Grupa Eurocash S.A.

Komorniki

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

były 2017-02-24 10:45
Skąd ja to znam - a raczej na szczęście znałem. Można by kolego dołożyć coś jeszcze do Twojej wypowiedzi - typu wizyty PIP Sanepidu jak to wszystko pięknie tylko ciekawe czemu nigdy nic nie znajdą tylko jest ok:) Lub sytuację z certyfikatami ISO wtedy to tych "3" lub kilku więcej pracowników musi WSZYSTKO OGARNĄĆ w kilka dni... można by niezłą książkę o tym wszystkim napisać ale cóż.... Powodzenia dla tych którzy w tych obozach już nie pracują... bo co można powiedzieć ludzie pracujący ponad 10 lat "na kolanach musieli prosić" żeby 50zł brutto do pensji dodali za wysługę lat... żal żal żal
4
gytu 2017-02-26 01:30
przydałoby sie wymienic 2 kierowników w sokołowie w eurocashu nie potrafia doceniac ludzi dobry to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a leniwy to król bo lize tyłeczek kierowi załuje ze szybciej nie zuciłem tej roboty totalny wyzysk za duzo pozwalaja sobie mysla ze w zycie prywatne moga wejsc juz nie robie na nich bo nie sa warci tego chamy
3
asio 2017-02-26 01:56
Ja w Warszawie pracowałem długo i załuje ze tyle. byłem straszony przez kierowników dopiero jak została powieszona kartka na scianie Mobing to byli cichutko załuje ze tego nie zgłosiłem bo by juz nie pracowali ogólnie chciałbym sie z nimi spotkac w sadzie i z dyrektorkiem tez szmacili ludzi w sadzie bym wszysto powiedział a mam na nich duzo 3 chamy nic do ukrycia tylko w morde walnac .doszło do tego ze jeden z pracowników mył motocykl dyrektorowi totalne chamstwo!!! człowiek uczciwy jak zachorwał to premia ucieta a inni lizacze d... normalne podejscie do pracownika tam to chyba kiero to ma cos z głowa tak mi sie wydaje do madrych nie nalezy,ja tez nie załuje zwolnienia z tego szamba tez miałem nerwice i codziennie stres a zmeczenie po nockach ?tragedia jak kon po oraniu masakra pieniazki nie adekwatne do tej pracy psychicznie tam przez te lata to mózg jak kibel na szczescie juz jest ok ale w pamieci zostaja kierownicy i nie daj boze jak ich kiedys spotkam bo opluje prosto w morde chama
6
pracownik 2017-02-26 14:47
Tylko w ec można kupić towar po terminie za połowę ceny. Sanepid przychodzi i nie znajduje nic... a na każdej półce towar po terminie. Hurtownia cieszy się że sprzedała towar po terminie małym zazwyczaj sklepikom, a ci za luz kiełbasę czy cukierki odsprzedają i trują ludzi. W sklepie ABC mało co jest świeże.
8
Nick 2017-03-01 09:41
Kiedyś była taka możliwość. Teraz niestety nie. Mówię o dystrybucji.
M 2017-03-03 11:20
w tej chwili??
Misiek z Otwocka 2017-03-12 18:31
Podobno obroty spadają na Hurtowniach. Niektóre już się zamykają. Czyżby nadchodził kres wspaniałej firmy Eurocash ? ????
6
jojkoxd1337 2017-03-13 21:09
firma wyzysk, wszyscy pracownicy powinni zrobić strajk , ciekawe co by wtedy zrobili hehe
6
eccc 2017-03-15 22:31
W biedronce swojego czasu pracownicy sie zbuntowali i teraz sa lepsze zarobki duzo lepsze nawet początkujący zarabiają więcej niż wieloletni pracownicy ec co pracują po 10-15 lat tylko ciekawe ile osób by poszlo na taki zmasowany protest ..pewnie garstka bo w dzisiejszych czasach każdy boi sie o prace jest zle ale wola miec Malo niz nie miec nic..
5
Patryk 2017-03-17 12:09
Firma beznadziejna, wstyd mi było przyznawać się że tam pracuje, managerowie beznadziejni również, nie polecam tej firmy.
