Grupa Eurocash S.A.

Komorniki

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Miki 2017-05-10 13:17
Ktos z was pracowałm w Nowej Soli w Eurocashu. Jakia płaca, praca i kierownictwo?? Obecnie hurtownia ma ogłoszenia o prace ale się zastawiam... Pisać sugestie
Michal 2017-05-16 15:12
Ktos wie jakjest w hurtowni Kalisz.Kierownikw miare?
krzysiek 2017-05-16 23:38
pracował ktoś w ''akcji lato'' jako vanseller? opłaca się czy szkoda wakacji? na pomorzu ludzie w porządku? auto także do użytku prywatnego?
Kubik 2017-05-19 21:29
Dzień dobry

Pracuje w firmie osiem lat, znam doskonale realia w hurtowniach w całym kraju. Praca nie jest aż tak zła, wręcz jak każda inna ma swoje plusy i minusy(wręcz sporo). Natomiast nie rozumiem ludzi opisujących jaka to trauma pracować oraz że dzień odejścia to najmilsza chwila. Myślę że nastały takie czasy, że jeżeli ktoś nie chce pracować to Nikt go na siłę nie trzyma i powinien zmienić pracodawcę. Myślę że jeżeli ktokolwiek chce spróbować pracy w firmie to niech spróbuje, oceni i zobaczy czy chce dalej pracować. Nie jest aż tak źle, czasami człowiek ma Dosyć i chciałby to wszystko zostawić to prawda, ale jednak wraca na drugi dzień do pracy.
7
rodriguez 2017-05-19 23:30
W Sokołowie koło Warszawy to jest niezły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niesamowite braki ukrywane przez kierownictwo przed dyrektorem oczywiscie maja miec firme zewnetrzna do liczenia towaru kierownik beknie za braki i zwolnia w koncu tego nieuczciwego ssaka oszusta polskiego naszego mam nadzieje ze odbije to sie na nim i to ostro niech poczuje to co czuja pracownicy,najprawdopodobniej wezmie swoja teczke i pójdzie do domu z płaczem hahaa ,sami w wekend wynosza towar a zganiaja na magazynierów i szukaja złodzieja Kpina!
2
Kierownik 2017-05-20 19:35
Niestety obecnie firma Eurocash jest jedna z najgorzej opłacanych firm w kraju. Wyzysk totalny. Stawka zasadnicza 2100zl plus premia. Nie wiele ponad stawkę krajowa a premia to tylko na umowie. Na hurtowni gdzie ja pracuje razem ze mną jest 10 osób na obrót około 1.8 miliona. 10 osób gdzie kierownik ma swoją prace i durne żądani kierowana przez AM któremu prace jeszcze głupsza zleca RDO czyli w sumie jest 9 pracowników z czego dwóch kierowników zmiany jeden rano a drugi popołudniu. Czyli zostaje 7 osób, jedna osoba np ma wolne. Druga osoba ma urlop (bo są pracownicy którzy od kilku lat nie byli na urlopie) czyli zostaje 5 osób- trzy rano a dwie popołudniu. Jak można w tyle osob dokładać towar gdzie trzeba stać na kasie, sprawdzać wózki klientów, przyjmować butelki od klientow, sortować, noni czasem iść w swój dział i przejrzeć daty czy nie ma nic po terminie i dołożyć towar by miał go kto kupować. Prezes to człowiek bez serca, zamiast odciążyć pracowników i dotrudnic przynajmniej po 1-3 osoby, napewno wyjdzie to na dobre bo towar będzie dolozony i hurtownia posprzątana, klient dobrze obsłużony, bo klienci nas lubią i współczują ze musimy tu pracować. W Eurocash dzieje się to co klika lat się działo w Biedronce. Pora się obudzić panie prezesie. Dyrektor działu personalnego pan Piotr K. Tez powinien doradzić panu prezesowi co się dzieje na rynku pracy ze może jest komuś ciężko i ludzie nie dają rady. Płace tez powinny wzrosnąć bo to jest wyzysk. Nikt nie liczy na to ze wzrosną nagle to 5 tys zł ale napewno jak każdy pracownik dostanie podwyżkę po 500zl to komfort pracy się podniesie. Ludzie są zwyczajnie nie zadowoleni z pracy. Jak będzie kolejne badanie zaangażowania to napewno główne problemy to mało ludzi, pensji i premia a raczej jej brak. Premia Ok nawet jak jest to się okazuje ze zaraz polowe zabierze firma bo za dużo się towaru przeterminuje i za dużo przecenimy by uniknąć przeterminowania. Za małe są budżety na przeterminy albo regulamin jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest tak zrobiony ten regulamin żeby nie wziasc pieniędzy. Pora naprawdę się obudzić bo niedługo może być za późno.
