Grupa Pracuj

Warszawa

Opinie o Grupa Pracuj

Grupa Pracuj 2016-06-17 09:44:42
Jeśli może Pan podjąć pracę na pełen etat w godzinach 8:00-16:00, to tak, jak najbardziej zachęcamy do aplikowania.
Poza tym nie pracujemy w weekendy, cała firma pracuje od poniedziałku do piątku :)


Pozdrawiamy,
Grupa Pracuj
Grupa Pracuj 2016-06-21 14:17:31
Szukamy osoby, która może pracować 5 dni w tygodniu między 8:00/9:00 a 16:00/17:00. Jeśli chcesz rozwijać się w sprzedaży, wybierasz się na studia zaoczne i Twój tryb studiów pozwoli Ci na pracę w pełnym wymiarze, to jak najbardziej, zachęcamy do wysłania nam swojej aplikacji :)

Grupa Pracuj
1
zdecydowanieniepolecam 2016-06-21 16:17:24
Grupa Pracuj? Kpina z ludzi. Kpią sobie i marnują czas innych. Zapraszają na 3 a nawet 4 etapy rekrutacji - każdego. Na każdym "etapie" taka sama formuła. Banalne pytania, zerowy profesjonalizm i brak przygotowania co do samej merytoryki spotkań jeśli chodzi o pracowników działu do którego się ubiegałem. Po ostatnim etapie nie dostałem żadnej odpowiedzi (minął już ponad miesiąc od czasu rekrutacji). Opowiadali jak to dużo mają kandydatów, jacy to są profesjonalni w podejściu do rekrutacji. I co? Zero odpowiedzi a ogłoszenie odnawiane jest co kilka dni. Kpina z ludzi i tyle. Jeśli macie ochotę biegać i tracić swój czas by "pogadać" sobie o zainteresowaniach albo poprzedniej pracy to rekrutacje tam są dla was idealnym miejscem. Jeśli nie? To szukajcie czegoś innego gdzie ludzi traktuje się z szacunkiem
Odradzam
13
zdecydowanieniepolecam 2016-06-22 02:32:31
Mówię o ofertach pracy Grupy Pracuj do ich firmy w siedzibie na ul prostej w Warszawie
2
Grupa Pracuj 2016-06-23 10:00:30
Wszystkie staże są u nas płatne. Co więcej, jeśli po stażu obie strony będą zadowolone ze współpracy i będzie taka możliwość – składamy naszym stażystom ofertę pracy.
Jeśli natomiast chodzi o prowizję, to w przypadku stażystów oferujemy stałe wynagrodzenie.

Pozdrawiamy,
Grupa Pracuj
1
Grupa Pracuj 2016-06-23 19:03:03
Zależy nam na tym, żeby kandydaci czuli się podczas naszych rekrutacji komfortowo, dlatego jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi i sugestie zmian.

Dużą uwagę przykładamy również do przekazywania informacji na temat poszczególnych etapów procesu rekrutacyjnego, dlatego bardzo prosimy o kontakt pod adresem rekrutacja@pracuj.pl w celu wyjaśnienia tej sytuacji.

Przeanalizujemy rekrutację, o której Pan pisze i jeśli okaże się, że możemy coś poprawić, dołożymy wszelkich starań, żeby ten proces udoskonalić.

Pozdrawiamy,
Grupa Pracuj
zdecydowanieniepolecam 2016-06-24 21:12:33
Gdybyście szanowali osoby przychodzące do was na rozmowy odpowiadalibyście - nawet negatywnie- po zakończonym etapie jaka jest wasza decyzja.
Nauczcie się tego, bo to nie pierwsza taka opinia o was z jaką się spotykam.
Również pozdrawiam i życzę więcej szacunku.
7
zdecydowanieniepolecam 2016-06-25 01:46:22
To dlaczego okłamują i wręcz zarzekają się, że dadzą odpowiedz niezależnie od wyniku rekrutacji? Szczególnie w ostatnich etapach. To chyba nie problem poinformować dosłownie kilka osób prawda?
5
ola 2016-08-02 16:14:20
Na pracuj.pl mam konto od ok 5 lat, w tym czasie dwukrotnie zmieniałam miejsce pracy, lecz nigdy nie udało mi się znaleźć pracy przez ten portal ( mówimy o pracy biurowej w centralach dużych firm, na stanowisku samodzielnego specjalisty, Warszawa)
Albo tygodniami nie ma żadnego odzewu ze strony pracodawców (wiem, bo jednocześnie szukam na innych portalach i stamtąd jakoś ludzie dzwonią), albo trafiam na jakieś dziwne firmy, oferujące pokrętne warunki za śmieszne pieniądze, typu podstawa 1800 + premia, co jest stawką znacznie poniżej stawek rynkowych dla doświadczonych specjalistów w moim zawodzie.
Mam coraz gorszą opinię o Was.
Ostatnio zaproszono mnie do biura głównego Pracuj, w Warszawie. Rozmowa na stanowisko w dziale marketingu.
Po 3 tygodniach rekruterka skontaktowała się ze mną, żeby poinformowac, że...jednak nie prowadzą rekrutacji na to stanowisko.
Teraz też najlepszą ofertę pracy dla siebie znalazłam na innym portalu, po 2 dniach odbyła się rozmowa rekrutacyjna, po 2 tygodniach poszłam do nowej pracy. Na pracuj bezskutecznie szukałam przez 2 miesiące, zmarnowałam tylko czas.
7
Grupa Pracuj 2016-08-11 13:04:59 [pracodawca]
@rg Kandydaci/ki, którzy uczestniczą w procesie rekrutacyjnym do naszej firmy, po każdym spotkaniu rekrutacyjnym są informowani, że decyzję przekażemy maksymalnie w ciągu 14 dni. W pierwszej kolejności staramy się skontaktować telefonicznie. W przypadku gdy Kandydat/ka nie odpowiada, przesyłamy decyzję drogą mailową. Dużą uwagę przykładamy do przekazywania informacji zwrotnej, dlatego bardzo prosimy o kontakt w tej sprawie na adres: rekrutacja@pracuj.pl. Prześledzimy dany proces i jeżeli pojawiły się nieprawidłowości, dokonamy wszelkich starań, by usprawnić proces. Pozdrawiamy Grupa Pracuj
Grupa Pracuj 2016-08-11 13:08:49 [pracodawca]
Ilość etapów zależy od konkretnego procesu rekrutacji i poziomu stanowiska. Zależy nam na możliwości poznania Kandydata/ki, a Kandydatowi/ce umożliwia poznanie nas, naszej firmy oraz stylu pracy. O ilości etapów i samym procesie rekrutacji informujemy Kandydatów/ki na bieżąco, w czasie procesu rekrutacji. Przykładamy dużą uwagę do atmosfery i profesjonalizmu naszych procesów. Do działu Sprzedaży i Obsługi Klienta wprowadziliśmy w tym roku warsztaty rekrutacyjne, które są I etapem rekrutacji, następnie na II etapie Kandydat/ka spotyka się indywidualnie z przyszłym bezpośrednim przełożonym.

