Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
teżpracownik - 2016-04-05 22:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
area zatrudnia po znajomości
zdjecie uzytkownika
kowalskaasia - 2016-04-07 11:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomala - 2016-01-20 21:53:48]:
Witam.Bardzo potrzebuję pomocy jakieś fakturzystki ktora ma troche pojęcia o depozytach jak je robić:)oczywiście nic za darmo,a bardzo mi zalezy,ponieważ u nas nawet pracownika niewykwalifikuja odpowiednio zeby sobie coś tam zanotowac potrzebuję.Moj meil kowalskaasia1983@wp.pl
zdjecie uzytkownika
KRYSPIN - 2016-04-07 23:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam koleżanki i koledzy z hurtowni Eurocash, ankiety opini pracowników wypełnione? Będziemy mówić prawdę czy dalej utrzymywać Zarząd w przeświadczeniu, ze bardzo się cieszymy, ze nie ma czasu isć na przerwę, bo mamy 20 rzeczy do zrobienia ja np audyt, skanowanie,mini inwentury, dostawy, wywóz towaru, fakturowanie, kontrola wózka klienta,temperatury, przeceny, terminy,likwidacje, sprzątanie toalet, i parkingów,tablet,likwidacje,i dostępność dla klienta. Trzymajcie się!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2016-04-08 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam.slyszalem ze sa przyjęcia do eurocashu.czy ktoś może wie kto jest kierownikiem w kaliszu lub ostrowie czy sa ok.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mormon - 2016-04-09 09:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak już chyba jest ze im wieksza firma to nie licza się z człowiekiem, a ile osób powinno być na jednej zmianie? aktualnie są dwie a na drugiej trzy :) , parodia brak motywacji dla pracowników pensja 1600 na ręke.A robisz wszystko kasa,magazyn,faturowanie,itp. i ciągle brak wyników.
zdjecie uzytkownika
kinder - 2016-04-09 17:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mormon, gdzieś o uszy mi się obiło, że powinno się walczyć o lepsze warunki. Ponad 1800 na start to sporo
zdjecie uzytkownika
WZ - 2016-04-17 16:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktoś wie jak wygląda praca Przedstawiciela Handlowego obsługującego stacje benzynowe (zarobki , ilość wizyt dziennie itp.)?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-23 16:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mormon - 2016-04-09 09:21:48]:
u mnie w ec wszyscy wypełnili ankiety według życzenia czyli,... że wszystko jest super, tylko dlatego że boją się o pracę...., jaka jest taka jest, lepsza taka niż żadna!!! A to fakt u nas trzy osoby na zmianie, czyli kierownik - kasjer i magazynier i Ci wyżej uważają że jest super, bo mamy tylko obsłużyć klienta, dzwonić z promocjami, kierownik sprawy papierkowe, a magazynier też obsługa klienta i świeta trójca ma posprzątać, sprawdzić towar i go rozłożyć...umyte kibelki, podłoga, posprzątany magazyn, wszystko wyfejsowane, skoda gadać
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-04-23 16:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nawiązując do wpisów wcześniejszych, już parę ładnych lat pracuję w hurtowni, zastanawiam się często jak to wytrzymałam, mieliśmy wcześniej kierowniczkę przy której był jeden wieli syf pod każdym względem, nie umiała ogarnąć nic, potem awansowała bo zaprzyjaźniła się z regionalną. Teraz jest rejonową i przyjeżdza do nas i morały prawi, które niemiło się słucha... ale nie pamięta wół jak....
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-05-03 18:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wabią na doradcę klienta do e - papierosów. Pracowałem, odradzam. Osoba odpowiedzialna za projekt to chodzący przykład braku kompetencji.Ktoś kto nigdy nie był PH a teraz jakimś dziwnym trafem jest managerem.Jego kontakt z handlem to taki że sprzedawał karmę dla zwierząt w sklepie.Wymyślił sobie dzienną normę odwiedzin u klienta 30 pkt. Miesięcznie musisz wstawić 24 stendy z liqidami. Obłęd.Od listopada 2015 do kwietnia 2016 było zatrudnionych 9 PH, w kwietniu zostało tylko 3.Gdyby managerem była osobo z doświadczeniem handlowym, znajomością specyfiki rynku to projekt mógłby się udać. Osobiście odradzam, no chyba że zmienią managera
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-05-03 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacuś - 2016-03-02 12:43:42]:
Dam Ci radę, o ile mogę.Tak długo jak managerem w e-papierosach będzie Ryszard Bogusław to odpuść sobie.
