brak logo

Bewe Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Bewe Sp. z o.o.

Przyjaciółka 2011-02-25 14:33
Jesteś tam zatrudniony? Bo ja mam całkiem inną opinią. A moze jesteś panem prezesem, zabierającym premie non stop?
bystry 2011-06-14 05:34
oporny na wiedze - 2011-04-04 03:31:35

Coż skoro Pan [usunięte przez moderatora]zdecydował się na promowanie dobrej opini o firmie na forum mogę spokojnie powiedzieć że kończą mu się chyba pomysły. Szkoda że od kilku lat tak diametralnie zmieniło się podejście szefa do pracowników. Kiedyś [usunięte przez moderatora] potrafił rozmawiać z ludzmi - teraz przełączył się na tryb - wrzeszcz i opierniczaj. A szkoda do firma ma potencjał i możliwości. Ma też większą konkurencje jak kilka lat temu, ale to powinno mobilizować do bardziej aktywnej działalności. Szkoda żeby humory szefa psuły opinie o firmie. Jeśli masz premię to znaczy że jej nie masz - to tylko kwestia czasu, wystarczy że coś leży tam - a nie tam. To takie proste a ile radości. Miłe jest to że firma jest doinwestowana i dobrze wyposażona, kadra jest dobrze wyszkolona a z jakością usług nie ma problemu. [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-07-14 11:15
Tyle lat jako prezes - odwieczna perfekcja w działaniu - wieczna nauka kolejnych pokoleń standardów życia, a nawet poprawnej wymowy nie potrafi Pan zachować. Wstyd
2
Pracownik_bewe 2015-09-05 22:24
Praca w BEWE to wakacje :) lecz pracodawca to perfekcyjny, precyzyjny człowiek od prania mózgu oraz wiecznej inwigilacji. Ludziom o słabych nerwach ciężko będzie tam pracować. Żeby przetrwać albo trzeba olewać system albo lizać tyłek prezesa.
1
Kolega 2016-04-18 10:43
A co to jakieś roszady nastąpiły? hehhehe
Eb 2016-05-08 14:40
Stasiu nie siej dezorientacji o firmie fotograficznej :) to żadna agencja fotograficzna tylko firemka z piłami!!!!!!! :D
kinki 2016-05-21 10:37
No i firemka podziekowala co nie ktorym zasluzonym:)
kinki 2016-06-10 19:36
Szyszka, zloz papiery do bewe lub przejrzyj ogłoszenia.Bo so tacy mocni
1
Boy 2016-07-22 09:28
posiadam doświadczenie, pracowałem w fabryce wafli i marmolady.. myślę, że na tę firemke wystarczy
Stanisław Wenerowicz 2016-09-02 14:04
Czemu pomponie kasujesz komentarze?
df 2016-09-03 22:43
A wiadomo jakie panują teraz warunki płacy? podobno pojawiły się jakieś premie do podwyżek w tym roku.
Były 2017-01-27 11:07
Widzę, że chamczyk Stasiu dalej w dobrej formie. Oh...
beta 2017-02-27 21:42
Nie tylko Stasiu był tam chamczykiem... Zasłużeni zwolnienie także. A...
a czy M nadal pracuje??
Edyta 2017-07-28 14:04
Czy jest ktoś kto obecnie pracuje w Bewe Sp. z o.o.?Napiszcie coś o tym czy można liczyć na szkolenia wstępne i ile trwają. Taka informacja przyda się nowym pracownikom.
Zostaw swoją opinię o Bewe Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bewe Sp. z o.o.