Pozdrawiamy
Grupa Pracuj
Grupa Pracuj 2016-08-11 13:10:34 [pracodawca]
Zgadza się, zapewniamy umowę o pracę oraz system prowizyjny. Więcej informacji znajdziesz w naszych ogłoszeniach. Proces rekrutacyjny do Działu Sprzedaży, to zazwyczaj dwa etapy, maksymalnie trzy. Obecnie wdrażamy nowy projekt-warsztaty rekrutacyjne. Prowadzone są przez Dział HR. Jeżeli nie ma możliwości przeprowadzenia warsztatów, proces zamyka się w dwóch etapach. Podczas pierwszego etapu, na spotkaniu obecny jest bezpośredni przełożony. W kolejnym etapie Kandydat/ka spotyka się z szefem regionu.

Zachęcamy do aplikowania :)
Odpowiemy na każde z pytań: rekrutacja@pracuj.pl

Pozdrawiamy
Grupa Pracuj
Grupa Pracuj 2016-08-11 13:11:50 [pracodawca]
Staże w naszej firmie, w różnych działach trwa zazwyczaj od 3 do 6 miesięcy. W tym czasie, stażysta znajduje się pod opieką opiekuna, który jest odpowiedzialny za wdrożenie do firmy, zespołu i obowiązków (mamy też 2-dniowe oficjalne wdrożenie do firmy). Stażysta ma okazję zobaczyć, jak się pracuje w danym dziale oraz uczyć się od doświadczonych kolegów i koleżanek. Bardzo często, po odbyciu stażu, najlepszym stażystom oferujemy stanowiska juniorskie lub asystenckie, proponując umowę o pracę. Staże w naszej firmie są zawsze płatne.

Zapraszamy!

Grupa Pracuj
Grupa Pracuj 2016-08-11 13:13:17 [pracodawca]
W ostatnim czasie prowadziliśmy rekrutację do działu Marketingu B2B (posiadamy dwa działy Marketingu w Grupie Pracuj) na 4 stanowiska: Specjalista ds. Marketingu, Młodszego Specjalisty ds. Marketingu, Asystenta i Stażysty. Trzy rekrutacje na stanowiska Młodszego Specjalisty, Asystenta i Stażysty zakończyliśmy sukcesem i obecnie czekamy na przyjście ostatniego pracownika . Po trzech tygodniach procesu rekrutacji na stanowisko Specjalisty ds. Marketingu podjęliśmy decyzję o anulowaniu procesu z przyczyn biznesowych. Anulowanie procesów rekrutacji zdarza się rzadko. W takiej sytuacji zawsze przepraszamy Kandydatów zaangażowanych w spotkania rekrutacyjne, za czas poświęcony na spotkania z nami. Dużą uwagę przykładamy do prowadzonych procesów rekrutacji, dlatego bardzo prosimy o kontakt na adres: rekrutacja@pracuj.pl w razie jakichkolwiek nieprawidłowości. Prześledzimy dany proces i jeżeli pojawiły się nieprawidłowości, dokonamy wszelkich starań, by go usprawnić. Pozdrawiamy Grupa Pracuj
1
gosc 2016-08-26 15:43:15
zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie na stanowisku Telefoniczny Doradca ds. Klienta Biznesowego w Rzeszowie. Duża rotacja wśród pracowników, zwykły telemarketing za marne stawki, a "Kadra zarządzająca" w tym zespole to jakieś nieporozumienie.
7
CbA 2016-08-27 09:25:57
Podzielam opinie w 100 %. Do tego zeposlu szukaja osob, ktore daja soba manipulowac. Z drugiej strony podziwiam członków zespołu Tele, bo trzeba miec duzo cierpliwosci w sobie zeby wysluchiwac bzdur wyglaszanych przez Kierownika-który, mam wrażenie uważa siebie za najmadrzejszego na świecie, a zespół za półgłówków. Szkoda czasu i energii na pracę w Tele Rzeszów.
8
Gonia 2016-08-29 10:22:49
Od dłuższego czasu sama zastanawiam się nad aplikowaniem na ogłoszenie na stanowisko Telefonicznego Doradcy, ale zastanawia mnie to dlaczego ciagle kogos tam szukają? Taka duża rotacja? I jeszcze te negatywne opinie... Tam chyba nie jest kolorowo.
... 2016-09-01 21:37:15
Polska rzecz - ponarzekać na forum. Zupełnie egzotyczną kwestią jest wypowiedzieć się pozytywnie. Więc dla odmiany: w zespole Tele Rzeszów nie torturują i nie wystawiają na ekstremalne próby niczyjej cierpliwości. Ile ludzi - tyle opinii - powyższa jest opinią moją, a że uprzedzeniami łatwiej się podzielić niż pozytywami to już kwestia chyba mentalności.... Ja pracę polecam.
3
Pracownik biura Rzeszów 2016-09-02 09:13:46
Mam poczucie, że na ten serwis wchodzą osoby, które chcą wylać swoje żale bo przykładowo zostały zwolnione. Kij ma zawsze dwa końce - ja wypowiem się z tej drugiej strony.
Jestem Pracownikiem GP w oddziale w Rzeszowie. Każdemu polecam pracę z tak wspaniałymi ludźmi, a Rekruterów GP podziwiam, ponieważ na pewno ciężko stworzyć tak zgrany zespół.
Atmosfera w pracy jest świetna, Kierownicy i Liderzy dbają o to, aby każdemu było po prostu dobrze.
Każdy Pracownik ma swoją "przestrzeń" co w obecnych czasach jest dość rzadkim zjawiskiem.
Osobiście polecam pracę w GP :)
5
Pokora 2016-09-02 13:48:46
Bardzo przykro czytać te obraźliwe opinie. To takie dziecinne.... Ostatnio słyszałem wypowiedzi na tym poziomie emocjonalnym na piaskownicy wśród kilkulatków.
Jeśli ktoś nie umie przepracować porażki, to tak się kończy właśnie - wszyscy są winni tylko nie ja. To takie polskie...
Ja pracę w tym zespole polecam.
4
Gość 2016-09-05 16:43:15
Firma daje ogromne możliwości rozwoju. Nie jest to dobre miejsce dla ludzi którzy dają minimum a chcą otrzymać maksimum. Świetne miejsce dla osób ambitnych i chcących dobrze zacząć swoja karierę zawodową.
3
K. 2016-09-06 11:00:39
Rekrutacji nie prowadzi jeden człowiek, ale grupa ludzi. Rozumiem Twoje wkurzenie, ale jak jest kilka etapów i ludzi biorących udział w rekrutacji to czasem może się coś wysypać i komunikacja zawiedzie.
1
Obecny pracownik 2016-09-08 19:30:17
zgadzam się z opinia.. Ludzie nie umieją przyjąc porazki i wylewają żale.
pewnie gdyby dalej firma dała im mozliwości pracy byli by bardzo zadowoleni..

Polecam pracę w Tele Rzeszów:

świetny zgrany zespół, wymarzone godziny pracy, stabilne zatrudnienie i szereg innych atrakcji , którymi firma nas codziennie zaskakuje :)

w porównaniu z moim wcześniejszym Pracodawcą mam wszystko na czym mi zależy.
biorąc pod uwagę rzeszowskie standardy firma daje bardzo dużo :)

zapraszam do aplikowania :)
2
Słabo 2016-09-21 17:50:43
Firma dobra tylko na start. Po początkowej euforii przychodzi chłodne spojrzenie na oferty innych pracodawców i swoje konto bankowe. Owoce w kuchni i dopłaty do języków nie wystarczają, kiedy człowiek posiada jakiekolwiek ambicje. Manipulacja jest na porządku dziennym i zostają tylko te osoby, które nie mają nic do powiedzenia, a wypłata na poziomie 1800zł w pełni je zadowala.
Trafnie zwrócono uwagę na dużą rotację - pracownicy odchodzą (i są też zwalniani z ww przyczyn) bo jest mnóstwo lepszych ofert pracy.
Potrafią się rozstać bez żalu z pracownikami, którzy decydowali o sukcesie firmy na przestrzeni kilku lat, bo po prostu nie są już dłużej potrzebni.
W grupie pracuj można zarobić tylko będąc handlowcem i to z niezłym portfelem klientów.
Młody handlowiec nie ma co liczyć, że coś zarobi, bo poszukiwać może co najwyżej małych firm, które w większości są juz w tele Rzeszów - a tam jest call center i je masowo obdzwaniają.
Polecam tylko w przypadku, gdy naprawdę nie ma nic lepszego.
11
KK 2016-09-23 13:22:13
Podpisuje się pod tym obiema rękami
pan_kapusta 2016-09-23 23:46:18
Tak jak pisał ktoś powyżej:
atmosfera w tej firmie była super, ale teraz to już dawno nie to, co było kiedyś. Ludzie odchodzą, bądź są zwalniani. Możesz przepracować tam kawał czasu, mieć na koncie parę sukcesów a i tak jeśli nie trzymasz kim powinieneś i zaczynasz się wychylać to bardzo szybko będziesz kontynuował karierę poza strukturami.
Inny temat to płace - naprawdę jest słabo, ostatnio urealnili trochę, ale nadal są to ochłapy. Najlepsi specjaliści wyciągają max połowę tego, co oferuje rynek.

