Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
34567 - 2015-11-05 20:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się składa że znalazłem nowe oferty pracy wstawione przez firmę Grupa Eurocash – Eurocash Cash&Carry na kierownika hurtowni oraz magazynu oferują zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę ,możliwość awansu wewnętrznego,pakiet socjalny: bony i paczki świąteczne, dofinansowanie do kolonii dzieci pracowników, grupowe ubezpieczenie na życie
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-08 13:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@34567 - super, że podstawą zatrudnienia na takie stanowisko jest umowa o pracę. Fajnie też, że w benefitach są nawet pączki i dofinansowanie na kolonie.
zdjecie uzytkownika
cessna - 2015-11-08 14:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Corporacje często oferują pracownikom dużo socialu.Kupują go w pakiecie dla całej firmy i zarządu.To pozytywny kierunek.Jeśli ktoś chce znaleźć stanowisko a następnie awansować to najlepiej załapać się do pracy w firmie która ma potencjał rozwojowy a co za tym idzie przyszły awans,móżliwość wykazania swoich umiejętności,rozwiązywanie i sprostowanie nowym wyzwanią.W EUROCASH niestety wpadasz na miejsce kogoś kto albo został zwolniony albo sam się zwolnił bo nie robił tak jak oni chcą.Eurocash nie ma już potencjału rozwoju.Jest potentatem rynku.Jak kogoś zatrudniają to dlatego że ktoś się zwolnił albo go wywalili.Jak ktoś szuka pracy na wyższych stanowiskach radze analizować branże,udziały w rynku,perspektywy rozwoju!,sytuacje rynkową i polityczną(podatek obrotowy pis),sytuacje na rynku kapitałowym(akcje)a pakiet social zostawić na sam koniec.Są firmy które w ciągu 5 lat urosły 2 krotnie.Zapotrzebowanie w kadre zarz.jest u nich ogromne.Zatrudniając się w takim rodzynku masz szybki awans pewny jak bęziesz rozwiązywał bieżące zadania.Nikt nie będzie mówił ci jak masz to robić,ale masz to zrobić.Na przykład jak PIS opodaktuje podatkiem obrotowym sklepi pow 250mkw to warto poszukać pracy w sieciach poniżej 250mkw.Mają potencjał.
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2015-11-10 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cessna, troche sie z toba nie zgodze, poniewaz moj znajomy pracuje w eurocaashu i jst zadowolony, moze mowisz o jakiejs innej lokalizacji...
zdjecie uzytkownika
toki - 2015-11-12 19:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może ktoś dla przykładu napisać co dokładnie rok temu dali z okazji tych bonów i paczek na święta?
zdjecie uzytkownika
pracownik EC - 2015-11-15 08:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cessna - 2015-11-08 14:53:39]:
Kolego PiS chce opodatkowac sklepy wysokopowierzchniowe!!!a EC jest hurtem nie sklepem. A paczki w tamtym roku byly typowo z art spozywczymi.
zdjecie uzytkownika
juruś - 2015-11-24 20:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, jeżeli eurocash coś wam obieca, możesz robić zaklady, że nie dotrzymają słowa ! Chętnie zobaczę upadek tej firmy. To co zrobili z Tradisem to jawny dowód i zarazem przykład kultury porugalskiej. Wiecie,że to ten sam wlaściciel co Biedronka ? Zobaczcie sobie logo hurtowni w portugalii należących do Jeronimo. syf
zdjecie uzytkownika
anonimowo - 2015-11-24 21:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Kadrach to jedno wielkie nieporozumienie.Kilkanaście różnych charakterów z 90% przewagą głupoty i różnych dzikich odgłosów.O jakiejkolwiek podwyżce można zapomnieć chyba ,że należy się do grupy włażących w d.....Co tygodniowe raporty zdawczo-kontrolne pt"Uprzejmie donoszę" pokazują dwulicowość 3/4 pracowników działu.Poza tym totalna dezorganizacja ze strony osoby,która powinna mieć to w małym paluszku.Okres oceny pracowniczej sprawia,ze niektóre diabełki chwilowo pokornieją, aby potem ze zdwojoną siłą uderzyć.
Reasumując.JEDNO WIELKI SZAMBO
zdjecie uzytkownika
oioioioi - 2015-12-01 09:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w błoniu jest nabór na sprzedaż, czy ktos podpowie jak jest na tym stanowisku? czy targety jakie stawia firma są w ogóle do wykonania? ciekawe jaka podstawa na umowie pewnie najniższa ;/ ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
kurczaczek - 2015-12-01 20:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam !!!!! wspaniałą firma z tradycjami. na swieta zawsze były imprezy swiateczne. raz nawet wielki lui zawitał do nas . było zuper dopoki sie upił koles z tarnobrzega i nie dostał łeb od kurczaka. basia jej siostra i jej corka i mariusz (suchotnik) podpierdalaja reszte ekipy do kierownika. biorą na lewo towar do bagaznika. tworza szajke i udaja wielkich pracownikow. za kilka lat przejma władze i wtedy juz klika opanuje cały lublin.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-12-02 08:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wygląda sprawa z pracą na stanowiskach biurowych? Jaka pensja, atmosfera, ilość pracy? Konkretnie chodzi o stanowiska prawnika, szukają kogoś w Komornikach
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2015-12-02 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wizja jest taka, ze pracownicy sa w takim razie bardzo nieuczcicwi, jest im chyba ciagle czegos malo, i tylko kresa jakby tu na boku zagranac cos jeszcze
zdjecie uzytkownika
manu... - 2015-12-03 22:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irena - 2015-10-30 08:30:56]:
witam od paru dni pracuje na kasie,zdarza sie ze nabiję niepotrzebnie czegos za duzo ,nie wiem czy dobrze usuwam to niechciane,niewiem czy czasem nie usuwam im tego co maja w systemie czyli ilosci magazynowe,bardzo prosze napiszcie jak to zrobic prawidlowo,nie pytam kolezanki bo jest marudna lol...
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-12-12 22:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kasę bym się raczej nie zatrudnił, ale na specjalistę ds. produktów regionalnych już chętniej. Ciekawa oferta, ale faktycznie trzeba się na tym znać.
zdjecie uzytkownika
pracownk - 2015-12-13 20:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w hurtowni trzy lata ale takiego bałaganu jak robi obecna pani kierownik to jeszcze nie był wynosi co sie da przychodzi i wychodzi kiedy chce normalna samowolka . nie dba ani o klientów nie wspominając o praconikach tylko o swój porfel.
zdjecie uzytkownika
queenbitch - 2015-12-16 12:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z bonami swiatecznymi? dają coś?
zdjecie uzytkownika
kdwt - 2015-12-16 20:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dają zakupy u siebie za ok 3stowki
zdjecie uzytkownika
Łatwowierny z EC - 2015-12-18 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli macie kogoś, kto się tym zajmie, to tak. U mnie nie miał kto tego przypilnować i na święta zostaliśmy (część pracowników - oczywiście męska) z gołą du...pą. Nie dali nam nic.
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2015-12-19 15:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-10-31 17:19:36]:
tak wszedzie zabrali premie bo muszą mieć Ci na górze a jak sa słabe wyniki to komuś trzeba zabrac zeby inny miał inaczej nie da rady
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-12-19 19:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irena - 2015-10-30 08:30:56]:
Witam, proszę o informacje na temat pracy PH w Eurocash. Zarobki, auto i użytkowanie, socjal itp.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-12-19 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Irena - 2015-10-30 08:30:56]:
Witam, potrzebuje informacji na temat pracy PH. Wynagrodzenie, auto i użytkowanie, socjal, itp.
Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Ph - 2015-12-19 19:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, potrzebuje informację na temat pracy PH. Wynagrodzenie, auto i użytkowanie, socjal itp. Dzięki.
zdjecie uzytkownika
ec - 2015-12-19 20:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy u was tez te premie to temat tabu? Dlaczego zabierają czesc i wg? Bo u nas to nigdy nie wiadomo za co zabierają
zdjecie uzytkownika
pracownik EC - 2015-12-20 11:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju premie, to wiadomo, że mogą być odbierane. Nie potrafię jednak zrozumieć jak można nie dać połowie pracowników talonów do wykorzystania na święta w EC. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Góra z EC wmawia nam, że takie są przepisy ZUS-u i już nic z tym nie mogą zrobić. Podobno za późno wysłano nasze papiery. Pracowałem w gorszej firmie, ale tam na święta każdy coś dostał i nikt nie zasłaniał się terminem w ZUS-ie. Jeśli już nawet tak wyszło, to są przecież inne sposoby, żeby pracownik coś dostał na te zasrane święta. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do Kierowniczki - paniusia - 2015-12-20 22:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [queenbitch - 2015-12-16 12:45:06]:
zgadzam się z wyżej opisaną wypowiedzią.
Nie szanuje dobrych pracowników pilnujących swojego stanowiska pracy tylko czeka na niusy sprzedawczyków co gdzie z kim i gdzie.
Wyzyskuje każe robić wiele rzeczy na raz no i oczywiście ignorancją na odległość aż świeci jak pracownik o coś prosi ( nic nie dostając w zamian )
Trzeba słuchać i robić.( jedno stanowisko w pracy ale roboty za 3 pracowników )obiboków nie brakuje i sprzedawczyków ale P.Kierowniczka uwielbia nowinki i specjały.Stała załoga kilkuletnia to stali wyżeracze tylko kto będzie pracował na nich jak wszystkie nowo zatrudnione osoby to same ułomy i zapie......lacze.........acha zapomniałem jak sie w d.....pe wchodzi robi to cacy ale jak sie delikatnie przeciwstawia to już najgorszy.
zdjecie uzytkownika
frajer - 2015-12-21 23:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już na samym początku pracy pojawiają się niespójności
:
-wypłata nie w tym terminie co powinna być, różne pule
-na swięta 3/4 pracowników dostaje 350 zł a reszta nie, a czemu? Bo ksiegowość nie dostała oświadczeń w terminie, a które wszystkie były wysłane w tym samym czasie.Pytanie skoro zostały wysłane razem w tym samym czasie to co kogo do cholery obchodzi w jakich termianch wpłynęły? bo chyba musiały wpłynąć w jednym. To jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach mają kadry nie powinno w żaden sposób wpływać na nic winnych pracownikach. A tak szerzy się tylko wielka niesprawiedliwość, i niedocenienie tych którzy się najwięcej napracują.
zdjecie uzytkownika
Matera - 2015-12-27 01:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne i nowe ogłoszenia, ledwo sprzed tygodnia są do Eurocash i to do masy miast, bardzo mi się to podoba, jestem całkiem zadowolony :) Wiem że mają umowę o prace do większości z nich
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-12-27 09:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Boże zacząłam czytać co piszecie to wszystko co złe jest nak najbardziej prawdą a więcej to wszystko mnie spotkało ,to jest najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma,szambo totalne !Jak Boga kocham robią wszystko zeby dac jak najmniej wypłaty,nie pracuję jeszcze roku ale wam opowiem jak w najgorszy sposób zrobili mi abym nie dostała bonów,zycze aby te wszystkie firmy upadły bo trzeba miec silna psychike zeby to wszystko wytrzymywać chyba ale te lizusy co wchodza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daja radę gębę wola trzymac zamknięta napisałabym gdzie ale chyba nie mogę.Więc tak słyszałam tylko że będa bony ze bedziemy mogli zrobic sobie zakupy i nic więcej od nikogo bo chyba wiadomo że kazdy chce i by napisał pisma jakieś tam ale pewnego dnia jakjuż byłam nakręcona zakupami Pani kierownik oznajmiła ze bony mi się nie naleza i nic z tym nie mozna zrobic bo za pózno złozyłam ale mam napisać prosbę i ona tez ja napisze gdzieś tam niewiem??może komorniki?po po4 dniach niby powtarzam niby przyszła odpowiedz ze za pózno złozyłysmy z kolezanka i nic nie da się juz zrobic przykro im.A że ja byłam taka wsciekła że tak nie mogli zrobic bo tego powinna kierown.dopilnować to stwierdziła ze tak często bywa ze jej nie było wtedy ze nie czuje sie winna a do tego zaczęła kopać lezącego i jej zastępcy czyli wszystkie zale o stratach firmy i wogole poczułam mocno jakby to zrobili specjalnie.Od Świąt myslę gdzie napisac czy zadzwonic zeby kogos tym zainteresować zeby musieli zwrócić zostaje nam tylko PIP powinni sami jakos to zrekompensowac wyprostowac napisałabym więcej ale Donosiciele tez tu czytają.Bardzo proszę kogos kto mógłby mi pomóc w tej sprawie będe wdzięczna albo podpowiedziec co napisac do PIP.
zdjecie uzytkownika
zasmucona - 2015-12-27 09:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [queenbitch - 2015-12-16 12:45:06]:
cześc gdzie to było było to zabrze??popiszemy:)moze Piekary
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-12-27 10:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik EC - 2015-11-15 08:49:02]:
Ludzie chciałabym do was wszystkich odpisać bo wszystko co piszecie jest prawda ,niektóre z tych postów sama bym napisała i zastanawiam się czy to nie pisali pracownicy z firmy gdzie ja pracuję czy to taki zbieg okoliczn. że tam gdzieś to samo sie wyprawia?co za kretyn umie napisac ze ta firma zapewnia socjale bony i pomoce oni wszystko zrobią żeby tylko firma miała najmniej strat tłumacząc się stratami ale napisałabym zkad tez jest duzo strat obwiniaja nas bo nie udaje nam się sprzedać tego co nie potrzebnie zamawiaja aha a siła robocza w zadnym wypadku nie jest doceniana na poczatku dawałam z siebie wszystko chodziłąm głodna bo nie przysługuje przerwa,wykonczyłam swój kręgosłup ale słysze że się obijam mało robie trzeba więcej.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-12-27 10:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chciałam jeszcze dodać że jesli ktos z was mysli ze firma ta jest uczciwa to powiem jeden syf i bałagan anie kierownictwo tylko zeby wykorzystac i ci powiedziec szybciej i szybciej.Wracając do bonów powiedziałam w biurze gdy byłam oburzona że nigdzie tak nigdy mnie nie potraktowano bo powiem wam w Tesco zawsze było wszystko dopinane na ostatni guzik nikt nie był pokrzywdzony człowiek był szczęsliwy to ci powiedza ze tam masz iśc a kto powiedział ze nie skoro nie spodziewałam się że Eurocasch to taka biedota i nędza ze nawet na święta nic nie daja bo zeby cos dali to ponoc trzeba za tym ganiac a wszyscy tacy życzliwi że chyba się cieszą tym ze ktos ma mniej bo tacy sa ludzie w tych czasach nie zyczliwi a ja nieznam dziwnych zasad firmy na zebraniach tylko mówia o tym co żle robimy a byc może gadali o tych bonach jak mnie nie było kto wie i kogo to w firmie by obchodziło wazne ze teraz firma ma więcej nie.
zdjecie uzytkownika
Matera - 2015-12-29 05:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocne słowa @oszukana czytam i oczom uwierzyć nie mogę, zwłaszcza że o Eurocash miałem bardzo dobrą opinię, nie jesteś aby kimś z konkurencji moja droga?
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2016-01-01 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matera - 2015-12-29 05:00:58]:
Jestem pracownikiem, chociaż nie wiem, może białym murzynem bo tak czasami się czuję ale uspokoiłoby mnie jakbym dostała pozwolenie na te Świąteczne zakupy jak inni bo człowiek daje z Siebie tam ile potrafi ale to za mało zawsze, jakby tylko leżał. Pracowałam w gorszych firmach ale na Święta wszyscy dostawali po równo, naprawdę kto za tym stoi nie ma ludzkich uczuć ani sumienia. Weszłam na tą stronę i widzę kilka takich samych wpisów o tych
zakupach na Święta, ciekawe jakbym tu prędzej poczytała o tym, to bym się jakoś ustrzegła ,jestem pewna że nie. Teraz wierzysz???firma tym właśnie pokrywa straty klientów tych niezdarnych, którzy demolują nam towar na sklepie i są bezkarni albo konsumują robiąc zakupy sobie.
zdjecie uzytkownika
noc - 2016-01-01 23:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiadomo czy jest szansa, żeby teraz znaleźć zatrudnienie u nich? na pewno fajne by było jakieś stanowisko kierownicze, bo zarobki są dość rozsądne. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-02 16:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana - 2016-01-01 19:58:10]:
Ja w pierwsze swieta tez nic nie dostalam ale juz koazde kolejne dostaje , tu u nas chyba to juz taki rytual:-)na wielkanoc jak bedziesz pracowac to napewno dosrtaniesz :-)
zdjecie uzytkownika
susa - 2016-01-04 03:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@noc zawsze o takich rzeczach najlepiej bezpośrednio dowiadywać się w firmie. Przecież rekrutacja może okazać się nieprzewidziana, a trzeba zdążyć załapać się na ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
gracian - 2016-01-07 16:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś by chciał to może wziąć udział w rekrutacji jednocześnie ze mną. Na całą Polskę poszukują program sale & operations trainee - więc sugerowałbym się że nie jedna osoba jest potrzebna
zdjecie uzytkownika
jurek - 2016-01-10 00:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to na pewno nie jest wynikiem dużej rotacji a tego, że coraz więcej firm się zaopatruje w Eurocash. Mają dużą i ciekawą ofertę, to trzeba im przyznać.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-12 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś orientuje się ile mniej więcej może zarobić Kierownik Rejonu? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-01-12 18:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jurek to prawda, ofert pracy jest bardzo dużo. Mi się spodobała ta na przedstawiciela handlowego ds. gastronomii w Gorzowie Wielkopolskim. Oferują samochód służbowy i telefon komórkowy a także atrakcyjne wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
gabon - 2016-01-15 02:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olek - 2016-01-12 18:46:19]:
dobrze wiesz że atrakcyjne wynagrodzenie to mega szerokie określenie. Ciekawy jestem czy ktoś na forum ma informacje ile ono naprawdę może wynosić co?
zdjecie uzytkownika
posejdon - 2016-01-15 14:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-10-31 17:19:36]:
1700 na reke to nie najnizsza suma zarabiaja mniej
zdjecie uzytkownika
Matera - 2016-01-17 13:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@posejdon ale zarabiają też więcej, o czym należy mówić. W końcu w Eurocash to i po 3000 da się zarobić i trzeba się tym chwalić, cieszyć się z tego trzeba
zdjecie uzytkownika
Tomala - 2016-01-20 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pamiętam kiedy nie było nadgodzin xd za to gdy spróbujesz odmówić bo masz inne prywatne sprawy na głowie to straszą naganami i zwolnieniami. Pensja a raczej zasiłek bo najniższa krajową za taką pracę nie da się inaczej nazwac daje wiele do życzenia bo przecież nie idziesz tam siedzieć i wypoczywać tylko pracować a nie płacą ci jak za pracę tylko jak za służbę na portierni w ochronie.Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawia Luboń
zdjecie uzytkownika
makatka - 2016-01-21 08:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że praca na etacie w tej firmie nie satysfakcjonuje wszystkich, jestem jednak ciekawa jak sprawa wygląda z franczyzną. oferują pomoc w otwarciu Delikatesów Cetrum w kilku miastach, piszą że zapewniają pomoc i szkolenia. moze warto rozkrecic maly biznes.
zdjecie uzytkownika
werona - 2016-01-23 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@makatka no myślę, że nawet warto rozkręcić taki biznes, ale trzeba wiedzieć gdzie. Mi się bardziej podoba ich oferta na magazyniera w Niepołomicach. Piszą, że zapewniają dobrą atmosferę , wysokie zarobki i pakiet socjalny. Ciekawe co jest w tym pakiecie. Pewnie opieka medyczna lub benefity.
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2016-01-27 16:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przedstawiciela jest tu bardzo trudna, zapomnij o pracy 8 godzin bo nie tylko nie zrobisz planu ale jeszcze zaliczysz opier.. za brak wyników. Plany nierealne i coraz bardzie naciągane. Rotacja bardzo duża i ogólny bałagan.
Z plusów auto do pewnej dyspozycji (dwumiejscowa toyota yaris z kratką i gps)
Raczej nie polecam
zdjecie uzytkownika
pluso - 2016-01-27 17:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie takie warunki są przekonujące, zwłaszcza z tym autem, plany zawsze da się zrobić, tylko trzeba chcieć :) dlatego ja właśnie będę do nich na to stanowisko aplikować, chociaż nieopisane są dokładne premie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania o poprzednie miejsca pracy, doświadczenie i sukcesy,. Ogólnie prosta rozmowa, szukają raczej młodych chcących charować długo za grosze niż doświadczonych handlowców
Pytania: Typowe, poprzednie zajęcia, sukcesy.
zdjecie uzytkownika
gabon - 2016-01-30 10:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluso - 2016-01-27 17:58:47]:
nie zawsze da się wykonać plany minimum niestety... Nie wiesz o czym mówisz. Niemniej mimo to warunki dla takich doradców do spraw wina na przykład i tak są zachęcające
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-02-01 11:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
użytkownik 2 wpisy niżej wie o czym mówi, w Eurocach wyrobienie planu musi być proste. To firma z dużym asortymentem, sklepy i restauracje się u nich zaopatrują, bo mają konkurencyjne ceny.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert