logo Global Telemarketing S.C

Global Telemarketing S.C

Kraków

Opinie o Global Telemarketing S.C

były 2015-11-05 13:46:11
co z tego ze placa jak jestes zwyklym pionkiem, murzynem do zapieprzania, do ludzi nic nie mam bo wiadomo ze sa w porzadku, mam problem ze struktura firmy tyle w temacie, po to jest ta strona zeby wyrazic swoja opinie, nie wazne czy bedzie pozytywna czy nie, nie polecam nikomu tej firmy kto sie szanuje

ps: prawda tez jest taka, ze ludzie ktorzy pracuja tam od prawie samego poczatku istnienia firmy nadal sa TYLKO konsultantami, na wyzsze stanowiska zatrudniaja kogos z ulicy zamiast dac szanse swoim zaufanym ludziom, a te konkursy na kierownika byly i sa smieszne, dlatego Global nie szanuje lojalnych pracownikow
ahhhh 2015-11-05 14:19:32
a ta 2 nowych kierowników? przecież awansowali właśnie z konkursu na kierownika startując z pozycji konsultanta. Z tego co wiem, był 1 konkurs pod 2 nowe zespoły i 2 osoby awansowały z konsultanta na kierownika.. Chyba każdy miał szansę spróbować ? Warunkiem były dobre wyniki Teraz w grudniu będzie kolejny konkurs ( wiszą ogłoszenia) dla konsultantów.. Chyba Ci się firmy pomyliły... ;) ps ja nie czuję się jak zwykły murzyn do zapierdalania i z tego co wiem to nikt tak w moim teamie się nie czuje.. Coś mi tu śmierdzi " urażoną dumą" kogoś kto chciał zostać kierownikiem a się nie odważył ;) :P
mniu 2015-11-11 11:56:12
o jakim budżecie i wskaźniku mowa??
ziomko0 2015-11-16 13:17:32
Za dobry wynik masz wyższe stawki godzinowe + premie + budżet konkursowy + extra dopalenia + nagrody i bony sodexo. Ogólnie można się nieźle obłowić ;) im wyższe robisz kontrakty tym większą premię dodatkowo dostajesz. Ja nie mogę finansowo narzekać - jest ok a jakieś 4 - 5 os z mojej grupy wyciąga regularnie co miesiąc 3,5 do 5 tysięcy na rękę. Jak na 1wszą pracę bez studiów i doświadczenia to pieniądze są naprawdę godziwe
007 agent 2015-11-19 15:00:27
a jak z zarobkami kierowników grup? ktos może zdradzić jak płacą i jakie prowizję?
Kinga 2015-11-20 14:00:45
Czuję się rozżalona i jednocześnie bardzo wkurzona. Nie szło mi w grupie i koledze obok. Miałam ustalony plan 8 umów na ten miesiąc. Zrobiłam 2. W tym tygodniu miałam rozmowę z moją kierowniczką. Jasno postawiła sprawę "Robicie jedną umowę do końca tygodnia"-do 17ej w piątek(czyli dziś) albo się pożegnamy. Przyjęliśmy to z kolegą. Jak najbardziej zgodziliśmy się na taki układ, bo wiedzieliśmy, że słabo nam idzie, nie jesteśmy opłacalni, ale nie zrezygnowaliśmy od razu tylko postanowiliśmy spróbować. Przyszliśmy do pracy jak zwykle na 9tą. O godz.10:45 zostaliśmy wezwani na rozmowę wraz z trzecią osobą(trzecia osoba, to mój chłopak, który w poprzednim miesiącu był prawie najlepszy ze swojej grupy. W tym miesiącu mu nie szło). Na spotkaniu była nasza pani kierownik oraz pani dyrektor. Powiedziano nam, że w tym momencie się z nami żegnają, mamy zabrać swoje rzeczy i opuścić firmę. Byliśmy zszokowani, bo kierownik jasno nam określił, że mamy czas się wykazać do 17ej. Mój chłopak w ogóle