Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
amon - 2015-05-12 16:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może ktoś coś napisać o aktualnych zarobach przedstawicieli handlowych?
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-05-17 19:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy na rozmowe to sie wszystkiego dowiesz
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-18 22:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam 2 lata nie polecam nikomu nawet wrogowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] coraz wieksze wymagania ,fałszywi ludzie wredna su... area.nie chce slyszec o tej firmie
zdjecie uzytkownika
Maksio - 2015-05-19 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Horror i gehenna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracy ! traktują nas jak murzynów !wynagrodzenie miesięczne to zasiłek nie wypłata! wymagają co raz więcej a co raz mniej płacą !Mobbing Mobbing !!!!!Brak sprzętu do pracy !
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-26 11:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aggaaa - 2015-05-07 10:29:55]:
Dział IT szybko się rozwija.
dlatego potrzeba nowych ludzi.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-05-31 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla magazyniera to wyzwanie. Trzeba przyjmować dostawy, sprawdzać klientów, zdejmować towar wózkiem z górnych półek,wywozić towar, skanować w swoim obszarze,robić inwenturę, biegać z zadaniami narzuconymi przez AREA , a to wszystko przy nierzadko 1 magazynierze na hali. A kasa to tragedia, żeby po 10 latach nie mieć nawet 2000zl netto
zdjecie uzytkownika
kani - 2015-06-05 04:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@magazynier, mało przekonująca jest Twoja wypowiedź, bo jeżeli tak bardzo Ci źle w tej firmie to nie rozumiem czemu pracujesz w niej 10 lat. A poza tym to średnio górna granica zarobków na stanowisku magazyniera wynosi właśnie 2000 złotych netto. Więc raczej jest to dobra stawka i nie powienieneś narzekać że trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
do kani - 2015-06-05 18:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kani - 2015-06-05 04:23:24]:
Twoja średnio górna granica głupoty wynosi mniej niż 0. Nie wiem skąd masz info o zarobkach magazynierów, chyba z netu. Cytat z biblii:"Więc raczej jest to dobra stawka i nie powienieneś narzekać że trzeba pracować." PR.
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2015-06-08 23:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile się zarabia jako kierowca w gdyni na hutniczej ?
zdjecie uzytkownika
galareta - 2015-06-09 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego właśnie są ciągłe problemy z wywozem towaru to o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
wafel - 2015-06-10 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi doradzić czy stanowisko pracownika administracyjno-technicznego jest warte zachodu (pracuję w firmie handlowej i chciałbym zmienić pracę bo w mojej firmie nie przestrzega się przepisów KP, mam pracę ale chcę ją zmienić na lepszą, nie chcę trafić z "deszczu pod rynnę"), po aplikowaniu CV po ok. 1H dostałem telefon od Pani z EUROCASH, wydaje mi się to trochę dziwne!Opinie na forum nie napawają optymizmem, tak czy inaczej pójdę na rozmowę, bardzo proszę wszystkie osoby mające n/t temat informacje o opinie, będę bardzo wdzięczny!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-06-10 19:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy może ktoś się orientuje jak jest praca na dziale WiO.Mam tam pracować i czy są jakieś dodatkowe pieniądz?Słyszałem ze sa
zdjecie uzytkownika
ec - 2015-06-19 10:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
tia a średnia zarobków w kraju to ponad 3000... przecież Polacy to taki bogaty naród..
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-21 14:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie odjeżdża autobus pracowniczy z Piątkowskiej w Poznaniu do Eurocash? Dziękuję!
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-21 14:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi konkretniej o której rusza autobus z zatoczki, gdzie "nocuje" przy przystanku PST "Słowiańska".
zdjecie uzytkownika
LORD - 2015-06-22 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kani - 2015-06-05 18:34:15]:
2000 zł netto?powiedz mi na jakim magazynie a od razu się tam przeniosę!
pracuję już 4-rok,obiecanki i "chęciny" były,że podstawa-podstawą ale w premii to hohohoho,zarobię tak że banakomat nie będzie mi w stanie na raz tyle wyrzygac!
i niby na stanowisku,nie "zwykły" magazynier,oczywiście na kwicie nikt tego nie widział,ale obowiązków od groma!pracy coraz więcej,wymagań coraz więcej tylko ludzi coraz mniej,zamiast tę resztkę ludu "dofinansowac" i zachęcic do tego "murzynowa" w trakcie sezonu,to palą głupa że nic się nie dzieje i że wszystko jest pod kontrolą,bzdura,brakuje logistyków na magazynach-wolna amerykanka-pt."jakoś to będzie"-sprzęt jest w stanie opłakanym,poczynając od wózków po komputery i drukarki które pamiętają chyba czasy Gierkowskie,żądają pracy ponad normę,a jeśli nie-to grożonko,że dyżury na weekendy zrobią.....ogólnie robi się coraz większy syf i nie wydaje mi się,że zatrudnienie ludzi ze wschodu coś zmieni,oni też z tej wypłaty długo nie pociągną! początkującym ludziom nie polecam,bo sam widzę co się dzieje u mnie,wpadają i wypadają nawet nie ma sensu ich z imienia zapamiętywac! i teksty pod tytułem 2-tyś to można między kartki bajek włożyc,na moim padole nikt takiej wypłaty na oczy nie widział nawet z nadgodzinami i premiami,na 1,8-tyś to trzeba się tak naczochrac że człowiek pod koniec msc to już nie wie czy wydaje pól litra wódy czy cwiartke! a więc pozdrawiam tych bajkopisarzy co takie "kokosy" zarabiają! niech im Eurocash w wypłacie wynagrodzi za takie herezje! a ja ide jutro dalej orac ku uciesze tych troli siedzących na górze!
ps:nie wspomnę nawet o urlopach,bo to juz kolejna litania,a o chorobowym to juz w ogóle bo to by musiało człowiekowi nogę urwac żeby L4 przeszło bez echa!
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-06-22 22:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda 100% prawdy, tak to właśnie wygląda na każdym magazynie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-23 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amon - 2015-05-12 16:07:15]:
2000 brutto podstawy i jesli wyrobisz premie to premia uznaniowa
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-06-27 14:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) pracował może ktoś w Bydgoszczy ? ( dokładniej jako magazynier ) Jeżeli ktoś mógłby napisać opinie będę wdzięczny :) Chodzi mi jak się tam pracuje i jakieś info o osobach tam pracujących
zdjecie uzytkownika
xoxoxox - 2015-06-29 21:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby tam pracujące są rewelacyjne!Mam kontakt z nimi, może nie często ale jednak jest i narzekać i złego słowa powiedzieć nie mogę.
zdjecie uzytkownika
Evenu - 2015-06-30 14:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinię na temat oddziału w Białymstoku. Pion: finanse
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w EC. Jedyne co mogą na pewno obiecać to co raz więcej pracy i obowiązków. Firma nie myśli o pracownikach no chyba, ze gdzieś są jakieś powiązania ja do takich nie należałem. Nie ważne czy jesteś dobry czy nie, jak szukają kasy to zwalniają bez zastanowienia jak leci. Z tego co wiem to w kolejnej spółce szykują się masowe zwolnienia więc jeszcze więcej będzie ludzi na rynku pracy gdzie i tak już nie ma różowo.
Masz robić swoje i najlepiej się nie odzywać. Typowe korporacyjne podejście w złym tego słowa znaczeniu, najlepiej jakby wszyscy mogli być tylko numerkami, którymi się zarządza a jak się staną niepotrzebni to wyrzuca.
Owszem bywają jeszcze normalni kierownicy, ale niestety i oni pod wpływem góry się zmieniają na gorsze albo odchodzą, znam oba przypadki.
Jeżeli nie straszna komuś co raz większa ilość pracy i straszenie zwolnieniem to się tam odnajdzie, ale o tzw. stabilizacji raczej bym na waszym miejscu nie myślał.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2015-06-10 19:42:36]:
Oficjalnie każdy ci powie, że przestrzega KP. W praktyce jednak wychodzi, że masz robić nie ważne ile ci to czasu zajmie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nikt nie chce pracować w tej firmie, więc kierownik był zadowolony ze ktoś się zgłosił ze średnim wykształceniem i bez problemu otrzymałem pracę. No i jak szybko otrzymałem tak szybko zrezygnowałem.
Pytania: Wykształcenie, zatrudnienie wcześniejsze, kilka słów o sobie.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tradis - 2015-03-20 13:40:38]:
Związki o ile jeszcze istnieją to chronią samych siebie.
Ile było zwolnień w Tradis (obecnie ECD) i w innych spółkach i nikt się nawet słowem nie odezwał. Luis mówi i tak robią i to się w tej firmie nie zmieni nigdy.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2015-07-05 09:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Eurocashu słyszałem już wielokrotnie i były to różne opinie. Najczęściej złe ze strony obecnych lub dawnych pracowników. Z tego co piszecie, to widzę, że dokładają obowiązków po czasie.. Np. taki kierowca przewożący towar, co musi robić poza dowozem i wypakowaniem. Ktoś coś wie i może napisać, dzięki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie
alert