7
Nowy 2017-03-22 17:13
nie wiem jak w innych miastach ale w Gdańsku (ulica kontenerowa) jest spoko mimo że pracuję dopiero drugi tydzień , fakt trochę lipa że dwie zmiany i w dodatku popołudniowa i nocna ale pracowałem w gorszych miejscach. Trochę sporo Ukraińców / Ukrainek ale pracownicy są spoko zawsze jak coś nie wiem i pytam to każdy chętnie pomaga czy coś , kierownictwo jak na razie też wygląda okej tylko jedyna wada to to że jak nie masz kursów na wózki elektryczne to na początku musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze zwykłym paleciakiem ale za dwa tygodnie ma być kurs :P
1
Yaku 2017-03-29 13:12
Czy ktoś może mi opisać jak jest w Białymstoku ?? Bo mam duże wątpliwości czy przyjść na rozmowę kwalifikacyjną ?
pracownik 2017-04-02 13:43
Eurocash Koszalin nie polecam nikomu!!!!pracownicy pomiatani i wyzywani przez igunie,kierownik sebastian nawet nie zareaguje a natalia jaworska pierwszy donosiciel w EC
5
Ktos kto pracuje/pracowal 2017-04-07 19:42
I ponownie nowe ogloszenie do bhp. Co oferuja? Czytamy...wiec:
możliwość rozwoju osobistego i zdobywania doświadczeń w prężnie rozwijającej się firmie dystrybucyjnej,
stałą pracę w stabilnej firmie,
pracę na samodzielnym stanowisku,
pracę na cały etat,
narzędzia pracy: samochód, laptop, telefon komórkowy, inne.
PLUS WYKORZYSTYWANIE, PONIZANIE, PRACE PONAD NORMY CZASOWE... NIE POLECAM.
9
pracownik były 2017-04-11 18:39
Ja również nie z polecam tej firmy, to firma która nie liczy się z pracownikiem
3
izu_ska 2017-04-11 19:47
witam, może ktoś z was mi pomoże i orientuje się gdzie można składać oficjalne skargi na kierownika?
5
Blazej 2017-04-12 23:23
Witam.Orientujecie sie jak jest w Ostrowie lub Kaliszu w Eurocash.Z gory dziekuje ipozdrawiam
nie rob tego 2017-04-14 21:59
Nie rób tego, tą firmę trzeba omijać z daleka. Wszędzie jest tak samo. Wysyłają na przymusowe urlopy, zostawiają dwie-trzy osoby na zmiane i masz robic wszystko, od fakturowania, po rozkładanie dostaw , sprzatanie, cenowki, audyty, wyrzuty kierownika i ciągłe pretensje.
5
zmęczeni 2017-04-21 22:00
Witam wszystkich Eurocash w
Zaczynając od tego co chciałabym napisać to poprostu nie starczy słow co sie w tej Firmie robi.....Jeżeli jest taki portal ..Fajnie...Ale....
Sa małe zarobki!!!!!!!!!!!!!!!a napindalasz za 3 jak nie za4 .............kierownik jest bardzo wulgarny......zastępca kierownika nie jest lepszy ....co lepsze zapindalata sz że nie masz nawet czasu kanapki zjeść nie wspominajmy że przerwa ci wtedy nie należy bo palisz......n astepnym razem przytocze kodeksy (prawo pracownika)


)a wiec :::::::::::::chodzi o to że kierownik zawsze na telefonie, chociaż go nie ma .....zawszze na żle magazyn gdzie są tylko dwie osoby(kobiety) przepraszam ale my nie jesteśmy robocoby potrzebna nam pomoc ......co lepsze że nikt do nas nie chce przyjść do pomocy z macpex czy jak to zwał bo żle traktują ludzi .....wtaki spośob nie zdobędziemy pracownika tylko go stracimy....nie jestesmy wstanie wszystko zrobić....napisze wiecj Legnica
3
paula 2017-04-23 14:16
Opoczno. Ja pracowałam 3 miesiące na kasie i zarówno na magazynie. Jest Nowy kierownik Michal K który trzyma z Magdą C nic dziewucha nie robi kompletnie człowiek dla nich jest smieciem wciągają tylko rodzinę do firmy. Niedługo wszyscy będą się śmiali zartowali w biurze a klijeci będą sami się obsługiwali na takie ( usunięte przez administratora )da rady. Oczywiście Magdą C. Robi pale kolejnemu kierownikowi i mi umowy nie przedłużył
10
re 2017-04-24 09:07
to zglos do regionalnego Rafała F ;)
Eurocash to dno.. Ostatnia deska jak juz naprawde nie da sie isc nigdzie do pracy. Tylko ciagle ponizanie za smieszne pieniadze. Kiedys ludzie sie zmowia wszyscy razem i złożą pozew zbiorowy za ten mobbing.
6
Hubert 2017-04-26 10:54
Moze wiecie jak jest w Ostrowie lub Kaliszu?kto jest kierownikiem.Pozdrawiam
stres 2017-05-01 11:26
Firma za glodowe pensje.zrobic wszystko na jednej zmianie.setki cenowek audyt posprzatanie dzialu dokladanie nadstanow wykladanie kilkadziesiat palet (z czego jedna trzecia laduje w smietniku a pracownicy za to placa) kasowanie obsluga klienta sprzatanie socjalu pilnowanie klientow zeby nie kradli i tysiac innych bzdet wymyslanych przez szefowa ajeszcze zrob to a jeszcze tamto..... A dlaczego tak wolno a ile jeszcze mam czekac tamto mialo byc zrobione pol godziny temu a co tak dlugo robilas w kuchni ile razy bedziesz chodzic do toalety? Najgorzej jest w sezonie jak przyjeda 2 lub 3 tiry piwa i do tego dostawa z pinczowa i kilka bezposrednich..... Stres stres stres pomieszany z mobingiem ponizaniem poganianiem i ciagle pretensje za wolno za dlugo.....!!!!!!! Nie wiem co gorsze chroniczny bol plecow czy nieustanny stres?
6
T, pracownik 2017-05-01 15:17
Ja mam takie same zdanie na temat kierowniczki z jastrzębia. To osoba dwulicowa i nastawiona tylko na kasę. Nie liczy sie z pracownikami, wykorzystuje nas do ostatnich sił, a sama po boku interesy robi z zatrudnioną rodzinką, bo chyba wszyscy już wiedzą, bo klienci cały czas o tym mówią że mafia rodzinna. Potrafi zwolnić z dnia na dzień jak ktoś ją przyłapie.,,np na wywożeniu tyłem gratisów.
3
ktos 123 2017-05-02 11:56
Koszmarna kierownicza w jastrzebiu uklady ukladziki poganianie a jaka jest milutka kiedy czegos chce!!!! Ciagle trzeba placic za towar ktory laduje w smietniku zeby tabele w wynikami hurtowni spodobaly sie kierownictwu ze niby wszystko ladnie pieknie a na koniec miesiaca wyplata rozczarowanie i tak obrot nie zrobiony za duzo przeterminowanych klienci za malo zostawili pieniedzy.na inwenture to trzeba czasami wykladac 100 -300 zl bo straszy nas ze bedziemy splacac np.przez rok albo pól roku bez premii.koszmar wyzysk ciagle placenie za towar ktory laduje w smietniku albo jest zrobiona likwidacja towaru a potem namawia nas czy niechcielibysmy go kupic lub jak czesto bywa musimy go sprzedac klientom i to za wszelka cene bi inaczej jest zjebka.i wielkie pretensje dlaczego to jeszcze nie sprzedane bo w kolejce czekaja nastepne stare rzeczy do wcisniecia.
2
klient 2017-05-02 17:12
W jastrzebiu to porazka wyzysk pracownikow oszukiwanie klientow przez kierowniczke.pracownicy sa wyciskani jak cytryny.kiedys byl pracownik M. i K. zapierniczali za 3 a i tak zawsze bylo zle kierowniczka nigdy nie zadowolona.nie wiem jak dlugoletni pracownicy moga tu wytrzymac przeciez to "auschwitz" chyba to juz tylko przyzwyczajenie.normalnie pracuja jak roboty.my w handlu tez sie narobimy ale tu co pracownicy musza ogarnac to przechodzi ludzkie pojecie.
5
pracownik 2017-05-03 09:21
co powiecie na temat kierownika magazynu z Ciechanowa
2
Kołacz 2017-05-09 21:26
Dużo ludzi straciło prace przez nią.
as 2017-05-10 06:14
Omijac oddział w sokołowie koło Warszawy szerokim łukiem!!!!Nie wysyłajcie CV jak chcecie miec nerwice i byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to lepiej nie wysyłaj dobrze radze.
2
elisabeth 2017-05-10 07:02
W Warszawie w Sokołowie dyro zapłacił juz za oszustwa i robienie [wałków] pod stołem to juz drugi dyro pierwszy był za sciana i tez zapłacił jednak ta SPRAWIEDLIWOSC istnieje i dosiegnie kazdego OSZUSTA
1
Rambo 2017-05-10 12:50
Ktoś pracował w Euro Cashu w Nowej Soli? Jakie sugestie co do płacy, pracy i kierownictwa?? Obecnie są oferty pracy do tej hurtowni ale się zastanawiam...
Miki 2017-05-10 13:17
Ktos z was pracowałm w Nowej Soli w Eurocashu. Jakia płaca, praca i kierownictwo?? Obecnie hurtownia ma ogłoszenia o prace ale się zastawiam... Pisać sugestie
Michal 2017-05-16 15:12
Ktos wie jakjest w hurtowni Kalisz.Kierownikw miare?
krzysiek 2017-05-16 23:38
pracował ktoś w ''akcji lato'' jako vanseller? opłaca się czy szkoda wakacji? na pomorzu ludzie w porządku? auto także do użytku prywatnego?
Kubik 2017-05-19 21:29
Dzień dobry

Pracuje w firmie osiem lat, znam doskonale realia w hurtowniach w całym kraju. Praca nie jest aż tak zła, wręcz jak każda inna ma swoje plusy i minusy(wręcz sporo). Natomiast nie rozumiem ludzi opisujących jaka to trauma pracować oraz że dzień odejścia to najmilsza chwila. Myślę że nastały takie czasy, że jeżeli ktoś nie chce pracować to Nikt go na siłę nie trzyma i powinien zmienić pracodawcę. Myślę że jeżeli ktokolwiek chce spróbować pracy w firmie to niech spróbuje, oceni i zobaczy czy chce dalej pracować. Nie jest aż tak źle, czasami człowiek ma Dosyć i chciałby to wszystko zostawić to prawda, ale jednak wraca na drugi dzień do pracy.
1
rodriguez 2017-05-19 23:30
W Sokołowie koło Warszawy to jest niezły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niesamowite braki ukrywane przez kierownictwo przed dyrektorem oczywiscie maja miec firme zewnetrzna do liczenia towaru kierownik beknie za braki i zwolnia w koncu tego nieuczciwego ssaka oszusta polskiego naszego mam nadzieje ze odbije to sie na nim i to ostro niech poczuje to co czuja pracownicy,najprawdopodobniej wezmie swoja teczke i pójdzie do domu z płaczem hahaa ,sami w wekend wynosza towar a zganiaja na magazynierów i szukaja złodzieja Kpina!
1
Kierownik 2017-05-20 19:35
Niestety obecnie firma Eurocash jest jedna z najgorzej opłacanych firm w kraju. Wyzysk totalny. Stawka zasadnicza 2100zl plus premia. Nie wiele ponad stawkę krajowa a premia to tylko na umowie. Na hurtowni gdzie ja pracuje razem ze mną jest 10 osób na obrót około 1.8 miliona. 10 osób gdzie kierownik ma swoją prace i durne żądani kierowana przez AM któremu prace jeszcze głupsza zleca RDO czyli w sumie jest 9 pracowników z czego dwóch kierowników zmiany jeden rano a drugi popołudniu. Czyli zostaje 7 osób, jedna osoba np ma wolne. Druga osoba ma urlop (bo są pracownicy którzy od kilku lat nie byli na urlopie) czyli zostaje 5 osób- trzy rano a dwie popołudniu. Jak można w tyle osob dokładać towar gdzie trzeba stać na kasie, sprawdzać wózki klientów, przyjmować butelki od klientow, sortować, noni czasem iść w swój dział i przejrzeć daty czy nie ma nic po terminie i dołożyć towar by miał go kto kupować. Prezes to człowiek bez serca, zamiast odciążyć pracowników i dotrudnic przynajmniej po 1-3 osoby, napewno wyjdzie to na dobre bo towar będzie dolozony i hurtownia posprzątana, klient dobrze obsłużony, bo klienci nas lubią i współczują ze musimy tu pracować. W Eurocash dzieje się to co klika lat się działo w Biedronce. Pora się obudzić panie prezesie. Dyrektor działu personalnego pan Piotr K. Tez powinien doradzić panu prezesowi co się dzieje na rynku pracy ze może jest komuś ciężko i ludzie nie dają rady. Płace tez powinny wzrosnąć bo to jest wyzysk. Nikt nie liczy na to ze wzrosną nagle to 5 tys zł ale napewno jak każdy pracownik dostanie podwyżkę po 500zl to komfort pracy się podniesie. Ludzie są zwyczajnie nie zadowoleni z pracy. Jak będzie kolejne badanie zaangażowania to napewno główne problemy to mało ludzi, pensji i premia a raczej jej brak. Premia Ok nawet jak jest to się okazuje ze zaraz polowe zabierze firma bo za dużo się towaru przeterminuje i za dużo przecenimy by uniknąć przeterminowania. Za małe są budżety na przeterminy albo regulamin jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest tak zrobiony ten regulamin żeby nie wziasc pieniędzy. Pora naprawdę się obudzić bo niedługo może być za późno.
12
No Name 2017-05-21 11:33
Pytasz o EuroCash Alkochole czy Cash Cash and Carry?
buzzz 2017-05-21 12:20
Witam pracuje w Euro 7 lat i powiem tak w tej firmie nie szanuje sie starych pracownikow wynagrodzenia sie niby podniosły ale to bylo mydlenie oczu splaty inwentaryzacji mialy byc zamrozone co okazlo sie kłamstwem. Po 7 latach pracy mam stawke 50 pln wieksza od osoby ktora pracuje w firme miesiac a po sciagnietej premii za inwentaryzacje ta osoba zarabia wiecej niz ja. Akcja majowka byla byla udana dla firmy rekordu moze nie pobilismy ale pracy bylo naprawde duzo co dostalismy w zamian brak premii !!!
4
Adidas 2017-05-21 19:41
Potwierdzam,to co mówi Kierownik. W 100% prawda. Dokładny przekrój sytuacji jaka występuje na większości hali. Szkoda że tego typu info nie dociera do prezesów tylko jest blokowane na poziomie kierowników regionalnych.
2
dziady 2017-05-22 00:11
tak zamiast 30 milionów było tylko 28(2 Maj) ale i tak bieda bo wcześniej dawali chociaż 0,7
za to a teraz nawet dziękuje ani wyp....
4
korona 2017-05-25 14:52
Wraca bo nie ma innej alternatywy, ale ile można wytrzymywać taki wyzysk, poniżanie i ciągłe niezadowolenie kierownictwa? Praca sama w sobie jest ciężka ale kto jest nauczony pracy to będzie pracować, ale nie za takie marne grosze (1500 - 1700 zł w najlepszym razie). Dodatkowo ciągle zabierają premię na poczet spłaty inwentaryzacji i innych "podmagazynków". To jest chore bo to firma ponosi odpowiedzialność za straty a nie tych kilku pracowników. Następna rzecz to taka, że wszyscy pracownicy są od wszystkiego a powinno być inaczej - magazynier to magazynier, kasjer to kasjer, a wykładacz towaru to wykładacz towaru a nie wszystko w jednym - tutaj stanowisko brzmi: fakturzysta-kasjer-magazynier czyli wszystko w jednym za jedną minimalną pensję. Dodatkowo zamawia się towar, który w ogóle nie schodzi i później znowu idzie w straty i płacą za to pracownicy - całkowity brak zdrowego rozsądku. Ktoś kto szuka pracy niech nie ma wątpliwości - nie idźcie tam nawet na rozmowę kwalifikacyjną, lepiej poczekać jakiś czas ale znaleźć inna pracę.
10
Je*ać eurocash 2017-05-31 12:18
Czytając wypowiedzi innych osób i porównując do tego co sam przeżyłem w firmie eurocash widzę że wszędzie sytuacja jest podobna. Pracowałem we filii w Ostrowie Wlkp. i też przeżyłem mobing. Już na samym początku szef zaznaczył mi, że atmosfera jest super bo "wszyscy się zj*bują nawzajem". Trochę mnie zdziwiła taka wypowiedź, no ale zignorowałem to i przyjąłem się do pracy jako kierowca. I to był mój błąd. Kierownik używał wulgaryzmów, groził utratą pracy oraz poniżał mnie w obecności innych pracowników. Inni pracownicy widząc zachowanie szefa również mnie nękali. Nie będę cytował słów, które usłyszałem pod moim adresem... Żałuję, że tego nie zgłosiłem wyżej albo nie podałem ich do sądu. A najlepsza była wypowiedź dyrektora regionalnego, który przyjechał na interwencję, ponieważ ludzie się zaczęli masowo zwalniać z powodu niskiej pensji. Stwierdził on, że pieniądze nie są ważne, liczy się satysfakcja z pracy. Szkoda, że satysfakcją nie można płacić za rachunki... Nigdy więcej grupy eurocash! Stanowczo odradzam każdemu pracę tam.
6
Eurocash_wawa 2017-06-01 10:08
Niestety musze sie zgodzić ze wszystkimi negatywnymi opiniami. To nie dzieje sie tylko na poziomie regionów ale tez w centrali. Traktowanie człowieka tylko jako maszynki do kasy a jak pójdzie Ci gorzej to Cie nie ma....
Zero wprowadzania do obowiązków , zadajesz pytania zle nie zadajesz zle...
W każdym dziale to samo....
Hodowanie ludzi na programie menadżerskim dla których nie ma nic poza eurocashem skutkuje menadżerami którzy uważają wszystkich za barachło....
4
Minaj 2017-06-08 20:16
Czy ktos sie orientuje jakie zarobki maja w innych centrach dystrybucyjnych magazynierzy? Pinczow 2860 brutto. Od kilku miesiecy nawal roboty. W kwietniu po 50 nadgodzin. Ludzie zaczeli sie zwalniac sami kiedy dowiedzieli sie o zwolnieniach grupowych, czesc zwolnili samych. Teraz jest tyle roboty ze nie idzie sie wyrobic w 8 godzin z kompletacja. Zabrana premia absencyjna a dorzucone wzamian 400 brutto do podstawy czyli razem 2860. Wozki to porazka, ze jeszcze ktos sobie krzywdy nie zrobil. 90 procent niesprawna. Nadgodziny przymusowe. Nie jestes informowany ani pytany czy mozesz zostac tylko masz robic dopoki kierownik stwierdzi ze z reszta wyrobi sie druga zmiana. Byly zwolnienia grupowe a ostatnio przyjeli kilku polakow, jak to mozliwe skoro przy zwolnieniach grupowych nie moze ktos wbic na usuniety etat? U nas juz ukraincy maja dosyc nawet. Maja placone za akord. Wszyscy maja rodziny i przy takiej pracy na prawde ciezko jest wrocic do domu i pp prostu nie usnac. Ostatnio kierownik zrobil zebranie bo znalezli pol upite butelki pp napojach i jakies papierki. I powiedzial ze za miesiac maj zostanie wyplacona tylko polowa premii choc te premie to porazka. Z tego wzgledu ze maja straty w towarze. A za miesiac czerwiec poki co nie bedzie premii dopoki sytuacja sie nie poprawi. Od czego oni tam maja kamery? Delikatnie zasugerowal takze zeby po d piep szac po czym zostal wysmiany. Ludzie zasuwaja jak glupi i zostaja ograbieni z pieniedzy na ktore ciezko pracuja. Bestialstwo. Kilka miesiecy temu dostalismy dodatkowo 100 