brak logo

EVEREST FINANSE

Toruń

Opinie o EVEREST FINANSE

anonim 2011-03-15 21:15:09
nie polecam
1
anonim 2011-10-20 23:38:46
Dlaczego nie polecasz, moze cos wiecej ?
on 2012-09-24 15:46:18
Tak się składa, że firma ta znalazła się na liście ostrzeżeń Komisji Nadzoru Finansowego, gdzie organ owy ostrzega o działalności firmy. Tak więc lepiej omijać szerokim łukiem owy twór i jego dziecko Bocian.
mmmm 2013-07-01 23:58:56
potwierdzam!!!poczytajcie opinie bociań pożyczki śrem....
1
ktoś 2013-07-10 23:04:08
Poczytaj sobie opinie bocian pożyczki Śrem. Nic dodać nic ująć. Miłej lektury
517081780 2013-12-17 13:14:25
PRACA TO NIE MAŁŻEŃSTWO, zawsze można zmienić. CIECHANÓW, MŁAWA, PŁOŃSK, PUŁTUSK i oczywiście okolice tych miejscowości. zapraszamy
nina 2013-12-18 07:37:49
Witam,
zaczynam pracę w Bocianie. Proszę możecie mi powiedzieć jakie są warunki? Jesteście zadowoleni? Miłe widziane argumenty :) Czy w rzeczywistości jest tak pięknie jak mówia na rozmowach rekrutacyjnych.
Bardzo proszę o szczere opinie.
Pozdrawiam.
t osą osz uści 2014-02-10 19:32:22
KOLEJNY AMBERGOLD W PAŃSTWIE Partii Obłudy

A PRACOWNICY BĘDĄ Z WŁASNYCH MAJĄTKÓW PŁACIĆ ODSZKODOWANIA
anka 2014-11-26 13:51:13
Warunki w pracy są dobre i stabilne w terminie jest wypłacane wynagrodzenie oraz miła atmosfera w pracy oraz profesjonalna obsługa nie wiem kto pisze te brednie, że z tą firmą jest coś nie tak.
sremski oddzial-doradca klienta 2014-12-02 20:37:17
wszystko jest ok.praca super,sam sobie ustalasz godziny pracy,dobrze jak jesteś mobilny bo bez tego ani rusz-trzeba dojechać do klienta jesli masz rozległy teren działania.zarobki fajne-wiadomo nie ma nic za darmo:) praca dla ambitnych,poradzisz sobie napewno.ja pracuje już 2 lata i jestem zadowolona.powodzenia:)
asia 2015-09-30 06:14:02
ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolona jako doradca
żaba 2015-11-12 09:25:48
firma sama w sobie krzywdy pracownikowi nie zrobi, góra nie wie często o tym co dzieje się na dole jednak to ludzie tworzą klimat. Nie wiem skąd niektórzy mają takie poparcie np Dariusz P. z pewnością niektórym już dał się we znaki ze swoim mobbingiem i idiotyzmem, ściąga samych złodzieji do firmy a uczciwych pracowników chce wykończyć, znany już jest z tego pan Dariuszek że wyleciał z poprzedniej firmy P...dent P..ska za mobbing - morał z tego taki że jak nie trafisz na idiotę który zmusza cię do głupich kroków, bezsensownego udzielania pożyczek na sztukę bo on musi realizować plany a potem będzie cię opierdalal ze wyników nie ma hehe jakim trzeba być idiotą żeby nie wiedzieć jak funkcjonuje źle sprzedana pożyczka, że to się odbije za niedługi czas na wynikach. Temu Pani już podziękujemy, niech idzie krowy pasać chociaż czy sie do tego nadaje?? pewności nie ma

Sama firma ok, wypłaty terminowe, czytelny system premiowania, jasne zasady,
co do pracy doradcy? różnie z tym bywa, to zależy od tego jaką masz bazę klientów, czy dostajesz syf po kimś czy sam budujesz bazę mądrze udzielając a nie rozdając
zainteresowany 2015-12-11 02:43:21
Czy wiecie coś o nowym projekcie firmy Everest Finanse ?
Fafkulce 2016-06-13 23:39:09
Do profeski to im dużo brakuje, zwłaszcza ze względu na stopień rozwoju kierowników, krycie defraudacji, wieczne romanse wszystkich ze wszystkimi, potem trudno podkablować kolegę/koleżankę z łóżka.
Awedr 2016-07-07 16:44:10
@jhj to fakt szukaja przedstawcieila handlowego w Gryficach w ogloszeniu napisali ze wymagana jest komunikatywność, zdolność nawiązywania kontaktów, wysoka kultura pracy, zaangażowanie czy tez motywacja do pracy, zapewniaja tutaj atrakcyjne wynagrodzenie
Zostaw swoją opinię o EVEREST FINANSE - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EVEREST FINANSE