zdjecie uzytkownika
t - 2016-05-05 09:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alf - 2016-05-03 18:05:10]:
Na rozmowie do e-papierosów rekruterka pyta, ile godzin dziennie zamierza się pracować. Jest bardzo zdziwiona, kiedy słyszy, że osiem. Uważa, że w takiej pracy pracuje się do osiągnięcia efektu. Dopóki będziecie pozwalać przełożonym na pracę kilkanaście godzin dziennie, nie będzie dobrze w tym kraju.
zdjecie uzytkownika
fakturzystka eu - 2016-05-07 16:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich pracujacych lub zamierzajacych pracowac w eu ,czytajac te wpisy widzę ze u nas nie jest najgorzej,tez nie mamy czasu na przerwe ,zawsze cos mozna zjeśc skanujac towar brudnymi rękamialbo biegiem do ubikacji zeby sie klient nie denerwował albo kierowniczka nie zarzuciła ze nic nie robisz tylko spacerujesz.Co bys nie zrobił i tak zjeba ....bedzie,albo za długo fakturujesz ,albo za długo sie rozliczasz albo ogólnie niczym sie nie interesujesz ,rozmawiasz z klientem -plotkujesz ,nie rozmawiasz to nie znasz promocji i proponujesz a jeszcze za nim do domu pójdziesz usłyszysz pare epitetów pod swoim adresem,psycha siada ,nagany za przterminowania na swoich działach ,tylko nikt się nie zastanawia ze nie ma kiedy tego zrobic,nadgodzin nie ma a w czasie pracy rzadko mozna isc na półki i dołozyc towar a co dopiero mówic o sprawdzaniu terminów wazności a pensja jak podpaniesz pani kierownik coraz gorsza....
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-05-09 23:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to nie ma tak że jak jesteś na jakiś stanowisku stricte sprzedażowym to jeszcze dodatkowo dostajesz do łapki jakieś prowizje? chciałabym zatrudnienie u was mieć jako Przedstawiciel Handlowy ds. Detalu na alkoholach ale ciekawi mnie jak prowizje wyglądają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-11 16:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
Ja startowałem na RK ds. Pieczywa. Powiem tyle mam wyższe wykształcenie. 15 lat doświadczenia zawodowego w branży piekarnicze. Znam to od podstaw.W handlu siedzę od 2001 r. Drugi raz mnie zaprosili na rekrutację w/w stanowiska i podziękowali. Nie mam pojęcia kogo szukają? Czy managera młodego czy doświadczonego. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
euro - 2016-05-13 10:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam slyszalam ze w Krakowie ma ruszyć nowy magazyn logistyczny czy ktos cos slyszal kiedy to rusza interesuje mnie praca tam bo sie przeprowadzam
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-05-14 17:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
proszę o info jak się pracuje w oddziale Poznań Eurocash Service.
zdjecie uzytkownika
x - 2016-05-20 11:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@ - 2016-03-23 15:01:10]:
firma zarejestrowana jest w PL
zdjecie uzytkownika
pracująca jeszcze - 2016-05-20 14:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś w EC Serwis (byłe KDWT) pracowało się dobrze. Może nie były to duże pieniądze, ale bez stresu. Człowiek się starał, kierownictwo było ok. Na dzień dzisiejszy sporo osób zastanawia się nad sensem trwania w tej firmie. Nacisk, stres, ciągłe ocenianie. STANOWCZO NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
pracująca jeszcze - 2016-05-20 14:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-05-11 16:33:42]:
Jak znam życie w tej firmie, to najlepiej NIEWYMAGAJĄCEGO I ULEGŁEGO.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-20 18:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka PATOLOGIA
Okropna atmosfera. Brak pracowników, zabierają dni wolne,straszą ze "nie ma ludzi nie zastąpionych" a kiedy człowiek sie sprzeciwi to zwalniają. Praca dla osób bez perspektyw i życia prywatnego. Nie liczą sie w ogóle ze zdaniem innych. Kierownictwo fatalne zwłaszcza kierownik z Grudzidza, tyran nie szef. Pozjadał wszystkie rozumy i chce tresować sobie ludzi. To juz nie wojsko, chyba o tym zapomniał ;) "starzy" pracownicy po układach i tylko ręka rękę myje. Do tego wszyscy fałszywi i żyją sensacja. Tu sie do Ciebie uśmiechają a od tylu nóz w plecy. Powiem tyle; Do roboty sie zabrać! a nie tylko siedzieć w biurze i żyć czyimś zyciem stare pierdusnice i trajkotki.