17
No Name 2017-05-21 11:33
Pytasz o EuroCash Alkochole czy Cash Cash and Carry?
1
buzzz 2017-05-21 12:20
Witam pracuje w Euro 7 lat i powiem tak w tej firmie nie szanuje sie starych pracownikow wynagrodzenia sie niby podniosły ale to bylo mydlenie oczu splaty inwentaryzacji mialy byc zamrozone co okazlo sie kłamstwem. Po 7 latach pracy mam stawke 50 pln wieksza od osoby ktora pracuje w firme miesiac a po sciagnietej premii za inwentaryzacje ta osoba zarabia wiecej niz ja. Akcja majowka byla byla udana dla firmy rekordu moze nie pobilismy ale pracy bylo naprawde duzo co dostalismy w zamian brak premii !!!
6
Adidas 2017-05-21 19:41
Potwierdzam,to co mówi Kierownik. W 100% prawda. Dokładny przekrój sytuacji jaka występuje na większości hali. Szkoda że tego typu info nie dociera do prezesów tylko jest blokowane na poziomie kierowników regionalnych.
2
dziady 2017-05-22 00:11
tak zamiast 30 milionów było tylko 28(2 Maj) ale i tak bieda bo wcześniej dawali chociaż 0,7
za to a teraz nawet dziękuje ani wyp....
4
korona 2017-05-25 14:52
Wraca bo nie ma innej alternatywy, ale ile można wytrzymywać taki wyzysk, poniżanie i ciągłe niezadowolenie kierownictwa? Praca sama w sobie jest ciężka ale kto jest nauczony pracy to będzie pracować, ale nie za takie marne grosze (1500 - 1700 zł w najlepszym razie). Dodatkowo ciągle zabierają premię na poczet spłaty inwentaryzacji i innych "podmagazynków". To jest chore bo to firma ponosi odpowiedzialność za straty a nie tych kilku pracowników. Następna rzecz to taka, że wszyscy pracownicy są od wszystkiego a powinno być inaczej - magazynier to magazynier, kasjer to kasjer, a wykładacz towaru to wykładacz towaru a nie wszystko w jednym - tutaj stanowisko brzmi: fakturzysta-kasjer-magazynier czyli wszystko w jednym za jedną minimalną pensję. Dodatkowo zamawia się towar, który w ogóle nie schodzi i później znowu idzie w straty i płacą za to pracownicy - całkowity brak zdrowego rozsądku. Ktoś kto szuka pracy niech nie ma wątpliwości - nie idźcie tam nawet na rozmowę kwalifikacyjną, lepiej poczekać jakiś czas ale znaleźć inna pracę.
13
Je*ać eurocash 2017-05-31 12:18
Czytając wypowiedzi innych osób i porównując do tego co sam przeżyłem w firmie eurocash widzę że wszędzie sytuacja jest podobna. Pracowałem we filii w Ostrowie Wlkp. i też przeżyłem mobing. Już na samym początku szef zaznaczył mi, że atmosfera jest super bo "wszyscy się zj*bują nawzajem". Trochę mnie zdziwiła taka wypowiedź, no ale zignorowałem to i przyjąłem się do pracy jako kierowca. I to był mój błąd. Kierownik używał wulgaryzmów, groził utratą pracy oraz poniżał mnie w obecności innych pracowników. Inni pracownicy widząc zachowanie szefa również mnie nękali. Nie będę cytował słów, które usłyszałem pod moim adresem... Żałuję, że tego nie zgłosiłem wyżej albo nie podałem ich do sądu. A najlepsza była wypowiedź dyrektora regionalnego, który przyjechał na interwencję, ponieważ ludzie się zaczęli masowo zwalniać z powodu niskiej pensji. Stwierdził on, że pieniądze nie są ważne, liczy się satysfakcja z pracy. Szkoda, że satysfakcją nie można płacić za rachunki... Nigdy więcej grupy eurocash! Stanowczo odradzam każdemu pracę tam.
11
Eurocash_wawa 2017-06-01 10:08
Niestety musze sie zgodzić ze wszystkimi negatywnymi opiniami. To nie dzieje sie tylko na poziomie regionów ale tez w centrali. Traktowanie człowieka tylko jako maszynki do kasy a jak pójdzie Ci gorzej to Cie nie ma....
Zero wprowadzania do obowiązków , zadajesz pytania zle nie zadajesz zle...
W każdym dziale to samo....
Hodowanie ludzi na programie menadżerskim dla których nie ma nic poza eurocashem skutkuje menadżerami którzy uważają wszystkich za barachło....
4
Minaj 2017-06-08 20:16
Czy ktos sie orientuje jakie zarobki maja w innych centrach dystrybucyjnych magazynierzy? Pinczow 2860 brutto. Od kilku miesiecy nawal roboty. W kwietniu po 50 nadgodzin. Ludzie zaczeli sie zwalniac sami kiedy dowiedzieli sie o zwolnieniach grupowych, czesc zwolnili samych. Teraz jest tyle roboty ze nie idzie sie wyrobic w 8 godzin z kompletacja. Zabrana premia absencyjna a dorzucone wzamian 400 brutto do podstawy czyli razem 2860. Wozki to porazka, ze jeszcze ktos sobie krzywdy nie zrobil. 90 procent niesprawna. Nadgodziny przymusowe. Nie jestes informowany ani pytany czy mozesz zostac tylko masz robic dopoki kierownik stwierdzi ze z reszta wyrobi sie druga zmiana. Byly zwolnienia grupowe a ostatnio przyjeli kilku polakow, jak to mozliwe skoro przy zwolnieniach grupowych nie moze ktos wbic na usuniety etat? U nas juz ukraincy maja dosyc nawet. Maja placone za akord. Wszyscy maja rodziny i przy takiej pracy na prawde ciezko jest wrocic do domu i pp prostu nie usnac. Ostatnio kierownik zrobil zebranie bo znalezli pol upite butelki pp napojach i jakies papierki. I powiedzial ze za miesiac maj zostanie wyplacona tylko polowa premii choc te premie to porazka. Z tego wzgledu ze maja straty w towarze. A za miesiac czerwiec poki co nie bedzie premii dopoki sytuacja sie nie poprawi. Od czego oni tam maja kamery? Delikatnie zasugerowal takze zeby po d piep szac po czym zostal wysmiany. Ludzie zasuwaja jak glupi i zostaja ograbieni z pieniedzy na ktore ciezko pracuja. Bestialstwo. Kilka miesiecy temu dostalismy dodatkowo 100 zl brutto premii za pobity rekord wydajnosci, jakos srednia z tego dnia wyniosla ponad 300 opakowan na godzine. Stowka brutto! A ile on za to dostal? Szkoda gadac. Nie ma czasu dla rodziny. Wiekszosc trzyma tu ta praca poniewaz jak na nasz region to zarobki sa niezle ale za taka robote min te 500 wiecej smialo powinnismy zarabiac przy 8 godzinach codzien. Szlo tyle towaru ze na hurtowniach nie mieli miejsca i palety staly na dworze pod plantekami, nie zalegaly sie tam na hurtowniach szczury? Czy towar na dworze byl przechowywany w odpowiedniej dla niego temperaturze? Nie! I taki towar polezy kilka dni w 40 stopniach i potem trafia takie g o w n o do sklepu. Dla mnie to pranie pieniedzy, Przeciez ten towar na pewno caly nie schodzi, on tylko krazy. Czesc sie sprzeda czesc wroci spowrotem. Dziwie sie ze nikt sie tym nie zajal. Mysle ze gdyby wszyscy zastrajkowali to bysmy cos zmienilo w tej firmie bo 8 godzin dziennie w takiej robocie to nie jest zle. 8 godzin dziennie i min 2500 na reke plus premie. Na pewno na tyle zaslugujemy minimum. Strajk jest jedyna opcja chociaz wiem ze nie wszyscy na to pojda, ale taki strajk moze narazic ich na miliony strat, na pewno sie tego boja ze kiedys do tego dojdzie. Pytanie tylko kiedy sie odwazymy. Traktowani jak roboty. Wyrob norme przy zleceniu na 5 kartek na ktorym na dwoch paletach sa wszysykie magazyny, bez mozgowie! Domowienia na hurtownie po 1 skrzynce piwa i po 2-3 opakowania kazdego innego towaru, parodia!
