Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
popolupo - 2014-05-30 18:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Warto było odejść z tej firmy... Póki A....l będzie rządził czy inny dobroczyńca to nie spodziewajcie się niczego dobrego... zabieranie połowy premii, nadgodziny płatne jak dla psa przy budzie, trzy etaty w jednym płatnym, idziesz na zwolnienie na trzy dni nie masz wcale premii. Nie na taką Polskę głosowałem...
zdjecie uzytkownika
Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jesli chodzi o magazyn Blonie to jako kompletujący powiem tyle:
- pensja nie powala (chyba jak na większości tego typu stanowisk)
- często nieplanowane nadgodziny
- fajna ekipa "w regałach"
- fajny klimat podczas pracy
- pozytywna nuta z głośników (ostatnio z wiadomego powodu klimat jest raczej stonowany)
- normalni i nie pie.d.l.cy się w gatce (która trafia do ludzi) kierownicy (Paweł,Krzysiek)
- problemy z "brakami"
- nowy sprzęt (wózki góra-dół, kompletacyjne, załadunkowe oraz baterie, baterie do skanerów)

Podsumowując: szanse na karierę raczej niewielkie ale jako pracę "tymczasową" śmiało polecam.
zdjecie uzytkownika
gabon - 2014-06-06 13:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51]:
jak już wspomniałeś o wynagrodzeniu w Eurocashu to możesz napisać o jakich widełkach płacowych mówisz?
zdjecie uzytkownika
gabon - 2014-06-21 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eh Panie daj Pan spokój z takimi wpisami. Jeśli jest tak źle to uciekaj z tej pracy, a nie próbuj zwalniać ludzi
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-06-25 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem krótko, człowiek w kadrze zarządzającej jest zerem, ma tylko zbierać ochrzan , rządzą wszyscy i dla tego tak jest, zła organizacja, ludze pracujący to wilki w owczych skórach. żal ich ,że muszą zaistnieć gnojąć ciężko pracujących , cele , założenia wyciągnięte z kosmosu -żenada
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-26 14:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Endrju_cash - 2014-06-06 00:57:51]:
święte słowa... można by dodawać dziesiątki przykładów pomiatania ludzmi... kierownicto wyższe typu area manager traktuje zwykłych pracowników jak śmieci im więcej władzy tym bardziej tobą pomiatają. zabieranie premi?? dlaczego?? nikt ci nie odp. nadgodziny pff żałośnie płatne... musisz wziąć urlop na żadanie nie wazne dlaczego od razu z premi jadą... i mase mase innych rzezczy. generalnie 0 nie polecam
zdjecie uzytkownika
kaszana - 2014-07-07 12:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
firma znów puszcza ogłoszenia o wspaniałej pracy na magazynie.opisze,jak to wyglądaw praktyce.na rozmowie kwalifikacyjnej usłyszysz o mega wielkich zarobkach.okolo 3 tysie na łape. potem musisz podpisać papier .że zgadzasz sie na nadgodziny.bo czasem sie zdażą(w praktyce 4 dni w tygodniu).po 2 dniach pracy czar pryska. musisz sie tłumaczyć dlaczego ośmielasz sie isc do domu po 8 godzinach.teksty kierownika typu" jak sie nie podoba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; to norma,panie wydające WZ do szykowania traktują cie jak przygłupa. bo im przerwałes oglądanie serialu online.a jak przyjdzie jesień , zamówienia zmaleją o połowe to usłyszysz,że nie wyrabiasz normy i otrzymasz wypowiedzenie.tam dzwiga sie na czas skrzynki z piwem i zgrzewki 2 litrowej wody.praca jak na akord.piszę samą prawdę, nie obrażam nikogo,nie godzę w interes firmy. kożystam z wolnosci słowa opisując warunki pracy na magazynie w Eurocash komorniki magazyn,wiec mogą mi skoczyć ci, co postraszą pracowników że każdy wpis na forum skończy się w sądzie
zdjecie uzytkownika
domachowska - 2014-07-08 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia dla lemingów z eurokwasu!
zdjecie uzytkownika
kaz - 2014-07-10 23:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o opinię na temat stanowiska kierownika hurtowni . Jaka płaca i jakie warunki ? Czy warto jechać 500km na rozmowę kwalifikacyjną ?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-07-15 23:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma szczecin to koszmar ,pan (usunięte przez administratora)obiecuje i obiecuje piękne słowa ,muj kolega został oszukany fikcyjne umowy dawał mu tak aby wynagrodzenia nie miał oszust złodziej nie polecam tej firmy ,szukaj innej bo tu to cię ojebia i kasy nie dostaniesz.sprawa dla sadu pracy w sam raz!!!!
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-16 22:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaz - 2014-07-10 23:04:05]:
nie polecam tej pracy pensja jedna max 1500zl a etat kasjer- fakturzysta-magazynier na papierze a zajmujesz sie wszystkim od sprzatania po ochroniarza na telefon oczywiscie zapomniec o zwrocie kasy za paliwo. jesli chcesz sie zatyrac za tak marna kase to polecam. a stanowisko kierownika to powiem krótko presja duza skonczyc sie moze wypaleniem zawodowym i zwolnieniem lekarskim tak bylo w przypadku naszego kierownika wiec chyba szkoda zdrowia
zdjecie uzytkownika
wadim - 2014-07-20 13:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko przyjąć Twoją opinię jako obiektywną, bo chyba jeszcze na zbyt świeżo masz to zwolnienie i widać w wypowiedzi jak targają Tobą tylko emocje. Fakt, że warunki pracy nie są może najlepsze i trzeba się natyrać. Ale jak już wybrałeś robotę w hurtowni to można było się tego spodziewać. Pomyśl, że Eurocash to i tak obecnie wiodący hurtowy dystrybutor produktów szybko zbywalnych - wszędzie indziej w związku z tym jest pewnie i tak gorzej skoro oni rządzą na rynku. Po za tym dziwnie brzmią niektóre opinie na tym forum o atmosferze w pracy, skoro sama firma przedstawia się jako taka , która właśnie atmosfere uważa za najważniejszą i chwali się nieformalnością na stanowiskach oraz rzeszą uśmiechniętych pracowników...
zdjecie uzytkownika
do wadim - 2014-07-21 13:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Eurocash to i tak obecnie wiodący hurtowy dystrybutor produktów szybko zbywalnych" - specjalizacja zaopatrzenie wiejskich gs-ów i osiedlowych dziupli gdzie klient zachodzi kiedy już nie ma wyboru. "Wszędzie indziej w związku z tym jest pewnie i tak gorzej skoro oni rządzą na rynku" - pewnie już byłeś wszędzie i masz doświadczenie w rządzeniu. "Sama firma przedstawia się jako taka , która właśnie atmosfere uważa za najważniejszą i chwali się nieformalnością na stanowiskach oraz rzeszą uśmiechniętych pracowników" - chyba byłych uśmiechniętych pracowników. "Chyba jeszcze na zbyt świeżo masz to zwolnienie i widać w wypowiedzi jak targają Tobą tylko emocje" - wyzysk ponad wszystko, niewydajny pracownik do zwolnienia i nie ma prawa mieć jakichkolwiek uczuć.
zdjecie uzytkownika
imie jego ja - 2014-07-21 23:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eurocash to kołchoz, do pracy idą tam tylko desperaci. Byłem klientem w hurtowni w Kielcach masakra, kolejki do kas przeogromne aż mi nabiał puchł taka temperaturę łapał. Na chłodni syf chyba, że kontrola miała być to podobno pracownicy do drugiej w nocy sprzątali. Kierownik to świnia nie traktuje klientów jak równych chyba że brakuje mu do obrotu to wie jak sie płaszczyć i wtedy dzwoni i obiecuje kokosy. Nie polecam i sam omijam szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-07-22 15:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wadim - 2014-07-20 13:56:31]:
CHYBA SAM NIE WIESZ CO PISZESZ ...
I SAM W TO NIE WIERZYSZ
zdjecie uzytkownika
lui - 2014-07-22 22:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zula88 - 2014-05-24 18:10:09]:
rotacja na poziomie 80% po roku nikogo nie ma z kim sie zaczyna pracować, mega presja, praca po 12 h to norma i ciągle mało mało mało
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-23 20:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak wyglada praca kierowcy w Eurocash ??? :)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-24 00:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wadim - 2014-07-20 13:56:31]:
niestety zaskoczę rozmówcę pracuje prawie 2 lata i znam charakter pracy w hurtowni i to nie tylko w Eurocash bo nie pierwsza moja praca więc powinni korzystać z doświadczenia wczesniej zdobytego przez pracowników a nie traktować z góry że człowiek nie jest od myslenia tylko wykonywania poleceń.Powiem tak jesli kierownictwo jest wporzadku to i ekipa pracująca potrafi sie zespołowo solidna praca odwdzieczyć i godziwa wypłatę dostać....ale niestety kierownictwo widać zgrane z pracownikami byc nie moze bo u nas kierownictwa juz nie mamy:)a emocje to ludzka i naturalna strona człowieka bez niej było by nudno:)
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-07-31 13:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złożyłam CV na dyrektora hurtowni, 3 rozmowy pomyślne, więc pytam o zarobki....i nie wierze co słyszę....2tyś podstawa i 2tyś premia przy zrobieniu planu.......Ludzie więcej na budowie, magazynie czy jako przedstawiciel handlowy zarabiają więcej. Na szczęście nie zrezygnowałam z dotychczasowej pracy jako kierownik hurtowni i mam 4tyś bez gadania podstawy + zwrot kosztów + premie okazjonalne.....Dyrektor EUROCASHU z pensją robotnika.....PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
justi - 2014-08-05 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakal - 2014-07-31 13:30:58]:
niestety tak jest
w hurtowni kiepsko - a w centrali kiepściutko
nie ma współpracy rotacja powyżej 80% wszyscy mają ciśnięte bo wyniku nie widać...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany pracą - 2014-08-14 19:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca kierowcy kat. C na umowę o pracę? Widzę że jest dużo ogłoszeń z Eurocashu na to stanowisko. Jakie są warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
poznanianka - 2014-08-20 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Interesuje mnie praca jako Planista zapasu.
Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda atmosfera w tym dziale, czy tam też wyjście po 8 godzinach jest niemile widziane i trzeba pracować po 12 godzin?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-08-20 17:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie cienko to wygląda z perspektywy pracowników z tego co widzę a to dziwne ponieważ Eurocash obsługuje podobno 20% rynku spożywczego w Polsce a akcje ich wzrosły o czterokrotnie w ciągu pięciu lat. To nie jest słaby wynik. A przynajmniej wskazuje na jakiś rozwój. Ciekawe w jaki sposób to jest mierzone, bo chyba w firmie nikt tego nie odczuwa szczególnie jeśli dyrektor dostaje propozycje pracy za 2 tysiące. Ja chciałem dostać się na kierownika magazynu ale aż boję się zapytać jaką pensję mogą mi zaproponować. Ktoś ma jakieś informacje i może się podzieli? Jeśli to coś zmienia to myslałem o Warszawie, może tam będą jakieś nieco wyższe zarobki? Co do rotacji to chyba prawda bo na ich stronie jest ok 7 stron obecnych ofert pracy co prawda w całej Polsce ale jednak.. Ciekawe co zrobić żeby się utrzymac.
zdjecie uzytkownika
D - 2014-08-21 00:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
nie istnieje w firmie takie stanowisko jak Dyrektor Hurtowni :)
Hurtownie w większości są dosyć kompaktowe, a zarządzają nimi osoby na stanowisku Kierownika Hurtowni
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-09-02 17:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, interesuje mnie praca jako kierowca "C" , jak to wygląda? Jakie zarobki? Komorniki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski