać przełożonym na pracę kilkanaście godzin dziennie, nie będzie dobrze w tym kraju.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurocash S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert