logo Panda Sp. z o.o.

Panda Sp. z o.o.

Zgierz

Opinie o Panda Sp. z o.o.

anonim 2011-04-01 10:38:18
Nie ma co narzekac na Pande!!! Patrzac na inne firmy to pensje calkiem calkiem i w sumie jak sie wykarzesz to uczciwie zaplacą!!!
1
głos 2012-05-05 16:25:34
Firma normalna co sie mało zdarza w dzisiejszych czasach! wiadomo temat ślizgi bo to mięso ale jak sie starasz i uczciwie pracujesz to zapłacą jak należy! polecam
3
tttt 2014-08-01 22:05:05
Firma ostatnimy czasy spada na psy!!! Dyrektor tanczy jak marionetka pod dyktando prezesow i bedac kiedys czlowiekiem na poziomie staje sie sciemniaczem ktory boi sie o swoj stolek!!!Firma wtopiła kase w jednym z oddziałow i chce na gwalt kosztem pracownikow szybko to odrobic!!! Panie dyrektorze czy bedac czlowiekiem szanowanym przez wielu pracownikow warto sie tak szmacic???Obiecuja wiele a daja gowno ludzie omijajcie tych oszustow z daleka(usunięte przez administratora)
4
qqqq 2015-01-30 08:56:12
Najwiekszy syf jest na pandzie w kutnie ale wszyscy udaja ze nic sie nie dzieje. Malec to idiota a pani monika siuda ktora tam pracuje w biurze daje mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzi zwalniaja a za chwile szukaja nowych. Pojebani.
5
oooo 2015-04-09 22:16:29
Przemysław Wille rzadzi w Pandzie!!!Kto trzyma takiego człowieka który ma problem z alkoholem i osmiesza tylka ta firme??? Z tego co wiem to na Kaliszu juz syf i wodorosty pozostały...Firma zamiast sie rozwijac schyla sie ku upadkowi...Ale co sie dziwic jak daje sie władze pijakom...
6
Pracownik 2015-07-17 15:52:50
Pracowałem w tej firmie...towar wychodzi na lewo, łapówki itp ...kierownictwo chce sie dorobić na plecach pracownikow...sprzedają towar po terminie jako dobry...gdzie sanepid? Sprzedają samo siano co mój pies tego nie chce ruszyć....szynki po 10zl-no prosze...Klienci sie od nich odrawcaja. Myślą ze zrobią imprezę raz do roku-postawia paletę wódki i bedzie ok.....ale to nie te czasy, n
2
Filip 2015-08-27 05:32:50
Brak słów. Opinie powyższe mało odbiegające od rzeczywistości i faktów
2
Tra 2015-09-02 18:06:16
Macie racje...Syf i wodorosty...porażka ta firma...za chwile upadnie jak juz wiele firm upadło...przeinwestowali i teraz z ludzi chcą sciągnąć...a juz taka jedna hurtownia na Łodzi była co przeinwestowała i sie...Zesrała.....PANDA ZNIKNIE Z RYNKU PRĘDZEJ NIŻ MYŚLICIE jak dalej te gęby bedą rządzić....
fifi 2015-09-12 02:45:14
adam jesteś śmieszny. Może jeszcze zatrudni:
POMOCNIK MASYNI
PRAC.GODZINOWO PŁATNY
ODLEWACZ ŻYWIC
OBIERACZ CEBULI
OBSŁUGA SPALARNI
MROŻONKOWA
LINIARZ
OBSŁUGA SORTOWNI jaj
PERFUZJONISTA
PODDŹWIGNICOWY
OPERATOR WYTRYSKARKI
ZALEWACZ
PALACZ W SUSZARNI
WYKRAWACZ-ROZBIERACZ
RYBAK STAWOWY
UBOJARZ
ZAPINACZ
ODBIORCA KOŃCOWY RUR
Ata 2016-01-10 20:55:07
Tak, w Panda Trzebnica na dobrych fachowców czekają cały czas. Dla DOBREGO, sumiennego ślusarza, stolarza, tapicera drzwi firmy ZAWSZE "stoją otworem" :)

