Frisco.pl Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

JebacFrisco 2016-07-20 07:35
(usunięte przez administratora)a nie 2000 tylko mniej i harujesz cały czas . Więcej zarobi cieć który sprząta podwórka niż pracownik we Frisco
Cała firmą to jedne wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gowno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
ja 2016-07-20 15:06
Wyzwolona od frisco kierowca - abstrahując od błedów w nick-u.
Kto to jest "traragarz"?
Powinieneś mieć chyba nick - Analfabetyczne szkalujące indywiduum.
ciekawa 2016-07-21 11:29
amako - a gdzie widziałeś/widziałaś te ogłoszenia?
Selforce 2016-08-12 12:03
Praca dla zaopatrzeniowca na terenie Warszawy
praca@selforce.pl
( usunięte przez administratora )
.. 2016-08-17 17:21
Praca nie godna polecenia .Masakra. Mówiąc o szaraczkach zapierniczających na magazynie jak i również kierowców dostawców .
Praca najlepiej za symboliczne ochłapy - "pensję" a najlepiej za darmo lub charytatywnie.
Bałagan bałagan delikatnie mówiąc bo się cisną inne wulgaryzmy, którego nikt nie widzi zwłaszcza "ELITA" z biura .
4
normalny 2016-08-23 09:41
Klawa - a gdzie Ty widzisz ogłoszenie na takie stanowisko?
zadowolony 2016-08-24 12:50
Bzdury... firma jest cudowna.
melon 2016-09-01 06:50
Rozwijająca się firma ha ha ma magazynierach za ochłapy, głupkach dostawcach pracujących na dwie zmiany napędzających ten bałagan i część niskostołkową biura za grosze .Rotacja będzie cały czas bo ludzie muszą przekonać się na własnej skórze Bałaganu Frisco.
5
Chcesz zrobić zawrotną karierę? Byle nie we Frisco 2016-09-13 13:04
Na taką pracę to szkoda tutaj wpisów. "Najlepsze"jest to, że komentarze mówiące dosadną prawdę są ciągle kasowane. Chcesz mieć rozwalony kręgosłup, wyglądać jak zombie, nie mieć czasu na życie poza pracą, chcesz zrobić karierę jako popychadło? Ta praca jest właśnie dla Ciebie. Więcej może wkrótce. Od razu zaznaczam, że zrobię print screena w momencie kiedy piszę ten komentarz i kiedy będzie umieszczony by w razie czego mieć dowód na to, że strona z takimi opiniami jest podatna na "Jagiełłów" w dużych ilościach ;)
4
Peko sreko 2016-09-14 00:08
Beznadziejna firma, beznadziejna praca. Frisco idzie w złym kierunku ale zawsze znajdzie się mlodziak, który przystanie na ich warunki. Tak było i będzie nadal. Mądrzejszy ten kto przeczyta tutejsze wpisy i wyciągnie wnioski. Szczerze to już lepiej iść do Tesco, tam przynajmniej ktoś myśli o zwykłych pracownikach i są limity na wodę. Frisco to firma, która powstała z zaangażowaniem ale ktoś stwierdził że w tym kraju nie da się uczciwie biznesu prowadzić. Teraz zarządzają Wami ludzie, którzy za nic mają jednostkę, zwykłego pracownika. Ważne by jego rodzina się nachapała.
4
Peko sreko 2016-09-14 16:37
Nie wiem czy wiesz ale właśnie ujawniłeś się jako jeden z ekipy tej beznadzoejnej firmy. Najpierw piszesz w jednym z komentarzy, że można sobie coś tam sprawdzić na "ich" stronie, a teraz piszesz "tutaj". Ci co pracują wiedzą, że kiero plus jego świta próbują nieudolnie siać tu pozytywny PR, dla rych jednak, którzy tu zaglądają w celu zasięgniecia opinii o tej pracy niech wiedzą dzięki taikm ludziom jak ja, że ta praca to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do porównywania to faktycznie, nie ma co porównywać. Tam jesr lepszy socjal, możliwość rozwoju, awansu, bony, zniżki na obiady w Tesco idt. Wymiemiac można w nieskończoność. Faktycznie nie ma co porównywać.