15
Tyu 2017-06-14 14:49
2 tys brutto + premie. Nie ucinają za inwenture. Średnio ponad dwójkę na rękę każdy magazynier bierze.
najman 2017-06-17 19:00
nie ściemniaj, ja jestem kierownikiem magazynu i zarabiam 1650 zł netto...
pracownik c&c 2017-06-18 19:15
Ja stracilem zdrowie w tej firmie ,najgorsze to ze nikt na tym nie ma wladzy.wszystko zamiatane pod dywan. mobbing wszedzie i straszenie,a ludzienpracuja bo musza bo rachunki rodziny itp.3osoby na zmianie z ktorych 1 chce pracowac ale sama moze sie podrapac po glowie.omijajcie szerokim lukiem jak nie musicie to nie pracujcie ,bo sytuacja pogorsza sie z roku na rok,wiem co mowie bo pracuje troche tu pracuje,ale jak znajdzie sie cos innego to nie zastanawialbym sie,jak nic sie nie zmieni.wydaje mi sie ze pomogla by tu tylko afera tak jak w biedronce,zeby zobaczyla to cala polska ten bandycki system.
2
zkm 2017-06-19 20:21
U nas w Ec na południu polski to samo. STRAJK -może to pomoże , ludzie odchodzą , nowego pracownika ciężko znaleźć za taką kasę, zapierdzielamy za 3., skrzyknijmy się i zróbmy to! inaczej będziemy wyzyskiwani dopóki nie odejdziemy !!ZASTRAJKUJMY!!
5
pracownik c&c 2017-06-20 09:52
Zkm -tak jak mówisz starzy odchodzą młodzi przychodzą na tydz i dziekuja bynajmniej u nas tak jest.a inni musza pracować za nich.kiedys pracowałem w firmie gdzie u nas w mieście ma miano "obozu pracy" ale zastanawiam sie czy tam nie bylo lżej.tylko strajk oczywiście w granicach prawa ale zeby glosnym echem sie odbilo od lokalnej prasy do ogólnopolskiej tv. napewno by pomogło.jedyne wyjście z tej sytuacji.
1
Strajk musi być bez tego nas wykończą 2017-06-25 14:24
Właśnie miałam pisać o strajku. Ja mam dosyć tych nędznych wypłat i obowiązkowych nadgodzin oraz robienia za pięciu. U mnie w mieście mały polomarket a ma dwa razy więcej pracowników a my wielka hurtownia i wielkie g*wno. Ma ktoś emaile do wszystkich hurtowni ec? Musimy połączyć siły. Nie zwolnią nas jak pójdziemy wszyscy bo nie będą mieli niewolników. Czekam za newsami na temat strajku na emailu w pracy.
