Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-06-10 19:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy może ktoś się orientuje jak jest praca na dziale WiO.Mam tam pracować i czy są jakieś dodatkowe pieniądz?Słyszałem ze sa
zdjecie uzytkownika
ec - 2015-06-19 10:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
tia a średnia zarobków w kraju to ponad 3000... przecież Polacy to taki bogaty naród..
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-21 14:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie odjeżdża autobus pracowniczy z Piątkowskiej w Poznaniu do Eurocash? Dziękuję!
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-21 14:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi konkretniej o której rusza autobus z zatoczki, gdzie "nocuje" przy przystanku PST "Słowiańska".
zdjecie uzytkownika
LORD - 2015-06-22 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
2000 zł netto?powiedz mi na jakim magazynie a od razu się tam przeniosę!
pracuję już 4-rok,obiecanki i "chęciny" były,że podstawa-podstawą ale w premii to hohohoho,zarobię tak że banakomat nie będzie mi w stanie na raz tyle wyrzygac!
i niby na stanowisku,nie "zwykły" magazynier,oczywiście na kwicie nikt tego nie widział,ale obowiązków od groma!pracy coraz więcej,wymagań coraz więcej tylko ludzi coraz mniej,zamiast tę resztkę ludu "dofinansowac" i zachęcic do tego "murzynowa" w trakcie sezonu,to palą głupa że nic się nie dzieje i że wszystko jest pod kontrolą,bzdura,brakuje logistyków na magazynach-wolna amerykanka-pt."jakoś to będzie"-sprzęt jest w stanie opłakanym,poczynając od wózków po komputery i drukarki które pamiętają chyba czasy Gierkowskie,żądają pracy ponad normę,a jeśli nie-to grożonko,że dyżury na weekendy zrobią.....ogólnie robi się coraz większy syf i nie wydaje mi się,że zatrudnienie ludzi ze wschodu coś zmieni,oni też z tej wypłaty długo nie pociągną! początkującym ludziom nie polecam,bo sam widzę co się dzieje u mnie,wpadają i wypadają nawet nie ma sensu ich z imienia zapamiętywac! i teksty pod tytułem 2-tyś to można między kartki bajek włożyc,na moim padole nikt takiej wypłaty na oczy nie widział nawet z nadgodzinami i premiami,na 1,8-tyś to trzeba się tak naczochrac że człowiek pod koniec msc to już nie wie czy wydaje pól litra wódy czy cwiartke! a więc pozdrawiam tych bajkopisarzy co takie "kokosy" zarabiają! niech im Eurocash w wypłacie wynagrodzi za takie herezje! a ja ide jutro dalej orac ku uciesze tych troli siedzących na górze!
ps:nie wspomnę nawet o urlopach,bo to juz kolejna litania,a o chorobowym to juz w ogóle bo to by musiało człowiekowi nogę urwac żeby L4 przeszło bez echa!
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-06-22 22:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda 100% prawdy, tak to właśnie wygląda na każdym magazynie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-23 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amon - 2015-05-12 16:07:15]:
2000 brutto podstawy i jesli wyrobisz premie to premia uznaniowa
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-06-27 14:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) pracował może ktoś w Bydgoszczy ? ( dokładniej jako magazynier ) Jeżeli ktoś mógłby napisać opinie będę wdzięczny :) Chodzi mi jak się tam pracuje i jakieś info o osobach tam pracujących
zdjecie uzytkownika
xoxoxox - 2015-06-29 21:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby tam pracujące są rewelacyjne!Mam kontakt z nimi, może nie często ale jednak jest i narzekać i złego słowa powiedzieć nie mogę.
zdjecie uzytkownika
Evenu - 2015-06-30 14:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinię na temat oddziału w Białymstoku. Pion: finanse
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w EC. Jedyne co mogą na pewno obiecać to co raz więcej pracy i obowiązków. Firma nie myśli o pracownikach no chyba, ze gdzieś są jakieś powiązania ja do takich nie należałem. Nie ważne czy jesteś dobry czy nie, jak szukają kasy to zwalniają bez zastanowienia jak leci. Z tego co wiem to w kolejnej spółce szykują się masowe zwolnienia więc jeszcze więcej będzie ludzi na rynku pracy gdzie i tak już nie ma różowo.
Masz robić swoje i najlepiej się nie odzywać. Typowe korporacyjne podejście w złym tego słowa znaczeniu, najlepiej jakby wszyscy mogli być tylko numerkami, którymi się zarządza a jak się staną niepotrzebni to wyrzuca.
Owszem bywają jeszcze normalni kierownicy, ale niestety i oni pod wpływem góry się zmieniają na gorsze albo odchodzą, znam oba przypadki.
Jeżeli nie straszna komuś co raz większa ilość pracy i straszenie zwolnieniem to się tam odnajdzie, ale o tzw. stabilizacji raczej bym na waszym miejscu nie myślał.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2015-06-10 19:42:36]:
Oficjalnie każdy ci powie, że przestrzega KP. W praktyce jednak wychodzi, że masz robić nie ważne ile ci to czasu zajmie.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tradis - 2015-03-20 13:40:38]:
Związki o ile jeszcze istnieją to chronią samych siebie.
Ile było zwolnień w Tradis (obecnie ECD) i w innych spółkach i nikt się nawet słowem nie odezwał. Luis mówi i tak robią i to się w tej firmie nie zmieni nigdy.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2015-07-05 09:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Eurocashu słyszałem już wielokrotnie i były to różne opinie. Najczęściej złe ze strony obecnych lub dawnych pracowników. Z tego co piszecie, to widzę, że dokładają obowiązków po czasie.. Np. taki kierowca przewożący towar, co musi robić poza dowozem i wypakowaniem. Ktoś coś wie i może napisać, dzięki.
zdjecie uzytkownika
ciekawy ziom - 2015-07-15 16:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was !! Mam do was pytanie czy ktoś pracował w grupie eurocash impuls (KDWT) ?? Podrzuci ktoś jakie tam są warunki?? jaka podstawa i czy jest premia?? Jakie narzędzia pracy( samochód dokładnie bo ważna rzecz człowiek spędza w nim więcej czasu niz w domu) palmtop?? telefon?? Jesli może mi ktoś pomóc bardzo proszę i z góry dziękuję........Powodzenia
zdjecie uzytkownika
next - 2015-07-16 15:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
Myślę, że jest Pan/Pani lekko nierozgarnieta skoro twierdzi, że w Polsce tak łatwo zmienić pracę przy 20% bezrobociu....
zdjecie uzytkownika
kukiz - 2015-07-17 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [next - 2015-07-16 15:03:20]:
Duża większość z tych bezrobotnych pracuje za granicą na czarno, reszta nia chce pracować legalnie w Polsce, pozostali korzystają z pomocy różnego rodzaju MOPR-ów i masz 20% lewusów.
zdjecie uzytkownika
dobi1711 - 2015-07-21 08:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
pracowałem w EC przez nieco ponad rok, jak mam powiedziec cos dobrego to o wiekszosci wspolpracownikow. Kierownik Tomasz Matyjas(przez kilka miesiecy w oddziale c222 w zdunskiej woli, teraz lodz) odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku(jego brat w pabioanicach to samo). Jak uczciwie sie pracowało to był mily i nie wymagal wiecej, walczyl o jak najlepsze warunki dla naszej ekipy, czesto blokowany przez area. Nie tesknie za placą, bo serio za liste obowiazkow i ilosc pracy to był zasilek. 8-10h dziennie na pelnych obrotach w tak malej hurtowni jak w zdunskiej woli. Bywalo roznie, w czasie urlopowym bywalo ze na zmianie byly dwie osoby-kajerka i magazynier, wtedy kierownik stawał na kasie albo pomagal na magazynie. dobra praca na start zeby gdzies sie zaczepic ale na dluzsza mete nie polecam. moje zarobki bez dodatkow za inwentaryzacje(umowa zlecenie) nie przekraczaly 1600zl netto.
zdjecie uzytkownika
I love cookies - 2015-07-21 18:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy dopalacz powinien mieć nazwę Kret-King, wszyscy do piachu po użyciu....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 19:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-07-21 19:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [I love cookies - 2015-07-21 18:22:28]:
Tak zależy na kogo trafisz. Problem w tym, że nabiorą ludzi np z dyskontu z Jank. i tak wiedzy nie ma ponieważ nigdy nie negocjował, wypowiadał się czy oferta jest ok czy nie a teraz ma kupować towar dla sklepów ABC i się dziwi, że planów nie robi.
zdjecie uzytkownika
troll - 2015-07-28 12:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LORD - 2015-06-22 19:03:50]:
Widzę zatem, że w Eurocash króluje ekstensywny model gospodarki. Zastanawiałem się, czy uderzać do tej firmy, ale wypowiedzi pracowników nie napawają optymizmem i raczej nie wybiorę się do Eurocash. Dzięki za opinię. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-04 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@troll nie ma co tylko sie opiniami sugerowac, i lepiej sprobowac, ja siewiele opini naczytalam o pracowcach a inna opinie wyciagalam. widze ze Eurocash Cash&Carry - największa pod względem liczby posiadanych placówek sieć hurtowni typu cash&carry w Polsce , strasznie duzo naborow prowadzi w polsce, mi akurat sie spodobal przedstawiciel handlowy, ktos wie jak u nich sie pracuje na tym stanowisku. mam spore doswiadczenie ale jak zarobki sie kreuja.
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-08-19 10:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ph zarobki od 2500 nawet do 5000 tysięcy oczywiście z premią - jak masz dobry tern to zarobisz a jak nie to będą ciebie cisnąć . Sa tacy co nic nie robią o 12 już są na plaży a zarabiają kokosy( 5000) bo e-hurtownia robi swoje a są tacy co pomykają po godzinach i zarobią ok.2500. Taka sprawiedliwość
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Praca jak w wiosce murzynów na zbiorze bananów masakra totalna 100 pozycji w 90 minut i słyszysz że jest nieźle ale może być szybciej żenada totalna co więcej nie wolno ci pomylić niczego jak jest błąd jednej paczki żelków na 100 pozycjach to odrazu wielka afera nie polecam chyba że ktoś jest w super trudnej sytuacji życiowej
Pytania: Kilka pytań o wcześniejsze zatrudnienie Wykształcenie
Naciągane pozytywy pracy system premi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 14:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-08-27 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo w błoniu to jakieś dziadostwo... wykorzystują to ze mogą ustawić jakie zlecenia ma dostać dany pracownik i któremu się jakaś dziewczyna spodoba to ustawia słabe dopóki się z nim nie umówi... I na bezczelna mówią tym dziewczyna ze jeżeli chcą lepsze to musza się z nimi umówić..
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-09-03 16:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o prace u nich, to teraz jest bardzo du,zo ofert, najwięcej chyba na prace na magazynie u nich. Wymagają doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku oraz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (książeczka Sanepid). Wiem też, że praca jest 3 zmianowa na produkcji, więc godziny pracy będa różne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie
alert