Frisco.pl Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

Gregor 2017-03-26 09:26
Widziałem że Frisco ma ostatnio nowe oferty pracy dla kierowcy. Jakie tu można dostać wynagrodzenie? Czy jest dodatek socjalny?Czy fajnie się pracuje?
3
praca 2017-03-28 09:05
(usunięte przez administratora) dodatki możesz mieć kartę multisportu (niestety pracując na godną wypłatę czasu na to nie znajdziesz by z niej skorzystać) Praca od Poniedziałku do niedzieli . Praca jak praca ludzie spoko niestety kierownictwo niezbyt więc jeżeli mam rodzić szukaj dalej.
8
Zembalek 2017-04-09 12:01
Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów.
Pomagam 2017-04-11 12:06
Oni tam wiecznie maja aktywne oferty na temat pracy bo niestety taka firma nie ma stałych pracowników. Wpisz w praca.pl frisco i Ci wyskoczy
1
Alicja 2017-04-12 08:31
@Zembalek, aktualne oferty pracy firmy znajdziesz na ich stronie internetowej pod linkiem: https://www.frisco.pl/stn,work Które stanowisko Cię interesuje?
Frytek 2017-05-17 20:55
Frisco.pl jest jednym z wielu sklepów, które bardzo ułatwiają nam życie.
Alicja 2017-05-22 09:02
@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tej firmie.
Zaciekawiona 2017-05-22 12:37
Alicjo Twoim zadaniem jest przedstawianie informacji o pracodawcy to poproszę o takie informacje z Twojej strony bo jako moderator widzisz wszystkie (nawet te usunięte) komentarze .
5
Frytek 2017-05-25 09:18
Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga oraz dobra lokalizacja mogą dać sukces.
Skivvy 2017-05-25 21:33
FRYTECZKO kochana aby mieć kompetentną załogę trzeba być uczciwym i uczciwie wynagradzć za wykonaną pracę, a niestety Frisco ma z tym problem. Dopóki tego nie zrozumie nie będzie dobrze.
8
Gucio 2017-06-04 19:17
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód, żeby oskarżyć firmę. To już nawet powód nie jest ważny tylko samo oskarżanie, takie już mamy nawyki. Handel nie jest lekki więc może trzeba przeanalizować swoje decyzje.
Frytek 2017-06-13 21:49
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o Frisco?
Frytek 2017-06-20 11:59
Frisco to bardzo fajna firma, niestety podpadła hejterom.
1
Frania 2017-07-01 13:51
Powiem szczerze, że nie spotkałam firmy która płaciłaby za leżenie. Wszędzie trzeba pracować a w sklepie to jest dosyć ciężka praca. Delikatni niech pracują przy pierzach
2
Frania 2017-07-13 17:06
Frisco to fajna firma , dobrze mi się tu pracuje choć nie jest lekko.
1
Lenka 2017-07-24 09:06
Dla mnie to fajna sieć, praca w handlu nigdy nie była lekka.
Kleofas 2017-08-03 23:45
Sądzę że pod tym względem akurat niewiele się zmieniło. Niestety...
3
Poszukujący 2017-08-09 10:49
Chyba przesadzacie, firma nie ma potrzeb kadrowych to wnioskuję iż jest ok.
Karol 2017-08-13 10:12
Ja nie narzekam na firmę, ale jest jeden warunek pracę w handlu trzeba lubić.
Korytko 2017-08-17 17:15
Witam. Widzę że ostatnie pozytywne komentarze pisane są za firmowego biurka frisco. By przykryć negatywne komentarze prawdy o firmie. Może za biurkiem jest okey ale niższe szczeble jak magazynierzy i kierowcy to jedno wielkie nieporozumienie. Placa nie adekwatna do wykonywanej pracy. (usunięte przez administratora)
5
Fryszczak 2017-08-17 17:21
Nie będę się rozpisywał. Pracowałem jako kierowca. Wynagrodzenie żałosne za pracę którą wykonywałem. NIE POLECAM chyba że zdrowie Ci nie miłe.
5
Kolargol 2017-08-20 10:37
Przy tak olbrzymiej konkurencji w handlu każda firma musi walczyć o klienta. Klienci są coraz bardziej wymagający. Wszystko to nie ułatwia pracy we Frisco, trzeba sie napracować żeby mieć dobre wyniki i zarobki.
Mirunio 2017-08-24 11:56
Szukam pracy i właśnie przeczytałem opinie na tym wątku. Może niektórzy mają trochę racji ale nie przesadzajcie. Generalnie żeby zarabiać jakieś przyzwoite pieniądze trzeba sobie popracować, nie ma inaczej.
Fredek 2017-08-25 01:13
To sobie "popracuj"... Zobaczymy czy po pierwszych dniach nadal będziesz takim entuzjastą. Już to widzę...
4
bok 2017-09-01 15:28
trzy na zmianie
Mag 2017-09-02 14:51
Przy ilu zamówieniach jak mozna wiedziec tak mniej wiecej?
Franio 2017-09-03 20:54
Jesteście pewni tego, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm, wszędzie są jakieś mniejsze lub większe problemy. Frisco to dobry pracodawca
Alicja 2017-09-04 11:31
@Franio a czy Ty pracowałeś w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.? Opowiedz o swoich doświadczeniach w tej firmie. Będą to pomocne informacje dla osób, które myślą nad zatrudnieniem się w firmie.
Mag 2017-09-04 11:41
Witam,ponawiam pytanie,przy ilu zamowieniach tak mniej wiecej 3 osoby zajmuja sie kontaktem z klientem dotyczacych brakow?
wiem 2017-09-05 15:37
odpowiedz brzmi dwie i to zależy kiedy
wiem 2017-09-05 15:38
odpowiedz brzmi dwie i to zależy kiedy (często 1)
Miły 2017-09-05 16:20
Dla najniższych pracowników firmę zdecydowanie ODRADZAM
3
bok 2017-09-06 11:43
zależy ile jest otwartych zleceń
Mag 2017-09-07 15:19
No tak ale tak mniej wiecej ile jedna osoba obdzwania klientow?
Mag 2017-09-08 08:44
@wiem,ale ile tak mniej wiecej musi ta 1 osoba wykonac telefon z brakami?
Fajka 2017-09-08 22:14
Miałam nadzieję, że dowiem się coś więcej o firmie ale niestety nic. Takie biadolenie i czepianie się nie wiadomo o co ?. Z tego co wiem, usunięte mogą być jedynie wpisy łamiące regulamin forum czyli np. wulgaryzmy!!
1
ręce opadają 2017-09-09 10:42
Milion pięćset sto dziewięćset.
2
Mag 2017-09-09 17:29
Dzieki pajacu za taka odpowiedz.
White 2017-09-11 21:46
Pracy nie polecam. Jak nie liżesz pewnej części ciała albo nie jesteś pociotkiem kogoś z dobrego stanowiska to daj sobie siana. Chyba że chcesz się nauczyć języka zza wschodniej granicy.
3
Oaza 2017-09-12 07:45
Nie polecam. Chyba że chcesz stracić zdrowie .Nosząc hektolitry wody.
3
Kilof 2017-09-13 08:13
Może praca w handlu nie jest najłatwiejsza ale jeśli już wybraliście Frisco to chyba każdy widział co będzie robił. Nie ma komu za was pracować, trudno?
JAAA 2017-09-14 08:32
Owszem wybraliśmy dlatego ostrzegamy innych by nie dali się nabrać na złote góry pana kierownika A
2
Szy 2017-09-14 22:45
Obiecanki obiecanki A.K dobre zarobki itp itd. Owszem ale jak tyrasz 5-23 . Przerzucając codziennie duże ilości kilogramów wody. Które odczujesz za parę latek.
4
qba 2017-09-19 11:03
A ktoś może jasno napisać ile zarabia kierowca?
qefir 2017-09-19 11:24
wysłałem CV do Frisco na stanowisko kierowcy, czy ktoś może napisać jak dokładnie ta praca wygląda? Ile można zarobić tak realnie itp.?
qefir 2017-09-19 11:33
Jakie są warunki pracy dla kierowcy, ile można zarobić jeśli ktoś może napisać będę wdzięczny. Pozdrawiam!
Popek 2017-09-20 01:05
Z tego co wiem Firma zatrudnia już więcej Ukrainców niż Polaków.. Ze względu na dofinansowanie. Ukraińcy są traktowani dużo lepiej niż Polacy, większość czasu spędzają oni na przerwach i obijają się i nikt nie zwróci im uwagi że stoją. Kierownictwo udaję ze nie widzi ( dostaja za nich kasę to im wystarczy ) Ukraińcy ''pracują ''od 6 do 18. nawet dłuzej przynajmniej na papierze Po 15 jak nie ma już nikogo prócz nich to wszyscy siedzą w szatni czy na stołowce.

Kierownictwo jest bo jest większość jak nie wszyscy ma stanowiska po znajomości , nie umieją zarządzać ludzmi, spedzają czas na pogaduszkach Nie wiedzą co się dzieje na magazynie. Nie są potrzebni nawet bo nic nie wnosza .
Frisco dąży do maksymalizacji zysków jak najniższym kosztem . niedługo będą tam '' pracować sami ukraincy. Kiedyś było jeszcze w miarę normalnie.
Warunki sanitarne tragedia w toy toyu są lepsze warunki niż w toalecie męskiej, nie wiem co sanepid na to, przecież to sklep
Nie polecam bardzo słabe zarobki
2
JAAA 2017-09-20 11:20
Niestety nie napiszemy jasno bo odrazu zostanie to usunięte jak masz dużo czasu polecam się przejść posłuchać obietnic Arka (pozdrawiam)
3
qefir 2017-09-20 12:04
Dzięki za naświetlenie sytuacji, pytam bo dziś miałem iść na rozmowę.
Jeśli się zdecyduję iść to chciałem chociaż trochę wiedzieć o co tam chodzi i czego się spodziewać.
Pozdrawiam.
2
Alicja 2017-09-22 00:06
@qefir czy zdecydowałeś się w końcu iść na rozmowę? Jeśli tak to jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Z ilu etapów składa się proces rekrutacji? @JAAA jeśli jakiś post jest usunięty to znaczy, że narusza on regulamin forum. Z regulaminem forum można zapoznać się ze strony http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.