4
Młody 2017-06-27 22:14
Obiecują tylko że dadzą premie za sezon a tu nie oto chodzi pracujemy za 2000+premia(350) i te premie za sezon nie zatrzymają ludzi.Na kasie i 3/4 etatu w Biedronce płacą więcej ,ludzie coś trzeba z tym zrobić my dajemy z siebie wszystko dla tej firmy a oni nic od siebie,paczki na święta i bony kwoty od 5-6 lat te same a ile wszystko poszło w górę,jesteśmy jak niewolnicy dawno bym się zwolnił ale muszę utrzymać jakoś rodzinę.Kierownicy,kadry pora się obudzić zacznijcie doceniać co macie ,coraz więcej wymagacie a ludzi brak wszędzie jest deficyt na magazynach w ludziach więc dajcie te pieniądze dla tych co na was jeszcze pracują
5
Zuza 2017-06-29 17:51
Mam pytanie o kontrolę czy też macie zabierane pieniądze za błędy.
1
ciekawski 2017-06-30 02:10
Zuza a jaki "błąd" popełniłaś, że Ci premię zabrano? i kto Ci tą premię zabrał?
byłychłopaksylwii 2017-06-30 08:58
poczytał sobie plakaty z ub miesiąca co kazali w socjalu zawiesić :D
byłychłopaksylwii 2017-06-30 09:11
Strajk? nie sądzę żeby wszędzie się udało go przeprowadzić, są jeszcze miejsca gdzie ludzie boją sięo pracę, i jak to ktoś wcześniej napisał , że mieć byle jaką ale pracę... ALe fakt jest faktem, jeszcze pracuje w EC 15 lat i widzę, że wraca stare, niechlubne. Opisywanie na jakimkolwiek forum pojedynczych osób z kierownictwa pachnie pieniactwem, ale prawda jest taka , że ponieważ Ec staje się firma o takich standardach, to nie spodziewajmy się, że na stanowiskach kierowniczych, czy ARea będa ludzie na poziomie... to może tak- jaki poziom firmy taki poziom poszczególnych szczebli władzy... też widzę schamienie ... strajk strajkiem, hale mamy porozrzucane ludzi w nich pracuje coraz mniej , związki zawodowe są, lecz nie wiadomo gdzie... wątpie w skuteczność. Ale może by tak popróbować przedstawić sytuacje w listach do zarządu? do Amarala? bez inwektyw, bez skarżenia się na poszczególne osoby,jedynie przedstawić fakty i skutki? a może by niebieska linię wykorzystać? Mamy taką, ma pomagać pracownikom w ich kłopotach?
4
Zuza 2017-06-30 12:10
Chodzi mi o błędy jeśli robią rekontrole i okaże się że za mało czegoś wbijesz. W tamtym miesiącu najwięcej za błędy było zabrane 450 zł. Wyrobisz premie a oni ci zabiorą kasę. Nasze błędy nie wyjeżdżaja poza magazyn jak kompletacji. Robi się coraz gorzej. Zaraz się okaże że za samą podstawę bedziemy pracować
1
Były Pracownik ECu 2017-07-01 18:21
Praca w firmie EC to porażka za tak mała kasę 2100 brutto. Człowiek zapiernicza na kilku stanowiskach magazyn rozładunek, załadunek, sprawdzanie zgodności towaru plus oczywiście dostaje swój dział jak i jeszcze dochodzi obsługa klienta w hurtowni. W moim przypadku nie polecę tej firmy a osobiście szybko uciekłem z EC..
2
hit 2017-07-04 19:54
Odradzam pracy w firmie eurocash w Warszawie odradzam wiem co mowie bedziesz mial z mozgu kibel lub pisuar Odradzam!!!!
2
Wałensa 2017-07-05 10:48
Ja pracuję rok już w eurocash i nie zabrali mi premii, kasa jak kasa tu zarobię jedno a drugie zarabiam na swoim biznesie małym więc kasę mam sporą a praca jak każda jedna, lepsze to niż praca na produkcji na trzy zmiany lub czterobrygadówkę.
