Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-11-04 10:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
mam pytanie. Czy mozecie cos wiecej powiedziec o pracy PH w Eurocash?
Jaka umowa, kasa? Czy daja auto do dyspozcji prywat.
Z góry dziekuje ze podpowiedzi
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-11-12 01:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widziałem , że Eurocash poszukuje pracowników zarówno na podstawowe stanowiska magazyniera jak i na stanowiska asystenta oraz samego kierownika magazynu. Mam już spore doświadczenie w pracy na magazynach , ale nigdy nie byłem takim nawet asystentem, stąd moje pytanie czy wymagają doświadczenia już na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
szukam - 2014-11-12 09:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś na temat warunków pracy w Krakowie na Balickiej? warto składać cv i szukać tam zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
do szukam - 2014-11-13 23:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szukam - 2014-11-12 09:57:15]:
Czesc, na Balickiej z tego co wiem to nie ma przyjęć. W Krakowie jest drugi Eurocash na Bazarowej i tam na 100% są przyjęcia. Pracuje tam ktoś z mojej rodziny, więc mogę ci powiedzieć, że bardzo fajna jest tam atmosfera i kierowniczkę mają podobno bardzo w porządku, a to też ważne.
zdjecie uzytkownika
szukam - 2014-11-14 08:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do szukam - 2014-11-13 23:29:34]:
Dzięki za info. Coś słyszałem że zmieniło się kierownictwo na Balickiej i miałem nadzieję że może będą dalsze zmiany a mam w miarę blisko więc chętnie bym tam się zakręcił.
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-11-22 19:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie wkurza jedynie to że jednemu odpowiada płaca 1400zł na rękę bo mieszka z rodzicami nie ma żadnych dodatkowych kosztów życia a inny za 1400zł nie ma za co żyć. Ty pracujesz solidnie zarabiasz 1700złnetto starasz się o jakąś podwyżkę albo premię a przyjdzie ci taka melepeta powie że on to i za 800zł będzie pracował :/. I dziwić się że płace zamiast rosnąć to spadają.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-25 19:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik hur ma lekko 4tys na lapke
zdjecie uzytkownika
Bożyk - 2014-11-26 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kris Bo na kierowniku spoczywa zdecydowanie więcej obowiązków. Zresztą co Ci szkodzi odpowiednio kierować swoją karierą abyś i Ty był kierownikiem? @Grzechu problem polega na tym, że wielkie firmy - w tym Eurocash zatrudniają takich ludzi nie mających zupełnie doświadczenia za każde pieniądze. Tylko potem jest płacz i zgrzytanie zębów gdy taki delikwent "800 zł" chciałby prosić o podwyżkę. Podejrzewam, że wówczas ma się zaznajomić z drzwiami i tym jak działa klamka.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-28 12:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [golec - 2014-11-12 01:58:44]:
Ja jestem ph, normalna umowa o orace, placusz 120 zl auto do dyspozycji zarobki +- 3000 netto, jest lepuej zarobisz wiecej mi pasuje
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2014-11-29 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph - 2014-11-28 12:16:18]:
Naucz się pisać po polsku, skończysz podstawówkę i do gimnazjum pójdziesz fantasto...
zdjecie uzytkownika
pj - 2014-12-02 09:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fafarafa - 2014-11-29 18:06:10]:
TOBIE NATOMIAST ZOSTAJE JEDYNIE SIEDZIEC NA TYM PORTALU I CZEKAC AZ KASA Z NIEBA TOBIE SPADNIE GWIAZDECZKO! OBY NIE SPADAJACA ALBO UPADAJACA!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-03 09:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z tym EC że tulu kh i tak często szukają (zmieniają)??
zdjecie uzytkownika
miazma - 2014-12-05 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś się orientuje ile zarabia brygadzista w EC Błonie ?
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-12-05 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchaj kazdy z nas robi za inna kase inne stanowia inna kasar
zdjecie uzytkownika
pan jan - 2014-12-10 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakieś fajne stanowiska biurowe związane z marketingiem lub promocją mogą mi obecnie zaproponowac? mam duże doświadczenie w tym temacie, kilka lat już przepracowanych w zawodzie, więc liczyłbym na jakieś bardziej atrakcyjne warunki niż byle jaki początkujący pracownik prosto po szkółce.wypowie się ktoś?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-12-12 00:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest dobrze a będzie napewno gorzej co widać po niewielkiej ilości klientów jakich można spotkać na hurtowniach.
ceny wysokie więc ludzie robią zakupy np.w kauflandzie lub tesco
porażka!
zdjecie uzytkownika
gabon - 2014-12-24 18:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opinia - 2014-12-12 00:56:27]:
zgadzam się z Tobą @opinia. Jesli chodzi o klientów to Ci niestety odpływają, a wyraźnie widać , że Eurocash nie zamierza mimo to redukować swoich cen. Nie wiem jak to się skończy , ale nie wygląda to na pewno zbyt ciekawie. Eurocash przez ostatnie lata robi się niestety co raz mniej konkurencyjny na rynku
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-12-26 18:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś zna to proszę o podanie adresu e-mail do kadr eurocash.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-01-03 15:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [domogarow - 2014-10-10 15:16:15]:
W tej firmie to wyzysk za marne grosze czyli podstawa najniższa krajowa czasem jakaś premia jak zrobi się robotę wartą z 10000 to ze 100 może dadzą premii. Jednym słowem porażka odradzam próbę przyjęcia się do tego kołchozu.
zdjecie uzytkownika
happy - 2015-01-04 16:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostatnie pół roku w tej "firmie" 1200 z groszami na rękę, więc żegnam was.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-04 17:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak radzić sobie z mega mobbingiem w tej "firmie"? jak się legalnie postawic i jak przeciwdzialać ? Może jakiś mądry paragraf ? Co kolwiek, co pomoże w walce z tym morderczym wyzyskującym do granic możliwości ludzi systemem...
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-01-05 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mobbing tu jest objawem zatrudniania nieodpowiednich osób na nieodpowiednich stanowiskach, brak klasy i elementarnych zasad wychowania we współpracy z ludźmi. Ludzi traktuje się jak śmieci dla "wyższych" własnych celów.
zdjecie uzytkownika
jopek - 2015-01-07 22:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-01-05 09:44:32]:
to może większą uwagę należałoby przykładać chociażby to rozmów kwalifikacyjnych ? gdyby hr był odpowiednio przeszkolony to wyłapywałby ludzi którzy do pracy w eurocashu się zupełnie nie nadają. Przecież są na pewno jakieś sposoby , aby wyłapać ludzi którzy nie powinni nigdy pracować w kontakcie z innymi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, zawyżona stawka jaka można otrzymać
Pytania: nie było zaskakujacych pytań
zdjecie uzytkownika
Kia - 2015-01-21 00:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie juz 6 miesiecy i marze o jak najszybszym zwolnieniu. Praca nie tylko ciezka, ale odbijajaca sie takze na psychice. Jezeli cos rozlosci Pabia kierownik idzie ona do pracownikow i sie na nich wyrzywa. Zdarzylo sie, ze podniosla reke na dwie pracownice w trakcue swojego szalenstwa. Ciagle wyzwiska ze strony kierowniczki i ponizanie przy klientach. Klienci sa bezkarni kradna i uszkadzaja towar bezkarnie, a pracownicy za to musza placic potem na manku. Zlodziji wpuszcza sie bo robia obroty jakbukradna i sa zarejestrowani na kamerze nie ponosza za to zadnych konsekwencji. Pracujac tu jestes sprzataczka, ochroniarzem, magazynierem, fakturzysta a nawet frajerem do bicia i wyzwisk. Nie rozumiem jak mozna tak traktiwac ludzi i jak mozna byc taka swinia. Kierowniczka wazy z 200 kg, siedzi w swojej kanciapie i naet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy ze swojego biurka. Trzeba robic jej kawe, chodzic po innych jak wzywa, myc za nia gary, robic zakupy do domu. Dobrze, ze nie karze sobie jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podcierac. Zrobila sobie z ludzi niewolniow. Kazdy klient robiacy zakupy o tym wie i mowi, ze tylko tam mozna ujrasc co sie chce. Odradzam jezeli chce sie stracic zdrowie i resztki godnoci.
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-01-22 02:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kia, skoro nie odnajdujesz sie w eurocash, to nie rozumiem, czemu się nie zwolnisz. Masz umowe o prace na czas nieokreślony i obowiązuje Cie jakiś długi okres wypowiedzenia, czy też istnieje tu coś takiego jak umowa lojalnościowa? Chociaz jak czytam ten Twój post, to chyba pisałas pod wpływem silnych emocji i może nie jest tak najgorzej..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie
x