A o wypłatach nie wspomnę, śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-05-21 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie w EH jak czytam wasze posty to czemu na forum nie zorganizujecie się i zastra........ Na umówiony sygnał dzień godzina koniec pracy wszystkich hurtowni nie bać się albo wszyscy na zwolnienia lekarskie. Firma nie zarobi zrobi się głośno medialnie. Zwolnią paru mobbigujących kierowniów area i ich przełożonych (np. racice świnki, świneczki północy). Pozdrawiam i zorganizujcie się. Trzymam za was kciuki.
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2016-05-21 23:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawde fajny pomysl ale nie do zrealizowania,ale pomyśleliście jakiez to by bylo zdziwienie dla góry? Może by cos się ruszylo w dobra stronę,jednak z drugiej strony znajda sie Ukraińcy co będą z ppcalowaniem reki pracować za taka pensje.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-05-22 08:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zróbcie to. Wiem że ludzie mają nadzie
ję że coś zmieni się. Ale to nieprawda. Szary pracownik całą energię traci a góra od kierowników regionalnych za wypracowany zysk w nagrody na wycieczki zagraniczne jeździ, kosztem kogo? Oczywiście pracowników. Prawdziwy "folwark zwierzęcy" więc powtarzam zmobilizujcie wszyscy przez internet przekazujcie informacje innym. W Biedronce przecież udało się. Ludzie przecież macie swoją godność trzymam za was kciuki.
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2016-05-23 17:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racice świnki, świneczki północy? A skąd wiesz jak nas dzielą obserwatorze ?
Ja jestem z południa. Jak masz jakieś propozycje obserwatorze żeby lepiej nam się pracowało to działaj a nie buntuj:) może sie uda - jestem za!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-05-24 07:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kiedyś pracowałem w jednej z hurtowni.Na początku było niezle ale niestety potem zaczelo się robic coraz gorzej a to ze względu na mala liczbe pracowników a niestety pracy coraz więcej.Tam zwolnienia brac nie można było wiec jak jeden przyszedł z temp to zarazal innych nie wspomnę jak panowala grypa a koleżanki które miały male dzieci to o opiece mogly zapomnieć.Poprostu się bali brac zwolnienie.Ja tez odszedłem inie zaluje bow obecnej pracy jest normalnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-24 10:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi zwolnieniami to racja u nas jest tak samo nic nie moze się stać z dnia na dzień bo nie ma opcji żeby nie przyjść bo nie ma kto zastapic ze zlamana noga ale przyjść trzeba.Ale trzeba przyznać ze winy pracowników tez trochę jest bo jak tak nauczyli to tak maja.
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-05-24 12:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2016-05-05 09:09:43]:
Z moich informacji wynika, że managerem projektu nie jest już ta sama osoba. Inna osoba prowadzi od maja projekt e- papierosów i podobno się rozruszało i bardzo dobrze idzie, a obecny kierownik jest spoko.
zdjecie uzytkownika
ql - 2016-05-24 14:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@ - 2016-03-11 21:32:55]:
tak jest umowa o prace. podstawa i premia calkiem spora. słyszałem ze wychodza na reke około 200 - 2400
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-25 12:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedni profil kandydata według HR to ten o oczekiwaniach 2000 brutto.
Pozdrawiam niepełnosprawnych umysłowo w Eurocash.
miłej pracy.
zdjecie uzytkownika
magister - 2016-05-29 01:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak Firma EC nie szanuje pracowników z naciskiem na starych doświadczonych nowy pracownik dostanie większa wypłatę niż stary bo nie będzie obciążony np spłata inwentaryzacji (nikt nie pospisuje odpowiedzialnosci gotówkowej ...poprostu nie dostajesz premii dopuki nie spłacisz inwentaryzacjii ) czy przekroczeniem budzetu likwidacji i takie tam idziesz na urlop to zamiast 350 zl netto dostajesz 150 premii i np za 7 dni urlopu dostajesz 84 pln dodatku zamiast premii .... socjal... tak jest.... 2 imprezy w roku grubo sponsorowane przez firmy zewnętrzne a wczasy pod grusza heh nie istnieją związki zawodowe niby są ale nikt o nich nie wie ogólnie jak lubisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i być nie docenianym to praca dla ciebie... 6 lat mineło w tym wyzysku
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-05-30 07:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I magister przedstawił całą prawdę. Dla tej firmy najważniejszy jest zysk. Ludzie pracownicy nie liczą się. 95 procent nie jest zadowolona z warunków pracy- niska obsada, niska pensja oczywiście bez premii bo premia jest zabierana na spłatę inwentaryzacji i 120 procent normy do wykonania. Ale ludzie mają nadzieję, że zmieni się na lepsze ale to nieprawda. Będziecie pracować bez godności wycisną jak cytrynę a potem zwolnią.