Ludzie tylko za bardzo oczekują dużych zarobków a nie potrafią nic, nie którzy nawet nie wiedzą jak komputer się włącza... więc wiecie .. jak ktoś chce zarabiać ponad 2000 zł netto a nie potrafi włączyć komputera lub nie stara się nawet nauczyć czegoś nowego to z takich pracowników jest nic. Mi pasują godziny pracy są bardzo w porządku. Ja nie potrzebuję nadgodzin bo w ciągu miesiąca na czysto z własnego biznesu wychodzę 700 zł :) a to sporo jak na takie coś jak mam.
Pracę polecam, godziny lecą bardzo szybko, ludzie tzn pracownicy są fajni, może nie którzy fałszywi ale da się z tym żyć, najważniejsze to nie brać pracy jako życie i nie wiązać pracy z życiem prywatnym. Ja pracę uważam jako tylko coś co daje mi ubezpieczenie zdrowotne i wypłatę resztę mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie interesują mnie sukcesy firmy, przychodzę robię swoje i wychodzę :) a złego nic mnie nie spotkało w tej pracy. Ja jestem wiecznie na luzie :) , fakt faktem gdyby chociaż 2700 zł netto ludzie zarobili byłoby wspaniale ale jest jak jest i nie warto się przejmować pracą, robić swoje i tyle. To tylko praca nic wielkiego.
5
Muti 2017-07-05 17:35
Z czego wynika taka opinia? Jak jest na stanowiskach biurowych?
Mag11 2017-07-06 09:06
Jak się trafi przywoity kierownik to jeszcze da się pracować. W innym wypadku niestety, nie. Pracowników jest za mało a obowiązków coraz więcej.
2
zakochanywbhp 2017-07-06 20:34
Ja lubię pracę w EuroCash. Praca lekka, przyjemna, czasami zbyt dużo zadań na głowie ale ja daję radę :) kasa tylko mała bo te 1600 zł netto to naprawdę niewiele ale mam taką nadzieję że z 2000 kiedyś u nas w końcu będę mógł zarabiać w eurocash. Czekam cierpliwie. poza tym jest wiele plusów w tej firmie np :D
Monia 2017-07-07 07:42
Chyba do Boga bo i tak tam kierownicy są nietykalni
magazynier11 2017-07-09 11:10
EC alkohole Olsztyn-klimat wśród magazynierow jest super,a im wyżej tym gorzej.Zarobki do nosa,2000zl brutto plus premia za inwenteryzacje.Za dużo obowiązków,za mało kasy.Cale szczescie ze Marek wrocil,może uda mu się zbudować zgrany zespol bo narazie wszyscy starzy pracownicy odchodzą.
1
kulfonimonika 2017-07-09 14:02
lol była podwyżka w Gdańsku całe 70 zł na lape buhahaha
1
Klijent 2017-07-13 11:18
Brak pracownikòw do obsługi .
1
Nick 2017-07-14 07:09
No niestety jak przyjedzie np rejonowy to oczywicie pretensje do kh jaki to np bałagan bo są kolejki. A jak kh powie że jest zatrudnianych mało ludzi to ograniczenia etatów i nie da rady, co chwilę ktoś odchodzi i też tym się nie przejmują. (Małe zaraobki dużo zadań) Takie standardy firmy funkcjonują po swojemu. Z nimi nie idzie raczej negocjować
6
Pedał Roman 2017-07-17 15:37
Eurocash Serwis Ostrów Wlkp. - kierownik to wulgarna świnia która obraża pracownika a pracownicy magazynu idą w ślad za nim, a najbardziej jego przydupas czerwona morda bez kultury. Pozdrawiam wszystkich pedałów tam pracujących, którzy tak lubią rozmawiać na temat odbytu.
1
C&c 2017-07-19 23:46
Wszyscy jetesmy gniotami od zapie....nia w tej fiemie,nie wazne czy km czy kfm ,moze nieco lepiej maja kh ale na nich tez nacisk zwby wymagali. Jedno slowo sie cisnie na usta -strajk bo inaczej nas zajada .
