CONTACT SALES

Kraków

Opinie o CONTACT SALES

admin 2015-08-12 10:18:16
Nowych informacji brak, ale firma CONTACT SALES nadal działa. Wiecie jaka jest jej obecna sytuacja, jak wygląda proces rekrutacyjny i warunki pracy? Czekamy na Twoją opinię.
Szopcia 2016-02-29 16:48:24
Po ponad 2 miesiacach pracy tam moge spokojnie stwierdzic ze praca jak najbardziej ok.Bardzo fajna atmosfera,ludzie z ktorymi pracowalam rewelecyjni i zawsze chetni do pomocy.Sama bylam kiedys przeciwnikiem tego typu pracy ale jak sie okazalo mylilam sie. Jezeli sie samemu nie sprobuje a bazuje tylko na opiniach ludzi ktorzy zrezygnowali po miesiacu bo po prostu nie czuli tej pracy to zawsze bedzie negatywne nastawienie. Ja musialam zrezygnowac z powodow osobistych ale jakbym miala wrocic do kraju to na pewno bym sie tam zglosila ponownie:).Wielki szacunek dla koordynatora który naprawde dba o swoich pracownikow i zawsze sluzy pomoca. To nieprawda ze jak ci nie idzie to strasza zwolnieniami.Nigdy z czyms takim sie nie spotkalam.A raczej zawsze wtedy poswiecaja ci wiecej uwagi na doszkolenie cie. A i zarobki sa dobre czasem i swietne w zaleznosci jak jestes dobry ale przecietnie kolo 2-3 tys mozna zarobic,a i sa tacy co wyciagali po 5 tys.Wiadomo ze nie od razu takie zarobki sa mozliwe ale juz od 3 miesiaca jak juz sie porzadnie wdrozysz i wiesz co i jak. Takze ja jak najbardziej polecam
2
guli 2016-04-13 21:24:11
Co do firmy jako organizacji nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
Natomiast istne piekło rozpoczyna się tuż po ukończeniu szkoelnia i przejsciu do grup w których się pracuje.
Praca pod presją, krzyk przełożonego, niemalże zmuszanie do wykonywania połączeń, pretensje o słaby wynik,
rozdawawanie programów naprawczych kilkakrotnie tej samej osobie np co tydzień. Przekładanie spraw prywatnych miedzy
przełożonym a pracownikiem na zawodowe. ( Jeśli sie komuś nie spodobasz, możesz wylecieć na drugi dzień ).
Zmuszanie ludzi do wystawiania pozytywnych opini na temat firmy w gronie grupy ( wiadomo nikt nie powie, że jest źle
musi być cudownie ) System wynagrodzenia jest tak zakręcony, że normalny człowiek po miesiacu pracy nie jest sam w stanie policzyć
sobie wypłaty. Praca na przepracowanej bazie ( Twój umowiony klient, za kilka godzin trafia do inngo konsultanta ).
W sprawach miedzy konsultantem a koordynatorem z góry konsultant nie ma szans. O awansach można zapomnieć delikatnie
rzecz biorąć można zauważyć ze awansują osoby, które mają być awansowane ( czyżby nepotyzm ? :) )
Częste obcinanie godzin ( za przekroczenie lunch o 5 min - obcięte masz duzo wiecej min ). Do tego straszenie iż jeżeli
nie masz tzw talk time koordynator będzie Ci obcinał godziny tak aby talk time byl na wyższym poziomie w stosunku do mniejszej ilości
godzin. Tak więc jeżeli ktoś ma zamiar rozpocząć przygode w tej firmie niech sie zastanowi i to kilka razy zanim pojdzie
na rozmowe i akurat dowie sie że szkolenie rozpoczyna sie jutro i to ostania chwila na podpisanie umowy. To co jest na rozmowie
a w rzeczywistości jest tak odmienne od siebie jak czarne z białym.
6
guli 2016-04-28 08:20:52
@adam Umowa zlecenie, ale jesteś w pełni ubezpieczony, wszystkie składki itp więc różnicy dużej nie ma.. nawet wygodniej, żadnego okresu wypowiedzenia.. A jak masz status studenta to już w ogóle miód bo większe netto dostajesz.
Oferty Pracy
2016-04-27
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Nasza firma współpracuje z jedną z największych korporacji napojowych. Zespół tworzy grupa młodych i ambitnych osób nastawionych na sukces. Koncentrujemy się na utrzymywaniu stałych i dobrych relacji z kluczowymi klientami. Poszukujemy osób na okres sezonowy od maja do siepienia. Specjalista ds. obsługi klienta biznesowego Miejsce pracy: Warszawa Nr referencyjny: 1/sscc/2016 O
Kali 2016-09-07 14:30:46
Guli to ogłoszenie, które dodałeś to zupełnie inna firma..
gru 2016-10-13 20:41:19
Mnie interesuje to, czy każdemu odpowiada teraz bieżąca atmosfera
PPP 2016-11-04 11:35:08
Wg mnie atmosfera i ludzie są mega ;) Jeśli chodzi o zarobki, to kto chce pracować i sie angażuje, zarobi całkiem fajne pieniądze.
Zostaw swoją opinię o CONTACT SALES - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTACT SALES