Jeśli jesteś juniorem i nie znasz biznesu to w Grupie nauczysz się bardzo dużo i zapewne spodoba ci się atmosfera tworzona przez zespół, czesto skupiony w cichym przymierzu przeciwko swojemu antyspołecznemu przełożonemu
Jeśli coś potrafisz i jesteś specjalistą to szukasz pracy gdzie indziej, choćby nie wiem jakie historie opowiadali o kawie i o stole do piłkarzyków - to naprawdę prosty podział.
10
PROJECT MANAGER 2016-09-27 23:50:21
Napiszę w ten sposób. Nie jest tak źle, jak niektórzy tu piszą. I nie jest tak różowo jak starają się przedstawiać wszędzie i zawsze osoby z grupy Pracuj.pl Pracowałem przez 6 miesięcy w biurze w Warszawie. Owszem luz i dosyć swobodna atmosfera ma swoje zalety. Ale ma też i wady. Bywało tak, że nie można było zebrać grupy osób, aby omówić szczegóły projektu. Ktoś był ale wyszedł. Ktoś znowu nie dojechał bo coś miał do załatwienia na mieście. Z kolei ktoś tam miał być jutro ale nie był pewien. Z początku było to nawet śmieszne, ale z czasem zaczęło do mnie docierać, że wiele z tych osób nie rozumie podstawowych rzeczy. A swoją pracę traktują jako miejsce do wypicia kilki kaw, poplotkowania czy umówienia się wieczorem do kina czy klubu. Ruch w interesie zaczynał się w momencie gdy przychodziło do opiniowania czy finalizacji projektu. Wtedy sobie przypominali, że jednak tam pracują i przydałoby się coś zarobić. Postarać się o jakąś premię. Taki trochę kabarecik Olgi Lipińskiej w wersji amatorskiej. Po pół roku pracy w pracuj.pl miałem dosyć. Firma czerpała wzorce odnośnie warunków pracy, atmosfery z dużych amerykańskich firm typu Google czy Yahoo. Tyle tylko, że nie wzięli pod uwagę mentalności i uwarunkowań życiowych. Ale trzeba przyznać, że PR mają opanowany do perfekcji. Jako atut w pracuj.pl potrafią też zrobić lokalizację ( Rondo Daszyńskiego). Co akurat w przypadku osoby dojeżdżającej z Łomianek na bardzo średnie znaczenie. Ale dobrze brzmi. Tak samo jak banany czy jabłka w każdy poniedziałek. Od prawie roku pracuję u konkurencji (tak można to nazwać). Jestem managerem ds. projektu. Kiedy moi koledzy i koleżanki, którzy jeszcze tam pracują albo są w tym samym miejscu albo to miejsce w nieznaczny sposób zmienili. Reasumując: Jeśli liczysz na luźną i niczym (praktycznie) nie skrępowaną atmosferę w pracy - jak najbardziej 4/5 Jeśli liczysz na zdobycie wiedzy i doświadczenia w pracy - musisz się zastanowić 3/5 Jeśli liczysz na karierę adekwatną to Twoich umiejętności i wiedzy, radzę się zastanowić. Awanse są i owszem, ale nie zawsze awansują Ci co powinni 2/5
7
Nick 2016-09-28 14:06:14
Rozwój tylko na początku. Cała struktura jest nastawiona tylko na przemiał pracowników - niestety. I jak ktoś wyżej pisał, karierę robią Ci, którzy siedzą cicho i wypełniają często "niebiznesowe" polecenia bez zająknięcia.
Jeszcze słówko o Tele Rzeszow - nie do końca jest to call center, ale wielkimi krokami się nim staje.
Występuje tu ta sama zasada co w reszcie firmy - nie wychylaj sie bo oberwiesz, natomiast pieniądze sa naprawdę marne. Jest to najgorzej opłacany dział w całej Polsce i najbardziej marginalizowany.
Do tego nikt w firmie nie lubi tele, bo podbierają klientów.
Zasada jest prosta - przemielić jak najwięcej firm, pracowników, byle target się zgadzał.
A pracownicy żyją z klapkami na oczach i są poddawani ciągłemu "praniu mózgów" przez ich przełożonych. Jak ktoś jest odporny i nie ma dużych ambicji to być może trochę popracuje, ale jak zacznie się odzywać, to od razu wyleci. Podsumowując - szkoda czasu/życia.
2
Nick1 2016-09-28 22:11:49
Proszę Cię...przecież decydując się na jakąś pracę, warunki współpracy- ktoś robi to świadomie raczej, i nikt nikomu nie stawia pistoletu do skroni i nie każe podpisać umowy, kontynuować współpracy, czyż nie (?)
Więc załóż własną firmę ( o ile jej nie masz jeszcze) i sam/a planuj działania, decyduj, motywuj, wspieraj, rozwijaj, organizuj, prowadź wdrożenie, szkolenia, treningi - i wróć tu z mądrymi, konstruktywnymi przemyśleniami - czy to wszystko udało Ci się w 100% (?)
1
Terefere 2016-09-28 22:24:55
Szanowny użytkowniku, nigdzie i nikt nikomu nie da nic za darmo, to po pierwsze. Po drugie, jak komuś nie odpowiadają warunki współpracy - zmienia ją. I nie ma w tym nic złego. Mamy wolną wolę i każdy powinien z tego skorzystać.
1
Konstruktywnie 2016-09-28 22:38:42
Drodzy kandydaci - jeśli to czytacie, to jako społecznik, mam nadzieję, że kierujecie się rozsądkiem i nie oceniacie sytuacji, na bazie paru niezadowolonych byłych pracowników.
Nie tylko chodzi o tę firmę, ale też o inne tu oceniane. Szkoda, że nie ma takiego serwisu, gdzie można by było "oceniać" - wystawiać opinie, o byłych pracownikach, aby ustrzec, lub zachęcić następnych pracodawców, do zatrudniania ich.
Piszę ten komentarz, nie w obronie konkretnej firmy, ale pracodawców, którzy po, czasami max 3 etapach rozmów rekrutacyjnych, przyjmują do siebie pracowników, często nie wiedząc o nich nic - pod kątem uczciwości, i innych przyzwyczajeń.
Redakcjo Gowork, może warto utworzyć profile osób z możliwością anonimowej oceny przez byłych pracodawców/przełożonych (?)
Pozdrawiam
1
Kaska 2016-09-28 23:16:16
A piszesz głupoty :)... kto mądry Ci uwierzy, nie znajac Cię. Chyba nie wiesz jeszcze co to pranie mozgu. Popracuj w branzy MLM to zobaczysz czym jest pran u e mozgu. Wszystko przed Toba :)
fib 2016-09-29 11:36:27
Po ponad 4 latach pracy w GP mam także swoją opinię nt. tego pracodawcy a powyższe wypowiedzi innych osób tylko mnie w niej utwierdzają.
W większości firma oferuje umowy o pracę lecz nie jest tajemnicą, iż pracują także osoby na umowę zlecenie pomimo, że ich praca, godziny pracy nie odbiegają od pozostałych. Są benefity takie jak obiecują i nie ma co narzekać, wynagrodzenia są wypłacane w terminie. W GP masz możliwość poza tym w kilka dni w miesiącu pracować zdalnie z domu, rozpoczynać pracę między godziną 8 a 9:30 i chyba normalne jest, że należy uzgodnić to z przełożonym aby nie było sytuacji, że przez np. godzinę nie ma nikogo w dziale bo wszyscy nagle sobie stwierdzą, że przyjdą na 9:30.
Tu na forum są zarówno osoby, które widzą minusy GP, jak i tacy, co z zaciętością ratlerka będą szczekać na tych co mają odmienne zdanie nt. pracuj.pl.
Na pewno potwierdzę to, że atmosfera się bardzo popsuła i nic nie wskazuje na to aby była lepsza. Ludzie się wzajemnie obgadują, plotki są na porządku dziennym i każdy wie o wszystkich najlepiej, a jak nie wie to sobie dopowie i powie dalej. To nie sprzyja "wyjątkowej atmosferze". Ludzie z potencjałem i doświadczeniem odchodzą na potęgę, na niewygodnych (czyt. mających odmienne zdanie) szuka się haków i to rozchodzi się po firmie z prędkością światła. Rotacja jest bardzo wysoka i dotyczy to zarówno pracowników z kilkuletnim doświadczeniem jak i całkiem nowych.