był zdziwiony, bo miał rozmowę również wcześniej z racji niskiej sprzedaży, ale nie zostało mu powiedziane, że jeśli nie wyrobi planu do piątku, to wyleci. NIE JESTEM ZŁA za to, że wyrzucili mnie za brak wyników tylko za to jak zostaliśmy potraktowani. Liczyłam się z tym, że w piątek mogę się pożegnać z firmą, ale liczyłam na to, że uda mi się podpisać umowę do 17ej, bo po 9ej umówiłam się z klientką na godz.16:00 w sprawie internetu. Była żywo zainteresowana, więc nabrałam powera. I w tym momencie dostałam informację, że wylatuję. Kiedy zbieraliśmy rzeczy ze stanowisk reszta naszego team'u została natychmiast zabrana na "spotkanie". Nie mogliśmy się z nimi nawet pożegnać. Jest mi bardzo przykro również z powodu, że usłyszałam, że jestem roszczeniowa i negatywnie nastawiona do wszystkiego. Wszyscy usłyszeliśmy, że psujemy atmosferę w zespole. Dla mnie jest to nie do przyjęcia, ponieważ BARDZO lubiłam tę pracę(mówię to z ręką na sercu), miałam dobre stosunki z resztą załogi, pomagaliśmy sobie i się wspieraliśmy wzajemnie. Nie napisałabym złego słowa o tej firmie, gdyby było tak jak ustalaliśmy wcześniej. Mam świadomość tego, że byłam słaba, zawaliłam-ok. Nie zrobiłabym umowy dziś-pożegnałabym się ze wszystkimi na koniec pracy, życzyła powodzenia i poszła w swoją stronę. Natomiast zostaliśmy potraktowani jak gówno za przeproszeniem. Zmieszano nas z błotem i zrobiono z nas jakiś potworów, którzy liczą na łatwą kasę i demotywują innych. Oczywiście koniec pracy zwieńczyłam płaczem. Bo tak nie traktuje się drugiego człowieka. Mam mnóstwo miłych wspomnień, bo atmosfera jest genialna. Ludzie są mili, uprzejmi, pomagają-nawet jeśli nie są z Twojej drużyny. Natomiast kierownictwo i pani dyrektor powinni się zastanowić nad tym jak postępują z ludźmi. Mówienie raz jednego, a robienie drugiego jest karygodne. Jestem także zła najbardziej ze wszystkiego na to, że nie pozwolono nam się nawet pożegnać z ludźmi, których zdążyliśmy polubić. Aha. Na sam koniec powiedziano nam, że to żaden problem, że odchodzimy, bo teraz mają dużo rozmów rekrutacyjnych (co pół godziny) tak więc zostaniemy zastąpieni. Jeśli ktoś będzie robił sporo umów-nie ma problemy. Będziecie zapewne szanowani. Jeśli Wam się noga powinie-zostaniecie wyrzuceni i do tego potraktowani tak jak my zostaliśmy potraktowani. Zależy też do jakiej grupy traficie, bo z tego co słyszałam niektórzy kierownicy są odpowiedzialnymi ludźmi z genialnym podejściem do pracowników. Mam nadzieję, że szybko zapomnę o tym co dziś usłyszałam i zostaną tylko te miłe wspomnienia! ;)
7
zdziwiony ? 2015-11-23 12:13:04
wątpię, że wyglądało to dokładnie w ten sposób.. czytam i nie wieżę w połowę tego co napisałaś :D pracuję już długo i nie mogę złego słowa powiedzieć na GT i tym samym na kierownictwo !! Skoro nie miałaś wyniku a i tak dostawałaś szansę to nieźle musiałaś psuć atmosferę w grupie albo coś innego zepsuć że pożegnali się z Tobą w trybie natychmiastowym. Oczywiście swojej winy nikt nigdy nie widzi, wiem to po sobie.. długo trwało zanim dotarło do mnie że to faktycznie z mojej winy wywalono mnie z poprzedniej roboty i że mój szef naprawdę traktował nas tak jakbyśmy byli w przedszkolu ( bardzo pobłażliwie ) Lepiej zastanów się uczciwie nad sobą zamiast użalać się publicznie :D
