Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MARCIN 2015 - 2015-02-25 13:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grzesiek - 2015-02-13 13:18:19]:
Wiesz , że wiele ryzykujesz . Duża część osób doskonale wie jak źle się dzieje w Ec ale się boja cokolwiek zrobić bo są zastraszani. Jeżeli jesteś na tyle mocny to zrób to. Ale nie licz na to , że ktoś ci za to podziękuje tak to już jest . To co robią z pracownikami to jest obrzydliwe tu zatraca się człowieczeństwo . To co napisałeś o jakieś kierowniczce to nie jest odosobniony przypadek , ale jest i trochę normalnych gdzie pracownicy sobie chwalą i dlatego jeszcze tam pracuja bo oni ich chronią przed tym syfem . Ale tych sie w pierwszej kolejności pozbędą norma . Mogę ciebie jedynie pocieszyć , że jeszcze trochę i to dupnie bo wszystko ma swój kres wytrzymałości . Może to zrobi TVN 24 bo oni to lubią i tym bardziej , ze to temat na całą Polskę . I nie zapominaj o tym , że i tak za to odpowie jedna może dwie osoby bo zarząd umyje od tego ręce tak jak w Biedrące ileś lat temu . Piszesz o tej kierowniczce przecież ona ma kogoś nad sobą dlaczego tego nie zgłosisz do tej osoby , jeśli nie masz zaufania bo i tak może być to znajdź inną drogę , inna osobę przecież to tylko pracownicy a firma należy do Luisa A. Pozostaje mi czekać cierpliwie co z tym zrobisz .
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2015-02-26 13:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszecie , piszecie a co stoi na przeszkodzie skoro jest tak bardzo źle żeby wstąpić do ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH SOLIDARNOŚĆ W EUROCASH , które skupiają już ponad 200 osób . Co z Wami skoro tyle w was zawziętości w stosunku do pracodawcy .Pora zacząć się realizować na tym polu związkowym . Jak to Polacy umieją tylko dużo gadać , bić pianę . Do roboty przestanie obrażać wulgaryzmami z kropeczkami tych ludzi . Energia was rozpiera to do ZWIĄZKU , ale bez chamstwa PROSZĘ bo tam nie ma miejsca na to . Kontakt można znaleźć na stronie ogólnopolskiej SOLIDARNOŚCI w zakładce koordynatorów a oni was naprowadzą na odpowiednia osobę w Eurocash Solidarność . Związek rozwija się bardzo dynamicznie . Związek jest dla pracowników nie inaczej , służy ludziom którzy nie radzą sobie z wieloma problemami sami , czują ze w stosunku do nich jest stosowany mobbing . JEŻELI Z JAKICHŚ PRZYCZYN NIE CHCECIE ZMIENIAĆ PRACODAWCY LUB NIE MOŻECIE A UWAŻACIE ZE WSZELKIE NORMY ZOSTAŁY PRZEKROCZONE TO JEST ZWIĄZEK ZAWODOWY SOLIDARNOSC EUROCASH .I jeszcze jedno Związek nie jest przeciwko pracodawcy ale po to aby pokazać , że coś jest nie tak a ludzie których Eurocash zatrudnia na stanowiskach kierowniczych zachowują się niewłaściwie i przekraczają swoje kompetencje oraz łamią prawo pracy . Przecież chyba oto chodzi żeby wszystkim było lepiej PRACODAWCA - PRACOWNIK , atmosfera normalna , prawo przestrzegane . Po tym co napisałem nadal macie dużo zapału oraz energii i w normalności chcecie coś zmieniać to szukajcie kontaktu.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-03-01 10:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zaraboa PH ds. Detalu w eurocash podstawy oraz jak placona ma premie. Licze na szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-01 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-01 10:31:58]:
2000 brutto 100zl na auto zabieraja na premie nie licz, ale jest bez ograniczen, pytanie kto ja wyrabia?, dlatego tak duza rotacja ludzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
freeman - 2015-03-04 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś jako magazynier w EC w Tęgoborzy?
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-05 14:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-01 10:31:58]:
Związki zawodowe to można zakładać w budżetówce, w prywatnej firmie wywalą cię na zbity pysk za sam pomysł i robienie rozróby... Bronisz eurokwasu, płacą ci za to, good job...
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-05 18:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jakiej rozróby od razu, o czym Ty piszesz @hehe? chyba nigdy nie nalezałeś do żadnych związków zawodowych i nie wiesz jak to wygląda po prostu.. mam nadzieje, że teraz bedzie tak, że bedzie można się dogadac,w końcu też zwiazki zawodowe finansują jakies wyjazdy integracyjne czy szkolenia nawet.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-03-13 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/// - 2015-02-04 13:37:30]:
Jak wygląda ze zwolnieniem lekarskim na okresie próbnym? Przedłużają umowę?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-16 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, od dłuższego czasu przymierzam się do zmiany pracy i obserwuję różne portale z pracą. Ogłoszenia z Euro do Komornik jako Starszy/Młodszy Spec. Informatyk - Helpdesk widziałem kilka (w przeciągu 6-8mc) i zastanawiam się czy warto tam aplikować. Czy tam jest taka rotacja personalna (ludzie odchodzą bo nie można ujechać <niskie płace> czy awansują) i ciągle potrzebują nowych ludzi? Ile płacą na rękę? Jaka jest kadra zarządzająca? Warto tam w ogóle startować? Proszę o szybką odp.
zdjecie uzytkownika
ses - 2015-03-19 18:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w gdanskim oddziale. Wysylaja na delegacje za ktora nie placa. Na wozek mimo posiadanych uprawnien czeka sie w nieskonczonosc
zdjecie uzytkownika
potecjalny zwiazkowiec - 2015-03-19 21:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Wy piszecie o związkach?! W firmie tej likwidowano kilka oddziałów i zwalniano kilkanaście osób, do końca zapewniając ich iż nic się nie dzieje a po inwenturach wręczono wypowiedzenia. Co to za związki iż nie wiedza ze takie tematy tam są przerabiane. Zdarzało się również wzywanie pracowników pod fałszywym pretekstem do firmy z L4, celem wręczenia wypowiedzeń.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-19 22:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy w eurocash cash and carry nie jest tak źle fakt pieniądze moze i nie są najlepsze ale to jak traktuje się ludzi to jest skandal żałuję że nie poszłam do sądu pracy jak rozwiązali ze mną umowy bzdurne wypowiedzenie żal nie rozmawiają tylko po urlopie ściągają pracownika i wręczają papierek bez jakichkolwiek wyjaśnień traktują jak śmiecia ludzi co pracują a zostawiają leserów na stanowiskach i takiego szanują
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-20 10:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-01 10:31:58]:
Witam jestem pracownikiem eurocash komorniki Poznań i unas ludzie maja dosyc nadgodzin i zmuszania do norm oraz 5 dni urlopu i bobania po 12 godz jak przystompic do zwiazku zawodowego zeby bylo lepiej
zdjecie uzytkownika
tradis - 2015-03-20 13:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie po przejęciu Tradisa przez Euroc...s były związki zawodowe? U Lecha W. na audiencji czy u Luisa A. na dywaniku?
zdjecie uzytkownika
garry - 2015-03-20 15:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ses, jak to wózek pomimo posiadanych uprawnień czeka w nieskończoność? Pracujesz jako operator wózka i nie możesz z niego korzystać? To niby jak wykonujesz prace, tak jak Ci bez wózka? Chociaż stawkę masz większa od innych z racji posiadanych uprawnień, czy to jeszcze większa plama na zarządzaniu niż myślę?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-20 22:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tradis,
dobry numer tez wywineli przejmujac społki, ktore później tworzyły PD o czym pracownicy zorientowali sie po fakcie. Mysląc iź mieli zachowaną ciągłość, srodze sie rozczarowali, gdyż w swiadectwie pracy stoji iz przejście z poprzedniej spółki do eUROCASH nastapiło za porozumieniem stron, tylko ze nikt z pracownikow tych pozrozumien nie widzial ani nie podpisywał.
zdjecie uzytkownika
Paolo - 2015-03-31 21:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam... bo muszę narazie . Co mogę powiedzieć. Ekipa spoko ! Kierownik nawet też daje radę pod warunkiem że masz siłę pracować przez tyle godzin, ile sobie zażyczą tzn od 8 do 12 bez możliwości wyboru oczywiście. Ja jako 4 letni pracownik jestem traktowany jak Ci którzy pracują 2 tygodnie. 0 szans na awans podwyżkę czy lepszą premię, jak zrobisz za dużo normy w 1 tygodniu to na 2 tydzień wrzucają Ci takie gówniane zlecenia że od razu z niej spadniesz, a idzie za tym... wypłata około 1800zł. Jak dla mnie ŻAL. Pozdrawiam i nie zachęcam .
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2015-04-07 13:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/// - 2015-02-04 13:37:30]:
Czy to prawda że tam jakieś dziwne akcje się dzieją pod nadzorem kierowniczki?
zdjecie uzytkownika
Jarek 70 - 2015-04-10 17:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdezorientowany - 2015-04-07 13:13:05]:
Ale co masz na myśli , że dziwne akcje ? Bo ostatnio w Eurocash dzieja się same dziwne rzeczy ? O co pytasz konkretnie ?
zdjecie uzytkownika
zdez - 2015-04-13 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek 70 - 2015-04-10 17:32:56]:
Nocne kontrolne naloty, manie prześladowczą co do pracowników... brak podstawowych zasad zarządzania a w efekcie ucieczka na l4...??
zdjecie uzytkownika
JAKUB-Z - 2015-04-17 00:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdez - 2015-04-13 08:54:30]:
Ale że o so chozi? Bo ja jak zwykle nic nie wiem :(
zdjecie uzytkownika
alus - 2015-04-17 00:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nocne kontrole byly pewnie nie bez podstaw...!! Mania przesladowcza dopiero sie tam zacznie...tak to jest jak ktos nie wie za bardzo o co chodzi i pisze bzdury!!!
zdjecie uzytkownika
MAKRO - 2015-04-18 08:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alus - 2015-04-17 00:59:18]:
pracownicy podrinkowali to i była akcja :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótka rozmowa, zawyżona stawka jaka można otrzymać
Pytania: nie było zaskakujacych pytań
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-04-19 00:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odkąd u mnie działają związki kierownictwo boi się pochopnych decyzji bo wie że ktoś cały czas patrzy im na ręce przed tym było zmuszanie do nadgodzin, fałszowanie kart pracy, odmowa urlopów na żądanie teraz wiedzą że jeden telefon do prawnika i już wiem co mi wolno co nie ! póki co nie chcemy podwyżek... chcemy tylko normalnej atmosfery w pracy i utemperowania kierwników buraków którzy robią wałki i ustawiają sobie rodzinę za plecami menago, związek to nie Solidarność czy Pan Duda, związek to my ludzie którzy chcą działać i coś zdziałać na rzecz poprawy warunków pracy,zainteresowanych prosimy o kontakt
solidarnoscweurocash@interia.pl
zdjecie uzytkownika
pilek - 2015-04-19 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tak właściwie zdziałały do tej pory związki zawodowe w eurocash, czy to tez jest może jakaś propozycja utworzenia tego ruchu? Co dla przykładu macie w systemie socjalnym?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie