Frisco.pl Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

Am 2016-09-27 22:58
Ogólnie to jestem ciekawy czy praca w Frisco jest dobrze opłacana czy generalnie mimo wszystko nie warto?
piko 2016-09-28 16:54
@Am to strasznie subiektywna ocena - umowy często podpisywane są indywidualnie na różnych warunkach + każdy ocenia według własnych potrzeb. Warto próbować negocjować:)
milord 2016-09-29 15:48
@piko w sumie to racja. Mało kto otwarcie rozmawia o zarobkach, bo w końcu właśnie to tak wygląda - jeden zarabia więcej, drugi trochę mniej. Negocjować można, trzeba być tylko w tym dobrym... To najtrudniejsze ;)
Michał 2016-09-30 19:58
@milord trening czyni mistrza :D Najważniejsze, to się odważyć i w ogóle podjąć negocjację, ja sam mam z tym spore problemy, ale w końcu trzeba się na to odważyć
juland 2016-10-11 17:53
Czy we frisco funkcjonuje może jakiś pakiet świadczeń socjalnych albo inne dodatkowe benefity? Dzięki
Rdzenny 2016-10-29 09:51
Powiem tak. Warunki jak dla kierowcy słabe. Masz dużo czasu gotowy na tyrkę, to proszę bardzo. Ale dla kogoś z rodziną nie bardzo dobre zajęcie...
16
nn 2016-11-27 17:53
Może być...
1
BOBO 2016-11-30 20:39
Firma traktująca pracowników nie pasuje na twoje miejsce są następni.
10
Frytek 2017-01-17 11:37
Myślę , że przesadzasz z takim narzekaniem. Nikt nie zatrudni do pracy fizycznej osoby, która sobie nie poradzi. Jak dla Ciebie jest zbyt ciężko zmień pracę. Ja bardzo lubię pracę w handlu i nie przeszkadza mi że jest ona ciężka. Jestem zadowolony!!!!
zainteresowany 2017-02-03 20:04
Może ktoś pracuje na magazynie i może coś powiedzieć, szukam pracy a słyszałem że nie jest najlepiej.
3
pracujący 2017-02-03 20:21
Nareszcie pomyśleli o zdrowiu kierowców praca zaczyna się robić normalna kierownictwo zaczyna dostrzegać problem wprowadziło limity na wodę dla klientów bo to co ostatnio działo się po 20-30 zgrzewek wody na 2,3, 4 piętro bez windy to była porażka. Pozdrawiam
6
E.... 2017-02-07 08:21
Dobrze wiesz kim jesteś! Co tu Ci precyzować? Szkoda na to cennego czasu ;-)
Były 2017-02-09 09:45
Firma jest bardzo ok! Na uwagę zasługują super współpracownicy i bardzo w porządku kadra managerska! :-0
1
Fresk 2017-02-15 17:58
Frisko to bardzo dobra firma ale jak czytam niektóre wpisy to......
Odp 2017-02-16 15:57
Tak, a pracowałeś? Na jakim stanowisku bo raczej komentarze tego nie potwierdzają.... (usunięte przez administratora)
1
Dzidek 2017-02-19 16:52
Zawsze można pracować w innej firmie, po co to oskarżanie i czepianie się o wszystko, przecież wiadomo jaką działalność prowadzą?Dobrze, że jest taka fajna firma.
123 2017-02-26 10:16
Czy mógłbyś dokładniej napisać co masz na myśli?
Olt frend 2017-02-26 17:49
Nie długo sami zobaczycie ...
Alicja 2017-02-27 14:55
@Olt frend czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
Alicja 2017-03-01 08:35
Niedawno pojawiły się nowe oferty pracy! Można je znaleźć na głównej stronie internetowej firmy - https://www.frisco.pl/stn,work Co myślicie?
juzniezainteresowany 2017-03-01 15:49
Jeżeli chcesz pracować bez weekendów na 3 zmiany za 1600 zł z brakiem możliwości nadgodzin to polecam. Powinieneś też pojsc na lekcje ukrainskiego bo po polsku możesz sie nie dogadac, większosc pracownikow to imigranci :) A polacy, którzy tam pracują to ludzie, ktorzy nie potrafia albo nie che im sie szukac czegos lepszego.
16
Alicja 2017-03-02 08:44
@juzniezainteresowany, pracowałeś kiedyś w Frisco.pl Sp. z o.o.? Mówisz z własnych doświadczeń?
Prawda 2017-03-02 09:15
Pani Alicjo sokoro jest Pani redaktorem pewnie widzi Pani wszystkie komentarze, to chyba mówi samo za siebie ile komentarzy zostało usuniętych. Lepiej chyba jak usuneliby wszystkie, a nie tylko te negatywne, które są prawdziwe. Firma jako pracodawca to dno i to tak delikatnie mówiąc. Lepiej unikać Frisco jako pracodawcę, a jak widać gowork nie jest już stroną z której można dowiedzieć się prawdy. Nawet gwiazdek nie można już zaznaczać.