@Nick1 zgadzam się z Tobą lecz napisz mi proszę jak to jest, że skoro firma tak rozwija, wspiera, motywuje, szkoli to skąd ta rotacja? Może zamiast wyniosłych słów należy robić a nie tylko pisać jacy to jesteśmy super. Nie jest profesjonalne opowiadać, że pracownik jest "be" bo zdecydował się odejść od Leadera HR (a to już ostatnio jest normą), każda osoba, która odchodzi jest piętnowana - tak jakby firma miała wyłączność na pracowników.
Prawdą jest także, że ludzie tu pracujący są przemęczeni, że cele stawiane przed nimi są nierealne do zrobienia. Nie tylko z ich winy ale także z powodu lekkiego podejścia do swoich zadań współpracowników i braku odpowiedzialności. Projekty ciągną się miesiącami aby w końcu ktoś z góry stwierdził, że nie .... tego nie będziemy realizować lecz często nie informując o tym wszystkich członków zespołu. Praca bieżąca, projekty, spotkania, które nic nie wnoszą powodują, że ludzie zasuwają po godzinach za "Bóg zapłać" (podobno to się nazywa odpowiedzialność i jest to wpisane w wartości firmy).
Czy polecam pracuj.pl jako pracodawcę - TAK, dla osób rozpoczynających pracę, bez większego doświadczenia. Możesz się dużo nauczyć i to prawda. Nauczysz się także dużo i ciężko pracować i na początku będziesz się z tego cieszył, następnie dotrze do Ciebie, że jako młodszy specjalista masz takie same obowiązki jak starszy specjalista tylko kasę inną i wcale to nie zależy od stażu i doświadczenia. A jak ktoś powyżej ładnie napisał - awanse w pracuju to osobny temat i zależy kto z kim trzyma, z kim chodzi na lunch, jak "krótko" się nosi i na kogo donosi :)
Spotkałem się także z opinią, że pracuj jest kuźnią kadr dla przyszłych pracodawców i to jest prawda! Przyjdź, przetrwaj, zdobądź doświadczenie i ..... rozwijaj się dalej poza strukturami korporacji. To już jest korporacja i należy się do tego przyznać.
To, że 99% kadry zarządzającej jest "wychowankami" Grupy Pracuj to akurat nie świadczy na plus - firma promuje tylko tych, co nie mają własnego zdania i nie dopuszcza doświadczonych menadżerów z rynku, gdyż mogliby okazać się (i pewnie by tak było) lepsi i zburzyć wyidealizowany wizerunek obecnych menadżerów. I tak to się wszystko kisi we własnym sosie a jak komuś duszna atmosfera doskwiera łapie świeże powietrze poza murami pracują.
6
Biedronka 2016-09-29 15:04:50
Skąd przypuszczenia, że byłym pracownikom się nie udało ? Może właśnie całkiem odwrotnie - po przejściu do innych firm otworzyły się im oczy, że może być dużo lepiej, a to czym tak szczyci się Grupa Pracuj (że jest ponad standardy rynkowe )jest tak naprawdę podstawą u innych pracodawców ? Mamy wolność slowa, wiec kazdy ma prawo podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Ja pracę w Grupie Pracuj polecam poczatkujacym, aby nabyc doswiadczenia . W miare rozwoju praca u tego pracodawcy okazuje sie coraz mniej satysfakcjonujaca. Na dluzej odradzam, w wielu firmach jest znacznie lepiej. Warto wyjść ze strefy komfortu i ślepego zapatrzenia . :-)
4
Lolek 2016-09-29 15:41:04
Droga Anno, cząstkę "-by" z osobowymi formami czasownika piszemy zawsze razem. Widocznie to prawda, że ludzie odchodzą z pracuja bo mają za współpracowników osoby przekonane o własnej nieomylności z jednocześnie jak widać kiepską wiedzą na poziomie podstawowym. Z tego co widać niechęć pracowników do siebie przeniosła się z kuchni do sieci i to nie świadczy dobrze. Ktoś coś napisał, drugi podłapał, trzeci chce być lojalny i przytakuje. .. istna piaskownica.
Ludzie przychodzą do firmy i z niej odchodzą. Tak to wszędzie działa i należy to zrozumieć a nie szukać dziury w całym. Z tego co widać to broniący obecni pracownicy także po nocy piszą - nie śpią bo pracują? A Ty dowcipna Aniu widząc po godzinie wpisu to zaczynasz dzień pracy chyba od przejrzenia netu a nie maili; a może od przeglądania ofert pracy :)
3
PROJECT MANAGER 2016-09-29 18:10:53
Niewiele zrozumiałaś z tego co napisałem. Jeśli uważasz, że firma która wymaga i dobrze za to płaci to wyzysk, to znaczy, że jesteś jeszcze na bardzo wczesnym etapie rozumienia firmy. Praca to nie jest miejsce schadzek i obgadywania Zosi czy Kasi. Jak sama nazwa wskazuje jest to miejsce pracy. W pracuj.pl jest za dużo luzu i niektórzy wykorzystują to ponad miarę. Jednym zdaniem, na dzień dzisiejszy oprócz atmosfery i luzu, pracuj.pl nie oferuje praktycznie niczego więcej. Duża rotacja w pracuj.pl świadczy o tym dobitnie. Nikt nie uciekałby do innych firm gdyby wszystko było w porządku.
1
Nick1 2016-09-29 19:48:04
Chwila, chwila czytam tu na forum, że ponoć nie ma awansów w górę, a z Twojej wypowiedzi wynika ze jednak są. Tak to jest jak sie generalizuje.... raz drodzy użytkownicy, piszecie ze awanse są, raz ze nie ma.
To akurat dobrze swiadczy o organizacji, ze daje mozliwosci awansowania.
Nie prawde piszesz, ze praca w tej firmie jest tylko na poczatek dobra. Znam osoby w tej firmie ktore pracuja ponad 5 lat i jeszcze sie rozwijaja. Tylko nie poprzez stanowiska tylko wiedze ekspercka, bo o to w rozwoju chodzi.
Rotacja? A gdzie jej nie ma? Wskaż jedna firme w ktorej nie ma rotacji?
Nick1 2016-09-29 19:54:57
Chwila, chwila czytam tu na forum, że ponoć nie ma awansów w górę, a z Twojej wypowiedzi wynika ze jednak są. Tak to jest jak sie generalizuje.... raz drodzy użytkownicy, piszecie ze awanse są, raz ze nie ma.
To akurat dobrze swiadczy o organizacji, ze daje mozliwosci awansowania.
Nie prawde piszesz, ze praca w tej firmie jest tylko na poczatek dobra. Znam osoby w tej firmie ktore pracuja ponad 5 lat i jeszcze sie rozwijaja. Tylko nie poprzez stanowiska tylko wiedze ekspercka, bo o to w rozwoju chodzi.
Rotacja? A gdzie jej nie ma? Wskaż jedna firme w ktorej nie ma rotacji?
Akuku! 2016-09-29 22:33:32
Jak widać o zespole z Rzeszowa wypowiada się ktoś, kto nigdy w nim nie pracował. Nasluchal się od innych i no cóż..."nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza". Pewnie był handlowcem, nie zrobił targetu i standardowo szuka winnych dookoła. Odpowiedzialność godna nagrody! Bardzo Ci współczuję. W call center też nigdy nie pracowałeś jak widać skoro potrafisz je porównać do tego zespołu. Pomimo to jednak dzielisz się tutaj na forum na zasadzie "powiedziała co wiedziała". Aż dziwne, że z taką wiedzą i doświadczeniem nie nominowali Cię Prezesem spółki?!