Beata
łebek 2016-01-15 08:19:55
To co się dzieje w tej psełdo firmie ,,PANDA"to masakra. Nie wiem jak , jest na innych oddziałach,ale moge trochę opowiedzieć co dzieje się w oddziale Skierniewickim. ,,Pan kierownik" nie ogarnia obowiązków jakie nad nim ciążą, wszystko zgania na pracowników,chociaż to on zawinił i na jego polecenie dane rzeczy są robione. Stosuje mobing w pracy,pewnie sam nie jest w pełni świadom co jemu za to grozi, albo co najgorsze wie co mu za to grozi ,ale jest takim kretynem,że to stosuje. Wszystkie te sytuacje wynikaja z jego bezradności,nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku. Swoich pracowników ma za guwno,nie liczy się z ich zdaniem jako z ludzmi. Oszukaniec i kłamca, mówi i robi wszystko pod siebie, żeby to jemu było wygodnie i żeby to on [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umoczył,a inni to już go nie obchodzi. W normalnym zakładzie gdzie człowiek ma styczność z żywnością osoby chore idą na zwolnienie,ale nie w oddziale w Skierniewicach tu kierownik dzwoni i mówi że jego to nie obchodzi i gorączka nie gorączka ma się stawić pracownik w pracy bo inaczej straszy że go zwolni, kto mądrzejszy to zwalnia się i odchodzi , jeszcze trochę i sam ,,PAN KIEROWNIK" będzie składał towar na magazynie, a póżniej za kierownice i jazda,bo ludzie mu odchodzą jeden za drugim.
1
łebek 2016-02-17 06:42:15
Ja pisze o firmie Panda hurt wedliny.
Ata 2016-02-17 14:03:12
Panda ma siedzibę tylko w Trzebnicy !!! Nie mylcie firm o takich samych nazwach :)
Oferty Pracy
2016-02-11
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
  Ślusarz Miejsce pracy: Trzebnica Opis stanowiska: Przygotowanie stanowiska pracy. Praca przy produkcji elementów i konstrukcji mebli, wykonywanie prac według rysunku technicznego. Przygotowywanie elementów do spawania Obsługa maszyn i urządzeń ślusarskich. Dokonanie pierwszego odbioru elementu po wykonanej pracy (samokontrol
łebek 2016-03-14 18:14:28
Ślusarz PANDA Trzebnica Sp. z o.o. 2016-02-11 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie)   Ślusarz Miejsce pracy: Trzebnica Opis stanowiska: [...]">@Oferty Pracy - 2016-03-14 18:14:28
Mnie nie chodziło o pieniądze że są na czas,tylko o inne sprawy co się dzieją na tym konkretnie oddziale, a jeśli chodzi o umowy to po kilku miesiącach pracy dopiero je dostajesz,przez pierwsze miesiące pracujesz w niepewności czy dostaniesz ją czy nie i na ile? Pensje są tam na czas , to się zgadza.Dobrze że już tam nie pracuje. ufff. wielki szacun dla ludzi któży jeszcze tam pracują -POWODZENIA.
1
łebek 2016-03-14 18:15:29
Ślusarz PANDA Trzebnica Sp. z o.o. 2016-02-11 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie)   Ślusarz Miejsce pracy: Trzebnica Opis stanowiska: [...]">@Oferty Pracy - 2016-03-14 18:14:28
Mnie nie chodziło o pieniądze że są na czas,tylko o inne sprawy co się dzieją na tym konkretnie oddziale, a jeśli chodzi o umowy to po kilku miesiącach pracy dopiero je dostajesz,przez pierwsze miesiące pracujesz w niepewności czy dostaniesz ją czy nie i na ile? Pensje są tam na czas , to się zgadza.Dobrze że już tam nie pracuje. ufff. wielki szacun dla ludzi którzy jeszcze tam pracują -POWODZENIA.
1
xxxxx 2016-04-27 21:55:36
Wiecie co jak tak czytam te wasze opinie to mam wrazenie ze pisza ja ludzie ktorzy wylecieli z tej firmy i teraz za wszelka cene chca ja oczernic...
Ja pracuje w Pandzie juz jakis czas i zlego slowa powiedziec nie moge.Wystarczy byc sumiennym i lojalnym pracownikiem i jest ok.A jezeli chodzi o Przemka to jest to osoba mega kompetentna i oddana tej firmie.Ludzie ogarnijcie sie...robicie wpisy glupot zeby odegrac sie za wlasne niepowodzenie w tej firmie..slabo...a Panda byla jest i bedzie :-)
2
Do xxxxx 2016-05-16 00:49:22
Kolego xxxxx to napisz proszę ile taki lojalny i sumenny pracownik zarabia i w jakich godzinach pracuje ?
6
Były 2016-07-18 14:53:52
Jeden wielki syf przynajmniej na oddziale w skierniewicach. Kierownik wgl. nie jest osoba kompetentna, kradnie pieniadze pracownika, sciaga z urlopow, kaze zakopywac wedline za hurtownia albo wywozic do lasu. Natomiast mieso po dacie kaze wyciagac z opakowan albo plukac I puszcza to na sklepy. JEDEN WIELKI ZA PRZEPROSZENIEM BU*DEL!
17
plmonp 2016-08-10 20:47:54
Potwierdzam poprzedni wpis jeden wielki bałagan. To samo w Białymstoku ludzie zmieniają się jak rękawiczki. Zero szacunku dla pracownika, wyzysk i ten pseudo kierownik nie mający pojęcia
o zarządzaniu tyle w temacie.
7
Zostaw swoją opinię o Panda Sp. z o.o. - Zgierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panda Sp. z o.o.