9
Alicja 2017-03-02 15:31
@Prawda, nie jestem moderatorem wątku. Jeżeli jakiś komentarz został usunięty to musiał być on niezgodny z naszym regulaminem.
Alicja 2017-03-06 10:30
Chcecie poznać firmę bliżej? Zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas', znajdującą się przy wątku z opiniami - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,111252,0,0,o_firmie
A... 2017-03-08 11:01
Firma super Polecam
1
Alicja 2017-03-09 08:53
@A... a co podoba Ci się najbardziej? ;)
3
Ehhhh 2017-03-11 07:45
Pracodawca która nie docenia pracowników .Nie ma stalej kadry pracowników tylko wieczną rotację która jest efektem warunków pracowniczych i traktowaniem pracowników. Może kiedyś firma przejrzy na oczy.
11
Jack 2017-03-12 18:45
Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście. To, że można liczyć na innych. I to, że firma ma jasno wyznaczone cele, do realizacji których konsekwentnie dąży.
Nowy 2017-03-13 10:30
Ludzi... Znaczy kierowców, magazynier czy kierownictwo?
Alicja 2017-03-14 09:58
@Jack czy i współpracownicy i kierownictwo było dla Ciebie pomocne?
1
AtUR 2017-03-21 20:35
Potwierdzam .Firma słabo dbająca o pracowników .Wyzysk jak najwięcej obowiązków a najmniej płacy .Taki to zarząd firmy.Lepiej stać sobie spokój.
12
Alicja 2017-03-22 08:51
@AtUR, a co możesz powiedzieć o pozytywnych stronach pracy w Frisco.pl Sp. z o.o.?
Gregor 2017-03-26 09:26
Widziałem że Frisco ma ostatnio nowe oferty pracy dla kierowcy. Jakie tu można dostać wynagrodzenie? Czy jest dodatek socjalny?Czy fajnie się pracuje?
praca 2017-03-28 09:05
(usunięte przez administratora) dodatki możesz mieć kartę multisportu (niestety pracując na godną wypłatę czasu na to nie znajdziesz by z niej skorzystać) Praca od Poniedziałku do niedzieli . Praca jak praca ludzie spoko niestety kierownictwo niezbyt więc jeżeli mam rodzić szukaj dalej.
5
Zembalek 2017-04-09 12:01
Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów.
Pomagam 2017-04-11 12:06
Oni tam wiecznie maja aktywne oferty na temat pracy bo niestety taka firma nie ma stałych pracowników. Wpisz w praca.pl frisco i Ci wyskoczy
Alicja 2017-04-12 08:31
@Zembalek, aktualne oferty pracy firmy znajdziesz na ich stronie internetowej pod linkiem: https://www.frisco.pl/stn,work Które stanowisko Cię interesuje?
Frytek 2017-05-17 20:55
Frisco.pl jest jednym z wielu sklepów, które bardzo ułatwiają nam życie.
Alicja 2017-05-22 09:02
@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tej firmie.
Zaciekawiona 2017-05-22 12:37
Alicjo Twoim zadaniem jest przedstawianie informacji o pracodawcy to poproszę o takie informacje z Twojej strony bo jako moderator widzisz wszystkie (nawet te usunięte) komentarze .
4
Frytek 2017-05-25 09:18
Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga oraz dobra lokalizacja mogą dać sukces.
Skivvy 2017-05-25 21:33
FRYTECZKO kochana aby mieć kompetentną załogę trzeba być uczciwym i uczciwie wynagradzć za wykonaną pracę, a niestety Frisco ma z tym problem. Dopóki tego nie zrozumie nie będzie dobrze.
5
Gucio 2017-06-04 19:17
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód, żeby oskarżyć firmę. To już nawet powód nie jest ważny tylko samo oskarżanie, takie już mamy nawyki. Handel nie jest lekki więc może trzeba przeanalizować swoje decyzje.
Frytek 2017-06-13 21:49
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o Frisco?
Frytek 2017-06-20 11:59
Frisco to bardzo fajna firma, niestety podpadła hejterom.
1
Frania 2017-07-01 13:51
Powiem szczerze, że nie spotkałam firmy która płaciłaby za leżenie. Wszędzie trzeba pracować a w sklepie to jest dosyć ciężka praca. Delikatni niech pracują przy pierzach
2
Frania 2017-07-13 17:06
Frisco to fajna firma , dobrze mi się tu pracuje choć nie jest lekko.
1
No frisco 2017-07-15 20:42
Czemu komentarze zostają same pozytywne.Jak firma to jeden wielki nieład i wyzysk. Kosztem najniższych i najmniej płatnych etatów w firmie. Więcej nie pisze wystarczy sobie dośpiewać.
Misiek 2017-07-21 13:39
Frisco najlepiej omijać obwodnicą bo to co jest w tragedią
Zostaw swoją opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.