brak logo

Okpol Sp. z o.o.

Skarbimierz Osiedle

Opinie o Okpol Sp. z o.o.

Ktos 2011-11-16 14:05:18
Szczerze polecam, wymagana odporność na wybiórczo myślące kierownictwo ale firma poważna i stabilna . Dla myślących bardzo dobra baza do dalszego rozwoju. Pozdrawiam
2
Asd 2013-09-25 16:08:42
Może ktoś podrzuci aktualną sytuację w tej firmie.
Pozdrawiam
1
PH 2013-12-03 20:33:58
Aktualna sytuacja pewnie nieciekawa skoro brak dwóch etatów już 2 miesiące,
znałem pracujących tam, firma wymagająca cierpliwości bo zarządzana przez rodzine ...Warunki zatrudnienia były dobre.
Maja 2014-10-16 08:23:14
Firma z w całości oparta na polskim kapitale. Produkuje dobrej jakości okna dachowe. Praca stabilna , dobre jak na Polskę warunki płacowe. Przestrzegane
prawo pracy i przepisy BHP. Pracuję tutaj już ponad 10 lat i nie narzekam.
2
Sylwek77 2014-10-30 12:43:43
Pracowałem w Okpolu 5lat. Firma Okpol to solidny i stabilny pracodawca. W ostatnim okresie zaszło tam sporo zmian - bardzo duże nakłady inwestycyjne na rozwój produktów. Firma z perspektywami na osiąganie sukcesów. Jako pracodawca cenią wiedzę i fachowość pracowników, żadnych problemów z płatnościami; Pracy jest dużo ale można się sporo nauczyć. Pracując u kolejnego pracodawcy z łatwością wykorzystuję nabytą wiedzę i umiejętności. Doskonała szkoła dla wszystkich chcących poznać nowoczesne systemy zarządzania procesami produkcji. Firma rodzinna, dużo pracowników z długoletnim stażem pracy. Po za tym codzienne problemy jak w podobnych zakładach produkcyjnych. Płace na poziomie średnich krajowych na porównywalnych stanowiskach pracy.
1
kris 2014-11-09 13:16:29
Czy możecie napisać jaka jest podstawa na początek oraz jakie narzędzia pracy dają np. auto .?
MadEd 2015-04-08 15:53:27
Tutaj wpisy o okpolu chyba cała rodzina dodaje... Mobbing to codzienność w tej firmie, zarobić powyżej najniższej to już teraz nie można... Nawet Ukraińcy po krótkim czasie uciekli z tej firmy... Jednym słowem, chcecie mieć normalne życie, nie idźcie tam do pracy... Jest wiele lepszych zakładów wokoło.
11
Koksu 2015-04-24 12:20:02
W zakładzie praca jest stabilna i odpowiednio wynagradzana. Plusem jest też jedna zmiana i praca od poniedziałku do piątku.
3
jaro 2015-08-16 17:09:10
koksu uśmiałem się nad twoim wpisem od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] coś ci się w główce porobiło
5
marko 2016-04-24 19:42:34
o jakich premiach mowa bo nie wiem czy się mam śmiać czy chwalić głupotę piszących
3
były pracownik produkcji 2016-07-10 23:31:04
nie polecam nikomu, mobing, mobing, jeszcze raz mobing
wymaga sie od pracownika, zeby pracowal jak robot(nie mozna nawet pojsc do ubikacji, bo od razu jakis problem) za chyba najnizsze w okolicy wynagrodzenie jednoczesnie bedac traktowanym jak...
po krotkim czasie pracy w tym "obozie" dziwie sie, ze jeszcze tam ktos pracuje, chyba tylko ludzie nie majacy innej perspektywy.
a powyzsze opinie ladne napisane przez ludzi z biura dbajacych o dobry pr

jeszcze raz zdecydowanie nie polecam
7
Łukasz 2016-09-29 21:03:55
Nie polecam. Stosunek do pracownika na bardzo niskim poziomie, płaca jest kpiną, a sama praca ciężka.
2
makarena 2016-10-01 17:24:02
a jak się niby ten stosunek ma objawiać? bo tak to każdy w internetach ogólnika może straszyć i oczerniac - a co do kwestii czy praca czy lekka to wiadomo że w oknach dachowych nigdzie nie ma lekko, nie ma co oczekiwać sielanki, wazne że na koncie sporo wpływa
Zostaw swoją opinię o Okpol Sp. z o.o. - Skarbimierz Osiedle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Okpol Sp. z o.o.