Frisco.pl Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

nędz 2016-03-28 14:45
premie pewnie @duma jeśli się sprawdzisz też są zresztą jak w każdej firmie, mnie z kolei interesuje stanowisko kierowcy dostawcy, ktoś wie jaką dają umowę? będę wdzięczny za odpowiedź
1
Mikołaj 2016-04-27 16:48
Widzę, że ostatnie oferty pracy są już nieaktualne, a szkoda. Dawali całkiem dobre warunki na stanowisku Specjalisty ds. handlowych.
2
Bejbik 2016-05-05 21:09
@Mikołaj w takim razie jak ci się podobały warunki to możesz poczekać lub zaryzykować i wysłać do nich cv od tak. Może coś się znajdzie dla ciebie ;)
Karlton 2016-06-07 11:01
I jeszcze jedno - to, co ktoś pisał wcześniej - ubrania służbowe. Dostajesz JEDNĄ koszulkę. I radź sobie.
3
oi 2016-06-15 22:21
dobrze, że dają jakies koszulki, swoich nie brudzisz przynajmniej
zainteresowana 2016-06-16 23:26
Jak przedstawia się praca w BOK może ktoś coś mi nakreśli,będę wdzięczna za informację.
amako 2016-07-20 15:21
Performance Marketing Manager jest poszukiwany tutaj i zastanawiam się jak to wszytsko będzie teraz obecnie wyglądało, macie moze o tym jakies konkretne informacje czy teraz nie za bardzo?
ciekawa 2016-07-21 11:29
amako - a gdzie widziałeś/widziałaś te ogłoszenia?
Man 2016-07-21 12:51
Miałem styczność z Frisco, bardzo fajna firma, rozwija się w naprawdę ciekawy sposób, polecam w sumie
kik 2016-08-17 18:51
pewnie podobnie tak jak wszedzie, znasz chyba mnij wiecej panujace stawki w firmach logistycznych czy dyspozytorskich, wiec wiesz na czym mniej wieej polegaja obowiazki kierowcy, podjerzewam,ze kasa do 6 tysiecy jak wszedzie a zjazdy do bazy moze co tydzien jak po polsce jezdzisz
klawa 2016-08-22 09:19
czyn ktoś kochani z was kochani pracował już może w tej firmie Specjalista ds. Pozyskania i Budowania Relacji z Klientami i podzieli się swoimi doświadczeniami ze mną? chodzi mi głównie o atmosferę pracę
normalny 2016-08-23 09:41
Klawa - a gdzie Ty widzisz ogłoszenie na takie stanowisko?
zadowolony 2016-08-24 12:50
Bzdury... firma jest cudowna.
peko 2016-09-13 13:09
Oferty są i owszem ale wcale nie ma ich tak sporo jak wszyscy tutaj ogłaszają, że wielka rotacja bo raptem szukają magazyniera, kierowcy i osoby do obsługi klienta. Wszystko jest na ich stronie można sobie przeczytać wymagania i lokalizację, do których poszukują
M 2016-09-22 14:16
Ogólnie wiele razy słyszałam same cudowności o Frisco.pl i nigdy nie widziałem nic co by miało temu przeczyć, ogólnie to Warszawa może być dumna z tej firmy
Am 2016-09-27 22:58
Ogólnie to jestem ciekawy czy praca w Frisco jest dobrze opłacana czy generalnie mimo wszystko nie warto?
piko 2016-09-28 16:54
@Am to strasznie subiektywna ocena - umowy często podpisywane są indywidualnie na różnych warunkach + każdy ocenia według własnych potrzeb. Warto próbować negocjować:)
milord 2016-09-29 15:48
@piko w sumie to racja. Mało kto otwarcie rozmawia o zarobkach, bo w końcu właśnie to tak wygląda - jeden zarabia więcej, drugi trochę mniej. Negocjować można, trzeba być tylko w tym dobrym... To najtrudniejsze ;)
Michał 2016-09-30 19:58
@milord trening czyni mistrza :D Najważniejsze, to się odważyć i w ogóle podjąć negocjację, ja sam mam z tym spore problemy, ale w końcu trzeba się na to odważyć
juland 2016-10-11 17:53
Czy we frisco funkcjonuje może jakiś pakiet świadczeń socjalnych albo inne dodatkowe benefity? Dzięki
Rdzenny 2016-10-29 09:51
Powiem tak. Warunki jak dla kierowcy słabe. Masz dużo czasu gotowy na tyrkę, to proszę bardzo. Ale dla kogoś z rodziną nie bardzo dobre zajęcie...
9
nn 2016-11-27 17:53
Może być...
1
BOBO 2016-11-30 20:39
Firma traktująca pracowników nie pasuje na twoje miejsce są następni.
8
Frytek 2017-01-17 11:37
Myślę , że przesadzasz z takim narzekaniem. Nikt nie zatrudni do pracy fizycznej osoby, która sobie nie poradzi. Jak dla Ciebie jest zbyt ciężko zmień pracę. Ja bardzo lubię pracę w handlu i nie przeszkadza mi że jest ona ciężka. Jestem zadowolony!!!!
zainteresowany 2017-02-03 20:04
Może ktoś pracuje na magazynie i może coś powiedzieć, szukam pracy a słyszałem że nie jest najlepiej.
3
pracujący 2017-02-03 20:21
Nareszcie pomyśleli o zdrowiu kierowców praca zaczyna się robić normalna kierownictwo zaczyna dostrzegać problem wprowadziło limity na wodę dla klientów bo to co ostatnio działo się po 20-30 zgrzewek wody na 2,3, 4 piętro bez windy to była porażka. Pozdrawiam
5
E.... 2017-02-07 08:21
Dobrze wiesz kim jesteś! Co tu Ci precyzować? Szkoda na to cennego czasu ;-)
Były 2017-02-09 09:45
Firma jest bardzo ok! Na uwagę zasługują super współpracownicy i bardzo w porządku kadra managerska! :-0
1
Fresk 2017-02-15 17:58
Frisko to bardzo dobra firma ale jak czytam niektóre wpisy to......
Odp 2017-02-16 15:57
Tak, a pracowałeś? Na jakim stanowisku bo raczej komentarze tego nie potwierdzają.... (usunięte przez administratora)
1
Dzidek 2017-02-19 16:52
Zawsze można pracować w innej firmie, po co to oskarżanie i czepianie się o wszystko, przecież wiadomo jaką działalność prowadzą?Dobrze, że jest taka fajna firma.
123 2017-02-26 10:16
Czy mógłbyś dokładniej napisać co masz na myśli?
Olt frend 2017-02-26 17:49
Nie długo sami zobaczycie ...
Alicja 2017-02-27 14:55
@Olt frend czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
Alicja 2017-03-01 08:35
Niedawno pojawiły się nowe oferty pracy! Można je znaleźć na głównej stronie internetowej firmy - https://www.frisco.pl/stn,work Co myślicie?
juzniezainteresowany 2017-03-01 15:49
Jeżeli chcesz pracować bez weekendów na 3 zmiany za 1600 zł z brakiem możliwości nadgodzin to polecam. Powinieneś też pojsc na lekcje ukrainskiego bo po polsku możesz sie nie dogadac, większosc pracownikow to imigranci :) A polacy, którzy tam pracują to ludzie, ktorzy nie potrafia albo nie che im sie szukac czegos lepszego.
8
Alicja 2017-03-02 08:44
@juzniezainteresowany, pracowałeś kiedyś w Frisco.pl Sp. z o.o.? Mówisz z własnych doświadczeń?
Prawda 2017-03-02 09:15
Pani Alicjo sokoro jest Pani redaktorem pewnie widzi Pani wszystkie komentarze, to chyba mówi samo za siebie ile komentarzy zostało usuniętych. Lepiej chyba jak usuneliby wszystkie, a nie tylko te negatywne, które są prawdziwe. Firma jako pracodawca to dno i to tak delikatnie mówiąc. Lepiej unikać Frisco jako pracodawcę, a jak widać gowork nie jest już stroną z której można dowiedzieć się prawdy. Nawet gwiazdek nie można już zaznaczać.
4
Alicja 2017-03-02 15:31
@Prawda, nie jestem moderatorem wątku. Jeżeli jakiś komentarz został usunięty to musiał być on niezgodny z naszym regulaminem.
Alicja 2017-03-06 10:30
Chcecie poznać firmę bliżej? Zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas', znajdującą się przy wątku z opiniami - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,111252,0,0,o_firmie
A... 2017-03-08 11:01
Firma super Polecam
1
Alicja 2017-03-09 08:53
@A... a co podoba Ci się najbardziej? ;)
3
Ehhhh 2017-03-11 07:45
Pracodawca która nie docenia pracowników .Nie ma stalej kadry pracowników tylko wieczną rotację która jest efektem warunków pracowniczych i traktowaniem pracowników. Może kiedyś firma przejrzy na oczy.
5
Jack 2017-03-12 18:45
Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście. To, że można liczyć na innych. I to, że firma ma jasno wyznaczone cele, do realizacji których konsekwentnie dąży.
Nowy 2017-03-13 10:30
Ludzi... Znaczy kierowców, magazynier czy kierownictwo?
Alicja 2017-03-14 09:58
@Jack czy i współpracownicy i kierownictwo było dla Ciebie pomocne?
AtUR 2017-03-21 20:35
Potwierdzam .Firma słabo dbająca o pracowników .Wyzysk jak najwięcej obowiązków a najmniej płacy .Taki to zarząd firmy.Lepiej stać sobie spokój.
6
Alicja 2017-03-22 08:51
@AtUR, a co możesz powiedzieć o pozytywnych stronach pracy w Frisco.pl Sp. z o.o.?
Gregor 2017-03-26 09:26
Widziałem że Frisco ma ostatnio nowe oferty pracy dla kierowcy. Jakie tu można dostać wynagrodzenie? Czy jest dodatek socjalny?Czy fajnie się pracuje?
praca 2017-03-28 09:05
(usunięte przez administratora) dodatki możesz mieć kartę multisportu (niestety pracując na godną wypłatę czasu na to nie znajdziesz by z niej skorzystać) Praca od Poniedziałku do niedzieli . Praca jak praca ludzie spoko niestety kierownictwo niezbyt więc jeżeli mam rodzić szukaj dalej.
Zostaw swoją opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.