3
We Frisco jest na prawdę źle! 2016-09-16 10:00
Po pierwsze forum to służy do wydawania opinii o pracodawcy wiec proszę nie siać tu takich postów w stylu, "jak Wam się nie podoba to po co tam pracujecie" bo to nie jest konstruktywne. Są oczywiście osoby, które we Frisco myślą, że osiągnęły szczyt swoich marzeń i mogą szargać każdym podwładnym jak chcą. W mojej opinii osoby od stanowiska kierowniczego wzwyż są sfrustrowane codziennym życiem, kredytami, odpowiedzialnością co przekłada się na brak poszanowania dla innych. Szacunek droga władzo, to nie miłe słówka w stylu " pracuj dzielnie 16-18 godzin , trzymam za Ciebie kciuki, dasz radę" . Tutaj chodzi o traktowanie ludzi z powagą. O odpowiednie wynagradzanie. 4 tysiące za pracę od 5 do 23 , robieniu 36 dostaw jednego dnia, w tym praca w weekend to jest śmiech na sali. A umowy zlecenia? Dajcie tym ludziom normalnie żyć, na normalnej umowie o pracę. Niech pracownik czuje się bezpieczny o przyszłość. Nawet nie macie pojęcia jaką krzywdę robicie ludziom, którym złudnie wydaje się, że oto we Frisco to się dopiero dorobią. Owszem dorobią się, problemów z kręgosłupem, ogólnej niewydolności organizmu po tylu godzinach pracy i braku szacunku do innych. Ktoś powinien na was porządną kontrolę nasłać za to, że nie przestrzegacie godzin pracy kierowcy, za to , że macie przeładowane samochody. Praca we Frisco to są kpiny. Nie szanuje się zwykłego pracownika więc nie oczekujcie tutaj pozytywnych opinii. Najpierw bądźcie sami w porządku, a dopiero potem mówcie "nie pasuje ci to wypad". Można by tak w nieskończoność o Frisco mówić ale już mi się nie chce stukać w klawiaturę.
13
Djdsjdb 2016-09-21 15:37
Aż dziw, że każda niekorzystna wypowiedź ma od razu swą odpowiedź...
1
Dno 2016-09-28 15:27
NIE WARTO nawet na ten temat dyskutować. Ta firma to jest dno!
5
Romuald 2016-09-29 15:46
Ta...na różnych warunkach. Chcesz zmienić warunki to jedyne co słyszysz, że jak się nie podoba to proszę sobie poszukać innej pracy.
4
Były pracownik 2016-09-30 19:54
Praca jak praca, czasem lepiej, czasem gorzej. Praca w chłodniach we wlasnych ubraniach. Nie masz? Trudno... ogólnie na magazynie wszyscy biegają w własnych ciuchach. Kierowca który ma kontakt z klientem jest jakoś ubrany, a magazyniera zawsze na drugi plan... no chyba że dostanie używki po kierowcach jak oni beda mieli wymianę na nowe. Oczywiście nie jest to jedyny minus, ale szkoda czasu. Wydaje mi sie że raczej nie polecam.
1
Bart 2016-10-02 19:03
I na prawdę wierzysz w to, że ktoś Ci uwierzy w taki komentarz, ten kto madrzejszy od razu zda sobie sprawę że jakieś mroweczki studencki zatrudniani do biura mają płacone za takie komemtarze. Swoją drogą co ludzie zrobią za pieniądze, eh...no cóż. A z tymi magazynierami to koszmar. Jak można chodzić w roboczych ciuchach po kimś. Firma Frisco to banda niepoważnych ludzi nieumiejaca pokierować firmy. Chociaż, nie Wy potraficie poprowadzić firmę...na samo dno.
2
Życzliwy 2016-10-03 14:26
amako to już tutaj sławny jest widzę, raz jako niczego nieświadomy pracownik poszukujący pracy a za chwilę osoba doskonale znająca potrzeby firmy frisco i chyba najlepszy doradca w zakresie pozyskiwania nowych pracowników.