Tele Rzeszów - mega ludzie. Trudna praca dająca sporo emocji, wyzwań i ogrom satysfakcji. Kierownictwo to normalni młodzi ludzie, na których można liczyć. Polecam!
3
K 2016-09-30 10:54:22
Ttutaj narzekają ludzie, którzy zostali zwolnieni nie z jakiegoś widzimisie przełożonego tylko po prostu byli za słabi/nie wpasowali się w zespół/whatever. Nie zwolnień za darmo.

Ja obecnie pracuję w Tele Rzeszów i każdemu z całego serca polecam tą pracę, a co więcej, rekomenduję ją swoim znajomym.
Guest 2016-09-30 12:55:25
Skąd tyle złych emocji i wrogości do osób niezwiązanych z telemarketingiem? Czyżby przemawiał przez Ciebie żal, ze to co robisz to nie jest pracaTwoich marzeń i poniżej Twoich kwalifikacji ? Trochę pokory i poszerzenia swoich horyzontów Ci życzę, bo bez tych cech do końca życia będziesz pracować na słuchawkach.
1
Akuku! 2016-09-30 18:11:33
Najsłabsze ogniwa zawsze się wykrusza w każdej firmie i w każdych zespołach. Premie zależą od wyniku, to naturalne w sprzedaży. Na rynku rzeszowskim wypadają bardzo dobrze pod kątem finansowym. Ale jeśli ktoś myśli że zarobi leżąc na lezaku to nie ma co aplikować. Rozwój owszem - firma inwestuje w ludzi, to może być to "pranie mózgu", które się tu co chwilę pojawia w komentarzach, ale skoro ktoś nie umie docenić i zrozumieć po co ktoś go szkoli lub najnormalniej pomaga osiągnąć cele, to już trudno.

Podsumowując - warto! Jeśli chcesz się czegoś nauczyć, poznać super ludzi i pracować w atmosferze szacunku i optymizmu, to nie ma na co czekać!
1
wedrf 2016-09-30 21:33:04
no bo w sumie nawet taka oferta na stanowisko starszego progrmaisty. Net w Warszawie wygalda calkiem fajnie tak na prawde tylko podjrzwam ze trzeba spelniac oczywiście sporo wymogw no ale tez ciężko by było żeby bez odpiwiedniej wiedzy pracować na takim stanowisku
1
abc 2016-10-25 20:42:42
Firma jak pracodawca świetnie prezentująca się z poziomu centrali, wszyscy zadowoleni, uśmiechnięci, otwarci i bardzo pomocni. Odniosłem wrażenie, że pracują tam świetni ludzie, a GP bardzo dba o zadowolenie swoich pracowników. Natomiast wszystko zależy od tego do jakiego oddziału trafisz i pod czyje skrzydła... Ja akurat nie trafiłem dobrze, bo do jednego z oddziałów po zachodniej stronie PL. Mój przełożony od początku roku usiłował zbudować swój zespół, niestety nie wychodzi mu to... Sam nie do końca rozumiem powód nie przedłużenia ze mną umowy, bo nie potrafił mi tego normalnie wyjaśnić... Prawdopodobnie przyczyną było to, że mój przełożony wspominał, że ma fobię społeczne i być może to spowodowało zaburzenie relacji między nami... Myślę też że mógł mieć problem z osobami, które mają własne zdanie i nie boją się go głośno wypowiedzieć oraz nie chcą myśleć w sposób odgórnie narzucony. Nie znoszę sztuczności i przytakiwania...
3
Hans27 2016-11-10 07:50:05
Jeżeli jesteś mężczyzną, nie aplikuj do Rzeszowa. Jeżeli już Cie zatrudnią, to po pewnym czasie Cie zwolnią.
Są EWIDENTNIE nastawieni na kobiety!
6
Anka 2016-11-27 10:55:27
Do zmiany pracy przymierzałam się już od dawna. Przeglądałam oferty w różnych portalach. Ogłoszenia o osobie do telemarketingu, na doradcę klienta biznesowego, asystenta itd w Grupie Pracuj w Rzeszowie widywałam ciągle. Zastanawiałam się czy faktycznie zespół ciągle się powiększa, czy w całym Rzeszowie i okolicach nie mogą znaleźć nikogo odpowiedniego.

Zdecydowałam się kandydować. Miałam ponad 10-letnie doświadczenie w sprzedaży przez telefon, z dobrymi rezultatami. Nakłoniłam także mojego kolegę z pracy do złożenia aplikacji.

Pierwszy etap rekrutacyjny był przez telefon. Ja miałam dwie rozmowy. Kolega jedną.
Oboje zostaliśmy zaproszenie na rozmowę do biura. Na trzech rekruterów, tylko jednego można było nazwać profesjonalnym. Później okazało się, że dwie pozostałe rekruterki, to osoby posiadające tylko wiedzę teoretyczną, praktycznej nie za wiele.

Popracowałam trzy miesiące i mi podziękowali. Nie siedziałem i patrzyłam się w sufit tylko ciągle dzwoniłam. Ludzie, którzy tam pracują od kilku lat mają bazę najlepszych klientów. Nowe osoby muszą ciągle dzwonić. Dostają tzw "zimną" bazę i dzwonią. Non-stop. Wyzwanie nie jest łatwe, po pierwsze ceny pakietów Pracuj są bardzo drogie, po drugie - najlepsi pracodawcy są już zajęci- zostają sami mali przedsiębiorcy, których nie stać na wykupienie pakietów Pracuj i są jeszcze mocni pracodawcy związani z innymi serwisami. Wiedziałem, że nie przedłużą mi umowy. Rynek pracodawców nie rośnie z dnia na dzień, żadna firma nie szuka coraz to nowych pracowników, są także inne serwisy, gdzie również można szukać pracowników - za mniejsze pieniądze.

Ludzie zazwyczaj w porządku, ale nie wszyscy. Jak w każdej pracy - jedni są mili naturalnie, inni z przymusy. Jeszcze inni utopiliby cię w łyżce wody.

Jeżeli ktoś szuka stabilnej i stałej pracy, to Pracuj.pl raczej bym odradzała. Bardzo duża rotacja wśród nowych pracowników, wymagania duże (często niestety nie do zrealizowania z przyczyn wymienionych wyżej), prawdopodobieństwo zatrudnienia na stałe - znikome. Te same oferty pracy pojawiają się ciągle w sieci - zwalniają jednych, przyjmują drugich i tak w kółko.
5
Pracuj 2016-11-29 08:15:04
Warto dodać jeszcze informacje, że dobrzy przyjaciele jednej z Liderek mają lepsze "zycie" od pozostałych członków zespołu. Na porządku dziennym jest przekazywanie lepszych/bardziej rokujacyh firemek, tak żeby jej dobrzy znajomi nie mieli problemów ze zrobieniem targetu.oczywiście nigdy takie przekazanie firmy nie jest jasno zakomunikowane. To była świetna firma, super zespół, fajne miejsce pracy - ale od jakiegoś czasu idzie coraz bardziej na dno :( może pora zmienić kadrę zarządzająca a nie tylko szeregowych pracowników?
3
Maye 2016-12-03 08:41:53
Nie tylko handlowcy, ale również zarząd, dział hr, kierownicy, liderzy, obsługa klienta
Chn 2016-12-03 09:01:13
Do wszystkich którzy piszą ze w pracuj są mega ludzie, super współpracownicy i jest to WIELKĄ zaletą. W innych firmach też pracują wspaniali ludzie i nie jest to zasługa tych firm, tylko tych konkretnych ludzi. Jeżeli chcesz poznać takie osoby, idź do dowolnej firmy, czy nawet na piwo lub imprezę. NAPEWNO ich spotkasz.
3
Grupa Pracuj 2016-12-05 14:21:04 [pracodawca]
Dużą uwagę przykładamy do profesjonalizmu przeprowadzanych procesów i atmosfery podczas spotkań rekrutacyjnych, dlatego bardzo prosimy o kontakt pod adresem rekrutacja@pracuj.pl w celu wyjaśnienia tej sytuacji. Przeanalizujemy rekrutację, o której Pan/i pisze i jeśli okaże się, że możemy coś poprawić, dołożymy wszelkich starań, żeby ten proces udoskonalić.

Standardem w naszej firmie jest umowa o pracę, którą pracownik otrzymuje już na samym początku. Zależy nam na budowaniu relacji i długofalowej współpracy.

Dbamy o naszych pracowników. Każdemu oferujemy szeroki pakiet benefitów ( m.in. prywatna opieka medyczna, dofinansowanie języków obcych, budżet na szkolenia i karta Multisport).

Płeć w żaden sposób nie warunkuje zatrudnienia w naszej firmie. Najważniejsze są dla nas kompetencje, osobowość i motywacja do pracy potencjalnych Kandydatów i pracowników.

W Grupie Pracuj obowiązują wysokie standardy zarządzania zespołem. Liderzy są przygotowani do pełnienia swoich ról oraz na bieżąco wspierani w swoim rozwoju.

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt pod adresem: rekrutacja@pracuj.pl

Pozdrawiamy

Grupa Pracuj
4
Zostaw swoją opinię o Grupa Pracuj - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Pracuj