Kinga 2015-11-23 13:43:15
Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś to co napisałam. Bo napisałam, że złego słowa nie napisałabym o firmie, gdyby nie to zdarzenie z piątku. Oprócz mnie zwolniono 2 inne osoby. To taki przypadek mam rozumieć? Nie użalam się nad sobą i wyraźnie napisałam, że byłam świadoma tego, że jestem słaba i że nie wyrabiam wyniku. Natomiast mówienie jednego, a robienie drugiego nie jest fair. Mogli nam od razu powiedzieć we wtorek, kiedy mieliśmy rozmowę, że pracujemy do czwartku włącznie, a w piątek mamy nie przychodzić. Nie zrywalibyśmy się rano i nie lecieli walczyć o wynik w piątek. Atmosfera, pracownicy są jak najbardziej w porządku. Pieniądze są wypłacane na czas i zgodnie z tym co obiecywano-na to nie mogę złego słowa powiedzieć. Natomiast na to jak zostaliśmy potraktowani jak najbardziej. Nie wiem co psułam, bo oprócz tego, że jestem negatywnie nastawiona nie wyjaśniono mi niczego i nie dano dojść do słowa. Prawda jest taka, że masz wyrabiać wynik. Ja nie wyrabiałam, więc miałam powiedziane, że albo zrobię tę umowę albo do widzenia. Na to byłam przygotowana. Nie byłam przygotowana na to, że w taki sposób. Nie musisz mi wierzyć. Piszę jak było. I tyle.
maćko 2015-11-25 19:32:55
w skrócie.. GT to jeden wielki syf, nie pozdrawiam
1
Utg 2015-11-26 00:08:15
Chyba trochę popłynąłes z tym 3,5 - 5 tys. Ze 4 osoby w tej firmie zarabia cos miedzy tymi kwotami reszta ledwo robi po 16-20 aktywacji
1
argan 2015-11-30 13:41:36
ja zawsze mam w miarę taką samą wypłatę ok 2,5 tysiąca i tyle realnie spoko można wyciągnąć. Fakt 3,5 - 4 zarabiają pojedyncze jednostki ale 2,5 to już naprawdę realna opcja. Mój zespół jest bardzo zadowolony z tej pracy - zdrowa normalna atmosfera - co jakiś czas jakiś konkurs. Widać, że firma się rozrasta a ludzi chetnych do pracy jest sporo. Jak dla mnie spoko pozytywnie
anniaa 2015-12-02 16:48:51
Pomysł z jabłkami pierwsza klasa. Całkiem miłe zaskoczenie moim zdaniem atmosfera mega dobra a wynagrodzenie naprawdę godne jak na call ccenter. Wiadomo wynik trzeba robić i tu nawet nie ma się nad czym rozwodzić - nikt nie zapłaci Ci tylko za to że się łaskawie zjawisz w pracy. Pracuję 5ty miesiąc i zdecydowanie chcę zostać na długo. Moje najwyższe wynagrodzenie to 2455 na rękę ale to moja pierwsza praca i nie mam żadnego doświadczenia wiec wydaje mi się ze jest ok. Są też oczywiście minusy jak wszędzie natomiast Uczciwie polecam
Malina 2015-12-04 13:24:24
Polecam tego pracodawcę! :)
omnom 2015-12-11 12:48:30
moje wrażenia od początku do końca:
Pierwsza rozmowa - miła uprzejma Pani. Dużo informacji o firmie. Rozmowa jakieś pół godziny. Jeszcze wieczorem telefon - decyzja pozytywna i zaproszenie na szkolenie od poniedziałku :) Pierwszy dzień przed szkoleniem przerażenie.. Dam radę? A co mi tam pójdę i spróbuję, przecież chyba mnie nie zjedzą.. No to idę.. Na szkoleniu dość spora grupka i 2 trenerów na zmianę, obaj pozytywni, widać że znają się na rzeczy. Największy strach był przed dzwonieniem choć z perspektywy czasu sam się z siebie śmieję. Parę razy spróbujesz i jakoś idzie. Każdy dookoła pomaga więc jest spoko, kwestia tak naprawdę 2 tygodni do miesiąca i można wszystko dobrze ogarnąć, później już idzie płynnie. W pierwszym miesiącu zrobiłem plan, w 2 też i teraz 3ci będzie chyba sporo ponad plan - grudzień, wszyscy wszystko biorą więc zarobić można ładną kaskę. Zespół mam zgrany - kierownik pomaga, trenerzy z nami pracują, to dużo daje. Atmosfera wyjątkowo zdrowa jak na callcenter - tak mi się wydaje ( 2 współlokatorki pracują w innym call center niż ja i bardzo narzekają, od stycznia przyjdą do nas więc fajnie, że będziemy pracować tu razem) Ludzie którzy robią wyniki - jak słyszę, nie narzekają na wynagrodzenia. Sporo ludzi pracuje tu po kilka lat więc widać, że jest im chyba dobrze. Ja oceniam pozytywnie firmę, atmosferę, ludzi, wsparcie. Uczciwie polecam tego pracodawcę
grześ 2015-12-19 02:19:59
na jaką umowę? o pracę?
... 2015-12-29 15:08:03
Zostałam bardzo podobnie potraktowana.Ta firma nie szanuje ludzi.
1
meggi 2016-01-08 16:32:41
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - zatrudniłam się 4ry miesiące temu - po mojej poprzedniej pracy w call center gdzie indziej - tu jest zdecydowanie lepiej finansowo ale przede wszystkim jest zdrowa atmosfera, fajne konkursy, jak się człowiek stara i ma trochę szczęścia - można całkiem nieźle jak dla mnie zarobić. Jest tu dużo osób które pracują bardzo długo więc chyba są w miarę zadowolone, sporo osób jest też takich które zwolniły się a potem wróciły. Ogólnie polecam tego pracodawcę.
xawery 2016-01-16 00:42:58
na jaką umowę zatrudniają? o pracę czy zlecenie? jest zus? ubezpieczenie zdrowotne?
ola 2016-01-16 15:58:22
umowa zlecenie z zusem wiec mozesz chorowac, z tego co wiem co ci najlepsi maja umowe o prace, wiekszosc na zleceniu
aaaa1111 2016-01-19 18:29:21
jutro ide na rozmowe rekrutacyjna. powiedzcie mi o co pytaja o w ogole??? czy to jest praca na umowe o prace czy zlecenie? ile dni w tygodniu sie pracuje i w jakich godzinach?????
Hihi 2016-02-02 22:55:32
Mówisz o tych umowach ( usunięte przez administratora )które podpisuje sie co miesiąc?? Hhehehehe
Hihi 2016-02-07 09:19:30
Jaka uczciwa?! Umowa na pół strony, kwota na niej ( usunięte przez administratora ). Możesz sobie chorować a i tak ci za to nikt nie zapłaci. Wiec ludzie przestańcie pisać takie bzdury bo aż Zal to czytać osobie która pracowała w tej firmie przez dłuższy czas. Dlateczego dostajecie wynagrodzenie do ręki? Zastanów sie dobrze widząc tą umowę zlecenie :)
Tomek23 2016-02-12 14:56:52
Zgadzam sie z Hihi. Za moich czasów umowa najgorsza z możliwych, nie wiem jak teraz ale mozna zauważyć ze ciężkie walki sie tam kroją
jan 2016-04-10 14:57:48
zlecenie (usunięte przez administratora). trzeba miec "koneksje" zeby coś osiągnąć.
Jam 2016-04-25 22:44:13
I co z tego że czytasz umowę. Sprawdź czy to co jest w umowie= temu co dostajesz do ręki= temu co dostalas w pit 11. I co?
1
Liiii 2016-05-18 16:00:01
Nie wiem jak na bazie wewnętrznej, ale ja byłam na zewnętrznej, czyli pozyskiwanie nowych klientów lub zachęcanie do powrotu do Orange. Kiepska baza klientów, np ludzie już długi czas firmy nie mają, wkurzają się że nie ma przepływu danych. Irytują się bo już ktoś dzwoni do nich w tym tygodniu 10 raz. Generalnie ciężki kawałek chleba, trzeba ich wręcz molestować i zmuszać do aktywowania czegoś. Stawki hmm, 13 zł to nie jest podstawa za godzinę, taką stawkę dostaniesz jak sprzedaż 10-12 szt. nowych aktywacji. Podstawowa stawka to 6 zł./h. Atmosfera spoko, chociaż pod koniec miesiąca jest ciśnienie, jak nie ma wyrobionego planu. Nie ma żadnego okresu wypowiedzenia, dlatego mogą się pozbyć kogoś nie potrzebnego z dnia na dzień, ale działa to w dwie strony, pracownik tez może odejść z dnia na dzień.Ale tak jak powiedziałam to baz zewnętrzne.
alf 2016-06-06 13:44:40
chcesz mi powiedzieć że tylko 12 aktywacji i 13 zł masz na rękę? jak znam gt wiem że jest to nie możliwe. znam je od podszewki bo pracowałem tam przez ponad rok. baza danych wiadome wszędzie ta sama bo innej orange nie da. najpierw zarobki były rzeczywiście spoko ale później się skurwi*y. atmosfera - mam mieszane odczucia ale pomińmy to. trochę czasu już od gt upłynęło bo odszedłem w 2013 roku ale nie wspominam tego roku najlepiej. widzę że nie się nie zmieniło. w czasie kiedy było to na lea też 3-4 osoby z grupy brały p o3-4 tyś a reszta ok. 2 więc chyba hajs standardowo. ludzie w każdym razie bardzo dziwni mi to nie odpowiadało. rozumiem że firma nastawia się tylko na wynik i kasę więc o to nie będę się pluł bo po to każda firma powstaje żeby zarabiać. ogólnie ze względu na ludzi z którymi pracowałem (wówczas) wspomnienia raczej negatywne. a co do 13 zł za tylko 12 aktywacji nie wydaje mi się to możliwe nawet na mnp gdzie sprzedaje się stosunkowo łatwiej niż na nowych aktywacjach. z resztą sprzedać internet firmie nie jest w cale tak trudno.
Aleksandra 2016-06-09 12:53:15
Ja pracowałam na bazie wewnetrznej i faktycznie tak jak napisal Alf- sprzedac internet firmie nie jest trudno i jak patrze to wiekszość moich sprzedaży była własnie z internetem mobilnym. Jeśli chodzi o sama atmosfere- musiało się duużo zmienić od 2013 roku poniewaz ja nie mam kompletnie na co narzekać- po pierwsze atmosfera- 100% bombowa a ludzie z ktorymi pracowalam po prostu za-je-bi-sci i lepszych juz nigdzie nie poznałam, zawsze pomocny kierownik i coach, pamietam ile razy spotykalam sie i moje rozmowy były wałkowane ale to dało efekt- w drugim miesiacu pracy odpisałam 26 aktywacji- weszło z tego 21 i byłam mega zadowolona ze swojej wypłaty- jak dobrze pamietam bylo ok. 2600zl bo fajnie wyszlam z prowizja. Teraz zaczynaja sie wakacje i chce tam ponownie wrocic i zapewne zabiore ze soba wspołlokatorkę której cieżko znaleźć prace a wiem ze tam bedzie miala szanse fajnie zarobić :) takze wszystkim polecam to miejsce, czy to na wakacje czy to na stałe bo wszystko jest tak jak byc powinno i mi się to podoba! :-)
1
Malmaa 2016-07-04 14:08:25
Odchodziłam ze łzami w oczach - jadę za granicę na całe wakacje ale po wakacjach natychmiast wracam!
