Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-01-29 13:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie Eurocasz z podpoznańskich Komornik poszukują magazyniera. Pracował/pacuj ktoś tam? Jak wyglada praca? Jaka umowa, zarobki, kierownicy, ludzie? Tak czytam opinie jak to wygląda w innych magazynach eurocash to raczej nie zbyt kolorowo tam jest...dlatego wole spytac.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Blackice - 2015-01-29 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany pracą - 2014-08-14 19:40:42]:
1750 zl netto plus premia ktora nie sposob wywiesc, poniewaz jesli wywozisz duzo do masz nadgodziny ktore obcinaja ci premie- paradoks
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-02-04 13:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje na Balickiej w Kraku? jakie tam są warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-02-05 11:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w jakiś innych miejscach jeszcze są te firmy czy tylko w tym? bo chodzi mi o to czy firma ma jakieś większe tutaj filie czy tylko w jednym mieście prowadzi działalność? mam nadzieje, że jednak oni mają dobry kapitał generalnie i można się zahaczyć u nich, bo ja bym bardzo chciał podjąć u nich jakąś pracę.
zdjecie uzytkownika
walerian - 2015-02-05 21:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marnie płacą ale nie po to Portugalczycy wykupili Polskę aby wam zrobić dobrze.
Po to wykupili Polskę aby to wasze kobiety robiły im dobrze, kiedy wy będziecie za...ierdalali za minimalne wynagrodzenie czy na własnej działalności, pomijając kilku kapo w okularach z lokami, którzy mają was mobbingować i dostają po 5 koła plus premie.(są też łysi kapo)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-02-10 14:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Można przeczytać dużo negatywnych opinii dotyczących pracy w EC, a jak to jest z pracą jako przedstawiciel handlowy. Jak kształtują się zarobki ?
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-02-10 22:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-02-10 14:54:07]:
Zarobki sa rozne w zaleznosci w jakiej spolce eurocashu pracujesz i co ci zaoferuja
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-10 22:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-02-05 11:57:12]:
EUROCASH MA 160 HURTOWNI W CALEJ POLSCE
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-02-13 13:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tarnów Małopolska Eurocash na wyszyńskiego to jedna wielka masakra Wielka pani Ewelina Obal Kierownik jest zakłamana oszukuje wszystkich pracowników okrada Hurtownie jak jej poprzednik Mobbing w pracy ogólnie masakra powinni coś z tym zrobić tylko nie wiem gdzie się z tym zwrócić zastanawiam się nad telefonem do TVN
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-02-13 21:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-03 09:48:36]:
to najbardziej porabana firma w polsce same kierowniki sie porobily co maja 2 lewe rece dfo roboty a wielcy sie panosza i baby niedojebane dyrektorki wredne mordy
zdjecie uzytkownika
wolek - 2015-02-13 21:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze sa te dyrektory pajace przyjada raz na ruski rok i wielcy pokazuje co mu sie nie podoba pajac jeden :D a klienci to kawal ch.... kradna smieca ,banda pseudobiznesmenow pierd..... deb... i co drugi to wiesniak :D pracuje tam to wiem
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-02-16 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2015-02-13 21:43:45]:
No niestety. Robiłem zakupy w kraku na Balickiej i dobrego słowa o pseudo kierowniczce powiedzieć nie mogę. Ignorancja goni nie kompetencje bądź na odwrót. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mosiek - 2015-02-17 09:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba pracujemy w innych eurocashach . Nie powiem lekka ta praca nie jest i trochę martwi mnie że ludzie pracujący po nawet 5 lat mają taką samą pensje a wiadomo co to bylo miec 2000 zł 5 lat temu a teraz . od dwóch lat tam pracuje na magazynie a nigdy nie zarobiłem mniej niż 2000 zł na rękę . przez 27 wypłat tylko jedna była bez premii .
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-17 22:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadrowa - 2014-10-30 13:12:43]:
Pracowałam w Kadrach. Chyba lepiej byłoby przekwalifikować się na fryzjerkę. Te 400 osób to chyba lekkie niedomówienie. Otóż do obsługi jest znacznie więcej, bo przecież dochodzą jeszcze umowy zlecenia ;)
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-17 22:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszukująca - 2014-10-30 22:19:48]:
Lepiej szukać gdzie indziej. System spartaczony, bezpośrednio nie idzie wydrukować żadnego zaświadczenia. Ludzie (przy takiej ilości), walą drzwiami i oknami. Kredyty, komornicy i ogólny brak organizacji. Słaba menadżerka. System rejestracji czasu pracy rodem z PRL-u. Sypie się bez przerwy. W 1 open space siedzi z 25 osób, głośno jak cholera, 2 tzw koordynatorki, przydupasy i kilka normalnych ludzi. Nie idzie się obrócić, bo wszędzie kartony z papierami.
Najciekawsze są akcje paczki (1 osoba próbuje ogarnąć 11 tys. pracowników, przy założeniu, że nie wiadomo, gdzie pracują), PIT-y (sama wszystko drukujesz, kopertujesz i biada jeśli kogoś zabraknie), kontrola z PIP-y (tłumaczysz się za słaby system i niekompetentnych ludzi, którzy w terenie robią co chcą), a no i jeszcze samodzielnie zaczytujesz premie, wbijasz dane zleceń, zwolnień grupowych. MASAKRA. Rozniosło się po świecie, bo jak twierdzą te, co tam jeszcze wytrwały - chętnych do roboty BRAK. Trudno się dziwić - na rękę tyle co kot napłakał, a szefowa zdecydowanie nie walczy o swoich. Liczy się tylko kreacja i zakupy. Reszta do (usunięte przez administratora) ;)
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-02-19 09:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jest ta sama, zmieniła się jakieś pół roku temu z tego co mi wiadomo.
