Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hurt.Eurocash S.A

Pracowałeś w firmie Hurt.Eurocash S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krispin - 2014-05-03 09:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Eurocash? hmmm Pracowałem kiedys na hurtowni i głównej Centrali w Komornikach.
I wszystko zależy gdzie człowiek trafi każdy dział jest inny. Nie ma 1 stanowiska w danej firmie.Na centrali możesz pracować jako:Kontroler jakości,Operator wysokiego składu,załadunkowy lub kompletujący. Każde stanowisko jest inaczej płatne inna podstawa, inaczej przyznawana premia.

zdjecie uzytkownika
kazioo - 2014-05-06 20:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nowy sezon-nowy nabór.i znów 30 osób z głowami pełnymi obietnic (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-05-18 22:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oceniacie --strzeszyńską--co na temat macie do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
danielm85 - 2014-05-20 20:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

Czy ktos byl juz na szkoleniach z akademi przesiebiorczosci?? Poszukuje osoby ktora juz tam byla , i moze powiedziec co nieco , czy otworzyła sklep??
zdjecie uzytkownika
zula88 - 2014-05-24 18:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,a czy jakieś opinie o dziale zakupów handlowych coś o kierownikach zarządzania kategorią?? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
oiuoo - 2014-05-27 17:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela handlowego, którego praca ma polegać na pozyskiwaniu klientów do sieci ABC, minibistro.
Potrzebuje szczegółów na temat atmosfery,pracy, narzędzi, wynagrodzenia itp..
Podpowie ktoś?
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-05-28 18:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POlak - 2014-03-29 14:14:44]:
proszę o odpowiedź .
zdjecie uzytkownika
popolupo - 2014-05-30 18:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Warto było odejść z tej firmy... Póki A....l będzie rządził czy inny dobroczyńca to nie spodziewajcie się niczego dobrego... zabieranie połowy premii, nadgodziny płatne jak dla psa przy budzie, trzy etaty w jednym płatnym, idziesz na zwolnienie na trzy dni nie masz wcale premii. Nie na taką Polskę głosowałem...
zdjecie uzytkownika
Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jesli chodzi o magazyn Blonie to jako kompletujący powiem tyle:
- pensja nie powala (chyba jak na większości tego typu stanowisk)
- często nieplanowane nadgodziny
- fajna ekipa "w regałach"
- fajny klimat podczas pracy
- pozytywna nuta z głośników (ostatnio z wiadomego powodu klimat jest raczej stonowany)
- normalni i nie pie.d.l.cy się w gatce (która trafia do ludzi) kierownicy (Paweł,Krzysiek)
- problemy z "brakami"
- nowy sprzęt (wózki góra-dół, kompletacyjne, załadunkowe oraz baterie, baterie do skanerów)

Podsumowując: szanse na karierę raczej niewielkie ale jako pracę "tymczasową" śmiało polecam.
zdjecie uzytkownika
gabon - 2014-06-06 13:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51]:
jak już wspomniałeś o wynagrodzeniu w Eurocashu to możesz napisać o jakich widełkach płacowych mówisz?
zdjecie uzytkownika
gabon - 2014-06-21 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eh Panie daj Pan spokój z takimi wpisami. Jeśli jest tak źle to uciekaj z tej pracy, a nie próbuj zwalniać ludzi
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-06-25 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem krótko, człowiek w kadrze zarządzającej jest zerem, ma tylko zbierać ochrzan , rządzą wszyscy i dla tego tak jest, zła organizacja, ludze pracujący to wilki w owczych skórach. żal ich ,że muszą zaistnieć gnojąć ciężko pracujących , cele , założenia wyciągnięte z kosmosu -żenada
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-26 14:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51]:
święte słowa... można by dodawać dziesiątki przykładów pomiatania ludzmi... kierownicto wyższe typu area manager traktuje zwykłych pracowników jak śmieci im więcej władzy tym bardziej tobą pomiatają. zabieranie premi?? dlaczego?? nikt ci nie odp. nadgodziny pff żałośnie płatne... musisz wziąć urlop na żadanie nie wazne dlaczego od razu z premi jadą... i mase mase innych rzezczy. generalnie 0 nie polecam
zdjecie uzytkownika
kaszana - 2014-07-07 12:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
firma znów puszcza ogłoszenia o wspaniałej pracy na magazynie.opisze,jak to wyglądaw praktyce.na rozmowie kwalifikacyjnej usłyszysz o mega wielkich zarobkach.okolo 3 tysie na łape. potem musisz podpisać papier .że zgadzasz sie na nadgodziny.bo czasem sie zdażą(w praktyce 4 dni w tygodniu).po 2 dniach pracy czar pryska. musisz sie tłumaczyć dlaczego ośmielasz sie isc do domu po 8 godzinach.teksty kierownika typu" jak sie nie podoba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; to norma,panie wydające WZ do szykowania traktują cie jak przygłupa. bo im przerwałes oglądanie serialu online.a jak przyjdzie jesień , zamówienia zmaleją o połowe to usłyszysz,że nie wyrabiasz normy i otrzymasz wypowiedzenie.tam dzwiga sie na czas skrzynki z piwem i zgrzewki 2 litrowej wody.praca jak na akord.piszę samą prawdę, nie obrażam nikogo,nie godzę w interes firmy. kożystam z wolnosci słowa opisując warunki pracy na magazynie w Eurocash komorniki magazyn,wiec mogą mi skoczyć ci, co postraszą pracowników że każdy wpis na forum skończy się w sądzie
zdjecie uzytkownika
domachowska - 2014-07-08 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla lemingów z eurokwasu!
zdjecie uzytkownika
kaz - 2014-07-10 23:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o opinię na temat stanowiska kierownika hurtowni . Jaka płaca i jakie warunki ? Czy warto jechać 500km na rozmowę kwalifikacyjną ?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-07-15 23:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szczecin to koszmar ,pan (usunięte przez administratora)obiecuje i obiecuje piękne słowa ,muj kolega został oszukany fikcyjne umowy dawał mu tak aby wynagrodzenia nie miał oszust złodziej nie polecam tej firmy ,szukaj innej bo tu to cię ojebia i kasy nie dostaniesz.sprawa dla sadu pracy w sam raz!!!!
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-16 22:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaz - 2014-07-10 23:04:05]:
nie polecam tej pracy pensja jedna max 1500zl a etat kasjer- fakturzysta-magazynier na papierze a zajmujesz sie wszystkim od sprzatania po ochroniarza na telefon oczywiscie zapomniec o zwrocie kasy za paliwo. jesli chcesz sie zatyrac za tak marna kase to polecam. a stanowisko kierownika to powiem krótko presja duza skonczyc sie moze wypaleniem zawodowym i zwolnieniem lekarskim tak bylo w przypadku naszego kierownika wiec chyba szkoda zdrowia
zdjecie uzytkownika
wadim - 2014-07-20 13:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko przyjąć Twoją opinię jako obiektywną, bo chyba jeszcze na zbyt świeżo masz to zwolnienie i widać w wypowiedzi jak targają Tobą tylko emocje. Fakt, że warunki pracy nie są może najlepsze i trzeba się natyrać. Ale jak już wybrałeś robotę w hurtowni to można było się tego spodziewać. Pomyśl, że Eurocash to i tak obecnie wiodący hurtowy dystrybutor produktów szybko zbywalnych - wszędzie indziej w związku z tym jest pewnie i tak gorzej skoro oni rządzą na rynku. Po za tym dziwnie brzmią niektóre opinie na tym forum o atmosferze w pracy, skoro sama firma przedstawia się jako taka , która właśnie atmosfere uważa za najważniejszą i chwali się nieformalnością na stanowiskach oraz rzeszą uśmiechniętych pracowników...
zdjecie uzytkownika
do wadim - 2014-07-21 13:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Eurocash to i tak obecnie wiodący hurtowy dystrybutor produktów szybko zbywalnych" - specjalizacja zaopatrzenie wiejskich gs-ów i osiedlowych dziupli gdzie klient zachodzi kiedy już nie ma wyboru. "Wszędzie indziej w związku z tym jest pewnie i tak gorzej skoro oni rządzą na rynku" - pewnie już byłeś wszędzie i masz doświadczenie w rządzeniu. "Sama firma przedstawia się jako taka , która właśnie atmosfere uważa za najważniejszą i chwali się nieformalnością na stanowiskach oraz rzeszą uśmiechniętych pracowników" - chyba byłych uśmiechniętych pracowników. "Chyba jeszcze na zbyt świeżo masz to zwolnienie i widać w wypowiedzi jak targają Tobą tylko emocje" - wyzysk ponad wszystko, niewydajny pracownik do zwolnienia i nie ma prawa mieć jakichkolwiek uczuć.
zdjecie uzytkownika
imie jego ja - 2014-07-21 23:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eurocash to kołchoz, do pracy idą tam tylko desperaci. Byłem klientem w hurtowni w Kielcach masakra, kolejki do kas przeogromne aż mi nabiał puchł taka temperaturę łapał. Na chłodni syf chyba, że kontrola miała być to podobno pracownicy do drugiej w nocy sprzątali. Kierownik to świnia nie traktuje klientów jak równych chyba że brakuje mu do obrotu to wie jak sie płaszczyć i wtedy dzwoni i obiecuje kokosy. Nie polecam i sam omijam szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-07-22 15:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wadim - 2014-07-20 13:56:31]:
CHYBA SAM NIE WIESZ CO PISZESZ ...
I SAM W TO NIE WIERZYSZ
zdjecie uzytkownika
lui - 2014-07-22 22:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zula88 - 2014-05-24 18:10:09]:
rotacja na poziomie 80% po roku nikogo nie ma z kim sie zaczyna pracować, mega presja, praca po 12 h to norma i ciągle mało mało mało
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-23 20:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak wyglada praca kierowcy w Eurocash ??? :)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-24 00:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wadim - 2014-07-20 13:56:31]:
niestety zaskoczę rozmówcę pracuje prawie 2 lata i znam charakter pracy w hurtowni i to nie tylko w Eurocash bo nie pierwsza moja praca więc powinni korzystać z doświadczenia wczesniej zdobytego przez pracowników a nie traktować z góry że człowiek nie jest od myslenia tylko wykonywania poleceń.Powiem tak jesli kierownictwo jest wporzadku to i ekipa pracująca potrafi sie zespołowo solidna praca odwdzieczyć i godziwa wypłatę dostać....ale niestety kierownictwo widać zgrane z pracownikami byc nie moze bo u nas kierownictwa juz nie mamy:)a emocje to ludzka i naturalna strona człowieka bez niej było by nudno:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurt.Eurocash S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x