Jak miałam lepsze miesiące i wyższe parcie na wynik to finansowo wychodziłam naprawdę spoko. Pracowałam na górze na bazach własnych. Ludzie niesamowici - jedyni w swoim rodzaju. Nigdy w życiu nie pracowałam w firmie z z tak dobrą energią. Praca jak praca - pracowałam w innym call center i uważam, że w GT było naprawdę spoko. Gorąco polecam.
2
claudia 2016-07-11 12:32:03
Solidna firma, płaci na czas. Można zarabiać ile się chce a zależy to tylko od Naszej sprzedaży Polecam :)
1
Darcio 2016-07-11 12:56:11
Bardzo fajnie. Miła atmosfera, da się bardzo dobrze zarobić jak się sprzedaje. Dla mnie jako studenta zaocznego godziny i dni pracy rewelacja.
Co do ludzi piszących źle o zarobkach - co jakiś czas takich tu widuje, którzy zamiast robić to co do nich należy, siedzą i gadają z kolegą. Nie znam pracy w której ktoś płaci za nic nie robienie !
pracownik 2016-07-25 17:50:19
potwierdzam umowa_zlecnie _2-scie złotych co innego na rekę , zero uw, zla, żadnych gwarnacji.
matematyk 2016-07-29 15:23:17
200zl za godzine!!??!!??!! buahaha to daje 160hx200pln=32 000pln MIESIĘCZNIE może to stawka godzinowa ale nie na stanowisku konsultanckim tylko chyba była stawka Kulczyka za h pracy :D tam żeby osiągnąć taką kwote to trzeba by przepracować kilka lat hahah, chodzi o to że pracownicy przychodząc do pracy są zatrudniani na umowie na kwote 200zł za MIESIĄC pracy, nie godzinę, nie dzień i nie tydzień- MIESIĄC czyli 20dni! cała kasa do rączki
Nik 2016-08-23 14:42:35
Jest możliwość zatrudnienia na pół etatu w tej firmie?
piotrk 2016-08-29 13:24:21
Witam
Wie ktoś jak to wygląda stawkowo na godzine?
Czy wszystko wyglada uczciwie czy są jakies walki?
Planuje zlozyc CV ale chce najpierw poznac opinie na ten moment.
Pozdrawiam
Nienienie 2016-08-31 13:01:17
Powiem krotko i na temat: nie polecam kto tam pracowal do doskonale wie o czym mowie...
1
Nienienie 2016-08-31 13:01:44
Powiem krotko i na temat: nie polecam kto tam pracowal do doskonale wie o czym mowie...
Krzysztof F. 2016-09-09 09:13:34
Tragiczna firma, zwykla sluchawka I telemarketing, umowa zlecenie, zero szans na awans,najnizsza krajowa, nie polecam!
1
Komandos 2016-09-09 09:37:29
No masz na umowie 200 zl za caly miesiac a do reki dostajesz wiecej o okolo 1000, chca w ten sposob nie placic podatkow, premie dostajesz jezeli aktywujesz duzo omow ale to sa bajki nieliczni zarobia cos wiecej, ja osobiscie pracuje bo nie mam innego wyboru ale co miesiac truchleje ze na umowie mam 200 zl I ja podpisalam I co jak nagle mi tyle dadza? Powinna byc umowa o prace ale dla nich liczy sie wynik a nie ludzie
1
Albatros 2016-09-09 09:41:53
Weszlem tutaj bo dali mi cynka ze trzeba sie wziac publicznie za ta firme, przestrzegam totalnie! Duzo jest fakowych komentarzy, zaplacili pracownikom na slyxhawxe wyzsza stawke godzinowa w miesiacu zeby napisali dobre komentarze na roznych portalach nie wysylajcie tam cv, ciagle szukaja pracownikow bo ciagle sie ktos zwalnia, spartanskie warunki, kierownicy tacy sobie, na rekrutacji wszystko pieknie ladnie, a pozniej DNO serio uwiezcie mi przestrzegam Was przed ta bandom naciagaczy
5
Pracownik 2016-09-27 10:48:33
Albatros: "Weszłem"? Serio? I z takim językiem polskim szukałeś pracy w callcenter. Poza tym "spartańskie warunki" czyli co? Jadłeś suchy chleb z wodą? Zamiast krzesła miałeś madejowe łoże? "A potem DNO" czyli co? Obrażać łatwo, chociaż patrząc się na Twoją polszczyznę, to wcale nie jest takie proste. Ogólnie rozpisałeś się ale zero konkretów.
1
weronika 2016-10-12 10:05:25
Z tego co wiem rekrutacja jest prowadzona aktualnie oraz zawsze na stronie www.globaltelemarketing.pl można wysłać CV i jak będzie nabór to specjalista ds. rekrutacji zadzwoni.
śmieciowa umowa!!! 2016-10-13 11:55:42
z tym to bywa różnie, wypłaty są zazwyczaj w pt do 15 każdego miesiąca, ale baaardzo czesto bywa tak ze masz wypłate w poniedzialek czy wtorek i wypada to np. 18 czy 19 dzień miesiąca, co ciekawe o czym nikt nie mówi- z twojego wynagrodzenia potrącany jest % na zabezieczenie kiedy klient nie płaci rachunków i po chyba roku można to sobie odebrac, tylko fajnie byłoby wiedziec o czyms takim juz na poczatku a nie po pierwszej wyłacie, jak juz zabieram glos to chce sie jeszcze wypowiedziec ogolnie nt firmy- z tego co zauwazylem to chyba maja kiepsko, stawki nie sa konkurencyjne nie oszukujmy sie, w takiej sprzedazy powinno zarabic sie wiecej a nie tyrac za 1200zl miesiecznie, brak jakichkolwiek standardow, umowy smieciowe na 200zl miesiecznie, a co ciekawe praca w stalych godzinach, wstalym iejscu z kierownikiem wiec jak dla nie to łamanie prawa i powinna byc umowa o prace, ciekawe jak beda oszukiwac pracownikow jak wejdzie stawka 13zl/h to wtedy co? umowa o dzielo? szkoda czasu osobom ktore juz nie studiuja, bo jesli myslicie o kredycie to mozeie o nim zapomniec pracujac na takich warunkach :/
lala 2016-10-15 12:07:18
Wiesz to call center więc czego więcej wymagać wiadomo, że pracują tutaj głównie studenci @smieciowa umowa a co do zarobków to nie zgodzę się bo składa się ona z podstawy, prowizji i premii więc jak się tych 2 ostatnich nie wyrabia no to wiadomo, że pensja nie powala
1
Yo.lo 2016-11-22 20:33:32
Hej. Widzę, że ostatnio pojawia się sporo negatywnych komentarzy o GT-ok, każdy ma prawo do swojej opinii wyrażonej według tego, co czuje.
Ja przerobiłam już kilka różnych call center i szczerze- Global jest najlepszy z nich wszystkich. Pracy nie ma dużo, wypłaty zawsze do 15-go każdego miesiąca, na ich wysokość nie ma możliwości narzekać bo jest na bardzo dobrym poziomie, atmosfera jest mega- każdy każdemu pomoże, z każdym można pogadać, co miesiąc konkursy na kasę czy na gadżety i nie dla kilku najlepszych, tylko dla wszystkich, którzy brali w tym konkursie udział, poza tym sami też wspólnie wychodzimy często po pracy bo ludzie są niesamowici. Co jakiś czas firma organizuje imprezę dla każdej z baz osobno, czasami impreza dla wszystkich.