zdjecie uzytkownika
marjott - 2015-02-19 15:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież Eurocash jest liderem na rynku dystrybucji FMCG z ponad 20-letnim doświadczeniem. Zbudowali zgrany zespół, który codziennie stawia sobie ambitne cele. Dynamiczny rozwój firmy i osiągane sukcesy to efekt wspólnej pracy wszystkich pracowników więc warto robić sobie reklamę- po co narzekać? napiszcie cos miłego i to że warto szukać tam pracy
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-19 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu chodzi o firme eurocash cash & cary, czy o jeszcze inną firme? Przecież to znana i duża firma, a jak czytam post kolegi o nicku E to dzieją się tam najwyraźniej nie do końca dobre rzeczy. Teraz w ogóle wyżej wspomniane 2000 złotych na reke jako magazynier jest realne, czy nie ma się nawet co łudzić?
zdjecie uzytkownika
Szukam Pracy - 2015-02-19 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracował ktoś może w eurocash w Czeladzi ?
Jaka atmosfera itp.?
zdjecie uzytkownika
izzza - 2015-02-25 12:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E - 2015-02-17 22:42:57]:
Z PCP można wydrukowac sobie np. RMUA, zaświadczenia wydawane są w tempie ekspresowym nigdy nie czekałam dłużej jak 48h. PITy pakuje jakaś młoda laska a nie pracownice działu. Co byś chciała robić w kadrach? Premie, PIP itd to praca kadr jak chcesz tańczyć śpiewać to do opery albo do baletu haha
Kadry to dział gdzie jest dużo pracy ale gdzie jej nie ma?
zdjecie uzytkownika
MARCIN 2015 - 2015-02-25 13:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grzesiek - 2015-02-13 13:18:19]:
Wiesz , że wiele ryzykujesz . Duża część osób doskonale wie jak źle się dzieje w Ec ale się boja cokolwiek zrobić bo są zastraszani. Jeżeli jesteś na tyle mocny to zrób to. Ale nie licz na to , że ktoś ci za to podziękuje tak to już jest . To co robią z pracownikami to jest obrzydliwe tu zatraca się człowieczeństwo . To co napisałeś o jakieś kierowniczce to nie jest odosobniony przypadek , ale jest i trochę normalnych gdzie pracownicy sobie chwalą i dlatego jeszcze tam pracuja bo oni ich chronią przed tym syfem . Ale tych sie w pierwszej kolejności pozbędą norma . Mogę ciebie jedynie pocieszyć , że jeszcze trochę i to dupnie bo wszystko ma swój kres wytrzymałości . Może to zrobi TVN 24 bo oni to lubią i tym bardziej , ze to temat na całą Polskę . I nie zapominaj o tym , że i tak za to odpowie jedna może dwie osoby bo zarząd umyje od tego ręce tak jak w Biedrące ileś lat temu . Piszesz o tej kierowniczce przecież ona ma kogoś nad sobą dlaczego tego nie zgłosisz do tej osoby , jeśli nie masz zaufania bo i tak może być to znajdź inną drogę , inna osobę przecież to tylko pracownicy a firma należy do Luisa A. Pozostaje mi czekać cierpliwie co z tym zrobisz .
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2015-02-26 13:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszecie , piszecie a co stoi na przeszkodzie skoro jest tak bardzo źle żeby wstąpić do ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH SOLIDARNOŚĆ W EUROCASH , które skupiają już ponad 200 osób . Co z Wami skoro tyle w was zawziętości w stosunku do pracodawcy .Pora zacząć się realizować na tym polu związkowym . Jak to Polacy umieją tylko dużo gadać , bić pianę . Do roboty przestanie obrażać wulgaryzmami z kropeczkami tych ludzi . Energia was rozpiera to do ZWIĄZKU , ale bez chamstwa PROSZĘ bo tam nie ma miejsca na to . Kontakt można znaleźć na stronie ogólnopolskiej SOLIDARNOŚCI w zakładce koordynatorów a oni was naprowadzą na odpowiednia osobę w Eurocash Solidarność . Związek rozwija się bardzo dynamicznie . Związek jest dla pracowników nie inaczej , służy ludziom którzy nie radzą sobie z wieloma problemami sami , czują ze w stosunku do nich jest stosowany mobbing . JEŻELI Z JAKICHŚ PRZYCZYN NIE CHCECIE ZMIENIAĆ PRACODAWCY LUB NIE MOŻECIE A UWAŻACIE ZE WSZELKIE NORMY ZOSTAŁY PRZEKROCZONE TO JEST ZWIĄZEK ZAWODOWY SOLIDARNOSC EUROCASH .I jeszcze jedno Związek nie jest przeciwko pracodawcy ale po to aby pokazać , że coś jest nie tak a ludzie których Eurocash zatrudnia na stanowiskach kierowniczych zachowują się niewłaściwie i przekraczają swoje kompetencje oraz łamią prawo pracy . Przecież chyba oto chodzi żeby wszystkim było lepiej PRACODAWCA - PRACOWNIK , atmosfera normalna , prawo przestrzegane . Po tym co napisałem nadal macie dużo zapału oraz energii i w normalności chcecie coś zmieniać to szukajcie kontaktu.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-03-01 10:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zaraboa PH ds. Detalu w eurocash podstawy oraz jak placona ma premie. Licze na szybka odpowiedz.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, zawyżona stawka jaka można otrzymać
Pytania: nie było zaskakujacych pytań
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-01 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-01 10:31:58]:
2000 brutto 100zl na auto zabieraja na premie nie licz, ale jest bez ograniczen, pytanie kto ja wyrabia?, dlatego tak duza rotacja ludzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
freeman - 2015-03-04 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś jako magazynier w EC w Tęgoborzy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie