logo Bocian Pożyczki  Everest Finanse S.A.

Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.

Śrem

Opinie o Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.

Krystian 2017-01-13 16:57
Comaszna myśli pisząc jakie kwoty z koziej D... podpisywali ludziom na wekslach?.
doradca Gniezno 2017-01-18 19:38
Ludzie piszecie bzdury albo to konkurencja wypisuje.jezeli sie chce to mozna zarobic duza kase wystarczy tylko chciec.nikt za darmo nie zaplaci.zero nacisku super ludzie.polecam Bociana.
Straszek 2017-01-20 11:48
Mam pytanko czy aktualna jest oferta na doradcę w Gryficach? Jak wyglada rozliczenie finansowe i jakie podpisuje się umowy? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest ciężka?
Czapla 2017-01-20 13:43
Fajna kierowniczka jest w terenie Gryfic. Polecam, miałem okazję pracować z nią kilka lat,mało już takich sympatycznych osób . Firma jednak skrajnie wymagająca jak na warunki płacowe...
1
Narybek 2017-01-26 12:16
Czy firma ma jakieś nowe oferty na doradcę klienta. Nigdzie nie mogę ich namierzyć. Wiem, że wśród firm prowadzących taką działalność są dobrzy. Chciałbym dostać się do pracy. Może ktos wie jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? Czy zadają jakieś trudne pytania?
Jamie Freeman 2017-01-30 07:14
Oferujemy szybkie, niedrogie i niezawodne pożyczki dla każdego. Kontakt z Freemanloanfinance@gmail.com lub www.freemanfinance.webs.com i uzyskać natychmiastowy zatwierdzenia pożyczki dziś, pożyczki wszelkiego rodzaju są oferowane.
2
HR 2017-02-03 22:08
Zapraszamy na stronę www.bocianpozyczki.pl do zakładki KARIERA - WYSZUKIWARKA OFERT PRACY.
1
Poldek 2017-02-24 13:52
Dobrze wiedzieć, że moje informacje o firmie, iż są dobrzy w tym co robią się potwierdzają. Mam zamiar zmienić firmę i właśnie myślę o Bocianie. Może ktoś dopowie kilka cennych dla mnie uwag. Zawsze łatwiej idzie się na rozmowę, przynajmniej wiadomo o co pytać
alden 2017-03-01 00:06
Jeśli chodzi o Bydgoszcz - musisz na rozmowie z kierownikiem ustalić czy ma być to Twoja praca stała, czy dodatkowa i ile jesteś ogólnie w stanie poświęcić czasu. Ja pracuje od trzech miesięcy i nie narzekam - kasa zawsze jest, różne premie, do tego spoko szefowie :)
Lidia 2017-03-01 15:50
@alden, a od czego uzależniony jest system premiowy? Premie indywidualne czy ogólne?
1
Minionek 2017-03-05 14:24
Witam. Mam jutro rozmowe w Bocian pozyczki a stamowisko Konsultanta ds. Obsługi Klienta. Na czym to polega? I o co w tym chodzi? Jaka jest pensja?
alden 2017-03-07 14:10
Lidia: System premiowy jest uzależniony głównie od zbiórek, jeśli masz określony poziom to dostaniesz procent więcej od zbiórki, oraz masz premię za przyrost klientów no i są różne konkursy.
Lidia 2017-03-08 16:01
O, konkursy, całkiem dobrze to brzmi. A czy są jakieś szkolenia?
alden 2017-03-08 23:05
Człowiek się całe życie szkoli :)
Marek 2017-03-09 09:32
Witam. Eden finanse. Ja tam nie pracowałem, ale poznałem przełożonych... Cóż... Mało konkretni ludzie, zadufani i niesłowni.
Dlatego od razu odpuściłem dalsze rozmowy. Jakbym rozmawiał z idiotami z bociana. Jednakże tak może być tylko na Opolszczyźnie, a w innym regionie ok.
Powodzenia.
1
Marek 2017-03-09 09:41
Jaka pensja? Nie w tej firmie! Prowizja człowieku i kary nawet za rzeczy na które nie masz wpływu, jak np. spłacalność. Szukaj innej pracy jak chcesz utrzymać rodzinę, albo choć siebie. W bocianie możesz pracować, gdy masz za co żyć, ma ci kto chatę opłacić i da kieszonkowe. Wtedy można próbować i można cieszyć się z paru groszy!
Szansę i tak masz marne na podpisanie umowy, chyba, że masz iloraz inteligencji poniżej przeciętnej jak kadra bociana, bo mądrych tam nie zatrudniają! Może w północnej Polsce jest inaczej. Pozdrawiam
1
bociekpozyczki 2017-03-15 21:03
Witam, mam pytanie odnośnie tego jak wygląda praca na stanowisku doradcy klienta, jakie są aktualnie warunki zatrudnienia. Co dokładnie się robi na tym stanowisku. Wcześniej pracowałem w firmach pożyczkowych w dziale windykacji, W przypadku zatrudnienia, na co można liczyć jeśli chodzi o wynagrodzenie oraz ewentualne benefity. Jaką umowę się podpisuję, przeglądałem opinie i była informacja, iż trzeba podpisać weksel in blanco, czy to prawda w przypadku chęci podjęcia pracy? Interesują mnie opinie z terenu i okolic Warszawy, za wszystkie informację dziękuje
xXx 2017-03-19 00:39
Brałam udział w procesie rekrutacyjnym dwa razy... Pierwszy około dwóch lat wstecz... Za pierwszym razem przeszłam proces ale odmówiłam, ponieważ na tamten czas nie odpowiadały mi zarobki... Teraz na rozmowie nie pytali mi się o kompetencje i moje osiągnięcia ale wypytywali mi się o strukturę firmy konkurencyjnej... Rozmowa przebiegała p/n poziomu. Podczas procesu rekrutacyjnego chcą uzyskać informację o konkurencji (zarobki, specyfikę pracy i strukturę). Kiedy odmawia się im udzielenia informacji na ten temat to się bardzo irytują... Ja osobiscie nie polecam...
bociekpozyczki 2017-03-19 14:09
Dziękuje za informację, odnośnie tego co i jak na rozmowie wygląda, zdaje sobie sprawę, że startując do innego zp, to są pewnego rodzaju normy odnośnie tego jak wygląda to wszystko u konkurencji. Natomiast jeśli jest osoba która pracuje bądź pracowała na stanowisku doradcy klienta w mazowieckim, bym prosił o informację jak wygląda taki standardowy dzień pracy. Ile czasu poświęca się w terenie oraz na jakie wynagrodzenie można liczyć. Co do kierownictwa jestem świadom, że mają swoje fanaberie raz mówią tak a raz co innego. Tak jest niestety w większości przedsiębiorstw ...
1
madzia 2017-04-03 09:53
witam,
pracuje w Bocianie od stycznia 2016 roku.Nie jestem zadowolona gdyż myślałam , że podreperuję swój budżet .Na ten moment zarabiam grosze.Mam mało klientów w tym kilku co w ogóle nie płacą.Nie mogę nigdy wyrobić planu wiec nie mam premii.Mam mieszane uczucia.
123 2017-04-04 19:15
jaką podstawę proponują? od czego jest uzależniona premia?
boc 2017-04-05 12:22
Doradcy brudasy , z samochodu się wysypuje piach, jakość lipa. Nie szanują klientów , bazują na biedzie i niezaradności ludzkiej . podpisując aneks , dobierając pieniądze masz 3 razy tyle do spłaty. Porażka
2
Feliks 2017-04-11 23:20
Bocian Pożyczki Everest Finanse nie ma aktualnie żadnych nowych ofert pracy.? Gdyby ktoś wiedział proszę o info.
Pirol 2017-05-30 12:31
Bocian Pożyczki Everest Finanse ma teraz gorszy czas do działania ale da radę.
@!2 2017-05-31 18:34
w jakim sensie gorszy?
Pirol 2017-06-04 12:20
@@!2 Wiele osób dostaje dodatki na dzieci 500+ i nie bierze już pożyczek.
Klekot 2017-06-09 18:15
Gdzie dają dla DK w branży pożyczek bezpośrednich umowę o pracę?
Piotr 2017-06-13 21:30
Czy słyszał ktoś żeby firma potrzebowała do pracy ludzi?
Capital1313 2017-06-16 08:36
Potrebujete finančnú pomoc? Ste v akejkoľvek finančnej kríze alebo potrebujete finančné prostriedky na založenie vlastného podnikania? Potrebujete finančné prostriedky na vyrovnanie vášho dlhu alebo splatiť svoje účty alebo začať dobré podnikanie? Máte nízke kreditné skóre a máte ťažké získať kapitálové služby od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií? Tu je vaša šanca získať finančné služby od našej spoločnosti. Ponúkame nasledujúce financie jednotlivcom
* Komerčné financie
*Osobné financie
* Podnikové financie
* Stavebné financovanie
* Podnikové financie a mnohé ďalšie:
A mnoho ďalších s úrokovou sadzbou 3%;
Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: hksh.mlc01.copy@outlook.com
Pirol 2017-06-20 19:47
Jaka jest przyczyna, że firma potrzebuje tylu kierowników?
Bernacka 2017-06-21 11:55
Najgorsza firma!! Ile mozna czekac na konsultanta ktory z dnia na dzien przesuwa spotkanie. Do tego chciala sie spotkac miedzy 20 a 21 a dopiero o 23 zadzwonila ze nie przyjedzie 3 dni to samo. Potem stwierdzenie ze kierownik nie dal pieniedzy na moja pozyczke a to glupie pare stowek i tak w kolko. Wstyd!!
3
Petra 2017-06-25 16:43
Pracuję dla Bocian Pożyczki od kilku lat i w sumie mam dobrą pracę. Może w ostatnim czasie troszkę się pogorszyło ale mam nadzieję, że wrócimy do formy. Dla mnie w pracy podstawową zasadą jest pełne zaangażowanie i nadzieję, że moi zwierzchnicy to widzą
walker 2017-07-04 21:54
Szukasz pożyczki biznesowej? Kredyty hipoteczne, kredyt hipoteczny, kredyt hipoteczny, kredyt samochodowy, pożyczka studencka, kredyt konsolidacyjny, pożyczka niezabezpieczona, pożyczka z udziałem kapitału podwyższonego ryzyka z oprocentowaniem 2%, zainteresowani wnioskodawcy powinni się z nami skontaktować przez e-mail: johnloanfirm2@gmail.com
patryk 2017-07-05 11:56
W każdej firmie mogą pracować osoby, które nie do końca się nadają w takim miejscu. Nie znaczy to że firma jest kiepska. Wprost przeciwnie wyjątki tylko potwierdzają, że jest ok.
nick 2017-07-07 14:07
np. Kredyt OK (Capital Service)
Maaaaaa 2017-07-07 20:02
Witam ...

Na warszawa włochy chodzi teraz jakiś przyjęć na wlochach ... Ja nie wiem kręci jak może i ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a z tego co wiem to umie dobrze kręcić... to są złodzieje i nic więcej
1
Rafboc 2017-07-08 22:22
Polecam prace jako Doradcy zarobki wysokie i tu nie pomylka jak napisze ze jak pracujesz zetelnie to i wynagrodzenie wysokie niektórzy zarabiaja nawet 6000zl
Byly 2017-07-09 22:04
Tak zgadza sie 6tys mozna zarobic w bocianie, ale przez kilka lat,wczesniej dokladajac 2 razy tyle na dojazdy w terenie. Realnie srednio 100 zl tygodniowo minus koszty wlasne. W zamian pelna opieka przelozonych zwlaszcza tych powyzej kierownikow sekcji, opieka monitoringu gps ...powodzenia. brak umowy o prace nie przeszkadza w wymaganiach ...
1
Opinia 2017-07-13 12:15
Narzekać to niektórzy potrafią. Czy ktoś powiedział, że wszyscy będą zarabiali takie pieniądze? Pracować trzeba i tyle.
Lidia 2017-08-02 09:37
@Opinia a jak Ty oceniasz Bocian Pożyczki jako pracodawcę? Szczególnie cenne będą merytoryczne opinie, które pokazują mocne i słabe strony pracy w firmie. Co powinny wiedzieć osoby zainteresowane aplikacją?
Paliusz 2017-08-08 10:01
Czy praca kierownika w firmie to dobra opcja na zarobek?
nick 2017-08-11 17:32
Co się dzieje w oddziale w Warszawie???? Już kolejny kierownik grupy doradców zrezygnował z pracy. Może Kierownik Regionu nie nadaje się do tej roboty lub po prostu znęca się nad ludźmi??

Może Centrala powinna się zainteresować sytuacją?
1
Bociek 2017-08-11 18:31
Jeśli ktoś nie wie na czym polega praca kierownika to może lepiej niech nie robić sobie żartów. Każdy musi wypracować pewne limity i sądzę, że to jest przyczyna częstej zmiany kierownika. Jak weszło 500+ to praca w firmie jest znacznie bardziej wymagająca
nick 2017-08-13 17:45
Widocznie nie znasz w ogóle tematu. To nie kwestia realizacji planów tylko współpraca z przełożonym.... gość nadaje się na leczenie...
Tymoteusz 2017-08-15 20:47
Jeśli jest problem natury zawodowej z kierownikiem to po co tu piszecie skargi? Z takim tematem idzie się do wyższej instancji, odwagi komuś brakuje ? A może to zwykła zemsta ponieważ człowiek pilnuje dobrej pracy. Mam trochę doświadczenia na takim polu!
1
bonzo 2017-08-15 23:47
czy kierownik doradcow musi podpisac weksel ??
Kierownik Regionu 2017-08-18 11:01
A może nie nadawał się do pracy i oszukiwał...
Kierownik Regionu 2017-08-18 11:05
...i jeszcze jedno może się przedstaw - specjalisto od zarządzania?
Kierownik Regionu 2017-08-18 11:11
Pisząc takie rzeczy pod nickiem "nick" trzeba się wykazać niesamowitą odwagą. :) :) :)
Obserwator wątku 2017-08-19 21:10
Panie KIEROWNIKU REGIONU

Proszę o wykazanie się większą odwagą niż NICK i podanie swojego nazwiska.

Obserwator Wątku
Zostaw swoją opinię o Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A. - Śrem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.