Eurocash S.A.

Komorniki

Opinie o Eurocash S.A.

free 2016-09-01 08:38:33
Koniec współpracy z firmą uważam że dwa ostatnie miesiące pod kierownictwem nowej pani kierownik hurtowni to strata czasu i nerwów osoba która nie może lub nie chcę podjąć decyzji i czeka nie wiadomo na co,w tej pracy trzeba podejmować ryzyko a nie głowa w piasek i może się uda :) , dziekuję za współpracę kasjerkom,chłopakom z magazynu i kierownikom zmian byliśmy dobrą ekipą chociaż niedocenianą przez panią kierownik .Życzę wam spokoju jak najmniej nerwów a pani kierownik podejmowania zdecydowanych decyzji a nie owijanie w bawełnę nie mogę,nie wiem, szok.
10
yyy 2016-09-05 23:50:15
Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle ??
4
On94 2016-09-07 11:04:59
Piszecie tu o masowych zwolnieniach . Na stronie eurocash jest oferta pracy dla magazynierów. Jest osobą która może się wypowiedzieć odnośnie tego stanowiska ? Ile można zarobić jakie zmiany itp ?
3
pracownik 2016-09-11 23:34:24
Do twoich obowiązków bedzie należało przjecie towaru i rozlozenie go w polki sprzatanie hali ogarniecie magazynu itp.praca ciezka ale jak ktos chce pracować to da rade1950 brutto i premia w zależności od zaangarzowania i wykonanego planu.możliwe nadgodziny(platne)
1
lifestyle 2016-09-16 20:20:27
Za wszelka cene nie zatrudniajcie sie w Warszawie w Sokołowie to jest po prostu koszmar kierownicy szmaca ludzi premie w systemie obcinaja szkoda nerwów
3
Pan Mano 2016-09-19 22:19:43
Na mojej hurtowni ze splacaniem inwentur nke jest akurat tak zle. Jedna splata okolo 300 zl na kazdego pracownika i wszystko.Najgorsze jest obgadywanie. Kazdego z kazdym, kiedy tylko nadarzy sie do tego okazja. Brak szacunku do Magazynierow od kierownictwa i szmacenie przez kasjerki. My zapierdzielamy, a fakturzystki maja czas na kawe, smiechy chichy a gdy magazynier stanie na chwile opierdziel z gory. To wszystko uklady i ukladziki miedzy kobietami. Chlopcy sa najgorsi. Szczerze nie polecam chociaz sam pracuje tu pare lat. Chyba z sentymentu, na szczescie jeszcze tylko kilkanascie dni. Praca gdzie indziej na tym samym stanowisku? 3500 brutto... Wytrwalosci i mocnych nerwow dla ,,normalnych" pracownikow...
4
Tyu 2016-10-01 15:06:46
Ja pracuję od niedawna w oddziale w Lublinie. Szczerze bałem się zaczynać tam pracy, ale tylko oni odpowiedzieli na moje Cv więc nie było wyjścia. Po ich telefonie poczytałem opinie i zamarłem. Strasznie dużo opinii o tym jak wykorzystują itp. 2 moich znajomych też pracowali i nie chwalili tej roboty. Po przyjściu do pracy okazało się że nie jest tak źle. Robię swoje, nikt mnie nie odciaga od roboty, nikt nie krzyczy bo raczej każdy jest zajęty swoim zleceniem i ze wzrokiem wlepionym cały czas w czytnik przemierzają halę. Kierownicy też raczej spoko jak zapytać to wytłumaczą. Opierdzielają oczywiście ale tylko wtedy jak jakiś matoł popełnia cały czas te same błędy i spowalnia się robota. Dla sprostowania jestem magazynierem. Co do wydajności pracy to oczywiście trzeba robić nie ma tak że się stanie z kimś i gada 15 min jak zauważą to się przyczepią. No ale nie ma co się dziwić jak 100 os zacznie sobie gadać to menager kierownikom głowy pourywa że nie panują nad grupą. Ja jestem zdania, że jak się idzie do pracy to się pracuję, zresztą to tylko 8 godzin. Co do nadgodzin są ale kierownik chodzi i pyta kto może zostać a jak tej osobie ucieknie autobus to nawet odwiozą do domu. Generalnie w firmie są swojego rodzaju sztywne zasady np przerwa ma trwać 20 min nie więcej nie można jeść na hali, trzeba cały czas mieć kask, nie wolno używać komórek. No ale tak musi być. Dzięki takim zasadom w magazynie będzie ład i porządek. Wydaje mi się że każdy wie jak to jest w firmie gdzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wydaje mi się że większość opinii piszą ludzie którym nie chce się pracować i myślą że ktoś będzie płacił za opierdzielanie się. Ja przyszedłem tu po 4 latach pracy w domu weselnym gdzie by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiło się po 250 godz w miesiącu, wyzysk, człowiek nie wiedział co ma robić bo miał 100 tys rzeczy na raz do zrobienia, szefostwo czepiało się naprawdę o nic. W eurocash wydaje mi się że wypoczywam, wiem co mam robić i pilnuje swojej roboty, po 8 godz idę na chatę i mam wszystko w *upie. Narazie jest dobrze oby było tak dalej trzymajcie kciuki
2
DEMON....1 2016-10-03 18:42:35
Kurde co wy piszecie, pewnie jesteście śmiesznymi kierowniczkami co?
Robicie ludzi w chu...ja jak się da i ile się da.
Za jaką kasę tam ludzie pracują, gościu czego oczekujesz od kogoś kto zarabia najniższą krajową co?
Może powiedz na forum ile ty zarabiasz .......Ludzie najlepszą motywacją jest kasa, a wy tylko kombinujecie jak uwalić premie przeciętnemu kowalskiemu. Jesteście żałośni karierowicze w dupie macie kogoś tylko widzicie swój czubek nosa.......pamiętaj karma wraca
7
Barbara 2016-10-03 20:57:16
Nikt nam nie pomoże z góry. Pracownik z hali eurocash jest dla nich nędznym wyrobnikiem wysrubowanych limitów i cyferek. Zapominają, że zysk wychodzi od nas, pracowników hurtowni. Każą nam kłaniać się klientom złodziejom i witać ich z uśmiechem. Dla zarządu jesteśmy jak śmieci nic nie znaczymy.

10
leon 2016-10-04 21:24:49
Czy ktoś ma wiedze odnośnie płatności za towar dostawcom?
Chodzi mi o nieterminowe płacenie za towar.
Daje to obraz o kondycji finansowej firmy w której pracujemy.
Marek 2016-10-05 11:16:12
Dział szkoleń- praktyki. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na ten temat? Jaka praca, zarobki?
Byk 2016-10-07 09:48:42
Jakie są zarobki na stanowisku magazyniera w Lublinie?
Maciej 2016-10-10 11:43:21
Witam.Orientujecie się czy potrzebują jeszcze kierownika w Ostrowie czy w Kaliszu.Pozdrawiam
mmmm 2016-10-13 12:44:46
buhahahaha cenia sobie zadowolenie pracowników maja oferty bo ludzie uciekają z tego syfu do lepszej pracy ja zmieniłem robote i tez mam wyplate na czas lepsza praca za lepsze pieniądze plus wolne weekendy .Jak się chce to się znajdzie lepsza prace niż eurocash
7
Byk 2016-10-13 13:36:56
Jakie są zarobki na stanowisku magazyniera,ile zmian i jakie godziny pracy?
Dzięki za wszelkie info.
2
Barbara 2016-10-15 21:11:24
Jak mają wyglądać. Są hurtownie gdzie100 ml sprzedaje się na sztuki. Wódki przy dostawie się sprawdza a na inwenturach wychodzi brak setek z trzy cyfrowym minusem. Nie mamy prawa klientom sprawdzać kieszeni, a idzie zima, kurtki płaszcze, itp.
4
zajechany przez EC 2016-10-21 14:09:15
W Ostrowie i w Kaliszu jest już kierownik ale osobiście nie polecam tej fuchy.
3
t@dzik 2016-10-24 16:57:58
a co powiecie o EC Alkohole w Mścicach , za koszlinem?
podwładny 2016-10-25 17:07:28
no cóż nie tylko klienci dokonują ataków słownych na pracowników hurtowni, zdarza się że to kierownik magazynu ubliża pracownikom a kierownik hurtowni i kierownik rejonu mimo zgłoszeń pracowników nie reagują a zachowanie wobec pracowników jest coraz gorsze. Zwykły pracownik najlepiej gdyby siedział cicho i pracował ponad czas pracy i jeszcze nie upominał się o swoje wynagrodzenie.
1
ktoś 2016-10-29 12:49:26
nie zdarza się to tylko w hurtowniach ale również w pozostałych działach m.in. kontrolingu...bez komentarza
1
Rudolf 2016-10-29 18:33:13
Czy możesz napisać dlaczego praca kierownika hurtowni jest taka zła?
michal 2016-11-03 11:34:22
To co powiesz kolego na temat zgłaszania nieprawidłowości? Najpierw informujesz kierownika hurtowni, że podwładny mu kierownik magazynu nie dba o swoje stanowisko, generuje straty, nic z tym nie robi. Co wtedy?
diabel 2016-11-03 15:31:46
Zgłoś to wyżej lub na infolinię dla pracowników
J 2016-11-07 20:04:32
Hej doradzam wszystkim pracy w hurtowni euro cash stojadla atmosfera pracy na poziomie zero a wszystko z powodow kierownictwa wyzysk ludzi
3
Z890 2016-11-09 11:54:06
Witam!
Dnia 31.10.16 inicjaly T.W. spowodował wypadek w pracy.Odział Gdańsk Jabloniowa.Spadła mu cała paleta piwa z sztaplarki.Ocalało tylko 5 skrzynek.Paleta upadła z wysokości maksymalnego zasiegu masztu wozka wysokiego sklady.
3
zajechany przez EC 2016-11-10 11:10:53
Oczywiście mogę....przede wszystkim nie masz wpływu na zamówienia bo towar który dobrze rotuje nie możesz zamówić tyle ile chcesz(co za tym idzie niższa sprzedaż)natomiast gó.... które się terminuje dostajesz paletami co wpływ na straty za które de facto płaci każdy pracownik.Cele które stawia EC niestety są praktycznie nie do przejścia.Hurtownie które ją otrzymywały kombinowały na przecenach ale już to nieaktualne.Dodatkowo jest tak dużo obowiązków że niestety 8 godz.to za mało 24 by brakło bo co 5 min.telekonferencja itp.Dużo by mówić to tylko kilka faktów.Ale najlepiej jak sam się zatrudnisz....zobaczysz....i wyrobisz sobię opinię
6
Triksy 2016-11-13 18:43:42
Praca w Eurocash to dla zwykłego pracownika koszmar. Stanowisko pracy nazywa się: Kasjer-fakturzysta-magazynier, czyli wszystko w jednym. Praca ponad siły, szmacenie człowieka przez kierownictwo i klientów jest na porządku dziennym. Premie są zabierane ciągle i wychodzi z tego 1400zł na rękę, bo trzeba spłacać inwentaryzację i "podmagazynek" czyli jak pracownik nie wyłapie niezgodności przyjmowanego towaru z fakturą to dowalają "karę" szarym pracownikom do spłaty, na przykład 2000zł i każdy pracownik (a na hurtowni jest 8 osób, po 3-4 na zmianie) musi te 2000zł spłacić i jeszcze inwentaryzacja, którą też muszą spłacić to daje całą najniższą krajową do wypłaty. Kierownik regionalny nic sobie z tego nie robi i mobbing kierownictwa zamiata pod dywan. Dodatkowo kierownictwo każe wciskać klientom towar po terminie co jest w ogóle niezgodne z prawem i niech się Sanepid za to weźmie i Inspekcja Pracy, za to że pracownicy mają urlopy z 4-5 lat zaległe. To jest po prostu traktowanie ludzi jak psów a nawet gorzej. Nie polecam pracy w tym miejscu.
16
psyho11 2016-11-15 17:13:46
Mam pytanie czy pracownicy Eurocasha dostają możliwość dokonywania zakupów w hurtowniach Eurocash?

Chodzi mi o pracowników np. Centrów Dystrybucyjnych bądź Centrum Makroregionu.

loko 2016-11-15 19:51:29
Macie jakieś info odnośnie stażu (program managerski)?
maciej 2016-11-19 12:16:44
orientujecie się kto jest kierownikiem w kaliszu
Nowy 2016-11-22 16:16:49
Witam czy u was też wymyślili sobie jakieś śmieszne normy paliwa?? I oczywiście jak ci więcej spali to kto za to płaci pracownik no bo kto aaa i jeszcze trzeba płacić za trzymanie auta po domem 250 zł do silników 1,6 i 400 powyżej 1,6cm3 popierdolilo ich!!!!!!!
2
Xyz 2016-11-27 13:21:03
Cały czas słyszymy cięciach kosztów a kierownictwo księgowości wymyka się w wielkiej tajemnicy przed pozostałymi pracownikami na kilkudniowy wyjazd za granicę.
7
Xyz 2016-11-27 13:22:58
Cały czas słyszymy cięciach kosztów a kierownictwo księgowości wymyka się w wielkiej tajemnicy przed pozostałymi pracownikami na kilkudniowy wyjazd za granicę.
6
zwolniony 2016-11-28 16:52:57
no Prezes możne się pochwalić wyszkoloną kadrą HR...osoby z działu HR proponują pracę osobom zwolnionym...buhahahahahaha...dawno się tak nie uśmiałem....
6
nope 2016-11-30 19:18:55
To akurat wymyślił swego czasu rząd, dla uściślenia kwoty, które podajesz są dodawane do dochodu, więc realny koszt pracownika to zus i podatek czyli od kwoty 250 PLN koszt pracownika to 80 PLN.
Gosc 2016-12-04 12:54:31
Dobrze, ze sa portale, w ktorych mozna wyrazic opinie, bo wlasnie chcialem zlozyc CV, ale po tym co przeczytalem, to z przykroscia stwierdzam, ze tylko gnoje, chamy, wyzyskiwacze, hieny, sku..., cienkie bolki, ludzie bez honoru, zasad, faszysci, zarzadzaja ta firma to oni wpywaja na to, ze upadlaja ludzi, a polacy emigruja... p.s. szkoda, ze nie ma legalizacji broni palnej, ale I tak sprawiedliwosci ich dopadnie jak grom z jasnego nieba, zycie kazdego frajera zweryfikuje...
6
E.C 2016-12-05 19:57:58
Pracuje w E.C od roku jako magazynier potwierdzam wszystko co jest tu napisane. Ale nigdy mi nie wychodziła najniższa krajowa pracujemy jak roboty ciągle nowe obowiązki. Jeśli ktoś musi pracować i płacić za inwenture to wina kierownictwa. Jest bardzo ciężko ale w każdej pracy jest ciężko. mi praca nie odpowiada z powodu nadgodzin bo obowiązki które są na nas dane nie są możliwe do spełnienia w ciągu 8 godzin chociaż wszyscy się uwijają jak mogą nawet czasem przerwy nie robią na jedzenie. Ja szukam nowej pracy podziękował.
2
pracownik 2016-12-06 14:02:39
Ostrzegam, doradzam... nie składajcie w tej firmie cv, omijajcie szerokim łukiem.
Jestem pracownikiem tej wspaniałej firmy, gdzie ludzi pisząc ładnie traktują jak białych murzynów. A jeżeli chodzi o menagerów to jedna wielka porażka, to ludzie bez skrupułów, niszczą drugiego człowieka bez mrugnięcia okiem.
W domu ich nie kochają, to w pracy wyżywają się. Pensja 50 zł brutto większa od najniższej krajowej.
Polecam tym, którzy chcą stracić zdrowie i zapaść na nerwicę. Tego się dorobiłem jedynie w tej firmie.
7
życzliwy 2016-12-07 10:52:06
Kierownictwo ucieka z tej firmy, bo menagerowie z mózgu wodę robią. Cały czas obserwujemy zmiany kierowników bo każdy po zapoznaniu się bliżej polityce firmy mówi dość.
4
życzliwy 2016-12-07 10:57:11
Nie trudno domysleć się dlaczego tak się dzieje, uciekają gdzie pieprz rośnie bo przyjrzeniu się bliżej firmie i muszą szukać nowych murzynów. A jak murzyn powie dość to wywalają na zbity pysk.
3
maluszek 2016-12-08 03:36:15
jestem ciekaw ,kto wymyślił w Będzinie,by pracowacć 27-go grudnia od 24-tej i w 2-go stycznia tez od 24-tej.Mam nadzieję,że osoba ,która to wymyśliła też w te dni przychodzi do pracy.Przypominam ,że święto według kodeksu pracy jest do 6:00 dnia następnego . A w Będzinie niestety każde święta przychdzimy na 24-tą i nie ma za to dodatkowej kasy ,ani dodatkowego dnia wolnego.
3
edyta 2016-12-17 04:31:19
jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pchać się tutaj za żadne skarby świata
1
Były pracownik 2016-12-18 21:14:39
Niedługo sami się zjedzą. Będzie więcej kierowników niż ludzi, którzy będą na nich pracować. Hasłem przewodnim firmy powinien być napis "Arbait macht frei". Normy spalania zostały ustalone przez pseudo kierownik floty, która ma pojęcie o samochodach jak świadek Jehowy o Maryi, żeby przypodobać się zaimplementowanemu Dyrektorowi z Carlsberga, aby wykazać wirtualne oszczędności, na pokrycie strat związanych z błędnie podjętymi decyzjami.
4
Manamana 2016-12-28 17:43:35
W mojej obecnej pracy jest niezłe szambo, psychicznie już nie wytrzymuję i szukam czegoś nowego, ale po tym co tu piszecie widzę, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :( w Lublinie poszukują osoby na stanowisko: ASYSTENT/KA MAKROREGIONU, orientujecie się ile można zarobić na rękę? czy wyżej opisana atmosfera tyczy się też pracy biurowej? czy relacje są takie same jak na hali?
JFK 2017-01-08 22:50:55
mnie kolego jak mało kogo życie nauczyło zapier...ć, wyszedłem z domu goły i bosy z dobrze poukładaną makówką i wiesz co - nie ściemniaj! zapierdzielam już kilka lat i wszędzie widzę ludzi, którzy gonią w piętkę z jęzorem na wierzchu... u mnie może i efekty są, ale bezsprzecznie - skórka w EC nie warta wyprawki. Ja mam jeszcze przychody z poza EC, więc u mnie lekko, ale co się muszę namóżdżyć w robocie - bóg jeden wie... współczuję wszystkim, którzy podobnie jak z resztą i ja - ZAPIEPRZAJĄ długie godziny i czasem nawet soboty/niedziele za tzw. pański ch...
2
JFK 2017-01-08 22:53:43
dziękujemy ci KK
pepe 2017-01-10 20:28:22
czy orientujecie się czy w Kaliszu rzadzi w Ec Krzysiu.Pozdrawiam
Doman 2017-01-19 00:09:53
Często zdarza sie ze opóźniają płatności. Terminy maja po 3 miesiące a nie płaca przez 6. Wiem to od dostawców bo na moja była hale większość dostaw było bezpośrednich a ja zajmowałem sie zamówieniami. Jak dostawa nie przyjechała to tel do dostawcy a tam po znajomosci Pani mówi ze fk z lutego nie poplacone a jest lipiec.
Alert 2017-01-19 11:53:58
Pytanie odnośnie pracy jako ph. Opłaca się? Jaka podstawa, premia, godziny?
pracownik 2017-01-22 08:42:43
W Pińczowie to juz jest totalna patologia.Wszyscy na wszystkich maja haki.Menager tylko zmienia sobie sekretarki w wiadomych celac.Jak pracownik pujdzie na rozmowę to pierwsze pytanie jest takie "czepales się dzisiaj" a jak ma być jakąś kontrola o której zawsze wiedza to nawet Ukraińcy nie dają rady.Dajcie sobie spokój z ta firma.
Zostaw swoją opinię o Eurocash S.A. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.