brak logo

Bewe Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Bewe Sp. z o.o.

Przyjaciółka 2011-02-25 14:33:49
Jesteś tam zatrudniony? Bo ja mam całkiem inną opinią. A moze jesteś panem prezesem, zabierającym premie non stop?
bystry 2011-06-14 05:34:46
oporny na wiedze - 2011-04-04 03:31:35

Coż skoro Pan [usunięte przez moderatora]zdecydował się na promowanie dobrej opini o firmie na forum mogę spokojnie powiedzieć że kończą mu się chyba pomysły. Szkoda że od kilku lat tak diametralnie zmieniło się podejście szefa do pracowników. Kiedyś [usunięte przez moderatora] potrafił rozmawiać z ludzmi - teraz przełączył się na tryb - wrzeszcz i opierniczaj. A szkoda do firma ma potencjał i możliwości. Ma też większą konkurencje jak kilka lat temu, ale to powinno mobilizować do bardziej aktywnej działalności. Szkoda żeby humory szefa psuły opinie o firmie. Jeśli masz premię to znaczy że jej nie masz - to tylko kwestia czasu, wystarczy że coś leży tam - a nie tam. To takie proste a ile radości. Miłe jest to że firma jest doinwestowana i dobrze wyposażona, kadra jest dobrze wyszkolona a z jakością usług nie ma problemu. [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-07-14 11:15:21
Tyle lat jako prezes - odwieczna perfekcja w działaniu - wieczna nauka kolejnych pokoleń standardów życia, a nawet poprawnej wymowy nie potrafi Pan zachować. Wstyd
1
Pracownik_bewe 2015-09-05 22:24:09
Praca w BEWE to wakacje :) lecz pracodawca to perfekcyjny, precyzyjny człowiek od prania mózgu oraz wiecznej inwigilacji. Ludziom o słabych nerwach ciężko będzie tam pracować. Żeby przetrwać albo trzeba olewać system albo lizać tyłek prezesa.
1
Kolega 2016-04-18 10:43:12
A co to jakieś roszady nastąpiły? hehhehe
Eb 2016-05-08 14:40:50
Stasiu nie siej dezorientacji o firmie fotograficznej :) to żadna agencja fotograficzna tylko firemka z piłami!!!!!!! :D
kinki 2016-05-21 10:37:48
No i firemka podziekowala co nie ktorym zasluzonym:)
kinki 2016-06-10 19:36:41
Szyszka, zloz papiery do bewe lub przejrzyj ogłoszenia.Bo so tacy mocni
Boy 2016-07-22 09:28:30
posiadam doświadczenie, pracowałem w fabryce wafli i marmolady.. myślę, że na tę firemke wystarczy
Stanisław Wenerowicz 2016-09-02 14:04:25
Czemu pomponie kasujesz komentarze?
df 2016-09-03 22:43:42
A wiadomo jakie panują teraz warunki płacy? podobno pojawiły się jakieś premie do podwyżek w tym roku.
Zostaw swoją opinię o Bewe Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bewe Sp. z o.o.