No nic, poświęcę chwilę i dla Ciebie Szanowny Panie. Niech będzie. Mam dziś wenę :)

Ci co pracują w tej firmie oraz byli pracownicy wchodzący na to forum (tylko po to by pośmiać się z Ciebie amako, choć nie od dziś wiadomo, że nie tylko tego nicku używasz) wiedzą o kim mowa. Ja wiem, że tonący brzytwy się chwyta ale są jakieś granice drogi amako. Próbujesz za wszelką cenę wybielić firmę niewinnymi komentarzami odbiegającymi od rzeczywistego tematu i problemu na tym forum. Nikt z Was nie pomyśli o potrzebach zwykłego pracownika, o tym by naprawić myślenie o twej firmie, liczą się tylko Wasze zzabiurkowe cztery litery. Nie szanujecie ludzi, więc i ludzie nie będą szanować Was. Przy życiu trzyma Was tylko obcy kapitał, który i tak w swoim czasie wyssie z Was wszystkie soki i wypluje do rynsztoka. Ale wtedy będziecie mogli liczyć tylko na takie samo traktowanie jak Wy traktowaliście dotychczas ludzi.

Teraz taka moja domniemana geneza nicku amako hehe,
a - pierwsza litera imienia (wiadomo kogo)
ko - dwie ostatnie to od dwóch początkowych liter nazwiska (wiadomo kogo)
ma - zastanawiam się tylko nad tymi literami, czyżby chodziło o managera czyli dwóch pierwszych liter tego słowa? (wiadomo kogo)

Tak..., widzę teraz ten grymas z pogardą :) To drgnięcie powieki, zaciśnięcie ust. Chociaż zaraz, jest i chwilka uśmiechu..... uśmiechu, który spowoduje za chwilkę ugrzęźnięcie wielkiej guli w gardle.

Teraz coś dla stałych czytelników tego forum. Mi przypomina się pewna scena ze słynnego już kabaretu pt. "Niebo" , a w niej tekst "Całe piekło z niego wali" . I tak już jest drogi amako, że całe piekło z Ciebie wali ^^ na te wpisy jakie to frisco jest najcudowniejsze i najwspanialsze .

Tak na koniec dodam coś na poważnie, coś odnośnie tego obcego kapitału. Nie trudno sprawdzić w internecie kto zasiada w zarządzie firmy Frisco. Niektóre z osób są ściśle powiązane z Grupą Eurocash więc tak na prawdę frisco to kolejna firma z obcym kapitałem wchłonięta przez monopolistę zatrudniająca ludzi na umowach śmieciowych lub na stałych za najniższą krajową.

Młoda osoba chcąca rozpocząć pracę w tej firmie powinna zadać sobie kilka kluczowych pytań:
1. Czy chcesz pracować w firmie, w której podatki wyprowadzane są poza granice Twojego kraju?
2. Czy chcesz pracować za minimalną stawkę krajową lub co gorsza na umowie śmieciowej?
3. Czy chcesz aby monopolista, który wykupuje lokalne firmy mógł się nadal i nadal bogacić aż pozostanie ci pracować tylko w jego firmie za głodową pensję?
4. Czy chcesz pracować od świtu do świtu jak w starożytnym Egipcie? Nosić ciężkie skrzynki, 50 baniaków wody 5 litrowej na 4 piętro bez windy i to tylko w jednej dostawie za którą otrzymasz kilka złotych wynagrodzenia?
5. Chcesz zniszczyć swoje życie osobiste? 20 godzin na nogach i 4 godziny snu to wiesz, że nie dasz rady? Czy jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy?
6. Chcesz mieć poważne problemy ze zdrowiem? Niewyspanie, stres, długotrwałe obciążenie stawów, kręgosłupa.

Dla tych marnych paru złotych? Na prawdę?

Wyślij CV do nich, oni tylko czekają by Cię wchłonąć. Powodzenia !
17
Mmm 2016-10-11 17:50
Firma traktująca pracowników jak roboli za 2 klocki nieliczaca się kwestiami problemów pracowników . Gdyż pewne problemy,sygnały złej organizacji są zgłaszane do przełożonych i na tym się kończy bo kierownictwo ma za mało do powiedzenia.
4
Mmm 2016-10-11 17:51
Firma traktująca pracowników jak roboli za 2 klocki nieliczaca się kwestiami problemów pracowników . Gdyż pewne problemy,sygnały złej organizacji są zgłaszane do przełożonych i na tym się kończy bo kierownictwo ma za mało do powiedzenia.
5
nieznany 2016-10-13 15:08
Kolejne pytanie wywołane sztucznie tylko po to by zaraz odpowiedzieć jak to jest wspaniale w firmie. Kto normalny po przeczytaniu tutejszych wpisów pytałby jeszcze o cokolwiek...

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jeden człowiek potrafi zepsuć atmosferę w pracy.

Znacie to uczucie, kiedy przychodzicie do roboty i od razu na wejściu macie odruch wymiotny? Tak, praca w tej firmie waśnie do takich należy.

7
Rdzenny 2016-10-29 09:51
Powiem tak. Warunki jak dla kierowcy słabe. Masz dużo czasu gotowy na tyrkę, to proszę bardzo. Ale dla kogoś z rodziną nie bardzo dobre zajęcie...
6
nn 2016-11-27 17:53
Może być...
1
BOBO 2016-11-30 20:39
Firma traktująca pracowników nie pasuje na twoje miejsce są następni.
5
Ak 2016-12-28 09:53
Firma to kpina. Ludzie traktowani jak roboty .Praca praca na dwie zmiany bardzo mile widziana .Sen 4 godzinny .Życie rodzinne brak. Zarobić mozna owszem kosztem swojego kręgosłupa ,stawów kolanowych. Bo jako dostawca nie nosisz siateczek z zakupami tylko zgrzeweczki wody na 4 piętro.
10
Frytek 2017-01-17 11:37
Myślę , że przesadzasz z takim narzekaniem. Nikt nie zatrudni do pracy fizycznej osoby, która sobie nie poradzi. Jak dla Ciebie jest zbyt ciężko zmień pracę. Ja bardzo lubię pracę w handlu i nie przeszkadza mi że jest ona ciężka. Jestem zadowolony!!!!
Bucik 2017-01-18 18:39
Hmmm... Lubisz prace w handlu no tak pewnie jako wielki kierownik lub dyrektor, ponieważ żaden tragaż wody nie napisze, że robi To dla przyjemności. Jedyny fakt w tej pracy zarobisz ok 4 tys. ale wtedy zapomnij o rodzinie i zdowiu, które jest wiecjej warte niż te pieniadze. Frytek weź się ogarnij i zajmij się tym co potrafisz bo napewno nie dzwigasz wody na 4 z buta tylko zarobisz na takich ludziach!!!!!!! Szkoda że te prawdziwe komentarze są notorycznie usuwane!!!!!
4
Bucik 2017-01-18 18:47
Hmmm... Lubisz prace w handlu no tak pewnie jako wielki kierownik lub dyrektor, ponieważ żaden tragaż wody nie napisze, że robi To dla przyjemności. Jedyny fakt w tej pracy zarobisz ok 4 tys. ale wtedy zapomnij o rodzinie i zdowiu, które jest wiecjej warte niż te pieniadze. Frytek weź się ogarnij i zajmij się tym co potrafisz bo napewno nie dzwigasz wody na 4 z buta tylko zarobisz na takich ludziach!!!!!!! Szkoda że te prawdziwe komentarze są notorycznie usuwane!!!!!
5
Artek 2017-01-26 14:50
Firma mająca pracowników głęboko w 4 literach .Atmosfera w miarę wśród kierowców ale jest jedna siwa osoba zanieczyszczająca relację i klimat nie spełniona zawodowo. Ogólnie tak jak wyżej pisane dla kawalerki ,młodych i zdrowych do czasu .Nie polecam
8
PodArek 2017-01-31 21:37
To jest kłamca, oszust i matacz. Jedna wielka chodząca manipulacja i brak jakiekolwiek kontroli nad swoim postępowaniem. W każdej normalnej firmie poleciałby już dawno za oszustwa i mobbing.
4
zainteresowany 2017-02-03 20:04
Może ktoś pracuje na magazynie i może coś powiedzieć, szukam pracy a słyszałem że nie jest najlepiej.
3
pracujący 2017-02-03 20:21
Nareszcie pomyśleli o zdrowiu kierowców praca zaczyna się robić normalna kierownictwo zaczyna dostrzegać problem wprowadziło limity na wodę dla klientów bo to co ostatnio działo się po 20-30 zgrzewek wody na 2,3, 4 piętro bez windy to była porażka. Pozdrawiam
4
E.... 2017-02-07 08:21
Dobrze wiesz kim jesteś! Co tu Ci precyzować? Szkoda na to cennego czasu ;-)
Opiniak 2017-02-07 22:23
Marudzenie że nie daje się czytać. Każdą firmę można zgnoić!! Może wpisujący się na forum są mocno wspierani przez konkurencję? Myślę,że jeśli komuś bardzo nie podoba się tu praca zawsze może zmienić na inna firmę. Frisko utrzyma się na rynku a chętni mogą odejść!!
1
Były 2017-02-09 09:45
Firma jest bardzo ok! Na uwagę zasługują super współpracownicy i bardzo w porządku kadra managerska! :-0
1
mrspig 2017-02-09 15:01
ja się czuję oszukany , Pani na rozmowie powiedziała mi ,że jako uczeń będę miał dodatki ,i za umowa zlecenie będą dodatki ,a zanim się dowiedziałem ,ze tak nie jest to minęło pół miesiaca mojej pracy za 9,52 na godzinę ,żałosne
2
Fresk 2017-02-15 17:58
Frisko to bardzo dobra firma ale jak czytam niektóre wpisy to......
Odp 2017-02-16 15:57
Tak, a pracowałeś? Na jakim stanowisku bo raczej komentarze tego nie potwierdzają.... Jedynie te sztucznie napisane
1
Szanujcie się 2017-02-17 01:59
To ja sobie poszukam innej pracy - zgodnie z zaleceniami biurw. Przyniesiono mi ulotkę: Kierowca - ,,Atrakcyjne wynagrodzenie. średnio 4000 brutto'' I zapaliła mi się kontrolka (czerwona, jak od ciśnienia oleju). To nie jest żaden konkret. Bo jak wychodzę z psem na spacer, to średnio mamy po 3 nogi. I tak się domyśliłem że kierowca na plecach taszczy setki kilogramów (wody mineralnej) a średnio ma 4000brutto (co mnie obchodzi brutto - moje brutto to aktualnie Szydło ma do benzynę do szydłowozu i banderowców z Ukrainy) mnie obchodzi płaca do ręki czyli netto i co, mam sobie z kalkulatorem liczyć ile to będzie? No ale dobra to, circa-about 3000zł do łapy (mojej, nie szydło). Pomyślałem sobie, że teraz wujek google prawdę mówi jak się wpiszę nazwę firmy, plus słowa ,,praca'' i ,,opinie''. No i bach. Zaoszczędziłem sobie nerwów. Innym też radze się szanować. A tej firmie radzę zaczekać na autonomiczne furgony, wjeżdżające z towarem na owe 4te piętro., albo wydrukujcie te ogłoszenia po ukraińsku.. Dziękuję wszystkim piszącym tu opinię, za ostrzeżenie.
5
Dzidek 2017-02-19 16:52
Zawsze można pracować w innej firmie, po co to oskarżanie i czepianie się o wszystko, przecież wiadomo jaką działalność prowadzą?Dobrze, że jest taka fajna firma.
Edek 2017-02-20 17:17
Owszem można..... Zawsze można.... Dlatego firma szuka ciągle nowych osób, dlatego na każdym możliwym portalu z pracą można znaleźć ogłoszenie firmy, ba, a nawet drukujecie ulotki.... Kiedy dotrze do takich osób jak Ty piszących sztucznie dobre opinie na temat firmy, że problem nie leży w ludziach, którzy zaczynają u was pracę tylko po waszej stronie? Bo ok. 10 osobom na 100 może się nie podobać, ale tu jest ponad 90% opinii negatywnych, ale wiadomo zawsze te 10% się znajdzie zadowolonych. To nie jest normalne, że firma wiecznie szuka ludzi na różne stanowiska, nie oszukujmy się, aż tak szybko i mocno się nie rozwijacie! Co tu się dziwić z takim podejściem,, Jak się nie podoba można znaleźć inną pracę" tekst jednego Wielkiego przez wielkie W dyrektora, którego widziałem raz na szkoleniu potem uciekał jak tylko nas widział. Praca jak praca są gorsze i lepsze, lepiej i gorzej płatne, ale to, co wyrabia się tam to książkę można pisać. Na koniec nikomu nie ubliżając: Zmień swoje podejście do ludzi, bo pamiętaj kiedyś Ciebie może czekać czas szukania pracy i obyś był traktowany tak jak kazałeś traktować ludzi. Powodzenia dla tych, którzy zaczynają pracę w tej firmie, bo jak widać po komentarzach niestety notorycznie usuwanych w żadnym dziale nie jest dobrze POWODZENIA odliczam czas usunięcia posta, ale może zasieje on ziarenko samokrytyki!!
4
Zbieracz 2017-02-21 21:51
A czemu nazywacie ją kozą? Przecież to piękna, wręcz posągowa, kobieta... A że niezbyt rozgarnięta to już inna sprawa.
3
zo zbieracza 2017-02-22 11:48

"piękna posągowa kobieta "...uśmiałem się po pas.Gdzie piękno w twarzy męskiej i męskiej sylwetce?No chyba,że kogoś taki męski typ interesuje.
Niestety w tej opinii nie o to chodzi aby o gustach dyskutować ale o brak obycia i kompetencji .
Każdy pracownik ma prawo wiedzieć jak zostało mu naliczone wynagrodzenie , niestety każde pytanie pociąga odpowiedź nie wiem ,sprawdzę nikt mi nie przekazał... a po miesiącu tak jak napisał mrspig dowiadujesz się,że Twoje warunki się zmieniły lub ,że źle zrozumiałeś na rozmowie.
1
do zbieracz 2017-02-22 12:12
Koza nie jest w formie obrazy broń boże ale doskonale jak ujęłęś wskazuje na nierozgarnięcie.
pracownik ma prawo wiedzieć jak zostało naliczone wynagrodzenie i dlaczego jest inne niz wskazano na rozmowie.
Niestety ta pani nigdy nic nie wie, sprawdzi, zobaczy i na końcu słyszysz,że pewnie źle zrozumiałeś na rozmowie.
nie będę oceniał gustu "piękna posągowa kobieta:..uśmiałem się po pas.
Ale jak napisałem nie oceniam może ktoś lubi męski wyraz twarzy i męsko sylwetkę.
praca ciężka ,ale atmosfera ok i tylko to ludzi trzyma w tej pracy.
1
kozioł 2017-02-22 12:40
Absolutnie koza nie jest obraźliwe w tym wypadku broń boże jedynie odnosi sie do jak to napisałeś niezbyt rozgarnięcia.
Nie bedę oceniał gusty Twojego spostrzeżenia na piekno zapewne jak widać są faceci co gustują w męskim rysie twarzy i męskiej sylwetce.
Uważam,że każdy pracownik ma prawo znać swoje wynagrodzenie, sposób jego naliczenia i stawkę.
Niestety ta pani nigdy nic nie wie, sprawdzi na koniec ci mówi,że pewnie źle zrozumiałeś na rozmowie.


Obecny 2017-02-22 19:26
Szkoda, że niektórzy robia z tego forum taki przysłowiowy magiel.Obrażanie innych pracowników sprawia przyjemność, zobaczymy co będą pisały te osoby jak będą problemy w pracy za "wyniki". Praca nie należy do lekkich i tym bardziej trzeba się wykazywać bo firma na to zasługuje!!!
Były 2017-02-23 09:36
Zasługuje? A za co za wypłatę to chyba za każdą pracę należy się wypłata, bo premii to raczej firma nie daje chyba, że tym którzy na to nie zasługują. Obrażanie ludzi, czasami inaczej się nie da, może wtedy taki człowiek zrozumie i coś w sobie zmieni, a nie tylko widzi same plusy w swoim zachowaniu. Co do wyników przepraszam bardzo, ale właśnie, gdyby bardziej dbała o swoich pracowników może i wyniki byłyby lepsze, bo wtedy człowiek przychodziłby do pracy z chęcią, a nie z myślą pójdę, żeby mieć za co żyć, ale i tak między czasie szukam pracy gdzie będą szanować pracę, dzięki której firma zarobi, bo od nas kierowców zależy powodzenie firmy bo tylko nas widzi klient. Więc droga firmo, drogi właścicielu, drogi dyrektorze i Ty drogi kierowniku A. Nie wymagajcie pozytywnych komentarzy bo po pierwsze jak ktoś jest zadowolony z firmy to nie ma czasu ani chcecie tu pisać a, po drugie nic (oprócz tego że wypłaty są o czasie i wasze produkty są świeże co do pracy nic nie wnosi) nie jest pozytywne w firmie NIKT nie szanuje drugiego człowieka opierdziel za byle co (chyba dostajecie dodatkowa kasę za to) praca ciężka, niezbyt płatna i jeszcze zero powtarzam Zero szacunku nawet nie jak do pracownika ale drugiego człowieka, widocznie ktoś nie ma na kim się wyżyć bo żyje tylko pracą frustrat jeden. O i tak w skrócie więc takie komentarze będą dopóki firma traktuje swoich pracowników tak jak traktuje. do pracownika, ale drugiego człowieka, widocznie ktoś nie ma na kim się wyżyć, bo żyje tylko pracą frustrat jeden. O i tak w skrócie więc takie komentarze będą, dopóki firma traktuje swoich pracowników tak, jak traktuje.
2
Wedel 2017-02-24 07:19
Praca we frisco masakra ucinaja za wszystko chcesz się pozbyć kręgosłupa pracuj we frisco chcesz być traktowany jak śmieć pracuj we frisco chcesz być traktowany jak nic nie znaczącą jednostka która mogą od reki zamienić na lepszy model pracuj we frisco. Obiecują gruszki na wierzbie nawigację słuchawki premie podwyżki jasne można co najwyżej o tym po marzyć. Jak zarobisz więcej niż 1600 na magazynie i 2200 jako kierowca to znaczy ze na prawdę musisz dobrze lizać tyłki. Chcesz pracować jak "murzyn" zatrudnij się potrzebują ludzi z IQ poniżej 50. Chcesz pracować dadzą ci wolne bo za dużo ludzi chcesz mieć wolne w weekend to zapomnij bo brakuje ludzi. I tak w koło. Chcesz coś zaplanować możesz sobie po marzyć damy Ci znać dzień wcześniej w nocy czy masz wolne czy nie. Jest tu od nie dawna ale już mam DOSYĆ.
3
olt frend 2017-02-24 21:43
Gdyby tylko ktokolwiek w firmie wiedział kim jest opisywana wyżej osoba (koza, męskie cechy itd) to byście oniemieli. Gdybyście mieli hoć trochę świadomości tego co robiła w poprzednich firmach. Zarówno tej komputerowej jak i innej związanej z ochroną. Gdybyście wiedzieli czemu przeniosła się do warszawy i jaki stan zostawiła w wyrzej wymienionych...
1
123 2017-02-26 10:16
Czy mógłbyś dokładniej napisać co masz na myśli?
Zostaw swoją opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.