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2016-05-30 23:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podam przykład jednej hurtowni z południa obrót miesięczny hurtowni to ok 2,5 miliona złotych a wiecie ile osób to wypracowuje całe... 11 osób !!! co z tego ze klienci sie denerwując bo kolejki.. bo dostawy nie rozłożone.. góra tego nie widzi bo tam jest wykres tabelka i nic więcej tylko zysk i parcie na szkło bo można więcej a wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim Wypłata 1600 złotych nawet promila obrotu pracownik nie dostanie co przez jego ręce przeszło
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2016-05-31 13:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2016-05-05 09:09:43]:
Ja też słyszałam że ten manager od e-papierosów nie do końca wie o co chodzi...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-05 11:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie wyzysk, brak szacunku dla pracowników. Jesteśmy zwykłymi śmieciami za parę groszy musisz robić wszystko, dosłownie wszystko i jeszcze i tak zawsze jest źle.
zdjecie uzytkownika
dsaew - 2016-06-09 10:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te komentarze to, aż mi nie dobrze i szkoda, że nie ma strony w internecie, żeby opisać naszych byłych lub obecnych pracowników. Każdy kto napisał ten wszystkie komentrz o negatywach pracy w eurocash to jest napewno jest leniem, łajdakiem i obibokiem oraz nieukiem, który myślł, że przyjdzie do pracy a kierownik go położy na kanapie a 10-tego, wpłynie na konto 3000 tys.Czy Wy ludzie nie umniecie spojrzeć, że może problem jest w pracownikach a nie pracodawcach. Każda pracowita, zdolna i ambitna osoba umnie odnaleść się w każdej pracy i sytuacji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-09 12:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha ja uważam najlepiej zawsze winny jest pracownik.U nas w pieciu zkasjerkami nieogarnie się całej hali,kasjerka majac kolejki niestety nie jest w stanie jej zostawić i isc dokladac w polke.Ona oprócz swoich trzech dzialow musi sprawdzić daty zeskanować za duzoobowiazkow a to ceny rozlozy abc zrobić po prostu wszystko.Ten kto pisze te negatywne kom to pisze jaknaprawde jest uświadamia jaka jest rzeczywistość i wcale nie musi być obibokiem bo choćby nie wiem ile pracowala to i tak za najnizsza
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-06-09 12:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja już dawno stamtąd odszedłem i nie zaluje.jeden wielki syf.Inwenturka gonila inwenturke i spłacanie za zlodzieji po co mi to coraz gorzejtam było człowiek zapieprzal i i tak wiecznie zle masz racje pracownik więcej pracowników w markecie pracuje niż na takiej hali.I w tescou nas jest ze jak kasjerka ma kase to nic więcej ja nie obchodzi a nie milion obowiazkow jak sa tacy madrzy to niech popracują i zobaczą jak jest masakra
zdjecie uzytkownika
Hybi - 2016-06-09 15:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za czasów Tradisu praca była bardzo przyjemna. Po przejęciu nas przez Eurocash zmniejszona została liczba etatów. Jesteśmy przeładowani pracą, hale wyglądają żałośnie, braki asortymentowe, brud i brak obsługi. Pracujemy w nadgodzinach. Jeszcze nie słyszałem aby ktoś dostał za nie wyrównanie. Brakuje ludzi. Część starej dobrej załogi odeszła a nowoprzyjęci dostali śmieszne warunki płacowe. Jest nas mniej i pracujemy za mniejsze pieniądze. Dwa lata temu Kierownicy hal postanowili omówić tą patologiczną sytuację z Zarządem Eurocashu. Opisali skalę problemów, podali swoją propozycję naprawy sytuacji i zwyczajnie poprosili Zarząd o litość. Jeszcze w tym samym roku w którym odbyło się to spotkanie wszyscy Kierownicy reprezentujący swoich podwładnych zostali zwolnieni. Praca ponad ludzkie siły. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jestemzaanawetprzeciw - 2016-06-12 02:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wiele teraz firm ec jest jakie jest ale nie ma aż tak wielkiej tragedii.trzeba zapieprzać ale takie sa teraz polskie ralia i nic nie poradzimy.
