Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurocash S.A.

Pracowałeś w firmie Eurocash S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-20 22:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tradis,
dobry numer tez wywineli przejmujac społki, ktore później tworzyły PD o czym pracownicy zorientowali sie po fakcie. Mysląc iź mieli zachowaną ciągłość, srodze sie rozczarowali, gdyż w swiadectwie pracy stoji iz przejście z poprzedniej spółki do eUROCASH nastapiło za porozumieniem stron, tylko ze nikt z pracownikow tych pozrozumien nie widzial ani nie podpisywał.
zdjecie uzytkownika
Paolo - 2015-03-31 21:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam... bo muszę narazie . Co mogę powiedzieć. Ekipa spoko ! Kierownik nawet też daje radę pod warunkiem że masz siłę pracować przez tyle godzin, ile sobie zażyczą tzn od 8 do 12 bez możliwości wyboru oczywiście. Ja jako 4 letni pracownik jestem traktowany jak Ci którzy pracują 2 tygodnie. 0 szans na awans podwyżkę czy lepszą premię, jak zrobisz za dużo normy w 1 tygodniu to na 2 tydzień wrzucają Ci takie gówniane zlecenia że od razu z niej spadniesz, a idzie za tym... wypłata około 1800zł. Jak dla mnie ŻAL. Pozdrawiam i nie zachęcam .
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2015-04-07 13:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/// - 2015-02-04 13:37:30]:
Czy to prawda że tam jakieś dziwne akcje się dzieją pod nadzorem kierowniczki?
zdjecie uzytkownika
Jarek 70 - 2015-04-10 17:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdezorientowany - 2015-04-07 13:13:05]:
Ale co masz na myśli , że dziwne akcje ? Bo ostatnio w Eurocash dzieja się same dziwne rzeczy ? O co pytasz konkretnie ?
zdjecie uzytkownika
zdez - 2015-04-13 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek 70 - 2015-04-10 17:32:56]:
Nocne kontrolne naloty, manie prześladowczą co do pracowników... brak podstawowych zasad zarządzania a w efekcie ucieczka na l4...??
zdjecie uzytkownika
JAKUB-Z - 2015-04-17 00:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdez - 2015-04-13 08:54:30]:
Ale że o so chozi? Bo ja jak zwykle nic nie wiem :(
zdjecie uzytkownika
alus - 2015-04-17 00:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nocne kontrole byly pewnie nie bez podstaw...!! Mania przesladowcza dopiero sie tam zacznie...tak to jest jak ktos nie wie za bardzo o co chodzi i pisze bzdury!!!
zdjecie uzytkownika
MAKRO - 2015-04-18 08:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alus - 2015-04-17 00:59:18]:
pracownicy podrinkowali to i była akcja :)
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-04-19 00:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odkąd u mnie działają związki kierownictwo boi się pochopnych decyzji bo wie że ktoś cały czas patrzy im na ręce przed tym było zmuszanie do nadgodzin, fałszowanie kart pracy, odmowa urlopów na żądanie teraz wiedzą że jeden telefon do prawnika i już wiem co mi wolno co nie ! póki co nie chcemy podwyżek... chcemy tylko normalnej atmosfery w pracy i utemperowania kierwników buraków którzy robią wałki i ustawiają sobie rodzinę za plecami menago, związek to nie Solidarność czy Pan Duda, związek to my ludzie którzy chcą działać i coś zdziałać na rzecz poprawy warunków pracy,zainteresowanych prosimy o kontakt
solidarnoscweurocash@interia.pl
zdjecie uzytkownika
pilek - 2015-04-19 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tak właściwie zdziałały do tej pory związki zawodowe w eurocash, czy to tez jest może jakaś propozycja utworzenia tego ruchu? Co dla przykładu macie w systemie socjalnym?
zdjecie uzytkownika
Tullamore - 2015-04-22 21:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Praca w tej firmie okazała się pomyłką. Finanse 1750 brutto + - 200 brutto premii i nadgodziny praktycznie codziennie to wychodzi 1545 netto!!! Warunki pracy nie ma takich, nikt tego nie przestrzega. Ludzie przychodzą na 1 lub 2 dni i są przerażeni. Nie polecam tej firmy!! Już i mnie tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
Mordor - 2015-04-23 21:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem 2 lata w tym syfie. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-24 22:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro zaczynają się coraz większe szykany i robienie problemów związkowcom to chyba coś zdziałali... tym bardziej że liderzy związkowi biją intelektem na głowę przygłupich kierowników i "szefuff" ekipy, a tak w ramach powrotu do tematu to na centrum dystrybucyjnym od 1800 do 2500 netto idzie wydrzeć tyle że nacisk na psychike i "zniewolenie" w postaci wszelakich norm i zakazów coraz większe...
zdjecie uzytkownika
Logitech - 2015-04-28 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnią cię za to ze nie zostaniesz na nadgodziny jak w trafi kosa na kamień bo ktoś sie nie boi wcześniejszych gróźb zwolnienia . Mobbing rzecz powszednia , nie polecam
zdjecie uzytkownika
beny_szczecin - 2015-05-04 14:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

pojawilo sie ogloszenie ph ds kluczowych klientow eurocash alkohole.
ktos cos wiecej moze na ten temat powiedziec? ile wizyt dziennie, jakie targety? na Jaka kase mozna liczyc w podstawie? Jakie narzędzia- auto- komputer- telefon? Czy mozna po pracy używać sluzbowego auta?

Bede wdzieczny za wszystkie informacje:)

pozdrawiam
beny
zdjecie uzytkownika
tripo - 2015-05-05 15:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Eurocash Franczyza aktualnie ma do zaoferowania miejsca pracy na stanowiska takie jak doradca klienta - FMCG, specjalist do spraw kategorii świeżych, kierownik do spraw ekspansji, kierownik hurtowni, stażysta w dziale marketingu, specjalista informatyk, doradca do spraw wina, regionalny specjalista do spraw marketingu, przedstawiciel handlowy,a także jako kierownik zarządzania i kasjer
zdjecie uzytkownika
aggaaa - 2015-05-07 10:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenia z Euro do Komornik jako Starszy/Młodszy Spec. Informatyk - Helpdesk widziałam kilka (w przeciągu 6-8mc) i zastanawiam się czy warto tam aplikować. Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy jest duża rotacja pracowników i ile płacą netto?
zdjecie uzytkownika
aggaaa - 2015-05-07 10:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-16 14:26:11]:
czy uzyskałeś juz jakieś informacje na ten temat?
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-05-07 20:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beny_szczecin - 2015-05-04 14:56:10]:
Idz na rozmowe i sie dowiesz:-)a ak Cie przyjmiesz to sie przekonasz:-) ja pracuje w tej firmie i zapewniam Cie, ze nikt na temat kasy nic Tobie z pracownikow nie powie:-)w jakiej firmie pracujesz obecnie?
zdjecie uzytkownika
aggaaa - 2015-05-08 09:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi bardziej o to czy jest szansa zostac tam na dluzej czy po 3 miesiacach dadza wypowiedzenie? obecnie pracuje w firmie informatycznej w poznaniu dlatego zastanawiam sie czy warto ryzykowac bo nie wiem czego moge sie spodziewac
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-05-08 16:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aggaaa - 2015-05-08 09:31:30]:
Tego to nawet chyba oni nie wiedza.
zdjecie uzytkownika
amon - 2015-05-12 16:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś coś napisać o aktualnych zarobach przedstawicieli handlowych?
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-05-17 19:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy na rozmowe to sie wszystkiego dowiesz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nikt nie chce pracować w tej firmie, więc kierownik był zadowolony ze ktoś się zgłosił ze średnim wykształceniem i bez problemu otrzymałem pracę. No i jak szybko otrzymałem tak szybko zrezygnowałem.
Pytania: Wykształcenie, zatrudnienie wcześniejsze, kilka słów o sobie.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-18 22:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam 2 lata nie polecam nikomu nawet wrogowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] coraz wieksze wymagania ,fałszywi ludzie wredna su... area.nie chce slyszec o tej firmie
zdjecie uzytkownika
Maksio - 2015-05-19 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Horror i gehenna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracy ! traktują nas jak murzynów !wynagrodzenie miesięczne to zasiłek nie wypłata! wymagają co raz więcej a co raz mniej płacą !Mobbing Mobbing !!!!!Brak sprzętu do pracy !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurocash S.A.?
Zadaj pytanie
alert