Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
employed - 2014-10-07 12:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem i potwierdzam, atmosfera super, pracowałem bliżej zarządu i na prawdę jest poczucie, że dbają o pracownika. Nie dane mi było odczuć, że kogoś traktują bez szacunku, ale wiadomo ilu ludzi tyle opinii. Na przyszłość polecam więcej wiary w pracodawców. Bo zawsze możecie trafić gorzej, a pracy w Polsce nie brakuje
zdjecie uzytkownika
moniak - 2014-10-09 22:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [employed - 2014-10-07 12:01:05]:
też pracowałem "bliżej zarządu" i się nasłuchałem i naoglądałem gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] latają w powietrzu gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się od rana do nocy LA rozkręca się po 16... lub 17... gdzie ciągle się wymyśla listę życzeń nierealnych do zrealizowania bo wyjętych z kapelusza bo nie zna się realiów rynku i rzeczywistości bo się siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nagle stwierdza że trzeba dodatkowych parę baniek bo brakuje do budżetu gdzie się słyszy że jak tego nie będzie to z panem LA będziesz miał do czynienia gdzie zasypuje się dziury w budżecie fakturami za ... wirtualne usługi opinia na rynku jest taka że to duża firma na chwiejnych nogach gdyby dostawcy poszli do sądu po swoje ukradzione to nie ma tej firmy i jeszcze sprawy w US gdzie kary idą w mln... gdzie hurtownie ledwie zipią bo ludzi nie ma a roboty full zgadzam się z ludźmi opisującymi swoją pracę jest to prawda widziałem to wiele razy z sieci to biedrona i ec wiodą prym ale macierz była jedna nie oczekujmy niczego więcej bo nie będzie
zdjecie uzytkownika
domogarow - 2014-10-10 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wschodnia ściana ledwie robi 2 mln PLN /per month na hurtownię. Mniej sklepikarzy, mniejszy obrót. Zakupy pod szyldem ABC, Lewiatana itp. to wspieranie obcego kapitału.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-20 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem pracownikiem grupy i bardzo sobie ten fakt chwale. Polecam kazdemu wszelkie stanowiska w centrali. Pensja jest wiecej niz rynkowa a praca daje mozliwosc wykazania i spelnienia zawodowego. Goraca polecam!
zdjecie uzytkownika
weber - 2014-10-23 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam praca w eurocapie to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Od czasu przejęcia przez pana Amarala jest jeden wielki oderwany od rzeczywistości kombinat w którym tylko się myśli jak tu pracownika na czymś wyrąbać a najlepiej to wychodzi im oszustwo na godzinach gdzie i tak już śmieszne pieniądze płacą,towar nocami po klientach porozwożony robota wykonana ale masz dużo nadgodzin więc dziękujemy ci wy........j Po przejściu tej firmy na ten nieudolny system sap dla mnie cap nic nie działa jak powinno na każdym etapie jest to jakaś totalna katastrofa nie wiem do czego to można porównać bo chyba nie ma tak durnego systemu ten kto go tworzył nie miał kompletnego pojęcia o innowacyjności żadnego polotu w tym nie ma . Od przyjęcia dostawy z magazynu głównego do załadunku na samochód a to skaner nie może sczytać mało tego jest tylko jeden!!! Więc jak padnie to wszystko stoi było tak nie raz ale widocznie portugala to nie rusza szkoda kasy na skaner jak i na wózki z których tak mało to jeszcze każdy ma jakąś awarie a oni wprowadzają jakieś ISO z czym i do czego.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-10-24 06:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Smutna Lola - 2014-09-22 01:14:29]:
kto ci powiedział że dostaniesz podstawy 2000tys
Podstawa to najniższa krajowa plus to co ci się uda zrobić, warunek jest taki że musisz zrobić 90%planu zeby wziąsc coś więcej. do tego dochodzą plany innektóre też są uzależnione od ogólnego(nie zrobisz ogólnego pomimo że masz zrobione wszystkie inne, nie dostajesz nic, tylko podstawę)
samochód do dyspozycji i telefon też.
Jak chcesz twój wybór
zdjecie uzytkownika
employed - 2014-10-28 18:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozumiem moniak, że nie zawsze czlowiek wraca usmiechniety z pracy. Nigdy nie twierdzilem, ze zlapalem złotą kurę, ale chodzi mi o to, że jak tak posłuchać co się dzieje na rynku, to na prawdę nie jest źle. A, że kolos na glinianych nogach? Nie mi to oceniać, dopóki nigdy tego nie odczułem na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2014-10-30 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy w charakterze specjalisty ds kadr i płac.
Co jest nie tak, że ciągle szukacie na to stanowisko?
400 osób zatrudnionych do rozliczenia to sporo, wypalają się od ogromu pracy czy jest inna przyczyna?
zdjecie uzytkownika
poszukująca - 2014-10-30 22:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda też śledzę oferty pracy - specjalista ds kadr i płac - regularnie. Dlaczego?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-11-04 10:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
mam pytanie. Czy mozecie cos wiecej powiedziec o pracy PH w Eurocash?
Jaka umowa, kasa? Czy daja auto do dyspozcji prywat.
Z góry dziekuje ze podpowiedzi
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-11-12 01:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widziałem , że Eurocash poszukuje pracowników zarówno na podstawowe stanowiska magazyniera jak i na stanowiska asystenta oraz samego kierownika magazynu. Mam już spore doświadczenie w pracy na magazynach , ale nigdy nie byłem takim nawet asystentem, stąd moje pytanie czy wymagają doświadczenia już na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
szukam - 2014-11-12 09:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś na temat warunków pracy w Krakowie na Balickiej? warto składać cv i szukać tam zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
do szukam - 2014-11-13 23:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szukam - 2014-11-12 09:57:15]:
Czesc, na Balickiej z tego co wiem to nie ma przyjęć. W Krakowie jest drugi Eurocash na Bazarowej i tam na 100% są przyjęcia. Pracuje tam ktoś z mojej rodziny, więc mogę ci powiedzieć, że bardzo fajna jest tam atmosfera i kierowniczkę mają podobno bardzo w porządku, a to też ważne.
zdjecie uzytkownika
szukam - 2014-11-14 08:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do szukam - 2014-11-13 23:29:34]:
Dzięki za info. Coś słyszałem że zmieniło się kierownictwo na Balickiej i miałem nadzieję że może będą dalsze zmiany a mam w miarę blisko więc chętnie bym tam się zakręcił.
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-11-22 19:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie wkurza jedynie to że jednemu odpowiada płaca 1400zł na rękę bo mieszka z rodzicami nie ma żadnych dodatkowych kosztów życia a inny za 1400zł nie ma za co żyć. Ty pracujesz solidnie zarabiasz 1700złnetto starasz się o jakąś podwyżkę albo premię a przyjdzie ci taka melepeta powie że on to i za 800zł będzie pracował :/. I dziwić się że płace zamiast rosnąć to spadają.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-25 19:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik hur ma lekko 4tys na lapke
zdjecie uzytkownika
Bożyk - 2014-11-26 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kris Bo na kierowniku spoczywa zdecydowanie więcej obowiązków. Zresztą co Ci szkodzi odpowiednio kierować swoją karierą abyś i Ty był kierownikiem? @Grzechu problem polega na tym, że wielkie firmy - w tym Eurocash zatrudniają takich ludzi nie mających zupełnie doświadczenia za każde pieniądze. Tylko potem jest płacz i zgrzytanie zębów gdy taki delikwent "800 zł" chciałby prosić o podwyżkę. Podejrzewam, że wówczas ma się zaznajomić z drzwiami i tym jak działa klamka.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-28 12:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [golec - 2014-11-12 01:58:44]:
Ja jestem ph, normalna umowa o orace, placusz 120 zl auto do dyspozycji zarobki +- 3000 netto, jest lepuej zarobisz wiecej mi pasuje
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2014-11-29 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph - 2014-11-28 12:16:18]:
Naucz się pisać po polsku, skończysz podstawówkę i do gimnazjum pójdziesz fantasto...
zdjecie uzytkownika
pj - 2014-12-02 09:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fafarafa - 2014-11-29 18:06:10]:
TOBIE NATOMIAST ZOSTAJE JEDYNIE SIEDZIEC NA TYM PORTALU I CZEKAC AZ KASA Z NIEBA TOBIE SPADNIE GWIAZDECZKO! OBY NIE SPADAJACA ALBO UPADAJACA!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-03 09:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z tym EC że tulu kh i tak często szukają (zmieniają)??
zdjecie uzytkownika
miazma - 2014-12-05 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś się orientuje ile zarabia brygadzista w EC Błonie ?
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-12-05 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchaj kazdy z nas robi za inna kase inne stanowia inna kasar
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, zawyżona stawka jaka można otrzymać
Pytania: nie było zaskakujacych pytań
zdjecie uzytkownika
pan jan - 2014-12-10 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakieś fajne stanowiska biurowe związane z marketingiem lub promocją mogą mi obecnie zaproponowac? mam duże doświadczenie w tym temacie, kilka lat już przepracowanych w zawodzie, więc liczyłbym na jakieś bardziej atrakcyjne warunki niż byle jaki początkujący pracownik prosto po szkółce.wypowie się ktoś?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-12-12 00:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest dobrze a będzie napewno gorzej co widać po niewielkiej ilości klientów jakich można spotkać na hurtowniach.
ceny wysokie więc ludzie robią zakupy np.w kauflandzie lub tesco
porażka!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie
x