I jeszcze miłe słowo o kierownikach i coachach: jesteście OK :) (jak któryś to przeczyta, to będzie wiedział, od kogo ten komentarz ;) ) ale serio- są bardzo OK. Z każdym problemem można się zgłosić, nie zlewają tego, zawsze pomogą, nie ochrzanią jak coś nie pójdzie dobrze, tylko z uśmiechem motywują.
Nie ma podziału na lepszych czy gorszych, bo każdemu dają szansę. Niektórzy siedzą po dwa miesiące bez wyniku bo kierownicy wierzą w potencjał i każdemu zawsze dają szansę żeby się wykazać. Jeśli komuś podziękują za współpracę, to tylko takim, którzy lamią i np. oglądają filmy w necie zamiast pracować. I nawet takim dają dużo czasu, żeby się "nawrócili".
Możliwość awansu wewnętrznie też jest jak najbardziej, ostatnio z resztą po raz kolejny miało to miejsce. I nie jest to praca tylko dla studentów- mam kolegów i koleżanki w różnym wieku i wszyscy czujemy się dobrze razem,a mieszanka jest wybuchowa-są tacy, co grają w kapelach, inni piszą i wydają książki, śpiewają, wychowują dzieci, malują- no czy przy takich ludziach można się nudzić?? :) NIE!!! :)
Z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa polecam Global Telemarketing :)
i pozdrawiam całą zewnętrzną :) (tak, tak-wewnętrzną też ;) )
1
Ania K. 2016-11-24 15:07:48
Przyjacielska atmosfera oraz super ludzie a do tego świetne zarobki (pracowałam w innym call center w Krakowie i bez porównania) Sprzedajesz zarabiasz więcej to jest normalne w sprzedaży. Sami pracujemy na swoje wynagrodzenie i nikt Nam nie da za darmo zarobić 2- 3 tys. Dużo Moich znajomych z Globala zarabia właśnie tyle a niektórzy 4-5 tys. Gdzie można tyle zarobić siedząc w fajnych warunkach i tylko dzwoniąc do klientów? Oferta jest dobra bo to ORANGE dla klientów firmowych więc jest łatwiej sprzedać i często jeden klient bierze 1-3 umowy. Ludzie są spoko po pracy się widujemy a często Global robi imprezy integracyjne za które płaci a także mamy konkursy z tabletami/laptopami. Nie rozumiem kto pisze te negatywne komentarze chyba konkurencja! Lepiej siedzieć w domu i pisać negatywne komentarze niż pracować ?
2
Konrad 2016-11-24 22:11:52
Na samą rozmowę bym poszedł taka piękna Pani rekruterka.
Profesjonalna i miła rozmowa rekrutacyjna. Firma spoko polecam bo nie robią problemów.
1
Jarek 2016-11-25 11:02:39
zero szans na awans ? Kierownicy to byli doradcy biznesowi. Teraz kolejna osoba została kierownikiem a była doradcą biznesowym. Trzeba mieć wyniki i podejście do biznesu, ludzi i można startować w konkursie. Tu każdy ma szansę
2
Silver 2016-11-25 21:30:39
Jestem zadowolony z pracy w callcenter w tej firmie, atmosfera jest bardzo dobra w zespole i zawsze można liczyć ma pomoc każdego kto tam pracuje. Nie ma nacisku rygoru i rzępolenia typu " gdzie twoja sztuka?" jeśli masz zapał do pracy i chęć to polecam
2
Bobster 2016-11-29 12:02:53
Człowieku jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] On ma racje nawet jeśli nie używa poprawnej polszczyzny. ZWALNIAM sie z GT
Zostaw swoją opinię o Global Telemarketing S.C - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Telemarketing S.C