3
Dominika 2017-07-23 23:08
@zakochanywbhp - mógłbyś rozwinąć temat plusów pracowania w Grupa Eurocash S.A.? Jakie stanowisko zajmujesz w firmie i co sprawia, że praca jest przyjemna? Wszelkie informacje na temat zatrudnienia będą przydatne dla osób zainteresowanych ofertami pracy.
Mariusz 2017-07-24 13:05
Pracowałem w Ostrowie i nie polecam. Atmosfera straszna, kierownik strasznie wybuchowy, normalnie jest w porządku dla pracownika a za chwilę obraża i straszy zwolnieniem.
nIKO 2017-07-26 09:08
Absolutnie nie polecam pracy w tej firmie, szczególnie w dziale zarządzania kategorią, gdzie niekompetencje kierowników wołają o pomstę do nieba. Jak się doczekasz to może po 5 latach awansujesz z asystenta na kierownika! Wystarczy spojrzeć na ilość ogłoszeń na pracuj.pl do Eurocash, odpowiedź jest jedna: rotacja! Ludzie nie wytrzymują i odchodzą, a Ci którzy zostają nie mają odwagi by szukać czegoś lepszego z dala od tego miejsca. W tej firmie nikt nie liczy się z człowiekiem...
2
Sasd 2017-07-27 20:20
Kierownik magazynu w ciechanowie to obydwoje zlodzieje I potwirni ludzie
kkkk 2017-07-28 08:27
A co sadzicie o Ostrowie lub Kaliszu?Jak kierownicy?dzieki pozdrawiam
Fff 2017-07-28 17:07
Kierownicy na poziomie, to chyba kpina. Zwłaszcza AM Rej.7 K.K
To dopiero "hamulec" Jestem przyzwyczajony to dego, ze im wyższy poziom, stanowiska tym wyższy poziom inteligencji, a tu jest zupełnie oderotnie. Widac, ze wżyciu szkoły nie widział. A do tego fałszywy.
5
Adam 2017-07-30 00:15
A udzieli ktos moze informacji o pracy w biurach firmy? Staniwiska informatyka, analityka lub spec. ds. kontrolingu? Jak z kasa i praca?
zzzz 2017-08-06 10:02
Napiszcie mi drodzy pracownicy czy wy też przerzucacie po kilkaset transporterów z piwa dziennie?
1
zonas 2017-08-09 10:09
poziom musi byc w tej firmie debilny, skoro z 8 razy wysyłałem CV i na zadne nie dostałem zwrotki w stylu: przepraszamy, ale NIE!
takze no , powinni sie nauczyc troche kultury biznesu, ale jak tu chamów uczyc kultury, to nie wiem; to tak jakby świnie nauczyc jeść widelcem
2
Ama 2017-08-12 22:31
Zgadzam siè. Duzo zalezy takze od ludzi jacy tam pracuja, jezeli siè dogaduja wszystko jest latwiejsze.
byłapracownica kasjer,fakturzysta,magazynier 2017-08-14 10:27
U nas w eurocash jest 3 kierowników i pięciu pracowników z czego roboty jest bardzo dużo, kasa tak biedna co miesiąc że są trzy punkty A) dostaje się depresji, B) człowiek przychodzi do pracy tylko dlatego że musi, C) zaraz odejdzie bo woli co innego robić lub to samo w innej firmie, w naszym miasteczku eurocash płaci najmniej. Ta sama robota w innych hurtowniach to 2000 zł netto na rękę ( przez okres 3 miesięcy potem 2800 )... a my mamy minimalną krajową. Wstyd i hańba a pracownik to taki wół od wszystkiego, nie wspominając już o tym że każdy każdego obgaduje i robi syf za plecami. Ja nie polecam, pracowałam rok i odeszłam w cholerę, teraz również pracuję na hurtowni w tym samym mieście ale zarabiam 2800 zł netto. I ta kasa już cieszy bo sobie coś odłożysz. A za 1550 zł netto to jest śmiech na sali.
2
Zostaw swoją opinię o Grupa Eurocash S.A. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.