zl brutto premii za pobity rekord wydajnosci, jakos srednia z tego dnia wyniosla ponad 300 opakowan na godzine. Stowka brutto! A ile on za to dostal? Szkoda gadac. Nie ma czasu dla rodziny. Wiekszosc trzyma tu ta praca poniewaz jak na nasz region to zarobki sa niezle ale za taka robote min te 500 wiecej smialo powinnismy zarabiac przy 8 godzinach codzien. Szlo tyle towaru ze na hurtowniach nie mieli miejsca i palety staly na dworze pod plantekami, nie zalegaly sie tam na hurtowniach szczury? Czy towar na dworze byl przechowywany w odpowiedniej dla niego temperaturze? Nie! I taki towar polezy kilka dni w 40 stopniach i potem trafia takie g o w n o do sklepu. Dla mnie to pranie pieniedzy, Przeciez ten towar na pewno caly nie schodzi, on tylko krazy. Czesc sie sprzeda czesc wroci spowrotem. Dziwie sie ze nikt sie tym nie zajal. Mysle ze gdyby wszyscy zastrajkowali to bysmy cos zmienilo w tej firmie bo 8 godzin dziennie w takiej robocie to nie jest zle. 8 godzin dziennie i min 2500 na reke plus premie. Na pewno na tyle zaslugujemy minimum. Strajk jest jedyna opcja chociaz wiem ze nie wszyscy na to pojda, ale taki strajk moze narazic ich na miliony strat, na pewno sie tego boja ze kiedys do tego dojdzie. Pytanie tylko kiedy sie odwazymy. Traktowani jak roboty. Wyrob norme przy zleceniu na 5 kartek na ktorym na dwoch paletach sa wszysykie magazyny, bez mozgowie! Domowienia na hurtownie po 1 skrzynce piwa i po 2-3 opakowania kazdego innego towaru, parodia!
9
Tyu 2017-06-14 14:49
2 tys brutto + premie. Nie ucinają za inwenture. Średnio ponad dwójkę na rękę każdy magazynier bierze.
najman 2017-06-17 19:00
nie ściemniaj, ja jestem kierownikiem magazynu i zarabiam 1650 zł netto...
pracownik c&c 2017-06-18 19:15
Ja stracilem zdrowie w tej firmie ,najgorsze to ze nikt na tym nie ma wladzy.wszystko zamiatane pod dywan. mobbing wszedzie i straszenie,a ludzienpracuja bo musza bo rachunki rodziny itp.3osoby na zmianie z ktorych 1 chce pracowac ale sama moze sie podrapac po glowie.omijajcie szerokim lukiem jak nie musicie to nie pracujcie ,bo sytuacja pogorsza sie z roku na rok,wiem co mowie bo pracuje troche tu pracuje,ale jak znajdzie sie cos innego to nie zastanawialbym sie,jak nic sie nie zmieni.wydaje mi sie ze pomogla by tu tylko afera tak jak w biedronce,zeby zobaczyla to cala polska ten bandycki system.
1
zkm 2017-06-19 20:21
U nas w Ec na południu polski to samo. STRAJK -może to pomoże , ludzie odchodzą , nowego pracownika ciężko znaleźć za taką kasę, zapierdzielamy za 3., skrzyknijmy się i zróbmy to! inaczej będziemy wyzyskiwani dopóki nie odejdziemy !!ZASTRAJKUJMY!!
2
pracownik c&c 2017-06-20 09:52
Zkm -tak jak mówisz starzy odchodzą młodzi przychodzą na tydz i dziekuja bynajmniej u nas tak jest.a inni musza pracować za nich.kiedys pracowałem w firmie gdzie u nas w mieście ma miano "obozu pracy" ale zastanawiam sie czy tam nie bylo lżej.tylko strajk oczywiście w granicach prawa ale zeby glosnym echem sie odbilo od lokalnej prasy do ogólnopolskiej tv. napewno by pomogło.jedyne wyjście z tej sytuacji.
Zostaw swoją opinię o Grupa Eurocash S.A. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.