A uwoerzcie mi sa firmy gdzie jest gorzej..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-12 18:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaza tydzień odchodzę stad jeden wielki syf nie polecam
zdjecie uzytkownika
eska - 2016-06-12 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-06-09 12:44:17]:
masz takie błędy w pisowni ze juz w wejsciu o przyjęcie by cie wywalili ale pewnie to ty byłeś/aś obobokiem leniem leserem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niepisz tutaj komentarzy bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz!!!ludzie piszą prawdę tłumoku
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-13 18:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eska.Ty uważaj sobie bo bys się zdziwil.Przepracowalem wiele lat w tym syfie.I nikt nie będzie mi rzadzil czy mam pisać komentarze.Nie wiadomo czy pisza ja tez w każdym razie pisze a t to chyba ty jesteś.
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2016-06-14 16:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma straszny wyzysk za pare groszy stanowczo nie polecam
zdjecie uzytkownika
przygnębiona - 2016-06-16 14:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja również jestem nie zadowolona z hurtowni ale w Wągrowcu. Jak zauważyłam kierowniczka ma swoich pupili, (chyba połowa to rodzinka, alebo przyjaciele)i kiedy nie wejdziesz tam to wiecznie gada przez telefon! Szok! I tylko ciągle zjebka o byle co, że sie nie wyrabiasz, ze gadasz, że robisz nie tak jak ci każe itd... Pracowałam tam miesiąc bo nie idzie wytrzymać psychicznie!! Paranoja i co chwile jakaś nowa osoba a po miesiącu odchodzi, wcale się nie dziwie. A spróbój coś powiedzieć to o byle gówno się doczepi i grozi zwolnieniem albo naganą.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-06-17 17:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wielkie nieporozumienie w sklepie pracuje więcej osob niż na halach
zdjecie uzytkownika
Szakal - 2016-06-20 22:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracuję od kilku lat w Eurocasch Zabrze to co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie masakra jednym słowem ,mamy tam teraz kierowniczkę hurtowni z Piekar Śląskich ( koszmar ) to że nie ma przerw śniadaniowych to jest norma ,najgorsze jest to ja p. kierownik Ela traktuje pracowników jak śmieci ciągle krzyczy nawet przy klientach,wyzywa poniża,straszy że jakieś noty napisze na danego pracownika i tak już trochę tych papierków powypisywała za byle głupstwo,nie ukrywam że stosuje nagminnie mobbing ,straszy zwolnieniami,ona poprostu jest chora psychicznie,pewnie koleżanki i koledzy z Piekar cieszą się że jaszczurka SS komado odeszła z ich hurtowni :-) my nie możemy się doczekać tego dnia gdy to nastąpi u nas :-)
zdjecie uzytkownika
Szakal - 2016-06-20 22:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracuję od kilku lat w Eurocasch Zabrze to co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie masakra jednym słowem ,mamy tam teraz kierowniczkę hurtowni z Piekar Śląskich ( koszmar ) to że nie ma przerw śniadaniowych to jest norma ,najgorsze jest to ja p. kierownik Ela traktuje pracowników jak śmieci ciągle krzyczy nawet przy klientach,wyzywa poniża,straszy że jakieś noty napisze na danego pracownika i tak już trochę tych papierków powypisywała za byle głupstwo,nie ukrywam że stosuje nagminnie mobbing ,straszy zwolnieniami,ona poprostu jest chora psychicznie,pewnie koleżanki i koledzy z Piekar cieszą się że jaszczurka SS komado odeszła z ich hurtowni :-) my nie możemy się doczekać tego dnia gdy to nastąpi u nas :-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zaczynajcie od wysokości zarobków, bo tylko stracicie czas .
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Szakal - 2016-06-20 22:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsaew - 2016-06-09 10:52:49]:
OOO proszę ktoś z kadry się odezwał i jak zwykle wszystko zwala na pracowników !!! proponuję ruszyć d...pę z biura siąść na wózek i do roboty a nie pierdzieć w wygodne krzesełka !!!!!
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2016-06-25 15:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grubo przesadzasz @szakal takie porównania do obozów śmierci są naprawdę nie na miejscu! Jak dla mnie to wszędzie są plusy i minusy a tak w ogóle to dobrze, że jest praca i pieniądze na czas

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurocash S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert