Frisco.pl Sp. z o.o.

Horst (Niemcy)

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

normalny 2016-08-23 09:41
Klawa - a gdzie Ty widzisz ogłoszenie na takie stanowisko?
zadowolony 2016-08-24 12:50
Bzdury... firma jest cudowna.
peko 2016-09-13 13:09
Oferty są i owszem ale wcale nie ma ich tak sporo jak wszyscy tutaj ogłaszają, że wielka rotacja bo raptem szukają magazyniera, kierowcy i osoby do obsługi klienta. Wszystko jest na ich stronie można sobie przeczytać wymagania i lokalizację, do których poszukują
M 2016-09-22 14:16
Ogólnie wiele razy słyszałam same cudowności o Frisco.pl i nigdy nie widziałem nic co by miało temu przeczyć, ogólnie to Warszawa może być dumna z tej firmy
Am 2016-09-27 22:58
Ogólnie to jestem ciekawy czy praca w Frisco jest dobrze opłacana czy generalnie mimo wszystko nie warto?
piko 2016-09-28 16:54
@Am to strasznie subiektywna ocena - umowy często podpisywane są indywidualnie na różnych warunkach + każdy ocenia według własnych potrzeb. Warto próbować negocjować:)
milord 2016-09-29 15:48
@piko w sumie to racja. Mało kto otwarcie rozmawia o zarobkach, bo w końcu właśnie to tak wygląda - jeden zarabia więcej, drugi trochę mniej. Negocjować można, trzeba być tylko w tym dobrym... To najtrudniejsze ;)
Michał 2016-09-30 19:58
@milord trening czyni mistrza :D Najważniejsze, to się odważyć i w ogóle podjąć negocjację, ja sam mam z tym spore problemy, ale w końcu trzeba się na to odważyć
juland 2016-10-11 17:53
Czy we frisco funkcjonuje może jakiś pakiet świadczeń socjalnych albo inne dodatkowe benefity? Dzięki
Rdzenny 2016-10-29 09:51
Powiem tak. Warunki jak dla kierowcy słabe. Masz dużo czasu gotowy na tyrkę, to proszę bardzo. Ale dla kogoś z rodziną nie bardzo dobre zajęcie...
14
nn 2016-11-27 17:53
Może być...
1
BOBO 2016-11-30 20:39
Firma traktująca pracowników nie pasuje na twoje miejsce są następni.
8
Frytek 2017-01-17 11:37
Myślę , że przesadzasz z takim narzekaniem. Nikt nie zatrudni do pracy fizycznej osoby, która sobie nie poradzi. Jak dla Ciebie jest zbyt ciężko zmień pracę. Ja bardzo lubię pracę w handlu i nie przeszkadza mi że jest ona ciężka. Jestem zadowolony!!!!
zainteresowany 2017-02-03 20:04
Może ktoś pracuje na magazynie i może coś powiedzieć, szukam pracy a słyszałem że nie jest najlepiej.
3
pracujący 2017-02-03 20:21
Nareszcie pomyśleli o zdrowiu kierowców praca zaczyna się robić normalna kierownictwo zaczyna dostrzegać problem wprowadziło limity na wodę dla klientów bo to co ostatnio działo się po 20-30 zgrzewek wody na 2,3, 4 piętro bez windy to była porażka. Pozdrawiam
6
E.... 2017-02-07 08:21
Dobrze wiesz kim jesteś! Co tu Ci precyzować? Szkoda na to cennego czasu ;-)
Były 2017-02-09 09:45
Firma jest bardzo ok! Na uwagę zasługują super współpracownicy i bardzo w porządku kadra managerska! :-0
1
Fresk 2017-02-15 17:58
Frisko to bardzo dobra firma ale jak czytam niektóre wpisy to......
Odp 2017-02-16 15:57
Tak, a pracowałeś? Na jakim stanowisku bo raczej komentarze tego nie potwierdzają.... (usunięte przez administratora)
1
Dzidek 2017-02-19 16:52
Zawsze można pracować w innej firmie, po co to oskarżanie i czepianie się o wszystko, przecież wiadomo jaką działalność prowadzą?Dobrze, że jest taka fajna firma.
123 2017-02-26 10:16
Czy mógłbyś dokładniej napisać co masz na myśli?
Olt frend 2017-02-26 17:49
Nie długo sami zobaczycie ...
Alicja 2017-02-27 14:55
@Olt frend czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
Alicja 2017-03-01 08:35
Niedawno pojawiły się nowe oferty pracy! Można je znaleźć na głównej stronie internetowej firmy - https://www.frisco.pl/stn,work Co myślicie?
juzniezainteresowany 2017-03-01 15:49
Jeżeli chcesz pracować bez weekendów na 3 zmiany za 1600 zł z brakiem możliwości nadgodzin to polecam. Powinieneś też pojsc na lekcje ukrainskiego bo po polsku możesz sie nie dogadac, większosc pracownikow to imigranci :) A polacy, którzy tam pracują to ludzie, ktorzy nie potrafia albo nie che im sie szukac czegos lepszego.
12
Alicja 2017-03-02 08:44
@juzniezainteresowany, pracowałeś kiedyś w Frisco.pl Sp. z o.o.? Mówisz z własnych doświadczeń?
Prawda 2017-03-02 09:15
Pani Alicjo sokoro jest Pani redaktorem pewnie widzi Pani wszystkie komentarze, to chyba mówi samo za siebie ile komentarzy zostało usuniętych. Lepiej chyba jak usuneliby wszystkie, a nie tylko te negatywne, które są prawdziwe. Firma jako pracodawca to dno i to tak delikatnie mówiąc. Lepiej unikać Frisco jako pracodawcę, a jak widać gowork nie jest już stroną z której można dowiedzieć się prawdy. Nawet gwiazdek nie można już zaznaczać.
7
Alicja 2017-03-02 15:31
@Prawda, nie jestem moderatorem wątku. Jeżeli jakiś komentarz został usunięty to musiał być on niezgodny z naszym regulaminem.
Alicja 2017-03-06 10:30
Chcecie poznać firmę bliżej? Zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas', znajdującą się przy wątku z opiniami - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,111252,0,0,o_firmie
A... 2017-03-08 11:01
Firma super Polecam
1
Alicja 2017-03-09 08:53
@A... a co podoba Ci się najbardziej? ;)
3
Ehhhh 2017-03-11 07:45
Pracodawca która nie docenia pracowników .Nie ma stalej kadry pracowników tylko wieczną rotację która jest efektem warunków pracowniczych i traktowaniem pracowników. Może kiedyś firma przejrzy na oczy.
9
Jack 2017-03-12 18:45
Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście. To, że można liczyć na innych. I to, że firma ma jasno wyznaczone cele, do realizacji których konsekwentnie dąży.
Nowy 2017-03-13 10:30
Ludzi... Znaczy kierowców, magazynier czy kierownictwo?
Alicja 2017-03-14 09:58
@Jack czy i współpracownicy i kierownictwo było dla Ciebie pomocne?
1
AtUR 2017-03-21 20:35
Potwierdzam .Firma słabo dbająca o pracowników .Wyzysk jak najwięcej obowiązków a najmniej płacy .Taki to zarząd firmy.Lepiej stać sobie spokój.
10
Alicja 2017-03-22 08:51
@AtUR, a co możesz powiedzieć o pozytywnych stronach pracy w Frisco.pl Sp. z o.o.?
Gregor 2017-03-26 09:26
Widziałem że Frisco ma ostatnio nowe oferty pracy dla kierowcy. Jakie tu można dostać wynagrodzenie? Czy jest dodatek socjalny?Czy fajnie się pracuje?
praca 2017-03-28 09:05
(usunięte przez administratora) dodatki możesz mieć kartę multisportu (niestety pracując na godną wypłatę czasu na to nie znajdziesz by z niej skorzystać) Praca od Poniedziałku do niedzieli . Praca jak praca ludzie spoko niestety kierownictwo niezbyt więc jeżeli mam rodzić szukaj dalej.
3
Zembalek 2017-04-09 12:01
Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów.
Pomagam 2017-04-11 12:06
Oni tam wiecznie maja aktywne oferty na temat pracy bo niestety taka firma nie ma stałych pracowników. Wpisz w praca.pl frisco i Ci wyskoczy
Alicja 2017-04-12 08:31
@Zembalek, aktualne oferty pracy firmy znajdziesz na ich stronie internetowej pod linkiem: https://www.frisco.pl/stn,work Które stanowisko Cię interesuje?
Frytek 2017-05-17 20:55
Frisco.pl jest jednym z wielu sklepów, które bardzo ułatwiają nam życie.
Memo 2017-05-19 12:13
Witam parę słówek o firmie. .Pani Alicja z forum to pewnie jeden z wielu etatów zbędnych w Firmie na który muszą pracować magazynierzy i kierowcy.Ona pewnie pilnuje i kasuje część prawdy o firmie. Wypowiem się jako magazynier i powiem czym dłużej pracujesz tym gorzej .Zasługa za wypracowane lata podwyżka w rozwijającej się firmie Frisco RÓWNA SIĘ JAK WYLOT W KOSMOS indywidualnie czyli nieosiągalna .Kierowców to też dotyczy .To są pionki noszące ciężary i zakańczające sprzedaż we Frisco ale to się nie liczy. Nikt tego nie docenia bo i po co.....
3
Szczery 2017-05-19 15:30
Wynagrodzenie śmieszne . Wyzysk pracowniczy to chleb poszechny. Mało dać ,dużo chcieć. Stałych pracowników to nie będzie ciągły przesiew na magazynie i wśród kierowców. Chyba że ktoś zacznie poruszać głową a nie tylko szyją
2
Alicja 2017-05-22 09:02
@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tej firmie.
Zawiedziony 2017-05-22 12:30
Mylisz się takie osoby są potrzebne w końcu pewnie to pociotki pana dyrektora Sz. więc upycha te osoby gdzie może szkoda tylko że nie tam gdzie naprawdę się pracuje. :( SZKODA TAKŻE że prawdziwe opinie są usuwane bardzo nie fajnie świadczy to o dobrze o firmie bo wiadomo że zawsze trafiają się złe komentarze jak widać tu takich nie ma bo zrobili czystki a to jest aż nie wiarygodne ze firma zatrudniająca tyle osób ma same pozytywy wiec proszę zadbajcie o realizm opinii zostawiajcie chociaż te co 3 o i tyle :D
1
Zaciekawiona 2017-05-22 12:37
Alicjo Twoim zadaniem jest przedstawianie informacji o pracodawcy to poproszę o takie informacje z Twojej strony bo jako moderator widzisz wszystkie (nawet te usunięte) komentarze .
1
Frytek 2017-05-25 09:18
Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga oraz dobra lokalizacja mogą dać sukces.
Skivvy 2017-05-25 21:33
FRYTECZKO kochana aby mieć kompetentną załogę trzeba być uczciwym i uczciwie wynagradzć za wykonaną pracę, a niestety Frisco ma z tym problem. Dopóki tego nie zrozumie nie będzie dobrze.
1
Zostaw swoją opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Horst (Niemcy)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.